Gebruikersbeoordelingen T-Mobile

Gebaseerd op 491 reviews
3,2
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk

Review door Maria

10 August 2023, 13:58

Onbeschoft
Uit mijn hoofd 8 of 9 jaar klant, nooit betalingsproblemen en al onze mobiele abonnementen bij T Mobile. Door een vergissing en aantal onduidelijkheden bleek er 1 termijn van €20 euro in al deze jaren niet betaald van 1 abonnement voor de tablet die we sinds kort van T Mobile hebben.
Tablet voldoet niet, heeft daarnaast problemen en werkt niet naar behoren.
Meer dan 47 uur bezig geweest met bellen en klantenservice en schriftelijk klachten ingediend die niet eens opgepakt of serieus genomen worden. En dus niets mee gedaan.
Want T Mobile heeft na enkele weken het abonnement geheel eenzijdig stopgezet en is bedrag voor 2 jaar inclusief apparaat etc ineensvolledig gaan vorderen en wil dan maarliefst een kleine €650 euro ineens ontvangen. Dan is hun oplossing en aanbod om ongeveer €500 te betalen, voor een eenmalig gemiste betaling van €20 dus en 8 jaar door een vergissing!!!! en een tablet die bovenal en nota bene juist niet naar behoren werkt!!!
Toen ik hier uiteraard niet mee akkoord ging hebben ze incassobureau ingeschakeld. En is ook het voorstel teruggenomen.
Ik moeten advocaat inschakelen en naar rechtbank.
Want ik ga uiteraard niet akkoord om dit soort bizarre bedragen te gaan betalen. En zeker niet vor een apparaatje in de winkel nu ongeveer 150 euro kost en niet naar behoren werkt!
Wat nog het meest vervelende was en is, dat ik nog zelden zo onbeschoft door meerdere medewerkers te woord ben gestaan. En dit na jaren trouwe klant te zijn geweest en zonder ook maar 1x betalingsproblemen.
Helaas kan ik niet al onze abonnementen stopzetten. Want dat had ik anders direct gedaan.
Ik raad iedereen aan nooit aan T Mobile te beginnen.
Want oplossen doen ze niets, en ik ben inmiddels een halve eeuw oud, en vind dat mensen bij de klantenservice op zijn minst respectvol en beleefd horen te zijn, en weiger om me zo onbeschoft en bizar te laten bejegenen.
Het is echt honds hoe deze jonge mensen zich gedragen.
Alles bij elkaar nu meer dan 65 uur kwijt en nu de advocaat en kosten nog, maar ik ga dit echt niet accepteren.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door J. Jansen

04 July 2023, 05:37

Op 7 juni is de glasvezelkabel doorgetrokken naar de. Meterkast. Waarna vrij snel Guidion de dienst kwam aansluiten. Echter, mijn angst voor het waar worden van al die slechte recensies werden waarheid. De kabel bleek in de centrale verkeerd aangesloten te zijn. Herhaaldelijk bellen met klantenservice leidt tot steeds dezelfde opmerking, we hebben nu een werkbon gemaakt en het wordt zsm opgepakt. Tevergeefs helaas. Conclusie; niet aan beginnen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Cornelia S

29 November 2022, 17:36

SIMPELWEG RAMPZALIG.
Ik kan alleen maar zeggen: blijf ver weg van T-mobile.
Ik wacht nu al sinds 1 jaar tevergeefs op de activering van mijn glasvezelaansluiting, aangevraagd op 15 nov 2021, terwijl het kabel al een aantal jaren terug gelegd werd. TRANSPARANTIE is een ONBEKEND WOORD bij T-mobile. Op geen enkele manier werd ik bij aanvraag van het abonnement geïnformeerd, dat het netwerk eigenlijk nog niet werkzaam is en ook geheel onbekend, wanneer de activering plaats gaat vinden. En toch werden er in mijn wijk (Kralingen) zelfs op straat klanten geworven met een bijzondere actie.
Bijzonder was het zeker... ... ...
In veronderstelling straks op klantenkorting te kunnen rekenen, heb ik in goede geloof meteen ook een mobiel abonnement bij T-mobile genomen. Er werd gesuggereerd, dat ik uiteraard met de aanvraag voor internet meteen ook klantenkorting zou kunnen krijgen. Dat bleek uiteraard niet waar te zijn, ik betaal nu al sinds een jaar een te duur abonnement, omdat ik zonder klantenkorting te weinig GB had en dus een stap omhoog moest gaan met het abonnement. Herhaaldelijk heb ik aan de telefoon gehangen om erachter te komen, wanneer het internet abonnement eindelijk in zou gaan, continu werd er gesuggereerd dat dit op korte termijn ging gebeuren. Daarom heb ik ook mijn huidig, veel te duur abonnement nooit opgezegd, in goede hoop dat het toch nog ging gebeuren en het glasvezel geactiveerd werd. In januari en in april is een subondernemer van een subondernemer langs geweest om mijn glasvezel-kabel te controleren. Beide keren is het voor goed bevonden, niemand kon mij uitleggen waarom dit 2maal moest gebeuren, een fout, dat bleek duidelijk.
In augustus had ik er helemaal genoeg van en besloot een gewoon internet abonnement bij T-mobile afsluiten. Daarvoor moest dan wel de aanvraag met glasvezel geannuleerd worden. Voor de afwisseling had ik een medewerker aan het telefoon die redelijk kennis van zaken had en hard zijn best deed, maar het bleek inmiddels onmogelijk nog een gewoon abonnement op mijn adres af te sluiten. Had T-mobile dat bij mijn oorspronkelijke aanvrag meteen aangeboden, was het wel mogelijk geweest. Hadden ze zelfs nog aan mij kunnen verdienen… Helaas vergat deze medewerker dan mij erop te wijzen, dat met het annuleren en op nieuwe dan toch maar weer een glasvezelaansluiting aanvragen, ook opnieuw de subondernemer van de subondernemer moest langskomen om mijn glasvezel te controleren. Je zou denken een beetje overbodig, maar ja, je moet mensen maar aan het werk houden! In september werd ik dan voor het eerst door T-mobile gebeld (na talloze keren zelfs gebeld te hebben, op eigen kosten uiteraard). Ik moest maar een foto van mijn meterkast met de glasvezelaansluiting opsturen. Hoop! Maar ja, een week later mocht ik een mail ontvangen, dt zij het toch erg betreurden dat ik mijn aanvraag geannuleerd had! Pardon?????????
Ja, echt waar. Naast leugens dat mijn VvE de aanvraag geannuleerd zou hebben (simpelweg niet mogelijk), moest ik deze ook zelf weer opnieuw plaatsen, terwijl het duidelijk een fout van T-mobiel was.
In plaats van met spoed achteraan te gaan, dat mijn aansluiting gereed gemaakt wordt, gebeurde er NIETS.
Elke keer dat ik erachteraan belde kreeg ik een ander dubieus verhaal te horen, dat er nu 2 aanvragen zouden lopen en daarom de onderaannemer niets deed. Tot dat dan ooit iemand zei dat dit onzin was, dubbele aanvragen zouden automatisch uit het systeem gehaald worden.
Zo ver zo slecht.
Mijn mobiel abonnement loopt nog een kaar door. Of ik hiermee nog ooit klantenkorting krijg staat in de sterren denk ik.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door RolReg

17 November 2022, 16:07

Ben net overgestapt van Tele 2 naar T Mobile.
Tele 2 is overgenomen.
Wat een drama is dit aan het worden! met T Mobile
Heb na een week nog steeds geen tv aansluiting op de glasvezelkabel, en wanneer wél is op dit moment volstrekt onduidelijk en het kan nog weken duren. ook moet ik er al voor betalen!
Veel mooie woorden, vriendelijke en deskundige klantenservice.....als je tenminste bereid bent om eindeloos geduld op te brengen.
Maar T Mobile lijkt maar moeilijk in beweging te komen.
Er zijn maar liefst 5 verschillende bedrijven betrokken bij het omzetten van een paar kabeltjes: Tele2, T Mobile, KPN, Guideon, en Volkers Wessel.
Mijn vertrouwen in een goede afloop is snel aan het afnemen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Rik

02 October 2022, 20:03

Mobiel al jaren tevreden. Glasvezel aansluiten is een drama, tv app is leuk als ie het doet en als je het super fijn vindt om iedere keer een door t mobile gekozen pincode in te toetsen. Om helemaal debiel van te worden. Klantenservice is als je heeeeeel veel geduld (reken op 45min) hebt tijdens kantoortijden wel vriendelijk, maar kan meestal niet veel betekenen. Jammer als je gewoon tv wilt kijken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door IJsbert van Hoorn

05 September 2022, 10:47

Heb abbo verlengt en ruim 600 euro bijbetaald voor mijn telefoon.
Wil hier graag een factuur van zodat ik mijn administratie in orde kan maken. Echter T-Mobile kan of wil deze niet geven.

4 keer gebeld met Klantenservice en 4 keer een ander antwoord gekregen. De gebruikelijke uitstel antwoorden en uiteindelijk ruim een week later "nee, gaan we niet doen".

Dit betekend wel dat ik geen sluitende administratie heb.
Dat ik niet iets kan declareren bij mijn opdrachtgever.
Ik vind het administratief erg slecht en niet getuigen van klantgericht meedenken. Deze dienst willen ze niet leveren en daar ben ik teleurgesteld in... Zou niet Online een abbo afsluiten bij T-Mobile. Onbeschofte en onkundige servicedesk.

Gelukkig maar een contract voor 1 jaar, mijn andere nummer ga ik elders onderbrengen volgende maand, die gaan wel niet verlengen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Youri

10 August 2022, 09:41

Wat een slechte organisatie! Na 10 jaar klant te zijn geweest met T-Mobile mobiel besloten hierbij de stekker eruit te trekken. Ik kon mijn abonnement verlengen vanwege afloop van het 2 jarige contract. T-Mobile telefonisch gecontacteerd om aanvullende vragen te stellen en het particulieren abonnement om te laten zetten naar zakelijk met behoudt van het telefoonnummer en een nieuwe telefoon de IPhone 13 Pro. De reden van het omzetten is omdat ik veel zakelijk bel en de belangrijkste reden geen BKR-registratie krijg als bedrijf zijnde aangezien ik bezig ben met een hypotheek voor een woning.
Telefonisch worden geholpen door ene Tim en werd er gevraagd naar mijn KVK, zakelijke rekening etc.. uitgevraagd en ik heb nadrukkelijk gevraagd is het nu zakelijk omgezet, het antwoord van Tim ''Ja, het is geregeld''. Mooi dacht ik en kon in de middag al de telefoon ophalen. Goed geregeld dacht ik!

De volgende dag T-Mobile gebeld met de vraag of alles geregeld is en of het zakelijke abonnement goed is omgezet aangezien ik geen zin heb om straks 16K minder hypotheek te kunnen krijgen voor de aankoop van mijn woning. En je raadt het al, meneer Tim heeft wel mijn zakelijke gegevens omgezet maar geen zakelijk abonnement van gemaakt! Ik heb er dus geen reet aan en ik krijg alsnog de BKR-registratie in m'n mik. Administratief kan het blijkbaar in deze logge organisatie niet omgezet worden en moet ik het hele retourproces doorlopen, toestel terugsturen, zakelijk abonnement aansluiten, toestel opnieuw bestellen en WEER ophalen bij een T-mobile winkel. Omslachtig, kost tijd en geld!

Bij deze overstappen naar een stabiele provider KPN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door R.H

04 June 2022, 20:00

Slechte ervaring met amateuristische klantenservice van de slecht operator (T-Mobile), niet aan te raden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

06 February 2022, 21:39

Een nachtmerrie in alle opzichten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wiman

17 September 2021, 13:52

Niet bereikbaar in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Kan wel zelf bellen.....Vijf keer gereclameerd via chat maar geen oplossing. Tot nu toe een heel slechte provider ondersteuning bij problemen en niet bereikbaar in de drie landen!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Jeroen

09 September 2021, 14:23

Ik kan oprecht geen enkel positief woord over dit bedrijf over mijn lippen krijgen. Wat een waardeloze tent en ik zou iedereen afraden om hier nooit een contract af te sluiten.

Begin februari een contract afgesloten van 100 MBIT/s. sinds de eerste dag van het contract problemen mee gehad en nooit meer dan 40 MBIT/s ontvangen.

Was al een heel karwij om T-Mobile zo ver te krijgen om mij met dit probleem te helpen. Worden er monteurs langs gestuurd die tot niks in staat zijn. De eerste 3 monteurs komen gewoonweg niks doen. Komen alleen met de melding dat T-Mobile de verkeerde foutmelding in het systeem heeft gezet en dat zij niks voor mij kunnen betekenen, ondanks dat ik meerdere malen had aangegeven dat het probleem in het systeem fout was bij T-Mobile. Bij de 4e monteur en 2 maanden verder eindelijk het probleem aangepast, wat uiteindelijk ook niet het probleem was.

Twee maanden doorgespoeld. 8 monteurs totaal over de vloer geweest, komen tot de conclusie dat er geen oplossing voor is. Weer contact met T-Mobile om het contract gelijk stop te zetten. 0 service, 0 oplossingen en alleen maar problemen opschuiven, nooit terugbellen (daadwerkelijk nooit, inmiddels 45 KEER gebeld, nooit terug gebeld). Vergoeding beloofd van de helft van de contractkosten wegens waardeloze service. Personeel kon dit "niet terug vinden" pas nadat ik zelf terug heb gezocht in de chats werd dit bevestigd dat het terug betaald zou worden.

Inmiddels september, 8 maanden verder, NOG STEEDS geen vergoeding ontvangen omdat de "crediteuren afdeling" een foutje heeft gemaakt. Maar wel binnen 5 dagen apparatuur terug sturen anders 165 EUR boete!

Grootste oplichters ooit, dat deze partij klanten heeft snap ik niet, moet er nooit meer wat van weten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Adi

21 August 2021, 13:54

Ongelofelijk dit. Sinds vrijdag brandt het FO-lampje niet meer en zitten we zonder internet. Als je dan de klantenservice belt krijg je te horen dat ze er een ticket van maken en ze na 5 werkdagen een response verwachten. Een internet-provider die in 2021 mensen voorschotelt dat ze ermee moeten omgaan dat ze 5 dagen geen internet hebben thuis.

Hoe moet ik nu werken? Hoe moet mijn vriendin haar project afmaken?

Als dit niet vandaag of morgen opgelost is, stappen we direct over. Wees gewaarschuwd als je hier een internet abonnement wilt aansluiten!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Neale

20 August 2021, 21:15

Ben overgestapt van XS4ALL naar T-mobile. Grootste fout die ik ooit kon maken. Hun hardware is totale bende. Hun wifi ver onder de maat en instabiel zelfs met goede kwaliteit versterkers. (Tp-link). Mensen aub maak niet de fout die ik deed en laat dit bedrijf sterven in hun totale onkunde en desinteresse.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door pielo

24 July 2021, 17:14

Wou even zeggen dat ik via een andere weg wel goed ben geholpen.
Door T mobile...dus het kan toch netjes opgelost .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door pielo

23 July 2021, 14:11

Wat word je slecht geholpen eigenlijk word je helemaal niet geholpen.
Heb nu al x keer gebeld elke keer word je door verwezen naar de site en word er opgehangen.
En wat heb je er aan als ze zeggen u kunt u puk code opvragen en word het naar je mail account verstuurd ...gaat moeilijk als je je nooit heb geregistreerd.
Ik als niet klant zou dus wel tot drie tellen voor dat ik als ik ooit overstap deze stap zou nemen.
Misschien is de verbinding wel 100% daar kan ik niet over oordelen maar wel over de bereikbaarheid en dat je nu niet weet hoe je verder moet met het probleem...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Graham

12 July 2021, 13:48

Nooit zakelijk vast internet afsluiten!

Wij zitten thuis bij T-Mobile en hebben daar eigenlijk nooit problemen. Dus wij dachten we nemen ook T-Mobile zakelijk vast internet.

Tijdens het afsluiten had er al een belletje moeten gaan rinkelen. Het afsluiten kon alleen doordat we telefonisch teruggebeld zouden worden. Keer op keer gebeurde dit niet. Eindelijk teruggebeld en alles aangesloten. Dit duurde ongeveer 1 week omdat er iemand langs moest komen om de lijn te controleren.

Nu al anderhalve week geen internet. En je raadt het al. We worden teruggebeld door de afdeling die hierover gaat. Als je naar T-Mobile zakelijk belt word om de haverklap de verbinding verbroken. Zit af en toe hun mailbox vol.

Echt nooit afsluiten! Als je service wilt ga dan niet naar T-Mobile!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Leo

19 June 2021, 08:04

GROOTSTE OPLICHTERS EVER!
GA NOOIT NAAR T-MOBILE, ZEGGEN DAT JE EEN ABOKNEMENT VAN EÉN JAAR AFSLUIT EN GEWOON 2 JAAR IN REKENING BRENGEN INCLUSIED EINDBEDRAG VAN € 210,- GA ALSJEBLIEFT NIET MET TMOBILE IN ZEE!!!

PLAESE GA NAAR VODAFONE OF ALLE ANDERE PROVIDERS BEHALVE T-MOBILE, ER WORDEN JE DINGEN BELOOFD DIE NIET WAAR ZIJN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Florian

11 June 2021, 12:03

Het is altijd goed te weten dat overal zijn problemen, maar hoe die opgelost zijn wordt niet gesproken. Overal zijn de problemen te verhelpen met goede personeel, en tot nu toe zou ik de personeel van de winkel in Zwolle een 10 aangeven voor de vriendelijkheid en goede advies. Zelfs na een week is telefonischs contact geweest om overleg plegen voor wat volgt en met de vraag of alles aan wens was? Dat is een fijn gevoel en nog nooit meegemaakt zo veel in Nederland maar ook niet Internationaal gezien. Ik hoop op een goede samenwerking voor langere periode. Dankjewel en veel successen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Sjw

29 May 2021, 15:11

Nou ik netjes internet afgesloten, monteur krijgt het niet voor mekaar, geen internet gehad voor 3 weken terwijl de monteur zei binnen 48 heb je sowieso internet dus ik kom paar dagen later terug, geen internet, dus ik bel krijg ik het meest asociale persoon op aarde aan de lijn die zegt dat het mijn schuld is sllemaal en ik maar alles opnieuw moet afsluiten en nog 3 weken moest wachten toen was de maat vol, ik heb gezegd prima maar dan ga ik wel naar een andere provider, die overigens binnen 48 uur werkend internet hadden hier en vervolgens dreig brieven sturen over boetes, contract even doorgelezen met mijn advocaat en wat blijkt nou die boete mogen ze me helemaal niet in rekening brengen , en die modem die ik terug stuur gooien ze weg dus gewoon msximaal klanten exploiteten en intimideren ook nog , walgelijk bedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Chris

26 May 2021, 17:51

Normaal prima dienst, we maken gebruik van klantvoordeel, verhuizen we en hebben we de adres gewijzigd krijgen we niet meer automatisch klantvoordeel, gebeld ervoor krijg je te horen "helaas pindakaas" verhaal :)
zodra de contracten zijn afgelopen zijn we weg bij hun.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

14 May 2021, 08:40

WiFi werkt voor geen meter op zolder.
Komen hun beloftes niet na.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Corné Doppenberg

06 May 2021, 12:26

Ik heb een telefoon gekocht en verzekerd via T-mobile alles in 1 koop. Werkte prima tot de telefoon stuk ging. Bleek dat de T-mobile winkel de verzekering verkeerd heeft afgesloten waardoor een totaal andere telefoon verzekerd was. Dus niet mijn nieuwe telefoon. Toen zouden ze hem maken als ik het eigen risico zou betalen. Nadat ik dit betaalde werd mij dood leuk verteld dat ze hem als nog niet wilde repareren terwijl ik betaald heb. Ik heb mijn lesje geleerd ik sluit nooit meer iets af bij T-mobile. Zit nu al 2 maanden zonder werkende telefoon door hun stomme fouten en slechte service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Agnes

04 May 2021, 06:54

Elke keer als je een andere medewerker spreekt krijg je een ander verhaal
Sommige hebben nergens verstand van en helpen je ook niet bij een oplossing
Zijn te commercieel
En niet meer klant gericht of vriendelijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Gerard

26 April 2021, 12:05


t-mobile unlimited waardeloos

Met een duur mobiel abonnement (unlimited) van 35 euro mag je de 1e 3 maanden niet naar Duitsland (buitenland) bellen.
Je mag wel de hoofdprijs aftikken, maar van de service gebruik maken mag niet.
Waardeloze provider en helpdesk.
Om de blokkade eraf te krijgen moet je 115 euro betalen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Maria

24 April 2021, 22:22

Filiaal In Breda, Ginnekenstraat

Zeer slechte zaak met onbeleefde personeel en zonder kennis van zaken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door jacqueline

19 April 2021, 14:34

'Een digibeet bestaat niet wanneer je gewoon je telefoon kunt gebruiken zoals je wil'. Met die woorden stelde Harwin van de vestiging in Zwolle me meer dan gerust tijdens het installeren van een 4G wifi device op zowel mijn lap top als telefoon. Voor velen een peulenschil, en nu ik het heb gezien hoe geduldig en vooral met veel enthousiasme hij het me uitlegde, voor mij ook! Alle tijd nam hij en ruimte voor de menselijk maat was er. Helemaal van deze tijd dus. Een dik applaus voor deze jonge professional die het nog ver gaat brengen in deze digi wereld. dank Harwin!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Anonieme gebruiker

07 April 2021, 07:42

Voorheen abonnement aangesmeerd in de winkel a.h.v.,3 hoogste facturen in een jaar. Andere maanden waren veel lager in kosten. Dit is na eindeloos bellen opgelost door niet het factuurbedrag te verlagen naar het juiste verbruik, maar alles toe te staan wat ze konden aanbieden. Nu overgegaan van zakelijk naar particulier. Telefoon wordt niet meer gebruikt. Eerste aanbod was 63 euro particulier tarief nog 2 jaar! Na wéér mailen een tweede aanbod van 20 euro. Maar nu weer factuur van 25 euro vanwege overname komen. T-Mobile is de ENIGE aanbieder die dit rekent. SERVICE IS WAARDELOOS!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Wilhelmina

27 March 2021, 16:43

Ik heb elke keer pech met mij telefoon ik mog in september een nieuw tel 2020 en hij is na 7 maanden al stuk en wil er voor een nieuw tel maar dat doen ze niet waar door ik alles kwijt raak en ik wil mij tel niet terug ik wil een nieuw niet die gemaakt word wand dan ben je alles kwijt aan je instellingen en zo kan hij veel minder ik wil dat 't mobiele meer klant vriendelijkheid ga doen in plaats ons als strond te behandelen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door A Rijpstra

23 March 2021, 11:02

In augustus 2019 een abonnement afgesloten waarmee er onbeperkt bellen en 25 GB internet in de USA mogelijk was. Nadat dit 2 semesters prima werkte bleek dit het derde semester niet meer mogelijk. Er was geen optie meer om het netwerk T-mobile USA te selecteren. Dus geen internet en geen bellen meer mogelijk. De afgelopen 2 maanden heb ik meerdere malen contact gehad met T-mobile. Netwerk instellingen moesten gereset worden. Elke keer gaan ze dit intern uitzoeken, waarom is er geen internet, ligt het aan het abonnement, nooit word ik op de hoogte gebracht van bevindingen (hele dag op terugbellen gewacht) .Elke medewerker zegt dat het netwerk van AT&T moet worden gekozen wanneer T-Mobile USA optie er niet bij staat. Want T-mobile maakt gebruik van het netwerk van AT&T. Maar ook dan is er geen internet of maar 1 streepje…
Ineens krijgen we erg hoge facturen van T-Mobile binnen. Niemand kan antwoord geven waaraan dat ligt. De een zegt ons een creditnota toe, een ander zal hierom vragen en de laatste medewerker, waar ik vandaag mee belde, zegt dat het ons eigen schuld is doordat we kozen voor AT&T. “Logisch” dat je moet betalen voor een ander netwerk. Hoezo???? T-mobile heeft toch afspraken oid met AT&T? Niemand (en ik heb er echt wel 6 verschillende medewerkers aan de lijn gehad) zei eerder dat we dit zelf moesten betalen, dan hadden we dit netwerk natuurlijk nooit aangevinkt. Wanneer we meteen op de hoogte waren gebracht (Dus teruggebeld volgens afspraak) hadden we ook niet zulke belachelijk hoge rekeningen gehad. We dachten een ideaal abonnement te hebben voor langer verblijf in de USA maar helaas… ZEER SLECHTE SERVICE

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mees Roozen

22 March 2021, 13:25

Mijn camera van mijn telefoon was defect en moest gerepareerd worden. Ik ben naar de T-mobile winkel in de Kalverstraat in Amsterdam gegaan om daar informatie te vragen over wat ik moest doen. De medewerker vertelde mij dat ik dit moet laten maken door Apple en later de rekening voor garantie bij T-mobile kon declareren.

Helaas neemt T-Mobile zijn verantwoording nu niet en zit ik met een rekening van €110. T-Mobile vertelt mij dat ik juridisch nergens recht op heb, want de medewerker heeft geen melding gemaakt dat ik in de winkel ben langs geweest. De fout die de medewerker van T-Mobile heeft gemaakt wordt nu dus in mijn schoenen geschoven.

T-Mobile, ik hoop dat jullie nog contact met mij opnemen op het netjes af te handelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Jaimy

08 March 2021, 20:00

Buitengewoon slecht. Wij zitten nu al bijna 3 weken zonder tv en internet. 4 dagen na het melden van de storing zou er een monteur komen van Guidion, die was verhinderd, toen zou er dezelfde avond of dag een monteur komen. Deze kwam pas 3 dagen daarna. Bij aankomst kon die niks doen want er moest iemand van KPN komen (terwijl we duidelijk aangegeven hadden wat er aan de hand was) Meteen een spoed melding gedaan en we zouden binnen 48 uur gebeld worden door KPN zeiden ze. Toen weer gebeld en ze gaven aan dat KPN de melding had gesloten omdat de beschrijving onduidelijk was. Nu na verschillende telefoontjes te hebben gepleegd hebben we eindelijk KPN gesproken en komen ze morgen langs. De melding was bij KPN pas 2 dagen geleden doorgegeven en ze gaven aan dat ze eerder nog geen melding hadden binnen gekregen.
Ik zal zeker bij niemand T-Mobile aanbevelen. Wij gaan weer terug naar Ziggo!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Lareasha

25 February 2021, 15:25

Super geholpen door piere in lelystad

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Karin Dekker

18 February 2021, 13:47

Bij overgang naar t-mobile ruim 2 weken telefonisch niet bereikbaar met een zakelijk abonnement.Na een half uur in de wacht geen oplossing. Slechte communicatie. Een rekening krijgen van voorgaande provider terwijl ik bij t-mobile zit. Geen enkele tegemoetkomen in de kosten die ik heb gemaakt dank zij t- mobile. Alleen per post een klacht in kunnen dienen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hester

11 February 2021, 13:51

Al vanaf het begin problemen. Diverse malen een monteur thuis gehad. Modem vervangen, kabels vervangen ..verzin het maar. Nog steeds problemen. Geen vergoeding voor de gemiste diensten...nog even en we zijn er gelukkig weer van af. Nog nooit zulke slechte diensten gehad!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Katarzyna

11 February 2021, 12:32

I start with t mobile in 2019. Start from a perdiod 3 weeks without internet connecion. Foult on their side. By phone someone told me i dont must to pay for this period. After 1,5 month coming bill with extra money to pay as a penalty for to be late. On internet page they wrote than incasso datum is starting datum, but first herrinenring what should come via sms should come after 14 days. Its not . Its comming after next day when they cant incass. So example 22 od month from this moment they start to count you with penalty also next month and same incasso few times. I pay them in 6 months 600 euro and no one can explain. I send letters they not answer!!!! they normally rob people on a white day and when you call them for explanations they talk with contempt because you don't pay. Every week I get a text message that I have to pay even though I pay! I'm going to a lawyer for damages, analyze your bills because they cheat. Penalty calculations are incorrect. A gang of psychopaths robbing people !!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Karin

11 February 2021, 00:08

Een week voor overgang telefonisch niet meer bereikbaar en niet kunnen bellen. Nu dus al 2 weken!! Een nota voor de komende maand krijgen van de vorige provider . Iedere keer een half uur in de wacht staan. Geen reactie terug krijgen. Niks loopt bij deze provider . En dan heb je een zakelijk abonnement

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

09 February 2021, 16:47

Al 2,5 week geen internet en geen hulp. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en er komt maar geen oplossing. T-mobile geeft KPN de schuld en andersom. Ook is er totaal geen tegemoetkoming ondanks dat we al enorme kosten hebben gemaakt voor onze mobiele bundels. Wat een waardeloze provider!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

08 February 2021, 09:05

Glasvezel internet zou heel stabiel moeten zijn, maar valt voortdurend uit. Klantenservice al 100 keer gebeld, wat iedere keer uren kost om door te komen, maar geen oplossing. Zij geven aan dat het probleem de WiFi zou kunnen zijn en daar geven ze geen garanties en service op, omdat dat “bijproducten” zijn. Het zijn wel hun bijproducten die ik heb moeten installeren, dus waanzin ten top.

Ik raad echt iedereen af om T-Mobile te nemen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Samir Hermiz

07 February 2021, 20:10

Bij deze wil ik een officiële klacht indienen. Het is allemaal begonnen eind 2019 toen ik vanuit online.nl afgesloten ben tussen kerst en nieuwjaar. Daarom ben ik destijds overgestapt (na 10 jaar klant te zijn geweest van online) naar T Mobile. Niet wetende van jullie samenwerking.

In de tijd dat ik bij jullie klant ben geweest heb ik ruim 13 x contact gehad met de klantenservice, vanwege meerdere zaken. Bij het horen van mijn naam werd ik iedere x door de klantenservicemedewerker in de wacht gezet, waarna ik slecht behandeld werd. Ik heb het gevoel dat ik meerdere malen benadeeld wordt vanwege mijn gebrekkig Nederlands. Ik doe mijn best en wordt keer na keer uitgelachen. Het is niet netjes en zeer respectloos om een klant zo te behandelen. Ik voel me echt uitgelachen door uw organisatie en medewerkers. Dit vind ik diep triest.

Na een woordenwisseling met uw klantenservice ben ik zelfs met een betalingsbewijs naar de winkel ( locatie Eindhoven) gegaan. Ook daar voelde ik me enorm uitgelachen en belachelijk gemaakt en werd ik weg gestuurd, omdat ze niks voor me kunnen betekenen. Dit is toch te absurd voor woorden om mensen/klanten zo te behandelen.

Dit voelt kwaadaardig en onjuist. Niemand zou zich zo moeten voelen. En al helemaal niet voor een dienst waarvoor ze zelf betalen. Ik vind dit ronduit schandalig.

Ik hoop dat T Mobile haar klanten beter gaat behandelen, want dit is respectloos.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

05 February 2021, 14:33

Bestelling 003 van T mobile

Hi,
Ik heb nooit zoiets meegemaakt. Het is schandalig. Die AMP bezorger was onbeleefd, agressief. Hij begon in het engels te spreken. Niet eens een hallo!! Hij beschuldigde me er eerst van dat ik mijn mobiele telefoon niet opnam en zocht toen naar een reden om het pakketje niet te geven. Ik was thuis, met mijn identiteitskaart en mijn bankkaart. Maar hij zag alleen D. in de voornamen op de Tmobile document en D.H.G. op mijn identiteitskaart. Dus hij weigerde mij het pakket te geven !!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door X

04 February 2021, 10:26

De wachttijden zijn heel lang. Je wacht minimaal 30 min voordat je word geholpen.. En de tarieven voor het wachten per minuut, vind ik het absurd hoog.. Ff bellen met klantenservice lever hun minimaal al € 30.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rui Esteves

01 February 2021, 12:00

Volledige teleurstelling, ik heb me aangemeld voor de 4G Thuis-service in Woensel XL Eindhoven bij een T-mobile-winkel en werd volledig opgelicht. Dus de medewerker vertelde me eerst dat mijn woonwijk een goede 4G-dekking had en dat ik een goede internetsnelheid zou hebben (zoals minstens 100 mb / s), ik heb 180 euro uitgegeven aan het modemapparaat zodra ik thuiskwam, ik testte de internetsnelheid en het was slechts 25 mb / s echt verontrustend. Nu gebruik ik de service al meer dan 1 jaar en ik wil hem opzeggen, ik heb bijna een uur aan de telefoon doorgebracht en ik heb gemerkt dat het me 150 euro aan annuleringskosten gaat kosten. Dit is een totale overval en de medewerker hield me echt voor de gek omdat hij tegen me zei dat ik na 1 jaar niets zou hoeven betalen om het te annuleren en dat ik zelfs het modemapparaat niet kan retourneren! Dit is op veel niveaus gewoon verkeerd. Laat u niet misleiden door deze mensen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door teyang

28 January 2021, 12:26

Ik heb eerst een kwartier in de wacht gestaan en daarna nam er een mevrouw op en die zei dat ze mij kan helpen en toen hing ze op, dus daarna bel ik nog een keer en sta ik weer een kwartier in de wacht en vervolgens nam er een meneer op en ik leg hem uit van dat er zomaar werd op gehangen en dat ik dat niet professioneel vind, en hij zegt “dat is inderdaad niet professioneel oke dag” en toen hing hij op. Ik ben hier zo klaar mee, dit is onacceptabel en ik tolareer dit niet, dit is absoluut niet oke en nu ben ik WEER niet geholpen en moet ik dus WEER een kwartier of meer in de wacht staan om WEER een asociaal medewerker te spreken die mij kan helpen. Echt nutteloos dit, als ik eerder had geweten dat T-mobile medewerkers zo onbeschoft was dan had ik mij daar nooit ingeschreven!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Rene Wolvers

26 January 2021, 17:10

kapotte samsung mobiel,
Op zondagavond gaat mijn samsung mobiel op zwart geen leven meer in te krijgen via de klantenservice kom ik op de reparatieafdeling van samsung. formulier invullen op maandagochtend wordt mijn mobiel opgehaald. OP dinsdag wordt hij gerepareerd in Limburg.Op woensdag weer terug spik en span .Wat een klasse . Geen gezeur ,niet eindeloos wachten gewoon razendsnel en alles onder de garantie. Heerlijk.Rene Wolvers

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Marikeij

24 January 2021, 17:56

Graag maakte ik gebruik van een scherpe aanbieding begin januari dit jaar. Echter op de datum van levering nam de bezorger NA betaling het toestel toch mee terug vanwege een fout in zijn computersysteem. Ik zou mijn geld terugkrijgen maar heb dat 12 dagen na dato nog steeds niet! Scherpe aanbieding werd door TMobile geannuleerd omdat de bezorger de levering had gecanceld. Al met al zeer slechte ervaring.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nelleke

23 January 2021, 11:29

Tot nu toe:Prut
Plaats nooit een revieuw, maar nu dus wel.
ZIjn overgegaan naar t-mobile. Gisteren door monteur geplaatst, maar tot nu toe nog geen internet!!!!!! En geen telefoon!!!!! KPN al afgesloten. Kan dus ook niet bellen, heb alleen een prepaid mobiel en de wachttijd bij klantenservice is erg lang!!!
Geen mailafdres bekend.
En maandag onze 7 kids weer online lessen volgen?!?!
Nee, ik raad niemand aan over te stappen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anoniem

22 January 2021, 11:43

Had een enige tijd slecht internet op de bovenverdieping. Contact opgenomen met T-Mobile, snel en goed geholpen door medewerker. Heb een gratis WiFi monteur gekregen en ben van 9mbits naar 95mbits gegaan op de bovenverdieping. Super!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Anonieme gebruiker

21 January 2021, 14:33

Haperende tv en uitvallend internet. Oplossing vanuit t mobile twee keer een nieuwe modem plaatsen. Daarna zelfde klachten. Geen compensatie mogelijk.
Ik ga nu overstappen en kom niet meer terug bij deze provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Patrick van de Griend

08 January 2021, 06:04

Waardeloze provider. Ben nu een paar maanden aangesloten en niks meer onder vonden dan problemen!! Hopelijk is het jaar snel om dan stap ik meteen over.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Erik vd moosdijk

07 January 2021, 09:44

T mobile shop heerlen zeer goed en meegaand geholpen door de medewerkers Tim en Joyce.van mij mogen alle t mobile medewerkers de tijd en service bieden zoals hun naar mij gedaan hebben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Anonieme gebruiker

06 January 2021, 08:35

Belabberde klantenservice!
Ongelooflijk hoe slecht een “klantenservice” kan zijn. Na ruim 12 jaar klant te zijn bij T-mobile, eindigt een aanvraag voor het omzetten naar glasvezel uit op een ruzie. Na meerdere avonden dit via de site te proberen (wat uiteindelijk alleen maar frustratie opleverde) een medewerker gebeld. Hier werd ik dusdanig schofterig behandeld dat ik heb besloten om mijn 3 abonnementen om te zetten naar KPN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

31 December 2020, 12:06

Ik zat altijd bij Tele 2, maar sinds ze zijn overgenomen door t-mobile is het echt vreselijk. De administratie is één grote puinhoop. Wij hadden een betalingsachterstand van 1 week. Gelijk kregen we een brief dat we onmiddellijk moesten betalen. Twee dagen later kregen we weer een brief dat als we niet binnen 4 dagen zouden betalen dat ze dan dit zouden melden bij het BKR. Gelukkig was het abonnement afgelopen en zijn we overgestapt naar KPN. Daar hebben ze een prima klantenservice. Uiteraard zal daar ook wel eens iets niet goed gaan, maar ze zijn niet zo snoei agressief als T-mobile. Het blijven Duitsers. Zorg dus dat je niet bij t-mobile terecht komt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door C.jansen

28 December 2020, 16:05

Op 16-12 2020 als klant gestart.direkt al probleem met TV en Wifi. Diverse malen gebeld met wacht tijden van 25 min tot 40 min.heden op 28- 12 nog niks opgelost wel TV maar onstabiel maar nog steeds geen Wifi.monteur was aangevraagd maar afgewezen reden niet bekend.heb nu aangegeven dat mijn kont raktmoet worden ontbonden. Wat een waardeloze provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

22 December 2020, 13:54

Zeer slecht te bereiken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Anonieme gebruiker

22 December 2020, 13:53

Probeer al een tijdje t mobile te bereiken maar na 3 x 20 min in de wacht te hebben gestaan en nog niet te zijn door verbonden heb ik de hooo maar opgegeven heb alleen maar problemen zal blij zijn als ik in jan kan overstappen naar een andere provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Carolina

14 December 2020, 20:28

Vandaag mijn nieuwe IPhone halen bij T-Mobile Purmerend. Was als.eerste en enige klant in de winkel. Afspraak was dat ze de gegevens van mijn oude telefoon zouden omzetten naar de nieuwe zoals afgesproken met ze de vorige keer. De verkoper zei onvriendelijk dit doen we niet meer. Aangegeven dat ik.dan niet weet wat ik.met mijn nieuwe telefoon moet (ik ben 71 jaar niet zo handig meer) dat ik het anders moet annuleren...wilt u annuleren prima hoor daagg. Nou ja zeg..zo ga je toch niet met je klanten om! Ik ga gauw opzoek naar een ander provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ontevreden klant

13 December 2020, 17:49

Vandaag mijn abonnement verlengd. Op de site van t-mobile staat dat het toestel dat ik bestelde voorradig was. Ook staat op hun website dat voor 2100 besteld: de volgende dag in huis.
Wat blijkt nu: levering pas over 4 dagen. Wat een grap!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door C

11 December 2020, 10:53

Vreselijk! Wat ben ik blij dat ik de keuze heb gemaakt om hier vandaan over te stappen naar een ander. Contact met klantenservice is 15 min wachten tot er iemand op neemt, je vraag half beantwoord krijgen en dan vervolgens nog per e-mail drijgementen krijgen over extra kosten die zomaar van je rekening gehaald kunnen worden. Alsjeblieft, bespaar jezelf deze ellende!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Teleurgesteld

09 December 2020, 16:01

Na aanschaf van een nieuwe mobiel en simkaart ging het activeren van de simkaart helemaal mis. Pas na meerdere telefoontjes en bezoeken aan een T Mobile winkel is het eindelijk opgelost. Dwz de telefoon doet het. De medewerkers van T Mobile komen niet verder dan: "Sorry, ik kan er ook niets aan doen, het ligt niet aan mij." Zijn er dan echt geen medewerkers die zich WEL verantwoordelijk voelen?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Ellen

09 December 2020, 13:40

Geweldig geholpen door Mickey en Donna, 8 December in winkel Hoogstraat in Purmerend.! Nieuwe telefoon .!! Moest allemaal omgezet worden op Galaxy A51 ... fantastisch!! Kreeg zoveel hulp.!!
Heel fijn nogmaals bedankt.!! Vanaf het begin al klant. Maar dit echt top.!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Dren

06 December 2020, 22:13

Stelletje oplichters. Boden een deal aan om over te stappen van Tele2, logen over de deal. Toen ze betrapt waren kreeg ik andere deal aangeboden. 16 incl btw. Krijg ik de rekening, was het 16 excl btw. Ik bellen. "U heeft al getekend, kunnen het niet meer veranderen". Ga niet met deze oplichters in zee!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

26 November 2020, 13:25

waardeloos bedrijf.

al jaren klant bij T Mobile en goede service gehad. nu voor mijn kantoor internet afgesloten en moet ineens betalen voor dingen waarover ik nooit geïnformeerd ben. word aan de lijn gezegd we kunnen niks voor u doen het staat contractueel vastgelegd. T Mobile kan de pot op ik ga er weg met alle abonnementen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

23 November 2020, 16:28

Tmobile besteld. Belofte vanuit Tmobile dat je niet zonder internet komt te zitten.

Mooi niet...Het werd geïnstalleerd op een vrijdag en er was geen verbinding, monteur zei dat hij it meerdere keren per dag ervaart.Wij moesten een weekend wachten, want de verbinding zou maandag geschakeld worden. Maandag ook niets...
Gebeld en het zou binnen 5 dagen werken. Het werd zorgeloos overstappen, maar werd gerekt tot 24uur en nogmaals verder gerekt tot binnen 5 dagen.

Tijdens CORONA is internet onmisbaar vooral als je een bedrijf thuis hebt.Wij hebben onze vertrouwen verloren in Tmobile.
Gelukkig waren wij nog in onze bedenktijd, we hebben opgezegd en ging terug naar onze oude provider.

Les geleerd: Tmobile is niet een betrouwbaar bedrijf, omdat ze hun beloftes niet nakomen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Alex

18 November 2020, 09:08

Helaas is ook onze ervaring het eerste jaar zeer slecht. Elke maand hebben wij geen tv of internet of beide tegelijk. Het duurt minimaal 2 weken voordat er een monteur langs komt en dat lijkt mij in deze periode van thuis werken niet erg handig. Elke maand blijft het probleem zich voordoen.

Klantenservice medewerkers, sommige zijn top en denken mee en sommige totaal niet en schepen ons af. Zij geven aan dat er mensen zijn met veel meer problemen met tv en internet dan wij en wij hebben elke maand al problemen. T mobile weet van de problemen af maar helaas geen oplossing.
Wij zien graag een vroegtijdige contract beëindiging want dit is zonde van ons geld elke maand.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door W. Vink

09 November 2020, 20:45

Arrogante slecht lui en zijn perfect in het verbreken van de verbinding. Ze vragen graag naar je geboortedatum en de maat van je onderbroek, voor de rest deugd de firma nergens voor.
Bellen over WIFI? Nou meneer uw telefoon is daar niet geschikt voor. O nee/? Nou wel hoor, maar jullie faciliteren hem niet. Ik heb hier slecht bereik, dus wil graag bellen via WIFI, maar de telefoons van het lijstje zijn niet meer te koop en de nieuwe hebben we nog niet opgenomen. Pruts maar lekker verser meneer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Martin

09 November 2020, 08:30

Sinds mrt dit jaar geprobeerd om betaling (ceditering) over te boeken naar ander nummer. Inmiddels tig telefoontjes en uren aan de lijn. Al 3 x intern formulier voor overboeking. Na 7 mnd nog niet geregeld. Agesloten, incassokosten etc. Klacht ingediend via website NIETS MEE GEDAAN!!! Moet maar brief sturen. Al meer dan 10 jaar klant maar goede service en probleem oplossen??? Met 1 woord DRAMA!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Joël

04 November 2020, 14:07

Slechte klantenservice! Door een verhuizing hebben wij ons contract opgezegd. Echter hebben zij dit ruim een maand voor de afgesproken datum afgesloten. Nu geen internet meer en men kan niets meer voor ons betekenen!! Ter compensatie kunnen ze een simkaart aanbieden met internet, die als hotspot gebruikt kan worden. Dit kan alleen gebruikt worden wanneer deze persoon thuis is. Nu een aantal weken en heel wat telefoontjes verder om geprobeerd uit te leggen, komt men niet met een andere oplossing. Heel slecht allemaal!!
Ps. Communicatietraining voor medewerkers van de klantenservice zou niet verkeerd zijn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door mark

03 November 2020, 22:20

zeer slecht via de chat van T-Mobile info gevraagd over een nieuw abonnement maar moest de volle mep betalen en de werknemer was op zijn zachts gezegd niet vriendelijk. Ben nu ook aan het overwegen om naar een andere provider te gaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Robert

29 October 2020, 15:12

Sinds 2017 contract T-Mobile thuis eind Mei geen tv -internet of bellen meer. Bellen met Mobile " wij zien niets op onze schermen volgens ons heeft U gewoon verbinding" Nee dus. Weken voorbij, weer enkele keren gebeld, steeds zelfde antwoord. Half juni opgezegd, word terug gebeld door een glad sprekende meneer zo van " zou U dat nu wel doen want we kunnen monteur sturen en dan wordt alles opgelost ook de tijd dat U een storing heeft gehad" Oke stuurt U een monteur maar denk erom de bel doet het niet dus graag even opbellen. Gebeurd niets alleen mail ,monteur geweest U deed niet open bewijs foto met naambordje geen datum, foto kan wel van gisteren zijn. Nog geen internet, wel iedere maand geld afschrijven. Uit nood Digitenne genomen. Zoon loopt in de buurt en vangt ons wifi kanaal op in een heel andere straat dan wij wonen. Denk ik we zijn op de een of andere manier gehackt, Mobile nee dat kan niet en wij zien dat U verbinding heeft. Eindelijk weer monteur half september, Ja mevrouw het werkt. Inderdaad het werkt weer maar
ik kon daar niet bij zijn en dus geen uitleg krijgen van wat er nu aan de hand was en weten nog niets. Twee weken weer afgesloten "er staat nog een rekening open" ja maar verrekend U eerst maar eens de tijd dat U geen dienst heeft geleverd. Volgens ons heeft U gewoon tv en internet gehad. Nee ook nog dat het huis telefoon nummer was veranderd van 020 4637... in 020 2390... hoe zit dat dan?. Kortom buik vol opzeggen weer nee eerst rekening betalen dan opzeggen 30 dagen wachten weer betalen en eindelijk verlost. Echt dit wil je niet meemaken super KL.....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Erick d'Aguiar

27 October 2020, 09:54

Ik moest 1 ster geven maar dat zijn ze niet eens waard. Internet thuis werk niet naar behoren, internet snelheid wat belooft word komen ze bij lange na niet aan. WiFi verbinding overal goed in huis bij lange na niet, ook niet met versterkers en reapeters. Onbeperkt internet op je telefoon is niet echt onbeperkt, t-mobile heeft hier drempels ingezet zodat je het elke keer moet bijvullen met 1 gb. Met andere woorden ze maken het juist moeilijk om hier echt gebruik van te maken. Gebeld met de klantenservice, we zijn hier druk mee bezig, dit geloof ik niet. Kies voor een andere aanbieder als je de kans hebt, ja ze zijn goedkoop maar goedkoop is duurkoop. Bespaar jezelf de moeite en ga met iets wat werkt en iets duurder is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Maartje

18 October 2020, 06:21

Zeer slechte ervaring tmobile glasvezel; monteurs kwamen op andere dagen dan afspraak, wisten niet van elkaar dat ze waren geweest (en deden verkeerde dingen), verkeerde info (dubbele kosten oude provider) Vervolgens geen internet, inmiddels 1,5 week. Tmobile geeft geen goede info (verwijst naar een back Office die vervolgens niet reageert), niet bereikbaar en zegt niks te kunnen doen, want schuld monteurs. Kastje naar de muur, nog steeds geen internet. Advies; geen tmobile glasvezel nemen, je zit bij hen echt vast als het niet werkt, er zijn ook vast andere providers.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Anonieme gebruiker

16 October 2020, 12:04

De slechts mogelijke klantenservice ever dus laat dat service maar weg wat een bende is dat daar zeg gen passende antwoorden domme niksnutten aan de telefoon in het kort een erger drama dan heel het COVID 19 bij elkaar

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door J .F Kossen

16 October 2020, 11:32

Zeer slechte service, ben al voor de derde maal belazerd door deze club.
Nooit meer !!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door ????

09 October 2020, 17:29

Net na -eerlijk waar- nu ruim 2 uur gewacht te hebben op de de klantenservice wordt de verbinding ineens verbroken...
En dan elke keer een ‘bandje’ met ‘de wachttijd is langer dan u van ons gewend bent’... (4x gebeld; tot nu toe respectievelijk 30,15 , 45 en 128 minuten in de wacht gestaan.

Áls je iemand aan de lijn krijgt zijn het vriendelijke telefonistes. Maar T-mobile zet er standaard te weinig in.

Alhoewel ik er ook niet graag zou werken, steeds klanten aan de lijn die geïrriteerd zijn door het lange wachten...

Na 3 maanden hebben we nog steeds geen stabiel internet (dus doorgaans geen WiFi). 3 monteurs en 3 nieuwe modems verder. Het heeft even 3 weken goed gefunctioneerd. Nu helaas weer terug bij af...
Toch maar weer terug naar het duurdere Ziggo. Dat functioneerde tenminste...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Martin

29 September 2020, 11:01

In juni 2020 overgestapt naar andere aanbieder.
Modem e.d. teruggestuurd naar t-mobile.
Werd bestookt met mails en brieven dat ik de modem terug moest sturen.
Na dat ik een mail doorgestuurd had met verzendbewijs werd er geschreven dat alles opgelost was en ingevuld was in het systeem.
Nu wordt ik weer bestookt met aanmaningen om € 305,- over te maken omdat ik de modem niet opgestuurd zou hebben .
2 x geprobeerd te bellen, na 20 minuten de hoop maar opgegeven.
Wacht het maar af.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nazik

28 September 2020, 09:12

Ergste provider ooit. Twee maanden wachten we nog steeds op istallatie van wifi en TV!
Monteur kwam 1 keer en zei dat er probleem is in de kabels buiten?!? Daarna niets meer gehoord. Meer als 36 min aan de lijn vorige week! Vandaag 25 min en de medewerster hing gewoon op!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Joep de Groot

22 September 2020, 08:00

Erg Jammer. Ondertussen 13 jaar vaste klant bij T-Mobile en eigenlijk nooit écht klachten gehad. Maar nu absoluut wel:

Abonnement verlengd bij t-mobile en nieuw toestel uitgezocht. Kwam er al snel achter dat dit toestel niet aan mijn eisen voldoet qua kwaliteit dus wilden deze graag omruilen voor een ander toestel. Helaas was ik op vakantie dus kon ik dit op het moment zelf niet regelen. Zodra ik terug was gelijk een gebeld of ik mijn mobiel kon wisselen voor een andere. De vrouw waarmee ik belde was wel vriendelijk en vertelde me dat ik een paar dagen over mijn bedenktijd heen zat maar dat ik het wel gewoon kon proberen. Zo stond ik er ook in want het lijkt me dat je best een uitzondering kan maken om een klant te vreden te houden. Jammer genoeg dacht t-mobile hier anders over en zit ik nu aan een toestel vast voor de komende 2 jaar waar ik absoluut niet te vreden mee ben. Dat is natuurlijk heel naar en ik ben erg teleurgesteld in de meedenkendheid van t-mobile. Dit zijn mijn laatste 2 jaar bij deze provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Martin

19 September 2020, 10:12

Al drie dagen niet bereikbaar. Drie dagen geleden overgestapt van hollandnieuwe naar t-mobile. Het betreft een zakelijke aansluiting, Wat betekent dat we al drie dagen niet bereikbaar zijn voor onze klanten. Dit heeft dus gevolgen voor de omzet. Maar het probleem wordt niet snel of sneller opgelost door het “beste netwerk van Nederland”. #wasikmaarnooitovergestapt. Het enige pluspunt is dat ik inmiddels 8 vriendelijke klantenservicemedewerkers heb gesproken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bianca

17 September 2020, 09:21

We hebben nu een jaar tv, internet en mobiel. We zijn blij dat het jaar bijna om is want wat vinden we het menu, de gids etc slecht functioneren. Nu is er een update geweest en we vinden alles nog slechter. Bij KPN werkte alles duidelijk, overzichtelijk en snel. Wij gaan weer terug naar KPN die overigens dit jaar veel heeft verbeterd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,2

Review door Wouter

15 September 2020, 12:18

T-Mobile heeft in Nederland een relatief goede dekking en goede internetsnelheid. Ook de klantenservice is goed te bereiken.

Het nadeel van T-Mobile is dat zodra je de grens over gaat het bereik ronduit matig is en de internet snelheid dermate traag dat ik acuut over zou stappen naar een andere provider als dat mogelijk was. Ik ben recentelijk naar Zwitserland geweest wat bij T-Mobile als een van de vele landen niet binnen de EU valt ofwel je moet €15,- betalen voor 1 GB wat even veel is als een simonly abonnement bij Tele2 waar je wel in de gehele EU inclusief Zwitserland 7 GB voor krijgt. Mijn advies is dan ook skip T-Mobile en ga voor Tele2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Elise

13 September 2020, 07:25

Ik ben echt heel erg teleurgesteld in tmobile. Toen we op zoek waren naar een nieuw abonnement waren ze heel vriendelijk. Internet zou goed moeten werken bij ons enz. Eenmaal abonnement aangegaan zijn ze heel slecht te bereiken. Onze klacht gerapporteerd zouden we terug gebeld worden , meerdere keren niet gebeurd. Internet js ontzettend sloom. Zou onbeperzijn maar je moet na 5G wel elke keer 1G erbij zetten. Klacht ingediend maar de reactie was dat onze klachten niet waar kunnen zijn. We zitten nu voor 2jr vast en we worden niet geholpen of serieus genomen. Na die 2 jr ga ik met gierende banden terug naar KPN. Nooit geen problemen gehad daar!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

06 September 2020, 14:15

Vriendelijke klantenservice
Ik ben een nieuwe klant T- mobiele, alles is makkelijk aan te sluiten en alles werkt goed Vriendelijke klantenservice .Ik ben tevreden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Klussenbedrijf Dico

05 September 2020, 20:55

Winkel in Terneuzen heeft geen verstand van zaken.Of hadden geen zin om te werken.Hebben het probleem uiteindelijk verholpen door zelf op internet alles op te zoeken en te proberen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

01 September 2020, 18:26

Al vanaf maart bezig. 1G internet word beloofd maar 100mb download en 160 upload word geleverd. Op een goede dag rond de 200. Klantenservice is een ramp maar ook de uitvoerders die extern meten en dan zeggen dat er niks raars is en vervolgens onze klacht sluiten als afgedaan. Monteur laatst langs geweest en die melde ook aan ons dat t-mobile niet kan leveren wat ze beloven alleen tmobile hoor je daar niet over. Wij weten niet meer wat we moeten doen en willen alleen maar dat het een keer opgelost word. Maar dat vertrouwen hebben wij allang niet meer. Nog nooit mee gemaakt dat wij zo'n naar gevoel hadden bijeen internetboer, maar tmobile mag van mij totaal verdwijnen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

26 August 2020, 09:18

Te duur, nooit het juiste abonnement gekregen waar ik voor betaalde. Klantenservice hielp daar totaal niet bij. Door probleem met nummerbehoud een extra factuur gekregen terwijl ik niks meer had verbruikt van mijn abonnement die maand en ik ook aan had gegeven dat ik op wilde zeggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door h husaini

24 August 2020, 23:19

Oplichters geworden laatste tijd 7 gb binnen 3 dagen is op terwijl ook wifi gebruiken dat kan echt niet er doen ze wel iets via software halen ze de gb,s eraf zodat je nieuwe bundel kopen of onbeperkt kopen terwijl niet nodig is eerste paar maanden had met 7 hele maand kunnen maar laatste 2 maanden binnen 3 dagen is op echt Oplichters T MOBILE!!!!!!!@

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Roos

22 August 2020, 17:56

Glasvezel niet geleverd. Wordt niet eens geprobeerd je te helpen... Al twee weken lang elke dag bellen met de klantenservice, nog geen steek verder. Ik word tot 5 keer toe beloofd later op de dag teruggebeld te worden om je probleem uit te zoeken en op te lossen, nooit gebeld. Op andere momenten wordt je continue doorverbonden met andere medewerkers die nergens vanaf weten. Ze geven andere partijen continue de schuld van het niet leveren van een product. En er wordt zelfs glashard tegen je gelogen dat er nu toch echt een oplossing voorhanden is en je binnen 10 minuten een mailtje/smsje ontvang om een afspraak te maken met de monteur. Ook nooit gekregen.
Bespaar jezelf alstublieft een hoop stress, gezeik, en asociale en liegende medewerkers (zonder uitzondering) en bestel nooit iets bij T-mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

22 August 2020, 15:47

Slechte dekking de laatste drie weken. Weinig tot geen internet. Geen doelgerichte oplossing na tig keer gebeld te hebben naar de klantenservice. Nieuwe mast geplaatst en dat is de oorzaak. "Ja meneer. Helaas dekt deze nieuwe mast minder als de andere. ". En daar zal ik het mee moeten doen. Waardeloos.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door roon

18 August 2020, 01:26

Sinds 11mnd vanaf de start ellende met T MOBILE.
Internet wat of traag of hapert of niets doet.
TV beeld wat hapert stilstaat of niet werkt. Ik word
er compleet radeloos van. Is mijn betaling niet goed?
Zijn mijn nw TV of I5 laptop niet goed? De arrogante
benadering vind ik beneden de maat. Ik volg herstel instructies, maar zonder resultaat.Vervolgens mag je 3 weken op een monteur wachten, die misschien tijd
voor je probleem vrijmaakt. Mensen GOEDKOOP is
DUURKOOP. loop TMOBILE AUB voorbij

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Gerrarda

15 August 2020, 13:57

Ik ben vanaf het moment dat er mobiele telefonie is klant bij T mobile. Pincet het algemeen ben ik zeer tevreden. Goede service, fijn personeel in de winkels. Het enige wat ik jammer vind, dat je op Voorne Putten zeer slecht bereik heb. Dat zouden ze echt wat aan moeten doen. Ik zou het jammer vinden dat als in februari mijn abonnement afloopt, ik naar een andere provider moet vanwege het slecht bereik.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,2

Review door Diewer

09 August 2020, 10:56

Kreeg van t.mobile een sms dat ik voor morgen moest opwaarderen of het nr. Werd geblokkeerd en mijn bel tegoed werd mij afgenomen . Dit kwam dusdanig grof over dat ik dacht dat er een hacker bezig was of zo. Niet gereageerd. De volgende dag wwer een sms met iets milder grof taal gebruik dat ik moest binnen zeven dagen nijn saldo opwaarderen of kosten maken door te bellen of sms naar een ander. Weer de dreiging om het nummer te blokkeren en mijn beltegoed te confisceren . Dit verwacht je niet van bedrijf als t.mobile. grof. provocerend . En zeker geen diefstal van MIJN beltegoed. Lekker bezig bij t.mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Migas

25 July 2020, 13:52

Shitbag not an internet. My 4-G working much better and faster then this (T-mobile) sh*t..
30 a month. I mean really? For what? After the contract i am not going to continiue it. Going to destroy modem and delete t mobile from my life.

! WORST DECISION EVER!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Georgieva

23 July 2020, 13:20

Ik heb zo spijt dat ik daar wifi had besteld heb het na 1 week niet volgehouden en gelijk weer geannuleerd ze zijn echt oplichters leugenaars nooit daar bestellen!!!!! Ze maken letterlijk grap met je echt niet normaal!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Boze Klant

22 July 2020, 13:52

PAS OP Mensen T-Mobile verkoopt je graag een thuis abonnement zelfs al ben je een bedrijf, dat zou geen enkel probleem zijn. Maar wat je erna krijgt is het Slechtste service die je maar kan bedenken. Ik zal vertellen over mijn ervaring bij T-Mobile. Het begon van dag 1 alles werd aangesloten door de Guidion monteur, alles werkte behalve mijn nummer herkenning. Ik bellen met T-Mobile, zij konden het probleem niet oplossen er moest een ticket aan worden gemaakt en zou binnen 9 dagen een terug koppeling ontvangen. Na 2 weken nog niks te hebben gehoord ik zelf bellen en deze keer het gesprek ook opgenomen krijg te horen van ze dat het probleem groter is dan ze dagen en dat ze er hard mee bezig waren. Dus mijn volgende vraag was wat is er dan aan de hand kon hij mij niet vertellen alleen dat ze ermee bezig waren de afgelopen 2 weken, maar het kwam zo ongeloofwaardig over. Dat ik hem vroeg of ik een leidinggevende kon spreken want ik wilde probleem opgelost hebben en wilde weten waar ik aan toe was. Wilde hij niet doen. Dus ik heb opgehangen en opnieuw gebeld en ook bij deze 2de gesprek een opnamen gemaakt. En die medewerker vertelde me dat 2 weken geleden iets mis is gegaan en geen ticket is aangemaakt en dat het ticket pas 5 min geleden is aangemaakt. Door de medewerker die hiervoor had gesproken ik vroeg waarom ik verteld ben dat ze er al 2 weken mee bezig waren en of zij het mis had of de vorige tegen me zat te liegen waarop zij antwoorde hij heeft gelogen hij heeft het ticket net aangemaakt. (Nogmaals ik heb deze beide gespreken opgenomen). Vandaag weer contact met ze opgenomen omdat ik nog steeds niets heb gehoord van ze na weken. Er werd mij gezegd dat ik de stroom er af moest halen van het apparaat sinds dien werkt niets meer en moet er een monteur langs komen die kan op zijn vroegst 10 dagen later komen, ik proberen uit te legen dat mijn bedrijf niet zonder internet kan dat ik gewoon na de tegenslagen van corona het niet kan permitteren om 10 dagen dicht te gaan. Maar werd leuk en aardig verteld dat hij niks kon betekenen voor me. Ik proberen uit te leggen dat dit gewoon niet kon maar wilde niks doen en het ergste is dat dat hij mij uitlachte. Maar ze konden wel een voucher geven voor data mits je een T-Mobile mobiele abonnement hebt. Waar je niks aan hebt dat is de service van T-Mobile . Mensen begin er niet aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

14 July 2020, 22:24

Waardeloze service, vanaf dag 1 geen werkend internet. Gebeld met de klantservice, gaven aan dat de monteur contact op zou nemen. Na een week nog niets gehoord dus nog een keer gebeld "oh ja ze zijn het vergeten om het door te geven, ik ga zorgen dat je vandaag nog een afspraak met de monteur kan inplannen". Vervolgens de link gekregen om een afspraak in te plannen, maar dat kon pas 2,5 week later later. Wat dus zou betekenen dat ik op zijn vroegst 3,5 week na ingangsdatum van mijn contract internet zou hebben. Toen klantenservice gebeld dat ze het contract konden opzeggen, omdat het nog sneller was om weer bij een andere provider een contract af te sluiten. Echt ongelooflijk wat een slechte service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jolanda

14 July 2020, 13:07

Heeeeeel slecht bedrijf. Kunnen geen internet leveren en als je dan noodgedwongen contract opzegt (is een bedrijf, we kunnen niet zonder internet), kan je nog betalen ook. Totaal geen communicatie mogelijk of overleg hoe de openstaande kosten te delen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

01 July 2020, 21:22

ALLERSLECHTSTE WAT ER IS DIT NOOIT EEN ABBONEMENT NEMEN T IS ECHT VERSCHRIKKELIJK ben er helemaal klaar mee. Zit vast aan een 24 maanden abonnement en je krijgt ee niks voor. Geen netflix op je tv hallo t is 2020. Amper zenders beschikbaar barslechte wifi zit 4 meter van het kastje geen verbinding. Als je aflooptermijn zo ver is spring ik een gat in de lucht en dan ga ik weer lekker naar de KPN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

29 June 2020, 16:21

Werkelijk niet te begrijpen, na jaren klant te zijn geweest zo onbenullig slecht behandeld door de klantenservice dat ik er echt klaar mee ben! Per direct geen klant meer, kan niet door de beugel. De vraag die ik had was niet eens zo raar want wat bij andere providers geen probleem is kan bij T mobile niet of het moet weer extra geld kosten....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Met me telefoon abonnement zijn ze altijd coulant!

10 June 2020, 00:48

Ik heb al 6 jaar T-Mobile telefoon abonnement. Dat verloopt opzich prima alhoewel je niet echt veel service nodig hebt! Gelukkig is het winkel personeel altijd aardig en levert goede oprechte service (Purmerend). Dus ik dacht laat me internet thuis van T-Mobile doen... nou drama het zou van 9 juni geleverd kunne worden heb het 25 mei aangevraagd en heb inde periode tot 9 juni niks meer vernomen. Als je het rond de 9e in werking wilt krijgen dient er wel al enig contact te zijn geweest dus ik bellen (krijg je meteen z’n jeugdige persoon aan de telefoon die niks om jou en het T-Mobile geeft), bleek er wat fout te zijn terwijl ik meerdere keren heb ingelogd op de website en mijn account waar gwn netjes stond dat alles in orde was. Heb ze gevraagd hoelang het nog zou duren voor ik eindelijk internet heb zeiden ze zonder alle zekerheid anderhalve week! Nou ik heb gebruik gemaakt van mijn opzegtermijn. (Weer z’n mooi voorbeeld van alleen maar meer willen, geld is niet alles in het leven!)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Madcatx

09 June 2020, 09:28

Besides all the negative comments, I would like to leave my last experience when extending my contract with T-Mobile again this year.
Besides the promises, true or not of all the telecom providers it gets difficult to judge who the best or worst is.
In my case the difference was made by a store personnel.
T-Mobile store in shopping center Kronenburg in Arnhem, not only they took the time to provide extra information, once I renew the contract and bought a new telephone, they did patiently and expertly (specially the 2 gentlemen with beard) help to set the eSim option and got all working. I call that great service and a best way to retain and get new customers. I hope more can use this example!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door A.P.

08 June 2020, 07:06

Ik heb maar 1 dag t mobile thuis gehad en had bedenktijd van 14 dagen en nu een hoge rekening krijg van activatiekosten wat bij aanschaf NIET gezegd werd en ondanks ik onbeperkt bellen had moest ik voor 1 dag 4 euro betalen voor bellen. Ik zal NOOIT meer TMobile nemen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ep

05 June 2020, 19:19

Sinds ze tele 2 hebben overgenomen is het een drama .klanten service is wachten wachten en nog eens wachten .doen niets voor je ,ik krijg nu dubbele rekeningen terwijl bij de aanschaf zij het gingen regelen .betaal nu dubbel voor twee abbonementen.krijg je advies moet ik het zelf gaan regelen .waardeloos bedrijf dat t mobile .ik stap zo snel mogelijk over .je bent gewaarschuwd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

04 June 2020, 09:02

Zeer slecht bedrijf regelen niets .overgang van tele 2 naar t mobile ergernis .dubbele rekeningen en zeer lang in de wacht als je bel .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door mo

25 May 2020, 07:19

the worst and most ***** provider there is

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Giedre liaugminaite

22 May 2020, 15:43

Costumer service is super bad. Also Dont speak english.
I'm loyal costumer over 6years never had problems with payments and and this disgusting company won't let me take an additional contract. They told me that it's because foreign/expats people were taking contracts and not paying or dissappearing, how dare you judge me before even knowing me.
Apart from that as I said there is proof in black and white that I never had problems for over 6 years that I'm with tmobile and suddenly with no ducth I'd I can't take a tablet or new aboniment.
Pure Racism!!!! I will never come back to your hypocritical company!!! And I will make sure to get this message through on social media and every person we know!!!
Even Dutch government is accepting me as a citizen and this poor company don't!!!
Money hungry wolfs!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bert

22 May 2020, 11:40

T-Mobile geeft niets om hoe lang je al klant bent bij hun. Als je abonnement is verlopen en je wil verlengen komen ze met exact dezelfde prijs als die je al betaalde. Exact dezelfde prijs die je krijgt als nieuwe klant. Loyaliteit is iets wat niet word beloond door T-Mobile, enkel met mooie praatjes maar niet met harde euro's. Daarom heb ik besloten om over te stappen na 8 jaar klant te zijn geweest. De klantenservice doet of je onredelijk bent omdat je vraagt om korting als je al langdurig klant bent. Nee voor mij geen T-Mobile meer, absoluut geen waardering voor hun klanten enkel voor hun euro's.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door M.D. Elenbaas

20 May 2020, 16:35

Geen begrip, puur geldzuigers.
Onverwachts ben ik minder vaak thuis dan gepland en T-Mobile heeft geen begrip voor die situatie. Ze willen dat ik mijn jaarcontract blijf betalen. Dit gaat om 25 euro per maand. Het belachelijke is dat het internet niet eens werkt. Als ik bel en vraag of ze met een compromis willen komen, zegt men erover na te zullen denken, maar vaak belt men niet terug. Weet waar je aan begint als je een contract afsluit bij dit bedrijf!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Pavlina Topalova

15 May 2020, 16:44

I was not provided information that I needed and had to call them myself over and over again.
I was lied that someone will get in contact with me numerous times.
I was told that a technician will come and they did not, they were even closing the phone on me... After all the wait I cancelled my contract and return their stuff to them but they are still trying to charge me for equipment. They do not even provide the same address for returns - I was given one at the cancellation of the contract and another now.
Avoid at all cost, anyone is better than them!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Lee

15 May 2020, 11:55

alles is slecht! Vooral klantenservice. Volgens mij als je je veter kan strikken kan je bij T-mobile werken! * bedrijf totaal geen oplossing. Kunnen niet eens normaal de juiste informatie verschaffen, daardoor ben ik onnodig een paar €100 lichter. Collega’s die mekaar tegen spreken. Mr S hun team manager kan beter bij de Ah achter de kassa gaan zitten! Nooit meer T Mobile voor mij!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door AC Deuling

11 May 2020, 15:58

Afgelopen woensdag 6 mei in de avond ineens alle signalen weg. Geen tv internet en telefoon meer. Met een wifi van een van de buren gekeken op de storingskaart, heel Nederland een grote oranje vlek. Wij dachten dat er een landelijke storing was. Afgelopen vrijdag maar eens gebeld of dat nog eens opgelost zou worden, bleek er helemaal geen landelijke storing te zijn. Het signaal komt door de kanalen van KPN, die moesten het oplossen en T-Mobile zou ze daar opdracht voor geven op voorwaarde dat wij een monteur zouden laten kijken bij ons of de router nog wel goed was. Weekend zonder gezeten, vanmorgen, maandag, kwam de monteur, bij ons is alles goed. Hij dacht dat de fout bij KPN lag en heeft naar T-Mobile gebeld om dit door te geven en dat zij KPN de opdracht moesten geven om dit op te lossen. Vanmiddag maar eens naar de klantenservice van T-Mobile gebeld wanneer het probleem opgelost gaat worden. Kregen we te horen dat de verwerking van deze opdracht tot wel 17 dagen!! kan duren vanwege 'de omstandigheden'..
17 dagen geen tv internet en telefoon, maar wél de volle prijs moeten betalen want we kunnen pas een schadevergoeding aanvragen wanneer de problemen opgelost zijn. Tot dan kan onze zoon zijn online lessen niet volgen voor zijn opleiding, zijn wij niet te bereiken en hebben we geen internet. Prutsers zijn ze bij jullie ????????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

11 May 2020, 12:21

Zeer slecht bedrijf. Geen dekking terwijl de kaart aangeeft van wel. T mobile komt niet met een oplossing, maar zegt altijd dat je de klacht online moet melden. Dit al meerdere keren gedaan, maar nog geen oplossing...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

30 April 2020, 13:56

T-mobile geeft 0 service.. ik zit al 2 weken zonder TV en 1 week zonder internet. Monteur is vandaag langs geweest en die kon het niet oplossen. Enige contact is nu onmogelijk en ik zit er mooi mee.. NOOIT aan beginnen dus.

Over het algemeen is de verbinding ook echt ruk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

28 April 2020, 17:59

4,5 jaar nadat mijn man is overleden heb ik zijn mobiele abonnement opgezegd. Ik wilde dit niet eerder doen omdat ik het idee dat zijn nummer 'naar een ander' zou gaan heel vervelend vond. T-mobile heeft me, ongevraagd, het abonnementsgeld over deze 4,5 jaar terugbetaald, binnen 3 werkdagen. Echt ongelofelijk netjes!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door A.J. D te D

20 April 2020, 14:07

Voor mijn dochter geprobeerd op een goede manier een abonnement stop te zetten.
Haar "vriendje" haar gebruikt/misbruikt voor het afsluiten van dit abbonement.
Vriend uireindelijk achter de tralies terrecht gekomen.
Zal de details maar niet noemen hier.
Heb dit wel uitgebreid met afdeling klantenservice (3×) en zelfs uiteindelijk afdeling incasso besproken.
Gevraagd of er misschien op een humane manier gestopt kon worden met dit abbonement wat ze dus zelf nooit gebruikt.
Heel vervelend voor u dochter meneer was telkens het antwoord, maar wilt u alsublieft wel even alle rekeningen betalen. En ook a.u.b. de afkoopsom voor een mobieltje wat ze dus niet heeft gehad.
Wat een organisatie geld, geld, geld en verder een medeleven van een vrieskist.

Nooit meer iets van t-mobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Henk-Jan

09 April 2020, 18:20

Voor ons nooit geen T-mobile internet meer. Zeer slechte dekking, klantenservice die je van het kastje naar de muur stuurt zonder met oplossingen te komen. Overgestapt naar Ziggo, tot nu toe beter, blijkt achteraf dat we nog een maand extra mogen betalen à € 81,50 omdat Ziggo te laat de wijziging heeft doorgegeven. Jammer T-mobile!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

07 April 2020, 20:14

Zeer maar ook zeer slecht provider ik zou nooit meer mijn abonnement bij hun afsluiten.
Je wordt letterlijk opgelicht.
Extra abonnement wordt op je naam afgesloten bij verlenging en wil je geld terug ben je 3 maanden verder en heb je nog niks, er wordt teveel geld van je rek afgeschreven en wordt toch je abonnement geblokkeerd te triest
Ze hebben daar niks op orde ieder keer een ander malloot aan de telefoon en doen alsof jij gek bent zeer maar zeer slechte provider
Zit eraan te denken om bij opgelicht/ kassa hier een melding van te maken zo ga je niet met je klanten om zeker geen zakelijke klant
Ik raad mensen t mobile ten zeerste af begin nooit aan t mobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Enorm veel spijt

04 April 2020, 04:36

Spijt dat ik ben over gestapt. Je kan geen enkel programma vooruitspoelen. Live voetbal mag je niet pauzeren en als je later dan het volgende programma wilt terugkijken : het zgn gemist dan kan dat niet. Echt, mensen..NOOIT DOEN T MOBILE.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ar Kay

31 March 2020, 09:45

T-Mobile met afstand het meest amateuristisch bedrijf ooit. Al acht dagen geen enkele dienstverlening. Internet, TV en Vast Bellen afwezig, ondanks heel veel schriftelijke en telefonische reclamaties. T-Mobile inmiddels schriftelijk ingebreke en in verzuim gesteld. Contract met onmiddellijke ingang opgezegd vanwege wanprestatie. Medewerkers overwegend ondeskundig/bedenkelijk niveau. Wachttijden telefoon standaard 15 minuten of langer. Regelmatig doorverbinden met een volgende niets toevoegende medewerker. Verbinding regelmatig opzettelijk verbroken, is geen toeval of éénmalig meer. Samengevat T-Mobile is een garantie voor ellende en disfunctioneren. Dringend advies, dit bedrijf beslist mijden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Martines

30 March 2020, 12:14

Hi, ligt zeker niet aan de call agents die de troep van tmobile moeten opruimen!!! Mijn moeder zit al 2 weken binnen zonder wifi of tv door tmobile.
Mijn moeder is al 8 werkdagen aan het wachten op een antwoord waar haar pakket blijft zodat ik het voor haar kan installeren... we hebben zelf terug gebeld en nu hebben ze geen storing waardoor de pakketen niet gelevered kunnen worden maar nu hebben ze problemen met postnl.
Ik heb vrienden die elke dag gewoon voor postnl bezorgen.
Wat een gedoe allemaal met tmobile... mensen bij de administratie zouden eens ogen open moeten doen want adresgegevens waren ook niet goed terwijk het op de overeenkomst prima staat.
WAT EEN BACHE VAN KLANTENSERVICE!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ben

17 March 2020, 12:30

Al jaren ben ik klant bij T mobile.
Sinds kort gaan er een aantal dingen fout en willen zij de fouten niet toegeven.

Allereerst heb ik mijn vrouw's abbonement verlengd en extra bijbetaald voor een nieuw toestel. Dit leek goed te gaan totdat wij een rekening binnen kregen van bijna 300 euro. Schijnbaar was er een ineens een functie uitgezet (niet door ons) maar hierdoor werd er ook geld gerekend voor belleb naar EU nummers.

Door te bellen is dit netjes afgehandeld.

Kort daarna heb ik mijn abbonement willen aanpassen. Dit bleek niet mogelijk te zijn. Een bizar verhaal... tijd geleden heb ik mijn toestel afbetaald voor extra hypotheek ruimte. En nu wil ik weet een toestel, maar dat is niet mogelijk. Mits ik mijn abbonement opzeg en een nieuwe afsluit. Ik wilde dit in gang zetten en belde hierover met de klantenservice ( terwijl ik in de tmobile store stond) telefonisch kon het wel allemaal maar in de winkel niet. Vreemd.

Bij nader inzien had ik me bedacht en wilde wachten tot het nieuwe jaar. Dit ook aangegeven telefonisch.

Opeens krijg ik bericht dat mijn abbonement is stopgezet. En dat ik nu een prepaid sim kaart heb.

Ik bel direct tmobile. Heb 2 minuten gesproken en wordt vervolgens 25 minuten in de wacht gezet. Daarna verbreekt de verbinding. Ik bel opnieuw ( tussentijds saldo weer opgewaardeerd) en weer lang in de wacht.

Er is een teruggebeld verzoek achtergelaten... tot op heden niets gehoord van t mobile.

Diep teleurstellend hoe zij met een trouwe klant omgaan!

Jaarlijks nemen wij de nieuwste samsung (voor mij) of iphone ( voor mijn vrouw) en betalen elke keer veel bij om de beste en maximale te hebben. En zij gaan zo met ons om.

Ik denk dat het einde verhaal is bij tmobile voor ons.

Wij willen overstappen. Iemand een tip?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Filip

16 March 2020, 14:27

Wij hebben een speciaal pakket van T-mobile gekregen. na 16h kan je nog met moeite surfen. alles gaat heel traag. Niet dat het voor 16h snel gaat. Als wij een film willen kijken op Netflix ( dank u wel voor het speciale pakket T-mobile) moeten wij soms tot 10 min wachten voor het zooitje geladen is. Nu 2 jaar bij T-mobile en het zijn er 3 teveel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Cees

15 March 2020, 15:57

Slechte dekking. Ik woon in een wijk in Doorn maar heb geen toegang tot mobiel internet. Bellen en gebeld worden werkt wel. 500 meter vanaf mijn huis in het bos heb ik wel mobiel intranet!
Woonlocatie is Doorn.
Helpdesk is zeer moeilijk bereikbaar als je het niet via de mail wil benaderen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Kuttmobile

13 March 2020, 12:53

Ze weten al een maand dat de telefoon op 13 maart uitkomt, en ze laten niks weten dat je de telefoon nket krijgt. Kut service van een kut provider nu al spijt dat ik bij dit gezwel ben gegaan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Matha

11 March 2020, 12:42

Ontzettend goed geholpen in deze winkel door de vriendelijke medewerker Cobus. Hij heeft goed geluisterd naar wat ik wou en goed meegedacht over mijn situatie in mobiel en voor bij ons thuis. Ik kom hier over 2 jaar zeker weer terug!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Anonieme gebruiker

11 March 2020, 09:17

Waardeloze provider, past goed bij het chagrijnig klantenservice personeel. Eerst zeggen ze 1 maand gratis proef abbonement, vervolgens annuleer je het omdat je er gewoon geen goed bereik mee hebt, en dan zeggen ze dat je nog wel even de gebtuikskosten van die maand moet betalen????????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Syreetha

09 March 2020, 19:15

Wat slechte service. Op basis van toezegging service medewerker contract verlengd. Bel je om service aan te melden. Wordt gezegd kan niet. Klacht ingediend 3 maanden geleden. Wacht nu nog op antwoord

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

07 March 2020, 12:35

Abonnement met Iphone 8 bij T-mobile aangeschaft.
Er zijn problemen met de bereikbaarheid.
T-mobile biedt alleen maar een reparatie aan waarbij ik mijn telefoon 2 weken kwijt ben.
Abonnement ontbinden werken ze ook niet aan mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Anonieme gebruiker

06 March 2020, 13:12

De meest slechte klantenservice ooit. Ten eerste in de winkel al onjuiste informatie gekregen over het contract. Vervolgens beloven ze telefonisch van alles, maar puntje bij paaltje gebeurt er helemaal niets. Er worden geen aantekeningen gemaakt van wat er besproken is wanneer je belt; sterker nog er wordt helemaal niet een genoteerd dat je gebeld hebt. Vervolgens kun je dus met drie verschillende collega's dezelfde discussie voeren. Medewerkers zijn weinig meedenkend en oplossingsgericht en verschuilen zich achter het systeem. Kortom, niet mee in zee gaan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marco

05 March 2020, 15:01

Waardeloos bedrijf.
Geen service.
Slechte communicatie.
Lossen problemen gewoon niet op.

En het interesseert ze ook nig eens niks wat een klant vindt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Roeten

24 February 2020, 13:46

1 groot drama!
Als u KPN/Telford gewend bent, blijf vooral daar!
- Tv box is zeer traag
- Programma's kunnen niet teruggekeken worden, enkel een beperkt aantal zenders.
- Programma's die teruggekeken kunnen worden is de reactie op de tvbox zeer traag.
- Je zit eerst 10minuten van het vorige programma te kijken, doorspoelen kan niet.
- Als je op pauze klikt en daarna door wilt spoelen kan niet.
- Als je de tv gids bekijkt en een dag daarna weer ze tv gids opent dan zit de gids nog op de vorige dag. Eerst 30 programma's vooruit klikken om de huidige gids te bekijken.
- De uitstraling van de tv-box is 0 ook geen klokje in verwerkt.
- Als je een programma terugkrijgt en de tv-box wilt uitschakelen terwijl je dat programma kijkt kan dat niet. Je moet eerst het programma afsluiten en daarna de tv box pas te kunnen uitzetten. Menig keren al dat de tv box is aan blijven staan in de nacht...
- Reactie tijd van het zappen naar zenders is zeer traag.
- Klantenservice van t-mobile thuis is ook onvoldoende, na 3x een stekker te hebben aangevraagd nog niks ontvangen. Dit in een tijdsvlak van ruim 3 weken. Gezien je elke keer 15 a 30minuten in de wacht zit moet je daar ook maar net tijd voor hebben. Na 1,5 maand kreeg ik opeens 3 kabels opgestuurd..

Volgens mij ben ik nog tientallen andere punten vergeten te noemen, kortom begin er nooit aan! Heb al gebeld of ik er vanaf kon maar dan zou ik 300 euro boete betalen.
December 2020 is het eerste wat ik doe weer terug overstappen naar KPN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Erwin

13 February 2020, 18:46

Wat een slecht bedrijf. Het internet is om te janken. De tv verbinding kan je nog beter bekijken in een sneeuwstorm. En de service is werkelijk te slecht voor woorden. Je word niet geholpen en je moet het zelf maar uitvogelen. Ben nu bijna 1 Jaar lid, en dat was ook het laatste jaar. T mobile, je kan mijn rug op

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jaimy Koenen

11 February 2020, 19:40

Slechtste provider ooit! Kies alsjeblieft wat anders! Met een email mijn abonnement stop gezet en kreeg telkens alsnog post met kosten. Deze kosten heb ik niet gemaakt. Ik heb dit sim kaartje niet eens gebruikt. Ook hebben ze niet voor mij mijn abonnement stop gezet. Het ging eerst om enkele euros en dit loopt steeds op. Nu krijg ik elke maand post van Webcasso dat ik nog steeds moet betalen maar dat weiger ik! Dus mensen let op wat je tekent, je komt er niet zomaar vanaf! Abonnementen worden naar contractduur niet zomaar stop gezet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door A

04 February 2020, 09:51

Ben nooit klant geweest van t mobile, zomaar 46 euro afgeschrevn van mijn bank.. nergens klantensercice nummer te vinden .. via online chat alleen robot te spreken die niks snapt... oh ja en op t mobile website staat klantenservice nr van BEN.. ..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

27 January 2020, 16:56

Verschrikkelijk slechte ervaring. Een vriendelijke en hulpvaardige medewerker aan de lijn krijgen is een zeldzaamheid. Als je ooit een probleem hebt met deze provider, kan je je voorbereiden op 100x bellen zonder een oplossing te bereiken.

Je wordt als klant behandeld als een obstakel en nooit geholpen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Lotte B

22 January 2020, 18:03

Moeizaam contact gehad met de klantenservice. Toen ik geen aansluitpunt kon vinden, waar ik naar gezocht had op advies van Ziggo, wilde ik T mobile thuis annuleren. Mij werd verzekerd dat dit eigenlijk altijd goed kwam en de monteurs dit konden regelen.

De monteurs kon ik niet regelen, want daarvoor moet je invullen wat het aansluitpunt is.

Er zou een mannetje komen om het aansluitpunt te vinden. Dit werd gevonden op een onhandige plek waarvoor geboord moest worden.

T mobile vergoed dat niet, bleek toch niet zo simpel, en ik besloot het te annuleren. De rekening ihkv inmiddels bedenktermijn over zijn zou na enig aandringen wel kwijtgescholden worden. En de overstap geannuleerd.

Ongeveer 3 dagen later mail ik om te checken of het echt geannuleerd is, omdat ik nog steeds mails krijg dat ik overstap. Mij word verzekerd van wel.

1 dag later zit ik zonder internet. Bleek overstap nooit geannuleerd te zijn. Moest volledig nieuw kastje van Ziggo, want oude was al stopgezet. Kleine week geduurd.

Kwam er net achter dat ook de factuur gewoon van mijn rekening is afgeschreven. Bleek te laat te zijn om te annuleren, maar dat is mij nooit verteld. Opnieuw contact opgenomen en gaat teruggestort worden.

In totaal een goed aantal uren aan de klantenservice van t mobile besteed. Dingen kunnen natuurlijk mis gaan een keer, maar ik stoorde mij aan de matige kennis en communicatie tussen de verschillende loketten, en met mij. Ik zal niet snel meer voor dit bedrijf kiezen in de toekomst.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

21 January 2020, 19:49

Na meer dan een half jaar continu problemen met internet en televisie had ik er genoeg van. Met een medewerker, die mij heel goed begreep, een aanvraag ingediend om mijn contract op te zeggen. Ik zou binnen twee weken horen wat er verder ging gebeuren. Na twee weken zelf wederom contact opgenomen. De klantenservice medewerker vertelden dat mijn contract niet kosteloos beëindigd zou worden. Ik kon geen bezwaar maken. Vreemd genoeg heb ik geen bericht ontvangen over de opzegging. Wel zag ik dat er een bedrag via een incasso geïnd zou worden. Erg klantonvriendelijk om vanachter een bureau te beslissen en mij als klant niet normaal op de hoogte te brengen hoe we dit netjes kunnen afsluiten. Ik heb altijd keurig mijn rekeningen betaald. Verder heb ik altijd mijn medewerking verleend bij onderzoek etc. Heb overigens de incasso geweigerd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

21 January 2020, 16:54

Netflix werkt nog naar 14 dagen nog steeds niet
2x gebeld naar is nog niet opgelost

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Anonieme gebruiker

20 January 2020, 14:24

Zodra er niks aan de hand is, werkt de internetbundel prima met een goede dekking overal. Maar zodra je de klantenservice nodig hebt, ben je de pineut.

De mensen kunnen vaak niet helpen, omdat het niet in hun bevoegdheid ligt. En ze houden de afspraken ook niet bij in een dossier. Hierdoor moet je elke keer opnieuw je verhaal doen en is er geen bewijs van wat er de vorige keren is besproken.

Onze situatie wat uitgebreider: wij hadden een nieuw abonnement afgesloten wat een paar maanden later zou ingaan . Echter konden wij de simkaart niet activeren. Gebeld met klantenservice en die vertelde dat het abonnement niet bestond. Kaartje weggegooid en elders een abonnement afgesloten. Paar maanden later wordt het abonnement toch van onze rekening afgeschreven en is het abonnement dus blijkbaar automatisch ingegaan. Weer gebeld met de klantenservice, maar ze kon er niks aan doen. We moeten gewoon 2 jaar ongeveer 40 euro per maand betalen voor niks. Nu hebben we een klachtenformulier opgestuurd en hopen dat er wat mee gedaan wordt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Maarten

18 January 2020, 09:45

Zakelijk abonnement genomen met dual Sim telefoon. Duurde een week voordat ik het in huis had! Heeft een halve dag gekost om de eSim aan de praat te krijgen. Uiteindelijk moest ik naar de winkel om het te activeren. Half uur heen en half uur terug incl. parkeergeld voor 5 min. werk! Zeer ergerlijk allemaal. Gaat niet soepel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Sedat

14 January 2020, 22:07

Belachelijk slecht internet van T-mobile thuis. Als je contact opneemt met de klantenservice helpen ze je niet Daar in tegen op de site wel vermelden dat internet thuis gewoon goed moet zijn.
Belachelijk slecht internet, nog belachelijkere service. Nooit meer T-MOBILE

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door FDH

14 January 2020, 07:51

Ben al van af dat orange overgenomen is klant bij T-MOBILE.
Maar heb nu een toestel gekocht bij een T MOBILE SHOP voor mijn moeder haar verjaardag.
Bleek zij een toestel net gekocht te hebben dus wilde ik het andere toestel ruilen voor een te goed bon of tablet dit is niet mogelijk.
Geen bedenktijd omdat ik het toestel in 1 keer betaald heb.
Had ik hem op afbetaling kon het wel zij men in de shop.
Klantensirvice gebeld en daar was zelfs de medewerker verbaasd dat dit zo is dus deze man kon verder ook niks betekenen.
Niet echt service van tm.
Dit word ook niet gemeld als je dit aanschaft in de shop.
Bij elke andere winkel kan dat wel.
denk nu na over andere mobiele aanbieder.
Want als klant laten ze je mooi in de kou staan.
Plus ga deze vraag voor leggen aan Kassa of Radar.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Iris

11 January 2020, 13:06

Belachelijk slecht internet van T-mobile thuis. Als je contact opneemt met de klantenservice helpen ze je niet maar wijzen ze op kleine lettertjes die nergens te vinden zijn, waarin zou moeten staan dat T-mobile maar voor 2 verdiepingen goed internet garandeert. Daar in tegen op de site wel vermelden dat internet thuis gewoon goed moet zijn.
Belachelijk slecht internet, nog belachelijkere service. Nooit meer T-mobile voor mij en ik zou het ook iedereen afraden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rita

11 January 2020, 08:26

Ik kocht de nieuwe Iphone11 pro en werd heel vriendelijk geholpen door H in Amsterdam Noord. Alle gegevens van mijn oude telefoon werden voor mij op de nieuwe gezet. Super fijn.
Al mijn vragen werden ook goed beantwoord.
Met zo'n klantgerichtheid kom ik graag terug.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Anand

06 January 2020, 11:13

When we try to reach customer service we have no proper response. Especially, when it is their technical fault they take 3 days to get to the right team and have no idea when they will close it.

This is a very inefficient method especially in a city as large and organized as Amsterdam.

Overall, I find their customer service very poorly trained and lack of knowledge.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Richard theunissen

31 December 2019, 16:53

Waardeloos bedrijf ook overgestapt van kpn naar tmobile dat was mijn grote fout tmobile beloofde hetzelfde te leveren als kpn dit is dus absoluut niet waar wat tmobile levert is echt de helft niet dan kpn aansluiten duurde ook 4 weken eerste dag van asnsluiting werkte internet ook niet heb zelf de juiste utp kabels gemonteerd toen kregen we ook nog een rekening omdat de monteur een nieuwe kabel moest trekken voor internet wat helemaal niet nodig was maar moest het wel betalen nu heb ik geen tv geen internet geen telefoon deze storing gemeld bij tmobile en dan krijg je horen over twee weken komt een monteur kijken wat een waardeloze service
Gelukkig nog paar maandjes en dan rap opzeggen dat klote tmobile en vlug terug naar KPN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door S.kalkan

29 December 2019, 10:06

Jarenlang trouwe&tevreden klant geweest met mobiel en wilde t mobile thuis.
Grootste fout ooit geweest en zal al mijn abonnementen zo snel mogelijk ook afsluiten en overstappen!!
Ik ben woest en wil tmobile niet meer horen.

9 november bel ik om t mobile aan te vragen.
9 december zou ik overstappen
Sturen ze modem enzo al in november op maar kon niet aansluiten(uitproberen) want had geen aansluiting nog.
Sluiten we het aan en heb ik geen internet. Wachten op monteur en dan is hij er en heb je half uurtje internet en dan alsnog geen internet.
Bel ik klantenservice,maken ze opdracht voor andere monteur (buitenshuis),dagen later bel ik is het naar verkeerde afdeling. Heb Ik hotspot code werkt het niet. Komt er een monteur (voor buitenshuis) na dagen en die fixt het vanuit buiten en nog geen internet in huis. Bel t mobile maar weer voor andere monteur (binnenshuis)
Eerder was al iemand voor binnenshuis geweest...nu nog een x erop wachten..

WIL IK OPZEGGEN EN DAN KRIJG IK TE HOREN VANAF DE DAG DAT IK GEBELD HAD IS DE 14 DAGEN BEDENKTIJD IN GEGAAN!
Dus dat ik in november had gebeld vanaf toen!!!
Dus niet vanaf dat je contract ingaat!!
IK ZIT NU EEN JAAR HIER AAN VAST!!!
Of ik moet het afkopen voor paar honderd euro!

Nu wacht ik nogmaals op een monteur die het binnenshuis (misschien kan fixen).
OF DAT MIJN ABONEMENT KOSTELOOS OPGEZEGD KAN WORDEN.

Ondertussen kunnen we helemaal niks in huis. Mijn zoon was net aan het gamen op de pc(is vakantie) lukt het gamen niet...dochter wil filmpje kijken maar lukt niet...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Thomas

28 December 2019, 13:17

Ik ben enorm goed geholpen met alle vragen. ik heb internet mobiel en thuis als klanten voordeel afgesloten. Dit heb ik vrij makkelijk kunnen doen zo ook nog voor het einde van het jaar (drukke periodes).
Overal enorm tervreden met de service, uitleg en bijkomende regelingen.
- bij verhuizing kan ik gratis nieuwe aanlsluiting afspreken of toezending van router etc
- ik heb een makkelijke sim only abbonement met 12 g voor maar 20 euro per maand.

Ik ben benieuwd naar de toekomstige internet snelheden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door r nabih

28 December 2019, 11:54

zeer slecht behandel door t mobile en het thuis net is zeer traag regio Eindhoven

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Yes

27 December 2019, 18:01

Ezra heeft mijn probleem meteen opgelost, topper!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marjan

27 December 2019, 17:23

Nadat mijn telefoon was gestolen of verloren mijn sim kaart laten blokkeren. Nasr de winkel in Alkmaar geweest en een nieuwe simkaart aangeschaft die ze meteen geactiveerd hebben daar. Ik zou binnen een uur kunnen bellen. Nu 4 dagen later kan ik nog steeds niet bellen of gebeld worden. Vandaag weer terug naar de winkel en weer een nieuwe simkaart aangeschaft die meteen geactiveerd werd. Wederom kan ik na 6 uur nog steeds niet bellen! Of gebeld worden! Terwijl ik zit te wachten op een oproep van het ziekenhuis! Morgen voor de vierde keer terug naar de winkel! Slechte service! Was ik maar nooit bij KPN weggegaan! Nooit meer T Mobile!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

26 December 2019, 21:41

MENSEN BEGIN NIET AAN DEZE ZEER SLECHTE EN ONBESCHOFTE PROVIDER T-MOBILE !!

WIJ ZIJN AL 6 MAANDEN BEZIG OM EEN OPLOSSING TE ZOEKEN OM FATSOENLIJK TV TE KUNNEN KIJKEN. ONZE VERBINDING BLIJFT TELKENS HANGEN WE KUNNEN NIET ZAPPEN DAN BLIJVEN DE KANALEN HANGEN EN DAT MET TWEE KLEINE KINDEREN DIE OOK WEL EENS EEN TEKENFILMPJE WILLEN KIJKEN. WE HEBBEN DUS OOK IEDERE DAG IEMAND DIE GEFRUSTREERD IS DOOR HET NIET NA BEHOREN WERKENDE DIENSTEN. ZE HOUDEN JE GEWOON AAN HET LIJNTJE. WIJ GAAN IIG WEG BIJ DAT KLOTE BEDRIJF EN OOK ONZE MOBILE ABONNEMENTEN GAAN WE OPZEGGEN ZE ZULLEN AAN ONS GEEN CENT MEER GAAN VERDIENEN.
WAARDELOOS EN TRIEST BEDRIJF!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Larem

24 December 2019, 17:03

Zeer slecht klantenservice en elke keer storingen en niet oplossen in een keer

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Elza

23 December 2019, 23:24

Belabberd. Uitermate gefrustreerd geraakt door T-mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

23 December 2019, 05:47

Super slecht neem nooit een abonnemen. Kom er net achter na het opzeggen van mijn abonnement dat ik nog steeds betaal. Na opzeging

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

22 December 2019, 09:14

Erg ontevreden over de diensten van T-Mobile, terwijl ik initieel best tevreden was. Ineens is mijn internet slecht, er zou een bridge tap zijn (die er niet is, maar wel geconcludeerd door T-Mobile, na een week te moeten wachten), slechter geworden na komst monteur T-mobile, nu weer gehannes omdat ik niet gebeld ben voor een afspraak met de degene die hier de externe leverancier is, minstens 25x bellen met iedere keer dat bandje.
Conclusie: De televisie valt nu ieder uur wel een keer weg zo’n 5 minuten...en dat in de Kerstvakantie.

Iedere keer weer hetzelfde bandje “de wachttijd duurt langer dan u van ons gewend bent”. Ik kan je vertellen, ik ben niets anders dan dit van jullie gewend!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Aalders

21 December 2019, 18:36

ik heb nog nooit zo n slechte provider gehad als deze ..
slechte sevice en va n t kasje naar de muur gestuurd
door storing bij Tmobile zit ik een week zonder afstand bedinning die het niet meer deed is al te tweede keer .zit een week zonder tv ok maar een zender , is te gek voor woorden .
ze kunnen beter eerst meerdere afstand bedieningen kunen leveren zo dat je niet zonder zit .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ro

20 December 2019, 18:43

Ik heb voor het eerst een hele slechte ervaring met 't mobile gehad. Ik zit al jaren bij hun met mobiel geen probleem.
Ben net verhuist 2 maanden geleden en heb 't mobile thuis aangeschaft alleen internet. Mijn internet heeft bijna niet gewerkt sinds dat ik 'tmobile thuis heb. Er is 2 x een monteur langsgeweest, tussen de afspraak zaten we zonder internet allebei keren.
Dus ben ik overgestapt naar kpn, nu krijg ik een boete en afkoopsom van 'tmobile voor niet werkende internet. En maar zeggen dat ik het had moeten aangeven, wat ik al had gedaan anders zou er geen monteur langs zijn geweest. Dus ze verwachten dat ik betaal voor niet werkende internet, makkelijk geld verdienen is dat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Bene

19 December 2019, 22:24

T-Mobile Dukenburg Nijmegen levert hele slechte service. Ze maken een fout door het verkeerde abonnement te verlengen en slagen er niet in om dit binnen een week te herstellen. Ben 5 keer teruggegaan en krijg de ene smoes na de andere te horen Hun beste oplossing is om een tweede abonnement ook te verlengen. Ben erin mee gegaan, maar het probleem is alleen maar groter geworden. #nooitmeertmobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

19 December 2019, 12:26

Waardeloos. De overstap van Tele 2 naar T mobile is drama. Nu 1,5 dag geen internet! En dat terwijl we een kantoor hebben. Niemand kan wat doen. Hun partner Guidion kan kennelijk gewoon klanten naar achter schuiven.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door William

17 December 2019, 22:06

De TV verbinding werkt soms gewoon niet of met horten en stoten, verder is internet niet zo snel als beloofd. Dus heel erg ontevreden. Nooit T-Mobile nemen. Het is nu de eerste dag en al waardeloos. Vermoedelijk ga ik snel weg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Borggreve

16 December 2019, 18:29

De laatste half jaar steeds meer problemen met verbinding traag sms werkt soms niet of komt niet over, bellen lukt vaak niet, helaas maar t mobile is voor mij onbetrouwbaar, jammer????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

16 December 2019, 16:48

Ik ben zeer ontevreden over t-mobile en zal dan ook zo snel mogelijk overstappen naar iets anders. 3 weken geleden deed onze wifi het niet en had ik gebeld, ze hebben mij toen 1 week lang onbeperkte 4g gegeven als een "sorry" Maar daar was het niet bij afgelopen, want ditzelfde vond nog 2 keer plaats. En nee ze losten het probleem niet op. Ze zeiden:"jah het komt zo wel weer terug" Inmiddels is dit een derde keer gebeurd namelijk vorige week en sindsdien heb ik dan ook geen wifi, alleen 1 telefoon met onbeperkt 4g in een huis met 5 personen! En vandaag was ook echt een rotdag ik had van 13:00 tot 17:00 geen service (het was blijkbaar een landelijke storing) Heb niet kunnen leren voor mijn proefwerkweek waar ik nu middenin zit! Als ik slechte punten haal weet ik in ieder geval wie ik de schuld kan geven!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Elize

13 December 2019, 17:42

Na weken wachten nog steeds geen internet aansluiting thuis. Het wordt afgeschoven naar KPN omdat T- Mobiel de bekabeling van KPN gebruikt. Voor de aansluitingstreffer datum wordt je bestookt met e-mails, als aansluiting niet lukt hoor je niets meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Graziella Ouwendijk

12 December 2019, 17:20

Begin echt NOOIT aan 't mobile thuis....... Zeer diep teleurgesteld. Slechte service. Slechte advies aan de telefoon... Begin er niet aan...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marco Hendriks I.P.S

11 December 2019, 21:07

Ik ben een startende ondernemer en had besloten om een zakelijk abonnement af te sluiten bij T Mobile zakelijk. Mijn aanvraag werd in eerste instantie afgewezen zonder een duidelijke reden. Nadat ik ben gaan bellen, omdat ik verbaasd was, kwam ik na lang wachten in gesprek met de klantenservice. Na veel moeite, wachttijd en heel veel geduld (inmiddels 5 verschillende medewerkers verder) werd mij verteld dat ik vanwege het feit dat ik een startende ondernemer ben, een aanbetaling moest dien van 250 euro alvorens de aanvraag in behandeling werd genomen. Ik ben hiermee akkoord gegaan omdat ik met spoed inmiddels mijn zakelijke nummer nodig heb voor mijn briefpapier. Vervolgens kreeg ik een betaal iDEAL van 500 euro. Dus weer contact gezocht, na wederom 3 verschillende medewerkers gesproken te hebben, bleek dat het bedrag onjuist was doorgegeven door de bewuste collega, en dat het dus 500 euro moest zijn. Vervolgens met nog meer tegenzin maar die 500 euro overgemaakt. Ik kreeg vervolgens 2 dag en later een bevestiging van mijn bestelling. Weer 3 dag en daarna ben ik eens gaan bellen, ik had immers duidelijk aangegeven wat het belang was en ik snel een nummer nodig had. Nadat duidelijk was geworden wie mijn bestelling in behandeling had (3 medewerkers verder) bleek dat de levering nog minimaal 4 weken op zich liet wachten. Kennelijk vond niemand het noodzakelijk mij hierover te informeren. Inmiddels de wanhoop nabij, heb ik maar besloten om een ander toestel te kiezen, waar geen wachttijd voor stond. De telefoon zou vandaag worden geleverd door AMP, ik moest thuis zijn en met mijn ID kaart en bankkaart paraat staan. AMP kwam vervolgens, ter plekke maakte de koerier een opmerking dat het contract bij de telefoon moet zitten als hard copy. U raad het, die zat er dus niet bij. Hierdoor mocht de telefoon die ik zo dringend nodig heb, niet worden geleverd aan mij. Een telefoontje naar T Mobile en AMP mocht helaas niet baten. Ik kreeg het advies van de koerier om maar even een nieuwe levering afspraak af te wachten. Nou maar weer contact opgenomen met T Mobile over de gang van zaken, en belangrijker nog over wat ik maf verwachten. Nu word het echt spannend, omdat de levering niet goed is gegaan moet de complete bestelling opnieuw worden gedaan. Dit kan zomaar een aantal dagen duren. De aardige dame van de klantenservice toonde begrip voor mijn situatie en heeft beloofd vandaag nog uiterlijk 22 uur terug te bellen. Inmiddels is het 22:03 en ik heb niets mogen vernemen. Het is echt ronduit schandalig hoe deze hele gang van zaken verloopt. Arrogant, on geïnteresseerd, onbetrouwbaar zijn wat mij betreft de juiste kwalificaties voor T Mobile. En ik raad iedere (startende ondernemer) af om te kiezen voor deze amateurs. Hopelijk heb ik snel mijn 500 euro terug, zodat ik naar een bedrijf kan stappen waar een startende ondernemer wel serieus word genomen. Trouwens al jaren klant van T Mobile op privé, maar dat deze abonnementen worden gehandhaafd is uitgesloten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door T T Liebers

05 December 2019, 13:28

beste TMOBILE
onlangs is er een monteur van T MOBILE
onlangs is er een monteur geweest om hier het een en ander te installeren
ik ben niet akkord gegaan met de installatie die de monteur wou achter laten
ik heb hierover naar TMOBILE gebeld om hiervan af te zien dus contract ontbinding
mijn is toen verteld dat ik maar zelf de kabels moest wegwerken
en 75 euro moest betalen omdat ik onder het contract wou komen
ik zelf heb geen gebruik gemaakt van de diensten van TMOBILE
graag zie ik hierin tegemoetkoming of schadeloos gesteld te worden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Mando

05 December 2019, 10:32

In oktober een contract met T-Mobile afgesloten voor glasvezel. Gisteren uit nieuwsgierigheid contact opgenomen wanneer ik aangesloten word?
Weten ze niet ? Ik moest een ander bedrijf bellen, Volkers & Wessels? Die weten het ook niet ? Waarschijnlijk in Januari. T-Mobile belooft jullie dingen die ze nooit waar kunnen maken. Toen dacht ik , weg met dat contract. Dus weer bellen met t-mobile. Ik werd constant doorverbonden en elke keer moest ik me legitimeren. Geboortedatum, adres , laatste 4 cijfers bankrekening en achternaam. Het komt er nu op neer dat ik t-mobile de ruimte moet geven om het op te lossen en ze willen me niet laten gaan zonder boete. Dus ik ben een nieuwe klant, hè nog niks gekregen of ontvangen. Ze komen hun afspraken niet na , ze kunnen niet leveren weten niet eens wanneer? En ben afgeserveerd met een e-mail dat het waarschijnlijk zeker 10 werkdagen gaat duren voordat ik een antwoord krijg of ik zonder boete het contract kan laten beëindigen. Mooie start zou ik zeggen. (Not)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ca

04 December 2019, 18:35

T Mobile het is echt geen aanrader
En ook de telefoon verzekering van deze firma .niet doen
Bijna jaar gewacht op de reparatie van telefoon.
De mensen bij deze provider wisten zelf ook niet hoe het zat
En ook de 6 maand extra verzekering kosten niks van bekend .
Van het kastje naar de muur en terug drama .
Zowel aan de winkel als online ...
Niks aan beginnen deze provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door jan

01 December 2019, 23:25

Geen aanrader, tv beeld telkens blokjes en haperingen, service moeilijk bereikbaar, lossen niet op, ellenlang weken wachten, telkens met kluitje in het riet, niet doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Maarten Boer

27 November 2019, 18:18

Ik ben al meer dan een decennium een tevreden klant. T-mobile gaf en geeft me een soliede ping met wat ik "wil do at the moment". Verder wil ik grraag aanstippen dat in zware tijden (eiegen schuld) mijn betalingsachterstand heel discreet werd opgelost. Ik heb geen enkele reden om over te stappen! Thx.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door Nico

26 November 2019, 13:21

Mijn contract bij mijn huidige provider loopt af, en dacht naar T-Mobile over te stappen.
Als ik klachten zo lees, dan is dat voor mij een totaal verkeerde keuze.
zit niet op problemen te wachten.!!!
Blijf denk ik maar gewoon bij KPN, kost iets meer maar daar is de SERVICE ongekend goed.
Bedank alle klachten schrijvers jullie hebben mij weer even op het goede pad gezet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Annelies Krol

24 November 2019, 13:19

Slechte organisatie; kan niet wachten om op te stappen; helaas in hun verkooppraatje getrapt. Nooit meer!! Slechte wifi abonnement voor opnemen...maar of het begin of het einde van de film wordt niet opgenomen!! Klantenservice onbereikbaar en men vindt het heel normaal (als je eindelijk verbinding hebt) om de verbinding te verbreken gewoon onbeschoft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Lo

21 November 2019, 15:42

Slechte wifi verbinding. Meerdere malen hierover gebeld, 1x monteur langs geweest. Dit had niet geholpen. Daarna nogmaals gebeld. Er werd beloofd dat een monteur zou komen. Dit was niet gebeurd. Moest er weer achteraan bellen om dit weer te regelen.

Elke dag slechte wifi verbinding, terwijl ik beter bereik heb van paar huizen verderop van buren met andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Max

16 November 2019, 12:11

Abbonement met Datavrije muziek viel niet onder Spotify. Maandelijks 6gb aan Spotify gebruikt.
En maar 3gb werd geregistreerd als datavrijemuziek

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door W. Visser

15 November 2019, 11:39

Kafkaiaanse chaos.
Heb T-Mobile abonnement met nog oud Ben simkaartje. Kan ook niet nummer overnemen naar andere provider hierdoor. Simkaart moet gewisseld maar dat lukt niet, ook niet als het door T-Mobile zelf geprobeerd word. Ze begrijpen zelf ook niet waarom. Wordt al weken van kastje naar muur gestuurd. Nu nummer opgezegd. Vraag ik om bevestigingsemail. Krijg ik
"Hierbij bevestigen we dat jouw T-Mobile contract met mobiel nummer door ons wordt stopgezet op . Je mobiele simkaart en mobiele nummer zijn vanaf die datum dus niet meer te gebruiken." Er staat gewoon geen datum ingevuld.
Kortom: incompetente organisatie. Voor mij nooit meer T-Mobile voor wat voor dienst dan ook!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jara

14 November 2019, 11:15

Wat een naar een vooral schandalig bedrijf. Ik kan niet wachten tot mijn abonnement op is gezegd!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Dudok

13 November 2019, 09:09

Zie vorige post

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dudok

13 November 2019, 09:07

Wat een schandalig bedeijf. De ene na de andere problemen doen zich voor.. bellen geen fatsoenlijk antwooed en 2! Weken wachten op een monteur die enkel even een wifi check komt uitvoeren...
Na een hele ochtend bellen kan ik niets anders zeggen dat ik ga overstappen helemaal klaar mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door baarsha

04 November 2019, 08:50

Wat een zooitje. Geen enkele hulp is beschikbaar. Alleen maar eindedloze keuze lijsten die mijn vragen totaal niet beantwoorden. Het is onmogelijk om je eigen email in te zien terwijl gezegd wordt dat iets wordt toegestuurd.Totaal onbruikbaar. Continue wordt je op het verkeerde been gezet en loop je weer eens vast. Kortom begin er niet aan..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door B.

02 November 2019, 03:58

Al jaren naar veel tevredenheid klant van T- mobile vwb mobiele telefonie. Nooit problemen, ontvangst nagenoeg overal goed (behalve zoals met ieder provider in buitengebied). 4x in winkel in Amersfoort geholpen waarvan 1x wat mindere service (1 van de medewerkers had meer aandacht voor jonge meiden) andere keren perfect geholpen en handige tips gekregen. Ook een keer in Lelystad, ook prima. Verder t- mobile via internet geregeld of via lokale algemene telefoon-winkel. Wederom prima.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Anonieme gebruiker

01 November 2019, 11:15

Bizar slechte klantenservice. In mei een abonnement afgesloten en meteen weer geannuleerd omdat ik toch bij een andere provider wilde. Enorm veel gedoe mee gehad. Fouten in administratie gemaakt bij t-mobile die vervolgens aan mij werden toegerekend. Na veel gedoe uiteindelijk gelukt, dacht ik, bleek dat ze toch geld af bleven schrijven. Enorm vaak voor gebeld, afspraken werden niet nagekomen en uiteindelijk niet eens het volledige bedrag teruggekregen. Ik raad T-mobile aan niemand aan!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Van Sambeek

27 October 2019, 16:45

Nare sfeer in zaak in Apeldoorn . Klantonvriendekijk m.n. die grote forse (Erays of zoiets ). Kortaf , wil zelf klsntenservice niet voor ons bellen . Geeft klant de schuld van misverstand trrwijl hij het heeft veroorzaakt . Vroeger stond daar een blonde erg vriendelijke dame , die mis je !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door Nooit meer T-Mob

19 October 2019, 17:40

Aangezien ik weinig gebruik mask van mijn mob ben ik overgehaald een 2-jarig abonn te nemen voor slechts 7,50 p.mnd.
Na een poosje is het mndbedrag gewoon opgehoogd. Wordt er doodleuk gezegd dat tarieven zijn verhoogd. Dit gaat tegen mijn principes is. Dus voor mij nooit meer T-mobile....waardeloos en belachelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Matthijs

18 October 2019, 06:40

Dekking in huis is bij ons (buitenwijk van Arnhem) erg slecht, maar dat is bij alle providers hier het geval. Dat is voor ons opgelost, door de werkgever van mijn vrouw, met een kastje in de meterkast. Verder meestal geen problemen met bereik. Internet is vaak sneller via hun als via de meeste wifi punten. Ik ben erg gecharmeerd van de factuurmails waar bijzonderheden (gekochte apps ed.) meteen duidelijk bovenaan staan. Heb nooit problemen gehad dus geen ervaringen met de klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Hans

15 October 2019, 21:12

Hallo,
Ik woon in maasbree, sinds half jaar is het bereik een drama, kan thuis met mijn zakelijke telefoon geen éen fatsoenlijk gesprek meer voeren. Valt om de twee minuten 20 seconden weg zoiets dan .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Huib

14 October 2019, 00:20

We hebben nu al 3 maanden T-mobile, wat een ellende en een grote fout om hierop over te stappen. Elke keer om de paar minuten “blokjes tv” en zeer slechte wifi. De monteur van KPN die langskwam gaf aan dat de Zyxel router van matige kwaliteit was. Nee we willen er zo snel mogelijk weer van af. Daar komt nog bij dat keer op keer de verkeerde spullen werden opgestuurd en konden we helemaal geen tv kijken gedurende 2 maanden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Johanna

12 October 2019, 05:34

Al 13 maanden slecht internet en ze kunnen me niet helpen. Technische dienst van hun zegt dat het goed is, daar mee moet ik het doen. Alleen dat ik s avonds blokjes tv kijk, interressert ze niet. Ik adviseer niemand hier internet te nemen want de swrvice is nog njet 1 ster waard.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

08 October 2019, 16:29

T-mobile zijn kanker moeder. Ik heb unlimited data gehaald betaal per maand geld. En ik moet 2 dagen wachten tot mijn internet actief is. Ik heb 2 uurtjes gebeld voor dat. BEDANKT T-mobile voor het verspillen van mijn tijd. Slechtste klantenservice ooit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Henk

30 September 2019, 09:23

Ik ben in het bezit van een I phone 6 en heb zeer slecht bereik met T-Mobile .Regelmatig geen service tefefoon ter reparatie aangeboden bij een gerenomeerd bedrijf maar kunnen dit niet verhelpen,dit ligt aan de zender sterkte van T Mobile. ik denk erover om over te stappen,balen .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Twister

28 September 2019, 07:26

Abonnementen bij t-mobiel afsluiten och dan doen ze alles voor je maar,eenmaal afgesloten dan kan je het vergeten.Klantenservice bellen !!!dat kost je veel geld.Ondanks dat je klant bent.Na veel naar klantenservice bellen,krijg ik een medewerker de heer R. klantenservice gaat hij met mij een discussie aan over wat voor brood het lekkerst is bij Albert Heijn of Aldi.En zo moest ik het ook met Providers zien.Gewoon belachelijk. Ik verbruik mijn belminuten en dan weg wezen bij T-mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

25 September 2019, 16:47

TERRIBLE! The worst customer service in the world... Do not recommend at all!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

24 September 2019, 22:27

Vandaag met mijn moeder voor een nieuwe telefoon naar de winkel in Utrecht gegaan. Tuurlijk moet je straks afwachten hoe de service en alles loopt maar....d3 verkoper (Cas) kan bij ons niet meer stuk!!! Heb zelf véél winkel ervaring en deze jongen snapt het wat een geweldige medewerker. Aanvoelen ...niet verkoop praatje maar luisteren naar wensen en goede adviezen en dan ook nog eens gewoon gezellig en geweldig mens. Deze jongen moeten jullie echt vasthouden. En over de toekomst met t-mobile....die zien we zonnig in!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

23 September 2019, 18:23

Zojuist 45 min in de wacht gestaan om uiteindelijk een dame aan de telefoon te krijgen die niet begrijpt dat ik er klaar mee ben als ik al 20 dagen zonder internet of tv zit... geen enkele compensatie en uiteindelijk dan maar een kleine tegemoetkoming kunnen krijgen. Komen hun beloftes niet na en zijn er klant onvriendelijk. Dame aan de telefoon was redelijk en maar ik krijg niet het gevoel dat ze erg haar best deed om het voor ons op te lossen. Ben er zeker niet tevreden mee...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Toon

23 September 2019, 14:05

Zeer slechte service weet soms zelf niet wat ze doen medewerkers aan de telefoon hebbe nergens zin in en doen ook niet een klein beetje moeite om te helpe en elke tmobile medewerker zegt wat anders je word van kast naar de muur gestuurd voor mij nooit meer tmobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door roony

22 September 2019, 02:50

Ben een nw klant...krijg een doos vol troep...geen aansluitschema of enige uitleg. Gevolg geen tv of internet...niemand bereikbaar..werkelijk niemand.Uiteindelijk wordt per mail beloofd dat er binnenkort contact wordt opgenomen. Nou das fijn..
maar niet voor een kritische klant. IK HEB ZONDER TV OF INT TE HEBBEN ER NU AL SPIJT VAN. Ik zal dan ook de doos met kabeltjes en modum terug sturen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2019, 16:57

Volksverlakkerij,

Adverteren dat je eredivisie wedstrijden aanbiedt, en vervolgens standaard de minst interessante wedstrijd uitzenden.
En dan daar even eenvoudig telefonisch, of per e-mail contact over opnemen gaat natuurlijk niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Sebastiaan

13 September 2019, 15:18

Slechtste provider ooit. Waardeloze diensten. Internet valt elk uur op een willekeurig moment minstens 5 minuten weg. Is al maandenlang een probleem. Bij klantenservice zijn ze nog dommer dan de kont van een koe en als ze na alle stapjes er niet uit komen (dit is 95% van de tijd zo) dan sturen ze misschien na een maand een monteur die het probleem vervolgens ook niet op weet te lossen maar je er wel voor laat betalen. Als je nog bij deze idioten zit stap dan zo snel mogelijk over.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

13 September 2019, 14:54

Op deze manier niet aan te raden, wat slecht zeg.

Het zou makkelijk moeten zijn om drie toestellen met abonnement af te sluiten toch??
Je weet de toestellen en het abonnement vorm, klaar is kees.
Drie toestellen van KPN naar T-Mobile, met nummerbehoud.

Heb Dinsdag ochtend naar zakelijk gebeld voor omzetting.
Contact gekregen verkeerd.
Gemaild met opmerking, geen reactie terug.
Gebeld, was niet op zijn plaats.
Nog een keer gebeld in de middag, hij was vrij.
Woensdag!!
Gebeld met terugbel afspraak.
Nogmaals in de Middag, terugbel afspraak.
Donderdag maar helemaal afgewacht.
Vrijdag maar weer een mail verstuurd, excuses per mail en hij had de aangepaste contract net aangemaakt zij hij.
Contact krijgt u zo binnen, zit er nog steeds op te wachten, maar heb wel een mailtje gekregen van AMP groep om de telefoons af te leveren zonder een Contract??

Wat een drama dat je zelf achter een aansluiting aan moet gaan van dinsdag tot vrijdag zonder enig resultaat.Word dus gewoon weer KPN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Connor

09 September 2019, 09:12

Waardeloze provider, internet valt minimaal 20 keer per dag weg en ze zijn al meerdere keren langs geweest om het te fixen maar het blijft ruk. Internet uit de jaren 90 is nog beter dan deze troep

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

05 September 2019, 14:04

Doe nooit de onbeperkt internet oplossing zonder telefoon.
Werkt heel slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Thijs

02 September 2019, 17:08

nummerbehoud hel bij T-mobile.
was al jaren lang klant bij T-mobile maar nu niet meer. moest een andere simkaart waar ik nummer behoud voor heb aangevraagd, wat keer op keer mislukte. hierdoor heb ik zo vaak moeten bellen en in de wacht moeten blijven staan dat ik nooit meer klant ga worden en ander dit ook zeker af raad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

02 September 2019, 08:55

Vrijwel dagelijks heb ik uren lang geen internet verbinding. Asociale onwetende klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door MM

01 September 2019, 00:53

Super slechte tmobile thuis verbinding, de internet werkt continue niet! En de klantenservice xijn ze onbeschoft, dom en totaal geen service!! NOOITT!! Tmobile.thuis nemen!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Roel Basten

31 August 2019, 21:43

Hele slechte ervaringen .tv boven werkt af en toe .internet valt continu uit . Ze komen het installeren en de tv werkt niet ééns. Als je belt lossen ze niks op .je zit er een jaar aan vast .wat een ellende .als eigen onderneming heb je er continu last van .advies neem serieus geen t-mobile !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

30 August 2019, 09:10

Hele slechte onprofessionele klantenservice. Ik had van mijn spaarpunten een travelpas L besteld. Eenmaal in Zwitserland bleek t niet te werken. Klantenservice gebeld, wat me extra geld kost. Mevrouw kwam er niet uit, zou een andere afdeling bellen en mij terugbellen. Heeft ze niet gedaan. Eenmaal terug in Nederland bel ik de klantenservice om mijn klacht te bespreken. Hangt hij gewoon midden in m'n verhaal op. Mail sturen kan niet. Als je met hun wil chatten krijg je een robot die t niet begrijpt. De spaarpunten ben ik nu verder kwijt. Dit is echt afzetterij. Zodra mijn abonnement is afgelopen ga ik naar een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

28 August 2019, 11:19

Zeer slecht telefonisch bereik in Brielle . Geeft vaak geen service aan en ben dan dus niet bereikbaar nog kan ik bellen. Hier moet wat aangedaan worden nu!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dion Onstein

22 August 2019, 19:52

ronduit het schandaligste bedrijf die ik ken. ik zit al 2 maanden zonder televisie. nu doet ie het sins gister en heb ik alleen maar NL 1 2 3 alle andere zenders doen het niet. de service is super schandalig emails worden gewoon niet beantwoord. hun monteurs (guidion dacht ik) 1e x halfuur te laat toen zouden ze mijn TV probleem oplossen de 2e keer anderhalf uur te laat. en nu doet de tv het nog steeds niet en ze verwachten wel geld. schoften! en dan het internet ik heb alleen op de 1e verdieping fatsoenlijke verbinding op mijn boven verdieping (slaapkamer) heb ik ronduit amper bereik en het internet valt erg vaak weg. dan hun service ronduit asociale werknemer die ik gesproken heb erg ongeduldig en totaal niet meedenkend. ik vind het zo schandalig dat ik er sterk overnadenk dit via justitie te gaan oplossen. ik zit nu voor de 3e keer dat ik zelf moet bellen en er weer achteraan moet gaan. jullie zouden je moeten schamen in de regio montferland didam

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mira

19 August 2019, 15:58

Tmobile gebruik ik voor mijn werk, ik bel dagelijks de hele dag en vandaar dat ik goed bereik moet hebben. Sinds een week heb ik steeds elke keer tijdens gesprekken onderbrekingen en dat is niet te doen. Ik heb Tmobile ingelicht en ook een nieuwe smartphone gekocht en ook mijn simkaart laten vervangen. Nog steeds doet hij het niet en ik krijg alleen maar te horen dat de technische dienst naar een zendmast aan het kijken is en dat ik wel teruggebeld zal worden. Dit is niet normaal en ik loop niet alleen mijn inkomsten mis, maar mijn werk blijft dus ook liggen. ik kan nu 7 dagen gaan wachten of ik gebeld wordt en dan een antwoord krijg dat ze er wel mee bezig zijn. Ik mag het contract niet onderbreken, ondanks dat Tmobile wel in gebreken is. Ze hebben mij iets verkocht voor 20 euro per maand en het werkt niet. TMobile is een waardeloze provider en ik ben super kwaad, ik kan nog steeds niet werken. Niet aan te raden dus!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Erik

14 August 2019, 07:56

Momenteel 7 dagen vertraging voor nieuwe aansluitingen. Dus geen internet. Doe de overstap zelf en zorg voor een week overgang. Waardeloos.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door Anonieme gebruiker

12 August 2019, 06:45

Waardeloos mijn abbonement is ingegaan in juni maar ben pas begin augustus aangesloten door de monteur. Ik heb nu ineens geen bedenktijd meer en kan me daar niet op beroepen. Bedenktijd gaat in op het moment dat je het contract afsluit en niet wanneer je gebruik maakt van de diensten. Zit er nu een heel jaar aan vast of ik kan hem afkopen voor ruim 300 euro. T mobile dit is echt geen goede service en ben het hier niet mee eens. Ga ook stappen ondernemen en de consumentenbond hier over inlichten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jann

30 July 2019, 16:04

Zonder bericht, aankondiging of geinformeerd te worden door de medewerker ( bij contact met de klantendienst), 3,50€ extra per factuur ( per post). Hier heb ik niet omgevraagd... Dus abonnement wijzijgen online. Bellen met de klantendienst.... Er zijn 10 wachtenden voor u.... Yoepie.... Ik ga het morgen om 9uur vroeg proberen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Ruud

30 July 2019, 15:58

vandaag geholpen door Marco, vestiging Stationstraat in Almere.

uitstekende service en advies, waarvoor mijn grote dank !!!!

thanks Marco

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Lisa

29 July 2019, 18:54

KLANTENSERVICE GOOIT DE HAAK ER OP!!
LATEN ME ZONDER INTERNET EN TV IK HEB 2 DAGEN BEDENKTIJD VOOR MIJN CONTRACKT MAAR WAT DENKEN JULLIE??? DAT DAT NIET ZO IS!! NOU TMOBILE IK KAN JE BELOVEN DAT DE AUTORITEITEN INGESCHAKELD ZIJN EN DIT ZEKER NOG EEN STAARTJE GAAT KRIJGEN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Maria

29 July 2019, 13:50

Klantenservice medewerkers onbeschoft , gooien de haak erop . 15 euro in rekening brengen voor een betalingsherinnering , t-mobile is een grote Oplichter bah

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Maria

29 July 2019, 13:46

Waardeloos die t -mobile , hun schrijven af wanneer het ze uitkomt maar brengen 15 euro in rekening voor een sms’je met een betalingshetinnering , en wanneer ze er niet uit komen gooien ze de haak erop , cursus omgangskunde volgen misschien ? Grote Oplichters , zodra het mogelijk is ben ik daar weg, mensen verspil jullie tijd niet met t-mobile. Lekker voor KPN kiezen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door ELJEE

28 July 2019, 12:01

Begin April 2018 een nieuwe mobiele telefoon plus contract bij T-Mobile afgenomen. Dit ging zeer vlot mag ik wel zeggen. Goeie telefoon, en ook goeie bereikbaarheid. Dus prima.

Enkele maanden voor de afloop van dit contract werd ik gebeld door een dame van T-Mobile die me vertelde dat ik kon verlengen. ( altijd onder het eten, ook zoiets ) Was niet mijn bedoeling, want wilde intussen verder met Pre-paid maar wel met nummerbehoud. Dus vroeg de dame of ze me dan misschien wel enkele verleng-opties per mail mocht toesturen, dan kon ik er nog eens over nadenken. Ik stemde toe, ook al om van het verleng-gezeik af te zijn, en omdat mijn prakje koud werd.
Nooit moeten doen. Want wat kreeg ik per email binnen? Juist ja, een verlenging van mijn huidige contract. Alstublieft, en geluk gewenst met uw nieuwe contract staat er dan doodleuk bij. Doorlopend voor 24 maanden. Mijn bloeddruk was op dat moment hoger dan de de gemiddelde zendmast kan ik u verzekeren.
Het kostte me vervolgens vele malen bellen naar de klantenservice, en ook maandenlang doorlopend betalen van het fijne ongevraagde nieuwe T-Mobile contract voordat de zaak eindelijk werd stopgezet. Ook via de App zie je dan dat er niks veranderd is aan je contract, behalve de looptijd die ineens met 24 maanden uitgebreid wordt. Heel leuk om te zien.
Zo word je eerst vriendelijk te woord gestaan, ( na een lange wachttijd met klote-muzak tetterend in je oren ) door een dame die het allemaal begrijpt en het stop gaat zetten. Op mijn vraag of ik daar dan een bevestigingsmail van kon krijgen, van dat einde contract, was geen enkel probleem. Zei ze.
Behalve dat ik die mail simpelweg nooit kreeg. En de daaropvolgende keren bij haar andere collega's ook niet, ondanks mijn nadrukkelijk verzoek daartoe. Mijn indruk van de helpdesk bij T-Mobile is dat men je al vergeten is zodra je de verbinding verbreekt. Je bent een nummer, en blijft een nummer. Totaal onbetekenend als betalende klant. Je bent alleen maar lastig als je belt. Zeker als je belt om je contract stop te zetten.
Pas na vier keer bellen kreeg ik iemand die eens ingreep en de zaak rechtzette. En nog diezelfde dag een bevestigingsmail stuurde. Einde avontuur T-Mobile.
Is KPN dan zoveel beter? Niet echt, want ook bij hen had ik een soortgelijke ervaring en opzegproblemen.
Maar KPN heeft me in ieder geval nooit onder het mom van 'ik stuur u wat verleng-opties toe' een nieuw contract door mijn strot geduwd. Daarom toch weer KPN als ik een ander mobiel contract wens. En daarom ook nimmer meer T-Mobile wat mij betreft. Die zijn beslist onbetrouwbaar in woord en daad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

27 July 2019, 10:45

Heb nog nooit zo'n waardeloze klantenservice meegemaakt. Ze luisteren totaal niet naar de klant! Iedere keer wordt je doorverbonden naar T-Mobile thuis terwijl je continu zegt dat je géén T-mobile thuis hebt. Ondertussen 13 medewerkers gesproken waarvan 3x een belofte is gedaan dat je terug gebeld wordt. Dit is NIET gebeurd!!! En als je dan je ongenoegen zegt naar de klantenservice (wat normaal is als je 13x je verhaal opnieuw moet uitleggen en ze hun beloftes niet na komen), verbreken ze de verbinding. Want dit willen ze niet horen. Wat een KUT BEDRIJF. Wees gewaarschuwd pak geen T -Mobile. Klantenservice en dekking van KPN is vele malen beter.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Dennis

22 July 2019, 13:03

Internet werkte niet na installatie op maandag. Er werd meteen een ticket aangemaakt voor KPN dat die het probleem kon gaan verhelpen. Woensdag nogmaals gevraagd naar de status “ticket is aangemaakt meneer” Vrijdag nog niets vernomen, dus nogmaals gebeld, blijkt dat KPN nog helemaal niet was ingeschakeld! Daar hadden ze volgens de procedure 5 tot 7 dagen voor om aan KPN door te geven. Vrijdag een klachtenmeldpunt gestuurd, krijg je een mail terug dat ze daar over 6 dagen reactie op kunnen geven, vanwege de drukte! Met zulke service is dat natuurlijk te verwachten. Vandaag via de chat contact gehad met Jan van de klantendienst, want er is daar geen service! De klantendienst kan niks en wilt niks daar. Vraag je naar de leidinggevende, maar die heeft hij niet en er is ook geen andere afdeling.... mijn advies betaal een paar euro meer en er word in ieder geval naar je klacht geluisterd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rednas

22 July 2019, 10:23

Aansluitdatum 2 juli, 22 juli nog steeds niks ontvangen, kan er dus op rekenen dat het eventueel 4 weken na aansluitdatum een keer gaat gebeuren. De problemen worden afgeschoven naar KPN, over verantwoordelijkheid gesproken, ik had me 20 mei al ingeschreven voor overstap.Was dus ruim de tijd voor..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Ontevreden klant

15 July 2019, 17:31

Klantenservice is niet bereikbaar.
Er worden onterechte kosten in rekening gebracht. Dit rechtzetten kost ongelooflijk veel moeite en tijd.
Klachten kunnen alleen schriftelijk worden ingediend.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Errie

14 July 2019, 19:24

Waardeloos,
1e afspraak was er niemand komen opdagen omdat het installatie pakket nog niet binnen was dit betekend dat je een middag vrij moet vragen zonder dat het daarna geregeld is, dan word je van het kastje naar de muur gestuurd iedereen heeft een ander verhaal van sorry tot storing in het systeem. Vervolgens mag je dan nog eens 3 weken wachten voor de 2e afspraak!

Afsluiten is binnen 5 min. Geregeld maar als je hun nodig hebt voor andere zaken ben je zeker 3 kwartier aan het wachten voor je iemand aan de lijn hebt.

Internet in het buitenland werkt ook niet tot zeer slecht!

Ik was het er niet mee eens dus wou het weer opzeggen, helaas kost dat 75 euro omdat je proeftijd van 2 weken is verlopen omdat je 5 weken op je product aan het wachten bent. Ook niet met een flexibel abonnement.

Ik raad u aan een andere provider te zoeken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Martin

14 July 2019, 12:08

Al maanden storing met het 4 G internet , DIV keren gebeld en al een nw Simcard maar het probleem blijft zou worden terug gebeld al weken geleden door de TD maar hoor niets , gelukkig een trucje gehoord en dat werkt perfect , even op vliegtuig modus en het werk weer voor even ! En een probleem niet overal even goede dekking met bellen !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

14 July 2019, 10:44

Ik kan niet bellen, niet gebeld worden.
Kom je op zondag achter dat je al vanaf zaterdag niet bereikbaar bent.
Contact met t mobile zij kunnen niet helpen want die dienst is niet bereikbaar op zondag. Kunt pas maandag contact opnemen. Wat slecht!!! Geeft toch te denken of t dan slim is bij t mobile klant te blijven. Is niet van deze tijd niet bereikbaar zijn als telefoon ook voor werk gebruikt moet worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Michaela

11 July 2019, 18:22

Zeer slechte communicatie in het bedrijf de een zegt het een en de ander het ander. Verschillende mensen aan de telefoon gehad. Gevraagt het zelf te mogen instaleren omdat wij een nieuwbouw huis hebben met een speciale vaste glasvezel kast waar alleen een wnl kabel in moet. Niet dat gedoe met figrillen draaitje op kwetsbaar spul om het te kunnen slopen.
De een zegt ja hoor dat mag alleen moet u wel de monteur laten komen om het te controleren voor de garantie top. Want dan had ik eerder internet dan dat de monteur kwam. Dat was de deal van wegen thuis werken wat via internet gaat en ip adres. Vervolgens wordt er gezegt dat dit absoluut niet mag en ik moet wachten op de monteur en het mooiste is de lijnen gaan niet open voor de monteur er is.. Die man kon er niks aan doen dat het zo geregeld is. Maar ik kan 't mobile nu wel kotsen. Aangezien ik nu extra naar me werk moet rijden om daar op een overvolle kantoor te zitten op sommige dagen. En een kind die ziek is meerdere keren naar de opvang/oppas te brengen. Kon was duur en op begeven moment niet meer leuk kwa prijs maar daar deden ze nooit moeilijke en ook nooit problemen mee gehad en een top klant service.

T-mobile jullie mogen wel de protecolen goed aan de medewerkers leren zo dat er geen mis verstande komen!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Rob Interest

09 July 2019, 12:33

Overgestapt van Telfort wegens 750 MB internet. Zogenaamde WIFI garantie. Waardeloos. Nog nooit zo slecht WIFI gehad. Router in meterkast geplaatst, wat een klassieke fout is. Alarm app werkte onder Telfort prima. Hier niet. Corrie van de hulpdienst “ wij ondersteunen geen apparaten maar leveren alleen signaal”. Geen enkele bereidheid tot meedenken. TV airstream hokkerig en soms gewoon pauzes. Als dit zo doorgaat ga ik over een maand buitengerechtelijk ontbinden wegens toerekenbaar te kort schieten. Eerst nog even sommeren en gelegenheid bieden om het op te lossen. Ben benieuwd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Sam

07 July 2019, 10:39

Waardeloos ik had vodafone maar werd ineens t mobile ok prima
Sinds 2 maanden hebben ze fox sport geactiveerd zonder mijn weten in dus betaal opeens 7.50 voor iets wat ik niet wil en niet om heb gevraagt
Reactie t mobile
Tja we constateerde dat je ook mobiel hebt van t mobile vandaar die foxsport
Absurt gewoon
Vandaag ziggo aangevraagt en morgen t mobile stop zetten pfff afzetters

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Fatma Serdar

05 July 2019, 21:00

Zeer ontevreden over Tmobile!! de dekking, klantenservice, incasso alles eindelijk.Vanaf april geen internet verbinding op mijn toestel!! Vanaf 1 mei nieuwe toestel aangeschaft geen internet verbinding dacht dat het aan de telefoon lag telefoon opgestuurd en een nieuwe gekregen nogmaals opgestuurd en weer een nieuwe gekregen. 2 keer nieuwe simkaart gekregen nog steeds problemen. Ik heb om de dag 14 uur lang geen internet op mijn telefoon. Al een maand bezig met klantenservice om de probleem te op te lossen maar het schiet niet op.!! Het moet uitgezocht worden door een netwerk deskundige!! Maand facturen zijn te hoog slordigheid fouten waar door ?k elke keer moet bellen voor een correctie. Het lijkt wel als of ik voor tmobile werk ik krijg geen service van hun maar ik bied zelf service voor tmobile om de problemen en fouten op te lossen!! Dit is toch belachelijk!!! Ik wordt gewoon niet geholpen ik weet niet wat ik nog meer kan/ moet doen!!! Facturen wat afgeschreven zijn heb ik teruggeboekt op mijn rekening, ik kan geen gebruik maken van de product/ service waar voor ik heb getekend!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Frank Mollevanger

05 July 2019, 19:59

Geen oplossing of coulance !!!
Bij de aanschaf van een nieuwe telefoon hebben ze verzuimd de verzekering van de oude naar de nieuwe telefoon om te zetten en daar omtrent ook geen informatie over gegeven. Toen ik schade had en deze niet omgezet bleek te zijn naar het nieuwe toestel .....niks coulance , gewoon €300,- pech. En ook niet op hun bedrijfsschade verzekering willen claimen , totaal star en onwillend met meedenken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Hans

03 July 2019, 16:57

Net klant geworden bij t mobile.
Na mooie beloftes die je overal te zien krijgt is de werkelijkheid uiteraard weer anders.
Service monteur om de zooi aan te sluiten zogenaamd langs geweest maar was niemand thuis.
Hiervoor juist vrij genomen om thuis te kunnen zijn.
Heb het dan naar allemaal zelf aangesloten
Kom ik erachter dat het programma terug kijken niet kan via de tv en wil een harddisk recorder bestellen.
Via my t mobile.
Helaas de functie om het te bestellen is niet in werking.
Na met de klantenservice gebeld te hebben wordt mij verteld dat na 2 dagen wachten het wel te bestellen is omdat dan alles verwerkt is.
Helaas blijkt dit niet waar te zijn.
Weer geveld met de klantenservice nu de meest gemotiveerde persoon ooit aan de lijn gehad (not)en wordt mij doodleuk verteld dat er geen decoders met opname functie meer beschikbaar zijn.
Hoe lang dit gaat duren wordt ook niet verteld.

Helaas t mobile dikke dikke onvoldoende en spijt van mij overstap.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Tamara

02 July 2019, 07:50

Ik had voor mijn zoon een prepaid genomen en daar zetten ik altijd een bundel op
Nu zag ik laatst dat de bundel is veranderd..ipv dat je voor 15 euro 2000 MB en 90 belminuten kreeg
Krijg je nu 2000 MB en 15 bel minuten
En als je dan belt naar se klantenservice van t mobile krijg je te boren dat je dan pech heb ..ze veranderen het zo af en toe
AFZETTERS

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Natascha breeuwer

01 July 2019, 17:45

Bleven geld afschrijven terwijl we ons abonnement hadden opgezegd, probeerde hier ook onder uit te komen. Ze Stuurden een nieuwe opzegging. al een half jaar op ons geld aan het wachten en elke keer moeten bellen waar ons geld blijft. Er wordt elke keer gezegd, ja volgende maand. Nu dus een half jaar veder en nog niks terug ontvangen van het extra geld wat hun hebben afgeschreven

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Marianne Asselman

01 July 2019, 04:50

Verwachtingen waren hoog. Veel beloftes, eerst paar x terug naar de shop, 3 medewerkers waarvan 2 supervriendelijk en aardig, nr was een hork. Afspraken gemaakt, die komen ze niet na. Pakket te beperkt, slecht over geïnformeerd. Was bij KPN, zij konden mij net niet leveren wat ik nodig had(was daar altijd uitstekend tevreden), 't mobile dus wel,, maar inmiddels zoveel ingeleverd en komen niet aan wat ze beloven, ga vandaag maar weer eens achter een niet nagekomen belofte aan. Wordt er moe en doodziek van. Stijlloos en verschrikkelijk. Hun mijn Tmobile app is waardeloos en overzichtelijk. Ongelooflijk dat ik hier ben ingestonken, want zo voelt het aan. Jammer want via de klantenservice zijn ze echt heel aardig.
Qua diensten kunnen ze niet tippen aan de KPN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Anoniem

30 June 2019, 13:05

Winkels hebben altijd over: wij zijn vriendelijk voor onze klanten. Helaas zie ik dat niet vaak terug. Zojuist bij T-mobile geweest. Helaas niet vriendelijke geholpen door zowel de manager als zijn collega. 8 jaar klant en teleurgesteld en daarom besloten niet meer klant te zijn van T-mobile te zijn. Een waarschuwing voor iedereen die een van plan is om abonnement te nemen bij T-mobile te nemen, kan dar beter niet doen. Het is zo vaak voorgekomen dat ik niet vriendelijk ben geholpen. Daarnaast kennis van 0 wat betreft een telefoon

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Joyce

29 June 2019, 08:17

Jammer dat je niet voor een 0 kan kiezen want 'tmobile is het slechtste wat je kan kiezen. Enorme slechte service. Vanaf 12 juni zou mijn thuis abonnement ingaan. Inmiddels doet het nog steeds niks. De monteur kan pas 18 juli!!!!! Komen. Er wordt niets gedaan om je te helpen. Iedere dag bellen en dan hoor je : de wachttijd is momenteel langer dan u van ons gewend bent. Langer?! Ik ben niets anders gewend. Ik heb nog nooit iemand sneller dan 30 minuten aan de telefoon gehad! Iedere x weer een ander en weer iets wat afgesproken /beloofd wordt en vervolgens niet nagekomen. Ik wil mijn abonnement opzeggen, dit kan, maar dan moet ik wel een afkoopsom betalen. Een afkoopsom voor iets wat ik niet heb gebruikt!!! Ze zijn niet helemaal goed zeker?! NOOIT EEN ABONNEMENT BIJ T-MOBILE AANGAAN. DAAR KRIJG JE ENORME SPIJT VAN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

27 June 2019, 12:27

Sinds 15 mei ! jl overgestapt van KPN.
Internet en telefoon werkt goed, maar na uitloop periode mail van KPN tot 16 juni jl. talloze malen tevergeefs geprobeerd het oude mail adres van KPN te vervangen door het nieuwe van T-mobile.
Telkens resultaat: aanmelding door server geweigerd.
Inmiddels in de laatste 2 weken 3 maal klantenservice
gebeld , maar geen oplossing. De laatste maal ( op 25.6 , dinsdag jl,
beloofd dat de technische dienst zal terugbellen, maar tot nu
donderdag 28.6 geen telefoontje gehad. Zit dus nu zonder email,
heel fijn voor een nieuwe abonnee.
Daarvoor stap je dus NIET over !!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Anonieme gebruiker

25 June 2019, 21:13

Wat een slechte provider:
Ik ga verhuizen en laat glasvezel aanleggen
Kost me talloze telefoontjes om uiteindelijk een monteur gepland te krijgen om alles te installeren
Duurt alleen wel 2 weken.
Dus ik denk ‘oké, kan gebeuren. Ik verhoog mijn mobiele abonnement wel naar onbeperkt internet. Op die manier werk ik via hotspot op m’n laptop en betaal ik wel een maand extra kosten, ondanks t mobile niet eerder monteur service kan bieden’.
Dus ook al wil ik tegemoet komen aan t mobile, laat vervolgens de internet dekking me in de steek.
Ik moet eindeloos wachten tot er verbinding is en de verbinding valt geregeld weg.
Dit komt overeen met de klantenservice die ik voor 1 gesprek 4x heb moeten bellen omdat de verbinding weg viel. En ik ben echt vriendelijk naar de telefonisten die persoonlijk niets kunnen doen aan deze slechte service! Ik ben normaal van de positieve feedback, maar ik ben echt even helemaal klaar met deze provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Ismail

22 June 2019, 10:45

Ik kwam binnen, werd vervolgens niet begroet. Uiteindelijk werd ik geholpen door een jongeman die die letterlijk zei “ik denk dat je niet heel veel geld hebt, dus zou voor een goedkoper telefoon gaan” dus hij nam aan dat ik geen geld heb. Wat ik heel onprofessioneel ervoer. Tot slot vroeg ik of ik mijn klantnummer bon kon weggooien. Hij zei dat het niet mogelijk was, ik moest het van hem maar buiten weggooien. Dit gebeurde in de t-mobile store in Utrecht op de lange Elisabeth straat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Raphaël V

16 June 2019, 17:39

Een paar kaartjes besteld als backup SIM naast onze kaartjes die op het KPN netwerk zitten.

Bij het bestellen via de site geen enkele vorm van bevestiging dat het was gelukt o.i.d.. Vonden we vreemd maar na een kleine week lagen ze wel in de brievenbus. Hoewel we hier niet meer op hadden gerekend want in deze tijd verwacht je zoiets in 24 uur thuis te hebben.

Maar goed, we hadden ze, dus zijn er mee aan de gang gegaan. Dan moet je een account aanmaken, werkt niet, opwaarderen, werkt niet.

Klantenservice, die bleek gesloten (kijkt voor zekerheid op kalender, ja, nog steeds 2019). Dit was een hele vreemde ervaring.

Ze adverteren met het beste netwerk, maar met het simkaartje van T-Mobile was de verbinding zo slecht dat hun eigen pagina's time-outs gaven en we de KPN sim hebben moeten gebruiken om op T-Mobile.nl te registreren, wat dus dagen lang stuk blijft.

Het beste netwerk is iig nog niet in Amersfoort Noord aangekomen waar we met 1 streepje een E verbinding krijgen (traagste verbinding die er is) terwijl we met 1 streepje bij KPN 4G+ zien en probleemloos kunnen Netflixen.

1) Als T-Mobile het geen probleem vind om niks van zich te laten horen na een bestelling dan vinden wij de communicatie zeker slecht.
2) En minstens 3 dagen het aanmeld systeem kapot laat net als het prepaid systeem dan vinden wij de die diensten gewoon onbetrouwbaar.
3) Over de klantenservice kunnen wij niks zeggen want die was onbereikbaar, niet eens een chat service.
4) dagen lang moeten wachten op een bestelling heeft het vertrouwen weggenomen op enige snelle service in geval van defect of problemen.

T-Mobile mag dan misschien ergens in Nederland 'het beste netwerk' hebben, maar dat maakt je zeker niet de beste provider.

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Bij ons blijft die indruk nog wel even hangen.

We hebben inmiddels bij het slechte netwerk Vodafone een paar backup kaartjes besteld en die van T-Mobile teruggestuurd.

T-Mobile is duidelijk een low budget provider. Als het werkt, great! maar verwacht geen betrouwbare dienstverlening of service voor dat geld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Klaas

16 June 2019, 16:52

Wat een slechte provider is T mobile. Kreeg ik laatst ook nog een e-mail van ze dat ik een goede keus had gemaakt. Ik heb spijt dat ik een abonnement voor twee jaar bij ze heb afgesloten.
Het is niet alleen duur, mijn partner betaalt bij een andere provider de helft van mijn maandbedrag en heeft bovendien een betere dekking in Europa.
Terwijl vrijwel alle andere providers Zwitserland tot de EU-landen rekent doet T mobile dat niet en rekent 23 Eurocent per minuut voor bellen en gebeld worden.
Verder moet je voor gebruik van het internet apart betalen terwijl dat bij andere providers binnen de overeengekomen bundel valt.
Na afloop van mijn contract bij T mobile ga ik dat zeker niet meer verlengen en stap ik over naar Simyo, al jaren de beste provider in Nederland!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Edo

14 June 2019, 11:47

Verschrikkelijke klantenservice. Kastje naar de muur. 7 keer bellen om een simpele overstap van prive naar zakelijk en telefoonbestelling voor elkaar de te krijgen. Absoluut ongelooflijk wat er allemaal mis is gegaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anouk

13 June 2019, 11:23

Overstap aangevraagd vanaf Telfort, wat een spijt!! Ze kunnen niet leveren bij T-mobile, want er is een storing geweest met uitleveren van de installatiepakketten. Het zou vandaag geïnstalleerd worden, maar dat gaat niet zonder pakket. Eerstvolgende mogelijkheid is pas over een maand. Dus na veel gezeur kosteloos kunnen annuleren. Echter, de overstapaanvraag is door T-mobile te laat geannuleerd waardoor we dus sinds vanmorgen geen internet en tv meer hebben voor minimaal 2 weken.Bedankt T-Mobile!
Doordat ik nu ook geen klant meer ben bij Telfort moet ik helaas ook nog een duurder pakket nemen bij KPN. Dus al met al een hoop ellende en tijd- en geldverspilling.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Arie

12 June 2019, 12:57

Heb pas internet genomen bij T-mobile en heb na twee dagen geen internet meer , volgens T-mobile moet er een monteur komen en dat duurt twee weken, ik vind dit krankzinnig dat je door hen twee weken zonder nternet zit, we zitten toch hier niet in Afrika.
Je kan zeggen en vragen aan T-mobile wat je wil , maar je moet toch twee weken wachten, bezopen dit.......

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door H. Kroon

11 June 2019, 09:27

Wat een spijt heb ik, dat ik bij de KPN ben weggegaan! Zit nog 11 en een halve maand aan mijn contract vast. Mijn nummerbehoud telefoon doet het nog steeds niet........ echt een waardeloze organisatie! Zo ga je toch niet met klanten om!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

06 June 2019, 11:39

Voor niks een dag vrij genomen voor de installatie van internet. Word de installatie box is niet geleverd. Hier was geen communicatie over. Slecht geautomatiseerde klantenservice, duurde lang om er doorheen te komen. Kunnen geen indicatie geven wanneer het wel binnen zou komen - totale wachttijd had 2 maanden kunnen worden. Wij nemen een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door R Brands

27 May 2019, 09:37

Wat een drama. Net op een dramatische manier te woord gestaan door ene E., en ze was ook nog onbeschoft om de telefoon erop te gooien. net een nieuw abonnement genomen maar gauw ff ontbinden. na jaren gauw weg hier

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Robert Grootenboer

24 May 2019, 13:10

PAS OP SLUIT BIJ T-MOBILE GEEN 4G voor thuis abbonement af,
Mij heeft 1 maand 265.00 euro gekost, het zijn boefjes.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tevreden klant

22 May 2019, 21:15

Onbeperkt internet voor 70 euro per maand. Betaal mezelf helemaal scheel, maar iedere dag gaat het internet na 5gb uit en dan moet je bij iedere gb 1gb aanvullen in de app die al slecht genoeg werkt met internet laat staan zonder internet en je kan pas aanvullen als je internet op is. Op zijn zachtst uitgedrukt ben ik niet zo blij met tmobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Noa

22 May 2019, 16:19

Op een gegeven moment zijn de diensten weggevallen, er gaan vervolgens 5 weken over heen waarin ik van het kastje naar de muur verwezen word. Vervolgens wil ik kostenloos opzeggen aangezien ik er niet van gediend ben dat ik anderhalve maand zonder diensten (dus internet, tv en bellen) zit word ik vervolgens ongelooflijk slecht geholpen door iemand van de klantenservice. Totaal geen rek en totaal geen inlevingsvermogen. Als ik een -1 bij klantenservice had ik kunnen geven had ik dat gedaan. Nu overgestapt naar ziggo, wegblijven bij t-mobile mensen, verschrikkelijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door C.a

18 May 2019, 18:50

Altijd superslechte verbinding noodgedwongen bij tmobile maar als ons nieuwe huis klaar is ZIGGO AGAIN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Laïla

15 May 2019, 03:23

Ik heb een hekel aan t-mobile gekregen ben al half jaar bezig met mijn abo stopzetten en nu heb ik sinds 3 maanden aangegeven niets meer te betalen ben er klaar mee. Alles wat jullie afschrijven boek ik terug zet gewoon mijn abo stop. Blokkade of niet boeit me niet ik gebruik die ... abo niet.
Heb al half jaar een nieuw abonnement.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M.j

06 May 2019, 16:51

Was in de Tmobile winkel in Vlaardingen (liesveld) voor 2 contracten te verlengen ,werd geholpen door een sufblowende medewerker die zijn alarm sleutel kwijt was, en het leuk vond om mij gelijk te beschuldigen van diefstal,hoe bedoel je klant vriendelijk het stoom kom nog bij mij uit de oren,wat een idioten ,of ik nog gaat verlengen bij Tmobile hangt af van de reactie van Tmobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jim

04 May 2019, 18:10

Heb een internet abonnement voor de tablet en al een half jaar lang ongeveer de helft van de tijd geen bereik no matter where I go.... Heb dus een extra internet abonnement moeten aanschaffen elders. Klant is bekend bij T Mobile. Ben nu mijn abonnement aan het uitzitten, binnenkort kan ik het gelukkig opzeggen. Zou het absoluut niet aanraden, niet qua klantenservice maar dus ook al niet qua dienst want internet is het enige dat ik bij ze afneem en dat werkt dus niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Vinnie

29 April 2019, 07:31

Al enkele jaren klant bij T-Mobile. Mobiel signaal is altijd erg sterk en snel (regio Randstad). Ervaar zeer zelden problemen met zowel mobiele diensten als T-Mobile zelf. In het enkele geval dat het mobiele netwerk (langdurig) plat ligt staat daar meestal ook wel een compensatie tegenover. Contact met de klantenservice kan wat stroef zijn maar over het algemeen worden je problemen wel aangepakt en vaak ook opgelost binnen enkele dagen (moet je wel een beetje geduld bij hebben).

Minder tevreden ben ik wel over de kosten van de aangeboden abonnementen die vrijwel nooit dalen in prijs. Ik betaal nogsteeds 13,50 voor een 1Gb per maand sim only abonnement dat ik in 2013 heb afgesloten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door Omar abdeaziz Salem

27 April 2019, 10:27

I went to the shop because I wanted to adjust my adjust my abonnement before I went on holiday. A friendly guy S. did that directly for me and I have a suitable package for my holiday, thanks!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Soner sahin

26 April 2019, 14:18

Ben in de shop in Den Bosch geweest met een vraag over mijn klantvoordeel want die was niet geactiveerd. Er werd gelijk koffie aangeboden door S. die vervolgens gelijk tot actie is overgegaan en het voor mij heeft geactiveerd. Top service!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

24 April 2019, 18:52

Bij tmobile mijn telefoon ingeleverd voor reparatie (garantie) klacht was itouch iPhone werkte niets meer voor de derest werkte het toestel perfect. Na twee dagen brief gekregen ik zou het toestel hebben laten vallen daardoor onherstelbaar en niet te reparen. Advies was nieuwe aanschaffen voor 550 euro. Toestel terug laten komen en naar Apple gebracht. Toestel werd voor 158 euro gerepareerd. Tmobile ligt de boel dus op en probeert jou dus een nieuw toestel aan te smeren terwijl deze wel eenvoudig gerepareerd kon worden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Ebe

20 April 2019, 10:07

Al 8 jaar vaste klant. Kon ik twee maanden, door werk niet betalen. Betalingsregeling aangevraagd en maar vanwege werk kreeg ik later uitbetaald. Verzocht om de betaling een week later te verschuiven, maar dat kon dus niet. Ik moest het hele bedrag in een keer betalen, anders heffen zij de blokkade niet op. Ik heb mijn telefoon nodig voor werk en andere dingen. Ik vroeg aan de medewerker of zij niet voor een keer een uitzondering maken of anders zou ik een andere provider zoeken. De enigste mail wat ik terug kreeg is de bevestiging voor het stopzetten van de abonnement.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door van der leij

16 April 2019, 09:35

Wat betreft de klantenservice...tja..ook zij zijn gebonden aan regels..helaas ! want veel sympathie kregen we niet. Oke..er waren ook wel goede bij, maar over het algemeen niet.
Dan de T-Mobile winkel in ENSCHEDE ! Die hebben echt super hun best voor ons gedaan en met resultaat. Dankjewel mannen !! zoveel service is geweldig :) laat de taart smaken en ga zo door ! groetjes Tiny en Otto

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,6

Review door Jeroen

11 April 2019, 19:42

Vanavond zijn wij geholpen door de medewerkers van tmobile Lelystad. Wat een aanfluiting. Allereerst moesten wij minstens 15 minuten wachten voor wij geholpen konden worden, maar goed, dat hoort erbij. Tijdens het wachten konden wij de traditionele verkooppraatjes volgen van de verkoopster. Een jongeman ging uiteraard met een veel duurder toestel én abonnement weg, inclusief tablet icm een abonnement, antivirus, dure hoesjes voor beide apparaten etc.

Wij zelf kwamen voor een Huawei P30 Pro in een bepaalde kleur en waren nieuwsgierig naar een interessant abonnement dat stond afgebeeld op de deur, maar dit abonnement was niet mogelijk, en de kleur ook niet, alleen zwart, en een duurder abonnement. Nou Tmobile, dikke vinger. Wij blijven mooi bij Vodafone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Thea Hamers

11 April 2019, 15:35

Ik ben zonet voortreffelijk geholpen in uw zaak in Heerlen en door een uiterst vriendelijke en zeer competente jongeman. Ik vroeg hem naar zijn naam om een review in te vullen, zò goed is hij. Hij heet Shairone Soliana.
Een geweldige aanvulling voor T-Mobile Heerlen. Vriendelijke groet, T. Hamers, Kerkrade

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Romano

10 April 2019, 12:13

Sinds een paar maanden geleden een Sim only genomen waar ik 29,50 .- voor zou moeten betalen.
Zonder dat ik het doorhad heb ik gemiddeld elke maand 50 euro betaald per maand omdat ik onterecht lid ben geworden van een spelletjes programma Worldgame of zoiets (blijkt dat dit een bekend probleem is) Tot mijn verbazing hebben ze na een onderzoek mij te kennen gegeven dat het mijn schuld is. Maar dat ze me 60 euro vergoeden in plaats van het gehele bedrag. Mij gaat het niet om het geld, maar om de betrouwbaarheid! Mijn vertrouwen is weg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Sonja

03 April 2019, 14:40

Supertevreden over T-Mobile. Al 15 jaar klant, nooit problemen. Goede klantenservice. Overal bereik. Kortom: Top!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door E meij

19 March 2019, 11:40

Pas op voor verborgen roamingskosten!!! Ik verblijf 6mnd in Nederland en 6mnd in Spanje in de tmobile winkel is mij verzekerd dat dit geen enkel probleem was binnen de eu en zonder bijkomende kosten tot mijn verbazing moet ik nu toch na 4 mnd in Spanje extra roaming kosten betalen
Tmobile neemt geen verantwoording en wijst naar europese regelgeving en jammer u bent niet goed voorgelicht in onze winkel (lekker makkelijk)
Jammer nu toch maar uitkijken naar een andere provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Diana

16 March 2019, 08:36

Per 11 febr is mijn mobiel abonnement opgezegd. Dit is goed geregeld door de nieuwe provider. T- mobiel heeft 2 maanden extra abonnementskosten in rekening gebracht. Ik krijg 35,- euro retour. Hier nu 5 keer telefonisch contact over gehad met de klantenservice. Iedere keer krijg ik een ander verhaal. Robert van Heckers gaat het uitzoeken en zegt toe terug te bellen. Je raad het al Robert heeft niet terug gebeld. 13 maart weer telefonisch contact gehad met de klantenservice. Zeggen dat het bedrag 13 maart is over gemaakt. Tot op heden niets ontvangen. Het is enorm storend dat er van alles toe wordt gezegd en er uiteindelijk niets gebeurt. Dit betekend dat ik maandag voor de 6e keer telefonisch contact op moet nemen met de geweldige klantenservice!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Erik

01 March 2019, 14:48

Wij wilden graag overstappen van Online naar T-mobile. T-mobile heeft een in het systeem een verkeerde kabel aangevinkt, nu kan de afspraak niet meer doorgaan en moeten wij een nieuwe afspraak inplannen. Deze afspraak moet een week later terwijl ons abonnemt die week ervoor al afloopt. We hadden alles precies zo geregeld dat het op de dag dat ons contract bij Online afliep een monteur langs komt om dan T-mobile bij ons te installeren. T-mobile doet ook niks om te zorgen dat wij niet zonder internet komen te zitten. Ze doen niks om ons tegemoet te komen door HUN fout.

Zeer slechte ervaring. Ik raadt mensen het niet aan om over te stappen naar T-mobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sjardi

28 February 2019, 17:48

Slechte service! Van het kastje naar de muur worden gestuurd. Zelf er achter aan moeten bellen hoe het nou precies zit. Vervolgens wordt ons beloofd dat wij 28 februari zouden kunnen internetten. Geen internet te bekennen, dus maar een half uur in de wachtrij staan aan de telefoon voor de zoveelste keer, blijkt dat we nog 2 dagen moeten wachten. Communicatie van niks!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Steven

27 February 2019, 18:54

Verkoop praatjes soepel alleen, jammer dat aansluiten na je 2 weken bedenk tijd gebeurt en op moment van aan sluiten je iets ziet wat niet kan terwijl In het verkoop gesprek gezegd werd dat dit gewoon kon. Zit nu vast aan een kut contract voor een jaar en. Klantenservice zegt alleen sorry kan niks voor je betekenen je hebt een contract en je bedenk tijd is over, maar omdat je mogelijk verkeerde informatie hebt gekregen krijg je een malig 10 euro terug
Smerige vieze verkoop service tot de deur

Als mobiele provider prima internet televisie niet doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door sabrina

27 February 2019, 14:10

al jaren klant en tot nu toe zonder enig probleem. Echter sinds kort een probleem met doorschakelen rn dit is zakelijk gezien niet wenselijk. Probleem is niet op te lossen volgens hun maar ze doen ook nul moeite. Zou al 3 keer terug gebeld worden (heb zelf al 15 keer gebeld)nog steeds niets gehoord.
Medewerkers aan tel stuk voor stuk vriendelijk maar kunne niets oplossen.
Zeker weten dat ik er weg ga

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door zwaar teleurgestelde klant

25 February 2019, 17:54

Let op (zakelijke) klanten- T-mobile is heel erg traag bij contractoverdrachten. Klantenservice is beschikbaar, maar bij elke medewerker krijg je weer een ander verhaal te horen.
Een aantal zakelijke contracten moesten worden overgezet naar particulieren. Deze mensen lopen al 2 weken rond met een geblokkeeerd nummer! Zakelijk een klein drama dus- geen bereikbaarheid.
Wanneer je doorvraagt wanneer het rond zal zijn wordt er verwezen naar een andere afdeling. Als je vraagt of ze dan daar na kunnen vragen, dat je wel blijft wachten, wordt er doodleuk gezegd, dat dit niet kan en dat je geduld moet hebben.
Als nummerbehoud niet zo belangrijk was, zouden deze mensen allang bij een andere provider zitten en NOOIT MEER t-mobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

19 February 2019, 19:09

Let op met T-mobile go inlimited als je langere periode in het buitenland bent. Anders dan KPN en Vodafone, hanteert T-mobile een regide fair user policy, zodat je forse extra kosten in rekening gebracht krijgt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door L.Banchet

15 February 2019, 19:04

Als een overlijden van een naaste niet al zwaar is. T-mobiel heeft werknemers in dienst die je het leven helemaal zuur zullen maken als je wat wilt regelen. Alsof ze er een sadistisch genoegen in scheppen om alles fout te doen wat maar fout kan gaan. Maar ik geloof in Karma, ooit zullen ze te maken krijgen met hun eigen soort mensen....
Harteloze amateurs.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Enrico

04 February 2019, 11:28

Na meer dan 10 maal telefonisch contact en 15+ nette emails, vandaag te horen gekregen dat de klantenservice mij niet tegemoet kan komen. Dit omdat de afdeling "creditering" de aanvraag afwijst, waarop de klantenservice zegt: "daar kunnen wij helaas niets aan doen".

Wel vindt de klantenservice het terecht dat ik een vergoeding vraag, omdat ik 10+ keer heb moeten bellen en 15+ keer heb moeten mailen voor meerdere administratieve fouten, meerdere foutief geïnde facturen en technische problemen door administratieve fouten.

Maar helaas kunnen ze me niet verder helpen.

En o ja, soms heb je wel bereik.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

25 January 2019, 18:07

Één ding geleerd bij T-Mobile, nóót eerder gaan verlengen vóór de dag dat het oude abonnement verloopt. Ze houden je echt aan je bedenktijd op het moment dat je verlengt en niet wanneer je nieuwe verlenging ingaat, ongeacht wat de omstandigheden ook zijn.
Gelukkig maar voor een jaar en daarna met mijn hele gezin wég bij hun en tevens ook de hele familie, aangetrouwd en wel. En nooit meer terug.
Alles zit bij hun, maar stopt nu. Hoe dom kun je als bedrijf zijn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Roos

19 January 2019, 14:12

Geweest voor een nieuwe telefoon en abonnement bij T-Mobile,
had gewoon weg moeten gaan. Wat een arrogante jongens werken daar. super onbeschoft en een verbeelding. Geven bijna geen antwoord
op je vragen, alleen maar verkopen, proberen je zonder overleg alles aan te smeren, zoals een verzekering, niets gezegd, gewoon bij de rekening gedaan.
Ik zit er jammer genoeg 2 jaar aan vast, maar daarna nooit meer !!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marta

16 January 2019, 09:43

The most inneficient customer's service ever. There is no option to choose for English speaking operator and once they pick up, they hardly speak any English, which is for this kind of job quite unacceptable, isn't it? T-mobile has just lost a customer, due to the bad communication skills.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Dennis

08 January 2019, 11:08

Fijne provider als alles werkt.
Je krijgt ze wel aan de lijn, zijn ook acties ondernomen.
Heb nu vanaf half november blokken op mijn tv.
Net voor de 10e keer Tmobile moeten bellen dat er nog steeds problemen met de tv.
Diverse keren dat ze niks hadden doorgezet, of niet genoteerd.
Wil er nu zo snel mogelijk vanaf ben er helemaal klaar mee diverse voetbal wedstrijden niet meer kunnen kijken omdat het beeld zo slecht was.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Kristina

05 January 2019, 21:31

Al 1 jaar klant maar zo schlechte internet en klantservice comunicatie nooit gezien en gehoord. Altijd probleem zit bij ons thuis nooit hun fout.
Aub nooit kijken naar aanbiedingen of kortingen...... Beter goede bedrijf met goede ervaring

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Andrius

05 January 2019, 21:28

Geen klantservice. Geen internet. Altijd storingen. Altijd ikmoet bellen en krijg im geen oplossing allen antwoord "veveelend" of dat fout of probleem bij mijin bekabelingen. Elke keer ik moet zelf kabels vervangen of router resseten. Heel schlecht bedrijf. Als contract loopt af ik ga echt weg. Mensen niet kijken naar aanbiedingen of kortingen dat is boelschit.....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Penny

03 January 2019, 18:58

Dit is ongelofelijk en echt niet normaal. Heb een tijdje geleden een prepaid belbundel aangeschaft. Heb vandaag precies 13 minuten gebeld, hey raad eens er zijn er 26 afgeschreven! Dit kan echt niet meer, ben gelijk overgestapt naar een andere provider! Wel met onbeperkt bellen natuurlijk, want ik vertrouw die hele belminuten zooi niet meer, ook al is het wellicht alleen bij T-Mobile zo. Met onbeperkt bellen kunnen ze in ieder geval geen belminuten meer stelen. Verder is het bereik en de dekking van de 4G prima, alleen met 1 GB bij Vodafone kon ik langer dan 1 GB bij T-Mobile, heeeeel toevallig. T-Mobile vreet dus gewoon onopgemerkt MB's en belminuten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door farixya

03 January 2019, 11:23

WAARDELOZE KLANTENSERVICE GA ER NIET MEE IN ZEE ZE HEBBEN MIJN JEUGD OM ZEEP GEHOLPEN
OKE dit is mijn verhaal IEDEREEN BETER LEZEN ANDERS GA JE IN ZEE MET DE SLECHTSTE PROVIDER VAN HET HELE UNIVERSUM
als kind zijnde van 10 jaar ofzo kreeg ik altijd beltegoed van rond de 10 euro
ik speelde elke dag buiten. belde wat vrienden op af en toe. of naar me moeder of zij belde mij om te vragen waar ik was of hoe het ging enzo. NA 1 GESPREK VAN 1 MINUUT GING MIJN HELE BELTEGOED VAN 10 EURO NAAR FUCKING 1 EURO DAT IS STELEN EN DIEFSTAL ALLEMAAL OPLICHTERIJ
EN MOET JE DEZE DAN HOREN
DAARNA GING IK EEN INTERNETBUNDEL KOPEN MET PREPAID
ik was toen 12 ofzo
ik wilde lekker buiten kunnen appen of dingen laten zien aan mijn vrienden
ik nam 300 mb EN NA 1 KEER FACEBOOK OPENEN WAS ALLES OP????? EN DAN BEL IK OM MIJN GELD TERUG TE VRAGEN ZEGGEN ZE DAT IK NIKS TERUG KRIJG
STEL RANDDEBIELEN EN OPLICHTERS ZE ZIJN ALLEMAAL HETZELFDE

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marije

02 January 2019, 12:24

Verschrikkelijk waardeloze en walgelijke klantenservice. Ik bel naar ze toe om (opgeteld) voor de 14e keer te melden dat ik mijn sim only abonnement wil opzeggen. Mevrouw aan de lijn doet alsof ik geen Nederlands kan en verbetert mij op alles wat ik maar zeg, terwijl ik een Nederlandse vrouw ben van 30, afgestudeerd aan de universiteit en de beste in taal, terwijl mevrouw aan de telefoon hoogstwaarschijnlijk maximaal VMBO-geschoold is. Walgelijk en onterecht neerbuigend personeel. En dat ze dan ook nog eens na 14 keer melden nog steeds niet begrijpen dat het AFGELOPEN is tussen mij en T-Mobile, blijkbaar moet je bij t mobile duizenden malen bellen en er dus hele reviews over schrijven totdat ze überhaupt wat doen. Allang overgestapt naar een andere provider, krijg nog steeds rekeningen die ik natuurlijk niet ga betalen aangezien ik 14x heb aangegeven dat ik van ze af wil. Stel giftige gelddorstige onrechtvaardige zieke achterstandige vuile gore slangen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Kim

02 January 2019, 09:58

Zeer teleurstellend in deze bedrijf. Belofte niet na komen en slechte service. Tot 3 keer toe zijn er dingen misgegaan door fouten van hun maar komen niet met oplossingen. Je wordt simpel afgewimpeld alsof je een idioot ben. Heb de abonnementen van mij en mijn zoontje opgezegd. Aan deze bedrijf wil ik niet langer meer mijn geld verspillen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door farixya

01 January 2019, 20:37

goeie dekking maar waardeloze klantenservice en hele waardeloze diensten, SCAM. had eerst een prepaid dinges. elke keer na opwaarderen zo surprise ding gekregen om in te loggen en mee te spelen voor een surprise. heeeeel toevallig maak je met de eerste sleutel NOOIT iets open dus je wint niks met die surprise behalve 250 mb/ 100 belminuten na de tweede sleutel. dus dat eerste is gewoon scam. oke je kiest voor 250 gratis mb of 100 belminuten prima MAAR dan maar 7 dagen geldig???no??? oke DAT IS NOG NIET EENS HET ERGSTE HE. het ergste komt nog want daarna ging ik een abonnement afsluiten (sim only) voor 1 GB internet en 150 minuten bellen. Ik open 1x mijn Instagram EN ER IS 40 MB WEG????? en daarna bel ik ff mijn moeder om het te annuleren (vragen of het kan) en het was een gesprek van ongeveer 5 minuten en ik ging naar de app en er waren dik 17 belminuten afgeschreven. KIEZEN VOOR DEZE PROVIDER: GROOOOOOOTSTE FOUT DIE JE KUNT MAKEN!!!!!!!!!!!! ben LEKKER OVERGESTAPT NAAR KPN EN HET IS VEEL BETER EN ALLES DOET HET DAAR TENMINSTE DE KLANTENSERVICE DAAR SCAMT JE NIET DE PROVIDER ZELF SCAMT JE NIET JE HEBT WAAR VOOR JE GELD EN ER WORDT NIET MEER AFGESCHREVEN DAN NODIG.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Bart Vastenhouw

29 December 2018, 16:41

Een abonnement op 4G voor thuis 'Unlimited' genomen.
Nu blijkt dat unlimited gelogen is en er na een bundel van 100 Gb. internet gewoon stopt. Dus niks 'Unlimited'.
Leugenaars!
Merkwaardig dat dit niet door de reclamecode commissie wordt aangepakt?!
Een lapmiddel is om elk uur via een stom captcha scherm om een paar extra Gb te bedelen, maar daar zit niemand op te wachten.
Wat een volksverlakkerij!
T-Mobile wordt van harte afgeraden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Johanes

24 December 2018, 12:13

Ze hebben me opgelicht voor 354 als een student, heb ze netjes gebeld werden ze boos ook omdat ik me geld terug wilde. Ik waarschuw jullie ga met deze provider niet in zee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marianne

23 December 2018, 18:02

Sinds enkele weken heb ik het "onbeperkt" internet abbonnement van T mobile. Elke dag krijg je 5 GB en volgens T mobile kun je deze GEMAKKELIJK aanvullen. En inderdaad, als de app werkt dan is dat heel makkelijk, zo gedaan. Maar als de hele dag de T mobile app niet werkt, de gegevens niet kan bijwerken, dan kan je dus je internet niet aanvullen en zit je simpelweg zonder internet.

Mocht je er over nadenken om dit abbonnement te nemen. Doe maar niet, is mijn advies.

Vreselijk spijt dat ik weg ben gegaan bij KPN. Is wat duurder ja, maar daar heb ik in 2 jaar tijd nooit een probleem bij gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mehmet

17 December 2018, 14:06

29 oktober overgestapt naar T-mobile. Eerst mogelijke datum van aansluiting zou 29 november zijn. Kreeg 2 dagen voor die datum het bericht dat de overstap datum wordt gewijzigd naar 10 december. Vandaag om 1400 uur monteur langs geweest, alles goed geïnstalleerd, maar de lijn zou door Reggefiber opengezet worden voor 1500 of uiterlijk voor 1800 uur. Niet gebeurt. T-Mobile gebeld. Zij hadden de opdracht gestuurd naar Reggefiber, welke werd bevestigt door Reggefiber na telefonisch contact. Maar Reggefiber heeft die opdracht intern niet gestuurd naar degenen die de lijn horen open te zetten in de wijk.
-
Hartelijk dank voor uw e-mail.
Excuses dat wij gisteren ons aansluit moment hebben gemist, bij nader onderzoek bleek dat onze uitvoerende partij een storing heeft gehad dit hele weekend waardoor ze geen lijnen konden activeren. Wij hebben zojuist de toezegging gekregen dat alle openstaande opdracht vandaag uitgevoerd gaan worden. Aan het eind van deze dag zal de lijn actief zijn en kan uw provider diensten leveren op uw adres. 

Reggefiber Klachten
-
Het is inmiddels einde van de dag en nog steeds geen internet. Weer een half uur aan de lijn gehangen bij T-mobile, daar heeft een kerel nog voor 7 dagen onbeperkt internet aangeboden voor de mobiel van mijn vrouw. Meer kon hij niet doen. Reggefiber opgebeld. Zij zagen inderdaad dat de lijn nog niet opengesteld is, ondanks dat ze het belooft hebben in de mail. Bovendien konden ze de desbetreffende uitvoerende afdeling niet bereiken. Het enige wat ze kunnen doen is weer een verzoek bij de interne afdeling leggen. Dus weer een dag zonder tv en internet...
-
Dat stelt me teleur. Wij kregen gisteren het bericht dat het signaal gisteren nog gezet zou worden, helaas is dat niet gelukt. Wij hebben de vraag uitstaan wat u kunt verwachten en gaan ervan uit dat het zo spoedig mogelijk wordt geregeld. Ik zou u in de loop van de dag een update geven.
Mijn oprechte excuses.
-
In de loop van de week diverse keren telefonisch en mail contact gehad met T-mobile én Reggefiber. Iedere keer een andere smoes. Dan hebben ze een storing in het systeem, dan weer op de lijn van mijn adres. Sinds vorige week is het laatste smoesje dat er geen deurknop (!) aanwezig is op het kastje van de wijkcentrale...

T-mobile thuis deugd NIET
Reggefiber deugd NIET

Na 10 jaar tevreden te zijn met T-mobile mobiel samen met mijn vrouw, ga ik die ook opzeggen.

Nooit meer T-mobile en Reggefiber...!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Michelle

08 December 2018, 09:24

Ik heb een zeer slechte en dure ervaring gehad met T-mobile. Wanneer de monteur internet komt afsluiten constateert hij dat er geen signaal is op mijn adres, ik moet daarom een nieuwe monteur bestellen. Binnen 24 uur zou ik geholpen worden maar dit duurt meer dan een week. Wanneer er eindelijk een nieuwe monteur is is hij volledig niet op de hoogte van wat de vorige al had geconstateerd en vertelt me opnieuw een nieuwe monteur te bestellen, opnieuw gaat er meer dan een week overheen ipv de beloofde 24 uur (ook verwachten ze dat je in deze week je telefoon constant in de gaten houdt want je krijgt een anoniem telefoontje om een tijd vast te stellen).

Uren aan de telefoon wachten bij de klantenservice, meerdere malen thuis blijven van school omdat er een monteur komt, en weken mijn telefoon in de gaten houden ook in het klaslokaal later krijg ik een email dat mijn abonnement is stopgezet. Zonder goed te communiceren heeft T-mobile mijn abonnement stopgezet en als ik hun bel om te vragen wat er nu gaat gebeuren zeggen ze sorry er is geen signaal op jou adres dus je moet een andere provider zoeken. Dit is dus wat de eerste monteur al had geconstateerd. De vrouw aan de telefoon heeft ook geen zin om het er verder over te hebben, want 'sorry mevrouw u heeft hier geen abonnement dus ik kan u niet helpen'. Een maand lang heb ik dik over mijn internet bundel heen gegaan, en als ik vraag of dit dan vergoed wordt verteld ze me dat dit waarschijnlijk niet het geval is, maar je kunt het wellicht proberen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Anonieme gebruiker

04 December 2018, 17:29

heb tmobile thuis wil factuur opvragen maar moet daarvoor in mijn account kunnen inloggen vraag ik het op op het mail adres dat ik heb opgegeven zegt systeem mail is verzonden , nooit een mail ontvangen . en probeer je te bellen dan sta je zo 15 tot 30 minuten in de wacht. je zou verwachten van een goed bedrijf dat je max 2 minuten moet wachten welke tijd je ook belt omdat je toch weet wanneeer je drukte momenten zijn en daarop kunt reageren met meer mensen. dus heb nu al geen spijt dat ik 13 december overstap naar ziggo .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Lisa

23 November 2018, 09:00

Heel erg slecht!
Heb zoveel spijt dat ik ben over gestapt van telfort naar tmobile. Er is bijna niks terug te kijken ook begin gemist geld voor bijna niks. Internet zou sneller moeten zijn als bij telfort ( daar betaal ik wel voor) maar het is duidelijk veel trager.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

02 November 2018, 00:54

Sinds het eerste moment zijn zaken niet goed gerelegd. Er wordt veel afgesproken en hoop versterkt die helemaal niet tot zijn goed recht komt. Inmiddels ben ik pas 1 maand klant en het aantal telefoontjes die door mij naar T mobile zijn gepleegd over storingen, wanprestaties en zaken waarvan de afspraken niet worden nagekomen is al minstens 30. Diensten die naar behoren functioneren daar kun je bij T mobile niet op rekenen, immers dat is te veel gevraagd. Medewerking of oplossendgericht handelen dat gebeurd alleen een ogenblik om een goede indruk bij de consument achter te laten. Want een minuut later kom je erachter dat het probleem nog steeds niet verholpen is en dat het telefoontje geen toegevoegde waarde heeft. Vele woorden en beloftes gehoord maar weinig daden. Dit allemaal binnen 1 maand tijd. Proficiat zou ik zeggen aan T-mobile.Mijn bereidheid om bij T-mobile is 0, ook al zou ik de diensten het hele jaar gratis ontvangen. Mijn advies is aan jullie doe dit jezelf niet aan want dit is het allemaal niet waard!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door kelder

31 October 2018, 12:34

Slecht ,
Zeeer slecht!
Vanaf dag 1 alleen maar gedonder...
Apparatuur 2 keer niet aangekomen... vervolgens helemaal geen apparatuur gekregen, onze tv kabel beschadigd met aanleggen glasvezel kabel. Niks opgelost. Vervolgens monteur aan de deur die wist niet dat er geen apparatuur was. Dus de communicatie onderling mankeerd ook van alles aan! Werd van alles beloofd bleek niks van waar te zijn... Dan krijg je ineens te horen dat het contract is opgezegd (Is door ons niks opgezegd) ga je naar een andere provider die alle fouten van T-Mobile oplost... krijg je te horen dat er ineens niks is opgezegd zitten inmiddels bijna half jaar zonder tv en internet. Willen ze ons door hun fouten onderling, een boete van €75 opleggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nyana

29 October 2018, 15:00

Ik heb bij mij thuis nooit bereik en ik woon in een stad... Als ik daarover de klantenservice bel zijn ze niet thuis. De klantenservice is over het algemeen niet geweldig daar. Ik zeg dus mijn abonnement op.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Anonieme gebruiker

28 October 2018, 12:16

Om de haverklap ellenlange storingen, willekeurige tv-zenders die op willekeurige momenten op zwart gaan. Als het internet het doet is de connectie zeer zwak en erg traag. Trap er niet in.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hester

27 October 2018, 09:14

T mobile doet niets met per email ingediende kalchten. Als je de klantenservice belt zeggen ze dat ze de klacht noteren maar ze vragen geen gegevens van de klant. Als je vraagt waarom dat niet gebeurd moet er opeens een overleg gepleegd worden met een collega. Excuses voor onbeschofte bejegening en niet oplossen klacht wordt nooit gemaakt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door René van Blaricum

17 October 2018, 10:17

storing alle diensten T-mobile13-14 oktober 2018

Ik ben woedend over het feit dat
de storing zo lang duurde,
het uitblijven van adequate informatie,
de slechte bereikbaarheid van de klantendienst,
het feit daar op zondagavond niemand te bereiken is,
de technische problemen die ik al tijden ondervind,


De komende tijd gaan we gebruiken om de programma's te bekijken op de interactieve box.
Zodra dit gebeurd is, zeg ik het abonnement op.
Voor ons is de maat vol. ( en daar moet héél wat voor gebeuren )

R. van Blaricum

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door jairo

16 October 2018, 17:55

T-Mobile Shop Den Haag

Spuistraat 39, 2511 BC Den Haag

Hallo ik ben J Mercedes Lugo

Ik ben al 6 jaar lid van T-Mobile en heb zo wel mijn abonnement verlengen

Ik ben geholpen door Izzy en wilde doorgeven dat ik uitstekend ben geholpen, wat betreft advise-hulp bij mijn keuzen-mee denken voor een goedkoper uitkomst. bedankt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door roland

04 October 2018, 09:48

Meerdere malen contact gehad met klantenservice T-mobile.Met name vandaag . Zeer slechte afwikkeling .Contacten met vorige medewerkers worden ontkend . Speciale stemmetjes worden opgezet tijdens antwoord . Hele slechte ervaring met T=mobile klantenservice . Behalve natuurlijk als je klant wit worden . BINNEN SECONDE WORDT OPGENOMEN EN UITERAARD GEEN DOORVERWIJS .MENU . Kortom : onduidelijk , onbeleefd , arrogant enz....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Peter Hanen

27 September 2018, 22:48

Dekking is WAAR DE LOOS

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door anoniem

24 September 2018, 13:29

Klantenservice ... hoe het niet moet.
Enkele maanden geleden liep het contract van mijn moeder af en ontving ze voor haar opeens een factuur die ongeveer €15,- hoger is dan haar gebruikelijke factuur. Na een telefoontje met de klantenservice van T-Mobile zou de korting verrekend worden met de volgende factuur en vervolgens zou haar gebruikelijke korting blijven staan. Voor mijn moeder een nette mondelinge afspraak. Prima opgelost, dacht ze.
Afgelopen maand vertelde ze mij dat ze weer twee facturen van bijna €50,- had gekregen i.p.v. de €32,50 die ze normaliter betaalt. Dus, weer een telefoontje naar die klantenservice. Daar kreeg ze te horen dat ze geen recht meer op korting heeft en dat de enige oplossing een nieuw abonnement is. Geen enkele reactie op de voor haar torenhoge factuur, geen excuses, niets. Een nieuw abonnement afsluiten, of anders ergens anders naartoe. Mijn moeder is bijna 65 en houdt helemaal niet van 'nieuw' en wilde helemaal niet overstappen. Veel te veel gedoe. Echter, nadat ook de tweede medewerker waar ze vervolgens mee sprak geen enkele poging deed om haar tegemoet te komen en haar succes wenste bij haar nieuwe provider, brak voor haar de klomp.
Natuurlijk kan er sprake zijn van miscommunicatie en kan mijn moeder het verkeerd begrepen hebben, maar als je een beetje slim bent -T-mobile- stel je je klant gerust, kom je hem/ haar (een beetje tegemoet) en duw je je klanten niet in de armen van een ander. Nu heb je €45, anders had je een trouwe klant voor ten minste €32,50 een jaar (of misschien zelfs twee). Gemiste kans lijkt mij.

Overigens, mijn moeder heeft een Unlimited abonnement waarvan de laatste tijd de aankoop knop het niet deed. Ze kan regelmatig geen nieuwe gratis data kopen en heeft dan heel traag internet. T-Mobile Unlimited belooft unlimited data, maar je moet wel na elke 1000MB nieuwe data kopen en die knop werkt regelmatig niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Thomas Hengstermann

21 September 2018, 14:48

Ik ben al jaren klant bij T-Mobile en eigenlijk tot vandaag dik tevreden.

Zojuist ben ik echter gebeld door een telemarketeer die namens T-Mobile contractverlenging aanbood. Toen ik niet op zijn aanbod wilde ingaan, kwam hij eerst met een 50% goedkoper aanbod om me vervolgens te vertellen dat ik 'de kanker' kon krijgen.

Onbegrijpelijk dat T-Mobile dit soort mensen in dienst neemt. Ik ben in ieder geval heel erg teleurgesteld. T-Mobile moet wel met heel erg overtuigende excuses komen om mij als klant te behouden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Abir

15 September 2018, 10:42

"De wachttijd bedraagt langer dan dat u van ons gewend bent" .... dit hoor ik volgens mij al 2 jaar. Maar dat terzijde. Facturen is een compleet drama bij deze provider. Niet dat ze handig onder 1 klant verschillende producten kunnen stallen, nee voor elk product moet je een apart account en login maken om je facturen bij elkaar te sprokkelen. Daarnaast is het wanneer zij een foutje maken in de winkel (wat natuurlijk kan gebeuren) je zelf alle zeilen moet bijzetten om die fout ongedaan te krijgen. Zo is het dat als je een 12 maanden contract afsluit je meer voor een los toestel betaald dan wanneer je een 24 maanden contract afsluit. (Beetje raar overigens want een los toestel is een los toestel.) Maar ik moest de prijs betalen voor 12 maanden (dus €50 meer) maar kreeg contract voor 24 maanden in mn maag gesplitst. Maar helaas dit kon dus niet terug gedraaid worden...ja 4x bellen met de helpdesk, 2x langsgaan in de winkel (want het moest natuurlijk de winkel zijn waar je je contract aangesloten had)....met veel wikken en wegen mocht het contract dan toch eindelijk omgezet worden naar 12 maanden. Alsof het een gunst is die ze me hadden verleend.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Mike

13 September 2018, 15:17

Vandaag telefoon opgehaald in arnhem bij winkel centrum presikaaf en ben daar geweldig geholpen door de medewerkers was gewoon top en snel gereld

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door GS

06 September 2018, 17:01

Zaterdag met de klantenservice gesproken aangezien we een paar weken geen internet en bereik hadden. Dat zou netjes gecompenseerd worden geen probleem ze konden zien dat er echt een probleem was bij ons in de buurt. Dus moesten we terug bellen zodra het opgelost was. Vervolgens vandaag gebeld omdat sinds gisteren het probleem is opgelost. En vandaag was het allemaal een groot probleem en ze konden niks terug vinden. Ze konden niet meer zien dat er een probleem was in onze woonplaats en ze konden niet meer zien dat ik al eerder contact had gehad met de klantenservice. Uiteindelijk bijna naar een uur gezeik word ik toch gecompenseerd voor €15. Nou dat is bijna al een uurloon van wat ik aan de telefoon heb gehangen. Ik ben woest en gefrustreerd en een uur van mijn avond kwijt. Dat was uiteindelijk zeker die €15 niet waard. Maar ik wou het er ook niet bij laten zitten dan komen ze er weer makkelijk van af.

Ik raad T-mobile echt niet aan!!! Klote provider!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jolande

06 September 2018, 13:51

IPhone X ter reparatie opgestuurd omdat de gezichtsherkenning het niet meer deed. Er werd waterschade geconstanteerd en dus niet gerepareerd onder garantie. Het toestel was nog geen twee maanden oud. En op de Applesite staat dat de iPhone X volgens de IP67-standaard waterbestendig is. Of we even meer dan 700 euro wilde betalen en dan werd het toestel omgeruild...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door A.

29 August 2018, 03:44

klantenservice medewerkers zijn superslecht geinformeerd over hun eigen producten en diensten!!

klantenservice verstrekken foute informatie en maken beloftes niet waar!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Jeremy

26 August 2018, 22:12

Beste provider voor thuis als mobiel!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door frans

09 August 2018, 17:56

aangeboden telefoon ter reparatie
2 klachten 1 geluid zacht en 2 aan uit knop werkt niet

blijkt dat speaker maar 3 maanden garantie heeft en deze periode is verstreken dus moet ik betalen. verder word reparatie aan uit knop maar niet hersteld.

om dit te horen te krijgen heb ik meerderen keren moeten bellen werd verbroken duurde te lang en wisten geen raad uiteindelijk iemand die het wou uitzoeken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Frankie

03 August 2018, 09:15

Altijd goede ervaringen gehad met t mobile totdat ze mij belde of ik mijn bundel verlengd wou hebben! Ik heb het verlengd het zou per direct in gaan, van 5 gb en onbeperkt bellen zou ik naar onbeperkt internet en bellen gaan alleen ging ik van 5 gb naar 1 gb :( nu een week wachten tot oplossing :( en mb bijkopen wordt niet vergoed!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Anonieme gebruiker

01 August 2018, 18:08

Super provider. Een echte aanrader

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Jansen

30 July 2018, 09:51

Wij hebben dit mobiele internet abonnement nu 10 jaar onder dezelfde condities en op advies van de T-Mobile medewerker.
Via een sms-bericht vernemen wij dat wij ons internet gedrag voor het buitenland moeten aanpassen (terwijl dit niet anders dan voorheen is en we altijd binnen de limiet blijven) en zo niet dan moeten we € 7,26 per GB bijbetalen. Telefonisch contact met Andrea leerde ons dat vanwege het gedrag van anderen het volgens T-Mobile de spuigaten uitloopt en wij worden als trouwe klant ook op de grote hoop gegooid. Schandalig en we hebben per direct ons abonnement opgezegd!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Evelien van doornen

29 July 2018, 08:20

Al 10 jaar lid bij deze maatschappij. Drie telefoons geleverd gekregen die waardeloos werkte. Ik kwam in aanmerking voor vervangend toestel. Uitgezocht welk abbonement bij mijn prijsklasse paste. Vervolgens kreeg ik de rekening 16euro extra voor het toestel. Dit was niet afgesproken gebeld niks aan de hand was eenmalig. Nu betaal ik 24maanden 16euro extra in de maand. Gebeld tijdstip en medewerker zou nageluisterd worden. Wordt niks mee gedaan omdat je normaal nooit een toestel kado krijgt. Schandelig dat ze je bedonderderen voor 16euro terwijl je 10jaar lid bent. Reken maar uit als ze dit bij meerdere klanten doen. Hoeveel extra je dan hebt. Schandalig. Abbonement opgezegd. Oja ik zou een stilzwijgend abbonement hebben wil opzeggen is dat toch niet het geval er is geen officieel contract maar ze houden vol dat ik moet betalen. Nog een puntje al drie keer gespaard voor een pathé abbonement ook nooit ontvangen. Bied die kado service dan gewoon niet aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

17 July 2018, 11:35

Waardeloos telecombedrijf. De regels worden stelselmatig aan de laars gelapt. Ongeveer een halfjaar geleden kwam ik erachter dat de duur van mijn abonnement zonder mijn toestemming en zonder mijn medeweten met 24 maanden was verlengd door een medewerker van T-mobile Rotterdam. Kennelijk heeft het contractrecht geen betrekking op de praktijken van T-mobile. Het heeft twee pogingen tot correcties, met heel veel aandringen van mijn kant, gekost om dit probleem weg te werken. Enkele uitzonderingen daargelaten, bestaat de klantenservice uit onbehulpzame medewerkers. Mijn toestel was van begin af aan al defect, maar T-mobile biedt uiteraard geen omruilmogelijkheid en ook geen alternatieve telefoon tijdens de periode waarin je toestel wordt nagekeken. Bij deze telecomprovider zal ik in ieder geval nooit meer een contract afsluiten en ik raad iedereen aan dat ook niet te doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Paulus

12 July 2018, 23:11

Slechte provider. Lost problemen niet op. Denkt alleen maar in problemen en niet in oplossingen. Spijt dat ik er mee in zee ben gegaan. Na 11,5 maanden gegarandeert weer weg. Verder nog een opmerking over de modem/router. Deze Vigor routers zijn ook ondermaats. Zal blij zijn als ik weer terug ben bij K.P.N.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Vivi

12 July 2018, 08:40

Geen dekking, compensaties worden beloofd maar niet voldaan en zodra er iets vanuit t-mobile geregeld moet worden trekken ze hun keulen lekker in...

Verschrikkelijke ervaring van A tot Z...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Smit

10 July 2018, 12:35

Ver-schrikkelijk.
Vorige week voor het eerst klant geworden van T-Mobile thuis. De tv ontvanger die we hadden gekregen gaf geen geluid dus maar gebeld. Na een halfuur met de klantenservice te hebben gebeld zou de medewerker het probleem door zetten naar de Backoffice en die zouden het oplossen op afstand.
Helaas bleek ook deze 'oplossing' niet te werken dus opnieuw de klantenservice gebeld. Na weder om een halfuur gebeld te hebben, nu met een iets minder vriendelijke medewerker, zou hij ons een nieuwe tv ontvanger toesturen.
Vandaag, inmiddels 4 dagen later omdat het weekend er ook tussen zat, maar weer eens gebeld om te vragen wanneer mijn nieuwe ontvanger geleverd gaat worden aangezien mij was beloofd dat de tv ontvanger na het weekend zou komen.
Naast dat de nieuwe ontvanger helemaal niet is besteld heb ik vandaag 45 minuten (!) aan de lijn gehangen omdat de medewerker er helemaal niks van snapte.
Medewerker stelde zich aan het begin van het gesprek niet voor. Pas na dat ik mijn naam had gezegd kreeg ik medewerkers naam te horen.
ik ben 5 keer 'in de wacht' gezet waar bij de medewerker mij gewoon neer legde op zijn bureau en ik alle gesprekken gewoon kon volgen. Tevens werd mij twee keer gezegd; 'wacht even'. Niet; 'ik zet u even in de wacht' of 'heeft u een moment geduld?' Wat passender was geweest aangezien ik naast klantenservice bellen ook nog andere verplichtingen heb.
Medewerker vertelde mij dat als ik ook een ontvanger wou waar mee ik kan opnemen, wat €2,50 extra per maand kost, ik óók mijn internet snelheid omhoog moest doen. Anders kon de opname functie niet worden geleverd. Na dat ik te kennen had gegeven dat ik dat niet wou omdat het dan wel een duur grapje zou worden, heeft medewerker mij tot wel 4 keer opnieuw gevraagd of ik nou wel of geen opname functie wou.
Bij het bestellen van de tv ontvanger ging van alles mis en had de andere collega het hem 'wel heel moeilijk gemaakt' maar wat er mis is gegaan weet ik tot op heden niet.
Aan het einde van het gesprek bleek dat medewerker een tweede tv ontvanger had besteld in plaats van een nieuwe ter vervanging van de oude die stuk was. Toen ik hem daar zelf maar op attent maakte kreeg ik als reactie: 'u heeft niet verteld dat de oude box stuk was'.
Wat een waardeloze service én klantenservice. Ik wou dat ik dit van te voren had geweten. Inmiddels zitten we al 5 dagen zonder televisie, wat nog verlengd zal worden met 5 dagen minimaal omdat de tv ontvanger nu pas is verstuurd! Ik zal nooit weer een abonnement afnemen bij T-Mobile en raad iedereen ook aan om hun product(en) af te nemen bij een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Peter

05 July 2018, 12:31

Helaas een bijzonder onbetrouwbare provider. Na herhaaldelijke oproepen om te verlengen heb ik ondanks de ietwat povere binnenshuis ontvangst verlengd bij T-Mobile. Helaas blijkt verlengen helemaal geen verlengen te zijn maar een geheel nieuw contract waarbij o.a. mijn MB verdeler afgepakt is en na contact met de zeer onwillige klantenservice blijkt het ook niet mogelijk om deze weer te activeren want het is volgens T-Mobile een nieuw contract. Inmiddels contact gehad met het Juridisch loket en deze stellen heel duidelijk dat als ik op de knop verlengen heb gedrukt er geen sprake is van een nieuwe verbintenis. Nu T-Mobile nog hiervan zien te doordringen. Wellicht dat de Autoriteit Consument en Markt hier uitkomst in zal brengen. Kortom nooit verlengen bij T-Mobile want je wordt bestolen. Als ik dit van tevoren had geweten had ik voor vodafone gekozen welke bij mij een veel betere ontvangst heeft en in combinatie met mijn Ziggo abonnement nog goedkoper ook.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door P. Spalburg

02 July 2018, 19:06

Zeer slechte Provider. Veel storing totaal geen plezier. Heel weinig programma's terug kunnen zien. Zeer slechte Klantenservice
Murad van de Klantenservice geeft aan dat als je om 20:33 Storing heb ( geen telefonie, internet en televisie dat TMOBILE een backup office zal contacten dit kan 3 tot 5 dagen duren. Tot die tijd geen Service noch compensatie van TMOBILE.

Slechtste PROVIDER OOIT.
Ik zal niemand deze provider adviseren. CIJFER een dikke vette NUL Stelletje Amateurs daar bij de klantenservice

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Leiden

26 June 2018, 21:06

Zeer slechte ervaring gehad met Tmobile en haar klantenservice. Wifi thuis abonnement proberen aan te sluiten, maar ik kreeg geen verbinding/bereik. Na een maand heen en weer bellen (en iedere keer het verhaal opnieuw uitleggen), heb ik besloten mijn abonnement in te trekken. De mensen bij de klantenservice waren aardig, maar vaak genoeg werden bepaalde afspraken niet genoteerd of nagekomen.
verder is hun klantenservice niet laagdrempelig bereikbaar (bijvoorbeeld via whatsapp of messenger), waardoor je iedere keer moet bellen en een half uur in de wacht staat

Ik ben dus alles behalve tevreden over mijn ervaring bij Tmobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door RA

21 June 2018, 17:40

Spijt als haren op mijn hoofd, heb ik van de overstap van Ziggo naar T-Mobile! Eerst liep mijn internetaanvraag anderhalve week vertraging op, toen kreeg ik een defecte modem toegestuurd, de vervangende modem ging binnen een paar weken ook stuk en in nog geen twee maanden tijd is er twee keer een storing geweest. En de klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Trieste boel!
Erg jammer dat Ziggo geen internet only abonnement aanbiedt, want dan had ik niet over hoeven te stappen. Ik ga in ieder geval op zoek naar een andere provider. Dan maar iets meer betalen...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

21 June 2018, 17:31

Slechte zaak zeker geen aanrader! Thuispakket bij Vodafone werkte perfect neemt Tmobile het over word alles zoals altijd weer verziekt topzaak die tmobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door scrappynl

20 June 2018, 17:29

Wat een waardeloos K*T-bedrijf.
Ik was 14 jaar klant bij deze provider en altijd netjes op tijd betaald, nooit geen problemen gehad.
2 jaar geleden een nieuw contract afgesloten met een nieuwe smartphone en ook hiermee ook netjes elke maand de rekening voldaan.
Begin van het jaar ontvang ik een prachtige mail van hen dat ik mijn contract kan verlengen met diverse mooie beloftes en aanbiedingen.
Na wat informatie te hebben ingewonnen en een en ander te hebben afgewogen besloten om nieuw abonnement af te sluiten bij t-mobile.
Alles netjes ingevuld en geregeld, alleen nog goedkeuring van T-mobile nodig.
Einde van de dag een negatief advies en de mededeling dat ik voor meer info contact op kon nemen.
Even gebeld en werd me verteld dat door de tegenwoordig verplichte kredietcheck in Tiel bij het BKR daar een negatief advies was uitgerold omdat mijn financiële is gewijzigd.
Er werd me meteen erbij verteld dat als ik onder de €250,00 zou blijven voor mijn telefoon en de rest zelf bij zou betalen er geen enkel probleem zou zijn aangezien er dan geen kredietcheck bij het BKR in Tiel zou plaatsvinden.
Netjes de volgende dag abonnement uitgezocht met bijbetaling en onder de €250,00 gebleven en weer netjes opnieuw ingediend.
Weer het einde van de dag afgewezen door T-mobile tot mijn verbazing.
Weer maar in de telefoon geklommen om uit te zoeken wat nu weer het probleem is.
Word me even verteld tussen neus en lippen door dat ze me geen nieuw abonnement aan willen bieden, alleen nog een prepaid.
Op mijn vraag of ik wel mijn huidige abonnement kan door laten lopen word bevestigend beantwoord echter ga ik dan I.P.V. het huidige contractbedrag van€35,00 ( €25,00 voor mijn telefoon en €10,00 voor het abonnement), meer dan €20 betalen voor mijn abonnement omdat je op het 2 jaarcontract een korting krijgt en die dan komt te vervallen en dus je abonnement kosten omhoogschieten.
Oftewel ik mag wel veel meer blijven betalen aan mijn oude contract, maar ze zetten een trouwe klant die 14 jaar bij hen is geweest weg als oud vuil en wanbetaler die alleen maar prepaid bij hen terecht kan.
Wat ik dan ook niet begrijp is dat ze je wel gouden bergen beloven in de mail dat je zo een goed klant bent en dat ze je zo graag willen helpen enz. enz. maar dat als het puntje bij paaltje komt je alleen maar een melkkoe bent en dat ze wat betreft klantenbinding en klantvriendelijkheid ze zeer tekort schieten en ze zich naar mijn idee zich ronduit schofterig en als graaiers opstellen tegenover trouwe klanten.

Ben ondertussen al overgestapt naar Vodafone die me netjes te woord gestaan hebben en me als nieuwe klant met open armen hebben ontvangen.

Vind het jammer dat een bedrijf die 14 jaar aan je verdiend heeft het gore lef heeft zo met klanten om te gaan als een stuk vuil.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Noame

08 June 2018, 14:16

Wat een schaamteloze provider en dan zegt best geteste netwerk van dit jaar daar hebben ze grof voor moeten betalen alles behalve beste netwerk veel problemen met t mobile en iPhone eerste weeek al problemen t mobile doet er niets aan dit op te lossen kan alleen bellen via internet dus elke maand extra mb waarvoor ik extra 15 euro betaal t mobile zegt er niets aan te willen doen het is een bekend probleem zegt Apple probleem van t mobile word niet geholpen van t kasje naar de muur gestuurd telkens weer opnieuw ik raad jullie aan alles behalve t mobile aan te schaffen KPN blijf t beste

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Simon

06 June 2018, 15:50

Let op T Mobile is strondduur. Vooral in het buitenland. Zonder je toestemming (zal vast ergens in kleine lettertjes staan) breiden ze je internetbundel aan en ben je echt heel duur uit. Bereik is redelijk maar dat mag ook wel voor die prijs. Trap er niet in mensen. Heb geprobeerd mijn contract uit te kopen maar moest volledig bedrag betalen . Nu heb ik er spijt van dat ik dat niet heb gedaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

31 May 2018, 16:33

Nog nooit zo iets slechts mee gemaakt bah!!! Klote internet je bent gek als je voor t mobile gaat

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Karst

28 May 2018, 13:04

Kwam een maand geleden bij T-Mobile in Terneuzen omdat mijn telefoon abonnement afliep en wilde naar een andere telefoon en een goedkopere abonnement. Ben al jaren bij T-Mobile. Wilde wel een Samsung.
De verkoper was erg jong maar wilde telkens de Samsung Galaxy 9 aan mij verkopen en de abonnement was niet goedkoper.
Vroeg om andere optie daar ging hij niet op verder.
Hij werd zelf heel erg vervelend en opdringerig .
Daardoor ben ik naar een andere winkel gegaan waar ik wel fatsoenlijk geholpen werd en ben nu weg bij T-Mobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Anoniem

13 May 2018, 19:31

Ben al jaren klant bij T-Mobile met bijna elke maand een nieuw saldo prepaid. Soms koop ik er een bundel van, die wordt bij aanvraag meteen geactiveerd. Het werkt lekker simpel en je krijgt eigenlijk bijna standaard de gratis beloning voor een beperkt aantal mbs/smsjes/belminuten, wel maar een week geldig. Internet werkt gewoon lekker snel.

Binnenkort ga ik overstappen naar een abonnement, vind dit wel erg duur bij T-mobile vergeleken met andere providers, maar voor een Prepaid provider raad ik T-mobile zeker aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Anonieme gebruiker

09 May 2018, 16:42

Zeer onbeschoft gesprek gehad met medewerker die weigerde om mee te denken over een oplossing voor klanten die zelf geen Nederlands begrijpen. Alles werd direct op de wet van de privacy gegooid terwijl ik niet eens de kans kreeg om een vraag te stellen. Hij praatte gewoon door mij heen en ging het gesprek beëindigen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Em

03 May 2018, 22:52

Helemaal kut. T-mobile probeert je zo veel mogelijk geld af te troggelen. Betaal nu al een half jaar voor een telefoon die al afbetaald is. Volgende abonnement niet meer bij Tmobile dus! Klantenservice doet niks en de winkel medewerker was druk met zijn weekend ipv gewoon zijn werk te doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door N

18 April 2018, 14:42

Zelf gewerkt bij t mobile thuis en zelfs dat moet je niet doen

Waardeloos internet en tv en als je er werk en stopt mag je maanden wachten op eindloon.
Januari gestopt en nu nog steeda niks ontvangen

Ook de regels die ze voor klanten op stellen zijn zeer klant ontvriendelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Peter

18 April 2018, 14:09

wordt hier nooit klant!

super slecht bedrijf met een drama service

een jaar lang 2x per stroingen en ze kunen niks Jonaz komt en bam nul storingen in een maand

als je verhuist vertellen ze niet dat jeweer een heel jaar vast zit terwijl je al lang abo bent,...

afspraken worden niet nagekomen, je moet zelf 3x achter beloofde afspraken aan

sturen monteurs voor niks, een monteur voor de wifi sturen maar ik gebruik geen wifi van t drama, 3x gezegd en toch eigenwijs sturen

en ga zo maar door, niks dan ellende bij deze provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door T mobile hater

11 April 2018, 21:52

Waardeloos bedrijf. Nog nooit zoveel ellende gehad als met T mobile. Nooit, nooit meer deze provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ramon Hesselink

11 April 2018, 11:39

Mensen doe het NIET!!!! T-Mobile is zonder enige twijfel de meest klantonvriendelijke provider die er bestaat in Nederland. Ik wilde het abonnement na twee jaar opzeggen, maar dat was niet mogelijk omdat ik twee jaar geleden een zogenoemde vervroegde verlenging had aangevraagd met een toestel dus zit ik nog eens twee jaar aan vast aan T-Mobile. Het vreemde is echter, T-Mobile wil mij geen zwart op wit contract wil leveren waarop staat dat ik die vervroegde verlenging heb aangevraagd en daar ook voor heb getekend. Dit kunnen ze ook niet, omdat een dergelijk contract niet bestaat, want het is nooit afgesloten. Ook is het toestel nooit geleverd waarvan T-Mobile beweert van wel, maar ook daar willen ze geen bewijsstukken aanleveren waar ik wel om gevraagd heb. Als ik klachten indiende kreeg ik geen concrete antwoorden op mijn vragen, en de stukken waar ik om gevraagd heb heb, heb ik nog steeds niet in handen gekregen. Daarnaast had ik voortdurend slecht bereik en daar heb ik nooit een vergoeding voor gehad, want dat lag volgens T-Mobile aan de instelling van mijn toestel. Maar toen ik een simkaart van Vodafone er in stopte, had ik opeens wel goed bereik. Al met al helemaal klaar met deze waardeloze provider. De volgende stap richting T-Mobile is de rechter.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door AHMED

10 April 2018, 17:41

ik ben sinds 3 weken overgstapt van nlex naar T-Mobile thuis. ik heb heel veel spijt van de overstapt , waardeloos, traag internet valt steeds uit hal niet eens de helft van de beloofde internetsnelheid , van de beloofde 100mb/s , ik hal net 46 mb/s .ik heb contant met T-Mobile op . ik krijgt als het antwoord onze techniche dienst heeft metingen gedaan het probleen ligt bij jou thuis bridge tap , patch , dus zelf oplossen zelf monteur regelen , het woord patch of bridge tap zeggen bijna tegen iedereen dan hoeven zij zelf geen monteur te aan te sturen van KPN . GEWWOON 1 WOORD WAARDELOOS KUT BEDRIJF ,OPLICHTERS,WEES GEWAARSCHUWD TRAPT NIET IN HUN VALSE BELOFTES
MET JULIIE SMOES HET PROBLEEN LIGT BINNEN DE WONING .AFGETAPT ,GEPATCHT OF BRIDE TAP DIE WOORDEN KENNEN WE ALLEMAAL KUNNEN JULLIE NIET IETS ANDERS VERZINGEN, BIJ T-MOBILE THUIS IS DE STRING ALTIJD BINNEN DE WONING NOOIT BUITEN . HOE IS HET MOGELIJK ??? OPLICHTERS

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door luuk

09 April 2018, 15:15

Ik ben nu zes jaar bij T-mobile en dit wordt mijn laatste jaar. Dekking, klantenservice is goed. Maar dat mijn belminuten worden afgerond op hele minuten is diefstal. voorbeeld': ik heb een abonnement van 200 belminuten, in mijn app wordt keurig aangegeven hoeveel ik verbruik. Na een maand moest ik ruim €10,00 bijbetalen terwijl ik maar 157 minuten gebeld heb en dus nog recht heb op 43 minuten, oorzaak alles wordt afgerond naar boven op hele minuten. dat betekend dat terwijl ik nog binnen mijn bundel bel toch moet betalen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Kees

03 April 2018, 09:45

Wat een kkr downy’s

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tmobile duivels

02 April 2018, 23:47

Oplichters fucking arrongante klanten service vieze vuile tyfus honden . Kijk uit voor deze dwazen ongelofelijk maar ze lachen je uit waar je bij staat. Ik hoop dat er een bom op hun valt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tamara

28 March 2018, 17:34

Slechte service! Ben al twee weken lang aan het bellen over de slechte WiFi verbinding.. elke keer krijg ik iemand aan de lijn die er niks vanaf weet en beloofd terug te bellen. Dit gebeurd vervolgens niet en moet ik er weer achteraan. (Gemiddelde wachttijd 15 min).

Mocht je nog een keuze hebben.... kies een andere provider. Ik ga nu ook overstappen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Maya

24 March 2018, 13:31

Telefoon ging kapot binnen de garantietermijn. Direct gemeld maar vanwege verblijf in het buitenland kon de telefoon niet worden 'aangeboden' bij een winkel. Ondanks de melding dat de telefoon kapot was binnen de garantietermijn wilde tmobile geen uitzondering maken, bleek na 10 keer bellen en langs in de winkel (daarvoor steeds de melding 'we bellen u terug', maar dat doen ze nooit)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

10 March 2018, 18:45

Je wordt niet geholpen! Als er iets niet goed gaat bij installatie en facturatie heb je een probleem, want de klantenservice laat je keer op keer gigantisch lang in de wacht staan en om iets op te lossen moet je (letterlijk) tien keer terugbellen.

Veel spijt van de keuze voor T-mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Linda

28 February 2018, 19:14

Zeer slecht berijkbaar voor klanu met problemen met de apperatuur. Bijna meer als een half uur in de wacht en nogsteeds niemand aan de lijn. Is steeds het geval.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

23 February 2018, 12:51

Moet 2 keer aansluitkosten betalen en ze kunnen er niks aan veranderen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Bart Vastenhouw

20 February 2018, 15:44

Navraag gedaan naar een 4G storing bij T-Mobile.
Klantenservice wil mij niet helpen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Akvile

07 February 2018, 04:21

Extremely dissatisfied.. had different providers before, never had this nonsense of FTMSC. On your page it says T-Mobile isn't responsible for this, but oh well, I guess I am responsible for paying at least 30e extra for a scam I never agreed on. Seriously considering getting out of this crap. Too bad though, I thought this was decent enough.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Annelies

19 January 2018, 22:40

Een en al drama bij dit bedrijf. Ze maken fouten met rekeningen, bellen je op met verkeerde informatie, sturen te hoge rekening en ga zo maar door. Eindeloos wachten bij klantenservice, met medewerkers die elkaar ook tegenspreken. Niet aan te raden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door N.A.Hulshout

16 January 2018, 11:59

Ik ben in augustus overgestapt naar Ziggo, maar kreeg nog restitutie van T-Mobile thuis voor teveel betaald / in rekening gebracht. Een totaal van 35,67 is zonder reden gesplitst in 2 aparte bedragen. Heb in November (!) 18,02 ontvangen en wacht nog steeds op de rest. Als ik bel kan er geen antwoord gegeven worden, krijg steeds te horen dat ik wordt teruggebeld wat nooit gebeurt en er wordt niet gereageerd op contact via de app of e-mail. Ik ben dit dik zat!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten