Gebruikersbeoordelingen T-Mobile

Gebaseerd op 201 reviews
4,4
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk

Review door Anonieme gebruiker

02 November 2018, 00:54

Sinds het eerste moment zijn zaken niet goed gerelegd. Er wordt veel afgesproken en hoop versterkt die helemaal niet tot zijn goed recht komt. Inmiddels ben ik pas 1 maand klant en het aantal telefoontjes die door mij naar T mobile zijn gepleegd over storingen, wanprestaties en zaken waarvan de afspraken niet worden nagekomen is al minstens 30. Diensten die naar behoren functioneren daar kun je bij T mobile niet op rekenen, immers dat is te veel gevraagd. Medewerking of oplossendgericht handelen dat gebeurd alleen een ogenblik om een goede indruk bij de consument achter te laten. Want een minuut later kom je erachter dat het probleem nog steeds niet verholpen is en dat het telefoontje geen toegevoegde waarde heeft. Vele woorden en beloftes gehoord maar weinig daden. Dit allemaal binnen 1 maand tijd. Proficiat zou ik zeggen aan T-mobile.Mijn bereidheid om bij T-mobile is 0, ook al zou ik de diensten het hele jaar gratis ontvangen. Mijn advies is aan jullie doe dit jezelf niet aan want dit is het allemaal niet waard!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door kelder

31 October 2018, 12:34

Slecht ,
Zeeer slecht!
Vanaf dag 1 alleen maar gedonder...
Apparatuur 2 keer niet aangekomen... vervolgens helemaal geen apparatuur gekregen, onze tv kabel beschadigd met aanleggen glasvezel kabel. Niks opgelost. Vervolgens monteur aan de deur die wist niet dat er geen apparatuur was. Dus de communicatie onderling mankeerd ook van alles aan! Werd van alles beloofd bleek niks van waar te zijn... Dan krijg je ineens te horen dat het contract is opgezegd (Is door ons niks opgezegd) ga je naar een andere provider die alle fouten van T-Mobile oplost... krijg je te horen dat er ineens niks is opgezegd zitten inmiddels bijna half jaar zonder tv en internet. Willen ze ons door hun fouten onderling, een boete van €75 opleggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nyana

29 October 2018, 15:00

Ik heb bij mij thuis nooit bereik en ik woon in een stad... Als ik daarover de klantenservice bel zijn ze niet thuis. De klantenservice is over het algemeen niet geweldig daar. Ik zeg dus mijn abonnement op.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Anonieme gebruiker

28 October 2018, 12:16

Om de haverklap ellenlange storingen, willekeurige tv-zenders die op willekeurige momenten op zwart gaan. Als het internet het doet is de connectie zeer zwak en erg traag. Trap er niet in.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hester

27 October 2018, 09:14

T mobile doet niets met per email ingediende kalchten. Als je de klantenservice belt zeggen ze dat ze de klacht noteren maar ze vragen geen gegevens van de klant. Als je vraagt waarom dat niet gebeurd moet er opeens een overleg gepleegd worden met een collega. Excuses voor onbeschofte bejegening en niet oplossen klacht wordt nooit gemaakt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door René van Blaricum

17 October 2018, 10:17

storing alle diensten T-mobile13-14 oktober 2018

Ik ben woedend over het feit dat
de storing zo lang duurde,
het uitblijven van adequate informatie,
de slechte bereikbaarheid van de klantendienst,
het feit daar op zondagavond niemand te bereiken is,
de technische problemen die ik al tijden ondervind,


De komende tijd gaan we gebruiken om de programma's te bekijken op de interactieve box.
Zodra dit gebeurd is, zeg ik het abonnement op.
Voor ons is de maat vol. ( en daar moet héél wat voor gebeuren )

R. van Blaricum

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door jairo

16 October 2018, 17:55

T-Mobile Shop Den Haag

Spuistraat 39, 2511 BC Den Haag

Hallo ik ben J Mercedes Lugo

Ik ben al 6 jaar lid van T-Mobile en heb zo wel mijn abonnement verlengen

Ik ben geholpen door Izzy en wilde doorgeven dat ik uitstekend ben geholpen, wat betreft advise-hulp bij mijn keuzen-mee denken voor een goedkoper uitkomst. bedankt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door roland

04 October 2018, 09:48

Meerdere malen contact gehad met klantenservice T-mobile.Met name vandaag . Zeer slechte afwikkeling .Contacten met vorige medewerkers worden ontkend . Speciale stemmetjes worden opgezet tijdens antwoord . Hele slechte ervaring met T=mobile klantenservice . Behalve natuurlijk als je klant wit worden . BINNEN SECONDE WORDT OPGENOMEN EN UITERAARD GEEN DOORVERWIJS .MENU . Kortom : onduidelijk , onbeleefd , arrogant enz....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Peter Hanen

27 September 2018, 22:48

Dekking is WAAR DE LOOS

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door anoniem

24 September 2018, 13:29

Klantenservice ... hoe het niet moet.
Enkele maanden geleden liep het contract van mijn moeder af en ontving ze voor haar opeens een factuur die ongeveer €15,- hoger is dan haar gebruikelijke factuur. Na een telefoontje met de klantenservice van T-Mobile zou de korting verrekend worden met de volgende factuur en vervolgens zou haar gebruikelijke korting blijven staan. Voor mijn moeder een nette mondelinge afspraak. Prima opgelost, dacht ze.
Afgelopen maand vertelde ze mij dat ze weer twee facturen van bijna €50,- had gekregen i.p.v. de €32,50 die ze normaliter betaalt. Dus, weer een telefoontje naar die klantenservice. Daar kreeg ze te horen dat ze geen recht meer op korting heeft en dat de enige oplossing een nieuw abonnement is. Geen enkele reactie op de voor haar torenhoge factuur, geen excuses, niets. Een nieuw abonnement afsluiten, of anders ergens anders naartoe. Mijn moeder is bijna 65 en houdt helemaal niet van 'nieuw' en wilde helemaal niet overstappen. Veel te veel gedoe. Echter, nadat ook de tweede medewerker waar ze vervolgens mee sprak geen enkele poging deed om haar tegemoet te komen en haar succes wenste bij haar nieuwe provider, brak voor haar de klomp.
Natuurlijk kan er sprake zijn van miscommunicatie en kan mijn moeder het verkeerd begrepen hebben, maar als je een beetje slim bent -T-mobile- stel je je klant gerust, kom je hem/ haar (een beetje tegemoet) en duw je je klanten niet in de armen van een ander. Nu heb je €45, anders had je een trouwe klant voor ten minste €32,50 een jaar (of misschien zelfs twee). Gemiste kans lijkt mij.

Overigens, mijn moeder heeft een Unlimited abonnement waarvan de laatste tijd de aankoop knop het niet deed. Ze kan regelmatig geen nieuwe gratis data kopen en heeft dan heel traag internet. T-Mobile Unlimited belooft unlimited data, maar je moet wel na elke 1000MB nieuwe data kopen en die knop werkt regelmatig niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Thomas Hengstermann

21 September 2018, 14:48

Ik ben al jaren klant bij T-Mobile en eigenlijk tot vandaag dik tevreden.

Zojuist ben ik echter gebeld door een telemarketeer die namens T-Mobile contractverlenging aanbood. Toen ik niet op zijn aanbod wilde ingaan, kwam hij eerst met een 50% goedkoper aanbod om me vervolgens te vertellen dat ik 'de kanker' kon krijgen.

Onbegrijpelijk dat T-Mobile dit soort mensen in dienst neemt. Ik ben in ieder geval heel erg teleurgesteld. T-Mobile moet wel met heel erg overtuigende excuses komen om mij als klant te behouden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Abir

15 September 2018, 10:42

"De wachttijd bedraagt langer dan dat u van ons gewend bent" .... dit hoor ik volgens mij al 2 jaar. Maar dat terzijde. Facturen is een compleet drama bij deze provider. Niet dat ze handig onder 1 klant verschillende producten kunnen stallen, nee voor elk product moet je een apart account en login maken om je facturen bij elkaar te sprokkelen. Daarnaast is het wanneer zij een foutje maken in de winkel (wat natuurlijk kan gebeuren) je zelf alle zeilen moet bijzetten om die fout ongedaan te krijgen. Zo is het dat als je een 12 maanden contract afsluit je meer voor een los toestel betaald dan wanneer je een 24 maanden contract afsluit. (Beetje raar overigens want een los toestel is een los toestel.) Maar ik moest de prijs betalen voor 12 maanden (dus €50 meer) maar kreeg contract voor 24 maanden in mn maag gesplitst. Maar helaas dit kon dus niet terug gedraaid worden...ja 4x bellen met de helpdesk, 2x langsgaan in de winkel (want het moest natuurlijk de winkel zijn waar je je contract aangesloten had)....met veel wikken en wegen mocht het contract dan toch eindelijk omgezet worden naar 12 maanden. Alsof het een gunst is die ze me hadden verleend.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Mike

13 September 2018, 15:17

Vandaag telefoon opgehaald in arnhem bij winkel centrum presikaaf en ben daar geweldig geholpen door de medewerkers was gewoon top en snel gereld

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door GS

06 September 2018, 17:01

Zaterdag met de klantenservice gesproken aangezien we een paar weken geen internet en bereik hadden. Dat zou netjes gecompenseerd worden geen probleem ze konden zien dat er echt een probleem was bij ons in de buurt. Dus moesten we terug bellen zodra het opgelost was. Vervolgens vandaag gebeld omdat sinds gisteren het probleem is opgelost. En vandaag was het allemaal een groot probleem en ze konden niks terug vinden. Ze konden niet meer zien dat er een probleem was in onze woonplaats en ze konden niet meer zien dat ik al eerder contact had gehad met de klantenservice. Uiteindelijk bijna naar een uur gezeik word ik toch gecompenseerd voor €15. Nou dat is bijna al een uurloon van wat ik aan de telefoon heb gehangen. Ik ben woest en gefrustreerd en een uur van mijn avond kwijt. Dat was uiteindelijk zeker die €15 niet waard. Maar ik wou het er ook niet bij laten zitten dan komen ze er weer makkelijk van af.

Ik raad T-mobile echt niet aan!!! Klote provider!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jolande

06 September 2018, 13:51

IPhone X ter reparatie opgestuurd omdat de gezichtsherkenning het niet meer deed. Er werd waterschade geconstanteerd en dus niet gerepareerd onder garantie. Het toestel was nog geen twee maanden oud. En op de Applesite staat dat de iPhone X volgens de IP67-standaard waterbestendig is. Of we even meer dan 700 euro wilde betalen en dan werd het toestel omgeruild...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door A.

29 August 2018, 03:44

klantenservice medewerkers zijn superslecht geinformeerd over hun eigen producten en diensten!!

klantenservice verstrekken foute informatie en maken beloftes niet waar!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Jeremy

26 August 2018, 22:12

Beste provider voor thuis als mobiel!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door frans

09 August 2018, 17:56

aangeboden telefoon ter reparatie
2 klachten 1 geluid zacht en 2 aan uit knop werkt niet

blijkt dat speaker maar 3 maanden garantie heeft en deze periode is verstreken dus moet ik betalen. verder word reparatie aan uit knop maar niet hersteld.

om dit te horen te krijgen heb ik meerderen keren moeten bellen werd verbroken duurde te lang en wisten geen raad uiteindelijk iemand die het wou uitzoeken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Frankie

03 August 2018, 09:15

Altijd goede ervaringen gehad met t mobile totdat ze mij belde of ik mijn bundel verlengd wou hebben! Ik heb het verlengd het zou per direct in gaan, van 5 gb en onbeperkt bellen zou ik naar onbeperkt internet en bellen gaan alleen ging ik van 5 gb naar 1 gb :( nu een week wachten tot oplossing :( en mb bijkopen wordt niet vergoed!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Anonieme gebruiker

01 August 2018, 18:08

Super provider. Een echte aanrader

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Jansen

30 July 2018, 09:51

Wij hebben dit mobiele internet abonnement nu 10 jaar onder dezelfde condities en op advies van de T-Mobile medewerker.
Via een sms-bericht vernemen wij dat wij ons internet gedrag voor het buitenland moeten aanpassen (terwijl dit niet anders dan voorheen is en we altijd binnen de limiet blijven) en zo niet dan moeten we € 7,26 per GB bijbetalen. Telefonisch contact met Andrea leerde ons dat vanwege het gedrag van anderen het volgens T-Mobile de spuigaten uitloopt en wij worden als trouwe klant ook op de grote hoop gegooid. Schandalig en we hebben per direct ons abonnement opgezegd!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Evelien van doornen

29 July 2018, 08:20

Al 10 jaar lid bij deze maatschappij. Drie telefoons geleverd gekregen die waardeloos werkte. Ik kwam in aanmerking voor vervangend toestel. Uitgezocht welk abbonement bij mijn prijsklasse paste. Vervolgens kreeg ik de rekening 16euro extra voor het toestel. Dit was niet afgesproken gebeld niks aan de hand was eenmalig. Nu betaal ik 24maanden 16euro extra in de maand. Gebeld tijdstip en medewerker zou nageluisterd worden. Wordt niks mee gedaan omdat je normaal nooit een toestel kado krijgt. Schandelig dat ze je bedonderderen voor 16euro terwijl je 10jaar lid bent. Reken maar uit als ze dit bij meerdere klanten doen. Hoeveel extra je dan hebt. Schandalig. Abbonement opgezegd. Oja ik zou een stilzwijgend abbonement hebben wil opzeggen is dat toch niet het geval er is geen officieel contract maar ze houden vol dat ik moet betalen. Nog een puntje al drie keer gespaard voor een pathé abbonement ook nooit ontvangen. Bied die kado service dan gewoon niet aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

17 July 2018, 11:35

Waardeloos telecombedrijf. De regels worden stelselmatig aan de laars gelapt. Ongeveer een halfjaar geleden kwam ik erachter dat de duur van mijn abonnement zonder mijn toestemming en zonder mijn medeweten met 24 maanden was verlengd door een medewerker van T-mobile Rotterdam. Kennelijk heeft het contractrecht geen betrekking op de praktijken van T-mobile. Het heeft twee pogingen tot correcties, met heel veel aandringen van mijn kant, gekost om dit probleem weg te werken. Enkele uitzonderingen daargelaten, bestaat de klantenservice uit onbehulpzame medewerkers. Mijn toestel was van begin af aan al defect, maar T-mobile biedt uiteraard geen omruilmogelijkheid en ook geen alternatieve telefoon tijdens de periode waarin je toestel wordt nagekeken. Bij deze telecomprovider zal ik in ieder geval nooit meer een contract afsluiten en ik raad iedereen aan dat ook niet te doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Paulus

12 July 2018, 23:11

Slechte provider. Lost problemen niet op. Denkt alleen maar in problemen en niet in oplossingen. Spijt dat ik er mee in zee ben gegaan. Na 11,5 maanden gegarandeert weer weg. Verder nog een opmerking over de modem/router. Deze Vigor routers zijn ook ondermaats. Zal blij zijn als ik weer terug ben bij K.P.N.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Vivi

12 July 2018, 08:40

Geen dekking, compensaties worden beloofd maar niet voldaan en zodra er iets vanuit t-mobile geregeld moet worden trekken ze hun keulen lekker in...

Verschrikkelijke ervaring van A tot Z...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Smit

10 July 2018, 12:35

Ver-schrikkelijk.
Vorige week voor het eerst klant geworden van T-Mobile thuis. De tv ontvanger die we hadden gekregen gaf geen geluid dus maar gebeld. Na een halfuur met de klantenservice te hebben gebeld zou de medewerker het probleem door zetten naar de Backoffice en die zouden het oplossen op afstand.
Helaas bleek ook deze 'oplossing' niet te werken dus opnieuw de klantenservice gebeld. Na weder om een halfuur gebeld te hebben, nu met een iets minder vriendelijke medewerker, zou hij ons een nieuwe tv ontvanger toesturen.
Vandaag, inmiddels 4 dagen later omdat het weekend er ook tussen zat, maar weer eens gebeld om te vragen wanneer mijn nieuwe ontvanger geleverd gaat worden aangezien mij was beloofd dat de tv ontvanger na het weekend zou komen.
Naast dat de nieuwe ontvanger helemaal niet is besteld heb ik vandaag 45 minuten (!) aan de lijn gehangen omdat de medewerker er helemaal niks van snapte.
Medewerker stelde zich aan het begin van het gesprek niet voor. Pas na dat ik mijn naam had gezegd kreeg ik medewerkers naam te horen.
ik ben 5 keer 'in de wacht' gezet waar bij de medewerker mij gewoon neer legde op zijn bureau en ik alle gesprekken gewoon kon volgen. Tevens werd mij twee keer gezegd; 'wacht even'. Niet; 'ik zet u even in de wacht' of 'heeft u een moment geduld?' Wat passender was geweest aangezien ik naast klantenservice bellen ook nog andere verplichtingen heb.
Medewerker vertelde mij dat als ik ook een ontvanger wou waar mee ik kan opnemen, wat €2,50 extra per maand kost, ik óók mijn internet snelheid omhoog moest doen. Anders kon de opname functie niet worden geleverd. Na dat ik te kennen had gegeven dat ik dat niet wou omdat het dan wel een duur grapje zou worden, heeft medewerker mij tot wel 4 keer opnieuw gevraagd of ik nou wel of geen opname functie wou.
Bij het bestellen van de tv ontvanger ging van alles mis en had de andere collega het hem 'wel heel moeilijk gemaakt' maar wat er mis is gegaan weet ik tot op heden niet.
Aan het einde van het gesprek bleek dat medewerker een tweede tv ontvanger had besteld in plaats van een nieuwe ter vervanging van de oude die stuk was. Toen ik hem daar zelf maar op attent maakte kreeg ik als reactie: 'u heeft niet verteld dat de oude box stuk was'.
Wat een waardeloze service én klantenservice. Ik wou dat ik dit van te voren had geweten. Inmiddels zitten we al 5 dagen zonder televisie, wat nog verlengd zal worden met 5 dagen minimaal omdat de tv ontvanger nu pas is verstuurd! Ik zal nooit weer een abonnement afnemen bij T-Mobile en raad iedereen ook aan om hun product(en) af te nemen bij een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Peter

05 July 2018, 12:31

Helaas een bijzonder onbetrouwbare provider. Na herhaaldelijke oproepen om te verlengen heb ik ondanks de ietwat povere binnenshuis ontvangst verlengd bij T-Mobile. Helaas blijkt verlengen helemaal geen verlengen te zijn maar een geheel nieuw contract waarbij o.a. mijn MB verdeler afgepakt is en na contact met de zeer onwillige klantenservice blijkt het ook niet mogelijk om deze weer te activeren want het is volgens T-Mobile een nieuw contract. Inmiddels contact gehad met het Juridisch loket en deze stellen heel duidelijk dat als ik op de knop verlengen heb gedrukt er geen sprake is van een nieuwe verbintenis. Nu T-Mobile nog hiervan zien te doordringen. Wellicht dat de Autoriteit Consument en Markt hier uitkomst in zal brengen. Kortom nooit verlengen bij T-Mobile want je wordt bestolen. Als ik dit van tevoren had geweten had ik voor vodafone gekozen welke bij mij een veel betere ontvangst heeft en in combinatie met mijn Ziggo abonnement nog goedkoper ook.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door P. Spalburg

02 July 2018, 19:06

Zeer slechte Provider. Veel storing totaal geen plezier. Heel weinig programma's terug kunnen zien. Zeer slechte Klantenservice
Murad van de Klantenservice geeft aan dat als je om 20:33 Storing heb ( geen telefonie, internet en televisie dat TMOBILE een backup office zal contacten dit kan 3 tot 5 dagen duren. Tot die tijd geen Service noch compensatie van TMOBILE.

Slechtste PROVIDER OOIT.
Ik zal niemand deze provider adviseren. CIJFER een dikke vette NUL Stelletje Amateurs daar bij de klantenservice

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Leiden

26 June 2018, 21:06

Zeer slechte ervaring gehad met Tmobile en haar klantenservice. Wifi thuis abonnement proberen aan te sluiten, maar ik kreeg geen verbinding/bereik. Na een maand heen en weer bellen (en iedere keer het verhaal opnieuw uitleggen), heb ik besloten mijn abonnement in te trekken. De mensen bij de klantenservice waren aardig, maar vaak genoeg werden bepaalde afspraken niet genoteerd of nagekomen.
verder is hun klantenservice niet laagdrempelig bereikbaar (bijvoorbeeld via whatsapp of messenger), waardoor je iedere keer moet bellen en een half uur in de wacht staat

Ik ben dus alles behalve tevreden over mijn ervaring bij Tmobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door RA

21 June 2018, 17:40

Spijt als haren op mijn hoofd, heb ik van de overstap van Ziggo naar T-Mobile! Eerst liep mijn internetaanvraag anderhalve week vertraging op, toen kreeg ik een defecte modem toegestuurd, de vervangende modem ging binnen een paar weken ook stuk en in nog geen twee maanden tijd is er twee keer een storing geweest. En de klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Trieste boel!
Erg jammer dat Ziggo geen internet only abonnement aanbiedt, want dan had ik niet over hoeven te stappen. Ik ga in ieder geval op zoek naar een andere provider. Dan maar iets meer betalen...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

21 June 2018, 17:31

Slechte zaak zeker geen aanrader! Thuispakket bij Vodafone werkte perfect neemt Tmobile het over word alles zoals altijd weer verziekt topzaak die tmobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door scrappynl

20 June 2018, 17:29

Wat een waardeloos K*T-bedrijf.
Ik was 14 jaar klant bij deze provider en altijd netjes op tijd betaald, nooit geen problemen gehad.
2 jaar geleden een nieuw contract afgesloten met een nieuwe smartphone en ook hiermee ook netjes elke maand de rekening voldaan.
Begin van het jaar ontvang ik een prachtige mail van hen dat ik mijn contract kan verlengen met diverse mooie beloftes en aanbiedingen.
Na wat informatie te hebben ingewonnen en een en ander te hebben afgewogen besloten om nieuw abonnement af te sluiten bij t-mobile.
Alles netjes ingevuld en geregeld, alleen nog goedkeuring van T-mobile nodig.
Einde van de dag een negatief advies en de mededeling dat ik voor meer info contact op kon nemen.
Even gebeld en werd me verteld dat door de tegenwoordig verplichte kredietcheck in Tiel bij het BKR daar een negatief advies was uitgerold omdat mijn financiële is gewijzigd.
Er werd me meteen erbij verteld dat als ik onder de €250,00 zou blijven voor mijn telefoon en de rest zelf bij zou betalen er geen enkel probleem zou zijn aangezien er dan geen kredietcheck bij het BKR in Tiel zou plaatsvinden.
Netjes de volgende dag abonnement uitgezocht met bijbetaling en onder de €250,00 gebleven en weer netjes opnieuw ingediend.
Weer het einde van de dag afgewezen door T-mobile tot mijn verbazing.
Weer maar in de telefoon geklommen om uit te zoeken wat nu weer het probleem is.
Word me even verteld tussen neus en lippen door dat ze me geen nieuw abonnement aan willen bieden, alleen nog een prepaid.
Op mijn vraag of ik wel mijn huidige abonnement kan door laten lopen word bevestigend beantwoord echter ga ik dan I.P.V. het huidige contractbedrag van€35,00 ( €25,00 voor mijn telefoon en €10,00 voor het abonnement), meer dan €20 betalen voor mijn abonnement omdat je op het 2 jaarcontract een korting krijgt en die dan komt te vervallen en dus je abonnement kosten omhoogschieten.
Oftewel ik mag wel veel meer blijven betalen aan mijn oude contract, maar ze zetten een trouwe klant die 14 jaar bij hen is geweest weg als oud vuil en wanbetaler die alleen maar prepaid bij hen terecht kan.
Wat ik dan ook niet begrijp is dat ze je wel gouden bergen beloven in de mail dat je zo een goed klant bent en dat ze je zo graag willen helpen enz. enz. maar dat als het puntje bij paaltje komt je alleen maar een melkkoe bent en dat ze wat betreft klantenbinding en klantvriendelijkheid ze zeer tekort schieten en ze zich naar mijn idee zich ronduit schofterig en als graaiers opstellen tegenover trouwe klanten.

Ben ondertussen al overgestapt naar Vodafone die me netjes te woord gestaan hebben en me als nieuwe klant met open armen hebben ontvangen.

Vind het jammer dat een bedrijf die 14 jaar aan je verdiend heeft het gore lef heeft zo met klanten om te gaan als een stuk vuil.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Noame

08 June 2018, 14:16

Wat een schaamteloze provider en dan zegt best geteste netwerk van dit jaar daar hebben ze grof voor moeten betalen alles behalve beste netwerk veel problemen met t mobile en iPhone eerste weeek al problemen t mobile doet er niets aan dit op te lossen kan alleen bellen via internet dus elke maand extra mb waarvoor ik extra 15 euro betaal t mobile zegt er niets aan te willen doen het is een bekend probleem zegt Apple probleem van t mobile word niet geholpen van t kasje naar de muur gestuurd telkens weer opnieuw ik raad jullie aan alles behalve t mobile aan te schaffen KPN blijf t beste

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Simon

06 June 2018, 15:50

Let op T Mobile is strondduur. Vooral in het buitenland. Zonder je toestemming (zal vast ergens in kleine lettertjes staan) breiden ze je internetbundel aan en ben je echt heel duur uit. Bereik is redelijk maar dat mag ook wel voor die prijs. Trap er niet in mensen. Heb geprobeerd mijn contract uit te kopen maar moest volledig bedrag betalen . Nu heb ik er spijt van dat ik dat niet heb gedaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

31 May 2018, 16:33

Nog nooit zo iets slechts mee gemaakt bah!!! Klote internet je bent gek als je voor t mobile gaat

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Karst

28 May 2018, 13:04

Kwam een maand geleden bij T-Mobile in Terneuzen omdat mijn telefoon abonnement afliep en wilde naar een andere telefoon en een goedkopere abonnement. Ben al jaren bij T-Mobile. Wilde wel een Samsung.
De verkoper was erg jong maar wilde telkens de Samsung Galaxy 9 aan mij verkopen en de abonnement was niet goedkoper.
Vroeg om andere optie daar ging hij niet op verder.
Hij werd zelf heel erg vervelend en opdringerig .
Daardoor ben ik naar een andere winkel gegaan waar ik wel fatsoenlijk geholpen werd en ben nu weg bij T-Mobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Anoniem

13 May 2018, 19:31

Ben al jaren klant bij T-Mobile met bijna elke maand een nieuw saldo prepaid. Soms koop ik er een bundel van, die wordt bij aanvraag meteen geactiveerd. Het werkt lekker simpel en je krijgt eigenlijk bijna standaard de gratis beloning voor een beperkt aantal mbs/smsjes/belminuten, wel maar een week geldig. Internet werkt gewoon lekker snel.

Binnenkort ga ik overstappen naar een abonnement, vind dit wel erg duur bij T-mobile vergeleken met andere providers, maar voor een Prepaid provider raad ik T-mobile zeker aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Anonieme gebruiker

09 May 2018, 16:42

Zeer onbeschoft gesprek gehad met medewerker die weigerde om mee te denken over een oplossing voor klanten die zelf geen Nederlands begrijpen. Alles werd direct op de wet van de privacy gegooid terwijl ik niet eens de kans kreeg om een vraag te stellen. Hij praatte gewoon door mij heen en ging het gesprek beëindigen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Em

03 May 2018, 22:52

Helemaal kut. T-mobile probeert je zo veel mogelijk geld af te troggelen. Betaal nu al een half jaar voor een telefoon die al afbetaald is. Volgende abonnement niet meer bij Tmobile dus! Klantenservice doet niks en de winkel medewerker was druk met zijn weekend ipv gewoon zijn werk te doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door N

18 April 2018, 14:42

Zelf gewerkt bij t mobile thuis en zelfs dat moet je niet doen

Waardeloos internet en tv en als je er werk en stopt mag je maanden wachten op eindloon.
Januari gestopt en nu nog steeda niks ontvangen

Ook de regels die ze voor klanten op stellen zijn zeer klant ontvriendelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Peter

18 April 2018, 14:09

wordt hier nooit klant!

super slecht bedrijf met een drama service

een jaar lang 2x per stroingen en ze kunen niks Jonaz komt en bam nul storingen in een maand

als je verhuist vertellen ze niet dat jeweer een heel jaar vast zit terwijl je al lang abo bent,...

afspraken worden niet nagekomen, je moet zelf 3x achter beloofde afspraken aan

sturen monteurs voor niks, een monteur voor de wifi sturen maar ik gebruik geen wifi van t drama, 3x gezegd en toch eigenwijs sturen

en ga zo maar door, niks dan ellende bij deze provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door T mobile hater

11 April 2018, 21:52

Waardeloos bedrijf. Nog nooit zoveel ellende gehad als met T mobile. Nooit, nooit meer deze provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ramon Hesselink

11 April 2018, 11:39

Mensen doe het NIET!!!! T-Mobile is zonder enige twijfel de meest klantonvriendelijke provider die er bestaat in Nederland. Ik wilde het abonnement na twee jaar opzeggen, maar dat was niet mogelijk omdat ik twee jaar geleden een zogenoemde vervroegde verlenging had aangevraagd met een toestel dus zit ik nog eens twee jaar aan vast aan T-Mobile. Het vreemde is echter, T-Mobile wil mij geen zwart op wit contract wil leveren waarop staat dat ik die vervroegde verlenging heb aangevraagd en daar ook voor heb getekend. Dit kunnen ze ook niet, omdat een dergelijk contract niet bestaat, want het is nooit afgesloten. Ook is het toestel nooit geleverd waarvan T-Mobile beweert van wel, maar ook daar willen ze geen bewijsstukken aanleveren waar ik wel om gevraagd heb. Als ik klachten indiende kreeg ik geen concrete antwoorden op mijn vragen, en de stukken waar ik om gevraagd heb heb, heb ik nog steeds niet in handen gekregen. Daarnaast had ik voortdurend slecht bereik en daar heb ik nooit een vergoeding voor gehad, want dat lag volgens T-Mobile aan de instelling van mijn toestel. Maar toen ik een simkaart van Vodafone er in stopte, had ik opeens wel goed bereik. Al met al helemaal klaar met deze waardeloze provider. De volgende stap richting T-Mobile is de rechter.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door AHMED

10 April 2018, 17:41

ik ben sinds 3 weken overgstapt van nlex naar T-Mobile thuis. ik heb heel veel spijt van de overstapt , waardeloos, traag internet valt steeds uit hal niet eens de helft van de beloofde internetsnelheid , van de beloofde 100mb/s , ik hal net 46 mb/s .ik heb contant met T-Mobile op . ik krijgt als het antwoord onze techniche dienst heeft metingen gedaan het probleen ligt bij jou thuis bridge tap , patch , dus zelf oplossen zelf monteur regelen , het woord patch of bridge tap zeggen bijna tegen iedereen dan hoeven zij zelf geen monteur te aan te sturen van KPN . GEWWOON 1 WOORD WAARDELOOS KUT BEDRIJF ,OPLICHTERS,WEES GEWAARSCHUWD TRAPT NIET IN HUN VALSE BELOFTES
MET JULIIE SMOES HET PROBLEEN LIGT BINNEN DE WONING .AFGETAPT ,GEPATCHT OF BRIDE TAP DIE WOORDEN KENNEN WE ALLEMAAL KUNNEN JULLIE NIET IETS ANDERS VERZINGEN, BIJ T-MOBILE THUIS IS DE STRING ALTIJD BINNEN DE WONING NOOIT BUITEN . HOE IS HET MOGELIJK ??? OPLICHTERS

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door luuk

09 April 2018, 15:15

Ik ben nu zes jaar bij T-mobile en dit wordt mijn laatste jaar. Dekking, klantenservice is goed. Maar dat mijn belminuten worden afgerond op hele minuten is diefstal. voorbeeld': ik heb een abonnement van 200 belminuten, in mijn app wordt keurig aangegeven hoeveel ik verbruik. Na een maand moest ik ruim €10,00 bijbetalen terwijl ik maar 157 minuten gebeld heb en dus nog recht heb op 43 minuten, oorzaak alles wordt afgerond naar boven op hele minuten. dat betekend dat terwijl ik nog binnen mijn bundel bel toch moet betalen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Kees

03 April 2018, 09:45

Wat een kkr downy’s

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tmobile duivels

02 April 2018, 23:47

Oplichters fucking arrongante klanten service vieze vuile tyfus honden . Kijk uit voor deze dwazen ongelofelijk maar ze lachen je uit waar je bij staat. Ik hoop dat er een bom op hun valt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tamara

28 March 2018, 17:34

Slechte service! Ben al twee weken lang aan het bellen over de slechte WiFi verbinding.. elke keer krijg ik iemand aan de lijn die er niks vanaf weet en beloofd terug te bellen. Dit gebeurd vervolgens niet en moet ik er weer achteraan. (Gemiddelde wachttijd 15 min).

Mocht je nog een keuze hebben.... kies een andere provider. Ik ga nu ook overstappen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Maya

24 March 2018, 13:31

Telefoon ging kapot binnen de garantietermijn. Direct gemeld maar vanwege verblijf in het buitenland kon de telefoon niet worden 'aangeboden' bij een winkel. Ondanks de melding dat de telefoon kapot was binnen de garantietermijn wilde tmobile geen uitzondering maken, bleek na 10 keer bellen en langs in de winkel (daarvoor steeds de melding 'we bellen u terug', maar dat doen ze nooit)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

10 March 2018, 18:45

Je wordt niet geholpen! Als er iets niet goed gaat bij installatie en facturatie heb je een probleem, want de klantenservice laat je keer op keer gigantisch lang in de wacht staan en om iets op te lossen moet je (letterlijk) tien keer terugbellen.

Veel spijt van de keuze voor T-mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Linda

28 February 2018, 19:14

Zeer slecht berijkbaar voor klanu met problemen met de apperatuur. Bijna meer als een half uur in de wacht en nogsteeds niemand aan de lijn. Is steeds het geval.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

23 February 2018, 12:51

Moet 2 keer aansluitkosten betalen en ze kunnen er niks aan veranderen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Bart Vastenhouw

20 February 2018, 15:44

Navraag gedaan naar een 4G storing bij T-Mobile.
Klantenservice wil mij niet helpen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Akvile

07 February 2018, 04:21

Extremely dissatisfied.. had different providers before, never had this nonsense of FTMSC. On your page it says T-Mobile isn't responsible for this, but oh well, I guess I am responsible for paying at least 30e extra for a scam I never agreed on. Seriously considering getting out of this crap. Too bad though, I thought this was decent enough.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Annelies

19 January 2018, 22:40

Een en al drama bij dit bedrijf. Ze maken fouten met rekeningen, bellen je op met verkeerde informatie, sturen te hoge rekening en ga zo maar door. Eindeloos wachten bij klantenservice, met medewerkers die elkaar ook tegenspreken. Niet aan te raden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door N.A.Hulshout

16 January 2018, 11:59

Ik ben in augustus overgestapt naar Ziggo, maar kreeg nog restitutie van T-Mobile thuis voor teveel betaald / in rekening gebracht. Een totaal van 35,67 is zonder reden gesplitst in 2 aparte bedragen. Heb in November (!) 18,02 ontvangen en wacht nog steeds op de rest. Als ik bel kan er geen antwoord gegeven worden, krijg steeds te horen dat ik wordt teruggebeld wat nooit gebeurt en er wordt niet gereageerd op contact via de app of e-mail. Ik ben dit dik zat!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Farixya

01 January 2018, 18:12

Kkkkkr slechte service. Kan 1 uur wachten op de klantenservice die de hele tijd in de wacht staat en elke kkr keer wordt er kkkr veel geld afgeschreven zonder dat ik bel, internet of sms. OPLICHTERS en vuile criminelen die ons tegoed en geld jatten NEEM NOOIT T MOBILE!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door jan klaas pieter

27 December 2017, 00:39

de wifi is erg shit!! ik probeer division te doen en ineens word ik er uit gekickt door een internet storing. KUT wifi.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Peter

19 December 2017, 06:24

Wat een zooitje ongeregeld, raad aan om hier geen diensten af te nemen! De klantenservice reageert niet of nauwelijks op berichten. Vooral als je weg wil, ben je niet interessant meer! Dan kan je wel even wachten, gemiddeld 2 weken op een antwoord. Dan moet je er wel zelf achteraan zitten.

Dat doen ze dan wel slim, want dan kan jij nog wel even een extra maand voor diensten, waar niemand gebruik van en kan maken. (November verhuizen, vanaf oktober mee bezig en december ook nog moeten betalen = €100 in de prullenbak, toch een beetje zonde).

Een fout maken is niet erg, gewoon excuus en rechtzetten. Dan is het klaar! Als je daar weer wat van vindt, krijg je weer geen antwoord of een half antwoord.

Gewoon nooit geen diensten afnemen bij deze partij!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jantine

14 December 2017, 11:43

Ik heb zowel internet als televisie bij t-mobile.
Internet en televisie is zoals verwacht prima.
Ik heb een mail gestuurd naar klantenservice over het opzeggen van mijn contract. In de mail die je automatisch terug krijgt staat wel keurig in dat het langer dan 6 dagen kan duren voordat je een reactie terug krijgt.. Langer dan 6dagen!? Ik vind dat te lang duren. Een idee om nog meer personeel aan te nemen?
Op de wachtduur na, ben ik al met al wel positief over t mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,2

Review door Borg

28 November 2017, 12:13

Op 16 november 2017 telefonisch het T-mobile abonnement per 22 december 2017 opgezegd. Telefonisch is de enige wijze waarop je kunt opzeggen. Wat blijkt, ze hebben het per 22 november 2017 afgesloten. Na meermaals bellen met de klantenservice kan dit niet worden hersteld. In hun 'log' is mijn telefonische opzegging niet te vinden. Ze bieden als oplossing een nieuwe order in het systeem te plaatsen. Dan moet ik eerst alles retour sturen en krijg ik weer nieuwe spullen. En zit weer vast aan een jaarabonnement. Weer aanzetten is onmogelijk. De fouten die T-mobiel heeft gemaakt worden niet erkend. Er staat immers niets in de log. Klantenservice medewerkers hebben geen kennis, voelen zich snel persoonlijk aangevallen en schepen je af met dat het technisch niet mogelijk is om weer aan te sluiten. Voor het ongemak kan ik €25 schadevergoeding krijgen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door jannie

28 November 2017, 10:12

Ik heb sinds augustus T-mobile thuis. Sinds dag 1 heb ik spijt dat ik voor hun internetdiensten heb gekozen. Internet is traag, valt telkens uit, ook in de woonkamer 5 meter van de modem vandaan. Bij het bellen van klantenservice ben je snel 30 minuten in de wacht en 45 minuten aan de lijn zonder enige vorm van hulp.
Telkens vragen ze jou om een internet speedtest te doen zonder enige vorm van vooruitgang. Nu ben ik 14 dagen met ze bezig waarin ze van mij EISEN dat ik een test uitvoer dat ik al 3x zonder resultaat heb gedaan. WAARDELOOS BEDRIJF!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Anonieme gebruiker

25 November 2017, 12:27

Slechte financiële administratie. Ze kunnen nog even meeliften op 't goede netwerk van Vodafone. Stoor me ook aan hun tutoyeren. Tegen mijn wil door ze overgenomen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Nick

23 November 2017, 08:46

Echt geweldig, snap al deze 1 sterren reviews niet. Ik had prongelijk van mijn kant uit op een verkeerde manier gebeld waardoor ik 60 cent extra kosten had. Daarna gebeld met de klantenservice werd er een euro terug overgemaakt op de volgende factuur. Duurde bij elkaar nog geen 3 minuten. Overal bereik. Ik kom vaak op de grensstreek, breda, hulst, koewacht etc. Er zijn nog geen momenten geweest waarbij het 4g van vodafone of kpn van vrienden sneller was. Top provider gewoon.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Maria

18 November 2017, 18:12

WAARDELOOS ECHT IN DE ZEIK GENOMEN!!!! Ik had een abonnement bij KPN. Internet en tv. Mobiel bij T mobile. Vieze verkooppraatjes trucs in de winkel. Trouwens ik hang nu alweer 21 minuten in de wacht voor klantenservice en wordt er weer afgegooid! !!! Weer verbinding verbroken. Schandalig. Ik kreeg een super abonnement veel voordeliger dan KPN was beloofd, dezelfde tv functies alles wat ik had bij de KPN. ...dus niet bleek achteraf. ..ik moest andere tv ontvangers kopen...tja 15 euro per maand extra. Dus ik ben nu meer geld kwijt dan bij KPN en T mobile ondesteunt Netflix niet...ik heb geen smart tv...niet draadloos, gebruik nu de DVS1200 van KPN. RTL niet terug te kijken....ik heb zo'n spijt dat KPN heb opgezegd. Meerdere klachten ingediend...nooit teruggebeld door de klantenservice. ..WAARDELOOS! !!!!! Ik heb gevraagd of ik mijn contract kon ontbinden na 1 dag nadat ik T mobile thuis had . Dit door de verkeerde informatie in de winkel. Niets meer op gehoord. Ik had direct teruggegaan naar KPN....super veel spijt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Zaman

14 November 2017, 20:53

Wat K bedrijf ongelooflijk.
Ik heb heel klanten gehaald voor deze bedrijf.
Maar ik heb spijt van nu hebben we een probleem wordt niet opgelost.
Wat K bedrijf zeg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Robo

12 November 2017, 23:08

Ok luister. T-Mobile prepaid LIJKT goedkoop met uitstekende voorwaarden maar er zitten addertjes onder het gras. Of beter gezegd een hele zwerm vol met adders, die verachtelijke T-Mobile medewerkers. Alle problemen op een rijtje gezet. Ik ben nu 3 maanden klant bij T-Mobile en NIETS ANDERS DAN GENAAIT WORDEN!
- Promotie werkt alleen met bellen, niet met internet e.d. Daar is niet duidelijk over gecommuniceerd.
- Klantenservice is zo dom als een koe en zo langzaam als een slak (nog nooit zo erg meegemaakt).
- Mobiel internet zonder bundel letterlijk nog geen minuut aangehad en nu al meer dan een euro afgeschreven. Al geruime tijd dezelfde telefoon met dezelfde apps en dezelfde instellingen. Bij Simyo NOOIT geen last van gehad.
- NIET transparant. Je kan GEEN verbruiksgegevens inzien al bestaat dat kopje wel bij de app en je T-Mobile omgeving. Je vindt daar echter alleen je saldo terug.
De reden dat ik was overgestapt van Simyo naar T-Mobile was omdat ik dacht dat ik goedkoper zou zijn. Nou niet dus! Op papier mag het goedkoop lijken, in de realiteit word je keer op keer genaaid.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door R

06 November 2017, 11:56

Na meerdere jaren tevreden klant te zijn bij T-Mobile heb ik op woensdag 25 oktober mijn iphone 5 SE ingeleverd voor een reparatie van de home-button. Medewerkster vertelde me dat het binnen de garantie viel en dat ik de iphone maximaal 2 weken later weer kon ophalen. Nu kreeg ik via de mail een prijsopgave, omdat het toestel dus niet binnen de fabrieksgarantie viel. 462,22 euro of mijn toestel ongerepareerd terug voor 36,30. Belachelijke service! Mijn toestel bij the phone lab(amsterdam) binnen 10 minuten gemaakt, het was 1 draadje.. T-mobile heeft me zeer zeer teleurgesteld!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Elly

03 November 2017, 10:57

vanaf 25 Okt. 2017 dagelijks een paar keer gebeld i.v.m. mijn nieuwe contract bij t-mobile thuis maar steeds langer dan 20 min. wachttijd en als ik dan iets ga doen en de telefoon op luidspreker zet wordt ik knettergek van de harde muziek die gedraaid wordt. Daarop heb ik een mail gestuurd op 28 Okt. 2017 om mijn nieuwe contract te annuleren, met zo'n slecht klantenservice ga ik niet in zee.en nog steeds geen antwoord gekregen. Gisterenavond weer gebeld en hoor dat er meer dan 5 min. wachttijd is , ja , dat kan
dus ook een uur worden. Vanmorgen weer ruim 20 min. maar bel nu dus niet meer, ik heb zwart op wit dat ik heb geannuleerd en ook hun reactie, dat ze mijn mail zouden beantwoorden, niet dus tot op heden, belachelijk !!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door A

19 October 2017, 16:51

Bij de klantenservice wanneer je belt wordt je heel slecht geholpen. Ze zijn allemaal alleen maar uit op zoveel mogelijk bij-verkopen en je met een abonnement aan te smeren dat zo duur mogelijk is. Met geen waardering en respect voor de klant. En dan ook nog eens liegen, terwijl je duidelijk heb gezegd wat de bedoeling is. Nu moet ik zeggen ik ben al jaren klant bij tmobile en altijd tevreden geweest, maar dit jaar hebben ze me zo proberen op te lichten dat ik bijna ben opgestapt naar een andere provider. Ik wil dus ook niet zeggen dat iedereen die er werkt slecht zijn werk doet. Helemaal niet. Maar er zijn een paar die echt hun werk niet goed doen. Ik heb toen via tmobile chat gesproken met iemand, en toen ben ik zo goed geholpen!!!!! Ik kan geen naam hier geven denk ik. Had ik wel graag gedaan, zo dat de goede personen bij tmobile wel eens beloond mogen worden. Want echte klasse was deze mevrouw. En dat is de reden waarom ik nog bij tmobile ben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

13 October 2017, 21:06

Zwaar ontevreden over de diensten.
Slecht internet en lang in de wacht. Ben je aan de beurt, wordt je er uit geknikkerd. Zot al een uur in de wacht. Hey is dat ik gratis bellen heb....

In de wacht ook de hele tijd dezelfde kut muziek. Heeft mijn irritatiefactor alleen maar verhoogt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

03 October 2017, 18:59

T-Mobile GO is niet waar je naar moet kijken voor:

ongelimiteerde data, want je wordt beperkt door 5GB+1GB. Daarna moet je elke keer MB aanvullers activeren. Er zijn hier een tweetal problemen:

A) op het moment dat de GB's op zijn, dan kan je met veel moeite op de dataheavy website van Tmobile proberen je MB aanvuller te activeren

B) Op een gegeven moment krijg je de gratis MB aanvullers niet meer getoond. Als je dan vervolgens je de cache geheugen van je tablet reset, dan kan je het vervolgens wel weer zien. Dit is niet hoe het moet gaan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door scholten

01 October 2017, 13:47

t mobile waardeloos 2 weken geen internet en tv lag aan kpn je word va n het kastje naar de muur gestuurd vanaf 18 oktober zijn wij bij kpn

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Massenza

22 September 2017, 19:40

Ik heb al een lagere tijd een mobile abonnement bij T-Mobile waar ik erg tevreden mee ben. Toen ik zag dat je ook T-Mobile voor thuis had, had ik deze genomen mede omdat ik niet tevreden was bij me huidige aanbieder. Overstappen was duidelijk en snel. Mede het installeren van het totale pakket. Heel duidelijk en overzichtelijk installatie pakket. Alleen deed me internet het niet. Gebeld naar T-Mobile en zou de volgende dag al een monteur langskomen. Asin (de monteur) was nog geen minuut binnen en alles deed het weer, internet , tv enz. Deze jongeman had zo in de gate wat er aan de hand was! Geweldig!!!
Ik ben zeer tevreden!!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Robert

04 September 2017, 15:35

1. Bij het afsluiten van het abonnement heb ik aangegeven dat ik de telefoon in de winkel op wil halen. Echter had de persoon van de klantenservice op bezorgen gedrukt, waardoor ik eerst de opdracht moest annuleren.
2. Afspraken niet na komen over onterrechte betalingen van 3e partijen (30 dagen verlengt naar 45 dagen en als nog niet binnnen de 45 dagen een uitspraak hebben)
3. Veilig online afnemen maar als nog niet veilig online zijn, waardoor er extra kosten komen (zonder toestemming) van 3e partijen
4. Meerdere malen per uur bericht krijgen van "veilig online" dienst, die ik niet kan uitzetten
5. Alle werknemers schuiven alle problemen iedere keer door
6. Werknemer van de klantenservice heeft mij niet terugggebeld, terwijl dat wel de afspraak was
7. Werknemer van de klantenservice verbreekt verbinding met mij terwijl ik (al 10 minuten) in de wacht sta

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Pien

28 June 2017, 13:40

Ik schrijf nu dit review terwijl ik voor de zoveelste keer zit te wachten op een medewerker omdat ik weer een probleem heb met T-mobile services. De enige reden waarom ik er nog zit is omdat ze het verdomd lastig maken je nummer te behouden als je naar een andere provider stapt, maar ik overweeg bijna een ander nummer te nemen gewoon om van T-mobile af te zijn..

Slechte data coverage in het buitenland als je prepaid hebt. Voordat het nog 'gratis' was in de EU probeerde ik te roamen in Barcelona, Spanje, omdat ik dringend iets moest opzoeken. Werkte niet. Geen data, niet 2G en niet 3G. In Japan kwam ik erachter dat ik helemáál geen bereik had (omdat ik prepaid heb). Fijn om er dan achter te komen. Had dit liever eerder ontdekt of geweten, of bijv. een paar 'nood' belminuten just in case.

Ik gebruik bundels die herhalend zouden moeten zijn (nog steeds volgens de website), maar blijkbaar is dat een tijdje geleden veranderd. Ik kreeg/krijg nog steeds smsjes met "Uw bundel wordt automatisch verlengd"... maar dat worden ze niet. Waardoor ik 2x opeens zonder internet zat. Probeer ik m'n bundel te verlengen, zegt de website "je kan je bundel niet verlengen omdat je huidige bundel nog steeds geldig is en niet op is". Bel ik ze op, blijkt m'n account gecrasht te zijn. Opnieuw account aangemaakt (half uur later), internet aangevraagd. Ga ik weg, heb ik geen internet! Weer opgebeld, was blijkbaar nog niet verwerkt / doorgezet in het systeem. Na deze 2 gesprekken was m'n net aangevragen belbundel alweer op. Heb moeten vragen om een vergoeding hiervoor.

Vandaag, probeer ik m'n belbundel opnieuw aan te vragen, doet de website het niet. Na 1x op een knop klikken en op de volgende pagina komen doet ie het niet meer. Weer moeten bellen. Niet een heel groot issue, als het niet de 5e keer was dat ik ze heb moeten bellen in 1 maand.

Een positief punt: De klantenservice medewerkers zijn wel aardig en behulpzaam.

Ik heb de hoop dat niet alle providers zo slecht zijn als t-mobile.. Mijn ervaringen met t-mobile zijn vrij slecht. Ik snap dat het niet altijd allemaal vanzelf gaat, maar de 'service' van t-mobile straalt voor mij een compleet gebrek aan klantgerichtheid uit. Luiheid. T-mobile, fix jullie website en ga eens werken aan jullie customer journey!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Sam

03 May 2017, 09:40

Verschikkelijke klantenservice.!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Esra

22 April 2017, 09:15

Ik heb jaren lang t-mobile gebruikt! Maar ik hoef het echt niet meer. Ze hebben zelf een foutje gemaakt en mijn oude simkaart niet geblokkeert. En het abbonement bedrag werd steeds afgeschreven. Ik heb letterlijk 10 keer gebelt en 10 keer is er gezegt dat het is opgelost. Maar nog steeds word het afgeschreven! Ook belde ik er gisteren naar toe maar mevrouw wilde niet helpen. Wat vriendelijk zeg!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Marcel

21 April 2017, 19:26

Wat een verschrikkelijk slechte service!
Verschillende mails gestuurd, maar van redelijkheid of ingaan op argumenten is geen sprake.
Medewerkers die je via de telefoon te spreken krijgt kunnen niks voor je doen.
Wij zitten helaas gebonden aan een contract, maar hierna nooit meer T-Mobile.
Ik raad het iedereen af!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

20 April 2017, 12:26

Verkeerde factuurbedragen, 3 maanden en een aantal uur voor rectificatie doorgevoerd was.

Onaangekondigde onderzoekskosten bij opgeven toestel voor reparatie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

14 April 2017, 20:46

4-03-2017 is bij mij T-mobile thuis opgeleverd en zou ik vanaf deze datum kunnen genieten van internet en tv van t-mobile.
Vandaag 14-04-2017 nog altijd geen levering,, de eerste week heeft internet het even gedaan zonder tv door dat de verbinding onstabiel was,, ik ben de tel kwijt geraakt hoe vaak ik ze gebeld heb in de hoop dat dit wordt opgelost.
Ik heb wel eerder slechte service mee gemaakt met klantenservice van andere bedrijven en providers,, maar dit is echt next level slechte service,, kennis en begrip voor de situatie van de klantenservice is nagenoeg 0.
Het enige positieve is dat je snel iemand aan de lijn krijgt maar daar is alles ook mee gezegd,, van vragen als "'branden alle lampjes op de modem"" tot ""meneer ik vind dit geen fijn gesprek"' als ik na weken zonder internet of tv duidelijk herhaaldelijk aangeef dat ik er klaar mee ben en het liefst contract zsm laat ontbinden zodat ik naar een normale provider kan gaan. Dit wordt geweigerd en ze blijven vertellen dat het de schuld van KPN is en dat zij contact met mij zullen opnemen,, 8 dagen later nog altijd niks gehoord van KPN en t-mobile klantenservice zegt daar niks aan te kunnen doen en dat ze geen mogelijkheid hebben KPN te bellen om te vragen hoe of wat,, enige wat ze vertellen we hebben een ticket uitgedaan naar KPN en ze nemen contact met je op,, ik heb herhaaldelijk gevraagd naar een manager of backoffice en iedere keer vertellen ze dat dat niet mogelijk is.
Ze laten de klant aan hun lot over en schuilen zich achter KPN waar ik niks mee te maken heb,, ik heb bij t-mobile contract niet bij KPN.

Voor iedereen die overweegt t-mobile thuis te nemen zou ik het stellig afraden,, klantenservice is echt om te janken,, geen kennis en geen mogelijkheden,, je krijgt iedere keer een ander verhaal,, doen een leuk praatje en proberen amicaal over te komen met je en jou maar hopen dat je weer gauw ophangt omdat ze toch niks voor je kunnen betekenen.

Ohja t-mobile,, ik wacht nog altijd op telefoontje van KPN om voor wie weet wanneer een afspraak tre maken zodat ze een monteur langs laten komen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jolanda

11 April 2017, 15:27

Wat een oplichters,
Mijn moeder heeft in december opgegeven haar abbonement op te willen zeggen zou gebeuren op zeven april. Maar de medewerker heeft het blijkbaar niet doorgegeven waardoor ze verwachten dat mij moeder het geld voor het abbonement gaat neerleggen ondanks dat ze in de schuldsanering zit. Een abbonement wat jullie ook nog even verhogen. Top jongens echt klasse. Fijn misbruik maken van mensen die niks hebben en ik zal dat ok op ELKE REVIEW SITE NEERZETTEN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Fam. v.d. Brink

10 April 2017, 13:44

T-Mobile straft ex-Vodafone klanten met levenslang teveel betalen!

T-Mobile heeft Vodafone Thuis overgenomen. We maakten gebruik van Vodafone Thuis Internet & TV, inclusief 2e (gratis) extra kastje en 50MB internet.
De overgang naar T-Mobile is op zich probleemloos verlopen, ware het niet dat T-Mobile ook de facturatie heeft overgenomen voor hetzelfde bedrag á €52,50 per maand. En daar zit het probleem: we betalen teveel.
Bij T-Mobile betalen nieuwe klanten voor exact hetzelfde, een stuk minder kosten.
Afgezien van de aanbieding, waarbij je de eerste 6 maanden slechts € 42,50 betaalt, betalen T-Mobile klanten (na de 6-maanden actie) voor dezelfde diensten € 47,50.

Mijn contract loopt bijna af, daarom belde in met de klantenservice van T-Mobile om dit te bespreken. Er is géén manier om mijn contract te verlengen, waarbij ik € 47,50 ga betalen. Ze kunnen voor 6 maanden een actietarief bieden bij een verlenging met een jaarcontract, daarna betaal ik opnieuw € 52,50. (Seriously..?)

Het contract helemaal opzeggen en opnieuw afsluiten brengt als risico mee dat ik 6 weken geen internet/tv heb, en opnieuw de Installatiekosten en Activatiekosten moet betalen.

T-Mobile is zo flexibel als een loden deur. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Dus let op wat je afsluit bij T-Mobile. Eenmaal klant heb je levenslang hetzelfde bedrag.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

09 April 2017, 19:46

Na overname van Vodafone rampzalig. Elke dag moet ik toch mobile thuis (tv) resetten. Onbeschofte klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ronald H

24 March 2017, 23:55

dit jaar naar vodafone thuis, krijg je opeens t mobile thuis. een ramp. heb nu al 16 dagen geen tv en de klantenservice is dramatisch komt 10 keer met een en dezelfde oplossing die niet werkt. neem nooit vodafone thuis, ze doen niet wat ze beloven, je zit zo een paar weken zonder tv of internet. dat er geen toezichthouder is die ze aanpakt snap ik niet, je wordt belazerd waar je bij staat. ik stuur ze nu een ingebrekestelling en dan beeindig ik de incasso, stelletje laaielichters zijn het.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anoniem

13 March 2017, 17:19

toen der tijd vodafone thuis afgesloten, probleem met de installatie zijn nu 3 maanden verder en nog steeds geen oplossing, wanneer je met de klantenservice belt wordt je opgehangen en onbeschoft behandeld, je kan nooit een manager spreken en nergens een serieuze klacht indienen.

ik zou T-mobile thuis NOOIT aanraden en ik ga zo snel mogelijk weer overstappen. echt schandalig hoe een bedrijf in deze tijd met zijn klanten omgaat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Wk

13 March 2017, 14:51

Van Vodafone thuis ongevraagd overgezet naar T mobile thuis. Wat een slechte service toen internet elke keer uitviel. Bijna een maand geen normaalinternet gehad en geen tv kunnen kijken. Een monteur had eerst een refurbished modem geplaatst die helemaal niet goed werkte. Echt heel slecht. Na een klacht krijg ik 9.82 euro terug voor geleden schade. Wat een aanfluiting. Ik zal T Mobile nooit aanraden. Dit is echt heel erg slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Janet

15 January 2017, 13:38

Hele slechte dekking met bellen. Internet is helemaal slecht.Klantenservice gesproken die waren gewoon onbeschoft en maken je uit voor leugenaar en willen het contact zo snel mogelijk afbreken. Klachtenbrief gestuurd al in november nog steeds geen antwoord gekregen. Ik raad iedereen af om T- Mobile te nemen. Helaas heb ik een 2 jarig abonnement afgesloten.
Nooit weer T-Mobile!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Selcan Ercan

05 October 2016, 13:11

Naar 14 jaar gaan we ( 3 abonnementhouders ) weg bij t-mobile dit omdat het laatste jaar geen netwerk dekking is op onze locatie van het bedrijfspand. Toestel valt in het gesprek meerdere keren uit je kunt dus niet normaal bellen. Tussentijds 4 maanden gelegen heeft onze toestel software problemen opgestuurd naar t-mobile reperatie. Zonder service rapport valt nu de dekking buiten de telefoongarantie terwijl dit wel toegezegd is en kunnen we een nieuwe toestel krijgen. Maar kosten zijn voor eigen rekening ! naar lang telefoon gesprek kunnen ze niet zeggen wat eigenlijk met de toestel aan ds hand is! T-mobile hierbij slechte communicatie , 3 keer naar de t-mobile winkel gestuurd en nu nog steeds geen oplossing! En geen netwerk bereik op locatie bijgaand blij dat ik naar een ander provider ga!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door frank

29 September 2016, 22:02

9 september nieuwe i phone besteld, zou 19 sept binnenkomen. We gaan 16 sept 2016 naar t mobile in veldhoven , foutje geen bestelling geplaats op 9 sept door medewerker. Medewerker werd thuis op zijn vrije dag opgebeld en kon zich de bestelling herinneren en zou het de volgende dag uitzoeken en erop terugkomen. Wij ondertussen nieuwe bestelling geplaats en wachttijd werd ineens 3 a 4 weken en uit coulance een hoesje van een paar euro. Op 27 september komen we erachter dat de bestlling weer een maand werd verlengd en verkeerde model besteld. Wij terug naar de winkel krijg je al;s antwoord van Guus een hogere in rang mensen kunnen fouten maken,. Ik zeg maar die hoor je dan wel te herstellen, nee werd niet gedaan door Guus en ineens konden we pas per 30 april 2017 een nieuwe bestellen op einde contractdatum., terwijl we al 2 maal een bestelling hadden gedaan en 71,00 euro bij zouden betalen. Toen werd er veel onvriendelijks en gelogen uitspraken door Guus gedaan. In overleg met T mobile terug naar winkel gegaan en bestelling geanuleerd, door al deze fouten. Werd nog niet eens sorry gezegd door Guus voor de fouten alleen oke. Daarna via t mobile besteld en restitutie gekregen en ze zeiden dat je beter een telefooon bij hun kunt bestellen dan in de shops, die vertrouwen ze zelf dus ook niet. Ga dus nooit in veldhoven bij t mobile iets afsluiten bij Guus of iemand anders daar want Guus is een hogere in rang en beslist.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Ontevreden T-mobile klant

26 August 2016, 16:42

Wanneer grijpt er iemand in? T-mobile geeft (bewust) verkeerde prijsinformatie over de belkosten. Dat is misleiden van potentiële klanten. Mag dat zo maar? Volgens mij is dat strafbaar. Zeer slecht in ieder geval.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nel Stehouwer

17 August 2016, 16:04

Ben een 80 jarige met laag inkomen en jaren prepaid klant bij T-Mobile.Kom ik in de shop op de koperwiek Capelle aan den IJssel praten ze me om een abonnement te nemen €6,95 .April 2016, ik internet nooit op de telefoon en schrok van de rekening binnen een maand kan je nog opzeggen ik reageerde 18 junie of het nog terug gedraaid kon worden naar prepaid.Werd geholpen door Wilma ze zag dat ik er geen gebruik van maakte ze kon wel internet er afhalen,dan werd het €3,95 daar was ik blij mee.Nu kreeg ik telefoon16 augustus van Leoni Schermer dat het niet door kon gaan.Eerts beloven en dan terug draaien sorry ik vind het niet kunnen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

09 July 2016, 02:01

verschrikkelijke ervaring! Toen ik wilde opzeggen werd ik zeer brutaal en onvriendelijk behandeld! Voor mij nooit meer T mobile. Ik ben nog nooit zo beledigd geweest

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door A.J

22 June 2016, 16:20

Wat is T-mobile een verschrikkelijke provider! Ze proberen je helemaal leeg te zuigen en als je, je abonnement wilt opzeggen via de telefoon wordt je zo onvriendelijk behandeld en hebben ze geen idee waar ze mee bezig zijn. Mijn abonnement zou aflopen in juni, je verwacht dan dat je abonnement vanzelf stopt. Dit is dus niet zo, je abonnement gaat vrolijk verder, maar de kosten zijn ook dubbel zo hoog. Dan wil je dit zo snel mogelijk geregeld hebben, mooi niet want de medewerk(ers/sters) steken hier een stokje voor en ze helpen je gewoon niet. Sterker nog, ze gooien de hoorn erop! Nu heb ik dus alsnog mijn abonnement niet op kunnen zeggen. Bedenk je dan ook 100000 keer voordat je een abonnement afsluit bij T-mobile! Want aan het begin zijn ze allemaal heel aardig, maar ho maar als het gaat om problemen oplossen ect. dan proberen ze je al het geld te ontnemen wat ze maar kunnen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door William Zwartepoorte

17 May 2016, 13:15

Een accessoires gekocht bij de T-Mobile shop in Maastricht. het betreft een Samsung Galaxy S7 edge led View Cover. Gekocht op 22 maart j.l..
Helaas Cover Led defect naar een paar weken. terug naar de MT-Mobile shop in Maastricht met de originele verpakking. Helaas ivm met contante betaling 70 euro geen kassa bonnetje meer. Door verkoper werd aangegeven als hij een aankoop datum zou hebben dat hij dit kon terug vinden in het kassa systeem.
Op dat moment wisten wij geen datum meer, thuis terug gezocht en aangekocht op 22 Maart bleek. Terug naar T-Mobile shop en werden bijzonder onvriendelijk behandeld door de aanwezige verkopers. Geen bonnetje dan ook geen garantie werd ons direct medegedeeld was onze verantwoordelijkheid niet de hunne.
Helaas was de eerste verkoper er niet die ons toegezegd had dat hij als hij beschikte over een datum het kon terug zoeken in het kassa systeem niet aanwezig. Normaal zit er een jaar garantie op dit soort Samsung Covers. Op het etiket van de verpakking staat manufacture date 15-02-2016. Helaas geen bonnetje geen garantie dus bij T-Mobile een bijzonder klant onvriendelijke benadering waarvoor een dikke negatieve pluim.
Dus koop nooit accessoires bij T-Mobile want als er iets mis is hebben zij hun klantvriendelijke voorwaarden klaar.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door kylian hermsen

11 May 2016, 12:56

je word nooit geholpen, je word belazerd, klantenservice kan je niet bereiken, en als je dan eindelijk iemand spreekt na 2 dagen krijg je geen hulp

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ton

09 May 2016, 20:22

Ik voel mij bestolen doordat t-mobile aan het eind van mijn contract de kosten ongemerkt en zonder verdere aankondiging heeft verhoogd van EUR 25 met telefoon naar EUR 42 zonder telefoon. Ik voel mij opgelicht en de klantenservice van t-mobile vind ik zeer onbetrouwbaar. Ze komen afspraken niet na, slechte vastlegging en als je daarover klaagt wordt je door de klantenservice afgeserveerd. Doe geen zaken met t-mobile!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door -

09 May 2016, 15:52

Al twee jaar klant, nooit problemen mee gehad. Alleen de abbonementen vind ik aan de dure kant

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Jan Buitendijk

06 May 2016, 14:15

Op 22 april een Huawei P9 met abonnement aangeschaft, waarbij ik keurig ben geholpen door een van de medewerkers bij T-mobile in Almere-Centrum (Traverse). Op Maandag 02 Mei bleek de oorplug niet meer in het toestel geklikt te kunnen worden….dus niet mogelijk om handsfree te bellen. Hierop teruggegaan en werd mij geadviseerd contact op te nemen met de service-afdeling van Huawei, vanwege uitgebreide garantie voorwaarden. De ervaringen met de service afdeling van Huawei zal ik een ieder besparen, maar als je daar mee te maken krijgt: veel geduld en succes gewenst. Vandaag weer terug naar T-mobile, waar ik wederom keurig te woord werd gestaan en na mijn verhaal nog eens aan de aanwezige medewerker en zijn leidinggevende gedaan te hebben PRIMA geholpen. Defecte toestel ingenomen en direct een volledig nieuw exemplaar mee kunnen nemen, dit zonder ook maar enige vorm van “dat men dit lastig vond, sterker nog men kon zich erg goed voorstellen hoe ik mij met de behandeling van Huawei tot nu toe zou moeten voelen.
Kan niet anders dan de complimenten maken aan dit gehele filiaal van T-mobile en kan iedereen aanraden hier naar toe te gaan ! T-Mobile Almere Traverse is wat mij betreft een voorbeeld voor vele anderen !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door anoniem

06 May 2016, 12:33

Ik ben erg ontevreden over t-mobile. Ze zijn heel vriendelijk als je nieuwe klant wordt, maar als je eenmaal klant bent helpen ze je nergens mee en komen ze hun afspraken niet na. Erg slechte klantenservice en je wordt gewoon voorgelogen in de winkel!
Nooit meer t-mobile voor mij en ik raad het iedereen af.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door ERWIN OVERDIJK

18 April 2016, 15:52

VIER JAAR KLANT EN PLOTS LOPEN ZEUREN ALS ER EVEN EEN REKENING EEN WEEKJE LATER KOMT EN DREIGEN MET AFSLUITEN ENZO. ALS JE DAN VERZOEKT OF ZE DAT IETS RUIMER KUNNEN OPPAKKEN KRIJG JE VAN EEN BEPPIE OP DE AFDELING TE HOREN DAT HET ZO IS ALS HET IS EN WORDT JE BEHANDELD ALSOF JE EEN KLEUTER IPV EEN KLANT BENT. CONTRACT GAAN WE DUS NIET VERLENGEN !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Ed

15 April 2016, 19:52

T Mobile heeft ons beltegoed van ruim 1400 euro met een maand opzegtermijn afgepakt. Blijven schermen dat men rechtmatig heeft gehandeld, maar na zo'n jarenlange klantrelatie doe je dit niet middels een sms. Loyaliteit moet je verdienen. Ook geen oplossingsbereidheid. Inmiddels principieel opgezegd en echt voor ons nooit meer iets van T Mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M. Beukema

15 April 2016, 10:13

Zeer slechte service als je een probleem hebt. Je wordt gouden bergen beloofd bij het afsluiten, maar staat volledig in de kou als er iets loos is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marlon

09 April 2016, 15:58

Oplader gekocht van be hello op aanbeveling van de verkoper van tmobile. Was absoluut een goede oplader en ik kreeg twee jaar garantie. De oplader is binnen vier maanden kapot en die garantie was helaas niet van toepassing. Kwalijke zaak, slechte service!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door dirk

04 March 2016, 13:45

Twee jaar lang altijd goed geholpen door t-mobile, vandaag ben ik zelfs via de t-mobile chat binnen 10 minuten geholpen aan een nieuwe en kosteloze simkaart met nummbehoud.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Eric

17 February 2016, 20:26

Let op! Bij het verlengen van je abonnement voor een jaar, wordt deze standaard door T-Mobile op twee jaar gezet. Als je dit probeert recht te zetten gaat dit bijna niet. Ook worden gemaakte afspraken niet nagekomen. Als je een medewerker via de telefoon om informatie vraagt, krijg je ineens een mail dat je een abonnement hebt afgesloten.
Waarschijnlijk krijgen de medewerkers per afgesloten abonnement en duur van dit abonnement betaald. T-Mobile zeer slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Bert

31 January 2016, 13:11

Al jaaren klant van t-mobile! Paar keer watproblemen gehad en altijd goed geholpen en prima service en vriendelijke medewerkers zowel telfonisch als in de winkels. heldere administratie.
Soms is de dekking wat minder? Vind ik geen groot probleem . Kortom tevreden klant...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Anonieme gebruiker

23 January 2016, 12:21

Slechte service en lange wachttijd. Ga nooit meer terug naar deze winkel. Personeel is vreselijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Anonieme gebruiker

24 December 2015, 14:28

Slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.
Als tmobile een fout maakt is het normaal dat hun met een oplossing komen om die fout goed te maken. Maar bij tmobile is het andersom de klant moet bellen om te kijken of tmobile bereid is om de fout die zelf hebben gemaakt willen oplossen.

Ben al jaren klant, zolang het goedgaat is het een prima provider maar zodra er iets fout gaat heb je er helemaal niks aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door marco

02 November 2015, 13:50


ik heb omstreeks april 2015 een nieuw toestel samsung note 4 edge in mijn bezit gelijk al problemen met de camera,hij kan zichzelf niet scherp stellen soms duurt dat enkele minuten is al 3 x opgestuurd geweest ikzelf ook mee naar samsung den haag iedereen die dat toestel in zijn handen krijgt ziet het probleem toestel koste bijna 1000 euro ikk krijg hem elke keer kapot terug nu heb ik de klacht bij het hoofdkantoor van tmobile gelegd en die doen niks voor mij ,ja ze kunnen hem nog en keertje opsturen ik zei ik krijg hem dan weer kapot terug, waarop die vrouw mij mededeelde ,ja dan heeft u een probleem en daar doen wij niks aan uuuuhhh ik pakte mijn fiets en reed naar het filiaal in delft waar ik de laatste dagen door die jongens goed ben geholpen staan er 2 andere waarvan 1 vrouw, eerst dacht zei het allemaal wel ff te doen voor mij en nu zegt ze ik kan hem wel omruilen maar dan tegen de galaxy 6 zonder edge en zonder niks waarop ik haar mededeelde ik ben nu al zolang met dit toestel bezig en nu proberen jullie omdat dat toestel niet meer leverbaar is om hem te ruilen tegen een simpel toestel,het enigste wat ik nu nog kan doen is en mooie reclame voor samsung en tmobile te maken en morgen maar weer op de fiets naar de service center van samsung in den haag want ook die zien wel het probleem nooit meer samsung en zeker ook nooit meer t-mobile

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door De domme klant

14 October 2015, 12:35

T mobile wat kan ik erover zeggen: de klantenservice is belachelijk slecht nadat je eerst een uur moet wachten om eindelijk iemand te spreken blijkt dat ze er echt nul verstand van zaken hebben en je eigenlijk nooit kunnen helpen! Daarnaast maken ze veel administratieve fouten en alles is de schuld van de klant of althans dat laten ze duidelijk blijken uit de manier waarop ze met je praten. T mobile heeft ook erg vaak last van storingen wat nogal vervelend is! Mijn advies kijk door naar een andere provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Thomas

09 October 2015, 17:39

Voor iedereen die erover na zit te denken over te stappen naar T-Mobile of om hun abonnement daar te verlengen. Verwacht geen service, tuurlijk heeft t-mobile goede dekking en snel 4g.

Echter worden er vaak fouten gemaakt bij de administratie (dubbele eerste factuur). En worden de bestellingen met mobiele telefoons slecht afgehandeld.

Ik heb zelf een iPhone 6S Plus besteld (als een van de eerste, dus wachtrij is geen probleem geweest) is T-Mobile mijn bestelling vergeten (Ik had mijn bestelling vandaag binnen moeten krijgen). Nu heb ik zelf telefonisch contact op moeten nemen met de klantenservice, waar ik overigens 2 keer ben opgehangen. En kreeg ik te horen dat zij geen levertijd kunnen doorgeven en dat ik minimaal uit moet gaan van 1-2 weken levertijd. Echter werd hierbij ook aangegeven dat er meerdere externe factoren een rol spelen dus dat dit niet iets is wat zij met zekerheid konden melden.

Ik heb aangegeven dat ik op deze manier niet langer klant wil blijven en kreeg hierop simpelweg het antwoord: Oke.

Ik ben zelf altijd erg blij geweest met T-Mobile en heb naast deze twee incidenten geen problemen gehad, maar ben zeer geschokt over de manier waarop T-Mobile met haar klanten omgaat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door tunc

05 October 2015, 12:53

het is een een bedrijf zonder inhoud niemand weet daar wat ie doet en ongelooflijk slechte klachten dienst wordt nooit iets opglost nooit meer ben of t mobile en als je vraag naar een leideing gevende dan reageren ze als of je naar de president van amerikka vraag


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door HPM Vinke

28 June 2015, 19:19

Heldere abonnement structuur. Perfect overzicht over verbruiksgegevens, tijdige waarschuwing indien bundels op 80pct verbruikt zijn. Heldere facturatie. Roaming/bereik in het buitenland goed, zelfs in de afgelegen gebieden in Frankrijk.
Snel persoonlijk contact mogelijk, bij aanpassing abonnement en bij opmerking over een bepaalde kostenpost.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Anonieme gebruiker

31 May 2015, 18:38

Na een 2 jarig abonnement te hebben gehad was ik redelijk tevreden over de dekking en service. Mijn abonnement verliep en ik had niet aangegeven dat ik een verlenging wou. Nu een half jaar later, krijg ik ineens een brief met aanmaning om 207 euro over te maken, bij een incasso bureau. Natuurlijk ben ik hier boos over. vooral om het feit dat ze me dus zomaar hebben verlengt. Heb niks gehoord, gelezen of gezien. Nu blijkt dat ze me meerdere keren gebeld hebben. Op het nummer van het abonnement. Dit nummer zat bij mijn tablet, die ik intussen verkocht had..

Belachelijk dus, zomaar zo'n grote rekening sturen. En maar zeggen in de reclame dat ze soepel zijn..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Marci

27 May 2015, 12:27

Net contact gehad met de klantenservice. Heb begin mei een abonnement aangevraagd. Gaat 8 juni in. Nu aktie waardoor mijn abonnement goedkoper wordt. Gevraagd om aan te passen aangezien mij abonnement nog niet loopt. En wat zeggen ze dan. Neeeee, want regeltjes zeggen ...... Kan verdomme mij die regels wat schelen. Open staan voor enige coulance en omdat mijn abonnement nog niet eens loopt alsnog andere abonnement invullen. Nee. En Ali B maar zeggen dat T-mobile zo flexibel is. Straks lopen alle abonnementen af van mijn familie. Verlengen vergeet het maar.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Peter

09 March 2015, 13:33

nummer behoud aangevraag bij nieuwe provider.
Afgekeurd door T moblle .
T-mobile weigert te vertellen waarom.
De nieuwe provider heeft het 5 maart aangevraagd voor 6 April.
Mijn abonnement heeft een maand opzegtermijn.
Zeer slecht van T mobile dat ze mij niet wil vertellen waarom.
De nieuwe provider zegt dat T mobile zegt dat er geen maand tussen zit. Nieuwe provider heeft het nu opnieuw aangevraagd, een hoopt dat het nu wel gaat lukken.
Ik vind het zeer slecht dat T-Mobile mij niet wil vertellen wat de rede is, het gaat over mijn contract en mijn nummer, 3 medewerkers gesproken zonder succes.


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nancy

13 February 2015, 13:44

Al verschillende keren contact moeten hebben met de klantenservice over diversen mis verstanden. Zo is er in het buitenland internet gebruikt terwijl ik roaming etc. uit had staan. Na een telefoontje was het binnen tien minuten geregeld en kreeg ik mijn geld terug. Mijn ervaring met de klantenservice is dat ze erg goed kunnen helpen en altijd op zoek gaan naar een oplossing. Dekking is prima, af en toe wat haperingen maar wie heeft dat niet.

Ik mag bijna verlengen en dat ga ik ook zeker doen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Anonieme gebruiker

01 February 2015, 14:07

In de winkel het internetabonnement opgezegd, later kregen we via een incassobureau rekeningen die we nog moesten betalen. Wij hebben altijd alle rekeningen netjes betaald. Toen ik de klantenservice hierover ging bellen kreeg ik een vrouw aan de telefoon die allereerst ontzettend onbeleefd tegen mij deed. Ze deed alsof ik achterlijk was, hier ben ik niet van gediend. Ook is het vervelend dat ze meteen beginnen met tutoyeren (je zeggen). Uiteindelijk vertelde deze mevrouw mij, nadat ze al een paar keer duidelijk had gemaakt dat ze op wilde hangen, dat een abonnement opzeggen niet mogelijk is in de t-mobile winkel. Er is dus in de winkel al tegen ons gelogen? Daarnaast was de vrouw aan de lijn niet klantvriendelijk en ongeduldig. Toen ik haar vroeg naar haar leidinggevende snauwde zij mij ook af. Al met al; spookrekeningen, leugens & een slechte klantenservice...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nick

20 January 2015, 10:03

Na 24 maanden bij T-mobile ben ik blij dat me abonnement bijna afloopt. Maandelijkse telefoontjes naar de servicedesk met klachten over het slechte bereik en na elk gesprek de conclusie zoek het lekker zelf uit zal ik niet bepaald missen, 50 euro p/m voor een 2g verbinding; 1 woord, Dramatisch.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door tim

13 November 2014, 13:43

Ik ben al heel lang klant van t-mobile, na afloop van mijn abboniment werd mij een abboniment aangeboden van ongeveer 13 euro, ik vond het heel goed diel en ik heb ja gezegd, maar daarna kreeg ik hele hoge rekeningen, ik heb naar t-mobile gebeld en het blijkt dat mijn abboniment 28 euro kost. op vraag hoe kan dat? ze hebben geen antwoord. het blijkt nu dat ik gedurende de hele jaar 28 euro moet betalen, terwijl mijn andere abboniment kostte 10 euro, die was voldoende voor mij, maar vondde aanbieding heel mooi. Ze willen ook niets opsporen en tegemoet komen. mijn abboniment verhogen kan wel, heel slim.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

13 November 2014, 09:59

Ik als zakelijke klant heb een miskoop gehad.
Het toestel bleek bij aankoop defect te zijn (beelscherm loop vast) waardoor ik de 2e dag weer in de winkel stond.

De medeweker (manager) stuurde mij na een reboot terug met de mededeling dat t wel goed zou komen. Later blijkt dat hij dit bezoek ook niet heeft geregistreerd.
De volgende dagen herhaalde t probleem zich weer en frequenter.

Ik weer terug naar de winkel met de mededeling dat t toestel echt defect is en ik graag een nieuwe wil.

"Dat kan niet!" zegt de manager van buikslotermeer. U kunt kiezen 3 weken reperatie zonder vervangend toestel (waar ze voorheen wel vervanging boden volgens abonnees) of wij ruilen t toestel om tegen een 2e hands gebruikt en gerepareerd toestel. Hoe oud t toestel is dat weten wij niet.

Ik kan dus voor een bij aankoop defect en een maand oud toestel een 2e hands gerepareerd toestel terug krijgen. Mijn 7 dagen consumentenrecht waarin ik t toestel zou mogen ruilen zijn hierbij natuurlijk verlopen.

Schandalig.

Verder maken ze reclame met hun 4-g die nog onvoldoende gedekt is.
Geven ze voor dezelfde abonnementsvornen verschillende prijzen en doen hun zakelijke klatten tekort.

Spijt van de overeenkomst die ik voor twee jaar ben aangegaan.
Nu kijken of die ontbonden kan worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door van Lierop

06 November 2014, 13:25

Zéér slecht advies door de medewerkers van beide T-Mobile winkels in Eindhoven. In beide winkels geweest en zeer nadrukkelijk om een bundel-wijziging gevraagd. Echter voorgelogen over het feit dat de bundel onder geen enkele manier aangepast kon worden. Na wat research en rondbellen (ben zelf geen ster met telefoons en de diensten hiervan) bleek dat de bundel in mijn abonnement gewoon omgezet kon worden naar onbeperkt bellen.

Maandenlang teveel betaald door hoge facturen, terwijl het voor 20 euro per maand extra opgelost kon worden. Nog een maand abonnement en dan is het bedankt T-Mobile!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door LevyM

29 October 2014, 11:34

Ik heb een vroegtijdig contract bij T-Mobile verlengt onder het mom van een super mobiel met een super abo aabieding. Inmiddels heb ik het toestel bijna een klein jaartje en heb ik het toestel al 4x ter reparatie aan kunnen bieden. T-Mobile heeft mij inmiddels al 2x beloofd het toestel te vervangen naar een ander toestel zodat mijn klachten eindelijk de wereld uit zouden zijn. Dit is geen enkele keer gebeurd. Daarnaast heb ik meerdere malen een terugbel afspraak met T-Mobile ingepland die Geen Enkele keer gehonoreerd geworden is. Toen ik T-Mobile hier op aansprak werd ik afgescheept met een bedrag van €10,- korting op mijn eerstvolgende factuur uit "coulance". Toen ik mevrouw hier op aansprak dat ik dit geen oplossing vond en dat ik graag een klacht in wou dienen hier over wou ze dit in eerste instantie niet eens doen. Ik heb veel moeten zeuren voor mevrouw pas haar werk als klantenservice medewerker wou doen. Op dit moment twijfel ik nog altijd of de klacht überhaupt ingelegd is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Anonieme gebruiker

11 October 2014, 18:26

Via de T-mobile app als overbrugging omdat ik door de internetbundel heen was voor 2,50 euro een internet bundel van 100 MB aangeschaft en deze bleek niet te werken. Gebeld met de klantenservice om geld terug te vragen want nu heb ik deze niet meer nodig. Blijkt de bundel maar 4 dagen geldig ipv een maand. Het bleek dat via de app de telefoon verkeerd aangemeld was op het netwerk. De telefoon moest weer herstart worden en dan is het probleem opgelost. Op het argument dat blijkbaar de dienst van T-mobile niet goed werkt (app en aanmelding via de app op het netwerk) wordt geen gehoor gegeven. Terugbetaling ook niet mogelijk. Nu gaat het maar om 2,50 euro en goed om te weten dat het geen zin heeft om geld uit te geven via de app en verhaal te halen bij de klanten service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,2

Review door J.Stultiens

11 October 2014, 17:41

Hallo,

In augustus 2014 een oplaadkabel gekocht voor mijn dochters Iphone 4.(€ 10,=)
Vandaag 11-10-2014 terug gegaan naar T mobile shop Weert.
Daar krijg ik te horen dat ze geen garantie hierop kunnen geven omdat ze niet de kabel kunnen doormeten. Opsturen kan wel, maar de onderzoekskosten bedragen +/- € 40,= als het b.v. een kabelbreuk is of zo.
Klantenservice gebeld 11-10-2014 met dezelfde vraag en het zelfde antwoord gekregen.
Wat een slechte service, want welke idioot gaat een voor een produkt wat 10,= heeft gekost evt. 40,= onderzoekskosten betalen.

Gemakkelijk verdiend T mobile
Nu gaat met dat niet om dat tientje , maar het is al de 2é keer en het gaat me om het principe!
Aan de kabel is verder niets te zien en heeft ook niet dubbelgezeten.

Echt een klantvriendelijk gebaar!

Dit is de laatste keer dat ik daar iets gekocht heb.

Jos Stultiens Weert

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door rebecca

05 September 2014, 18:02

koop een nieuwe telefoon met abbonnement samsung note 2
na paar maanden begint mijn telefoon problemen te krijgen .
geen ontvangst . mensen horen me praten als een robot als ze me bellen .
dus telefoon opgestuurd voor reparatie .
na de eerste x opsturen krijg ik hem terug met een brief dat er een software update is gedaan . Beetje vreemd want hij pakt mijn wifi die beveiligd is met code gewoon op en als je telefoon reset en opnieuw installeert hoor je dat ww weer in te moeten voeren .
Telefoon bleek nog steeds niet goed voor de 2de x opgestuurd
week later telefoon terug lekker snel dacht ik nog !
weer een briefje erbij onze technici hebben geen defect kunnen vinden .
Weer uitvoerig mijn mobiel getest weer opgestuurd nog steeds zelfde probleem .
Krijg mijn telefoon weer terug . en weer een briefje erbij dat er geen defect is gevonden .
enigzinds teleurgesteld bel ik t mobile op . want dit grapje duurt nu al een half jaar en mijn abbo is nog niet eens een jaar oud !
en elke keer als je hem op stuurt zit je wel weken zonder telefoon .
Omdat hij 4x opgestuurd is geweest zijn ze verplicht een nieuwe te geven .
De note 2 hebben ze niet meer . prima een note 3 wil ik ook wel en als ik moet bij betalen is dat ook geen probleem hij is immers nieuwer dan die ik heb .
Note 3 uitverkocht we hebben wel een s5 . Zwart of wit . nou zwart graag . oh zwart hebben we niet meer dan maar wit . U krijgt binnen 48 uur mail van de koerier om een bezorg afspraak te maken .
die mail heb ik niet gehad weer gebeld nee het is 62 uur !
nu ruim 70 uur verder maar weer bellen want ik heb WEER geen mail gehad .
En nu krijg ik te horen dat het 62 uur is vanaf het telefoontje van gisteren .
waar zijn jullie mee bezig t mobile . ben blij als ik weg kan bij jullei jullie zijn misschien goedkoper dan anderen maar om klachten over service te voorkomen verlenen we gewoon geen service meer !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Anonieme gebruiker

24 August 2014, 18:31

Al jaren klant bij T-Mobile. Nooit problemen gehad. Goede dekking, klantenservice zeer vriendelijk. Correcte afschrijvingen. Alles is TOP. Ik zal de komende jaren zeker klant blijven.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Anonieme gebruiker

11 August 2014, 12:57

Ik heb meerdere zakelijke abonnementen lopen bij T-Mobile. Nu is er 1 belangrijke telefoon kapot gegaan, deze moest opgestuurd worden, maar dan wordt alles gewist, zo zijn de regels. Begrijpelijk! Een vriend dacht misschien nog wel informatie uit de telefoon te krijgen, dus ik probeer de shop te bereiken. DIT IS NIET MOGELIJK wat een Bullshit!!! Ik kan en volgens de telefoniste kan niemand de shop bellen, ik moest er maar naartoe gaan. Dus ik moet mijn zaak dichtgooien, naar de shop rijden met het risico dat de telefoon al weg is??? En dat voor een telecom bedrijf!!! Niet telefonisch bereikbaar????? Wat een nonsens en afscheperij!!! Als ik een review op hun site wil plaatsten kan dat niet want de cijfers zijn te laag!!!!
Ik haal al mijn abonnementen daar weg en dat zijn er veel en ga gauw naar de concurrent, ze zien me daar nooit meer terug, wat een slechte en onbeschofte service!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

08 June 2014, 11:06

Ik ben al klant bij t-mobile sinds dat het nog orange was. Tot op heden nooit problemen met hun gehad. Dit beeld is in anderhalve week behoorlijk veranderd!

Ik heb geprobeerd om mijn contract te verlengen. Allereerst liep ik 4 keer tegen een slecht werkend informatiesysteem aan. 4 keer voor niets naar een filiaal toegereisd! Daarna een klacht ingediend, werd ik terug gebeld met een mooie actie. Ik wilde eerst even vergelijken en daarna eventueel tot verkoop overgaan. Bel je terug blijkt dat ze dat aanbod nooit mochten uitbrengen en ze wilden hier ook niet meer op terugkomen.

Wederom met klachten naar de servicedesk gebeld en hebben ze mij weer een mooie aanbieding gedaan waarop ik wel wilde ingaan. Het toestel verzenden is door mijn thuissituatie lastig en afhalen bij een filiaal was niet mogelijk. Het is dat ze bijna €100,- goedkoper zijn en de dekking gewoon goed is anders had ik deze moeite nooit gedaan!

De instelling van T-mobile op dit moment; "Maak het de klant zo lastig mogelijk om het contract te verlengen en nog 2 jaar klant te blijven......"

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door kees

10 March 2014, 20:12

Let op bij het aangaan van een T-Mobile abonnement. Dit wordt na het 1e jaar altijd duurder wegens 'inflatiecorrectie'. TMobile rekent de gemiddelde prijsindex. MAAR doet dit niet over het te betalen bedrag, maar over het abonnementsbedrag ZONDER korting.
Dus als je een abonnement hebt afgesloten met korting, stijgt na het 1e jaar je abonnementsgeld met 7% (!).
Argument TMobile: De korting is gen dienst, dus wordt niet geïndexeerd.
Vreemd, want andere tarieven worden ook niet geïndexeerd. Slimme marketingtruc van TMobile dus, maar niet bepaald een klantenbinder.

TMobile krijgt dan van mij ook de koude douche.


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door Anonieme gebruiker

09 January 2014, 21:59

t mobile van November is niet in staat om internet te activeren op abonnement

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Aicequeen

07 November 2013, 16:30

Abonnement met internet afgesloten, gratis nieuw toestel erbij, blackberry 9900. Na 2 en halve maand update voor bbm gedaan, kreeg blauw beeld in bbm. Resetten ed. heeft niks geholpen. Naar de T-Mobile winkel gegaan, ze zeiden het is een softwareprobleem, dat kunnen ze oplossen, dan moest de bb opgestuurd worden. Dit zou onder fabrieksgarantie vallen, dus kosteloos.
Vervolgens krijg ik na anderhalve week bericht van T-Mobile, het probleem zou zijn ontstaan omdat de telefoon is gevallen (is nog nooit gevallen, ga er voorzichtig mee om, omdat ik blij ben met dit mooie toestel). Nu heb ik een factuur gekregen van 160 euro die ik even moet betalen om de telefoon te laten repareren. Als ik besluit de telefoon niet te repareren, dan moet ik alsnog 40euro betalen voor onderzoekskosten.
Ik voel me flink genaaid door T-Mobile. Mede omdat ik weet dat ik zuinig ben met het toestel en ook weet dat er een software-probleem kan zijn na een update.
Vervolgens heb ik nog met de klantenservice gebeld, maar daar kreeg ik een onbeschofte vrouw aan de telefoon, die ongeïnteresseerd overkwam, zei iets uit te gaan zoeken, me in de wacht zette voor welgeteld TIEN minuten en doodleuk zei "hier kan ik niks aandoen".
Al met al dus niet tevreden met T-Mobile, vooral hun service niet, dit is geen service te noemen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door W Van Leeuwne

26 September 2013, 12:29

Zeer slechte service. 4 jaar klant geweest bij T-Mobile.
Na 2 jaar nieuw abonnement met internet aangeschaft. Voor nieuwe klanten was de tel. gratis. Voor bestaande moest ie €50,- bijbetalen. Hoezo klantenbinding.

Vervolgens een abonnement van €45,- . Internetverbinding was nihil. Geen of zeer slecht bereik en zodoende zeer traag. 2min wachten op laden van een simpele website.

Bij opzegging abonnement proberen ze alsnog een abonnement te slijten. Zeker niet gedaan. Verder een enquete per sms beantwoord (5 smsjes) maar geen enkele handreiking van T-mobile.

Ofwel zeer slecht bereik internet en zeer slechter "klantenservice".

Vooral niets bij T-mobile afsluiten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Sander

19 August 2013, 16:26

Na verschillende providers te hebben gehad ben ik toch wel het meest tevreden over T mobile. Nooit problemen gehad over slecht bereik. Helaas is dit met mijn huidige provider wel anders. Een goed voorbeeld van goedkoop is duurkoop.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Sonja

12 May 2013, 10:00

Prima Provider, goede en duidelijk service als je ze belt. De site en je persoonlijke pagina zijn altijd up to date.
Het enige puntje; ik vind het jammer dat ze voor bestaande klanten minder leuke aanbiedingen hebben als voor nieuwe klanten.
Tip! om bestaande klanten binnen te houden.. leukere aanbiedingen zodra je abonnement verloopt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Romi

09 May 2013, 14:46

Ik, ben jaren tevreden. T-mobile is tot nu mijn beste en best vertrouwde provider. Dus, ik geef T-mobile perfect!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Anonieme gebruiker

06 May 2013, 13:54

T-mobile heb ik al jaren.
Betrouwbaar netwerk
Geen problemen mee dan alleen hun administratie zo nu en dan..
Facturen zijn helder en overzichtelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door brei

17 April 2011, 20:25

Als voormalige Orange-klant overgestapt naar T-Mobile Flex abonnement. In het algemeen ben ik best tevreden over T-mobile, al zijn hun tarieven wel relatief hoog vergeleken met andere (sim-only) abonnementen.

Klantenservice met Flex is gratis en heb ik altijd als goed ervaring. Bij de contractverlenging naar Flex Sim-only is er wel iets misgegaan, wat 2 maanden duurde voordat het opgelost was. Ondanks die misser ben ik altijd vriendelijk te woord gestaan, zonder lange wachttijden. Ook het vervangen van een defect prepaid-toestel tijdens de garantie-periode is netjes en zonder problemen verlopen.

Dekking van KPN vind ik persoonlijk iets beter, maar heb verder nooit problemen met T-Mobile ontvangst gehad.

Klein minpunt is tot slot de website 'Mijn T-mobile' waarop je rekeningen kan bekijken. Vooral \'s avonds laadt die site slecht of kom je pas na een paar keer 'refreshen' waar je zijn moet. Op zich geen groot probleem, maar niet gebruiksvriendelijk. Rekeningen of belstatus klopte wel altijd overigens, dus daar geen enkele klacht over.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Mocelet

27 November 2010, 19:01

T-Mobile heeft het dik voor elkaar en serviceverlening staat hoog in het vaandel door zeer competente medewerkers.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door ikkenietweet

04 November 2010, 13:59

De dekking wordt de laatste tijd steeds slechter. Op de camping waar ik sta is totaal geen bereik.(omgeving Nijmegen) De internetsnelheid lijkt ook steeds trager te worden. Klantenservice bellen heb ik opgegeven. Op e-mail wordt meer niet dan wel gereageerd.
Kortom,ik zal mijn abonnementen zeker niet verlengen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door peter2

03 November 2010, 21:54

Veel uitval van telefoonverbindingen. Erg vervelend!

Op Terschelling e.o is helemaal geen dekking.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door yamal

13 August 2010, 17:49

Voorwaarden verslechteren aan de lopende band, doorgaans zonder dat daarover gecommuniceerd wordt door t-mobile. Sim-kaarten worden zomaar gedeactiveerd, je ontvangt post bedoeld voor willekeurige andere abonnees met jouw adres erop, houdbaarheidsdatum van beltegoed is niet inzichtelijk, enzovoort.

Klantenservice bellen = ga eerst douchen, ontbijten, alvast aan het werk en dan hoor je nét voor de koffiepauze voor het eerst een medewerker i.p.v. britney spears. Uiteraard zit de boel achter een duur 0900-nummer: hoe meer administratieve chaos e.d. des te meer geld stroomt er binnen bij degene die al die fouten maakt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Tyr O

06 April 2010, 10:50

overgestapt van orange: nu weet ik waar iedereen het over heeft als ze het hebben over wachten voor de klantenservice. Dekking is ook slechter dan orange, raar maar waar (orange is door t-mobile overgenomen). Over de abonnementskorting heb ik moeten nabellen, na een paar weken gefixed. Het nummer overnemen heeft 2 maanden geduurd. Ik belde orange (meteen een medewerker): jahoor het nummer staat klaar, kan meteen overgezet worden. Ik belde t-mobile (uur in de wacht): nee het is heel druk, we weten niks. Wordt je na een maand ook nog teruggebeld "om je op de hoogte te houden" met de mededeling "we zijn er nog steeds mee bezig". Ga dat eens doen dan... T'is dat het privé was maar zakelijk zou ik dus nooit aan t-mobile beginnen. Privé trouwens ook niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door mobileboy

23 January 2010, 10:16

Al 2 jaar tevreden met mijn T-Mobile. Valt me steeds meer op dat ik op plekken waar Vodafone geen tot matige dekking heeft T-Mobile het kunstje wel kan klaren. Tevens heb ik naast mijn T-Mobile een Vodafone abo, maar die gaat weg zodra het kan. Wat een prutsers zijn het. Maar T-Mobile daar in tegen is echt verbazingwekkend goed. Klantenservice snel en kundig. Facturen nooit problemen mee. Dekking is uitstekend en de diensten zijn verder ook prima te noemen. Tevens internet snelheid ook prima. Op veel plaatsten zelfs meer dan ze beloven. Kortom ik blijf waar ik zit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Richard71

22 January 2010, 20:08

Ik ben zeer tevreden over Tmobile, het netwerk wordt steeds beter, het is wel is waar niet zo goed als de netwerken van Vodafone en KPN, maar het verschil is nog maar heel klein!
Tevens zijn de voorwaarden van Tmobile veel beter als bij VF en KPN.
Ik heb 2x naar de klantenservice gebeld en ik had de indruk dat het personeel behoorlijk professioneel was. Ook waren ze heel vriendelijk.
Zeker nu met de nieuwe belbundels een echte aanrader!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door BenGenaaid

19 January 2010, 14:06

Ik was altijd heel tevreden over T-mobile, maar het laatse half jaar is dit gekelderd naar een dieptepunt.

Ik ging verhuizen naar het buitenland, en ben al vanaf aug 2009 bezig mijn factuur op mijn nieuwe adres te krijgen want ik wil het abonnement behouden (17ct/min voor naar nederland bellen met grenzeloos i.p.v. 52ct/min met mijn finse mobiel)

Vanaf augustus wordt mij al veteld dat dat niet kan en ik het contract MOET afkopen... om de drommels niet want ik heb FLEX en dat is onbeperkt houdbaar, afkopen staat dus gelijk aan diefstal.

Moeten afkopen staat dus gelijk aan een poging tot oplichting. Nergens in de voorwaarden worden voorwaarden genoemd m.b.t. verhuizing naar het buitenland. Dus algemene regels m.b.t. adres wijziging gelden zoals wel in de voorwaarden staat, (14 dagen vantevoren opgeven, ik deed dat al 3 maanden en voor de vorm per fax 4 weken voor datum verhuizing)

Het kon niet en het mocht niet en de klantenservice stuurde mij van het kastje naar de spreekwoordelijke muur.

Nu heb ik net mijn eerste factuur met acceptgiro in het buitenland ontvangen per priority post..... HET KAN DUS WEL!!! dat weten ze alleen niet op de klantenservice....hun managers vertellen dat ze wat anders moeten zeggen maar vooral niet toegeven... schandalig, je wordt gewoon keihard voorgelogen.

Diensten, ja voldoende aanbod, ze werken alleen niet of nauwelijks. FLEX notificatie SMS voor als je bundel op is en wanneer je nieuwe bundel is bijgeschreven.... werkt niet.
Belstatus op de webpagina my-t-mobile werkte afgelopen zomer 3 maanden niet (precies wanneer iedereen op vakantie was) en nu deze winter al weer niet vanaf ongeveer 1/2 december (toeval maar weer precies de vakantieperiode).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door tomtom57

17 January 2010, 18:53

nou ik ben dus al enige tijd klant van t mobile
eerst had ik rechtstreeks bij hun een abb maar omdat de verbinding nogal eens wegvalt heb ik het opgezegd want in de winkel maken ze er zich vanaf met o meneer dat horen we nooit
probeer m eens uit te zetten dan gaat het erna weer beter
nu heb ik nog een abo omdat het eerst orange was zit ik weer bij hun en heb ik weer dezelfde problemen
ga ook over naar een ander en niet naar telfort want die hebben me op mijn ander abb net voor meer als € 50 genaaid en dan beweren dat t mijn schuld is
klantvriendelijk noemen ze dat
behulpzaamheid is tegenwoordig ver te zoeken ze weten dat we toch moeten blijven bellen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door David_Susteren

30 June 2009, 16:57

Algemene Indruk: Ben al een aantal jaren tevreden klant.

Klantenservice: Ze helpen je in tegenstellen wat hier vaker beweerd wordt, wel erg goed. Natuurlijk niet meteen beginnen te schelden als je met een probleem zit. Dan zou je zelf diegene ook niet fatsoenlijk helpen toch? Tot nu toe zijn ze me altijd netjes tegenmoet gekomen bij eventuele problemen.

Dekking: Wordt steeds beter, had er niet echt te klagen over. Bij elke provider zijn er plaatsen waar het bereik minder is, ook in grote steden. Dat heb je bij T-Mobile ook, dat die minder bereikbare plekken wat uitgebreider zijn dan bij KPN en Vodafone is wel bekend, daarvoor zijn ze wel een stuk goedkoper. En heb vrijwel nergens gehad dat ik niet kon bellen, en komt het dan een keer voor heb je pech, 20 jaar geleden had je ook geen gsm.
3G dekking kan wel nog flink verbeterd worden wat ik merk in Limburg.

Diensten: Tevreden.

Administratie: Altijd alles duidelijk. Kwestie van paar x die factuur doorkijken als je die onduidelijk vind.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door fabiola

08 June 2009, 17:59

Ik ben erg tevreden over t-mobile. Ik reis veel en heb altijd een t-mobile flex sim bij me.
Deze gebruik ik alleen in het buitenland. Dus in de maanden dat ik in NL bent spaar ik mijn bundel op zodat ik me in op reis geeo zorgen hoef te mken dat ik over de bundel heenga.
De tarieven vind ik redelijk en ik heb behalve in Macau goed bereik gehad..Zelfs op een zeiltocht in de Caribean kon ik wanneer we 'land inzicht' hadden al gebruik maken van mijn telefoon.
De online rekeningen zijn overzichtelijk. Ook heb ik tot nog toe geen problemen met de klanten service gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Jazzy1979

17 September 2008, 00:45

Algemeen : Ben over het algemeen wel tevreden over de diensten van t-mobile en voor mij is de factuur ook duidelijk. Maar dit ook omdat ik een ex medewerker van de klanten service ben en ook op de facturatie afd heb gewerkt.

Dekking : Ben ik niet tevreden over, die vind ik ronduit slecht en ik ben woonachtig in een grote plaats, dus je zou zeggen dat het daar voldoende moet zijn, ook gezien de dekkingskaart, niet dus!
Dit is voor mij ook een reden als mijn contract verloopt, naar een andere provider te gaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door jimmy20

07 September 2008, 21:26

Klantenservice is gewoon slecht van t-mobile.
zeggen dat ze je terug bellen wat ze dus niet doen meerdere malen meegemaakt.
Problemen worden niet opgelost. Na 4 of 5 mailtjes en telefoontjes wordt het dan meestal wel opgelost.
maar voor de rest ben ik tevreden met t-mobile:P

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door koekie86

23 August 2008, 16:13

Er worden heel veel fouten gemaakt bij tmobile betreft de abonnementen. In de winkel teken je voor een bepaalde prijs, maar op factuur krijg je een ander factuur te zien.
Vervolgens bel je naar de klantenservice en daar moet je een half uur wachten voordat je iemand aan de lijn krijgt, en dan wordt je teruggestuurd naar de winkel. De winkel heeft niks te maken met de fout die tmobile heeft gemaakt, en belt naar hetzelfde nummer als de klant doet. En dan duur het ook nog lang voordat het recht getrokken wordt.

- klantenservice wachttijd is TE LANG!
- te vaak factuurfouten worden er gemaakt
- klant wordt voor niks teruggestuurd naar de winkel, terwijl klantenservice dit probleem ook kon oplossen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door gjnvh

24 April 2008, 13:40

heb nu bijna 3 jaar t-mobiel beval mijn best
alleen die klanteservice is echt kut
ging een andere gsm nr aan vragen om dat ik lastig werd gevalen
geen probleem
ik spaarde T-Mobile Extra punten en had ruim 3000 punten gespaart toen ik het nieuwe nr waren mijn gesparden punten ook weg
zo ga je niet met klanten om ze zijden dat de punten bij je gsn nr horden ik heb een nieuw nr genomen dus weg zijn de punten
en er echt ziek van geweest wou met mijn vrouw en dochter naar het Dolfinarium toe gaan van mijn punten gaat niet door bedank t-mobiel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,4

Review door Toyo

01 April 2008, 00:08

Na 5 dagen mijn abo beeindigd.
Bereik was hopeloos en dit werdt bevestigd door de klantenservice !!
Toestel retour gestuurd en alles zou verrekend worden, zei men.
Nu 6 maanden later, wacht ik dus nog steeds.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door johnny83

25 February 2008, 14:02

Over de klantenservice ben ik ruim tevreden mee. Had een keer problemen met het toestel en deze weer terug kunnen sturen.

Het bereik ben ik op zijn zachtst gezegd ontevreden over. Heb in de winkel waar ik werk geen bereik (en dat terwijl ik in een telecomzaak werk!!)
Ik ben ooit begonnen met Flex 20 en ben omdat ik meer belde overgestapt naar Flex 30. Nu wil ik weer terug naar Flex 20 omdat ik telkens weer over houd. Ik mocht helaas niet meer terug naar Flex 20!
Of ik mijn contract mocht afkopen voor de laatste 3 maanden was als reactie: "Nee, dat gaat niet!".
Internet op je mobiel erg traag en je moet hem minimaal een jaar afsluiten!! Nee bedankt T-Mobile! Tot ziens!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,4

Review door lex63

17 February 2008, 14:21

Ik bivakeer per jaar een halfjaar op mij boot, dan zijn er 3 mogelijkheden voor internet.

1 helemaal geen internet.
2 In haken op een onbeveiligd wifi netwerk in de buurt “indien aanwezig en sterk genoeg signaal”
3 Of een hsdpsa netwerk.

Ik heb jammer genoeg voor T mobile gekozen omdat het abonnement toen€7,- per maand goedkoper was, geld is toch geld. T mobile kost €69,95,- en Vodafoon €77,00,- per maand.

De ontvangst “dekking” van t mobile is in Amsterdam noord is zeer slecht. Ook op andere plekken en onderweg is het echt huilen.

2 van de 7 streepjes waardoor er niet in de HSDPSA mode gewerkt kan worden. Na het opstarten knipper de led even 4 x snel achter elkaar wat inhoud dat hij in HSDPSA mode werkt. Na enkele minuten gaat de led over gaat naar 2x knipperen wat inhoud dat hij over gaat naar de veel tragere Gprs mode.

Klagen, natuurlijk heb hun vele maal gebeld, het helpt niet ze kunnen er stomweg niets aandoen? Zonder extra steunzender in de buurt wordt het probleem niet opgelost, daar knijpt dan ook de schoen.

Je krijgt standaard antwoorden. Meneer wij werken er hard aan om de dekking optimaal te krijgen “dit roepen ze al jaren”. Ook kan het zijn dat het druk is op het netwerk en telefoon krijgt voorrang op data verkeer. Allemaal standaard antwoorden waarmee ze de klant zoet proberen te houden. Wat heb ik hier mee te maken ontbinding contract, maar dat gaat ook niet zo simpel, daar heb ik ook al informatie over verzameld.

Ik heb een soort van wurg contract getekend. 1 mei 2008 loopt mijn contract gelukkig ten einden.

Al jaren lopen mensen te klagen over slechte dekking van O.A. “gsm” in oud Amsterdam noord. Vervolgens wordt er niets aan gedaan. Velen zijn dan ook overgestapt of stappen over naar de concurrentie.

HSDPSA van T mobile heel leuk als de dekking goed is. Anders is het weggegooid geld. Hopelijk gaat T mobile hier nu eindelijk eens wat aan doen, door steunzenders plaatsen. Dit zal ook wel niet zo snel gebeuren dan komt de hele buurt in opstand denk hier bij aan actie groepen als “STOP UMTS”

Mensen willen graag een goeden verbinding als de antennemast maar niet bij hun in de thuin komt te staan.

Ik heb er geen boodschap aan betaal veel geld “te veel geld” voor een slecht product.

Lex

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door mwiedemeijer

23 January 2008, 14:42

Inmiddels ben ik reeds 6 jaar klant bij T-mobile en het bevalt me erg goed.

Ik heb nog nooit problemen met mijn factuur gehad, en ja: ik controleer wel altijd mijn factuur. De factuur op internet is heel gedetailleerd: met alle smsjes en belletjes die je gepleegd hebt.

Wat me zeker goed bevalt is T-Mobile Relax: zeer lage belkosten en zeer lage smskosten.

Het enige wat ik jammer vind is dat je als trouwe klant niet een echt goede aanbieding krijgt bij verlenging van je contract.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door marcvwmania

20 January 2008, 14:24

Goed, prima aanbiedingen bij 1 jarige abonnementen.
Goed, ben je jarig/Krijg je een kaartje/presentje.
Goed,flex abonnenent, beltegoed onbeperkt houdbaar en alles uit 1 bundel.

Slecht, niets...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door XoReP-1988

18 January 2008, 14:02

Bij mij stonden ze altijd bekend als een provider waar het één en al nogal mis ging maar het is positief verrassen.
Ik was gelokt door de hoge korting op telefoons die ze geven, verder hebben ze Flex bundel wat ik erg prettig vond omdat ik nogal van alles doe bellen/internetten/smsen/mmsen en aangezien ik toch niet me belminuten opmaak kan ik zo de rest van het restant betalen waardoor ik zo best goedkoop uit ben.
Ook PIT bevalt mij goed omdat het bij hun ook echt onbeperkt internet is, jammer is wel de lage snelheid die mij mede doordit hebben er voor gezorgd dat ik naar Vodafone over ga.
Wat namelijk ook wel jammer is dat het bereik toch nog redelijk vaak bij mij erg laag was (Ramplaankwartier in Haarlem bijvoorbeeld) en nog wat plaatsen waar ik vaker kom, dit was ook de rede dat ik ben overgestapt.
Ik heb verder trouwens altijd nette facturen gehad zonder fouten en ben door de klantenservice altijd netjes te woord gestaan.
Ook heb ik telefonisch kunnen opzeggen wat goed gegaan is (heb bevestiging binnen), ik heb alleen nog 2/3 maanden lopen.

Al met al een goede provider, alleen met dure HSDPA en soms wat minder bereik.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door JeeVee

14 January 2008, 14:33

Algemene indruk
Positief, maar zeker niet uitzonderlijk

Klantenservice
Mutaties blijken lastig te zijn. Aanbieding was niet correct verrekend, is gecorrigeerd via een T-Mobile shop. T-Mobile shop regelt de zaken snel en goed. Voor mij als zakelijke gebruiker was er zelf keuze uit een aantal "prettige" nummers mogelijk. T-Mobile shop is naar mijn mening te preferen boven de on-line shop. Aantal shops echter heel beperkt.

Dekking
Blijkt erg te varieren. Thuis in Eindhoven matig, terwijl de ontvangst in de auto meestal goed is. Ontvangst bij Hengelo vertoont gaten (geldt ook voor andere providers). Soms is de ontvangst via UMTS beter dan GPRS, wat op zich geen bezwaar is, maar wel de accu veel sneller (factor 2?) uitput. In het algemeen zitten er toch wel wat witte gebieden in de dekking (bijv. Oost Nederland, Limburg). In het algemeen is de ontvangst in gebouwen soms dramatisch slecht. Bijv. bij de AH Blixembosch Eindhoven en de MAKRO in Best is geen ontvangst mogelijk, terwijl andere providers wel doorkomen. De dekkingskaart op de T-Mobile site is redelijk accuraat, maar wel aan de optimische kant. Ook aan de grens met Belgie is de ontvangst problematisch, vooral gaande van Belgie naar Nederland.

Diensten
Dit is een sterk punt. Denk aan PIT met nu 128/32 kb/s (net verdubbeld voor dezelfde prijs!! On-line valt veel te regelen en te downloaden. Ook overzichten on-line. Alle belangrijke documenten zijn in te zien en/of te downloaden.

Administratie
Vaak de bron van frustratie bij een telecom-provider. Hier valt het wel mee, maar het houdt niet echt over. Rekeningen zijn ivm aanbiedingen soms lastig te lezen. Mutaties worden niet altijd correct doorgevoerd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door T i m

06 December 2007, 16:24

Meerdere abonnementen bij gehad, maar nooit problemen. Altijd een correcte klantenwervice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door nounou

16 November 2007, 15:15

...................................

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Yre

25 October 2007, 14:12

In 2000 mijn 1e abo genomen bij BEN. Een 2-jarig uitstapje gemaakt naar Vodafone maar sinds dit jaar fijn weer terug bij T-Mobile. Reden om destijds weg te gaan was omdat je voor smsen een aparte bundel moest nemen. Natuurlijk introduceerden ze 3 maanden later het flex abonnement...

Klantenservice:
Medewerkers van de klantenservice zijn vriendelijk en behulpzaam ook al stel je niet zo'n slimme vraag. Problemen heb ik zelf niet gehad. Mijn ouders wel en hun klacht is heel netjes afgehandeld door T-Mobile. Daarnaast zijn 'My T-Mobile' en het nummer 1202 erg handig. Je kan veel zelf regelen/checken zonder dat je weer de klantenservice moet gaan bellen.

Dekking:
In de BEN tijd wel eens slechte dekking ervaren in Brabant en Limburg maar met T-Mobile niet. Zelfs in Midden-Limburg bij de grens heb ik nog goede dekking!

Abonnement:
Ik ben erg blij met mijn flex abonnement omdat ik een onregelmatige beller ben. Tegoed is onbeperkt houdbaar en bij bellen buiten bundel wordt bellen en smsen alleen maar goedkoper. Zelfs 0900 nummers bellen gaat uit de bundel zelf! Bij Vodafone is dat helaas niet.

Administratie:
De facturen vind ik duidelijker dan die van KPN en Vodafone. Het tabelletje onderaan de factuur met daarin het verbruikte en nieuwe tegoed is erg handig.

Ik ben dus een zeer tevreden klant van T-Mobile. :D

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door mgielissen

23 October 2007, 21:57

In mijn woonplaats een betere dekking dan Orange. Bij Tmobile wel het nadeel dat ze geen all-in bundel zoals bij Orange hebben.

Het enige wat we bij Orange weg heeft gehouden is hun minder goede dekking dan bij Orange.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door snoes

15 October 2007, 09:07

Op 25 Juni 2003 een 2 jarig abonnement afgesloten bij GRATIS GSM.NL van 1200 minuten per maand en sms bundel. De actie was dat de sms bundel het 2de jaar gratis zou zijn. Dit heb ik niet gehad wat ik ook liet zien aan overeenkomst, ik heb het laten zitten. Maart 2005 mijn abonnement opgezegd, de opzegtermijn was toen 2 maanden, dus ruim voldoende. Omdat ik geen reactie op mijn opzegging kreeg heb ik, net even voordat het te laat zou zijn, begin april 2005, de klantenservice gebeld en gevraagd of ze mij opzegging hadden binnengekregen. Dat was niet het geval, gelukkig was ik op tijd en de dame van de klantenservice had mij een faxnummer gegeven dan zou ik het rechtstreeks nogmaals door kunnen faxen en zou het zeker in orde komen.
Zo gezegd direct gedaan, dus 2 maanden voordat mijn abonnement ten einde was!
Omdat het mijn abonnement op eind juni nog actief was, weer de klantenservice gebeld en wat denk je NIEMAND WIST IETS VAN EEN OPZEGGING en mijn opzegging zou dan vanaf eind die dag, eind juni 2005 pas ingaan volgens de klantenservice. Dat kon ik niet accepteren, verschillende brieven verstuurd met mijn klacht, waar ik niet ÉÉN reactie op heb gehad. Er werd keihard gezegd het abonnement is eind augustus 2005 ten einde.
Ik kon niet anders als mij erbij neer leggen en het is tot die tijd doorgelopen. Daarna heb ik een abonnement gekozen bij TELFORT vanaf november 2005 tot november 2007, ook dat is ruimschoots voor de 3 maanden opgezegd, netjes een bevestiging daarvan gehad en is per november 2007 afgelopen.
Omdat mijn belpatroon redelijk hoog is, heb ik overwogen een TMOBILE FLEX abonnement aan te schaffen met nummerportering.

Nu het allermooiste van het verhaal, IK WORD GEWEIGERD DOOR TMOBILE.
Waarom word en niet gezegd daarvoor moest ik maar contact opnemen met de klantenservice, maar de klantenservice zegt niets, stuur maar een brief.
Ik kon gewoon niet geweigerd worden ik heb toentertijd aan al mijn verplichtingen gedaan, zelfs nog langer en daardoor extra kosten kwijt.
Wat was de uitslag? Het is niet te geloven, ik zou nog openstaande nota's hebben staan die zelfs bij een incassobureau lagen, maar dat is onmogelijk,alle automatische afschrijvingen zijn gedaan,mijn abonnement is eind aug 2005 afgesloten en heb daarna nooit meer iets gehoord van TMOBILE.
Ik kan dit gewoon niet geloven, ik heb hierop gereageerd met mijn opzegbrieven en correspondentie die hierover gevoerd is, maar tot nu toe, een week geleden NOG NIETS GEHOORD.
IK zou eigenlijk helemaal niets meer te maken willen hebben met TMOBILE maar omdat het FLEX abonnement voor mij de voordeligste is, kan ik niet anders als deze kiezen.
Navraag ik mijn kennissenkring heb ik meer van deze situaties gehoord dus ik ben niet de enige! Wie heeft ook een dergelijke ervaring meegemaakt met TMOBILE en hoe is het verder verlopen?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door davidshimon

02 October 2007, 22:24

Beste lezers,
Tot voor kort ben ik atlijd tevreden geweest over T-mobile. Ik heb vanaf 19 juli mijn abonnement verlengd tegen de voorwaarde van mijn vorig abonnement. (ook bij T-mobile)
Het viel me op vanaf 19 juli mijn facturen hoger waren dan normaal. Ik heb besloten de klantenservice te bellen en het blijkt dat de voorwaarden zijn veranderd. Je betaald nu vanaf 60 seconden. Dus bel je 20 seconden dan betaal je voor 60 seconden. Dit is mij niet verteld en de klantenservice wilde niet de voorwaarden van mijn abonnement wijzigen. Om het een en ander duidelijk te maken. Ik heb een abonnement van 150 minuten voor 22,50 per maand. Ik heb 128 minuten gebeld en kreeg een rekening van bijna 34 euro. Met andere woorden dit is schandalig! Ik heb weer met de klantenservice gebeld aangezien ik me bestolen voel. Ik werd zeer onvriendelijk te woord gestaan en er werd mij verteld dat ze niets voor me konden doen. Ik heb op internet enige research gedaan en ben tot de conclusie gekomen dat dit wettelijk niet mag. Dit is pure consumenten misleiding! Ook heb ik ontdekt dat in 2003 t-mobile is teruggefloten door de ombudsman wegens het eenzijdig veranderen van de voorwaarden. Ook na de negatieve uitspraak voor T-mobile hebben zij slechte service verleend. Verder is de factuur onduidelijk weergeven. (ik heb note bene bedrijfseconomie gestudeerd en het is niet kloppend te krijgen) Ook is de klantenservice slechter geworden. De prijs is verhoogd zonder hiervan melding te maken. En de dekking is beroerder geworden. Tijdens het bellen valt soms de verbinding weg. Ook is de beller aan de andere kant soms slecht te verstaan. Een jaar geleden vond ik T-mobile ideaal en zou ik het bedrijf een 8 geven.
Naar waarheid geschreven!

Met vriendelijke groet,

David A.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Ramon1983

05 August 2007, 11:43

Al vele abonnementen gehad bij T-mobile (en ook Ben nog wel)

Altijd heel tevreden geweest over T-mobile, behalve de afgelopen paar weken, totdat de situatie uiteindelijk wel heel netjes is opgelost door T-mobile.
Ik moest weken achter geld aan wat te veel was afgeschreven door T-Mobile. Dit doordat een aanbieding niet goed was verwerkt in hun administratie/syteem ofzo.

Maar na dus een aantal weken, 4 of 5 telefoontjes met klantenservice, 1 brief, 1x invullen vraagformulier op site, 2 emails en een oneindig gevoel van "van het kastje naar de muur gestuurd te worden" - als je een klachtenmail stuurt en vervolgens door contractvernieuwing wordt gebeld.. - is het dan uiteindelijk toch heel adequaat opgelost door T-Mobile.
Daarom ben ik nog steeds heel tevreden over T-Mobile, ondanks de negatieve klank van het hierbovenstaande.

Echter, ik ben van mening dat als ik niet zo doortastend zou hebben gehandeld, of als ik in de eerste plaats niet attent was geweest op het incorrect zijn van mijn telefoonrekeningen, had ik een veel minder bevredigende resultaat weten te bereiken.. (wat wel teleurstellend is voor een bedrijf wat claimt klantenservice zo hoog in het vaandel te hebben staan, mijn zus bijvoorbeeld zou na 2x bellen naar de klantenservice al lang zoiets hebben gehad van: LAAAAAT MAAR en vervolgens zich laten duperen)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,6

Review door hans-26

01 August 2007, 14:23

er valt niet veel toe te lichten , ben zeer tevreden over geheel , had voorheen andere providers en met deze heb ik nooit problemen qua ontvangst, geen storingen en duidelijke adspraken, ook betreffende verlengingen met extra kortingen als vaste klant
kortom een aanrader !!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door Wobcat

20 July 2007, 21:06

Heb bij t-mobile een jaar geleden een abbo + tel genomen.
Alles verder prima, zeer snelle levering, overal goed bereik, geen klachten daarover.

Maar..... De aftersales :
Heb na een jaar het abonnement opgezegd en de sim-unlock code aangevraagd (12-07), via de telefoon, want zodra je abbo beeindigd is kan dit niet meer via je account. Op de site staat dat het binnen 5 werkdagen wordt verstuurd, na 7 dagen (19-07) maar eens gebeld met de klantenservice waar mijn unlock code bleef, volgens de medewerker was het eergisteren verzonden, vandaag (20-07)nog niks met de post. Maar weer eens gebeld, en volgens deze medewerker was er niks verzonden en kan het twee weken duren...
Zit nu dus met een toestel wat ik niet kan gebruiken, en een nieuw abbo wat morgen ingaat waar ik nog niks aan heb.
Helpdeskmedewerker die dus gewoon zit te liegen tegen een (ex)klant, zodra je sim-unlockcode gratis is aan te vragen kan het niet meer snel via de site, onjuiste info op de site.
Heb het gehad met hun, de andere t-mobile abonnementen hier in huis worden zo snel mogelijk opgezegd.

*edit*
Verhaal is (nog steeds) niet af....

In totaal tot nu toe 6x gebeld, ze beloven steeds vanalles, liegen je voor dat er van alles gedaan wordt (je wordt gebeld, krijgt een mail, brief is onderweg) meerdere keren. Maar het komt er op neer dat je gewoon aan het lijntje gehouden wordt.
Het is nu 31-07 en nog steeds geen unlock-code, ondanks meerdere toezeggingen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door chevy

14 July 2007, 12:03

heb de indruk dat t-mobile zich meer bezighoudt
met de toekomst dat met het heden dwz. de
kwaliteit van de dekking en gesprekskwaliteit want
daar hapert het nogal eens aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,2

Review door gcvanosch

06 July 2007, 16:25

Wil zo snel mogelijk mijn contract beeindigen. Dit puur vanwege het feit dat ik binnenshuis geen of zeer slecht bereik heb. Dit ondanks de gratis vervanging van SIM-kaart en het proberen van diverse andere telefoonmerken. T-mobile erkende dit ook en gaf korting op maandelijkse factuur. Werkt ook mee aan voortijdig stoppen van abonnement. Erg jammer want voor het overige was ik zeer tevreden over T-mobile. Zodra het bereik binnenshuis verbetert keer ik weer snel terug.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door Ome Gerrit

03 July 2007, 21:25

Director Online Service Unit
Vodafone

Geachte heer,

Ik heb uw bericht met belangstelling gelezen en ik kan u de reden geven waarom wij bij stichting preventel zijn aangemeld door t-mobile.

Ik had een twee jarig contract met T-mobile, ingaande 17 maart, 2005 deze was in combinatie met een Nokia telefoon met een maand bedrag 35 euro 50cts gekocht bij de Media Markt
De betaling heeft tot december 2006 normaal plaats gevonden, nadien heeft T-mobile haar incasso verplaatst van begin van de maand naar het midden van de maand
De afschrijving vond in eerste instantie gewoon plaats maar door het saldo te kort aan het eind van de maand werd het bedrag gestorneerd en later terug gestort.
Dit drong in eerste instantie pas tot mij door 20 februari 2007 toen de telefoon werd geblokkeerd en ik heb de openstaande nota's voldaan.
20 maart 2007 werd de telefoon voor de tweede keer afgesloten ( drie dagen na beëindiging van het contract)
Ik had toen al uw aanbieding van Vodafone zien staan en heb T-mobile daar op gewezen in een telefonisch onderhoud naar aanleiding van de openstaande nota's en het feit dat ik niet kon uitbellen.er werd toen toegezegd het contract met terugwerkende kracht te beëindigen en dat de verkoop contact met mij zou opnemen vanwege een nieuw contract.
Dit moet vandaag nog gebeuren.
Eind april kreeg ik weer een nieuwe nota van T-Mobile en ik heb hun er op gewezen dat het contract was beëindigd . ze hebben toen het toestel wederom afgesloten
Ondanks pogingen om het in de minne te regelen ( ik was bereid een goedkoper flex of relax abonnement te nemen ging men zich plotseling houden aan een nieuwe termijn van 3 maand opzegging.Dit betekende dat ik nog steeds voor de mobile moest betalen terwijl het contract op 17 maart 2007 af gelopen was.
Ik zit dus al met al meer dan twee maand ( 16-04-2007) zonder te kunnen uitbellen dit in afwachting van een reactie van hun om de zaak minnelijk te regelen.en op 25 juni hebben ze het abonnement omgezet in prepaid.

Ik zal nu ook de stichting preventel benaderen, daar T-Mobile een vordering claimt van Euro 209.37, welke ik ten stelligste bestrijd.

Kopie van dit schrijven zal ik ook aan hen doen toekomen.

Ik hoop dat dit voor u een reden mag zijn om als nog een overeenkomst met mij aan te gaan.

N.B
Ik ben meer dan 40 jaar klant geweest bij de PTT (KPN) en heb sinds 1986 mobiele telefoon.

Mag ik van u vernemen??

vr groet


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door paulienw

22 May 2007, 13:33

Heb inmiddels bij bijna alle providers wel eens een abonnement gehad. T-Mobile vind ik verreweg het fijnst. Voorbeeld van de goede service: Toen ik mijn T-mobile flex abonnement wilde downgraden kon dat probleemloos, terwijl steeds meer providers die mogelijkheid niet meer hebben. Het beltegoed dat ik had opgespaard voor het moment van downgraden werd zelfs cash op mijn rekening teruggestort!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Tazmania Devil

20 May 2007, 09:12

Algemene indruk:
Zeer goed. Waarom? Het is niet te duur, en heb de klantenservice nog niet nodig gehad. Alles is erg duidelijk.

Klantenservice:
Ik heb die nog nooit nodig gehad, dus geen mening hierover.

Dekking:
Ik heb vrijwel overal ontvangst. Niet overal even goed, maar op de meeste plaatsen (zoals thuis) wel 100%.

Al met al erg tevreden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door carmen_hk

01 May 2007, 07:31

Sinds 2000 heb ik een T-Mobile abonnement. Op dit moment maak ik gebruik van Sim Only Relax 300. Wat erg jammer is, is dat dit alleen belminuten zijn. Naast je belbundel moet je dus een extra sms/mms/gprs bundel aanschaffen.

De dekking in randstad is prima als je buiten staat, maar als je in de Kalverstraat een winkel te diep in duikt, valt het bereik weg.

De klantenservice kan ik altijd makkelijk en snel bereiken, maar de kwaliteit laat soms wat te wensen over, waarschijnlijk studentjes die willen bijverdienen.

Over de administratie valt weinig te klagen, alleen een keer bij verlengen was het eea niet goed gegaan, maar was de volgende factuur prima bijgewerkt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door xHNGx

30 April 2007, 03:04

Eind 2000 nam mijn moeder voor mij een abbonement bij BEN, ik was toen namelijk nog 14 jaar jong. Toen Ben naar T-mobile overging, ben ik klant gebleven. Heb nooit een ander provider overwogen. Wel vind ik dat vergeleken met vroeger, de prijzen toch iets duurder zijn geworden qua bellen.

Ik hoef zelden te bellen naar de Klantenservice, maar mocht dat eens gebeuren dan word ik goed geholpen.

Qua dekking vind ik T-Mobile goed. Ik heb bijna overal wel bereik en klaag niet als ik ergens een keertje geen bereik heb. Kan gebeuren.

Heb verder geen ernstige problemen gehad met de adminitratie en factuur.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Gert-Jan

16 April 2007, 06:53

Algemene indruk over T-Mobile is voldoende, sinds de overgang van Ben is het Ben gevoel weg. Alles is nu veel kouder geworden. Duitse degelijkheid.

Klantenservice is snel en goed, niet veel contact gehad maar zeer behulpzaam.

Dekking is de slechtste eigenschap van TM. Op kantoor helaas geen dekking, indoor dekkeing over het algemeen minder. Maar dat was bekend. Zolang de vergoeding hoger is dan de abonnementskosten, nemen we dat op de koop toe.

Diensten, Pocket Internet was de beste dienst. Betaalbaar voor wat men aanbood. Maar indien men daar geen korting op gaf, was het toch zeer slecht.

Administratie, door het Pocket Internet werd mijn factuur minder duidelijk. Hij klopte zelfs niet. Maar na contact met de klantenservice werd alles weer rechtgetrokken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door chuck

05 April 2007, 00:19

Ik moest betalen voor een simwissel... Hou ik niet van, aangezien verlies/diefstal altijd en bij iedereen wel eens kan voorkomen. En zo'n simkaartje kost ze maar een paar cent.

Klantenservice altijd vriendelijk, totdat ik aangaf dat ik m'n abonnement stop wilde zetten :-s. Heb in totaal 6 faxen moeten sturen voordat het abonnement daadwerkelijk stopgezet was. Zeer onprofessioneel.

Ben inmiddels GELUKKIG overgestapt naar een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door sudeke

04 April 2007, 20:23

Ik ben vanaf het begin bij T-mobile overgekomen van BEN. Heb nooit geen klagen niet over het bereik altijd en overal zelfs in het buitenland altijd.Klantenservice altijd vriendelijk,factuur nog geen fouten gezien is duidelijk.Flex abo, eerst gratis minuten vond ik minder was alleen te gebruiken in Nederland. Dus na 4 mnd buitenland moest ik die altijd weggooien.Ben nu zeer tevreden.
Een minpuntje vind ik in de winkel dat ze bepaalde zaken niet weten en mij bij mijn vragen niet kunnen helpen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door abt

23 March 2007, 12:32

ben nu al 3 jaar bij T-mobile,ga nu de vogende 2 jaar in
ben er zeer tervreden over.
klantendiest is ook heel goed,heb ik zeker niks te klagen over.
en dat ze aan je verjaardag denken vind ik ook een leuk idee van ze.
heb hier voor bij orange gezeten,had ik ook geen klagen over,alleen de dekking,daarom over gestapt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door ¤lindå¤

20 March 2007, 14:42

al 4 jaar zéér tevreden over TM.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door elsterno

18 March 2007, 23:57

Na twee jaar Vodafone weer over op T-Mobile. Altijd al tevreden mee geweest, maar destijds overgestapt, omdat de prijzen van verlengingen erg hoog waren en zij nog geen bel/sms gecombineerde bundel hadden. Nu echter Flex (40) genomen. Bereik hier is super, omdat er een zendmast op 50 meter van mijn huis staat, ook op andere plekken heb ik geen problemen en doet het zeker niet onder voor Vodafone.

Tevens heb ik met de klantenservice zeer goede ervaringen! Altijd snel aan de lijn en direct goed geholpen. Ook nooit problemen gehad met de facturering.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door GoTyce

10 March 2007, 19:06

Even namens mijn zus:

Het betreft een medewerkster van de klantenservice. Zij heeft mij geweldig geholpen in een vervelende situatie die onstaan was doordat ik mijn abonnement over wilde zetten van KPN naar T-Mobile.
Zij heeft veel moeite voor mij gedaan. Zij heeft KPN voor mij gebeld, mij zo snel mogelijk teruggebeld en het probleem zo goed mogelijk opgelost. Kpn had een fout gemaakt, waardoor het nummerbehoud niet goed verliep.
Dekking valt 100% mee. Rekening aanzienlijk omlaag! Kortom:ik ben een tevreden klant!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door gs-adventure

05 March 2007, 16:51

Prima provider. Echter het ontvangst is ruk. Thuis nooit te berijken, alleen op zolder bij het raam. Op beplaade plekken rond om mijn woonplaats (Alphen aan den Rijn) valt de ontvangst altijd weg.
Dit is ook onderkend door de KS. Kon meteen van het abo af. Dit echter af laten lopen. Zit nu bij Vodafone. Is iets duurder maar ben altijd berijkbaar. Zowel binnen als buiten. Verbinding is nog nooit weggevallen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,2

Review door GoTyce

20 February 2007, 11:26

Ik heb altijd een abonnement gehad bij KPN en Vodafone, maar elke maand te hoge rekeningen.
T-Mobile was voor mij een gokje, omdat er veel slechte en goede ervaringen zijn te vinden. Mijn ervaringen zijn echter positief.
De dekking valt me erg mee. Op sommige plekken, zoals in de kelder van mijn werk, of parkeergarage Amsterdam onder de Pathébioscoop, hebben zij als enige (UMTS)bereik.
Kosten zijn erg laag elke maand (Flex 30): ene maand verbruik ik erg veel, maar doordat verbruik buiten de bundel goedkoop is vallen de kosten dan alsnog mee. Binnen de bundel is T-Mobile Flex iets duurder dan KPN/Vodafone, maar dit wordt buiten de bundel weer goedgemaakt.
T-Mobile is ook de één van de weinige die veel subsidie geeft bij het verlengen van je abonnement, in tegenstelling tot andere providers.
Administratie en services zijn in orde. Een sms wanneer je over bundel heen bent is echt ontzettend handig.
Medewerkers van de klantenservice kunnen een tikje beleefder zijn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door bjorrish

18 February 2007, 17:45

Klantenservice is vriendelijk en voldoende behulpzaam.

Wij hebben een zakelijk mobiel abonnement bij T-mobile met 25 aansluitingen. Al deze aansluitingen zijn in het gebied "Land van Heusden en Altena" (Tussen Gorichem, Raamsdonksveer en Heusden). In dit gebied heeft T-mobile een slechte dekking op meerdere plekken en vooral in de dorpen Andel, Veen, Genderen, Babylonienbroek, Meeuwen, en Eethen zitten diverse plaatsen waar je vooral binnen in geen bereik hebt, en op straat een matig bereik. Ook als je de telefoon in je broekzak hebt en je haalt hem uit je broekzak dan heb je eerst geen bereik en als die uit je broekzak is dan loopt het bereik pas op.

Overige diensten zoals factuur en dergelijke zijn wel OK. Mobiel internet heeft in ons gebied ook nog bijna geen bereik.

Over de facturen is het meestal wel goed. Diverse kortingen die beloofd zijn moet je wel over nabellen, daarna maken ze het wel in orde.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door gozer12

17 February 2007, 19:25

Zeer slechte klantenservice. Ze zeggen dingen die ze over een paar maanden weer terugtrekken. Moet nu weer een paar maanden extra betalen. En ik kan niets bewijzen omdat ik het niet zwart op wit heb. De factuur is onduidelijk, ik moet telkens puzzelen wat nou bij me abbonementkosten hoort en wat extra. Internetsite is slecht, onduidelijk, veel verwijzen, pdf zooi enzo. FAQ is ook onduidelijk. Eerst was de site ook niet te bereiken via Firefox, maar nu wel. Het is maar dat ik niet de moeite wilt nemen om naar een andere provider te gaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Vredestein

09 February 2007, 19:26

Nooit problemen mee gehad. Ook aan de kust een goede dekking. Prima provider. Prima prijs.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door juliusvandermeer

28 January 2007, 19:57

Ben blij dat ik weer terug ben bij dat ik weer terug ben bij T-Mobile. Ben een beetje een T-mobile - Telfort hopper.

Ben naar T-mobile gegaan vanwege het onbeperkt internet op mobiel. Doe het nu een tijd bevalt erg goed. De dekking is in Groningen (stad) erg goed. Ook geen last van cappaciteitsproblemen, kan altijd bellen, zelfs met oud en nieuw!

Ook het UMTS netwerk is van goede kwaliteit en goed genoeg om te kunnen videobellen.

Ook met rekening nog nooit problemen gehad, al kan het lang duren voordat je je rekening ontvangt (is niet erg :) )

Klantenservice is niet makkelijk te bereiken, wachtrij meestal een kwartier. Maar voor de rest goed te woord gestaan, nog niet onbeschoft behandeld, dat was bij telfort wel anders!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door rzwolschen

19 January 2007, 10:40

Ik zit nu een tijdje bij T-mobile en het bevalt me uitstekend. Bijna overal goede dekking en tot nu toe geen problemen gehad. Ik zie geen reden om van T-mobile af te stappen.

Hiervoor had ik telfort, maar daar ga ik nooit meer naar terug. Vooral het dekkingsgebied was bijzonder matig.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door jocver01

04 January 2007, 15:48

de slechste provider heb er twee jaar gezeten had geen op veel plekken geen bereik niet in gebouwen op het strand in wassenaar en katwijk in reeuwijk maar ook in gouda erg slecht volgens t-mobile lag het aan het toestel maar in hetzelfde toestel een vodafone en alles perfect werd ook steeds afgesloten omdat er eeen wanbetaler met dezelfde naam was erg lekker als dat steeds gebeurt en hun konden er niets aan doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Speedlink

12 November 2006, 14:31

Ik ben reeds enkele jaren T-mobile abonnee en heb niets te klagen gehad. Kreeg met mijn verjaardag altijd een presentje, als je de klantenservice belt wordt je vriendelijk te woord gestaan, iets wat lang niet bij elke povider vanzelfsprekend is (vodafone!!).
Ik ben wat dat betreft vol lof over T-mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door unlocken

10 November 2006, 23:06

Dekking aan de kust erg slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Scummie

10 November 2006, 08:11

Ik ken T-mo van binnen en van buiten. Ze doen veel aan kwaliteit van de klantenservice en de extra diensten (los van het bellen). De laatste tijd is de KS wel wat minder geworden, maar dat komt door het management en niet aan de mensen achter de telefoon. Ik heb altijd dekking op een paar open spots na (rond de veluwe), maar dat is te verwaarlozen. Kortom het is een leuk en innoverend bedrijf, maar ik geef wel 1 tip: Hou de kwaliteit van je KS hoog, want dat was vanaf 2002 tot 2005 zeker één van de paradepaardjes.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door BertH

09 November 2006, 18:25

Het werkt, dat is mijn hoofd conclusie. De dekking is goed, de ks is waardeloos; bij een probleem wordt de oplossing altijd ten koste van de klant geregeld en is het een hoop moeite om dat achteraf recht te zetten. Qua flexibiliteit is het ook niks.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door jimmy20

05 November 2006, 19:47

de algemene indruk en klantenservice vind ik gewoon zeer goed omdat T-mobile goed bezig is en een goede indruk aan mij geeft. sta nooit lang in de wacht bij de klantenservice soms in een keer geholpen.
en wordt goed geholpen kunnen ze het niet snel oplossen dan wordt je gewoon binnen 1 a 2 dagen terug gebeld door de afdeling die erover gaat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Michielk

05 November 2006, 18:16

Ben reeds een aantal jaren klant bij T-Mobile en naar alle tevredenheid. De dekking is de laatste jaren alleen maar verbeterd en met de komst van UMTS zeer goed: ook onderweg in de auto of trein goed bereik. De klantenservice is zeer beleefd en correct en men weet meestal wel waar men over praat. Wat wel opvallend is, is dat de wachttijd de laatste tijd is opgelopen. Niet schrikbarend, maar je moet nu wel eens een aantal minuten wachten, waar je tot voorkort direct werd geholpen.

De diensten zijn prettig: web 'n walk en sinds kort thuis goedkoop bellen naar het buitenland met T-Mobile thuis. De online rekeninginformatie loopt wel eens wat achter, maar is over het algemeen wel handig.

Een prettige provider dus en ik zie dan ook geen enkele reden om over te stappen op een andere aanbieder.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door eelen000

03 November 2006, 10:49

Klantenservice is goed te bereiken.
Dekking heeft geen problemen voor mij behalve als ik verder het kantoorpand in ga waar ik nu werk. Maar alleen KPN heeft hier dan nog bereik.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door maria breedspleet

19 October 2006, 01:14

De dekking is bij mij goed, maar de 3g dekking laat te wensen over (UMTS,ed). Sinds de klantenservice zijn tijden heeft aangepast, lijkt ook wel of het aantal medewerkersis aangepast; je zit minstens 15 minuten in de wacht; oude dagen van weleer zijn weer terug.

Groot voordeel; je kunt alles nakijken en exact bijhouden hoe je saldo is e.d.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Velthuis

13 August 2003, 15:26

Volgens mij zit hier een foutje in TV. Bij providers kun je ook naar Ervaringen en dan kom je in de GSM Toestel Survey, waarbij "geen criteria gevonden" worden. Wel deze verplichte toelichting. ;)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-
Toon meer...

Schrijf zelf een review over T-Mobile

Beoordeling (*verplicht)
  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
tien + nul
=