Gebruikersbeoordelingen Tele2

Gebaseerd op 396 reviews
2,8
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk

Review door Anonieme gebruiker

30 March 2020, 17:17

Ik woon in buitengebied friesland en ik zit al zeker 14 dagen met een slecht Internet.
Tv kijken, daar ben ik al lang mee gestopt.
Hij is constant de zender aan het zoeken.
Ik ben dit bedrijf zat.
Ik ga een andere provider zoeken.
Het is eerlijk steeds slechter aan het worden.
5mps download 0.8 upload dus het werkt niet meer
de grootste tijd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door shirley

24 March 2020, 11:44

Alles wat er maar fout kan gaan gebeurt ook bij Tele 2,
Alles wat er maar fout kan gaan gebeurt ook bij Tele 2,

Ik heb geprobeerd een telefoon te bestellen bij tele 2 met abbonoment. Met de voorwaarde dat ik hem binnen 2 werkdagen in huis zou hebben.

De bestelling die is gedaan was helemaal niet mogelijk omdat er was aangegeven dat ik een telefoonnummer kon behouden die al 2 jaar niet actief was terwijl dat helemaal niet mogelijk is. Dit heeft mij 3 dagen gekost en zeker 6 telefoontjes richting Tele 2.

Tele 2 heeft dan ook de bestelling geannuleerd en heeft een nieuwe bestelling voor mij geplaatst. Ook deze bestelling zou binnen 2 dagen afgerond moeten zijn nadat ik de betaling via de link voor mijn nieuwe abbonoment zou betalen. Ik heb een aantal keren gebeld met Tele 2 dat ik deze niet heb ontvangen. Einde dag rond 7 uur en weer 6 telefoontjes verder ben ik er achter gekomen dat ze een verkeerde email hebben gebruikt en ik dus niks binnen krijg. Het probleem met mijn email adres wijzigen kan dus ook een week duren en kan tot die tijd niks ontvangen zoals bijv. mijn contract of de link voor het inplannen van mijn levering van mijn telefoon.

Mijn betaling die ik heb gedaan is een dag later ook niet verwerkt en moet dus wachten tot deze is verwerkt voordat ze doorgeven dat de nieuwe telefoon naar mij verzonden kan worden en daar een afspraak voor ingepland kan worden.

Ik ben nu een week verder en heb mijn nieuwe telefoon nog steeds niet en is ook niet onderweg naar mij. het was voor mij erg van belang dat ik hem nu al binnen zou hebben zoals beloofd zodat ik aan mijn nieuwe baan kan starten. Dit heb ik ook al vele malen aangegeven en er zijn allemaal beloftes gemaakt die niet na zijn gekomen.

Ook is er een medewerker die heel erg onbeschoft is geweest tegen mij. Hij heeft tegen mij geschreeuwd, mij op mute geplaatst, mij uitgelachen, mij uitgescholden, een valse naam opgegeven en toen de telefoon in mijn oor opgehangen.

Ik ben gewoon ten einde raad weet niet meer wat ik hier mee aan moet en ben erg bang dat ik mijn nieuwe werkgever hierdoor moet teleurstellen. Dit allemaal door de onkunde van tele2.

Mijn advies luid dan ook niks te bestellen bij tele 2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Henny

15 March 2020, 15:31

Heel vervelend dat tele2 geen winkels meer heeft, nu kun je alleen telefonisch contact hebben. Dit werkt niet altijd. Ik had een probleem met mijn telefoon, telefonisch kwamen we er niet uit.
Dan ga ik naar t-mobile, denk nog ze zijn toch samen een fusie aangegaan. Maar sorry t-mobile kan mij niet helpen. Heel vervelend!!!
Heb nog een jaarcontract, maar dan ben ik weg bij tele2.
Was altijd een tevreden klant.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Geert Bazuin

29 February 2020, 09:43

Mijn ervaringen met de klantenservice van Tele2 zijn bedroevend slecht. Ik vraag mij af of je als klant niet moet worden beschermd tegen zo'n bedrijf. Je bent echt overgeleverd aan ze en ik zou Tele2 dus echt afraden. Op allerlei punt ging het mis bij Tele2:
1. voor mijzelf was nummerbehoud niet mogelijk bij omzetting van pre-paid naar sim only, dus maar een andere provider gekozen want dan kon het wel.
2. mijn vrouw wilde haar sim only abonnement verlengen met een nieuw abonnement inclusief een nieuw toestel. Hoewel ze al twee keer eerder een toestel had gehad van Tele2 kon dit nu niet zonder allerlei aanvullende wijzigingen. (Overigens had het niets te maken met betalingen, die zijn altijd stipt gedaan.) Toen ook maar besloten om naar een andere provider te gaan en het lopende abonnement op te zeggen. En die opzegging was weer een bron van ellende. Allerlei fouten, geen communicatie etc. Wij hebben twee klachtenbrieven moeten sturen aan de directie en nog is alles niet goed opgelost. Het meest belachelijke is een creditnota die op 10 januari j.l. werd toegezegd. Afgelopen week bleek dat men was vergeten de nota te boeken, men zou het nu direct doen. Uitbetaling duurt dan bij Tele2 wel 2 maanden!!! Tele2 geeft je voor de facturen die ze incasseren maximaal een paar dagen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Petra Jacobs

20 February 2020, 11:32

Tele 2 heeft gewoon een incassobureau op mij afgestuurd omdat ik volgens hun niet betaald heb maar dat heb ik wel steeds weer alle bewijzen opgestuurd naar hun en het incasso bureau .
Ik heb nog nooit een brief of dergelijke ontvangen dat het naar een incassobureau over gezet zou worden als ik niet binnen zoveel tijd betaal dus dat is dan nog punt 1 punt 2 mijn zoon had daar eerst een sim only abbonement die al meer als een jaar niet meer bestaat maar daar ook nog steeds abbo kosten van en als je erover belt of chat kunnen ze het abbo niet vinden ik heb in juni mijn abbonement gekregen op de app e.d staat dat er al vanaf mei betaald moet worden ook als je daar over belt snappen ze je niet

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Anoniem

10 February 2020, 10:43

De telefoon van een vriendin van mij werd gestolen, dus ze belde met mijn mobiel om een nieuwe simkaart te bestellen. Heeft Tele2 dus MIJN simkaart geblokkeerd en een nieuwe opgestuurd in plaats van die van haar. Ik heb dus 2 dagen door hun fout zonder internet gezeten, maar een compensatie zat er niet in.

Daarnaast had, na een extra telefoontje, die vriendin van mij haar huisadres etc gegeven voor de nieuwe simkaart. Hebben ze het naar het verkeerde adres gestuurd. Inmiddels zijn we al een week verder!!

NOOIT MEER TELE 2!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

09 February 2020, 19:16

Sorry, normaal niet echt een reviewer. Maar ik heb geen goed woord over voor Tele2. In het kort om de volgende punten:
- Maximal 12mb/s midden in stad Utrecht
- Klantenservice die bijzonder weinig kennis heeft

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

08 February 2020, 02:53

Wat een oplichters!

In het buitenland een totale ramp en als je de klantenservice belt dan wordt je onbeschoft behandeld. Ze halen het bloed onder je nagels vandaan.

Nog nooit zulke domme mensen meegemaakt, want dit gaat natuurlijk een keer gigantisch fout als de verkeerde wordt opgelicht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door MJS

30 January 2020, 21:05

Wat een vreselijk bedrijf. Als ze je abbo niet kunnen afschrijven direct een mail dat je moet betalen anders wordt je afgesloten. En dat doen ze rap....en dan €28 rekenen. Onbeschoft call center personeel, die alle vragen omzeilen, er overheen praten. Je kan niet eens streamen naar Google chromecast iets wat ziggo wel heeft. Dan zeggen ze doodleuk dat je een extra kastje kan nemen terwijl ik uitleg geen kastje kwijt te kunnen en daarom een Chrome cast heb genomen. En er maar op terugkomen over een extra kastje nemen. Noooooooit meer Tele 2. Slechte trage dekking. Regelmatig uitval van de zenders. Heb melding gemaakt bij ConsuWijzer

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jessica

20 January 2020, 14:57

ince 1 week internet van tele2 genomen.
1week lang continu monteurs over de vloer, monteurs die je afbellen, terwijl je al een uur wacht, vandaag weer een monteur geweest. Nu laat hij ons zitten zonder internet. We hebben wel 1 week internet gehad, waarvan we 8x per dag er uit gegooid werden. Vandaag tele 2 gebeld en konden niks voor ons betekenen, we worden van het kastje naar de muur gestuurd. Wij willen opzeggen. Dat kon, maar aansluitkosten moesten betaald worden. Wij gaan geen aansluitingskosten betalen, als we niet eens goed interet gehad hebben. Wij vragen om iemand van hogerop aan de lijn te krijgen, en ineens hoeven we geen aansluitingskosten te betalen. Niks discriminerend maar het zou wel prettig zijn als je de monteurs van Kpn ook kan verstaan. Dus alles bij alles Tele2 is geen aanrader! Nooit meer dat ik maar hun toe ga!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Mylan de Groot

16 January 2020, 09:30

Wat een bedrijf. Beloven mij de volgende dag een nieuwe Iphone. Raken ze mn order kwijt...... Nu moet ik minstens een week wachten en ben ik mijn €100 aanbetaling kwijt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

08 January 2020, 12:10

Wat een bedrijf. 2x een half uur aan de lijn gehangen, eindelijk telefonisch tv en televisie aangevraagd. Kreeg maar geen mail, weer gebeld en dan wordt er aangegeven dat er nog niks van je bekend is. Ik ga opzoek naar wat anders

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door mattheus van beek

05 January 2020, 12:10

net onbeperkt met 5 gb per dag en vragen om extra data. BOETES en HERAANSLUITKOSTEN voor zogenaamd afgeslote als je een dagje te laat betaald.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mohamed

28 December 2019, 07:55

Super slecht verbinding ik ben van kpn overgestapt naar tele2 ik heb er spijt van ga niet naat tele2

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

27 December 2019, 16:33

Slecht werkend internet, via de klantenservice van het kastje naar de muur gestuurd, continu worden gebelt door onbekende nummers omdat Tele2 zo onnozel was om een bestaand nummer aan mij te geven. Al maanden lang een dubbele afschrijving gehad van 27eu omdat
Ik dubbel in het systeem sta. Klinkt simpel, maar oplossen kunnen ze niet. Ik heb nog nooit een recentie geschreven, maar MAN wat is Tele2 ruk. Alles wat mis kan gaan gaat mis, krijg je shit maar eens op orde.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bedrijf

25 December 2019, 09:22

Al 6 dagen bezig met mijn vaste telefoon nummer behoud over te zetten!! Ben alleen verhuisd naar een andere locatie, dus # van tele2 naar tele2 ik krijg nog geen reactie op mijn vraag wat houdt dit tegen * nummer behoud over zetten??!! Ik vind heel jammer en teleurstellend dit gebeurt al 4de keer
1ste. Thuis internet aansluiting = slordig geweest.
2de. Mobiele abo. Levering + nr behoud = slordig.
3de. Internet aansluiting # bedrijf = rommol.
En nu verhuizing doorgegeven nr. Behoud als 6 dagen.bezig niet gelukt. Tele2 Roteb provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door c a

12 December 2019, 08:06

Ben al maanden bezig het mobiele abb. stop te zetten Na overlijden schoonvader afgelopen mei Blijven het maar afschrijven ...Erg vervelend en ....eigenlijk schokkend dat je na je overlijden nog maanden door betaal ...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door NinaVL

28 November 2019, 08:26

Al 2 weken wachten wij op een oplossing voor ons probleem. We hebben een nieuwe telefoon besteld en een beschadigde telefoon ontvangen. Meerdere keren de klanten"service" gebeld, elke keer krijgen wij een excuus te horen “de betreffende afdeling is gesloten”, “wij kunnen hier niks van inzien”, “we wachten op het hoofdkantoor”, “het hoofdkantoor is niet bereikbaar”. Er is ons nu meerdere keren gezegd dat we teruggebeld zouden worden, hiervoor hebben we ook meerdere keren het telefoonnummer doorgegeven waarop we bereikbaar zijn, na 2 weken hebben we nog steeds niks gehoord. Het enige dat ik wil is dit toestel retourneren en een nieuwe ontvangen, het is te belachelijk voor woorden dat dit 2 weken moet duren en zo te lezen aan de berichten van andere klanten kan dit nog wel eens heel veel langer gaan duren. Ook zijn de kosten van dit abonnement dus al ingegaan, terwijl ik hier niks mee kan. Ik heb nog nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt. Ik zou niemand Tele2 aanraden, blijf er ver van weg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Johnny

27 November 2019, 04:26

Welkom bij Tele2

Trouw lid Tele2 sinds zonnet er mee is begonnen.

Ik wil graag mijn verloop van de laatste drie maanden bij tele2 even uitleggen.

Het is begonnen met een storing in september.

1 week lang geen telefoon en internet.

korte tijd later (+/-1 ½ week) de volgende storing.

Weer iets langer als een week geen telefoon en geen internet.

Daarna gaat het even goed en je raad het al een paar weken verder weer storing ,geen telefoon en geen Internet.

Na diverse middagen in huis te hebben gezeten om te wachten op Tele2 monteur (KPN)

Is het eindelijk gelukt om stabiel internet te krijgen.

Maar vraag niet om compensatie voor al dat leed want dan begint de ellende pas.

Na de tweede storing kregen we compensatie op 1 mobiel nummer onbeperkt internet en onbeperkt bellen voor 1 maand gratis upgrade en dit zou de volgende maand automatisch stoppen.

Je raad het al de volgende maand loopt het abonnement nog en kun je weer bellen.

De man aan de telefoon vond het heel vervelend en bood ons aan die maand het extra bedrag ook weer te vergoeden.

Daarbij wordt ons aangeboden om het abonnement aan te passen zodat die ook nog iets goedkoper wordt.

Hierbij vraag ik extra nog of ik mijn beide telefoonnummers wel kan behouden.

Antwoordt hierop is :Jazeker alleen het bellen wordt iets duurder.

Ik zeg geen probleem bellen doen we wel met de mobiel.

Tot mijn verbazing na weer een storing van Tele2 op 25 november kom ik erachter dat mijn telefoonlijnen het ook niet meer doen.

Dan toch nog maar even Tele2 bellen, wat blijkt ik heb geen telefoonabonnement meer.
Ze weten niet hoe dit kan maar willen het ook niet herstellen.

Als ik kijk op mijn factuur heb ik gewoon een abonnement en moet ik de hele maand november er ook gewoon voor betalen.

Als je dan vraagt of ze dit FOUTJE van tele2 kunnen herstellen zeggen ze doodleuk sorry dat kan niet we kunnen wel een nieuw nummer aanvragen maar helaas geen tweede lijn meer.

HUH, ik heb het toch niet opgezegd en ze hebben daar toch band opnames van, oh nee die zijn voor natuurlijk voor eigen gewin niet voor de klant ook al ben je 25+ jaar al lid.

+/- 25 jaar al een abonnement van Tele2 en ook al 10 + jaren 4 mobiele abonnementen van Tele2.

Maakt niks uit ze lopen er geen stap harder om ik denk dat ze al klanten genoeg hebben en ze er niet meer zo wakker van liggen :(:(:(.

Jammer, Jammer, Jammer dat ze zo met hun klanten omgaan.

Als je dan vraagt of je teruggebeld kan worden hier over is dat helaas niet mogelijk.

ik heb ze via de klantenservice bericht gedaan dat ik hierover contact wil.

Dat kan wel hoor als je geluk hebt wordt je binnen dertig dagen gemaild of gebeld.

Een zeer ontevreden Tele2 klant

Ik hoop dat ze me nog gaan bellen want ondertussen ga ik vast shoppen naar een andere provider en kijken wat ze me daar te bieden hebben.

Als je zo omgaat met je klanten kun je de klantenservice beter dichtdoen.

met vriendelijk groet

Johnny Koeleman

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door CK

21 November 2019, 14:36

Overgestapt van KPN naar Tele2, nooit moeten doen.
Mobiele internetsnelheid is ongeveer 10 tot 20x zo traag, maximaal 11mbs, in vergelijking met KPNs gemiddelde van 40 (in Twente / Oost Nederland).

Vroeger waren ze een goede provider, helaas is dit niet meer zo.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Alexandra

19 November 2019, 14:42

Voor mijn 86 jarige moeder heb ik jaren geleden een Tele2 abonnement geregeld. Aanvankelijk tevreden, maar de laatste tijd steeds storing aan het modem, waardoor mijn moeder zonder telefoon zit, dat is niet handig voor een hoogbejaarde nog zelfstandigwonende dame. Na ruim een uur aan de telefoon met de klantenservice, allerlei testjes (die wij allang hadden uitgevoerd) was het aanbod een nieuw modem, maar dan ook een nieuw contract van min. 12 maanden, juridisch onjuist en zeer klantonvriendelijk. We zeggen het contract op en gaan naar een andere provider!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

15 November 2019, 07:22

I extended my contract with a replacement phone with the promise of receiving it the next day. Even though I paid for the phone in advance, they still made me wait 2 days for a credit check. They then deliver the *wrong* phone to me and tell me that I have to wait another 5 days for them to process their mistake. I still haven't heard from them and every time I call them, they say that I have to wait for an "anonymous call" from them to arrange for the actual phone that I already paid for. In the meantime, on their website they show the phone model that I ordered as needing more than a week to be in stock again.
This is incompetence to the power of 100 and they clearly just don't care.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mark

14 November 2019, 21:21

Als je Tele2 hebt..... Geloof ik niet dat je een slechter bereik hebt dan waar dan ook in de wereld. Zo slecht. Nooit meer Tele2. Hun spotjes op televisie is zo naast de werkelijkheid. Betaal liever een paar euro meer in de maand, mensen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Addie Bosch

14 November 2019, 08:24

In en in triest als je, je moeder weg moet brengen en je zo behandeld wordt door tele 2. Schandalig menselijkheid kennen ze niet. Wacht maar tot jullie zelf dit gaan mee maken. Dan hoop ik dat jullie net zo aan de telefoon gehandeld worden als wij. Te triest voor woorden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sisca bosch

13 November 2019, 14:56

Tele2 schandalig. Gaat je onder naar de hospice om te overlijden. Kun je het abonnement niet opzeggen.
Stuur ons maar bericht als ze dood is.dan sluiten we het af.
Er wordt totaal geen gebruik meer gemaakt van telefoon. Televisies of internet. Ze moeten zich zweer diep schamen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Peet

09 November 2019, 20:00

Ik heb tele2 thuis en mobiel thuis valt mij internet er elke dag vaak uit en mobiel krijg ik vaak als ik bel naar iemand geen contact als ik aan het bellen ben zie ik niet dat iemand anders mij belt wisselgesprek al helemaal niet voicemail werkt dan ook niet en ik zie ook niet wie mij gebeld heeft ga maandag gelijk opzeggen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jitske

08 November 2019, 19:18

Wat is tele 2 slecht zeg iedere x die update de kanalen blijven hangen zo irritant denk dat ik maar ga overstappen heb dit nog nooit zo mee gemaakt. Ook vind ik ze erg duur voor zo weinig dat je heb. Dit kan en dit moet beter Tele2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Miftasd Jerotarlst

07 November 2019, 08:51

Hier een tegengeluid. Best tevreden over Tele2. Vele malen beter bereik en sneller internet dan Vodafone. Ook op plekken waar t-mobile slecht ontvangst heeft, in verre afgelegen dorpen, heeft Tele2 altijd goed bereik. Zelfs in Drenthe bereik. Je kan switchen van bundel gedurende de looptijd, maar helaas niet instappen in aanbiedingen (bij hollandsnieuwe kan dat wel). En 3g in het buitenland. Daar mag wel wat aan gedaan worden. Verder doen ze wat ze beloven. Handige app ook.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Anonieme gebruiker

05 November 2019, 20:51

Bij de storing in het piekmoment werd een werd een vergoeding toegekend. Bij aanvraag van de vergoeding wisten ze zgn van nix.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Farang

20 October 2019, 13:13

Ik heb mijn beoordeling maar een 1 gegeven, omdat er geen 0 bij stond.
Als ik zo alle reviews bekijk, zie ik steeds dezelfde problemen. Geen "klantengevoel". Het lijkt de belastingdienst wel.
Het volgende is gebeurd.. 3 jaar geleden ( april 2017 ) ben ik verhuisd naar een gebied, waar Tele2 nog geen kabels had liggen (?) . Dus moest ik overstappen naar een concurent ( Ziggo) . Moest ik, om het contract te kunne beeindigen, mijn huurcontract opsturen? Als ik mijn contract wil opzeggen, moet dit toch gewoon kunnen?
Maar goed.......... ik alles opgestuurd via de mail. Nooit meer iets van weer gehoord, tot januari dit jaar, 2019 .
Een brief van LAVG gerechtsdeurwaarders. Of ik nog even €667 kon overmaken i.v.m. achterstallige facturen??
Tele2 heeft nóóit mijn opzegging ontvangen ( zeggen zij) , die liep mijn contract gewoon door, dus ook de betalingen........ Contact gehad met Tele2 ,maar er viel niets meer te regelen. Boek dicht en betalen!!!!
Vervolgens had mijn vrouw een iPhone 6+ , van Tele2 . Op een dag....... Telefoon kapot. Via Tele2 in contact gekomen met Dynafix.
Enfin......... Telefoon opgestuurd, is aangekomen ( volgens de Post.nl app), maar die pipo's van Dynafix zeggen dat ze de telefoon nooit hebben ontvangen??
Post.nl zegt hem afgeleverd te hebben, en Tele2 weet van niets. Van het kastje ,via de muur weer terug naar het kastje.
De moraal van mijn verhaal :
Ga in zee met Tele2 op eigen risico.
Er zijn te veel betere dan hen.....
Klote-bedrijf
( Slechtere verwensingen worden niet gepubliceerd)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

16 October 2019, 21:04

Telefonisch beloven ze dingen. En als je na belt om te vragen hoe dat toch kan gebeuren krijg je te horen dat ze het niet kunnen vinden. Ja ja. Alles wordt bijgehouden. Zelfs de gesprekken...
Niet klant gericht. Meer om de verdiensten dan de klanten willen behouden. Wat ik belangrijk vind is de service. Dan betaal ik maar iets meer als ik maar juist wordt geholpen in plaats voor de gek wordt gehouden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Judith

06 October 2019, 10:57

Telefoon gestolen in Barcelona
850 euro buiten de bundel gebeld...
Tele2 wil geen kant uit en wil alles op de klant verhalen.
Denken niet met de mensen mee , alleen aan hun eigen gewin.
Erg slechte klantenservice.
Eerst gerust gesteld en daarna alsnog horen dat ze het gewoon gaan factureren.
Belachelijk bedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bouthoorn

04 October 2019, 16:22

6 september mijn nieuwe telefoon retour gestuurd want ik kon er niet mee bellen die functie was kapot. 7 september is mijn telefoon afgeleverd bij Tele2. Het is nu 4 oktober heb zo ongeveer 20 x gebeld waarom ik niets hoor. Niemand kan mij helpen de telefoon is zoek bij Tele2 ? Nu geven ze post nl de schuld ?? Hij is afgeleverd zie track en tracé code. Ik moet nog maar is voor de vijfde x een klachtenformulier invullen met een copie dat mijn telefoon afgeleverd is. Er zijn geen Tele2 winkels meer dus daar kan je ook niet terecht. Een wijze raad: service hebben ze niet dus je bent je geld en telefoon gewoon kwijt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Maxime

03 October 2019, 16:43

Ik ben onlangs overgestapt op Tele 2 en ben verschrikkelijk ontevreden. Ik ben woonachtig in Utrecht en heb nergens bereik, ik kan nauwelijks bellen of appen. Ik heb meerdere keren contact opgenomen met Tele2 en er werd domweg gezegd dat er niets aan gedaan kan worden! Nu kan ik 'kosteloos' overstappen, maar moet ik wel m'n telefoon van 450 euro in 1 keer aflossen!!! Schandalig wat mij betreft. Ook worden eenmalige aansluitingskosten bij mijn nieuwe provider niet vergoedt. Al met al een verschrikkelijke service. Raad het niemand aan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

30 September 2019, 19:40

Ik ben al jaren klant van Tele2 en heb nooit echt problemen ervaren totdat ik een nieuwe telefoon ging aanschaffen met abonnement erbij. Ik had dit allemaal netjes geregeld en mijn toestel zou bezorgd worden door Reviva, waar zij dus mee samenwerken. Vervolgens werd deze niet bezorgd maar werd er wel overal gemeld dat ik mijn toestel inmiddels had. De klantenservice daar is al helemaal verschrikkelijk dus ik heb 3 uur gewacht en niemand gesproken. De volgende dag heb ik gelijk Tele2 gebeld met mijn klacht. Mijn telefoon was 'verdwenen' en de order moest gecanceld worden. Dit kon dan wel 7 werkdagen duren en in die tijd zou ik ergens mijn geld terugkrijgen. Vervolgens moest ik dan opnieuw een order plaatsen en mijn toestel weer door Reviva laten bezorgen. Dit heb ik onmiddelijk geweigerd. Dus moest ik dan maar langs bij de Mediamarkt. De telefoonkosten die ik heb opgelopen door het bellen met Reviva kunnen ze niet vergoeden, dus dat is dan 25 euro de prullenbak in. Belachelijk dat een bedrijf als Tele2 samenwerkt met de prutsers van Reviva.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Arwen

25 September 2019, 20:52

Heb vandaag weer geen internet via mobiel data van Tele2. Dit is nu al maanden aan de gang en tele2 zegt mij dat dit aan de zendmast ligt. Ik zit op 1102BV ( amsterdam Zuid-Oost) maar ik zie dat er veel meer klachten en storingen zijn overal in het land. Wat kreeg u voor excuus? Van tele2, want 1zendmast die zo lang niet werkt of storing heeft mag toch niet zoveel hinder veroorzaken dat vele personen zonder internet en slechte telefoonverbinding zit?
Graag uw reacties wat u als excuus krijgt en welk gebied u zit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Anonieme gebruiker

20 September 2019, 07:43

Geen bereik op veel plaatsen waar andere providers dat wel hebben. Tele2 app werkt nooit / nauwelijks. Geen aanrader. Beter wat meer betalen dan zit je goed dan hier goedkoop aansluiten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Arwen

17 September 2019, 22:27

Ik ben al een aantal jaar klant van tele2, dit ging in het begin best goed. Had een snelle verbinding en men kwam de belofte , dat ik ECHT onbeperkt mobiel internet data verbinding halen na. Ik zat nl op een plek waar tele2 of andere providers mij niet konden voorzien van vast internet , dat zou enorm duur worden. Dus alternatief wat tele2 aanreikte was onbeperkt mobiel internet. Ik zei dat ik dagelijks , alles doe via mobiel: hotspot was nodig voor laptop, ik kijk graag streams, tv, luister muziek etc. Dit alles was geen probleem en de medewerker van tele2 raadde me aan om sochtends gelijk wat extra gb bij te sms’en via 1280 met code: nog 1gb.

Ik betaal dan 25,00 per maand en was hier blij mee. Het gong ook de eerste weken supersnel en goed. Totdat ik merkte dat verbinding steeds meer problemen gaf. Heb tele2 toen gebeld en zij stelden dat er toch wel veel gb’s Gebruikt werd. Ik heb daarop natuurlijk gezegd dat dit niet de afspraak was, had voor 2jaar een abonnement bij hen, juist onder deze voorwaarden. Een kennis van mij , die tele2 hiermee confronteerde en met juridische stappen dreigde deed dit kracht bij zetten. Daarna heb ik een lange tijd wel een redelijk tot goede verbinding gehad. Nooit problemen met telefoneren. Tot ik weer problemen kreeg en tele2 mij erop wees dat dit kwam ivm dat ik geen 4G had. Daar was ook volgens hen mijn toestel niet geschikt voor en zij hadden een mooi toestel voor mij , dat was dan wel weer wat duurder maar dan had ik zeker weer betere verbinding.
Dit was 7-18, heb dat gedaan en nu sinds een paar maanden heb ik last van steeds minder verbinding qua internet, maar ook nieuw is dat men mij niet verstaat als ik aan het telefoneren ben. Qua festivals, grotere massa mensen heb ik ook nooit eerder veel hinder van gehad maar dat werd steeds minder. Het lijkt alsof tele2 zelf mijn verbinding steeds weer naar beneden schroeft! En smoesjes gebruikt.

Ik heb vorige week contact opgenomen met tele2 en de gesprekken opgenomen.
Men zou me gisteren terugbellen maar deed dit niet.
Ik heb zelf gebeld en kreeg als antwoord, nadat we weer allerlei stappen hebben gedaan; zoals updaten naar 12.4 want dit zou het euvel zijn... ik zit gewoon zonder internet, telefoon werkt niet en lijkt me toch sterk dat dit alleen komt doordat ios12.4 nog niet is geïnstalleerd. Dit kan ik ook niet installeren omdat daar WiFi voor nodig is. Apple Support daarover gesproken maar die zegt dat ik dan een afspraak moet maken bij een computer winkel wat waarschijnlijk geld kost.
Degene van tele2 technische dienst zei me, dat hij zag dat de zendmast amsterdam Zuid-Oost kapot is en hij niet weet hoe lang deze storing gaat duren. Ik zei hem dat het dan toch raar is dat tele2 dat niet op hun site meldt, ook zie ik nergens reacties van mensen hierover.
Vandaag had ik helemaal geen internet meer. De maandelijkse kosten gaan wel omhoog maar mijn bereik, verbinding en telefoneren wordt steeds beperkter tot niets!

Ik ga als dit nog langer duurt de opnames online zetten en raad iedereen aan gesprekken op te nemen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

17 September 2019, 11:56

Dramatisch als het gaat om klantenservice, na ongeveer 20 keer gebeld te hebben is mijn nummerbehoud nog steeds niet geregeld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door R bosch

01 September 2019, 07:04

Tele2 laten een vrouw van 82. Zonder telefoon aansluiting zitten.
Mevrouw kan niemand bellen.kan geen alarmslaan omdat alarmering niet werk. Monteur schuift probleem bij kpn,of bij carint. Terwijl ze een abnoment heeft van tele2.
Probleem oplossen doen ze niet. Nu dagen verder en nog geen aan sluiting.
Mijn advies neem nooit tele2

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Yasmijn

28 August 2019, 09:41

4g router: Tele 2 ZAKELIJK : Veel storingen, foute factuur lage snelheid, bereik is soms nihil, maar het ergste, nog nooit zo'n desastreus slechte klantenservice meegemaakt. 9 verschillende mensen gesproken in een aantal weken tijd, die niet terugbellen als ze dat zeggen, het niet oplossen en niets van het onderwerp afweten. Ze zeggen de meest onwetende dingen, mijn mond is meerdere keren opengevallen. Schriftelijk wordt er niet goed gelezen en niets opgelost. Terwijl ik particulier wel altijd tevreden ben geweest over Tele2. Ik zou Tele2 zakelijk niet aanraden als je hart je lief is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Lin

26 August 2019, 14:29

Slecht netwerk sowieso... sommige plaatsen gewoon zelfs geen netwerk waar mensen met bijvoorbeeld kpn gewoon kunnen bellen en zelfs internetten. Een keer een GRATIS nummer gebeld (voor autopech) dit nummer was ook gratis vanuit het buitenland. Met andere providers is dit nummer toen ook gebeld en was het ook echt GRATIS. Alleen tele 2 telde voor een gesprek van nog geen kwartiertje 36€!!!! Dit nummer stond bij hun niet als gratis nummer gegregistreed. Zeker 5 keer klantenservice gebeld, vaak onkundige mensen en onvriendelijk. Uiteindelijk een botte mail dat ik geen recht had op geld terug. Kortom zeer slechte service!!!! NOOIT MEER TELE 2

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

26 August 2019, 08:41

Zeer zwak signaal op plaatsen waar ik werk, gewoon pech. Het slechtste mobiele netwerk dat ik tot nu toe heb gehad. Ik had een telefoontje in Telfort en Hollandsniuwe. Helaas is het probleem niet alleen op plaatsen zoals Warmond, Voorhout waar mijn vrouw me niet kan bellen . We zijn net terug van een vakantie in een grote stad en er was vaak ook geen signaal. Dit is mijn bedrijfsabonnement, dus een zeer slechte mening voor Tele2. TV-commercials hebben goed, maar niets anders. Ik schreef een e-mail en kreeg als antwoord een vraag over de adressen van klanten waar het probleem zich voordoet, omdat het bedrijf een enquête moet uitvoeren en ik nog steeds 4 dagen per week niet beschikbaar ben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door ChaCha

22 August 2019, 10:47

Voorheen Telfort en daarna Hollandsnieuwe gehad. Hierbij had ik geen problemen met de verbinding. Maar sinds ik overgestapt ben op Tele2, niets anders dan verbroken verbindingen en robot stemmen. Constant geven ze bij de andere kant aan dat ik niet te verstaan ben en dat ik klink als een robot of de verbinding valt constant weg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,2

Review door Deen Turenhout

18 August 2019, 17:31

Zodra ik ergens in het centrum ben of op plekken zoals Schiphol valt de verbinding zo goed als weg, pagina`s laden duurt dan minuten lang. Ook het bereik in Europa is waardeloos, in heel Hongarije heb ik nooit verbinding gehad en als ik dan bel kunnen ze niks voor me doen. Toen ik buiten de EU was proberen ik een sms te versturen om een bundel te kopen, volgens Tele2 is deze nooit aangekomen waardoor ik een rekening van 50 extra had de volgende maand, ik zal overstappen zodra ik de kans krijg. Erg jammer van zo een grote provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Job Machielsen

12 August 2019, 13:29

Ik ben overgestapt naar tele 2 vanwege hun voordelige aanbod en momenteel ben ik 2 maanden klant. Tot op heden heb ik nog geen gebruik kunnen maken van het "mijn tele 2" overzicht omdat de website gewoonweg niet werkt bij mij. Ik heb dit geprobeerd met verschillende browsers maar het probleem blijft bestaan.

Ondertussen heb ik 3 keer geprobeerd om het probleem te verhelpen door de klantenservice in te schakelen waarbij me de 1e 2 keer werd verteld dat het geen algemene storing was die binnenkort verholpen zou zijn. De 3e keer heeft de medewerkster nadat zij het probleem niet opgelost kreeg de verbinding verbroken en me laten zitten.

Daarbovenop is me een feitelijke internetsnelheid beloofd van 13 mb/s op mijn woonadres. Na een snelheidstest kom ik er achter dat de snelheid slechts 2 mb/s is.

Mijn advies: Kom niet naar tele 2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Kimberly

11 August 2019, 20:16

Ik was een tevreden klant bij NLE (12mbps abonnement), maar de aanbieding die Tele2 deed was erg aantrekkelijk (ook 12mbps), had ik het maar niet gedaan.

Enkele dagen geleden was de dag van de overstap, het vervangen van de NLE modem en digitale ontvanger ging soepeltjes en was erg eenvoudig, zeker omdat de verbinden over hetzelfde draadje binnen komt. Direct al was duidelijk dat er iets niet klopte, Netflix was onmogelijk, het afspelen van een gemist programma via de Google Chromecast bleek alleen mogelijk in 360p, en moest meerdere keren opnieuw aangezet worden omdat de verbinding was verbroken.

Ook het spelen van een online spel via de Playstation 4 was onmogelijk, eerst moest ik via het modem inloggen om de uPNP instellingen te veranderen (deze staat standaard op Nat-3 bij Tele2). Hierna dacht ik dat het wel moest werken, de internet verbinding werd gecontroleerd en er bleek maar 1.12MBps(!!) binnen te komen. Het spelen van een online spelletje was daarmee bij dit Tele2 abonnement verleden tijd.

Het eerste contact dat ik naar aanleiding van het bovenstaande had verliep enigsinzs prettig, de medewerker ging KPN aansturen en het zou helemaal goed komen. De volgende dag stond de installateur van KPN al voor de deur, na enkele aanpassingen moest de verbinding vanaf dat moment goed zijn.

Echter, nog steeds deden precies dezelfde problemen zich voor. Met een 1.12MBps download, en 0.88KB upload snelheid kreeg ik een flashback naar 1999, deze waarden had ik sinds die tijd niet meer gezien. Opnieuw contact met de klantenservice, ze vonden het vervelend maar omdat ik graag Netflix wilde kijken en online een spelletje wil spelen was dit abonnement voor mij volledig ongeschikt.

Ze vertelde mij dat de internetsnelheid tot 20mbps was, in mijn geval was het 12mbps, en daarvan 75%. Dus blijft er 9mbps over dat ik binnen zou moeten krijgen. Dit bleek echter alleen mogelijk wanneer ik de tv kabels niet had aangesloten, de WiFi volledig was uitgeschakeld. En er één apparaat bekabeld aangesloten is. En warempel, er bleek 9.2mbps binnen te komen.

Toen ik haar de belofte voorlas die letterlijk op de website van Tele2 staat bleek het allemaal te maken te hebben met de hoeveelheid apparaten die ik zou hebben aangesloten. Wat een onzin, omdat het zo op de website staat:

"Tele2 levert betrouwbare internetverbindingen via ADSL. Met internet tot 20 Mb/s heb je voldoende snelheid voor Netflix, YouTube, Spotify en tv in hoge kwaliteit. Ook tegelijk met je huisgenoten. En via wifi."

Verder staat er niets op het contract dat ik enkel 9mbps haal als alles uitstaat, er geen WiFi wordt gebruikt, en maar één apparaat bekabeld aangesloten zit.

Stap niet over naar Tele2, doe het niet! Ze zijn sinds dit jaar samen gegaan met T-Mobile, en wil ik niet een jaar lang nauwelijks gebruik kunnen maken van het internet ben ik bijna verplicht om het veel duurdere glasvezel van T-Mobile af te nemen. Ik wilde natuurlijk graag mijn aboonement annuleren omdat Tele2 haar afspraken niet nakomt, dit was niet mogelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

11 August 2019, 16:36

Gewoon niet doen. Internetverbinding is vaak weg, apparatuur goedkope troep en klantenservice heel bureaucratisch.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door J.Terpstra

09 August 2019, 17:30

Ik kwam thuis van vakantie en niets deed het meer. Géén TV zenders, géén vaste telefoon en geen Wifi. Na bellen met Tele2 kwam de gratis monteur een nieuw -gratis- modem plaatsen, geen voorrijkosten niets! Dus gewoon goede service en helemaal gratis...waar vind je dat nog? Ik moest door de storing meer MB's inkopen op mijn iphone en zelfs die extra kosten worden op de volgende rekening in mindering gebracht. Gewoon klasse, niets meer en niets minder.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Janna

09 August 2019, 17:27

Mensen komen alleen maar naar deze website om te zeiken over die 0,1% van de tijd dat er iets mis gaat. Ik ben al 4 jaar klant bij tele2 en ik heb letterlijk nog nooit een enkel probleem gehad. De dekking is goed, zelfs in minder dichtbevolkte gebieden, de abonnementen zijn relatief goedkoop en de levering verliep vlekkeloos. Bijna alles is zelf te regelen in de app of via de website. Echt een topprovider. Het liefst blijf ik voor altijd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anoniem

07 August 2019, 16:38

Tele2 is ronduit slecht in haar diensten. Ik ben erg teleurgesteld en krijg koppijn van een abonnement die ik heb afgesloten heb met een toestel. Dat toestel heb ik teruggestuurd binnen een week omdat het mij niet beviel. Post.nl geeft aan dat tele2 de zending heeft opgehaald maar te tele2 geeft aan niets te hebben ontvangen. Ondertussen betaald ik voor een abonnement met toestel die ik geretourneerd heb. Bewijs of geen bewijs wat ik wel heb. Onderzoek naar het verloren toestel niets helpt.
Ik vertrouw deze provider NIET en raad het niemand aan. LAAT JE NIET VERLEIDEN DOOR DE MOOIE TOESTELLEN WANT DAT KOMT JE DUUR TE STAAN.
Daar zit ik nu dus lekker mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

07 August 2019, 09:42

Ik heb een tijd geleden opgezegd. Dit ging al heel moeilijk vanwege dat ik onder bewind heb gestaan, wat ik toen dus niet meer deed. Vervolgens krijg ik geen post en mail na opzegging, heb ook echt om bevestiging moeten vragen. Meerdere keren moeten bellen over van alles. Heb alle apparatuur al in juli terug gestuurd en ineens nog een factuur waar ik niks van gezien heb. En nog steeds niet heb. En dan krijg je gelijk een incasso op je nek. Dan kunnen ze ineens wel je emailadres vinden!! Maar ook niet netjes af willen handelen. Daarom beveel ik tele2 niet aan. Heb gezegd deze review te gaan plaatsen en krijg vervolgens een antwoord van we hebben toch genoeg klanten! Nou mij in ieder geval niet meer. Erg jammer om zo behandeld te worden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Robroe

05 August 2019, 21:27

Is een Nederlandse provider maar in het buitenland één en al problemen. Wij zitten net 250 kilometer over de grens in Duitsland en ondanks het signaal ontvangst goed is hebben wij nauwelijks mobile internet. Behoorlijk frusterend, ook zakelijk moest ik online zijn en dat gaat zo niet lukken. Eerlijk gezegd ben over het overige wel redelijk tevreden, maar dit is wel zo belangrijk dat ik overweeg om over te stappen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,4

Review door Leon

27 July 2019, 14:27

Ga niet in zee met Tele2

Internet besteld. Geen moment internet ontvangen. Twee dagen lang getracht om de servicedienst te contacten, maar niet gelukt. Na 2 dagen contract geannuleerd (binnen de wettelijke termijn van 2 weken). Ik zat toch vast aan een jaarcontract. Onbegrijpelijk dat de ACM (Autoriteit Consument en Markt) niet ingrijpt, bij deze oplichters. Mensen wordt wakker en kies voor een betere en meer betrouwbare aanbieder. Laat je niet oplichten door deze leugenaars.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M.C. Tromp

19 July 2019, 20:41

Ben al vanaf januari 2019 bezig met opzeggen van de diensten maar elke keer verzinnen ze weer een andere rede om mij wel de factuur te sturen
Diverse mails dat het nu echt per 1 mei terugwerkende wordt opgezegd (opzeg termijn van dus blijkbaar 5 maanden terwijl ik per maand kon opzeggen.
Nu weer een factuur en ze heben een incassobureau in geschakeld.
Ze kunnen mijn .... kussen.
Voor iedereen die dit leest en willen overstappen naar tele2 doe het niet je komt nooit meer van ze af.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jelmer Tamis

18 July 2019, 20:15

Zeer slecht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sander

18 July 2019, 14:50

Leugenaars. Alweer.
Bij het afsluiten van mijn abonnement vraag ik of ik het altijd bij kan stellen. "Ja natuurlijk, op elk moment, dus het maakt niet uit welke bundel je nu kiest."
Ik ga 6 maanden naar Azië dus heb even geen data nodig, maar nu blijkt dat ik het alleen naar boven kan bijstellen.
Gezellig gesprek met de klantenservice die niet meer dan "kan niet", "gaat niet" uit haar mond kan krijgen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

17 July 2019, 14:38

Tele2 belazerd zijn klanten, ik zit in Duitsland op een kamping met twee GSM masten in de buurt. Het KPN toestel van mijn vrouw, heeft altijd 4 strepen en 4G ontvangst. Mijn Tele2 heeft 4 strepen en een E. Dus geen internet mogelijk. Ook als ik op 3G Instel werkt het niet. Instellingen telefoon meer malen gecontroleerd. Bij klantenservice wordt ik niets wijzer. Ik vermoed dat ze geen goede contract afspraken hebben met de Duitse providers en dat ze dus lekker hun zakken zitten te vullen over de rug van hun klanten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Helen

17 July 2019, 12:15

Verschrikkelijk !! Ik schrijf nooit een review maar hoe je hier behandeld wordt... nooit aan beginnen. Ze willen alleen maar factureren terwijl ze niet kunnen leveren.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

15 July 2019, 22:47

Wat een verschrikkelijke service. Er worden dingen beloofd die niet worden waargemaakt..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Remon

13 July 2019, 16:05

Ieder contact is tragisch, allemaal dingen beloofd, niets word waar gemaakt. Ik wil hier niet veel tijd aan besteden, maar ik moet het toch echt even delen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Harry

11 July 2019, 18:58

Het is 2019 en tele2 heeft geen 4G in andere Europese landen. Zelfs 3g werkt enorm slecht.

Zelfs niet in onze buurlanden België en Duitsland. Ik heb zo'n ongelooflijk spijt van mijn abonnement.

En wanneer ik een klacht indien krijg een automatisch mailtje terug met check je instellingen. Absoluut pauper service. Gelukkig opgekocht door t-mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dion frauenfelder

11 July 2019, 16:46

Zit gemiddeld 5 werkdagen tussen elk verstuurd mailtje, ben dus ondertussen 1,5 maand verder en nog geen centimeter opgeschoten.
Slechte telefonische bereikbaarheid en slecht/traag internet zijn de reden dat ik een overstap wil maken.
Vandaag gebeld of ik nog eens een reactie krijg zodat ik de eindafrekening kan betalen en eindelijk eens van deze waardeloze provider af ben.
Kreeg een collega van de persoon die mijn aanvraag behandeld aan de lijn die gaf aan dat de beste man even koffiepauze had en me terug zou bellen, raad u zelf maar moet nu nog terug gebeld worden en verder ook geen mailtje ontvangen.
Schandalig hoe gemakzuchtig ze zijn nu ze weten dat je geen klant meer wilt zijn.

TIP: Voor de paar euro die ze goedkoper zijn per maand is het echt GEEN aanrader.
Heb nog liever lebara dan nogmaals deze waardeloze provider!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

11 July 2019, 12:44

Ongelofelijk, de slechtste service die ik ooit gehad heb! Ik word nu al bijna 2 weken aan het lijntje gehouden en er is niemand die me wilt helpen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gio

11 July 2019, 10:17

Al 2 manden geen internet e tv heel slecht !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Monique Kool

09 July 2019, 16:34

Na veel problemen en eindeloos bellen met klantenservice
Is ons probleem naar volle tevredenheid opgelost door N.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Stanley

03 July 2019, 12:53

Van T-mobile overgestapt naar Tele2, waar ik met T-mobile altijd bereik en snel internet had is dat bij tele2 anders. Vaak net 3g bereik wat resulteert in erg traag internet. Jammer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Parvaz

27 June 2019, 11:50

Erg vaak wegvallende gesprekken, op klachten wordt niet gereageerd. Jammer!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Pieter van Tiel

26 June 2019, 15:22

Overgestapt naar tele2. Operationeel vanaf 5 mei j.l. Geconstateerd dat de tv ontvanger een gebruikte was. Vele telefoontjes gevoerd dat de tv aansluiting niet werkte. Op 25 juni j.l een monteur van tele2. Deze kwam al met een nieuwe tv ontvanger aan en constateerde dat de geleverde tv ontvanger inderdaad niet werkte. Na 10 minuten werkte alles naar behoren. Zowel beneden als boven. Omdat tele2 service in één van de gesprekken bevestigde dat een tweede verbindingsset benodigd was voor de tweede tv heb ik een tweede set van tele2 gekocht. Deze was echter niet benodigd. De monteur gaf aan dat ik deze na overleg met tele2 kon terugsturen en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Op 26 juni heb ik dit besproken met de service afdeling. Deze gaf echter aan dat dit niet mogelijk was omdat er een termijn was overschreden. Mijn verweer dat pas op 25 juni mijn tv door de monteur werd aangesloten en dat dit kwam door een inferieur defecte tv ontvanger kon niet rekenen op overmacht mijnerzijds. Regels waren bij tele2 nu eenmaal regels. Tele2, dat hier geen sprake is van coulance betekent dat ik het zeker niet lang zal uithouden bij uw club. U zult begrijpen dat ik tele2 nergens zal aanbevelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

19 June 2019, 13:34

slechte ervaring met Tele2. Helpt geen klanten, wacht een week al om internet weer geinstaleerd te krijgen nadat dit door hun fout defect is geraakt. Schande ,ik ben er klaar mee! .
service is daar 0.0, geen hulp niks nada noppes
ik word van de kast naar de muur gestuurd .Niemand neemt verantwoording .Na afloop van contract ben ik weg .Niemand zal ik ooit tele2 aanraden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door kleine ondernemer

18 June 2019, 07:41

Verschrikkelijk wat een bedrijf!
Het duurt 3 werkdagen voor een getekend contract wordt verwerkt vervolgens hoor je niks. En nu een week later moet ik zelf bellen hoe het met de levering van een nieuw toestel zit en blijkt dat er leveringsproblemen zijn en het nog minimaal een week duurt voordat de levering wordt bezorgd!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Marc Molenaar

17 June 2019, 14:21

Zeer klantvriendelijke klantenservice, goede dekking en ook snel internet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door Raymond

16 June 2019, 09:14

Heb jaren geleden een keer zaken gedaan met Tele2. Nooit meer, dacht ik wil ik in enige vorm nog iets te maken hebben met Tele2. Heb mij drie dagen geleden toch laten verleiden een nieuw abonnement af te sluiten, omdat de telefoon aanzienlijk goedkoper was dan bij andere aanbieders. Ik heb er nu al weer spijt van. Ik had een blauwe telefoon besteld en kreeg een zwarte. Heb daarna de klantenservice opgebeld en hun dit verhaal uitgelegd. Ik moetst de telefoon maar opsturen en het liefst onder rembours, de fout hebben hun gemaakt maar de kosten voor het opsturen waren voor mij. Echter vroeg ik wat nu als de telefoon onder rembours niet bij jullie aankomt, Tsja dan moest ik maar met de bezorgmaatschappij contact opnemen en proberen mijn geld terug te krijgen. Nu weet ik dat er in bezorgland regelmatig wat niet aankomt, dat is dus en risico. Het enige wat je dan kunt doen is een extra verzekering afsluiten voor de waarde van de telefoon. Maar al met al moet ik alle moeite doen voor een fout die hun hebben gemaakt en moet niet gekker worden. Echt waardeloos. Ik heb de telefoon maar gehouden, maar dit is echt de laatste keer dat ik nog ooit zaken met Tele2 doe!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door Jacco

07 June 2019, 13:54

Ik zit nu 4 jaar bij Tele2, eerste twee jaar (eerste contract) prima internet/belminuut levering. Na dit eerste contract merkte ik direct dat mijn internetsnelheid drastisch afnam. Ik heb dit tweede contract moeten uitzitten met troepinternet. Dit had niet te maken met de plek aangezien door het gehele land het internet slecht tot niet aanwezig was.
Gelukkig ben ik nu eindelijk van mijn contract af. Laatste 3 maanden heb ik zo goed als geen internet (door de snelheid) gehad terwijl mijn contract onbeperkt internet is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Anonieme gebruiker

06 June 2019, 08:27

Zeer slechte maatschappij..!! Je word binnen gehaald met lokkertjes en dan vraag je dingen specifiek na..!! Waarop je antwoord krijgt en op het moment dat het dan ook voorvalt dan weten ze in eens van niks en krijg je een boete aan je broek hangen.. ik vind het smerig..!! Ik ben tegen zwaar ontevreden en ik raad aan om hier niet naar toe over te stappen..!! Zeer slecht..!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

05 June 2019, 10:25

Tele2 maakt beloftes via MijnTele2 en de mail die zij niet na kunnen komen. Ik krijg de melding dat ik mij abonnement kan verlengen met toestel. Er wordt mij ook meerdere kregen dit toegezegd, maar dat die medewerker er geen autorisatie voor heeft. Doorverbonden en intussen 4 medewerkers gesproken die zeggen dat ze willen helpen maar niet kunnen. Tele2 maakt de belofte dat dit nu al kan, de reden voor dat ik deze melding krijg, maakt mij niet veel uit, ik wil een oplossing voor het probleem dat ik heb. Deze krijg ik niet en ik word doorverwezen naar het klachtenformulier die zij binnen maximaal 30 dagen gaan behandelen. Dit is geen service. De klantenservice geeft niet de service die je verwacht, breken je in het verhaal in, omdat je een goed punt wil maken en zij werken niet oplossingsgericht voor de klant.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sara

24 May 2019, 17:14

Slechter dan tele2 bestaat niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mischa

17 May 2019, 17:44

Ongelofelijk slecht bereik, heb helaas een 2jarig (zakelijk) abonnement afgesloten. Overweeg om de klantenservice een bod te doen om de boel te ontbinden. De website is slecht, slecht toegankelijk, nergens bereik, zelfs in de grote steden slecht tot geen bereik/dekking. Niets aan kunnen passen qua minuten of mb’s op de (mobiele) inlogsite. Heb binnen een maand al een nieuw abonnement afgesloten bij een andere provider, omdat niemand me telefonisch kon bereiken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

15 May 2019, 14:19

Slechte klantenservice. Behandelt je als klein kind en lacht je uit waar je geen verstand van hebt. Situaties telkens opnieuw uitleggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door R. Pross

14 May 2019, 10:34

Ik heb dus Tele 2 mobiel de tarieven die ze bieden zijn vrij scherp maar eerlijk onder aan de streep ben je te veel geld kwijt. Je hebt gewoon een wurg / woeker contract als het aan Tele 2 ligt want je automatisch incasso werkt structureel niet en wanneer je dit niet optijd door hebt word je structureel afgesloten hier komen dan ook nog eens 28 euro heraansluitkosten overheen, zeer lucratief dus. Dit zo maar zonder een mail of een brief te versturen met dat de automatisch incasso is mislukt. Ook worden mijn betalingen die ik handmatig overboek niet gezien, zelfs wanneer ik bewijs op stuur dat er wel betaald is willen ze het niet zien. Wanneer je een klacht over hun in dient waarin je aangeeft dat tele 2 zich aan hun verplichtingen moet houden word hier niet op gereageerd. Ik heb niet alleen mijn klacht per brief verzonden naar de directie maar ook op klacht.nl gezet, bij klacht.nl word de klacht gewoon afgewezen. Na 2 a 3 weken tijd heb ik nog geen antwoord gekregen, mijn reactie hierop is om het contract dan maar te ontbinden, deze brief heb ik aangetekend verzonden en is ontvangen en is ook voor getekend bij aankomst. Ook dit schrijven word compleet genegeerd, wanneer je ze hierover telefoonisch confronteerd dan zeggen ze "je kunt ons contract niet ontbinden." Erg merkwaardig want wanneer je een contract hebt met een bedrijf die zich niet aan de wet of voorwaarden houdt kan mag je volgens de wet het contract ontbinden. Het resultaat is nu dus dat ik een abonnement heb van Tele 2 die structureel te duur is door oneerlijke handels praktijken door dat tele 2 mijn klachten niet in behandeling wilt nemen en mijn betalingen weigert te zien waar je volgens tele 2 ook nog eens veel te lang aan vast zit. Ook heb ik een dreigbrief gekregen (duidelijk geen antwoord op mijn schrijven) dat wanneer ik niet nog eens betaal ze een incasso burau op mij af sturen en mij aanmeld bij preventel als wanbetaler, dat zijn 3 dingen waar ze al niet mee mogen deigen, ten eerste mag een incassoburau helemaal niet bij mij lans komen om geld te innen en dat ze je als wanbetaler registreren is gewoon smaad en laster.

Conclusie, sinds dat ik tele 2 heb ben ik veel te duur uit en heb ik er heel erg spijt van dat ik met dit bedrijf in zee ga.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Ellen

09 May 2019, 09:17

Wat een ontzettend slechte provider. Ik probeer al 1,5 week om online een contractovername van een mobiele telefoon te bewerkstelligen. Je komt er gewoon NIET doorheen. Je krijgt alleen maar nietszeggende, automatische mailtjes met de tekst dat het niet doorgaat. Als je belt krijg je of niets te horen (want privacy van de 1 of de ander) of je krijgt verkeerde informatie. Gaat nergens over. Bijvoorbeeld: de bijlages moeten in zwartwit in plaats van kleur. Lees je nergens!! Ik denk er hard over om mijn abonnement op te zeggen. Ik raad echt niemand aan om met Tele2 in zee te gaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

06 May 2019, 08:14

Ontzettend slechte service ik raad het niemand aan. Ik ben al gestart met betalen en heb abonnement aangesloten voor Wi-Fi en TV. Heb de pakket gekregen en móest het zelf installeren is niet gelukt aansluitingsproblemen ondanks het volgen van alles wat er telefonisch gezegd was en ook daarvoor moest ik 35 minuten wachten om geholpen te worden. Ze zouden een monteur sturen 3 dagen later de hele ochtend moest ik wachten van 8 tot 13.00 en in de ochtend werd ik gebeld dat de monteur niet komt en dat ik nu de hele middag moet wachten van 13.00 tot 17.00. Ondertussen heb ik nog stééds géén Wi-Fi en geen TV, maar ik betaal er wel voor en Owh ja ze weten niet of de monteur het ook nog kan oplossen en wanneer ik wel verbinding zou hebben en compensatie zouden ze willen maar hébben ze niet en klacht indienen kost 152euro voor mijn rekening. Kortom DRAMA HOPELOOS was ik maar niet aan begonnen!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hans

02 May 2019, 12:36

Kijk uit met Tele2 ze laten je gewoon door betalen als hebt opgezegd je abonnement. Ze maken je wijs dat je het niet hebt gedaan en laten je drie maanden voor niks betalen! Voor mij nooit meer tele 2 , het is een drama om er vanaf te komen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jaap- Gouda

25 April 2019, 16:47

Er wordt veel gescholden op tele2. Uiteraard komen alleen de negatieve berichten naar voren. Ik heb al jaren tele2 als provider voor Internet light en bellen onbeperkt. Mijn download snelheid is goed zou max. 14Mbps zijn ik haal met gemak de 12,5. Vrijwel geen storingen en mocht ik eens problemen hebben dan zijn deze snel en goed opgelost.
Wel moet ik hierbij vermelden dat mijn bekabeling niet het beste is.
Vanaf de meterkast naar de tele2 modem heb ik 12 m platte telefoonkabel, dat is niet de beste configuratie. maar toch nog een hoge snelheid.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door Alex

23 April 2019, 09:36

Wat een slechte provider, overgestapt van tmobile naar tele2 met optie waarbij ik hem elk maand kan opzeggen.
Werkelijk alles is drama. Vaak geen netwerk, zeeer trage internet. Zat vaker op 4g dan op 3g. Uiteindelijk gebeld met klantenservice met deze klachten, deze verbindt mij door met TD. Deze verteld mij dat de problemen aan mijn toestel ligt. Bij tmobile had ik dit soort problemen met mijn toestel nooit. Hierna besloten om mijn abbo op te zeggen. Zelfs dat is een hele moeite. Klantenservice verteld dat ik vastzit aan een abbo van 2 jaar en dat niet mogelijk is om op te zeggen. Uiteindelijk contract enzo opgezocht en met moeite opgezegd.
Vervolgens krijg je een enquete op je mail met vragen over je tevrendenheid bij tele2 met als laatste vraag of je teruggebeld wil worden over de antwoorden op de vragen. Enquete heb ik ingevuld en heb abbonementskosten teruggevraagd omdat ik vaak zonder netwerk zat. Niemand die belt of wat dan ook.
Sinds kort zit ik weer bij tmobile. Wat een verschil. Voor mij nooit meer tele2

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door B

15 April 2019, 08:35

Het zou pagina's tekst kosten om uit te leggen hoe bedroevend en schandalig de service van Tele2 is. Sinds vorige jaar ben ik bezig om een schandalige behandeling recht te zetten. Om te beginnen via de klantenservice, dan via een klachtformulier. Geen reactie of een reactie die helemaal niet over mijn klacht gaat!
Uiteindelijk een officiële brief per post met mijn klacht naar het hoofdkantoor gestuurd.
Geen reactie.
Nu gaat er een aangetekende brief heen, meer uit principe dan dat ik verwacht dat men met een reactie komt.
Het is werkelijk niet te geloven.
Het is net Noord Korea.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door leon

13 April 2019, 17:52

Ga niet in zee met Tele2, ... Hoe is het mogelijk dat er nog steeds consumenten zijn, die klant worden bij Tele2? Je zou denken dat de negatieve reviews eens ophouden omdat Tele2 geen nieuwe klanten meer heeft. Maar het blijkt dat Tele2 elke dag weer nieuwe slachtoffers maakt. Al jaren lang komen er nieuwe reviews van opgelichte klanten. Wanneer wordt de Nederlandse bevolking wakker?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Sven

03 April 2019, 15:54

Slechte dekking en geen oplossing. Router apparatuur is verouderd wat zorgt dat niet eens netflix werkt. klantenservice kan niet mee denken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Dylan Littel

28 March 2019, 15:46

Voor 23:00 besteld, morge..."over 3 weken in huis"
22-03-2019 op de vrijdagavond om stipt 21:15 het flagship toestel van Apple besteld, zodat deze de volgende dag in huis is, ik had namelijk dringend een nieuwe iPhone nodig i.v.m. werk. Dit werd dus de iPhone XS Max (kleur: goud), en natuurlijk, voor 23:00 besteld is de volgende dag in huis (ook op zaterdag). Tijdens de bestelling van het toestel (met 90% van de toestelwaarde als aanbetaling) het gehele proces van de betaling doorgelopen via iDeal. Na voltooiing van dit proces werd netjes het bedrag van mijn rekening geschreven en kreeg ik vervolgens GEEN bevestigingsmail vanuit Tele2 evenals iDeal. Dit voelde voor mij al niet fijn en/of betrouwbaar aan. Alhoewel iDeal als ook de tele2 website aangaven dat de bestelling is gelukt en dat "mijn toestel heel snel mijn kant op komt, gefeliciteerd"! Toch heb ik direct de volgende dag contact opgenomen met de bank en tele2 om maar eens na vraag te doen naar die bevestigings mail die ontbreekt.

De bank geeft aan dat het geld is afgeschreven naar een buitenlands rekeningnummer van Tele2. Het geld is dus netjes overgeboekt en er is niets mis gegaan.

Daarna maar met Tele2 gaan bellen wat het verhaal hierachter is. Ik kreeg een man aan de lijn die mijn zorgen begreep en het voor mij uit ging zoeken. Door deze klantenservice mederwerker wordt uiteindelijk aangegeven dat mijn betaling niet zichtbaar is en dat hij er verder niks aan kan doen. Hij geeft aan dat er een ticket wordt aangemaakt en deze na een week in behandeling wordt genomen, wat een flinke klap in je gezicht is voor zo'n prijs en de spoed die hier bij komt kijken.

Na 4 telefoontjes op de zaterdag maar besloten om af te wachten tot dinsdag. De desbtreffende dinsdag krijg ik een nette mevrouw aan de lijn die ook mijn zorgen begrijpt, ik heb namelijk nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen en nergens dan ook maar een melding over de status van mijn "Customer Complaint Ticket", ik heb er totaal geen overzicht op en heb dan ook geen flauw idee wat de status van de klacht is. Ook blijven alle gesproken mederwerkers het vreemd vinden dat mijn betaling niet zichtbaar is, dit zou wel het geval moeten zijn bij het doorlopen van een iDeal proces via de website.

Deze mevrouw gaat voor mij met een collega opzoek naar mijn geld en vind het aanbetaalde bedrag uiteindelijk onder de category "overig", zij stuurt een mailtje uit waarin ik mijn afschrift gegevens in moet vullen en belooft dat er binnen 2 dagen contact wordt opgenomen over de levering van mijn telefoon.

Vandaag de dag zijn de beloofde 2 dagen inmiddels weer verstreken en ben ik uiteraard zelf polshoogte gaan nemen, ik krijg te horen dat er nog steeds aan mijn klacht gewerkt wordt en dat Tele2 verwacht eind volgende week contact op te nemen. De klacht wordt namelijk pas na 2 werkdagen zichtbaar voor de desbetreffende afdeling, en kan dan ook vanaf dit moment in behandeling worden genomen, of natuurlijk... op een nòg later tijdstip.

Het is dus alweer bijna een week geleden dat de bestelling geplaatst is, er is beloofd het toestel de volgende dag te leveren, het geld is netjes overgemaakt, alleen de telefoon is niet netjes optijd geleverd. Natuurlijk heb ik er begrip voor dat dit wel eens mis kan gaan, maar daarbij ga ik er ook vanuit dat 1 telefoontje dit op kan lossen en niet 7 telefoontjes waarvan je nog steeds niet weet waar je aan toe bent en hoe lang het exact gaat duren. Het enige dat ik tot nu toe begrepen heb is dat het wel hèèl moeizaam gaat om een correcte betaling onder de juiste bestelling te plaatsen en mijn toestel netjes nog binnen 5 dagen te leveren. De service en de medewerking bij de mensen van de klantenservice is uitstekend, daar staat helaas tegenover dat de IT logistiek het laat afweten, echt zeer bedroevend dat dit zo lang moet duren. Voor mij voortaan gewoon weer een abonnement met toestel bij een duurdere provider die zich aan de gemaakte afspraken kan en vooral wilt houden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,4

Review door Anonieme gebruiker

27 March 2019, 18:31

Top bedrijf!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Maik

27 March 2019, 18:31

Ik heb wat problemen gehad met het verlengen van een toestel. Dit kwam omdat mijn geboorte datum niet juist was vanuit Tele2. Toen mijn telefoon geleverd werd vertelde ze mij dus dat ze hem weer mee terug moesten nemen. Daarna direct opgebeld naar Tele2. Nou moet ik zeggen dat de klantenservice onwijs goed te bereiken is (in tegenstelling tot bijv. Ziggo of KPN). Direct alles kunnen wijzigen en nieuwe levering kunnen maken. Top bedrijf! Zeker een aanrader als het alleen al gaat om de klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Maik

27 March 2019, 18:30

Ik heb wat problemen gehad met het verlengen van een toestel. Dit kwam omdat mijn geboorte datum niet juist was vanuit Tele2. Toen mijn telefoon geleverd werd vertelde ze mij dus dat ze hem weer mee terug moesten nemen. Daarna direct opgebeld naar Tele2. Nou moet ik zeggen dat de klantenservice onwijs goed te bereiken is (in tegenstelling tot bijv. Ziggo of KPN). Direct alles kunnen wijzigen en nieuwe levering kunnen maken. Top bedrijf! Zeker een aanrader als het alleen al gaat om de klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Johan

21 March 2019, 22:37

Ik heb sinds dag 1 slecht bereik. Vrienden, kennissen, familie belt mij vaker en krijgen geen gehoor omdat mijn 4G netwerk spontaan uit valt. Of ik nu in Kerkrade ben of in Maastricht of in Apeldoorn, mijn netwerk blijft weg vallen. Ik heb mijn tele2 sim kaart in verschillende toestellen gebruikt maar het probleem blijft zich helaas voor doen. Uiteindelijk heeft de technische dienst van tele2 mijn instellingen op afstand veranderd toen dat ook niet hielp, hebben ze mij een nieuwe sim kaart toegestuurd. Alles geprobeerd maar het probleem is nog steeds niet opgelost.

Het ligt niet aan mijn gsm en het ligt ook niet aan mijn sim kaart. Het ligt aan tele2.

Ik zal NOOIT MEER iets van tele2 aanschaffen. Ook zal ik tele2 aan NIEMAND aanraden.

Alsjeblieft mensen ga naar Vodafone of KPN. Neem een andere provider. Maar neem nooit Tele2.

Ik probeer jullie te beschermen.

Groetjes

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anoniem

21 March 2019, 15:15

Ik heb in tijden niet zulke slechte service gezien van een bedrijf.

Via de Tele2 app had ik nog 100 belminuten over. Ik dus vrij rustig doorbellen. Opeens heb ik buiten mijn bundel 20 euro extra kosten terwijl ik nog 100 beminuten over had. Ik dus opbellen werd mij gezegd dat deze 20 euro kwijtgescholden worden ivm een fout in hun systeem. Toen was ik erg tevreden.

Maar daarna krijg ik een e-mail dat ik toch deze 20 euro betalen moet. Na ongeveer 6x telefoneren is het me niet gelukt en verwijzen ze naar ‘klein lettertjes in de algemene voorwaarden’. Kortom triest en niet klantvriendelijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Anonieme gebruiker

20 March 2019, 01:12

Zeer ontevreden over de klantenservice van tele2 . Onbeschofte medewerkers. Ik krijg een bedrag waar ik recht op heb niet terug betaald en wordt mij ijskoud medegedeeld "ach meneer, het gaat maar om een klein bedrag". Voor mij nooit meer tele2 . Eindeloos doorverbonden worden en steeds weer je verhaal uitleggen en uiteindelijk nul resultaat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Alex

19 March 2019, 23:00

Kort geleden overgestapt op Tele2 tijdens een actieperiode. Er is wat verkeerd gegaan in het systeem en Tele2 weigert dit aan te passen waardoor zij letterlijk de beloofde korting niet toepassen. Dus willens en wetens wordt ik opgelicht. De medewerkers zeggen dan dat het echt niet kan dat ik niet de beloofde korting krijg, maar helaas kunnen we er niks aan doen. Willens en wetens stelen noem ik dat, werkelijk een onbetrouwbaar bedrijf!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door R.B.

19 March 2019, 11:25

Na het lezen van een aantal negatieve reviews heb ik toch de gok gewaagd en mijn mobiele abonnement bij Tele2 afgesloten. Geen moment spijt van gehad. Klantenservice is goed te bereiken. Na 4 maanden bleek helaas de batterij van mijn nieuwe toestel niet oke. Binnen een week had ik een nieuw toestel. Uitstekende service en zeer betaalbaar. Ik vind het belangrijk om dit positieve geluid te laten horen tussen alle negatieve reacties.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Robert

18 March 2019, 15:43

Pas op! Oplichters!!
Ik kan niet alles toelichten, Want dan ben ik morgen nog aan het typen! Maar dit bedrijf heeft mij en mijn partner totaal 987.00 extra afhandig gemaakt voor extra kosten. Extra afschrijvingen. (Die terug geboekt zouden worden) en door zogenaamde foutieve administratie berekeningen. Ook zeggen ze geregeld dat je niet heb betaald met verhogingen en heraansluitkosten van dien, en ze sturen onverwachte mails dat je om welke reden dan ook weer extra moet betalen.

Na 36 (ja echt!) 36 maanden hemel en aarde bewegen. Na een rechtszitting. En na jaren ontevredenheid is met moeite 1/3e opgelost! Waarbij wij in ons gelijk zijn gesteld.

Ik had een contract van 30.00 p.m.
Maar ik betaalde totaal uitgerekend over 24 maanden bijna 3x zoveel!!!

Naast mij, ken ik inmiddels tientallen andere gedupeerde die het zelfde hebben meegemaakt. En er lopen opnieuw meerdere rechtzaken tegen dit bedrijf! (Tele 2!!)

Ga NOOIT! op wat voor manier dan ook een contract bij dit bedrijf aan!!!!! Echt NOOIT!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Fuqleduq

14 February 2019, 18:17

Zeer slecht bedrijf. Als zij een fout maken weigeren ze die te herstellen, ondanks herhaalde pogingen van mijn kant alles in goede banen te leiden. Ze gaan zelfs zo ver dat zij een incassobureau inschakelen, terwijl zij fout zitten. Het incassobureau had dat gelukkig wel door. Maar zelfs dan verstrekken ze geen informatie, laat staan een excuus. Diep triest

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Anonieme gebruiker

08 February 2019, 21:08

Dat is de slechtste provider tot nu toe heb ik gezien

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Daniela

25 January 2019, 20:31

Al een half jaar een abbo met samsung s9 voor een top prijs. Nu heb ik door waarschijnlijk een beschadigde sim een probleem om telefoongesprekken te ontvangen en heel goed geholpen door de klantenservice. Dus ik ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Nadia

24 January 2019, 16:12

Jaren klant geweest bij tele 2 zonder veel problemen. In oktober heb ik opgezegd omdat ik glasvezel internet wilde en tele 2 kon dit niet leveren op mijn adres, ik kreeg een bevestiging van tele 2 van mijn opzegging, echter blijven de facturen van nieuwe maanden gewoon komen en worden via de automatische incasso afgeschreven.
Na ontelbare keren contact te hebben gehad met de klantenservice, die steeds weer beloven dat alles nu echt geregeld is, kreeg ik gister gewoon weer een factuur voor volgende maand. Na weer meer dan een uur aan de telefoon met de klantenservice zijn we nu nog geen steek verder en moeten we van tele2 maar weer eerst het geld laten afschrijven waarna zij een correctie factuur op zullen gaan maken. Ze beloven echter al sinds november dat ik terugbetaald ga worden, maar ik heb nog steeds geen geld van ze mogen ontvangen.
De medewerkers van de klantenservice zijn ook nog ontzettend klantonvriendelijk en vertellen de verbinding te gaan verbreken als je vraagt om een vergoeding voor de belkosten die je hebt gemaakt door het uren aan de telefoon zitten met ze.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Anonieme gebruiker

24 January 2019, 09:14

Zolang het internet en tv makkelijk aangesloten en geleverd kan worden zijn er geen problemen. Echter zodra er iets niet gaat zoals gehoopt, hoef je niet op Tele2 te rekenen. Uiterst onbehulpzame klantenservice; gesprekken worden niet genoteerd zodat bij later contact men nergens iets van afweet, men kan ook nooit iets voor je betekenen, laat staan je tegemoet komen, komt daarbij nog een zeer vervelende houding van enkele medewerkers. Door een fout vanuit Tele2 heb ik bijna een maand zonder tv en internet gezeten (na verhuizing), ondanks meermaals contact met de klantenservice. Zeer frustrerende en onacceptabele gang van zaken. Mijn advies: sluit geen contract af bij Tele2!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Leon

10 January 2019, 10:11

Ga nooit in zee met Tele2. Het zijn oplichters en ze beliegen en bedriegen de klant. Dat bedrijf levert geen diensten of hele slechte diensten met een inferieur modem. Dat bedrijf steelt geld van jouw rekening. Problemen worden niet opgelost. Ze lokken klanten met goedkope aanbiedingen, die later toch duurder zijn. Ze lokken klanten met achterlijke TV spotjes. Trap er niet in. Neem een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Wilco

07 January 2019, 18:03

via verlenging van abonnement nieuwe telefoon besteld (iPhone 7).
verwachtte levertijd 1 week. Maar dat is nu al twee weken achter elkaar aangepast naar opnieuw een week.
Bij concurrenten is hij gewoon op voorraad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

27 December 2018, 19:20

Slechte helpdesk, bereikbaarheid en materiaal, vooral de decoder. Goedkoop is duurkoop!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Achie

07 December 2018, 11:05

Slechtste App en website! Je kunt er niks mee,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ex tele2 gebruiker

01 December 2018, 14:21

Alleen hun reclames op de televisie zijn al reden genoeg om wat anders te kiezen.
Ze prijzen een onbeperkt abonnement naar de reguliere prijs. Stelletje *** zitten er achter.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door P. vad Berg

16 November 2018, 08:22

SMS verzenden of ontvangen werkt niet. Klantenservice weet van niets en interesseert het ook niets

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Valerie Etnel

13 November 2018, 10:06

Mij een abonnement laten betalen die ik nooiiiiit heb afgesloten!! Proces verbaal opgestuurd over id-fraude en diefstal en tig andere gegevens!! En wat zeggen ze??? Dat ik ‘gewoon’ moet betalen!! ???????????????? DIEVEN ZIJN JULLIE!!! Ohhh en ook nog m’n berichten verwijderen en mij blokkeren op FB omdat ze het probleem niet willen oplossen maar geld willen aftroggelen. Dat kunnen deze oplichters heel goed

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marjan

09 November 2018, 14:14

De ontvanger van het TV basis pakket, met opnemen en pauzeren, heeft een te trage hardware voor de afstandsbediening. Je zit dus steeds te wachten tot de ontvanger weer regeert. Heel vervelend.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Salome

02 November 2018, 22:27

Tele2 Nederland=oplichterij!!!! Ik wacht al 1 maand lang op mijn internet en TV aansluiting!!!! Ik raad niemand Tele2 aan. Tele2 is de slechtse televisie en internet provider ter wereld!!!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

30 October 2018, 18:04

Wat een waardeloos bedrijf. Geen bereik waardoor je niet eens een normaal telefoongesprek kan voeren. Je krijgt opeens een hogere rekening ‘door de inflatie’. Wordt er een wachtwoord op de voicemail geplaatst waardoor je hem niet meer kan luisteren. Vervolgens moet je 3 keer de klantenservice bellen voordat er iets geregeld kan worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Jeroen

04 October 2018, 13:06

Jammer als je abonnement wil verlengen met de FC Utrecht Actie .
Lukt niet je krijgt wel een abonnement in je strot geduwd de telefoon word automatisch geleverd zonder afspraak na 48 uur , hang je 2 keer half uur aan de lijn bij tele2 kunnen ze niks, maar is eigenlijk willen ze niks . als sponsor van de actie shirt van FC Utrecht moet het toch mogelijk zijn door alle problemen rond het verlengen twee kinderen blij te maken met een shirt toch? maar nee hoor kunnen (WILLEN ) ze niet.
Kortom laat je niet lokken door je gevoel mooie praatjes maar gaat van alles fout je word naar 4 verschillende afdelinge doorverbonden en uiteindelijk gebeurd er niks. Kortom Tele2 ( Niet doen!!!!!!!!!!!!)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Emma-Gwen van Neerven

01 October 2018, 08:03

Beste Tele2,

Ik heb echt nog nooit ergens zo'n slechte service gehad als bij jullie.
3weken geleden een aanvraag voor internet gedaan. Maar tot op heden hoorde ik niks. Ik dacht vandaag laat ik eens bellen nadat ik 20(!) minuten in de wacht heb gestaan.
Kreeg ik een jongen aan de lijn die volgens mij net is begonnen verder als ja en uhm kwam hij niet. En ik moet maar een nieuwe aanvraag doen! Want of er iets en waardoor er iets was mis gegaan hij had geen idee.
Nou nooit meer Tele2 voor mij.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Randy

20 September 2018, 19:14

Gelukkig heb ik een maandabonnement bij teke2 want ik ben zeer teleurgesteld in hun netwerk. Zeer onstabiel bereik. Ik zit pas 2 weken bij ze maar Wii nu zo snel mogelijk ervandoor. Goedkoop blijkt dus duurkoop!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Thomas

31 August 2018, 14:02

Meestal neigen de meeste mensen om een recensie te schrijven na een nogal negatieve ervaring. Ik spreek uit ervaring. Echter deze keer is het anders en ik wil naast de nogal tegenvallende zaken ook wat positiever licht schijnen op Tele2.
(Advies, koop je een 'bijzondere telefoon' zoals een OnePlus of een andere exoot, kijk dan of je provider deze telefoon ondersteunt. Het kan namelijk maar zo zijn dat dit niet het geval is)

Zelf heb ik vandaag na een maand of 3-4 mijn abonnement kunnen laten stopzetten, hoewel ik zelf dacht dat dat niet kon en het daarom ook niet voorgesteld heb.
Sinds een maand ben ik de trotse eigenaar van een OnePlus 6, geweldig apparaat als je zoekt op recensies en ook naar mijn mening. Alleen na een paar dagen in combinatie met mijn Tele2 bleek dat ik niet meer fatsoenlijk kon bellen. Vervolgens heb ik het een paar dagen aangezien en toen het niet beter werd heb ik zowel met Tele2 als met OnePlus contact opgenomen. Na het eerste gesprek zijn alle instellingen van de simkaart aangepast en was de technische afdeling na 7 uur al niet meer bereikbaar. Ik heb wel gelijk een nieuwe simkaart aangevraagd. Ze zouden terugbellen binnen twee werkdagen.
Na 4 werkdagen werd ik eindelijk teruggebeld en blijkbaar gaan daar wat zaken mis want dat scheen niet de bedoeling te zijn en er zou direct van gezegd worden. Vervolgens hebben we het gehad over het feit dat er niks verbeterd is en ik werd nu wel doorverbonden met de technische afdeling. Met hen besloten we om te proberen te gaan bellen via het 3g netwerk van hen. Ook hierna beloofden ze binnen twee werkdagen weer terug te bellen.
6 werkdagen later werd ik teruggebeld, uiteraard had ik zelf hen kunnen bellen maar dat was ik niet van plan. Na een lang gesprek kwamen we tot de conclusie dat niets hielp.
Ik heb voorgesteld om (aangezien ik een contract ondertekend heb en er dus aan vast zit) mijn abonnement aan een ander te geven en het nummer wat er aan vast zit te laten veranderen. Dit is dus niet mogelijk, ingewikkeld als het is hebben ze daarom mij de kans gegeven om een nieuw abonnement af te sluiten bij een concurrent en mijn abonnement ontbonden.
Grote pluspunten voor deze mogelijkheid, uit vele verhalen bleek dat providers daar best moeilijk over kunnen doen.

- grote pluspunten voor de service
- wat minpunten voor de matige terugbelservice

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,6

Review door Hans de Nie

29 August 2018, 17:54

Pas op met verhoging van je bundel. Gaat per direct in! Staat ergens verstopt in de kleine lettertjes.Pas verhogen in de nieuwe maand. Klantenservice geeft ook geen enkele coulance na vergissing. Goedkoop maar ook dus duurkoop !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Anoniem

29 August 2018, 14:48

Waardeloos bereik en zou liggen aan waar ik woon, voor het gemak ervan uitgaande dat ik daar 24/7 verblijf!!! Nee overal slecht bereik.
Ik werd zomaar zonder reden afgesloten omdat ik niet betaald zou hebben, geen herinneringen of mail of brieven. Meerdere betaalbewijzen gestuurd maar dan krijg je van steeds andere contact personen dezelfde melding dat de factuur openstaat!? Onbegrijpelijk terwijl bewijs van betaling aanwezig is. Op onvrede mails wordt niet gereageerd en geen actie ondernomen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

16 August 2018, 10:43

Als curator ben ik verplicht om zaken te regelen voor iemand.
Deze persoon krijgt al een tijd geld terug van Tele2. Hoewel? Krijgt?
Nee, Tele2 betaalt niet waar hij wél recht op heeft.
Ettelijke telefoontjes verder werd vandaag het gesprek door een medewerker van Tele2 afgekapt.
Dit omdat ik niet wenste dat zij mij aansprak met "je" en ik haar wees op haar denigrerende toon in mijn richting.

Slechte service en incompetente medewerkers. Dat is kenmerkend voor de klantenservice van Tele2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M boughlala

11 August 2018, 20:51

In het buitenland gestaan met pech drie tele 2 simkaarten geen een werkte ik heb van 7 uur in de ochtend tot 10 in de avond met pech gestaan zonder te kunnen bellen of gebeld worden of internetten, krijg ik even later een mailtje dat ik 5 Korting krijg als goed maakertje nou voor 5 euro zijn jullie niet van me af.

Zeer slecht dit

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

09 August 2018, 16:16

De administratie bij Tele2 is uitzonderlijk slecht. Bovendien stuurt Tele2 enkele dagen nadat Tele2 vergeten is om de automatische incasso uit te voeren een brief met 9 dreigementen !!! Verwerking van de betaling door Tele2 duurt daarna nog minimaal 6 dagen.
Dekking in het buitenland is altijd slecht. Ook voor telefonie.
Kies beter een andere provider die iets duurder is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Bianca

31 July 2018, 18:09

Waardeloos! Klantenservice erg slecht! Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd’ ipv de klant door te verbinden moet je weer lang in de wachtrij staan om vervolgens te horen dat dit niet de goede afdeling is! een bedrijf, maak dan ook een functie aam dat j je klanten op een hoede manier kunt doorverbinden! Na 3keer bellen en in de wachtrij staan ben jr er wel klaar mee!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

27 July 2018, 08:13

In 1 woord: WAARDELOOS. grote fout en snel weer terug naar vodafone. klantenservice verschrikkelijk. oplossingen laten op zich wachten. telkens zelf terug bellen. slecht bereik!!!! en dan nog geld durven innen ook en nul compensatie geven. Geen bestaansrecht. Trap niet in die irritante verkopers. Hoe goed is de klantenservice van vodafone weer. Paar euro extra meer dan waard!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rozemarijn

25 July 2018, 12:21

Wij (een studentjeshuisje met drie meisjes) waren overgestapt naar Tele2, want het was goedkoper. Vervolgens kwam het aansluitingspakket niet binnen, pas 4 weken later.
Vervolgens bleek de aansluiting van Tele2 alleen bij de onderburen te liggen en tja dat was toch wel echt ons probleem. Toen kregen we na lang zeuren uiteindelijk een monteur. Die hetzelfde constateerde. Het lag niet aan ons en we hadden nog geen internet geleverd gekregen en konden het volgens hem ook gratis weer opzeggen, omdat ze zonder internet geen contractbreuk zouden hebben geleden.
Hier dacht Tele2 toch echt anders over en laat ons nu toch 2 maanden op zeg termijn betalen, terwijl we onderhand al dik 3 maanden zonder internet zitten!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Andrei

23 July 2018, 08:10

Please, do NOT sign up with these guys. they are terrible, terrible! I've never experienced this before in the Netherlands. I have internet problems for over a month, called customer service literally hundreds of times, they could never help "systems are down" is the excuse they use. They send us a new router after 3 weeks, guess what? it's missing a couple of items and it does NOT WORK. again called today, still can't help us. DO NOT SIGN UP WITH THESE GUYS!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gera

09 July 2018, 07:55

In Londen en eurostar totaal geen internet wat bruikbaar was. Telefoon accu werd leeggeslurpt in halve dag terwijl ik er in nederland 1,5 dag mee doe. Staat op roaming en alle providers ingesteld. Bluetooth uit en wifi ook uitgeschkeld na paar dagen om accu zoveel mogelijk te sparen. Op gegeven moment toestel af en toe maar even aangezet en een powerbank gekocht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door MarkV

08 July 2018, 06:12

Lees met verbazing zoveel negatiefs. Heb een abb afgesloten en verder prima geholpen. Communicatie top krijg overal antwoord op dus wat mij betreft top. Beter dan ik had bij Telfort
En voordat de negatievelinge denken dat ik bij Tele2 werk niet dus

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door Amal Aboussellam

06 July 2018, 16:50

Ik heb al langer dan een maand geen WiFi thuis, eerst zeiden ze dat er iemand langs gaat komen op te kijken naar de modum en vervolgens krijg ik te horen dat ze het probleem over een week gaan oplossen.
Op dit moment heb ik nog steeds geen WiFi thuis, ik had de klantenservice gebeld en de medewerker die ik aan de telefoon sprak Zei:”ik moet nu naar huis.” En wou mij niet verder helpen. En elke keer zeggen ze dat ze niet weten wat het probleem is. Ik heb nog nooit meegemaakt dat de klantenservice zo slecht is.

Ik ben erg teleur gesteld!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Anonieme gebruiker

04 July 2018, 19:24

Nieuwe app is onwaarschijnlijk slecht. Ik heb een Samsung Note 2 en de nieuwe app werkt gewoon niet. Onmogelijk om te starten want steeds "app is gestopt". Ik kan niet inloggen. Ik kan niets meer zien en ik weet nu helemaal niets. Kan nu nog alleen op mijn computer wat zien. Super onhandig en slecht. Stoppen met deze slechte app en heel snel terug naar de oude aub!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door P.Graste

04 July 2018, 17:06

Bij mijn eerst afgesloten abonnement üerhaupt geen problemen gehad nu bij mijn tweede contract dus wel! Ik kreeg mijn eerste factuur waarin ik nog moest betalen voor het toestel wat inmiddesl al was af betaald en daarbij mijn abonnementskosten aanzienlijk hoger zijn dan in het nieuwe contract was af gesloten. Blijkbaar moeten ze geld binnen krijgen om die commercials te kunnen financiëren

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Pascal

02 July 2018, 13:23

kutste bedrijf ooit en de grootste dieven ooit er is al 120 euro aan incasso bij me opgehaald terwijl ik gewoon betaald had

NOOOIT MEER TELE 2

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door B

11 June 2018, 23:16

Kan al een jaar geen normaal gebruik maken van mijn TELE2 abonnement en geef dit ook al een jaar aan.

Oplossing na een jaar: mag overstappen naar een andere provider. Jippie. Maar Ho, ik moet nog wel telefoon lening betalen. Okay, prima. Maar vergoed TELE2 ook iets van de afgelopen maanden? Natuurlijk doen zij dat niet!

Nooit meer. Nooit meer. Ik hou echt iedereen tegen die er ook maar aan denkt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door oosterwijck

06 June 2018, 15:49

Ga niet in zee met Tele2
Er kan niet genoeg gewaarschuwd worden voor dit bedrijf. Géén kwaliteit, géén service. Personeel is ondeskundig en liegt dat het barst. Ik begrijp niet dat er nog steeds mensen, klant willen worden, ondanks de ontelbare waarschuwingen op divers sites.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

02 June 2018, 14:43

Binnen garantietermijn ging de IPhone stuk. We moesten het bij Tele2 gekochte toestel opsturen naar Dynafix die het zou repareren; niet dus! Er werden allerlei smoezen verzonnen om onder de garantie uit te komen; toestel zou zijn gebroken en door een onbevoegde zijn opengemaakt...pure onzin. Wij kregen het toestel terug nadat we ca 35 euro betaald hadden. Dus toen weer naar Tele2 want daar hadden we het toestel dus gekocht. Er was geen enkele bereidheid om de garantieverplichtingen na te komen...wat een waardeloos bedrijf. Nu op eigen kosten naar een repateur gebracht. Nooit meer Tele2!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

23 May 2018, 15:36

Tele 2 belooft gouden bergen, overstap verhuizing is een drama. Internet, 4G en bellen stopt ongevraagd, oplossen is ONMOGELIJK. De klantenservervice komt afspraken niet na, maakt geen notities / belhistorie, constant doorverbinden, schuift hun onkunde en problemen terug richting de klant. ZEER ONKLANTVRIENDELIJK.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Niels

20 May 2018, 14:51

Bij verlenging abonnement een nieuw toestel gehad, specifiek naar de Nokia 6 met 4gig werkgeheugen gevraagd. Dit tijdens de bandopname laten bevestigen, "toestel met 4gig werkgeheugen? Ja meneer" krijg ik het toestel met 3 gig die nu al begint te haperen ivm te weinig geheugen. Moest een app van Google play downloaden om erachter te komen wat de daadwerkelijke specs waren.

Morgen maar contact opnemen, terugdraaien die boel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Anonieme gebruiker

10 May 2018, 23:05

Kanker internet

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Wouter

02 May 2018, 09:27

Zeer slechte dekking en wanneer je dit, of een ander probleem wilt verhelpen een zeer slechte klantenservice

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Michel van Dijk

01 May 2018, 01:28

Tjonge! Wat erg dat een bedrijf als dit al direct vanaf januari 2018 al zoveel slechts te horen krijgt!
Ik zal nog even een aanvulling doen!
Hallo!


Na zoveel mis communicatie heb ik gisteren toch geprobeerd om het een en ander met jullie proberen te regelen!


Het schijnt dat A: Jullie stront in de oren hebben....


B: Waarschijnlijk teveel mensen aan het werk hebben, die de Nederlandse taal schijnbaar niet verstaan...


C: Jullie niet de afspraken nakomen!

Ik heb de bestelling geannuleerd, omdat ik jullie hebt duidelijk gemaakt, dat IK DE BESTELLING VOOR 13.00uur bezorgd wil.


OMDAT IK S`MIDDAGS WERK!!!!!!!!!!!!


Hoe achterlijk jullie ook zijn......JULLIE LUISTEREN NIET!!!!!!


Ik heb voor alle duidelijkheid een print screen gestuurd en dan kunnen jullie eens goed kijken!


Na ruim 20 keer bellen eis ik nu een schadevergoeding!!!!!
Nu nog even mijn vrouw en nog een groot aantal mensen overtuigen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door j polderman

26 April 2018, 11:41

Er is bij tele2 nog niets veranderd zo ik de reviews lees.
Wij zijn jaren terug ook klant geweest bij tele2 een ramp,
wij kregen tot drie maal toe een deurwaarder aan de deur omdat
wij zogenaamd ons contract niet hadden opgezegd.
Maar wij hadden een bevestiging van tele2 zwart op wit dat het contract was opgezegd en toch elke maand wilden zij 10 gulden
afschrijven van de rekening de incasso bedreigingen waren niet van de lucht.
Bij de derde deurwaarder die de brief las tele2 weer was zijn antwoord toen hebben wij niets meer gehoord dit alles heeft 1jaar geduurd voor het was opgelost.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Astrid

25 April 2018, 16:05

NOOIT MEER TELE2 VOOR MIJ!!!

Elke maand kan ik weer met deklantenservice bellen om mijn cadeautje van 30 euro terug te krijgen. Hoe moeilijk kan het zijn??!
Elke keer dat standaard aangeleerde zinnetje van ze: we gaan het regelen..

Elke keer is er weer wat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Daphne Duijvelaar

25 April 2018, 10:28

Door een monteur is bevestigd dat ik geen internet kan ontvangen omdat er een verkeerde kabel ligt. Dit had ik zelf al aangegeven bij de technische afdeling van tele2. Zij hebben een kastje toegestuurd waarmee het opgelost zou zijn. Helaas is dit niet her geval en is er een monteur langs geweest. Hij heeft bevestigd dat het inderdaad niet mogelijk is.
De klantenservice welke ik elke keer zelf moet bellen omdat ze uit Zichzelf niet terugbellen gaf aan dat ik niets hoefde te betalen.
Uiteindelijk blijkt dit niet waar te zijn want ik ontvang gewoon een factuur. En ik ben natuurlijk niet van plan dit te betalen voor een dienst die ik niet kan ontvangen.

De klanten service komt afspraken niet na en geeft onjuiste informatie.
Alle collegas spreken elkaar tegen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door lotte

23 April 2018, 18:21

Tele2 genomen voor onze nieuwe koopwoning. Waarna blijkt dat er geen irsa kabel was.
Kwam netjes een monteur langs welke dit bevestigde. Vervolgens stuk of 6 gebeld ik zou kosteloos kunnen opzeggen als de monteur de notitie had achter gelaten.

20-4 gebeld het was geregeld de opzeggen zou in gaan.
23-4 word ik gebeld dat er geen nottitie was en dus niet kon opzeggen.
Moet er nogmaals een monteur langs komen om weer het te bevestigen wat monteur 1 al heeft gedaan.

Totaal geen comunicatie tussen de medewerkers !!

Onder tussen al 3 weken zonder internet en tv.waar we wel voor betalen. Nu opzeggen kost 260 euo. Kortom je hebt gewoon pech , totaal geen inlevingsvermogen en comunicatie.

Was altijd heel tevreden nu niet meer..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Tom

18 April 2018, 13:31

Geen Tele2 nemen! Wat een ellende dat bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Alex

15 April 2018, 21:38

Mocht je alleen wonen in een klein appartementje en af en toe een email sturen? dan is Tele2 wellicht 'qua prijs' aan te raden (mits je niet komende tijd gaat verhuizen).

Met Tele2 moet je vooral geen haast hebben met streamen, downloaden of verzenden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Dorothea

13 April 2018, 13:57

Tele2 berekend kosten voor het nummer van Kwantum; 0900-2355926. Dit is geen duur servicenummer maar het rechtstreekse nummer van Kwantum. Op de site van Kwantum staat dit nummer en ook het bandje vermeld dat het de gebruikelijke belkosten zijn. Ik ben jurist en weet dat dit wettelijk niet mag. Tele2 behoort dit op te nemen met Kwantum. De klant mag hier niet de dupe van worden. Tele2 doet dit constant met meerdere 0900 nummers die alleen de belkosten hebben, dus niet bijvoorbeeld politie, maar die geven ook aan dat er kosten zijn verbonden aan dat nummer. Mensen, kijk je telefoonrekening na en haal het geld terug bij Tele2. Anders Kassa en/of Radar inschakelen. Dit moet stoppen. Van een ieder "maar" €2,00 en de miljoenen stromen binnen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Rico

12 April 2018, 01:18

Tele2 is echt heel slecht!

Het begon met het leveren van mijn Tele2 zakelijk abonnement, ik had moeten weten dat dat al een voorbode was op nog meer ellende. Maar ik was eigenwijs en wilde de aanvraag toch doorzetten. Nu ik Tele2 zakelijk heb, valt echt heel vaak valt mijn gesprek weg, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt bij 22 sec exact valt geluid weg en na 34 seconden wordt het gesprek beeïndigd (opmerkelijk). Tele2 heeft zogenaamd onderzoek gedaan maar toen ik werd gebeld voor de rusltaten vloog de jongeman in kwestie echt heel erg in de verdediging. Het lag niet aan Tele2 maar aan mij gaf hij aan. Ok? Nu moet ik eerst met een ander toestel kijken of het daar ook voorkomt. Kortom je moet een hele omslachtige handeling verrichten om je gelijk te krijgen. Paar keer al meegewerkt aan een enquête van Tele2 met als slot vraag of zij mij mochten terugbellen? Heel duidelijk "ja" aangeven. Tot 2 keer toe vermeld en tot 2 keer toe absoluut niks gehoord van Tele2. Uiteraard heb ik helemaal geen zin ik een dienst dat slecht werkt, scheelt mij ook tijd en energie. Maar als in dit geval kan ik het gewoon niet negeren.

En daarom beloof ik hierbij ook plechtig aan tele2 dat ik maximaal mijn best ga doen om iedereen Tele2 af te raden. Daarnaast het er niet bij laat zitten zolang mijn bereik zo waardeloos is. En dat ik nooit meer ga verlengen (helaas 2 jarig zakelijk contract).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Mix

10 April 2018, 19:23

Ik heb 2 maanden geleden tele2 aangevraagd voor zakelijk gebruik, een maand later heb ik wegens prive omstandigheden mijn bedrijf stop gezet en dus ook tele2 een maand later weer opgezegd en stuurden ze mij een brief dat ik 170 euro moest betalen, vind ik dus niet normaal !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Buwa

08 April 2018, 09:01

Ik snap niet waarom iedereen zo negatief over Tele2 is. Ik heb zelf al 1 jaar een abonnement bij Tele2 en tot heden geen problemen ondervonden.

Mijn smartphone kreeg ik netjes (na twee werkdagen geleverd).

De (3G/4G) dekking is geweldig, echt bijna overal.

De Tele2 app geeft je duidelijke informatie over je verbruik.

Met de klantenservice heb ik niet heel veel ervaring. Toen ik mijn abonnement had afgesloten kreeg ik wel gewoon binnen 1 werkdag netjes antwoord als ik een vraag stelde.

Mocht ik iets meemaken (wat niet mijn schuld is) met deze provoder wat mij niet bevalt, dan zal ik het hier zeker delen.  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Anonieme gebruiker

03 April 2018, 20:39

Ik heb een hekel aan 'anonieme kritiek via internet' waarom ik dit nooit doe. Gelet op mijn zeer (!) negatieve ervaringen met Tele2 doe ik dit bij uitzondering wel. Echt verdient door tele2.

Heb meer dan 10 jaar sim only bij Tele2. Ben gemakzuchtig geef ik toe maar ik verwacht dat wanneer een bestaande bundel wordt vervangen door een nieuwe ( en goedkopere) optie dat trouwe klanten worden geïnformeerd. Nee dus, waardoor ik minimaal een jaar of 5 per maand € 5,-- teveel heb betaald. Excuses of tegemoetkoming? Totaal niet.

Mijn telefoon was kapot, dus omwille van de snelheid toch met telefoon nieuw abonnement afgesloten. Telefonisch gedaan maar het invullen van gegevens blijken erg lastig (let wel: overnemen van bestaand contract!). Tot 2x toe werd de telefoon niet afgeleverd omdat gegevens blijkbaar niet klopten. Teruggebeld worden of excuses van Tele2? Vergeet het maar.

Dus zelf maar nieuwe providor gekozen met nummerbehoud. Binnen een dag telefoon zonder problemen ontvangen. Kan Tele2 van leren. Nu flikken ze weer, dat ondanks het feit dat ik kan aantonen dat aanvraag nummberbehoud de 29e is doorgestuurd naar tele2, dat de verwerking later is waardoor zij mij verplichten nog een volle maand tele2 simonly abonnement tegen het oude en te dure tarief te moeten doen.

Mag ik gefrusteerd zijn. Ik raad het iedereen af en ik heb het gevoeld flink geflikt te zijn door Tele2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Kevin

29 March 2018, 15:51

Mbs die heel snel op gaan, facatures die de laatste 4 maanden van mijn abbo opeens duurder zijn zonder enige duidelijke oorzaak. Slechte dekking en traag internet. Na het invullen van een tevredenheid formulier niet terug gebeld terwijl ik dit heb aangegeven. Pas wanneer ik kan verlengen word er gebeld. Nou mooi niet!! Ik stap over! Ik beveel Tele2 niet aan. Prijzen zijn leuk en aardig maar je krijgt er net zo weinig voor terug.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

20 March 2018, 17:33

Meest slechte mobiele provider die ik al heb gehad kan nu al een half jaar niet normaal bellen met mijn telefoon

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door H. Schild

19 March 2018, 13:12

Mijn echtgenote heeft op 08-03-2018 een Samsung S9 gepreorderd bij Tele2. Dit om van de cash back actie ter waarde van € 148 bij Samsung gebruik te kunnen maken. Zaterdag werd de telefoon geleverd, maar weer meteen meegenomen. De "intelligente" Tele 2 medewerker had het contract op mijn naam laten staan maar het identiteitskaartnummer van mijn echtgenote op het contract gezet. Mijn naam kon Tele2 niet wijzigen maar de rest van de gegevens wel, volgens deze" intelligente" Tele 2 werknemer en hij had het ID kaartnummer van mijn echtgenote nog en dus werd dit nummer ingevuld. Dat nummer had hij naast mijn nummer omdat wij vroeger beiden klant bij Tele 2 zijn geweest.
Echter bij de firma die de telefoon komt leveren geldt de eis dat het ID nummer van degene wiens naam op het contract ook van deze persoon is. Lijkt mij nogal logisch. Nu stond op het contract de naam van de man en het ID nummer van de vrouw, omdat Tele 2 de tenaamstelling niet kon wijzigen en deze "intelligente" Tele 2 werknemer de eigen procedures niet kende. Het enige wat Tele2 hierna voor ons kon betekenen was het annuleren van het contract en dat hebben ze dan ook gedaan. Tele2 is net zo klantvriendelijk als een stalen bankdeur. Ze wilden hun eigen fout niet rechtzetten. Het was allemaal ons probleem. Dus nu zitten wij met een strop van € 148 omdat de cashback actie van Samsung nu is verlopen. Er moet namelijk een geheel nieuwe telefoon besteld worden met een besteldatum liggend na uiterste datum van de cashback actie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Anonieme gebruiker

18 March 2018, 19:45

8 maanden geleden een abonnement afgesloten met een redurbished iPhone. Vanaf het begin deed het scherm van deze telefoon al raar het scherm reageerde moeilijk en de batterij was snel leeg. Toen naar de tele 2 winkel gegaan waar een van de medewerkers zei: “ ga het maar bij de Apple store regelen “ ik heb dus een afspraak gemaakt bij de Apple store waar ze eigenlijk niks voor me konden doen maar wel even in de telefoon konden kijken waaruit bleek dat er wel het een en ander mis was: het scherm was nep en niet van Apple net zoals de accu, er miste onderdelen en er zaten rare witte vlekken an de binnenkant. Nadat ik tele 2 weer had gebeld moest het opgestuurd worden voor reparatie dus 2 weken Mn telefoon kwijt geweest. Toen die terug kwam deed die het wel weer beter. Maar sinds een tijdje doet hij weer raar: de batterij is supersnel leeg, wanneer ik muziek aan heb staan spoelt hij uit zichzelf door en stopt en start uit zichzelf, wanneer de telefoon leeg is duurt het een dag voordat ik hen weer aan krijg. Nu krijg ik te horen dat ik hem maar weer moet opsturen en dus weer 2 weken zonder telefoon zit wat heel vervelend is aangezien ik Mn telefoon overal voor gebruik. Werk, school etc. Maar daar geeft tele 2 niet echt antwoord op. Word er nu wel een beetje moe van dat het elke keer wat is en dat ze me eigenlijk gewoon een nep iPhone proberen te verkopen, snap best dr Refurbished niet helemaal perfect is maar ze beweren dat het 100% technisch in orde is maar dat is het dus niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door TeleNee

17 March 2018, 00:19

Ik heb een 'onbeperkt' bundel. Prima, werkt.
Maar even een uurtje naar de UK gebeld, BAM! even 50 euro aftikken. Ze schrijven dus 0.90Eur p/m af. Absolute oplichting, en volgens mij mag dit niet eens meer van de EU en hebben ze maximum bedragen opgelegd om te bellen naar nummers binnen de EU.

Ik ben echt woest op deze sneaky oplichting.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door B.C Bouma

15 March 2018, 12:49

Komen hun afspraken niet na. Bij een bewering van een agent, dat er geen afkoopsom van het toestel zou zijn vanwege het eerder stoppen van het contract vanwege hun terugschroeven van het 3g netwerk, heb ik gedubbelcheckt of dit wel klopte. Ja zei de agent, want dit is een uitzondering en in ons systeem niet mogelijk. Deze bewering is me schriftelijk toegezegd, heb ik zelf op tape, heeft tele2 ook toegegeven op tape en in hun systeem te hebben en is me gemaild.

Toch komt de afschrijving van het toestel, is de agent fout geweest en word er doodleuk gezegd dat ik pech heb en miet betalen.

Hoezo niet zelf de consequenties dragen voor je eigen fouten, Tele2?
Leid dan beter je agents op, en leer ervan.

De klachtenafdeling is een facade. Je vult een formulier in, en moet wachten.
Je krijgt geen medewerker aan de telefoon, geen hoor- en wederhoor. Slechts een mail waarin staat dat zij gelijk hebben en je moet betalen. Dat is geen klachtenservice Tele2..

Kortom, slecht bedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

09 March 2018, 18:46

Levering zelfs eerder aangegeven dan eerst, zijn ze er nog steeds niet na een uur. Doe hier wat aan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Stijn

05 March 2018, 17:25

Hallo,

Ik heb 2/3 maanden een abonnement bij Tele2 gekocht, en merkten sindsdien dat ik niet gebeld kan worden door alle nummers maar zelf wel kan bellen en internetten. Ik heb hiervoor al ongeveer al 7 keer contact gehad met tele2 en elke keer 10 dagen moeten wachten op een antwoord.. Omdat dit schijnbaar normaal is na elke keer. Nu is het nog steeds niet opgelost en ik moet gewoon gebeld kunnen worden voor werk, school en stage en door mijn sociaal leven. Als je een abbo afsluit ga je er toch vanuit dat je gebeld kan worden?

Ik ben momenteel voor mijn studie bedrijfseconomie en moet momenteel een stage regelen, ik moet nu tegen mijn stage zeggen dat ik niet gebeld kan worden door Tele2, beetje raar toch? al 2/3 maanden

vandaag kreeg ik een SMS dat het niet opgelost kan worden waarschijnlijk. daarom wil Ik ga mijn abonnement opzeggen bij Tele2 en ga ik opzoek naar een nieuw abbonement. Nu krijg ik ook nog te horen dat er nog allerlei dingen moeten gebeuren om kosteloos op te zeggen, dat gaat momenteel dus ook nog niet, anders moet ik heel mijn abbo afkopen. Hierom raad ik Tele2 af en ik hoop dat ze dit op een er andere manier voor mij nog kunnen goed maken.

Groetjes

Stijn

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door vincent

21 February 2018, 09:32

Ik ben al 3 jaar klant bij Tele2, de manier hoe Tele2 hun klanten te woord staan via de livechat is amateuristisch. Ik werd te woord gestaan door medewerkster ''Llona'', het intereseerde haar vrij weinig dat ik lang klant was, en dat mijn factuur ontzettend hoog was uitgevallen. Deze slechte omgang met mij als klant en de manier hoe er gereageerd werd, is voor mij een rede om mijn contract niet te verlengen bij tele2 en naar een andere service provider te gaan die mij wel op een fatsoenlijke en behulpzame manier te wordt kan staan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Renzo

15 February 2018, 12:45

Tele2 blijft al twee jaar spookrekeningen sturen,nadat ze incasso buro achter mij aanstuurde heb ik mijn rechtsbijstand ingeschakeld,ik werd in het gelijk gesteld .en wat denk je ?Niks geen excuus van Tele2 maar gewoon doorgaan met rekeningen sturen,ik vraag me af hoeveel mensen er maar gewoon betalen om van het gezeur af te zijn....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Brian van Nunen

10 February 2018, 20:45

4 keer genaaid binnen één verhuizing!

Één: Begin december heb ik me verhuizing doorgegeven welke op 15 december van kracht zou zijn. Ik zou verhuizen naar nummer 63a dit werd gedaan op basis van de namen van de vorige bewoners. Verhuist de 19de bleek ik geen internet te hebben. Dit bleek geactiveerd bij nummer 63. Ik ben voor me werk zeer afhankelijk van me internet dus u kunt al begrijpen hoe vervelend dit was.

Twee: Het zou vervolgens twee weken later geregeld zijn. Ik kreeg hier uitstel van tot 2 januari en toen 2 februari. Na een telefoongesprek werd me aangereden op te zeggen gezien zij het niet sneller zouden kunnen doen. Hier zouden geen extra kosten bij komen. Ik heb vervolgens opgezegd.

Drie: 19 januari kreeg ik te horen dat het binnenkort geactiveerd zou worden. Ik belde gelijk en kreeg te horen dat allen opzeggingen goed waren afgerond en zij het ook niet wisten. Dit heb ik gehoord van twee medenwerkers (bevestigt per mail) vervolgens kreeg ik 25 januari een factuur van de periode 15 december tot 2 februari zonder dat ik internet had.

Vier: 2 februari op nieuw gebeld om alles te controleren gezien ik te horen kreeg dat het was geactiveerd. Ze zouden me twee dagen later terugbellen. Vandaag 10 februari opnieuw gebeld en kreeg ik te horen dat er geen aantekening stond van de eerste opzegging en gezien 2 februari te laat was, ik nu de volledige afkoopsom zou moeten gaan betalen.

Ik voel me zwaar gedupeerd door dit langdurige en tijd vretend proces waar allen opzicht vriendelijke telefonistes me weer kunnen melden dat dingen niet goed zijn gedocumenteerd van het gesprek daarvoor. Het voelt alsof opzettelijk is vergeten een notitie te maken waardoor ik honderden euro’s aan een afkoopsom en alternatief een advocaat moet gaan betalen. Ik wens daarom ook volgens de oorspronkelijke afspraak geen kosten te hebben van na de 15de.


Brian van Nunen (klantnummer: B0008030862)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Jackie

04 February 2018, 16:39

Ik ben verhuisd naar een andere gemeente. Op het nieuwe adres geen internet. Tele2 stuurde KPN en nu blijkt er een bedrijf te moeten komen die grondwerkzaamheden moet verrichten. Dit bedrijf ligt schijnbaar overhoop met KPN en door het hele land worden er geen werkzaamheden verricht. Er kan geen datum worden afgesproken en volgens KPN kan dit maanden gaan duren. Tele2 dus opzeggen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Drie dagen aan het bellen en ruzie maken met Tele2. Uiteindelijk gesproken met Patrick Kalkwiek en Herman Wollinga, Twee mensen met liefde voor hun vak en uitermate klantvriendelijk. Contract is ontbonden en ik kan nu internet krijgen via Ziggo.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Anonieme gebruiker

02 February 2018, 11:32

Gewoon slecht. Bereik netwerk en snelheid internet mager. Slechtste zaak is dat administrative fouten worden gemaakt die jezelf moet oplossen of voor dient te betalen. Ben helemaal klaar met dit bedrijf en geen aanrader.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door S

31 January 2018, 18:55

Wat een tyfus profider is dit! Fucking slechte service. Heb zo een spijt dat ik van ziggo naar deze debielen ben gegaan! Rot oplichters!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

31 January 2018, 10:26

WAARDELOZE KLANTESERVICE.
ZE BELOVEN VANALLES MAAR DOEN NIKS.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door hans

26 January 2018, 09:52

zeer slechte bedrijf geen goed ervaring 5 abonnementen alles op gezegd bye bye tele 2 forever

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Vito

20 January 2018, 15:10

Ik ging verhuizen en mijn abonnement kon niet worden meeverhuisd. De Verkoopafdeling heeft mij verteld dat de enige optie een nieuw contract was. Ik ben voor gelogen over de aansluitperiode en over de internet snelheid en ik had twee weken opzegtermijn maar ik kreeg mijn product pas na 17 dagen... Hoe weet ik of ik tevreden ben met het abonnement als ik het nog niet ontvangen heb? Ik heb een 50mbit abbo waarvan 30mbit beloofd wordt zelf haal ik maar 23.5mbit. Tele2 zegt in mijn modem te kunnen zien dat mijn modem 25mbit haalt. Blijkbaar is het zo dat ze 80% van de beloofde snelheid moeten leveren. ik kom maar op 79% maar omdat ze beweren dat mijn modem 25mbit levert kunnen ze niks voor mij doen. Ondanks dat ik met de bijgeleverde utp kabel en hun eigen speedtest niet aan de 80% van de beloofde snelheid kom.

GA NIET IN ZEE MET TELE2!!!!!! SLECHT BEDRIJF

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jorik Boersma

11 January 2018, 16:40

Tele2. 2 maanden gewacht op de iPhone X. Eindelijk binnen, ik blij. Blijkt het toestel een defect te hebben. Eerst 2 weken heen en weer gebeld met allerlei testen en probeersels. Niks heeft gewerkt.

Uiteindelijk toestel opgestuurd naar Dynafix. Komt die terug met de melding ''Geen defect gevonden''. Geen defect? Amahoela!

Ik dit terug gespeeld naar Tele2, maar die kunnen er niks mee. Hebben het doorgestuurd naar een afdeling ''hoger''.

Krijg ik dus 5 dagen later (pas) een mail, sorry je zal de klacht toch bij Dynafix moeten leggen.

Tele2, schaam jullie DIEP! Jullie behandelen klanten als grof vuil. En het leuke van alles is, ik als consument kan niks anders dan jullie KUT procedure volgen. Vervolgens ben ik 2 maanden slecht bereikbaar, en dat kost geld.

Compensatie? Ho - maar. Misschien het probleem zelf op lossen? Ho - maar.

Het is tijd voor een advocaat, zo 1 die 1000 euro kost. Ik ga desnoods bankroet om deze zaak die er aan komt te winnen.

Tele2? Weg ermee!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door DMI

10 January 2018, 16:16

Ik heb precies hetzelfde probleem als Tinfay.
Een aantal jaar ben ik al lid van Tele2. Ik had altijd een goede internet verbinding maar ben afgelopen November verhuisd.
Ik dacht laten we toch maar weer internet van Tele2 nemen.
Ik kon dat beter niet doen.. want ze kunnen geen ADSL leveren maar kunnen dat niet toegeven. 1,5 maand hadden we geen internet meerdere malen gebeld naar Tele2 waarvoor je uren in de wacht wordt gezet waardoor mijn belminuten op waren en ook al mijn MBS en die van mijn vriend. Er kwam een monteur langs en die zei dat hij geen ADSL aansluiting kon vinden. Nou, we gaven Tele2 nog heel vaak de kans om met een oplossing te komen maar dat boden ze niet. Waardoor we eind December een abbonoment hebben afgesloten bij Telfort, glasvezel. Die vertelde ook al meteen dat er geen ADSL aansluiting beschikbaar is op dit adres. Nu dreigt Tele2 met een incassobureau waardoor de kosten oplopen.
Maar heel simpel ze zijn het contract niet nagekomen..

Heel slecht bedrijf, ik zal vooral niet met ze in zee gaan.
#NooitmeerTele2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door oosterwijck

09 January 2018, 13:04

Ga niet in zee met Tele2. ... Het zijn oplichters. De kwaliteit is slecht. De klantenservice zegt maar wat en doet maar wat. Wachttijden van de helpdesk zijn lang, er wordt gewoon een bandje afgedraaid met de tekst: een aantal wachtenden voor je. Personeel is niet deskundig en het verloop is groot. Klachten worden niet verholpen. Rekeningen kloppen niet. De enige afdeling die hard werkt is de incassoafdeling. Nooit doen. Wegblijven bij dat tuig.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Caroline

06 January 2018, 09:13

Nu 3 jaar internet en televisie via tele2 en eigenlijk nooit problemen. 1x foutmeldingen gehad op mijn tv kastje, meteen een nieuwe toegestuurd gekregen en het probleem was opgelost. Ooit 1x een storing gehad die vrij snel verholpen was.
Ook het aansluiten ging super snel en gemakkelijk. Sneller dan beloofd ook nog.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door Anonieme gebruiker

05 January 2018, 11:02

WAARDELOOS!
BEGIN HIER NIET AAN!
Heb al een jaar internet van tele2 wat niet naar behoren werkt. Ben al 3 maanden met ze bezig om het proberen op te lossen. De laatste keer dat ik belde kon ik me afmelden als klant. Wat een waardeloos bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wessel

23 December 2017, 22:34

Er is geen afspraak me te maken met die gasten eerst laren ze je weet niet hoe lang in de wachttijd staan. Als je dan een afspraak met ze maakt het eens abo op zeggen en een nieuwe afsluiten dit zal dan 8 januari plaats vinden op deze manier zaten we niet zonder internet vrijdag middag belt nog zo tante van Tele 2, s'avonds geen internet meer, volgende dag 23 december gelijk bellen nee daar konden ze niets meer aan doen wacht en tot 8 Jan 2018. Dus niet een andere pro en we hadden weer internet je gaat niet met de feest dagen zonder internet zitten de kleinkinderen willen Wi-Fi. Nu nog even dat nieuwe arbo van Tele 2 annuleren. Nooit geen Tele 2 meer

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Jeroen

22 December 2017, 16:39

Wat een beroerd bedrijf is dit. Inmiddels 7 modems thuisgestuurd gekregen (ongevraagd) en al zoveel tijd geld en stress hieraan besteed. Werkelijk ongelofelijk. Ga niet in zee met tele2 want het zijn gewoon oplichters!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tinfay

19 December 2017, 21:43

This is first time in my life that I am so unsatisfied with some company that I decided to write review!
So story is that after tele 2 was late with shipping me modem and setup box they couldn't provide internet connection after a day they send to me technical engineer who couldn't solve the problem. After that they explained that they will cancel the contract with me, 2 weeks later nothing happened so I called back and they explains that they cant cancel contract and that I have two option, 1. to pay 12 months of subscription without any service or 2. pay amount equal to two months of subscription. This is so ridiculous that in first second I was thinking that they were joking but they were not...terrible service and don't recommend this even to anybody!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mark

09 December 2017, 13:43

Wegblijven bij TELE2,dit is de provider met het slechtste ontvangst,slechte service en de klachtafhandeling is ook bagger.
NIET mee in zee gaan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Karin

30 November 2017, 15:27

Klantenservice is onwetend en kletst maar wat. Vragen het zelfs zogenaamd na bij collega's. Alles om je binnen te halen. Later blijkt er niks van het verhaal te kloppen en zit je als klant met de gebakken peren. Het netwerk wordt steeds slechter. Traag tot zeer traag 4G internet. Het forum staat vol met klachten hierover maar het ligt nooit aan tele2. In het buitenland heb je zeer slecht bereik en zeer traag internet. Verbinden met een betere provider kan niet. Bundel verhogen kan uitsluitend tegen een hoger tarief zolang je contract loopt. Het lijkt allemaal voordelig en goed maar echt, er zijn providers die net zo voordelig zijn en een supersnel 4G+ netwerk geven(ook in het buitenland) en bovendien wél moeite doen voor bestaande klanten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Nabil

24 November 2017, 13:55

Nooit een probleem gehad met tele2, me moeders telefoon was gestolen en ik had tele2 gebeld om de telefoon te blokkeren. Vervolgens proberen ze me een black friday deal aan te smeren en zeggen ze dat ze het hebben geblokkeerd voor 30 minuten, en vervolgens abrupt zeggen dat ze me doorverbinden. 30 minuten verspilt en een hoop geld, terwijl me moeder snikkend op de bank ligt. Belachelijk en onacceptabel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Elsa

17 November 2017, 18:30

Na echt een waardeloze ervaring met online overgestapt naar tele2.
Supertevreden met tele2 dusver. Klantenservice neemt direct op, klinkt netjes, en nog niet op onzin kunnen betrappen. Mijn vragen worden goed beantwoord. Dekking boven verwachting, zelfs buitenshuis bereik. Facturen kloppen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door René

15 November 2017, 11:52

Ik heb een telefoonabonnement bij Tele2.
Bereik is altijd goed, zit nooit zonder.
Ik zie veel klachten over Tele2 maar heb er zelf geen.
Soms doet de app (op IOS) een beetje vreemd, maar opnieuw inloggen helpt dan ook vaak.

Wat mij betreft dus een prima provider met goede dekking (internet & bellen) !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door Mark

12 November 2017, 13:43

Ik heb al een paar jaar een alles-in-1 abonnement bij Tele2 en zakelijk een mobiel abonnement. De afgelopen week heb ik maar liefst 4 x geprobeerd een mobiel abonnement af te sluiten. Tele2 had een kortingsactie op mobiel voor bestaande klanten en dat leek me wel aantrekkelijk.

Je neemt contact op i.v.m. een lopende kortingsactie en dan blijkt de verkoopafdeling daar niet van op de hoogte. Je legt het dan zelf uit en krijgt te horen dat die actie al is afgelopen. Hij staat nog op de site, maar je hebt er geen aanspraak op. Als compensatie krijg je de toezegging van 2 Euro korting per maand op het af te sluiten abonnement. Tot dan toe nog best komisch.

Maar dan begint het: Tele2 heeft geen integraal klantensysteem en erkent / herkent je niet als bestaande klant. Niet privé en ook niet zakelijk. Het opnemen van de bestelling moest 4x opnieuw omdat de zending 'zoek was', omdat vervolgens mijn geboortedatum verkeerd was overgenomen en door een opeenstapeling van andere fouten aan de kant van Tele2.

Vandaag stond er eindelijk een koerier met pakketje voor de deur. Licht aan het einde van de tunnel zou je denken, maar helaas: mijn voorletters op het formulier van de koerier en die op mijn paspoort kwamen niet overeen en het pakketje mocht dus worden afgeleverd. Koerier vertrokken en de hele order opnieuw volledig geannuleerd!

Ik ben na het indienen van een klacht wel direct gebeld. Op zondag. Chapeau! Maar: een eerdere toezegging van een medewerkster van de afdeling waar klachten worden afgehandeld om geen aansluitkosten te berekenen als compensatie voor de frustratie was nergens in het systeem terug te vinden. Het is dan jouw woord tegen het falende registratiesysteem van Tele2. Bananasplit is er niks bij.

De belofte op de Tele2 website: vandaag besteld en indien op voorraad morgen in huis slaat nergens op en kan op geen enkele manier worden waargemaakt. Lopende kortingsacties voor bestaande klanten moet je keer op nieuw opnieuw uitonderhandelen omdat de verkoopmedewerkers er niet van op de hoogte zijn.

Nog nooit in m'n leven een bedrijf meegemaakt dat zo beroerd omgaat met bestaande en nieuwe klanten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door RL Carolina

06 November 2017, 19:35

Tele2 heeft ons bestolen en gedupeerd, meer dan 6 maanden onterecht de abonnement hebben geblokkeerd. Onterecht naar de incasso gestuurd.
Later een correctie gemaakt en gelden teruggestort, maar de onterechte incassokosten bleven en 6 maanden ten onrechte geblokkeerd geweest!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Paul Peters

29 October 2017, 14:50

Ik had 2 abonnementen bij Tele2 1 voor mijn telefoon en 1 voor mijn Ipad. ik wilde mijn abonnementen omzetten naar meer MB`s voor mijn telefoon en data only voor mijn Ipad .
Voor mijn telefoon zou het geen probleem zijn en kon zo overgezet worden. voor mijn Ipad moest ik eerst het huidige abonnement opzeggen en een nieuwe aanvragen en daar gaat het mis.
Ik ben 3 maanden bezig geweest om dit abonnement op te zeggen maar geen reactie van Tele2 tot vrijdag 13-10-2017 hebben ze beide abonnementen beëindigt. ik ben nu 14 dagen bezig om het abonnement van mijn telefoon weer aangesloten te krijgen maar dat lukt niet. ik ben nu genoodzaakt om bij een andere provider nieuwe abonnementen te openen met als gevolg dat al mijn zakelijke contacten moeten worden geïnformeerd (hoppende dat ik niemand vergeet) en nieuwe drukwerk moet laten maken.
Conclusie na de verkoop afdeling is er niemand tuis bij Tele2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door AvA

14 October 2017, 20:17

Nooit Tele2 nemen. Toestel en abo online besteld. Bestelling niet in systeem bleek na 2 dagen Na een masnd wachten en fout op fout,dubbele abo aanvragen annuleringen en beloftes die ze nooit nakwamen heb ik boel zelf geannuleerd. Nog nooit zo' n slechte amateuristische organisatie puinhoop meegemaakt als Tele2.
Niet omdat het moet maar omdat ze eenvoudigweg niks kunnen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Sammi

28 September 2017, 13:31

Ik ben van plan om over te stappen op een andere provider. Ik heb veel informatie opgezocht en Tele2 en kLoud teLecom hebben mijn aandacht getrokken. Ik ben op zoek naar een Telefonie en Internet abonnement. Ik heb minder reviews over kLoud teLecom kunnen vinden. Iemand hier ervaring mee? https://kloudtelecom.nl/telefonie-internet/

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

05 September 2017, 21:21

Meest slechte klantenservice ooit... wacht al 2 maanden op internet en krijg steeds hetzelfde antwoord... 'binnen 4 dagen wordt u geholpen'. Niet dus... Nooit meer Tele2 als het aan mij ligt!! Je wordt aan het lijntje gehouden en er wordt tegelijkertijd niks geregeld door Tele2. Daarbij word je, zonder dat ze je informeren, met hoge kosten opgezadeld, en dat terwijl je niet eens datgene krijgt waarvoor je betaalt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

02 September 2017, 21:22

Mijn zoon wacht al een half jaar op abonnementskosten die ten onrechte van zijn rekening zijn afgehaald. Ze geven toe dat hij het tegoed heeft, maar vervolgens storten ze het niet terug.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

30 August 2017, 21:45

Iedereen bedankt voor het schrijven van de reviews. Ik was van plan om voor mijn beide dochters een abonnement af te sluiten.
Ben blij dat ik alle reacties heb kunnen lezen en denk dat ik gewoon maar weer naar Telfort ga. Iets minder MB's , maar wel een betrouwbaarder Provider. Begrijp niet dat ze wat aan hun goodwil doen. Ze proberen klanten over te halen met leuke aanbiedingen ( 10GB voor bv. 15,-), maar kunnen de service niet waarmaken. Dit is toch pure zelfmoord voor zo'n organisatie als Tele2!!?.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ellen G

16 August 2017, 14:37

Omdat Tele2 voor hun prepaid klanten een nieuw facturerings systeem gaat hanteren per aug 2017, moest ik een andere simkaart nemen. Verplicht dus. Gedaan en vandaag geactiveerd. Ik kan ermee bellen, maar niet gebeld worden. Mijn nummer is in gesprek terwijl ik dat niet ben. Dit gaat 5 WERKdagen duren volgens tele2. Geweldig handig zoiets tijdens de vakantie-periode , maar niet heus. Ik zit nu zonder telefoon voor minstens een week, omdat er een weekend in zit. Tele2 doet hier heel nonchalant en onverschillig over. ' Ja, we werken eraan en we weten ervan' . Ik ga overstappen naar een ander. Voor tele2 10 anderen. Jammer, want ik was jaren klant.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Anonieme gebruiker

04 August 2017, 13:10

Super slechte klantensrvice, die weet van niks en wil ook niet helpen! Ik heb een prepaid sim gekocht met de bedoeling nummerbehoud aan te vragen. Heb express service medewerker gevraagd of het mogelijk was, ja natuurlijk zij ze, doe dit maar online. Online formuleer deed het niet, 2 weken wachten totdat het opgelost is, aanvraag ingedient, email gekregen. Nummerbehoud niet gelukt, nog een keer service gebeld, samen aanvraag gedaan. Weer niet gelukt, intussen bijna 3 maanden verder. Blijkt dat er een storing is en niemand weet wanneer die opgelost wordt. Ik heb gevraagd simkaart te blokkeren en de kosten aan mij terug te betalen. Kreeg te horen dat het niet mogelijk was en dat ik gewoon moet wachten. Goed gedaan Tele2! De klant moet de kosten van jullie storing betalen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mike

26 July 2017, 16:39

SUPER SLECHTE KLANTENSERVICE. Onjuiste afspraken worden er gemaakt en niks wordt vastgelegd. Ik ben zeer teleurgesteld in Tele2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door I

27 June 2017, 21:38

Mijn mobiele telefoon werd zomaar afgesloten, omdat er fout is gemaakt bij tele2. En dan moet ik 10 werkdagen wachten tot ze weer aansluiten! Terwijl mijn factuur gewoon is betaald. Zelfs bewijs van rekening opgestuurd. Dit is schandalig. Ze hebben op geen enkele wijze hun administratie op orde en ze maken beloftes (leugens) die ze totaal niet waar kunnen maken. Medewerkers vertellen onwaarheden./leugens om je maar gerust te stellen (zoals u wordt na ong 24 uur aangesloten) maar vervolgens zit je dagen zonder telefoon (min 10 dgn ). Ben dus onbereikbaar voor mijn kinderen. Service is nul komma nul. En uit coulance zeggen ze dat ze geen aansluitkosten in rekening brengen. Dan wordt je dus helemaal razend omdat door hun foute administratie ik ben afgesloten. Nog nooit zoiets slechts meegemaakt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Jan-Modaal

27 June 2017, 02:09

Aan het zoeken naar een BETROUWBARE 4G-provider en lees onderstaande verhalen op deze site. BLIJ dat de harde werkelijkheid beschreven staat, scheelt mij weer een hoop grijze haren! Bedankt mensen, top.

Tele2 is dus een echt een mijd-provider; blijf er ver vandaan, net als Youfone, BEN, Simpel, Hollandse Nieuwe etc.- allemaal cash-charlatans, die snel willen verdienen over de gewone man/vrouw zijn- of haar rug.

Mooie aanbiedingen, 1001 addertjes onder het gras, slapeloze nachten en grijze haren, door dit soort boeven. De OPTA e.a. autoriteiten zouden dit soort providers een boete moeten opleggen van minstens 10.000 euro per incident; onder dwang de redelijkheid- en billijkheid en de verbintenis nakomen, zoals dit in het Burgerlijk Wetboek voorgeschreven staat.

Dank aan de mensen, die hier hun melding doen vwb de wan-praktijken van deze moderne schurken, criminelen in pak, graaiers, louche-bedrijven, die zich "provider" noemen. THANKS! :-)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

25 June 2017, 23:29

In huis vaak heel slecht tot geen bereik. Ik zal blij zijn als ik over kan gaan naar een andere provider. Voor mij nooit geen Tele2 meer

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Tam

21 June 2017, 11:09

De aller-aller-slechtste service die ik ooit heb meegemaakt! Er is maandenlang vaste telefonie naar Amerika in rekening gebracht terwijl wij die nummers niet belden en op de genoteerde tijdstippen niet eens thuis waren. Na herhaaldelijk klagen werd geadviseerd om naar de politie te gaan, waarna ik het proces verbaal naar Tele2 aangetekend heb opgestuurd. Daarna nooit restitutie ontvangen. Voor niks vrij genomen! Nu zijn we al bijna een half jaar geen Tele2-klant meer maar wordt toch maandelijks meer dan 40 euro afgeschreven. Klagen per telefoon en het klachtenformulier op internet maakt geen verschil. Er gebeurt NIKS.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Piet

20 June 2017, 17:55

Zeer slome internet met 0.5 kb per seconden
Slechte verbinding op telefoon en tv

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door R. Koelemeij

15 June 2017, 16:20

U zegt te leveren 40Mb/s. glasvezel. met de beste wil van de wereld levert u maximaal 22 a 24 Mb/s Ik heb u aangetekend in gebreke gesteld met een termijn tot 14-5-2017 om te leveren wat u overeengekomen heeft. Ik nijg echter nu al om jet gehele contact met Tele2 te verbreken.\Ik kan elders wel weer een internet verbinding afsluiten.\
Ik zal de machtiging tot AUTOMATISCHE INCASSO blokkereb

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Dan

12 June 2017, 21:23

Die app werkt voor geen meter. Dat callcentre kan geen echte problemen oplossen. Die zeggen dat ze terugbellen maar dat gebeurd niet. Klachten moet via een klachtenformulier worden ingevuld. Zo was ik 6 maanden bezig mn geld terug te krijgen. Hun technische dienst vertelde mij dat ze een storing hadden. Pas na t inschakelen van hun tele2 twitter hulp kon ik met veel over en weer gebel en heel veel domme opmerkingen mijn geld terug krijgen. Een heel goedkoop bedrijfje in elk opzicht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door D.b

26 May 2017, 23:01

Super geholpen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Maria

26 May 2017, 18:23

Tele2 weg ermee! Wát een flutbedrijf zeg. Sluit je abbo bundel voor zoon af waar hij niet overheen zou kunnen. Wel dus. App werkt voor geen meter waardoor ouder geen zicht heeft op gebruik maar wel torenhoge facturen mag aftikken. Nergens vorm van coulance oid te bespeuren. Short term cashen is insteek Tele2 not long term. Zal hier nimmer meer zaken mee doen, wanneer anderen slim zijn ook niet. Simyo, dát is pas correcte provider met goed stuk service koers klant.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door L Vrugteman

26 May 2017, 12:34

Tele 2 is klantonvriendelijk. Ze kunnen je nergens mee helpen en hangen gewoon op. Duurde lang voordat ik serieus genomen werd. Vandaar deze review. Het is meer een waarschuwing.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door bloemiedeboemie

24 May 2017, 12:01

Klant zit in Canada/Amerika kan helemaal niets heeft geen 4G kan enkel keren bellen en smsen (lukt zelden). Nu ben ik vanaf 15-5-2017 bezig met de helpdesk om een oplossing, APN handmatig gewijzigd, 1 toetsen voor pincode, Simtoolkit, kruistest niks helpt. het probleem is door verzonden naar de technische dienst die vanaf de 22-5-2017 van mei de storing in behandeling heeft genomen, met een doorlooptijd van 3 werkdagen zou het vandaag bekend worden gemaakt. Krijg je te horen dat het ON-HOLD wordt gezet en er 29-5-2017 verdere conclusies worden getrokken. De klant heeft nu helemaal niets in Amerika en Tele2 laat hem stikken. zwaar onbeschoft en niet humaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Isabel

13 May 2017, 00:55

Zeer slecht. Ik zou het niemand aanraden. Ik ben bewindvoerder en zie een toename in mijn caseload door cliënten die in de schulden zijn gekomen door Tele2. Dit wordt veroorzaakt door de mogelijkheid tot het ongelimiteerd inkopen van internet en belbundels. Hier zit geen grens aan, met torenhoge rekeningen die mensen onmogelijk kunnen betalen tot gevolg. Ook biedt Tele2 geen mogelijkheden om mensen hierin tegen zichzelf in bescherming te nemen zoals bijvoorbeeld het kunnen instellen van een belplafond of dat de mogelijkheid tot internetten automatisch geblokkeerd wordt zodra je meer dan 2 keer je vaste bundel per maand aan kosten gemaakt hebt. Daarbij komt nog dat Tele2 zeer slecht bereikbaar is en de opvolging op schriftelijke verzoeken volledig uit blijft. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Het maken van betalingsafspraken is zo goed als onmogelijk. Ook hanteert men zeer agressieve verkoopmethoden, zo presteert Tele2 het cliënten van mij te benaderen met duurdere abonnementen en nieuwe telefoons terwijl ze de wetenschap hebben dat de cliënt in de schulden zit en een bewindvoerder heeft. Tele2 zorgt hiermee moedwillig voor een toename van de al reeds bestaande problemen van de cliënt. Tele2 neemt hierin op geen enkele wijze haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Iets wat een organisatie mijns inziens niet siert. Het schetst bij mij een beeld dat dit bedrijf over lijken gaat om de eigen zakken te vullen. Ik raad het iedereen af om in zee te gaan met Tele2. Bezint eer ge begint!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door E. Bruin

10 May 2017, 12:30

Een -100 op een schaal van 1 tot 10. De "service" is zo slecht dat het bijna lachwekkend wordt. Stap voor stap:

1. In maart kreeg ik ineens een spookrekening. Het maandbedrag was al afgeschreven, en (naar later bleek door een systeemfout) werd het nog 2 keer afgeschreven.

2. Toen besloot ik dat het tijd werd om eens ergens anders te kijken. Zo gezegd zo gedaan, abo nieuwe provider zou 25-4 ingaan.

3. Intussen gebeld over de spookrekening. Er werd mij verteld dat ik het "tegoedformulier" in moest vullen. M.a.w.: ik had voor niks gebeld, en moest het zelf maar uitzoeken.

4. Begin april kon ik ineens niet meer bellen! Weer gebeld (kosten vaste lijn gemaakt ook..). Er zou een nieuwe SIM opgestuurd worden.

5. In heb in totaal 4 keer (!) de belofte gehad dat er een nieuwe SIM onderweg zou zijn. Dat het steeds fout ging kon men (steeds achteraf) wel zien, maar het is nooit meer goedgekomen. Ik was blij dat ik op 25-4 weer kon bellen via mn nieuwe provider. Gelukkig is nummerbehoud het enige dat wel goed ging.....

6. Intussen had ik een klachtenformulier ingevuld. Spookrekeningen nog niet terug, niet meer kunnen bellen, kosten vaste lijn....vooral ook niet bereikbaar zijn. Ik kreeg een ronduit schandalig standaardmailtje terug dat mijn klacht binnen 30 (echt???? Wie heeft dat verzonnen????) behandeld zou worden. Nog niets van gehoord trouwens.

7. Telefonisch werd mij weer verteld dat ik maar een tegoedformulier moest invullen voor de geleden schade......

8. Je denkt er vanaf te zijn als je eenmaal bij je nieuwe provider zit Niets is minder waar. Men zegt dat de zaak niet afgehandeld kan worden......omdat er nog steeds een abo in het systeem zit dat niet gecanceld kan worden. Jawel, het abo waarvoor men tot 4 keer toe geen nieuwe SIM aangemaakt kon worden......?0

9. Gedurende het proces heb ik meerdere malen gevraagd of ik fatsoenlijk teruggebeld kon worden. Dat kan bij Tele2 niet. Ik wordt continu bestookt met rare berichten. Van SMSjes waarin mijn abo omgezet zou worden naar SIM only (terwijl ik geen abo bij Tele2 meer heb...), tot bloedirritante automatisch gegenereerde mailtjes waarin gesteld wordt dat ik om vage redenen opnieuw het "vergoedingsformulier" in moet vullen...

10. Ik heb nog steeds geen cent terug, en ook geen schadevergoeding. Wellicht wordt er zelfs doorgegaan met incasseren van het zgn abo dat ik niet meer heb (en ja, dat weet ik zeker: zelfs volgens de systemen van Tele2 zou dat op moeten houden met opzegtermijn van een maand (op de dag van nummeroverdracht dus....)


Conclusie: ik heb nog nooit zoiets slechts meegemaakt. Wist niet dat er anno 2017 nog zulke slechte bedrijven bestonden!!!! Aanbeveling: absoluut nooit doen, tenzij je kikt op gezeik.....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Renee

08 May 2017, 15:35

Een groot drama! 'Klantenservice' medewerkers geven nooit een naam (behalve hun voornaam) terwijl De Klant wel alle gegevens moet verstrekken. De facturering is een grote zooi. Ik krijg al maanden facturen en incasso's terwijl ik niet eens een contract heb. Je wilt niet weten hoeveel uren en stapels papier ik al in die tent gestoken heb.
Nooit, maar dan ook nooit mee in zee gaan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

29 April 2017, 17:48

Een abonnement +iPhone 7 besteld. Deze zou de volgende dag geleverd worden. Tijdstip afgesproken en hele dag gewacht. geen mobiel. Om 19 uur klantenservice gebeld die zei dat het nog tot 22 uur kon komen en kreeg 0900 nr van de pakketdienst. Dit nr bleek echter onbereikbaar. Volgende dag was tele2 onbereikbaar wegens koningsdag. Vrijdag opnieuw gebeld met klantenservice en kreeg hetzelfde verhaal te horen: ik moest zelf contact opnemen met de pakketdienst en kreeg nog een rechtstreeks mailadres. Dit mailadres gebruikt maar krijg geen antwoord. Volgende dag nog eens klantenservice gebeld en krijg nu eindelijk een rechtstreeks nr van de pakketdienst. Toen ik dit belde vertelden zij mij dat het pakket niet in orde was en ze daarom niet hadden geleverd. Wordt eindeloos van kastje naar de muur gestuurd. Omdat ik hier na 4 dagen genoeg van had maar alles geannuleerd. Voor mij nooit meer tele2!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Amy

29 April 2017, 16:32

Had no service for more than half of the year contract. Customer service is poor. Invoices kept coming.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Hande Ozturk

24 April 2017, 18:20

En nu ben ik jullie helemaal zat. Al bijna 6 jaar ben ik een trouwe klant van Tele2; sinds ik bevoegd ben om een eigen abonnement af te sluiten, ben ik niet weg te krijgen bij jullie. Maar de drama die ik sinds augustus vorig jaar (!!!!!) met jullie heb, wil ik gewoon niet meer.
In augustus mocht ik mijn abonnement verlengen met een nieuw toestel. Ik ben overgegaan van een bundel met 150 bel/sms + 100 mb internet naar onbeperkt bel/sms + 8 gb internet. Een groot verschil! Mijn nieuwe en uitgebreidere bundel zou ingaan op 1 september 2016. Helaas kwam ik er een dag later achter dat dit niet het geval was. Probleem: te veel gesmst en kosten buiten mijn bundel (150smsjes) gemaakt.
Na contact opgenomen te hebben met Tele2, werd mij verteld dat er een foutje was gemaakt en dat mijn abonnement zo snel mogelijk in zou gaan. Na een week kreeg ik opeens een nieuwe simkaart naar huis gestuurd, terwijl mij aan de telefoon duidelijk was verteld dat ik geen nieuwe simkaart hoefde te hebben voor mijn nieuwe bundel. Weer gebeld naar de klantenservice en daar werd mij weer verteld dat ik een nieuwe simkaart nodig had omdat mijn oude simkaart nog beschikt over een 3G systeem en de nieuwe mij zou overzetten naar het 4G systeem. Zo gezegd zo gedaan, nieuwe simkaart werd geactiveerd. Bleek dus dat ik nog steeds niet over was gezet naar mijn nieuwe bundel. Ondertussen maakte ik extra kosten door het aanschaffen van extra internetbundels en bellen over mijn bundel. Tot januari heb ik misschien wel 15 keer gebeld met de klantenservice; het enige wat ik elke keer te horen kreeg was 'wij maken een notitie voor het hoofdkantoor/technische afdeling en u zult zsm horen van ons'. Nou, nooit wat van gehoord natuurlijk, tot ik zelf weer eens belde. In januari was ik er helemaal klaar mee en heb ik op internet het nummer gevonden van de escalatiedesk. Daar heb ik mijn probleem voor de 100e keer uitgelegd en ook daar werd mij weer verteld dat ze het zouden doorgeven aan de technische dienst. De 2 weken die ze mij beloofd hadden liep natuurlijk weer eens uit. Inmiddels was het eind januari en heb ik wéér moeten bellen naar de escalatiedesk. Elke keer kreeg ik hetzelfde te horen, elke keer werd mij verteld dat ik vast zat in het systeem en dat ze mij er niet uit kregen. Ik kon noch mijn abonnement stopzetten, noch opzeggen. Ondertussen kreeg ik natuurlijk wel al mijn facturen binnen, die wel opliepen tot 90€ per maand. Omdat Tele2 mijn nieuwe bundel niet had geactiveerd, maakte ik kosten buiten mijn bundel om, en die moest ik ook nog eens zsm betalen want anders werd er gedreigd met een incassobureau.
Tele2 staat bekend om het niet leveren van zijn diensten, maar plundert wel je bankrekening!
Inmiddels kocht ik elke maand een extra internetbundel van 20€ aan, omdat mij werd verteld dat ik het allemaal vergoed zou krijgen zodra mijn nieuwe bundel actief zou zijn.
Op 4 april kreeg ik EINDELIJK een smsje, dat mijn nieuwe bundel was ingegaan. Ik was natuurlijk blij, maar had nog steeds geen vertrouwen in Tele2. Dus ik wilde even kijken hoe het er voor stond in MijnTele2-verbruik. En wat bleek? Ja hoor, jullie raden het al... Wéér een STORING! Tele2 heeft het weer voor elkaar gekregen hoor! Na deze melding heb ik gebeld met de klantenservice, maar tevergeefs, ook zij kunnen mijn verbruik niet zien. Ik weet dus niet hoeveel ik verbruik, of ik eventueel over mijn bundel ga en of ik extra kosten maak. Mijn facturen van de afgelopen maanden kan ik ook al niet in zien, dus de vergoeding waar ze het over hadden kan ik ook niet aanvragen. Ik heb nu al meer dan €100,- tegoed van Tele2, maar ik kan dus geen vergoeding aanvragen.
Beste mensen, neem GEEN abonnementen bij Tele2. Het is oplichterij geworden sinds ze over proberen te gaan naar het 4G systeem. Al 8 maanden ben ik in de weer met jullie en ik ben jullie helemaal ZAT!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sezer

11 April 2017, 02:12

Ik heb nu bijna een half jaartje een abonnement bij hun ik vind het verschrikkelijk hun hele systeem klopt niet alles loopt achter ik wil nu eigenlijk weg bij tele 2 maar dan moet ik het in een keer afbetalen en dat is verdomme in de 1100 euro dat kan ik dus niet in een keer betalen en ik vind het sws heel raar dat jet hier niet kan ik heb gehoord dat het bij ander providers wel kan ik raad iedereen aan om niet aan tele 2 vast te zitten neem geen abonnement of iets het gaat je echt heel erg iriteren en ke hebt er niks aan ik had beter bij t-mobile kunne blijven hun waren veel beter dan tele 2

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anoniempje

10 April 2017, 19:49

Net met tele 2 gebeld over een factuur die na het stoppen van het abbonement nog binnen kwam over de maand maart. Terwijl ik 10 maart daar al weg was. Hij adviseerde toch om hem nog te betalen en ik dan ongeveer binnen een maand me geld weer terug te krijgen wat moet ik doen anders zullen ze een incasso bureau inschakelen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Anonieme gebruiker

07 April 2017, 20:18

Telefoon niet geseald geleverd. Na 2 maanden al defect aan batterij en na 2 weken al defect aan speakers. Klantenservice stuurt je door naar het formulier en het antwoord op het formulier die moet maar worden beantwoord door de klantenservice. Nooit een abonnement afsluiten bij tele 2!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ina

01 April 2017, 18:54

chandalige behandeling .....


In Januari heb ik een brief ontvangen van Tele2 met de mededeling dat zij niet konden incasseren en dat ik het bedrag “indien ik geen incasso wilde “ via Ideal moest overmaken. De brief maakte mij behoorlijk boos, omdat het mij het gevoel gaf dat ik een wanbetaler zou zijn terwijl ik altijd meer dan genoeg saldo op mijn betaal rekening heb staan en zeker NOOIT een negatief saldo. Ik heb meteen tel. contact met Tele2 opgenomen en gevraagd waarom er niet geïncasseerd kon worden en kreeg daar geen echt antwoord op maar het was hen niet gelukt te incasseren. Er werd mij verzocht het bedrag alsnog via ideal over te maken, echter daar zag ik de noodzaak niet van in omdat er geen problemen waren met mijn rekening en dat zij het nog maar eens moesten proberen. Daaruit ontstond een hele discussie, en heb hen uitgelegd dat het niet mijn probleem was dat zij maar één keer kunnen incasseren!, vervolgens heb ik nogmaals naar de Bank gebeld om te informeren wat er nu gebeurt kon zijn. Echter bij de bank hadden zij ook geen verklaring dat het Tele2 niet gelukt was te incasseren en hebben mij verzekerd dat er niets ongewoons of fout was met mijn rekening en dat Tele2 een doorlopende incasso had!. Weer contact met Tele2 gezocht en weer alles uitgelegd, uiteindelijk heb ik er eenmalig mee ingestemd dat ik de 11.00€ zou overmaken maar dat dit echt een eenmalig gebeuren is en dat ik het niet een tweede keer gaat doen. Helaas in Februari ontdekte ik dat Jan. rek. bij hen weer niet gelukt was, ik heb toen aangegeven dat zij het echt moesten oplossen dat ik niet van plan was om hun werkzaamheden uit te voeren door steeds via ideal te betalen. Tele2 heeft mij verzocht om nog even af te wachten zij zochten naar een oplossing, eindelijk 24 Februari was het weer gelukt en was er 11,00€ afgeschreven, waarop ik 25 Feb. weer tel. contact heb gezocht, meteen kreeg ik weer tel. dreigementen dat ik nu Jan. alsnog via ideal moest betalen!. Daarmee was voor mij de maat vol en heb ik meteen schriftelijk een klacht gemaild naar Tele2 en het Abonnement opgezegd, echter had/ heb ik geen bevestiging ontvangen en maandag 27 Feb. weer gebeld en gevraagd om de bevestiging van mijn opzegging, waarop mij werd verzocht het nog wat tijd te geven zij zochten nog steeds naar een oplossing , wel vroeg hij mij of ik de betaling toch alsnog via ideal wilde over maken, dat zou het probleem meteen oplossen!. Vervolgens probeerde hij mij een totaal pakket aan te smeren voor Internet,Bellen en Telefoon, leuk geprobeerd maar nee dank je wel ik blijf bij ZIGGO zeker na dit gedoe.
3 dagen later vond ik een cadeau in de brievenbus van Tele2 - BOS incasso, ik heb meteen de andere ochtend contact opgenomen met Hr. v.d. Wiel van BOS incasso en nadat ik mij verhaal had gedaan adviseerde hij mij binnen 5 dgn. in verweer te gaan dat heb ik meteen gedaan tevens aangegeven dat ik bereid ben nogmaals eenmalig de 11.00€ te betalen maar beslist geen incasso kosten wilde betalen voor iets waar ik geen schuld aan heb. Tevens wilde ik dat mijn abonnement welke ik vorige maand 25Februari schriftelijk had opgezegd ook werd gerespecteerd door Tele2 en dat ik daarvan een bevestiging wilde en daarmee er na 24 Maart 2017 geen overeenkomst meer zou zijn met Tele2.
Echter nog steeds geen reactie ontvangen niet van Tele2 en ook niet van BOS Incasso.

Gelukkig kan ik via de bank aan tonen dat het niet aan mij ligt ik nooit in het rood en dat ik altijd aan al mij betalingsverplichtingen voldoet en heb ik ook nog collega’s waarbij soort gelijke procedures hebben plaats gevonden.
Ook heb ik nog even bij MASSA CLAIM geïnformeerd of de aantijgingen tegen Tele2 nog liepen aangaande het niet vermelde van leningen bij het aangaan van een Tel. abonnement met “GRATIS “ telefoon welke dus niet gratis waren.

Ina van Leeuwen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Timmer

30 March 2017, 12:23

Heb een zakelijk abbonnement gehad bij Tele2,heb in november 2016 opgezegd, moet nog steeds mijn afgeschreven geld terugkrijgen van december2916. Afschrijven kunnen ze gied,echter terug betalen hebben ze moeite mee,het zakelijke nummer van Tele2 : 020- 7501611 hoef ik echt niet meer te bellen,je hangt uren aan de lijn!!! Tele2 zorgt veel voor erfenis en onnodige telefoonkosten,mijn advies is voor Tele2, haal het zakelijke nimmer weg van uw briefpapier,het werkt toch niet, zaken mensen hebben wel iets anders te doen dan uren te steken in uw bereikbaarbaarheid!! Ik ben er helemaal klaar mee! Waar kan ik terecht voor mijn telefoonkosten? ook bij Tele2??

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nunes

28 March 2017, 15:57

Ik heb in oktober 2016 mijn factuur betaald van de openstaande rekening over oktober 2016. Netjes op tijd, zou je zeggen..

In november en december ontving ik herinneringen voor deze factuur. Ik heb vervolgens direct kopietjes van mijn bankafschrift gestuurd, waarop te zien was dat ik netjes betaald heb. Dit heb ik een aantal keer moeten sturen, omdat jullie aangaven ze niet ontvangen te hebben ?!

In januari ben ik vervolgens afgesloten omdat jullie geen betaling zouden hebben ontvangen voor de factuur van oktober 2016. Nadat ik via mijn werk heb kunnen bellen, werd mij verzocht betaalbewijzen toe te sturen van het bankafschrift van oktober 2016. Dit heb ik wederom een aantal keer toegestuurd. Ik werd vervolgens na een paar uur aangesloten.

In februari ben ik wederom afgesloten omdat jullie aangaven geen betaling te hebben gehad over wederom oktober 2016. Na weer een aantal keer betaalbewijzen te hebben toegestuurd, werd ik vrij snel aangesloten. Volgens medewerkers bewaren jullie geen betaalbewijzen. Ontvangen jullie commissie voor ieder betaalbewijs wat toegestuurd moet worden, ofzo…?! Als klap op de vuurpijl, hebben jullie inmiddels 6 x aansluitkosten berekend, terwijl het jullie fout is ?!

Op vrijdagochtend 24 maart 2017 blijken wij wederom afgesloten te zijn ?! Je zult het niet geloven maar het gaat weer om de factuur van oktober 2016. Na weer aan de telefoon te vragen wat er in hemelsnaam aan de hand is, krijg ik alleen maar medewerkers aan de telefoon die zeggen het niet te begrijpen omdat ze alle facturen op betaald zien staan… Ik heb herhaaldelijk alle betaalbewijzen tot aan de zomer 2016 vorig jaar, herhaaldelijk toegestuurd…

Ik heb in totaal 65 x een betaalbewijs gestuurd om te laten zien dat ik wel degelijk betaald heb.

Het is nu dinsdag 28 maart 15:26 en ik ben nog steeds niet aangesloten. Ik heb inmiddels wel 3 x gebeld voor een totaal tijdsbestek van bijna 2,5 uur en in de wacht geplaatst en in de wacht en weer in de wacht… Met als conclusie, dat ze echt alle betalingen zien, excuses aanbieden maar dat het team van aansluitingen weer een andere afdeling is en telefonisch niet bereikbaar is.

Als je afgesloten bent en je de rekening betaald, dan word je binnen 2 uur weer aangesloten. Maar als je afgesloten wordt, terwijl je je rekening gewoon wel op tijd betaald hebt, dan word je maandelijks afgesloten en nu dus al een aantal dagen zonder dat ze kunnen zeggen wanneer je weer aangesloten wordt. Dit vind ik niet acceptabel !!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

28 March 2017, 12:31

90% van de tijd geen bereik in een van de grootste steden van nederland

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

27 March 2017, 15:20

Ik gebruik veel data elke maand dus heb ik de grootst mogelijk bundle ingesteld. Het komt voor dat ik meer nodig heb maar telkens als ik meer data bij wil kopen krijg ik de melding "niet gelukt, probeer het later nog eens."
Dit heb ik sinds Januari meerdere malen gemeld bij Tele2 en het zou worden doorgegeven aan de betreffende afdeling echter is er tot op heden (27-03-2017) nog steeds geen oplossing. Het werkt gewoon niet. Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat een bedrijf niet wil verkopen, erg jammer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door hendrik

27 March 2017, 11:44

matig product, matige dekking, slechte klantenservice, slechte app. Wel goedkoop

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door ger

21 March 2017, 10:59

drama bedrijf
Stop er mee ga wat anders doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

21 March 2017, 10:02

Tele2 heeft een nieuw rekeningnummer en sindsdien gaat alles mis.
Reeds meerdere malen een betalingsbewijs gestuurd, zowel online als via de post, nog voordat ik een aanmaning kreeg. Bij klantenservice verzekerde men mij dat ze dit allemaal hadden ontvangen en dat alles in orde was. Inmiddels ligt de factuur bij een incassobureau. Nogmaals betalingsbewijs gestuurd maar je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Klantenservice zegt dat je naar het incassobureau moet bellen en andersom.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door boze klant

17 March 2017, 16:38

In mijntele2 app staat dat ik 2gb over heb, maar uiteindelijk staat een bedrag van 260 euro op de factuur. De klantenservice kon mij niet zo goed helpen en maakte fouten. Nu moet ik alsnog de 260 euro betalen om dan pas de vergoedingsformulier aan te vragen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

13 March 2017, 13:10

Al járen zit ik bij Tele2. Met een simonly voor 1 jaar. Nu beweren ze opeens dat ik een abo voor 2 jaar heb afgesloten. Zij zeggen daar een een mailbewijs van te hebben, maar willen dat niet laten zien.

Ik weet zéker dat ik een simonly nooit voor 2 jaar afspreek. Ik heb ze bij het afsluiten gevraagd om een bevestiging van onze afspraken. Dit omdat ik 2 abo's bij ze heb en het vaker voor is gekomen dat ze de boel doorelkaar haalden. Aan bevestigen zeiden ze niet te doen. Ik moest ze vertrouwen op wat we samen besproken hadden. Dat deed ik.

Nu opeens zeggen ze dat ik 2 jaar heb afgesproken. Logisch toch dat ik een bewijs vraag? Ze geven aan exact te weten wanneer ze me hierover gemaild hebben, maar willen me de mail niet laten zien, omdat ik ze moet vertrouwen. Ben ik nu gek?

Het mooiste is nog dat ik niet eens per se bij ze weg wil. Waarom zetten ze zo het mes aan de keel van de mensen? Wat willen ze hiermee bereiken?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Saskia

11 March 2017, 14:31

Zojuist geholpen door de klantenservice met een probleem, dit werd snel opgelost en erg fijn geholpen. Dus ik ben heel tevreden over de service! Dit vind ik toch wel belangrijk bij een telecomaanbieder.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door j.Roza

05 March 2017, 16:46

duur abonnement. Maar al direct problemen met bereik/dekking.na lange strijd bleek tele2 geen dekking te hebben op mijn thuis adres.Oplossing;Ik mag weg als ik 670,- betaal voor het bijgeleverde toestel(i phone 6s half jaar oud) want die nemen ze niet terug.betaal al maanden voor slechte dekking/ontvangst.gesprekken vallen weg of geheel onbereikbaar. Mooie oplossing...maar niet heus.Nooit meer tele2 !!!!!! Vreselijke service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Victor

28 January 2017, 12:06

Tele2 is gewoon heel erg slecht.

Kan niet vaak genoeg gezegd worden.

Blijf er weg!!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door J

24 January 2017, 16:13

Slechtste service die ik OOIT heb gezien. Leveren een kapotte telefoon, weigeren hem terug te nemen. Verder wacht ik al DRIE maanden op mijn klantdossier (terwijl dit binnen 2 weken geregeld zou moeten zijn)

Ik raad tele2 van harte af. Doe jezelf een lol en betaal wat meer voor service, dat is belangrijker dan je denkt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Hans

18 January 2017, 22:58

Hallo
Nu wil ik mijn abonnement veranderen bij tele2 .
Naar een hoger Internet bundel.
Maar omdat ik geen 4g telefoon heb willen ze eigenlijk niet.
Dit staat ook op hun site dat als je geen 4g telefoon hebt niet van hun belbundel kunt gebruik kunt maken.
Ze verplichten je eigenlijk om een andere telefoon aan te kopen
Ook vertelde ze mij dag ik binnenkort Door tele2 wordt benaderd omdat ik geen 4g telefoon heb niet meer van hun netwerk kan gebruik maken
Of een andere telefoon aanschaffen,
Ben al jaren bij tele2 maar ben nu zoekende! !!
Ook heb mijn vraagtekens kan tele2 dit van een klant eisen .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Laura

09 January 2017, 22:46

Sinds ruim een jaar ben ik klant bij Tele2. Enkele maanden geleden hebben ze een nieuw rekeningnummer gekregen en mislukken de automatische incasso's. Sindsdien is het foute boel, klanten krijgen betalingsherinneringen en worden zelfs onverwachts afgesloten. Fouten maken is menselijk natuurlijk, maar het ergste is de service. De verantwoordelijkheid wordt volledig bij de klant gelegd. Hebben zij gevraagd om een nieuw rekeningnummer met bijbehorende problemen?? Ronduit schandalig hoe tele2 hiermee omgaat en hoe zij reageren op mails van klanten. Ikzelf ben alweer een paar dagen onbereikbaar door dit gebeuren, terwijl de rekeningen netjes betaald zijn, en ik lees op diverse sites dat ik niet de enige ben.
Helaas zit ik nog anderhalf jaar vast aan Tele2, anders was ik direct overgestapt.
Als ik Tele2 een tip mag geven, een goede service is goud waard, besteed hier meer geld aan en minder aan dure reclames.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

06 January 2017, 19:40

Tele2 verandert ongevraagd je mobiele nummer en laat je daar ook nog voor betalen. Wij hebben al jaren Tele2. Op een dag kregen we een sms dat ons nummer was veranderd in een ander nummer. Wij hadden daar niet om gevraagd en vroegen Tele2 dit zsm terug te draaien. We hebben eindeloos gebeld, uren in de wacht gestaan, emails gestuurd, maar er gebeurde niets. Uiteindelijk werd er toegezegd dat het werd teruggedraaid; dat zou wel maximaal 15 werkdagen duren. Na 15 werkdagen nog steeds ons nummer niet terug. Weer bellen, uren in de wacht. Antwoord van Tele2: Sorry 15 dagen is de termijn die er voor staat en als die afdeling dat niet doet kunnen we daar niets aan doen, u moet maar wachten. Klacht ingediend, geen reactie. Automatische incasso stopgezet. Na Een maand gezegd dat we het abonnement wilden opzeggen. Dat kon niet volgens Tele2 en zou ons op een boete van ruim 800 euro komen te staan. Na bijna 5 weken toch ons nummer terug gekregen. Een verzoek tot teruggave of vermidering van abonnementsgeld voor de periode dat we ongevraagd een ander nummer hadden werd afgewezen; Tele2 vomd dat we gewoon gebruik hadden kunnen maken van het abonnement. Dat niemand het nieuwe nummer kende en dat het nummer dat iedereen al jaren kende niet meer werkte maakt kennelijk geen verschil voor de aanbieder. Inmiddels waren er ook internetbundels ten onrechte dubbel in rekening gebracht; die moesten we eerst betalen om het daarna terug te krijgen via verrekening in een volgende factuur. En om het verhaal een mooie afsluiting te geven werd dit nummer en een ander nummer dat we bij Tele2 hebben geblokkeerd omdat er geen geld kon worden afgeschreven omdat wij de automatische incasso tijdelijk hadden stopgezet in de hoop dat er dan eindelijk een iemand iets zou gaan doen. Voor hetzelfde geld heb je bij een andere provider een behoorlijke klantenservice, correcte facturen en bovendien meer waar voor je geld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door c zijlmans

06 January 2017, 10:57

NIKS maar dan ook écht NIKS deugt er bij tele2, ik kan er werkelijk niks positiefs over zeggen, het is een grote bak ellende.
Zit inmiddels alweer een week zonder vaste telefoon, moet steeds met mn mobiel bellen dus raak in de knoei aan t eind van de maand met mn belminuten. Ze sturen weer een brief dat ik mn rekeining niet betaald heb, terwijl dit wel t geval is. Daar moet ik ook weer over bellen want anders sluiten ze je af en moet je weer 28 euro aansluitkosten betalen. MENSEN TRAP ER NIET IN!!!! BLIJF WEG BIJ TELE2!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Christi

30 December 2016, 14:43

Een tiental jaren mobiel abonnement gehad bij Tele 2 twv 10 euro per maand die automatisch afgeschreven werd. Laatste paar jaar niet meer gebeld of ik het wilde verlengen of een nwe telefoon nodig had. Overgestapt naar andere provider; alles keurig geregeld; wordt er ineens een bedrag afgeschreven door Tele 2 van € 33,99 zonder dat ik daarvan op de hoogte ben gesteld. Dit gelijk teruggeboekt en de automatische incasso stopgezet, met het idee dat ze dan wel van zich moeten laten horen om het bedrag te verantwoorden.
Krijg ik gewoon doodleuk na een aantal weken een brief van een incassobureau, op een oud adres waar ik al jaren niet meer woon en de bewoners dus de eerste brief niet aan mij doorzonden. Er volgde een tweede brief vh incassobureau met een vordering van € 74,02.....met de eis dit binnen 5 dagen te betalen! Ga hiertegen in verweer en vind dat Tele 2 voor die 33,99 wel een gespecificeerde nota mag opstellen alvorens gelijk een incassobureau in te schakelen. Wat een klantonvriendelijke behandeling; zal nooit meer naar Tele 2 diensten terugkeren!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Rob Buijs

30 December 2016, 13:27

Toen mijn dochter wilde "shinen met haar nieuwe telefoon" heb ik voor haar een nieuw abonnement afgesloten nadat het oude was afgelopen. Omdat de iphone 6s pink uit voorraad leverbaar was volgens de website hebben we deze besteld maar toen alles rond was kregen we al snel een mail dat hij niet meer op voorraad was. Na 2 weken wachten hebben we de bestelling geannuleerd (binnen de gestelde termijn) maar Tele2 had intussen al wel het nieuwe abonnement in laten gaan en de telefoon ook al in rekening gebracht. Ik ben nu al 2 maanden bezig om mijn geld terug te krijgen maar zolang het onderzoek loopt wordt er geen geld afgeschreven volgens de klantenservice. Vorige week zijn er toch weer abonnementskosten afgeschreven van het abonnement wat ik bij de annulering ook meteen had opgezegd. Er was iets mis gegaan dus de opzegging stond niet in het systeem, het was verlengt in plaats van opgezegd. Nu moet ik dus nogmaals mijn abonnement opzeggen met weer een maand opzegtermijn.

Dus buiten de kosten van de telefoon die ik nooit heb ontvangen betaal ik ook nog 3 maanden abonnementskosten voor een nummer dat al 2 maanden niet meer gebruikt wordt.

Maar mijn dochter is superblij met haar iphone 6s pink van BEN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door lisa

27 December 2016, 13:32

Ik wil de heer westhood van apexloans bedanken voor mij een lening gegeven. nadat ik heb het verlies € 6000 nep kredietverstrekkers. en ik een aanvraag voor een lening van de onderneming en ik heb mijn lening. Als u een lening vandaag nodig aanmelden via e-mail; apexloans@yahoo.com

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Luxuria

23 December 2016, 20:46

Ik schrijf niet zo snel een review om te klagen aangezien ik het na problemen er altijd wel uitkom met bedrijven. Foutjes zijn menselijk. Maar Tele2 heeft echt mijn kookpunt bereikt.

We hebben meer dan een maand zonder televisie gezeten.. Maand vol geduld. Nieuwe kabels.. Werkte niet... Continue klantenservice die we vertrouwde, maar eigenlijk er niets van begrepen waar ze mee bezig waren. Weer kabeltje zou opgestuurd worden. Week wachten, vergeten. Toen ineens weer een nieuwe tv-kastje. Adapter die we erbij kregen was defect, want dat merk hoort er niet bij ofzoiets. Waarom stuurt een bedrijf ingodnaams niet wekende adapters? Zou weer een nieuwe sturen maar het bedrijf kan niet beloven dat die wel werkt.

Als je klacht hebt of vergoeding verwacht aangezien dit opzich best slecht is na een maand zonder tv (en ook paar keer zonder internet) te zitten, wil je gewoon niet voor betalen. Wil geen gierige Hollander zijn, maar ik wil er zelf ook niet om vragen omdat het logisch is. Klantenservice kan dat niet aanbieden die verwijzen je naar hun online klachtenformulier waar je je beklag in maximaal 300 tekens moet uitleggen en dan 15 werkdagen of meer op antwoord moet wachten.

Hoe hoog laat je de frustratie oplopen bij je klanten als niemand je ter woord kan staan die met passende oplossingen kan komen voor problemen?

Nee Tele2 laat hun klanten schreeuwen tegen hun jonge onervaren 'Klantenservice' die geen kant op kunnen en laat staan beslissingen mogen maken.

Daardoor ga jij; Aankomende Tele2 klant die het overweegt aan deze ellende te beginnen: een volle maand wellicht langer voor een product betalen als het niet werkt. De Klantenservice gaat jou niet kunnen helpen, de opgestuurde troep gaat kapot zijn en bij klachten wordt je van je Tele2 kastje naar de muur gestuurd.

Succes alvast!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Mar

21 December 2016, 11:35

4rakdn geld kwijt
Kunnen geen betalingen vinden
Bel je daarover word je als stront behandeld
Laten je niet uitpraten omdat ze wete dat je gelijk heb
Betaalbewijzen worden ook niet gevonden
Vergoedingen niet uitgekeerd
Dus een bedrijf waar je
Zelfs na einde contract blijven ze moeilijk doen en betalen ze nix uit en blijven ze zeuren om geld wat al lang betaald is en al 9 betaalbewijzen zijn gestuurd
Maar me vergoeding van 74 euro tja dat weten we niet hoor

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Sjoerd

21 December 2016, 10:54

Tele 2,

Een bedrijf waar je nooit mee in zee moet gaan. Mijn vriendin sloot een abonnement af voor een samsung s6 EDGE. Telefoon nooit gekregen, wel maandelijks voor moeten betalen en nu opeens een rekening van 450 euro. Als je de klantenservice belt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd, ze zeggen dat je wordt teruggebeld maar je wordt nooit teruggebeld.

Als ik 1 advies mag geven, nooit met tele2 zaken doen, niet omdat het moet, maar omdat het kan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Stijn

15 December 2016, 09:53

6 jaar klant geweest. Na een strijd van 4 maanden over een betaling die niet goed door hen is verwerkt, ben ik 2 maal afgesloten geweest en dat in mijn afstudeerjaar. Achetraf bleek ik gelijk te hebben, geen vergoeding gehad, niet teruggebeld n.a.v. een klacht. Heb de eindafrekening maar betaald en de handdoek in de ring gegooid. Voor mij geen Tele2 meer. Mvg

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jakob

12 December 2016, 14:32

zeer goede ervaringen, goede prijs, super dekking

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Arwindren Krishnan

07 December 2016, 13:17

Real bad experience with this provider.
Paid my contribution on time, i transferred to the account accordingly, checked my tele 2 app and noticed that payment from previous month is not paid. so took initiative to call on time and check. was told that it takes 5 working days to be processed.

After 6 days still noticed its not processed, so called customer service again to check. All details were correct, was asked to send the payment documents. Everything was delivered accurately.
NEXT DAY, MY TELEPHONE LINE WAS BLOCKED/ NO INTERNET.

Called customer service again, they mentioned it takes 8 WORKINGS days to reconnect. THAT DEPENDS ON THEIR ADMIN DEPARTMENT THAT TAKES 12 FUCKINGS DAYS TO CHECK MY BANK AMOUNT TRANSFER DETAILS BEFOR IT CONECTED SO THAT MEANS 12 + 8 DAYS!!
RIDICILOUS, IS IT MY FAULT FOR THEIR TECHNICAL FAULTY?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door piet

05 December 2016, 12:24

zeer ontevredenen donderdag gebeld dat decoder stuk is vertellen ze mij regelen we belt mijn vrouw ook met tele 2 omdat ik aan het werk ben krijgt zij te horen dat de voeding alleen stuk kan zijn zullen we op sturen zaterdag komt de post om 17.50uur met jaja twee maal voeding dus geen decoder maandag maar weer bellen hoe en wat heb gemeld donderdag dat decoder stuk is dus ik wil maandag een decoder hun fout hun oplossen maar nee we moeten 3 tot 5 dagen wachten moet ik doen bij mij klanten hou ik er weinig over
dus conclusie tele 2 denkt dat ze de klant de baas zijn maar ik denk nog steeds dat klant koning is en hem zo moet behandelen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Dekker

30 November 2016, 12:00

Kijk uit neem geen TELE2 MOBIEL! Wil je dubbele kosten dan je gebruikelijke kosten buiten de bundel tot wel een 1000 euro per jaar als particulier dan wel. Een maand abonnement van 40 euro is minimaal 80 euro! Afsluiten kan lonen maar Let goed op deze kosten en stuur door naar de OPTA! Je betaalt namelijk voor gebakken lucht! Maar liever die 40 euro + nieuw simonly bij iemand anders á 13, 50 dan die 1000 euro per jaar. Reken zelf maar uit! Als je toch geld aan het weggooien bent! Liever iets minder. Niet omdat het moet maar omdat het kan betaal jij mee aan hun marketing propaganda en eindejaars uitkering van medewerkers. Ieder medewerker van klantenservice weet je een ander verhaal voor te schotelen. Ik zal doorgaan overal op internet met het waarschuwen en posten van reviews TELE2 want jullie moeten gestopt worden door de ministerie Zo'n malafide Télécom bedrijf hoort niet thuis op de Nederlandse markt. Hard werkende burgers moeten beschermd worden tegen dit soort tuig!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Barack Obama

25 November 2016, 12:22

Gewoon verschrikkelijk slecht. Het internet is zo traag als maar kan, de storingen zijn dagelijks en het Tele2 personeel helpt u met helemaal niks, nada, noppes. Bij de technische hulp praten ze alleen neer wanneer je klachten indient alsof je er niks van af weet, en wanneer je ze corrigeert krijg je een grote mond en hangen ze op. ik betaal for 30Mb per seconde voor downloaded, ik krijg maar 1 Mb... Dus tja, als je online games speelt, als je veel download, als je veel streaming diensten gebruikt. Gebruik Tele2 dan niet, hun netwerk lijkt wel uit 2005 te komen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door ...

15 November 2016, 14:53

Waardeloos! Zo ineens afgesloten..aansluitkosten van 28euro mag ik dan ook betalen. Na tig keer contact te hebben gezocht en van alle formulieren ingevuld te hebben,nog steeds geen enig begrip of toegeven van hun fout! Zo uit t niets geen facturen meer sturen,geen sms of mail..niks! NOOIT GEEN TELE2 MEER! Zou lekker andere provider zoeken die wel gewoon netjes elke dag te bereiken is ipv alleen tussen kantoor uren en 30dagen de tijd krijgen je terug te bellen..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Joost

09 November 2016, 09:33

Ik ben erg tevreden met Tele2. Ik heb nu anderhalf jaar een abonnement bij Tele2. Via Typhone kreeg ik een zeer goede deal op mijn Iphone6.

Recentelijk zeer goed geholpen nav een klacht. Op de website waren de tarieven voor bellen naar UK niet duidelijk waardoor ik een hogere factuur kreeg dan verwacht. Na bellen en een klacht ingediend te hebben, hebben ze het bedrag teruggestort.
Verder heel goed te woord gestaan. Degene aan de telefoon gaf mij het advies om de klacht in te dienen, dus zeer klantvriendelijk.

Bovendien vind ik de Tele2 app erg makkelijk om controle te houden op gebruik van data en belminuten. En makkelijk om bijv data bij te kopen of een buitenland bundel.

Factuur is verder overzichtelijk en duidelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door Hand

02 November 2016, 21:10

Super tevreden . Ik vind de helpdesk een verademing. Bij Tele 2 krijg je nog echte mensen te spreken. T-Mobile moet jè steeds op allerleu knoppen drukken en willen ze juist niet dat je persoonlijk wordt geholpen. Topbedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Max

01 November 2016, 21:33

Ik dacht hier een goede keuze gemaakt te hebben, och wat kan een mens zich vergissen. Er wordt verteld in het begin dat mijn telefoon 3-4 dagen duurde voor de levering, maar dat werd al gauw 3-4 weken. Toen kwamen er nog eens 1-2 weken bij, en toen werd mij verteld nog 4-6 weken. BEN ER HELEMAAL KLAAR MEE! Heb alles afgekapt en ben gebleven bij m'n oude vertrouwde plek. Als ik een 0 kon geven, had ik ze die gegeven, voor allemaal!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door TELE2 WEG ERMEE, BEGIN ER NIET AAN!

05 October 2016, 19:19

Ontvangst van het netwerk zeer slecht!, nieuwe simkaart opgestuurd gekregen na ruim anderhalf uur in de wacht bij klantenservice.

Na activatie nieuwe simkaart niet meer uitgaand kunnen bellen, klantenservice bellen, weer ruim een uur in de wacht, niemand die kan vertellen wat het probleem is. Nu inmiddels 2 weken telefoon niet kunnen gebruiken. Bij klantenservice van het kastje naar de muur. Verzoek om abonnement te beëindigen kan, wel even € 900,00 betalen.
Alle gemaakte afspraken worden niet nagekomen, het is een puinhoop bij dit bedrijf.

Mocht je afhankelijk zijn van je mobiel adviseer ik om een van de andere gerenomeerde providers in zee te gaan.

Conclusie, SPIJT ALS HAREN OP MIJN HOOFD

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door William

27 September 2016, 23:14

Sinds ongeveer een half jaar ben ik klant van Tele2 voor Internet en interactieve TV.

Ook sinds de start hiervan werkt het hele pakket niet naar behoren, problemen;
- Internetverbinding is niet stabiel, ongeveer elke twee weken een modem herstart nodig om de verbinding werkbaar te houden.
- Afstandsbediening interactieve TV ontvanger werkt niet naar behoren, ik moet regelmatig binnen 1 meter van de ontvanger gaan staan om deze te kunnen bedienen.
- Interactieve TV ontvanger werkt enorm traag.
- Beeld van de interactieve TV gaat regelmatig 1-5 seconden op zwart en speelt vervolgens weer verder.

In eerste instantie ben ik hier zelf mee aan de slag gegaan. Aangezien ik zelf werkzaam ben in de IT is deze digitale wereld mij niet onbekend. Alles zit aangesloten met bijgeleverde spullen en het modem bijvoorbeeld op de eerste/hoofd aansluiting binnen. Het resultaat is hetzelfde.

Vervolgens veel, heel veel, contact gehad met de Tele2 helpdesk, hier ben ik uren en uren mee bezig geweest. Alles nagelopen, verschillende controles gedaan en verschillende afdelingen gesproken. Ik ben inmiddels aan mijn tweede interactieve TV ontvanger bezig en mijn derde afstandsbediening. Ook is er een monteur langs geweest om de hele situatie na te kijken en ook nog een keer opnieuw aan te sluiten.

Dit even aangezien, maar al snel bleek dat het resultaat nog steeds hetzelfde was, een geheel wat niet werkt zoals het zou moeten werken. Enorm frustrerend, ik betaal wel gewoon voor deze diensten, ik heb hier heel veel tijd in gestoken en we komen geen steek verder.

Vervolgens maar weer contact opgenomen met de Tele2 helpdesk en aangegeven dat ik er nu klaar mee ben. Dit gaat te lang duren, alles is nu vele keren getest en geprobeerd, zowel op afstand als op lokatie, nieuwe hardware, vele uren aan gesprekken, dit gaat géén succes worden. Na een aantal gesprekken en het aangeven van mij dat ik na al die maanden niet nogmaals voor ongeveer de 50ste keer dezelfde checks uit ga voeren, kwam er ineens een mogelijke verbetering uit de hoge hoed. Er zou een nieuw type adapter beschikbaar zijn voor de interactieve TV ontvanger, wat de problemen bij mij mogelijk op zou moeten kunnen lossen. Deze nieuwe optie en mogelijke verbetering heb ik serieus genomen, ik wil namelijk niet het verwijt krijgen dat ik niet mee heb gewerkt aan mogelijke opties en oplossingen, daarom heb ik ook maanden mee gewerkt met alle opties. Ik heb de adapter gecontroleerd, wederom contact opgenomen met de helpdesk, maar helaas had ik al het nieuwe type adapter. Wonderbaarlijk genoeg werd ik hierna door de betreffende medewerker door geschakeld naar een collega en vervolgens begint de trein weer van voor af aan met alle checks zoals de stroom van de hardware afhalen enzovoorts.

Het is duidelijk dat je op deze manier in een spiraal terecht komt, waar je niet uit kunt komen met deze partij. Ik krijg sterk het vermoeden dat er met veel verschillende verhalen, testen en controles wordt geprobeerd om wat simpele kleine verbeteringen te halen en zo de klant aan het lijntje te houden en stil te krijgen.

Tijdens deze hele periode heb ik ook de ervaring dat in mijn geval het dossier/incident niet volledig wordt gevult met informatie van alle gesprekken die hebben plaats gevonden. Wanneer ik op een later moment terug bel naar de helpdesk, merk ik regelmatig dat afspraken en checks niet terug gevonden kunnen worden door de medewerker die ik op dat moment weer aan de telefoon heb. Daarnaast worden er regelmatig valse beloftes gedaan door support medewerkers, zoals "dit is de laatste controle die nog uitgevoerd moet worden, voor we vervolgstappen kunnen nemen". Bij het volgende telefoongesprek volgen er dan wederom nieuwe, vaak weer dezelfde, controles en testen.

De diensten zijn wat wat goedkoper dan Ziggo, waar ik nu vandaan kwam, dat heeft mij over de streep getrokken samem met het feit dat ik wel eens een overstap wilde maken. Dit verschil in kosten gaat voor mij in ieder geval nooit meer een reden zijn om de overstap te maken, want ik weet nu dat het stukje meerprijs de goede kwaliteit van de producten en dienstverlening van Ziggo volledig waard is!

Na dit hele traject ben ik het vertrouwen in Tele2 volledig kwijt op alle fronten, dat het pakket in mijn geval ooit naar behoren gaat werken en de service en klantgerichtheid van de helpdesk. Vandaar ook dat ik mijn ervaringen zoals hierboven beschreven, publiekelijk ben gaan delen en dit zal ik ook zeker blijven doen, totdat er vanuit Tele2 een keer een passende oplossing komt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Daniël Mulder

16 September 2016, 02:04

Alles wat hier gezegd wordt qua negativiteit is bij juist het tegenovergestelde en ik ben al jarenlang klant (Mobiel, vast internet, tv en telefonie).

Nooit betalingsproblemen gehad, heel klantvriendelijk (ook via de telefoon), goedkoop, goeie dekking, prima reparatie-service etc.

Tele2 heeft miljoenen klanten en het worden er allemaal maar meer. Dus de hoeveelheid ontevreden klanten zal wel meevallen denk ik.

En voor de mensen die denken dat kpn op deze site beter scoort heeft het mis. Die zijn ook gewoon de lul door de massa klagende mensen.

Cheers!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

06 September 2016, 13:33

Even if they offer you free package, don't do it!! Costumer service sucks! They are so unfriendly! They don't care about you. They dont give any affort to solve your problem. It's been 26 days since i applyed to new internet package for my house. It supposed to connect last week but since than there was a problem and they could not find the reason. It has been one week and finally they figured out the problem but they said that it will take one another week to solve it!
I got so angry and i said i want to quit my subscription but they say its not possible otherwise I have to pay whole year payment.
Im a freelancer worker and i work with internet. I couldnt do my work. To be able to just do my work partly i needed to buy extra internet package for my phone and it already cost me more than 50€!!
So stupid system, so terrible service. I made a mistake and fuck yes i choose again cheap internet and fucked up. Dont go for tele2. Dont choose for cheap stuff. STAY FUCKING AWAY FROM TELE2!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Natali

30 August 2016, 18:32

Ik ben erg teleurgesteld in Tele2. Op 18 augustus is mijn mobiele netwerk zonder enkele waarschuwing afgesloten. Belde de klantenservice om te vragen hoe dat kwam. Ze wisten daarop geen antwoord te geven. Computer had mijn account geblokkeerd ze konden me daar geen reden voor geven aangezien alle rekeningen volgens hun betaald waren. Netwerk weer aansluiten was niet mogelijk. Het enige wat ze konden doen was een bericht naar financiële administratie sturen. Ik zou binnen 10 werkdagen (!) een bericht krijgen. Behoorlijke lange wachttijd aangezien ik 49 euro per maand abonnement kosten betaal. Compensatie hiervoor zou ik niet krijgen. Ik kon een prepaid kaart kopen, maar ze konden niet verzekeren dat ze dat zouden vergoeden.
Ben zelf alle rekeningen gaan doorspitten en ik kwam erachter dat ze bij het laatste factuur 24 euro te weinig hadden afgeschreven. Was een fout van de automatische incasso van Tele 2, want ik had genoeg geld op mijn bankrekening staan. Belde klantenservice gelijk op, die mij vertelde dat geld overmaken geen zin heeft en dat ik de tien werkdagen gewoon moest afwachten.
Vond vervolgens thuis een oude brief waarin stond dat ik het bedrag binnen een bepaalde tijdsbestek moest overmaken anders zou mijn abonnement geblokkeerd worden. Zodra ik het geld had overgemaakt zou binnen 5 dagen mijn netwerk weer aangesloten worden. Hiervoor werd wel een bedrag van 28 euro in rekening gebracht. Dit werd tevens bevestigd door de medewerker van Tele 2. Normaal gesproken krijg je een sms en wordt je binnen 2 uur aangesloten, maar er was iets bij Tele 2 misgegaan waardoor ik die niet heb gekregen en ze zelfs niet bij de klantenservice wisten dat er een bedrag open stond.
5 Werkdagen later was ik niet aangesloten. Wederom met de klantenservice gebeld die het totaal niet begreep, mijn doorverbinden met iemand die verstand van zaken heeft kunnen ze telkens niet. Wederom werd er door hun een bericht verzonden naar de financiële administratie. Het enige wat mijn rest is wachten. Er werd mij beloofd dat het bericht snel bekeken zou worden en dat ik direct na het weekend geholpen zou worden. Helaas is dit nog steeds niet het geval. Iedere keer wanneer ik bel verzinnen ze weer nieuwe wachttijden die ze uitbreiden met meerdere dagen.
Niemand kan me vertellen wanneer ik weer aangesloten wordt ze kunnen alleen schattingen maken. Het is mij voor mij erg vervelend, omdat ik nu al 13 dagen niemand kan bellen en geen internet heb. Voor mij is het nu al inmiddels 50 euro aan weggegooid geld en ik ben bang dat het alleen maar zal oplopen.
Tele 2 heeft het meest verschrikkelijke klantenservice gezien er mensen zitten die je totaal niet kunnen helpen. Heb herhaaldelijk gevraagd om doorverbonden te worden met iemand die verstand van zaken heeft zodat mij duidelijk uitgelegd kon worden wat er telkens mis gaat en wanneer ik weer aangesloten word, maar blijkbaar is dit iets wat niet mogelijk is bij Tele 2.
Hele facebookwall van Tele 2 staat vol met soort gelijke klachten, mensen wiens mobiel / tv / internet aansluiting weken lang niet werkt en waar helemaal niks aan wordt gedaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door audreu

25 August 2016, 23:00

Ze zeggen dat als je betaling mislukt is via automatische incasso dat je dan een SMS krijgt

Nou krijg de .... daar is niks van waar ik zat te wachten op dat ene smsje zodat ik het direct kon overmaken.

En wat doen ze? AFSLUITEN! ! NU KAN IK GVD NIET MEER BELLEN EN SMS EN INTERNET HEBBEN!
volgend jaar ben ik er mooi bij weg Vodafone 10 keer beter

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Jerry

21 August 2016, 01:04

Als niet-Tele2-er zijn er wel HEEL VEEL negatieve reacties. Met name is men niet oplossingsgericht bij Tele2 en is de klant GEWENST massaal de dupe. Als ik dit allemaal lees: Tele-NEE!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Robin

20 August 2016, 13:09

Ik kan me niet vinden in de negativiteit hier. Ik gebruik Tele2 al sinds 2012 voor mijn smartphone (eerst als abo met een nieuwe telefoon, daarna sim only) en ik heb nooit problemen gehad.
De dekking is tot nu toe altijd perfect geweest en als ik de klantenservice nodig had, kreeg ik ze altijd snel aan de lijn. Ook gebruiken ze gelukkig geen 0900 nummer.
Ik heb nu gekozen om ook internet en tv bij ze af te gaan nemen. Hopelijk gaat dat net zo goed en hoef ik straks niet ook een hele negatieve review te schrijven.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Gerson

19 August 2016, 13:09

Verschrikkelijke bedrijf
Het zijn stelletje oplichters!
Ik zou ver weg blijven bij Tele2
Als een mobiele abonnement wil hebben sluit het dan ergens anders af

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Anonieme gebruiker

18 August 2016, 13:58

Tele2 stelt weer teleur,

Moest voor vandaag betalen dus heb dat gister even gedaan.
Word ik wakker, internet afgesloten. Bel ik om te vragen hoe dit komt,
hebben ze een "storing" waardoor mijn betaling niet kan worden gecheckt.

Maar geen zorgen hoor, het is max woensdag gefixed.
WOENSDAG?!? Moet ik nou een hele f-ing week zonder internet zitten
vanwege jullie "storing".

Dit soort bs gebeurt veel te regelmatig en als service wel een keertje geleverd word is die op z'n hoogtepunt nog steeds matig.

Afschuwelijk, als er een optie was om een 0 te geven zou Tele2 er vijf van mij krijgen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tele2H8r

16 August 2016, 19:27

Niet in zee gaan met tele 2 dit bedrijf wil alleen maar verkopen en snel geld verdienen als er dan echt eens iets aan de hand is wordt je gewoon niet geholpen. Mobiel internet dekking is erg erg slecht en super langzaam vergeleken met bijvoorbeeld een t mobile. Denk 2 x na voordat je een bestelling bij ze plaatst.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Elles Verhoef

15 August 2016, 19:36

Ik huil nu. Ik heb gisteren gehuild. Ik heb eergisteren gehuild. Ik ben ten einde raad. Wanhopig.

Ik ben al meer dan twee weken gemiddeld 1,5 uur per dag! kwijt aan bellen, doorverbonden worden, teruggebeld worden, weer bellen omdat ik weer niet teruggebeld word, monteuren opwachten, technische handelingen doornemen, etc.

Mijn internet doet het niet en er kan geen oplossing gevonden worden. Normaliter mag dan je contract zonder boetebedrag beëindigd worden. Maar iedere keer moet ik teruggebeld worden om de laatste verplichte technische handelingen door te nemen voordat het opgezegd kan worden. En ik word maar niet teruggebeld.

Nu had ik afgelopen vrijdag weer iemand aan de telefoon bij wie ik voor het eerst een beetje een gevoel van hoop kreeg. Hij beloofde mij dat hij door zal gaan tot het opgelost is en dat ik maandag, vandaag dus, definitief een oplossing zou komen: of internetverbinding of beëindiging van het contract.

Ja hoor, je raadt het al: niet teruggebeld. Ik wéér bellen, was hij vandaag niet aanwezig. Werd er verteld dat er een terugbelnotitie aangemaakt wordt. Dus ik vraag wanneer hij er weer is. Kan ze me weer niet vertellen. Dus ik moet gewoon weer wachten tot? Iedere dag weer bellen wordt dat weer dus.

En het gaat maar door en door en door en door.

Wat moet ik nu doen? Naar het hoofdkantoor in Diemen rijden, daar over het hek klimmen en iemand vragen mij te woord te staan?

Wat moet ik doen? Wat?????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gerrit

03 August 2016, 22:16

Ga niet in zee met tele2
Alles maar ook alles deugd niet
Twee jaar lang ellende gehad
Bereik is slecht zowel op 3g en 4g
Duitsland bij hardenberg over de grens is alleen 2g beschikbaar
Ik wens iedereen die met tele 2 in zee gaat sterkte!
Een gewaarschuwd man geld voor twee

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Boon

03 August 2016, 08:17

Ik heb sinds 5 jaar een Tele2 mobiel abonnement. Aanvankelijk was ik er wel tevreden mee, net wat goedkoper t.o.v. de andere providers en het bereik en de internetsnelheid is ook prima. Echter, op het moment dat je de klantenservice nodig hebt is die altijd zeer moeilijk bereikbaar. Je hebt altijd weet ik hoeveel wachtende voor je en dan zit je zomaar een half uur te wachten tot je iemand spreek. Daarnaast is het geen gratis dienst, het kromme hieraan is, is dat 9 van de 10 keer dat je de klantenservice nodig hebt het komt doordat er iets mis is met de dienst die ze zouden moeten leveren, en daar moet je dan dus (eigenlijk extra) voor betalen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Richard Manders

02 August 2016, 20:38

Ik ben na 8 jaar overgestapt van Tele2 naar KPN omdat Tele dat als enige oplossing zag???? Afgelopen zaterdag waren mijn tv zenders voor 95% foetsie. De Tele2 reset gedaan (stekker er uit en 10 sec.wachten en weer inpluggen) maar helaas dus toch maar bellen met Tele2....ojee wat een feest was dat!
Nr.1 meldde dat mijn kabel te lang was...al jaren zit de aansluiting en werkt perfect en nu ineens is dat een probleem aldus Tele2. Op naar nr2 en hopende op wat meer gezond boeren verstand maar helaas.... Op naar nr3...die wilde een storingsmonteur sturen en werd doorgeschakeld naar nr4....nee, stroingsmonteurs bestaan niet, ik maak een melding voor KPN dat ze de lijn doormeten , fijne dag nog! Heel weekend maar 3 tv zenders...grrr. Maandag maar even bellen met Tele2 wat de stand van zaken is.....uh, ja, de KPN zegt dat u voldoende signaal binnenkrijgt maar voor Tele2 is dat te weinig dus onze enigste oplossing is...overstappen naar een andere provider! Fijne dag verder.
Ik heb meteen de KPN gebeld en het signaal was oke, overstappen was een eitje maar dat zou een maand duren...dus een maand lang maar 3 tv zenders omdat Tele2 verzaakt en mijn noodgedwongen overstap niet WIL versnellen.
Tele2 olee... dat Tele2 nog bestaat?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Burgundian

02 August 2016, 02:00

Ik had 7 jaar lang een prima verbinding met tele2, tot ik een week terug een storing kreeg en geen internet, tv en bellen had. Na het resetten van de modem werkte alles weer, tot een dag later het tv beeld bevroor, internet en telefoon eruit lag. Weer het modem gereset. Later op de avond hetzelfde nog eens. alles functioneerde vervolgens goed, behalve de internet snelheid, die was 75 % terug gelopen. Een dag later de klantenservice gebeld en het hele verhaal uitgelegd. Het antwoord was dat een kabel te LANG was, terwijl alles er al 7 jaar ongewijzigd ligt. Andere providers gebeld die allen constateerden dat ik normaal 40 mbt download heb. Tele2 kan het probleem niet vinden en blijft zeggen dat een kabel (ineens dus) te lang zou zijn. Onprofessioneel van a tot z. Ik heb inmiddels een overstap procedure in werking gezet. Tele2 ziet mij als klant nooit weer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Jeffrey

31 July 2016, 14:54

Hoe kan het zijn dat zonder dateert verbruik
Er binnen 2 dagen 2gb aan internet op is ?
Ik heb gebeld met de klantenservice
Meneer dat verbruikt u
Wij kunnen hier niks aan doen Alleen u bundel verhogen ???
Leg mij maar eens uit hoe dat helpt
Ik ben gvd nog geen maand een klant en ben het nu al spuugzat bah!!
Iemand meer die er last van heeft met een s6 edge ?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door maychel

29 July 2016, 11:37

Oplichters tele2

Zeeer slecht ervaring met Oplichters tele2 1.250.00 euro factuur van een week moet ik betalen internet ik doe alleen wifi internet ,tele2 zecht boven limit. zakelijk abonnement kregen geen waarschuwen. nu 6 maanden bezig nog geen oplossing voor

bedrijven,,,Let goed op voordat u ondertekent! zakelijk contract

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door jos

25 July 2016, 18:58

Ik heb al jaren TELE 2, tot nog toe altijd goed bevallen, kantenservice waren ter zake doende mensen, of wisten door te verbinden naar die mensen.
Nu echter, is het kommer en kwel, slechte klantenservice, de administratie is een ZOOITJE.
het is een bedrijf! en ze hebben hun admin niet in orde??? schande!!
Ook kan je niet doorverbonden worden naar de administratie, ik denk er zelfs over om het Hoofdkantoor met een bezoekje te gaan vereren.
je staat tijden in de wacht, voordat je iemand te spreken krijgt, die dan weer van niks weet...GRGRGRGR.
Ik denk dat daar ergens een of andere pschyo-socio phaat tussen gekomen is die de hele tering zooi naar de klote hebt, omdat het kan...;-(

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Leo vogels

23 July 2016, 10:48

Een grote bende klante servive die weten negens geen flikker van achtelijke zooi daar nooit aan beginne

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Carmen de Rooij

11 July 2016, 19:52

Ik zit nu twee jaar bij Tele2 en heb nog nooit ergens last van gehad. Van de week de klantenservice gebeld voor een contract verlenging... vriendelijke vrouw heeft me goed geholpen... als het goed is krijg ik dan morgen mijn nieuwe samsung s7 binnen dus dat gaan we nog even afwachten
verder snap ik niet zo goed waarom alle reviews zo ontzettend negatief zijn...
ik heb nergens last van.
Naast de goede service en prima abonnementen ook een van de goedkopere providers
jullie zijn Top!!!

Groetjes Carmen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door Melvin

08 July 2016, 15:57

Ben nu al 5 jaar bij tele 2 en elk jaar klantenservice moeten bellen voor storingen en prijsafspraken. Nu al ruim 1 week zonder bellen tv en internet en er zijn diverse monteurs langs geweest. Nog steeds is het probleem niet opgelost. Totaal ruim 400 belminuten verspeeld aan tele 2 afgelopen contract jaar en kreeg een vergoeding van 3 euro. Kortom ga nooit naar tele 2. Ik zit denk ik nog wel even zonder verbinding maar volgende week komt de overstap naar kpn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

07 July 2016, 10:06

Zijn er ook nog positieve reviews van Tele2 of is het allemaal kommer en kwel.
Pfffff...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door mo

27 June 2016, 04:23

Ik heb sinds een maandje tele 2 . Het werkt van geen kant. Modem gereset, kanaal veranderd etc. Is het misschien mogelijk om gezamelijk een juridische procedure te starten tegen tele2.
Ben niet van plan om dit over me heen te laten gaan. Dit is absurd en middeleeuws.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Simone

24 June 2016, 23:46

Vanaf begin af aan zeer slecht bereik. Dacht dat het aan toestel lag maar met nieuwe telefoon zelfde verhaal. Nog nooit zo slecht bereik gehad. Ik woon in Gelderland. Ik ga nu overstappen, ben er klaar mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Karel

23 June 2016, 09:38

15 jaar klant, nooit een betaling mislukt via automatische incasso. Nu een keer is er iets fout gegaan, incasso mislukt. Factuur niet mee gekregen en vrij snel telefoon afgesloten. Heel rap met het afsluiten dus, anders dan andersom. Automatisch incasso goed gemaakt, factuur betaald, aansluiting kost nu € 28 extra... Heel slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

21 June 2016, 11:14

Dear...

I have renewed my subscription in August 2015,

I pay, every month, my subscription.

My mobile phone is 4G ready

I live in an area where (according to Tele2) I should receive 4G

According to Tele2, 4G should be available to all subscribers since June 2015

Sill, I do not have 4G and :

According to Tele2 (confirmed 2 times by their help desk) it is a matter of luck if I get 4g or not, depending on the robot who perhaps will select me.

Every time I ask for a new sim card (4G ready) it is impossible for me to activate it as there are no links on the mijntele2.nl web page and when I call to activate it, another phone number is used.

According to TELE2 help desk getting 4g sim card is a matter of LOTTERY.....

If the ROBOT of TELE2 selects you.....then you are one of the lucky ones and you can get a 4G sim card !!!!!!

This is the most ridiculous excuse I have ever heard!!!!!!

Is there someone who still do not have any 4G access????

I have been with TELE2 since 2010 and I still do not have 4G access because the ROBOT did not select me and because I am not LUCKY!!!!!!

"Like you have been told over the phone, a robot selects the customer to transfer to our new 4G-system"

Is this a joke ??? How can a company such as Tele2 (respectable, serious, professional etc....) allow its Help desk employees make such a statement.....

When Tele2 offers 4G coverage to its clients it should be offered to all its clients not only the lucky ones who have been picked by a robot......

This is shameful and disgraceful not to mention unprofessional, lacking any and all respect to Tele2 subscribers and above all discriminating to the subscribers who do not have 4G coverage yet.

I have 2 subscriptions with Tele2 -- both started and renewed within 2 months difference.

How come I get 4G on one subscription and I am still fighting to get 4G on another ??????

How come mijntele2.nl web page differs from each other????

How come I still can not get a straight answer from Tele 2 about all the above ????

Reply from Tele2:

Quote:
"Hi XXXXX,
Thank you for your message. We have checked your account, and we hope to be able to transfer you soon.
I'm confident it will be so within the next few weeks.
Sadly, I can't make real promises here regarding the date of transfer and when your 4G will be active.

If there's anything I can do still, let me know.
Cheers,

XXXX van Tele2"
Unquote

"within the next few weeks. " ??????

Are you joking??????

This is neither serious nor professional.....

I have been waiting to be transferred since June 2015....

What if I told you that the next invoice of Tele2 will be paid "within the next few weeks" "Sadly, I can't make real promises here regarding the date of" the payment as the "robot" has to select Tele2.....

Stop hiding behind "Robots" and your inefficiency and your unprofessionalism, these are amateurish answers to your customers stop thinking that these customers are idiots or ignorants.

When Tele2 advertises for a NEW 4G network and promises to make it available to ALL its customers, then no one should be left out and get transferred "within the next few weeks. "

These advertisement are false, misleading and should be reported to the proper authorities.

Finally, the last response:

Quote:

"Dear XXXXX
Thank you for your message here on our online forum.
I'm more than willing to help you out here.
However, I can't just make 4G happen for you.
Like you have been told over the phone, a robot selects the customer to transfer to our new 4G-system

Did you renew your subscription with a handset? And is that a new 2 year contract?
Thank you for being nice and sensible, I really appreciate it.
Kind regards,

XXXXX van Tele2"

Unquote

And

Quote:

" Private information shared via PM is not allowed to be shared in the public sphere.
Therefore I have deleted the comment and I must give you a warning.
Please do not do this again.
*** Check our house rules huisregels. ***"

Unquote

Does anyone have any similar experience???

It is becoming very annoying to deal with representatives of Robots.

If someone found a solution please let me know.

Thanks

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Kim

17 June 2016, 14:40

Tele 2 heeft de administratie niet op orde. De medewerkers bij de klantenservice zijn onbeleefd en hebben niet de juiste "know how", ze kunnen niet helpen en weten niets. De dekking van Tele 2 is ronduit slecht, weinig tot geen bereik en internet ligt er vaak uit. Kortom ga nooit met Tele 2 in zee, daar krijg je spijt van.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

17 June 2016, 10:16

Mijn moeder aangemeld bij Tele2 was een keurig abonnement en meer had ze niet nodig.

In november kwam een SMS voor een maand gratis internet. Keurig volgens de instructie ingesteld en dat ging prima. Geen SMS meer gehad na de actie dus wij gingen ervan uit dat het weer keurig was afgesloten.

Maar helaas bleek dit niet het geval in februari kwam in eens een SMS u heeft nu meer dan 15 euro internet kosten. Ik gelijk bellen, tot onze verbazing had mijn moeder nog steeds internet en liep de rekening op tot nu 65 euro. Ik gelijk gevraagd waarom er dan in januari geen SMS gestuurd is? Volgens de meneer was deze ook niet verstuurd en kon ik een klacht neerleggen om het geld te laten terug storten.

Klacht neergelegd en de dag erna direct een mail. Er was namelijk wel een SMS gestuurd in januari en wij hadden er niks mee gedaan dus betalen.

Nog een aantal keren gemeld dat de SMS niet ontvangen was en we dus niks wisten maar ze bleven bij hun punt SMS was verstuurd en of ze hem nu wel of niet bezorgd hadden bij mijn moeder tja dan maakt niet uit zij hadden hem verstuurd. En dan is hij dus ook aangekomen ook al zijn zij ook degene die dienst leveren.

We moesten maar naar de geschillen commissie, onzinnig dat kost namelijk 50 euro en voor z'n bedrag is dat niet rendabel.

Al met al een leuke actie voor Tele2 en niet voor de klant want die heeft een dubbel en dwars betaald.

Nooit meer Tele2 wat een rommel organisatie is dat, alleen maar geld ophalen en service en coulance kennen ze niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Johan

15 June 2016, 22:51

Administratie is niet op orde bij Tele2. Na beëindigen van het abonnement is de automatische incasso nog een paar maanden doorgelopen. Fout is erkent en terugboeking beloofd. Nu 8 maanden later en na meerdere malen contact met de klantenservice en de klachtafhandeling nog steeds geen terugboeking gezien.
Kortom: blijf weg bij Tele2 ,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marisa

14 June 2016, 13:49

Ik adviseer iedereen om geen abonnement af te sluiten bij Tele 2. Het is een zooitje!!!! Zakelijke abonnement wordt ongevraagd en zonder toestemming overgezet bij privé abonnement. Herstel niet mogelijk. Zonder toestemming worden er zakelijke bedrage geïncasseerd van privé rekening. Standaard antwoord van medewerkers "Wij kunnen niks doen". na opzegging privé abonnementen, wordt de opzegging niet doorgevoerd en blijven er bedragen automatisch afgeschreven worden. "Wij kunnen niks doen". Na 7 maanden bellen, want de e-mail beantwoorden kan ook niet, vele belminuten armer, blijft het standaard antwoord "Wij kunnen niks doen, en er is geen compensatie voor de gemaakte belkosten. Wat een zooitje.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

12 June 2016, 17:17

Slechtste provider ooit! Niet heen gaan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Annemiek

09 June 2016, 18:39

Ik heb TV/internet/bellen bij tele2. Klaag al maanden over haperende tv uitzendingen, vastlopen van het kastje. Schijnt eerst niet op te lossen te zijn en dan later ineens alleen door een duurder pakket te nemen. Ik ga het niet eens proberen. Jaarcontract is bijna voorbij, een jaar ellende, gauw wegwezen daar!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

08 June 2016, 18:58

Onze ervaring met tele2 is echt verschrikkelijk slecht. Er gaat geen week voorbij of internet doet het weer eens niet.
Begin er alsjeblieft niet aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Anoniem

20 May 2016, 13:38

op 29 april een IPhone SE bestelt. Op de site staat dat er een levertijd is van 10 werkdagen. Nu dik 3 weken verder nog geen nieuwe telefoon gezien. Wel heeft Tele2 mij fijn een week na mijn bestelling laten weten dat mijn telefoon niet op voorraad is. Tele2 heeft mij daarbij gezegd contact met mij te houden hierover. Ik heb er geen enkele bericht meer over gehad dus heb maar zelf gebeld. Na eerst 3x bellen en een half uur in de wacht te hebben gestaan kreeg ik eindelijk iemand van de klantenservice aan de lijn. (Overigens een aardige man) Uit het gesprek van 3 kwartier wist die me alleen te vertellen dat mijn mobiel niet op voorraad is omdat die zo populair is. Al fijn ik zou dezelfde dag of de volgende dag worden terug gebeld door de afdeling om meer uitleg te krijgen over de situatie en ik zou nogmaals een mail krijgen volgens meneer die ik heb gesproken. We zijn onderhand weer 5 dagen verder en nog geen telefoontje gehad en geen mail gekregen...

Erg jammer dit dat ik er zo lang op moet wachten en tele2 meerdere malen zijn afspraken en beloftes niet nakomt.

Vandaar deze recensie aan jullie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Hicret

07 May 2016, 10:49

Tele2 vindt er helemaal niks aan!! ?k heb al ruim een jaar een abonnement en ik zit al maanden achter mijn korting die ik nog steeds niet heb ontvangen. Blijkbaar is het een te groot bedrag voor tele2, Een te groot bedrag voor tele2 hoe is dat nou mogelijkk!!!!! ?k heb een jaar geleden gebeld voor een nieuw abonnement en heel lief werd me een abonnement met korting van 13 euro per maand aangeboden en ik was natuurlijk super blij ook omdat ik zo lief werd geholpen. ?k heb naderhand ook een mail gekregen met bevestiging van mijn korting die ik per maand zou ontvangen. Naderhand zie ik op mijn bankrekening nummer dat de totale bedrag er af is gehaald en natuurlijk bel ik gelijk tele2 op en daar begint heel drama. Aan de telefoon krijg ik telkens te horen dat ze me niet kunnen helpen en dat er een speciale afdeling is die zich daarmee bezig houd. ?k kan die afdeling niet eens bellen!! Wat een onzin dat ik telkens medewerkers aan de telefoon krijg die er niks van af weten en er totaal niks aan kunnen doen! Ook is het zo dat het ten kosten gaat van mijn bel minuten!!! ?k baal er zo van dat ik een abonnement heb aangesloten bij tele2. ?k raad niemand maar dan ook niemand Tele2 aan. Als het bij tele2 gaat om het geven van een abonnement gaat het zo makkelijk en vriendelijk, maar als er dan een probleem opgelost moet worden of een TE groot bedrag moeten terugbetalen is het een hele DRAMA!! ?k ga het professioneel aanpakken omdat ik het met tele2 niet heb kunnen oplossen, ik ga advocaat inschakelen en zo oplossen!!!!
RAAD N?EMAND TELE2 AAN!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Zakaria

05 May 2016, 21:01

Het lijkt allemaal zo mooi, snel, flexiebel etc, maar dat is het niet. TV & Internet aangesloten, De pakket van 40m/s aan snelheid voor het internet, maar haalt ongeveer 1.7m/s. De modums zien er zo goedkoop uit en het systeem van de interactieve tv modum is gewoon traag en slecht.

Gewoon niet aan te raden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

28 April 2016, 20:15

In mijn contract staat dat ik €40 permaand moet betalen, echter wordt elke maand €61!!!! geincasseerd van mijn rekening! Al 6maanden lang elke keer naar de klantenservice gebeld, meerdere vergoedingsformulieren en klachtformulieren ingevuld, zonder enig resultaat. Ze geven mij gelijk, maar geven mij mijn geld niet terug!!! Wat heb ik daar nou aan??? Dus ik besloot om ook kinderachtig terug te gaan doen, ik storneer mijn incasso's gewoon. En je raadt het al, ik word gewoon afgesloten?! Seriously? Als ik geld van jullie moet krijgen, dan mag ik daar lekker een jaar op blijven wachten. Maar als ik jullie geld schuldig ben, dan krijg ik na ÉÉN maand dikke vette incasso-administratiekosten en word ik afgesloten? Het is maar dat 1ster het laagste is wat ik dit TROEP bedrijf kan geven, anders had ik wel -726372827272 sterren gegeven!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door rean

27 April 2016, 20:43

Ik wauw effe me ei kwijt ik heb een betaling aan tele2 gedaan van 27.50 op 7januari nu blijkt dat tele2 mijn betaling kwijt is toen werd ik 4 februari afgesloten ik ben tot op heden nog afgesloten ik loop nu zelfs bij een incassobureau bos incasso heb heb al zekker 30 keer met beide partijen gebeld maar niemand kan mij iets vertellen maar ik moet wel elke maand mijn rekening van tele2 blijven betalen maar ik heb al 3 maanden geen internet tv en telefoon maar ik heb wel 2 kinderen wat als er iets dringend is ik kan nu gewoon niks het is een schande het blijkt dat een kennis het ook hééft gehad bos incasso zij dat tele2 een maand áchter loopt met betalingen maar de klant is de klos top tele2 hoe gaan we het nou eens oplossen na 3 maanden meschien volgend jaar als jullie weer bij zijn

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jack

27 April 2016, 19:04

Nooit dat ik Tele2 nog aanraad, ondanks het feit dat ik al jarenlang klant ben. Maar zodra de contracten aflopen, wordt het: 'was'. Mijn televisie doet het na een maand na verlening van het contract nog steeds niet. En tot overmaat van ramp ik ook de telefoon nu uitgevallen. Kunnen we mobiel met de klantenservice contact gaan opnemen, tegen hoge kosten. De klantenservice geeft aan dat we maar moeten 'afwachten', van enige communicatie is op een mager sms-je totaal geen sprake. Ze zijn bij Tele2 totaal van het padje af. Trap niet in de aanbiedingen, ze zijn goed in het binnenhalen van klanten, maar de service als er een probleem is, is dramatisch. Nooit meer Tele2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door snn

07 April 2016, 21:47

Afgelopen week een telefoon besteld wegens dat mijn vorige telefoon kapot is gegaan , ze hebben netjes geregeld dat ik eerder een telefoon kon krijgen anders moest ik nog 6 maand wachten super netjes dus , nadeel was de telefoon was niet op voorraad kan gebeuren , maar nar 3x bellen en steeds antwoord krijgen ja dinsdag krijgen we lading dan moet u bericht krijgen geen bericht weer gebeld ja vrijdag krijgt u een bericht voor pakketdienst binnen . je geloof er maar in maar naar de 3x wordt je toch moe er van je verwacht snelle levering je hebt toch je telefoon nodig voor je werk , nu wacht ik weer braaf af in hoop dat niet lang meer duurt tele2 kan hier wat meer verbeter punten aan geven vooral aan de klantenservice . voor de rest heel tevreden met tele2 niks op aan te merken prima internet altijd bereik en goeie bundels .leuke acties .

Ga zo door tele2 ondanks veel negatieve reacties hier moeten klanten ook de positieve kanten bekijken !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door Karin

04 April 2016, 11:56

Tele2 heeft flink aan de weg getimmerd met het nieuwe netwerk. Waar ik vroeger niet of nauwelijks bereik had, staan de streepjes nu op vol. Bovendien krijg je heel veel MB's bij je abonnement voor weinig euro's. Standaard 4G en echt supersnel. Hun buitenlandbundel heel goedkoop.Was voor mij de reden om over te stappen. De meesten providers rekenen 6 cent extra per MB in de EU en dan komt 1 GB toch nog op 60 euro maar bij tele2 heb je 1 GB (EU) voor 10 euro

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Angelien

21 March 2016, 22:02

Wat een waardeloze dekking is tele 2! Woon je in nld met een Nederlandse provider,ben je thuis in kloosterhaar (overijssel) kun je met geen mogelijkheid bellen of gebeld worden!!!! Geen netwerk en telefoon valt uit. Heb al een telefoontje gepleegd ( geleende telefoon want met die van mij kun je niet bellen) word je afgewimpeld met... je kunt je telefoon wel terug kopen kosten over de 100 euro!!! Jongens dit is toch geen oplossing??? Ik moet gewoon kunnen bellen met mn telefoon en nld provider.... dit is overdag de enige telefoon die ik heb en kan nog geen huisarts bellen of belangrijker nog niemand kan mij bellen! Wat als er iets ernstigs gebeurd in de familie of wat dan ook ze kunnen mij telefonisch gewoon niet bereiken... het is toch te gek voor woorden dat je in nld woont met een Nederlandse provider en iet kunt bellen iof gebeld worden in je eigen huis/dorp! Tele 2 Hoe gaan jullie dit probleem oplossen ???? Want dit is anno 2016 to ch raar dat je in je eigen land niet kunt bellen... rij ik 6 km en in dld kan ik volop bellen en gebeld worden ????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door NVT

17 March 2016, 11:48

Het is gewoon een sh*t service. Ik wil mijn mond hier niet vuil aan maken, maar here go's:

Afgesloten, een jaar abonnement, oke... alles ging mis aan het begin. De installatie was onduidelijk en mijn internet deed het niet. TV ook niet. Bellen wel dacht ik?

Dus ik bellen... en ja er is een storing en dat was zo dagenlang en ik dacht bij mezelf waarom ben ik overgestapt om van iets dat werkt naar iets dat niet werkt te gaan? Goed... kwam een mannetje om te kijken en heeft het voor mij geinstalleerd en het werkte. Gare tele2 kwam niet eens met een aanbod om iemand te sturen en naar te laten kijken.

Internet deed het, tv ook etc. na een tijdje deed het internet het opeens niet en ik had het echt nodig... you know what i mean...
Dus ik hele avond en ochten daarmee bezig geweest. Tot laat in de ochtend ergens deed het weer. Ik dacht oke, een keer kan gebeuren. Kort daarna weer... en weer... ik weet niet hoevaak het is voorgekomen.

De grootste sh*t streken van hun is dat ik een e-mail klacht en daarin expliciet aangeef om mij NIET TE BELLEN maar te emailen!!!! Vervolgens zie ik allerlei gemiste oproepen en geen email

uiteindelijk na de ik weet niet hoeveelste klacht kreeg ik een email van bel ons. Ik had aangegeven niet te willen bellen of in contact te komen via de telefoon.. nooit op gereageerd (overigens verschillende klachten nooit op gereageerd)

Vervolgens weer een klacht ingediend en dan kreeg ik een smsje met bel ons terug we kunnen je niet bereiken, tevens weer aangegeven BEL MIJ NIET!!!

Laatste klacht stuur ik een email met BEL MIJ NIET!! BEL MIJ NIET!! BEL MIJ NIETT!!! zoiets! nu afwachten...
net geprobeerd te chatten werkt ook niet

allemaal gewoon onzni dingen hier|!!!!!

BLIJF UIT DE BUURT VAN TELE2 ALS JE ZULKLE DINGEN NIET WILT MEEMAKEN GROTE KANS!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Markiie91

13 March 2016, 00:21

Om te beginnen heb je bij het afsluiten van meerdere contracten van mobiel abonnement en andere abonnementen een groot probleem. Je krijgt opeens brieven en reclame 3 a 4x thuis gestuurd ! helaas Nog irritanter dan al hun tv reclames bij elkaar ..

Daarbij klopt er niks van hun administratie , als je er vaker in staat word er soms een brief vergeten met een factuur .. die krijg je een paar maanden later via het incasso bureau !

Verder even alles op een rijtje:

+ leuke lok aanbiedingen voor abonnementen

- Eenmaal lid ben je een nummertje voor ze
- Keer op keer een slechte klantenservice
- Slechte administratie bij meerdere abonnementen , laat staan dat dit voor jezelf overzichtelijk is!


Voor mij nooit meer 1 dienst van Tele2 als er na een bepaalde tijd nog geen oplossing komt

Zo heeft elke provider wel iets en heb ik er zelf meerdere gehad! Maar Tele2 is toch wel echt de "meester" betreft slechte klantenservice en diensten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door johan

10 March 2016, 19:32

Tja.. wat kunnen we zeggen van tele2. Door een fout aan hun kant te veel betaald. Het goed zeggen was zo gedaan dat wel. Het terugkrijgen van het teveel betaalde kostte veel moeite. Maar wat veruit het meeste stoorde was de houding en wijze van benadering door de klantenservice. Tele2 kiest er duidelijk voor om klantenservice als een verliespost te zien, waarbij "zeurende" klanten moeten worden afgescheept. Zij maken geen fouten en zullen het dan "nogmaals" uitleggen (alsof ik debiel ben?). De wijze waarop je je voicemail inspreken gebeurd op een manier daar lusten de honden geen brood van. Ik heb hem bewaard als voorbeeld hoe dat het NIET moet. Je zou bijna denken ik een acteur gehuurd heb om het in te spreken, maar die had het niet beter gekund als zij zelf doen. Op hun forum zit geen personeel, maar slechts wat studenten die een paar euro krijgen om dingen "onder de aandacht" te brengen.

Kortom: Doe je gewoon een bestelling en gaat dan alles goed, geen probleem met deze provider. Maar als je het geluk hebt dat je de klantenservice voor iets moet hebben omdat er iets fout gaat. Veel succes, je komt in kafkaiaanse toestanden terecht, waarbij directe communnicatie bijna onmogelijk is, want de mensen die je zelf kunt bellen, chatten of forummen, mogen en kunnen totaal NIETS. En de mensen die het wel kunnen zitten dusdanig in hun hoge toren dat de term klantgerichtheid niet in hun woordenboek voorkomt. Zie ook de vele reacties hier. Een Tele2 is duidelijk geen bedrijf van via klantenservice wil scoren of leren.

Het resultaat bij mij was, dat ze toch alles geregeld hebben, maar mij als klant toch kwijt zijn. Een soepele en goede afhandeling van mijn probleem (wat gemakkelijk was geweest door gewoon dingen goed te lezen) had ze minder geld gekost (in manuren) en een klant oplevert. Opmerkelijk dat ze het in de verkoop toch zo goed blijven doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Nienke

06 March 2016, 22:53

Eindeloos aan de telefoon met de klantenservice gehangen, waar ik iedere keer weer een onwetend en onzeker studentje aan de lijn kreeg die mijn vragen beantwoordde met "eh ja dat zou kunnen mevrouw" en "ja dat denk ik".
Het forum, waar '24/7' 'experts' online zijn om ons te helpen: staat vol met klachten zonder een enkel antwoord. Dan zouden ze ook nog te bereiken zijn via social media: 'reageren binnen een uur'. Berichtjes worden echter na lang wachten gelezen en dan genegeerd, en wanneer je ze vervolgens te vaak berichtjes van je krijgen, komt er opeens "een automatisch gegenereerd bericht" dat mij vriendelijk doch dringend verzocht mijn vragen mee te nemen naar de klantenservice.

Nummer omzetting heeft ze anderhalve maand gekost, wat mij ook weer met vervelende en dure tussenoplossingen opschakelde. Werd het nummer dan eindelijk omgezet, stond er al meteen 10 cent buiten de bundel op mijn factuur, omdat ik zogenaamd naar een voor mij onbekend buitenlands nummer had bericht, terwijl mijn simkaart en telefoon niet eens in gebruik waren. Nu gaat het om 10 cent, maar het gaat om het principe.

Kortom: kies niet voor tele2, zodra mijn 2 jarig contract is afgelopen ga ik weer lekker terug naar mijn vorige provider!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Aldenia

28 February 2016, 23:28

Ik heb twee abonnement bij Tele2 met iPhone 6
Ik heb daar helemaal geen problem mee.
Heb ik naar de klanterservice gebeld en de abonament geregellen super
Duidelijk en snel dus volgende jaar hele familie bij Tele2. Nu allen de kids

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Jeffrey

23 February 2016, 18:33

alles kut, meer valt er niet over te zeggen. Ze liegen veel, hebben slechte dekking, Wordt van alles gezegt maar niks komt uit. en ze lullen over alles heen(http://prntscr.com/a701gf), wil je een goed provider? NEEM DAN GEEN TELE 2

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Jeanke

08 February 2016, 12:44

Ik heb al jaren een abonnement bij Tele2. Ik heb een sim only 100 abonnement. Ik gebruik mijn telefoon amper. Met kerst kreeg ik een smart telefoon. Op 1 januari kreeg ik bericht van Tele2 dat ik voor 15 euro data heb verbruikt. Ik vond dat vreemd. Want ik heb wifi huis en het symbool van wifi stond ook op de telefoon. Dus ik 2 januari bellen. Na bijna een half uur kreeg ik iemand aan de lijn. Ik moest maar een vergoeding formulier invullen. Heb ik ook gedaan. Na bijna een week kreeg ik een email van Tele2 dat ik naar de klantenservice moest bellen over de telefooninstellingen. Na weer een half uur wachten kreeg ik ze aan de lijn. Ik heb ze mijn probleem uitgelegd. De kosten waren inmiddels al voor 60 euro, en ik heb de telefoon helemaal niet gebruikt. Ik heb wifi. De telefonist tegen mij dat het door het updaten kwam. Ik heb wifi en de telefoon heb ik helemaal niet gebruikt, niet eens om mee te bellen. 2 januari hebben ze niks gezegd over de telefooninstellingen, op 9 januari toen ik zogenaamd al voor 60 euro aan data heb verbruikt heb toen kwamen ze wel met de telefooninstellingen. Binnen 1 week voor 60 euro aan data verbruikt. Ik heb gelijk mijn abonnement opgezegd. Ze wilden me nog een aan bieding aansmeren. Ik heb mooi voor bedankt. En ook gezegd dat ik de opzegging zwart op wit wil hebben. Heb ik inmiddels binnen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Patrick

29 January 2016, 12:17

Langs deze weg wil ik mijn ervaringen met Tele2 delen. Van het ene moment op het andere was mijn telefoon kapot. Kan gebeuren, het blijft immers elektronica. De simkaart reader was defect. Hierdoor kon het netwerk niet worden gevonden en mijn telefoon startte spontaan opnieuw (keer op keer). Ik heb de telefoon opgestuurd en deze is vervolgens gerepareerd. Na 4 weken kreeg ik deze weer retour. Binnen hele korte tijd dezelfde klachten en wederom geen werkende telefoon. Telefoon weer opgestuurd voor reparatie en na 4 weken weer terug. Echter dit keer met een barst in mijn glazen screenprotector en nog veel erger nog steeds dezelfde klachten! 8 weken verder en nog steeds een kapotte telefoon. Contact opgenomen en een klachtenformulier gemaakt. Er kan niks gedaan worden totdat bekend is wat de interne reparatieservice nu heeft gedaan en waarschijnlijk moet de telefoon weer terug. Na 2x repareren heb ik weinig vertrouwen meer in deze service en ik wil een nieuwe vervangende telefoon. Na 8 weken te hebben gewacht, niet optimaal gebruik heb kunnen maken van mijn abonnement en een barst in mijn screenprotector lijkt mij dat niet onredelijk. Het enige waar Tele2 mij nu in tegemoet wil komen is het betalen van de verzendkosten! Nee, tevreden ben ik niet over Tele2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Jos

28 January 2016, 18:13

Actie dataverdubbelaar. Vertellen niet dat je niet oud abonnement om moet zetten en dan niet in aanmerking komt. Sturen wel nieuwe sim met grote poster. "Je bent te gek". Te kunnen ze beter weglaten.

Nieuw abonnement gaat nummerportering niet goed. Tijdens de kerst niet bereikbaar. Ook hier geen dataverdubbelaar, weer mooie poster je bent te gek, je bent gek bedoelen ze.

Meerdere keren gebeld. Allemaal mensen die je direct met je en jij aanspreken maar niets oplossen. Advies claim indienen extra kosten. Antwoord kunnen we niet in behandeling nemen want klacht loopt nog. En die behandelen we niet.

Als je belt krijg je melding dat wachttijden nu langer zijn dan gebruikelijk, heb nog niet anders meegemaakt.

Inmiddels wacht ik meer dan een maand. Als je je gek voelt en zo behandeld wilt worden, probeer Tele2 eens.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

27 January 2016, 21:02

NIeuwe abonnement met nummerbehoud aangevraagd in december 2015. Door een fout van Tele2 tot op heden nummerbehoud niet geregeld. Klantenservice meerdere malen gesproken maar zij kunnen mij niet helpen alleen maar controle vragen stellen en minimaal 20 minuten in de wacht zetten. Terugbellen ho maar, e-mail contact niet mogelijk. Ook via livechat contact gehad maar zij kunnen ook niets betekenen. Aansluiten abonnement is binnen 1 minuut geregeld maar de rest ho maar. Zit nu 2 jaar vast aan dit abonnement en nog elke dag aan de telefoon met de klantenservice voor het regelen van het nummerbehoud. Slecht!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Peter

27 January 2016, 12:25

Nooit meer Tele2... ik heb de afgelopen jaren één en al problemen gehad met dit bedrijf. Afgelopen 3 maanden verschillende keren een klacht ingediend, afgewezen. Uiteindelijk een directieklacht gericht aan de Managing Director Consumer van Tele2 gestuurd. En dan ineens krijg je wel een inhoudelijke reactie. Tele2 heeft alsnog per direct mijn abonnement beëindigd. Ik betaal daar wel 90 euro voor maar beter dat dan dat ik nog maanden aan ze vast zit. De klantenservice van dit bedrijf is uitermate belabberd, onvriendelijk en ronduit beschoft. Ik snap niet dat dit bedrijf nog bestaat. Ik raad iedereen af om met Tele2 in zee te gaan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Angela van Sas

25 January 2016, 17:00

Nooit en nooit meer Tele 2 me tv ontvangst is vanaf begin af aan al slecht hapert enz. Contract van 2 jaar waar ik niet onderuit mag dus 37 euro per maand betalen voor allee internet want tv kijken moet ik via een digitenne kastje wat ook 12,50 per maand kost. Tele 2 zegt nu al 3 maanden bezig te zijn met mijn contract te beindigen maar ik denk dat ze mij aan het lijntje houden tot mijn contract verloopt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

20 January 2016, 12:54


Namen internet abonnement, maar zijn nooit verder gekomen dan het aansluiten. Er werd wel geld in rekening gebracht voor het aansluiten en maandelijkse internet kosten. Klantenservice was belabberd, elke dag gebeld 3 a
4 weken lang, zonder resultaat. Er werd beloofd dat de monteur zou langskomen, maar is nooit langsgeweest. Elke keer dezelfde verhalen vertellen aan de telefoon, proberen afspraak te regelen met de monteur telkens een andere medewerker aan de telefoon. Ronduit belachelijk. Abonnement uiteindelijk opgezegd omdat het niet opschoot, kregen 350 euro aan internet kosten voor het hele jaar toegestuurd. We moesten in hoger beroep gaan om niet voor de kosten op te draaien.
Voor ons nooit meer tele2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Ambiorix

19 January 2016, 23:41

Mobiel abonnement 4Gb en gratis sms en bel met iphone 6 na een 4 weken geleverd. Helaas de sim kaart zit er niet bij ondanks de belofte van de klantenservice. Weer even bellen en wachten. Simkaart wordt opnieuw besteld. En oud simkaart wordt gedeactiveerd. Ik kan niet meer bellen of gebeld worden.klantenservice herstelt veroorzaakte probleem niet. Klantenservice en leveringen zijn dramatisch. Niemand weet waar produkten zijn. Fouten worden herhaald gemaakt. Klachten worden beroerd afgehandeld en klant wordt empathisch in de steek gelaten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Henry

12 January 2016, 07:47

Wat een rampen bedrijf!
Slecht netwerk,
slechte Dekking 4G,
slechte service,
slechte rekeningen...
Tijd om terug te gaan naar een echte aanbieder.
Goedkoop blijkt toch duurkoop...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M

11 January 2016, 14:36

Ik ben ruim 2 jaar klant bij Tele2, nu stap ik gelukkig over.
Maandag werd ik ineens afgesloten, ik dacht dat er een storing was en heb dus nog even gewacht met contact opnemen. Het bleek dat een automatische incasso was mislukt en dat ze mij dus hadden afgesloten. Voor ze je afsluiten hoor je een sms/mail en/of brief te krijgen. Ik heb nooit iets van ze gehoord en wist dus ook niet dat ik iets niet betaald had.
1 week ben ik onbereikbaar geweest, met veel moeite handmatig kunnen overmaken en bij mijn volgende factuur komen 28 euro aansluitkosten bij.
BELACHELIJK! Ze verwachten dat ik betaal voor iets wat niet mijn fout was. Ze hebben mij nooit op de hoogte gesteld van een onbetaalde factuur. Dit hebben ze ook toe gegeven. Nu is het wachten op mijn vergoedings aanvraag maar ik ben bang dat ik niks terug zal krijgen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door DCK

29 December 2015, 22:26

Wij hebben helaas ook slechte ervaringen met Tele2. We wilden graag abonnement verlengen maar dit is na 4 weken bellen, chatten en mailen nog niet gelukt. Het lijkt inderdaad wel een grote interne chaos bij Tele2. Keer op worden er beloften gedaan maar die worden helaas niet nagekomen. Kortom een slechte mobiele provider met een hele hele slechte klantenservice en administratie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Petra

08 December 2015, 17:06

Sinds februari een abonnement bij Tele2 , maar alleen maar vebindingsproblemen. Eigenlijk kunnen we alleen maar bellen, maar internet doet het niet, apps en smsjes komen of niet of veel te laat aan. Soms krijg ik midden in de nacht berichten die al uren eerder zijn verstuurd. Meerdere malen gebeld en gemaild, maar geen oplossing. Wil ik mijn abonnement opzeggen, dan moet ik de gehele kosten voor 2 jaar abonnement voldoen, terwijl ik niet degene ben die de problemen veroorzaakt. Nu stap ik dus naar de Gschillencommissie, dat lijkt de enige oplossing. Ik adviseer NIEMAND om een abonnement bij Tele2 af te sluiten dus!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wil

01 December 2015, 15:25

TeleNEE!

Dramatische provider. Klacht over een factuur; wordt niet eens in behandeling genomen.
Klantenservice hakkelt, stottert en werknemers werken langs elkaar heen.
Twee keer nadenken voordat je een abonnement afsluit bij deze amateurs/afzetters!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Appelman

28 November 2015, 21:40

Sinds enige tijd een telefoon abonnement bij deze club afgesloten. Had ik dat maar niet gedaan. Het begon met een automatische incasso welke 1 keer niet afgeschreven kon worden.
Tele2 stuurt hierover een mail op 10 november.
Helaas stond deze in de spambox en heb ik dus niet gezien. Op 25 november kan ik niet meer bellen..... Ik bel tele2 "meneer, er staat een factuur nog bij ons open van 1 maand terug"
"De computer sluit u dan automatisch af na twee weken". Begrijp me goed..... na 1 kennisgeving per mail dat de incasso is mislukt, wordt je gewoon na 14 dagen afgesloten!
Niets geen brief.... en als dat alles was...
Ik kom overeen met de vriendelijke meneer van tele2 dat ik direct mijn factuur zal betalen en deze vertelt mij dat na 3 werkdagen ik weer kan bellen.
Direct betaald op 25 november. Op vrijdag 27 november ontvanger ik een sms dat ze mijn betaling hebben ontvangen. Op zaterdag 28 november bel ik met mijn vaste telefoon om te checken wanneer ik weer gewoon kan bellen.
De dame van tele2 verteld mij dat er nog een bedrag incassokosten open staat... incassokosten van het incassobureau..??? Ik heb geen brief ontvangen over incassokosten of een brief van een incassobureau.
Wat blijkt... Ik moet nu wachten op de brief van het incassobureau, terwijl ik op 25 november direct betaald heb en ik op 27 november een bevestiging van ontvangst van betaling van Tele2 heb ontvangen.
Wanneer ik weer aangesloten zou worden kon mij niet verteld worden. Wellicht na betaling van de incassokosten van het incassobureau... om gevolgd te worden door aansluitkosten. Nog nooit een betaling gemist bij tele2....
De dame was zo vriendelijk uit te leggen dat het computersysteem dit allemaal automatisch doet en dat ze er niets aan konden doen...
Mijn beklag kon ik via de site mailen, want een leidinggevende valt niet te spreken.

Zo gaan ze dus met trouwe klanten om bij tele2! De computer denkt voor ze... nog nooit een betaling gemist....
WEES WIJS EN BEGIN NIET AAN TELE2!!!!


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Wilco Domhof

23 November 2015, 20:47

2 toestellen besteld ( Samsung Galaxy S3) met abonnement.
Zijn nu al maanden bezig van Tele2 om ons over te zetten op het
4G netwerk, wat maar niet wil lukken. Twee keer over al nieuwe
simkaarten gekregen. Geregistreerd maar lukt niet. Geen reden waarom
niet. Verschillende keren gebeld. Worden van het kastje naar de muur
gestuurd. Voor al het ongemak op alle twee abonnementen korting gekregen.
Abonnementen lopen volgend jaar af.
Verbinding is echt een ramp. E verbinding en 3 G.
Download 2,28 en upload 0,47 mbps.
Gewoon waardeloos dus. Als wij dit jaar niet het 4G netwerk van Tele2
kunnen testen, gaan wij sowieso weg.
Want dit is in 1 woord WAARDELOOS.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Anonieme gebruiker

22 November 2015, 22:31

Tele2 is verschrikkelijk slecht. Het is bizar dat dit bedrijf nog bestaat. Ik heb een internetabonnement afgesloten, waar ik enorm veel spijt van heb. Het aansluiten zelf was een ramp. Klantenservicemedewerkers doen valse beloften en ontkennen vervolgens wat er gezegd is, monteurs komen niet opdagen, iedereen waarmee ik contact heb gehad doet alsof zijn neus bloedt. Na 6 weken te hebben gewacht op een monteur die mijn internetverbinding kwam herstellen, wel soort van een internetverbinding, maar onvoorstelbaar traag en onbetrouwbaar. De verbinding valt de hele tijd weg, een filmpje downloaden is ondenkbaar. En ik zit er nog verplicht 10 maanden aan vast..... Doe het dus niet!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door martino

23 September 2015, 13:40

Het internet van tele2 is ontzettend traag, waarschijnlijk hebben ze voor het overzetten van klanten naar hun "nieuwe" 4G netwerk ook ergens hun eigen internet nodig want dit gaat ook verdomde traag. "Hoe traag gaat het dan?" vraag je jezelf misschien af... ze zijn nu ongeveer een half jaar bezig. Zelf ben ik ongeveer 8 maanden klant bij tele2 mobiel en de reden dat ik klant werd is dat de mevrouw van de verkoop afdeling mij vertelde dat per 1 maart 4g uitgerold zou worden. Het internet bij mij thuis is ook van tele2 en ook dit komt amper in de buurt van de helft van de snelheid waaronder het product verkocht wordt. Ik heb meedere malen contact gehad met tele2 maar het enige wat je te horen krijgt is een geweldig verhaal over een robot die mensen moet verhuizen etc.

Tele2 is een waardeloos bedrijf, het verbaasde mij dan ook niets dat ik enkele weken terug op nu.nl las dat dit de provider is waarvan de meeste mensen graag willen overstappen. Tele2 heeft er allemaal wat moeite mee, om mij en mijn mede tele2 klant slachtoffers over te zetten op het 4G netwerk. Mijn advies voor tele2, als je niet mee kunt doen met de grote jongens zoals vodafone, KPN of T-mobile, probeer dan ook die schijn niet op te houden.

Feit is gewoon dat ik met een 4G ready toestel in de Randstad ( Amsterdam ) na 6 maanden wachten nog steeds geen 4G verbinding heb en daarnaast komt nog eens dat de 3G verbinding ook vaak zeer matig is.

ik adviseer dus ook iedereen, wordt geen klant van tele2.

voor dekking zou ik eigenlijk een 2 moeten geven want bellen gaat opzich prima maar dat is nou eenmaal niet meer alles wat een klant van een provider verwacht... 4G zeggen is 4G doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door E. G

13 September 2015, 13:57

Ik heb een nieuwe telefoon gekocht met nummer behoud.
het was onduidelijk wanneer mijn abonnement in ging en vanaf wanneer ik zou moeten betalen. na een vriendelijk en duidelijk telefoontje was het duidelijk.
bij de klantenservice heb ik helemaal niet hoeven wachten en hielpen ze meteen en duidelijk.

ik heb lang getwijfeld over welke provider ik moest nemen. tele 2 was/is veel goedkoper als andere providers maar ik las hier veel slechte reviews over. toch heb ik gekozen voor tele 2. de afhandeling was heel netjes en een telefoontje met de klantenservice ook zonder problemen en 100% positief.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door paul van dalen

10 September 2015, 12:02

Ga hier geen verplichtingen aan. Je komt van een koude kermis thuis.
Internet werkt zo goed als niet. Digitale TV is zo mogelijk nog erger.
Aantoonbaar gemaakte afspraken worden gewoon niet nagekomen. Tele2 heeft niet het fatsoen om je zelf te woord te staan. Tele2Klantenservice zijn onderknuppels van een extern bureau. 1,5 jaar lang van het kastje naar de muur gestuurd. Dit kan anno 2015

Administratie is een ramp.
Anderhalf jaar van ellende heb ik hier al achter de rug. Alles in overleg teruggestuurd, zelfs 3 opzeggingen voor 2 producten. Nu net weer een onjuiste vordering op de mat van hun maffiamaatje incasso Bos.
Onvoorstelbaar dat zoiets kan bestaan.

Tele2 is Zum Kotzen,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wes

03 September 2015, 15:02

Wat een slechte service, het is echt om te janken bij Tele2 ik heb een keer te laat betaald en binnen 22 dagen afgesloten. Ik heb ondertussen betaald. Vervolgens 8 dagen zonder telefoon gezeten nadat de betaling al binnen was!!! Oh ja, ik ben al 2,5 jaar klant en dan ook nog eens 28 euro aan kosten bereken voor aansluiten. Mijn abonnement bedraagt 70€ per maand.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door j

03 September 2015, 10:18

Geen dekking in huis, we moeten de straat op om te bellen ....
bel de klantenservice, "helaas erg druk" er zijn nog 10 mensen voor je....
klacht indienen, kan niet eenvoudig, daarom maar even in een publieke omgeving... :(

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door M.L. Witvliet

02 September 2015, 10:38

Als je je graag wil laten afzetten, dan is Tele 2 absoluut de telefoonmaatschappij voor jou. Wil je dit niet WEES VERSTANDIG EN BLIJF HEEL VER VAN TELE 2 VANDAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mijn vriendin had een van haar vriendinnen aan een klein abonnement van tele 2 geholpen. Dit liep af en aangezien een abonnement bij tele 2 mij minder zou kosten dan mijn prepaid heb en ik toch wel een nieuwe telefoon wilde hebben heb ik de sprong gewaagd samen mijn een Sony Xperia Z. Ik kreeg de telefoon binnen en schrok me gelijk al te barsten 52,00 euro per maand meneer, terwijl ik op 30 had gerekend. Een telefoontje naar de klantenservice had ook geen zin. "Nee meneer, gekocht is gekocht en u zit er de komende twee jaar aan vast en wij gaan het abonnement niet veranderen. Foutje van mijn vriendin dus ja, daar doe je weinig aan. Een klantvriendelijke provider zou echter gezegd hebben. "Meneer we passen het abonnement voor u aan" want die telefoon die je erbij genomen heb wordt toch wel dubbel en dwars betaald aangezien ik alleen maar minder belminuten wilde omdat ik die toch niet nodig had.

Toen veranderde het bedrag ineens van 52,00 euro in rond de 20.00 euro per maand. Aangezien ik dit voor geen meter vertrouwde gelijk maar weer naar Tele2 gebeld voordat er deurwaarders aan de deur zouden verschijnen, maar er was een of andere korting toegepast waar ik niets van wist en niets van in het contract was terug te vinden, maar goed mooi meegenomen en het nam in ieder geval al wat van mijn ontevreden gevoel over tele 2 weg, ondank ik nog geen 15% van mijn totale abonnement per maand gebruikte.

Nog een vergissing gemaakt want ik had een sony Xperiz Z gekocht. Gewaagd aan tele 2 want wil je zwaar overbetalen voor je toestel die vervolgens in no time kapot is of een gescheurd scherm heeft is dit het toestel voor jou. Zelfs de Xperia 3 nu in bezit van een kennis van mij zit nog steeds vol met problemen die je niet mag verwachten van een toestel van 700 euro. Tele 2 gebeld wat de mogelijkheden waren met een eventuele bijbetaling maar die waren er natuurlijk niet dan een half jaar zonder telefoon doen en dan weer een abonnement afsluiten van 2 jaar onder de huidige voorwaarden. Denken jullie nu echt dat ik gek ben???

Het laatste jaar ging ook ineens weer het bedrag naar 52.00 euro en op zijn zachtst gezegd was ik Tele 2 echt spuugbeu. en telde ik af naar de laatste dag eind Juli. Maar nee hoor, als ik eind juli (het einde van de twee jarige periode) mijn abonnement af zou sluiten moest ik nog 65 euro bijbetalen. Bleef ik er bij dan zou ik een sim only abonnement krijgen en een sim only kaart ontvangen. Dus bij de laatste factuur geen 52 maar 67 euro betaald, KRIJG IK NOG EEN FACTUUR VAN 15 EURO. Hoezo oplichters ten top. Dan staat er op je maandoverzicht dat dit doorloopt tot eind augustus, maar nee hoor 23 augustus weer een factuur van 5 euro om onduidelijke redenen.

Nummerbehoud aangevraag , maar uiteraard wordt dit ook uitgerekt door Tele 2 en wordt dit pas ingevoerd op 14-09-2015 vandaat misschien die extra kosten van 5 euro om hun abonnement dan toch maar weer een tijdje langer door te laten lopen.

dus mensen, wees verstandig EN BLIJF VER WEG VAN DEZE OPLICHTINGSMAATSCHAPPIJ vandaan. Goedkoop zijn ze allerminst en ze proberen je van alle kanten een oor aan te naaien.

Oh en als je er ondanks dit verhaal toch nog aan denkt een abonnement bij deze oplichters te nemen. Het netwerk is echt ongelofelijk slecht en het bereik is minimaal. Voor internet noet je buiten gaan staan, en als je geluk hebt werkt het dan. Lekker binnen internetten op je mobiel kan je wel vergeten bij deze maatschappij. Telefoonbereik (in het gebied waar ik zit dan) maximaal 2 streepjes van de 5 dus bellen lukt nog net. Randstad is het bereik wel goed.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door jos

31 August 2015, 21:43

Geen goed woord over voor @Tele2. Ze proberen een communicatie bedrijf te zijn, maar de slogan "we houden contact" wordt keer op keer verbroken.
1) Ze komen afspraken niet na.
2) Lange wachttijden bij de "excuusdesk" (geen service desk, helemaal geen helpdesk).
3) Iedereen biedt excuses aan, maar niemand doet iets (krijgen de helpdesk medewerkers betaald per afgehandeld gesprek ipv opgeloste klacht??)
4) Communiceren NIET!!! Deleten tot twee maal toe mijn verhuisbericht, maar nemen niet de moeite mij te bellen/ mailen en op de hoogte te stellen.
5) De aanvraag voor een de "vergoeding" (= in werkelijkheid de 3 maanden dat Tele2 het product waar ik voor betaal niet heeft aangeboden..) wordt niet geaccepteerd omdat dit een klacht zou zijn!!!! (" sorry heel vervelend" volgens de excuusdesk, maar kan alleen aanraden om een nieuwe klacht middels het formulier in te vullen. Nee, u kunt ook niemand van de afdeling Service spreken. (Zijn die er????)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Anonieme gebruiker

27 August 2015, 19:57

Geen afspraken mee te maken, gaat fout, telkens weer
Het is goedkoop dat is het voordeel, internet tv etc. werkt goed, daar geen klachten over, maar als je bijv. gaat verhuizen zoals ik, gaat alles fout.
Er stond eerder al ook ineens een tweede tv bij mijn abonnement, zonder dat ik daarom had gevraagd, hierover meerdere keren gebeld, zou worden vergoed, gebeurde niet, weer meerdere keren gebeld, dan zou het toch echt worden verrekend, 1 x goed gegaan, toen weer fout. Mevrouw was vergeten de tv gelijk stop te zetten, waardoor alles weer opnieuw moest worden verrekend. + ik kon mijn vaste nummer niet meenemen naar mijn nieuwe woning, dat kon alleen als ik zou overstappen naar een andere maatschappij. Moest daarom mijn abonnement stopzetten, weer nieuwe aanvragen, daar gingen weken overheen. In juni hierover gebeld uiteindelijk per 01/09 mijn nieuwe abonnement, met verkeerde internet snelheid. Moest daarom weer worden stopgezet en weer nieuwe worden aangevraagd. Heb minstens (niet overdreven) 6 uur met tele2 aan de telefoon gehangen afgelopen maanden, om telkens de situatie uit te leggen. Dat is niet normaal en heb helaas nog steeds het goede abonnement niet en nog steeds mijn geld niet terug. Ze zeggen dat het per 01-09 is opgelost, we zullen zien.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

19 July 2015, 00:52

Waar ik tele2 tot voor kort bij iedereen zou aanraden, zou ik het nu bij iedereen afraden. Ik ben al sinds de komst van tele2 in Nederland bij tele2. Tot aan de laatste tijd zeer sociaal, persoonlijk en denkende in gezamelijke oplossingen. Totdat ik buiten mijn schuld om een data verbruik had buiten mijn bundel om van bijna 600 euro. Dan heeft tele2 een site waar je om een vergoeding kan vragen. Ik daar heel mijn verhaal gedaan en uitgelegd dat in deze periode vanwege mijn verhuizing de telefoon in het bezit was van mijn zoon en ik er van uit ging dat hij middels de wifi spelletjes was aan het spelen enz. Wat je terug krijgt is een automatisch gerenegeerde mail, waarbij het nog teveel moeite kost om je naam weer te geven in de aanhef. Inhoud mail, we hebben je sms's verstuurd, maar het zou kunnen dat de laatste sms te laat was (die heb ik ook echt kunnen lezen in deze periode, not). Een genereuze vergoeding van maar liefst 60 euro kon ik krijgen omdat de laatste sms te laat was verstuurd. Moest dan wel even een nieuw abbonement aangaan met vertraging zodra ik buiten de bundel ging. Waarom is mij dit nooit verteld dat dit mogelijk is? Had ik dan graag van tevoren gehad en niet als het te laat is. Hiermaar een klacht van ingediend bij tele2. Na 3 dagen zouden ze reageren stond erbij. Nou het heeft bijna een week geduurd voordat ze reageren. Inhoud, wederom 1 of ander automatisch gerenegeerd mailtje waarbij het nog teveel moeite kost om mijn naam in de aanhef te zetten. En daarbij afvragend of ze wel mijn klacht hebben gelezen. Alleen maar weer doelend op de genereuze vergoeding van ongeveer 60 euro. Als ik het er niet mee eens was, kon ik de geschillencommisie telecomunicatie inschakelen of rechtsbijstand. Daar ik dat zeker zal doen, voor mij geen tele2 meer. Totdat er gerechtigheid komt, tref ik wel een betalings regeling en vangen ze verder geen cent meer van mij. Ook zal ik bij iedereen tele2 afraden, waardoor ze waarschijnlijk meer verlies lijden, dan dat ze nu bij me willen innen. Ik vind het laag bij de grond hoe tele2 nu met klanten omgaat en vooral met iemand die er al vanaf de beginne bij was.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

15 July 2015, 21:42

Wat een waardeloze en botte klantenservice: bel je om half 20:30 om een telefoon abonnement op te zeggen want om 21:00 gaan ze dicht. Om 20:55 krijg je eindelijk iemand aan de lijn: ''Sorry, we kunnen u niet meer helpen, morgen zijn we weer open, doei.'' Als ik nog snel zeg dat ik alleen een korte vraag heb, wordt de verbinding snel verbroken, fijn...
Online zou je ook kunnen opzeggen; account aan gemaakt, maar nee hoor! Link werkt niet en je wordt geadviseerd om ze te bellen.
Betaal gewoon iets meer voor een beter netwerk en wel goeie service. Dit soort bedrijven zijn echt schandalig...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Rawi

01 July 2015, 18:03

Aan het begin van het jaar heb ik alle gezinsleden overgezet naar een sim-only abonnement van Tele2. Voorheen zaten we bij Simyo. Simyo was ook goed omdat je maandelijks je bundel kon aanpassen, alleen kon jet best duur worden als je over je bel- of databundel heen gaat. Groot voordeel bij Tele2 vind ik dat er geen extra kosten worden berekend voor buiten bundel dataverbruik. De snelheid word alleen verlaagd. Hierdoor heb ke nooit extra kosten. Eventueel kun je ervoor kiezen je bundel te verhogen of een extra databundel aan te schaffen. Tot op heden heb ik nog geen echte slechte ervaringen gehad met Tele2.

Een paar maanden terug besloot ik mijn databundel op te hogen. Hiervoor moest ik contact opnemen met de klantenservice. Na het gesprek vertelde de mederwerker me dat het me in totaal 15 euro per maand zou kosten terwijl de site aangaf dat de bundel 17 euro zou kosten. Er werd een bandopname gestart waarop ik akkoord ging met een bedrag van 15 euro per maand. Kort daarna merkte ik op dat er toch 17 euro werd afgeschreven. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en werd uiteindelijk in het gelijk gesteld. Ik krijg de bundel dis voor 15 euro per maand. Ze hebben dus een fout gemaakt die in mijn voordeel werkt.

Daarnaast had ik voor mijn moeder ook een sim only contract aangesloten. Kort daarop besloot ze dat ze toch een nieuw toestel wilde. Dat was geen ramp want ik had een maandelijks opzegbaar contract afgesloten. Ze wilde graag bij Tele2 blijven dus nam ik contact op met Tele2. Toen bleek dus dat we te kort klant waren om een toestel te kunnen krijgen. Ze wilden graag een betalingshistorie zien. Uiteindelijk werd er een uitzondering gemaakt omdat ik anders zou opzeggen. Met een 'speciale' constructie werd er een extra contract aangevraagd die naderhand gestopt zou worden. Dit werd alleen gedaan on de verlenging met toestel mogelijk te maken. Er werd door de mederwerker benadrukt dat we dus niet met 2 contracten zouden komen te zitten maar dat ze er nog wel wat aan moest doen. De ontvangen simkaart mocht is weggooien. Oke alles in order. Toestel reeds 4 maanden in gebruik. En toen ik bezig was met m'n moeders administratief merkte ik op dat ze betaalde voor 2 contracten. Dit was niet de afspraak en na herhaaldelijk contact met Tele2 is dit opgelost. Het contract is stopgezet en teveel betaalde kosten krijg ik nog terug. (dit moet ik dus nog zien). Ze hebben bij ons dus ook wat fouten gemaakt, maar ze hebben ook alles netjes opgelost. Voordeel vind ik ook dat ik gratis kan bellen naar de klantenservice. Daarnaast had de dame door wie ik de verlenging heb laten uitvoeren alle afspraken goed gedocumenteerd waardoor er geen onduidelijkheden voor de klantenservice medewerkers waren.

Dus al met al tot nu toe goede ervaringen ondanks de foutjes. Ik wacht alleen nog op de resistutie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Anonieme gebruiker

30 June 2015, 19:40

Ongelooflijk wat Tele2 nu weer doet. Kiezen ervoor om nu elke maand dubbele abonnementskosten te incasseren. Na vele telefoontjes en schriftelijke klachten word ik vanavond gebeld met de mededeling dat ze het geld niet terug over kunnen maken omdat het systeem hier niet in voorziet! Ze erkennen dat zij de fout hebben gemaakt echter moet ik maar rustig wachten dat het systeem terugbetaling ooit gaat toestaan. Dit terwijl er geen enkele data genoemd wordt wanneer het probleem is opgelost of compensatie wordt aangeboden. Wat helemaal vreemd is, is dat terugbetaling blijkbaar niet werkt maar dat er wel een apart formulier voor moet worden ingevuld. Tele2 jullie moeten je schamen! Dit is gewoon diefstal!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

22 June 2015, 17:27

Sinds we bij tele2 zitten hebben we alleen nog maar slechte wifi gehad. Onze vorige providers hadden veel betere modems maar die van tele2 kan als ik 1 verdieping hoger zit het al niet meer aan. Super langzaam en valt steeds weg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Dominique

17 June 2015, 16:36

Ik ben nu anderhalf jaar klant bij Tele2 en al vanaf de eerste maand problemen gehad. Het eerste probleem was dan eigen schuld maar de andere problemen niet, ze hebben mij 1x onterecht afgesloten.(gaven ze zelf ook toe) En ook hebben ze mij een keer een hoge rekening gegeven met hetzelfde bedrag dat ik al een keer betaald had, wat bleek, foutje in de administratie.. dus hoefde het niet te betalen, was verrekend, maar schrok me wezenloos.. Zowel via de chat als via de telefoon zijn ze niet altijd even duidelijk..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door Alexandar

20 May 2015, 19:28

Op 14 april 2015 heb ik telefonisch een Tele2 sim-only bellen/internetten abonnement afgesloten. ik vroeg dat of het nummer behoud vanaf in mocht gaan 1 mei maar ik kreeg een e-mail op 5 mei dat mijn nummer behoud overgenomen zou worden terwijl de nummer bij een prepaid sim kaart staat en niet veel dagen nodig heeft om over te zetten. ik accepteerde de e-mail, en daarna kreeg ik sms dat mijn telefoon op 6 mei om 9:00uur zal werken.
Ik kreeg geen verbinding omdat de sim kaart niet geregistreerd was bij Tele2 netwerk, ik belde naar de klantenservice en na een gesprek van een half uur om mijn telefoon Galaxy S3 te installeren hoor ik van de medewerkster dat er storingen zijn en worden opgelost over 24 uur, op 7 mei. Nog steeds is er niets gebeurd dus ging ik nog een keer bellen. En ook weer hetzelfde probleem, maar ik moest twee werkdagen wachten, en daarna zou de sim kaart actief worden.
Op 9 mei was er ook nog niks gedaan, dus besloot ik nog een keer te bellen met boze stem. De medewerkster stuurde mijn klacht naar het hoofdkantoor en die zouden contact met me opnemen. Op 11 mei heb ik besloten dat ik naar een andere provider te gaan, nadat ik dagenlang niets gehoord had van Tele2. Tot ik op 16 mei belde naar de Tele2 klantenservice en er was een meneer die 45 minuten met me bezig was mijn telefoon af te stellen voor het netwerk van tele2. Hij vertelde me dat er een fout is met mijn sim kaart en om een nieuwe sim naar me te sturen komt er op mijn rekening 15 euro bij terwijl het hun fout is.
Gisteren 19 mei ging ik naar Tele2 punt Dixons. Ik beschouw de winkel als service punt van Tele2 om problemen op te lossen , maar het was ook waardeloos. Ze konden me niet helpen, dus ik belde echt voor de laatste keer met woedende ziel, en ook zeiden ze dat ze niks konden doen behalve dat een technische dienst contact met me zou opnemen in 3 dagen.
Het is nu 20 mei 2015 en er is van hun nog steeds niks gehoord en ik zit hier zonder telefoon en internet. Tele2 is echt waardeloos en ik waarschuw iedereen geen abonnement bij Tele2 te nemen.
Ik wacht tot 11 Juni totdat mijn telefoonnummer weer werkt door de nieuwe provider. En Tele2 mag vergeten dat ze geld van mij krijgen voor een dienst die nutteloos was en waarvan ik niet eens gebruik heb gemaakt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

03 May 2015, 09:46

Ik zit al jaaaaaren bij Tele2. Natuurlijk kleine 'onduidelijkheden' zoals bij ieder groot bedrijf. Een van de kleine voordelen is dat ik al enkele keren niet heb hoeven bij te betalen voor mijn nieuwe phone, terwijl dit wel zou moeten...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door Anonieme gebruiker

30 April 2015, 19:17

Zeer slechte HK, administratie, en klantenservice.
Liefst negatieve punten willen geven.

-> Geen enkel beheer over database van klanten.
-> Hele slechte en onbeleefde klantenservice
-> Hele slechte administratie

Mijn ervaring is te lang om beschreven te worden, maar was ontzettend slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door gebruiker111

13 March 2015, 18:06

Foutjes heb je bij elke provider, voordat ik mijn abonnement bij tele2 afsloot heb ik recensies opgezocht over elke provider. De mensen dei er nooit problemen mee hebben schrijven gewoon nooit een recensie en fouten die af en toe gemaakt worden, die vindt je hier terug op het internet. Bij vrienden heb ik lopen pollen over abonnementen en geen een heeft er ooit problemen mee gehad, simpel, telfort, kpn, tele2, t-mobile, hn.. noem maar op. Als je een abonnement zoekt begin je door dit soort recensies toch flink te twijfelen. Bij de meeste mensen gaat dit meestal gewoon goed. Ik heb inmiddels mijn abonnement bij tele2 afgesloten en het werkt allemaal prima. Zorg er gewoon voor dat je het juiste abonnement kiest zodat je makkelijk binnen je bundel kan blijven, zo kan er ook niet echt veel fout gaan. In tegenstelling tot de rest van deze recensies werkt tele2 gewoon zoals het hoort.
Kies een leuk abonnement dat bij je past en vraag desnoods advies van je vrienden, daar kom je het verst mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

23 February 2015, 13:36

Ik heb sinds kort tele2 en kan er wel om janken! Heb echt nergens bereik kan mijn telefoon beter wegsmijten! Kan m toch niet gebruiken! Belachelijk dat de rating min. Een 1 is, van mij nog geen 0 waard!

  Dekking
  Kla