[TK] Cookoo watch (wit)

Deze mooie witte Cookoo watch heb ik cadeau gekregen, maar helaas draag ik nooit een horloge en gebruik ik hem dus niet. Hij is dus nog nieuw.

Mag weg voor 75 euro excl. verzendkosten (6,75 euro pakketpost binnen NL). Prijs is vast!

Beschrijving:

Blijf overal verbonden en bereikbaar met de COOKOO Watch, het draagbare verlengstuk van de iPhone!

De COOKOO Watch is een uitermate nuttig, handig en multifunctioneel horloge. Het is mogelijk om een draadloze verbinding te maken met iPhone 4S of 5. Een oproep missen is verleden tijd! Het is overbodig om continue de telefoon te controleren of er nog een sms, e-mail of facebook-bericht is. De COOKOO Watch laat real-time zien wat er op de smartphone gebeurt, zelfs als de telefoon niet binnen bereik of uit het zicht is.

Het horloge maakt via Bluetooth 4.0 verbinding met Smart Ready iOS apparaten, zoals de iPhone 5, iPhone 4S en The New iPad. De COOKOO Watch heeft een analoge wijzerplaat met duidelijke pictogrammen in een prachtig design. De interface is gebruiksvriendelijk en geeft zelfs aan wanneer de iPhone-batterij opgeladen dient te worden. Verder heeft de COOKOO Watch een unieke terugvind-functie en het horloge is waterdicht. De COOKOO Watch werkt op een standaard buttoncel batterij, die een jaar meegaat en zelf te vervangen is.

Via de Connected App zijn waarschuwingen en meldingen zelf in te stellen, evenals de wijze waarop men gewaarschuwd wil worden: door middel van een pictogram, piep, of trillingen. De COOKOO Watch is compatible met iPhone 5, iPhone 4S, iPad 3 en The New iPad. Het horloge werkt op IOS 6 en IOS 5. De COOKOO Watch is verkrijgbaar in een speciaal ontworpen cadeauverpakking: ideaal om iemand mee te verrassen!

› reageer

Je hebt geen profiel en zichtbaar email adres. Kan je mij mailen op petergsm@gmail.com?

› reageer

Ik heb je een mail gestuurd.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.