Lebara schrapt merk Chippie

De etnische MVNO Lebara schrapt het merk Chippie. Lebara, met het hoofdkantoor in Engeland, kocht Chippie afgelopen mei om het als tweede merk naast Lebara in te zetten. Lebara schrapt nu de activiteitenvan Chippie om zich op z'n eigen activiteiten te focussen, schrijft Mobile News. Alle simkaarten en prepaidtegoeden van Chippie-klanten blijven actief tot eind 2010. Daarna worden de klanten overgezet naar het netwerk van Lebara. Wie niet naar Lebara wil, krijgt de mogelijkheid om over te stappen naar een andere operator.

Bron: Telecompaper

› reageer

Mocht je nog een Chippie simkaart hebben:
Chippie zal per 31 december 2010 de dienst International Prepaid stoppen. Na die datum kun je geen gebruik meer maken van deze prepaid diensten. In samenwerking met Lebara bieden we het volgende aan, om het ongemak voor jou tot een minimum te beperken;
- Een gratis Lebara SIM-kaart met 7,50 euro start beltegoed en 7,50 euro extra beltegoed na online registratie van je gegevens op de Lebara website.
- Gratis Nummerbehoud: bij je aanvraag kun je aangeven of je wilt dat we je Chippie prepaid mobiele nummer overzetten naar je nieuwe Lebara SIM-kaart die we je toesturen.
- En tenslotte zullen we je Chippie beltegoed voor 1 januari overzetten en verdubbelen! Lebara zal een SMS bericht naar je nieuwe Lebara SIM-kaart sturen om dit te bevestigen. Je Chippie prepaid SIM-kaart is vanaf dat moment onbruikbaar.
De Lebara SIM-kaart wordt binnen 2 werkdagen na ontvangst van je aanvraag per post verstuurd. Je ontvangt je nieuwe SIM-kaart binnen 1 week op het opgegeven adres in Nederland. Maximaal 3 SIM-kaarten per adres. In verband met drukte bij de bezorging aan het einde van het jaar kan dit eventueel iets langer duren.
Klik hier om gebruik te maken van deze aanbieding en je Lebara SIM-kaart aan te vragen.
Bron: http://www.chippie.nl/

› reageer

Einddatum is nu voor de 2e keer gewijzigd. Is nu 30 januari. Over de verdubbeling en het overzetten van je oude Chippie beltegoed naar je nieuwe Lebara sim is nu ook niets meer te vinden.

Zou dat zoals wel bevestigd nog overgezet worden of is het beter om het maar direct te verbellen?

Edit: Volgens Lebara wordt het beltegoed alsnog overgezet en verdubbeld op 24 januari. Mooie actie.

› reageer

Ik heb nog 2 ongeactiveerde Chippie simkaarten liggen. 0 euro beltegoed. Gratis over te nemen.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.