Maandelijks aan te schaffen pakket

Hallo allemaal,

Iets meer dan een jaar geleden heb ik in de UK gestudeerd. Hier hadden ze een ideaal systeem voor mobiele telefonie. Het was van de provider giffgaff op het O2 netwerk ( http/giffgaff.com/ ). Hiermee had je gewoon prepaid tegoed maar kon je als je wou per maand een pakket/bundel kopen. Dit hield in dat je op een willekeurig moment kon bedenken dat je die periode veel ging internetten/bellen/smsen en dan kun je voor bijvoorbeeld een bedrag van 12 pond onbeperkt internetten, 250 minuten bellen en onbeperkt smsen aanschaffen. En dan stopte dit pakket na een maand automatisch.

Ik zit af en toe voor een maand in het buitenland of wil misschien binnen de standaard abbonnementperiode van een jaar wel weer naar het buiteland verhuizen dus een standaard abbonement is voor mij geen mogelijkheid. Daarom zou ik graag zoiets soortgelijks als dat ze hebben in de UK vinden. Heeft iemand ideeen of kent iemand iets soortgelijks? Hoop op wat suggesties.

Alvast bedankt, Kiwinasje

› reageer

Afgezien van prepaid denk ik dat Hollandsnieuwe het dichts in de buurt komt. Je kan dan namelijk je maandelijks in te kopen belminuten naar boven en naar beneden aanpassen, en op die manier een soort van pauze inlassen. Let wel op dat je eventuele kortingen wel kwijt kan raken bij het naar beneden verlagen van de bundel.

› reageer

O.a. de volgende prepaid aanbieders bieden maand bundels aan te schaffen van het prepaid te goed:

Lycamobile
Delightmobile
Vectonemobile

Per maand aan en uit te zetten. Worden wel automatisch verlengt als je ze niet zelf stop zet

Daarnaast heb je Blieb en deze is per dag aan en uit te zetten.

› reageer

en ook nog togglemobile: 10 euro 100 belminuten, 100 smsjes en 500 mb 20 euro 300 minuten, 300 smsjes 1gb

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.