Geld voor je oude mobiel

Op jullie site staat een mooi overzicht http://www.telecomvergelijker.nl/artikel/1494/geld_oude_mobiel

Nu vraag ik mij af waarom jullie van de redactie TopDollarMobile.nl als tip hebben aangegeven.Hebben jullie hier zelf goede ervaringen mee? Waarom verdient deze site het ten opzichte van de anderen extra genoemd te worden?

Ben namelijk van plan enkele toestellen op te sturen.

› reageer

Dat is gebaseerd op ervaringen ja. Ze betalen niet per se het meeste uit, dus daar moet je op letten. Het kan sowieso geen kwaad om een paar verschillende partijen te vergelijken om tot de beste prijs te komen..

› reageer

De site Topdollarmobile.nl bestaat niet meer!

› reageer

De site bestaat wel, alleen klopt de link in het artikel niet. Die gaat via een tracker / referral naar een .com adres. http://www.topdollarmobile.nl/ werkt wel.

Maar als je bedoelt dat ze stoppen met de toko, dan klopt het.

Beste klant, Bedankt voor uw aanhoudende steun. Tot onze grote spijt delen wij u mee dat www.TopDollarMobile.nl zijn werkzaamheden stop zet per [03/03/2014]. Stuur ons alstublieft geen telefoons meer toe, TopDollarMobile.nl is niet verplicht om deze orders te verwerken. Indien u een groothandel/bedrijf bent of een algemene vraag heeft neem dan contact op met ons via enquiry@topdollarmobile.nl of bel naar (0)20 60 07 605.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.