qick zomeractie, 4 cent per SMS bericht

Dubbele thread; zie deze thread.

› reageer

Gehoord in de wandelgangen.... Vanaf morgen start qick met een SMS actie. 4 cent per sms bericht in nederland en 4 cent per sms bericht naar het buitenland

› reageer

Even duur als telfort dus, daarmee is qick dus na een paar dagen alweer overbodig

› reageer

Nu Orange nog.

› reageer

Waarom alleen voor prepay ?

› reageer

qick, biedt alleen maar prepay vandaar denk ik. Ik kwam vanmorgen het volgende persbericht tegen:

‘qick’ voor slechts 4 Eurocent per SMS
Superdoorbraak in goedkoop SMS verkeer

Amsterdam, 22 juni 2004 – ’qick’, het deze week gelanceerde prepaid label voor goedkoop SMS-verkeer, biedt vanaf woensdag 23 juni a.s. SMS-verkeer aan voor 4 Eurocent per SMS, ongeacht of een SMS-bericht naar een mobiele telefoon in binnen- of buitenland wordt verzonden. De actie is geldig tot en met 21 september 2004. ‘qick’ wordt sinds deze week verkocht door de winkelformules BelCompany en Halfords, beide onderdeel van Macintosh Retail Group. In een latere fase zullen mogelijk ook andere winkeldochters van Macintosh Retail Group bij de distributie worden betrokken.

‘qick’: meer prepaid voor je centen
‘qick’ komt tegemoet aan de grote vraag van vooral jonge consumenten naar een prepaid product dat beter aansluit bij hun leefwereld. Mobiel bellen, maar vooral ‘SMS-en’ spelen daarin een hoofdrol. ‘qick’ biedt de goedkoopste mobiele SMS-tarieven (in binnen- & buitenland) zonder piek- en daltarieven. Aangezien ‘qick’ zich met name richt op de jongere sms- gerichte doelgroep, is een bijzondere, op deze markt gerichte introductiecampagne ontwikkeld die onder de naam ‘qick’: meer prepaid voor je centen van start gaat. ‘qick’ is vanaf maandag 21 juni verkrijgbaar bij de 120 telefoonwinkels van BelCompany en de 140 winkels van Halfords. ‘qick’ maakt gebruik van de capaciteit van het telefoonnetwerk van Telfort.

Sterkere binding met jonge consument
Niet alleen voor ‘qick’ vormt de jonge consument een belangrijke doelgroep. Ook de winkelformules van Macintosh Retail Group streven naar een sterkere binding met deze belangrijke huidige, maar ook toekomstige kopersgroep. Met de lancering van ‘qick’ wil Macintosh Retail Group het eigen gezicht van haar winkelketens in de markt vergroten en daarmee zorgen voor een toenemend bezoekersaantal. In dit kader wordt dan ook een verdere uitbreiding verwacht van het aanbod van ‘qick’ via andere winkeldochters van Macintosh Retail Group. Momenteel beschikt Macintosh Retail Group in totaliteit over 575 winkels in Nederland.

Einde persinformatie, 22 juni 2004

Voor meer informatie (niet voor publicatie) kunt u contact opnemen met:

qick
Jorrit Biesheuvel j.biesheuvel@qick.nl
Telefoon : 06 – 21 24 45 99
Website : www.qick.nl

Leads Public Relations B.V.
Bart Maussen b.maussen@leadspr.nl
Telefoon : 020 – 517 43 30
Telefax : 020 – 517 43 40
Website : www.leadspr.com

Het gerucht blijkt dus te kloppen

› reageer

Dubbele thread; zie deze thread.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.