Vodafone Prepaid: dit kwartaal gratis gebruik van 4G internet

Prepaid klanten van Vodafone kunnen dit kwartaal gratis gebruik maken van het nieuwe en snelle 4G netwerk van Vodafone. De 4G Blox van Vodafone is in de maanden januari, februari en maart tijdelijk gratis.

Vodafone biedt in de maanden janauri, februari en maart prepaid klanten de mogelijkheid om het nieuwe 4G netwerk gratis 'uit te testen'. Het was al langer mogelijk met Vodafone Prepaid gebruik te maken van het 4G netwerk, maar hiervoor moest wel de '4G BloX' geactiveerd worden, een aanvullende bundel met een prijs van 5 euro per maand.

Vodafone is momenteel bezig om bij alle prepaid klanten deze 4G BloX gratis aan te zetten. Daarmee kunnen alle prepaid klanten die beschikken over een geschikte 4G smartphone van januari tot en met maart gratis gebruik maken van het 4G netwerk en daarmee aanzienlijk snellere mobiele internetverbindingen ervaren. Eind maart stopt de 4G BloX automatisch en kunnen klanten zelf kiezen of zij de BloX in april voor 5 euro (correctie: 2,50 euro) per maand weer activeren of uit laten staan.

Vodafone biedt via haar ondertussen landelijk dekkende 4G netwerk in Nederland mobiele internetsnelheden tot 225 Mbps download per seconde. In de praktijk zijn snelheden tot 50 Mbps 'makkelijk' haalbaar met een geschikte smartphone. Het mobiele dataverbruik op het 4G netwerk gaat uit de normale internetbundel. Met Vodafone Prepaid kan gekozen worden voor een 1 GB BloX van 10 euro.

bron: http://www.gsmhelpdesk.nl/nieuws/10484/prepaid-klanten-van-vodafone-krijgen-tijdelijk-gratis-toegang-tot-4g-netwerk

› reageer

Blijkbaar is dit een jaarlijks terugkerende actie, het bericht dat ik aanhaalde was uit 2015, maar nu is de 4G blox wederom gratis voor Prepaid gebruikers:
https://www.vodafone.nl/shop/mobiel/prepaid/extra-opties/blox/4g-blox.shtml

› reageer

Even iets on rekening mee te houden:
Met deze BloX krijg je toegang tot ons 4G netwerk. Je krijgt geen MB's om te internetten, de MB's gaan van je standaard tegoed af

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.