De meest populaire 4G aanbiedingen met minimaal 5GB data, zonder éénmalige bijbetaling voor het toestel voor maximaal € 25,- per maand

Een abonnement waarmee je niet alleen kunt whatsapp'en, maar ook actief bezig kunt zijn met Facebook, Instagram en andere sociale media kanalen. En goed kunt e-mailen, muziek luisteren en video's bekijken. En dat zonder haperingen. Dan is een 4G abonnement met 5GB aan data echt wat voor jou.

Je wilt bij de aanschaf van het abonnement geen éénmalige bijdrage doen voor de mobiele telefoon. Maandelijkse wil je niet meer uitgeven dan € 25,-. De nieuwste Samsung Galaxy (S8 en S8+) zit er dan even niet in. Gelukkig zijn er tal van andere mobiele telefoons die van deze tijd zijn.

Hieronder tref je een overzicht aan van meest populaire aanbiedingen bij andere bezoekers van TelecomVergelijker. Het zijn allemaal 4G aanbiedingen met minimaal 5GB aan data (dan kun je echt lekker tekeer gaan op internet), een maximaal maandbedrag van € 25,- en waarbij geen éénmalige bijdrage voor het toestel nodig is.

Mocht je bij de aanschaf van het abonnement wel bereid zijn om éénmalig maximaal 100,- bij te belalen, dan is dat ook mogelijk. De maandelijkse kosten kunnen dan iets omlaag. Ook hiervan hebben we een overzicht gemaakt met de meest populaire aanbiedingen. Dat overzicht vind je hier.