Weekenddeals bij Typhone en GSMEasy

Via de vrienden van GOT.

Weekend deals bij Typhone en GSMEasy.

1 jaar:
iPhone 4S 8GB voor 79 icm Vodafone Bel+SMS+web (100 min+200MB+onbeperkt sms) voor 28 p/m (+ 30 aansluitkosten + verzendkosten)

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 + Samsung Galaxy Young voor 49 (+70 cashback) icm Vodafone Bel+SMS+web (100 min+200MB+onbeperkt sms) voor 23 p/m (+30 aansluitkosten + verzendkosten)

2 jaar:
Gratis HTC One bij Bel+SMS+Web 100 voor 28 euro per maand
Gratis Samsung Galaxy S4 bij Bel+SMS+Web 100 voor 28 euro per maand

Nieuw of verlengen. Alleen dit weekend geldig.

http://www.gsmeasy.nl/weekenddeals/

http://www.typhone.nl/superknallers

› reageer

De bekende "verkeerde" voorlichting van de Telecomproviders. Het zou eigenlijk bestraft moeten worden. De telefoons zijn niet gratis. Als je de abonnementen die er bij horen leest, betaal je in ieder geval maandelijks 5 Euro voor je telefoon. Oftewel minimaal 120 Euro over 2 jaar. Maar ik weet het.....het is vechten tegen windmolens.

› reageer

Maar die zit bij de totale maandprijs inbegrepen, dus ik snap het probleem niet zo. Waarom zou het strafbaar moeten zijn? Om de hersenlozen die 'gratis' niet snappen te beschermen?

Goede aanbiedingen overigens!

› reageer

Ik denk, dat jij het niet snapt. Je schrijft: ,,Die zit bij de totale maandprijs inbegrepen". Kortom, je betaalt - zoals ik aangeef - dus inderdaad gewoon voor die telefoon. Kortom, hij is niet gratis.

Althans, bij mij is iets waarvoor ik moet betalen niet gratis. Bij jou wel, blabla.??

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.