Gratis vliegticket bij afsluiten abonnement

Tot 1 oktober a.s. geeft Castle.nl een “gratis” vliegticket weg wanneer je via hun een abonnement afsluit. Te mooi om waar te zijn? Een beetje wel. Helemaal gratis is het namelijk niet. Luchthavenbelasting e.d. dien je zelf te betalen en dat geldt ook voor de bagagekosten. Totaal betaal je maximaal 80 euro voor een retourticket naar bijvoorbeeld Barcelona, Kopenhagen of Londen. Een snelle check op vliegtickets.nl leert dat dit nog steeds aanzienlijk goedkoper is dan zelf kopen. Je bespaart al snel rond de 50 euro. Nog steeds een heel mooi bedrag.

Ben je nog van plan een tripje naar bijvoorbeeld Barcelona, Kopenhagen of Londen te maken en je hebt ook nog een nieuw abonnement met toestel nodig? Dan is de LG 4G wellicht een goede optie. Door experts zeer goed getest. Met name de cameraprestaties. Toch handig tijdens een stedentrip.

Op TelecomVergelijker hebben we een aantal interessante combinaties met de LG g4 zoals deze bij Castle.nl af te sluiten zijn op een rijtje gezet. Je kunt ze hier bekijken.

Succes met je keuze.

Meer weten over de actie bij Castle.nl? De actievoorwaarden kun je hier bekijken.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.