Gebruikersbeoordelingen hollandsnieuwe

Gebaseerd op 456 reviews
3,4
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk

Review door Anonieme gebruiker

08 November 2022, 13:12

nadat ik eind juli mijn Motorola verloren had, een Samsung gekocht en die blijft maar problemen geven, 4G doet het zelden dus op vakantie in Engeland alles moeten regelen met verkeersborden, mensen de weg vragen, andermans phone lenen, dus deze tent gebeld, geen echte hulp, de afgelopen week, na een bezoek aan de VS maar weer eens geprobeerd de phone weer aan de gang te krijgen, lukte niet, gisteren 5x gebeld en 4x een volkomen verschillend verhaal gekregen, de mensen kwekken door je heen, luisteren niet, probleem dus nog steeds niet opgelost, versneld afkomen van dat contract durven ze nog eens 30 € voor te eisen, en ik heb al bijna €100 euro uitgegeven in phonezaken. 'Die zeggen altijd dat het aan de provider ligt meneer" wat een tuig zeg NEEM NOOIT EEN HN contract want ze helpen je absoluut niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

26 August 2022, 12:34

Woon in de binnenstad van amsterdam. op een of andere manier lukt het ze toch om op z'n hoogst 2 streepjes te bieden, en vaak gewoon geen verbinding. Naar het buitenland rijden doet het netwerk het vaak ook gewoon niet. Door heel belgië naar frankrijk gereden, en het netwerk heeft niet doorgehad dat we ons in belgië hebben bevonden. En hard rijden doen we niet aan...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Roel

11 July 2022, 07:38

Wat een drama.

Maanden niet kunnen bellen en niet gebeld worden.

Tweede simkaart gaf hetzelfde probleem. Simkaart van andere provider functioneerde naar behoren.

Afschrijvingen gingen netjes door.

Elke keer kun je de helpdesk uitleggen wat het probleem is.

Elke keer een andere medewerker. Wat een drama.

Gelukkig maandcontract en contract opgezegd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Henk Visser

24 May 2022, 06:17

Had zelf tot vorig jaar een abonnement bij Hollandsenieuwe en de gb's vlogen eruit. Reactie was dat ik dit heb veroorzaakt. Ben naar andere provider gegaan en geen problemen meer. Mijn vrouw zit nog bij HN en er gebeurt precies hetzelfde. Op internet veel berichten over hetzelfde probleem bij HN . Ze blijven ontkennen, lijkt sterk op een verdienmodel voor ze maar nog 4 weken en dan geheel verlost van HN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Mike Werner

20 May 2022, 14:57

Een grote waarschuwing. Hun business model draait op een maximaal aantal GBs die genoeg lijken te zijn, maar als je hierover heen gaat betaal je 10 euro per 1 GB. Na de 14 dagen retourtermijn ga je erachter komen dat je GBs als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zelfs als je 4G uit hebt staan en alles via wifi doet. Wil je je abonnement wijzigen, dan kan dit niet (niet meer dan 10 GB mogelijk en anders bijbetalen). Wil je 'm opzeggen, dan krijg je een flinke afkoopsom. Gaan ze dit aanpassen? Zeker niet, want dit levert ze ongelofelijk veel geld op. Mijn abonnement kost nu al zo'n 100 euro per maand.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Anonieme gebruiker

26 April 2022, 16:17

Wat een slechte service!! Had mijn simkaart verlengd met de aanbieding 10GB voor 11,50 euro.
Zag even later dat je ook 20 euro korting kon krijgen met hetzelfde abonnement. Heb de 24e een mail gestuurd naar de klanten service of ze dat alsnog konden regelen. Krijg de 26e pas antwoord dat ik dan eerst moet annuleren om die korting te krijgen. En dat ze had geprobeerd om mij te bellen. Telefoon deed het gewoon en geen melding gemist gesprek. De 27e geannuleerd, via de chat, blijkt opeens de aanbieding van 10MB voor 11,50 euro naar 14 euro te zijn gegaan. Na contact blijk ik de aanbieding voor 11,50 euro ook niet meer te kunnen krijgen, omdat die actie de 25e afgelopen was. Wat een slechte service!! Niemand die iets over die datum heeft gezegd!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Laurens

22 April 2022, 09:52

Sinds kort bij HollandsNieuwe vanwege de prijs. Ik schakel mijn prive nummer altijd door naar zakelijk en heb daardoor maar weinig eisen, wil gewoon bereikbaar blijven op mijn eigen nummer. Dit heeft jarenlang zo bij T-Mobile gewerkt, maar daar betaalde ik ook voor een 'oud' abonnement.

Overschakelen ging prima, kreeg netjes nieuwe sim kaart en berichten over wanneer het nummer over zou gaan. Bereik lijkt hier binnenshuis ook prima te zijn, vergelijkbaar met Vodafone.

Echter, het doorschakelen naar een ander nummer werkt niet. Krijg een foutmelding terug van het netwerk als ik dit probeer. Na contact met klantenservice krijg ik simpelweg te horen 'ja meneer dat ondersteunen we ook helemaal niet bij HollandsNieuwe'. Lekker dan, mijn dagelijkse telefoon is niet dual sim en ik ga echt niet met twee telefoons rondlopen. Zo'n basic functionaliteit die al jarenlang bij elke provider gewoon beschikbaar is, ondersteunen ze dus kennelijk niet. En waarom? Niet dat ze er geld door mislopen o.i.d. Teleurstellend.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Fatima

12 April 2022, 10:38

Slechte service. Ze kunnen niet leveren wat ze beloven, laten je in de kou staan, houden je niet op de hoogte. Ze weten dat er veel issues zijn met netwerkproblemen maar dat geven ze nergens eerlijk aan op hun sites. Echt een bedrog, laat je niet belazeren door hun statement dat ze vodafone netwerk gebruiken. Kan best zo zijn maar ik heb zelf een abonnement bij Vodafone en heb nóóit netwerkproblemen.

Ik heb echt spijt dat ik voor mijn moeder een abonnement heb afgesloten bij hollandsnieuwe. Laat dit een waarschuwing zijn. Als je dit leest, sluit geen abbonnement bij hun af. Kan je beter direct bij Vodafone afsluiten, ja je bent misschien 5 a 10 euro per maand duurder uit maar dat is het zeker waard.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door L

06 March 2022, 17:03

Zeer ontevreden sinds deze week.

Ik heb al jaren een abonnement nooit problemen gehad.

Tot afgelopen dinsdag,heb ineens geen ondersteuning meer van Hollands nieuwe met mijn Nokia.
Nieuw toestel aangeschaft met het idee dat het opgelost zou zijn no way.

€200,- verder en probleem blijft hetzelfde als mijn vorige toestel.

Helaas net een nieuw contract afgesloten voordat deze problemen bestonden.zeer ontevreden hoe dit t.n.t is op gelost,niet dus.!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jos E

31 January 2022, 09:00

Nieuwe klant, in het begin geen internet maar is op zeer professionele wijze opgelost. Klantenservice heeft nauwelijks wachttijd en de personen die daar zitten hoeven niet anders collega's te raadplegen maar zijn meteen ter zake kundig. Eerste indruk is voor mij een perfecte dienstverlening.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door Theike Goossens

24 November 2021, 14:51

Door een budget provider te zijn krijg je een voordeliger abonnement dan als je direct met de netwerkbeheerders gaat. Dat moet ergens vandaan komen. de budgetproviders krijgen lang niet de dekking en snelheid dan de netwerkbeheerder. vergis je niet, je betaald minder, je krijgt ook minder. vooral in het buitenland waar het voor de provider duurder is, je krijgt 2g ipv 4g. ze zullen overal waar ze kunnen kosten besparen, en dit komt zeker uit je service. als dekking en snelheid belangrijk zijn, ga gewoon bij een hoofdprovider voor een paar euro meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Alles behalve Hollandse nieuwe

25 October 2021, 15:19

Zeer slechte klantenservice. Onterecht zijn er in de nacht MB’s afgeschreven. Ligt aan het verkeerde gebruik verteld Hollandse nieuwe terwijl de telefoons bij ons s’nachts uit staan.
Dan vraag je de data op, kunnen ze het pas na 3 dagen zien. Bel je 3 dagen later weer, hetzelfde verhaal. Je komt er gewoon niet doorheen. Na een discussie met de klantenservice hangen ze gewoon op. Ik zit m’n abonnement uit en zeg dan meteen na deze periode op.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dave

16 October 2021, 14:34

Thuis en op straat is de verbinding goed. Zo gauw ik een supermarkt binnenloop is het afgelopen. Dan krijg ik de melding dat ik niet ben aangesloten bij een netwerk. Heel irritant. Ik kan dan nooit contaxt opnemen met het thuisfront.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Willemien

11 October 2021, 08:34

Hollandsnieuwe niks mis mee!
Met twee nummers bij Hollandsnieuwe top provider voor mij niks anders meer..
Prima bereik... goedkoop.... En altijd bericht wanneer je geld word afgeschreven.
Nu ik die aktiebundel heb blijf ik natuurlijk bij Hollandsnieuwe.
Mijn vriend komt ook bij Hollandsnieuwe wil graag die aktiebundel ook die ik heb ha ha

Groeten Willemien

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Leonie van zundert

24 August 2021, 14:14

Afgelopen vrijdag zou m"n abonnement naar Hollandse nieuwe overgaan

Is de sim kaart niet goed!
Gebeld nieuwe simkaart opgesruurd nu nog niet goed
Duurt 48 uur voordat ze hem kunnen activeren

Fijn een Zakelijk abonnement
Geen bereik voor klanten enz
Stuur ze toch een factuur voor een tegemoet koming van wat ik nu misloop!

Nooit meer Hollandse nieuwe voormij!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Goedkoop = Duurkoop

21 July 2021, 12:18

PAS OP NIET DOEN !!!

Ze beloven dat er bij overstappen geen dubbele facturen komen. Dat gebeurd dus wel. Na contact met de klantenservice kunnen ze niets voor je betekenen. Moet zelf maar contact opnemen met Tele2... dus ping pong je heen en weer en help niemand je.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Diana Halder

20 July 2021, 23:20

Slechtste provider van allen in alle opzichten...niet aan te bevelen...getuige de vele slechte revieuws overduidelijk!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Naomi Halder

20 July 2021, 23:16

Ik adviseer niemand Hollands nieuwe...echt zonder wifi heb je niks aan je abonnement...slecht tot geen bereik waardoor in no time je bundel op is en je dus naast je abonnementskosten telkens moet opwaarderen of geen gebruik kunt maken van je telefoon...klantenservice gebeld en nemen totaal geen verantwoording voor hun probleem en zeggen gewoon u hebt het verbruikt ja natuurlijk als jullie netwerk niet werkt gaat zelfs thuis ondanks mijn wifi mijn bundel op...echt schandalig hoe goedkoop en nonchalant ze met hun klanten omgaan...bewijs zijn ook de andere revieuws en hollands nieuwe zal niet blijven bestaan met zo'n slecht netwerk en nog slechtere klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gerard

14 May 2021, 21:36

Vorige maand abonnement verleng voor 2 tel tot mijn grote verbazing kan ik en mijn vrouw nu 4 maand het huidige abonnement niet meer wijzigen pas als het nieuwe in gaat.
Daardoor kan ik deze zomer geen gebruik maken van een grotere bundel die ik altijd zomers heb omdat ik veel weg ben zelf staat in hun voorwaarden dat je iedere maand kunt op en neer warderen.
En als grote dank kan ik nu ook geen gebruik maken van hun jubileum aanbieding. Mijn grootste jubileum zou zijn dat ik zo snel als mogelijk van deze b provider af ben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door JP

20 April 2021, 14:04

Ik heb dezelfde ervaring als Gerrit. Mijn verlopen contract verlengd met nummerbehoud, maar heb nu twee abonnementen. Omdat ik hier te laat achter ben gekomen moet ik een afkoopsom betalen van 46,84 (naast het teveel aan abonnementsgelden dat ik heb betaald).

De medewerker gaf aan dat het mijn verantwoordelijkheid is om de afrekeningen in de gaten te houden. Ofwel; ik moet beter opletten als ik niet wil worden opgelicht door mijn mobiele provider.
Ik ga nu het contract maar afkopen en z.s.m. overstappen naar een andere leverancier.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Postbode

16 April 2021, 19:53

Sommige dingen wat onduidelijk, en daar ook geen antwoord op gehad...maar oke verder prima tevreden.
Bij chat via Messenger snel een reactie.
Prijs en dekking uitstekend...
Gratis je bundel per mnd omhoog/omlaag zetten en nee de bundels zijn dan niet ineens duurder...maar gewoon zoals je gewend bent bij de start...
Ben wel "hâppy"...

Gewoon doen dus..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Gerrit

02 April 2021, 12:31

Heb mijn abonement na 2 jaar verlengt en een nieuw toestel aangevraagd. Nu heb ik 2 abbonementen te betalen. Van mijn zogenaamd nieuw nummer en mijn nummerbehoud nummer.
Ik begrijp niet als nummerbehoud kiest dat je dan toch geen ander nummer hoeft. Kunnen niet goed nadenken. O ja zijn computers die dat doen. Net als met de toeslagen affaire. Het menselijk denken is spoorloos. We gaan goede toekomst tegemoed. Wie heeft raad voor mij?. Holkandse Nieuwe zegt kunnen niets voor me doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ricky

16 March 2021, 12:19

Moeten zij geld voor jou terug storten duurt het 100 jaar maar wel gelijk via iDeal gierig jouw geld incasseren

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ricky

16 March 2021, 12:18

Wanneer ze geld terug moeten storten duurt het ineens een jarenplan . Bestelling werd geannuleerd zonder enig bericht. Toen ik contact met ze opnam zou de storting zogenaamd onderweg zijn. Die storting is waarschijnlijk in Antarctica

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ko de Boswachter

11 February 2021, 15:25

Heren / Dames kijk uit voor het aanvragen van een Iphone SE 2020 bij Hollandse Nieuwe. Is er wat mis dan krijg je te horen dat ze je telefoon niet kan terugsturen door een intern defect. Ik wacht nu al 2 weken en heb nog steeds geen idee wanneer ik mijn defecte telefoon (heb hem pas 1 maand) mag terugsturen. Verlenging opzeggen mag ook niet. Wachten mag wel. Wat een slechte service en maar sorry zeggen maar niks doen bijv. koerier sturen of manueel proces in gang zetten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Iris

10 February 2021, 09:12

Ik heb een sim only abonnement aangeschaft, zodat ik een iig een jaar wat minder telefoonkosten heb. Ik kreeg een melding geen internet meer te hebben, en heb toen 10 dagen zonder gedaan (in de pandemie nog wel, dus ik ben bijna altijd thuis), vervolgens na die 10 dagen kon ik mijn abonnement wijzigen. Echter kwam ik toen tot de conclusie dat ik niet meer dan 6000 mb kan krijgen per maand, dit is echt veel te weinig voor een meid van 21 in het jaar 2021. Bij de klantenservice zeiden ze dat ik mezelf uit zou kunnen kopen wat ik echt een enorme teleurstelling vind, bovendien vragen ze ook nog €1/ minuut boven op mijn huidige kosten. Ik ga echt nooit meer naar Hollandse nieuwe. Het liefst beëindig ik dit abonnement en neem ik gewoon een fatsoenlijke provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door John

27 January 2021, 16:07

Tijdens het opladen van de telefoon zwol de accu helemaal op. In de garantie voorwaarden gecheckt. Interne accu valt onder de garantie. Telefoon opgestuurd. Krijg ik een mail met de melding: "Er is een vorm van val/druk/stootschade geconstateerd waarbij de garantie is komen te vervallen. Tevens mogen wij vanuit de voorwaarden van de fabrikant geen deelreparaties uitvoeren en dienen wij elke schade/defect te repareren/vervangen." Of ik dus maar even € 220,- wil betalen voor de reparatie van de telefoon. Ik kan hem ook on gerepareerd terug krijgen, maar dan moet ik wel eerst € 36,- betalen. Of ik kan afstand doen van de telefoon. Wel makkelijk om zo onder de garantie uit te komen. Zelfs omdat de val/druk/stootschade niet de oorzaak was van het probleem. Nooit geen abonnement meer bij hollandse nieuwe!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Angelique

20 December 2020, 11:51

Zeer slechte verbinding. 9 van de 10x geen bereik. Waar ik ook ben. Voor mij dit nooit meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Robert

07 December 2020, 16:25

Als je een abonnement afsluit bij hollandsnieuwe, ze hebben geen 5G, ten opzichte van andere aanbieders,
Let daar even op, puntje van aandacht hollandsnieuwe!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Eikelbijter

30 November 2020, 13:04

Wat een vreselijk bedrijf sinds zaterdag afgesloten wegens achterstand wat niet zo was nu nog steeds niet aangesloten VAL DOOD DAAR BIJ HOLLANDS NIEUWE

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door RF

10 November 2020, 11:19

+ Goedkoop
+ Heldere app/website
+ Bereik is prima

- voice heeft voorrang op netwerk, dus als je belt schakelt je mobile dataverbinding uit. Dat kan wel eens lastig zijn. Bij KPN, T-Mobile, Vodafone kun je het langs elkaar gebruiken.
- snelheiden data zouden iets omhoog mogen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door Carmen

23 October 2020, 08:41

Ik zat 2jaar vast aan het abbonoment bij hollandse nieuwe, eerste paar maanden had ik top service geen problemen.
Na een paar maanden had ik amper bereik, service was erg slecht, soms amper bereik tot niets. Mijn 4g werkte ook maar voor de helft, soms kon ik dingen niet bekijken, waneer ik telefonisch contact had met iemand dan had ik op dat moment ook geen 4g. Laatst vergeten een factuur te betalen, hier zo snel mogelijk achteraan gegaan, kreeg ik te lezen dat mijn betaling reeds voldaan was of dat de betaaltermijn verlopen zou zijn, hier mee direct contact opgenomen met hollandsnieuwe waarop een paar dagen later mijn abbonoment toch geblokkeerd werd, en dan krijg ik een rekening waarop er nog eens aansluitkosten van 10 berekend werden, terwijl het probleem bij hun aanwezig is werd het alsnogs in mijn schoenen geschoven.

Blij dat ik mijn abbonoment zsm opgezegd heb!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door Ewoud

13 October 2020, 19:56

Wat een slecht bedrijf die Hollands Nieuwe zomaar abonnementsprijzen tussentijds verhogen en als je er wat van zegt is het enige waarop ze kunnen wijzen naar de algemene voorwaarden.

Totaal niet klantvriendelijk maar wel de zakken vullen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Joh

16 September 2020, 18:31

Ben al jaren klant bij HN.
Altijd goed bereik en nooit klachten gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door dorien

03 September 2020, 09:39

Het bereik van hollandsnieuwe is verschrikkelijk slecht.
zonder wifi verbinding heb je niks aan je abonnement bij hollands nieuwe. Ik gebruik buitenshuis altijd mijn werktelefoon

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Peter Minkenberg

27 August 2020, 21:17

Tot oktober 2019 geen enkel probleem met Hollands Nieuwe(HN) echter, vanaf moment dat men overging op een ander bankrekeningnummer niets als problemen. Mijn vrouw had telefoon nodig voor haar werk (Postbesteller) en bedrag van 8 euro werd tot aan voornoemd moment altijd automatisch afgeschreven. In december de eerste aanmaning dat men geen geld kon innen omdat een en ander was geblokkeerd. Gebeld met klantenservice en men dacht dat het te maken had met overgang naar ander bankrekeningnummer of we geld handmatig wilde overmaken. Dit gedaan maar zelfde euvel bleef zich maandelijks herhalen tot nu toe. Telefoon van mijn vrouw werd geblokkeerd en daar moest weer extra geld voor worden betaald. Men zou dit terugstorten echter geen geld terug gezien. Steeds weer alle begrip van klantenservice maar men kon er niets aan doen. Onze bank heeft zelf contact gezocht met HN en hun werd verteld dat fout bij HN lag. Inmiddels zijn we driekwart jaar verder en probleem is nog niet opgelost. Na elke maand telefoontje met steeds weer andere medewerker is onze frustratie groot en er is geen enkel zicht op verbetering of een oplossing. Men blijft herhalen dat probleem niet bij HN maar bij onze bank ligt, zegt men! Bedenk u voor dat u met deze organisatie in zee gaat, er lijkt alle begrip maar het is hopeloos slecht!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anne

11 August 2020, 09:37

Sinds dec-2019 een 2 jarig abonnement afgesloten bellen/internet.
Tot 24 juli nog nooit van internet gebruik kunnen maken buiten de deur. Klantenservice is telefonisch bijna niet bereikbaar en heb je ze te pakken dan is het zoek het maar uit op internet. Dit niet geaccepteerd en na een erg lang gesprek met de medewerker en diverse aanpassingen kon ik dus na ruim een half jaar op internet. Vervolgens kon ik niet altijd meer gebeld worden en ook niet bellen. De server was niet bereikbaar. Na opstarten van het toestel dan was ik wel weer even bereikbaar. Maar ik moest dit dagelijks een paar maal doen.
Vorige week een dagje naar Duitsland geweest, toen totaal geen service bereikbaar (niet bellen / geen internet).
Met klantenservice gebeld en alles uitgelegd. Ze zouden een ticket aanmaken voor de technische dienst. Ik wilde van het abonnement af, ik ben onderhand meer tijd kwijt om mijn toestel draaiende te houden en ontzettend gefrustreerd. Nu vandaag een mailtje gehad met het lachwekkende bericht dat ze kunnen zien dat ik toch nog wel gebeld heb. Ze luisteren niet naar wat je zegt. Ze leveren een wanprestatie en zijn onbereikbaar voor commentaar en een goede oplossing.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Peter W.

03 August 2020, 11:24

Al 7 jaar bij hollandsnieuwe...wilde mijn contract verlengen met een nieuwe mobiel erbij....eerste maal mocht de chauffeur de levering niet aan mijn vrouw afleveren...daar was niks over gezegd en online staat dat het een persoon van 18 jaar of ouder moet zijn. Tweede maal belde de chauffeur op dat zijn pinapparaat het niet deed. Dus 2 halve dagen voor niks zitten wachten...1 middag speciaal vrij genomen. Ik belde hollandsnneuwe om te vragen hoe het nu stond met de bestelling...de overeenkomst was geannuleerd om dat ze niet konden afleveren zeiden ze...ze dachten eerst nog dat het aan ons lag....onvoorstelbaar...heb maar een mobiel in de winkel gekocht...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Thijs

28 June 2020, 14:54

Zit al 8 jaar bij Hollandsnieuwe en is makkelijk met app te besturen zoals jezelf wil en met prepaid makkelijk updaten van je tegoed. Bereik en snelheid is uitstekend. Nooit problemen gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door Ninke

19 June 2020, 16:27

Nooit doen! zij laten je dubbel of driedubbel betalen waarbij ze je nummer blokkeren als chantagemiddel. Uiteindelijk als je betaald krijg je meteen de volgende dag weer een bericht dat ze alsnog je nummer blokkeren totdat je weer betaald.
Ze kunnen je betalingen niet terugvinden, moeten eerst bewijs hebben dan gaan ze zoeken en dan duurt het ook nog uren.... en dan zeggen ze dat ze de betaling voor een "andere" achterstand hebben gebruikt.
Zij zijn gewoon crimineel. Het beste is betalen, dan je nummers asap laten overzetten naar een ander en dan een procedure aanspannen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Mihaly Mokos

16 June 2020, 11:10

Slechtste provider die ik ooit heb gezien. Er wordt gelogen en beloftes worden absoluut niet waargemaakt. Er kan niet met de leidinggevende gepraat worden terwijl dat echt wel nodig is. Ik wil naar de rechte gaan het is gewoon diefstal wat ze doen!! Ik meen het, nooit kiezen voor deze provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Margje de Vries

09 June 2020, 09:38

Bij het bestellen van een nieuw toestel hebben wij tot 3 x toe dit toestel niet ontvangen van de bezorgdienst van Hollandse Nieuwe, "Reviva" . Het pakketje kwam niet binnen, en met de klantenservice bellen leveren niks op, behalve langer wachten. In het systeem van Reviva stond tenslotte dat er een bezorgmoment gepland was.

Na 3 weken kregen wij opgestuurd: de begeleidende brief met persoonlijke gegevens met het retourformulier voor het toestel, maar niet het toestel zelf. En de brief zat in een witte envelop, met een briefje erbij dat dit door een vriendelijke voorbijganger los op straat in Zeeland was gevonden. Tja...

Overleg met de overigens vriendelijke meneer van de klantenservice van Hollandse Nieuwe (6 voor de vriendelijkheid) eindigde in het annuleren van de bestelling. Hierbij legt Hollandse Nieuwe bij ons de taak neer om te controleren of de telefoon daadwerkelijk retour gestuurd wordt. En mocht er geen ontvangtbevestiging van Hollandse Nieuwe naar ons gemaild worden, of we dan nog een keer de klantenservice (40 minuten wachttijd kan mogelijk zijn) willen bellen. Dat kan dan maximaal 2 weken duren.

En dan zijn we straks 5 weken verder, zonder toestel. We kunnen daarna pas weer een nieuw toestel bestellen. Want eerst moet het oude toestel retour gekomen zijn.

Kortom: eerst hebben we 3 weken gewacht of Reviva de telefoon naar ons kon opsturen en nu moeten we nog 2 weken afwachten of Reviva de telefoon naar Hollandse Nieuwe terugstuurt. Terwijl het retourformulier los op straat gevonden is, wat toch wel de denken geeft over de status van het pakket.

Mocht je overwegen om een toestel bij Hollande Nieuwe te kopen, vraag dan hoe je Reviva als bezorgdienst kan ontlopen.


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Barbra

07 June 2020, 20:58

DOE HET NIET!!! Als alles gewoon werkt is het best een prima provider maar het toestel van mijn 11 jarig dochtertje had geen bereik meer waarna we ruim 8 maanden, extreem veel belletjes, extra kosten en valse beloftes verder, eindelijk een nieuw toestel hebben gekregen. Ik zou alles vergoedt krijgen maar heb nooit iets teruggekregen. Ga voor een andere provider en zeker niet voor HN!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Boze klant

03 June 2020, 15:37

Ik heb twee jaar een contract gehad bij Hollandse Nieuwe. Beviel me prima, lekker goedkoop. Echter, op het moment dat ik mijn mb's had verbruikt, kon ik ook niet meer bellen/sms'en. Dit vond ik erg vervelend, want ik was dus totaal niet meer bereikbaar.

Bovendien op het moment dat je contract verloopt krijg je geen mail of herinnering. Er werd bij mij ineens 25 euro afgeschreven in plaats van 10 euro. Zo kwam ik erachter dat mijn abonnement was verlopen. Prima, ik dus het abonnement zo snel mogelijk opgezegd. Klik ik vervolgens per ongeluk op annuleer, staat er dat ik het opnieuw moet stopzetten. Dit doe ik en nu is het dus stopgezet per augustus. Dus nog een maand extra 25 euro betalen.
Als ik bel naar de klantenservice zeggen ze dat ze er niks aan kunnen doen en het niet kunnen aanpassen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Anonieme gebruiker

16 May 2020, 18:57

Ik heb een ziggo max pakket en mijn partner eenHollandsnieuwe sim only abonnement.
Van Ziggo vrijwel direct de gratis zender mogen kiezen. Van hollandsnieuwe nooit de 1000 mb extra gekregen, terwijl we voldoen aan alle voorwaarden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Stan

23 April 2020, 14:07

Inmiddels al bijna 4 jaar klant bij Hollandsnieuwe.
Lekker goedkoop en degelijk sim only abonnement, doet wat het moet doen.
Het bereik is soms op grote evenementen wat minder, maargoed dat hebben meer providers.

Bijkomend voordeel is dat je bij Hollandsnieuwe beltegoed krijgt iedere maand. Alles wat je aan het eind van de maand over houd kan je uit laten betalen.

Aan het eind van de maand bel ik een aantal keer naar hun telefoonlijn, en laat zo mijn resterende beltegoed uitbetalen in Cryptovaluta, en klaar is kees. Simpel nog wat geld bespaard op mijn toch al goedkope abonnementje!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door Anonieme gebruiker

15 April 2020, 16:19

Hele rare manier van zakendoen. Halverwege het abonnement wordt de prijs ineens verhoogd. Noemen ze inflatie. Normaal gesproken ga je een contract aan en aan het eind van de contractperiode herzie je een contract.
Zou ik op dit moment hetzelfde contract aangaan, is die nog goedkoper ook!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

02 April 2020, 18:20

Wij herkennen ons helemaal niet in alle negatieve reviews op deze site. Al jaren zijn wij (4 personen) erg tevreden over Hollands Nieuwe. Prima dekking en scherpe tarieven. Daarnaast genoeg mogelijkheden om online zaken te regelen. Voor een first class klantenservice ga je natuurlijk niet naar een low-cost provider, maar de paar keren dat wij de klantenservice nodig hadden zijn we prima geholpen. Bundels zijn makkelijk omhoog en omlaag aan te passen, dus als je vind dat er teveel 'verdwijnt' aan het einde van de maand pas je gewoon je bundel aan. Na afloop van de contractperiode vervalt de korting en wordt het wel een stuk duurder. Op tijd verlengen dus (of overstappen).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Bert

30 March 2020, 14:28

2 jr bij HN abonnement gehad heb nu opgezegd, communicatie is verre van optimaal, zijn niet duidelijk waardoor je steeds teveel betaald, niet gebruikt tegoed ben je zowiezo kwijt, na abonnement wordt zonder enig overleg gewoon verlengd en ook nog 2 keer zo duur. En dan moet 't ook nog een maand duren voor je eigen nummer bereikbaar is als je overstapt naar 'n ander provider. Echt waardeloos wat een afzetters bah bah. Nooit aan beginnen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wendy Voortman

30 March 2020, 05:21

Wij zitten al een maand zonder bereik. Wij hebben gebeld en gemaild. Zij vinden het maar normaal. Wanneer je net doet of je een contract bij ze af wilt sluiten wordt je overladen door mails! Dan zijn ze opeens ‘thuis’.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Arjan van haarlem

24 March 2020, 12:14

Sinds dat ik klant bij hen bent verschijnt er steeds een Wi-Fi icoontje plus hoorntje in mijn scherm er Word gezegd dat ik alleen via Wi-Fi kan bellen . Het bereik valt mij dus tegen. Ben overgestapt van kpn naar HN ook vanwege slecht bereik . Heb hier meerdere keren contact opgenomen met klanten service. Krijg nu weer nieuwe sim kaart . Als het probleem blijft hebben ze nu ook verzoek ingediend om contract te ontbinden.
Had beter gelijk naar t mobile kunnen gaan krijg ik nog korting ook omdat ik daar ook mijn internet abonnement heb .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,4

Review door Toffepeer

23 March 2020, 11:33

Hier ben ik weer: Toffepeer. Begin februari jl. plaatste ik hier een jubelende review, te midden van in het merendeel uiterst negatieve reviews. Jubel ik nog steeds? Of is het prut met peren, daar bij Hollandsnieuwe. Deze keer betrek ik ook de ervaringen van mijn lief met Hollandsnieuwe erbij.
Wij zijn twee jubelaars! Mijn vrouw was al veel langer bij deze provider en heeft laatst haar abonnement omgezet naar een abo met het 1000 MB voordeel van Ziggo. Potdorie, ik snap niet hoe het kan, maar nu beschikt zij maandelijks over liefst 3500 mb's, die een feilloos gebruik opleveren. Ook zij is enthousiast over de app, waarop je van minuut tot minuut kunt zien, hoeveel je nog kunt verbruiken en hoeveel dagen je nog hebt te gaan met de Mb's. Enfin, mijn ervaringen zijn eveneens zeer, zeer positief.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Anonieme gebruiker

20 March 2020, 14:52

Wat een k*t bedrijf m’n moeder zit nu al een half jaar zonder data. Toen zeiden ze dat ze het op zouden lossen en toen hebben ze m’n moeders telefoon geblokkeerd. Na 1 uur in de wacht gestaan te hebben hoort ze dan dat zij het ook niet kunnen verhelpen. Nu ondertussen al 1 week geblokkeerd en het probleem ligt bij de technische dienst die er niks aan doen en om 5 uur al weer lekker thuis zitten. Sorry maar dit is echt geen service. GA AUB NIET NAAR DIT BEDRIJF.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Hans Hes

19 March 2020, 15:19

Ik heb me vandaag aangemeld bij Hollands Nieuwe, overgestapt van Vodafone naar HN, mét nummerbehoud.
Ben wel geschrokken van de reviews, ik wacht af en zal een review plaatsen zodra alles in orde is, kan 5 dagen duren, ik hoop minder.

Mocht het misgaan, is er altijd nog Radar, maar ik ga van het goede uit,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door BBen P

19 March 2020, 08:54

Door een instelling probleem op mijn toestel was ik ongewild veel tegoed kwijt.
Ik ben geweldig en met veel geduld geholpen door het meisje van de helpdesk.
Heel erg bedankt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

17 March 2020, 09:01

very bad experience with this telcom. Uses dirty tricks. Had a sim only for two years for 10 euro per month. After the end of the contract they raised it to 25 euro per month. I had written them I didnt want their services no more and no longer wanted their contract.but to no avail. these people are scum from the streets!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Frans van den Bergh

13 March 2020, 09:03

ZEER ONTEVREDEN EN ONBEREIKBARE NIEUWE KLANT> Abonnement sinds 28 februari, maar kan nog steeds (twee weken later) niet bellen of gebeld worden. Krijg wel na elke klacht een berichtje hoe tevreden ik ben, maar ook daar gebeurt niks mee. Schriftelijk op de site geklaagd: reactie, we reageren binnen 5 werkdagen.
Dus bezint, eer ge hier aan begint!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Ed Schlesinger

08 March 2020, 09:27

Heb 3 abo's voor HN, altijd wel tevreden geweest tot verlenging ABO's , heb slechte dataverbinding voor alle 3 de nummers.
Vodafoon netwerk, wat een onzin zeg, zal wel Vodafuck zijn, lijkt echt nergens op, indien geen oplossing, wil ik er kostenloos vanaf. Ik ga ze stalken totdat het wel goed is, heeft altijd gewerkt en nu in eens niet meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Diane

06 March 2020, 13:16

Altijd tevreden geweest over Hollands Nieuwe. Tot vorige week. Nieuw toestel voor mijn moeder gekocht. Leuke verrassing. Met nummerbehoud. Zou geen probleem zijn. Binnen 1 dag bereik. Maar helaas. Na 5 dagen doet haar mobieltje alles, behalve bellen. Grrrr.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Harko Bisschop

04 March 2020, 11:24

Ben altijd erg tevreden geweest over Hollands Nieuwe maar nu al acht dagen geen bereik en kan niet gebeld worden, nog zelf bellen. Ik heb hen (alleen bij wifi) gemaild en krijg standaard adviezen die nergens toe leiden. Met de telefoon van partner diverse keren gebeld met Hollands nieuwe maar daar zotten robots met een script die je alleen nog maar bozer en machtelozer maken. Er gebeurt niks. Ik kan 5 euro beltegoed bijgeschreven krijgen???????? wat een giller! Opmaken kan ik het immers niet.
Vette bagger dus. Anno 2020 toch niet te geloven?!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Stan

27 February 2020, 11:11

Over het algemeen prima provider, zit hier inmiddels een jaar of 5.
Bereik laat soms wat te wensen over, zeker op grote evenementen/festivals.

Klein tippie:
Hollandsnieuwe is een van de weinige providers waarvan je je overgebleven beltegoed uit kan laten betalen.
Bijvoorbeeld via Thoorn: https://www.thoorn.nl/15840/
Heel simpel, alles staat uitgelegd en aan het eind van de maand even je beltegoed opbellen naar hun betaallijn, en uitbetalen in Litecoin/Ethereum.
Hierdoor is mijn abonnement maandelijk (vrijwel) gratis!

Ps als je je aanmeld bij Thoorn zou ik het enorm waarderen als je de link gebruikt, levert mij ook een kleine vergoeding op!
https://www.thoorn.nl/15840/

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door ToffePeer1

04 February 2020, 17:18

Graag wil ik deze review plaatsen over mijn eerste ervaringen met Hollandsnieuwe. Lange tijd durfde ik het niet aan: mij aanmelden als nieuwe klant bij deze provider. Immers, het krioelt hier van de negatieve recensies en die liegen er niet om. Inmiddels had ik de stoute schoenen aangetrokken en heb me als nieuwe klant aangemeld.
Vóór aanmelding heb ik mij telefonisch laten informeren over de ins en outs van Hollandsnieuwe. De helpdeskmedewerker wist drommels goed waarover hij het had. Op iedere vraag had hij vlot een duidelijk antwoord en die antwoorden waren me naar de zin. Vervolgens via de meest gebruikte snelweg aangemeld als nieuwe klant. Binnen een mum van tijd een bevestigingsmail en twee dagen later al de nieuwe simkaart plus het telefoonnummer. Daarna nummerbehoud aangevraagd; dat werd onmiddellijk bevestigd per mail. Ingaande 4 februari 2020 zou het abonnement bij Ben zijn opgezegd. Wantrouwend/nieuwsgierig als ik ben, heb ik dat gecheckt. In orde! En toen was het zover. In de vroege morgen van dinsdag 4 februari 2020 de simkaart van Ben eruit en die van Hollandsnieuwe erin. Onmiddellijk zat de telefoon op het netwerk en met een ontvangst die beter is dan die van Ben; althans, gerekend naar het aantal streepjes op het scherm van de smartphone. Om tien voor tien een sms: je kunt gebruik maken van het abonnement. Om twee over twaalf: nummerbehoud is doorgevoerd en je kunt op de app zien hoeveel MB’s je nog hebt. Ik gelijk kijken op de app: Ja hoor! Behalve de 2.000 MB’s van het abonnement waren de 1.000 van Ziggo erbij geplaatst. Even een belletje doen naar m’n lief. Daarna onmiddellijk gekeken op de app. Alweer: ja hoor!! Nog 2.998 MB’s over.
Conclusie: ik ben zeer, zeer onder de indruk van Hollandsnieuwe. Zoveel MB’s voor zo’n lage prijs nooit eerder gehad; prima bereik en ontvangst, alles wat was beloofd perfect waar gemaakt. Was ik maar eerder overgestapt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Anonieme gebruiker

31 January 2020, 07:44

Ik ben juist heel tevreden over Hollandsnieuwe.
Eergisteren contact gehad met de klantenservice, er werd €31 afgeschreven ipv €15. Er is mij verteld dat mijn contract is verlopen en het dan stilzwijgend verlengd wordt (prima, dit zal wel in de kleine lettertjes hebben gestaan en dit zal bij andere providers net zo gaan). Ze hebben mij het geld wat ik 'te veel' heb betaald teruggestort.
Verder nooit problemen gehad. Ben al klant bij hun sinds 2011, toen ze gestart zijn.

Ik snap niet waar al deze negatieve reacties vandaan komen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Anonieme gebruiker

29 January 2020, 13:41

Telefonische medewerkers zijn niet getraind om iemand te helpen. (helaas/ heel vervelend/ weet ik niet/ durf ik echt niks over te zeggen)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Frank

27 January 2020, 22:39

Wees gewaarschuwd !!!!
Blijf hetzelfde betalen voor mijn abonnement terwijl ik mijn telefoon netjes heb afbetaald. Geen enkele waarschuwing of notificatie. Ook gooit Hollandsnieuwe de prijs van mijn abonnement met een paar euro omhoog zonder iets te laten weten. Het zijn echte schurken en stap bij deze over op een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door A. FRIEBEL

18 January 2020, 12:05

Ben telefonisch niet bereikbaar in Spanje vanuit Nederland. Hoe kan dat?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Tomas

18 January 2020, 10:23

Het was de hele tijd al een slechte ervaring met Hollandsnieuwe, komt er nu nog even bij bovenop dat wanneer mijn contract afgelopen is (ik heb mijn telefoon dus afbetaald) ik gewoon nog het vaste bedrag van 25 euro per maand blijf betalen voor 2000 MB/SMS/Belminuten. Schandalig. Je zou op zijn minst denken dat het bedrag voor de telefoon zelf (want dat was 15 euro per maand) er af zou worden gehaald.
Nu mijn abonnement opgezegd, maar mag volgende maand nog een keer 25 euro betalen voor 2000 MB/SMS/Belminuten. Oplichters

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Zibbi

15 January 2020, 15:33

Gewaarschuwd mens telt voor 2 dus wegwezen sluit geen abo hier bij deze oplichters met hun waardeloze klantenservice!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Y

15 January 2020, 15:31

Mensen wees gewaarschuwd klote service klote verbinding alles s gewoon klote je word genees geholpen als je na 20min wachten aan de tel belachelijk!!! Nog anderhalf jaar dan ben ik pleitte nooit meer Hollandse nieuwe voor mij

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Driel Zorgbroeder

10 January 2020, 15:09

Prima provider nooit problemen mee gehad.
Altijd netjes bereikbaar, geen dreigementen als ze een keer niet tijdig af konden schrijven.

Gewoon een goede provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door Theo

09 January 2020, 19:49

Vandaag weer 20 minuten aan de telefoon gehangen zonder iemand te spreken te krijgen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Jasaan

08 January 2020, 19:30

Ben al 4 weken aan het wachten op het gratis Ziggo kanaal. De klantenservice stuurt me van het kastje naar de muur, echt waardeloos!
Ze hebben alles doorgestuurd(haha) maar noch Vodafone noch Ziggo heeft iets binnen gekregen, gaat zeker nog met paard en wagen want zelfs een postduif is sneller!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Anonieme gebruiker

07 January 2020, 07:40

Vodafone stopt met 3G, net als KPN. Alleen de partijen op het T-Mobile netwerk (Ben, Simpel en T-Mobile zelf) kunnen nog langere tijd 3G gebruiken. Een overstap naar één van deze providers is dus een optie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

07 January 2020, 02:24

Hollandsnieuwe gaat in januari van 3 G naar 4 G. Mijn smartphone is daar niet geschikt voor. Kan ik naar een andere provider, zodat ik mijn smartphone kan blijven gebruiken?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Dinc

19 December 2019, 17:48

Noooiiittt doen klaaar ermeee

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

13 December 2019, 12:42

IK BEN NU VANAF 6 DEC KLANT BIJ HN EN NOG KAN IK NIET BELLEN EN ZE BELOVEN VEEL MAAR IK HEB HET IDEE DAT ZE NIETS DOEN NEN ER GEWOON KLAAR MEE

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Maryam

27 November 2019, 12:10

Dit zijn dieven!

Wanneer je contract stopt, gaat er automatisch nog extra geld eraf van je bank. Wil je bellen? Bel je zo duur omdat een 0900 nummer is en o ja! Niemand neemt ook nog op.

Ik zal niemand dit aanraden en zelf ook nooit meer gebruik van maken. Extreem duur!! Jullie zijn schandalig.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

04 November 2019, 13:07

Ben al jaren tevreden klant.
Maar nu denk ik toch over te stappen zodra mijn abbonement gelopen is.
Voorheen was het zo dat als je tegoed op was je bij kon kopen tegen zelfde tarief. Zonder dit te melden is dit veranderd en is het héél veel duurder geworden.
Ook het abbonement voor oude klanten gaat omhoog. Maar nieuwe klanten kunnen deze bundel goedkoper aanschaffen.
Dit alles wordt gedaan zon er de klanten van te voren in te lichten.

Ik heb mijn langere tijd bij HN in ieder geval gehad.
Nu de kijken wie het beter met zijn klanten voor heeft

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door Tobias

03 October 2019, 02:56

Ben ik de enige die zijn einddatum van het contract niet onthoud en de nutteloze app niet gebruikt?

Men wordt er niet op geattendeerd wanneer het contract bijna afloopt.

Nu kwam ik erachter dat er 2 maanden 25 euro is afgeschreven in plaats van 11 euro wat ik normaal betaalde. Blijkbaar krijg je een soort boete voor het gebruik maken van hun service met een verlopen contract. Ik ben gelijk overgestapt naar simpel. Bij simpel krijg ik 2 keer zoveel in mn bundel en voor de helft van de prijs. Jammer dat ik die 50 euro niet kan uitgeven aan het contract van simpel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anoniem

02 October 2019, 14:45

Ze zijn geen provider, ze zijn dieven!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Chris

27 September 2019, 13:40

De verbinding is zelfs in “de grote stad” extreem slecht. Ik heb op veel plaatsen 2G of zelfs “geen service”. Hollandsnieuwe? Niet doen!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

24 September 2019, 12:11

Ik ben al lang bezig om van mijn telefoon emails te kunnen versturen. Maar nu blijkt dat Hollandse Nieuwe niet een SMTP heeft waardoor ik alsnog dat bij mijn hostingprovider moet kopen. Dan worden mijn maandelijkse kosten uiteindelijk toch weer veel duurder. Dus dan had ik beter bij Tele2 kunnen blijven want daar zit het bij je abonnement in. ????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door christa

20 September 2019, 11:23

Zeer slecht bedrijf krijg een verkeerde sim kaart zit nu een week zonder telefoon te kunnen gebruiken krijg van hun steeds te horen we zijn er mee bezig wordt niet gereageerd op mails telefoon blijft in de wacht.
Kan nu niet overstappen op ander provider net abonnement afsloten waar ik 2 jaar aan vast.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2019, 10:08

Zeer slecht, haast geen bereik ( moet tegen het raam gaan staan) en sms werkt niet. Het ligt niet aan de medewerksters die zijn meestal altijd vriendelijk maar het probleem oplossen is onmogelijk gebleken, van alles geprobeerd maar helaas.....Heb uit nood een ander abo moeten nemen bij een andere provider.Extra kosten allemaal maar opzeggen kan helaas nog niet, pas volgend jaar en dat ga ik doen ook en voor mij NOOIT meer Hollands Nieuwe!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Anonieme gebruiker

10 September 2019, 15:13

Zeer slechte klantenservice. Als je al contact kan krijgen, word je van het kastje naar de muur gestuurd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

06 September 2019, 14:58

Medewerker hangt telefoon op!

Ik belde de klantenservice in verband met het einde van mijn contract van mijn abonnement bij HN. Ik gaf aan dat ik wilde overstappen omdat ik een andere goedkopere aanbieding bij een andere provider wilde overstappen. Toen er werd gereageerd van ok heeft u nog een ander vraag vond ik dit opvallend en raar dat er niet eens werd geprobeerd een klant te behouden, of om te vragen waarom die weg wil en waarom er niet een een abonnement wordt aangeboden. Dit zie je bij andere providers namelijk wel gebeuren. De manier waarop, de toon en de botte reacties hebben geleid dat ik hierover vragen stelde aan haar en zulk gedrag niet had verwacht tegenover een klant.

Dit zei ik ook tegen haar. Ik vroeg of er eventueel een andere goedkoper abonnement kon worden afgesloten. De medewerker gaf heel korte en in mijn ogen onvriendelijke reacties waarna ik toch vroeg ik haar een andere medewerker of liever een manager/leidinggevende wil spreken over haar reacties waar ik niet mee tevreden was, vooral omdat ik haar antwoorden ook erg kortaf en ook onvriendelijk vond.

Zij zei dat dat niet kon en dat ik kon terugbellen of kon mailen, maar ik gaf aan dat ik dit helemaal niet leuk vond hoe ik word behandeld en teleurgesteld ben en graag op die moment geholpen wil worden. Of doorverbonden word, of dat ik teruggebeld kon worden door een andere collega of liever een leidinggevende. Er werd nog steeds erg bot en kortaf geantwoord van nee of kan niet etc. En tot mijn verbazing hing zij de telefoon op! Dit vond ik heel erg vervelend en schrok er erg van.

Dit kan toch niet. Je verwacht op zijn minst een oplossing in plaats van een klant weg te sturen, en je ook verwacht zoals andere providers dat ook doen een aanbieding aanbieden of proberen tevreden te stellen. Ik bleef immers beleefd praten.

Zo makkelijk een klant verdienen verliezen en een mens zo behandelen zal toch niet mogen en niet passen bij zo een groot bedrijf? Ik ben erg teleurgesteld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bert

03 September 2019, 13:22

Na twee maanden ben ik nog steeds niet telefonisch te bereiken in het buitenland. Lukt maar niet fatsoenlijk contact te krijgen met iemand die het oplost.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nicole

23 August 2019, 09:40

Super goed geholpen.
Mijn telefoon was naar het oude adres gestuurd en ze waren heel behulpzaam.
Nooit problemen gehad met mijn abonnement.
Ik ben tevreden weer voor 2 jaar een contract ????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door Kaasknats

13 August 2019, 05:49

Het is veeeeelste duur voor de 'service'. En hiermee bedoel ik bereik. Sjemine wat een troep zeg, ik heb zo vaak geen bereik, zelfs in steden als Amersfoort?? Daarnaast wanneer je bundel op is, ben je gewoon de lul, en data bij kopen kost je een godsvermogen. Erg jammerlijk, na mijn contract ben ik #pleiten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door m.den ruijter

25 July 2019, 20:13

alleen telefoonabonnement/ het werkt totaal niet/ valt constant terug in ..alleen noodoproepen.ondanks herhaalde pogingen van hollands nieuwe blijkbaar niet op te lossen.dus abonnement is niet werkzaam

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,4

Review door Jesse

03 July 2019, 13:15

Klantenservice is waardeloos. Altijd veel tijd kwijt in de wachtrij (30+ minuten) Daarnaast na 2 jaar wanneer je telefoon is afbetaald verhogen ze je abonnementskosten alsnog! Onder het motto 'u krijgt geen korting meer'. Oplichters en totaal niet transparant

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hans

02 July 2019, 12:21

Heb zojuist contact gehad met de klantenservice van Hollandse Nieuwe over een verschil in data gebruik van het abonnement van mijn zoon.
Tegoed van 5 Gb is volgens Hollandse Nieuwe op, en volgens de datateller van de telefoon pas op 3,2 Gb van de beschikbare 5 Gb!
Hollandse Nieuwe geeft alleen maar aan dat er alleen gekeken wordt naar de eigen waardes, en ze niet geïnteresseerd zijn in andere zaken....
Het tegoed is volgens Hollandse Nieuwe ingegaan per 9 juni, en volgens de telefoon op 2 juni! En het is ook op 2 juni begonnen...
Hollandse nieuwe is alleen geïnteresseerd in de contractuele datum, niet hoe het in werkelijkheid is of heeft gelopen!
Geadviseerd werd de Hollandse Nieuwe app te downloaden om het verbruik goed bij te houden. Toen ik opmerkte dat deze zo uitgebreid was en dat daar ook mee opgewaardeerd kon worden (dat lijkt me niet verstandig voor kinderen/jongeren om te doen) werd aangegeven dat dit mijn probleem was.
Dat noem ik nog eens klantgericht, meedenkend, oplossend.... maar niet heus!
Triest.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

22 June 2019, 18:20

Heel tevreden, geen klachten!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Katja

16 June 2019, 20:20

Ze Hebbne mijn oude abo nie to ergezte terwijl ze dat tot 2 x toe beloofden.daarsoor is mijn oude abo een maand doorgelopen. Hun aanbod in het recht te zetten: ik hoef de eerste maand vna hun abo niet te betalen. Het oude abo is ongeveer 30 euro duurder. Ik ben de pineut. En ze reageren niet meer op mijn mail

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Alex

27 March 2019, 08:27

Wat een verschrikkelijke rot bedrijf.
Hollands nieuwe strijdt ipv 1 X 42 euro 2 X 42 euro af.
ik haal dus 1 X 42 euro terug en zij storten de volgende dag 42 euro terug.
krijg IK een mail dat de incasso is mislukt.
hun admin ligt overhoop en ik heb het gedaan.
NOOIT MEER

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Celine

22 March 2019, 23:04

Ik woon in Nijmegen en heb altijd slecht bereik, 1 off 2 streepjes.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door I.S.

26 February 2019, 18:42

Wij zijn verhuisd van NH naar NB. Dat betekende van heel goed bereik naar heel slecht en meestal geen bereik. Bij een klacht hierover reageert Hollands Nieuwe met de mededeling dat de technische dienst heeft geconstateerd dat ik OPTIMAAL bereik heb. Hoe ze dat doen? Geen idee. Op mijn suggestie om mij dan eens te bellen reageren ze niet. Dus zolang alles werkt: prima maar als het niet werkt geeft Hollands Nieuwe niet thuis en laten ze je in de kou staan.
NOOIT meer Hollands Nieuwe

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Lookie

26 January 2019, 15:34

Ben erg tevreden met Hollands Nieuwe.
Heb hem nu 4 maand en heb nog nooit problemen met ontvangst en internet gehad.
Heb overal berijk, waar ik ook ben. De service vind ik ook erg goed, heb 1 keer moeten bellen, en werd meteen goed geholpen.
Ben nog nooit zo blij met een abonnement geweest als nu.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door isa

08 January 2019, 18:09

als sinds november me telefoon kwijt vanwege reparatie. Samen met medewerker me telefoon aangemeld en mij vertelt dat het onder garantie valt. In de tussen tijd al 2 maanden me telefoon kwijt, en mij helpen ho maar. Nu net weer een mail ontvangen van hollandse nieuwe zelf, waarin ze zeggen dat er helemaal geen garantie op me telefoon zit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door T mobiel

01 December 2018, 14:03

Hartelijk dank voor deze negatieve reviews. Ik weet al genoeg en blijf lekker waar ik zit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door J.J.P.van der Rijst

27 November 2018, 14:31

Ik ben al ruim 5 jaar abbonee van Hollands Nieuwe,maar denk dat ik nu overstap naar een andere provider.
Ik ben al vanaf 13 november 2018 bezig om mijn telefoon te laten activeren,en nog steeds niet gelukt,schandalig.
Vijf keer naar de klantenservice gebeld,en kreeg als antwoord,binnen 3 tot 5 dagen is het verholpen.
Op mails wordt er ook niet al te snel gereageerd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

19 November 2018, 13:26

Wat een nare ervaring! Helaas gekozen een abo af te sluiten met toestel bij deze club. De klantenservice denkt niet mee, als je aangeeft zeer ontevreden te zijn dan reageren ze lauwtjes en onoprecht. Ik vraag door te geven aan een manager dat ik ontevreden ben en ze gaan er niet op in. De enige oplossing die ze aandragen, is dat ze het contract ontbinden. Het enige dat ik wilde, is een toestel. Het toestel was op voorraad. Na het bestellen blijkt dat hun beleid is binnen 15 werkdagen te leveren! Terwijl dit toestel overal op voorraad was en is en overal binnen 24 uur geleverd kan worden! Dit is 3 weken!
Na een week met spanning te hebben gewacht, belde ik de klantenservice. Die hebben mij beloofd dat ik nog maximaal 2 weken moest wachten. Het was slikken maar ja, eigen schuld dat ik niet wist van hun lange levertermijn. Na nog eens 3 weken nog eens gebeld. Tja, u zult nog even geduld moeten hebben. Really? Ik heb me beklaagd en de enige oplossing die men bood was, 'we ontbinden uw contract' en dan zoek je het zelf maar uit. Had me dat een paar weken geleden aangeboden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Vanessa

07 November 2018, 12:27

Vandaag contact gehad met de chatbox van Hollandse nieuwe. Mijn beltegoed was helemaal op. Snachts kreeg ik een melding dat deze van 3 euro naar 0 euro ging. Daarnaast had ik niet zoveel mbs gebruikt deze maand. Volgends de mevrouw van Hollandse nieuwe was er wel een groot gebruik te zien op een dag. Maar op mijn vraag waarom het binnen 3 minuten van 3 euro naar 0 ging snachts kwam geen antwoord. Het lag aan de Wi-Fi, eigen verbruik etc. Hollandse nieuwe was kwam echter niet met een antwoord en ik mag het morgen weet vragen. Hoe ik nu moet bellen? Zelf weer opwaarderen. Slechte service, weinig begrip en al helemaal niet luisteren naar de klant en ook geen passende reactie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door Jo

28 September 2018, 20:10

Ik snap er niks van.
Ik zit al een lange tijd bij HN en nog nooit geen problemen gehad.
Altijd bereik. Ik heb net weer mijn contract laten verlengen omdat ik zo tevreden ben. Wat vervelend voor iedereen die wel problemen heeft met HN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Jan Hofstede

27 September 2018, 18:51

Hoe kan het dat ik zo,n geweldig slecht bereik heb?
als ik wil bellen staat er heel vaak mobiel netwerk
niet beschikbaar, dan heb ik ook niets aan die telefoon
ligt dat aan jullie of aan mijn telefoon?

Met vriendelijke groet. J.Hofstede

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door s.vdheuvel

15 September 2018, 07:43

begin er niet aan mensen. zodra je daar weg wilt beginnen de problemen. eerst willen ze nog na een 2jarig Abonnement je 2x het volle maandbedrag laten betalen voor je uiteindelijk over mag na een andere provider. moet je trouwens zelf achteraan want hun laten niks weten. vervolgens na het aanvullen van je bel/sms/mb minuten in mijn geval 1500. wordt die gewoon in keer leeggetrokken tot nul. mag je nog een keer opwaarderen. eigenlijk geen ster waard. slecht bereikbaar. lange wachttijd

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Johan welsing

25 August 2018, 14:17

Ik heb ongeveer een paar jaar geleden ook een abonnement bij hn gehad en dat liei ook niet vlekkeloos maar ze hebben mij er goed doorheen getrokken ,ik ben nu weer van plan om weer terug te keren naar hun

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

20 July 2018, 15:39

Zeer slechte klantenservice!!! Eerst 15 minuten in de wacht en daarna nog eens 25 minuten in de wacht, en toen te horen gekregen dat ze mij niet kunnen helpen. Echt niet behulpzaam!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Henk

09 July 2018, 12:11

Bijna zolang als hollandsnieuwe bestaat, heb ik er een sim only abonnement. Ook bij mij is er wel eens iets fout gegaan, maar dat werd snel en correct hersteld. De 4G dekking in het buitenland kan beter. Of zijn wij in Nederland verwend? Toch ben ik een tevreden klant. Ik lees de reviews van diverse providers omdat ik aan verlenging van mijn abonnement toe ben. Als Nederlander kijk je toch of je ergens anders nóg goedkoper en beter terecht kunt.
Al die reviews lezend, lijkt het wel of er alleen maar slechte providers bestaan. Wat een bagger wordt er op deze pagina's over ons uitgestort! Bij andere providers vind ik niets dat mij tot overstappen kan verleiden. Conclusie: Vooralsnog blijf ik bij hollandsnieuwe!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Yvonne

04 July 2018, 12:35

Hollands nieuwe is altijd heel moeilijk telefonisch te bereiken en als je in de wacht gezet wordt krijg je muziek te horen, dus je kan niet eens meer naar je eigen muziek o.i.d. luisteren!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Vera

03 July 2018, 11:39

Erg slechte ervaring met deze provider. Ik heb bijna nooit mobiel netwerk, dus ik kan niet bellen of gebeld worden. Meerdere meldingen hiervan gemaakt, geen enkele reactie mogen ontvangen. Ook mijn internet is erg slecht. In de meeste gevallen laadt het erg langzaam of helemaal niet. Wederom, geen reactie van de klantenservice die ik al meerdere malen heb bericht (oh, en probeer vooral niet de klantenservice te bellen, ze laten je gerust een half uur in de wacht en melden vervolgens dat ze je niet verder kunnen helpen).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Anonieme gebruiker

02 July 2018, 15:43

Heb een uur lang geprobeerd om contact te krijgen met Hollandse nieuwe. Niet gelukt echt waardeloos. Nooit meer Hollandse nieuwe.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door anoniem

24 June 2018, 22:25

ik ben al 2 jaar klant bij hollands nieuwe en ben er absoluut niet tevreden erover ik heb 6 keer mijn nummer moeten veranderen omdat ik steets een nummer kreeg die daarvoor ook in gebruik was en ze kunnen hier niks er aan doen 4g doet ook sloom elke keer waneer je bundel op is moeten opwaarderen vijd dit belachelijk ik mag over een week verlengen en ga liever over naar een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nel

02 June 2018, 22:14

Slechtste provider die ik ooit heb gehad. Kan al maanden niet sms,en en nu val ik ook steeds wel als ik iemand bel. Kan geen hele gesprekken normaal voeren
Heb over het sms,en al een paar keer contact gehad, maar het kan niet opgelost worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door jessie

20 May 2018, 19:10

Ik dank manuka Priester voor het herstel van mijn huwelijk. We zijn al 3 jaar gescheiden. We begonnen te praten over verzoening. Het was iets dat we allebei niet van plan waren. Ik begon op het net te zoeken naar mensen die God hun huwelijk herstelde en ik vond priestermanuka, over hoe hij zoveel relatie heeft geholpen door zijn betovering met zijn contact te casten, dan neem ik onmiddellijk contact met hem op voor hulp na de betovering die mijn man terugbrengt thuis 6 dagen na de betovering en vraag om vergeving en nu leven we gelukkig weer dank je priester manuka voor je hulp. Elke stander die een dergelijk probleem heeft, moet priester manuka e-mailen en hij zal u helpen in uw situatie via: lovesolutiontemple1@gmail.com

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Petar

18 May 2018, 16:04

Schlechte evaring, schlechte klant service, liever vergeten!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

11 May 2018, 14:53

Waardeloze bereikbaarheid bij telefoongebruik. UIteindelijk volledig onbereikbaar, vervolgens blijkt alleen via de mail sporadisch contact mogelijk. Als je geluk hebt krijg je na 5 dagen een wedervraag maar een oplossing zal de eerste maanden uitblijven.
Dit bedrijf neemt zichzelf niet serieus, ws een paar zakkenvullers die zonder inspanning jouw geld willen verdienen. Neem jezelf als consument wel serieus en doe zaken met een echt bedrijf. Zoals t-mobile / kpn

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Remco Muller

08 May 2018, 16:15

Bijna 2 maanden geleden nieuwe telefoon en bundel gekocht voor mijn zoon. Snel geleverd, maar vervolgens gaat alles mis wat er maar mis kan gaan bij de nummeromzetting. Gevolg - we kunnen nog altijd niet bellen en SMS (geen netwerk). De klantenservice kan het niet oplossen, verwijzen door naar de technische dienst, die het blijkbaar ook niet kan oplossen. Nog een laatste kans, anders ga ik maar de spullen terugsturen en mijn geld terugvragen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

23 April 2018, 19:15

Ik doe nooit aan reviews maar Hollands nieuwe spant toch wel de kroon ik heb werkelijk nooit berijk bij mij thuis kan geen sms sturen laat staan het internet gebruiken dit terwijl ik 1 euro per maand extra betaal voor 4G.
Ik heb hierdoor zelfs een mogelijke baan verloren omdat ik niet berijkbaar was.
Ik raad niemand aan om ooit hier een abonnement te nemen .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Parlo

17 April 2018, 15:10

Reacties als deze geef ik NOOIT maar dit is een criminele organisatie. Vooral in combinatie het GSMWEB. Zelfs als je GEEN abonnement bent aangegaan omdat je een aantal dagen na de aanvraag heb besloten om toch geen abonnement bij hun te nemen.
Hierna gaat men doodleuk het abonnement automatisch van je rekening afschrijven. Tenenkrommend zijn de mailtjes en brieven die daarop volgen inclusief de dreiging om in registers te worden geplaatst van wanbetalers.
Het mailen of schrijven doet ze HELEMAAL niks en het te woord staan door de servicemedewerkers is absoluut onbeschoft.
Omdat de aanvraag is gegaan via GSMWEB geeft HollansNieuwe aan dat men geen bericht heeft ontvangen van GSMWEB via "het systeem"?
GSMWEB gaat nog een stapje verder en zegt dat ze wel de annuleringsmail hebben ontvangen maar om dat definitief te maken daar nog een annuleringsmail had moeten worden gestuurd. (Een methode die volgens de ACM ongeoorloofd is)
En nu allebei doen of dit allemaal de normaalste zaak is en naar elkaar wijzen.
Dit is puur Kafka en geeft geen enkele oplossing.
Dus ik noem deze bedrijven, naar aanleiding van deze handelingen, crimineel.
Doe geen zaken en vul zelfs niets in op de websites want voordat je het weet zit je gevangen in het web van de mobile aanbieders!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jan

20 March 2018, 19:16

Wat een zooitje ongeregeld is dit ik heb een bevestiging dat 1 mei mijn nieuwe abonnement ingaat hebben ze dat eerder geregeld ja ze gingen er mee akkoord zeiden ze of ik dat zelf even op wil gaan lossen dus nu betaal ik voor twee abonnementen thanks hn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

28 January 2018, 11:32

Dekking is matig maar na vier jaar klant te zijn geweest kon ik er prima mee leven. toen ik na twee jaar ging verlengen begon de ellende, ik had problemen met mijn nieuwe bestelling en wilde contact opnemen met de klantenservice. dit was bijna onmogelijk en na een hele dag proberen had ik dan eindelijk iemand die mij kon helpen. ik had net een nieuw abonnement dus heb weer twee jaar een contract gehad. nu ben ik overgestapt op tele2 omdat zij veel goedkoper zijn en een beter netwerk hebben. de overstapdatum was altijd de dag dat mijn huidige periode af zou lopen, echter hebben ze deze ineens een dag later gepland waardoor ik een hele maand betaal voor 1 dag data. ik vind dit echt een zooitje ongeregeld en ga ook proberen mijn geld terug te krijgen. vrees echter dat dit geen nut gaat hebben. al met al, zou ik niet bij hollandsnieuwe een abonnement afsluiten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door leander

02 January 2018, 21:37

bagger na 2 weken uitstellen bestelling beindugt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jan

07 December 2017, 13:44

Waar het netwerk in Nederland al niet optimaal is, wordt ke in het buitenland standaard op het slechtste datanetwerk gedrukt wat er beschikbaar is. Internetten over de grens is nauwelijks of niet mogelijk. Je hebt of een E of GPRS of helemaal niets. Dat laatste ondermeer op de A31 van Schuttorf naar Oberhausen die parallel aan de Nederlandse grens loopt. Met uitzondering van een paar hele korte stukjes, 130 km geen internetverbinging. Kortom bagger1

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Jojanneke

14 November 2017, 09:59

Na circa 1.5 maand op de levering van mijn telefoon te hebben gewacht (waar een levertijd op zat, maar wat op een gegeven moment wel erg lang ging duren - terwijl je niet tussendoor op de hoogte wordt gebracht over de status), ging mijn contract dan eindelijk in.

Sindsdien is het ellende. Ik heb het 4000 MB/Belminuten abonnement afgesloten. En hoewel ik bij mijn vorige provider genoeg had aan minder, is het hier blijkbaar elke maand op tot bijna op. Ik snap wel waarom: je hebt continu geen bereik waardoor je 4G internet aangebroken wordt. Dat trekt hem leeg. Het is echt verschrikkelijk. Ik krijg gewoon geen whatsappjes binnen, internet doet het niet. Soms denk ik: "wat is het toch stil op mijn telefoon". Pas als ik de vliegtuigmodus aan- en uitzet, werkt het weer. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Nu ook weer door mijn bundel heen. En wat gebeurt er dan? Dan ben je gewoon onbereikbaar! Dan kom je niet op het internet - wat er ook gebeurt-. Dan krijg je geen apps binnen, maar kunt ze ook niet versturen. Pas weer als je op je Wifi zit. Ik vraag me af wat de definitie van een abonnement is, als er met je omgegaan wordt of je beltegoed hebt. Bij mijn vorige providers kon ik altijd doorappen / internetten of wat dan ook, alleen met een lagere snelheid en/of een hogere factuur aan het einde van de maand.

Los daarvan vind ik de klantgerichtheid ook zeer traag. Waarom moet je meer dan een dag wachten voordat je een antwoord krijgt op je klachtenmail?

Ik ben uiterst ontevreden en overweeg nu - na 2 maanden - al op te Stappen. Ik heb een telefoon om bereikbaar te zijn. Niet om iemand zijn kas te spekken! Ik betaal graag voor een dienst. Maar in dit geval wordt de dienst gewoon NIET geleverd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anoniem

12 November 2017, 09:03

Het is super slecht 4G is bij mij al op als ik een 3 x gebeld heb(1000 mb)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Hollandsnieuwe kapot

02 November 2017, 14:31

Zoon slechte provider heb ik nog nooit gehad echt een ongeregeld zooitje alsof het word gerunt door kinderen van 6 jaar oud.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door B

21 August 2017, 11:32

Slecht!!!zelfs de klantenservice is niet bereikbaar!wel een goedkoop toestel maar is ook snel stuk..huawai p8.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Yvonne Roseboom Smit

17 August 2017, 17:10

Heb zeer goede ervaring met de diensten.
Snel te woord gestaan en meteen een oplossing aan gedragen.
Had mijn abonnement niet op tijd verlengt, dus moest meer betalen, na mijn telf gesprek meteen weer verlengd en binnen 2 dagen het verschil terug gestort.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door A.

01 August 2017, 22:03

Nu 4 jaar klant bij Hollands Nieuwe, nooit problemen ervaren. Heb nog nooit de klantenservice gebeld, nog niet nodig geweest. Heb 3G bij mijn abonnement, werkt prima en snel. Betalingen verlopen elke maand netjes. Heb een tegoed van 1000 mb/min/sms, gaat niet snel op en heb ik elke maand ruim voldoende aan terwijl ik best veel bel en internet. Ook met het bereik heb ik nog nooit problemen ondervonden. Ben erg tevreden want heb gelukkig nooit gedonder of problemen zoals je wel eens hoort bij providers, lekker rustig.

Werk zelf bij een andere telecomprovider, en merk dat er over elke provider alleen maar negatief geschreven wordt op internet. Het is jammer dat mensen zich hierdoor laten beinvloeden, want van de miljoen(en) klanten die een provider heeft, zie je misschien maar 100 negatieve reviews terug en bellen er misschien maar 1000 per dag naar de klantenservice. In verhouding dus heel weinig. Een provider waar alles perfect verloopt bestaat niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Anonieme gebruiker

08 July 2017, 10:33

Beltegoed opvragen via *101# heeft in 90% van de gevallen behoorlijke vertraging. Loopt vaak op tot een paar uur.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Anonieme gebruiker

02 July 2017, 11:44

Erg goed zeker qua prijs kwaliteit geen onverwachte rekeningen zoals bij andere providers.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Jan-Modaal

27 June 2017, 01:54

Aan het zoeken naar een BETROUWBARE 4G-provider en lees onderstaande verhalen op deze site. BLIJ dat de harde werkelijkheid beschreven staat, scheelt mij weer een hoop grijze haren! Bedankt mensen, top.

Hollandse Nieuwe is dus een echt een mijd-provider; blijf er ver vandaan, net als Youfone, BEN, Simpel, Tele2 etc.- allemaal cash-charlatans, die snel willen verdienen over de gewone man/vrouw zijn- of haar rug.

Mooie aanbiedingen, 1001 addertjes onder het gras, slapeloze nachten en grijze haren, door dit soort boeven. De OPTA e.a. autoriteiten zouden dit soort providers een boete moeten opleggen van minstens 10.000 euro per incident; onder dwang de redelijkheid- en billijkheid en de verbintenis nakomen, zoals dit in het Burgerlijk Wetboek voorgeschreven staat.

Dank aan de mensen, die hier hun melding doen vwb de wan-praktijken van deze moderne schurken, criminelen in pak, graaiers, louche-bedrijven, die zich "provider" noemen. THANKS! :-)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marloes

26 June 2017, 13:52

Al jaren tevreden klant bij Holland Nieuwe.
Deze maand was mijn bundel niet automatisch bijgeboekt. Dat was vervelend want hierdoor kon ik het hele weekend niet bellen. Vandaag gebeld met Hollands Nieuwe, en het klopte er was iets misgegaan met het opboeken. Dit werd meteen rechtgezet en er werd 10 euro extra bijgeboekt ter compensatie.
Ik ben dus nog steeds zeer tevreden met Hollands Nieuwe

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door nettie

04 April 2017, 18:14

dit bedrijf heeft automatische opwaarderen zelf aangezet.
wachtwoord van mijn account zelf gewijzigd.
ze willen automatische opwaarderen niet uitzetten,dus onder de drie
euro waarderen ze automatische op.
ze zijn klantonvriendelijk en kinderachtig in reacties.
automatische opwaarderen wordt via incasso gedaan ipv
ideal wat niet mag.
ze frauderen bij het leven dus bezint eer ge begint met een contract.
oplossen komt niet in hun beleid

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

20 March 2017, 12:41

Ga hier alstublieft niet een abonnement afsluiten, het is alleen goedkoop omdat het bijna oplichterij is. De service is een bende, je bent haast niet bereikbaar omdat problemen eeuwen duren om opgelost te worden en zelfs dan gaat het nergens naartoe. Het tegoed dat je krijgt is een grap en gaat veel sneller op dan dat het zou moeten, na een paar uur minimaal internet gebruik kon ik ook gelijk een maand niet meer bellen en sms'en. Klotezaak, spendeer het extra geld voor een betere en betrouwbaardere service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Yda van Hezel

23 January 2017, 18:48

In Augustus Abonnement opgezegd. Schijnbaar wil het niet lukken om dit te verwerken. Vanaf Augustus, diverse mailing gestuurd, telefoongesprekken met antwoord : het is nu geregeld. (vorige week nog!!!!!!). Iedere keer weer rekeningen.Klaar mee!!!!!!!!!!!!. WAT EEN ADMINISTRATIEVE CHAOS.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Leon

09 January 2017, 17:11

Sinds de overstap van vodafone naar hollandenieuwe....
Zeer tevreden de telefoon die ik wilde was bij vodafone ook de helft duurder...
En dat via hetzelfde netwerk...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door Sanne

27 December 2016, 17:47

Weet iemand hoelang het duurt voordat je een telefoon met abbonement binnen krijgt die niet op voorraad is?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Johan

26 December 2016, 15:10

slecht bereik wat internet betreft

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Pipo de Accountant

23 December 2016, 01:12

Behoorlijk trieste club. Inderdaad zoals B zegt: prijs direct 100% omhoog als je abbo is verlopen. Meestal zeer slecht te bereiken klantenservice. En nu ook al meerdere dagen! (niet uren...) storing waardoor ik niet kan opwaarderen en ook geen internet heb....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door hope

21 December 2016, 13:41

oplichters, belminuten vliegen weg, en service is er niet en afgezeken door klantenservice na lang in de wacht. tele2 is veel beter alternatief

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door HOLLANDNIEUWE HATER

10 December 2016, 20:30

VIEZE KUTPROVIDER STIK IN JE KLOTE SMIEGTEN GELDWOLFERIGE TYFUS GEDRAG

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

02 December 2016, 12:18

Goedkoop, maar ook een groot gedonder in alle opzichten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Barbera

16 November 2016, 05:03

Hij zijn allemaal heel erg blij met Hollandsnieuwe alle waarde naar z'n geld je heb idd geen 4G Dus verwacht dat dan ook niet .wil je whats app + bellen zonder hoge rekening is het echt prima .telefoniche klanten service is idd bagger .ik ga liever hier naar de telefoon winkel daar ze Hollandsnieuwe verkopen .en lossen het probleem 100% op

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jaap

09 November 2016, 16:15

Lees minder prettige ervaringen met HN. Ben inmiddels 3 jaren klant en moet bekennen dat de helpdesk in het verleden bijna onbereikbaar was. Dit is blijkt veranderd te zijn. 3x deskhelp gebeld (okt. 2016), zeer snel contact en prima geholpen. Bereik middels Vodafoonnetwerk geeft nooit problemen. Dus hulde is ook een keer op zijn plaats.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jk

26 October 2016, 00:21

Waardeloos er is goedkoper maar slechte kwaliteit

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dennis van Staveren

29 September 2016, 20:54

Dit is de eerste en laatste keer dat ik hier een abbonnement heb afgesloten, ik ben vaak niet bereikbaar terwijl er wel bereik is. Internet is erg sloom.
De kwaliteit weegt niet op tegen de wat goedkopere kosten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door B

29 September 2016, 11:27

Want een kleuter bende daar zeg!!!! Het enige wat ze netjes op tijd doen is het maandelijks bedrag van je rekening afschrijven. Als je contract afgelopen is verhogen ze het met 200%, echt oplichters. Trap er niet in , heb jammer genoeg nog wat lopen daar maar ga ik zeker op tijd opzeggen en dan nooit meer Hollands Nieuwe!!!! Klantenservice is ook waardeloos, snappen er niks van en draaien er maar omheen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Kim tait

29 September 2016, 09:55

Vervelend genoeg al een maand bezig om mijn dochters telefoon bereikbaar te krijgen
Na wisseling van nwe sim kaart werkt abbonement nog niet
Toestel laten nakijken daar ligt het niet aan
Talloze collega,s gesproken die probleem ook niet kunnen oplossen
Betaal nu voor noppes wand ik kan haar niet bereiken en zei mij ook niet
Thuis WiFi werkt wel logisch
Maar voor de rest kan ik niks met mobiel
Nu na 1 maand nog geen verbetering en word nu weer door technische dienst terug gebeld
Kaartje in ander tel werkt ook niet
Mijn sim in haar toestel wel vandaar dat niet ligt aan mobiel
Nu noest ik voorbeelden tonen dat houd in 3 x ander nummer bellen wat dus gelijk niet werkt
Ze snapen er niks van maar goed ik zit aan abbonement vast 20€ Pm die vervolgens niet werkt.
Ik ga nooit meer een abbonement bij Hollandse nieuwe afsluiten omdat het veel te lang duurt voor probleem gevonden is.
Ook werd ik er zat van en dat stellen ze niet op prijs maar ik ook niet wand ik betaal voor niks
Nu gaan ze me weer bellen kijken of het nu wel opgelost jan wirden na 1 maand er al mee bezig te zijn.
Abbo mag niet ingetrokken worden omdat ik dan toestel volledig in 1x moet betalen haha nee dus ze zorgen maar dat hun abbo simkaart maar gaat werken. Echt spuug zat van Hollandse nieuwe
Snap best dat lastig kan zijn maar een maand en dan telkens het 0900 nummer bellen kost gigantisch veel geld. Moet ik nog gaan bewijzen ook dan krijg je misschien iets vergoed. Nou kijk maar uit en ik zeg ga voor een ander. De groeten K. Tait

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

25 September 2016, 15:37

Dekking zeer slecht. Als je niet in een stad/dorp bent kun je het wel vergeten. Verder is het zeer traag, enige provider zonder 4G. Ze beloven 3G van 25mbps maar ik haal de 1 mbps nog niet. Met de klantenservice geen ervaring. Maandelijks bij stellen erg makkelijk en werkt goed. Jammer dat er geen 4 is.

Abbonnement is qua prijs kwijtliteit verhouding erg duur, want bij Youfone heb je bijv. 6000MB 4G voor €20,-

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Aldert

15 September 2016, 13:41

Zolang je contract loopt gaat alles eigenlijk prima. Maar als je contract afloopt pakken ze je. In mijn geval ging de maandprijs van €11,- naar €30,50 oftewel en prijsverhoging van 200%. Dit ondanks dat ik een contract heb waarin een bedrag van €15,50 staat wat ik tegen een actietarief van €11,- voor twee had verlengd. Wettelijk mag HN stilzwijgend per maand verlengen, maar niet als ze de prijs verhogen. In dat geval zou de maand opzegtermijn niet gelden. Ze laten je de prijsverhoging pas enkele weken voor einde contract weten en opzeggen binnen een maand mag niet(ondanks de prijsverhoging) Dus wat mij betreft pure oplichting. Ze doen het erom!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door H. Verheijen

12 September 2016, 17:19

De klantenservice wil me laten geloven dat € 11,- = € 20,-
€ 11,- is 1000 MB abonnement !
€ 20,-is 1000 MB bij opwaarderen is beltegoed €20,- in de zelfde kolom.
Een beltegoed van € 11,- in de tegoed kolom is geen 1000Mb maar 500 MB
Dus met andere woorden "volksverlakkerij" rijp voor de reclame code commissie, want in de tegoed kolom staan appels en peren.
Prachtige marketing maar tot op het bot rot en bedrieglijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Ton Vermeulen

29 August 2016, 17:02

In april 2016 is mijn abonnement bij Hollandsnieuwe verlengd voor 2 jaar.Ik heb daarbij direct weer het contract voor de nieuwe periode getekend. Ik had nog een beltegoed openstaan van rond de €28,00. Die was ik dus kwijt. (Daarvoor werden de beltegoeden pas na 3 maanden afgeboekt. ) Dacht dat het aan mijzelf lag en heb daarom de afrekening nagekeken en zag geen gekke dingen. Ik ben daarna op vakantie gegaan en heb heel weinig gebruikt. En weer mijn beltegoed na 1 maand verdwenen. Heb Hollandsnieuwe daarop aangeschreven en zij vertelden mij doodleuk dat ik het contract maar had moeten bekijken op wijzigingen. Ik vind het niet meer dan gepast dat zo'n maatschappij hun trouwe klanten moet wijzen op welke wijzigingen er hebben plaatsgevonden. Ik ga van een verlenging uit dat het hetzelfde contract blijft. Ik word nu dus nog voor alle toekomstige maanden bestolen.
Een verschrikkelijk bedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Romy

27 August 2016, 15:33

Ik had aan wat vrienden gevraagd wat ze van Hollands nieuwe vonden, en zij waren er allemaal heel positief over. Toen ging ik reviews lezen, maar die waren heel slecht. Ik heb toen toch besloten een abbonement met telefoon te bestellen. Na ongeveer 2 weken kwam mijn telefoon binnen met simkaart. Alles werkt prima. Bereik, 3G, sms.

Ik had de verkeerde email-adres ingevoerd dus ik emailde Hollands nieuwe. Ik kreeg geen reactie. Dus ik besloot te bellen, wat prima werkt. Je staat wel eventjes in de wachtrij maar je wordt meteen geholpen.

Ik snap niet waarom iedereen zo negatief is over Hollandsnieuwe want ik heb nergens last van en mijn vrienden ook niet!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

22 August 2016, 19:03

wilde abonnement afsluiten maar dankzij de reviews durf ik het niet meer, maar goed dat ik ze lees.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door erik

19 August 2016, 14:40

gewoon goed

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Anonieme gebruiker

17 August 2016, 19:13

Verschrikkelijk bereik en de site en de app zijn verschikkelijk slecht ontworpen.
Hollandsnieuwe = goedkoop abonnement + minieme service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marianne Hoitink

03 August 2016, 22:52

Ik heb een paar maanden geleden voor mijn werk een telefoon mobiele telefoon met abonnement besteld maar direct geannuleerd. Toch werd de telefoon gestuurd waarover ik kontakt hen gehad en kon de telefoon terugsturen. Ik had aangegeven dat ik de rembourskosten niet zou betalen en ze zouden mij het geld retour zenden nadat ik de bon hiervan had opgestuurd. Tot op heden en na verschillende mails nog steeds niets ontvangen.
Tevens hebben ze over de maand juni 8 euro ingehouden terwijl het abonnement opgezegd is. Ook hierover heb ik al een paar maal een mail gestuurd en steeds wordt gezegd dat het teruggestort is c.q. een opdracht hebben gegeven, maar ook hier heb ik nog niks van ontvangen. Ik heb hun laten weten dat ik Tros radar zou mailen en daarop krijg ik gewoon als antwoord dat dat mijn goed recht is en dat ze weer opdracht hebben gegeven het geld terug te storten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Elise

20 July 2016, 17:05

Enorm slechte service en slecht bereik.
Klantenservice belachelijk slecht en niet bereid om problemen op te lossen. Enorm slechte provider en aan niemand aan te raden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Arie

20 July 2016, 11:22

Het laatste jaar twee keer een akkefietje gehad, waarbij de klantenservice totaal niet de indruk wekt dat ze je ook daadwerkelijk willen helpen. Tenminste als je ze al kan bereiken! Mails worden niet of te laat beantwoord, men verwijst naar andere afdelingen die toevallig op dat moment niet bereikbaar zijn. Ik ben inmiddels overgestapt, maar HN weet je nog steeds lastig te vallen met onterechte aanmaningen. Kortom: HN blinkt uit in klantonvriendelijk gedrag, waarbij ze alle ingangen om tot een constructief gesprek te komen blokkeren. Ik zou dan ook niemand deze zgn. organisatie aanbevelen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Joost

13 July 2016, 07:45

Waar ik woon is de dekking voor bellen uitmuntend (Puntje van Noord Holland)
Internet is wel matig ,maar dat vind ik dan niet zo belangrijk.
App werkt perfect en je ga dus ooit over je bundel heen.
Klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam,in eerste maand grote problemen met dekking gehad ,mensen waren niet te verstaan en da's niet handig met eigen zaak.
Uiteindelijk bleek dat in mijn nagelnieuwe motorola telefoon te zitten (BCC lost de problemen in ieder geval niet voor je op) Al met al een redelijk /goeie provider en over een jaartje gewoon weer terug naar het perfect werkende Simyo.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Huub Dohmen

11 July 2016, 21:11

Ik ben nu een paar jaar bij Hollandse nieuwe nooit geen problemen zelf in het buitenland altijd netjes geholpen en oplossingen gedaan perfect tot dat er dit jaar de snelle sim kaart kwam op het moment dat deze in de samsung s4 ging was alles fout Kon niet meer bellen of ge beld worden van af maard ben ik bezig om alles goed te krijgen dus niet via belcompany is hij naar de reparatie gegaan dat was goed kan weer gebeld worden maar bellen ho maar want op het moment dat de verkopers in de winkel hem weer in elkaar zetten was ik binnen enkele minuten door alle mijn 1500 mb heen en kreeg van Hollandse nieuwe direct een mail U hebt nog 3.00 euro tegoed staan maar hoe is het mogelijk dat zo iets kan Hollandse nieuwe kan niks doen om alles goed te krijgen je hebt 2 jaar garantie maar je bel tegoed dat ze van een kapot ding afschrijven kan niet terug gezet worden en dat door hun schuld want we werden verplicht een nieuwe cimkaart er in te zetten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Onur

01 July 2016, 16:22

Zo herkenbaar sommige reacties. Ik zit al een week notabene met een simkaart die niet geactiveerd kan worden. Ik heb een 2e simkaart ontvangen ook het zelfde verhaal. Zodoende ben ik al een week onbereikbaar en enige wat je hoort wij zijn ermee bezig. Stelletje amateurs nooit meer hollandsnieuwe!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Rianne

20 June 2016, 15:52

Ruim een week geleden een nieuw simkaartje gekregen, omdat de oude in het verloren toestel zat. Nieuwe simkaart kan alleen geen contact maken met de server, nutteloos kaartje dus. Zit nu al ruim een week zonder verbinding en Hollandsnieuwe lijkt geen haast te hebben om het op te lossen. Veel gebeld, gemaild, en via Messenger, maar kom geen stap verder. Erg frustrerend. Enige wat je te horen krijgt is: "we zijn ermee bezig". Aan andere berichten op internet te lezen kan dit nog wel eens een langdurige geschiedenis worden. Ik baal gigantisch van Hollandsnieuwe en zal hier ook nooit meer een abonnement afsluiten!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

20 June 2016, 12:31

Vandaag eindelijk iemand aan de telefoon gehad die zijn werk begrijpt en meteen kan helpen. Al maanden bezig met een probleem en Wesley Neervoort weet het zo op te lossen. Overall was ik vrij tevreden, na de problemen werd dit steeds minder. Dankjewel Wesley voor het herstellen van mijn geloof in jullie bedrijf!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door Anonieme gebruiker

19 June 2016, 14:20

ik heb HN als een chaos ervaren: er worden fouten gemaakt (ben je opeens niet meer bereikbaar) en facturen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Arjen

16 June 2016, 18:57

Overweeg het niet eens

Geen zaken mee doen. Overweeg het niet eens. Totaal geen klantgerichte organisatie, bovendien belazeren ze hun (trouwe) klanten door exorbitante gevolgen nadat de contractperiode is verlopen. Slechte administratieve afhandeling, geen persoonlijk contact bij problemen. Niet van deze tijd.

Verder regelmatig problemen met verbinding. op enig moment werd sim omgezet, een maand lang geen mogelijkheid gehad te bellen of 3g te raadplegen. Wel tweemaal mail hierover, nooit een excuus. Ik kan geen reden bedenken waarom je met hen in zee gaat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ben Luberti

23 May 2016, 16:05

Ik heb deze al 1.5 jaar en ben erg tevreden. Bereik buitenland oké, dekking Nederland oké
Tijdens het gebruik heb ik geen fouten kunnen ontdekken.
En het telefonisch contact is een probleem wat je met mail kunt omzeilen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Tyra

14 May 2016, 10:19

Ik ben al 2 jaar klant van Hollandsnieuwe. Alles is altijd lekker verlopen, ik heb nooit problemen gehad. Ik kon lekker bellen en inderdaad soms zit ik een week zonder tegoed of internet, maar dat komt meer omdat ik te enthousiast ben geweest. Ik weet niet of mensen het allemaal begrijpen, maar HN is PERFECT als je een provider wil waar je nooit meer bij betaald als dat nodig is. Je kiest je eigen mb's en als je alles zelf hebt verbruikt gaat het over naar tegoed. en als dit ook op is kan je opwaarderen. WANT JE GAAT ER NOOIT OVERHEEN. hoe mooi is dat vergeleken met T-Mobile waar je ineens een rekening krijgt van 80 euro terwijl je abbonoment 25 euro is.

En voor wie het niet weet is er gewoon een HN app die je heel goed verteld hoeveel tegoed je nog hebt en niet alleen dit maar ik heb meerdere malen gebeld met HN en uitgelegd dat het opwaarderen niet soepel ging en ze hebben mij 4 KEER 10 euro extra gegeven, GRATIS.

Sorry hoor, maar mensen je kiest zelf voor deze provider met consequenties, zo kies je voor alle providers. Maar ga wel eerst even nadenken of het niet aan jezelf ligt voordat HN weer wordt afgekraakt.

Groetjes,
Een 18 jarige die donders goed weet waar ze het over heeft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door Anonieme gebruiker

09 May 2016, 15:17

Vodafone geeft geen verbinding in Spanje en Portugal. Ondanks ingewonnen informatie voor de reis, heeft Vodafone dat verzwegen.
We waren met 4 Vodafone klanten, niemand had verbinding.
Pas op met Vodafone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door m verstrate

30 April 2016, 23:13

Ikvkan mijn vadet van 91 jaar on mijn familie die ergstig ziek zijn nie t bereiken in west zeeuwsvlanderen/walcheren - goes/nieuwvliet/cadzand/ oostburg. Dus dedingen kan ukvnu niet regeken voor de familie. De service van hollandsnieuwezijn stomdoof. Wat een gekke provider die niet met klanten bezig zijn. En de voorwaarde niet waar kunnen waarmaken. Bestaan ze nog wel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door André Kapteijns

30 April 2016, 12:21

Waardeloze service.
Inmiddels 30 dagen aan het wachten op bestelde telefoon. De rekening is wel al betaald....
Geen concrete antwoorden van klantenservice. Alleen dat het in onderzoek is tussen HN en Postnl. Hier ben je als klant de dupe van terwijl je hier niet eens partij in bent. Nog nooit zo'n waardeloze organisatie meegemaakt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Anonieme gebruiker

29 April 2016, 19:09

bagger

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Janet

28 April 2016, 15:52

Lange tijd tot tevredenheid met hollandsnieuwe gebeld,maar de problemen begonnen toen ik over wilde stappen naar een andere provider met nummerbehoud.
Tot drie keer toe is het nummerbehoud zonder opgaaf van reden afgewezen.
Klantenservice doet steeds beloftes maar komt deze dan vervolgens niet na.
Inmiddels al een maand zonder telefoon. Doen alsof ze mee willen werken maar iedereen spreekt elkaar tegen bij de klantenservice . Zijn arrogant.
Voor mij nooit meer Hollandse nieuwe.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Thomas

22 April 2016, 19:19

Ik heb een Samsung S4 daar gekocht met abonnement. Ten eerste een bagger telefoon. Ik heb met bellen en sms'en. Alleen houd ik uitgerekend €120,- over wat ik niet gebruik. Dat word niet vergoed.

Ik heb vaak slecht bereik, en kan mensen niet goed verstaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Gert Hardeman

21 April 2016, 21:37

Sedert medio vorig jaar bij hollandsnieuwe. Eerst slecht bereik. Soms onbereikbaar en moest dan een (Simyo)- prepaid gebruiken als ik zelf wilde bellen. Data ook slecht bereik toen, lukte gewoon meestal niet. Met sim in een beltelefoon kon ik zelfs nergens bellen en gebeld worden! In Zuid-Afrika werkte het helemaal niet en moest ik voor controle-sms'jes en notificaties switchen naar mijn Simyo-prepaid. Dat was bijzonder vervelend. Sinds deze maand nieuwe simkaart. en lijkt nu veel beter. Doet het nu ook in gewone beltelefoon. Toen ik de provider een keer belde, werd me te verstaan gegeven dat ik met een budget-provider in zee was gegaan. M.a.w.: Had je maar niet zo dom moeten zijn. Dat vond ik erg slecht. Positief vind ik dat je buiten je bundel niet meer dan binnen je bundel gaat betalen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Alexander

18 April 2016, 14:04

Goedkoop is duurkoop. Dat geldt dubbel en dwars voor Hollandsnieuwe. Wil je een goede betrouwbare provider? Zoek dan nog even verder. Slecht tot geen bereik bij zowel 2G als 3G. De laatste tijd ben ik zelfs niet meer bereikbaar voor anderen en krijgen ze meteen de voicemail (zelfs als mijn telefoon aangeeft verbonden te zijn met het netwerk). Hollandsnieuwe reageert constant hetzelfde en zeggen ze naar het probleem te gaan kijken. Het resultaat is dan ook telkens hetzelfde......een teleurstelling, want niets is veranderd of verbeterd. De frustratie is nu zo hoog, dat ik maar besloten heb om mijn contract af te kopen en over te stappen. Voor mij nooit meer hollandsnieuwe. Zelfs niet als ze de duurste telefoon gratis bij een abonnement doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Marc

16 April 2016, 10:15

Ik ben iedere maand binnen 8 dagen door mijn tegoed heen en dat terwijl ik daar bij mijn vorige provider met minder data nooit last van had. Je krijgt geen overzicht over je gebruik. Lange wachtijden als je ze wil bellen Niet aan beginnen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Mart

06 April 2016, 22:13

Ben al sinds vele jaren naar volle tevredenheid klant van Hollands Nieuwe. Ga zo door. Jullie zijn uitstekend bezig.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Jan

01 April 2016, 15:08

div mailtjes verstuurd omdat ik een vraag heb v.w.b. het verlengen van mijn abonnement. Waarschijnlijk gaat het erg goed met hollandsnieuwe in 2016 want fatsoenlijk antwoord geven zit er niet meer in. Komt bij mij over als erg arrogant.
Wederom een bedrijf die schijt heeft aan eigen klanten. Daarom stap ik over.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door MJ

30 March 2016, 11:29

De eerste 3 jaren helemaal tevreden, sinds vorig jaar een nieuwe simkaart gekregen en ik kan geen beltegoed meer doneren aan 4333, volgens het callcentrum is er een storing en via de mail kreeg ik te horen dat Vodafone dat geblokkeerd heeft uit veiligheid ?? kom nou ze houden zelf het bel tegoed en ik moet maar doneren op een andere manier, hoe durven ze !! Sinds de nieuwe simkaart is ook mijn mb regelmatig opeens op, terwijl ik dit amper gebruik, al jaren meestal rond de 350mb over per maand en nu ontvang ik regelmatig een waarschuwing dat het op is ?? Echt te triest voor woorden dat HN zo liegt tegen zijn klanten. Ook heel slecht bereik buiten Europa.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door M.Ruijten

21 March 2016, 16:43

Omdat na herhaalde pogingen het maar niet lukt om per e--mail contact op te nemen met HN, deze worden gewoonweg nooit beantwoord, ondanks de toezegging binnen vijf dagen te worden beantwoord heb ik getracht telefonisch contact op te nemen,hiervoor heb ik vijf en veertg min. aan de telefoon gezeten bij het afluisteren van afschuwelijke harde muziek.
Mijn klacht was het afschrijven van beltegoed zonder te hebben gebeld,nooit opgelost,service waardeloos bij HN daarom besloten naar een andere proviser over te gaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door L.Hoek

17 March 2016, 19:00

Er zijn zeker politici in het bestuur van deze firma, want liegen kunnen ze als de beste. Volgens hun website zou ik voldoende dekking hebben, de werkelijkheid is totaal geen dekking

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Paul

15 March 2016, 11:31

Geen ster krijgen ze! Wij hebben ons abonnement netjes opgezegd bevestiging gekregen, en ondanks alles nog geld afschrijven van je rekening. Heb geblokkeerd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

27 February 2016, 17:30

Hollands Nieuwe is waardeloos. Geld innen, kunnen ze als de beste. Bereikbaarheid kunnen ze niet waarborgen. Ik ben sinds 13 januari telefonisch niet bereikbaar. De klantenservice is gewoon niet te bereiken.

Zodra het mogelijk is, stap ik over naar een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door V van Gastel

25 February 2016, 19:04

Het is daar 1 grote rommel! Ben al weken niet bereikbaar. Klantenservice weten niet waar ze het over hebben spreken elkaar tegen. Proberen de verantwoordelijkheid op de gebruiker af te schuiven. Hebben het over een communicatie probleem. Terwijl Hollandse Nieuwe grove fouten maakt. Mailen dat 't probleem is opgelost. Maar het is niet opgelost. Stellen dan na ruim 2 weken voor om nieuwe simkaart te sturen. Werkt dan ook niet. Amateurs.
Niet lid worden. Amateurs. Oplichters.
Overstap met nummerbehoud is ook een drama met de club die naar Rotterdam vis ruikt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Betty van Drunen

19 February 2016, 22:10

Heb jan nieuwe mobiel met nieuw 06 nummer gekocht met HN als provider. Echter vanaf de eerste dag bleek dat ik een recent nummer van een andere klant gekregen had. Een ex-Vodafone klant. Daardoor aanmaningen gekregen bestemd voor vorige 06nr eigenaar, ook sms van Amro Bank over bij en afschrijvingen etc. etc. Heb me een slag in de rondte gebeld om van die niet voor mij bestemde aanmaningen af te komen. ABN AMRO ook verwittigd.. Hollands Nieuwe bijna 2 maanden getracht te bereiken. Zonder succes, tot op afgelopen donderdag, uiteindelijk iemand aan de tf, helaas moest hij probleem met een van zijn collega's bespreken en zou me daarna terugbellen. Nooit meer teruggebeld dus. Mijn beltegoed van de afgelopen 2 maanden opgegaan voor het oplossen van de problemen van HN. HN totaal niet probleemoplossend, zelfs niet hun eigen probleem. Ben er mooi mee, krijg dreigementen van fa's die nog geld te goed hebben van vorig 06 eigenaar. Vodafone dreigt met blokkade van mijn tf. Belachelijk nooit wat met Vodafone te maken gehad. HN nooit meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

18 February 2016, 14:45

anderhalve maand onbereikbaar geweest door een fout in het systeem bij hun. Geen compensatie gehad hiervoor. Verder is de klantenservice onmogelijk te bereiken en mocht je ze eenmaal te pakken krijgen kunnen ze er niks aan doen en moet ik maar wachten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Alain Lefebvre.

13 February 2016, 12:12

Changed to HN SIM 1000 (14€ + 6 free) in October 2015 ... 14€ incasso per month since that time.... Factuur shows bundle 3€ !!! ? 'bel/sms/internet tegoed : 0!!! " - got new SIM card mid-January - did not work... put back old sim card.... phoned work a little time until residual 'beltegoed' (from October) was depleted .... since end-Jan, the phone stopped working all together for phone, internet , sms (in spite of SIM 1000). Tried online web help: did not work.... sent emails to informatie@hollandsnieuwe.nl: no response even no acknowledgment.... phone 1200: could not get to somebody (long waiting or closed or not reachable !). In total, I paid 14*4 for nothing at all (but HN invoices / 'factuurs' for 3€ x 4 !!). Since HN does not provide the contractual agreed service and does not propose any solution, I am requesting my bank to recover the undue incasso amounts and will change mobile provider: HN is definitely faulty and I wonder how much Vodaphone (mother company) is actually involved in the present mess. Thousands of people are affected but there seem to be nothing done by the Dutch Telecom Regulatory Agency: I would expect this Agency to force HN to send apologies letters from the mobile company, provide explanation and immediate resolution of the problems together with a financial compensation for the failed service and all problems encountered. NOTHING ! The present situation is totally unacceptable.
Well protected by their finance office and the 1000's incassoburo in NL, HN will likely sue me for recovering the undue money: Ready to go to court as I have paid my bills but THEY did NOT deliver the promised service: this is in breach with THEIR legal obligations.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Ronald

12 February 2016, 11:01

Nu 4 jaar klant meerdere toestellen.
Bereik buitenland oké, dekking Nl oké
Gebruik nooit geen fouten kunnen ontdekken.
Ben nu toe aan het oversluiten, niks duurder eerder goedkoper.
Er zal best wat mis gaan maar ik en mijn partner hebben niks gemerkt van een slechte service . En ja het telefonisch contact is een probleem wat je met mail kunt omzeilen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door Anonieme gebruiker

08 February 2016, 14:53

Prima dienst.... Als alles eenmaal werkt. Als....
Hou rekening met:
- zeer lange wachttijden naar kostbare servicenummers,
- slecht geïnformeerde medewerkers,
- na het eerste jaar abonnement krijg je automatisch een veel duurder abonnement, (juridisch dichtgesmeerd, geen geld terug)
- migratie naar nieuwe simkaart zonder levering fysieke sim met onbereikbaarheid tot gevolg,
- beltegoed niet overgezet naar nieuwe simkaart met onbereikbaarheid tot gevolg,
- enz. enz.
Als je zin hebt in een avontuur dan moet je zeker klant worden bij hollandsnieuwe.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door marieke

06 February 2016, 13:32

Jongens, jongens, jongens wat een waardeloze club is dit, het is te veel gedoe om alles apart te vemelden.
Wat een stelletje minkukels

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door m de pello

05 February 2016, 19:19

Neem geen abonnement bij deze club. Meestal geen netwerk. Voordeel is dat je gel te goed in de naald niet op gaat

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Lianne

03 February 2016, 20:24

Half december ingegaan op een aanbieding voor een abonnement met iPhone 5. Na bevestiging van de bestelling bleef het lang stil en de klantenservice is totaal niet bereikbaar. Eindeloos in de wacht, echt kansloos! Maar na ruim 2 weken kreeg ik 'vanzelf' toch mijn telefoon.
Ik had aangegeven dat ze mijn abonnement bij Simyo op moesten zeggen per 1 februari en dat dan, met behoud van mijn eigen telefoonnummer, het nieuwe abonnement in moest gaan. Na het lezen van alle slechte verhalen, en recentelijk ook nog een uitzending van radar, rekende ik al nergens meer op, maar...
Op 1 februari had ik geen service meer van Simyo; oude simkaart er uit, nieuwe simkaart er in en hoppa: bereik+internet+eigen telefoonnummer! Prima gratis app gedownload waarin alles bij te houden is.
Zolang het blijft werken zoals nu ben ik tevreden, maar het zou fijn zijn te weten dat je ergens terecht kunt als er een probleem/vraag opkomt. Er moet dus echt iets gedaan worden aan die klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door S.Parandian

02 February 2016, 15:24

Gewoon zwaar slecht in alles.
Ik vind Hollandsnieuwe asociaal en op lichters bedrijf.
HN levert niet maar plukt wel geld van je.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Felice

02 February 2016, 08:12

Echt slechte service, sluit hier niets af. Je kan geen mail sturen, abonnement ongewenst verlengen. Zijn niet te bereiken, reageren niet op mail, telefoon of post.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Freek

01 February 2016, 14:03

Gewoon zwaar slecht in alles!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jan

29 January 2016, 22:06

Beste mensen,

Gezien bijna alle reviews en mijn eigen ervaringen:
- Ga geen verplichting aan met Hollandse nieuwe
- Stop maar met alle pogingen om nog iets gedaan te krijgen, verloren tijd
- Stuur je sim kaart aangetekend retour ( Postbus 141, 5201 AC 's Hertogenbosch met alle documentatie van de ingebrekestelling van dit bedrijf, documenteer alles wat je hebt ondernomen om de wanprestatie van HN aan te tonen. HN levert niet, maar plukt wel geld van je
- Storneer je betaling, blokkeer nieuwe afschrijvingen van HN
- Laat je niet intimideren door e-mailtjes over achterstallige betaling; het is HN die in gebreke is en blijft.
- Meld je bij een betrouwbare provider die wel telefonisch bereikbaar is en doen wat ze beloven, neem een nieuw nummer, het oude krijg je bij HN niet boven water omdat het overzetten met nummerbehoud een ramp is.

Ik ben weer terug bij mijn oude provider, eindelijk rust en een goed netwerk / bereik.
Succes

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door chris Krijger

29 January 2016, 10:34

na talloze telefoontjes zowel vast als mobiel bji elkaar meer als 1 uur nog steeds geen simpele vraag kunnen stellen ook het gratis nr.1200 gebeld eerst mijn saldo nagezien 10,07 te goede na ruim 40 minuten zonder gesprek opnieuw saldo nagezien nu nog 8,97 DUS GRATIS IS NIET GRATIS al met al nog steeds geen vragen opgelost. Fijn bedrijf geworden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door ton

22 January 2016, 21:50

wat een verrot asociaal bedrijf,alleen als je betaald krijg je contact voor de rest noreply e-mails,
niet mee in zee gaan,betaal iets meer en ga naar kpn hi of ben
hollands nieuwe is van vodafone bekend om haar zeer slechte service
na 1 maand te zijn over gestapt MET nummer behoud dank zij klantenservice van KPN krijg ik nog steeds facturen met dreigementen voor afsluiten ,knap toch!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Michael

22 January 2016, 10:16

Zeer en zeer slechte service. Nummerbehoud aanvraag duurt erg lang. Lees meer dan 4 maanden. Ondertussen moet je wel betalen terwijl ik geen gebruik maak van hun diensten De opzegging bij mijn oude provider is ook nog niet gedaan omdat het nummer nog niet is overgezet.
Gebeld maar er wordt niet opgenomen. Als je meer dan 2x een uur wacht mag je toch wel iemand aan de lijn krijgen. Tot op heden nog geen reactie gekregen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door ingrid

21 January 2016, 09:27

mijn dochter binnen 2 dagen al mb op..waaraan ook geen idee...proberen te bellen ..geen antwoord bel om 9.04 dan al in de wacht na 20 minuten nog steeds ..blijf aan de lijn blabla...gisteren ook al een uur geprobeerd ,,,vreselijk
dit is echt belachelijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Carla

21 January 2016, 01:36

Na twee jaar bij Hollandsnieuwe -tot volle tevredenheid- mijn contract weer voor 2 jaar verlengd. In het nieuwe contract is opgenomen dat het BELTEGOED maar EEN maand geldig is, terwijl dat in de vorige periode nog DRIE maanden was. Dat is lekker zeg. Maar gelukkig kan ik per maand opzeggen ......

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door LISANNE

19 January 2016, 23:06

GEEEEEEN HOLLANDSNIEUWE SLECHTSTE PROVIDER OOIT NIET DOEN MENSEN OPLICHTERS!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Liaqat

19 January 2016, 18:00

kut provider die ik in mijn leven ooit heb gezien,
bestelling gedaan weet niemand waarom is he niet geleverd
heb 3 keer meer dan 30min moeten wachten,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door L.P. Hoek-Langstraat

19 January 2016, 10:54

Hollands Nieuwe stuurde ongevraagd een nieuwe sim kaart naar ons. Deze zou voor 9 januari 2016 moeten worden geplaatst, want de oude zou na die datum niet meer werken. De telefoon kon alleen bij een dealer van Hollands Nieuwe worden geopend. Daar is de kaart verwisseld. Na die datum kon er niet meer gebeld worden. Van alles geprobeerd. Op 19 januari naar Hollands Nieuwe gebeld. Wachttijd meer dan 40 minuten. Verplicht geluisterd naar een bandje met afschuwelijke herrie muziek. De klantenservice kon niets voor ons doen. De toegezonden brief van Hollands Nieuwe klopte niet, want de nieuwe simkaart werkte nog niet. Ze zouden een achterstand hebben, waar wij niet van op de hoogte waren gesteld. We zouden weer 5 km heen en 5 km terug moeten reizen om de oude simkaart te laten plaatsen (die gelukkig nog niet is weg gegooid). Als die dan na onbekende tijd niet meer werkt, moeten we opnieuw naar de dealer om de nieuwe simkaart te laten plaatsen. Wat een afschuwelijke overlast en kosten waar we niet om gevraagd hebben!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door nooit meer Hollands Nieuwe

15 January 2016, 18:02

Mijn ervaring met HN. Bestaande contract op 1 dec.2015 voor 2 jr. Verlengd. Op 4 jan. 2016 voor 20 euro belbundel gekocht en is ook afgeschreven. Vanaf 5 jan. Tot vandaag kan ik niet meer bellen. Gebeld met HN 3 x een uur in de wacht zonder contact. Contactformulier via mail 4 x ingevuld maar daar wordt ik v er wezen naar de website waar vervolgens mijn vraag niet wordt beantwoord en ik opnieuw een contactformulier moet invullen. Fboek wordt niet op gereageerd. Handelen van HN naar klachtenkompas van de consumentenbond gezonden maar daar doet HN geen zaken mee. (ik begrijp nu waarom). Gisteren maar gestopt met deze kansloze organisatie en abb.afgesloten bij kpn met nummerbehoud. Ik moet we wel houden aan de opzegtermijn van 1 maand bij HN dus ik kan rond 14 febr. Weer bellen maar............. nu blijkt dat kpn mijn nummer niet kan overnemen van HN omdat het nr. van de simkaart niet overeenkomt met mijn telefoonnummer volgens HN. Moedeloos word ik er van en ik hoop dat kpn uiteindelijk toch mijn huidige nummer zal ontvangen van HN (wat door kpn is beloofd). Conclusie is dat ik een ieder sterk afraad om zaken te doen met HN want dit lijkt nergens naar.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

15 January 2016, 10:45

Wat een slecht bedrijf: ik had een abonnement voor een iPhone 5s genomen maar kreeg direct na de betaling en bevestiging van mijn abonnement dat mijn toestel niet meer op voorraad was...Terwijl dit niet eens op de site aangegeven wordt ook niet tijdens het bestellen. Na een week nog steeds geen toestel dus maar even bellen om te vragen hoelang het nog gaat duren. Na bijna een uur in de wacht te hebben gestaan, kreeg ik te horen dat het nog een week kon duren. Als ik dit van te voren had geweten had ik niets besteld. Een geluk bij een ongeluk: omdat ik zolang in de wacht moest staan, had ik ruim de tijd om te beseffen dat dit niets zou worden. Ik heb dus mijn gehele abonnement inclusief toestel laten annulering. Gelukkig kon dit zonder probleem. Ik heb een bevestiging van mijn annulering ontvangen per mail waarin wordt gezegd dat het aankoop bedrag binnen twee dagen terug gestort (hopelijk gebeurd het ook). Mijn advies aan wie overweeg zaken te doen met dit bedrijf: DOE HET NIET!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

15 January 2016, 09:44

Hollands Nieuwe heeft een mooi produkt, alles in een bundel.
Maar het bereik is bij ons thuis waardeloos. Totaal geen bereik.
"Klantenservice" opgezocht via de chat (1 uur wachten minstens) gaf als resultaat "netwerk issue" . Oplossing was tussentijds van provider wisselen en dat heb ik dus gedaan. Maar daarna kwam de ellende:
Nieuwe provider vraagt nummerbehoud aan, maar wordt afgewezen door Hollands Nieuwe met als reden te ver in de toekomst (ik had toch toestemming) Daarna gebeld met Hollands Nieuwe ( chat kon niet meer). Na 1 uur en 15 minuten eindelijk iemand aan de lijn. Ze was vriendelijk en kon al mijn problemen oplossen, Het stond in mijn contract dat ik van provider kon wisselen. Nieuwe provider moest even opnieuw nummerbehoud aanvragen. En jawel weer afgewezen. Opnieuw gebeld, weer was alles in gereedheid, nieuwe provider moest alleen nummerbehoud aanvragen en nog steeds is het niet in orde.
Klantenservice is een grote puinhoop, dat Vodafone dit accepteert. ( Hollands Nieuwe is een dochteronderneming van Vodafone)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Auke Renard

14 January 2016, 14:16

De laatste maanden vliegt mijn tegoed erdoor. Zelfs nu ik sinds 1 maand mijn mobiele netwerk heb uitgeschakeld en als het even kan met de vaste telefoon bel. Hollandse Nieuwe is absoluut onbereikbaar!! Al uren vergeefs aan de telefoon zitten wachten. In de wachttijd wel een passende nieuwe naam voor dit bedrijf bedacht "HOLLANDS MAFFIA".

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Lieke

14 January 2016, 13:33

Ik wilde graag een sim only abonnement. Dat was in no time afgesloten en betaald. Daarna had ik een vraag die ik aan een medewerker van de klantenservice wilde stellen. Ik heb na 55 (!) minuten wachtrij opgehangen. En dus niemand gesproken. Via chat geprobeerd: ik was de derde in de wachtrij, toen de tweede en na 15 minuten de eerst wachtende, na nog eens 10 minuten was ik de vierde wachtende. Abracadabra. En na weer minutenlang wachten werd de chatfunctie stopgezet.

Behoorlijk gefrustreerd heb ik de sim kaart in een envelop gedaan en terug gestuurd naar Hollands Nieuwe. Met zo'n organisatie wil ik geen zaken doen. Al met al heeft het me, zonder van de diensten gebruik te hebben gemaakt, meer dan 30 euro gekost. Jammer

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door C.A.v D

13 January 2016, 17:59

Internetbundel 09-01-2016 om 15.50 bijgeschreven om 15.55 al 39 mb gebruikt waaraan ???
Vanmorgen om 5.33 berichtje dat mijn internetbundel op is ??? 500 mb ,weg.
Ik ben nergens geweest ,dus waaraan ,ik zou het niet weten.
Om even voor 9.00 gebeld ,antwoordapparaat, gelijk de herhaaltoets en jawel hoor ,al onze medewerkers zijn in gesprek.
Hoe is het mogelijk.
Via fb van hollandse nieuwe mijn verhaal gedaan en NEE ,nog steeds niks gehoord.
Hollandse Nieuwe ga vooral zo door, ik noem zoiets triest en een service van lik mijn vestje.
Ik ben aan het denken Radar in te schakelen,want zo ga je niet met klanten om.
Op zijn minst kan de zogenaamde klantenservice beter

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

13 January 2016, 12:37

Ik sta nu 40 minuten in de rij om contact te krijgen met de Klantenservice. Nog steeds geen contact. Waardeloos. Ze krijgen mijn aanvraag voor nummerbehoud niet voorelkaar omdat ze mijn persoonlijke gegevens niet goed registreren. Ben er al een paar weken mee bezig. Heel frustrerend allemaal.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door robbert

12 January 2016, 20:24

nog nooit in de afgelopen jaren een bedrijf meegemaakt dat zo knullig is, totaal onbereikbaar en kennelijk niet in staat is om klanten te woord te staan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door hamertje

11 January 2016, 09:25

4 abonnementen lopen voor de kinderen wilde wat vragen wat niet gelukt is via site van hun.
probeer al een week contact te krijgen met hun steeds 20- 40 minuten in wacht tja dan geef je het maar weer op.....triest...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door hub hendriks

09 January 2016, 05:46

Holl Nwe zijn gewoon criminelen die je beltegoed gappen. Je krijgt op geen enkele manier contact met ze. Je kunt wat op hun Facebook zetten, staat vol klachten, veel daarvan over in het niets verdwijnende beltegoeden !! Heb Radar ingelicht. Minder dan 1 ster gaat niet, maar zelfs 0 sterren zou een compliment voor deze criminele organisatie zijn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door jeroen

07 January 2016, 10:57

Wel afschrijven maar geen beltegoed bijschrijven, nog 7 maanden en we stappen over

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door henk

06 January 2016, 17:31

-

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door HVCP Videoproducties

06 January 2016, 13:35

Een drama, dit bedrijf. Helaas staat het moederbedrijf er qua probleemoplossing minstens zo slecht voor: op de 2e plaats (volgens Klacht.nl).

Ben inmiddels een maand bezig (041215) om zaken voor elkaar te krijgen.
Om fijn in herhaling te vervallen: klantenservice is (bijna) niet te bereiken - men heeft inmiddels ook de melding van 'zoveel wachtenden' voor u laten vervallen, zodat je niet weet hóelang je moet wachten.

Kern is dat bij verlenging van mijn abonnement er een verkeerd toestel is toegezonden. Dit aangetekend geretourneerd (heb scan van handtekening ontvangst). Nog steeds wordt ontkend dat dit toestel retour ontvangen is.
Hollands Nieuwe: licht je magazijnlogistiek en -admin eens door!

Kosten voor mij: € 20,- wegens toezenden verkeerd toestel, € 8,50 voor aangetekend retour zenden. Nog steeds het bestelde toestel niet in bezit.
Bellen, klagen op FBpagina helpt niet. Chatten en emailen lukt niet.
Openbaar worden er wat vage beloften gedaan, maar niets wordt nagekomen. Als ik nu nog de enige was...

Dus: Algemene indruk een 1 (nul is niet mogelijk), Klantenservice idem dito, Administratie zullen we het maar helemaal niet over hebben (-1) en diensten... tsja, daar kan ik dus geen gebruik van maken.

Al met al heeft me dit al erg veel relatieve moeite gekost (tijd, energie en geld).

Had ik maar niet verlengd bij deze wanordelijke organisatie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

05 January 2016, 14:31

ze hebben facebook pagina. dus ook een emailadres.
je ontvangt keurig een ontvangstbevestiging, dus perfect voor opzeggingen

informatie@hollandsnieuwe.nl

succes allemaal

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anna

05 January 2016, 13:01

ik ben twee jaar klant, maar nu zal ik mijn abonnement niet verlengen. Sinds 3 maanden geen internet in het buitenland, slecht bereik, berichten die niet aankomen, en niet bereikt kunnen worden vanuit een ander land dan NL en het land waar ik verbleef. Heel lang gewacht op de mogelijkheid om klantenservice via de chat te bereiken. Email is afgesloten. Mij is verteld dat er veel meer klanten zijn als ik, van wie de simkaart in het buitenland niet werkt. Ze kunnen geen indicatie geven van wanneer het probleem wordt opgelost. Je geld wordt wel gewoon afgeschreven terwijl de diensten waar je voor betaalt niet geleverd worden. Eerder trouwens ook al problemen gehad met geldigheid beltegoed.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Laurens

05 January 2016, 11:24

Zojuist 40 min bij de klantenservice in de wacht gezet daarna heb ik het opgegeven. Ik dacht eraan om de klantenservice maar te gaan mailen.
Als je dan op het icoontje wil drukken om te mailen met hollandse nieuwe schijnt het dat deze dienst eruit ligt en wordt er gezegd dat je beter kunt chatten, want dat is namelijk sneller.
Wachttijd chat: 30 min

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Anonieme gebruiker

03 January 2016, 18:47

Wauw, ik lees alleen maar negatieve reviews, terwijl ik een hele goede ervaring heb met hollandsnieuwe.
Lekker goedkoop en je kunt elke maand je bundel wijzigen, top!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door Hollandsnieuwe is kat met een U

30 December 2015, 15:41

In contact komen is echt een drama. Ze hebben geen mail, live chatten kost je minsten 1,5 uur wachten en telefonisch zijn ze ook zeer, zeer slecht te bereiken. Na 45 minuten uiteindelijk een medewerker aan de lijn, valt halverwege het gesprek de verbinding weg. En denk niet dat ze terugbellen. Inmiddels dit hele traject al meerdere keren door moeten gaan, omdat ze al 4 maanden te veel afschrijven. Iedere keer weer zou het gecorrigeerd zijn, iedere keer weer wordt het teveel betaalde wel terug gestort, maar iedere keer weer moet je door deze service hel. Mijn advies ga voor een paar euro extra naar een andere provider en bespaar je deze ergernissen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

30 December 2015, 12:50

De bereikbaarheid van hollandse nieuwe is een grof schandaal. Dit doen ze waarschijnlijk expres om te voorkomen dat ze enige vragen moeten beantwoorden. Wat een dramatisch slecht bedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door jaap

29 December 2015, 16:28

zeer slechte klantenservice. Sta nu meer dan 1,5 uur inde wacht om te chatten. Mogelijkheid om te mailen is afgesloten, maar ze verwijzen naar chatten omdat dat sneller gaat. Bellen heb ik ook ruim half uur gedaan. Tot slot klopt de info op hun website niet. Er staat dat vervroegd beeindigen contract mogelijk is, maar nergens staat hoe je dat moet regelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Martijn

28 December 2015, 17:19

Wat een klote service, totaal niet te bereiken, mail hebben ze ook al afgesloten, telefonisch niet te bereiken.
Facturen kloppen ook niet op mijn Hollandse nieuwe.... Sinds oktober abonnement van 21 euro met redelijk vaak een opwaardering van 10 euro totaal niet terug te vinden, zie alleen maar het bedrag van 13 euro op de maandfactuur(is mijn oude maandbedrag)
Wat een prutsers....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door jordi hinloopen

24 December 2015, 13:32

ABSOLUUT NOOIT AAN BEGINNEN!

ben al een maand bezig om nummerbehoud te regelen, al 5x geweigerd doordat ze het niet kunnen + al mijn beltegoed is weg omdat ze je een uur in de wacht laten staan op de klantenservice. Ze kunnen beter een snackbar beginnen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Joris

23 December 2015, 11:57

Waardeloze provider, eerst kan je een uur wachten op de klantenservice, daarna krijg je één of andere student ofzo aan de andere kant, en dan krijg je te horen dat je t maar uit moet zoeken. Geen abonnement nemen hier!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Ben Haarman

19 December 2015, 11:27

Ben nu anderhalf jaar klant en tot nu toe tevreden over HN. Ben wel blij dat ik de nieuwe simkaart niet heb opgehaald en laten plaatsen, als ik de rewiews lees. Goede prijs kwaliteit verhouding. Of ik mijn abonnement verleng, daar ga ik nog wel goed over nadenken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door Anonieme gebruiker

18 December 2015, 15:50

Hollandse Nieuwe kun je beter vermijden.
Ik werd gelokt met een aantrekkelijke korting maar uiteindelijk toch het volle pond betaald. Klantenservice is onbereikbaar en als je ze bereikt zijn medewerkers niet op de hoogte en eigenlijks niets te kunnen betekenen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Anonieme gebruiker

18 December 2015, 13:28

Wat een drama. Ik probeer hun klantenservice te bereiken via verschillende media maar ik krijg ze maar niet te pakken! Zelfs telefonisch niet!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jochem

17 December 2015, 09:37

Zeer slechte dekking, geen tot traag Internet. Absolute afrader

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Dirk

16 December 2015, 22:40

Sinds kort lid van hollandnieuwe. Er zat een knoepert van een fout in de factuur. Ik kan ze niet bereiken. Probeer het de hele week al. het is nu woensdag 1536 uur, en de telefoon staat al vanaf 1423 . aan. En die dame maar roepen " blijft u aub aan de lijn". Ik ben inmiddels 48 euro armer en ze nog niet te pakken gekregen. kennelijk hun verdienmodel. Je leest het overal, ze zijn onbereikbaar. Chats ragerenze niet. Mail werkt niet. ze geven ook niet aan wat de wachttijd en hoeveel wachtenden er voor je zijn. Ik betaal me suf voor hun fout

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Jetty Oostlander

16 December 2015, 17:08

Wat een bedrijf zeg. Gewoon onbereikbaar!! Ik wil alleen een email adreswijziging doorgeven. Ik kan nu niet inloggen dus. Ik zal blij zijn als de abonnementstermijn is verstreken. Ga ik gauw naar een ander!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Liane

11 December 2015, 16:21

Ik ben helemaal klaar met Hollandse nieuwe
nieuwe!!!!!!slecht te bereiken, inmiddels mijn beltegoed
Op,omdat ze zelfs via de chat niet te bereiken zijn!
Betaal liever wat meer per maand!!waardeloos! !!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door nrg

09 December 2015, 16:02

Sinds april bezig met nummerbehoud. Nu ben ik zelfs niet eens meer bereikbaar.Vodafone schijnt het probleem te veroorzaken, maar zij weten van niets. De klantenservice van Hollands nieuwe is een farce. Onkundige medewerkers die alleen een script oplezen keer op keer hetzelfde. Hiervoor sta je een half uur in de wacht. Per mail zijn ze niet bereikbaar meer. Zowel Vodafone als Hollandsnieuwe nooit meer!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door D. van Roij

09 December 2015, 11:47

Geen dekking in grensgebied. Niet terugbetalen her-aansluitingskosten (die niet van toepassing zijn) en onterecht geïnde abonnementskosten na beëindiging abonnement. (met schriftelijke toestemming HN). Administratieve chaos door geen dossier inzage door medewerkers. Afdelingen werden niet samen. Moeilijk bereikbare klantenservice die veel belooft en niets op kan lossen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Edwin van Leeuwen

08 December 2015, 16:17

Nooit aan beginnen. Verschrikkelijk. Twee maanden geleden een abonnement afgesloten, maar daags daarna weer terug gestuurd omdat de sim-kaart niet werkte in ons alarmsysteem (foutje in het systeem, niet bij HN). Ondertussen wordt er wel gewoon elke maand abonnement geld afgeschreven en zijn ze niet bereikbaar. Telefonisch wordt je (tegen betaling van €0,45/minuut) in de wachtkamer gezet en het mailformulier werkt niet. Gewoon crimineel dat dit nog bestaat in Nederland.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Larissa

07 December 2015, 10:00

WAT EEN DRAMA! Door een fout van HN is mijn nummer bij vodafone weggehaald "per ongeluk" ivm nummerbehoud. Vrienden die mij wilde bellen kregen ineens iemand anders aan de telefoon. Zij had MIJN nummer gekregen van HN?!

Vodafone dacht hierdoor dat ik was overgestapt naar HN en dacht dat ik bij hun het contract had verbroken. Nu heeft vodafone de rest van mijn abonnement bij mij verhaald (217,-). HN gaf aan hierin fout te zijn en sprak met mij over een vergoeding en een gratis abonnement. Ik was erg blij en vond het erg klantvriendelijk van HN. Nu drie maanden verder schrijven zij maandelijks het GRATIS abonnement af van mijn rekening en heb ik niks meer gehoord over de vergoeding. Ik heb in de tussentijd veel kosten gemaakt door meerdere malen naar de klantenservice te bellen, maar zeggen steeds dat ze ermee bezig zijn. Nu nog een maand verder krijg ik de klantenservice helemaal niet meer te pakken!!! Ik ben echt onwijs boos en weet niet wat ik hiermee aan moet! Ik heb heel veel kosten momenteel door een fout van HN en smeren mij een "gratis" abonnement aan dat niet gratis is! GA NIET NAAR HOLLANDS NIEUWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nelis

01 December 2015, 12:21

Bij een probleem heb je een echt probleem bij hn. Een klantenservice die slecht functioneert, incompetent zijn en uitblinkt in het doen van loze beloften, maar wel het volle pond cashen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door JJ

26 November 2015, 16:49

1 maand sim kaart werk niet en geen oplossing bij HN. Klantenservice niet bereikbaar terwijl ik krijg rekening "in full"

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Benno

25 November 2015, 16:53

wat een klote provider die Hollandse Nieuwe.,Nooooooooooooooooooooooit aan beginnen. Heb al verschillende issues gehad met hen. Diverse mails gestuurd, nooit antwoord op gekregen. De klantenservice proberen te bereiken is net zo'n drama. Hang 20 minuten aan de telefoon, maar ik kreeg nooit een medewerker te spreken.
Van z'n lang zal z'n leven niet dat ik er ooit nog klant zal worden.
Mensen..............denk 100 keer na voordat je een abonnement afsluit bij Hollandse nieuwe.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door HIA

21 November 2015, 17:13

Mensen, weet waar je aan begint! Het enige lichtpuntje van Hollandnieuwe is dat ze op het Vodafone netwerk rusten, dit op mijn woonlocatie beter is dan KPN. Algemene bereik is verder wel prut, want ik heb vaak gehoord "ik kon jou niet bereiken".

Verder is het de slechtste provider die ik ken. Klantenservice is vriendelijk, maar heeft totaal geen kennis of bevoegdheid. Sinds mijn abonnement is in gegaan al problemen met voicemail, meerdere keren gemeld maar nooit opgelost.

Uiteindelijk een aangetekende brief verzonden, toen kreeg ik wel reactie. Met het antwoord dat het een bekend probleem was en dat ze niet wisten wanneer het opgelost zou zijn. Enige wat ze konden aanbieden is ontbinding van het contract. Nou Hollandsnieuwe, als er al zeven maanden een "bekend probleem" is zou ik maar eens een keer achter je oren gaan krabben!

Uiteraard akkoord gegaan met ontbinding, dag erna overgestapt naar een Telfort en twee dagen later werkte de voicemail ineens. Wat een stelletje prutsers daar, ik zou het echt niemand aanraden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Anonieme gebruiker

20 November 2015, 08:55

Voordat je ook maar overweegt naar Hollandsnieuwe over te stappen, lees eens alle ellende die zij veroorzaken. Ik ben 'pas' aan mijn 5e dag -niet bereikbaar - begonnen. Met al agressief reageren, dreigen en ophangen van de 'klantenservice' achter de rug. Bezint eer gij begint!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Guido

17 November 2015, 18:41

Hallo mensen,

Ga niet meer met HollandsNieuwe in zee.
Heb al jaren klachten die ze beloven op te lossen.
Nu laatst een grove fout van hun kant.
Mijn zoon betaald elke maand €13.= voor zijn bundel en steeds is hij voortijdig er door heen. Kan niet zegt mijn zoon want bellen en sms doe ik niet veel en wahtsapp gaat via de wifi. Nu komt de aap uit de mouw. Wel € 13,= elke maand incasseren en maar € 6,= op de conto zetten.
Pure diefstal of oplichting hoe je het noemen wilt.
Mail is niet bereikbaar, telefoon meer dan een uur in de wacht en dan flikkeren ze je eruit, chat niet bereikbaar en faceboek ook geen reactie.
Ga denk ik maar de media opzoeken als programma's als radar en kassa of de nationale ombudsman. Moet nog tot juni en dan weg zijn daar.
Ook een drama met die nieuwe simkaart. Vroeger redelijk bereik, nu vfaak helemaal niks. Simkaart gegevens vernieuwen verschijnt er dan op te tel. Maar als je ze vraagt wat dat betekent snappen ze er geen hout van.
Gaan ze je bellen onder privé nummer , en als je dan niet binnen 4 keer overgaan opneemt, wat niet altijd lukt, verbinding weg en je vraag gaat dan ook zo de prullenbak in.
Het is een dochter onderneming van Vodafone met maar een hele kleine bandbreedte en gaat nu onder aan zijn ooit zo geweldige succes.
Heet dat niet"hoogmoed komt ten val
Zo dit even lekker kunnen spuien en hoop dat ze bij H.N. dit ook lezen, wat ik natuurlijk betwijfel, maar misschien gaan ze dan eindelijk eens alle vragen en problemen netjes stuk voor stuk verhelpen en/of beantwoorden.
Dan wil ik nog overwegen bij ze te blijven en anders : wegwezen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Carina Boersen

17 November 2015, 12:30

Het Hollands nieuwe drama.....

Dit moet ik effe kwijt al is het maar om potentiële nieuwe cliënten af te schrikken!
Ik ben sinds 11 juni bezig met nummerbehoud van mijn oude KPN nr. Over te gaan naar Hollands nieuwe. Tot op heden 17 november is er zo weinig gebeurt en zo slecht met mij als client omgegaan dat ik van ellende nu maar een post op fb zet! Misschien krijg ik een reactie van Hollands nieuwe en misschien zijn er meer mensen die slechte ervaringen met ze hebben? Ik blijf hopen op een goede afloop maar ik denk dat er sneller wereldvrede is dan dat ik mijn nummerbehoud bij Hollands nieuwe voor elkaar krijg!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Thomas

13 November 2015, 19:23

Doe het niet... Al maanden drama en dan wil men ook nog geld zonder dat ik iets kan bellen en of internetten....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mayke

12 November 2015, 23:36

Na twee jaar abonnement bij Hollands Nieuwe geen leuke actie kunnen vinden bij deze provider voor een verlenging dus besloten over te stappen naar een andere provider. Nu ben ik aangesloten bij mijn nieuwe provider en mijn nummer is overgezet. Hollands Nieuwe wil alleen wel dat ik mijn oude abonnement nog even door betaal terwijl mijn nummer al is overgezet. Omdat ik geen contact met Hollands Nieuwe kan krijgen heb ik de automatische incasso teruggedraaid. Binnen 24 uur een mail of ik wil betalen. Maar het is onmogelijk om contact met ze te krijgen wat er mis is: mails die zij sturen zijn noreply, mailformulierwebsite werkt niet, chatten werkt niet, op privé bericht Facebook reageren ze niet. Ik zeg niet doen! Geef alleen een hoop ellende!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

10 November 2015, 22:19

Al drie jaar abonnement hollandsnieuwe, was zeer tevreden, bellen, sms, internet geen problemen.

Totdat ik een nieuwe simkaart moest halen, vanwege vernieuwingen op het net.
Nu heb ik al een maand geen internet (dat is ruim 90% van mijn gebruik) en begrijp ik nu waarom hollandsnieuwe zulke slechte beoordelingen krijgt.

Aardige dames en heren bij de klantenservice, maar ze kunnen je absoluut niet helpen. Je krijgt geen feedback en als je zelf contact opneemt, hoor je dat ze er echt mee bezig zijn.

Intussen al ruim een maand geen internet en ik zie het de eerste tijd ook niet gebeuren (helaas)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

09 November 2015, 20:47

een waardeloze provider heb nu iets minder dan half jaar hollandsnieuwe waar van ongeveer 2 maand al geen netwerk er is iets mis gegaan bij het over zetten na me oude nummer zeggen ze nu maar het probleem blijft ze doen aardig aan de telefoon maar ze kunne niks voor je betekenen je word van het kas je na de muur gestuurd ga nu betalingen stop zetten hoppen dat ze dan wel wat willen doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Alie

07 November 2015, 21:08

Al een aantal jaren tevreden klant van Hollands Nieuwe. Enige probleem dat ik ken bij hen is dat mijn internet (3G) soms er opeens uit ligt en ik opnieuw de juiste gegevens moet invullen bij de instellingen. Soms hielp dit overigens niet, dan kon ik gewoon het internet een dag niet op. Wel via wi-fi.
Pas een nieuwe telefoon met ander abonnement gekocht (met nummerbehoud), prima en zeer snel verlopen (binnen 4 dagen). Geen ervaringen met klantenservice gehad, want dat was niet nodig. En als ik alle negatieve verhalen op internet moet geloven, moet ik hopen dat ik daar geen contact mee hoef op te nemen :-)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door Daan

28 October 2015, 15:14

Beste allemaal,

Ik heb ik de maand juni via Studentmobiel een abonnement afgesloten van de provider Hollands nieuwe. Op forums heb ik negatieve berichten over het nummerbehoud van Hollandsnieuwe gelezen waarna ik contact met Studentmobiel heb opgenomen. Zij verzekerde mij dat als ik de gegevens juist invulde er geen problemen ontstaan. Met goede hoop heb ik vervolgens een abonnement afgesloten bij Hollandsnieuwe.

Op 13-07-2015 zou mijn T-mobile nummer, 06-******, overgezet worden naar Hollandsnieuwe. Dit is toen echter niet gebeurd. Ik wou telefonisch contact opnemen met Hollandsnieuwe maar het klantenservice nummer was praktisch onvindbaar op Hollandsnieuwe eigen website. Vervolgens ben ik op internet en forums gaan zoeken en zodoende kwam ik het nummer tegen. Een medewerker van de klantenservice zei mij vervolgens dat het probleem aan T-mobile lag en dat hij een melding zou maken voor een nieuwe aanvraag. Ik heb direct contact opgenomen met T-mobile en die vertelden mij dat Hollandsnieuwe te laat mijn abonnement heeft opgezegd waardoor mij abonnement automatisch is verlengd.
Vervolgens zijn er 3 tot 4 maanden overheen gegaan met nummerbehoud aanvragen tot er eindelijk een definitieve datum kwam, 22-10-2015. Ik heb al deze maanden zowel mijn T-mobile abonnement als Hollandsnieuwe abonnement betaald.

Op 22-10-2015 is mijn Hollandsnieuwe abonnement eindelijk ingegaan en mijn T-mobile abonnement stop gezet. Tot 26-10-2015 heb ik kunnen bellen, sms’en en internetten met mijn telefoon zonder gebruik te maken van een wifi verbinding.
Op 26-10-2015 kwam ik er achter dat ik zonder wifi niet meer op het internet kon. Dit was erg vreemd aangezien het internet teken aangaf dat ik verbinding had. Toen ik hierover wou bellen bleek dat ik ook niet meer kon bellen ondanks dat mijn telefoon aangaf dat ik bereik had.

Hierover heb ik meerdere webformulieren ingevuld, die ook moeilijk vindbaar zijn, waar ik vrijwel geen reactie op krijg of het antwoord zo beknopt is dat ik er niks mee kan. Verder heb ik weer gebeld met het algemene klantenservice nummer maar die begrepen er letterlijk niks van. Ze wisten niet waar het probleem lag en het enige wat ze kunnen doen is een melding aanmaken voor de technische dienst van Hollandsnieuwe. Tot op de dag van vandaag heb ik geen bericht terug gehad en weet ik niet waar ik aan toe ben.
Ik vind het onaanvaardbaar dat ik niet bereikbaar ben en dat ik daar niet direct mee verder geholpen wordt. Alles gaat via keuze menu’s, ingehuurde callcenters en meldingen en formulieren maar niemand kan wat voor je betekenen. Ondertussen betaal ik al 4 maanden netjes mijn abonnement bij Hollandsnieuwe maar heb ik letterlijk 3 dagen gebruik kunnen maken van hun dienst. Kortom, ik ben diep teleurgesteld in Hollandsnieuwe en voel me volledig machteloos.

- Direct contact opnemen met Hollandsnieuwe is onmogelijk en je krijgt nooit iemand te spreken die er verstand van heeft of er over gaat.
- Ze laten je dagenlang/maandenlang wachten voor er iets meer duidelijk is, niet eens een oplossing.
- Enorm veel rompslomp en omwegen om contact op te nemen met de klantenservice.
- Zeer slecht geïnformeerde en georganiseerde klantenservice die niks voor je kan betekenen. Enige wat ze mogen is een melding maken wat minimaal 2 werkdagen duurt voor er een antwoord is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Mevr. C.

27 October 2015, 20:26

Verschrikkelijke vergissing gemaakt en één grote ellende bij Hollandse Nieuwe; geen enkele klantgerichtheid en/of oplossingsgerichtheid bij dit bedrijf. Hollandse Nieuwe abonnement afgesloten met nummerbehoud en ingangsdatum 5 augustus. Hollandse Nieuwe had een fout gemaakt bij het nummerbehoud, zou per 5 september worden opgelost, zodoende tot die tijd tijdelijk nummer geaccepteerd. Helaas na ongeveer 3 weken had ik opeens geen netwerk, kon ik niet bellen en/of gebeld worden. Op 5 oktober is het door Hollandse Nieuwe weer mislukt om mijn nummerbehoud door te voeren en nog steeds geen enkele oplossing; ik heb een abonnement, een telefoon, maar ik kan er niets mee. Wel ontvang ik fakturen van Holl Nwe en ook van mijn oude provider. Ik betaal dus dubbel voor diensten die ik niet kan gebruiken, door het simpelweg onzorgvuldig te werk gaan van Hollandse Nieuwe en het niet oplossen van mijn klacht. Veelvuldig contact met de klantenservice, 2 maal per week, en het enige wat ze kunnen zeggen is dat het in behandeling is. Wanneer je dan vraagt wanneer het is opgelost kunnen ze geen antwoord geven want het is bij een andere afdeling in behandeling. Als je dan om de andere afdeling vraagt, kan dat weer niet. Ook niet als je via een andere keuze knop van het klantenservicenummer contact zoekt, dan zijn er geen antwoorden. Ik sta nu op het punt om het gehele abonnement stop te zetten, het contract te ontbinden, en dan maar de telefoon af te kopen.
Weg met deze ellende. Het is duur lesgeld:frustraties,boosheid,gezeur,kosten zonder ook maar van hun diensten gebruik te hebben gemaakt, ellende. Mijn tip: Ga niet in zee met maatschappij Hollandse Nieuwe!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door miek

24 October 2015, 11:54

NOOIT AAN BEGINNEN!!!!!

Ruim 5 maanden voor mijn abbonement betaald, krijg maar liefst 14 euro retour!! (en dat is mijn eigen abbonementsgeld terwijl ik 4,5 week niet kon bellen)
Blijkt dus als je klantenservice belt dit vaak niet wordt geregistreerd, je wordt afgescheept,
Ook totaal geen betrokkenheid als je 4,5 week niet kan bellen, sms, internet, voicemail beluisteren.
Ze doen GEEN moeite voor je.
Enige riedel waar ze steeds op terugkomen is dat ze in de maanden durende omzetten van nummerbehoud rekening van mijn oude provide willen. Dit weiger ik, vind het namelijk dysfuctioneren van hollandsnieuwe hun probleem is en niet van mijn oude provider. (maar dat dringt nergens door)


BEGIN NOOIT AAN HOLLANDS NIEUWE

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Jan

17 October 2015, 17:37

Waardeloze provider. Voortdurend geen dataverkeer mogelijk. Geen netwerk x1000. Registreren op netwerk, geregistreerd, en hoppa. . Weer geen netwerk. Gaan we hier met z'n allen iets aan doen? Want ik wil er heel graag vanaf, maar zit er nog 1,5 jaar aan vast helaas.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

14 October 2015, 11:42

Hollands Nieuwe is net overgestapt van een oud naar nieuw netwerk. Hoef je alleen maar een nieuwe simkaart bij de PhoneHouse op te halen. OK dan maar. In de winkel krijg ik te horen: sorry we hebben geen simkaarten meer, geen idee wanneer die weer komen, maar u kunt het ook gewoon via het internet aanvragen. Helpdesk gebeld: nee via het internet kan niet, u moet naar de winkel, maar als die dan geen kaarten meer hebben? Sorry meneer dan kan ik niets voor u doen. Wat een service he... zoek het maar uit meneer de klant! Gelukkig hebben we in Utrecht 3 phonehouses.

Kom ik vorige week aan in het buitenland, krijg ik van Hollandse Nieuwe netjes een berichtje dat ik geen gebruik kan maken van SMS-dienst en dataverkeer. Fijn, want dat is precies waarvoor ik die telefoon bij me heb in het buitenland! Voor de klantenservice is het probleem onbekend.

Maar een advies: Hollandse Nieuwe = Niet mee in zee gaan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Arie

12 October 2015, 22:05

Ben al jaren klant, naar grote tevredenheid. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Wim

12 October 2015, 15:47

Eén grote ellende bij dit bedrijf. Weten echt niet waar ze mee bezig zijn. Abonnement ging in per begin mei en mijn nummerbehoud zou ingaan op 5 augustus. Ben met grote regelmaat bezig om dit voor elkaar te krijgen Ze stapelen daar fout op fout. Werkelijk alle afspraken gaan de mist in. Ondertussen natuurlijk wel facturen sturen. Vandaag (12 oktober) kreeg ik voor de zoveelste maal excuses en de toezegging dat ze het nu gaan regelen. Ik heb bedankt en het abonnement beëindigd. Veer gezeur en kosten zonder er 1 minuut voor te hebben gebeld. ADVIES: DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marianne

09 October 2015, 12:50

Geen bereik,ernstig zieke dochter moet echt bereikbaar zijn ik betaal voor niets,advies van Hollands nieuwe koop een prepaid kaart. Ben al vanaf dag 1 aan het klagen email twitter bellen niets helpt maar wel toegeven dat ik op mijn postcode geen of slecht bereik heb. Nu sinds een week aan het wachten tot er uiteindelijk iemand gaat zeggen dat ik van mijn contract afkan met nummer behoud. Het is dat ik echt mijn nummer wilt behouden maat anders!!!n

Niet in zee gaan met HOLLANDSNIEUWE dan leef je een stuk langer!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door luud

02 October 2015, 13:04

Had een nieuw contract online afgesloten met nr-behoud., maar eindigde met 2 contracten. Nr-behoud werd op de site bevestigd met 'doorgevoerd', maar volgens H.N. betekend dat niet dat het uitgevoerd is. (In goed nederlands is dat voor mij hetzelfde.) Kennelijk is het zo dat nr-behoud niet bij dezelfde provider kan worden doorgevoerd??
Als je gebruik wilt maken van een nieuw (voordeliger) abonnement is het kennelijk zo dat je moet wachten tot je contract is afgelopen, en dan verlengen onder de nieuwe contract voorwaarden. H.N. zo dat op hun site duidelijk moeten maken.
Na diverse bemiddelingen van Belcompany eindelijk gelukt om dit op te lossen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Kanarie Piet

26 September 2015, 23:11

Je vraagt je werkelijk af of ze denken met mensen te werken. De virtuele helpdesk geeft de meest idiote antwoorden op de meest simpele vragen. Ik ben nu al een week onbereikbaar, maar kan wel zelf bellen. Antwoord helpdesk: "u zit in een gebouw waar het signaal ontoereikend is"........ Keek voor je naar deze freakshow overstapt maar eens eerst goed op hun website en probeer contact te krijgen. De rommel die je online tegenkomt kun je later ook verwachten.
Snel verder kijken voor je er aan vast zit!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

26 September 2015, 17:25

Waardeloos te bereiken helpdesk. Aan de virtuele Anouk heb ik al helemaal niets. Heb al drie dagen geen internet. Ben blij als ik in november van Hollands Nieuwe af ben!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door J.Wijnen

24 September 2015, 17:42

ondanks dat ik 1x €20,00 en een dag later nog eens €10,00 via ideal opwaardeerde heb ik nu na anderhalve week de beltegoeden nog steeds niet ontvangen. na een mail te hebben verstuurt kreeg ik als antwoord dat er bij mijn bank waarschijnlijk iets was mis gegaan daar hun niets konden vinden van de betalingen. na mijn rekening te hebben gecheckt kan ik zeggen dat de betalingen aan hollandse nieuwe correct zijn verlopen en volgens mijn bank niets is mis gegaan. omdat wij in onze familie een terminaal zieke persoon aan het bijstaan waren gedurende de afgelopen weken was het voor mij dubbel hard dat ik met niemand kon contact opnemen. vandaag is deze persoon overleden en ik kon niets regelen omdat mijn telefoon het niet deed. ik heb dus maar een andere provider genomen zodat ik tenminste de zaken kan regelen m.b.t. begrafenis e.d. dank je wel hollandse nieuwe bij deze blokkeer ik jullie van mijn rekening en ga met mijn advokaat overleggen wat ik verder nog kan doen. jullie reclame in de media is een grote leugen en ik beloof jullie dat ik tot het uiterste zal gaan dit openbaar te maken hoe jullie met je clieenteel omgaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

24 September 2015, 16:19

Een aantal maanden geleden is het contract van Hollandsnieuwe van mijn moeder d'r naam overgezet naar mij naam. Daarbij ook alle gegevens en email adres enz. Ik had een contract van €10,50 per maand, maar in juli 2015 liep die af en werd er ineens €20,50 per maand afgeschreven. Ik was het hier niet mee eens dus heb ik 2 maanden die €20,50 teruggeboekt. Ik bellen naar de klantenservice en zij vertelde mij dat de €10,50 een actieprijs was van 2 jaar voor het abonnement wat ik was aangegaan. Nou oké die €20,50 is dan logisch. Maar toen begon het probleem pas. Ze vertelde mij ook dat er 2 maanden voordat mijn contract eindigde een email was gestuurd, met de vraag of ik wilde verlengen of niet. Ik heb dat mailtje nooit gehad, dus ik vroeg welk email adres ze van mij hadden. Jahoor, hadden ze een verkeer email adres ingevoerd... Daarnaast kon ik ook niet inloggen op Mijn Hollandsnieuwe om te kijken wat voor betalingen ik had.
Ook wist de mevrouw aan de telefoon mij te vertellen dat ik in maart 2015 een mailtje had gekregen (die dus ook niet was aangekomen) dat ik een betalingsachterstand had. Ik dus kijken naar de incasso's en blijkt dat ik netjes elke maand betaald heb...
Uiteindelijk kwam het erop neer dat alles mijn fout was, ik had moeten weten dat het bedrag €20,50 was geworden, en ik had moeten weten dat ik een betalingsachterstand had (wat dus niet waar is!!!). Dit alles kan ik niet weten als ik niet kan inloggen op Mijn Hollandsnieuwe en geen emails krijg, wat duidelijk een fout van Hollandsnieuwe is!!
De mevrouw van Hollandsnieuwe had mijn goede email adres uiteindelijk ingevoerd, en zou mij een mailtje sturen met de kosten die ik alsnog moest voldoen. Ik moest nog even aan de lijn blijven, omdat het mailtje anders niet verstuurd kon worden. Na een minuut of 3 wachten, vertelde de vrouw mij dat het mailtje was gestuurd, maar ik had nog niks binnen gekregen. Ik dus nogmaals vragen of zij het goede email adres had, en dat klopte. Volgens haar kwam het omdat ze het mailtje net pas verstuurd had. Maar volgens mij leven wij in de tijd waar internet bestaat en waarbij een mailtje binnen een paar seconden aan moet komen.
Nu weer een half uur later, heb ik nog steeds geen mail gehad, dus weet ik nog steeds niet waar ik (ONTERECHT!) aan toe ben. Waarschijnlijk verstaat de klantenservice postduif onder het woord email...

Kortom, begin NEVER NEVER NEVER NOOIT aan Hollandsnieuwe!! Het zijn oplichters en de klant wordt dus in het ongelijk gesteld en mag geld aftikken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Dinand

19 September 2015, 09:42

Kunnen in 3 maanden niet je nummer overzetten. Blijf in het systeem hangen enz. Noemen geen datums meer, en niemand doet iets.
Ik ben weer een tevreden gebruiker BIJ EEN ANDERE PROVIDER gelukkig. Trap er niet in

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

16 September 2015, 17:01

Niet te bereiken, technische storingen.
Ik betaal al 3 maanden, heb nog niet kunnen telefoneren! Helpdesk is, als je ze eenmaal aan de telefoon hebt, goed. Maar ja, ze kunnen ook niets doen, omdat het nu eenmaal een technische storing betreft (al 3 maanden!). Gaat inmiddels om ruim 100 euro.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Annick

16 September 2015, 12:55

Al jaren zee tevreden over Hollandsnieuwe

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Anonieme gebruiker

15 September 2015, 17:34

Zeer slecht te bereiken helpdesk, online kom je ook niet verder.
Al 6 dagen geen telefoon en internet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Leter

14 September 2015, 00:10

Waardeloos heb heel vaak geen internet op mobiel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door mariwan

13 September 2015, 09:34

alle slechtste provider in NL

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door shopdropper

11 September 2015, 23:20

ik zie alleen maar dramatische reacties
ik heb een abonnement van 2 jaar achter de rug pas weer voor 2 jaar bijgetekend
nu 1200 min/mb
maaaaar ik doe alles via student mobiel.nl
perfect geregeld super

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Sacha

11 September 2015, 13:09

Wat een vreselijk slechte provider. Enorm slechte service, nauwelijks bereikbaar. Absoluut af te raden!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Junta

07 September 2015, 14:20

Waardeloze provider .

Onbereikbaar . Klantenservice is niet aanspreekbaar en bereikbaar.

Ga er niet mee in zee!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

05 September 2015, 13:27

Niet met Hollandsnieuwe in zee gaan.
Ze doen niet wat ze beloven.
Ze zijn nauwelijks bereikbaar en geven geen antwoord op vragen als het wel lukt.
Geen service.
WEGBLIJVEN VAN DEZE PROVIDER!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Patrick

02 September 2015, 16:43

Slecht...slecht...slecht...en dan blijf ik nog netjes!
Al maanden bezig met het overstappen naar Hollandse Nieuwe, nu al spijt van. Had ik dit maar nooit gedaan. Heeft 2 maanden geduurd voordat ik bericht kreeg dat zij weer nummerbehoud konden regelen, had te maken met een technische storing (vraag mij af welke technische storing een dergelijke vertraging kan veroorzaken...??). Uiteindelijk een datum met Hollandse nieuwe afgesproken tbv overgang. Krijg ik vandaag weer een mail dat de oude provider nu opeens weer het nummerbehoudt weigert?!? Vanmiddag 40 minuten geprobeerd om telefonisch contact op te nemen met Hollandse Nieuwe, tevergeefs!!!! SPIJT...SPIJT.... ga vanavond kijken of ik hier nog vanaf kan komen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Irma

02 September 2015, 16:36

Wat een ramp is die Hollandse Nieuwe zeg!!!SPIJT heb ik, het lukt ze maar niet om mijn nummerbehoud te regelen....waardeloos!!!
Contract opzeggen lijkt enigste manier!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

31 August 2015, 15:38

Zeer slecht bereik. Ze staan er totaal niet voor open om voor een goede oplossing te zorgen. Nooit aan beginnen!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Rinus

28 August 2015, 11:04

Abonnement afsluiten is binnen enkele minuten gebeurd, maar dan begint de ellende. Vraag je nummerbehoud aan: lukt niet zit hier al 2,5 maanden op te wachten.
Wil je de helpdesk bereiken, kan dat alleen met een link op de site.
Maak je hier gebruik van krijg een automatische email dat je een 0900 nummer moet bellen of een emailcontactformulier in moet vullen.
Bel je het 0900 nummer, krijg je te horen dat het nummer niet meer in gebruik is.
Klik je op het contactformulier dan kom je op de sit van HN terecht en kan het formulier niet gevonden worden.

Dus al met al en met een woord uitgedrukt: DRAMA

Trouwens die ANOUK waar je vragen kunt stellen via de site, stelt helemaal niets voor, want die verwijst naar de sit waar niets op staat wat je zoekt.

En de reacties van Hollands Nieuwe op deze site zijn net als de rest automatisch gegenereerde reacties.
Volgens mij werken daar geen mensen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

28 August 2015, 10:37

Na 2 maanden wachten nog geen nummeromzetting. Al 5 keer gebeld naar de klantenservice. Wel oude nummer afgesloten waardoor ik niet meer bereikbaar ben. Mails worden niet beantwoord of komen niet aan. Bij de klantenservice zijn ze er altijd mee bezig. Je hebt geen poot om op te staan. Geen aanrader dus. Goedkoop is hier duurkoop.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door NH

25 August 2015, 13:54

Wat een klote organisatie is dit zeg. Zij maken een fout bij het afsluiten van een abonnement. probleem is alleen op te lossen door de klanten service te bellen.
Dit kost mij een vermogen aan belkosten en zij zeggen heel simpel dat ze deze kosten niet vergoeden.
Dan sturen ze me een mail met een oplossing van het probleem en vragen ze mij een keuze te maken, maar mijn keuze kan ik niet kenbaar maken om dat ik hun mail niet kan beantwoorden!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door tina sloots

21 August 2015, 17:38

ik heb een zakelijke telefoon het beltegoed wordt niet bijgeschreven ik wordt door hollandse nieuwe van het kastje naar de muur gestuurd. waardeloos. ik kan al 2 dagen niet bellen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

14 August 2015, 09:30

Nadat mijn telefoon gestolen is een nieuwe simkaart aangevraagd en de oude geblokkeerd.
Na 2 weken kan ik nog steeds niet bellen. De nieuwe simkaart kan niet geactiveerd worden. De klantenservice meerdere malen gebeld. Ze zeggen dat ze ermee bezig zijn maar de volgende keer ziet de klantenservice dat er geen meldingen zijn gemaakt..
Ondertussen moet ik wel doorbetalen..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Jan-Jaap C.

13 August 2015, 15:48

Een provider die acceptabel lijkt zolang er geen contact nodig is om problemen op te lossen.

Klantenservice reageert verrassend genoeg wel, maar reactie is alsof men een irriterende vlieg van de schouder slaat.

Ik had een rekening gekregen met daarop aansluitkosten berekend, welke volgens mijn contract middels een actie niet voldaan zouden hoeven worden.
Nu verwacht Hollands Nieuwe natuurlijk dat ik me wel aan mijn betaalverplichtingen houd, maar zij kunnen van hun kant gewoon die aansluitkosten à 30 Euro afschrijven en mooi dat ik die niet terug krijg.
Actie? nee hoor, die dertig euro is standaard. Ja, dat weet ik, daarom staat het speciaal vermeld op mijn contract. Geen verdere reactie.

Het contract met Hollands Nieuwe is blijkbaar niets waard. Storneren werkt ook niet, want dan ben ik m'n telefoonnummer over drie maanden kwijt.
Hollands Nieuwe is waardeloos. Ik zit nog een jaar aan deze naarlingen vast, maar waarschuw anderen deze zelfde fout te maken.
Kijk niet naar de schijnbaar schappelijke verbruikskosten, goedkoop is duurkoop blijkt maar weer eens waar te zijn.

DEZE PROVIDER MIJDEN ALS DE PEST.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Roodharige die 't niet meer weet ;p

13 August 2015, 11:29

Hoii,
Ik heb een vraag namenlijk: Kunnen jullie mij helpen ! :(
Ik ben 13 jaar en wil een nieuwe telefoon maar nu ik alle reacties lees ben een beetje terug houdend...
Zouden jullie mij tips en een eerlijke mening willen geven ? En wat precies jullie problemen waren ?

Heel erg bedankt alvast :)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door deso

10 August 2015, 14:12

Na 1 jaar abo verlengd. Volgens contract 3 maanden geldigheid tegoed, maar online staat 1 maand. Nog erger: in de praktijk is het tegoed maar 10 dagen geldig. Dan vervalt het en moet je bijkopen.
Vanaf zaterdag is internetten afgeschaft terwijl ik er toch voor betaald heb. Vandaag al ruim 1 uur aan de telefoon maar blijf maar in de wacht staan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Wim

10 August 2015, 12:00

Een stel absolute misdadigers dit zootje. Ik gebruik het abonnement zeer weinig en houdt bij hoeveel MB's ik verbruik, ook bel ik niet veel. Toch is elke maand weer mijn tegoed op voordat ik de limiet heb bereikt. Op de afrekening staan nrs. en data die ik totaal niet heb verbruikt, op internet gelezen dat veel mensen dezelfde ervaring hebben met dit zootje bedriegers. Gewoon echt schandalig, wie pakt dit tuig aan?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Sylvia

07 August 2015, 11:09

Ik ben blij dat mijn abbonement afgelopen is, het bereik is gewoon kut met dt.
Soms kan ik gewoon niet bellen of gebeld worden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door GJZ

06 August 2015, 12:48

We hadden twee toestellen via Coolblue gekocht met een SIM only abbonnement van Hollandsnieuwe. Dat verliep redelijk soepel maar zeker niet smetteloos. Het instellen ging zeer eenvoudig en normaal gebruik gaat gewoon goed. We waren de diensten, service en verbinding van Vodafone gewend en het zou goed moeten verlopen. Het grootste probleem is de klantenservice en administratie. Onze SIM's zijn wel geregisteerd maar we kunnen nu na twee jaar nog steeds geen toegang krijgen tot onze accounts. We hebben dit al meerdere malen aangevraagd en krijgen als uitkomst een email dat we geen inlog code hebben en dus niet toegang kunnen krijgen tot onze eigen accounts. We krijgen het gewoon niet voor elkaar. Echt super slechte service. Ik had meer verwacht van een bedrijf dat van Vodafone is.
We proberen het nog één keer en als het weer niet lukt dan ga ik de nummers verhuizen want ik ben er klaar mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Alex

05 August 2015, 02:46

NOOIT MEER

- Teveel van bank afgeschreven (nu nogsteeds)
- Komen afspraken niet na
- Bereikbaarheid is zwaar kut van hollandse nieuwe en studentmobiel
- 4G doet het niet

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Shira Bos

24 July 2015, 16:22

Hebben jullie even? Wat een tyfus bedrijf. Ik kan niet anders zeggen. Ik heb op 11 juni een sim ONLY abonnement aangevraagd voor mijn dochter met nummerbehoud. We schrijven nu 24!!!!! Juli!!!!!! En er kan niet gebeld worden, gesmeed en geïnternet.
5!!!!!x een half uur in de wacht gestaan, telefonische meldingen worden niet allemaal doorgevoerd, mailtjes naar de klanten service komen aan maar wordt niets mee gedaan.
Ik ben nu na 46 minuten te hebben gewacht met iemand aan het praten van de klantenservice die naar mijn idee voor het eerst verder vraagt dan zijn neus lang is, me wel met regelmaat in de wacht zet maar probeert het voor me op te lossen....maar ik moet het nog maar zien....
Misschien helpt het dat ik vriendelijk heb medegedeeld dat ik anders even naar kantoor kom?... Of ze aansprakelijk ga stellen?
Dit valt me zwaar tegen, ondanks de negatieve reviews die ik heb mogen lezen heb ik ook positieve ervaringen van mensen gehoord, vandaar dat ik toch de keuze hiervoor heb gemaakt, mede omdat Hollandsnieuwe de enige is met een plafond...
Oh ja, deze meneer vraagt me nu na 54 minuten dat hij me een vragenlijst gaat opsturen die ik in moet vullen.....ik vroeg of hij bij de Efteling werkte.....
En nu na bijna 7 weken verder stelt hij voor na vele, vele vragen dat ik bij de Belcompany de simkaart om mag ruilen..... (Je raad het nooit....de simkaart is waarschijnlijk defect....)

We gaan het zien, ik ga m omruilen, wordt misschien vervolgd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

24 July 2015, 13:43

Slecht bereik van het netwerk. Sms en inkomende telefoongesprekken komen niet aan. Bereikbaarheid van klantenservice beroerd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Geïriteerde klant.

22 July 2015, 12:06

ik ben nu al 25 minuten in de wachtrij.

en nog steeds word er niet opgenomen
om van te janken. je moet in ieder geval geen andere plannen hebben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door hennie

17 July 2015, 12:22

De servicedesk kan op zeer veel vragen geen antwoord geven.
De bereikbaarheid is om verdrietig van te worden.
De dekking van het toestel is onvoldoende.
Ander toestel werkt wel op dezelfde plaats

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Ev

16 July 2015, 17:49

Ik ben blij met al jullie reviews, ik stond nl. op het punt om een abonnement af te sluiten bij Hollands Nieuwe. Dat ga ik mooi nu dus niet en nooit doen.

Thanks!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door arthur

14 July 2015, 16:49

en sinds een paar maanden klant of slachtoffer en heb nooit zo een spijt gehad.het bedrijf is zeer moeilijk te bereiken,reageert nergens op,en weet ook nergens van.
mijn beltegoed is zomaar verdwenen en nee ik heb geen betaalde sms diensten of zoiets.vervolgens zou ik compensatie tegoed krijgen maar heb dit nooit ontvangen.
iedere keer weer zelfde mails via facebook en je komt geen stap verder.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

13 July 2015, 11:31

na verlies telefoon nieuwe SIM kaart aan proberen te vragen. Ze kunnen nu al 12 dagen geen nieuwe SIM leveren. Dus ook al 12 dagen niet bereikbaar. SCHANDALIG! Ze geven er geen echter reden voor en proberen je aan het lijntje te houden met uitspraken die uiteindelijk helemaal geen inhoud bevatten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door hollandsniet

12 July 2015, 14:02

Niet met deze provider in zee gaan, zijn niet bereikbaar, geen dekking, geen uitgaande server, soms krijg je premium sms en staat daarna je tegoed op 0,

oplichters !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door R.Kooijmans

03 July 2015, 21:23

als je geen problemen hebt is HN prima, maar owee als er iets aan de hand is, dan begint de ellende. Ze willen niet gebeld worden, dus een telefoonnummer moet je via Google achterhalen. Vervolgens hang je een eeuwigheid aan de lijn en als je iemand te spreken krijgt komen ze niet verder dan : we zijn ermee bezig.
Simkaart die werdt bezorgd was een oud model, dus geen "trio"simkaart.
Kon niet zei de helpdesk, die versturen wij niet. Ik heb hem toch in mijn handen! Zelf maar een nieuwe besteld en betaald om geen tijd te verliezen. Nummerbehoud ging mis, 1e week niet kunnen bellen.Vervolgens iedere maand problemen met het beltegoed waardoor niet kunnen bellen, nu al een maand niet kunnen bellen! Abonnement wordt gewoon afgeschreven, het tegoed wordt getoond maar niet bijgeschreven. Handmatig opwaarderen hetzelfde, bedrag wordt afgeschreven maar beltegoed wordt niet opgehoogd. Dit moet toch simpel op te lossen zijn, maar niet voor HN. Heb er 3 abonnementen en die worden zeker niet verlengd. Ook vreemd : ik heb een duo sim toestel : 1 sim van HN ( is Vodafone) en 1 van Vodafone zelf. Met die van Vodafone heb ik constant een veel betere dekking, zou toch hetzelfde moeten zijn?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

29 June 2015, 20:14

Lijkt goedkoop, maar alles wordt afgerond op 100kb en 1min.
Een doorsnee whatsapp bericht is ongeveer 4kb groot, maar je betaald dan 100kb omdat Hollandsnieuwe op 100kb afrond.
Als je je telefoon locked en unlocked, gaat er een nieuwe sessie in en dan kost een nieuw bericht weer 100kb. Op deze manier ben je zo door je data heen want je gooit gemiddeld 90% van je beschikbare data weg door afronding.

Afschrijven doen ze perfect op tijd, maar de factuur aanleveren duurt niet 2 weken, maar soms 4-6 weken.

De helpdesk is niet telefonisch bereikbaar. Op mail krijg je altijd een automatisch reply bericht. Daarna krijg je een antwoord. Tenminste een antwoord waar zij zich vooral geen bult aan kunnen vallen. Daarop kun je niet reageren, dus moet je weer opnieuw een formulier invullen.
Enz.enz. totdat je het zelf maar opgeeft omdat je moedeloos van hun antwoorden wordt dat zeker geen antwoord is op de vraag. graag wil je dan iemand telefonisch spreken, maar dat is niet mogelijk.

dus: NIET DOEN!! Lijkt goedkoop, maar door afronding heel duur!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door lamers de boldy men

29 June 2015, 17:53

hn wat een drama,ben weken bezig,om dat ......... abonnement op te zeggen.
De president is beter bereikbaar drama drama prijsvechters ok maar service is /of geen service eigenlijk is .......................

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

20 June 2015, 20:13

Mijn tweejarig abonnement loopt nu af. Heel tevreden, in twee jaar geen enkel probleem gapehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

17 June 2015, 17:07

Erg slechte ervaringen met Hollands Nieuwe. Een klantenservice is nooit te bereiken. Twee keer kreeg ik de melding dat mijn bundel op was, na slechts enkele telefoontjes. Omdat HN niet bereikbaar was kon ik wekenlang niet bellen. Trachten internetverbinding te krijgen heb ik al snel moeten opgeven. dat werkte nooit, terwijl wifi het prima deed. Het lag dus niet aan mijn telefoon/instellingen.
Eindelijk ben ik ervan af, maar ik zou HN echt iedereen afraden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

15 June 2015, 13:13

Vanaf 23 april aan het wachten op nummerbehoud. Nu zeggen ze het sim kaart nr klopt niet. Dit gecontroleerd met de klantenservice en je raad het al het klopt dus wel. Van hoger hand weet dit bedrijf dus ook niets, maar ik wacht nog steeds op nummerbehoud. HN is geen bedrijf het zijn oplichters van de eerste orde.
Dat zo n bedrijf nog bestaat is ongelooflijk. De overheid zou op deze leidinggevende mensen een gevangenisstraf moeten zetten. Wordt nooit klant van HN zou ik zeggen, want je delft het onderspit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door renee

15 June 2015, 11:44

Probeer al drie maand mijn nr. te krijgen dwz.nummerbehoud,niets,dit is te erg en ik zou ook iedereen adviseren om NOOIT over te stappen naar HN,ze beloven van alles en er komt niets van terrecht,technisch probleem zeggen ze dan,en wij zijn nog wel een zakelijke klant ook !!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Sofie

14 June 2015, 16:28

Ben van vodafone overgestapt naar HN met nummerbehoud!
Ook ik wacht al vanaf 23 april , er gebeurd niets en je hoort niets!
Waardeloze bedoening, volgens klantenservice technische problemen?!?!
Begrijp niet dat dit ZO lang kan duren !!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door G.D.J. Lohmeijer

12 June 2015, 15:45

Had een abonnement bij Telfort. Per 22 mei zou mijn abonnement overgezet worden naar HN. Hoorde niks...belde op 27 mei..bleek dat Telfort geblokkeerd had. Hoe moest ik dit weten? Van beide kanten niks gehoord. Nummerbehoud wat ik in april aangevraagd had ging dus ff niet door. Maand opzegtermijn bij Telfort. Wordt dus 27 juni...overzetten en nummerbehoud. 12 juni mail dat er 13 euro van mijn rek. Gehaald wordt van HN??? Weer eindeloos aan de tel gehangen. Mijn abonn is wel op 22 mei ingegaan....was mij niet bekend!!!! Nooit iets over gezegd....ik heb nu dus dubbele maandkosten en oneindig lang moeten bellen. Mensen aan de telefoon waren vriendelijk....ik ben met deze gang van zaken niet blij

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Aernoud van de Graaff

10 June 2015, 23:37

Telefoon werkt prima. Geen internet (wel in bundel). Abonnement 11 euro, echter zomaar verhoogd tot 29,50 omdat ik het abonnenment niet op tijd met een jaar verlengt had. Staat nergens helder aangegeven. Volgens HN staat dit in de algemene voorwaarden (alsof iemand die leest). Pure misleiding.

Dus opgezegt en alles boven de 11 euro mogen ze via mijn advocaat regelen !!!!

Niet doen dus.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

09 June 2015, 18:31

Geen aanrader. Internet diensten zitten in mijn abonnement. Helaas geen internet.
Na een uur bellen geen internet. Na 1,5 uur bij de Belcompany een andere simkaart en nul op request met nieuwe telefoon en een vrije dag geen internet.
Nee,zij handelen dat af via de email. Als je dan antwoord wil geven op hun vragen kun je niet replayen
Nu nog geen internet. Geduld is een schone zaak zou je zeggen maar in dit geval hoogst irritant.
Bedankt Hollandnieuwe
Alles wat ik dacht uit te sparen ben ik nu dubbel en dwars kwijt en nog steeds geen internet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jasper

09 June 2015, 12:26

Mocht je twijvelen bij hollandsnieuwe een abbonement te nemen kan ik je dit ten zeerste afraden.
Ik had een S5 met abbonement afgesloten en in eerste instantie prima zou je denken mooie prijs..... NIET IS MINDER WAAR
Na een WEEK ja een WEEK was ik door mijn MB's heen..... Kom ik erachter dat hollandsnieuwe per 100KB afrekend... Dit stond sneaky ergens vermeld bij de aanbieder want OP HUN SITE STAAT er wordt per 10 KB AFGEREKEND.... Oftewel je koopt een goedkoop abbotje en moet alsnog een duurdere bundel gaan afsluiten want je red het niet met 300MB in een week laat staan een MAAND?!
Heb die troep gauw en nog net optijd geretoured en kreeg wel de rekening thuis met de volle prijs. 50 euro maarliefst voor een week bezit hebben (korter dan een week nog want ze hadden mij ook nog eens een verkeerde simkaart toegestuurd! het was die van een andere klant lekker hoor!)
Maargoed je mag dus de aansluitkosten de telefoonbundel kosten en de verbruikskosten betalen bij retouren. Het verbruik vind ik logisch maar de telefoonkosten van een hele maand terwijl het voor enkele dagen in gebruik genomen is niet...

Ik zit nu bij Tele2 met een abbonement net zo duur misschien een euro duurder of iets maar heb nu een verbruik van 5MB per dag gemiddeld. Dat is 150mb per maand geen 300mb per week... Puur beter dus ;)

Hollandsnieuwe jullie zijn LEGALE OPLICHTERS !!!!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

08 June 2015, 15:54

Mijn mobiel internet werkt niet; heb na heel lang wachten iemand te spreken gekregen.Geen antwoord gekregen op mijn vragen; wel zgn een sms-je met
instructies. Niet ontvangen. Ik kan naar belcompany; is 10 km verder !
Klantenservice beneden peil.
Voor € 2, -in de maand meer had ik bij de KPN zelfs een groter toestel
kunnen krijgen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

07 June 2015, 15:33

ben zeer tevreden prima

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Adriana

07 June 2015, 11:11

Oh en het overzetten, ik had toen ik die overstap ging invullen van Tele2 naar Hollands Nieuwe mijn telefoonnummer, wat ik graag wilde behouden, ingevuld. Nou, daar heb ik niets aan hoeven te doen. Toen de simkaart er hier inzat en ik mij met mijn prepaid telefoon heb gebeld, werkte perfect. Ik was even vergeten om diensten in te vullen, dus nog maar een 10. Ook zal ik het hier vermelden als bepaalde dingen niet zo lekker verlopen.

Nu doet het internet het niet, maar dat kan ook aan mij liggen, dus ik stap gewoon morgen even naar een telefoonwinkel, maar vorige week deed internet het echt onwijs goed, maar ik heb nu een andere telefoon ..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Henriet

06 June 2015, 13:58

Ik ben telefonisch zeer slecht bereikbaar. Klantenservice zeer moeilijk bereikbaar. Ben over 2 maanden gelukkig van het abonnement af. Tip: geef een paar euro per maand meer, maar blijf van Hollandsnieuwe af. Niets dan ellende.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Han Pasado

05 June 2015, 16:59

Rampzalig slecht. Laatste paar maanden steeds problemen met het mobiele netwerk (internet).
Ik ga opzeggen zo gauw mijn abonnement het toelaat, en naar een goede provider. Dan maar een paar euro meer betalen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door jhaaa

30 May 2015, 10:26

ik dacht lekker makkelijk een plafond voor mijn oudste dochter
maar nu krijg ik ineens een rekening van 31e terwijl haar obbo 12e is
na tig keren te hebben geprobeerd die pan haringen te bereiken nog geen zing antwoord, standaard gebrabbel van het kom wel goed want onze computer en weet ik veel wat nog meer. heb ik het bedrag maar via de bank terug gehaald
en nu maar afwachten wat ze nu van plan zijn.
ik denk dat ze die Hollandse nieuwe het beste gewoon weer in zee moeten los laten. zijn ze toch nog nuttig voor ons eco systeem

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door C

29 May 2015, 17:35

Bestelling geplaatst. En daar kreeg ik spijt van! Dus geannuleerd. Maar dat ging helemaal mis. Ze hebben hun administratie niet op orde en zijn zeer laat met een reactie per mail. Nu al weer een tijd zonder telefoon - ik hoop dat ik mn oude nummer nog terugkrijg ... :-(

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Richard

12 May 2015, 16:15

Na bijna 4 jaar heb ik het wel gehad met deze organisatie. Klanten binnenharken lukt ze heel goed, maar wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn, geven ze niet thuis. Slechte communicatie en administratief een janboel. Internet is bovendien heel erg slecht. Mijn advies; doe het niet!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Rubin

04 May 2015, 10:34

Slecht slecht slecht. Veel contact moeten opnemen voor contractovername. Ze sturen dubbele mails, met elk andere instructies. Ook hebben ze me al vaker dingen toegezegd die achteraf dan toch niet kunnen. Asociale klantenservice. Snel overgestapt naar een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door N.Lammers

25 April 2015, 20:44

Al twee jaar abonnement. Prima bereik overal. Goede service.
geen klachten. Net weer verlengd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ger

21 April 2015, 10:15

Sinds twee jaar bij Hollands Nieuwe geen problemen. Nu abonnement verlengd met nieuw toestel alleen maar problemen. Toestel komt niet. In de status op de website staat dat mijn abonnement verlengd wordt met een datum in het verleden. Oude abonnement nog steeds actief. Website werkt dramatisch. Geen opzegformulier (dode link) geen telefoonnummer te vinden. Telefoonnummer achterhaald via Belcompany. Klantenservice vind het ook erg maar weet niet wat te doen. Conclusie: goedkoop Abonnement nemen: Niet doen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anna

16 April 2015, 16:24

Update op mijn vorige review (15-4-2015): mijn alle (onverklaarbaar verdwenen) tegoed is vandaag volledig bijgeschreven, inclusief extra beltegoed. Ze hebben dus duidelijk iets aan mijn klacht gedaan, dank daarvoor, pfff.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door welsing

16 April 2015, 15:16

Ik zit nu een jaar bij hn, en heb nog geen problemen gehad wat de bereikbaar heid betreft kan het beter dat is dan ook de redenwaarom ik volgende jaar voor het laats ben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ester

15 April 2015, 16:07

NOOIT aan beginnen! Vanaf dag 1 alleen maar ellende met Hollandsnieuwe! Kapotte telefoon opgestuurd gekregen die je vervolgens 3 keer moet laten repareren voordat je volgens hun een nieuwe krijgt. Nu is mijn telefoon zelfs zoek geraakt en ze doen niets! Zij zeggen dat hij bij de reparatie ligt en die zeggen van niet! Ik ben ondertussen al een maand mijn telefoon kwijt! Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd! Hebt lange wachttijden dure klantenservice kosten en meest onvriendelijke medewerkers die zelfs tot 3 keer toe de telefoon opgooien! Ze beantwoorden ook je mails en klachten gewoon niet! En je bent niet eens goedkoper uit als bij een fatsoenlijke provider! Dus wees verstandig en blijf bij je vertrouwde provider waar je WEL naar behoren behandeld wordt en je gewoon garantie krijgt op je toestel!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Michadl

07 April 2015, 21:02

Sinds een halfjaar HN. Laatste 3 maanden zeer slecht mobiel internet dekking, soms totaal geen dekking of alleen E.
als je mailt krijg je alleen standaard gekopieerde en geplakte mails terug met 3 kantjes tekst waar je niks mee kan. Ze lezen je mail niet eens. Zeer onvriendelijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Cees

26 March 2015, 21:30

Abonnement van mij en mijn partner omgezet van een te dure TMobile,
Beide gingen bijna vlekkeloos.

Bij die van mijn partner leek het mis te gaan qua omzetting/administratie (alle gegevens liepen door elkaar) wellicht ivm het tegelijkertijd aanvragen van een prepaid naast haar abbo maar is uiteindelijk automatisch goedgekomen.

Waardeloos was wel de dame van de klantenservice die maar niet wilde luisteren, heeeeeel irritant. Ze bleef maar herhalen, ja dat weet ik maar wat ga je nu doen? Nou meneer en weer het probleem herhalen, ze wist t gewoon niet. Zou ook teruggebeld worden door de technische dienst, want ofcourse waren die te druk om mee door te verbinden... zucht. Nooit teruggebeld.

Maar de nummers zijn goed omgezet, opzegging ook goed geregeld, goed bereik.

Wanneer ze de klantenservice met ietwat meer gemotiveerde medewerkers op de bel-hell (qua kennis en zeker qua communicatieve vaardigheden) zouden aantrekken is t gewoon goed! Een gefrustreerde MTV generatie werkt gewoonweg niet.

Toch een aandrader!


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door Patrick

26 March 2015, 19:04

Wat een ellende! Kreeg na afsluiten van 1 nummer een rekening van €10, uiteraard geen probleem wilde ook betalen. Dit blijkt echter niet meer te kunnen doordat het nummer niet meer actief is (staat niet meer in mijnhollandsnieuwe). Ben inmiddels een aantal maanden verder, heb een mail gehad dat er niets meer open staat maar blijf aanmaningen ontvangen, nu zelfs de melding van uitbesteden incassobureau en melding bij Preventel.

In gesprek komen is een drama, weten niet van elkaar wat er is afgesproken. Op mail nooit concrete antwoorden, heb nooit kunnen betalen! Op dit moemnt nog geen oplossing! DRAMA!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door kerstin

26 March 2015, 00:54

Jeetje wat ik lees zijn alleen maar negatieve reviews. Ik zit nu bijna 2jaar bij hn, nooit problemen met verbinding, echt nooit! Kan altijd en overal bellen, nooit hoge rekeningen gehad. Zeer tevreden over hn! Jammere is wel de klantenservice is slecht bereikbaar

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Anonieme gebruiker

12 March 2015, 11:21

Hollands nieuwe is slecht te bereiken, alles je iemand persoonlijk aan de lijn wilt alleen met een 0900 nummer. Moet je dus ook nog duur betalen.
Via Facebook gaat het dan nog redelijk maar ik heb liever iemand persoonlijk aan de telefoon.
Ik heb al bij meerdere forums gelezen dat er problemen zijn met de sms dienst 3555. Als mijnbeltegoed is opgewaardeerd is na 2 a 3 dagen mijn tegoed bijna op, terwijl ik mijn telefoon erg weinig gebruik. Hollands nieuwe zegt hier niets aan te kunnen doen, maar is dit zo ........
Als dit niet op een goede manier wordt opgelost denk ik dat ik naar een andere provider overstap.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

04 March 2015, 19:02

Echt een vreselijk bedrijf!!! Nooit mee in zee gaan!! Ik heb al 4 maanden (!!!!) Geen bereik en kan dus nooit bellen, gebeld worden of internet en ondertussen wel elke maand veel geld betalen!! Echte oplichters zijn dit!! Ik kreeg zelfs nog een sms dat ik me belminuten had opgebeld en dat ik moest opwaarderen!! Wat denken ze wel niet ik heb de hele maand geen bereik gehad!!! Ben echt zo snel mogelijk weg hier

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

27 February 2015, 18:13

Absolute afrader!

Mijn internet verbruik was ongekend hoog. Soms ging er €10 in 2-3 dagen doorheen (bij mijn vorige provider had ik dit nooit, met hetzelfde toestel). Ik heb toen met meerdere apps het verbruik gecontroleerd maar dit stond niet in verhouding met wat ze me afschreven. Ik stond machteloos om dit te bewijzen. De klantenservice is waardeloos! Heb je een probleem hang je minuten in de rij en voor dat je het weet kan je weer je sim only (meer prepaid eigenlijk) gaan opwaarderen. Dus dan maar mailen, blijkt het een noreply email te zijn dus eenrichtingsverkeer. Van ellende heb ik mijn contract maar afgekocht, maar dit heeft me ook nog heel wat bloed zweet en tranen gekost!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Hein

26 February 2015, 15:02

Wat een waardeloze service bied dit bedrijf. Ondanks dat zij weten dat een 'technische' fout bij hun systeem zit wordt er niet als zodanig naar gehandeld. Vragen ze mij om een bewijs waarvan ze weten dat ik dit niet kan aanleveren. En zolang ik dat niet heb kunnen zij niets doen. Bah.
Totaal geen klant gerichte instelling. Alles behalve meewerken aan een passende oplossing. Nul toegeving vanuit dit bedrijf. Waardeloos!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door mija

17 February 2015, 14:36

echt enorm slecht valt niet mee te werken en totaal geen aanrader om hollandsnieuwe te nemen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door leen

12 February 2015, 18:59

ben erachter gekomen dat er bij geen gebruik van mijn telefoon er data vanaf gaat+/- 0.30 euro per dag probeer in contact te komen metHN maar lukt niet heb een sim only van 275 dat is 0.30 euro maal 30dagen is 9euro wat verdampt
lekker inkomsten voor HN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

02 February 2015, 18:31

Nu al sinds 2,5 jaar HN. Dekking is voor mij redelijk, de prijs is goed, en een groot voordeel is het feit dat bellen naar buitenlandse nummers gewoon van je tegoed afgaat. Klantenservice is echter zeer matig.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door M

30 January 2015, 10:51

Toestel bleek ongeschikt voor deze provider. Dus geen levering maar wel betalen, zelfs na stopzetting abo en na overstap. Onbereikbare klantenservice, ook vrijwel onbereikbaar via website (webformulier ontbreekt). Aanmaningen voor betaling incl. heraansluitingskosten... Hier is geen communicatie over mogelijk. Kortom, veel kosten, geen telefoon, wel ergernis.
Sterk af te raden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door monique

25 January 2015, 13:55

Net een abonnement afgesloten nu al problemen rekening betaalt en gewoon afgesloten blijven mails sturen dat je moet betalen ze zijn slecht bereikbaar wat heb ik spijt dat ik hier mee in zee ben gegaan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door C

21 January 2015, 19:45

Zolang het goed gaat is het oké, maar toen ik opeens geen mobiele data meer kon ophalen ging het mis. Na lang wachten kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Ik vertelde duidelijk wat het probleem was en dat mijn mobiele data wel opgehaald kon worden met een simkaart van een ander. Ze gaf aan dat ik eerst 13 vragen moest beantwoorden. Dat heb ik gedaan via een wegformulier, want een rely was niet mogelijk. Binnen 2 dagen zou er contact opgenomen worden, maar ik ben na 2 dagen nog steeds niet teruggebeld. Weer contact opgenomen, maar er waren 20 wachtende voor me! Echt waardeloos! Goedkoop is dus duurkoop!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door S.

20 January 2015, 17:27

Zeer, zeer slecht.
Ik ben dan een gelukkige die thuis wel met Hollandse Nieuwe kan bellen, maar buiten de deur 9 van de 10 x geen netwerk!

Geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan alleen via een 0900-nummer. Ik heb een half uur aan de lijn gehangen, maar geen contact kunnen krijgen met een medewerker.

Online of via de mail kun je geen problemen melden of klachten indienen.

Waardeloos dit. :-(

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Peep

17 January 2015, 16:22

Ben zeer, maar dan ook zeer ontevreden!!!!!!!
Heb als ik mazzel heb 1x per dag bereik, en voor de rest helemaal niks.
Was weg gegaan bij Vodafone om deze reden, maar als contract over is ben ik hier absoluut ook weg!.

Je zou maar moeten bellen........... SCHANDALIG!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Van Vodafone naar Hollands Nieuwe

16 January 2015, 22:56

Reeds 2 jaar klant bij HN, geen problemen gehad. Nu ook overgestapt met mijn "hoofdnummer" behoud van Vodafone naar Holland Nieuwe. Is prima verlopen, hooguit 5 minuten niet bereikbaar geweest. Telefoon aan en uitgezet. Alles werkte zoals het hoorde. Mijn Hollands Nieuwe inmiddels keurig aangepast.
De dekking is gelijk aan de Vodafone dekking. Daarmee had ik ook plekken met minder bereik.
Als ik bel of mail naar HN krijg ik altijd een reactie terug of een medewerker aan de lijn.
Tevreden gebruiker.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Lucas Lauxen

13 January 2015, 17:55

Sinds gisteren is de overstap ingegaan van Vodafone naar Hollandse nieuwe. Mijn Nokia 6310i geeft doorlopend de melding"registratie simkaart mislukt"

Vodafone en Hollandse nieuwe maken beiden gebruik van het Vodafone netwerk!

Verschillende simkaarten van mijn buren (andere providers) in mijn Nokia gedaan en dat werkt prima dus mijn toestel is goed. mijn hollandse nieuwe kaart in andere jongere toestellen van mijn buren doet het ook gewoon.

Ik denk dat ik door mijn nummerbehoud en het weggaan bij Vodafone dit probleem veroorzaakt. Ik was jaren bij Vodafone maar die kunnen mij niet helpen zeggen ze.

Ik heb al gisteren en vandaag de hele dag aaan deze ongein besteedt. Ik wacht nog 1 dag en dan zoek ik een andere provider maar dus geen Vodafone want die wil een jarenlange klant die naar hun dochter Hollandse nieuwe gestapt is niet helpen. Ik kan mij wel voor de kop slaan dat ik niet eerder de reviews op deze site gelezen heb

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door charlesM

13 January 2015, 12:03

sinds 2 weken een 1 jaar sim only abonn. reeds geconfronteerd met de helpdesk in limburg daar weten ze niet eens wat voor brieven HN bij z'n nieuwe klanten bijsluit Dus praten ze daat uit hun nek en moet je de brief aan ze voor lezen wat daar in staat. Dan denk je nou nu zijn ze ook op de hoogte en begrijpen ze hun eigen schrijven! maar nee dan moet je ze vervolgens uitleggen wat er staat en ewat dat betekend Ze gaan daar Bij de ingehuurde helpdesk in limburg vanuit dat je een IQ van 40 hebt oid! heb nu al spijt van mijn abonne ment bereikbaarheid 0
ja druk nou dat begrijp ik wel en dat wordt steeds drukker bij meer klanten die vergeten zijn om eerst de reviews te lezen ovet HN.
nummer behoud moet over 2 weken plaats vinden hou m'n hart vast!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Els

10 January 2015, 02:04

Zit bij HN via Studentmobiel. ga er over 2 maanden weg. Ik woon 50 meter van een UMTS Gsm mast maar heb thuis zelden bereik. Als ik op een plek ben met meer dan 50 mensen is er ook geen bereik. Ik zou de rekening maandelijks per email ontvangen of een melding ervan- van de 22 maanden dat ik bij ze zit, is dat misschien 5 keer gebeurd. HS nieuwe kan ik moeilijk bereiken. StudentMobiel gaf mij een telefoon uit Roemenie, waar allerlei roemeense apps opstaan die ik niet kan verwijderen. Dussss, zodra het contract op is, wegwezen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,4

Review door Tonglebbeek@me.com

08 January 2015, 08:54

Prima provider twee jaar lid nooit geen klacht en krijg op al mijn vragen antwoord en word altijd goed geholpen en je komt nooit voor verrassingen te staan
Zeer tevreden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door B

07 January 2015, 10:36

Zeer slechte provider. NOOIT AAN BEGINNEN.Alleen bereikbaar via site waar de standaard antwoorden in stan. allemaal afgeschermde nummers

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door A. Seuren

03 December 2014, 10:24

Heel slecht, ze zijn NOOIT bereikbaar. Zowel telefonisch als via mail kun je geen contact krijgen. Een opzegging negeren ze ook

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door peter

12 November 2014, 16:40

hollandsnieuwe? knap waardeloos . service desk niet de moeite, opwaarderen gaat niet goed via ios, krijg je een muts aan de lijn die niets voor je kan doen, duurt wel tot vijf werkdagen dat het is geregeld. goedkoop is duurkoop. zwaar onderbezet service lines

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Brenda

11 November 2014, 14:25

Ik heb in de afgelopen maand 3 nieuwe telefoons van Hollandse Nieuwe opgestuurd gekregen omdat er elke keer problemen mee zijn (uitvallen, geen mogelijkheid om op wifi te gaan). Elke keer supersnel een nieuwe gekregen. Ook zijn de verzendkosten snel naar me teruggestort.
Maar na 3 keer een niet werkende telefoon te krijgen ben ik het zat. Echter is de communicatie nu slecht, alleen via Facebook omdat ik blijkbaar niet naar ze kan bellen. Ik kan nu mijn contract ontbinden en een abonnement nemen met een ander toestel. Echter moet ik nu opnieuw de aansluitkosten betalen. Belachelijk, aangezien de toestellen die zij mij sturen niet werken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Lotte

11 November 2014, 14:11

2 jaar geleden een Iphone 4s besteld met abbonnement erbij van hollandsnieuwe via studentmobiel.nl prima ervaring, nooit problemen gehad. Een enkele keer werkte mijn 3G niet, met de klantenservice gebeld en het probleem was snel verholpen. Fijne provider!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door freekie

06 November 2014, 18:48

Hallo,

Ik heb een vraagje,

Mijn abbonement is bijna afgelopen na 2 jaar. Kan ik dan een nieuwe telefoon uitzoeken? En moet ik dan wel bijbetalen voor die telefoon? kan ik ook nu overstaooen naar een sim only?

danku

Mvg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door g

04 November 2014, 17:58

slecht heb simonly bestelt zou op elke simlock vrije telefoon moeten werken volgens hun site.
Dus niet want wat oudere modellen telefoons ondersteunt die niet, dat bleek na contact met klanten service waarom ik niet kon bellen .
Proberen ze mij een nieuwe telefoon te verkopen slechte zaak heb contract opgezegd wegens niet nakomen verplichtingen hollandsnieuwe.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Johan

01 November 2014, 11:14

Vorig jaar een jaarcontract afgesloten simonly.
Inmiddels omgezet naar een 2 jarig contract met meer belmenuten voor dezelfde prijs. Over het algemeen overal goed bereik alleen op mijn werk is het bereik 0 geen verbinding en af en toe een onverstaabaar gesprek waardoor ik mensen met de vastelein terug moet bellen. Maar verder nooit problemen, in het buitenland gaat je gesprekken gewoon van je beltegoed af dus geen verassing met extra kosten.
Advies: simonly abb afsluiten en hopen dat je nooit de klantenserice moet bellen want om die aan de lijn te krijgen is een dagtaak en in mijn geval kunnen ze je niet helpen daarvoor een 1. Als je een beetje handig bent zijn oplossingen op de website goed.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door S.

28 October 2014, 20:35

Sinds een paar maanden weg van Hollands Nieuwe en daarmee weg van ergernissen/problemen. Ik had bij H.N. een abonnement met een iPhone voor twee jaar.Het eerste jaar ging goed, bereik en kosten was niks mis mee.
Jaar twee begonnen de problemen. Mijn telefoon kon niet meer updaten en werkte daardoor niet meer goed. Heel vaak aan de lijn gehangen met H.N. maar tegen een muur praten heeft meer effect. Na meer dan 6 gesprekken en een lijst aan e-mails werd het duidelijk dat mijn probleem ook mijn probleem was en ze me niet gingen helpen. Later weer een probleem erbij, ik had geen bereik meer. Eerst naar de klantenservice mailen. Die belde mij de volgende dag terug. Ik deed mijn verhaal en zij konden er weer niks aan doen. Na 10 minuten werd ik weer gebeld door H.N. 'Naar aanleiding van uw mail' Blijkbaar weet pietje van klaasje niet wat ie doet maar goed. Ik weer mijn verhaal gedaan.
Kreeg ik weer te horen dat er niks aan gedaan werd.

Zo steeds vaker dit soort problemen en ik was er klaar mee. Ze mogen dan wel goedkoper zijn maar mocht je problemen hebben dan heb je lekker pech want ze doen er niks aan.

Jammer hoor...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door willy

27 October 2014, 21:03

Heb sinds twee jaar h.n....en ben zeer tevreden geen problemen....nergens mee.
Tegoed word elke 10 e van de maand netjes bij geschreven krijg netjes een s.m.s dat het is bij geschreven..kan alleen maar zeggen dat ik zeer goed te spreken ben

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door J.J. Kleine Staarman

27 October 2014, 11:34

Overgestapt van Vodafone naar Hollandsnieuwe. Vanaf de overstap problemen met netwerkverbinding, terwijl Hollandsenieuwe het vodafone netwerk gebruikt, welke op mijn thuis locatie een zeer goede dekking heeft. Het signaal is dan ook "volle bak" maar je wordt als Hollandsenieuwe gast-gebruiker gewoon van het Vodafone netwerk geflikkerd. Gevolg is dat ik uren per dag GEEN netwerk verbinding heb, en de sim in een andere telefoon moet stoppen om weer verbinding te krijgen. Dat gaat dan een half uurtje goed, en dan begint het gezeik weer van voor af aan.

Owh, en denk niet dat je je klacht ergens kan deponeren bij Hollandsnieuwe, want daar is geen mogelijkheid voor op de website.

Het telefoonnummer van Hollands Nieuwe 0900-0324

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Omy

22 October 2014, 23:41

Ik heb in 2013 mijn abbo afgesloten bij Hollandsnieuwe met een Samsung Galaxy Ace 2.
Daar had ik 275 minuten OF smsjes, en 500mb bij.
Hier betaal ik 14,75 euro in de maand voor. (Ben er nog nooit overheen geweest! je krijgt ook netjes een melding als je er dicht bij zit)

Echter toen mijn telefoon kapot ging, en dit onder de fabrieksgarantie viel...
Was hollandsnieuwe niet te bereiken, of ik kreeg antwoorden terug van de telefoniste dat hun het ook niet "wisten".
Ik mocht hem wel opsturen naar een reparatie bedrijf waar hun een contract mee hebben....
Na 4 maanden was het nog steeds stil..... en ben maar is even gaan na vragen waar mijn telefoon bleef?!?!
Eerst beweerde ze dood leuk dat ik mijn telefoon niet op had gestuurd, en daarna is hij in een "vergeet hoekje" terecht was gekomen.
Met andere woorden, hij heeft 4 maanden daar gelegen, ik heb een ander toestel aangeschaft, en hun vertellen me dood leuk dat ze hem nog steeds niet gemaakt hebben.....
MAAR..... ze gingen hem nu toch echt nakijken.....

Binnen 2 weken had ik een hele aardige meneer aan de telefoon. De telefoon was inderdaad ook echt overleden, en ik kreeg een nieuwe thuis gestuurd.
Daar ging 3 weken overheen, en ja hoor, (DOOD LEUK MET DE POST) kreeg ik mijn nieuwe toestel b