Simpel reviews

Gebruikersbeoordelingen Simpel

Gebaseerd op 122 reviews
3,6
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk

Review door Huub van Loon

13 July 2017, 21:46

Simpel simkaart voor de 2e keer gekregen maar het bereik is nagenoeg 0. Na 45 minuten kreeg ik telefonisch contact en werd mij verteld dat er gehele dekking zou zijn, niet dus.
Verder is er niets aan te doen en moet ik 24 maanden wachten totdat ik weg kan naar een andere provider.in een woord zeer slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

12 July 2017, 17:13

Ik had een sim only abonnement bij Simpel van 2,50 euro per maand, dat heb ik middels een online opzegservice opgezegd, en daarna bij HollandsNieuwe (vodafone) dit nummer overgenomen, en voor de zekerheid ook bij vodafone aangegeven dat ze mijn abo bij Simpel moesten stoppen.
Dit abonnement had ik al 4 jaar, dus ik kan het met 1 maand opzegtermijn opzeggen.Op de website bij Simpel staat abonnement beeindigd, dus alles lijkt goed, ik bel nu met ditzelfde nummer op mijn Hollands Nieuwe abonnement.

Nu komt het, Simpel blijft gewoon facturen sturen en gaan lopen dreigen met incassobureaus. De eerste factuur was 20 cent, die betaalde ik 2 maanden niet en toen wilden ze een deurwaarder inschakelen (voor 20 cent !!, niet even bellen of mailen, maar lekker klantje pesten omdat ie weggaat, vooral zo veel mogelijk stress veroorzaken).
Dus ik contact opgenomen en ze legde mij uit dat dat nog administratiekosten waren en dat dat het laatste was (wachten totdat ik geholpen werd duurde 15 minuten, lekker even wat verdienen door de klanten te laten bellen).

en vandaag krijg ik dus ineens een rekening van 15 euro, ga ik naar de website, staat er helemaal niets over de factuur in "Mijn Simpel", en er staat abonnement gestopt, zoals ik eerder al zei.

Ik heb het sterke vermoeden dat dit een strategie is van de leiding gevenden bij grote bedrijven, want ik maak dit soort idioterie mee met bijna alle bedrijven, als dit niet het geval is, dan hebben ze allemaal mensen met een beperking in dienst, en dat lijkt me sterk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Gewone Consument Jan-Modaal

26 June 2017, 17:28

Aan het zoeken naar een BETROUWBARE 4G-provider en lees onderstaande verhalen op deze site. BLIJ dat de harde werkelijkheid beschreven staat, scheelt mij weer een hoop grijze haren! Bedankt mensen, top.

Simpel is dus een echt een mijd-provider; blijf er ver vandaan, net als BEN, Youfone etc.- allemaal cash-charlatans, die snel willen verdienen over de gewone man/vrouw zijn- of haar rug.

Mooie aanbiedingen, 1001 addertjes onder het gras, slapeloze nachten en grijze haren, door dit soort boeven. De OPTA e.a. autoriteiten zouden dit soort providers een boete moeten opleggen van minstens 10.000 euro per incident; onder dwang de redelijkheid- en billijkheid en de verbintenis nakomen, zoals dit in het Burgerlijk Wetboek voorgeschreven staat.

Dank aan de mensen, die hier hun melding doen vwb de wan-praktijken van deze moderne schurken, criminelen in pak, graaiers, louche-bedrijven, die zich "provider" noemen. THANKS! :-)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

05 June 2017, 19:17

alles is kut!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door tycho

06 May 2017, 00:41

Slechte ervaring met deze provider sinds ze sinds een jaar zijn overgestapt op een ander betaal systeem. zelfs als ik bank afschriften toon dat ik al heb betaald blijven zij gewoon stug volhouden dat je niet hebt betaald, ook al heb je het zwart op wit staan. Aan de klantenservice heb je bar weinig als je ze een bericht stuurt via hun eigen site, krijgt je alleen maar een standaard bericht terug. De internet dekking is ronduit kut. als je kijkt naar de landelijke dekking dan zie je meer gebieden zonder goed internet dan wel. enige goede is dat ik onbeperkt kan bellen en sms-en voor een 10 euro, maar dan heb je het ook wel gehad. ik beveel deze provider niet aan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

01 May 2017, 20:27

In het begin lijken de deals allemaal heel fijn, maar er zitten veel staartjes aan helaas. Er komen vaak onverwachte kosten bij. En heel veel onredelijke kosten ook. De klantenservice is over het algemeen echt heel slecht. Zou het liever niet aanraden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door naar

25 April 2017, 13:50

Groote oplichters er is geen andere woord voor.
Ik heb op 27 maart 2017 een bestelling geplaatst bij Simpel ik heb 35 euro betaald, volgende dag kreeg ik de simkaard in de brievenbus, maar voor mij complete verrassing werkte die sim niet. ik heb hun gebeld toen zijde ze tegen mij dat de bestelling geannuleerd is en ik zal mijn geld terug krijgen binnen 14 dagen. Nu is 4 weken voorbij en ik heb die geld nog niet ontvangen. Gister heb ik hun 2 keer gebeld toen kreeg ik te horen dat het geld sinds 20 april overgemaakt is naar mijn rekening maar op mijn rekening is niks te zien. Ik heb hun vandaag weer gebeld kreeg ik weer iemand anders aan de telefoon en die vertelde mij dat die Geld nog niet overgemaakt is en zij gaat nu een verzoek indienen zodat het geld naar mij overgemaakt word. verschrikkelijk ik ga een aangifte doen en ook incassobureau inschakelen deze mensen zij oplichters Simpel oplichters

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

14 April 2017, 18:39

Allemaal negatieve reacties hier.. terwijl ik nu bijna al 2 jaar simpel heb en het is altijd goed gegaan! Okey, niet altijd bereik, maar over het algemeen niet veel minder dan Vodafone (die heb ik ervoor 2 jaar gehad). De klantenservice heb ik nooit gebruikt en de administratie is altijd goed gegaan. Al met al: ik mag niet klagen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door Patrick

13 April 2017, 16:19

Na 2 jaar lang een abonnement bij simpel te hebben gehad heb ik besloten om over te stappen naar een andere provider met nummerbehoud. Echter geeft Simpel het nummer pas vrij na 1 maand wat naar mijn mening erg lang is.

Ook als ik de callcenter medewerkster een voorstel doe om deze laatste maand direct te betalen zodat het nummer direct wordt vrijgegeven was volgens haar geen optie.

Kortom: ik ben erg ontevreden over deze provider en haar stugge werkwijze van verlatende klanten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

30 March 2017, 21:41

op zich redelijk goedkoop, maar na beëindiging van je abonnement moet je heel lang wachten op geld dat je te veel hebt betaald.
ik wacht nu al 2 mnd en nog steeds niets ..................

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Josnixs

27 March 2017, 20:14

Op de site van Simpel staat opzeggen aanbieding IPhone S5 Leapp binnen 14dgn
Ik heb geannuleerd maar ben wel geld kwijt
Sim kaart admin kosten kaartje kan je weggooien ik vind de aanbieding misleiding
Je betaald aan leapp 4,50€ en 7,50€ aan Simpel. Tip lees alle review van de aanbieding
Ps door fout is het toestel niet geleverd dus hoefde alleen ABO opzeggen ,,een geluk bij ongeluk maar het kan wel veel succes niet doen!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Luijten

22 March 2017, 18:39

Zeer slechte provider.zeer slecht bereik en zeer onvriendelijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Tom

17 March 2017, 21:57

Heb net 1 dag Mn simkaart, mocht mijn refurbished iPhone 5s ophalen bij leap.
Heel vrolijk en blij wil ik de toestel ophalen, maar heb er 4 stuks geprobeerd en geen enkele die naar behoren werkt. Sterkte mensen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Joyce

16 March 2017, 20:05

Werkelijk een NACHTMERRIE!! NIET, NOOIT, NIET MEE IN ZEE GAAN!!! HET is niet eens een 1 waard!, maar lager kan helaas niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jelle

12 February 2017, 16:57

Ook weer een vreemde bij simpel.voor 4,95 (of 128€ in 1 keer)een iPhone 5s erbij.Maar als je als vaste klant na 2 jaar gaat verlengen kost het 2e hands toestel 200€,en is niet mogelijk om per maand bij je abo te betalen.nieuwe klant is koning.oude trouw betalende klanten zijn er om uitgemolken te worden.Dus wij gaan NIET verlengen met 2 Abonnementen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Wouter

06 February 2017, 21:27

Wat een belachelijk slecht bedrijf,
ik ben al 6 maanden bezig om fatsoenlijk bereik te krijgen, alles word op mijzelf afgeschoven, u heeft prima bereik zeggen ze.

Rekeningen van €50,00 voor 300mb over de bundel, kosten vragen voor een nieuwe sim om te proberen of deze wel overal bereik heeft, ( geen resultaat ).

Dit 2 jarig abonnement van 12,50 per jaar heeft mij in 1,5 jaar tijd zeker €700,- gekost in plaats van €300,-

Nu ben ik 3 maanden bezig om de laatste paar maanden over te stappen zonder kosten en willen ze me ook nog €75,- af troggelen voor het stopzetten, er is geen reden genoeg om te annuleren volgens 'Simpel'

Je wordt hier 'Simpel'weg genaaid waar je bijstaat, wees verstandig en neem een iets duurder abonnement van KPN, Tele2, Vodafone of T-mobile, dan ben je iets duurder uit, maar is z'n geld 10x waard!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Veenstra

06 February 2017, 20:59

Al vanaf het begin is er van alles mis gegaan. Ik snap dat dat ook bij andere bedrijven gebeurd maar de manier waarop ik aan de telefoon te woord werd gestaan is echt onbeschoft.
Ik kijk uit naar het aflopen van het contract. Advies:
Geen Simpel!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Dennis van der Veeke

21 January 2017, 15:44

Had een klacht over niet goed mobiel werkend internet, en het vaak geen telefonisch bereik hebben om mensen te bellen of SMS'en. Naar de klanten service gebeld, waarbij je zeer onvriendelijk te mond gesnoerd wordt met "we kunnen niks voor u doen". Als je vervolgens om de technische afdeling vraagt krijg, krijg je die niet aan de telefoon met de opmerking "die kunnen ook niks voor u doen".

Als je aangeeft dat je je abonnement wilt beëindigen, vertellen ze dat dat niet mogelijk is, terwijl er op de website staat dat als je het wilt beëindigen, je gewoon kan bellen.

Wat een kansloos bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door aad

13 January 2017, 18:33

zeer slecht deze provider
klantenservice zeer onbeschoft beginnen direct al met grote mond en behandelen klanten als een kleinkind
als je medewerker hier op aan spreekt word verbinding verbroken

dekking ook heel slecht licht altijd aan toestel
stuuren ongevraagd een simkaart toe welke betaald moet worden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jan

13 January 2017, 14:46

Zeer slechte provider!
Nooit je abonnement hier afsluiten!
Wordt zeer slecht met klachten omgegaan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Alline

06 January 2017, 13:11

Mijn vraag luidt eigenlijk.......

Waarom moet je 15 euro betalen voor een nieuwe simkaart?
Ik heb al jaren dezelfde simkaart en heb nu een nieuwe mobiel gekregen waar dit formaat simkaart niet meer inpast. I(k heb een abonnement van 12,50 per maand en zou dus meer dan een maand betalen voor een simkaart?? Kan ik beter over stappen naar een andere provider met een ander abonnement met een gratis simkaart toch? Wat vinden anderen hiervan en wat zouden jullie doen?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Elroy

03 January 2017, 17:05

Wat een drama bedrijf is Simpel!! Ik heb in juli/augustus met een medewerker gesproken omdat ik mijn abonnement niet meer gebruik en deze stop wilde laten zetten. Deze man vertelde mij dat dat niet mogelijk was ivm met het contract tot 2017. Dus heeft hij me aangeboden om het naar het laagste maand bedrag te veranderen en daarmee dacht ik dat alles geregeld was. Totdat ik pas geleden alles gingen checken en dus nog steeds zie dat het niet veranderd was. Hiervoor heb ik met de" klantenservice" gebeld en die vertelde doodleuk dat er nooit een gesprek heeft plaats gevonden en zette niij min of meer weg als leugenaar terwijl ik op hetzelfde moment als mij broertje belde en het bij hem wel goed is gegaan. Ze willen verder ook niet naar een oplossing zoeken dus raadt ik mensen aan om niet naar dit neppe bedrijf te gaan. Duur, Je mb's zijn extreem snel op (reden van overstappen ook naar kpn) en de klantenservice is zwaar KUT! Nooit meer Simpel!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sandra de Jong

31 December 2016, 17:14

Om onverklaarbare redenen verbruik ik bij Simpel meer MB dan mijn gehele mobiele telefonie leven ervoor. Al in de eerste maand na overstap binnen 14 dagen over mijn verbruikslanden van 1000 MB per maand. Is me nog nooit gelukt. Kom er nu maar eens vanaf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

16 December 2016, 12:03

zeer klant ontvriendelijk. rekenen kosten en mb's die je niet maakt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door huub

02 December 2016, 17:03

belachelijke telefoon maatschappij kunnen niet eens zijn boekhouding in orde houden heb al een keer oh 6 een bericht binnen over een zogenaamde achterstand die er niet is heb bewijs al geleverd gehad maar ze blijven aan de gang

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

01 December 2016, 13:23

geen bereik minimaal zo een 20 keer gebeld naar klantenservice die willen hele rijj van je weten elke keer voor de technishe dienst alles 5 keer doorgegeven gegevens van de afgelopen 48 uur nooit terug gebeld of iets gehoord van deze zogenaamde technische dienst van simpel.

al 3 verschillende toestellen geprobeerd op aandringen van simpel maar resultaat 0.

elke keer zelf bellen je hoort het zelfde riedeltje
ik heb hier 3 abonnementen onzin allemaal
betaald liever iets meer en heb je tenimiste fantsoenelijk bereik
woon niet in een dorp maar midden in de stad rotterdam als ze hier niet bereik kunnen bieden dan weet ik t ook niet,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Anonieme gebruiker

28 November 2016, 23:10

Let op met Simpel, ben al jaren klant, en deden onlangs een abonnement's wijziging van 200 belminuten (Euro 5 p/m) naar 250 belminuten en onbeperkt SMS (Euro 4 p/m) via de email. Nu blijkt dat ze toch kosten in rekening brengen voor de 3 SMS'sjes. Niets te vinden op hun site aangaande de onbeperkte SMS en waarneer je de bundel onbeperkte SMS overschrijdt (wat dus mogelijk is na 20 SMS'sjes).

Simpel laat het voorkomen alsof de onbeperkte SMS bundel gratis is conform de email. De website zegt echter dat deze bundel Euro 2 p/m is. Ok het zal me Euro 1,= kosten, dus les geleerd met Simpel, geen SMS gebruiken.

Simpel is niet te vertrouwen, het heeft ook niets meer te maken met goed ondernemersschap. Ze zetten de klant op het verkeerde been, tot misleiding aan toe. Ik hou ze scherp in de gaten, en als het me te gortig wordt dan stap ik over.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Scholte

28 November 2016, 10:50

Zeer ontevreden over deze provider, ze schrijven torenhoge bedragen af, terwijl ik een heel bescheiden abbonement met ze afsloot. Weg ermee, een stelletje door en door rotte oplichters!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door K.M.

20 November 2016, 20:21

Op 13-10 simkaart besteld en op 14-10 betaald nu 1maand en 1 week (20-11) verder nog steeds geen simkaart. Meer dan 10 x gebeld wordt telkens doorverbonden en ik zou "teruggebeld" worden maar dat doen ze ook niet.. kan de simkaart ook niet opzeggen omdat beslistermijn al verstreken is.. echt een afrader.. medewerkers van de klantenservice zijn heel erg bijdehand en willen je ook niet verder helpen.. je wordt telkens doorverbonden.. er is geen leidinggevende of een floormanager die je probleem kan oppakken.. echt heel frustrerend via
Klachten kompas ook een klacht ingediend maar daar krijg je ook geen concreet antwoord.. beter iets meer betalen en dan bij een ander provider een sim only halen..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Simpel Slecht

09 November 2016, 22:28

Verbijsterend slecht, mijn ervaringen met Simpel: dit is een door en door onbetrouwbaar bedrijf. Op 12 september een abonnement afgesloten met nummerbehoud. Het enige dat in deze transactie goed ging was het incasseren van 30 euro van mijn rekening, dat gebeurde binnen een uur, daarna liep het vast.

Om te kunnen overstappen moest ik het nummer van mijn SIM-kaart doorgeven. Dit heb ik gedaan, maar ik kreeg tien dagen later, op 22 september, bericht dat het nummer niet klopte.Nog eens nagekeken, nummer was correct (hoe moeilijk kan het zijn om wat cijfers over te schrijven?) en dit zo gemeld. Voor de zekerheid een foto van de SIM-kaart erbij.

Op 30 september bericht dat ze de gegevens hadden ontvangen en nu handmatig (?) het verzoek zouden verwerken.

Op 12 oktober gevraagd hoe het ervoor stond. Op 18 oktober kwam het antwoord: wat is uw vraag? (houdt Simpel geen dossier bij?).

Het hele dossier weer dezelfde dag opgestuurd, enige reactie een autoreply met de verzekering dat ik binnen twee dagen antwoord zou ontvangen. Op[ 29 oktober weer gemaild, behalve de autoreply geen antwoord. Op 5 november weer gemaild, geen reactie.

Telefonisch contact levert ook niets op: nadat je een half uur in de wacht staat, wordt de verbinding verbroken of krijg je een bandje met de boodschap "deze afdeling is gesloten".

Simpel verschuilt zich achter een postbus, reageert niet op mail en is telefonisch niet bereikbaar. Alle kenmerken van internetfraude dus.

Ik heb nu gevraagd om maar die dertig euro terug te storten, maar uiteraard komt hier ook geen reactie op. Dit is het businessmodel van Simpel: er is geen enkele intentie om te leveren wat je aanbiedt, je incasseert eenmaal dertig euro activeringskosten en verdwijnt dan met de noorderzon.

Sterk af te raden, ga niet met Simpel in zee, dit bedrijf steelt van zijn klanten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Erik

03 November 2016, 13:53

Na voor de 3 achtereenvolgende maand blijkt simpel niet in staat om een "simpele" aanpassing in het abonnement te maken.
Mij schoonmoeder heeft al 6 jaar een abonnement. In augustus raakt zij haar telefoon kwijt.
Geen probleem een belletje naar simpel en er wordt een nieuwe sim-kaart opgestuurd, als ze op dat moment ook een nieuw abonnement afsluit is de vervangende sim-kaart zelfs gratis. Nu is mij schoonmoeder in de 70 dus die kiest voor een nieuw abonnement, onbeperkt bellen en SMS'en en 1G aan data. Een goede deal zou je zeggen.

Een bevestiging via mail zou je verwachten, echter deze komt nooit...... Hiermee begint alle ellende.

De simkaart komt en werkt, ook het oude nummer wordt goed overgezet. Per 1 september zou het abonnement met data ingaan. Ze heeft ondertussen een Iphone dus begint foto's uit de cloud te trekken. Na 2 weken krijgt ze SMS'en die ze niet begrijpt; ze moet betalen voor haar data verbruik.
Na aandringen heeft ze gebeld en het zou opgelost worden.
Ze zou wederom een email krijgen dat het abonnenment omgezet zou worden. U begrijpt deze komt niet.

Hierop ben ik maar eens gaan bellen. Moest zelf via de website de aanpassing abonnement opnieuw aanvragen. Zo gedaan opnieuw ingevoerd en een mail met een beschrijving dat er aanpassingen aan het abonnement gemaakt zijn. Welke dit zijn staat er niet bij.

1September check of het abonnement is omgezet, en zoals verwacht niets omgezet. Wederomgebeld, eerste lijn kan mij niet helpen ,ik vraag om tweedelijk support. Deze persoon wil mij niet te woord staan en zou mij terugbellen. Er is niet terug gebeld.

Paar dagen later wederom gebeld. Eerste lijn niet geaccepteerd, kon nu wel tweede lijn aan spreken. Deze kon zien dat er iets niet goed was gegaan maar had het aangepast en het zou nu goed komen. Hij zou mij de volgende dag terug bellen.
Ik moet op dat telefoontje nog steeds wachten.

Hij zou mij schoonmoeder ook E10 geven als tegemoetkoming in overlast. Ook dit moet nog gebeuren, op laatste afrekening niets van te zien.

Het is 1 oktober, en nu zou het toch wel goed zijn. Wederom abonnement niet omgezet. Gebeld, tweede lijn wil mij niet te woord staan.

Simpel het is "Simpel" jullie zijn een provider waar een klant niet meer is al een nummer waar je geld van kunt ontvangen. Het woord service kennen jullie niet.


Nog even wat feitjes van simpel:
1. De problemen komen door een nieuw systeem, maar systeem hebben ze al maaaaaaanden.
2. Bij de telefonische helpdesk wordt je gevraagd het telefoonnummer door te geven waar problemen mee zijn, dit komt bij niemand door, dus kun je net zo goed niet geven.
3. Abonnement aanpassingen kunnen alleen per 1ste van de maand; men kan dus niets corrigeren dus bij problemen moet je altijd 1 maand wachten op resultaat

Dus iedereen die nu simpel heeft, pas je abonnement niet aan want dat werkt toch niet. Voor iedereen die denk over simpel, doe het niet het kost meer energie dan je er belbundel of data voor terugkrijgt.

Advies aan simpel verander de naam in "complex" die past je beter.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door J. de Schepper

03 November 2016, 10:54

Mijn dochter heeft ook een sim only abonnement met internet sinds augustus 2016.
In het begin werkte alles prima tot 3 weken geleden.
Geen internet meer,alles nagekeken:genoeg mbs,simkaart gecontroleerd,instellingen,alles oke.
Naar de klantenservice 3 keer gebeld,weten het ook niet,komen met het idee een nieuwe simkaart.Nou nog steeds geen internet.
Beloven terug te bellen of te mailen,maar niks hoor.
Waardeloos.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door ellen

30 October 2016, 17:14

Sinds een week heeft mijn zoon geen internet op zijn sim only abonnement. De klantenservice geeft aan dat de technische dienst gaat bellen en daar blijft het bij. Na 2 dagen nog geen nieuws van de technische dienst. Heel frustrerend, want er is eigenlijk weinig wat wij kunnen doen. Ik begrijp eigenlijk niet dat zo'n bedrijf in business kan blijven.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door GR

26 October 2016, 08:53

Slechte klantenservice. Probleem kan niet worden opgelost, dat kan gebeuren, al 3 keer over gebeld en 2 keer afgesproken dat we worden teruggebeld en dat dan niet doen. Echt waardeloos en inmiddels overgestapt naar een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Peter

25 October 2016, 12:09

Echt slecht. Zowel sales als klantenservice.
Buitenland bellen is niet mogelijk ondanks contact met klantenservice .vlug weg bij deze provider.
Kost weinig en dat krijg je ook

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Aart

11 October 2016, 19:11

Goedkoop, goed bereikbaar. Internet in buitenland is geen optie, doet het niet bij mij ook niet na 'contact' met de helpdesk. Mail wordt heel traag beantwoord.
Het geld waard, je betaalt zo weinig dat er ook bijna geen klantenservice in kan zitten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Teleurgestelde gebruiker

28 September 2016, 12:03

Pffff.....snel weg bij simpel. Waardeloze dekking en bereik. Goedkoop is duurkoop. Super Irritant. Bezint eer ge begint!
Geef wat meer uit voor minder frustratie, beter en snellere verbinding.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Geen buitenland internet...wordt wel beloofd

04 September 2016, 14:15

Hallo...tja...in Holland tevreden over Simpel...echter in buitenland geen verbinding internet met mobiel abonnement terwijl dat er wel in zou moeten zitten (gecheckt door Simpel en mij)....lullig als je daar dan bent....irritatie..En het contact opnemen vanuit buitenland...uren wachten....maar erop gegooid...geen goede service om mensen tydens hun vakanties te helpen dus. Waarom is het zo moeilijk?? Lijkt me dat mensen recht hebben op waarvoor zij betalen...al is het abonnement niet duur. Geef het anders aan bij het afsluiten...geen bereik buitenland....dan kunnen mensen daarop inspelen. Ik heb zelfs in buitenland nog telefoonwinkels benadert...alles zou goed staan...en ook andere mensen die goed van instellingen afweten....maar nee hoor geen contact. En de ergenis wordt alleen maar groter als je dan bij terugkomst belt en er idd wordt gezegd...3 voorbeelden. Waarvan...als je niet op internet kunt. De voorbeelden staan hier in de revieuws. Ik hoop werkelijk dat Simpel heel snel verbetering aanbrengt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Pim

06 August 2016, 14:51

Ik heb zelden zo'n slechte service meegemaakt als bij Simpel.
Ik probeer nu al enige tijd een abonnement bij deze provider op te zeggen (door afkoping), maar ze reageren simpelweg niet. Hierdoor is mijn nieuwe provider niet in staat mijn nummer over te zetten en hebben ze mijn bestelling moeten annuleren. Het feit dat de klantenservice alleen bereikbaar is op werkdagen helpt ook al niet, en zelfs als deze wel bereikbaar is wordt er amper hulp geboden.

Na 2 werkdagen zou ik een reactie moeten krijgen van Simpel, maar deze is niet gekomen. De klantenservice vertelt me dat er wellicht meerdere verzoeken tot afkoping liggen en het wel eens wat langer kan duren, maar tegelijkertijd word ik hier dus totaal niet van op de hoogte gehouden, en ben ik erg sceptisch over het feit dat dit zelfs dan überhaupt langer dan 48 uur moet duren. Dit alles is ontzettend frustrerend, want ik kan letterlijk niets uitrichten. Ik ben volledig afhankelijk van de keuze van Simpel om wel of niet mijn verzoek in behandeling te nemen.

De afgelopen 1.5 jaar dat ik aan Simpel vast zat waren ook geen pretje. Er is geen buiten de bundel SMS, en geen app op de telefoon om je dataverbruik makkelijk te kunnen bekijken. Verder wordt je nooit bevoordeeld als bestaande klant, aangezien je gewoon wordt buitengesloten van een actie als de belrevolutie, wat mij redelijk wat geld bespaard had kunnen hebben.

Ik zou Simpel aan niemand aanraden. Dit is met kilometers afstand de slechtste provider die ik ooit heb gehad, en zodra ik (of als ik nog ooit) van dit abonnement af kom zie je mij hier absoluut nooit meer terug.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Arno

05 August 2016, 11:50

Begin dit jaar twee abonnementen afgesloten. Beide worden gebruikt in verschillende telefoons...

In Nederland werkt alles naar behoren. Als we naar het buitenland gaan is het roulette.

Op meerdere locaties hebben we niet de mogelijkheden om te bellen.

Dit op 1-4-2016 gemeld met voorbeelden bij de 'klantenservice'. Deze vragen te switchen van netwerkt (handmatig) de telefoon uit te zetten etc.

Dat hadden we allemaal al geprobeerd... De klacht wordt ook niet goed begrepen. Als je twee telefoons hebt (verschillende) en twee verschillende simkaarten. Als je daarop gebeld kan worden, en ge-sms't. Dan werkt het netwerkt deels. Als je dan zelf niet kan bellen, wat is dan het probleem?

Bij herhaling van het probleem (gemeld op 8-7-2016) per telefoon en klantensite, trage reactie. Er wordt gevraagd om een andere telefoon te proberen... Die heb je ook altijd bij je in het buitenland. Na aangeven dat het om twee telefoons en abonnementen gaat gaan ze over een andere boeg. Ze hebben voorbeelden nodig. In een gesprek van een uur (via een vaste lijn uiteraard) zijn meerdere voorbeelden locaties en tijden doorgegeven. Mijn telefoon houd gelukkig een logboek bij van gebelde nummers...

De TD belt 7 dagen!!! later, ze hebben voorbeelden nodig... Die had ik al doorgegeven. Deze meneer lijkt aardig cooperatief voor de verandering. Opnieuw worden meerdere voorbeelden genoteerd, ze worden ook herhaald en geverifieerd!!! De meneer geeft netjes aan dat zodra ze meer weten of nodig hebben ze weer contact zullen opnemen.

Weer precies 7 dagen daarna een gemist nummer, was dit simpel? Dat blijkt uit een mail, of ik terug wil bellen omdat ze mij niet kunnen bereiken... Omdat bellen nog steeds niet lukt vanaf deze locatie dat opgeschort tot de thuiskomst.

Zojuist (28-7-2016) contact opgenomen met Simpel, de mevrouw geeft aan dat ze graag drie voorbeelden hebben... Nou breekt mij de klomp! Ze hebben al een legio aan voorbeelden. Bij navraag blijkt dat ze ook graag het netwerk willen weten waarmee de telefoon was verbonden.

Het netwerk heb ik ook meerdere keren doorgegeven maar daarvan kon ze niets terug vinden. De volgende keer... moet ik het maar gewoon opnieuw doorgeven (bellen zeker)!

Heb aangegeven dat dat niet mogelijk blijkt. Het beste is hier geen abonnement af te sluiten. Als het eropaan komt heb je er namelijk niets aan. Geen service en geen begrip.

Heb aangegeven het abonnement bij gebrek aan dienstverlening te willen beëindigen. Dat willen ze niet omdat er geen drie voorbeelden zijn... Ze hebben er slechts 9 minimaal. En mijn logboek is ondertussen langer dan dat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bas B

03 August 2016, 13:27

Pas op met deze provider
Prijzen zijn niet zo scherp. geen waarschuwing buiten bundel en 10 cent per MB buiten bundel
Proberen van deze provider af te komen na 4 jaar is erg lastig, omdat je uiteraard keer hebt moeten verlengen. Simpel komt dan met een lokkertje om je proberen daarna voor langere tijd vast te leggen.
Klantenservice, hebben ze ook niet, die werken duidelijk niet voor de klant.

Opzeggen is niet mogelijk bij simpel, doe jezelf een plezier en zorg er voor dat je geen klant wordt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Bryan

02 August 2016, 14:07

Vreselijk slecht is simpel! Geen aanrader klantenservice uit een pakje boter

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door alexander

30 July 2016, 11:13

zeer slechte service, idd krijgen wij nooit een bericht dat je buiten je bundel gaat.
bellen heeft geen zin ze luisteren of snappen het niet.
probeer er vanaf te komen maar zelfs dat is al zeer lastig.
anders maar wachten totdat het abonnement afgelopen is en dan gelijk overstappen.
dit nooit meer!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Aaron

29 July 2016, 13:04

Pas op met de zogenaamd goedkope abonnementen van Simpel!

Alles buiten bundel is peperduur en SMS-jes om je te waarschuwen, komen te vaak niet aan, waardoor je veel geld kwijt kunt zijn.
Heb meerdere keren tientallen euro's teveel betaald omdat ik te laat doorkreeg dat de bundel op was.

Als je bij Simpel verhaal haalt, geven ze niet thuis. Klantenservice is dus zeer minimaal.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door HD

29 July 2016, 10:38

Al jaren een abonnement bij Simpel, echter kan ik al een tijd niet meer bellen naar het nr 3553. al ettelijke malen daar met Simpel over gebeld en gemaild, maar tot op heden GEEN oplossing hoe dit komt.
Deze week weer gebeld, de technische dienst zou het uitzoeken en terugbellen, maar niets gehoord. Als het abonnement afloopt ga ik naar een ander aanbieder.
Simpel.
Een positief bericht is dat de verbindingen goed zijn jammer

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door peter

28 July 2016, 12:19

Waardeloos! Duur en moeilijk zijn ze!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door een Simpel hater

27 July 2016, 22:51

verschrikkelijk slecht!!! Nooit aan beginnen. Ruim van te voren bij Simpel abonnement afgesloten. Krijg keurig bericht over de ingangsdatum.
Dan doet het ding het niet, even een dag gewacht, misschien duurt het even?
Nee hoor andere dag nog niet. Ingelogd op Mijn Simpel, blijkt de simkaart niet geactiveerd. Gebeld, kost een half uurtje, eindelijk is het uitgezocht, is een technisch probleem. Dat moet de technische dienst uitzoeken. bijna dagelijks zelf maar gebeld met de helpdesk want ondanks dat ze de gesprekken opnemen, leren ze er helemaal niets van. behalve sorry zeggen, daar zijn ze heel goed in getraind. de weken gaan voorbij, wij gaan op vakantie. Nog steeds is de simkaart niet geactiveerd. Komen we terug blijkt dat Simpel op eigen houtje het contract heeft beëindigd kennelijk omdat ze er niet uit komen, de schoften. Dat is toch te gek voor woorden????
En denk je dat ze dan uit eigen beweging die € 30,-- hebben terug betaald, nee daar moet je om vragen.De klantenservice (inderdaad steeds een andere persoon die het hele verhaal moet lezen) is het met mij eens dat het nergens op lijkt. Ze stuurt een mail naar de manager met het verzoek om mij de andere dag direct te bellen en te zorgen voor een passende oplossing. Ik had het natuurlijk al niet verwacht, en inderdaad de manager belt niet. Hij heeft natuurlijk andere prioriteiten. Uiteindelijk na 5 weken en meer dan 3 uur aan de telefoon hangen heb ik nog steeds niks. Geloof daarom die positieve reviews niet, het is een waardeloos bedrijf. Trap er niet in en betaal liever een paar euro per maand meer voor een betrouwbare provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Henk

27 July 2016, 09:45

Al 3 jaar dik tevreden klant van Simpel. Het voelt een beetje als voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.
De landelijke dekking is erg goed, op verschillende plekken heb ik met zelfde telefoon meer bereik dan mensen met andere netwerken. Internet is snel, hoewel de snelheid op sommige plekken in bepaalde gehuchten en aan de landsgrenzen wat afneemt of af en toe wegvalt.
De rekeningen kloppen altijd en het geld is altijd netjes afgeschreven. Op de site zijn het huidige verbruik, de specificaties en overige zaken overzichtelijk weergegeven en kun je eenvoudig aanpassingen aanvragen. Deze worden behoorlijk snel doorgevoerd.
Kortom, ik zou het van harte aanbevelen om een simpel sim-only abonnement te nemen. Waarom veel geld betalen als je voor een dubbeltje op de eerste rang kan zitten?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Nicolette

24 July 2016, 11:51

Wat een waardeloze provider is simpel. Heb een abonnement van 10€ en moest in juni 110€ aftikken wegens een verbruik van meer dan 2gb terwijl ik in al die 2 jaar nooit meer dan 500 mb heb verbruikt. Verschillende telefoontjes er aan gewaagd kortom eigen schuld dikke bult. Ook was er op mijn simpel een foutmelding en mijn plafond was plotseling ook vertrokken. Ze lokken klanten met prachtige aanbiedingen maar ik zou hoogst persoonlijk liever iets meer betalen maar zit 2 jaar vast aan mijn abonnement kleine lettertjes. Waardeloos en een normaal gesprek zit er niet in. Ik snap idd waarom er zo laag gestunt wordt om verder als dieven door het leven te gaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door R bo

22 July 2016, 22:39

Bereik buitenland 0
Klanten service ?
Begrip : 0
Wachttijd klantenservice 10 min
De insteek van dit : klachten afwimpelen en gewoon betalen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Zepp

21 July 2016, 13:36

vraag aan klantenservice: internet in het buitenland werkt niet, in nederland wel. antwoordt klanten service: dan zijn de instellingen niet goed.
vraag aan klanten service: kan ik de instellingen in nederland wijzigen voor het buitenland. Antwoord klanten service: nee dat gaat dan alleen in het buitenland
vraag aan klantenservice: maar ik heb in het buitenland geen internet hoe ga ik dat doen. Antwoord klanten service: dat kan alleen via internet , heeft u nog andere vragen, nee alleen betreffende internet. Ik hoop dat ik uw vragen beantwoordt heb ik wens u nog een fijne dag , ZO SIMPEL IS SIMPEL.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Myra Meijer

11 May 2016, 15:21

Ik heb sinds gister (10-05-2016) een abonnement bij Simpel, hiervoor jaren T-Mobile gebruikt.
Er was 1 telefoontje nodig naar de klantenservice omdat ik niet kon inloggen op mijn persoonlijke pagina. Ik had ook al een mail hierover gestuurd, maar ik had geen geduld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en prima geholpen. Alle problemen werden opgelost, en ik kon gewoon inloggen.
Vandaag (11-05-2016) kreeg ik al antwoord op mijn 1e mail en op een 2e mail over het definitief uitzetten van mijn voicemail.

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik blij ben met de overstap.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door Suresh

01 May 2016, 10:05

Nog nooit gelukt om in het buitenland te internetten.
Voorgelegd aan Simpel via de website. Antwoord kan 4 dagen op zich laten wachten. Drie dagen later ben ik inmiddels weer terug in Nederland. Ik wacht nog een werkdag op een reactie, maar hou er rekening mee dat er geen komt.
In NL geen problemen, maar geen internet in buitenland is reden genoeg om op te zeggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Abc

19 April 2016, 21:49

Nooit problemen mee gehad. Voor mijn zoon eerst een abo afgesloten. Twijfelde eerst heel erg, maar achteraf was dit helemaal niet nodig. Alleen activeren duurde 1 dag langer dan verwacht. Ik had een mail gestuurd waarop netjes en snel gereageerd werd. Nu heb ik zelf een abonnement afgesloten. Ook deze werkt prima. Geen problemen met rekeningen of bereik gehad. Ik kan het iedereen alleen aanraden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door Samantha

06 April 2016, 21:34

Kheb vandaag mijn simkaart proberen te starten, heb gewoon nummerbehoud maar de simkaart doet helemaal niks terwijl andere simkaarten het wel doen. Lekker handig weer .. Wat een klote begin van een abonnement.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door John

28 March 2016, 17:33

Pas 2 maanden van Telfort naar Simpel 10 euro abo. met 1 Gb internet. Februari internetverbruik voorzichtig uitgeprobeerd met nieuwe telefoon. Per 1 maart een oude HTC wildfire gebruikt met instelling internet uit. Ik kreeg 22 maart een sms dat mijn plafond bereikt was. Ik heb deze maand geen gebruik gemaakt en via Mijn Simpel gecontroleerd of er toch verbruik was: 0,0 Gb verbruikt staat er vermeld. Dit geschreven naar Simpel. Antwoord: na het verbruiken van plafond welke u zelf ingesteld heeft wordt automatisch internet geblokkeerd. Ik heb een brief geschreven naar Simpel, nog geen antwoord ontvangen, vandaar deze waarschuwing. Ik heb ook geschreven dat ik spijt heb dat ik dit troepabonnement heb afgesloten. PAS DUS OP!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door jos

26 March 2016, 23:51

Klanteservice is bar slecht amper te bereiken ze sturen je met een kluitje in het riet
nog nooit zoon slechte klanteservice mee gemaakt echt bar slecht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door yvette

08 March 2016, 14:22

Niet de juiste personen te pakken kunnen krijgen bij het indienen van een klacht. De medewerkers sturen een mail dat je hun kunt mailen en vervolgens geen mailadres waardoor je telkens via de website moet mailen.
Stel inflexibele mensen zijn het en ik adviseer niemand om hier een abonnement af te sluiten. Wat een ballen bedrijf!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Kees

05 March 2016, 10:45

Ik ben in de war. Ik heb onlangs een simpel abonnement afgesloten (1 maart ging het in) met onbeperkt bellen en 1 gb. Vrijdag avond word het telefoongesprek beëindigd door simpel dat ik voerde met me zus. Krijg een sms en email dat ik me limiet heb overschreden. Hoe dan? Onbeperkt bellen toch? Ik kan nu niet meer bellen en de klantenservice is alleen bereikbaar van ma tm vr van 9 tot 17.
Ik hoop dat dit een eenmalige fout is anders ben ik er erg snel klaar mee.


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door C.J.

20 February 2016, 21:17

Ik heb nu bijna 1 jaar simpel mobiel alleen bellen geen internet 500 minuten per maand voor 5,00 nu heb ik al 2 keer slecht bereik gisteren gebeld met aegon verzekeringen deze gooide de hoorn erop kon me niet verstaan. heb ook al email gestuurt ook daar woord niet op geragereerd spijt dat ik er nog ben. als simpel niet reageerd binnen 5 werkdagen dan zal ik de simkaart kapot knippen en naar hun terug sturen. ben er klaar mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Koen

08 February 2016, 20:29

Netwerkdekking is slecht - vaak moet ik mijn telefoon (s5) herstarten of de simkaart opnieuw aanmelden om weer te kunnen bellen.
Regelmatig krijg ik een sms-je binnen dat ik een oproep heb gemist maar de telefoon is niet af gegaan.

Internet is te vergelijken met de inbel-periode (en nee, 4G heb ik persoonlijk nog niet eerder meegemaakt ik maak de vergelijking met 3G van o.a. Telfort, KPN en Ben.

Klantenservice stuurt je continue het bos in met momenten opschrijven wanneer je geen bereik hebt gehad e.d.
Reageren kan dan niet direct naar de contactpersoon en steeds iemand anders die je 'helpt'.

Contract (laten) ontbinden is een serieuze overweging om te onderzoeken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door EE

07 February 2016, 15:32

Werkt tot nu toe allemaal prima, omgeving Nijverdal, toestel Motorola x play, wel na activeren simkaart een paar uurtjes wachten zodat alles verwerkt kan worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Elise

05 February 2016, 20:33

Ik raad iedereen aan alle foute dingen van die oplichters goed te bewaren, alle tegenstrijdigheden van hun kant goed te bewaren en als je goed sterk staat laat je het voorkomen voor de rechter, het is mij ook gelukt en ik heb gewonnen en ze moeten diep in de buidel tasten, hopelijk gaan ze binnen no time failliet dan zijn we ook meteen van die achterlijke reclames af

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nathalie

03 February 2016, 11:02

Super slechte provider. Geen goeie klantenservice, ik krijg gewoon geen reactie op mijn mail. En als je wilt bellen dan moet je betalen per gesprek. Ook als je wilt bellen moet je bellen naar een 0800 nummer (klantenservice) die zij ten eerste al standaard hebben geblokkeerd. Geniaal bedacht. Slecht bereik en internetverbinding.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door W hartman

30 January 2016, 16:44

Je Plafond is bijna bereikt. Bij 100% wordt je simkaart geblokkeerd. Log in op mijnsimpel om de hoogte te bekijken of deze aan te passen. Groeten Simpel
Je hebt je Plafond bereikt. Dat betekent dat je geen kosten meer buiten je bundels kunt maken. Het tegoed in je bundels kun je nog gebruiken. Groet Simpel
Neem denk ik een leuke deal bij simpel only
Net een paar dagen gebruik ik deze abbo van een 10tje. Wordt nu al gek zeg. Niets anders dan berichten. Heb niet eens mijn gig op. Nu al gezeik. Wat hebben een spijt zeg. En ja nu zijn ze ook niet te bereiken. Nou nooit meer bah gezeik. Ben zo opgefokt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door heico

12 January 2016, 23:15

Ben pas kort klant bij simpel maar mag tot nu toe niet klagen dekking zeer redelijk niet vol in bereik maar zeker wel half vol internet werkt goed na bellen met de klantenservice want heb een iPhone 5 en daarmee kun je bij simpel niet je apn instellingen instellen bij de meeste andere profiders wel maar de mevrouw aan de telefoon heeft me heel netjes en zeer snel een linkje gestuurd ik heb het geinstalleerd en werkt nu perfect. ik vind dat mensen hier maar zeuren wat verwacht je voor zo weinig geld je kunt niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten hoewel ik vind dat ik van al deze klachten echt niks merk want ben zeer tevreden ik zou zeggen simpel ga zo door ik ben er blij mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Begin er niet aan

12 January 2016, 01:27

Simpel is super slecht!
Factuurtjes die niet kloppen en dan bel je de simpel klantenservice en dan krijg je te horen dat je pech hebt en er toch 2jaar aanvast zit.
Je stelt een plafond in van een bedrag maar simpel laat je gewoon over je plafond heen gaan en als je ze dan wilt spreken hebben ze een nummer die je niet kan bellen omdat 0800 geblokeerd zijn op je sim.
heb je ze eindelijk te pakken beloven ze je een compensatie.
nou ik wacht al 8maanden
Alles is slecht aan dit bedrijf echt alles, ik waarschuw jullie doe het niet want je zit er 2 jaar aan vast.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door De Roos

05 January 2016, 11:34

Heb voor mezelf en mijn vrouw een abb. Afgesloten. @ 10 p.m. Onbeperkt belle/sms en 1gb data. Alles werkt zoals het hoort. Klantenservice voortreffelijk !
Dekking ok ( want via t- mobile)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Anonieme gebruiker

02 January 2016, 18:51

Hele slechte klantenservice en ik had wat besteld de bestelling zou binnen 2 werkdagen worden geleverd maar het pakje kwamte laat aan dat was al slecht maar toen ik het eindelijk binnen had was de inhoud weer verkeerd en kapot.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nathalie

09 December 2015, 20:58

Ik raad een abonnement bij Simpel absoluut NIET aan.
- Super slecht bereik
- Internetverbinding is slecht
Wat ze heel handig en slim hebben bedacht is dat standaard de 0800 nummers blokkeren dus je moet bellen met de klantenservice wil je deze nummers wel kunnen bellen. Nu komt de grap, het klantenservice nummer begint met 0800.

Gewoon super slechte service. Niet aan te raden!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Alja

07 December 2015, 12:58

Ik ben al meer dan vier jaar klant bij simpel en ben uiterst tevreden. Ik herken dan ook niets van alle klachten en problemen die hieronder staan, toch vrij bizar niet?

De rekening is duidelijk,nog nooit vage of onduidelijkheden gehad en je kan zelf inloggen om alles te bekijken zelfs de actuele stand van zaken mbt je verbruik. Bevalt je bundel je niet dan kan je deze online wijzigen.

Het bereik van simpel is prima, en niet alleen in de randstad maar ook daarbuiten heb je goed bereik! Voor mijn werk heb ik Vodafone en ik heb daar altijd problemen mee,geen bereik of gebrek aan dekking en dat geldt voor de telefonie en 4G en dat is dan midden in de randstad. Dus schakel ik dan altijd maar weer over naar mijn privételefoon met simpel die het wel doet.

Al het geklaag mbt dekking en hoge of onverklaarbare rekeningen bij simpel kan ik dan ook niet serieus nemen, dan had ik er in de meer dan vier jaar dat ik er klant ben toch ook iets van moeten merken. Het lijkt wel alsof hier door een bepaalde groep een hetze gevoerd wordt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door bodo

03 December 2015, 16:37

Met een 250 belminutenabonnement begon bij ongeveer 170 belminuten de buitenbundeltarief te lopen. Flink duur geworden !
Klantenservice: nul !

Niet doen, nooit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door a.hamane

19 November 2015, 10:39

waardeloos gewoon. heb een abo afgesloten in de verdubbelingweken. nu half jaar later merk ik dat ik telkens over mijn internet limiet zit. rekeningspecificatie bijgehaald. zie ik telkens dat er mb's worden berekend op hele vreemde tijdstippen. bijna dagelijks worden op verschillende tijdstippen mb's gebruikt. Ik slaap dan thuis in mijn bed. hierop een mail gestuurd. krijg ik als antwoord dat zij het ook niet weten. misschien werken er apps op de achtergrond door 's nachts. wij hebben gewoon wifi, dus dit lijkt me sterk.
vervolgens een paar weken later vraag ik of het abonnement verhoogd kan worden. wat denk je? kan wel maar dan betaal je gewoon het volledige tarief. een stap hoger is dan meteen ruim 10 euro per maand meer. en dan heb je nog erg weinig mb's.

kortom waardeloos. en de facturen kloppen van geen kant. je wordt gewoon beroofd van je mb's.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nicole

06 November 2015, 14:52

Het is een waardeloos bedrijf! Sluit nooit een abbo bij simpel af. Nieuwe klanten krijgen korting terwijl bestaande klanten hoge abbo kosten krijgen. Wij zijn al heel wat jaren lid geweest maar een aanbieding voor bestaande klanten, nee hoor! Waardeloos bedrijf. Ze nemen je klachten niet eens serieus. Klantvriendelijkheid bij het afsluiten van je abbo maar zodra er iets is dan is die klantvriendelijkheid weg.
Sluit nooooit iets af bij simpel, daar wordt je echt simpel van!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ik

29 September 2015, 21:16

Zeer slecht ben vandaag overgegaan naar simpel totaal geen bereik! ! Klantenservice zeer slecht trap hier niet in aub

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door ron moes

24 September 2015, 16:03

simpel is 1 van de grooste op lichters ik had me abbo naar 2,50 gezet en wou de laaste 4 maanden afkopen dus moet 10 euro betalen nee wat doen zei

SIM kosten € 25,00
Data bundel Simpel € 50,00

nou vertel mij is waar dit voor is kaartje licht al anderhalf maand in de kast omdat ik kpn had genomen omdat simpel slecht bereik heeft met bellen en internet nu flikken ze dit

kpn gebeld om te vragen of dit zo mag het MAG dus niet je bent wel verplicht de laaste maanden te betalen wat logisch is en dat is een 10 euro
nou simpel bedankt hoor slecht geregeld jullie zo

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nelis

24 September 2015, 11:15

Simpel abbonnement genomen. Zou KPN dekking hebben. Natuurlijk geen 4G. Heb ik ook niet nodig. Maar 3G of uberhaupt internet zou wel fijn zijn. Regelmatig valt internet weg. Whatsapp berichten komen niet of pas na 30 minuten aan. Iets opzoeken duurt eeuwen. Je wordt er gewoon simpel van.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door caroline

03 August 2015, 22:07

Simkaart snel ontvangen en werkt prima. Klantenservice is goed te bereiken en erg klantvriendelijk. Ze kunnen je vragen goed beantwoorden. Abonnement is erg voordelig voor een goede kwaliteit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Bouke

27 July 2015, 14:58

Simpel is misleidend!

Simpel biedt dubbel zoveel internet echter Simpel is driedubbel zo langzaam! Val niet in deze valkuil van Simpel!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Annalie

04 June 2015, 18:56

Iedereen is anders maar wat ik hier lees heb ik nooit gemerkt?
Ja soms is de verbinding slecht maar dat heeft iedere provider wel ? Dus mensen simpel is goed en je betaalt gewoon wat je moet betalen! :)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Peter Kok

09 November 2014, 01:51

Het zijn oplichters. Ze hebben mij februari 2013 lekker gemaakt met een advertentie voor een goedkoop abonnementje van 7,50 euro per maand. Het begon meteen al heel goed; na het ingaan van het abonnement was ik anderhalve week telefonisch onbereikbaar wegens een storing. Ik kreeg rekeningen van geniddeld 40 euro, verbruikte volgens hen internet op momenten dat ik lag te slapen en kon gemiddeld anderhalve week per maand niet bellen omdat ik aan mijn belplafond zat (ze waarschuwen niet als je beltegoed op is). Het bereik is ook in de Randstad, ik woon in Amsterdam, zeer slecht. Vaak kun je bij Albert Heyn of bij Dirk van den Broek al niet meer bellen. In het bos, het duin, op het strand en soms ook in de trein kun je het vergeten. Op klachten wordt niet gereageerd en als je probeert ze te bellen krijg je niet de helpdesk, die hebben ze volgens mij niet, maar de verkoopafdeling aan de lijn. SMSjes worden per kerende post terug gestuurd. Hun wanprestatie is de laatste jaren tot twee keer toe door het televisieprogramma KASSA aan de de kaak gesteld. De eerste keer beloofden ze ten overstaan van een volle studio met ontevreden Simpelklanten, de tweede keer regageerde Simpel helemaal niet. Advies aan mensen die nog een abonnement bij die oplichters hebben lopen: stop bij de bank je machtiging (dat kan heel eenvoudig via internetbankieren). Als ze je voor de rechter sleuren hebben ze geen poot om op te staan want ze plegen zelf wanprestatie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Loe Lensen

05 October 2014, 17:03

Prima provider, nooit problemen. Vriendelijke klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Robbert

01 August 2014, 09:09

Slecht bereik (T-Mobile netwerk). Ook heb ik ooit een maanden nadat ik al lid was een data bundel afgesloten, deze was ik vervolgens verplicht af te nemen tot het einde van mijn contract terwijl ik nooit voor de data bundel had getekend.

Als je wat wijzigt aan je abonnement kan je meteen betalen, elke handeling kost geld bij simpel. Ziet er goedkoop uit maar alles erom is erg duur.

Afgezien van veel irritaties toch wel enigszins tevreden, bellen en internet zijn redelijk goedkoop. Maar vanwege onvriendelijke houding tegen klanten ga ik weg als me contract afloopt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door william

15 May 2014, 18:15

Simpel ? War is er simpel aan deze provider,
Ik zit 2 jaar aan het contract vast echter had ik al problemen op de eerste dag.
had per ongeluk een verkeerde abbonement afgesloten heel dom maar ken gebeuren. zeer netjes een mail naar simpel gestuurd maar geen reactie tot een week later waar in stond uw dagen zijn verstreken opzeggen is niet meer mogelijk. vervolgens maand op maand schrijven ze bedragen af die totaal niet kloppen met waarvoor je je abbonement hebt afgesloten ik was er zo flauw van ben vanaf 2 maanden geleden alle boekingen terug gaan halen en heb ze een mailtje gestuurd met zeg maar op want jullie krijgen toch niks meer na heel wat keren het terug geboekt te hebben zetten hun je abbonement zelf stop omdat je simpel weg niet betaald zo ben ik nu van me abbo afgekomen krijg nog wel steeds drieg smsjes en dreigmails bla bla bla
willen ze incasso sturen kom maar op heb al me mails en facatures op geslagen als bewijs nooit aan beginnen mensen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Said

14 January 2014, 10:13

Ctr
Ik heb een zakelijke ABO bij simpel voor 2 jr alles onbeperkt bellen sms'en internetten altijd problemen de laatste tijd word ik vaak geblokkeerd en krijg ik een mail je bent boven de limiet maak € 100 over en voorkom de blokkade als ik ze bel en vertel dat ik alles onbeperkt heb ja sorry fout van het systeem en op 13-1-2014 kon ik niet internetten had ik ze gebeld 3 x geen storing geen werkzaamheiden bij mij in de buurt geen blokkade maar ze kunnen de probleem niet zeggen op 14-1-2014 in de ochtend had ik weer gebeld een beetje grove taal gebruikt nog niet eens 3 min deed mijn internet weer en krijg netjes een email Gebruikslimiet Deblokkade terwijl ik een onbeperkt bundel heb..............dit is die email .....
We hebben je aanbetaling wegens snel oplopende kosten ontvangen. De blokkade voor uitgaande gesprekken is daarom verwijderd.
We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijk groet,

Simpel Klantenservice
Ik heb nog de contract tot mei en ik wil zo snel moegelijk er mee stoppen hoe moet ik het doen weet iemand een oplossing laat me t weten mijn email is chamal007@hotmail.com
Met vriendelijk groet

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anna van Dijck

07 November 2013, 17:22

Beste klant,

Als u vragen en/of klachten over Simpel heeft kunt u mij een bericht sturen. Vermeld hierbij uw klantgegevens en een korte omschrijving van uw vraag of klacht, dan help ik u graag zo spoedig mogelijk verder.

Met vriendelijke groet,

Anna van Dijck
anna@simpel.nl

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Simplydebest!

08 September 2013, 10:38



Beste lezer

Ik ben al jaren klant bij Simpel, maar nog nooit problemen gehad.
De eerste jaren alleen bellen en sms-en gehad, en nu bijna een jaar met internet.
In het buitenland ook internet gebruikt, incl.gps, bellen enz., erg goed bevallen en helemaal niet duur.
Dus mijn ervaring is, dat ik heel tevreden ben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Hans Wallaart

29 June 2013, 18:44

Vandaag ook Simpel geactiveerd, 250 belminuten en 250MB, na twee uur en twee test telefoontjes van 20 seconden elk, een SMS ontvangen met dat het belplafond van 10 Euro (=2x de 5 euro voor 250 belminuten was overschreden). Geen telefoonnummers, buiten de drie die ook nog blijven werken als de belbundel op is blijven werken, meer bereikbaar. Ook was de 250MB internet op wonderbaarlijke wijze gereduceerd tot 12MB.....Heb net een mailtje gestuurd naar Simpel, maar gezien de bovenstaande reacties houd ik mijn hart vast.Al kan je altijd nog automatisch geincasseerde bedragen binnen dertig dagen terug laten storten en wat ook helpt, zoals ik in het verleden gedaan heb bij problemen met kabelaar UPC, een gele kaart, verkrijgbaar bij de bank (en daar wordt wél rekening mee gehouden omdat ze anders het gevaar lopen bij niemand meer te kunnen incasseren), zodat er niet meer automatisch geïncasseerd kan worden.....Iedereen succes en sterkte toegewenst,Hans Wallaart

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Niels

23 May 2013, 17:34

Zeer veel problemen met Simpel gehad, dit betrofnhet niet kunnen bellen, verkeerd afgeschreven bedragen. Klantenservice van Jan Likmevestje.
Ook is het blijkbaar onmogelijk om met je iPhone 4S via Simpel gebruik te maken van het internet buiten Nederland, dat dit niet kan in Oezbekistan begrijp ik maar in landen als België, Duitsland en Spanje moet dit toch kunnen? Mocht iemand van Simpel dit lezen zie ik graag een reactie en hulp bij mijn buitenlandprobleem.

Begin er niet aan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Anonieme gebruiker

01 May 2013, 16:49

De slechtste provider van Nederland, zonder twijfel.
"Klanten"service is een duur 0900-nummer, waarbij je gemiddeld een kwartier in de wacht staat - en dat alleen maar om op te vragen wanneer je abonnement afloopt. Is het werkelijk zo'n grote moeite om zoiets simpels op de website te tonen?

Ben uitermate blij dat ik na 2 jaar eindelijk van Simpel af ben. Wat een slechte organisatie zeg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Remco

26 March 2013, 09:42

Het begon voor mij toen ze ineens van het KPN netwerk af gingen en op T-Mobile overgingen. Toen wilde ik van ze af. Ik heb netjes gewacht toen het kon.

Hun klantenserviceformulier is waardeloos. Je mag bepaalde tekens niet gebruiken zoals: () en dit staat nergens vermeld. Verder duurt het te lang voor er gereageerd wordt en pesten ze je expres met schriftelijk opzeggen. Via internet aanmelden kan dus wel, maar opzeggen niet? Verder vind ik dat je niet een telefoonnummer dat de klant geld kost hoort te hebben en zeker niet als je dan een half uur in de wacht staat alsmaar naar de website wordt verwezen waar je dan of in de faq kunt kijken, of het waardeloze formulier weer in mag vullen.

Nee, dit dus mooit weer!

Nederland houdt NIET van Simpel!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door D vd Pol

26 February 2013, 23:11

Simpel is nog steeds niet simpel, de eerste maand had ik zogenaamd ineens dikke overschrijding (doordat simpel mijn bundel niet juist had ingesteld). Om afsluiting (en onbereikbaarheid) te voorkomen het toestel vervolgens zo goed als niet gebruikt die maand, waardoor het abonnement waardeloos was (maar simpel vrolijk natuurlijk wel kosten rekende). Kassa voor hen, want direct 95% winst op mijn abonnementsgeld voor die maand. Eikels.

Dat was enkele maanden terug. December ging goed. Maar zojuist de incasso onder ogen gekregen van Januari. Veel teveel kosten in rekening gebracht, kom zelf aan nog geen 30 euro, rekening dik 38 euro.

Ik pik dit niet, dit is gewoon oplichting. Ik heb de boel gestorneerd en verwacht een HELE BERG gezeik, met incasso bureaus en wat dies meer zij, afgaande op de fora hier. We zullen zien, kom maar op Simpel!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door john

20 February 2013, 22:26

Nog nooit zo'n belabberd waardeloos bedrijf meegemaakt, dekking in buitenland viel ineens weg, niet meer teruggekomen. Ben nu al driekwart jaar bezig om iets recht te zetten nl:
vanaf juli heeft mijn vrouw een sms bundel aangevraagd, dit is niet verwerkt en mijn vrouw gaat sms'en en krijgt de ene na de andere onjuiste incasso te verduren, tot november 2012 bezig geweest om dit recht te zetten en dit zou allemaal verrekend worden in de komende facturen (dit werd al vanaf aug/sept beloofd) uiteindelijk in december het vertrouwen opgezegd in het bedrijf door de telefoonabbo's (3 maal) op te zeggen bij simpel wederom een eindafrekening waarbij geld teruggestort zou worden, dit is niet gedaan waarop ik voor het bedrag aan automatische incasso's teruggeboekt heb die we in de creditnota's terug zouden krijgen, wederom gebeld/gemaild. Nu krijg ik dreigbrieven met incassokosten van rekeningen die niet geincasseerd konden worden terwijl ze zelf een potje ervan maken door het geld wat wij tegoed hebben niet door simpel teruggeboekt wordt!!! Het gaat maar om een bedrag van 20 euro!! waar hebben we het over
De helpdesk wil je niet begrijpen en snapt er zelf ook niets meer van hoe het zit, de dreigbrieven blijven binnenkomen, ben nu vanaf december geen klant meer en in februari krijgen we weer 2 rekeningen met admin kosten die voortgevloeid zijn vanuit hun fouten, om helemaal gek van te worden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Reactie door Anna van Dijck

21 February 2013, 15:51 Beste klant,

Indien u een vraag of klacht heeft over Simpel kunt u mij een bericht sturen. Vermeld hierbij uw mobiele nummer en klantnummer of adresgegevens en ik help u graag zo spoedig mogelijk verder.

Met vriendelijke groeten,

Anna van Dijck
anna@simpel.nl

Review door Anonieme gebruiker

19 February 2013, 14:53

Heb nu ruim twee jaar simpel. Vanaf het begin al wat problemen gehad.
Spontane blokkades door simpel, die onterecht waren maar niet opgeheven konden worden, waardoor ik een aantal dagen zonder zat. Verder heeft simpel 1x in het buitenland gewerkt en daarna nooit meer. De klanten 'service' doet er enkele dagen (!) over om je een standaardantwoord te versturen, waar je niks aan hebt: het verzoek is hen namelijk te bellen op een 0900-nummer. Maar dat gaat natuurlijk niet als je telefoon niet werkt in het buitenland.
Op een klacht hierover weer precies hetzelfde standaardantwoord.

Tethering werkt niet terwijl dat bij de meeste andere providers geen probleem is.

Ik ben overgestapt op Vodafone. Iets duurder, maar het werkt tenminste.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Anonieme gebruiker

11 February 2013, 17:24

Ik heb nu anderhalf jaar een abonnement bij Simpel en ben er zo klaar mee dat ik het restant van mijn abonnement maar afkoop. Ik heb zelden tot nooit bereik (waar ik dit met Ben, die ook via T-mobile netwerk werkt, wel had). Er zijn een paar maanden internet kosten ingehouden terwijl ik de instelling voor internet niet eens had ingesteld. Als je dan probeert te bellen verdwaal je in de keuzemenu\'s en je blijft cijfertjes intikken maar je wordt elke keer weer naar de website verwezen (waar je antwoord uiteraard niet tussen staat). Heb je (na een half uur in de wacht) eindelijk iemand aan de lijn, hangen ze gewoon op! Dit is mij dus 3 keer overkomen. Als je via de website een mail-formulier instuurt, krijg je een standaard antwoord (wat dus niet het antwoord op je vraag is). Vervolgens stel je een vraag waarbij je vermeldt dat je niet wilt dat ze actie ondernemen maar gewoon een antwoord wil....gaan ze je buitenland bellen uitzetten. Mijn verhaal is misschien nog niet zo erg dat ik met torenhoge kosten wordt opgezadeld maar ben er wel klaar mee. Ik heb mijn abonnement opgezegd en nu maar hopen dat ik mijn nummer mee mag nemen naar een volgende provider. Maar ik ga ervan uit dat ook dit fout gaat lopen........

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Anonieme gebruiker

03 November 2012, 18:07

Was eerst erg tevreden over Simpel. Echter de laatste maanden heb ik regelmatig geen bereik (binnen en buiten Nederland), hoor ik van mensen dat ze mij proberen te bellen maar geen verbinding krijgen (en dus ook mijn voicemail niet), ik krijg meldingen van gemiste oproepen niet of juist dubbel, en meldingen van voicemailberichten regelmatig pas dagen later, ook als mijn telefoon gewoon aanstaat.
Probeer je de klantenservice te bellen, dan verzand je in een hopeloos keuzemenu waarbij ze steeds alleen maar verwijzen naar de website. Bijna onmogelijk om een medewerker aan de lijn te krijgen, als je het keuzemenu eindelijk doorlopen heb zijn er tig wachtenden voor je.
E-mailen naar de klantenservice is ook irritant, je moet eerst bevestigen dat je vraag echt niet hetzelfde is als de vraag die zij voorstellen. Reacties duren lang en zijn vaak onvolledig.
Al met al heb ik besloten mijn contract op te zeggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Vos1

25 April 2012, 14:11

Na schriftelijk een nieuwe SIM Kaart te hebben aangevraagd, ontving ik na 2 weken een email dat er een storing was geweest, maar dat ik nu toch echt binnen enkele dagen mijn SIM zou ontvangen. Een week later had ik nog steeds geen SIM Kaart en zocht ik contact met de klantenservice. Hier heb ik eerst 2 keer een half uur in de wacht moeten staan wat op zich al schandalig is.

De klantenservice wist mij vervolgens doodleuk te vertellen dat mijn SIM kaart nog niet eens was aangemaakt en vervolgens kwam de mededeling dat ze ook niet wisten hoe lang het nog zou duren. Ik ben dus straks een maand verder waarin ik volledig onbereikbaar ben geweest en vanuit de klantenservice alleen maar met een kluitje in het riet wordt gestuurd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Steed

23 March 2012, 14:34

mensen die (zoals ik) GEEN internetbundel hadden ruim 2 jaar geleden bij het aanschaffen van deze (mijne) allen-maar-bellen abonnement, werden door Simpel gedwongen afgelopen jaar (2011) om die zgn. \"6 maanden gratis internet\" te accepteren met de nieuwe simkaart van Simpel gekregen, want door die simpel beslissing de oude simkaart werkte niet meer.
Dat ik met mijn iPhone 3GS nooit gebruik kon maken van die \"6 maanden gratis internet\" zoals talloze andere mensen (zie ik op verschillende forums) en daarover heb ik herhaald bij Simpel geklaagd echter zonderresultaat, is bijzak.
Maar dat later, na die \"6 maanden gratis internet\" (die nooit plaast vond eigenlijk) Simpel blijft geld van mijn rekening afschrijven (voor internet!) bij mijn \"alleen-maar-bellen\" abonnement (duis geen sms pakket geen internetbundel geen niets anders dan bellen), gaat voor mij tever en volkomen ilegaal.
In een aberante mail, gaf Simpel aan mij aan dat \"mijn internetbundel die ik vóór die 6 maanden gratis internet\", nu na die 6 maanden gratis internet, moet ik verder betalen want die 6 maanden gratis zijn over.
Dat ik nooit internetbundel had in de eerste instantie (vóór die zgn. \"6 maanden gratis internet\" die ik zowiezo nooit had gekregen) om nu te hebben wat verderte betalen... kan Simpel niet begrijpen, misschien is het veel te moeilijk naar mijn account te gaan kijken te zien wat voro soort abinnement heb ik daat en waarvoor heb ik getekend. Dus alleen-maar-bellen abonnement, en het si voor mij dus NIET van toepassing om mijn GPRS (zonder mijn goedkeuring!) in mijn simpel accoount te activeren om \"gebruik van interent te maken\" (hoe ze beweren) aangezien ik heb überhaupt geen internet teogang, nooit gehaad, en ook geen internetbundel in mijn (getekende)abonnement.
Het was dus HUN EIGEN KEUS, tegen mijn wil of toesteming om die GPRS aan te zetten en bewust zo te laten (na die 6 maanden \"gratis internet\") om me bedragen in rekening te brengen, en ook voor een internet toegang die ik niet heb zowiezo.
Sterker nog, in januari 2012 brachten mij 12cent in rekening bewerend dat ik op internet was, en datadt ze ontdekt hebben dat ik geen internet had, zeiden ze dat mijn iPhone heeft apps geupdate ofoz, en daraom die kosten. Geen punt, want 12cent is niks. Maar ze hebben besloten om 2,50euro van mijn rekening af te schrijven, dus 20 maal het de te betalen bedrag, en als reden gaven ze mij later telefonisch, namelijk dat ze \"ronden graag af naar boven ten gunste van de klant\"..!?? Alloo!!! Ten gunste van WIE? Naast het feit dat dit ilegaal is, en ook niet in mijn contract staat, noch wetten bestaan die de klant verplicht bedragen te betalen veel hoger dan wat ze moeten betalen, en ook nog voor services die ze nooit gekregen hebben.(internet toegang).
Ze zeiden dat die kosten werden gemaakt omdat \"mijn GPRS staat AAN\" en dat IK moet dat uit zetten bij mijn account op de simpel site. Ik vroeg wat is dat en waarom IK moet die uitzetten aangezien ik heb het NIET aangezetet, maar SIMPEL heft dat gedaan.
Maand februari, zag ik op de site (mijj factuur) dat ze weerinternet kosten hebben daravermeld, dit keer 40cent. Ook geen punt zo weinig, maar ze ronden weer \"af naar boven\", weer 2,50 euro fan mijn rekening afgeschreven, 5 maal meer dus.

En niet alleen maar dat ik had nooit noch ervoor getekend noch gevraagd om internetbundels, maar als ze geven zelfs aan (in hun mail aan mij) dat ze zelf hebben (zonder mijn toestemming) de GPRS aan te zetten (na die \"gratis 6 maanden internet\") bij klanten die zowiezo geen internet kunnen gebruiken want ze hebben geen internebundel in hun abonnement, maar ze geven achteraf de cshuld (dat de GPRS AAN staat) op de klant(mij) terwijl ik niets ermee te maken heb, noch heb ik het aangezet (noch wist ik toen wat dat is!), en omdat nu \"mijn schuld\" is, moet ik vor de kosten draaien, en niet zomaar, maar20maal meerdan ik eigenlijk moest betalen, voorbeeld, van 12 cent naar2,50 euro in januari, en van 40 cent eernaar2,50 euro in februari.
Daarnaast, merk ik dat ze denken daarvdat je kunt/mag zomaar je eigen regels buiten het getekende contract om maken, zoals nu dat je rondt af naar boven, 20 maal de de te betaeln bedrag. Want als ze gelijk hebben, en je mag zomaar in dit 2-partijen contract (dus tussen ik en simpel) achteraf je eigen regels maken, dan mag ik (de2-de partij op dit contract) ook een regel hierover maken, en mijn regel die ik nu net heb gemaakt is dat ik rond graag af naar beneden, naar 0,00 euro, en dat si dat. Als zoiets mag dus. Als dat NIET mag, dan Simpel is in overtreding, en zij mochten NIETS afromden, maar de reele bedragen afschrijven, wat dus ze niet deden.Stel maar eens voor dat dit mandelijks gebeurt, 5 euro bij 1 miljoen klanten, reken maar...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door spambam

13 June 2011, 22:35

Vraag je maanden terug met nummerbehoud een aansluiting aan, dan zou je volgens de site 2 maanden later in het buitenland kunnen bellen. Immers, met tijdelijk nummer kun je bellen en kosten maken. Maar blijkt dus 2 maanden na nummerbehoud-ingang te betreffen. Had duidelijker op de site kunnen staan, maar niet handig als je er op vakantie achterkomt. En opmerkelijk in de reactie: deblokkering kan alleen in NL gebeuren, dus raadde men aan het voor vertrek te checken bij de klantenservice?!

Kwalijker is het dat na de SIM-vervanging (overstap netwerk KPN->Tmobile) beide chips van m\'n schoonouders niet meer werken op vakantie. En ja, dit is specifiek iets voor hen want mijn ouders hebben ook destijds gelijkertijd op mijn aanraden aansluitingen genomen, en ook bijna tegelijk nieuwe simmetjes gehad. Na een dag reactie op m\'n mail (netjes!) maar een oplossing is er een week later nog niet. Gezien allerlei prive-omstandigheden extra vervelend, maar bovenal wederom de ervaring dat je voor snel en professioneel een probleem oplossen niet bij een Simpele provider moet wezen. Erger is dat dit zelfde issue in 2008 ook al speelde... Daar was het na een aantal dagen wel opgelost.

---
Voor de duidelijkheid: ik heb eerdere reviews jaren terug geplaatst voor mijn eigen aansluiting en die van m\'n partner, en ook familie-aansluitingen. Ditmaal betreft het een overstap van m\'n partner en de nog steeds bestaande aansluitingen van schoonfamilie.

Zie ook [url=http://www.telecomvergelijker.com/thread/24389/2]dit oude draadje[/url].

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,4

Review door spambam

05 March 2011, 22:41

Toch even de hint aan potentiele klagers/kopers om hier te kijken:
http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/simpel-laat-klachten-simpelweg-escaleren/speel/1/

[i]Kassa heeft veel meer meldingen binnengekregen over Simpel. Op vele fora waaronder die van Kassa staan eveneens veel klachten. Het bedrijf houdt het namelijk verre van simpel, waardoor geregeld kleine zaken escaleren. Daarnaast doen veel mensen hun beklag over de verslechtering van hun bereik doordat Simpel onlangs van het KPN-netwerk is overgestapt naar dat van T-Mobile. De slogan van de campagne `Nederland houdt van Simpel` wordt dan ook bepaald niet waargemaakt. [/i]

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Casper

24 January 2011, 19:51

De 70 a 75 euro wordt via een ander rekeningnummer geïncasseerd dan de zo genaamd buiten je bundel bellen, dat rekeningnummer is:

4542.18.966

De incassering zal via het T-Mobile netwerk niet anders verlopen, maar via hun eigen kanalen van Simpel / Mec Solutions / Aspider.


De dekking is KPN, dus daar ligt het niet aan, maar inmiddels is het T-Mobile, dat is andere koek. Je kan het treffen, maar sta je in de middel of no ware, dan heb je een goed probleem.

De medewerkers zeggen dat ze alles uitzoeken, maar het lijkt wel mensen met een gepleten persoonlijkheid, want ondanks een net antwoord, klopt er niets van. Het is dat het een te klein bedrag was, anders ging het onder de oude voorwaarden waar ik dus onder zou moeten vallen, naar de rechtbank.

Mijn indruk, Hollandsnieuwe heeft een mooie actie als je een beetje rond kijkt, maar voor hoe lang is mij niet bekend. Verder zit je er niet 2 jaar aan vast, maar 1 jaar, dat is wel uitzonderlijk. Ben heeft er zelfs een concurrent aan Hollandsnieuwe, dus de prijzen zullen moeten gaan dalen.

Ik heb het idee dat ze expres de administratie niet op orde hebben, want zo ontstaan er misverstanden en kost het de beller meer geld dan ze verwachten.

Het rekeningoverzicht was op z\'n laatst niet meer bereikbaar, want voorheen kon men met vertraging het gebruikte beltegoed in zien.

Onduidelijk de algemene voorwaarden wijzigen in het voordeel van deze aanbieder, het moet niet gekker worden.

Wil deze aanbieder nog overleven, dan zal er heel wat moeten gebeuren dan enkel reclame maken en geld innen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Timberland

23 January 2011, 20:27

Ik heb mijn Simpel abonnement bijna 2 jaar. Tevreden ben ik niet.
Ik heb 3x gebeld. Na 3x een half uur te zitten wachten kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn.
Er komen vaak extra kosten bij kijken. (Abbonoment upgraden, GPRS etc.)
Erg jammer.

Kan hier maar 1 ding op zeggen:

Simpel is NOT Simpel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door pedro714

13 January 2011, 20:47

rek. 18-10-2010:€. 4,75. Afgeschreven: 21-10-2010. Volgens \"mijn simpel\"geen lopende kosten over sept. dus teruggestort en mail gestuurd met de boodschap: \"teruggestort\"wegens geen bundeloverschrijding sept.2010\" en de toevoeging: GAARNE BERICHT. 28-10-2010: brief \"Directpay\"(incassobureau Simpel: \"Wij hebben Uw aansl. voor uitgaande gesprekken gesprekken geblokkeerd wegens oninbare rek. 18-10-2010.\". Taal noch teken op mijn mail tot op heden (13-1-2010). \"betaal €. 12,75 (4,75 + 8,00 adm.kosten en wij sluiten U weer aan.\" Aan deze chantage - m.v.v. onder protest - voldaan daar in september 2010 1 jaar vooruitbetaald. Reageren niet op mails en verbreken telkens het gesprek.
6-11-2010: aansl. suspended wegens bereiken belplafond. Ik heb belplafond ingesteld van €. 15,00. Op \"mijn simpel\" blijkt dat belplafond nog lang niet is bereikt. Blijkt dat zij vanaf 1-11-2010 sns berichten versturen zijn gaan berekenen terwijl op die datum de nieuwe bundels zijn ingegaan. Bellen maar weer. \"je kunt pas klagen nadat je de rekening hebt ontvangen\". \"maar juffrouw, ik bel niet over de rekening maar over onterechte afsluiting\". \"ik ben toch duidelijk geweest, je kunt pas klagen zodra je de rekening hebt gekregen\" Dit bleef zij herhalen. De hele maand november 2010 geen aansluiting, wat ik ook probeerde, niemand bij Simpel wilde meekijken op \"mijn simpel\"waardoor in een oogopslag duidelijk was geworden dat hun verbruiksadministratie niet juist was. Er stond aan lopende kosten €. 28,25 en dit moest zijn €. 4,00 dus binnen het belplafond. ( de sms versturen functie had ik overigens zelf geblokkerd voor de rest v.d. maand i.v.m. bereiken plafond door mijn kleinzoon die ik dit abo kado heb gegeven). 98 resterende belminuten niet kunnen gebruiken..wel betaald. 1-12-2010 ingaan nieuwe bundels (120 belmin. + 120 sms). 1-12-2010 wil ik sms versturen deblokkeren. Jammer maar helaas, alle beheersfuncties op \"mijn simpel\"waren verdwenen. Dus bellen maar weer:
\"je hebt zelf sms versturen geblokkerd dus waar heb je het over\" \"ja juffrouw correct, maar ik wil nu deblokkeren omdat de nieuwe bundel is ingegaan\". Ook nu weer een uitgebreide discussie maar geen enkele toezegging wanneer mijn kleinzoon weer zou kunnen smsen. En ja hoor, 6-12-2010 sms versturen gedeblokkeerd. 13-12-2010 blijkt: Simpel heeft de aansl. weer op suspended gezet. Niks te controleren omdat beheergegevens en mogelijkheden niet meer op de site aanwezig waren. En ja hoor, in december €. 28,25 van mijn rekening. ...tig mails gestuurd maar niks hoor geen enkele reactie van Simpel. Tot op heden: fluiten naar mijn geld!!!.
1-1-2011: ingaan nieuwe bundel maar wederom helaas.......geen tel. sms mogelijkheden. Wederom bijna dagelijks mails gestuurd maar geen antwoord. Wel 3 x gesprek verbroken door \"Simpel\". Tot op heden(13-1-2011)...vanaf 3-1-2011 wel telefoon maar geen sms versturen mogelijkheid. Oh ja......Femke vond op 10-1-2011 maar dat ik geduld moest hebben en verbrak het gesprek. Kijk.....hier word ik nu simpel van...wat een stel onbeschofte schurken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door dekac

17 November 2010, 17:28

Ongeveer 6 weken geleden plaatste ik telefonisch een bestelling voor twee abonnementen bij Simpel.nl. Omdat ik voor beide abonnementen nummerbehoud aan had gevraagd adviseerde de medewerker van Simpel.nl mij om het abonnement een maand later in te laten gaan. Op deze manier hadden zij voldoende tijd om \"de nummers bij Vodafone los te peuteren\" en konden mijn Simpel.nl abonnementen ingaan in de eerste week van november.
In de eerste week van november ontving ik niks dus ik nam contact op met Simpel.nl. Dit gesprek verliep goed, ik kreeg te horen dat mijn simkaarten onderweg waren. Na 3 dagen had ik nog steeds niks ontvangen dus ik nam weer contact op met Simpel.nl. Omdat ik het niet helemaal vertrouwde heb ik dit gesprek opgenomen. \"Het spijt ons meneer, door het nummerbehoud zijn de simkaarten wat vertraagd maar u moet ze uiterlijk eind volgende week in uw bezit hebben! Indien u ze dan nog niet heeft wil ik u vragen om nogmaals contact op te nemen met ons.\"
Vanaf het laatste gesprek heb ik tot vandaag gewacht en ik heb nog steeds geen simkaarten ontvangen. Ik heb vandaag weer contact gezocht met Simpel.nl en kreeg van een van de medewerkster te horen: \"Sorry meneer, u bent verkeerd ingelicht. Het nummerbehoud is op 16-11-2010 aangevraagd (GISTEREN DUS) en vanaf die datum kan het nog 3 weken tot 3 maanden duren voordat u uw simkaarten ontvangt.\" Na een hevige discussie heb ik gezegd dat ik mijn bestelling wou annuleren. \"Meneer, dit is niet mogelijk. De bestelling is al in behandeling en kan niet geannuleerd worden.\" Ik heb direct gevraagd om de supervisor maar uiteraard was dit ook niet mogelijk. Toen ik een aantal keer aangaf dat ik de supervisor wou spreken werd de verbinding simpelweg verbroken, dat is dan wel simpel.

Mijn advies aan iedereen die dit leest: Neem geen Simpel.nl abonnement, Simpel.nl is namelijk helemaal niet simpel! #echtnietsimpel @simpel_nl

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door leojanssen

28 October 2010, 21:17

De aanmelding verloopt zeer traag. Het duurt zo'n 3 a 4 weken voordat de simkaart binnen is. Vervolgens wordt het je al voor die maand geld in rekening gebracht. De belminuten kun je niet meenemen naar een nieuwe maand dus het geld ben je gewoon kwijt.
Om iemand aan de lijn te krijgen moet je heel lang in de wacht staan. Vaak wordt de verbinding verbroken nadat je al ruim 20 minuten aan het wachten bent. De medewerkers zijn licht ontvlambaar. Indien zij de antwoord niet weten dan hangen zij gewoon op. Als je een e-mail instuurt via de klantenservice systeem dan krijg je daar nooit antwoord op.
Dekking is matig. Je had verwacht dat de KPN netwerk goed zou werken, maar deze is alleen goed te bereiken op open locaties. Binnenshuis is het zeer slecht. Voor de diensten die je als extra hebt ingekocht, worden alsnog kosten in rekening gebracht. Ik heb zelf een sms pakket en ik krijg een afrekening met aanvullende kosten. De klantenservice medewerker geeft toe dat er een fout is gemaakt en dat ik moet betalen, en dat er volgende maand een verrekening komt. Als ik niet betaal dan krijg je een brief van zo'n malafide incasso bureau. Een maand later maakt niemand het teveel betaalde bedrag over. Dan hebben ze weer een mededeling dat er eerder gereageerd had moeten worden.
Factuur is zeer onduidelijk. Er worden kosten in rekening gebracht die nooit gemaakt hadden kunnen worden. Als voorbeeld, voor mijn werk ben ik in het buitenland geweest voor een periode van 2 maanden. Ik heb mijn telefoon uitgezet en NIET meegenomen. Hij lag 2 maanden in de la. Bij mijn terugkomst was ik verrast met een factuur van 8 euro. Op de specificatie stonden diverse nummers die ik niet ken. Bij nadere info, kreeg ik te horen dat ik dicht bij de Duitse grens woonde en volgens de IT specialisten van Simpel kan het voorkomen dat de telefoon automatisch verbinding zoekt met de roaming netwerken.
Ik woon in Den Haag. Sinds wanneer grenst Den Haag aan Duitsland? Ik heb mijn factuur niet betaald en Simpel heeft meteen mijn nummer afgesloten. Vervolgens een brief van de incassobureau ontvangen waarin zij dreigen met een deurwaarder.
Volgens mijn raadsman, welke nu een aangifte tegen Simpel aan het voorbereiden is, hebben zij geen schijn van kans. Ik heb 100% dat zij onterecht geld in rekening brengen.
Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Simpel consumenten

22 October 2010, 14:56

Beste Spambam,

Ik vind het erg vervelend dat je ontevreden bent over Simpel.
Ik wil daarom graag met je in contact komen, om dit persoonlijk met je op te lossen.

Zou je jou persoonlijke gegevens naar mij kunnen mailen, zodat ik contact met je op kan nemen?

Ik hoor graag van je.

Michiel Overvecht
michiel@simpel.nl

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door spambam

20 October 2010, 10:37

@Michiel van Simpel: ik heb de meermaals toegezegde creditering van 2,50 nooit ontvangen. Er wordt doorverwezen naar een bedrijf dat jullie betalingen regelt, maar het gebeurt gewoon niet.

Hier en elders geponeerde klacht over niet netjes per kalendermaand factureren en bijna random doorschuiven naar volgende maand is gewoon een slecht verwerkingssysteem dat je nergens anders tegenkomt.

Dat de bundelinfo wisselend enkele minuten tot dagen/weken achterloopt draagt ook niet bij aan weten waar je aan toe bent. Vooruit afschrijven maakt je in zoverre machteloos dat storneren resulteert in directe blokkering, ongeacht wie er gelijk heeft. Hoor en zie zoveel reclame voor Simpel, waarbij ik me elke keer afvraag: waarom is daar na de overname door T-mobile wel geld voor, en niet voor het normaal werkend krijgen van je product?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Simpel consumenten

29 September 2010, 16:52



Beste bladerunner,

Ik vind het heel vervelend dat je negatieve ervaringen met Simpel hebt gehad.

Graag ontvang ik je contactgegevens op onderstaand adres, om zo in contact met je te komen om zo samen tot een oplossing te komen.
Deze kan gestuurd worden naar mijn persoonlijke email; Michiel(ed)simpel.nl


Met vriendelijke groeten,

Michiel
Simpel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door bladerunner

29 September 2010, 11:27

Kan niet anders zeggen, wat SIMPEL. En daarmee bedoel ik, de mensen die er werken zijn Simpel en ze draaien je Simpelweg een poot uit. Ik heb al meerdere keren een klacht ingediend bij Consuwijzer (OPTA) en deze laten registreren. Tot nu toe heeft het niet geholpen.

Mijn 24 mnd abonnement zit er - THANK GOD - bijna op! Maken ze reclame op de site dat je aansluitend nog een half jaar gratis krijgt, nou in mijn geval dus niet. De gebruikers zoals ik die zo dom zijn geweest Simpel groot te maken, de gebruikers van het eerste uur dus, staan nu in de kou want de actie geldt pas vanaf vorig jaar!

Wat zoals mis ging (goed gaat er eigenlijk niets) bij Simpel:

1. Nummerbehoud was pas 4 mnd later aan de orde maar de 60 euro (12x5) werd dus wel gelijk afgeschreven! Een jaar later weer dezelfde Simpele truc, 4 mnd te vroeg werd het komende jaar afgeschreven.
2. STANDAARD bij Simpel, de laatste dag van de maand bel je al in de bundel voor de KOMENDE maand! Dat komt omdat ze precies op de laatste dag de maand afsluiten, je zou denken dat dit correct is. Nee dus, ze verschuilen zich erachter dat de belgegevens enkele dagen later pas worden aangeleverd (door KPN). Conclusie, je DENKT keurig rond 200 min BINNEN de bundel te hebben verbruikt maar in werkelijkheid worden de minuten van de laatste dag DOORGESCHOVEN naar de komende maand! Dat zie je als gebruiker niet, bel je de komende maand weer 200 min vol en was het laatste gesprek van de vorige maand 20 min, dan mag je Simpelweg 20x0,25=5 euro bijbetalen. Te zot voor woorden!
3. De online belgegevens, altijd handig om te weten hoe ver je bundel verbruikt is, worden zéér onregelmatig bijgehouden. De ene keer binnen enkele uren, de andere keer zie je de gegevens pas 11 DAGEN later. Om te voorkomen dat je voortdurend moet bijbetalen, is het raadzaam ieder gesprek in je gsm te laten staan en af en toe de minuten te tellen.
4. Meerdere keren is bij mij een SMS van minder dan 160 tekens DUBBEL afgeboekt.
5. Pas op met het bellen van 0900 nummers lokaal tarief, nog afgezien van het feit dat deze uiteraard niet vanuit de bundel worden afgeschreven, schrijft Simpel 25 ct/min af + DUBBELE lokale kosten. Dat is uiteraard oplichting en is door mij gemeld bij de OPTA.
6. De administratie is een ramp, Simpel dus! Nadat onterecht 4 mnd te vroeg het gehele komende jaar werd afgeboekt, heb ik het bedrag gestorneerd. Mijn nummer werd gelijk afgesloten en om het weer aangesloten te krijgen mag je 15 euro betalen. Wat een criminele organisatie, maanden te vroeg geld afboeken en dan nog eens geld toekrijgen ("administratiekosten" omdat je was afgesloten) omdat je als gebruiker terecht je geld terug wilt. Je voelt jezelf een wanbetaler terwijl Simpel de dief uithangt!

Kortom, u bent gewaarschuwd. Hoe verleidelijk ook qua prijs, ga NOOIT in zee met Simpel!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Simpel consumenten

22 September 2010, 17:31

Beste Simpel klanten,

Ik vind het heel vervelend dat jullie een negatieve ervaring met Simpel hebben gehad. Simpel ziet vanzelfsprekend graag dat al haar klanten tevreden zijn. Helaas lukt dit niet altijd en worden er bij Simpel ook fouten gemaakt. Die moeten we oplossen en vandaar dat ik reageer op jullie klachten.

Graag ontvang ik een omschrijving van de klacht.
Deze kan gestuurd worden naar mijn persoonlijke email; michiel@simpel.nl

en zal ik samen met jou tot een oplossing komen.

Met vriendelijke groeten,

Michiel
Simpel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door pietgro

07 September 2010, 17:09

Goed: Het gebruik van KPN netwerk
Punt van aandacht: Communiceren zowel via telefoon als e-mail is moeizaam. Een e-mail beantwoord krijgen duurt ca 7 dagen!
Het controleren van facturen is niet aan mij besteed want wie weet na een maand nog met wie en wanneer en hoe lang men heeft gebeld??!!?? Daarom houd ik via mijn telefoon regelmatig de gebelde minuten en verstuurde sms'jes bij om zodoende dure bel- en sms-kosten te voorkomen. Wanneer ik twijfel dan log ik in op de website en controleer de huidige lopende kosten. Maar liever had ik gezien dat ook deze telecom provider per seconde afrekent!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door garderen

31 August 2010, 09:57

De dekking is gewoon goed (KPN) en dat is dan ook meteen het enige. Mijn (ongevraagd) advies aan iedereen die aan Simpel wil beginnen: niet doen!!!!!

Ik geef je even een voorbeeld: Stel je neemt een bundel voor 50 belminuten en 50 smsjes.
Het is december en je heb op oudjaar van beide nog de helft over. Je besluit om alles op te maken aan vervroegde gelukwensen aan je vrienden (dus alles blijft in de bundel van december).
In januari maak je ook je bundel op. Dan krijg je in februari de rekening: 25 smsjes en 25 belminuten boven de bundel elk voor 25 cent. Dit kost je dus 12,50 euro (op een maandprijs van 2,50!) terwijl je wel keurig binnen je bundel bent gebleven.

Simpel zegt dat het komt omdat ze de registratie te laat doorkrijgen. Ik zeg onzin!
Hoewel het in de algemene voorwaarden niet zo of zeker niet duidelijk staat is dit het antwoord van Simpel op mijn OFFICIËLE klachtenbrief:

+++++++++
Uiteraard vinden wij het vervelend als er een storing of vertraging is in het aanleveren van de belgegevens. Gelukkig is dit meer uitzondering dan regel.
Omdat wij de gegevens, welke wij te laat ontvangen, niet meer bij de voorgaande factuur kunnen berekenen, zullen deze belminuten/sms-berichten bij de volgende bundel gerekend worden.

Op onze factuur staat vermeld dat het mogelijk is dat de kosten van de voorgaande maand berekend kunnen zijn.
Wij zullen de kosten niet vergoeden.
+++++++++

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door unlocken

24 May 2010, 22:12

Onduidelijk van wanneer tot wanneer de bundel loopt.
een duur 0900 nummer voor de klantenservice, dus een slechte service.
Onmogelijk te vinden hoe je de voicemail in moet spreken of zelfs uit te zetten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,2

Review door wipkip

20 April 2010, 23:43

Ik zit nu ruim twee jaar bij Simpel (vanaf het begin dus) en in het begin hadden ze wel wat opstartproblemen, maar verder nooit veel last van gehad.

Behalve dat ik op een gegeven moment een hoge rekening had omdat ze minuten van de laatste dagen van maand 1 opeens bij maand 2 gingen rekenen omdat er een "vertraging" zat in hun administratiesysteem. Dat is nu een half jaar geleden.. ik weet niet of dat geintje inmiddels is opgelost.

Dat is eigenlijk het enige probleem dat ik gehad heb met Simpel. Ik gebruik het verder als tweede nummer, dus maak er ook niet heel intensief gebruik van.

Aangezien ik nooit over mn bundel heen bel, heb ik dus ook nooit problemen met facturen en nu na 2 jaar wordt er gewoon maandelijks 5 euro van mn rekening afgehaald.

Ook de dekking heb ik nooit problemen mee. In het algemeen dus wel een positieve ervaring, maar ik ben dan ook een hele simpele gebruiker :)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door GerardTV

09 April 2010, 03:30

Ik krijg de indruk dat er het laatste half jaar weinig klachten meer zijn over Simpel. Dat zou mooi zijn, zeker nu ze een flinke campagne voeren om abonnees te winnen.
Ik had Simpel nog wat vragen gesteld middels een fax en daar kreeg ik vrij vlot een reactie op. Heb mij aangemeld incl nummerportering voor een abo met ingangsdatum rond 6 juli.
Jullie horen nog.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door cutjanus

02 April 2010, 22:07

Ben zeer tevreden over Simpel.
Erg goede dekking, ontzettend goedkoop.
Heb nog geen klachten gehad na bijna 2 jaar abonnement.
Denk dat ik mijn abonnement voortzet na abonnementsperiode.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door GerardTV

26 March 2010, 22:54

Is het werkelijk zo dat Simpel geen tevreden klanten heeft? Ik kan (of wil) mij dat haast niet voorstellen.
Mijn vragen aan de Telecomvergelijkers:
- zijn er mensen die tevreden zijn met hun Simpel abonnement?
- zijn er mensen die geen problemen hebben met de facturen?
- zijn er mensen die wel redelijk geholpen zijn door hun klantenservice?
- zijn er mensen die tevreden zijn met de dekking? Waar ongeveer?

Ik wacht nieuwsgierig af...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door bramsnor

09 September 2009, 09:22

Simpel Abbo. Goedkoop maar veel werk.
Maken enorm veel fouten met facturering
Laten je dus te veel betalen, en sluiten snel je nummer af bij stornering van het onterecht te veel betaalde.
Tip Neem een prepay nummer TEGELIJK met simpel abbo en gebruik dit prepay nummer om tegen je vrienden te vertellen.
Simpel nummer is niet "zeker" Niets bij Simpel is "zeker"

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door spambam

24 August 2009, 22:22

Bellen via KPN-netwerk, en net als bij elke provider is kwaliteit lokaal wisselend, maar binnenshuis helaas bij mij praktisch nul.

Ook wordt elke minuut naar boven afgerond, geen starttik. Tarieven in buitenland zijn extreem hoog; bijvoorbeeld Australie 3,50 p/m terwijl dat bij bv Lowcall of T-mobile de helft is.

Klantenservice bellen is een drama. Geregeld wordt gewoon de verbinding door de computer verbroken als je langer dan 5 of 10 minuten hangt met het verzoek later nog een keer te proberen.

Mails reageren ze soms weken later op, en vaak in 1 regel zonder uitleg of toelichting.

Diensten: de 1e provider in ons land geloof ik waar je in het buitenland per sms 1 cent (!) betaalt. Elke wijziging online of limiet-waarschuwingen worden per sms getarifeerd.

Administratie: nu al 2x gehad dat ik binnen de bundel bleef en TOCH een factuur kreeg. Omdat hun systeem moeite heeft met de 100 minuten + 20 gratis minuten naar andere Simpel-abonnees. Duurt erg lang voor je reactie en creditering krijgt.

Als je online zoekt naar de geldende Algemene Voorwaarden, dan blijkt Simpel geregeld nieuwe voorwaarden te hanteren, maar je krijgt nooit bericht dus blijf je kennelijk bij je bestaande voorwaarden.

Al met al doen ze de naam 'Simpel' weinig eer aan, is mijn ervaring. Erg goedkoop, absoluut, maar dat heeft z'n beperkingen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door dirtyberty

21 August 2009, 14:50

Wat moet je doen als je totaal geen bereik heb in je huis ! Ik ben nu al maanden aan het bellen en mailen wat een godsvermogen kost maar krijg telkens nul op rekest! Ik word telkens door verwezen naar de kpn omdat simpel zegt er niets aan te kunnen doen. Maar ik kan ook niet van mijn kontrakt af want zeggen ze je heb een kontrakt van twee jaar! Dus nu betaal ik voor iets waar ik niets aan heb want ik heb geen bereik! Want wil ik bellen dan moet ik naar buiten! Belachelijk gewoon ik heb hier geen woorden voor! Ja toch! Oplichting! Dus mensen kijk of je wel bereik heb voor dat je met Simpel in zee gaat!
Groetjes van Bertus S uit Rotterdam/Beverwaard

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door togo1948

20 August 2009, 21:28

Simpel moet zijn naam maar gaan veranderen in zo moeilijk ze zijn niet in staat om een abonnement op 12-08-2009 in te laten gaan wat al op 19-04-2009 is aangevraagd en ook bevestigd en geincasseerd
Ook op een mail hebben ze niet het fatsoen te reageren en de klantenservice bij monde van [supervicer] Silvia de Wit weet absoluut niet wat ze zegt het is iedere keer hetzelfde verhaal

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door tinoos

03 August 2009, 10:47

Goedendag, weet iemand welk bankrekeningnummer Simpel gebruikt voor het incasseren?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-
Toon meer...

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Beoordeling (*verplicht)
  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
acht plus drie
=