Acties bij T-Mobile, tot 50% korting op je abonnement

T-Mobile geeft tijdelijk kortingen op verschillende abonnementen. De acties worden gepromoot onder de titel “De Transfermarkt” en gelden tot 21 juni 2015. Kortingen kunnen oplopen tot 50% en gelden gedurende de looptijd van een nieuw af te sluiten abonnement. Ook worden er tijdelijk geen aansluitkosten in rekening gebracht.

Bel je veel en gebruik je ook veel internet (omdat je veel videos op je mobiel bekijkt of behoorlijk veel muziek via je mobiel luistert), dan is de Samsung Galaxy S6 32GB i.c.m. 3GB data en onbeperkt bellen een optie. A.g.v. de kortingsactie bij T-Mobile komt T-Mobile goed uit de bus. TelecomVergelijker vergelijkt het actuele aanbod van de Samsung Galaxy S6 32GB i.c.m. 3GB data en onbeperkt bellen. De filters hebben we alvast voor je ingesteld (met een maximale toestelbijdrage van 100 euro bij aanvang van het abonnement).

Liever een iPhone 6 64GB (heeft meer opslagcapaciteit) dan een Samsung Galaxy S6 32GB? TelecomVergelijker vergelijkt ook het actuele aanbod van de iPhone 6 64Gb i.c.m. 3GB data en onbeperkt bellen.

De huidige kortingsactie(s) bij T-Mobile zorgen ervoor dat T-Mobile in meerdere gevallen scherp geprijsd uit de bus komt. T-Mobile is nog niet zo ver als KPN en Vodafone met de uitrol van 4G (snel mobiel internet). In de randstad is het over het algemeen prima en T-Mobile heeft aangekondigd in oktober een dekking te hebben van 95%.

De acties van T-Mobile zijn van tijdelijke aard, want de kortingen zijn geldig t/m 21 juni 2015. En in sommige gevallen (bijvoorbeeld bij de Samsung Galaxy S6) geldt Op=Op. Daarom mogelijk interessant wanneer je voor die datum een nieuw abonnement nodig hebt.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.