Vodafone gooit tarieven bellen naar het buitenland op de schop

Vodafone gooit tarieven bellen naar het buitenland op de schop

Door Dominick Viëtor, donderdag 2 juni 2011 14:53 | 0 reacties
Vodafone heeft een nieuwe buitenlandbundel gelanceerd, die bellen en sms'en naar het buitenland goedkoper maakt zonder dat je daarvoor een maandtarief hoeft te betalen.

De bundel heet "Bel + SMS naar buitenland" en kun je gratis aan- en uitzetten door "BELBUITEN AAN" of "BELBUITEN UIT" te sms'en naar 4000.

Het tarief is beschikbaar in 51 landen: Europa (inclusief Turkije), Marokko, Verenigde Staten, Canada, Suriname, Aruba en Nederlandse Antillen. Het tarief is bedoeld voor klanten die incidenteel bellen en sms’en naar het buitenland en zich daardoor niet willen binden aan een vast bedrag per maand. Het voordeel voor de klant kan hiermee oplopen tot meer dan 75% volgens Vodafone.

Als je de bundel ingeschakeld hebt kun je voor €0,30 per minuut naar het buitenland bellen, waarbij je nog wel een starttarief van €0,79 moet betalen.

De stap komt in navolging van een eerdere aankondiging, waarin Vodafone liet weten dat de Passport-tarieven veranderd worden en dat de "Internet op Reis Dagbundel" in meer landen aangeboden zal worden. Die wijzigingen werden ook gisteren van kracht.

Bron: http://www.allaboutphones.nl/nieuws/7246/Vodafone-gooit-tarieven-bellen-naar-het-buitenland-op-de-schop.html

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.