KPN neem Tringg over

KPN neemt de virtuele provider Tringg over van 6GMobile. Tringg bood klanten 'onbeperkt' bellen, sms'en en mobiel internetten voor een vaste prijs per maand. Voor klanten verandert er niets, volgens Tringg-oprichter Harry van Streun.

KPN neemt de klanten en voorwaarden van Tringg over, blijkt uit een mail die klanten hebben gekregen. Die mail staat integraal op GoT. Klanten kunnen binnen een week opzeggen door vanaf maandag een telefoonnummer te bellen. Door de overgang naar KPN zijn klanten niet meer gebonden aan hun contract, ondanks dat de tarieven en voorwaarden ongewijzigd blijven.

Het is onbekend hoeveel klanten en hoeveel geld met de overname is gemoeid, maar vermoedelijk gaat het om tienduizenden mensen. Directeur Harry van Streun van 6GMobile zegt tegen Tweakers.net dat KPN wellicht nieuwe klanten wil werven met deze abonnementsvorm. "Om zoveel minuten en sms'jes te kunnen bieden voor een redelijke prijs, moet je schaalgrootte hebben. Bovendien heb je geld nodig voor marketing. Kennelijk heeft KPN geredeneerd dat het goedkoper was om Tringg over te nemen dan om er zelf vanuit het niets mee te beginnen." 6GMobile richt zich de komende tijd op iets anders. "Door de overname van Tringg hebben wij weer tijd en budget voor iets nieuws."

Bron: Tweakers.net

Zou de kwaliteit verbeterd worden, dan is het misschien te overwegen om nog een abonnement af te sluiten. Zou KPN hier echt mee de boer op gaan of laten ze het een schone dood sterven? Je ziet wel een duidelijk verschuiving naar simonly abonnementen bij de grote providers : ben, hollands nieuwe, simyo.

› reageer

Daar zat ik niet op te wachten . Ben wel blij met prijs van tringg abo. Kpn maakt alles toch duurder heb in verleden met debitel overname meegemaakt.

› reageer


Volgens 6GMOBILE wil KPN nieuwe klanten werven met deze abonnementsvorm. `Om zoveel minuten en sms`jes te kunnen bieden voor een redelijke prijs,

Yeah right.
Tringg wordt Simyo. en...


Kan ik nog een Tringg abonnement afsluiten? Nee, vanaf 21 april is het niet meer mogelijk om een Tringg simkaart te bestellen. Wij verwijzen u graag door naar www.simyo.nlDit was dus weer gewoon een koud kunstje concurrentie vervalsing van de voormalig monopolist.

http://www.bellen.com/nieuws/dienstverlening-tringg-naar-simyo.aspx

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.