Belcompany gaat eigen abonnementen verkopen

Belcompany gaat eigen abonnementen verkopen

Vodafone-dochter Belcompany gaat vanaf 4 augustus eigen abonnementen aanbieden onder de naam Belcompany MiX.

Dit meldde Androidworld en werd later bevestigd door Vodafone. Het gaat om abonnementen waarbij gebruikers met betrekking tot belminuten en data zelf combinaties kunnen samenstellen. Bij elk abonnement zit onbeperkt sms'en inbegrepen.

De prijzen van de bundels voor een abonnement met een looptijd van twee jaar, inclusief toestel, zijn als volgt: voor 500 mb aan data moet 21,45 euro betaald worden, voor 1 gb, 2,5 gb en 5 gb respectievelijk 25,45, 31,95 en 36,95 euro.

75 belminuten per maand kosten 7 euro, voor 150, 225 en 375 minuten is dit respectievelijk 10, 13 en 18 euro. Hierbij is elke combinatie van belminuten en data mogelijk.

Over eventuele bijbetalingen bij bepaalde toestellen kon Vodafone nog niets zeggen tegenover NU.nl. Details daarover worden 4 augustus bekendgemaakt op de website van Belcompany.

De abonnementen van Belcompany MiX maken gebruik van het netwerk van moederbedrijf Vodafone. De datasnelheid is daarbij maximaal 14 Mbps. Er lijkt daarom geen gebruik gemaakt te worden van Vodafone's 4g-netwerk.

NU.nl

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.