Vodafone maakt bellen duurder

@blabla, klopt idd.

› reageer

Nieuws

Vodafone verhoogt de tarieven, dat is een wijziging in de ALV dus opzeggen is mogelijk?

› reageer

Als je alleen al de eerste zin van de bron die je noemt had gelezen, zou je zien dat dit niet voor lopende contracten geldt.

En om het volledig te maken, het geldt alleen voor Basis abonnementen (met toestel korting dus) en niet bv voor Basis Sim Only's.

› reageer

Bij die voorwaarden mogen ze wel ervoor zorgen dat de belstatus actueel weergegeven word!!! Of tenminste een sms met de melding dat je vanaf nu buiten de bundel belt/smst!!!

› reageer

Tja vodafone is een stuk goedkoper met de maandelijks bundel/minuten dan KPN en t-mobile, waar bij flex de tarieven buiten de bundel wel gelijk blijven. Alle niet-experts (dus niet de TV-doelgroep) doen er verstandig aan een goed abonnement te kiezen bij een wisselend belgedrag of op zeker te spelen door een hoger abonnement te kiezen. Als je zelf niet van het maandelijks inperken van je belgedrag bent (bijv. door het gebruik van de teller op je telefoon), zou ik niet op de belstatus services van de providers rekenen (of een maandelijkse rekening, met de nadruk op maandelijks T-Mobile), maar gewoon een hogere bundel nemen. Want als het erop aankomt is de belstatus één service, waar je op contractbasis geen recht op hebt of rechten aan kunt ontlenen.

› reageer

Daarmee wordt Vodafone Passport dan ook duurder als ik 'm goed begrijp? Breekpunt valt dan een beetje weg met de verlaagde EU tarieven.

› reageer

@blabla, klopt idd.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.