De meest populaire 4G aanbiedingen met minimaal 5GB data voor maximaal € 20,- per maand

Je bent op zoek naar een nieuw mobiel abonnement waarmee je goed gebruik kunt maken van het internet. Niet alleen maar whatsapp'en, maar ook actief bezig zijn met Facebook, Instagram en andere sociale media kanalen. Daarnaast wil je kunnen e-mailen, muziek kunnen luisteren en video's willen bekijken. En dat zonder haperingen. Dan is een 4G abonnement met 5GB aan data echt wat voor jou.

Tegelijkertijd heb je geen behoefte aan torenhoge kosten. Maandelijks wil je maximaal € 20,- uitgeven en bij de aanschaf van het mobiele abonnement wil je voor je mobiele telefoon niet meer bijbetalen dan € 100,-. De nieuwste Samsung Galaxy (S8 en S8+) zit er dan even niet in. Gelukkig zijn er tal van andere mobiele telefoons die van deze tijd zijn.

Hieronder tref je een overzicht aan van meest populaire aanbiedingen bij andere bezoekers van TelecomVergelijker. Het zijn allemaal 4G aanbiedingen met minimaal 5GB aan data (dan kun je echt lekker tekeer gaan op internet), een maximaal maandbedrag van € 20,- en een maximale éénmalige bijdrage voor het toestel van € 100,-.

Mocht je bij de aanschaf van het abonnement helemaal geen éénmalige bijdrage willen doen, dan is dat ook mogelijk. De maandelijkse kosten gaan dan wel iets omhoog (het toestel zal toch betaald moeten worden). Ook hiervan hebben we een overzicht gemaakt met de meest populaire aanbiedingen. Dat overzicht vind je hier.