Een bespaartip voor vaste telefonie

Mocht u nog bellen via traditionele vaste telefonie, bij deze een tip om op uw communicatiekosten te kunnen besparen. Bellen op het betrouwbare netwerk van KPN, maar dan tegen voordeligere tarieven, kan met Pretium Thuisbellen.

Met Pretium Thuisbellen-abonnementen bespaar je namelijk minimaal € 30,- per jaar op je abonnement. Daarnaast zijn de gesprekskosten lager dan bij de andere aanbieders. Pretium garandeert dit zwart op wit met Pretium Garantie Bellen. Niet de laagste kosten per maand, dan krijgt u dubbel het verschil terug.

Kijk voor meer informatie op de website www.pretium.nl of neem contact op via Twitter, @PretiumWebcare.

Met vriendelijke groet,
Melody - Pretium Webcare team

› reageer

Ongelofelijk dat is lang geleden, een reclame voor preselectie;-) Maar pretium is en was helaas nooit erg betrouwbaar en al helemaal niet de goedkoopste. bel1601 1643telecom en 1609 waren altidj veeeeel voordeliger en dat zijn ze vast nogsteeds.

› reageer

Veel oude mensen bellen met Pretium en komen daar ook nooit meer vanaf... kijk maar op tros-radar en het kassa forum!

› reageer

Als je zo graag iets wilt aanbieden, dan per maand kunnen opzeggen zonder een jaarcontract aan te moeten gaan.

Bellen is eenvoudig echt goedkoop bij www.bel1601.nl

Pretium heeft ooit eens mijn moeder benaderd, men beweerde door de telefoon dat op Pretium ook preselect toegepast kon worden voor www.bel1601.nl, maar dat dorsten ze niet zwart op wit te sturen.

Bel je bij Pretium werkelijk via een analoge vaste telefoonlijn? Het antwoord is nee, want hoewel je analoge telefoon naar het preselect van Pretium wordt overgezet, gaat de rest digitaal en dat is voor mensen met een persoon alarm niet door de alarm diensten toegestaan.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.