Bellen na tien minuten gratis in nieuwe Telfortbundels

AMSTERDAM – Klanten van Telfort bellen in nieuwe abonnementen na 10 minuten gratis. Bovendien is er een basisabonnement van 0 euro zonder verplichtingen.
Foto: Thinkstock

Dat maakt Telfort maandag bekend.

De provider deed onderzoek onder huidige klanten en constateerde een grote behoefte naar lang bellen. Toch zijn veel mensen bang te veel te betalen als ze vast zitten aan bundels die ze niet gebruiken, aldus Telfort.

De provider komt daarom met abonnementen die beschikbaar zijn vanaf 0 euro. Dan betaalt de klant wel 20 cent per sms of minuut wat relatief veel is. Volgens Telfort is het voordeel dat klanten nergens aan vast zitten.

De klant zit dan natuurlijk wel vast aan een abonnement van een of twee jaar.

Gratis bellen

Opvallend is dat bij alle abonnementen een telefoongesprek na 10 minuten gratis is. Dat geldt voor het basisabonnement en voor alle beschikbare bundels. Bovendien geldt het voor alle gesprekken naar mobiel of vast. Een gesprek van 60 minuten kost dus in de praktijk maar 10 minuten.

Bovenop het basisabonnement kunnen klanten kiezen voor belbundels van 150 tot 1000 minuten of sms-bundels van 100 of 500 sms’jes. Mobiel internet is beschikbaar vanaf 5 MB met een maximum bundel van 1000 MB die 14 euro kost.

Toestel huren

Telefoons worden net als bij nieuwe abonnementen van Hi gehuurd voor een vast bedrag per maand. Een Galaxy S II kost bij een tweejarig abonnement 21 euro per maand. Een iPhone 4s 16 GB kost 24 euro per maand. Dit komt dus bovenop de prijs voor eventuele bel-, sms- en internetbundels.

De nieuwe abonnementen gaan 16 april in. Voor bestaande klanten verandert er niets.

Bron: http://www.nu.nl/internet/2777906/bellen-tien-minuten-gratis-in-nieuwe-telfortbundels.html

› reageer

Een gesprek van 60 minuten kost dus in de praktijk maar 10 minuten.
Nee, een gesprek van 60 minuten kost je nog steeds een uur
Je bedoelt te zeggen dat het je "maar" 2 euro kost. Maar gezien hoe vaak mijn GSM disconnect tijdens een gesprek, zal dat alsnog duurder uitvallen. Na x minuten moet je opnieuw bellen...

› reageer

Nee, een gesprek van 10 minuten kost geen 2 Euro. Je koopt gewoon een sim only van - bijvoorbeeld - 300 minuten. Alles wat per gesprek boven de 10 minuten is, is gratis. Bel je dus 18 minuten dan heb je nog 290 minuten over. Alles wat minder dan 10 minuten is, wordt uiteraard gewoon van die 300 minuten afgetrokken. Althans, dat is wat ik begrijp van de uitleg op de Telfortsite. Die 20 cent per minuut geldt volgens mij als je een sim only van 0 minuten koopt.

› reageer

Het gesprek kost maximaal 10 minuten van het gekozen tarief.
Heb je alleen het basisabonnement dan betaal je 2 euro. Heb je een voordeliger tarief dan betaal je minder.

› reageer

@gouryella,

Je hebt gelijk, ik had wat fout gedaan, maar het is nu hersteld.

Bedankt voor de tip. >

› reageer

Oh toch.. ik zag later dat je link weer wel werkte en ik dacht ik word toch niet gek? haha

› reageer

Oh toch.. ik zag later dat je link weer wel werkte en ik dacht ik word toch niet gek? haha

Heb je ooit normale mensen gezien, dan graag de krant bellen?! >

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.