SMS dienst stoppen

http://www.allesoversms.nl/smsafzeggen.html

› reageer

Ik heb een vraagje. Ik had een telefoon over, dus heb ik die aan mijn mam gegeven, prepaid kaartje erin (t-mobile). Maar sinds een dag of drie krijgt zij nu iedere dag een "dag horoscoop" sms. En iedere keer gaat er 70 cent van haar beltegoed af. We hebben voor de zekerheid de sim maar uit de telefoon gehaald, maar dat schiet dus niet op zo. Zou iemand weten hoe we dit kunnen stoppen en hoe ik haar geld terug kan krijgen?? Alvast bedankt.

› reageer

ik heb het zelfde probleem!!! ik heb een abonnement en zie tot mijn grote verbazing op mijn factuuroverzicht elke dag gebruik heb gemaakt van sms informatiediensten en dit loopt op tot zo'n 50 euro per maand minimaal. Het rare is dat ik deze simkaart niet gebruik en hij zit nog in zijn orginele verpakking dus ik kan me nooit aangemeld hebben voor deze diensten. Ik heb mijn klacht bij kpn neer gelegd en tot op heden niks vernomen en de factuur bedragen moet ik gewoon door blijven betalen!!!

ik weet het ook allemaal niet hoe ze dit in god naam voor mekaar krijgen

› reageer

Ik denk wel te weten hoe dat komt. Ik ben ook een keer bestookt door een sms service dienst. Ik heb wel echt deelgenomen aan die sms actie, maar slechts 1 keer ! Toch kreeg ik er wel tientallen. Vervolgens heb ik Orange maar gebeld om te vragen of ze mijn nummer wilden veranderen. Die kon voor 25 euro (afzetters, maar altijd nog goedkoper dan al die sms'jes blijven ontvangen).

Ik vermoed dat mijn oude nummer een paar maanden "bevroren" wordt en daarna weer als prepay of abonnement verspreid gaat worden door Orange. Mijn vaste KPN nummer blijkt 4 maanden voordat ik 'm aanvroeg ook toen pas afgesloten te zijn bij de vorige eigenaar.

De sms diensten zullen dus door blijven gaan bij de volgende eigenaar. Het vervelende is volgens mij dat T-mobile geen invloed heeft op het activeren of de-activeren van deze diensten omdat ze dit waarschlijnlijk hebben uitbesteed bij een 3e partij.

› reageer

Moppie >
Als er een nummer in het SMS-je staat zou je eens kunnen kijken op SMS afzeggen en de genoemde procedure volgen.

› reageer

Door een beetje te zoeken ben ik erachter gekomen dat 2233 afkomstig is van Golden Bytes. Ik heb hen een email gestuurd en gevraagd of zij de de dienst willen stoppen en het onterecht van de simkaart afgeschreven beltegoed terug willen storten op de giro.

Misschien dat een van jullie ook iets aan deze links heeft

http://www.stichtingdeombudsman.nl/content/nieuws/actueel/telefoonm.htm
http://www.stichtingdeombudsman.nl/content/nieuws/actueel/shortcodes.htm

http://www.xtdnet.nl/paul/sms/trosradar/smsdiensten.html

› reageer

@Moppie
Maar stop dan zelf ook even de smsjes direct, aangezien je anders waarschijnlijk als je de volgende keer je tel aanzet, er tig tegelijk ontvangt en je er uiteindelijk alsnog voor betaalt...

hier een overzicht per nummer, hoe je sms abonnement af te zeggen per nummer
2233 Onbekend
O2 Daghoroscoop O2 [sp] HOROS [sp] [Sterrenbeeld] [sp] UIT
O2 Daghoroscoop jongeren O2 [sp] LOVE [sp] [Sterrenbeeld] [sp] UIT
voordat je rekening alleen nog maar meer oploopt..

› reageer

kent iemand het nummer 3210? ik krijg (toevallig iedere dinsdag) 10 tot 20 smsjes hiervan, waar instaat: beschikbare ringtones en daarna allemaal rare tekens.. ik heb al een aantal keer stop gesmst, de week daarna kreeg ik niets maar daarna was het weer raak. ik betaal hier ook voor dus met als gevolg mega hoge rekeningen. ik heb mij ook nooit voor iets aangemeld.. kan iemand mij helpen?

› reageer

Reply met het woord 'stop' op een van de berichten.

› reageer

help,

Ik moest iets sturen naar het nummer 3663 maar k had het naar het nummer 6336 gestuurt..! Maar toen kreeg ik een smsje van een 'dating lijn' , en nu krijg ik een paar smsjes op een dag van hun..! Ik kan niets vinden op internet..! weten jullie misschien hoe ik er vanaf kan komen...??

Alvast bedankt

Arjan

› reageer

sms stop naar 6336?

› reageer

http://www.allesoversms.nl/smsafzeggen.html

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.