Gebruikersbeoordelingen KPN

Gebaseerd op 321 reviews
2,8
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk

Review door de wit

13 June 2023, 15:26

Helaas had een goede review willen kunnen schrijven maar dat gaat door mijn ervaring met KPN niet lukken.
Word nu al een maand van het kastje naar de muur gestuurd.
Meerdere malen thuis geweest voor een monteur die in 1 keer word geannuleerd zonder terug koppeling.
Om vandaag te horen dat mijn case is gesloten als afgerond.
Dat is vreemd heb nog steeds internet en geen tv maar wel een REKENING sturen.
Ja ik belde vrij laat en werd een beetje boos omdat er totaal geen terug koppeling is vanuit KPN word er gewoon opgehangen.
Je moet er zelf achteraan bellen en dan geven ze nog steeds geen antwoorden.


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hans

08 July 2022, 10:45

Aansluiting nieuwbouw internet wordt slecht geplanned en NIET gecommuniceerd. Er wordt blijkbaar te weinig geïnvesteerd in de operationele activiteiten: SERVICE kost geld beste CEO en COO!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Lagas

06 May 2022, 10:30

Kpn is zeeeer slecht!!!! De glasvezel moet aangesloten worden. Was eerst week 17 nu weer week 19 kunnen ze overigens ook niet garanderen.
Inmiddels al 2 maanden verder nog steeds niets.

Ben van plan om met alles wat we van hun hebben over te stappen dan zijn ze een goed betalende zakelijk klant kwijt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ella

14 April 2022, 12:46

Gisteren was ik bij KPN Westwaarts Zoetermeer i.v.m. wijziging abonnement, simkaart overzetten, etc. Ik geef hierbij de complimenten voor de bijzonder fijne service gedaan door medewerkster Noëlly! Dát is nog eens service én zo klantvriendelijk! Ze heeft aandacht en alle tijd voor de klant. Daar voel je je nog eens echt "de klant is koning!". Een tip voor KPN; beloon haar tot medewerkster van de maand!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door B de Jong

25 March 2022, 09:32

Na heel veel problemen door de jaren heen vanwege een onstabiel internet gaan we overstappen naar een ander provider. We zijn zo klaar met KPN. Heel teleurstellend. Een half jaar geleden hadden we hoop dat de verbinding beter zou worden door glasvezel. Toen dit nog niet de oplossing was hebben we voor € 200 versterkers gekocht. Nu brandt het lampje opeens rood. Na van alles geprobeerd te hebben, toch maar de klantenservice gebeld. Constant gedraai om de feiten heen. Feit: een super slechte verbinding of helemaal geen internet. Een monteur kan wel langskomen maar dat kost wéér geld. Hoewel mijn partner en ik een eindeloos geduld hebben, is het klaar voor ons met KPN. Dit was de druppel. Eigenlijk willen wij onze € 200 terug. Maar daar kunnen we natuurlijk naar fluiten. Misschien stap ik nog wel naar het consumentenprogramma Kassa. Dit hangt mede af van het feit of ik nu meer moet gaan betalen voor mijn KPN mobiel abonnement. Advies aan mensen: geloof niet in de verhaaltjes van KPN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door bresjnef

20 March 2022, 15:35

85 euro voor een abbonnement , vaak storingen. Ongeintresseerde helpdesk medewerkers.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Johanna

22 February 2022, 12:30

Zijn erg meelevend als je man plotseling is overleden en je als weduwe niet goed weet hoe je iets moet oplossen tav een mobiele telefoon.
Maar niet heus, want je krijgt als antwoord dat er vaker mannen overlijden en de nabestaanden zitten dan mogelijk ook met dat probleem.
Duik er dan eens in zou ik zeggen en probeer het voor de nabestaanden op te lossen die al met zoveel verdriet te kampen hebben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Eva

17 February 2022, 17:08

Uren en uren en uren met hun aan te telefoon gezeten om internet en tv op de lossen, maar na een week nog niets. Ze komen beloftes niet na en de klachten afdeling is ook onbereikbaar.

Stelletje Amateurs.
Niet doen!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Evelien

10 February 2022, 15:14

Klantenservice super slecht. Ik heb al 5 verzoeken moeten indienen (omdat het de vorige keren om verschillende reden niet goed ging…) om een nummer (pre-paid) over te zetten naar een abonnement. Ook zijn ze niet eenduidig in hun verhaal, telkens een andere versie met steeds de belofte dat het nu echt goed gaat komen. Welke versie nu de juiste is ben ik nog steeds niet achter….

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Danny

06 January 2022, 09:35

Kpn de slechtste organisatie van Nederland!! Zodra je vragen hebt over kosten en boetes word je afgebekt en is het je eigen probleem terwijl er andere afspraken zijn gemaakt, willen ze het gesprek niet terug halen om het te luisteren! Wat een arrogante k.. organisatie is kpn..! Nooit niet meer raad het ook iedereen af om nog maar wat met kpn te doen… maar goed zodra er wat is afgelopen bij kpn bij mij nooit geen kpn meer!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mark

21 December 2021, 08:19

Belachelijk klantenservice nog steeds niet verder gekomen na een maand en ben zwaar opgelicht door ze nu willen ze de helft terug betalen en moet ik door hun fout zelf geld bijleggen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Ivo

05 October 2021, 15:48

Ik probeer nu al een week mijn router om te ruilen voor een nieuwer model. Ik heb meerdere bevestigde leveringen gehad 5 hiervan niet zijn aan gekomen.

Op advies van kpn Naar de winkel gegaan ze zeiden dat ze geen routers op voorraad hadden. Maar zou me bellen als er een nieuwe zending binnenkwam. Ze hebben me nooit gebeld

Weer kpn gebeld en ze maakten weer een afspraak voor het omruilen van mijn router zonder tijdslot. Ze zeiden dat het pakket arriveerde op een moment dat ik op mijn werk was maar dat ik het pakket zelf accepteerde. Ze probeerden toen postnl de schuld te geven van de slechte bezorging en zeiden dat ik ze moest bellen. Wat ik deed, postnl zei dat ik contact moest opnemen met hun onderaannemer ceva logistiek voor een diepere kijk in wat er mis ging. Probeerde Ceva Logistics te bellen, maar geen gehoor.

Nog steeds geen router Maar kpn gebeld medewerker gaf hetzelfde verhaal als de 5 ervoor dat iemand het verkeerd In het systeem gezet en heeft het weer doorgespeeld Naar een andere afdeling.

Ik heb nog steeds geen internet en tv voor bijna 2 weken.

Slecht bedrijf
Slechte service
Slechte klantenservice

Niks bestellen hier!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jan Beton

04 September 2021, 21:23

VERMIJD KPN. Het is dat ik geen negatieve cijfers kan geven, want hier is het op zijn plaats. Ondanks dat ik bij T-Mobile internet en tv had, besloot KPN uit het niets om mijn aansluiting te verwijderen. Weken bellen naar de klantenservice heeft geen zin, ik heb gewoon pech. De afgesproken financiële compensatie komen ze niet na. Ik kan nu alleen nog via KPN internet krijgen (klootzakken, nu moet ik ze ook nog betalen voor hun fout) en dat werkt voor geen meter. Een zeer blije klant van T-Mobile is weggekaapt door het meest afschuwelijke bedrijf van Nederland: KPN. Ik haat ze nu.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Lob

23 August 2021, 22:43

Bestaande klanten hebben geen enkele waarde bij KPN!

Ik was tevreden bij KPN, sinds kort is mijn wijk aangesloten op glasvezel en daar ging het mis maar ook zijn daar mijn ogen geopend.

Straatverkoper heeft mij als bestaande klant wat aangesmeerd, een zakelijk abonnement op een onbekend adres met mijn afleveradres. Zo kon hij mij als bestaande klant laten meegenieten van de voordelen van een nieuwe klant. Eindelijk, ook eens die gratis Super WIFI om overal in huis ontvangst te hebben! Maar als bestaande klant trap er niet in, bestaande klanten hebben geen enkele waarde bij KPN!

Deze straatverkoop actie heeft mij nu al heel veel tijd gekost! Maar zodoende kwam ik wel achter de huidige KPN-abonnement prijzen. Ik had zo veel gratis of extra gratis diensten, maar blijkbaar al jaren goed voor betaald! KPN-supporter geworden.

Het verkooppraatje aan huis heeft mij nu al 5 telefoontjes gekost met 8 verschillende KPN-medewerkers en ca. 5 uur aan tijd gekost in ca. 2 maand en ik ben er nog niet!! KPN werkt nergens aan mee, ze doen alsof ze je een leuk compensatie aanbod doen maar voor alles wat je nu denkt gratis te krijgen betaal je, ALLES of je het nu nodig hebt of niet. En als je niet de abonnementsvormen kent of prijzen ga je weer te veel betalen!

Mijn tip, bereid je heel goed voor als je belt, check je abonnement met hetgeen je echt wilt/nodig hebt en laat die zogenaamde "gratis" diensten weg! Je BETAALD er allemaal voor!!!
Doe ook de KPN Wifi manager online om je huis te testen op een goed Wifi-ontvangst zodoende kan je voor een veel scherper tarief extra Super Wifi punten kopen als bestaande klant. Vandaag heb ik weer gesproken met een KPN-medewerker en ben weer bedonderd voor 2 stuks 99 euro en dat terwijl ik via de wifi manager 3 stuks, als bestaande klant, kan kopen voor 88,50!!

En dat niet alleen, ik heb meerdere dingen besproken maar nog is er niks rond of klopt niet met wat er telefonisch is besproken of er wordt een heel ander contract of geen verandering naar je opgestuurd. Ze bedonderen je waar je bijstaat! Geen KPN meer voor mij!! Waardeloos bedrijf!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Lobke

23 August 2021, 22:23

Bestaande klanten hebben geen enkele waarde bij KPN!

Ik was tevreden bij KPN, sinds kort is mijn wijk aangesloten op glasvezel en daar ging het mis maar ook zijn daar mijn ogen geopend.

Straatverkoper heeft mij als bestaande klant wat aangesmeerd, een zakelijk abonnement op een onbekend adres met mijn afleveradres. Zo kon hij mij als bestaande klant laten meegenieten van de voordelen van een nieuwe klant. Eindelijk, ook eens die gratis Super WIFI om overal in huis ontvangst te hebben! Maar als bestaande klant trap er niet in, bestaande klanten hebben geen enkele waarde bij KPN!

Deze straatverkoop actie heeft mij nu al heel veel tijd gekost! Maar zodoende kwam ik wel achter de huidige KPN-abonnement prijzen. Ik had zo veel gratis of extra gratis diensten, maar blijkbaar al jaren goed voor betaald! KPN-supporter geworden.

Het verkooppraatje aan huis heeft mij nu al 5 telefoontjes gekost met 8 verschillende KPN-medewerkers en ca. 5 uur aan tijd gekost en ik ben er nog niet!! KPN werkt nergens aan mee, ze doen alsof ze je een leuk compensatie aanbod doen maar voor alles wat je nu denkt gratis te krijgen betaal je, ALLES of je het nu nodig hebt of niet. En als je niet de abonnementsvormen kent of prijzen ga je weer te veel betalen!

Mijn tip, bereid je heel goed voor als je belt, check je abonnement met hetgeen je echt wilt/nodig hebt en laat die zogenaamde "gratis" diensten weg! Je BETAALD er allemaal voor!!!
Doe ook de KPN Wifi manager online om je huis te testen op een goed Wifi-ontvangst zodoende kan je voor een veel scherper tarief extra Super Wifi punten kopen als bestaande klant. Vandaag heb ik weer gesproken met een KPN-medewerker en ben weer bedonderd voor 2 stuks 99 euro en dat terwijl ik via de wifi manager 3 stuks, als bestaande klant, kan kopen voor 88,50!!

En dat niet alleen, ik heb meerdere dingen besproken maar nog is er niks rond of klopt niet met wat er telefonisch is besproken of er wordt een heel ander contract of geen verandering naar je opgestuurd. Ze bedonderen je waar je bijstaat! Geen KPN meer voor mij!! Waardeloos bedrijf!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Jean-Marie

29 July 2021, 14:11

Wat een extreem slecht bedrijf is KPN toch. Had Telfort, nooit problemen. Maar nu moest van KPN naar glasvezel overstappen omdat binnen geruime tijd geen koper kabel voor internet meer aangesloten wordt.
Telfort werkte prima. sinds ik KPN glasvezel heb (gedwongen) valt mijn modem regelmatig uit.
heb eerst met de klantenservice gebeld:
kpn: oohh u heeft storing, wij gaan een monteur sturen die gaat dit oplossen. u wordt morgen gebeld voor een afspraak.

Twee dagen later wordt ik gebeld door KPN:
Kpn: een monteur sturen? nee dat doen wij niet, dit doen wij alleen indien u bereid bent de kosten te betalen.
ik: kosten betalen? de klantenservice heeft gezegd dat een monteur langs komt om dit op te lossen
Kpn: dit is een miscommunicatie. wij sturen nooit direct een monteur, maar als u nu uu modem naar de meterkast verplaatst dat kunnen wij checken of de storing nog aanwezig is.(dit is een probleem omdat al mijn aansluitpunten van de Tv en van internet in de woonklamer zijn) ca 6-7 meter van de aansluitpunten. na u kunt de kabels toch op de vloer laten liggen voor 2 a 3 dagen. ik stuur wel kabels toe en direct ook een nieuwe Xperia box dan zien wij of de box mogelijk kapot is.
De xperia box komt morgen tussen 10:45 en 12:45. het is een inruilactie dus u moet de oude box weer meegeven. (goed ik was niet blij maar heb geen andere keus)
Eén dag later 13:45 uur.
alleen kabels geleverd geen xperia box.
Ik opnieuw bellen.
Kpn: nee mijn heer dit is helemaal niet afgesproken u moet eerst de box in de meterkast zetten daarna krijgt u mogelijk een nieuwe box.
Mijn pet valt ervan af
Bij dit bedrijf weet de rechter hand niet wat de linker hand doet.
Nooit zo een slechte service gekregen.
Ik overweeg al mijn abonnementen op te zeggen (toch circa 120 euri per maand)
Wat een slecht bedrijf, absoluut af te raden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sharvesh

05 July 2021, 15:26

Lees dit eens voor je KPN overweegt, met namen voor een senior.
Ik heb de KPN klantenservice ervaren als beleeft, onwetend met 0% verantwoordingsgevoel. Pas nadat ik met 11 klantenservice medewerkers heb gesproken en 3 monteurs zijn langs gekomen heeft mijn 77 jarige oma weer internet en kan zij eindelijk weer tv kijken. Dit heeft 14 dagen geduurd en kostte mij maar liefst 13 uur. Dat KPN geen beloftes nakomt was voor mij geen verrassing. Ook klachten worden niet serieus opgepakt. Maar behalve klanten van slechte service voorzien beroven ze je ook nog eens! KPN heeft beloofd dat de benodigde materialen en de tijd dat geen gebruik gemaakt kon worden van de service gecompenseerd zouden worden in de aankomende rekeningen. Echter blijkt het nu dat ze deze kosten hebben gefactureerd. Ik zou partijen als ‘opgelicht’ aanraden om eens te exposeren wat voor partij KPN nou werkelijk is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Robin Broer

10 June 2021, 07:02

Ben over gegaan van Telfort naar KPN.
Spijt in me haren en zeer slecht geregeld allemaal.
Voor me mobiel had ik altijd uren bel tegoed en Mb te goed en veel ook.
Zou bij de overgang het zelfde blijven als bij Telfort en nu ineens ben ik al mijn Bel tegoed kwijt en we 15 uur en ook mijn 7500 MB kwijt.
Hier is nooit iets over gezegt en als ik klante servive bel krijg ik steeds andere antwoorden. Storing of er is iets fout gegaan en de ander zegt gaat weg na 3 maanden. Als ik dit gewqeten had dan was ik zeker naar een ander gegaan.
Zijn echt vreselijke oplichters en zal dan ook direct na mijn contract naar een ander gaan ook voor mijn thuis internet en tv.
Kan bellen wat ik wil krijg geen antwoord voor het echte probleem.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Anonymous

06 June 2021, 15:53

Één van de slechtste providers van Nederland, maar de #1 in slechtste en onbeschoftste klanten"service".

Stel oplichters met fraudeleuze producten en beloftes die zij niet kunnen nakomen. Twee maanden lang aan de telefoon gehangen om problemen op te lossen (internet valt weg, hilarisch langzaam Wi-Fi en bedraad internet snelheid). Zou een monteur komen. Nooit geweest. Nieuw modem. Nooit verstuurd. Klanten"service" helpt niet mee en hangt gewoon op, in plaats van hun werk te verrichten.

Daarnaast beweerd KPN dat het "niet hun probleem is", maar wij mogen wel betalen voor een service en product wat niet word geleverd. Tevens staan zij niet toe om je pakket te "downgraden" naar een goedkopere versie terwijl hun snelheiden niet te behalen zijn. Dus je betaald voor iets wat je NIET ontvangt.

Hoe dit bedrijf nog bestaat en niet door de gehaktmolen is gehaald voor hun absurd slechte staat mag Joost weten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door K Bleiksloot

03 June 2021, 12:26

??KPN ??
Ben al jaren klant bij jullie , meer uit laksheid dan uit tevredenheid ?? Maar daar komt vanaf vandaag verandering in ??Wat een slechte service ??, ik verleng mijn abonnement 13 april en krijg er een nieuw toestel bij, al die tijd doet de speaker het al slecht maar ik dacht dat het aan t aux kabeltje lag of aan de verbinding want die valt ook regelmatig weg bij jullie , dus 3 x een ander kabeltje gekocht , dat bleek het ook niet te zijn , dus gebeld naar jullie, wat ook al niet meevalt eer dat je een medewerker aan de lijn heb ... Willem Alexander is nog makkelijker te bereiken ???? en dan nog is proberen iemand met verstand aan de telefoon te krijgen .... afijn werd doorverwezen naar de kpn winkel , die verwezen me door naar de Samsung winkel , de speaker is kapot en ze moeten me telefoon opsturen voor reparatie! Ik weer met jullie gebeld want me telefoon is dus kapot geleverd en wil graag een nieuw toestel ???????dat gaat niet ????????? ok dan graag een vervangend toestel totdat mijn telefoon gemaakt is ??????? Dat gaat ook niet ????????? dus hoe wil je dan dat ik jullie bel als de WiFi er weer is uit ligt , of er weer is een storing is , of als de afstandbediening kapot is??
??schandalig ?? Dus ik adviseer bestaande klanten zodra je kan verlengen over te stappen naar een andere provider, en klanten die twijfelen om kpn te nemen STOP MET TWIJFELEN?? mvg K. BLEIKSLOOT

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sam

26 May 2021, 13:23

Ik heb een mobile abbonement met iphone X en verzekering totaal by kpn since 2018.
Telephone batterij geeft het op voor de tweede keer binnen 7 manden. Chuub KPN verzekering wil de toestel repareren en niet vervangen, reden toestel onder garantie. KPN klantenservice heeft me terug gebeeld en geeft aan dat ik recht op nieuwe toestel met lean toestel hebt, Chuub geeft aan van niet. Chuub verzekering gebeeld en lang discusie blijkt dat ik gelijk hebt en de toeslet niet onder reperatie of fabriek garantie valt. Dus toestel wordt vervangen maar geen lean toestel, hebben en geven geen lean toestelen. Geen vriendelijk klantenservice geen lean toestel en weet ik niet waar een vervang toeslet vandan zal komen, iphone X wordt niet meer gemaakt.
Klacht ingediend bij kpn, kpn klantenservice bel me terug en geeft alle schuld aan me en dat ik moet blij zijn voor zijn help en voor Chuub verzekering help.
Dit is niet mijn eerste keer maar moet wil de laatste keer met kpn en zijn asocial klantenservice.
Niet meer KPN, dus niet meer hoofdpijn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Teleurgesteld

25 May 2021, 15:00

Al jaren klant bij KPN, altijd de registratie door gekomen. En nu opeens lukt het niet meer.
Je moet dan navraag doen bij BKR. BKR gebeld moest eerst een account aanmaken voor de documenten nummer om je gegevens in te zien,
Alles was gewoon goed, net als alle jaren ervoor.
Begrijp niet waarom kpn moeilijk doen. En een antwoord op de vraag waarom krijgt het niet geregeld of wat is er dan aan de hand. Dat kunnen ze je niet vertellen. Niemand niet.
Ik met vragen en zij die hetzelfde antwoord geven.
Zo wordt je behandeld als jaren trouwe klant.
De eerste invoering bestellen lukte wel telefonisch
2e keer invoeren kreeg ze de melding dat ik niet door kom.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ron Korunka

21 May 2021, 16:56

Op 19 mei 2021 heb ik de modem kunnen omruilen voor KPN-box 12. Een week eerder had ik mijn probleem met wisselende wifi gemeld. Het omruilen ging soepel maar ik kreeg geen werkende wifi. Klantenservice gebeld. Die meneer heeft mij gedurende 1uur en 45 minuten met eindeloos geduld door het proces geloosd. Hij raadpleegde 4 collega's maar hij heeft de wifi aan de praat gekregen. Dikke pluim voor hem!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Miranda

21 May 2021, 08:26

Digitenne activeren na 5 dagen . Misleidende reclame
Kpn digitenne, Kijk binnen no time volgens de website. Nou niet dus. Gisteren digitenne besteld. Vandaag kastje binnengekomen maar nu is het wachten tot 25 mei. Ze hebben dus volgens de klantenservice 5 dagen nodig om op het knopje op de computer te drukken voor activeren. Waarom omdat kpn de klant niet wil laten wachten totdat de mensen alles binnen hebben. Dat ik zeg aan de telefoon dat het hier al is maakt niks uit. Nog steeds is het schuifje op aan zetten moeilijk. Ik kan dus 5 dagen wachten voordat ze hem willen activeren. Snap er niets van, alles kan digitaal op je account,
maar dit niet. Ben zeer ontevreden hierover en vindt het misleiding. Ps als je zegt dat je hierdoor denkt om alles maar op te zeggen
Is de reactie ook nog onverschillig dat je dat maar doe moet.
Slechte zaak Kpn
Overigens zijn andere diensten ok en de mensen aan de telefoon vriendelijke

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Mirjam Barens

20 May 2021, 16:41

Ik wil graag mijn complimenten uitspreken voor Annemiek van klantenservice!
Zij heeft mij in ruim anderhalf uur geduld ,mij door n procedure geloodst! Het resultaat was dat het allemaal naar behoren werkt! Ik vroeg haar om ruim na 17.00 uur tot hoelaat haar werkdag duurde. Ze zei tot 16.00,maar ik ga door totdat het klaar is! Deze vrouw verdient een pluim! Ik belde op 20 mei 2021 om 15.41. Mss is deze persoon te traceren op deze manier. Ik kreeg eerst n andere jongen aan de telefoon die mijn probleem niet kom behandelen en zodoende kreeg ik Annemiek uit de buurt van Breda aan de telefoon.! Nogmaals Chapeau! Bedankt KPN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Truus

19 May 2021, 14:58

KPN probeert op een agressieve en dwangmatige manier hun glasvezel te verkopen.
Eerste x een brief gekregen dat we glasvezel van KPN krijgen in de wijk.
Ik heb meerdere keren aangegeven GEEN aansluiting en abbo te willen van KPN omdat ik bij mijn huidige provider wil blijven die ook met glasvezel komt.
Lag er gisteren een brief van KPN in de brievenbus dat ze op die datum en tussen bepaalde tijdstip een aansluitpunt in mn woning komen maken!
In de brief stond dat je kon bellen of mailen als de datum en tijdstip niet uitkomt.
En dat er maar iemand aanwezig moet zijn mocht jezelf niet kunnen.
KPN duwt hun glasvezel letterlijk door je strot heen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door A DEN ISEGER

19 May 2021, 07:35

Wi-Fi punten uitgevallen,monteur komt langs en zegt kan ik niks meer aan doen,komt door zonnepanelen die verzorgen de storing, bel naar klantenservice want ik wil toch TV willen blijven kijken,we wachten op rapport van de monteur en bellen u terug hoe we het gaan oplossen, ZE BELLEN GEWOON NIET TERUG,ZO GAAN ZE MET DE KLANTEN OM,ZE HEBBEN SCHIJT AAN JE. KPN LEVERT GEEN ENKELE SERVICE.
DUS WE GAAN MAAR OVER STAPPEN NAAR EEN ANDERE PROVIDER.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Annie

15 May 2021, 06:37

In maart per ongeluk 2 euro minder betaald n over faktuur maart waar door kpn het betaalde bedrag terug storte op myn rekening 12 april gestord en 13 april heb ik meteen het juiste bedrag naar hun over gemaakt maar gisteren kwam ik er achter dat ik 20 euro incasso kosten moet betalen aan kpn wegens te weining over gemaakt in maart waar door ik volgens hun te laat was met het betalen van myn faktuur met telford nooit problemen gehad ook niet met ben wat een slecht bedryf wat een oplichting

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door J.stojanovic

13 May 2021, 19:46

Problemen met bevriezend beeld gehad, heel irritant.
Super goed geholpen door de medewerker. Meerdere keren contact gehad met dezelfde persoon en heel goed geholpen. Uiteindelijk probleem opgelost. Top KPN! Mag ook wel eens gezegd worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Kut kpn

07 May 2021, 10:32

Slechtste ervaring met provider ooit! Mega duur en altijd hogere kosten dan je denkt dat het gaat zijn omdat kpn altijd ineens extra kosten rekend uit het niets! Zo krijg je bijvoorbeeld kosten als je met kpn provider belt voor advies. Heel slecht geholpen door kpn Absoluut niet bij kpn gaan echt waardeloos.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Lynda

04 May 2021, 14:57

Inmiddels 15 keer aan de telefoon gezeten (bijna 6 uur!) om onze aansluiting rond te krijgen, we moeten gewoon wachten tot 1 juni (een willekeurige datum gezet door KPN zelf) omdat dit in het systeem staat en de verhuis datum niet kan worden vervroegd. De mensen die ik gesproken heb op het algemene nummer zijn aardig en professioneel maar kunnen niets in de systemen. De "leveringsafdeling" gaat hier over, moet nog iets afmelden, en die is niet te bereiken door de "gewone betalende klant"!! Ik wacht nog steeds op hun telefoontje. Klachten-afdeling aan de telefoon gehad en die heeft een harde huid, geen meedenken, en kort-af.....nog nét niet brutaal.... nog geen excuus ontvangen of enig begrip! Zeer slechte service! Wij zijn er klaar mee en stappen over! Jammer voor hen want we zijn al zeer lang klant en hebben veel geduld gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Simone

15 April 2021, 07:50

Super tevreden met KPN!! Ook als installeren niet meteen goed gaat helpt het als je telefonisch contact opneemt met KPN. Je krijgt een luisterend oor en er wordt adequaat gereageerd. Op mijn adres waren een paar problemen maar KPN ging net zo lang door totdat het probleem was opgelost. Ik hoefde daarvoor niet lang te wachten voor een monteur, er werd spoed achter gezet wat voor mij belangrijk was omdat ik moet werken vanuit huis en internet heel belangrijk voor mij is.

Goed bezig KPN, ga zo door, door deze klantvriendelijkheid hebben jullie een streepje voor op de concurrent.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Anonieme gebruiker

13 April 2021, 11:28

Ben 4 weken geleden verhuisd naar een adres waar glasvezel uit de muur komt. Helaas is deze kabel buiten niet aangesloten. Heb nog steeds geen aansluiting. KPN weigert het om mij tijdelijk over koper te laten gaan. Zit gemiddeld om de drie dagen minimaal een half uur aan de telefoon met KPN. Ook officieel klacht ingediend omdat mijn zoon voor zijn werk een vaste lijn nodig heeft. Neem een heel familie pakket af met allerlei extra's. Hoop gedoe om over te stappen naar Ziggo ondanks dat zij wel binnen 3 dagen mij kunnen verbinden, zij gaan over koper.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Harmsen

12 April 2021, 07:36

Net de KPN gebeld voor nieuwe tv kastjes omdat ik gek wordt van die storingen.wij hebben nog de oude kastjes maar kreeg als antwoord dat dat niet mogelijk was.ik ben nu van plan om over te stappen naar Ziggo.zins ander half jaar krijg je bij de KPN niks meer gedaan.ze denken alleen maar aan hoe ze meer klanten kunnen krijgen maar als je eenmaal bij hun zit kun je heen en weer krijgen.al jaren klant maar als het zo moet stap ik over.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

30 March 2021, 15:19

Kpn belt mij ongevraagd op en valt mij lastig.
Dus bel ik ook elke dag kpn op en ik val hun lastig.

Ik denk dat ik wettelijk gelijk heb ze kunen niets doen dus ga ik zo door

Dit moeten meerdere mensen doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

16 March 2021, 22:06

We hadden eerst telfort geen probleem mee, Nu kreeg ik een baantje bij een callcenter aangeboden: vereist 20MB/Ps. Geen probleem even heen bellen waarvoor we betalen en wat we binnenkrijgen. Eindsteind krijgen maar 17 Binnen maar betalen voor 50. Dus upgrade inschakelen? Ja Graag!. 1 week later BEKABELD NAAR BENEDEN GEKELDERD NAAR 10 MB. Intotaal 12 Telefoontjes over de laatste 3 weken + 2 monteurs en een nieuw modum nog geen zak verder. ALS U EEN ABBONOMENT ZOEKT NIET MET DEZE FIRMA IN ZEE GAAN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Kevin

13 March 2021, 18:32

Slechte service ooit. service is zo slecht dat de persoon die ik aan de lijn had. 2 personen aan de lijn, ik en nog een ander persoon (hoe kan dit, ik bel toch voor mijn service niet service van iemand anders?) Vervolgends heeft de werknemer van KPN zijn gegevens onder mijn naam gezet en ben ik sinds dien 2 jaar lang 40 euro per maand aan het betalen voor een onbekend persoon. Ik bel kpn en ze geven geen service? geen hulp.

Lekker dit en dan nog op straat horen dat KPN een goede provider is

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rutten

12 March 2021, 15:38

Ik word knetter gestoord van jullie callcentre
Ik ben deze week al 3x gebeld (+31 70 200 8862 )
Met iedere keer met een heel verhaal waar je niet tussen komt en zijn zeer onbeschoft en grof .
Ben al meerdere malen ingeschreven bij het belmenietregister maar de telfoontjes blijven maar komen . DOE ER WAT AAN !
overigens ben 10 jaar klant geweest en was tevreden maar ivm toch goedkoper overestapt ????

Mvg fam rutten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Anoniem

10 March 2021, 22:56

In november 2020 is Telfort overgenomen door KPN.
Bij Telfort nooit klachten buiten 1 keer een storing, maar sinds de overname is het werkelijk helemaal bagger.

Ik moet ongeveer op het modem gaan zitten om WiFi te hebben, als ik me in de woonkamer (6 m2) verplaats gaat hij al haperen. Met regelmaat meet ik 3 Mbit. Verder heb ik nergens meer WiFi in huis (100 m2).
Daarnaast valt ieder halfuur wel een de verbinding helemaal weg.

Over deze 2 punten heb ik al een aantal keer contact gehad met de klanten’service’. Zij kunnen op afstand het een en ander zien menen ze. Uiteindelijk wijzen ze toch naar hun fantastische WiFi-manager. Alleen als de gebruiksonvriendelijke WiFi-manager na eindeloos meten onder de 3 Mbit blijft krijg je opties (versterkers), verder wil de klanten’service’ nergens in meedenken/helpen. Het laatste gesprek meende de medewerkster ook nog te melden dat ik gewoon van ze af kon, want ik was langer dan 1 jaar klant. Is dit dan werkelijk hoe je met je bestaande klanten om gaat?

Uiteraard werkt deze WiFi manager niet als de WiFi verbinding weg valt, maar wanneer ik de 3 Mbit meet gaat hij voor je ‘optimaliseren’.
Vervolgens meet je met de WiFi-manager 14 Mbit +, maar de WiFi is nog steeds helemaal bagger. Het klopt dus van geen kant. Op deze manier voorkomen ze alleen dat ze WiFi versterkers uit moeten delen.
(Ohja, en als de WiFi sowieso bij veel klanten slecht is halen ze de WiFi manager gewoon offline)

Ik moet veel thuiswerken met deze bagger verbinding, dat is echt niet te doen. Klanten’service’ denkt in geen geval in oplossingen en ze doen alleen maar hun geïrriteerde zegje tegen je. Het enigste wat ze uit kunnen blaten is dat ik dan maar WiFi versterkers moet kopen.
WiFi versterkers voor een gelijkvloers appartement van max. 100 m2. Het moet werkelijk niet gekker worden.

Kortom; 1 punt is al veel teveel voor deze oplichters.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Natasja

08 March 2021, 12:30

Beste KPN,

Graag wil een hele warme douche geven aan Niels van de Fin. Administratie. ????????. Wat een fijn gesprek, er werd echt geluisterd en naar mijn probleem gekeken. Wat een verademing in deze tijd met de zg robots die tegenwoordig op vele callcenters werken!

Groetjes,

Natasja

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Ruben Goudswaard

03 March 2021, 16:17

Ik kwam er helaas achter dat mijn oude contract na verhuizing niet is opgezegd. Ik betaal nu dus al 14 maanden dubbel tarief. Dit is mijn fout alleen ik had toch enige compensatie verwacht als coulance.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

28 February 2021, 20:16

Geen bereik, kpn apl werkt niet of matig.
Er werd gevraagd of ik wilde dat er contact op werd genomen. Met "ja" beantwoord incl tel nr. Noout wat gehoord. Tijd om afscheid te nemen!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M

20 February 2021, 13:30

4 keer contact opgenomen met klantenservice Ze beloven mij wifi experia. Nu 3 weken later en nog niets ontvangen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

18 February 2021, 13:53

IK STA INGESCHREVEN BIJ HET BEL-ME-NIET REGISTER EN NOG BELLEN JULLIE MIJ. JULLIE VERBREKEN DE VERBINDING EN GEVEN GEEN OPTIE OM MIJ AF TE MELDEN VAN DIT SOORT BELLETJES! ER GAAT WEDEROM EEN KLACHT NAAR HET ACM!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dennis

16 February 2021, 17:31

Nog nooit zo een slechte klantenservice meegemaakt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

15 February 2021, 12:24

Zeer slecht service, al 3 maanden bezig om een mobiel abonnement op te zeggen!
Wordt van het kastje naar de muur gestuurd, en vervolgens kom je geen steek verder terwijl de afschrijvingen maar gewoon door gaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Kees

11 February 2021, 18:59

Ontving geen bonus i.v.m. opwaarderen prepaid. Bijna gelijktijdig met het opwaarderen bonus ingesteld maar de klantenservice gaf niet thuis. Geen enkele empathie voor iemand die al meer dan 50 jaar klant is. Grote tegenvaller van KPN!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

05 February 2021, 12:02

SLECHTE SERVICE! Abonnement verlengt met een nieuwe telefoon. Heb de telefoon niet mogen ontvangen! Ondertussen al 6 keer gebeld met KPN, met belofte om teruggebeld te worden dit is helaas pas gebeurd na herhaaldelijk bellen, mailen en facebook bericht.
Uiteindelijk teruggebeld door een KPN medewerker met het bericht dat ik een onderzoek moet afwachten terwijl ik hier niks mee te maken heb. Het is de verantwoordelijkheid van de aanbieder dat de telefoon goed aankomt bij de klant, daarom vind ik het onterecht dat de klant hiervoor wordt lastig gevallen. Nu zit ik zonder goedwerkende telefoon maar wel moet ik betalen voor mijn abonnement die al is ingegaan.
De medewerker gaf ook aan dat het namelijk ook zo zou kunnen zijn dat ik de telefoon wel heb ontvangen maar ik geef aan dat ik deze niet heb ontvangen en ook niet getekend voor ontvangst! Vind dit toch nogal een beschuldiging voor iemand die al een decennia een trouwe loyale klant ben geweest, netjes betaald en niks op aan te merken valt.
Dit ben ik niet van KPN gewend en vind het niet netjes hoe ik op dit moment door jullie wordt behandeld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Stefanie

04 February 2021, 10:10

Klantvriendelijk zijn ze bij KPN sommige, maar probleemoplossend NIET. Tig keren gebeld over me rekening nog steeds niet naar behoren opgelost n neem dt voor Lief. MAAR ALS IK EXTRA KOSTEN MOET BETALEN VOOR EEN ACCEPTGIRO DIE IK NIET ONTVANGT €1,95 voor de 2e keer grrrr. VANDAAG GEBELD N BEKLAG GEDAAN EEN MULTIBEDRIJF DIE ONTERECHT KOSTEN IN REKENING BRENGT..NORMEN N WAARDEN WAAR IS DAT!!! PROBLEEM NIET OPGELOST KRIJG VOORTAAN EEN ACCEPTGIRO ZEGGEN ZE, TERWIJL JE HT VIA DE E-MAIL ONTVANGT WAT NIETS KOST. IS DE KLANT OF IS HT KPN DIE NIET DOOR DE BEUGEL KAN...NORMEN N WAARDEN!! MISSCHIEN TIJD OM OVER TE STAPPEN WANT SERVICE IS VER TE ZOEKEN BIJ KPN..WAS AKTIJD TEVREDEN MAAR NU..GRRRR

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Miranda

02 February 2021, 17:41

Belachelijk slechte customer service. Ze bellen je met een mooi aanbod om over te stappen en bieden aan om alles voor je te regelen. TRAP ER NIET IN!! Kpn regelt helemaal niets voor je. Bij de klantenservice wordt er naar je geschreeuwd of je wordt in de wacht gezet / doorverbonden waarna de verbinding wordt verbroken. Het is onmogelijk om iets geregeld te krijgen, zelfs als nieuwe klant. Aan de telefoon is ons zelfs al meerdere keren aangeboden om alles maar te annuleren, dit is blijkbaar makkelijker voor ze dan een probleem oplossen. Echt te triest.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Lekkerkerker

27 January 2021, 11:18

Poeh wij hebben het opgegeven. Snel opgezegd nog liever zonder tv of internet dan nog 1 dag langer bij KPN. Dit nooit meer wat een bedroevend bedrijf. Dat het überhaupt nog bestaat

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ivar

26 January 2021, 11:18

KNP Luister niet naar verzoeken om verkoop van hun abbonementen tegen te gaan, klantenservice is niet op orde en medewerkers weten vaak niet de weg door eigen organisatie en kan daarmee mensen niet aan de juiste personen koppelen om verzoeken omtrent verkoop-stalken te honoreren.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rene

16 January 2021, 15:58

Bij KPN gekochte telefoon vertoond na 5 maande diverse gebreken.
Poging om via internet telefoon aan te bieden kan niet daar merk (Nokia) niet ondersteund word.
1200 gebeld welke aan geeft dat ik echt zelf langs moet gaan bij winkel.
Aangegeven dat dit ongewenst is in verband gezondheid boeit hem niet.
Op aangeven dat ik ook over kan stappen naar concurrent geeft hij aan, snel doen want uw contract is af gelopen.

Zelf telefoon weg gebracht naar winkel.
Wil men eerst niet helpen daar ik geen afspraak had.
Kon dan wel telefoon achter laten, ach mijn telefoon van 1000 euro heeft ook problemen.
Klacht via site gedaan en bloemetje als excuus reacties medewerkers.
Telefoon terug gekregen, helaas alleen maar meer storingen.
Problemen zijn noch niet verholpen daar men alleen software update heeft uitgevoerd om dat opstart niet zou werken??????

Wederom poging gedaan probleem voor te leggen aan KPN.
Via chat lukt niet zogenaamde storing.
Bellen met 0800 nummer wederom muts aan telefoon, wie koopt er dan ook een Nokia, einde gesprek door mijn.
1200 gebeld, nog erger. 35 minuten in de wacht.
Medewerkster wist niet wat ze er mee aan moest en geeft het aan collega door, 45 minuten in de wacht. volgende collega weet niet waar het over gaat,
Nogmaals verhaal verteld, ik ga op zoek naar oplossing, weer 2 x 15 minuten in de wacht.
Hierna word verbinding verbroken.
Helaas blijkt nu dat toestel nog slechter is gaan functioneren.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anoniem

08 January 2021, 23:03

Zeer slechte ervaring. Na het plaatsen van de WiFi versterker heb ik geen internet meer en kan er geen tv worden gekeken. Weekend geen tv en internet tot de monteur langs zal komen. Mijn cijfer: 1

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Emina

08 January 2021, 18:17

Begin van de week telefonisch contact gehad om een abonnement af te sluiten voor internet. Er is toen gezegd eind van de week komt er een monteur voor het aansluiten. Vervolgens 2 avonden van te voren is via de mail zelf door kpn de datum gewijzigd naar 1 week later. Pakketje was op 8 januari binnen gekomen en zelf geprobeerd om internet aan te sluiten, ivm een foutcode klantenservice gebeld voor hulp ZEER ZEER ZEEER ONVRIENDELIJKE MAN!!! 3x in de wacht gezet door hem zonder dat hij met oplossingen kwam. Aangegeven dat ik speciaal vrij had gevraagd voor komst van monteur maar het boeide hem niks. Vervolgens gevraagd of er niet een andere manier was om dit probleem met internet op te lossen maar dat was er niet volgens hem. Klantvriendelijkheid was echt zwaar onder nul. Slecht slecht en nog eens slecht!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

07 January 2021, 19:51

Zeer tevreden over KPN. Gemakkelijk aan te sluiten. Weinig tot geen storingen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door Pim

07 January 2021, 14:00

Wij zaten heel lang bij Ziggo, dit was heel erg slecht. Uiteindelijk bij KPN abonnement afgesloten voor tv en internet, wat een verademing! Er kwam een monteur, T, en die had binnen no time alles geregeld. Hele aardige en kundige man, en die zag direct wat het probleem was. Iets wat vele monteurs van Ziggo in 2 jaar tijd niet hebben kunnen oplossen. Erg tevreden dus! Dank T!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Fer

04 January 2021, 10:12

Omdat wij een glasvezelaansluiting in het buitengebied hebben genomen moesten wij ons bij KPN afmelden. Aansluiting kon alleen met andere providers.
Wij hebben netjes in november telefonisch (op de website van kpn staat dat dit het beste telefonisch geregeld kan worden) afgezegd.
Abbonnement zou 17 december stoppen. Nu kregen wij rond 20 december weer een factuur van KPN voor de maand januari. Dit klopt dus niet want we hebben dus per 17 december opgezegd.
Vandaag gebeld en blijkt dat het niet goed door was gekomen. Nu moeten we alsnog nog een maand extra betalen (ook voor de maand februari).

Zo ga je niet om met trouwe ex-klanten (minimaal 20 jaar klant geweest)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door michel

02 January 2021, 09:57

kpn doet er alles aan om klanten binnen te halen krijgt er dan van alles bij zoals wifi versterker in huis maar als je kpn eenmaal hebt en op de eerste verdieping in je huis is de wifi slecht dan kunnen ze zo niks meer voor je doen dan zeggen ze moet je een wifi versterker kopen van €199,-
gewoon te bezopen stel oplichters

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Robert Jan

27 December 2020, 17:40

Nieuwe tv gids is één groot drama. KPN heeft het forum maar gesloten omdat de reacties de PH-waardes reeds ontstegen waren.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door ACM

23 December 2020, 17:28

Datum Wat KPN niet kan
11 november "Ik belde ziggo om mijn verhuizing van Ijmuiden naar Arnhem te regelen.
Ziggo zei geen service te kunnen geven op mijn nieuwe adres in Arnhem."
11 november Dus ik beeindigde mijn abonnement met ziggo. Omdat er 1 maand opzegtermijn is, zou contract doorlopen tot 11 december, en moest ik betalen tot 11 december, terwijl er geen service was volgens ziggo op het nieuwe adres. Dus vanaf 1 december tot 11 december moest ik betalen voor diensten die ziggo naar eigen zeggen niet kon leveren.
11 november Noodgedwongen nieuwe provider gezocht, KPN gekozen. Bij inschrijven ingangsdatum moeten opgeven, dus ik gaf mijn verhuisdatum op: 1 december 2020.
Een paar dagen later in november Ik ontving mail van KPN: monteur zou op 1 december in Arnhem komen installeren. Dom, want: dat was mijn verhuisdatum, ik zou dan van Ijmuiden naar Amsterdam reizen achter de verhuisauto aan.
Ontving mail van KPN: pakket met internet spullen was naar mijn nieuwe adres in Arnhem verstuurd, en zou aankomen nog voordat ik de sleutel zou hebben, sleuteloverdracht gepland 27 november.
Gebeld met KPN en de monteurdatum verzet naar 2 december.
Gebeld met KPN en doorgegeven dat ik niet thuis zou zijn om pakket in ontvangst te nemen omdat ik nog in Ijmuiden woonde. Was ok, zei KPN, bezorger zou een kaartje in de bus doen en dan kon ik het pakket bij een afhaalpunt ophalen.
27 november Sleutels van nieuwe woning in Arnhem ontvangen. Geen kaartje in de bus voor het ophalen van het KPN pakket.
In Track and Trace melding gezien "het adres bestaat niet" - dat verklaart waarom er geen kaartje in de bus was.
3 december KPN monteur staat voor de deur. Is verrast dat het pakket er niet is. Ik leg uit dat ik dat heb doorgegeven en dat ik geen nieuw pakket ontvangen heb. Ik ben verrast dat KPN niet bedacht heeft de monteur het pakket mee te geven.
3 december KPN monteur vertrekt onverrichter zaken. Hij regelt dat KPN opnieuw een pakket verstuurt. Conclusie: KPN klungels, monteur goed.
3 december "Ik bel KPN om te vragen wat de snelste manier is om internet op mijn nieuwe adres te krijgen nu KPN het al 2 x verknoeid heeft. Antwoord: ik kan proberen zelf het spul te installeren wanneer het pakket bezorgd is. Als ik er niet uitkom kan ik bellen en assisteren ze me telefonisch. Dat leek me goed. Ik vroeg of ik voor de zekerheid een monteursafspraak kon maken: als het ondanks telefonische hulp niet zou lukken, dan zou de monteursafspraak al staan, ik hoopte daarmee vertraging te voorkomen, er was immers al zoveel niet goed gegaan aan KPN zijde.
KPN was accoord met ""voor de zekerheid"" monteursafspraak, 10 december was de vroegst mogelijke datum, dus die datum gepland."
5 december Het KPN pakket wordt bezorgd (deze keer was het adres niet onbekend "hoera").
5 december Ik pak het KPN pakket uit en bel KPN voor telefonische assistentie. Antwoordrobot zegt dat de wachttijd korter dan 1 minuut is. Ik krijg 12 minuten lang een wachtmuziekje. Vervolgens wordt aan KPN kant de verbinding verbroken.
5 december "Ik bel opnieuw KPN, krijg eindelijk iemand te pakken, die mij vertelt dat zelfs als ik zelf de spullen installeer, het signaal toch pas op 10 december wordt opengezet, omdat dat de datum is dat er een monteur gepland staat. Dit was mij niet eerder verteld.
Ik leg het hele verhaal uit dat de monteursafspraak alleen was om vertraging te voorkomen indien het me niet zou lukken de boel zelf aan te sluiten. Er werd geprobeerd het signaal eerder door te laten zetten: dit blijkt voor KPN niet mogelijk. (Er was eigenlijk niks mogelijk voor KPN in dit hele verhaal: geen pakket laten bezorgen, geen goede informatie verstrekken, geen fout herstellen, kortom geen goede diensten verlenen)."
5 december Ik bel opnieuw KPN, krijg een andere medewerker aan de lijn, ook hem lukt het niet ook maar iets te regelen, de afspraken blijken en blijven onwrikbaar: ik moet wachten tot de monteur op 10 december komt, zelfs als ik zelf eerder aansluit zal het signaal pas op 10 december worden opengezet. Na al dagen gehoord te hebben wat KPN allemaal niet kan doen, vraag ik wat KPN wel kan doen voor een nieuwe klant die alleen maar ellende heeft meegemaakt met KPN. Antwoord: 1e maand gratis. Ik vraag of dat schriftelijk kan worden bevestigd. U raadt het al: dat kon KPN niet. Ik kon wel opnieuw bellen en aan de afspraak refereren als alles eenmaal werkt ... Want, ook een interne notitie kon niet volgens deze KPN-vertegenwoordiger.
10 december De KPN monteur installeert het spul en controleert. Alles werkt, behalve email: het email adres is onbekend, ook niet te vinden op de mijn KPN website. Monteur geeft aan dat ik het later nog eens moet proberen uit te vinden op de KPN website. Ik vraag om een tijdsindicatie wanneer ik met zekerheid mijn KPN email adres zou moeten kunnen hebben. Die kan de KPN monteur niet geven. (Nogmaals: er lijkt wel heel veel te zijn dat KPN niet kan...)
een paar dagen later in december Ik ontvang een factuur voor de 1e maand terwijl was toegezegd dat die gratis zou zijn. Verbazingwekkend he hoe nauwkeurig ze kunnen zijn als er geld te innen valt.
23 december "Een klachtenchat ingegaan met KPN. 65 euro korting was inderdaad intern doorgegeven maar er was iets misgegaan waardoor de korting niet op de 1e factuur was verwerkt. Of ik nu toch maar de 1e factuur wil betalen, dan hoef ik die van volgende maand niet te betalen.
Abonnementskosten 25 euro mogen en kunnen ze niet in mindering brengen. Elk contact met KPN levert weer nieuwe dingen op die ze niet kunnen."


(verrassing: 27 november zag in de meterkast op het nieuwe adres een reclamesticker van ziggo, ze bleken wel degelijk te kunnen leveren op het nieuwe adres). Ziggo en KPN zijn even slecht wat mij betreft.

Kortom: ik ben net 1 maand en een paar dagen klant en heb het nu al gehad met KPN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Els

22 December 2020, 19:00

Ik ben geen klant van KPN en ben in de afgelopen twee weken 2 keer benaderd om een abonnement af te sluiten. De eerste keer heb ik gevraagd om de aanbieding op de mail te zetten. Je krijgt zoveel informatie en ik wil dat thuis bespreken. De man werd al wat onvriendelijker en wil perse een belafspraak met mijn partner en toen ik zei zet maar op de mail werd de hoorn erop gegooid.
Vanavond had mijn partner de eer om ze aan de telefoon te hebben. Hetzelfde verhaal, zet maar op de mail, toen was het hallo hallo, net of ze je niet horen en de verbinding werd verbroken.
Voor alle duidelijkheid, wij worden gebeld, we willen uit het bestand gehaald worden maar dat kan dan uiteraard niet. Andere afdeling doet dat.

Kortom, we zijn geen KPN klant en zullen het ook nooit worden met zulke onbeschofte medewerkers

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door patrick

22 December 2020, 09:06

Het welkomstcadeau voor nieuwe Internetklanten (2 superwifi apparaten twv 199 euro) is in hun winkel 'slechts' 149 euro waard!

Wanneer je dat binnen de 14 dagen 'ontdekt' en wil wijzigen, kom je zonder service te zitten.

Nieuwe klanten worden belazerd en daarna benadeeld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

20 December 2020, 21:33

KPN waardeloos bedrijf. Al meer dan half jaar bezig en nog steeds geen fatsoenlijke Wi-Fi. Twee weken geleden éindelijk nieuw modem. Het leek even goed te gaan maar nu weer hetzelfde probleem. Wifi valt voortdurend weg. Van 22.00 uur tot 08.00 bovendien onbereikbaar. Dus klant, zoek het lekker uit

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

19 December 2020, 12:58

Sinds Telfort is overgegaan naar KPN is de wifi slecht, het lijkt wel of ze het signaal knijpen zodat ik een duurder abonnement afsluit... Ook proberen ze zo min mogelijk telefonisch te woord te staan lijkt het wel. Tip: als je het "gesproken" keuzemenu krijgt zeg dan dat je een medewerker wilt spreken bij iedere stap anders moet je eerst zelf online van alles doen.
Ook ik moet thuis werken, maar de wifi gaat van zeer slecht, naar zeer goed, naar matig, naar slecht, etc.... Niet te doen!
1ste contact: mijn signaal komt prima binnen, het ligt aan mij. Ik moet eerst de wifi manager doen.
2e contact: je moet de wifi manager eerst doen, heb ik gedaan die gaf aan dat het goed is maar dat is het niet. Ik moest hem toch nog maar een keer doen of bedraad gaan internetten.
3e contact: eindelijk een behulpzaam iemand.... Hij begrijpt dat het vervelend is, het ligt waarschijnlijk aan mijn modem. Hij stuurt een nieuwe. Dat moet nog wel even goedgekeurd worden, maar dan heb ik m 2 dagen later (mss 3 vanwege de corona en kerstdrukte) maar het komt goed!
3 dagen later.... Geen bericht, track en trace of modem, geen goede wifi.... Wel weer de maandelijkse afschrijving van m'n bankrekening, dat doen ze dan weer wel "goed"
Ik heb bij een van de eerste contact momenten al gehad dat een medewerker "even" iets uit moest zoeken en me in de wacht zette en ik na lang wachten eruit gegooid werd. Vandaag gebeurde dat weer... Na een half uur zonder enig teken van leven van de medewerker!!!
Toen ik zelf maar weer terug belde kreeg ik te horen in het keuzemenu dat als ik voor hetzelfde probleem belde ik dat aan kon geven, heb ik gedaan en vervolgens werd ik doorverbonden met een medewerker... Dan verwacht je dat deze het probleem al te zien heeft gekregen op z'n scherm, maar nee hoor! Ik kon weer alles opnieuw uitleggen...
Hij stuurt een ethernet kabel, op mijn vraag hoe ik die in MacBook moet krijgen antwoordt hij dat ik een stekkertje moet kopen... Hoe dan?! Corona.... Winkels dicht? En door de kerstdrukte krijg ik dat nooit op tijd hier! Het is zaterdag en maandag moet ik toch echt stabiel internet hebben! Ja, hij denkt ook niet dat dat lukt.... Of hij een monteur zal sturen, moet ik wel zelf betalen.... Mijn geduld is op en ik word boos. Ik snap dat hij er ook niks aan kan doen, maar dat er toch echt iets moet gebeuren! Ik zit nog in m'n proeftijd en deze onzin kan me m'n nieuwe baan kosten!
KPN moet het maar regelen en voor de kosten opdraaien, ik betaal genoeg voor mijn "super snelle glasvezel", vraag maar toestemming aan je senior....!!
Okay, hij stuurt een monteur.... O nee, toch niet.... Want als ik hoor wanneer die kan komen word ik weer boos zegt hij....
Laat maar zitten, ik ga wel kijken of ik tijdelijk bij familie of vrienden kan gaan zitten voor m'n werk en stap over op Ziggo
Echt zo ontzettend waardeloos!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jack

18 December 2020, 10:09

Mijn abonnement bij Vodafone loopt af. Ik heb internet tv en bellen van KPN bij het omzetten van vaste telefonie van onbeperkt met buiten land naar onbeperkt bellen Nederland vroeg de dame of ik ook geen mobiel van KPN wilde ivm hussel voordeel. Ik gaf aan dat mij abonnement nog liep tot 24/2/2021.
Ze vroeg of ze me in december mocht terug bellen ik werd inderdaad afgelopen dinsdag gebeld en ze deed een aanbieding. Ik vroeg haar die op de mail te zetten dat zou ze doen en mij de volgende dag terug bellen om de zaak definitief te maken u begrijpt het al geen mail geen telefoontje. Vandaag vrijdag 18 des maar eens contact gezocht met kpn men weet van niets kunnen niets vinden in het systeem en dat is leidend. Onbeschofte persoon van klantenservice aan de lijn met de mededeling had u de aanbieding maar meteen rond moeten maken . Dus ongezien aan iets 2 jaar vast zitten .
Ik ben wel klaar met kpn en zijn service niks service wan prestatie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Kevin

17 December 2020, 14:55

Waardeloos bedrijf.

KPN heeft gezorgd dat Netwerk NL een glasvezel aansluiting maakt binnen onze woningen, top! Maar dan komt het gezeik: het gaat om een flat gebouw, waarvan hier in de omgeving er flink wat exact dezelfde types staan. Deze glasvezel aansluiting is op zo danige manier geregeld, dat er geen enkele manier is om dit in de woning te krijgen. Het enige wat kan worden geregeld: wifi vanaf de meterkast, waar een flink aantal muren tussen zitten van dik gewapend beton om naar bijvoorbeeld de woonkamer te komen. Ook moet je dan de monteur nog even 60 euro extra betalen, wegens dat geen enkele meterkast voor al deze appartementen een stopcontact is aangesloten. Het gaat om een flink aantal appartementen complexen, die ieder 12 verdiepingen heeft, 3 woningen per verdieping. Iedere bewoner zou dus moeten leven met enkel wifi, met extra betaling. Indien je bekabeld wilt, zou dat vast ook wel mogelijk zijn, eerst met wifi naar een andere switch, en vanaf de switch bekabeld krijgen. Ik weet nu al zeker, voor die switch zou je ook extra voor moeten betalen.

Dan heb je misschien wel een leuke aanbieding, dat je het eerste halfjaar maar de helft moet betalen, maar aan kosten die er boven op zouden komen. Betaal je uiteindelijk hetzelfde. Daarnaast, door het gewapend beton, verlies je ook nog snelheden, waardoor je niet krijgt waarvoor je betaald. En om nog even op het topje van de berg te komen: de meeste bewoners weten niet beter, het gaat vooral om ouderen die enkel krijgen te horen dat het sneller is, en het eerste halfjaar voor de helft van de prijs... Dit slaat toch nergens op?

Ik heb tot op heden 3 maal achter elkaar, 1x per maand een monteur langs gekregen (handig tijdens corona tijden) om te laten weten dat er niks kan worden aangesloten, tenzij ik zelf voor extra kosten opdraag. Uren aan de telefoon gehangen, constant op en neer gestuurd worden vanaf de klanten service van KPN naar Netwerk NL. En steeds te horen krijgen dat je het andere bedrijf moet hebben. Een potje pingpong met een tafel is leuker, dan met de telefoon. Dat is iets wat ik je zeker kan zeggen.

De manier van werken van dit bedrijf slaat nergens op, beloftes worden niet na gekomen, je krijgt mails met informatie wat totaal niet klopt (zoals dat het nu volledig is aangesloten), en ze gaan er van uit dat jij voor de kosten opdraagt waar jij helemaal niks mee te maken zou moeten hebben.

Ook een leuk extraatje om toe te voegen: een van mijn medebewoners, kreeg te horen dat zij ook aangesloten zou worden. Zij heeft de bestelling niet gedaan, de bestelling stond op naam van haar man, die overigens al 8 maanden daarvoor was overleden!? Deze persoon heeft uberhaupt nooit glasvezel besteld, ze hadden niet eens een computer, laat staan dat ze wifi gebruiken (ook niet voor de telefoon, geen smartphone aanwezig).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sharona

17 December 2020, 12:36

LET OP!!

Ik zal het even kort uitleggen:
Ik ben al 2 weken bezig om kpn te ontvangen/krijgen. Woensdag 16 december zou er een monteur komen om het te komen installeren. Ik heb op woensdag 4 x contact gehad of het klopte, mij werd verteld dat het zeker was. Vervolgens komt er niemand opdagen. Ik neem weer contact op en de monteur zou donderdag 17 december komen tussen 10:00 en 12:00. Weer contact gehad ongeveer 6 keer. Iedere medewerker die ik heb gesproken zegt wat anders. Vervolgens krijg ik een mail dat ze 21 december komen, zonder daar enige reden of overleg.

Bedankt #kpn dat ik 2 vrije dagen heb opgenomen voor niks! En bedankt dat er geen oplossing is , alleen afwachten tot 21 december. Sorry maar ik ga niet weer vrij nemen als de kans groot is dat er wederom weer geen monteur komt. KPN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jim

16 December 2020, 11:38

Onderstaand probleem had ik niet bij telfort. Sinds de overname van KPN ondervind ik problemen.

Net gebeld, omdat mijn internetbundel niet klopte (minder dan conform het contract) wat ik bij mijKPN app zie, wordt de verbinding de eerste keer afgebroken (dit nadat ik eerst 30minuten moet wachten). ERG ONBESCHOFT!!! (Hij kon immers niet goed uitleggen waardoor het komt wat ik zie in de app).

Ik weer voor de tweede keer bellen, krijg ik iemand anders. deze weet ook HELEMAAL 'niks' waarover ze het heeft. Enige wat zij doet is het voorlezen van mijn factuur en ter aanvulling: "Oh, dit is wat op uw factuur staat, dus we kunnen niks aandoen.
Toen ik aangaf dat ik mijn abonnement wilt opzeggen, stuurt ze mij naar afdeling "opzeggen'.

(weer 30 minuten moeten wachten)

Derde keer een meneer van die afdeling aan de lijn gehad, Die pakt mijn contract erbij (wel vriendelijk), komt ook niet uit en stuurt mij naar een andere 'service medewerker'.

(weer 30 minuten gewacht)

4e keer een dame aan de lijn gehad, kon wel goed uitleggen waarom ik niet de juiste internetbundel kon zien in de app (maar wel geïrriteerd).

Kortom:
1. SLECHTE SERVICE en als je een medewerker aan de lijn krijg (na een minimaal 30 minuten wachten) weet die meestal ook niet wat die moet toelichten
2. Medewerken zijn NIET klantvriendelijk en raken geïrriteerd EN breken de verbinding af als ze niet uitkomen, wat erg ONBESCHOFT is.
3. Als je aangeeft dat je gaat opzeggen, doen ze er ineens alles aan op je te 'helpen'.

tijd om te overstappen naar een andere provider voor zowel mobiel al thuisinternet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mevr. Staring

10 December 2020, 23:35

Buiten ale technische snufjes klantenservice is onder de maat, tijdens gesprek verbreken verbinding, medewerkers vooral mannen zijn niet bereid om te helpen, bv. Zo antwoord, : ik kijk in het systeem en niks kunnen vinden, dag mevrouw en bam, verbinding stil. Nou zeg, wat onbeschoft, binnen een week drie telefoontjes en geen vriendelijkheid, erg. Spijt dat heb hun gekozen als provider, had ik niet moeten doen. Ga zo opzeggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Sjaak

10 December 2020, 08:58

KPN Rekent € 20 herinneringskosten voor een factuur van € 22 die een paar dagen na een gemiste incasso is betaald. Bijna 100% op de factuur voor een paar dagen en het sturen van 1 email. Wat een in en in slecht bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Maud

09 December 2020, 09:49

Zelfs deze ene ster wordt niet verdiend.

Het begon allemaal met een advertentie op Instagram. Er zou van 1 tot en met 4 oktober 2020 een aanbieding gelden.

“profiteer nu van €100 korting op Apple AirPods, bij de aankoop van een IPhone 11“

1 oktober stond ik in de KPN vestiging in Hilversum. Ik besloot de IPhone 11 te kopen, o.a. zodat ik kon “ profiteren “ van de €100 korting op AirPods.

U raad het al; ik heb níet mogen profiteren van deze aanbieding.

Ten eerste ben ik financieel erg in de problemen gekomen door de medewerker van kpn die mij de telefoon verkocht. Zoals ik al aangaf stond ik 1 oktober bij KPN in Hilversum. Omdat ik mijn telefoon met abonnement kocht, diende ik in de winkel €300 te betalen, waarna ik volgende maand het resterende bedrag van €720 over zou maken. Hieruit begrijp ik dat in November het resterende bedrag overgemaakt dient te worden. Aangezien het een grote aankoop is twijfelde ik even, ik ben namelijk 19 en heb geen vast inkomen.
Om deze reden heb ik de medewerker nog twee maal nagevraagd of de €720 dus de vólgende maand betaald moest worden.
Zij heeft dit 3 maal bevestigd.

Ook dit kunt u vast al raden aan de opbouw van mijn verhaal; in oktober kreeg ik een rekening onder mijn neus.

Dit is al schandalig en zeer onprofessioneel.

Alsof dit nog niet erg genoeg was werd mijn aanvraag formulier, welke ook op 1 oktober was opgestuurd, afgekeurd. Terwijl ik een e-mail ontving waarin werd bevestigd dat mijn aanvraag correct zou zijn ingevuld. Zonder dit aanvraagformulier kon je niet meedoen met de aanbieding.

Nu is dit geen probleem. Ik kan een fout hebben gemaakt, maar dan moet ik natuurlijk wel te horen krijgen dat het formulier niet correct is ingevuld.

Hier kwam ik achter na ongeveer vijf keer gebeld te hebben. Hier zijn een aantal dagen overheen gegaan waarin ik dus dacht het correct te hebben ingeleverd nadat ik ook een bevestiging kreeg.

De eerste paar keer bellen werd mij namelijk verteld dat ik geduld moest hebben, het kon wel even duren. Ook ging één van de medewerker voor mij op internet zoeken naar “het antwoord”.
Volgens mij zou je als medewerker van KPN mij zelf antwoord kunnen geven over een aanbieding ván KPN..

Ongeveer bij de vijfde keer bellen is mij dus verteld dat mijn aanvraagformulier niet correct zou zijn ingeleverd en hier 6 oktober ook een mail over heb ontvangen. Deze mail heb ik nooit ontvangen. De KPN medewerker bood aan om het formulier voor mij in te vullen zodat er niks mis kon gaan.

Na dit telefoontje was ik opgelucht. Er waren al veel fouten gemaakt, maar ik zou in ieder geval mogen “profiteren” van €100 korting op Apple AirPods.

Ik besloot het advies van de andere KPN medewerkers te volgen en bleef geduldig. Na weer lang niks horen heb ik toch een e-mail gestuurd naar de afdeling “die hierover gaat”.

De reactie die ik hierop kreeg heeft mij heel boos en teleurgesteld gemaakt, namelijk;

“Wij begrijpen dat u graag gebruik had willen maken van deze promotie, omdat de uiterlijke betaaldatum is verstreken kunnen we de aanvraag helaas niet meer in behandeling nemen.”

Hier werd ik uiteraard erg boos en teleurgesteld door, aangezien ik vanaf 1 oktober letterlijk overal achteraan heb gezeten.

Ik heb de e-mail beantwoord en mijn verhaal gedaan.

Vervolgens krijg ik weer een standaard e-mail terug. Hier reageer ik weer op met mijn verhaal, waarna ik in het volgende mailtje lees dat ik mijn aankoopbon en het bewijs van het abonnement moet opsturen. Er kon ineens toch wel een uitzondering gemaakt worden. Ik heb vervolgens alle bewijzen opgestuurd die ik had gekregen, de aankoopbon en de bevestiging van mijn deelname. Ik had dus weer hoop, maar dat kon uiteraard niet voor lang duren.

“Natuurlijk had u graag van deze promotie willen genieten, wij hebben een uitzondering kunnen maken maar u heeft ons niet de juiste documenten verzonden. Wij hebben u gevraagd uw contract op te sturen, deze hebben wij van u niet ontvangen en kunnen nu dus geen aanpassingen meer voor u doen.”

Ten eerste heb ik het contract nooit ontvangen en ten tweede is daar niet om gevraagd. Mij werd verzocht de aankoopbon en het bewijs van het abonnement te sturen.
(Het bewijs van het abonnement staat óp de aankoopbon...)

Daarnaast had dit allemaal voorkomen kunnen worden als ik inderdaad tijdig een e-mail had ontvangen over mijn incorrecte aanvraag. Welke later niet incorrect bleek te zijn na hem zelf nogmaals te hebben nagekeken. Alle gegevens die ingevuld dienen te worden heb ik naar waarheid en zonder spelfouten ingevuld.

Kortom ik moet boeten van al hun fouten. Eerst kom ik in financiële problemen door een KPN medewerker en nu krijg ik ook niet waar ik gewoon letterlijk recht op heb.

Ik wil graag iedereen waarschuwen voor de aantrekkelijke “promoties” die KPN gooit.

Ongelofelijk hoe zij met hun klanten omgaan. Nooit meer naar KPN.  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ibo

08 December 2020, 22:15

Kpn niet te vereden over. Alle maand lang weg vallend internet. Al meerdere kieren gebeld probleem nog steeds niet opgelost. Inmiddels overgestapt naar tmobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anoniem

06 December 2020, 18:57

Na veel klagen over itv, internet en wifi werd ik door klantenservice van kastje naar de muur gestuurd.
"Probleem ligt bij u binnen, verbinding is helemaal goed."
Na veel wachten en stuk of 8 mensen bij klantenservice te hebben gesproken was ik er helemaal klaar mee.
Betaal best veel voor alles, ook mobiel.
Ging opzeggen, en ineens werd ik binnen 24 uur terug gebeld.
Had geen zin om alles opnieuw uit te leggen vroegen ze om een "ervaren" monteur langs te sturen om alles na te lopen (gratis).
Had geen vertrouwen meer in dankzij de klantenservice, maar liet de monteur langskomen.
Natuurlijk mijn ei kwijt op moment monteur hier was, maar hij bleef rustig en wilde eerst alles horen voordat hij aan de slag ging.
Toen ik gekalmeerd was, ging hij meteen alles nalopen.
Opmerkelijk dat hij kalm bleeft en begripvol bleeft.
Alles via zijn tablet nagelopen, en daarna ging hij overal meten met zijn apparatuur. Ook modem en mijn gehele netwerk werd onder handen genomen.
Monteur ging weer met mij aan tafel zitten, legde alles netjes uit.
Hij had een aantal punten van verbeteringen gevonden,aantal kabels was niet goed geknepen, gevolg itv en mijn 2de router boven, bleek niet goed te werken.
Terwijl ik 500/500 verbinding heb, haalde ik tussen 20 a 60 Mb.
Hij kon alles naar mijn wensen maken, echter was niet gratis, omdat KPN gedeelte goedgekeurd is en liet alle bewijzen zien.
Kabels aanpakken en super wifi installeren zou 98 procent van al mijn klachten oplossen.
Gaf aan dat hij een realist is, en buiten in tuin wifi garandeerd geen enkele provider. Maar hij kon wel regelen dat er iets van wifi is.
Door zijn deskundigheid en zijn manier van aanpakken, ging ik er mee akkoord met de kosten.
Hij ging meteen aan de slag en 1 uur later, alles gereed voor gebruik.
Mijn tablet gaf nog steeds 100 Mb aan, maar dat kon hij weer goed uitleggen met bewijs. Kon niet sneller (hardware).
Maar mijn mobiel en laptop haalde de maximale snelheden. Upload zelfs sneller.
Nu werkt alles aantal maanden perfect, beter dan ik had gedacht. Geen 98 procent maar 100 procent perfect.
Inclusief wifi in tuin, genoeg om op mijn tablet te internetten.
De monteur kwam paar maanden later bij mijn familie langs, en ook zeer deskundig opgelost.
Als je problemen heb met de kpn klantenservice, zorg dat je een deskundige monteur over de vloer krijgt.
50 euro is dan geen geld, want bij mij is het probleem compleet aangepakt en opgelost.
Klantenservice daarom minder punten, maar de monteur regio Eindhoven top klasse.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Jan

04 December 2020, 07:03

2 december internet en tv aangesloten. 3 december 20, mobiel nummerbehoud overgezet naar KPN, alles werkt perfect, en klantvriendelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jeffrey

03 December 2020, 18:46

Dit is de zoveelste review over KPN, dus ik zal het kort houden. 3 weken bezig om (wellicht levenslang) klant te worden, maar zonder succes. Dan maar niet KPN. Ik wens je een fijne toekomst. Als je dit bij teveel mensen doet, zal het bedrijf snel omvallen. Zelfs na escalatie geen enkele oplossing of mogelijkheid om de boel te organiseren.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

30 November 2020, 13:12

Technisch ok, service sucks big time

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

29 November 2020, 18:58

Valse beloftes en helaas geen deal kunnen maken met KPN over de komende periode. Geen motivatie meer om mijn lange verhaal opnieuw op te moeten rakelen in deze recensie. Ben zeer teleurgesteld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,2

Review door Sharpa

17 November 2020, 16:29

KPN veranderd contract nadat Telfort is opgegaan in KPN

In mijn contract van Telfort had ik een korting van € 2,50 op mijn "Extra snelheid: 50Mb/50Mb/s" Maar nu ik de eerste KPN factuur heb ontvangen schrijven ze deze korting weg onder het kopje "Korting bellen" Mocht ik nu "Bellen" a € 2,50 op willen zeggen veranderd er dus niets aan mijn maandelijkse rekening terwijl er in de oude situatie dan € 2,50 in mindering gebracht zou worden. KPN zegt dat hun geen optie hebben om de korting elders te vermelden. Al met al vind ik dit zeer ongepast en voor de KPN betekend dit weer een bron van extra inkomsten omdat mensen met ditzelfde probleem eerder hun huistelefoon "Bellen" op zullen zeggen dan hun internetsnelheid.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door J

12 November 2020, 12:04

Een rekening van 171 euro verhoogd naar 968 door fout KPN!

Eerder heb ik met KPN telefonisch contact gehad en besproken dat de openstaande rekeningen nooit gemaakt zou kunnen worden omdat er nooit akkoord is gegeven... De betalingen konden sws al niet plaatsvinden, omdat het kaartje nooit is geactiveerd dit kunnen ze bevestigen. Activeren = starten van een abonnement. De overstap van nummer behoud kon niet kon ivm een lopend abonnement bij T-Mobile en zou ik mijn KPN Mobiel al niet kunnen activeren. Daarbij komt dat de activerings code naar het KPN nummer is gestuurd die op het te gebruiken kaartje stond die niet actief was. Aldus een fout van KPN die op de klant word afgeschoven. Meerdere malen contact over gehad en niemand die precies kon vertellen waar dit fout is gegaan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Klaas smidt

10 November 2020, 16:28

Super slechte service van kpn.......

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Sander

09 November 2020, 12:57

TV en internet besteld, 0,0 communicatie over verloop, data en tijden. Nonchalante mensen aan de telefoon die't niets interesseert.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Maralina Schaefers

04 November 2020, 16:07

Ik heb 8 dagen zonder internet gezeten en er werd geen oplossing gegeven voor de kosten die wij moesten maken om internet te krijgen. Daarnaast werd ons aan de telefoon letterlijk gezegd dat we extra bundels moeten kopen omdat wij door corona allemaal thuis werken. later klacht ingedient en we krijgen alleen de kosten van de bundel terug niets van de extra kosten. Buurvrouw heeft wel 20mb gekregen. Maar KPN blijft zeggen dat het niet hun probleem is omdat dit onder telfort viel, waar wij dus niet meer terecht kunnen omdat zij alle klanten hebben overgenomen. meerdere klachten over ingedient en tot twee keer toe ongelofelijk onvriendelijk behandeld dat je zelf het verliest. Daarnaast is de snelheid van het internet waardeloos, ik heb 50mb en met de snelheidmeter is het 20Mb

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door eric

02 November 2020, 14:22

vorig jaar juli abonnement afgesloten bij telfort (12mnd voor 35 euro p niet er mnd. Alles prima verlopen totdat ik abonnement verleng (eerste 3mnd voor 30 euro) ondertussen ben ik ook overgezet naar kpn.Eerste nota dus van kpn.Wat schets mijn verbazing : hebben ze de mnd juni (reeds betaald aan telfort) gecrediteerd en hiervoor de 1e mnd van het nieuwe contract voor in de plaats.dit houdt dus in geen 12 mnd voor 35 euro maar 11mnd. Dit alles duidelijk proberen te maken aan klantenservice kpn
Na 50 min aan de telefoon te hebben gehangen begreep zij het nog steeds niet en wenste niet verder met mij hierover te discusieren en verbrak de verbinding.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Eleonora V Leijsen

30 October 2020, 12:55

Wat een bedrijf is KPN zeg.
Vorige week mobiele antenne aangevraagd, voor de camper.
Met de mededeling: let op, op het huis adres blijft alles zoals het is , dat was telefonisch.
Ook nog via een mail het zelfde geschreven geschreven met heel veel !!!!!!
Kunnen ze niet lezen & luisteren?
Of wat is dat.
Nu sinds afgelopen maandag 26/10/2020 doodleuk alles afgesloten.
Vervolgens bel je met KPN, maar die dame een spoed ticket aan.
Ik vraag me af wat die spoed ticket inhoudt.
Niet veel, want 2 dagen later weer gebeld.
O mevr ik ga het in orde maken, komt goed
In de avond weer gebeld, met een mannelijke collega, die bond het schijnbaar erg lachwekkend, want zijn lacht tussen door had echt niet gehoeven voor mij.
Woensdag weer gebeld, mannelijke collega , J.
Fijn hij vertelde me dat hij er veel verstand van had
Alles weer genoteerd&vrijdag vandaag dus 30/10/2020, zouden wij weer aangesloten worden.
Ik blij......vandaag nog steeds geen tv & internet
Weer gebeld met KPN, met een mevr die Z heet.
O nee hoor u word op zijn vroegst maandag 2/11/2020 aangesloten
Het janken staat me nader dan het lachen.
Zo word thuis werken wel heel lastig.
Terwijl ik mijn opnamen met die J nog terug geluisterd heb& die spreekt toch echt over vandaag 30/11 , dat we aangesloten worden
TEN ONTECHTE AFGESLOTEN,MAAR AAN SLUITEN HO MAAR.
Dit word voor KPN een dure grap
Er komt zeker een schade post aan .
Zo ga je niet met klanten om!!!!!
Boos, maar vooral gefrustreerd.
Luisteren mensen niet aan de telefoon? Of wat.
Onder tussen info gevraagd bij de advocaat, en ik sta zo in mijn recht.
Schandalig KPan& hier ben ik ook nog niet klaar mee

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door P

28 October 2020, 21:42

Klantenswrvice bar en bar slechr.

Kon mijn abonnement verlengen. Dus had ik een nieuwe telefoon gekozen. En uiteraard (als altijd in de eerst instantie) binnen 1 dag geleverd. Pak ik de telfoon uit en had de taal ingesteld en de Wi-Fi
Ja sooo far sooo good. Wil ik het klepje openen om d esomkaart en geheigen kaart wrin te doen..zot wr allereerst geen pinnetje bij. Nou ja kan gebeuren..Heb er gelukkig zelf nog 1. Nou komt het...geen beweging in te krijgen gaat met geen mogelijkheid open. Ik gebeld met de klantenservice..lang in de wacht gestaan eindelijk iemand aan de lijn ik uitgelegd en werd ik in de wacjt gezet..roen werd de verbinding verbroken..dus na de 2x eindelijk nogmaals aangegeven hoe en wat en aangegeven dat ik de telefoon terug wil sturen en graag zou zien dat ze een nieuwe sturen. Aangezien die op voorraad is zou dat geen probleem moeten zijn. Maar dat kon niet zei ze want dan moet je eerst heel de rwtourpeocedure doorlopen en pas als zij het ontvangen hebben kunnen ze d benieuwd opsturen . Belachelijk. Ja zegt die " dame als ik er een noeuwe opdracht voor invoer dan kan het wel. Ik zeg dan doet u dat..is prima. Ja zegt ze dan krijgt u wel ene nieuw nummer ..ik zeg nou dat dacht ik niet . Ik hou mn eigen nummer. Uiteindelijk doorverbonden en naar 19 min wachten gaf een ander medewerkster aan dat ik het ook bij een kpn winkel kan omruilen. Dus dan ga ik zeker doen..maar wat een slechte klantenservice medewerksters zeg..ze hangen zomaar op als ze het antwoord niet weten of je betrapt ze op een leugen. Ze gaan steeds slechter on met hun klanten terwijl z vroeger bekend stonden om de service die is nu heeeeel ver te zoeken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Richard Verrips

28 October 2020, 14:26

Wat een onvoorstelbaar slechte dienstverlening!!
Als er een probleem is, in ons geval niet meer aangesloten sinds 23 augustus!!!!, is er niemand in staat om te luisteren en zeker niet binnen een acceptabele termijn het op te lossen!
Niet alles gaat er verkeerd....
De maandelijkse incasso gaat prima, ook als men de dienst niet levert!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Yaacoubi

26 October 2020, 09:44

Ontzettend slecht bedrijf kpn!!!
We zijn al 3 maanden bezig om gebruik te maken van thuis internet vaak gebeld meerdere medewerkers gesproken maar helaas zonder resultaat.
We zijn gelijk overgestapt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Kees van der Wegen

07 October 2020, 10:15

Telefonisch contact m.i. ver beneden de maat. Mijn tv ontvanger gaf problemen. Nadat ik alle adviezen van Mijn KPN had opgevolgd waren de problemen er nog steeds. Ten einde raad de servicelijn gebeld, na een behoorlijke wachttijd eindelijk de service (computer)aan de lijn. Eerste advies van mijn kant, geef dat ding een gehoorapparaat. Tot vervelens toe verstond hij/zij/het de woorden ja en nee niet. Daarnaast bleken ook de intoetsingen van de keuzes 1, 2 ... niet door te komen. Het sjagerijn nam toen zodanig toe dat ik na 10 min de verbinding heb verbroken en naar de winkel in Bergen op Zoom ben gegaan. Probleem binnen 2 minuten opgelost. Zo heurt het beste KPN!!!
Ps, waaroom moet ik perse een rekensom uitvoeren om mijn review te kunnen versturen?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marco Scheeringa

07 October 2020, 09:42

Op 4 december 2019 heb ik een abonnement genomen bij KPN.
Dit abonnement zou ingaan op 9 januari en dit is ook gebeurd per 9 januari.
De diensten van KPN bevielen gelijk niet en heb ik contact opgenomen om het contract te ontbinden.
Mij werd toen medegedeeld dat ik mijn tv en internet wel kon stoppen maar mijn mobiel niet omdat ik deze volgens KPN op 8 december was begonnen.
Dit zit namelijk zo na mijn aanvraag heeft KPN mij een brief gestuurd + simkaart mij is gevraagd deze zo snel mogelijk te activeren zodat de nummer weergave soepel zou verlopen ik heb dit toen gedaan maar ben begonnen met bellen per 9 januari 2020 ook omdat ik er vanuit ging dat het per die datum klant van kpn zou zijn.
Omdat je een korting krijgt als je alles in een neemt tv internet en mobiel leek het mij verstandig dan maar het jaar uit te zitten maar dit wel met tegenzin.
Nu we aan het eind van het jaar zijn gekomen heb ik contact opgenomen met KPN om te vragen per welke datum ik kon stoppen.
Ik kreeg toen te horen dat dat 9 januari 2021 is, ik zei ja mijn mobiel toch niet want deze was ik immers op 8 december 2020 begonnen. waarna mij werd medegedeeld dat zei mijn tel nummer pas 9 januari 2020 kregen en dat het om die reden 9 januari was begonnen.
Dus door een leugen van KPN ben ik klant gebleven voor een jaar met tegenzin terwijl ik gewoon had kunnen stoppen per januari 2020

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door tom

06 October 2020, 09:28

KPN is een waardeloze provider. Ze komen met een mooi bedrag aan zodat jij overstapt en vervolgens is de factuur twee keer zo hoog omdat je blijkbaar niet aan voorwaarden zou voldoen waardoor het opeens duurder is. Vervolgens wordt je bij de klantenservice amper geholpen en ontkennen ze alles wat je ze verteld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Aula

02 October 2020, 11:56

Ik was klant bij Ziggo, paar keertjes gebeeld om over te stappen, ik was niet helemaal bang om dat te doen, uiteindelijk ik heb besloten om over te stappen.
Maar helaas ik ben niet tevreden , ik heb gevoel van manipulatie. Ik begin spijt krijgen. Dat Had ik niet verwacht van kpn

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Pietje

29 September 2020, 20:02

Heb sinds anderhalf jaar kpn en heb spijt dat ik er aan ben begonnen. Heb alleen maar ellende met tv en internet. Niks dan uitval, al aan het 3e modem bezig, minstens 2x in de week opnieuw opstarten interactieve tv. Heb al minstens 5 monteurs over de vloer gehad en er is “niets” aan de hand, ze weten het zelf niet. Wat een blamage voor zo’n bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Bert

29 September 2020, 19:01

Wat is die klantenservice van KPN slecht bereikbaar. Vanavond een half uur in de wacht en op het moment dat je denkt “nu is er iemand”, wordt de verbinding verbroken. Nog een geprobeerd en jawel: nog eens!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Pieter

25 September 2020, 18:06

Wij bellen al jaren met 3G,diverse keren die diverse keren met kpn gebeld, er gebeurt niets
Arrogentie ten top.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

21 September 2020, 13:43

Overgestapt naar glasvezel en een andere provider. Netjes opgezegd bij KPN, mail van KPN ontvangen waarin mijn opzegging bevestigd wordt en waarin staat dat mijn abonnement per 13-8-2020 af loopt en ik na afloop een eindfactuur zal ontvangen. Vervolgens netjes alle spullen in de retourdoos terug gestuurd. En op 20-8-2020 ontvang ik geen eindfactuur maar gewoon een nieuwe maandfactuur voor de nieuwe periode. Hierover direct gebeld en er werd geconcludeerd dat er een fout in het systeem zit en mijn opzegging vast is gelopen. Inmiddels minimaal 1x per week gebeld met KPN (als je ze al kunt bereiken) en meerdere malen gechat. Nog steeds niet opgelost en op 20-9-2020 wederom een factuur ontvangen voor de nieuwe periode. Wederom gebeld en gechat en er wordt gezegd, mevrouw gewoon betalen, het teveel betaalde bedrag wordt terug gestort. Nou, ik heb er geen vertrouwen meer in, ik probeer al ruim een maand van de KPN af te komen, maar opzeggen is blijkbaar iets wat niet te regelen is bij KPN.

Begin er dus niet aan, je komt niet meer van ze af!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Nicole

17 September 2020, 12:56

Zojuist telefonisch contact gehad met een studentje die waarschijnlijk geen zin had om te werken. Tjonge jonge... service?
Ik ben al jaren klant van KPN met een compleet abonnement (thuis en mobiel) en wil het mobielabonnement van mijn 2 kinderen ook naar KPN overzetten maar dat is 25 euro aansluitkosten per kind? En daarbij ook nog extra kosten als ik mijn eigen abonnement (wat een week of 4 later kan) zou willen aanpassen? Ja, en?, zei de medewerker met een ongeïnteresseerde toon. Vervolgens werd de verbinding verbroken. Gemiste kans KPN. Wellicht dat een andere provider nieuwe klanten wel welkom heet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Fred

06 September 2020, 07:49

Donderdag een nieuwe A51 gekocht. Die was niet goed. Zaterdag in een andere kpn winkel omgeruild. Nu ga ik vandaag op vakantie. Past die sim kaart niet...........!!!!! 2 winkels geweest jongens......... wat een ongelofelijk stel sukkels........ allebei die verkopers....... tjonge jonge...... en dan zeggen “wij zijn de beste”....... service , of weet waar je mee bezig bent...... een hele dikke 0 dus.... verschrikkelijk balen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Pieter

01 September 2020, 22:30

Reeds 10talle jaren tevreden klant bij KPN.
Ivm Netflix gebruik diende ik onze oudere Motorola tv ontvangers te vervangen voor nieuwe tv onvangers, aanvraag ingediend en perfect geserviced, bij het retourzenden van de oude tv ontvangers had ik per abuis 'n nieuw ontvangen tv ontvanger in de retourdoos gedaan/verzonden, stom, stom.
Tel. Kontakt genomen met KPN, mijn uitleg gedaan en gevraagd om hun medewerking.
Ik werd door de servicemedewerker vriendelijk aanhoord en beantwoord, volgende dag werd de nieuwe tv ontvanger al bezorgd. KPN servicemedewerkers zijn TOP!
en o.a. daarom, is KPN 'n geweldig goed bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door w v schendel

28 August 2020, 12:17

ik wilde contact maken met kpn. met bellen was de wachtijd meer dan 15 minuten en bij de livechat waren er 23 wachtenden voor mij. dat vind ik geen service

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Tim

27 August 2020, 18:04

Vreselijk bedrijf! Niet aan beginnen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Miller

26 August 2020, 18:37

Slechtste provider ooit. Klantenservice is zeer moeilijk bereikbaar. Moet minstens 20 min. Wachten. Ze beloven veel, maar niets nakomen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Arjan

21 August 2020, 12:17

Al 3 dagen geen internet!!klantenservice oh maar
Kon dacht het opgelost te hebben maar toch niet. Weer gebeld........helaas
Monteur heeft geen tijd meer vandaag
We maken wel een nieuwe afspraak en daar moet u het mee doen. Kunnen u niet helpen en er is ook geen leidinggevende of wat dan ook die dat we kan. Tot ziens.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door lomie

18 August 2020, 07:13

slecht slecht slecht: ondeskundige/onbetrouwbare klantenservice, slecht bereik, en vriendjes met huawei

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door dennis

17 August 2020, 18:58

Super slecht , ben 14 jaar klant en kamp nog steeds met hun rommel , wifi slecht bekabeld internet slecht ik betaal voor 200/200 internetsnelheid maar krijs , verleng je je contract krijg je niet de voordelen van nieuwe klanten dus al met al 3 mobiele abonnementen en dure internet e wat krijg je een dikke middelvinger, superwifi vergeet het maar 150 euro moet je betalen om degelijk wifi te krijgen , ben helemaal klaar met dit oplichters zooitje

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

17 August 2020, 17:35

Het aansluiten van glasvezel blijkt heel lastig te zijn.... de hele dag gewacht (na mijn nachtdienst!) tot de mannen van de glasvezel kwamen om het aan te sluiten. Wat denk je? Niemand op komen dagen! KPN klantenservice geeft aan telefonisch geen contact te kunnen opnemen met de aannemers en dat ik maar moet wachten tot zij mij een keer terug bellen (telefoonnummer is doorgegeven via de mail)... Ook werd er telefonisch duidelijk aangegeven dat dit niet hun probleem is en zij er niks aan kunnen veranderen. Lijkt mij gek, als je zakenpartners bent dan moet je toch samen kunnen werken en contact op kunnen nemen? Na 10 telefoontjes en afwijzingen verder en niks gehoord te hebben van de aannemers, ben ik overgestapt naar Ziggo. Binnen 2 werkdagen geleverd, super service en super tevreden.
KPN: jullie “service” is bagger!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Roel v

14 August 2020, 11:14

kunnen niet eens een fatsoenlijk werkende simkaart leveren ik waarschuw iedereen ga niet naar kpn meest kansloze bedrijf ever
Al een week bezig en nog niemand die het op kan lossen.
Klantenservice zegt moet naar de winkel
De winkel zegt moet bij de klantenservice geregeld worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

07 August 2020, 08:07

een telefonie abonnement aangeschaft bij kpn (vast) dienst zou geleverd zijn maar deze heeft nooit gewerkt.
ik heb al meer dan 10x gebeld met kpn en nu willen ze wel een monteur langs sturen maar dan zou het mij eventueel nog geld kosten. nog nooit zulke slechte service mee gemaakt! toen ik de afspraak alsnog wilde inplannen werd de verbinding verbroken, uiteraard bellen ze je niet terug (en ze hebben mijn gegevens). nu mag ik weer 15 minuten in de wacht hangen en alsnog hopen dat ze het oplossen. super echt super slechte service!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Albert

06 August 2020, 19:29

Half juni geprobeerd om één HD ontvanger uit ons abonnement te laten halen. Wat gebeurt er? Krijgen er gewoon nog één opgestuurd ipv één retour te kunnen sturen. Na heel wat belletjes met zeer ondeskundige medewerkers, en na beloftes die nooit nagekomen worden, is het nu bijna half augustus en het is nog steeds niet opgelost. De apparatuur is retour maar nu klopt de factuur zoals verwacht weer niet.
Wat een onprofessionele bende is het bij kpn. Zakkenvullers zijn het zonder verlenen van enige service met te dure abonnementen, maar waar kan je anders heen? Ziggo heeft ook geen beste recensies.
Kpn, los je zaken op en neem personeel aan die wel wat willen en kunnen betekenen voor de klant. Geen onervaren mensen die als een robot volgens protocol met je spreken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gerda

02 August 2020, 13:44

Vanmiddag 2 augustus in de telefoonwinkel op de Ekkersrijt geweest om een iPhone 11 te kopen.
Hij was niet meer op voorraad dus de gast zei dat ik van de week maar eens terug moest komen om te kijken of er weer een was.
Ik vroeg hem me te bellen als er een binnen was gekomen maar daar was hij te lam voor dat kon niet.
Vervolgens ben ik naar de overkant naar de Mediamarkt gegaan. Daar was mijn telefoon zo gekocht.
KPN klanten worden weggejaagd. Als mijn abonnement verlopen is ga ik daar weg. Gegroet KPN. Nu moet ik hieronder een 6 invullen maar ze krijgen een 1

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Bram

27 July 2020, 08:20

Ik kan alleen adviseren hier geen klant te worden. Dit bedrijf functioneert niet! Wifi is slecht, 4G is drama, klantenservice functioneert niet. Zit al vijf dagen zonder internet en televisie! Ze kunnen geen monteur inplannen, doen toezeggingen die ze niet nakomen. Ze weten niet waar ze het over hebben. Terugbellen doen ze niet. Fouten met husselkortingen waardoor ik de kortingen niet kreeg. Ik begrijp niet dat dit bedrijf nog niet failliet is. Misschien omdat er net als ik zoveel naïevelingen zijn die denken dat we goedkoper uit zijn. Maar uiteindelijk betalen wij de prijs!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Wyegck

24 July 2020, 19:56

Het is zeer zeker moeilijk bij KPN om een nieuw tv kastje LEVEREN??!!!! 3X GAAT HET AL MIS BIJ SERVICEPUNT NIET AFGELEVERD EN 2X THUIS VOOR JAN LUL ZITTEN WACHYEN EN NOG GEEN KASTJE VANDAAG WEER GEWACHT TUSSEN 18U EN 21.U WEER KASTJE MAAR WEK DIK ABONNEMENTEN KOSTEN REKENEN HUFTERS .... BEN ER KLAAR MEE ZEG MAANDAG LEKKER OP EN LAAT HET VOORKOMEN BETREFT TERUGGAVE VAN MIJN MAAMDKOSTEN WAT WETTEKIJK IS WAT JE NIET LEVERRT BETAAL JE OOK NIET. BIJ DEZE KPN IS EEN SHIT ZOOI

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Mike

20 July 2020, 12:15

kpn zijn een stelletje oplichters, als je van telfort naar kpn over gaat verlies je al je voordelen en bellen van kpn in 1 huishouden is ook helemaal niet gratis zoals ze adverteren. Bij overzetten van telfort naar kpn beloven ze dat je alle voordelen van Telfort houdt en dat je onderling Kpn in een huishouden gratis kan bellen. Einde van de rit kon ik vet na betalen en zegt die boerin van de klantenservice dat het niet zo is dat kpn in 1 huishouden gratis is omdat volgens haar is nu wel kpn maar hoort nog bij telfort. Ze maken het zo moeilijk dat je er niks mer van begrijpt. Ze weten het zo te draaien dat je fors meer gaat betalen, .Nu al spijt dat ik niet was overgestapt naar een andere provider toen het nog kon.Mensen blijf weg bij kpn dat zal je veel geld en ellende besparen. Wat een oplichters zooitje, zodra ik de kans heb ben ik zeker weg. tv en internet is nog steeds van telfort dus ik ga gauw een andere provider zoeken want binnekort gaat dat ook over naar Kpn en dat wil ik koste wat het kost voorkomen.


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

19 July 2020, 16:47

Ik heb al jaren kpn compleet. Nu werd mijn mobiele toestel slecht en ik kon mijn abonnement verlengen. Ik mijn abonnement verlengt en een nieuw toestel aangeschaft. Ik heb uitgelegd welk abonnement ik heb en welke voordelen daarbij zitten ( onderling gratis bellen en mb’s delen met gezin en verdubbeling van mb’s) ik heb aangegeven dat ik hetzelfde abonnement met dezelfde voordelen wil behouden. Medewerker ging dat in orde maken zei ze, inderdaad kwam mijn nieuwe toestel binnen. Na een paar maanden kom ik erachter dat ze een nieuw abonnement met andere voorwaarden hebben gegeven ( geen verdubbeling meer van mb’s) ik gebeld naar de klantenservice, die vertelden mij dat mijn “oude abonnement met voordelen niet meer bestaan. Maar klantenservice gaat het uitzoeken en zouden me de volgende dag terugbellen. Nu 3 maanden later nog niet teruggebeld en heb zelf al verschillende keren gebeld, moet steeds mijn verhaal weer doen maar nu kunnen ze de voorgaande gesprekken niet terugvinden. En naar mijn voordelen kan ik ook fluiten. Kpn app om tv te kijken gaat ook steeds op zwart dus tv kijken onderweg kan ook niet meer. Zeer slechte service!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Jola

14 July 2020, 13:15

Zeer tevreden. Overal in Nederland bereik, klantenservice goed bereikbaar en denken mee in oplossingen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Rosh

08 July 2020, 10:45

Waardeloos E Herkening.
Aanvraag E Herkenning via KPN werkte niet. Alles was betaald en nog duurder dan andere bedrijven ook. Maar de E Herkening werkte niet waneer ik het nodig had. De geld was niet terug betaald terwijl ze een niet werkende produkt hadden verkocht. De E Herkenning werkt nog steeds niet, mijn geld weg voor niets. Echt Schandalig hoe ze met klanten om gaan en als een dief de geld stelen en kapot of geen product inleveren. Dit bederijf verdient geen ster.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

03 July 2020, 19:23

We hebben een abonnement van KPN met daarin een opname pakket. We hebben de hele serie White House Farm Murders Ingepland. Willen we vanavond deel 3 en 4 gaan kijken maar die staan er niet op terwijl er wel een vinkje bij staat van opnemen.
Deel 1&2 staan erop 3&4 niet en 5&6 weer wel. Deze serie kun je ook niet terug kijken. In dezelfde week heeft er een update plaats gevonden want na een weekje vakantie is de hele programmering veranderd de gids enz enz. Gebeld met de KPN die gaven aan dat ze er niets aan konden doen. Ik heb weleens gehoord dat ze opnames terug kunnen zetten op jou account. Heeft iemand dit ook weleens meegemaakt. We betalen voor een opname pakket en dan verwacht je toch dat het goed gaat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Roseboom

02 July 2020, 11:54

Wat een ontzettend bagger bedrijf is KPN..

Na een toestelverzekering te hebben afgesloten en de mobiel omgeruild te worden, is door KPN een verkeerde kleur aan ons gegeven. I mei nummer klopte wel, dus ze hebben gewoon een verkeerde achterkant op de iPhone gezet. ( toch maar aangenomen aangezien de andere telefoon niets meer deed ). Uiteindelijk gebeld en deze zou weer omgeruild moeten worden door #DYNALOGIC . Tijdsbestek aangegeven tussen 17.00 - 22.00 uur. Nou je raad het wel die kwamen niet opdagen. Nieuwe afspraak ingepland voor de volgende dag tussen 08.00-13.00 je raad het wel te laat en met het verkeerde kleur toestel.. Dat was frustratie 1.

Na een maand wachten konden we afgelopen zaterdag het juiste kleur mobiel omruilen. Weer tussen 08.00 - 13.00 uur aangegeven, eindstand waren ze er om 15.30. Nou top, geen probleem, na 1 maand wil je dan toch je mobiel.

Mijn man ging naar de kamer om zijn mobiel te wissen en ja hoor.. hij hoort een klap.. gelukkig hebben wij camera beelden hiervan en mijn man gaf aan “ liet je nou mijn mobiel vallen” ja hoor die man die de mobiel wou geven heeft hem laten vallen. Oftewel WEER NIKS!

Wij weer gebeld naar KPN , ja ja heel vervelend allemaal. Blablablabla.. ja super maar daar hebben wij na een maand nog niets aan. Ze komen niet met oplossingen en de service is ver te zoeken.

Wij hadden aangegeven dat wij de mobiel wel om zouden ruilen in Arnhem, als zij de mobiel daarheen sturen zouden wij hem daar rustig kunnen omruilen. Hier kan dan weinig aan mis gaan en het scheelt ons weer dagen thuis blijven.. maar nee dit kon allemaal niet geregeld worden en was allemaal moeilijk..

Wij betalen €169 eigen risico aan KPN voor 0,0 service. Deze gaan wij zeker niet betalen ondanks de aanbetalingen die wij van jullie krijgen.

Dus bij deze willen wij een oplossing per direct!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M. Van der Sande Cramer

26 June 2020, 06:27

Wij hebben zeer slecht , wegvallend internet. 21 mp. Klantenservice was perfect . Goed geholpen. Er werd alleen gezegd dat kpn niet sneller kan leveren op ons adres, omdat er oude kabels liggen. Dat hebben ze niet verteld toen ik op ze overging. De glaskabels hier zijn van Cayway de reviews hierover zijn nog bedroevende. KPN dit is niet wat ons 2 jaar geleden beloofd is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,4

Review door Steven

24 June 2020, 12:52


Afspraak is geen afspraak bij KPN

Onlangs heb ik een nieuwe Samsung S10 besteld via de telefoon bij KPN, tegelijkertijd heb ik mijn abonnement verlengd en duidelijk aangeboden gekregen dat dit voor EUR 16,= per maand gaat zijn. "U gaat zelfs minder betalen meneer!" werd mij letterlijk gezegd. Uiteraard was ik uitermate tevreden over de service, echter na betaling van de telefoon ontving ik voor de volgende maand een nieuwe factuur met daarop het bedrag van EUR 21,=.

Ik heb direct de klantenservice gebeld en die vertelde mij dat ik geen recht meer had op mijn oude korting, omdat deze niet meer bestaat en de toegekende korting is niet van toepassing omdat ik geen klant ben met vast internet en telefonie (husselkorting). Toen ik zei dat het me zo is aangeboden en dit niet aan mij is verteld, kreeg ik als antwoord dat ik dit zelf had kunnen zien op de website en anders maar een klacht in moest dienen.

Uiteraard een klacht ingediend en wat schetst mijn verbazing?.Ik word gebeld met een nieuwe aanbieding vanuit KPN, want ik moet een husselabonnement hebben met vast internet en telefonie anders heb ik geen recht op de korting. Ondanks het feit dat ik meerdere keren heb aangeven dat mij dit ten tijde van het afsluiten op 09-04-2020 niet is verteld! Naar mijn mening is mij onjuiste informatie verstrekt en onder de onjuiste voorwaarden een dienst verkocht.

Vervolgens word ik teruggebeld inzake mijn klacht, en krijg hier wederom hetzelfde antwoord, met als aanvulling dat ik eenmalig 5 EURO terug kan krijgen. Maar zonder de combinatie met hussel krijg ik geen korting. En vervolgens moet ik maar een klacht indienen zodat het kan worden opgepakt door de klachtenafdeling!.Huh.die heb ik toch aan de lijn?.nee dit is een call n.a.v. een ticket!

Kortom.ik betaal meer dan mondeling is overeengekomen. Ik heb nog explciet gevraagd of de prijs van EUR 16,= klopt en dit is mij zelfs meerdere malen bevestigd. Het enige is dat de medewerker hierop zal worden aangesproken, terwijl het enige dat ik wil is dat er eerlijk, duidelijk en transparant zaken worden gedaan en krijg wat is afgesproken. Maar ook dit is teveel gevraagd bij KPN, ik ben maar een nummertje voor ze en al jaren klant bij ze, maar na afloop van dit abonnement gaan mijn gezin en ook mijn ouders lekker elders bellen. DOEI KPN.!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door jan

23 June 2020, 19:56

Ik ben al een paar jaar lid bij KPN zonder enig probleem. Nu is mijn experia box kapot. Hiervoor gebeld, ik zou een nieuwe kunnen ophalen bij het afhaalpunt, mits ik wel mijn oude retour terug stuur. Mocht ik dit thuis bezorgd willen krijgen kost mij dit 10 euro. Behoorlijk raar aangezien hun service stuk gaat waardoor ik niet meer kan afnemen waar ik voor betaal. Helemaal bijzonder aangezien ik al 5+ jaar bij hun aangesloten ben. Heb mij hierna door laten verbinden omdat ik de abonnementskosten toch wel vindt oplopen. Hier wordt mij verteld dat ik 22 euro in de maand korting krijg. Dus... dikke prima!
Helaas kom ik bedrogen uit.
Bij mijn oude abonnement zit het pluspakket gratis inbegrepen, die wordt zonder met mij te overleggen nu de eerste 6 maanden gratis om vervolgens 7 euro in de maand hiervoor te gaan betalen. Voor iets wat ik nu gratis heb!!!!??
Vervolgens ga ik 6 maanden 49.99 betalen door de korting maar kom hierna uit op 74.48. In plaats van mijn huidige 64.98 in de maand. Dus door eerst 6 maanden 15 euro korting te krijgen ga ik vervolgens 9.50 meer in de maand betalen. Waar de 22 euro korting vandaan komt begrijp ik niet. Uiteindelijk zou ik 5.50p/m goedkoper uitkomen voor een jaar. WIl ik hierna nog steeds minder blijven betalen dan dat ik nu doe moet ik verplicht overstappen of opnieuw een nieuw contract aangaan.
Dit alles zou niet zo heel erg zijn als ze dit over de telefoon uitleggen. Maar het wordt gebracht:"meneer u krijgt 22 euro korting op uw abonnement voor 6 maanden"
Er schofterige manier van handelen naar je vaste klanten. Ben hier niet over te spreken en ga eens rondkijken naar wat anders.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ruud Dieckmann

20 June 2020, 14:52

Een abonnement afsluiten is kinderlijk eenvoudig, maar als je afhankelijk wordt van de klantenservice heb je een probleem. Daarom raad ik niemand KPN aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Fernando

19 June 2020, 13:54

Op 28 mei 2020 verbeterde ik mijn oude wifi naar superwifi en hierbij werd ik bij een actie 2 superwifi punten beloofd. Die superwifi punten zijn nooit teruggekomen op de factuur of het contract. Achterlijke en bedrieglijke klantenservice. De acties van KPN zijn niet-normaal misleidend.

Ik ga overstappen naar een andere internet provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Linsey

12 June 2020, 22:29

SCHANDALIG hoe ze met hun klanten omgaan. Er wordt vaak beloofd terug te bellen, deze belofte komen ze niet na! Wij zijn al 1 maand bezig (iedere dag chat contact of bel contact) om het probleem opgelost te krijgen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Schiedammer

26 May 2020, 22:26

Ik ben al sinds eind januari bezig om een monteur langs te laten komen. We hebben belabberd internet, we ontvangen minder dan 20 mbits en betalen voor 100 mbits internetsnelheid. Op zolder hebben we helemaal geen internetbereik. Zelfs 2 x afspraak gemaakt met monteur komt zonder af te bellen niet opdagen. Meerdere malen met de klantenservice gebeld. Je wordt redelijk vaak en lang in de wacht gezet. Ze beloven dat monteur binnen een aantal dagen contact opneemt, maar het blijft stil. Ik was altijd fan van kpn, al 13 jaar trouw klant. Ik ben bezig om nu over te stappen en ook hierin gaat veel mis. Kpn maakt hele slordige fouten, klantenservice hangt gewoon op. Bel je opnieuw, kan je weer alles uitleggen, weer 86x in de wacht. En zo blijft het maar doorgaan. Ik ben echt helemaal klaar met Kpn. Ze vragen erg veel geld voor een dienst met weinig tot geen service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ada

25 May 2020, 09:41

Zeer onbeleefde en niet klantvriendelijke medewerkers zowel telefonisch als via chat. vanaf 08.15 vandaag gaan bellen en na 45 minuten medewerker aan de lijn . Luistert amper en wilt direct naar nadere afdeling afwimpelen terwijl het zowel zakelijk als privé betrof. Eindelijk viel het kwartje en zou ze het gaan uitzoeken . na een half uur in de wacht te hebben gestaan werd verbinding verbroken. Opnieuw gaan bellen en het verhaal herhaalde zich na een derde poging weer hetzelfde. toen gaan chatten . Ik kreeg een beetje hoop dat er iets zou gaan gebeuren maar helaas de laatste waarmee ik chatte was een ronduit onbeleefde man die direct begon te jijen en jouen. Daaraan zie je al wat een opleiding ze krijgen bij KPN om mensen te woord te staan .
Klachten worden ook niet serieus genomen en een terugbel verzoek mag je blij zijn als dat binnen 5 werkdagen geschied.
het digitaliseren bij KPN heeft een bedrijf gecreëerd dat zeer onklantvriendelijk is en onbeleefde mensen in dienst heeft

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jeffrey Jakobs

20 May 2020, 07:19

Breng je een mobiel weg voor een garantie met een software probleem. Waar je al meer dan 1 jaar problemen hebt gehad. Kom je per toeval achter dat een Mediamarkt je uitlegt hoe het zit en dat de vriendelijke medewerker je aan raad om terug te gaan naar KPN ivm garantie wat altijd hebt op software. Ik heb Apple support altijd netjes hulp gevraagd bij installeren vervolgens krijg je van het reparatie bedrijf Teleplan te horen dat je mobiele garantie weg is omdat je mobiel niet voldoet aan de eisen. Het was een diagnose repareble swab. Terwijl hij al die tijd in de kast heeft gelegen en dat is de reden waarom er niet meer wat mee gedaan is. Ik weet dat je nooit iets aan een mobiel moet doen zolang er garantie nog op zit en juist de medewerker vd Mediamarkt heeft alleen advies gegeven en niet iets gedaan aan het binnen werk want ik mocht er bij staan toen die medewerker mij hielp aan het updaten vd software aan de computer. Die medewerker vd Mediamarkt was gewoon eerlijk. Nu wordt je door teleplan ff dus van beschuldigd voor de repareble swab en je garantie die ik op de soft ware had verliep bijna. Oja blijkt ook dat je mobiel is verwisseld ivm dat ie eerste niet goed was toen ik em kocht. Alle mails heb ik bewaard. Dus men kon zien dat vanaf het begin er al problemen waren met de mobiel Op advies vd medewerker in de winkel ben ik naar I Mac gegaan die legde mij uit dat het geen software probleem is maar een hardware omdat ik met een andere mobiel foto’s heb gemaakt wat de mobile deed als je die aan i tunes wilde updaten. Mijn abonnement is van deze mobile afgelopen bijna en ik ga ook weg met alles als de abonnementen aflopen. Ik raad niemand dit aan hoe Je neer gezet wordt dat je Garantie voorbij is voor iets wat je niet gedaan hebt. Klantenservice heb ik gebeld met dit probleem en die medewerker zou een ticket aanmaken wat intern behandeld zou worden dat was nergens te zien voor de medewerker in de winkel over de afhandeling. Het is gewoon jammer hoe dit alles is gegaan en je garantie gewoon afgenomen wordt door het reparatie bedrijf Terwijl je netjes via mail uitlegt hoe alles is gegaan en je over alles eerlijk bent.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door El Zotto

17 May 2020, 01:04

Kan niet eens fatsoenlijk gamen met dit internet. Waardeloos pas op mensen maak niet dezelfde fout als mijn vader om voor dit waardeloos bedrijf te kiezen. Ik heb jullie gewaarschuwd El Zotto out

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

13 May 2020, 16:42

KPN afgesloten en al 6 keer 1,5 uur aan de telefoon om het probleem op te lossen. Je betaald € 78,- per maand en als er terug kerende problemen zijn kun je zelf uitzoeken. Een monteur wordt niet langs gestuurd. Telefonisch wordt je geacht de problemen zelf op te lossen. Alsof je zelf op de loonlijst van de kpn staat. Rond uit schandalige handels wijze!!. Vandaag opgezegd ze zijn niet eens een ster waard.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Roos

12 May 2020, 17:17

Kies er niet voor KPN!

JE wordt opgelicht!

Zeer onprofessionele van KPN afgelopen maanden hoe ze met klanten omgaan. Contract verlengt in december en zou in januari ingaan met nieuwe actieabonnement. Helaas is toe nu toe niet gebeurt. Ik betaal gewoon volledig duur abonnement dan wat er afgesproken en in contract staat. Na 3 maanden lang heb ik bijna elke week gebeld hoe dat zat. Ik werd van ene naar andere gestuurd en alle beloftes die ze maakte niet nagekomen. Ben direct overgestapt naar andere provider. Voel me zwaar opgelicht door KPN.

De medewerkers hebben geen kennis en onvriendelijke. De medewerkers zetten je in de wacht zogenaand, zodat ze informatie kunnen zoeken over de probleem, vervolgens laten ze ophangen. Dit is zovaak gebeurt. Mensen kies er niet voor KPN!

Schaam je diep KPN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marco

09 May 2020, 12:18

Sinds wij verhuisd zijn een en al ellende met onze internetverbinding. Door KPN monteur aangesloten, die ons tevens super WIFI adviseerde, omdat dit veel mogelijke problemen zou voorkomen. Maar wat een drama. Urenlang met de klantenservice aan de lijn. We hebben last van haperende tv, waardoor film kijken niet gaat. Nieuw tv ontvanger gekregen. Is iets beter geworden, maar het probleem is nog steeds niet verholpen. Tevens een nieuwe router, maar hierdoor is het probleem alleen maar verergert. Nu nauwelijks tot geen internetverbinding meer mogelijk. Medewerkers van de KPN komen niet verder dan te zeggen dat zij het ook niet weten, dat zij hun best doen, maar ook niet meer te kunnen doen. Dat zal allemaal wel, maar het probleem moet gewoon opgelost worden KPN. Ik heb niets aan sympathie, maar aan concrete oplossingen. Na de zoveelste medewerker gesproken te hebben, werd ons doodleuk medegedeeld dat we de oplossing maar op internet moesten zoeken. Beste KPN, dat is nu juist het probleem... We hebben nauwelijks tot geen internetverbinding. Dan wordt zoeken op internet lastig. Vervolgens kwakt de medewerker van de KPN de hoorn er op. Dat is klantenservice 2.0. Vandaag wederom met KPN gebeld. Zij konden er ook niets aan doen en ik moest maar een KPN monteur laten komen. En je wilt het niet geloven, maar die kosten zouden voor onze rekening komen. Nou KPN, dacht het niet. We betalen maandelijks een hoop geld voor iets wat nu niet goed werkt. Jullie horen dit gewoon netjes en correct op te lossen. Niets meer en niets minder. Ons advies... Neem GEEN KPN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Ram

24 April 2020, 20:26

ben nieuwe klant bij KPN geworden waarna ik een gebruikte oude modem, vol onder vieze vlekken heb ontvangen. Behoorlijk onhygienische verwelkoming van een nieuwe klant. Schande!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

03 April 2020, 08:20

do not recommend this provider. The subscription has changed without prior notice. Very impolite and unprofessional customer service support.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Max

28 March 2020, 09:36

Ben klant van kpn internet 10mb en tv en ben zeer tevreden. Met coronacrisis allebei thuiswerken, kinderen op ipad tv kijken werkt ook goed. Heb 1 tv thuis en heb niet meer tv’s nodig. Zijn ook met 2 mobiele klant.
Alles wat je hier leest vanuit perceptie van de klant ligt 9 van 10 keer aan klant.
Altijd wel wat te zeiken en klagen alleen de klant kan toch ook zelf nadenken?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Sossa

22 March 2020, 12:22

Verheugd op internet van KPN zouden zij het maandag 16 maart aansluiten, helaas door de corona kon de monteur niet komen. Gelukkig hebben we zelf niet veel te doen en hebben we zelf alles aangesloten. Internet zichtbaar op al mijn apparaten, Joepie de kinderen kunnen verder met het werk aan hun eindexamens!!! Wat denk je besluit de KPN om heel de releasedatum tot na de corona crises te verplaatsen.... Heel de periode van social distens ook geen online contacten. En de tweeling die zichzelf niet voor kan bereiden op het landelijk examen en naar alle waarschijnlijkheid door deze fout van een medewerker van de KPN hun zakken voor hun examens VMBO.

Een zeer teleurgestelde moeder!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M. Husain

18 March 2020, 15:06

Ben al ongeveer een maand bezig met KPN om een glasvezelaansluiting te krijgen. In de winkel zelf eerst afgesloten eind februari duurde anderhalve week voor een monteur kwam om dit aan te sluiten. Die afspraak is niet doorgegaan omdat de monteur 2 uur uitliep maar belde pas tegen het einde op om dat door te geven. Uit eindelijk maar een andere afspraak proberen laten maken op advies van de monteur in de hoop dat ik er ergens tussen geplaatst kon worden. Afgelopen maandag nogmaals gebeld met klantenservice en die vertelde mij dat ik binnen 48 uur bericht zou krijgen van de monteurs. Ik heb vandaag gebeld met de klantenservice en nu was het zo dat ze niet konden zeggen wanneer een monteur bij me langs kon komen. Het gesprek ging zo een verkeerde kant op en zo tegenstrijdig met de vorige gesprekken. Dat ik heb gevraagd om mijn contract te ontbinden met KPN en dat ik naar een andere provider ga. Vreselijke teleurstelling en afschuwelijke ervaring met de klantenservice kpn en glasvezel aansluiten in de praktijk. Kan niet bevatten dat een glasvezelaansluiten zolang moet duren en dat de klantenservice zo met klanten omgaat. Groet, M. Husain

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jeffery

17 March 2020, 14:50

Sorry, maar wat een k** bedrijf is heel die KPN toch.Je krijgt nooit de goede afdeling en de medewerkers weten echt niet waar ze over praten. Ben nu al meer dan 3 maanden bezig over 2 abonnementen die opgezegd zijn en waar ik nog steeds rekeningen van krijg.Ik krijg iedere keer een ander verhaal en net krijg ik ook nog iemand aan de lijn die bijdehand gaat doen. Ze zeggen iedere keer dat ik terug gebeld word, doen ze ook niet. Ik ben er helemaal klaar mee, zakelijke vaste telefoon gaat er ook uit. Voor mij nooit geen KPN meer !!! 1* ster is eigenlijk nog teveel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Henk S

10 March 2020, 15:30

3 Maanden geleden nieuwe abo aangevraagd bij KPN. Oude abo van Vodafone is contract datum allang verlopen. Ook vanwege slecht bereik buitenland overgestapt naar KPN.
Door KPN provider wordt er gemeld dat KPN bezig is met het "verhuizen" van Telfort naar KPN.

Ja en?.. Moet ik de dupe hiervan worden en elke maand het dure abonnement van Vodafone betalen?

Is en blijft een supertraag log geheel met allerlei regeltjes.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rob

06 March 2020, 14:03

Jaren tevreden klant bij KPN (TV, internet, telefoon en mobiel). Echter na een wijziging te hebben aangevraagd gaat alles fout wat er maar fout kan gaan. Verkeerd voorgelicht, wel/geen monteur benodigd, monteur komt niet opdagen, wijziging ingetrokken (zonder klant te informeren) etc etc etc. SLECHT dames en heren van de KPN. Hopelijk wordt na opnieuw een telefoontje eea nu wel goed geregeld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Thomas Lindebas

05 March 2020, 06:07

Slechte communicatie. Ik als klant word verkeerd voorgelicht.
Ben nu al 2 jaar met bezig voor de nieuwe zendmast.
Gezegd word dat de mast in september 2019 klaar is.
Nu is het al maart 2020 en nog niet klaar.
De kpn liegt mij gewoon aan.
Heb op dit moment nog 2 contracten bij de bedrijf de nu verlengbaar zijn. Misschien beter de Providern te wisselen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

02 March 2020, 15:22

Eind januari Kpn gebeld met de vraag of ik kon overstappen van een zakelijk abonnement met nummerbehoud naar een prive abonnement. Ja natuurlijk, geen probleem. Ik ben nu ruim een maand verder en minstens 8 uur aan de telefoon gezeten en het probleem is nog steeds niet opgelost. Sterker nog, je wordt nooit terug gebeld. Ze beloven van alles maar maken echt niets waar. Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit. Als je dan vraagt naar iemand die wel verstand van zaken heeft krijg je steevast het antwoord. Die is momenteel niet aanwezig.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door D. Wagemaker

21 February 2020, 20:28

Wat een schandalig bedrijf. 9 mbit voor 66 euro per maand. Willen niet voor of achteruit voor wat betreft de prijs of looptijd. Kunnen niet het gewenste leveren in het jaar 2020. En dit terwijl wij praten met mensen op de maan. ZIGGO wat een topper qua bedrijf????is kan voor het zelfde bedrag 250 mbit leveren.
Ik snap werkelijk niet dat de overheid hier nog zaken mee doet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jo

20 February 2020, 13:44

Wilde vanmorgen een nieuwe telefoon kopen maar overzetten van de ene naar de andere telefoon dat mochten ze niet meer in de privacy terwijl die van mijn man enige weken geleden wel werd gedaan. Dag KPN ik koop mijn telefoon wel ergens anders. Een service van mix dus.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Spaargaren

16 February 2020, 12:24

Scherm verzekering van KPN is oplichterij.

Diverse jaren betaalde ik de kosten van hun scherm verzekering (bij elkaar 332,88 euro). Toen ik eenmaal beroep op de verzekering wilde doen verplichten ze mij 120 euro bij te betalen! Eenmaal gedaan, namen ze mijn gehele toestel in, en kreeg ik een (volgens hen) 'nieuw' toestel. Het toestel bleek een gerepareerde 2e of 3e hands iPhone te zijn die na de eerste minuten al stuk ging. Toen ik dit bij hun klantenservice melden hingen zij tot 2 maal toe op! Na vele pogingen en diverse keren door verbonden te zijn werd er dan toch een vervangend toestel naar mij op gestuurd. Ik was hun achterlijke service zo zat dat ik na ontvangen van het volgende toestel (wat in eerste instantie leek te functioneren) de verzekering stop zetten. 1 week later stopte het scherm van dit nieuw geleverde toestel met werken. KPN weigert nu nog iets voor mij te betekenen omdat ik hun verzekering stop heb gezet.

Had ik maar nooit een scherm verzekering afgesloten bij KPN. Ik ben mijn goed werkende toestel kwijt en ben voor 452,88 euro opgelicht met een kapot vervang toestel. KPN geeft je kennelijk -altijd- gerepareerde vervang toestellen!

Antwoord van KPN na dit alles: "u kunt altijd nog een nieuw abonnement bij ons afsluiten met een nieuw toestel op afbetaling".

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

06 February 2020, 15:46

Al het werkt, dan is het allemaal ok. Maar het is een puinhoop qua service. Mobiel zakelijk extra nummer simkaart wordt eerst na veel gebel op verkeerd adres aangeboden, dan na bijna een vol uur aan de telefoon, ipv dat ze de simkaart naar het juiste adres sturen kan dit niet(?!?!), moet alles geannuleerd worden met alle trammelant bij mijn vorige provider erbij. In een woord waardeloze service, kpn. Schaam je! Laat maar zitten dat 2e zakelijk abonnement. Ik heb zin om vaste lijn en eerste mobiele abonnement ook op te zeggen. Met zo'n service heb je geen concurrenten meer nodig. Je jaagt de klanten zelf wel weg. In 1 woord AMATEURISTISCH.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Arie

04 February 2020, 19:30

Vaste klant en service al maanden slecht ,internet verbinding hapert wel betalen en de klant laten balen maar service tot de deur en kpn lacht zich een scheur. Er komt een moment dat kpn wel onderuit gaat en ik hoop z.s.m.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Bas Bergman

04 February 2020, 16:16

Monteur vandaag geweest, bedraad was nog een hele klus maar de monteur heeft het voor elkaar gekregen, (hulde daarvoor), internet snelheid is nu 500/500 lag dus ook aan de box in de meterkast, tv hou ik vandaag in de gaten maar ik heb alle vertrouwen erin, heb nu alleen de wifi kastjes over die had ik natuurlijk niet nodig, jammer dat de eerste monteur dit ook niet voor elkaar heb gekregen, had een hoop ellende kunnen schelen, mvg Bas Bergman

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,2

Review door Bas Bergman

26 January 2020, 14:54

Foei KPN, zo ga je niet met een nieuwe klant om, afgelopen donderdag aangesloten, monteur was aardig maar vertelde wel dat hij in overtime was, probleem verteld met vorige provider stilstaand beeld/geluid en blauwe scherm op tv, dat heb ik nu ook gelijk in de avond een chat gehad
met een mederwerkster met het uitleggen van het probleem, nieuwe monteur besteld (garantie monteur maar dat werd een servicemonteur) die afgezegd, maar er kon geen nieuwe monteur besteld worden, ik zou teruggebeld worden, is niet gebeurd zelf gedaan, internet is ook niet goed had 500/500 maar heb 50 ivm technisch , zou geen factuur krijgen voordat het abonnement is aangezet maar de factuur heb ik zondag al gekregen, foei KPN zo ga je niet met een nieuwe klant om, de garantiemonteur komt nu pas 4 feb, wordt vervolgd, mvg Bas Bergman

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Rianne

26 January 2020, 12:10

In maart 2019 heb ik mijn mobiele abonnement telefonisch opgezegd met een medewerker van KPN omdat dit niet lukte via de app of de website. Ik ben toen heel vriendelijk en vlug geholpen. Ik sloot het gesprek dan ook met een prettig gevoel af en ging ervanuit dat mijn mobiele abonnement ook daadwerkelijk was opgezegd.

Tot mijn verbazing kwam ik er 13 december 2019 achter dat KPN nog steeds factuurkosten incasseerde van mijn rekening. Nu weet ik dat het niet ‘slim’ is dat is dit nooit eerder heb ontdenkt, maar KPN was geen vreemde incassant waardoor dit mij niet eerder is opgevallen. Ik heb na het fijne gesprek in maart niet meer gecontroleerd of KPN daadwerkelijk is gestopt met afschrijven of mij een bevestiging van het beëindigen van mijn abonnement heeft verstuurd. Toen ik achter deze ontdekking kwam heb ik direct telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van KPN. Het meisje die ik sprak aan de telefoon toonde weinig empathie en kortaf, dit vond ik erg jammer en ben ik niet gewend van KPN. Ik heb tenslotte onterecht meer dan 200 euro aan abonnementskosten betaalt. Ze kon ook zien dat ik sinds maart 2019 geen gebruik meer had gemaakt van het abonnement. Uiteindelijk gaf ze aan dat ze 3 van de 9 maanden kon vergoeden. Als ik alles vergoed wilde hebben dan moest ik mailen naar opzeggen@kpn.com. Dus dit deed ik natuurlijk. Ik zou binnen 14 dagen een reactie krijgen. Dit gebeurde niet, maar omdat de feestdagen er tussen zaten besloot ik te wachten met bellen. Na 3 weken ben ik toch gaan bellen omdat ik bang was dat de kosten nog verder zouden oplopen. Ik belde dus opnieuw naar de klantenservice.

De jongen die ik aan de lijn kreeg gaf aan dat een mail naar die afdeling helemaal geen zin had en dat ik dit telefonisch af had moeten handelen, anders dus dan het meisje zei waar ik voorheen mee gesproken had. Mijn abonnement was wel opgezegd door die afdeling (WEER ZONDER BEVESTIGING NAAR MIJ TOE?!) maar met de kosten hebben zij niks gedaan. Ik moest er zelf maar achteraangaan en hoefde geen respons van KPN zelf te verwachten. De jongen gaf aan dat ik de factuur van januari moest afwachten en dat in dat factuur de gemaakte kosten vergoed zou worden. Hij kon me hier geen bevestiging van sturen. Ik moest maar goede hoop hebben.

In januari ontving ik weer een factuur met abonnementskosten. Dit verbaasde me bijna niet meer van KPN, maar ik merkte aan mezelf dat het wel (emotioneel) heel vermoeiend was dat ik weer moest gaan bellen en weer mijn hele verhaal moest gaan doen. Ik ben 23 jaar, student en woon op mezelf, het gaat dus voor mij om veel geld. Dus ik belde maar weer naar de afdeling. Deze medewerker gaf aan dat mijn abonnement was opgezegd (zoals eerder gezegd maar niet per mail bevestigd), maar dat de kosten niet vergoed worden. Hij zag de logs van eerdere collega’s en gaf aan dat het vreemd was dat er weer kosten in rekening waren gebracht. Maar ook hij kon niet meer dan 3 maanden van de kosten vergoeden en in de tussentijd waren de kosten zelfs opgelopen. Als ik wilde dat al mijn onterechte kosten werden vergoed moest ik een mail sturen naar de klachtenafdeling. Ik werd weer van het kastje naar de muur gestuurd. Ik voelde me niet geholpen.

Dus ik stuurde een mail naar de klachten afdeling. Dit was inmiddels 15 januari 2020. Hierin heb ik mijn hele traject beschreven, net als in deze recensie. Ik heb ze hierin ook het volgende gevraagd: Beste KPN zouden jullie alsjeblieft gewoon mijn onverschuldigde betalingen kunnen terugstorten, mij dit bevestigen en niks meer incasseren? Dat is het enige wat ik wil en wat mij ook elke keer wordt beloofd.


1 week later werd ik gebeld dat het dom is dat ik nooit heb gecheckt of ik een bevestiging heb ontvangen en dat ik eerder in de gaten had moeten hebben dat KPN nog steeds van mijn rekening schreef. Nu zou ik 3 maanden vergoed krijgen minus de kosten van december en januari (dus 1 maand), wat ik tot op heden nog niet heb ontvangen. Enorm bedankt KPN voor het vergoeden van een waardeloos bedrag (t.o.v. van ondertussen een bedrag van bijna 300 euro), ik hoop dat jullie enorm blij zijn met onverschuldigde betaalde kosten door een hardwerkende student.

Ik ben waardeloos geholpen. Terwijl mijn ouders en ik al jarenlang trouwe klanten zijn, zelfs met mijn huidige huisgenoten zijn we klant bij KPN. Maar sinds deze ervaring ben ik van mening dat KPN een waardeloos bedrijf is, met waardeloze medewerkers en een waardeloos beleid. Ik raad niemand KPN aan die ook maar een beetje menselijk geholpen wilt worden. Je word van het kastje naar de muur gestuurd, er is intern slechte communicatie en de medewerkers geven geen eenduidige antwoorden, kortom: als klant ben je altijd de dupe. KPN is een bedrijf dat nooit in staat voor zijn eigen fouten, maar altijd de vinger zal wijzen naar zijn klanten. Dus zowel mijn ouders als huisgenoten zeggen hun abonnementen bij KPN op en ik raad iedereen hetzelfde aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door martin

08 January 2020, 19:22

Waardeloze service. Al sinds 03 jan 2020 thuis zonder telefoon en internet. Willen ze pas 20 januari komen. Dit kan toch niet. We wonen in buitengebied en binnenkort glasvezel buitenaf en snel weg bij kpn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nijkamp

28 December 2019, 17:30

Ik kom van telfort met prepaid ,ik neem voor de zekerheid een maandelijks opzegbaar abonnement omdat het één is met KPN hoef je geen aansluit kosten te betalen , krijg ik toch een factuur met aan sluit kosten , dit noem ik belazeren verkeerde mensen aan de verkoop lijn gelukkig wordt alles opgenomen en kunnen ze het bandje afluisteren wat ik wel heb besteld , u begrijpt wel zo'n provider hoef ik dus niet.
U begrijpt wel ga eerst voor een maandelijks opzegbaar abonnement voor dat u spijt krijgt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Frank

28 December 2019, 13:52

niet aan beginnen

ze sluiten je zonder toezegging af, ik had van de een op andere dag geen internet, telefoon, en pin meer, bellen en je wordt gewoon niet geholpen, iemand anders heeft alles in een opgezegd zonder mijn weten en ze sluiten je gewoon af, zonder te kijken of het allemaal wel klopt.

je wordt niet of slecht geholpen, 2 uur in de wacht vinden ze normaal

bedrijf loopt zeker 15 jaar op achter

zoek alsjeblieft verder, je krijgt spijt van kpn

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door D.giljam

21 December 2019, 14:28

Veel problemen met interactieve TV. Keurig te woord gestaan,en prima opgelost! Dank KPN voor jullie goede service!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Rijwielhuys Lingewaard

18 December 2019, 10:42

Telfort word over genomen door KPN, als bedrijf uitgelegd dat we niet zonder internet kunnen ivm pin betalen ed. Aan de telefoon was dit natuurlijk geen probleem. De monteur gaat weg als er internet is! Feit is dat we nu inmiddels 3 dagen zonder internet zitten. Na dag 2 wordt na veelvuldig bellen van mijn kant een "nood" pakket opgestuurd omdat ze de internet lijn niet zo snel kunnen maken. Wat een aanfuiting KPN om te adverteren met: binnen 8 werkuren is de storing verholpen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tuinmoeder

13 December 2019, 16:36

De mensen die de telefoon beantwoorden bij KPN zijn zeer incompetent. Weten het niet en laten je heel lang in de wacht staan. Smeren je contracten aan die niet eens kunnen omdat ze van niets weten. Zeer slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Smeets

12 December 2019, 17:15

Klantenservice onbeschoft en onbekwaam. Weigeren om fout van KPN te herstellen. Erkennen fout maar komen afspraken niet na. KPN zou zich diep moeten schamen voor de wijze waarop ze klanten behandelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sander

11 December 2019, 04:57

Storing top opgelost super.
Deskundig netjes geholpen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Jaap van den Heijkant

10 December 2019, 19:49

Waardeloze klantenservice.
Van het kastje naar de muur worden gestuurd.
Afspraken worden niet nagekomen.
Elke keer een eeuwigheid in de wachtrij staan en doorverbonden worden.
Hoe mooi ze zich ook voordoen je trekt als trouwe klant aan het kortste eind.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Dominique

09 December 2019, 13:15

KPN heeft het idee dat na de Nederlandse Staat het bedrijf geprivatiseerd heeft gemaakt dat het nog steeds een monopolie kan hebben qua infrastructuur in Nederland. Heel mooi natuurlijk, dat de Staat dit heeft gestimuleerd, en we eindigen met allerlei onderontwikkelde ISP's (Internet Service Providers) die gebruik MOETEN maken van KPN's slechte verbindingen. Wij kunnen hier (het Westland) kiezen voor KPN, welke nooit stabiel internet hier levert op de een of andere manier, of Ziggo, die dan gebruik maakt van de infrastructuur van KPN, dus nog steeds is de verbinding slecht. Is het misschien zo dat als je geen glasvezel wilt afnemen ze je langzamerhand in de steek laten? Het gekke is dat we dat ook hebben afgenomen van deze clowns, en GEEN verschil konden merken qua kwaliteit van de internetverbinding. Zo goed regelt KPN zijn pakketten, zeker geen oplichters zijn het. En dan heb je nog het lef om ze te bellen en verspil je alleen maar je kostbare tijd. Ik heb de administratie een 10 gegeven, want die geldwolven kunnen wel stabiel je geld trekken voor niet geleverde diensten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Dick Olsthoorn

09 December 2019, 11:56

Heb al anderhalve week geen Wi-Fi ook niet toen er een monteur is langs geweest, hij deed het even, toen stopte het weer.
En nieuwe afspraak gemaakt..... werd vervolgens afgezegd wegens geen monteur hebben.... gek wordt ik hiervan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Lian

05 December 2019, 14:58

Zeer slechte ervaring met klantenservice KPN Mobiel, met de afhandeling van een klacht en onbegrijpelijk slechte administratieve procedures bij KPN.
Na telefonisch een nieuwe symonly te hebben besteld komt er een e-mail ter bevestiging die niet overeenkomt met de gemaakte telefonische afspraken. Na direct terugbellen kan het eerst niet opgelost worden (wordt ik ook eerst zelf beschuldigd met “dat heb je toch zelf afgesproken”) en na aanhouden kan het toch wel weer stopgezet worden en alsnog het juiste abonnement worden afgesloten. Het lijkt daarmee opgelost maar niets is minder waar.
Pas na tientallen telefoontjes door mijzelf, na onterecht automatisch incasseren van door KPN, na het indienen van een klacht, na onduidelijke en onbegrijpelijke facturen, na een administratief proces dat niet direct aangepakt kan worden en na weer zelf onheus bejegend te worden aan de telefoon, is het uiteindelijk dan wel opgelost... Pas na drie en een halve maand!?! Een welgemeend en persoonlijk excuus zou op zijn minst wel terecht zijn, maar dat kan er nog niets eens vanaf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Anonieme gebruiker

03 December 2019, 19:03

Zeer teleurgesteld in de service van KPN. Op 1 december een Hussel abonnement afgesloten. Expliciet voor deze aanbieding van KPN gekozen, omdat aangegeven werd dat het abonnement op 13 december in kan gaan en een monteur de installatie kan verzorgen. Vervolgens op 3 december een mail gekregen voor het inplannen van een monteur. Dit kan pas vanaf 17 december. Na lang bellen met KPN, waarin eerst beloofd werd dat compensatie aangeboden kon worden, geen compensatie en geen monteur op 13 december. Vervelend dat KPN haar beloftes niet nakomt en geen enkele compensatie kan bieden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Kevin de Jong

02 December 2019, 10:00

Na maanden bezig te zijn, doet het product van kpn het nog steeds niet.
Het product doet het inmiddels nog steeds niet en de klantenservice drukken je gewoon weg aan de telefoon.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

28 November 2019, 14:49

Normaal gezien ben ik nooit van het kritiek uiten op social media, maar ik ben nu op z'n zachtst gezegd niet tevreden.
20 september heb ik een nieuwe telefoon gekocht bij een KPN winkel. Twee weken later kwam ik terug omdat de telefoon niet goed werkte. Hij werd opgestuurd, prima, dat hoort erbij.

3 weken later kreeg ik bericht dat ik hem op kon halen. De week erna vertoonde hij dezelfde fouten. Weer teruggebracht. Moest nóg een keer opgestuurd worden. Nu zeiden ze dat het voor de lange duur moest.
Ik wachtte en wachtte. 4 weken later vond ik het wel genoeg en belde ik de facturatieafdeling.
Zij gaven aan dat er fouten gemaakt waren door de KPN winkel door het verkeerde mailadres in te voeren, zodat ik geen mails kreeg met updates en wanneer hij opgehaald kon worden. Bleek hij al 3 weken klaar te zijn en bij de vestiging te liggen!!
In de tussentijd ben ik niet opgebeld door de vestiging, hebben ze niet opgelet dat zij de mailtjes zelf ontvingen die ik zou moeten krijgen met stand van zaken.
Ik ben een gloednieuwe telefoon nu al 2 maanden onnodig kwijt, met alle ongemakken van dien. Hier zie ik graag een tegemoetkoming naar verhouding voor terug!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door B. hindriks

26 November 2019, 21:16

Wij hebben nu ongeveer 6 maanden TV en internet van KPN. Helaas is bij ons boven op de slaapkamer het nooit functionerend geïnstalleerd. We kunnen letterlijk geen minuut kijken of zenders storen, vallen weg of er wordt om nieuwe verbinding gevraagd. (er is geen lange afstand)
Hier meerdere malen over gebeld. De App gedownload zoals hun aanbevelen, meerdere malen opnieuw aan en uit, opnieuw geïnstalleerd en zelfs een draadloze verbindingsset speciaal bij de KPN winkel gekocht in de hoop het probleem te verbeteren. NIETS HELPT! Verder komen ze ook niet qua hulp bij de klantenservice en wij zitten met een niet werkende TV.
Onlangs ook door HUN benaderd voor het overzetten van mijn mobiele abonnement naar die van hun. Een en al problemen, de benadering van hun kant was te vroeg. Waardoor ik zelf achteraf moeilijk het abonnement moest stopzetten, omdat het nog niet kon i.v.m. mijn eigen provider. Automatische incasso die ik achteraf weer moest terug betalen en er zelf weer achteraan moest bellen. Heel erg vervelend, omdat wij juist voor hun gekozen hadden i.v.m. kwaliteit, ondanks dat ze niet de goedkoopste prijzen hanteren.
Ik voel mij niet serieus genomen en wacht nu deze 6 maanden af om zo snel mogelijk weg te gaan! Wat een enorm GEDOE

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Anonieme gebruiker

25 November 2019, 14:11

Stelletje Sukkels, ik had een abo tot 1 sept 2019, ruim van tevoren netjes gebeld zo rond midden juli 2019 mijn abo opgezegd. En blijkt dat ze niet hebben verwerkt. Wat voor mensen werken daar ?. Of komen ze geld tekort of zo... En vragen ze nu of ik de maand okt en november nog wil betalen betalen.
Nou zak mijn broek af.
Zo ga je niet met je klanten om.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

25 November 2019, 11:50

Dekking is gewoon waardeloos, je kunt merken dat ze al jaren niet meer investeren in mobiele dekking, vooral in de buitengebieden en onderweg.
Toestelverzekering is een aanfluiting. Voor 120,- per jaar mag je een schade verhalen, eigen risico 100,-. Zodra er iets met het scherm is vaak direct een vervangend toestel, prima zou je denken maar volgens de voorwaarden hoeft dat toestel niet nieuw te zijn... oftewel, je levert een telefoon met kapot scherm in en je krijgt eentje met een slechte batterij terug die steeds vast loopt. Mooie geld klopperij

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door mik

15 November 2019, 16:58

wat een drama bedrijf. Wat een onbeschofte klantenservice laten zij je eerst een uur aan de telefoon hangen en dan van
het kastje naar de muur sturen (verschillende afdelingen ) en dan onbeschofte opmerkingen maken terwijl zij niet goed luisteren naar het probleem van de klant . Luisteren naar de klant is vast heel erg moeilijk. Zit nu helaas vast aan een contract als deze afgelopen is ren ik terug naar T-mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door kippenboer3000

13 November 2019, 15:30

Een poosje terug was er iemand die zogenaamd ervoor ging zorgen dat de problemen minder zouden worden of zelf weg zouden zijn. Maar dit heeft niet geholpen. Het is zelfs alleen nog maar erger geworden. Veelste duur voor de bagger kwal. De medewerkers weten volgens mij niet eens waar ze mee bezig zijn. Ik weet nu ook wat kpn betekend, namelijk: K.... Prutsers Nederland. KPN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door JD

07 November 2019, 14:52

Heb het modem moeten vervangen omdat die het opeens niet meer deed. Oude modem moest worden teruggestuurd INCLUSIEF alle kabels. Nieuw modem gekregen zonder kabels. Ik kan al 2 dagen niemand van de kpn te pakken krijgen en in de winkel kunnen ze me er ook niet mee helpen. Uitleg van aansluiten van het modem is er niet voor de nieuwe varianten.

Wat een *** bedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

01 November 2019, 15:06

Ik ben nu al een maand bezig om een particulier account om te zetten naar een zakelijk account. Begin oktober zijn alle benodige documenten en formulieren hiervoor bij KPN aangeleverd. Na ruim twee weken nog niets gehoord dus maar een mail gestuurd. Geen reactie. Vijf dagen later geprobeerd via de chat en telefonisch een update te krijgen maar niemand kan me verder helpen dus nog maar een mail gestuurd. Geen reactie. Een paar dagen later een klacht ingestuurd via het klachtenformulier. Ook daarop geen reactie. Telefonisch kan opnieuw niemand mij informatie omtrent de status geven ("Hiervoor kunt u het beste even langs een KPN winkel gaan"!?) dus heb ik nu het abonnement maar opgezegd. En nu afwachten of daar een reactie op komt...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

25 October 2019, 21:26

Telefoon/internet-Kabel is al de hele dag kapot, door werkzaamheden, geen internet, tv, telefoon. KPN sms’t echter dat de storing is verholpen...niet dus. Het weekend voor de deur en KPN is niet bereikbaar. De zogenaamde Chatbot is waardeloos, als er echt iets is, en de chat met ‘echte’ mensen is ‘bezet’? De chatbot verbindt je met een echt mens en dan wordt de chat met hele historie gewoon verbroken/ gewist. De zogenaamde ‘Servicetool‘ hetzelfde verhaal; die zou maximaal 2 minuten moeten duren staat al 45 minuten vast op 99%... So much voor de 24/7 klantenservice die voor je klaar zit, zoals vermeld op de website.
En omdat dit helaas niet de eerste slechte ervaring met KPN wordt dit mijn eerste review ‘ever’.
De vorige ervaring was trouwens vele malen negatiever, waarbij onze buurvrouw het klaarspeelde om onze KPN-monteuren-afspraak te kapen voor het doorlussen van haar internetverbinding-modus, terwijl wij het contract met KPN hebben en het ISRA-punt achter onze voordeur zit. En dan ook nog ons de les lezen...rara? hoe krijg je het voor elkaar KPN? Hele vervelende ervaring met hele vervelende mannen.
Echt, ik heb slechts 1 x een persoon aan de telefoon gesproken bij KPN met een zinnige en logische gedachtengang.
Tot zover, voor wie er wat aan heeft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Ramon

25 October 2019, 12:26

Wat een knaken bedrijf! Mocht je twijfelen om over te stappen.... doe het niet!! Bespaar jezelf alle ellende die kpn voor je mee brengt! En mocht je als klap op de vuurpijl door de "klantenservice" geholpen willen worden kom je helemaal van koude kermis thuis...! Kennis ergens van hebben ze niet, en dat proberen ze dan te verbloemen met misplaatste arrogantie... bah bah wat een bedrijf zeg...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marco

13 October 2019, 11:27

Kpn vast werkt prima al is het heel vervelend dat je 2 abonnementen op videoland. Moet hebben omdat de kinderen anders niet op de tablet kunnen kijken


Dan mobiel .....

Een waar drama ! In Frankrijk nauwelijks dekking

Bij het overstappen met nr behoud was er een fout gemaakt waardoor ik een week lang in het buitenland zat volledig onbereikbaar voor m’n klanten / opdrachtgevers

Ook kan je in tegenstelling tot alle andere providers niet je sim only omzetten naar een abonnement met toestel

Als je over de bovenstaande dingen de Belt wordt je bijna uitgelachen en hangen ze gewoon op als je om een oplossing vraagt


Ik zou zeggen voor mij nooit maar dan ook nooit geen kpn meer !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Irina

20 September 2019, 22:10

Vandaag geholpen door medewerker in KPN winkel Amersfoort. Wat een service en eindeloze concrete uitleg. Top. Online een aankoop gedaan maar mijn Samsung toch voor een Ifoon “geruild”. Duidelijke uitleg. Klasse. Team Amersfoort ????en speciaal degene die mij geholpen heeft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Een zeer teleurgestelde klant

19 September 2019, 09:24

Ik ben zeer maar dan ook echt zeer teleurgesteld in KPN en ik zou ook iedereen afraden om zaken met dit bedrijf te doen. Wat een slechte service!!!!
Ik ben naar de KPN XL winkel gegaan om informatie betreft mijn abonnement bij Telfort, wat overgenomen gaat worden door KPN.
Mijn mobiele abonnement loopt tot februari 2020, maar volgens de medewerker van KPN kon deze al meteen worden overgenomen door KPN en ik kon een telefoontoestel uitkiezen. Dit heb ik gedaan en was blij dat ik zo vlot geholpen was. Ook helemaal happy met mijn nieuwe telefoon. Een paar dagen later kreeg ik het bericht van KPN dat de opzegging bij Telfort niet geaccepteerd werd en ik mijn oude telefoonnummer niet kon behouden. Dit was niet wat wij afgesproken hadden. Tevens zou dan meteen mijn nieuwe abonnement ingaan en mijn oude abonnement zou ik dan ook nog moeten betalen tot 1 februari 2020. Na verschillende telefoontjes (waarvan er verschillende medewerkers zeer onvriendelijk mij te woord hebben gestaan) en bezoekjes aan de KPN XL winkel is mijn abonnement geannulleerd en kon ik het toestel weer inleveren. Terug bij af dus, niks mee opgeschoten alleen een hoop ellende en geregel om alles weer terug te krijgen bij het oude. Nu kreeg ik tot mijn verassing vanochtend de factuur van mijn abonnement bij KPN. Pfffff weer bellen dus. Nu wordt het abonnementsgeld toch nog van mijn rekening afgeschreven en dan moet ik dit bedrag zelf maar storneren. Jeetje, ze kunnen zelfs geen bankafschrijving tegenhouden. Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf en zal nooit geen zaken meer met dit bedrijf aangaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

18 September 2019, 12:59

Wij hebben niet eens WiFi en dan gaat KPN zeiken dat we een te groot huis hebben . En als we dan wifiversterkers gaan aanvragen zeggen ze ‘ je moet wel eerst een meting doen hoor ‘ . Slechtste provider ooit

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Jack

31 August 2019, 13:56

Zakelijk abonnement gsm liep afgelopen juni af. Ik wilde dit bij KPN verlengen maar dat blijkt toch in de praktijk heel moeilijk te zijn. Al 3x telefonisch contact opgenomen maar weet nog steeds niet nieuwe aanbod. Afgelopen week weer toezegging gekregen dat ik zou worden terug gebeld. Maar helaas, KPN belt niet terug. Regelmatig ontvangt ik ongevraagde telefoontjes van KPN met de vraag of men mij nog met iets van dienst kan zijn. Maar als KPN moet bellen hoor je ze niet?!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Frieda

25 August 2019, 08:28

Wat een slechte service er word je beloofd om een teveel betaald bedrag te verekenen maand erop
Dit word vergeten en vervolgens zeggen ze sorry word weer maand later
Je zult een bijstandmoeder zijn die de 25 euro hard nodig heeft
Dit is pure diefstal en je krijgt alleen excuces
Wat een slecht bedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

23 August 2019, 08:39

Doen niet wat ze beloven ,alleen maar met kluitjes het riet in sturen
Wifi waardeloos ,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Milana

21 August 2019, 15:35

Gatverdamme! Zit al 3 weken op mijn internet te wachten! Tientallen keer gebeld.. Afspraak voor monteur via de telefoon.. Krijg ik een mail dat ik een nieuwe afspraak moet maken voor 2 weken veder...

Vervolgens weer bellen voor de 12e keer... Krijg ik een grote mond van kpn.. Ongeïnteresseerd en word zo opgehangen.. Wat een stelletje bij elkaar!
Zit bijna 4weken veder zonder internet! Good job kpn.. Ook nog dubbele abonnementen... Get yo shit togheter... Nooit meer iets bij kpn...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Dennis

14 August 2019, 15:38

Waardeloos en onpersoonlijk bedrijf????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gune

08 August 2019, 11:21

Ik vind KPN bv heel slecht
Ik ben geblokkeerd omdat ik niet op tijd mijn rekening betaald had na betaal afsrpaak waar ik me aan gehouden heb
Moest ik binnen 24 uur weer aangesloten worden
Na 48 uur kun ik nog steeds niet bellen
Kpn medewerker heeft me verteld dat het binnen 24 uur weer aangesloten zou worden, helaas is niks waar
Duurt namelijk 5 werkdagen heel slecht bedrijf
Ik heb ook perongeluk 2 x bedrag van 319 euro overgemaakt,
Terug krijg ik het niet wordt namelijk afgerekend met toestel krediet wat je bij kpn elke maand betaald los voor toestel is inbegrepen bij je abonnement, KPN wilt bedrag van 319 euro niet terug storten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jack

06 August 2019, 13:37

Heb 2 contracten afgesloten bij KPN voor Sim only abonnement voor mijn 2 kinderen. Advies gevraagd bij KPN en gekregen. Nu 3 maanden later zie ik een aanbieding waarbij er een dubbele aantal data wordt aangeboden voor dezelfde prijs als wat ik nu betaal. Ik heb aangegeven dat ik dit ook graag wil als vaste klant van KPN. Niets is mogelijk bij KPN en als huidige klant betaal je dus veel meer als een nieuwe klant. Dat is discriminatie en heb dit ook aangegeven bij de klantenservice. Conclusie: ik miet mijn contract uitdienen en dan zijn wij helemaal vrij om dit over te zetten. Ik kom zo! it dan ook maar meteen alles over, dus ook TV, internet en bellen. Dit is niet de service die ik van een bedrijf als KPN mag verwachten. Heb nu jaren bij KPN gezeten voor echt alles.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Boze toekomstige ex klant

05 August 2019, 14:29

KPN WAARDELOOS ????????wij zijn begin van het jaar overgestapt na KPN
Voor een betere verbinding . En ook het welkomst cado sprak ons wel aan . Een jaar lang PlayStation online + een PlayStation controller .
Tot nu toe waardeloze verbinding . Veel heel veel bellen of via de appchat contact met hun gezocht (gemiddeld minimaal 40 minuten ) tot op de dag van vandaag niks ontvangen . Vandaag nog ma eens gebeld . Mevrouw was verder netjes ma na 44 minuten kwamen we toch tot de conclusie dat KPN hun beloftes niet na kan en gaat komen . En die aanbieding heeft ons toch voor KPN doen beslissen . Dus mensen wees gewaarschuwd en trap niet in hun mooie aanbiedingen die ze toch niet na komen ????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door r

03 August 2019, 14:35

Meest slechte wifi meest slechte hulp en slechste provider!! wij dachten dat ziggo internet slecht was dus overgestapt na kpn en man man wat een slechte internet zovaak uitgevallen waardoor mijn 4g aan ging en op zonder dat ik het door had omdat die kaolo slechte internet niet eens 5 min normaal deed. en laat me niet starten over de "klantvriendeijkheid" zovaak gebelt en telkens onbeschoften mensen aan de telefoon gehad die niet eens iets willen doen of helpen belachelijk!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Volkert

01 August 2019, 09:07

3 keer afspraak niet nagekomen. Ze beloven een noodpakket te sturen, niet gebeurd. Ze beloven 1 April te leveren, niet gebeurd. Ze beloven dmv zelf installatie eerder te leveren, niet gebeurd.

Waardeloos bedrijf. Mijn advies: geen zaken mee doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rob

16 July 2019, 08:39

Na het stoppen van Telfort en de overname door KPN was mijn mobiele prepaid tegoed ineens veel sneller op dan normaal. Via de KPN app bleek dat na de overname mobiele intenet kosten in rekening werden gebracht, terwijl ik nooit mobiel internet heb gehad en alleen via WiFi het inernet gebruik. Bij contact met de klantenservice en veel verwarring kwam boven water dat KPN op mijn telefoon de optie 'mobiele gegevens' heeft aangezet, wat resulteerde in het downloaden via 4G verbindingen van app updates, op plaatsen waar geen (of slecht werkende) WiFi beschikbaar is. Het probleem is dat KPN even vergeten was dit aan mij te melden en mij dus opzadelt met kosten die ik niet wilde maken. De niet echt vriendelijke medewerkster was wel bereid de mobiele gegevens knop weer uit te zetten, maar de gemaakte kosten worden niet vergoed omdat dit beschouwd wordt als 'data verbruik'.

Ik heb er een ander woord voor: Diefstal.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Timo

08 July 2019, 16:16

Verschrikking! Onze nodlijn 2 weken buiten werking. Monteurs die niet komen opdagen. Totale telefonische wachttijd meer dan 9 uur. Eindeloos doorverbinden en klantgegevens herhalen. Geen excuses of uitleg. Absolute schijnvertoning

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Linda

08 July 2019, 15:14

Jarenlang klant geweest bij ziggo toch overwogen om klant te worden bij kpn voor internet en tv thuis ik wou dat ik het nooit gedaan had.
Tijdens het eerst contact met kpn aangegeven dat ik een telfort mobiel abbonement had met de vraag of ik ook 5 euro korting en dubbele data kreeg. Het antwoord was. Ja mevrouw. Dus ik helemaal blij en gelijk afgesloten. Nu ik bijna een maand in mijn contract zit blijk ik geen recht heb op de korting. Ik baal stevig. Kpn wil niet uit coulance niets doen en als je de klantenservice belt dan liegen ze dat de klachten afhandeling je meerdere malen heeft gebelt. Wat toch echt niet zo is. Ik ga zodra mijn jaar voorbij is gelijk terug naar ziggo

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door San

08 July 2019, 11:23

Overstap van Ziggo naar KPN omdat Ziggo ook geen goede diensten heeft. Na 2 maanden problemen met KPN, geen verbinding met wifi. Hoge rekeningen. Bel je naar de klantenservice van KPN, zeggen ze niet te kunnen helpen omdat ze niks hebben opgeslagen in hun systeem er over. Wel zijn er monteurs langs geweest. Klantenservice dreigt met contract en ons te willen stop zetten, nog geen 10 minuten later en het netwerk is stopgezet. Kortom: betalen voor helemaal niks en je zit wel aan een contract vast, daar dreigen ze mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Berrie Bulten

02 July 2019, 12:16

Mijn toestel (5 weken oud) ter reparatie bij de KPN winkel Schiedam gebracht. In de winkel kreeg ik de indruk niet erg serieus genomen te worden er werd ook niet echt naar me geluisterd. Het heeft 12 dagen geduurd alvorens de reparateur de opdracht had. Vanaf toen ging de reparatietijd in. Na melding te hebben gemaakt bij de service dienst door de klachten service teruggebeld. Wat blijkt, geen tegemoetkoming, dan had je maar verzekerd moeten zijn. Telefoon niet naar een ander filiaal en als ik wil, gaan ze wel klacht aan winkel sturen. Weer niet serieus genomen, klachten mevrouw (ze weigerde haar naam te noemen) zei dat ze er niet bij was ik in de winkel!!!!!!
Niet verwacht van KPN, ik ben zeer teleurgesteld

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Snoep

23 June 2019, 08:25

22 juni in KPN shop Hengelo: Ik ben -als All in klant- van plan een iPhone XS als los toestel aan te schaffen. Op mijn vraag of de inhoud van mijn iPhone 5 in de winkel overgezet kan worden, antwoordt de vaste verkoper: 'dat kan niet'. Op mijn vraag waarom niet krijg ik geen antwoord. Dus vraag ik voorzichtig 'Kan ik niet of wil ik niet?'
Ik zeg het nog één keer, zegt de verkoper. 'Ik kan het niet'.
'En als u het nog eens probeert dan zet ik u de winkel uit'.
Bij de buurman (Vodafone) vraag ik hetzelfde en ik krijg er een verklaring bij:
'Meneer, wij mógen het niet" en hij voegt verdere uitleg toe.
Kijk, zo hoort het. Conclusie: KPN is ok, die verkoper kan m.i. zo weggestuurd worden. De XS heb ik kelder aangeschaft. De All in volgt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Sjoerd

21 June 2019, 20:15

Begin mei verhuizing gemeld bij KPN. Duidelijk afgesproken dat 21juni er telefoon moest wezen op nieuwe adres.. Maar wat denk je geen telefoon.
Mijn schoonmoeder heeft en alarmknop die dus ook niet werkt, en KPN doet er niets aan om te zorgen dat er iemand naar de KPN centrale gaat om de aansluiting te maken.
Kortom m'n schoonmoeder die 80 is en vol artrose zit wordt aan d'r lot overgelaten. Reactie KPN... Er is iets fout gegaan we proberen wat we kunnen maar geven geen garantie dat er dit weekend telefoon is.
Dus als er weinig aan je valt te verdienen doet KPN niks voor je. Nu maar hopen dat m'n schoonmoeder niet valten wat breek of nog erger.een mens die afhankelijk is van d'r telefoon telt niet mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Giedo

19 June 2019, 07:50

Zeer slechte klantenservice!
Na in oktober mijn abonnement te hebben opgezegd, ivm verhuizing waar we ook een KPN abonnement hebben, heeft KPN blijvend de rekeningen afgeschreven voor het abonnement op het oude adres. Toen ik hier achter kwam heb ik dit aangegeven en zou het geregeld worden. Gebeurde dus niet want volgende maand weer een rekening afgeschreven. Deze rekeningen gestorneerd en weer contact opgenomen met KPN. "ooh erg vervelend, we gaan het regelen". Gebeurde dus weer niet. Nu hebben ze een incassobureau ingeschakeld op mijn oude adres voor de gestorneerde rekeningen. Ik weer contact opgenomen met KPN, nu als klacht, wordt ik terug gebeld dat ze het heel vervelend vinden maar niks kunnen doen en ik mijn klacht bij het incassobureau moet doen. Daarnaast beweerd deze dame ook nog eens dat ze geen gegevens terug kan vinden dat ik eerder contact heb opgenomen en het mijn eigen schuld is.

Echt te schandalig voor woorden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door AB

11 June 2019, 14:22

Wat een kleuterschool daar bij KPN. We zouden in April dit jaar een schrijven hebben gehad (*niet dus), dat per 1 juni de domeinnaam en dus ook het email adres die ik al 12 jaar gebruik uit de lucht gehaald zou worden. Of ik had moeten reageren. Zit inmiddels 12 dagen zonder email en er word doodleuk gezegd dat het nog 2 dagen kan duren. Uiteraard met een abonnement. Oftewel in het begin krijg je een gratis email adres gekoppeld aan je domeinnaam en nu jaren later willen ze er ineens een extra vergoeding voor en halen ze de domeinnaam met mailadres zonder enige herinnering uit de lucht. Kpn klantenservice gebeld (*20 minuten wachttijd oftewel teveel klanten die hierom bellen) en ze reageren gewoon doodleuk dat je geduld dient te hebben. Ik zorg dat ik mijn mail terug krijg en ga dan snel met alles over naar een andere partij. (*ben tenslotte pas 22 jaar klant dus ach die zijn niet belangrijk)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door J weustink

31 May 2019, 21:50

Waardeloos gooit steeds verbinding eruit met tv. Ben bereid en tv en KPN de deur uitte gooien. Als ziggo maar 4K heeft. KPN geeft zeker niet wat ze moeten geven, 5 x de zooi opnieuw opstarten is niet waar ik om gevraagt heb en betaal.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Rene

29 May 2019, 15:45

KPN internet in buitengebied:
1 en al ellende, zeer trage download snelheid (piek van 4mbps) en 0,5mbps upload.
Klantenservice bied een 4g buitengebied abonnement aan maar dat is duurder en kan alleen met jaar abonnement, want :"het systeem maakt automatisch een jaar abonnement aan en dat kunnen ze niet aanpassen".Nog nooit zo'n onzin gehoord! M.a.w. NEEM GEEN KPN IN BUITENGEBIED!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Colin

26 May 2019, 18:48

Tv van KPN , en internet , wat een drama is dat.
Kan geen normale film of serie kijken zonder 10000000x geen internet / tv te hebben en daar betaal je dan Zoveel centen voor.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Herman

12 May 2019, 13:15

Zonder dat wij enig abonnement met kpn zijn aangegaan hebben zij geprobeerd een automatische incasso op ons rek.nr te incasseren. Geen communicatie over dit alles alleen een aanmaning toen het niet lukte. Na 45 minuten "klantenservice" nog steeds geen duidelijkheid en geen creditnota! Wat een .. bedrijf!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door aJ

11 May 2019, 16:26

Van onze Nationale trots (PTT) is niets anders overgebleven dan onze Nationale RAMP!!
Wat een verschrikkelijke bedrijf, wat een ellendige klantenservice, wat een ontzettend slechte leiding en MT.
Mocht je nog de keuze hebben?? zoek aub een ander!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Mieneke

09 May 2019, 19:55

KPN heeft een top service !!! Bedankt WvH voor je goede hulp en advies en je geduld !!!!
KPN hebben we al jaren en we blijven ook bij KPN !!!!
Geweldig personeel , zeer vriendelijk en verstand
van zaken !!!!!!!!
Gr. Mieneke Kulk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

09 May 2019, 15:56

Erg vervelend, aangezien we weken wachten op de aansluiting in het nieuwe huis, terwijl we al klant waren en geen noodpakket kregen, doet het systeem het niet, op de aangegeven datum. Moeten we weer 4/5 dagen wachten tot er een monteur is.

Met alweer de vraag of we dan alsnog een noodpakket konden ophalen, word ons verteld dat we daar niet in aanmerking komen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Jo

02 May 2019, 09:05

In maart tv/internet aangesloten in nw woning. Bij aanvraag beloofd dat installatie gratis is. Krijg nu factuur met monteurskosten € 115,-!
Klantenservice gebeld en kunnen de bon van monteur niet terugvinden dus kunnen niks doen. Hun probleem wordt dus probleem van de klant, in dit geval een probleem dat ons € 115,- kost.
Dit is niet de eerste keer dat ze iets in rekening brengen wat niet klopt!
Maffia praktijken zijn dit. Zodra ik hier weg kan ga ik overstappen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anoniem

30 April 2019, 12:47

Op verzoek van KPN komt een monteur langs. Deze reset het modem naar fabrieksinstellingen en vertrekt. Gevolg: zelf uren in moeten steken om de Wi-Fi weer aan de praat te krijgen. Ook de televisie en TV werken niet meer, dus zelf proberen op te lossen via allerlei fora. Incompetente medewerkers van de klantenservice beloven uiteindelijk 6 maanden korting ter compensatie, maar zetten maar 3 maanden in het systeem. Uiteindelijk dus weer 45 minuten naar de helpdesk moeten bellen om dit geregeld te krijgen...kortom: laat KPN nooit op hun verzoek langskomen want ze laten een puinhoop achter.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Lisa

30 April 2019, 05:23

Het interesseert hun allemaal niets wat jouw wensen zijn als klant, ga hier nooit heen! Bij problemen word je genegeerd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

25 April 2019, 16:56

Slechte klantenservice, ik heb gebeld over de activatie van mijn net aangeschafte pakket. Ik werd erg onvriendelijk te woord gestaan en ben niet geholpen bij mijn probleem bij activatie. De medewerkster aan de telefoon wimpelde me snel af door mij te vertellen dat er een storing was in het systeem. Storingen bij KPN kun je online checken dus heb ik dit gedaan en er bleek niks aan de hand. Al met al geen vriendelijke medewerkster en totaal niet bereid om mij te helpen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wendy

18 April 2019, 06:51

I.v.m verhuizing moest ik mijn kpn compleet opzeggen. Na tientallen telefoontjes en chatberichten telkens het verhaal dat mijn bewijs in pdf bestand niet goed aankwam. Ook telkens de zelfde vragen (dus niks word daar in het systeem bijgewerkt) vandaag 18 april weer gebeld, man aan de telefoon en die zegt dat het vanaf 18 maart al goed was gemaild en dat hij het gewoon kan openen. Na 2 maand bellen etc is het eindelijk stopgezet. Heeft kpn nog mooi 2 maand geld kunnen trekken, belachelijk!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bas

06 April 2019, 14:38

Op vrijdag 29 maart probeerden we onze schoonmoeder (93) via telefoon te bereiken, maar ze nam niet aan.
Ongerust als wij waren, stapten we in de auto om de 35 km naar haar af te leggen.
Daar aangekomen bleek de lijn dood, eerst even alle verbinding ect. gecontroleerd, daarna op het internet het telefoonnummer gezocht van KPN.
Het was een doorkiesnummer (90 cent pm) maar de naam van KPN stond er groot bij vermeld dus moet goed zijn.
Wat moet dat moet, want mijn schoonmoeder heeft een persoonlijk alarm gekoppeld aan de telefoonlijn.
Na eerst te zijn doorgeschakeld kwam ik op de lijn van KPN, met een bandje die 8 minuten wachttijd vermelde, gelijk al € 7,10 weg met alleen wachten, maar, wat moet dat moet.
Na 5 minuten in de wacht te hebben gestaan werd de verbinding plotseling verbroken.
Weer hetzelfde ritueel herhaald, weer opnieuw in de wacht maar nu maximaal 5 minuten.
Na ruim 4 minuten kregen we een mevrouw aan de lijn die de telefoonlijn meteen door ging meten, zei kwam tot de conclusie dat de storing in een centrale zat en dat ze daar even een collega voor moest bellen.
Helaas was deze mevrouw na 5 minuten nog niet terug maar werd wel weer de verbinding verbroken.
Weer hetzelfde ritueel want we moeten en zouden het persoonlijk alarmsysteem voor mijn hulpbehoevende schoonmoeder weer kunnen activeren.
Nu een jongeman waaraan ik alles weer opnieuw uit moest leggen, hij wilde ook weer een collega bellen, maar toen ik aangaf dat de teller door telde (90 ct pm) kreeg ik van hem een ander “gratis” nummer.
Na dit nummer te hebben gekozen kreeg ik weer een mevrouw aan de lijn die in de eerste instantie aangaf dat ze niets over mijn melding kon vinden, maar even daarna zag dat ze een storing in de centrale zat, en u geloofd het niet, maar ze moest eerst even een college moest bellen.
Uiteindelijk kreeg ik als antwoord dat de reparatie uiterlijk op maandag 01 april (neen geen grap) geklaard zou worden.
Ook al gaf ik aan dat het een spoed kwestie was, en er een persoonlijk alarm achter zat, kon dit niet anders.
De persoon gaf als advies om maar te blijven overnachten.
Op dinsdag 02 april (vier dagen later) kreeg ik bericht dat de storing verholpen was.
Het totale geintje heeft mijn schoonmoeder 31 euro aan gesprekkosten gekost en ons veel geld aan benzine.
30 Euro is veel als je alleen van je AOW rond moet komen, maar dat zal de KPN een zorg zijn, hetzelfde geldt ook voor het persoonlijke alarm.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Jasper

01 April 2019, 11:58

Wat een topservice van KPN. Ik ben al jaren klant en al jaren tevreden. Laatst een verhuizing doorgegeven en vandaag weer mijn contracten verlengd. Alles ging vlekkeloos en ik kreeg zelfs kortingen waar ik niet op had gerekend. Nooit storingen of gezeur. Ja, af en toe moet je wat langer wachten en gaat er wel eens wat mis, maar dat is menselijk bij zo'n groot bedrijf. Hoewel half Nederland dat reden genoeg vind om een 1 te geven op de website van KPN. Daarom vind ik dat het vandaag wel eens andersom mag! Nogmaals TOP service!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Aart

29 March 2019, 20:12

Ale weken last van het uitvallen van telefoon, TV en internet. De klantenservice is wekelijk een lachertje. En daar betaal ik dan maandelijks 76 Euro!! voor!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marit

17 March 2019, 10:02

Ik bel over een simkaart die het niet meer doet, wordt mij verteld: als je hem opwaardeerd doet hij het weer. Ik beltegoed gekocht, doet het niet. Weer terug gebeld, krijg ik iemand anders aan de telefoon. Nee als je hem lang niet hebt gebruikt doet hij het niet meer je hebt het beltegoed voor niks gekocht! WAT EEN OPLICHTERS ZE LATEN ME GEWOON BELTEGOED KOPEN TERWIJL ZE WETEN DAT HET NIET WERKT!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

15 March 2019, 15:58

Ik ben een student die het contract van iemand anders heeft overgenomen in een studentenhuis. Het contract staat nog steeds op haar naam, omdat we anders het contract iedere paar maanden op een andere naam moeten zetten, aangezien wij telkens verhuizen ivm stages en afstuderen. Nu kreeg ik laatst een bericht van KPN dat de digitennes wilde vervangen. Daarvoor zouden zij de nieuwe digitennes afleveren bij een postNL punt. Aangezien ik die niet kon ophalen zonder legitimatiebewijs van de persoon op wiens naam het contract staat heb ik KPN gebeld. Dit heeft in totaal 35 minuten geduurd waarbij ik telkens werd doorverwezen en 25 minuten in de wacht heb gestaan. In eerste instantie werd ik geholpen door een aardige medewerker die me efficient heeft geprobeerd om te helpen. De tweede medewerker klonk jonger en totaal niet ervaren. Hij onderbrak me telkens, was kortaf en stelde telkens dezelfde vragen. Het bleef zelfs twee keer ongeveer 15 seconden stil aan de lijn, alsof hij mijn vraag niet gehoord had, maar nadat ik hem nog een keer vroeg of zoiets wel mogelijk was was zijn enige reactie nee, zonder zelf mee te denken aan een oplossing. De enige mogelijkheid zou zijn als ik het contract overneem voor een pakketje terwijl ik binnenkort co-schappen ga lopen. Overigens staat mijn rekeningnummer, naam en emailadres wel op het contract, omdat ik gecontacteerd wordt bij veranderingen en het geld van mijn rekening wordt geschreven. Maar schijnbaar is dat niet genoeg. Ik ben hier de hele middag mee bezig geweest, aangezien ik ook oude spullen moest inleveren, die ik niet kon vinden aangezien oude bewoners die apparatuur hebben meegenomen of weggegooid, terwijl wij eigenlijk niet hebben gevraagd om nieuwe apparatuur. Als iemand mij meteen had verteld dat het niet mogelijk was met een uitleg ipv alleen nee, had ik geen 30 minuten naar die zeikmuziek in de wacht hoeven te luisteren en had ik deze review niet geschreven. Ga morgen het TV abbonement eruit halen, helemaal klaar mee. Dit was ook niet het eerste probleem. Waardeloos!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marcel

07 March 2019, 17:17

Heel erg tevreden over kpn op de dag dat ik belde voor een monteur kwam die dezelfde dag nog om een nw modem aan te sluiten. Deze man heeft ook stekkerdoos vervangen diverse adviezen gegeven kortom een geweldige service geleverd. Niets anders dan lof voor kpn heb kpn al een aantal jaar en ik ben dik tevreden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marcel

07 March 2019, 17:13

Heb paar maanden geleden nwe modem gekregen.
Geen tijd gehad om zelf aan te sluiten. Vandaag kpn gebeld en vandaag kon er een gratis monteur komen. Hij heeft modem vervangen zelfs een nwe stekker doos geplaatst. Ook mijn tablet ingesteld met app. Deze man heeft heel erg goed werk verricht. Ik ben daarom heel erg tevreden met kpn. Mijn ervaringen met kpn zijn heel erg positief.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door albert

13 February 2019, 22:39

Had een kpn monteur nodig om na isra (punt waar hoofdleiding binnenkomt) de telefoonlijn te verleggen. Hij "ontdekte" een 2e isra die allang geen dienst meer deed als isra en mocht er niet aan komen. Heel knap 2 isra's in serie. Al met al moet ik dus een externe monteur opzoeken die de klus kan klaren. Ook de mailwisseling en daarop ingediende klacht werden met een beroep op de monteur afgedaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door Hendrik Jan

13 February 2019, 20:34

Waardeloze telecom aanbieder geworden. 10 jaar klant en nu 20 euro in de maand betalen voor 2000 mb ( en 360 belminuten, die ik niet gebruik). Waar je bij andere aanbieders voor 10 euro, 5000 mb en 100 belminuten kunt krijgen.. Het dubbele betalen dus voor minder dan de helft van wat een ander aanbied!? Met andere woorden: afzetters die niet mee willen/of kunnen denken met de klant. Nog meer dan een jaar te veel betalen voor dit waardeloze sim-Only abbonement.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Vera

25 January 2019, 19:56

Heb fantastische wifi in het hele huis. Had eerst een probleem met kpn iTv maar heb even gebeld bleek dat ik de verkeerde code had. fantastische klantenservice! Ben heel erg tevreden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door Petra

10 January 2019, 13:01

Neem geen KPN, het zijn zakkenvullers.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

27 December 2018, 20:00

Wat een zopi / Niet mee in zee gaan . Zeer slechte service en je word als klein kind behandeld door de geprogrammmerrde antwoorden van de klantenservice . ( al 25 jaar vaste klant )

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door ad goedhart

27 December 2018, 19:56

De verandering : van een contractueeel vastgelegd gratis digitenne abonnement en gratis box ( ik had er drie ) moet nu omgeruild worden vanwege contractuele verplichtingen van de KPN en moet nu ineens betaald gaan worden . De idiote truc die die moet legitimeren is een omruilactie verwoorden met u heeft dit besteld . Zeer teleurgesteld als vaste klant . De stupide klachtenservice die gewoon maar onzin blijft herhalen en steeds maar weer verbreekt met: ik zal het even overleggen met mijn collega . en dan vervolgens mijjn collega zegt ook dat u nu moet gaan betalen. Sprake van contractbreuk wat een shit om te moeten veranderen van provider maar het is wat het is .
Kennelijk is de optie dat een client het contract opzegt met alle shit die
dit met zich meebrengt voldoende machtsbasis om maar dingen door te drukken en normaal klantgericht gedrag niet meer nte gaan.
Jammer maar dag dag KPN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Elvir

04 December 2018, 11:23

Ik ben over het algemeen een zeer tevreden KPN en daardoor ook KPN georiënteerde klant. Nu heb ik helaas ivm financiële zaken mijn bedrijf moeten opdoeken en doe ik er alles aan om ergere gevolgen te voorkomen. Als je dan vervolgens aanklopt bij KPN met de vraag om de toestelbundel volledig te betalen en het abonnement te beëindigen, kom je van een koude kermis thuis.

We moeten schijnbaar eerst volledig failliet gaan voordat we aan een oplossing kunnen werken. Het extra abonnement (afgesloten voor een medewerker die uiteraard niet meer werkzaam is) kan met geen mogelijkheid vroegtijdig beëindigt worden zonder alle maanden van niet leveren te moeten betalen. De toestelbundel snap ik, dit is immers reeds geleverd, maar de telefonie kosten zijn een ander verhaal. KPN kan hierin voor mijn specifieke situatie niets beteken omdat het toevallig net niet in 1 van de hokjes past.

Erg jammer, onmenselijk en star van het bedrijf dat in mijn ogen als basis een goede dienstverlening zou hebben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,2

Review door Henk van den hurk

26 November 2018, 21:31

Heb sinds een jaar kpn had eerst brabant net nooit geen klachten .klantenser was altijd vriendelijk en behulpzaam.maar klantenserv kpn sturen je van kastje naar de muur . Ik heb al maanden problemen beeld tv als ik bel zegt men wij zien geen storing .klaar . Tot op heden nog niets opgelost ,wel monteur geweest op mijn aandringen ,monteur vertelde dat er meer mensen in de buurt dezelfde problemen hadden maar dat dit opgelost moest worden door kpn monteurs in de centrale. Van daag 26 nov weer gebeld met klantenserv . Die adviseerde mij om maar over te stappen naar een andere provider als ik het niet eens was met kpn. Savonds weer haperend en blokken in beeld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Rick

11 November 2018, 16:34

Ik ben al 9 jaar tevreden klant van onsbrabantnet (glasvezel). De diensten werkten uitstekend en ik heb nog nooit ook maar een seconde downtime gehad. Een jaar geleden heeft KPN onsbrabantnet overgenomen en er werd belooft dat er niks zou veranderen....
-Er zou wel een nieuwe modem komen maar die zou geïnstalleerd worden door een kundige monteur.
- Bij onsbrabantnet had ik een vast ip-adres gekocht voor mijn server. Kpn wilde dit echter niet voortzetten en in een telefoongesdprek verzekerde ze mij ervan dat het dynamisch adres nooit zou veranderen (dit adres is nu dus al 2x veranderd in een jaar).
-Aangezien we gebruik maakten van eigen routers/accespoints dacht ik het voor die gozer makkelijk te maken: Ik had 1 kabel klaar gehangen die naar de wan-poort van mijn router ging en het enige wat hij moest doen is die kabel in de experiabox prikken en dan zou alles werken. Na het werk kom ik thuis maar geen internet.... Na een halfuur zoeken naar het probleem kom ik erachter dat die pannenkoek een extra kabel aangesloten heeft tussen de experiabox en de Lanpoorten van de router waardoor de DHCP-servers in de clinch liggen. WAAROM?! De kpn monteur heeft dus moeite gedaan om mijn netwerk te saboteren.
- We maakten allemaal nog gebruik van de onsbrabantnet mail adressen die volgens kpn gewoon bruikbaar zouden moeten zijn. 2 dagen voordat mijn broertje op vakantie wilde gaan dacht hij nog ff snel zijn vliegtickets uit te printen. Dus hij probeert in te loggen op zijn webmail maar komt er niet in. Gebeld met de klantenservice maar die konden ons niet helpen en de technische dienst zou over 4 dagen terug bellen. "De oplettende lezer heeft natuurlijk gezien dat mijn broertje over 2 dagen in zijn vliegtuig wil zitten". Dat was volgens de klantenservice ons probleem en we zouden over 4 dagen terug gebeld worden. Ik ben toen zelf weer gaan zoeken en kwam erachter dat de wachtwoord eisen van KPN hoger waren dan van onsbrabantnet. dus toen KPN de adressen heeft overgezet is het wachtwoord van mijn broertje niet geaccepteerd. Hier heeft KPN toen niks mee gedaan en nu had mijn broertje een probleem. Ik heb vervolgens een nieuw wachtwoord ingesteld en toen kon hij er wel weer in. 4 dagen later belde de technische diens om het inmiddels opgeloste probleem op te lossen. het koste me ongelofelijk veel moeite om rustig te blijven en ze duidelijk te maken dat ze in het vervolg niet meer aan onze mailboxen mochten komen.
-Bij onsbrabantnet waren de tv-"kastjes" aangesloten op de coax kabel een misschien achterhaald (want "wie heeft er nog een coax aansluiting?") maar bijzonder effectief systeem. Alle diensten (full hd, uitzending gemist, opnemen enz.) werken perfect op meerdere plekken in het huis. KPN heeft echter een ander systeem. Benieuwd hoe ze het op gingen lossen bij de tv op de eerste verdieping (waar geen netwerkaansluiting voorhanden is) kreeg ik te horen dat ik maar een chromecast moest kopen... Deze toch maar aangeschaft ook al ben ik van mening dat KPN dit op moest lossen aangezien zij die overname door mijn strot hebben geduwd. Deze oplossing werkte zo beroerd dat we sindsdien die tv maar niet meer gebruiken...
-De experiabox heeft een eigen wil: aangezien wij een eigen wifi netwerk gebruiken heb ik de wifi (en ook de FON) op de experiabox uitgeschakeld. Maar bij elke update die door KPN naar de box wordt gepushed worden deze weer ingeschakeld. Dit geeft toch een vies gevoel: dat KPN tegen mijn zin bepaald wat er met mijn wifi signalen in mijn huis gebeurd...
Naast het feit dat we toch een paar dagen geen internet hadden door toedoen van KPN en dat het mij zoveel tijd kost om de problemen van KPN op te lossen zijn we ook meer gaan betalen.

Omdat ik ook al eerder een aanvaring met ze gehad omdat ze hebben geprobeerd mijn oma op te lichten stap ik zo snel mogelijk over naar een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door fred

10 November 2018, 19:51

Thuis overgestapt naar KPN daar werkt alles naar behoren.
Maar de belofte: Overal tv kijken is een wassen neus!
Mijn ervaring is dat onderweg KPN ITV kijken niet mogelijk is en alleen maar ergernis veroorzaakt. Als je iets hebt uit gezocht om te kijken krijg je ergens een melding "Error decoding media" en is het tv kijken afgelopen.
Eerst denk je nog dat het iets tijdelijk is en dat het morgen weer zal doen, of is de wifi van het hotel niet helemaal top is. Maar dit blijkt niet zo te zijn, KPN ITV werkt gewoon niet!
Ik heb het op allerlei apparaten geprobeerd (iPad, Samsung Galaxy. iPhone, windows laptop ) overal hetzelfde probleem!
Zoeken op internet of het probleem bekend is levert een bijzondere inkijk op de manier waarop KPN met klachten afhandeling omgaat.
Veel mensen hebben hetzelfde probleem, op het forum van KPN klagen veel mensen over hetzelfde probleem en een vriendelijke moderater staat ze dan te woord, doet in eerste instantie of degene met de klacht met een tot nu toe nieuwe klacht komt en gaat vragen stellen als: met welk apparaat heeft u het probleem? bij welk programma krijgt u de melding? en nog meer zinloze vragen. Nadat de klager zijn tijd heeft verspilt met het beantwoorden van alle zinloze vragen deelt de moderator de klager mee dat er op dit moment geen oplossing is, maar dat er z.s.m. een antwoord op komt.
2 maanden geleden stond onderstaand bericht op het forum:
Goedemorgen allemaal, we hebben inmiddels antwoord van de ontwikkelaars. Ze zijn bezig met een onderzoek waardoor deze foutmelding ontstaat. Als ze dit weten, dan kan er gekeken worden naar een oplossing. Zodra we meer informatie hierover hebben, dan delen we dit met jullie.
Leek veelbelovend, eindelijk na maanden een antwoord van de ontwikkelaars, (vraag me overigens af, hebben de ontwikkelaars maanden over de vraag gedaan en met de antwoord gekomen we zijn met onderzoek bezig..... of heeft het maanden geduurd voordat KPN de vraag heeft kunnen stellen aan de ontwikkelaars)
KPN is of incapabel of ongeïnteresseerd! voor mij een reden om zodra het contract afloopt over te stappen naar een andere aanbieder.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Anonieme gebruiker

05 November 2018, 09:27

I have a very bad experience with this company!!! They have worse customer service , they never solve your problem! Because they made me an offer tv and Internet, I am now in lots of trouble as they did not disconnect my old provider as promised and due to policy. They did not provide any solution and I have to pay lots of money to old provider.
They only care about sales.
2 days later from payment day I received 48 euros extra costs at my invoice . Thieves! Very unprofessional!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ninni

17 October 2018, 14:05

Sim gestolen gemeld toch extra kosten in rekening gebracht

Ik heb in afgelopen december gemeld dat mijn telefoon gestolen was. De gelukigge dader heeft een mooie rekening achtergelaten die ik in stukjes betaald heb. Dus na twee manden heeft KPN mijn abonnement geblokkeerd. (Wat boeit mij dacht ik, ik gebruik dat nummer nooit meer sinds ik zaaktelefoon heb). Ik heb het betaald gewoon vanwege de verplichte abonnement. Wanneer ik de schuld helemaal afgelost heb, hebben deze idioten een terugschakel cost in rekening gebracht (niet dat ze niet wisten dat de sim nog steeds geblokkeerd was). Met die dag heb ik het rest van mijn abbonement afgekocht en nooit meer zaak met dit bedrijf dat zijn klanten allen maar wilt beroven.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door WG1234

11 October 2018, 17:58

WAARSCHUWING VOOR SERVICENUMMER 1888 VAN KPN

Bel nooit naar dit zogenaamde servicenummer van KPN. Het kost € 1,- per minuut en deze hoge kosten blijven doortikken nadat je doorverbonden bent. De medewerker zou je hierover moeten informeren maar uit eigen ervaring weet ik dat dit soms niet gebeurt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Wim

08 October 2018, 15:42

WAARSCHUWING VOOR 1888

Pas op voor het servicenummer van de KPN voor nummerinformatie en doorverbinden. Het kost € 1,- per minuut en deze hoge kosten blijven doortikken bij het vervolggesprek. Je schrikt je wezenloos als je je nota krijgt. Ik heb geklaagd bij KPN. Maar een dominante dame wilde niet met mij in discussie. “U had op de website kunnen lezen dat dit een duur nummer is en u hebt zelf de keus gemaakt om u te laten doorverbinden.” Ze vertelde er niet bij dat de medewerker de klant moet informeren over deze hoge kosten. Dat was dus niet gebeurd. SLECHTE BEURT VOOR KPN !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Valerie

23 September 2018, 12:40

Overgestapt naar KPN, grootste fout ooit. Geen bereik en amateuristisch personeel dat niets kan oplossen.

Ik heb op hun aanraden een "prepaid abonnement" genomen waarbij je maandelijks los je bundel koopt. Ik kan niet bellen/internetten/sms'en. KPN zelf heeft totaal geen verstand van zaken en talloze belletje met de klantenservice en in de winkel kan het probleem niet opgelost worden. Het ergste van alles; het geld wat ik op de telefoon heb gezet maar niet kan gebruiken willen ze niet eens terug betalen.. Wát een oplichterij.. Direct weer overgestapt naar een andere provider, nog veel goedkoper ook, en sindsdien geen problemen meer gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wouter

06 September 2018, 07:44

Wat een ongelooflijke stel amateurs die zich verschuilen achter elkaars afdelingen. Samenvatting van een communicatieve dienstenverlener: ........geen gehoor.......

Ervaring: na een verhuizing van mijn bedrijf 2 maanden zonder telefonie gezeten door meerdere fouten van KPN. Een aaneenschakeling van ellende. Met als toppunt de opmerking dat ik telefonisch niet bereikbaar was.........

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wilhelm

05 September 2018, 14:15

Schofterige behandeling KPN, omdat KPN van zijn oude internet abonnementjes af moet, duwen ze gewoon willens en wetens een onbeschofte verhoging door je strot. Dan ga je namelijk vanzelf wel. Je moet dan wel even een ander abonnementje afsluiten bij ze. Nee KPN zo werkt dat niet, maar dat pikt KPN natuurlijk niet en dan sluiten ze je gewoon af.
E-mails worden uiteindelijk niet meer beantwoord, ze kunnen geen contracten laten zien en sturen dan gewoon een briefje van de monteur die de aansluiting had gemaakt, en ga maar door. Terwijl ik alles naar ze toe stuur houden ze voet bij stuk en je hebt geen poot om op te staan want ze sluiten gewoon af. Dit beleid moet je lekker blijven volhouden KPN.
Zorg dat je NOOIT maar dan ook NOOIT iets met KPN van doen hebt. En dan te bedenken dat dit zakelijk ook nog eens is.
Je kunt nog wat nalezen op
https://zakelijkforum.kpn.com/internet-9/internet-only-zakelijk-zomaar-dubbele-bedrag-schofterige-behandeling-11303/index1.html#post23095

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

30 August 2018, 12:04

Al van het begin ben ik niet blij met het beleid van Kpn. Het verbaast mij hoe verschillende medewerkers van Kpn tegen klanten kunnen liegen. Echter houden ze belangrijke informatie achterwege waar de klant pas later achter komt omdat ze zoveel winst willen maken. Een ander collega zegt dit een ander zegt dat, o ze kunnen de aantekening van hun collega niet meer vinden. Steeds verkeerde informatie of informatie dat niet meer van toepassing is. Moet je helemaal opnieuw beginnen omdat ze hun eigen commissie willen hebben. Heb je eindelijk het contract afgesloten na zoveel gedoe, zie je pas heel laat dat je onnodige kosten heb gemaakt omdat ze niet direct waren. Meld je dat zeggen ze o maar het staat duidelijk in uw contract (een contract die je nooit heb ontvangen). Of het staat duidelijk online, zeg me waar want ik kan het niet vinden.

Nadat er meerdere keren onterecht teveel is afgeschreven omdat ze alles door elkaar gooien waar de medewerkers van kpn het zelf niet eens begrijpen, hebben ze besloten om ons een bepaald bedrag terug te betalen. Afgesproken met een van de leidinggevende dat we vanaf nu een vast bedrag zullen betalen tot het einde van ons contract met die 20 euro korting dat ons werd gegeven. Echter vandaag zie ik vandaag dat ze met 6 euro zijn gestegen. Ik bel natuurlijk. Zeggen ze van 20 euro nu 14 euro korting, waarom is niet duidelijk. Maar vanaf nu geen 20 euro korting meer. Is mij zogenaamd duidelijk verteld en staat in het contract (waar ik nog steeds op wacht). Een ene mevrouw Vicky Castañeda Saquicela was niet bepaald klant vriendelijk en had nog het lef om te zeggen dat sinds het afsluiten van de kpn een contract er nooit onregelmatige bedragen zijn afgeschreven. Wat natuurlijk niet waar is. Ik ben helemaal klaar met Kpn en hun leugens. En ben zeker niet van plan om mijn contract met hun te verlengen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door N

06 August 2018, 13:47

In Mei heb ik gechat met een van de medewerkers van KPN en is mij een nieuw aanbod gedaan om klant te blijven bij KPN. Ik ben (vandaag was) klant bij KPN en eigenlijk altijd tevreden, maar ik betaalde veel te veel per maand. Tevreden sluit ik het chat gesprek en wacht op een bevestigingsmail. Helaas heb ik deze mail nooit ontvangen, maar we weten allemaal dat fouten maken menselijk is... Dus ik kom opnieuw in contact met KPN waarnaar er bij mij wordt aangegeven dat het voorstel niet met terugwerkende kracht kon ingaan, maar die medewerker het die maand zou regelen (halverwege juni). Tot mijn verbazing is het wederom niet gelukt om hun afspraak na te komen en kom ik nogmaals in contact met een medewerker van KPN, nu telefonisch. Wederom wordt mij van alles toegezegd en toen ik nog geen bevestigingsmail had ontvangen, ben ik overgestapt naar Telfort met een mooie aanbieding.

En jawel hoor... ik word gebeld waarom ik weg zou gaan en dat hij mij een nieuw aanbod mocht doen. Na lang in gesprek te zijn geweest heb ik ze nog 1 kans gegeven en aangegeven dat ik mijn aanvraag bij Telfort zou annuleren.

Wat er toen gebeurde.... Tja, het voorstel wat was aangeboden was onmogelijk en nergens terug te vinden. Één grote grap! Ik ben zo ongelooflijk klaar met KPN Klantenservice. Zoek een goede manager en zorg dat je systemen op orde zijn in plaats van ''verschillende afdelingen'' de schuld te geven.

Al met al... Na 5 telefoontjes is het nog steeds niet geregeld en stap ik over. Oh ja... En Spotify werkt niet meer samen met KPN, mocht je het nog niet weten. Ik snap Spotify volkomen!

Waardeloos!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

03 August 2018, 18:43

Wanneer je KPN belt en info vraagt over televisie storing die ruim 2,5 uur duurt, weet men van niks. Vreemd genoeg wel dat het "de hele avond duurt". Men verzwijgt dus het nodige voor (trouwe) klanten als dank.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door wijzenbeek

17 July 2018, 16:36

nieuwe aanbieding gekregen om internet te vervangen voor een betere optie en een betere prijs. Achteraf blijkt dat ze zowel de oude en de nieuwe dienst berekenen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Linda

14 July 2018, 12:22

De reperatie service is echt waardeloos, sinds ze het uitbesteden aan teleplan.nl

Mijn verhaal is als volgt: Vroeger, als ik schade had aan mijn telefoon, ging ik gewoon aar een primafoon business point, je gaf je telefoon nummer op, ze zagen of je verzekerd was etc, en dan werd je meteen een noodtoestel gegeven, en werd de schade gerepareerd, wat mischien even kon duren. Dus geen probleem.

Nu: ik ging naar de business point, en gaf aan dat ik schade had, kreeg nu te horen dat het via teleplan gaat, dus, je vult een online formulier in, met alle gegevens die ze nodig hebben, je stuurt je toestel op, en dan denk je dat alles in kannen en kruiken is, maar nee, ze geven je een prijsopgave voor de reperatie, of je kan kiezen om de onderzoeks kosten te betalen, en dan sturen ze het toestel terug. DUs: meteen gebeld, en vermeld dat ik een toestel verzekering heb. Dan denk je dat het nog goed komt, maar nee, KPN betaald de onderzoeks kosten, en het toestel werd weer terug gestuurd, nu blijkt het dat zo een reperatie weer via een ander kanaal moet: je word verwezen naar toestelverzeking.kpn.nl en dan begint het hele gedoe weer, ben zo wat een maand mijn toestel kwijt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Anonieme gebruiker

06 July 2018, 19:50

Vanavond gebeld om een verhuizing door te geven, super sympathieke gast aan de telefoon. Heeft voor ons het abonnement naar beneden geschroefd! Super geholpen, zoals altijd!!! Wij blijven erg graag klant bij KPN!!

Bedankt voor de hulp (En het geduld)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Denk je dat

04 July 2018, 03:34

WAARDELOOS BEDRIJF

Beste KPN,

Onlangs mocht ik mijn mobiele telefoon abbonement verlengen. Aangezien ik al JAREN klant ben van jullie toch maar besloten om het te gaan verlengen. Eenmaal bij verlenging heb ik een nieuw toestel gekozen en hierbij de keuze gehad om het af te halen bij een Kpn afhaalpunt.

Na een paar dagen een email ontvangen met een bevestiging van zowel KPN als Post NL dat mijn pakket bezorgd is bij de desbetreffende afhaal punt.

Mijn vrije dag opgeofferd en tankkosten gemaakt heen en terug voor jan doedel. Eenmaal bij aankomst vertelt de Kpn medewerker dat het niet verwerkt zou zijn in hun systeem en ik mijn pakket niet mee kan krijgen. Het pakket zou achterin bij hun liggen maar ik kreeg het niet mee.

Hierna email laten zien en zelfs het contract maar alsnog niet mijn pakket meegekregen. Hierna zei de beste man: er is iets mis gegaan en dit zou 10 min of zelfs een dag kunnen duren. Misschien kunnen we de order opnieuw plaatsen?

Nou Kpn bij deze heb ik vandaag besloten dat ik hem niet meer ga verlengen en hierbij is de bestelling ook gelijktijdig na vandaag geannuleerd.

Jullie moeten ten eerste wat aan jullie prijzen gaan doen en al helemaal voor de klanten die al jaren klant zijn van dit bedrijf. Want de prijzen die gaan echt nergens over. En wat er vandaag gebeurd is had niet moeten gebeuren en had per direct in de winkel gecompenseerd moeten worden met iets anders . In ieder geval kwam daar geen voorstel uit vanuit jullie kant.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

15 June 2018, 13:59

wij waren bij Kpn in Spijkenisse .
Wij hebben hier zo'n ander half uur gewacht, daarbij waren er ook nog 8 andere wachtende.
Hier hebben ze totaal geen haast en staan hier met 2 personen.
dat stralen ze ook uit, dat er geen haast in zit.
Wij komen hier nooit meer een waardeloze zaak waar de klant geen koning je zit gerust 2 uur te wachten wij zijn na ander half uur weg gegaan.
Je kunt beter bellen naar Kpn daar krijg je wel waar voor je geld
Jammer dat dit zo gelopen is voortaan bellen wij naar kpn.


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

01 June 2018, 14:15

waardeloze service ! telefoon en internet lag eruit ( dus ook geen pin) en heb een restaurant sturen ze pas "eventueel "na een dag een monteur

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Kevin

17 April 2018, 14:27

Bestelling was een week kwijt en ze wisten zelf niet waar mijn pakket was. Aan het lijntje gehouden en medewerkers spreken elkaar tegen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Michel

28 March 2018, 23:11

Ik ben een zakelijke klant van KPN. Telefoon, internet, beveiligde pin lijn, etc. Enkele weken geleden een mailtje gehad dat er 28 maart 's nachts tussen 2.00 en 7.00 uur onderhoud en updates aan het netwerk plaatsvinden. Ok, prima. Ik had vanochtend dus gewoon géén internet meer. Ik heb een autobedrijf, apk afmelden, diagnoses, pin-betalingen, bedrijfsvoorraad etc. Alles ligt plat. Afspraken kan ik niet nakomen, moet ik verzetten. Na zéér slechte ervaringen met klantenservice in het verleden, toch maar weer aan het bellen...
Na 20 minuten wachten, vier keer doorgeschakeld en hetzelfde verhaal vier keer verteld te hebben, moet daags erna een monteur komen zeggen ze. WAAR-DE-LOOS, te gek voor woorden. Wat een k#tbedrijf, met een bende van een klantenservice. Hoop op een grondige reorganisatie daar.
Als ik mijn klanten zo behandel, ben ik in de kortste keren werkloos. Verschrikkelijk, wat een bende daar.
NOOIT AAN BEGINNEN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door kpnhater

27 March 2018, 11:23

Wat een baggerbedrijf met een baggerservice! Vandaag 2 !!!!! uur bezig geweest van kastje naar de muus gestuurd!

Weer een klant kwijt, omdat men blijkbaar geen oplossing weet voor hun eigen fout!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door P.J

05 March 2018, 16:17

Waardeloze service! Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Slechte service bij de kpn winkel, ze willen niks voor je doen alleen je verhaal aanhoren. Dit is hetzelfde als je naar de klantenservice van kpn belt, je wordt tig keer doorverbonden en vervolgens moet je elke keer opnieuw je verhaal vertellen. Kantenservice kunnen ze beter een ander woord voor bedenken bij kpn, het komt iig niet overeen met wat ik onder klantenservice versta. Asurion verzekering zeer zeker NIET afsluiten bij je mobiele abonnement hier geven ze je geen correcte informatie aan de telefoon als je belt dat je mobiele telefoon kapot is. Vervolgens krijg je geen nieuwe telefoon maar moet je wel een eigen risico betalen. Niemand kan mij vertellen hoe oud de telefoon is die ik opgestuurd krijg, terwijl mijn eigen (kapotte) NET 1 jaar oud is. Alle medewerkers verschuilen zich achter een ander en anders wel achter de voorwaarden. KPN heeft vast graag klanten, maar klanten met problemen niet! Die helpen ze iig niet klantvriendelijk of met goede service!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Onno Posthumus

23 February 2018, 13:44

Dinsdag 20 februari 2018 is bij graafwerkzaamheden door BaasBV aan de Hoflaan een kabel geraakt zodat wij geen pin, internet en telefoon hebben. KPN doet helemaal niets. Donderdag 1 maart is de eerste mogelijkheid dat we geholpen worden. Wij als Tennispark De Delftse Hout voelen ons niet serieus genomen door KPN. We zien ook geen andere mogelijkheid om via social media bedrijven te waarschuwen voor KPN. Door deze houding komt de continuïteit van je bedrijf in gevaar. #nooitmeerkpn
Graag delen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door jennifer

20 February 2018, 13:54

Grootste k*t bedrijf. Aan de telefoon zeggen dat het abonnement maandelijks opzegbaar is, en vervolgens een einddatum hebben. Zodra je contact opneemt. Kun je het afkopen. Waarbij je duurder uit bent dan het gewoon helemaal afbetaald.

Grote Oplichters!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Stefan

30 January 2018, 17:23

Gemaakte afspraken komen ze niet na. KPN geeft aan dat service hoog in het vaandal staat. Maar dit is alles behalve. Ik zou een nieuw toestel krijgen omdat mijn oude mobiel defect was. Vervolgens geeft KPN aan dat ik geen klant meer ben (Had mijn abo inderdaad stop gezet vanwege al het gezeik wat ik in de afgelopen 2 jaar heb gehad). Om deze reden zou ik geen recht meer hebben op een nieuw toestel. Vervolgens blijkt dat ze een fout hebben gemaakt met het afsluiten van mijn abo. Waardoor mijn abo twee maanden langer doorloopt. Er verdwijnen zo maar zenders (waar je niks voor terug krijgt) en sommige kosten worden tijdens je abo duur ineens hoger (zoals bellen in het grensgebied). Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met het benoemen van het aantal klachten die ik heb over KPN.

Voor de hoeveelheid geld wat je betaald krijg je er een slechte dekking, service en veel gezeik voor terug.

Ik ben blij dat ik nu voor tele2 heb gekozen. Je krijgt veel meer waar voor je geld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Rosa

02 January 2018, 18:22

Helaas zijn er naar mijn weten niet veel goede alternatieven, ik hoor over andere providers ook vaak slechte verhalen. In elk geval is het bij KPN een groot zooitje; elke medewerker en monteur komt weer met een ander verhaal en heeft geen idee van wat de vorige persoon heeft besproken/aangesloten. De verschillende afdelingen binnen KPN (zakelijk, KPN 1, particulier) hebben een zeer slechte communicatie onderling. Bij storingen moeten wij vaak meerdere malen bellen naar verschillende nummers en doorvragen voordat het probleem wordt gevonden. Ik hoop dat er een grote reorganisatie komt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Sandra

16 December 2017, 09:56

Het enige wat prima is aan KPN is de dekking. De service is echt verschrikkelijk. Je word continu met verschillende verhalen en beloftes van het kastje naar de muur gestuurd en ondertussen word er niks geregeld. Mijn nieuwe provider krijgt voor mij geen goedkeuring bij KPN voor nummerbehoud doordat bij KPN allemaal fouten gemaakt worden in de communicatie en ik daar nu de dupe van word.
Nooit meer terug naar KPN!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Wilfried Ligthart

07 December 2017, 16:35

Wat een waardeloos bedrijf, als je onvriendelijk behandeld wilt worden en weken moeten wachten op je telefoon dan met je hier zijn. Ik ben weg bij dit waardeloze bedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anko

27 November 2017, 21:35

KPN bied een dienst aan, ik heb een contract, vervolgens werkt het niet, ik bel kpn klantenservice, die man kan mij niet helpen zegt hij, ik vraag naar iemand die wel het probleem kan verhelpen, hij zegt ik kan je niet met iemand anders doorverbinden. ik vraag hem dan even per mail te laten weten dat hij niet in staat is het probleem op te lossen, dat kan hij ook niet. ik wil mijn contract opzeggen, wat denk je? dat kan niet zegt hij want u heeft een jaarcontract en dat het niet werkt maakt niet uit.
Wat een vuile klootzakken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door nick

15 November 2017, 11:33

KPN DE TELECOMSPECIALIST,

zelfs mijn oma kan betere service bieden op het gebied van telefonie,
als je zakelijke telefonen het niet doen word je zogenaamd door de 2de lijns monteuren terug gebeld en dat wel binnen 72 uur, echt een super service (sarcastische opmerking) en als je dan na deze beleberde service ook nog niet word teruggebeld binnen 72 uur gaat het wat mij betreft niet meer om slechte service, als ik het slechte service zou noemen zou dit een belediging zijn voor slechte service,
daarbij heb ik afgelopen 2 weken meer als 3,5 uur aan de telefoon gehangen omdat ze ook lekker snel zijn met het uitzoeken welke afdeling ze moeten bereiken
Het licht nooit aan het netwerk maar aan ons toestel die net 2,5 jaar oud is en door hun geleverd zijn er zit dus blijkbaar een houdbaarheidsdatum aan hun toestellen ik denk dat ik hem begin te ruiken van de bederving ( aangezien dit volgens hun mogelijk is
mijn advies nooit bij kpn gaan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Laurens

02 October 2017, 12:20

Komt afspraken niet na. Het duurt een eeuwigheid voor je aangesloten bent! Blijf hier weg!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door nico

29 August 2017, 21:24

ik heb vele jaren bij de KPN gezeten met alles in een pakket .
ik had last van slechte verbinding .internet dat steeds uit viel geen tv kunnen kijken op een laptop/tablet in de tuin .
kortom een drama en was helemaal niet tevreden
om de 3 a 4 maanden stond er wel weer een monteur voor de deur om te kijken of hij het probleem kon oplossen .
ze hebben hier al alles gedaan nieuwe routers/experiaboxen nieuwe kabels nieuwe kastjes voor de tv ,uiteindelijk was het het wifi signaal dan weer niet goed .
weer een monteur extra wifi versterker moeten aanschaffen .
nou ook niks is er nog slechter op geworden .
ik heb dus besloten om over te stappen naar de Ziggo .
toen de KPN daar lucht van kregen zijn ze het signaal gaan knijpen ,en toen ik daar over ging bellen .
kreeg ik via de storingsdienst te horen dat ze ook niet meer dan 35 mbit naar binnen kunnen sturen bij mij .
maar wel ruim 9 jaar voor snel internet betaald */- 100 mbit
leve de KPN ik ben zo blij dat ik morgen van deze slechte club af ben en dan bij de Ziggo zit .
kijk er nu al naar uit

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Petra

01 August 2017, 20:00

Ik kreeg elk jaar korting voor 3 maanden . Moet je zelf aan denken geen probleem . Maar het is dit jaar afgeschaft . Nou dan ga ik over naar Ziggo . Heb ik Max Verstappen erbij .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

06 July 2017, 23:45

Zo kort mogelijk wat er gebeurd is;
We zijn klant bij KPN met tv, internet en 3 telefoon abonnementen.
Vorige week een prepaid nummer over laten zetten naar een abonnement MET nummerbehoud. Alles bevestigd gekregen, maar iets ging er mis. Dat kan overal gebeuren en daar heb ik alle begrip voor maar naarmate de dagen vorderden werd het echt van kwaad tot veeeel erger!
De eerste dagen had ik een vervangend nummer, daarna had ik mijn eigen nummer (leek alles goed), de dag daarna had ik geen netwerk meer en de dag daarna belt er een vreemde vrouw met MIJN nummer naar mijn andere telefoon! Die ook nog vrolijk verteld dat ze in al mijn groepsapps zit en allemaal berichten en foto's krijgt!!!
Dan KPN alweer bellen, voor de 20ste keer hetzelfde verhaal vertellen en dan VOOR LEUGENAAR UITGEMAAKT WORDEN!!!
Want het kan niet wat ik vertel en ik moet nu eens eerlijk vertellen wat IK voor raars gedaan heb...!
Dan mag je niet kwaad worden want ARJAN OOST van de helpdesk verbreekt dan gewoon de verbinding omdat er niet met mij te praten valt!!!

Echt, KPN heeft een geweldige service als je iets wilt bestellen, maar het is onmenselijk hoe ik vandaag behandeld ben door de "servicemedewerker" ARJAN OOST!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door ineke

26 May 2017, 18:01

Ik ben zeer tevreden de monteur was heel vriendelijk en netjes alles doet het goed ben er blij mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Abbenhuis

10 April 2017, 17:48

ach ach ach wat erg dit bedrijf. Zo'n klantonvriendelijk en niet klantgericht bedrijf heb ik lang niet meegemaakt. En dan ook nog eens om klant te worden met een alles in 1 pakket. Afspraak maken voor installatie lukt niet en moet minimaal 6 keer voor nagebeld worden en iedere keer zeggen dat de afspraak is gemaakt en dan van de volgende horen dat er niets in staat. Na de zesde keer dan eindelijk gelukt en dan laat de monteur je vanochtend op de afspraakdatum gewoon staan omdat hij het adres niet kan vinden....en dat in deze tijd. Vervolgens weer 6 contact gehad maar niemand belt terug ondanks toezeggingen en ze laten je gewoon staan. Super onvriendelijke klantenservice en praten allemaal langs elkaar heen. Wat heb ik een spijt dat ik van Ziggo ben overgestapt naar KPN ( alleen gedaan omdat nieuwe woning overal glasvliesaansluitingen had). Omdat niemand de afspraak nakomt heb ik maar gevraagd of zij alstublieft mijn nieuwe aanvraag wilde annuleren zodat ik geen klant hoef te worden maar dan heb ik in eens een jaarcontract waar ik aan vast zit. De enige die de afspraken niet na hoeft te komen is schijnbaar KPN. Nou ik weet wel war die eerste K voor staat in KPN. Indien het niet hoeft dan raad ik iedereen af om over te stappen naar KPN, wat een verschrikking!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Demi

13 March 2017, 09:47

Meest slechte klantenservice die ik ooit tegen ben gekomen. Elke keer dat ik contact opneem krijg ik een ander antwoord, en problemen worden verre van opgelost. Ik ben al 2 maanden bezig om mijn contract af te kopen maar dit wil nog niet lukken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marit

26 January 2017, 16:54

Ontzettend slechte service met personeel dat je continu verkeerde informatie geeft en het vervolgens niet oplossen. Wij betalen elke maand meer dan € 100,- aan deze ellendige organisatie maar service kun je niet verwachten. Ik zou deze provider zeker niet aanraden en hoop dat er eens wat wordt gedaan aan de machtspositie van dit soort bedrijven!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dino

21 December 2016, 13:27

Oplichters!! Wiebe van der Warf is een ''klantexpert'' maar gaat met je om als afval. Doet alles uit zijn eigen belang geldwolf! Hij komt niet met een oplossing maar voor het vullen van zijn eigen portemonnee. Afspraken boeien hem niks en luisteren kan hij eigenlijk ook niet. Jammer dat je zulke mensen in je bedrijf hebt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door piet

05 December 2016, 18:08

bij storing aan kabel en tv wordt je via de servicedesk niet verder geholpen, jammer van zon slehte service

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ellen

05 October 2016, 04:44

Zeer slechte ervaringen met KPN . Heb KPN compleet aangeschaft maar alles is misgelopen . Onfatsoenlijke medewerkers die elkaar tegen spreken. Uren aan de telefoon gehangen (ook vanaf mijn vakantieAdres). Heb uiteindelijk KPN maar opgezegd maar zit vast aan een heel duur mobielabonnement.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Margriet

01 September 2016, 18:07

Vanmiddag achtereenvolgens 40 minuten, 25 minuten en nog eens 20 minuten aan de telefoon gehangen met de klanten’service’ van de KPN. Al die tijd op mijn kosten natuurlijk. De medewerker ‘mag’ mij namelijk niet terugbellen als er na de eerste 40 minuten een afspraak op mij zit te wachten, en nee, alles even op een rijtje zetten in een e-mailtje kan niet, want hij kan me geen e-mailadres geven waar ik dat naar toe zou kunnen sturen.
Specificaties van belgegevens? Alleen van de laatste 2 facturen, verder gaat de administratie van KPN niet.
Laatste gesprek norse onvriendelijke meneer. ‘Wat wilt u nou? De facturen of de specificaties?” Ik wil beide graag! Blijkt onoplosbaar en te moeilijk voor KPN.
Droevig.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

30 July 2016, 18:10

Geen duidelijke vermelding dat je televisie viq internet kijkt. Via 1 of andere kabel maar als leek zegt me dat niets.

Dus als je geen hele kabel door je huis wil moet je 2 draadloze ontvangst sets kopen, samen 120 euro. Deze mogen niet in verlengsnoer om kwaliteit te kunnen waarborgen. Dus moet je al stopcontact hebben vlakbij je tv. Dan moet je die ontvanger insteken en via kabel verbinden met TV. Boven moet hetzelfde gezien daar geen internetaansluiting is.

Conclusie: wat is er nu draadloos? Best komisch toch?
En kpn jaagt je door onduidelijke info als leek stevig op kosten. Kortom: oplichterij.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Raveena

28 July 2016, 19:22

Voor het eerst op mezelf gaan wonen, kpn alles in 1 pakket afgesloten (basis instap 47,50 p.m) waarvan de eerste 3 maanden 35,-

Bij het afsluiten van het contract werd duidelijk dat in mijn woning nog een verbinding/kabels moesten worden gelegd voor tv en internet, die tijdens een renovatie waren weggeknipt.

Bij het afsluiten van het contract was ook duidelijk uitgelegd dat rekeningen pas zouden komen op het moment dat het modem staat aangesloten!!

Dit is dus niet waar!! Jammer genoeg een enorm lakse huisbaas met als gevolg dat ik vanaf mei 2016 tot juli 2016, 3 rekeningen heb moeten betalen terwijl ik pas begin juli gebruik ben gaan maken van dit pakket.

Elke keer medewerkers aan de telefoon, misschien nu wel tientallen keren mijn situatie opnieuw uitgelegd. Mooie beloftes dat ik mijn geld terug krijg, maar blijf wel facturen krijgen en telkens als ik bel weten ze niet waar ik het over heb en begin ik dus weer bij het begin. Blijf niet steeds bellen, en ben zeker gestopt met betalen

Tevens ook helemaal geen gebruik kunnen maken van die actie (eerste 3 maanden voor 35 euro). Grootste oplichters van Nederland!

Ik betaal niks meer! (niet eens 1 ster waard!)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door jan

14 July 2016, 19:06

Bedrijf heeft 0 oog voor de klant.
Ik heb mijn abonnement verlengt en wilde daarbij een verzekering afsluiten. Deze optie stond niet vermeld op de site. Ik ben naar de winkel gegaan en kan hem niet meer verzekeren omdat het binnen 2 weken moest. Dit terwijl mijn abonnement eigenlijk pas over
Vervolgens gaat mijn telefoon dus inderdaad kapot.
Ik heb hem opgestuurd voor reperatie waas hij 21 juni is ontvangen.
24 juni is de onderhoud gestart. Vervolgens heb ik 11 Juli 3,5 week later de prijsopgave gehad. Ik wil de kosten van de reperatie betalen en dit blijkt echter onmogelijk te zijn vanwege een niet werkende link. Nu is het weer een week verder, en de reperatie gaat nog minimaal 2 weken duren. Ik ben dus 6,5 week mijn telefoon kwijt. betaal 2 keer 55 euro maandelijkse kosten voor een dienst die ik nu dus niet ontvang. Van de telefoonservice moet ik naar de winkel, en van de winkel moet ik naar de telefoonservice bellen. ik wordt van her naar der gestuurd maar niet geholpen.
Zoals ik al zei waardeloos bedrijf dat geen ogen voor zijn klanten heeft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ata Koc

08 July 2016, 18:01

Ik ben al jaren klant bij KPN en had hier nooit problemen mee. Vorig jaar heb ik alles in 1 pakket gekocht en zodra ik de interactieve tv inschakel viel mijn Wi-Fi weg, dus na lang gesprekken voeren waren ze bereid om de interactieve tv om te zetten in Digitenne. Ik heb dus toen twee digitenne decoders met 2 smartcards gekocht en deze laten activeren... Ik kon kort geleden overstappen naar een andere provider en mijn schoonzoon had intussen ook Digit enne aangeschaft...Normaliter kan je als je een eigen smartcard had gekocht deze gratis en kosteloos laten activeren... Maar wat hebben deze oplichters gedaan.. Alle koop decoders verkocht en hierna deze in feite onbruikbaar gemaakt zodra je deze een keer hebt stopgezet... Dus al met al hun oude troep aan de consument aangesmeerd en nu kan je deze niet meer kosteloos gebruikers... Naar mijn mening is dit de boel besodemieteren, OPLICHTEN... Ik voel me gewoon letterlijk en figuurlijk GENAAID, BESODEMIETERD, OPGELICHT.. KPN heeft zijn zakken gevuld met ONZE geld omdat zij wisten dat de oude decoders cq SMARTCARDs niet meer GRATIS gebruikt konden worden en DIT WISTEN ZE..

PS. IK heb ze allemaal 1 ster gegeven omdat GEEN ster niet mogelijk is

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Lisa

01 July 2016, 00:13

We hebben nu een kleine twee maanden het genoegen met KPN, in de hoop gebruik te kunnen maken van KPN compleet. Het lukt niet. True story:

1. KPN verkoopster smeert ons op 9 mei een pakket aan dat zo mooi is, dat ze zelf nog meer betaald (quote). Ingangsdatum 10 mei.

2. De monteur komt z.s.m. langs om het modem aan te sluiten: dit betekent een maand later op 10 juni. In de tussentijd ontvangen we een Doe-Het-Zelf Installatiepakket.

3. Er arriveert zelfs een tweede Doe-Het-Zelf Installatiepakket. Als ik op een blauwe maandag weer met ze aan de lijn hang vraag ik daar eens naar. Kan ik dit niet zelf? 'Jahoor mevrouw, ik heb daar al het vertrouwen in. Gewoon de stekker erin, u heeft instant internet!'. Ik bleek toch een monteur nodig te hebben.

4. De monteur komt niet opdagen op de geplande datum, als je een dagdeel thuis blijft van je werk. Vier telefoongesprekken later met vier aardige mensen is het nog maar de vraag of ze op ons voorkeurstijdstip terug kunnen komen (niemand geeft immers garanties). Dit lukt per toeval.

5. Op 23 juni is dan eindelijk alles aangesloten. Wel draadloos, een kabel kost je een kleine 100 euro extra. HBO gaat er een dag of twee over doen, daarna moet alles beschikbaar zijn.

6. De down- en uploadsneldheid blijken zo'n 10 om 4 Mb/s te zijn (voor een pakket van 100Mb/s, glasvezel nieuw), we hangen opnieuw aan de lijn en krijgen ondanks de twee dozen een nieuwe router toegestuurd. De oude worden hergebruikt en er gaat wel eens iets mis met schoonmaken (...)

7. Ondertussen blijkt dat het ze niet lukt om het adres van de abonnementhouder te wijzigen. Het nummer blijft plakken aan het adres van de ouders, die ook KPN compleet hebben (en dezelfde achternaam), maar een ander adres. Ik bedoel hiermee dat ze op dit moment al 7 keer beloofd hebben dat nu toch echt alles klopt en is doorgevoerd (Echt mevrouw? Ja, echt.) Daarna krijg je een verwarde voicemail 'dat uw nummer nog steeds niet op het juiste adres staat, dat er onduidelijkheid is'. Het lijkt dat we dit zelf moeten oplossen, dus we bellen opnieuw.

8. Bovenstaand blijkt er de reden van te zijn dat HBO niet werkt, de factuurgegevens zijn namelijk ook niet consistent. We bellen, worden doorverbonden, moeten opnieuw bellen om persoon 1 weer te spreken, die verbindt ons door naar iemand die ons niet verwachtte. Bij iedereen doe je je hele verhaal, niemand kan er iets aan doen, iedereen biedt z'n excuses aan. Letterlijk.

9. We blijven kalm (je moet je frustratie niet misplaatsen) en vragen naar een manager, maar die komen 'helaas' nooit aan de lijn. Een dergelijk escalatieniveau bestaat dus niet. Of we over vijf werkdagen terug willen bellen, om te kijken of het dan wel geregeld is. Alle Systemen Zouden Het Dan Herkent Moeten Hebben (...)

Het is nu 30 juni. Tv werkt, internet werkt voor nu goed genoeg. HBO is er dan niet. Er zijn hier 4 mensen geweest om iets te brengen, halen, of aansluiten. We hebben zo'n 25 verschillende medewerkers telefonisch gesproken, met een totale beltjid van zo'n 15 a 20 uur. De actie voor 6 maanden loopt al wél vanaf 9 mei, we zijn nergens voor gecompenseerd. Niemand van de mensen die we spreken is of voelt zich verantwoordelijk, niemand KAN ons überhaupt helpen (dit zeggen ze dan zelf). Dan heb ik het nog niet eens over hoe de gesprekken zelf gaan, hoe je je telefoonnummer moet intypen bij het begin van een gesprek en na het opnemen standaard om je telefoonnummer wordt gevraagd. Of over dat zij intern vaak niet kunnen doorverbinden en je vragen terug te bellen naar hetzelfde nummer waarnaar je op dat moment belt! Dat ze geen interne overdrachten doen en niets mogen regelen voor iemand zonder dat ze diegene aan de lijn hebben. Laat staan die wachtmuziek.

Het lijkt dus goed te gaan met KPN, klantvriendelijkheid staat laag op de lijst en blijkbaar hebben ze zonder dat prima bestaansrecht. Ik heb te doen met alle callcenter medewerkers, die merkbaar allemaal goed willen doen, maar daar geen tools voor hebben. De service die ze vanuit KPN kunnen bieden is namelijk gewoon slecht. Wat heb je eigenlijk aan een 0800 nummer dat 24/7 bereikbaar is, als je alleen maar stappen achteruit maakt?

Lamgeslagen van de ellende en het gevoel dat je er nu al bijna bent, gaan we toch door. Dit kan niet lang meer duren! Je houdt vast aan de illusie dat je nog wat te zeggen hebt als het erop aankomt, omdat ze je zo slecht behandelen. We zien toch langzaam in dat we dat ei binnen KPN nooit meer kwijt kunnen, het boeit ze simpelweg te weinig.

Wij hebben ze nog een laatste kans gegeven, maar als je de mogelijkheid nog hebt: misschien moet je het dan niet doen. Mocht je het toch aangaan, leg vast een logboekje aan :) Sterkte!

PS. Stap 10 is binnen: we krijgen een ontvangstbevestiging binnen van de adreswijziging. Het lijkt erop dat ze het pakket van de ouders hebben overgezet naar ons adres. Morgen maar weer eens bellen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Cumali Atli

01 June 2016, 23:09

ze zijn echt amatuer bedrijf ik had tweede nummer besteld en ik ben al 3 maanden bezig ze geven elke keer een andere levering datum en ze beloven en dan zeggen nee soryy en ze zegen soryy ik kan niks aan doen ik kan geen informatie geven ik weet niet enzo waarom zit je daar dan als je niks kan doen en als je niks weet moet een andere bedrijf bellen vragen wat de probleem is en nu hebben ze mijn eerste telefoonnummer ook uitgedaan en ze weten niet waarom en ze kunnen niks aan doen en die klantservice kan niks doen en dit is een taxi bedrijf dus mensen kunnen niet ons berieken nu IK ZEG ALLEEN NIET DOEN echt amateur bedrijf ze kunnen je niet helpen met je probleem. Als je doet hebje altijd probleem doe andere bedrijf gewoon.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Mirte

25 May 2016, 23:15

Geregistreerd gesprek van 6uur!!! die in werkelijkheid maar 30 sec heeft plaatsgevonden is volgens KPN klantenservice terecht, storingsmeldingen van betreffende dag en historie belgedrag klant worden van tafel geveegd. Houden vast aan eigen tunnelvisie. Notabene gesprek van KPNmobiel naar KPNvast (2 verschillende klanten). Nota wordt door klantenservice doorgedrukt ondanks dat er nog te behandelen klacht bij afdeling klantenreactie ligt- die 11 a 12 werkdagen achterstand heeft. Medewerkers klantenservice hebben elk eigen standpunt, tunnelvisie én lezen voorgaande gespreksnotities/gemaakte afspraken niet. Iedere keer als je ZELF belt OPNIEUW VERHAAL vertellen. Gemaakte afspraken met eerder gesproken collega's zijn foetsie of worden niet gelezen. Kan niet wachten tot abonnement afloopt. Dan maar geen korting onder KPN Compleet. Complete monopoliegedrag.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ivvy

20 April 2016, 09:33

Heel erg slecht je word echt van het kastje naar de muur gestuurd en er is niemand die echt een oplossing bied als je een probleem heb. Ik zou nooit meer voor kpn kiezen zowel zakelijk als prive. Als het werkt is het prima maar zodra je een probleem hebt kost het ontzettend veel moeite tijd en gedoe om het opgelost te krijgen helaas. Klantenservice is alles behalve behulpzaam.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door johan

31 March 2016, 11:26

Ik heb het volgende mee gemaakt met kpn. Om te beginnen ben ik al 20 jaar klant bij kpn. Ik heb nooit een schade of claim ingediend. Nu zit ik in een situatie dat ik momenteel aan het solliciteren ben en dus veel moet bellen en gebeld word. Gister avond ging de connector kapot van de oplader (afgebroken) bel ik kpn met deze mededeling en mijn situatie uitgelegd. Ik mag over 30 dagen verlengen, dus had ik de vraag of hun zo klant vriendelijk zouden willen zijn en mee te denken met de klant dat ik 30 dagen eerder kan verlengen. De reactie van kpn was u kunt over 30 dagen verlengen wij hebben geen andere oplossing !! dus zo gaat kpn om met klanten die al 20 jaar trouwe klant zijn en nooit iets gevraagd heeft aan kpn of een schade/claim gemeld. Kpn gaat op zijn strepen staan en laat je als trouwe klant kei hard vallen en in de kou staan. Ik heb toen de vraag gesteld wanneer kan ik opzeggen bij kpn de mede werker gaf me een datum ik werd af geschilderd als negatief persoon en de verbinding werd verbroken !! Als er iemand negatief in dit verhaal is, dan kan KPN het beste zelf maar de hand in eigen boezem steken! KPN is er alleen op uit zovel mogelijk geld van je afhandig te maken en de service is VER te zoeken. Dus diegene die overweegt met kpn in zee te gaan verwacht GEEN klant gerichte oplossingen van dit bedrijf! Ik raad ook iedereen af om met kpn in zee te gaan !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Feldman

16 March 2016, 08:59

Heel jammer dat kpn telefonie. Ik wilde mijn abbonement verlengen en zou de nieuwe telefoon woensdags thuisgestuurd krijgen Daarvoor moet je thuis zijn en je kan hem ook nergens anders afhalen. Dag vrijgehouden en blijkt dat die telefoon helemaal niet komt. 1200 lekker onverschillig en bijdehand aan de telefoon. Zodra ik kan stap ik over want hier wordt ik niet blij van.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Tom

18 February 2016, 12:48

Op de KPN website wordt geadverteerd met "voor 23:59 besteld, morgen in huis". Dit was in mijn geval erg belangrijk omdat mijn telefoon kapot is gevallen en ik dringend een vervangend toestel nodig had voor mijn vakantie. Door een fout van KPN en slordige klantenservice (kastje naar de muur) heb ik twee weken op vakantie geen mobiele telefoon kunnen gebruiken. We zijn in totaal 2x bij de KPN winkel geweest, 3x naar PostNL gebeld en 5x naar de klantenservice van KPN gebeld. Telkens werden wij doorverwezen. Een ERG slechte zaak, vinden wij.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door J. Kooiman

02 February 2016, 16:30

Van 't kasje naar de muur, tekens weer. -"Meneer U moet dit nummer hebben, dat nummer"- . En maar door, bij de ene kan het wel geregeld worden terwijl de ander van niets weet.
Interactive TV hapert, Internet is gelukkig nog te doen.
Ellende is altijd gratis...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Edgar

30 November 2015, 17:37

Abonnement verlengt. Meegedaan met de casback actie op de Samsung S6 edge. Hierbij moet je een formulier invullen met behoorlijk wat vragen (zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten) En nog eens je abonnement en telefoon gegevens downloaden. Bij invullen EAN code?? Stopte het daar deze op een seal stond aan de zijkant van de doos waar de telefoon in zat. En deze open moest worden gemaakt/gescheurt. Dus EAN code onleesbaar. Dit uitgelelgd aan de klantenservice. Deze hadden hier geen oren naar. Ze doen dus helemaals niets om je te helpen. Er wordt totaal niet oplossings gericht gedacht. En ik kan fluiten naar mijn geld. Waardeloze service van dit bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Aike

17 November 2015, 15:44

Neem GEEN zakelijk abonnement bij dit bedrijf.

Communicatie is waardeloos, waardoor bij bijvoorbeeld overstap dingen net wat langer duren en er uiteraard weer een vol jaar betaald moet worden. Vergeet uiteraard de losse servicecontracten niet! Zelfde verhaal, lekker schuiven voor niet geleverde diensten, omdat je als zakelijke klant niet de consumenten bescherming geniet.
Storing?=0 communicatie.
Een prutsbedrijf dat in een echt vrije markt geen bestaansrecht zou hebben en puur door handjeklap met "de grote afpers-instantie" overeind gehouden wordt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Kevin

10 November 2015, 10:40

We zouden vandaag overschakelen van Ziggo naar KPN. Nog geen installatiepakket ontvangen en huidige Ziggo verbinding is al weg. Lekker handig want nu zitten we zonder internet, tv en telefoon. Gebeld met de KPN klantenservice en blijkbaar een fout van hun kant zijn ze vergeten het pakket te sturen. Ook werd er nog gezegd dat wij ook eerder hadden kunnen bellen dat we geen pakket hadden ontvangen. Dat zeg je toch niet als je zelf een fout maakt ? Nu is het pakket vandaag verzonden en kunnen we maximaal 5 dagen zonder tv, internet en telefoon doen. Afhalen bij een KPN store zou ook niet mogelijk zijn omdat zij geen installatie pakketten op voorraad zouden hebben, wat ons al raar lijkt. Dit is echt ONACCEPTABEL!! Ik heb een eigen bedrijf en heb internet en telefoon nodig voor mijn werk. Wij gaan overwegen om met al onze producten bij KPN weg te gaan want de service is echt ver te zoeken. Echt belachelijk dat men in dit digitale tijdperk nog op zo een manier behandeld wordt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Dhr. Hoogendoorn

06 November 2015, 13:36

Dramatisch service voor zakelijk klanten


Sinds dinsdag een storing aan het internet en telefonie. Nog steeds niet verholpen.

Er wordt ook geen indicatie gegeven van wanneer het probleem wordt opgelost.

We lopen zo wel klanten mis!

Als zakelijk klant kunnen jullie dit niet maken!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nuijens

02 September 2015, 19:20

Ik heb vandaag contact gehad met de klantenservice van KPN en ben zeer ontevreden over de manier waarop de klacht is afgehandeld. Mijn contract liep 10 maanden geleden al af, maar dit had ik niet in de gaten. De maanden erna zijn er gewoon iedere maand kosten voor de telefoon in rekening gebracht (naast de abonnementskosten). Belachelijk, want de telefoon is in die 2 jaar dat het abonnement liep wel afbetaald zou je zeggen. In totaal nu 300 euro teveel betaald. Alle schuld werd afgeschoven (had je maar zelf in de gaten moeten houden wanneer je abonnement afliep) en er werd niet meegedacht over een oplossing. Ik heb na dit gesprek meteen mijn abonnement opgezegd. Met zo'n klantonvriendelijk bedrijf wil ik niks meer te maken hebben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Koos

31 August 2015, 17:06

Ik heb tv van Ziggo, telefoon en internet van KPN. Onlangs krijg ik van Ziggo aanbod om telefoon en internet naar hen over te hevelen; scheelt mij 23 euro per maand. Kan ik niet laten lopen dus ik ga akkoord. Ziggo zegt mijn abonnement bij KPN voor mij op.

Een paar dagen later belt KPN: waarom ik mijn abonnement opzeg. Ik noem het aanbod van Ziggo. Reactie KPN: wij doen u een nog beter aanbod, waarbij ik iTV van KPN zou krijgen met een riante korting. Een heel verhaal en ik zeg dat ik er over wil nadenken als ze het voor mij op papier zetten en per post opsturen. Doen ze (zeggen ze).

Vier dagen later nog niks gezien. Ik bel er achteraan, ze zeggen dat zoiets wel vijf dagen (!) kan duren, maar ze beloven het mij te mailen. Gebeurt niet. Ik bel volgende dag nog een keer: nu zeggen ze dat ze aanbiedingen nooit per post of per mail doen. Wel dat het aanbod nog steeds geldt, maar dat is nu ineens iets duurder dan een paar dagen eerder.

Denken ze nu echt dat ik akkoord ga op een (veranderend) mondeling aanbod waarbij niets zwart op wit staat, m.a.w. zonder de voorwaarden te kennen?

Volgende dag krijg ik een brief van KPN waarin mij wordt meegedeeld dat er 'zoals afgesproken' binnenkort een monteur langskomt om iTV aan te sluiten. Ik weer bellen, nu dat ik niets besteld heb.
Volgende dag wordt mij een iTV-ontvanger per post geleverd. En weer een dag later belt KPN om verdere afspraken te maken over een internetabonnement (!) dat ik zou hebben aangevraagd...
Ik leg nogmaals uit dat ik alleen een abonnement heb opgezegd en niets heb besteld. Verbazing, daarvan was hun niets van bekend, zeiden ze...!

Is dit nu een rommeladministratie of een agressieve verkooppraktijk? Hoe dan ook, met zo'n bedrijf ga je toch niet in zee?


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Sjaak

14 August 2015, 14:57

Geachte heer/mevrouw,

Sinds dat Hi KPN geworden is hebben we alleen maar problemen met de internet verbinding en snelheid. De dongel springt dikwijls van blauw naar groen en rood waardoor de verbinding weg valt. Ook valt de verbinding spontaan weg Hoe kan dit???

(Omgeving Barneveld, Lunteren en Renswoude)
Graag ontvang info waaraan dit ligt.

Met vriendelijke groet,
Sjaak Eijnthoven

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Christian

22 April 2015, 10:52

Ik ben van Ziggo naar KPN overgestapt omdat Ziggo de prijzen verhoogde vlak voor de fusie met UPC. Ik heb meer en snellere services voor een lagere prijs, de installatie van glasvezel en internet verliep uitstekend (na een slechte ervaring met de gratis Ziggo installateur die niets mocht doen behalve een modempje ophangen en bovendien geen goede kennis van zaken had. Voor een daadwerkelijke installatie had ik 80 euro moeten betalen voor een installatie Plus (één kabeltje trekken... zelf maar gedaan.)

Bovendien heeft KPN geweldige voordelen als je méér services bij hun hebt (bijvoorbeeld mobiel bij Hi of KPN zelf).
Na wat probleempjes bij het activeren van deze voordelen, heb ik meerdere zeer goede contacten gehad met de klantenservice die altijd vriendelijk en behulpzaam was.
Gebaseerd op deze ervaringen raad ik KPN ten zeerste aan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Robert

14 March 2015, 18:52


Super service bij KPN heb alles over gezet van xs4ALL naar KPN en is bijna geheel zonder problemen uitgevoerd. Alleen hadden ze maar 1 TV tuner mee gestuurd in het pakket met Modem.
Heb ze in de avond gebeld op een Gratis nummer en nagenoeg geen wachtrij (Iets van 20 seconde) daar kunnen de meesten providers een voorbeeld aan nemen.
Nadat ik het probleem van de tweede tuner had uitgelegd hebben ze hem gelijk toegestuurd en deze kwam ruim voor de oplevering van de lijn binnen.

Omdat ik ook mobiel van KPN heb verdubbelen ze mijn data bundel naar 20000MB en krijg ik ook het Plus TV pakket gratis.
Dit is ten minste de eerste provider die ook iets doet voor klanten die ze al binnen hebben want Plus pakket en Mobiele verdubbelaar zijn permanent dus niet tijdelijk en mijn EUR 10,- korting op mobiel is ook permanent.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door T Van der Krogt

11 March 2015, 12:50

Je hebt niks aan een toestel als je hem niet verzekerd (ook al heb je garantie), komen niet met een oplossing en een klantonvriendelijke manager in KPN XL Nieuwegein.

Geen telefoon meer, maar wel 55 euro per maand blijven betalen. Volgend jaar maar overstappen?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door N

09 March 2015, 10:51

Klantnummer: 1007019905

Geachte heer/mevrouw,

Bij deze wil ik een klacht indienen over KPN glasvezel.

In eerste instantie wilde ik begin januari mijn KPN ADSL abbonement opzeggen om vervolgens over stappen naar Ziggo. Tijdens het bellen om het abbonement op te zeggen heb ik echter besloten bij KPN te blijven vanwege een erg goede aanbieding namelijk:
1 Jaar KPN glasvezel voor 35 euro per maand
2 Nieuwe TV ontvangers
3 Een draadloze verbindingsset voor 2 tv’s ( dus 3 ontvangers)

Genoemd pakket zou ik binnen enkele weken ontvangen echter ontvang ik alleen een nieuwe router en 1 nieuwe ontvanger. Na hierover gebeld te hebben bij KPN wist niemand van iets en heb ik bijna dagelijks hierover gebeld. Uiteindelijk werd er aangegeven dat de monteur op 29 januari de tv onvanger en de verbindingssets bij zich zou hebben. Echter de monteur had niets bij zich en wist van niets, wederom een leugen van KPN.
Tijdens de installatie bleek bovendien dat glasvezel niet werkte en werd ik uiteindelijk zonder glasvezel en verbindingssets en tweede tv onvanger achtergelaten.

Na installatie werkte glasvezel gelukkig binnen een aantal dagen echter heb ik hierover nog meerdere malen per dag moeten bellen met Reggefiber en KPN. Op dit moment had ik echter nog altijd niet de verbindingssets en tweede tv onvanger. Uiteindelijk heb ik hier minimaal 50 keer over moeten bellen met KPN en elk gesprek duurde ongeveer 60 minuten. Meerdere malen ben ik bovendien weggedrukt door KPN terwijl ik in de wacht stond.


Uiteindelijk heb ik vanwege mijn vasthoudend het wel voor elkaar gekregen om te krijgen waarop ik recht heb.

Ander punt is dat de internetsnelheid die ik haal bij lange na geen 100 MB per seconde is zoals dit wel zou moeten zijn. KPN doet hier niet serieus over en biedt totaal geen oplossing of compensatie voor dit probleem.

Overall gesproken ben ik niet tevreden over KPN glasvezel en heb ik ontzettende spijt dat ik niet naar Ziggo ben overgestapt. Dit had mij een heleboel tijd en stress gescheeld in vergelijking met KPN.

Wat ik wil van KPN is:

1 Ruime compensatie voor het vele aantal uren dat ik kwijt ben aan KPN.
2 Een monteur die bij mij thuis een aantal bedrade verbindingen aanlegt, dit buiten kantooruren.
3 Gemeende excuses van KPN met een passende compensatie.

Indien bovenstaande niet gebeurt zal ik blijven bellen, mailen en brieven blijven sturen aan KPN.

Met vriendelijke groet,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sem de Roos

20 February 2015, 20:07

Ik betaal me scheel aan de abonementen van kpn. Je zou dan verwachten dat als je een abonement hebt en die wil verhogen dat ze daar aan mee werken. Maar nee dit is niet mogelijk... Te duur en slechte service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Marius

07 February 2015, 18:06

GEWOON helemaal K.
KIES EEN ANDER !!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Martijn

19 December 2014, 16:16

Voor mijn tablet had ik een data-abonnement bij KPN en heb dat telefonisch over laten zetten op Hi, dat ook van KPN is. KPN heeft vervolgens het oude abonnement door laten lopen... Kan gebeuren, maar bij nabellen kon het absoluut niet opgelost worden. De klantenservice is een ramp, van hot naar her gestuurd en uiteindelijk moest ik een BRIEF schrijven en.... het ongebruikte abonnement betalen. Ok, ik had beter moeten opletten (ging er van uit dat het goed geregeld zou worden), maar voel me als een nummer behandeld, zeker niet als klant.
Uiteindelijk red je het niet met zulke sevice.

Zit ook al jaren bij T-mobile, en dat bevalt prima.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hans

18 October 2014, 09:30


Al vier jaar gezeik met dit bedrijf. Kost gemiddeld 15 euro meer per maand dan de Ziggo's en Telforts, maar een fatsoenlijke service bieden, ho maar! Ik zit nu weer 3 dagen zonder internet, tv en telefoon, omdat ze een storing waar ik vrijdagochtend al voor belde pas in het weekend zijn gaan bekijken en het niet tot maandagmiddag op kunnen lossen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jeroen

23 June 2014, 22:03

Al 12 jaar klant bij KPN. Ook goed geholpen met toen ik problemen had met nieuwe toestelen (ondanks dat ik geen telefoonverzekering heb). Goede dekking, ook in ons nieuwbouw huis.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Wendy

10 May 2013, 17:46

Wij hebben alles van internet tot mobiele telefoon en interactieve tv bij kpn.. Wij zijn al jaren zeer tevreden! Als er iets is worden we heel snel geholpen..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door blabla

15 February 2012, 15:10

Na een aantal jaren Vodafone ben ik weer terug bij KPN. Het netwerk is hier in de omgeving (Utrechtse Heuvelrug) beduidend beter dan het netwerk van Vodafone. Daarnaast is de mogelijkheid om het abonnement niet alleen omhoog, maar ook omlaag aan te passen ideaal. Net als het een voordeel is dat minuten na de eerste minuut per seconde afgerekend worden.

Sommige voorwaarden zijn echter wel absurd slecht. Zo kan je je tegoed één maand meenemen, maar wordt dat volgens LIFO gebruikt. Daarnaast wordt het meegenomen tegoed afgerekend tegen het buiten bundel tarief van 35 cent per minuut.

De digitale \"Mijn KPN\" omgeving is handig. Als het werkt tenminste, de website laadt vaak ook enkel een blanco pagina in, iets waar veel meer mensen last van hebben. Helaas is er geen WP7 app om de belstatus in de gaten te houden.

Een nieuw voordeel is de HD voice techniek. Gesprekken zijn echt van beduidend hogere geluidskwaliteit hierdoor.

Klantenservice is snel te bereiken. De klantenservice is vooral technisch, weinig meelevend. Heel vriendelijk is de klantenservice daardoor niet, maar wel efficiënt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door dree825

26 May 2010, 21:31

Ik heb nooit problemen met KPN! Ik heb een HI abbo, dit netwerk is het enige dat in mijn straat bereik heeft, soms moet ik wel even de tuin in maar ja, andere providers hebben helemaal geen bereik dus ik ben tevreden!
Rekeningen kloppen altijd, factuur is helder en als je eens wat hebt, wordt je altijd vriendelijk geholpen bij de klantenservice.
Ik ben erg tevreden en zal klant blijven zolang dat zo is!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door adamned19

23 October 2009, 01:25

KPN is gewon een bekende en mooi naam maar in praktijk is anders.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door ZInni

12 July 2009, 09:45

ik word helemaal gek ik heb net een nieuwe samsung star gekocht en hun hebben hem voor mij geactiveert hun zeiden binnen 2 uur kunt u alles bellen & sms-en. nou de volgende dag nog steeds niks er staat beperkte service wat moet ik doen teruggaan??

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door XCLTempesT

04 July 2009, 20:50


De dekking van kpn is uitstekend, en hun mobiel internet en Tv diensten werken erg goed.

De service is echt zeer bedroevend. De medewerkers weten niet wat ze verkopen, de telefonische klantenservice is ook niet ideaal (die weten niet veel meer dan de verkopers in de winkel, en voor andere diensten dan mobiele telefonie is er alleen nog maar een duur 0900 nummer).

Hun website is onoverzichtelijk en bevat informatie die out-of-date is. In sommige productgroepen is het assortiment diensten onnodig complex (mobiel internet op je laptop bijvoorbeeld), en over het algemeen zijn de diensten relatief duur (hoewel ze af en toe leuke aanbiedingen hebben).
Ook gebruikt kpn een aantal zeer klant-onvriendelijke truukjes om goedkoop te lijken (maar dat dus niet zijn). Voorbeelden: hoge buitenbundeltarieven, afronding van belminuten, aansluitkosten etc.

Een extreem (maar concreet) voorbeeld: Als je internet op je mobiel via prepaid, met "Surf en Mail totaal prepaid", dan kan je 200MB verbruiken voor 9,95 pm. Zodra deze 200MB op zijn wordt het tarief alleen 10 euro per MB! dat is dus een stijging van 20000% !
Je krijgt geen waarschuwing en al je prepaid tegoed is dus ineens op als je boven die 200MB uitkomt. En dat is allemaal gebruik in nederland.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door MarloesRe

24 April 2009, 15:49

Je moet niet bij HI KPN wezen voor de service.

Sinds juni 2008 heb ik er een Hi25 abonnement incl. een Sony Ericsson W890i telefoon. De voorwaarden zouden zijn: Het eerste half jaar geen kosten - zover ik natuurlijk niet over het abonnement heen zou gaan-

Sindsdien:

Is mijn telefoon al 3 maanden weg voor reparatie omdat ik simpelweg geen bereik heb! Wat moet ik met alleen de mogelijkheid om noodoproepen te doen?! En wat moet ik met een abonnement terwijl ik geen telefoon heb?! Hoe bedoel je kennis hebben van Burgerlijk wetboek - boek 7!

Heb ik al meerder malen HI KPN moeten bellen door fouten in mijn telefoonrekeningen. Zo had ik plotseling een eindeloos online abonnement of onbeperkt smsen, zonder ooit wat toegezegd te hebben. Daarnaast was mijn abonnement plotseling omgezet naar een HI20 abonnement?! En heb ik gewoon het eerste half jaar alles moeten betalen (Ondertussen -na een 7 maanden- bijna opgelost).

De klantenservice en de medewerkers in de winkel hebben gewoon niet voldoende kennis van zaken!!!

Zo duurt het zeer lang voordat je eenmaal een medewerker aan de telefoon hebt. Als je eenmaal iemand aan de telefoon heb, dan wordt je verteld om maar een brief te sturen, omdat ze je toch niet kunnen helpen. Daarnaast moet je al die tijd dat je staat te wachten gewoon betalen voor de service... hoe bedoel je service???!

Het verkoop personeel in de winkel heeft daarnaast geen enkel idee van wat er in de algemene voorwaarden staat, en hebben nog nooit van het Burgerlijk Wetboek boek 7 gehoord.

Ik vind het schandalig en wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

Ps. dit is nog een zeer korte versie van alles wat ik meegemaakt heb met HI KPN. Ik ben het zat, er moet wat gebeuren, maar als consument wordt je toch niet serieus genomen, terwijl je wel in je recht staat. Alleen maar omdat het personeel niet weet wat er in de WET staat en je daarom niet helpt zoals het hoort!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door botervloot

19 January 2009, 20:08

ik heb bij Hi een verlenging gedaan met onbeperkt sms-bundel, de eerste rekening die daarop binnen kwam was dermate hoog dat ik de klantenservice belde ,de dame die ik toen aan de lijn kreeg zei dat er wel erg veel was ge-sms-ed en ze stelde voor dat ik een specificatie kreeg toegestuurd,die heb ik gelezen en alles maar zo gelaten! De tweede rekening was weer schrikbarend hoog en dat was in twee jaar nooit eerder gebeurd,en ik ging weer bellen en ik ging weer bellen deze keer had ik een heer aan de telefoon en die zei dat de door mij bestelde bundel niet was geactiveerd,vandaar dat de kosten zo hoog waren,ik vond dat de dame dat de eerste keer ook had kunnen zien,hij zond dat ook en wilde wel iets aan de rekening doen maar kon niet het volledige bedrag vergoeden ,dan moest ik een brief schrijven naar het hoofdkantoor,dat heb ik gedaan en nu is alles terug betaald!
In een woord geweldig, de netjes afhandeling van mijn klacht,Complimenten voor KPN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door tcf

05 January 2009, 22:13

Sinds november zijn mijn vriendin en ik klant bij HI ( KPN ). Daarvoor 7 jaar tot volle tevredenheid klant geweest bij Vodafone/Libertel. Zij konden mij echter geen goede aanbieding doen voor verlenging van een tweetal abonnementen en dus zijn wij overgestapt naar HI.

En daar hebben we heel veel spijt van....
Niets maar dan ook niets werkte normaal. Op 3 november zou de aansluiting overgenomen worden ( nummerbehoud ). Dat gebeurde ook, alleen konden we langere tijd niet sms-en. Probleem met veel pijn en moeite opgelost door klantenservice. Kwam nog eens bij dat op internet geadverteerd wordt dat bij de nieuwe abo's vanaf 1 juli het tegoed in euro's wordt aangegeven ipv procenten. Dit blijkt dus niet zo te zijn!!! Zwaar irritant, maar HI klantenservice zegt:
"Helaas voor u. We zijn niet van plan dit te veranderen, ook niet in de toekomst". Zo...daar kun je het mee doen. Welkom bij de HI-society :S

5 nov. volgend probleem: Sms-verdubbelaar werkt nog steeds niet, terwijl al geactiveerd op 3 nov zowel bij mij als bij mijn vriendin. Weer contact met klantenservice en weer met veel pijn en moeite getracht probleem te verhelpen. Bij mij werkt het nu, alleen mijn vriendin kan regelmatig niet sms-en. Daarvoor tot 5 x toe contact opgenomen met de klantenservice, maar die zeggen er niets aan te kunnen doen....waardeloos! Alle instellingen staan goed, rekeningen betaald, dekking prima, toestel geupdate, maar smsen?????!!! NEE !!!

6 nov. mijn toestel kapot ( nieuw bij abonnement gekregen ). Op advies klantenservice naar Primafoon om daar om te ruilen. Kom ik daar, word er gezegd door een chagarijnige jongedame van net 20: "Maar meneer, dat hadden ze nooit mogen zeggen!!". Nou, dat is mooi dan, daar sta je dan voor Jan met de korte achternaam....
Maar na stug volhouden toch met veel pijn en moeite een nieuw toestel ontvangen, dat is dan wel weer positief.

10 nov. Ik wil mijn rekening bekijken via mijn HI.nl. Blijkt mijn tijdelijke nummer alleen te bekijken, mijn oude nummer staat er niet bij. Het is toch niet te geloven; abo afgesloten met nummerbehoud, dan weet je toch dat dat nummer het nummer is waar gebeld mee gaat worden??! Maar goed, weer contact met de klantenservice en probleem is nu zonder morren verholpen.

1 jan 09. Ik ga wat snel door mijn smsjes heen dus heb een eindeloos smsbundel afgesloten ( dacht ik ). Ik krijg om 1.34 een bevestigingssms dat ik vanaf nu gebruik kan maken van de bundel.Ik dus massaal smsen, het was tenslotte nieuwjaarsdag. Toen ik om 17.34 mijn reguliere saldo checkte, bleek dit in een razend tempo omlaag te zijn gegaan terwijl ik niet heb gebeld! Weer contact met de klantenservice die zeggen doodleuk: " op 1 jan was er geen eindeloos smsbundel geactiveerd voor uw abonnement". Pardon?? Ik heb notabene een bevestiging gehad. Ik hen daar mee geconfronteerd. Krijg de reactie: "we gaan het uitzoeken". Tot op heden nog niets gehoord, schandalig!

Beste mensen: ik ben echt geen zeikerd en mijn vriendin ook niet maar wij hebben het helemaal gehad met HI. Volgend jaar gelukkig weer terug naar Vodafone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Lekkerja

04 January 2009, 18:38

ewat zeuren jullie nu man over nummers kloppen niet op me factuur dat is boel shit. denk je nu echt dat ze het verzinnen en er bij zetten wat denk je nu zelf. let gewoon eens op wwat je doet met je mobiel of wat andere met je mobiel doen als ze vragen of ze even mogen bellen. ik heb kpn en tmobile. KPN prima geen klachten tmobile wat een shit man slechte deking en een keer te laat betalen direct blokken dat maak je nu bij kpn niet mee zij geven je een twede kans en als moet meer hoor ik vaak.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door MasMas

01 January 2009, 18:32

Enkel overgestapt omdat ze de N96 als eerste aanboden met MobielTV.

Veel spijt van, rekeningen kloppen niet, bij rekeningonline staan allemaal nummers die ik nooit gesmst/gebeld heb. Verder moest ik 2 maanden wachten voor een terugbetaling, waarbij ze niet eens het hele bedrag hebben overgeschreven. Weer bellen dus.

Ze bieden een abbo aan in belminuten/aantal SMSjes, maar bij MijnKPN kun je alleen je tegoed in €'s bekijken. Verder klopt dat ook niet, ik heb 'n 32,50 abbo, staat dat ik 54,- tegoed heb. Bel ik, zeggen ze dat het door de SMS-verdubbelaar komt. Het dubbele van 32,50 is volgens mij toch echt geen 54,-.

Ze bieden ook geen SMS-rapporten aan, wat Orange en Vodafone wel deden.

Klantenservice is ook zeer slecht, onvriendelijk en onbehulpzaam. Ze weten zelf niet wat ze wel/niet aanbieden. Ik vroeg of ik het toestel ook met Orange kon gebruiken totdat m'n abbo inging. Zeiden ze Ja geen probleem. Zit er simlock op!

Bereik is goed, internet is wel oké. TV is leuk, maar af en toe storingen.

Maar al met al is het zeker niet waard om over te stappen naar KPN. Dit wordt zeker mijn laatste abbo bij ze!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Harm222

16 October 2008, 19:13

Ik ben privé klant bij Vodafone en zakelijk bij KPN. KPN heeft alles prima in orde. Het heeft misschien een "saai" image, maar het is absoluut een degelijk bedrijf, met een degelijke service. Informatie is zonder problemen op de site en via de klantenservice gratis op te vragen. Vodafone kan hier nog heel veel van KPN leren. Jammer dat ik nog niet van Vodafone kan overstappen naar KPN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door robjes

05 September 2008, 11:09

dekking echt slecht thuis af en toe helemaal geen bereik was deze vakantie op vakantie in well (is gewoon nederland) krijg je duits netwerk. Is toch schandalig ze zouden hun netwerk moeten uitzenden tot over de grens en niet tot 50 km ervoor. In thailand krijg je een smsje voor een voordeels netwerk. Ben in heel thailand geweest voordeel netwerk bestaat niet zelfs nog na gevraagd. Na dit abbonoment zo snel mogelijk weg

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Nicci

20 April 2008, 12:50

Klantenservice sta je soms wel eens wat lang in de wacht, maar andere keren ben je zo aan de beurt. De problemen/onduidelijkheden die ik heb ondervonden zijn uit eindelijk altijd netjes opgelost/beantwoord door de klantenservice. enige kleine minpuntje is dat de factur wat onduidelijk is naar mijn mening. Verder overal prima dekking. En geen rare fratsen zoals bij Vodafone. Ik ben zelf ook al 6 jaar klant bij KPN en onlangs mijn abonnement weer verlengd voor een jaar met een moie simonly aanbieding.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door T i m

06 December 2007, 16:22

Facturen zijn niet helder door de omrekenfactoren voor het beltegoed op de factuur. Klantenservice is vaak niet op de hoogte van hun eigen regels en streven naar een kort gesprek ipv een tevreden klant.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door crazybertje

09 July 2007, 11:31

KPN heb ik alweer een tijdje, het bevalt erg goed. Hoewel het netwerk niet de goedkoopste is, heeft deze altijd een prima dekking. Alles uit 1 bundel is voor mij erg ideaal omdat ik vaak sms/mms of umts gebruik. Jammer dat de hoogste Sim-Only bundel maar 22 euro is. Al bij al een goede provider, waar voor je geld!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Tazmania Devil

20 May 2007, 09:00

Ik vind KPN/Hi niet eens zo goed. Zie andere post over Antwoordkaart. De dekking is wel zeer goed, altijd goed ontvangst. Niet heel erg tevreden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,6

Review door robert-jan

16 May 2007, 14:40

Bij de klantenservice vaak wachtrijen, maar niet erger dan bij andere providers. Wel heb ik heel vaak foute facturen en kom zodoende bij de onkunde van de klantenservice uit. Ook was het niet mogelijk om een voordeelbundel te laten uitschakelen. Hiervoor moest ik een brief schrijven (die niet aan komt :? zie EDIT).

Over het algemeen een goede dekking met KPN, maar ik heb thuis vaak slecht bereik of geen bereik terwijl ik niet in een gehucht woon. Aan het begin van de contractperiode waren er minder problemen. Ik vind het esentieel dat je thuis ook goed bereikbaar bent, en laat dit dus erg meewegen in mijn beoordeling.

Qua diensten is KPN een middenmotor, wel veel nieuwe diensten. Maar ook heel veel dezelfde diensten met meerdere namen. Hierdoor is het een en ander heel onduidelijk. (zowel bij de klant als de klantenservice).

De administratie is vrij slecht, nummerbehoud en opzeggen ging wel heel makkelijk :) Maar erg veel foute facturen, daarom heb ik ook een specificatie. Met name de afrekening van dataverkeer gaat erg vaak fout.

Edit: Mijn laatste factuur klopte ook weer niet, dit keer was het in mijn voordeel. Na 4 weken nog steeds geen reactie op mijn eerdere schriftelijke klacht. Ik neem mijn verlies, want het kost meer tijd dan het oplevert. Cijfers aangepast: Algemene indruk, KS en adminstratie allen -1.


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door carmen_hk

01 May 2007, 07:27

KPN heb ik alweer een tijdje, het bevalt erg goed. Hoewel het netwerk niet de goedkoopste is, heeft deze altijd een prima dekking. Alles uit 1 bundel is voor mij erg ideaal omdat ik vaak sms/mms of umts gebruik. Jammer dat de hoogste Sim-Only bundel maar 22 euro is. Al bij al een goede provider, waar voor je geld!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door Gert-Jan

16 April 2007, 06:45

Ik heb eens een jaartje gebruik gemaakt van KPN. Alles was eigenlijk wel naar verwachting, arrogantie ten top en een groot log orgaan waar men iets langer op oplossingen moet wachten dan bij andere grote bedrijven.

Algemene indruk is goed, KPN is niet voor niets al jaren nummer 1. Maar mijn vooroordelen waren niet uit de lucht gegrepen. Via Internet de grootste webbundel aangesloten, helaas sluit men mij op de kleinste aan. Gevolg hoge rekeningen. Dus gebruik moeten maken van....

Klantenservice, men begint al het gesprek op een bepaalde toon waarvan ik zeg.... ik ben heel nietig verklaard door de medewerker van KPN. Arrogante houding t.o.v. hun klanten. Ik moest maar aantonen dat ik de hoogste bundel had aangevraagd voordat men dat ging veranderen. Dus faxen die hap, en weer bellen. Nee, men kent daar de vorm terugbellen niet! Uiteindelijk toch duidelijk, KPN heeft een fout gemaakt. Nu moest men gaan uitrekenen wat mij dat extra heeft gekost. Daar ging weer een 2 maanden overheen. Ik kreeg een bedrag gecrediteerd en thats it. Ik heb het gewoon geaccepteerd en was blij dat ik maar een 1-jarig contract had.

Dekking is gewoon goed, ook net als bij Vodafone weleens vaker een bezet netwerk.

Diensten, heb ik niet zoveel gebruik van gemaakt. Maar geen klachten.

Administratie, zie hierboven. Duidelijk ontevreden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door Nice Guy Eddie

02 March 2007, 20:13

Ik zit nu al weer zo'n bijna 3 jaar aaneengesloten bij KPN (eerst met Hi en nu met een webbundel). Dekking is uiteraard zeer goed bij KPN. Verder wel ook enkele malen contact gehad met de klantenservice met name vanwege administratieve fouten. Maar elke keer dat ik beldde was het meteen opgelost. Dat kon ik van mijn vorige provider (Debitel) niet zeggen, daar kon je bellen wat je wilde maar hielp niks.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door danone

26 February 2007, 14:25

Mijn ervaring met KPN;

Eind November;
Over drie maanden loopt mijn contract met mijn huidige provider af omdat ik mijn huidige nummer wil behouden ga ik op zoek naar een nieuwe. Ik kom uit bij kpn. Op de site van KPN vind ik een aanbieding die mij schikt( via telecomvergelijker). Ik bestel een samsung xxx voor 19€ inclusief met een voor mij leuk abonnementje. Ik ontvang een bevestigingsmail en steek tevreden een sigaret op. Over drie maanden verwacht ik mijn nieuwe telefoon.

Eind Februari;
Tussentijds niks van KPN vernomen en ik besluit ze eens te bellen. "Hallo meneer ik heb drie maanden geleden een telefoon besteld". Wat is uw klantnummer blablabla. Medewerker "Ik zie dat uw aanvraag van drie maanden geleden is afgewezen door onze manager.
Daar hebben jullie mij niet van op de hoogte gesteld, waarom? Dat weet ik niet.
Ik wil nog steeds de telefoon hebben dus vraag hem of dat kan. Ja dat kan. Wat zijn de kosten. Dezelfde telefoon met hetzelfde abonnement is nu 69€. Ik baal maar wil toch de telefoon.
Kan ik wel mijn nummer behouden? Ja dat kan.
Kom ik nu niet met dubbele abonnementskosten te zitten? Nee wij zorgen dat je direct wordt overgesloten. Oke doe dan maar.

Drie dagen later komt de telefoon met simkaart aan. De sim kaart is nog niet geactiveerd. 3 dagen later nog steeds niet dus ik bel maar weer is. Reactie pkn medewerker; om te activeren moet u ons bellen. Ik "o dat is handig dat jullie dat nergens vermelden"".

Weer drie dagen later: Brief van kpn. Over drie maanden krijgt u uw eigen nummer terug. '''''''''''
Nu breekt mijn klomp, ik zit dus toch met drie maanden dubbele abo kosten. Ik bel kpn weer. Spui mijn gal over de beste heer die ik aan de telfoon krijg zeg alles op loop naar het postkantoor en stuur alles terug.

Met deze provider doe ik geen zaken meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door GoTyce

20 February 2007, 11:20

KPN staat bekend als het beste netwerk zowel voor GSM als UMTS/HSDPA. Ik heb nooit dekking of capaciteitsproblemen gehad. Bijna altijd bereik, enkel keertje niet in Limburg, waar ik bijvoorbeeld wel dekking had van Vodafone.
Klantenservice was erg vriendelijk en oplossingsgericht, altijd erg beleefd.

Ik vond het echter te duur: bijna elke maand hoge rekeningen. Vooral buiten de bundel is het erg duur (in vergelijking met T-Mobile Flex) en ook extra services kosten veel geld: nieuwe simkaart aanvragen kost €17,=. Ik had een USIM kaart nodig anders kon ik geen gebruik maken van het UMTS netwerk.
Andere services ontbreken, zoals een sms wanneer je over je bundel heen bent.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door tino66

19 August 2006, 01:55

als je de actuele stand van je bundel wilt weten sms saldo naar 1244 en binnen een minuut heb je het antwoord.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door Budje

11 August 2006, 09:46

Ben erg te spreken over mijn Hi-aansluiting. Nooit problemen met de verbinding en perfect beriek en genoeg toegevoegde diensten (imode, mms uit de bundel, duidelijke voicemail, enz.)

Contact met de Klantenservice verloopt bij mij altijd per e-mail. Op zich altijd goed contact, al kan de afhandeling iets sneller (ipv zo'n 2/3 dagen).

Factuur is ook dik in orde, al moet je wel even doorhebben hoe deze opgebouwd is. Zodra je doorhebt dat als je je bundeltegoed deelt door 0,2 je het aantal minuten overhoudt dan is het een hele logische factuur.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door DjamilaL

04 July 2006, 05:55

Vaak geen verbinding. Moet dan naar een telecomwinkel. Bellen is wel duur. Maar smsen erg goedkoop 23cent! Abbonement bijna afgelopen had 100 min. maar ik bel meer. Ga mijn abbonement niet verlengen. Op een of andere manier doet de kaart het niet altijd en krijg ik weer alleen noodoproepen en kan ik de ks niet eens meer bellen. Ga overstappen op telfort

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door xvolslagen-mobile

27 December 2005, 21:47

Hi vind ik niks mis mee maar KPN zelf wath the hell

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door dagirljessica

20 September 2005, 21:53

Ik vind hi een goed netwerk, het enige nadeel is dat het bellen nogal duur is, maar het smsen is weer heel goedkoop dat is wel makkelijk voor de mensen die vaak smsen.
Bij de hulplijn word je redelijk goed en snel geholpen.
Alleen sommige zaken zijn nogal onduidelijk voor de mensen die pas lid zijn van hi, er staat bijvoorbeeld nergens waar je je beltegoed/belminuten op kan vragen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0
Toon meer...

Schrijf zelf een review over KPN

Beoordeling (*verplicht)
  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
9 - 3
=