T-Mobile kampt met netwerkstoring

AMSTERDAM - T-Mobile kampt maandag sinds 14.00 uur met problemen op het netwerk. Veel klanten klagen dat zij niet kunnen bellen, sms'en of gebeld worden.

Dat blijkt uit tientallen berichten op Twitter. Het webcare-team van de provider heeft de storing inmiddels bevestigd, mobiel internet zou nog wel toegankelijk zijn.

De persvoorlichting laat aan NU.nl weten dat nog niet bekend is wat de storing veroorzaakt heeft en wanneer de problemen verholpen zijn. "Een deel van onze klanten heeft nu last van de problemen en we werken met man en macht om dit zo snel mogelijk op te lossen."

De meldingen van klanten komen uit het hele land. Gebruikers krijgen het bericht dat zij zich buiten het bereik van het netwerk bevinden.

Bron: NU.nl

› reageer

Mijn toestel heeft er geen last van, maar ik kan sommige andere mensen die T-Mobile hebben niet bereiken. Helaas, maargoed kan altijd voorkomen zoiets.

› reageer

Op dit moment is er een storing in een deel van het netwerk. Daardoor kan een gedeelte van onze klanten (zowel abonnee's als PrePaid klanten) niet bellen en sms'en of gebeld worden. We schatten in dat ongeveer 2 miljoen mensen in een zekere mate last hebben van de storing. Uiteraard werken we met man-en-macht aan het verhelpen van deze situatie. Vooralsnog kunnen veel mensen weer bellen, alleen nog niet gebeld worden. De storing zit in een van onze verbindingscent­rales. Een back-up systeem is opgestart. We verwachten dat deze back-up vanavond nog operationeel zal zijn. 

Via de T-Mobile website, via Twitter en via het T-Mobile forum in het topic Netwerkstoring 28 maart zullen we jullie op de hoogte houden.

Namens T-Mobile excuses voor het ontstane ongemak!

22:30 Belangrijke update!

De storing is opgelost!

Nogmaals bieden we alle T-Mobile klanten excuses aan voor het ongemak.

Meer informatie over de storing vind je op deze pagina.

T-Mobile Webcare

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.