Gebruikersbeoordelingen Telfort

Gebaseerd op 170 reviews
4,8
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk

Review door Lisa

24 November 2018, 10:21

Verschrikkelijk slechte service. Wij zijn verhuist en sinds dien al 2 weken geen internet. Monteur is pas beschikbaar na 1,5 week. Vervolgens aan het einde van de maand wel het volle bedrag moeten betalen terwijl we 3 weken geen internet en tv hebben gehad van Telfort. Snel overstappen dus.. Daarnaast erg slecht bereikbaar, chat word je steeds uitgegooid na 20 minuten wachten en als je belt sta je gemiddeld 40 minuten in de wacht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Astrid

22 November 2018, 12:56

Mijn partner en ik gaan verhuizen en omdat we bij het nieuwe adres bij een andere provider beter internet kunnen krijgen, besloten we na 5 jaar abonnementschap over te stappen. Ik belde op 30 okotber om de lidmaatschap stop te zetten en onze laatste maand, opzegtermijn, in te kunnen gaan. Door een fout van een medewerker werd ons abonnement niet 4 weken later... maar 4 uur later opgezegd. De drie weken die daarop volgde zijn een paar van mijn meest frusterende weken van mijn leven geweest... erger dan mijn HBO afstudeer periode. Eerst werd er een noodpakket aangevraagd die 2 weken later eindelijk kwam. Toen we vroegen of iemand ons oude abonnement weer kon aanzetten hebben ze zonder onze kennis of toestemming een nieuw abonnement aangevraagd. Toen we hier achter kwamen hebben we gevraagd of ze deze wilden annuleren. Dit zou zijn gelukt, tot ik de volgende dag terug belde en er volgens die medewerker nergens bij stond dat deze geannuleerd zou worden. Vervolgens heb ik een week lang elke dag gebeld en het abonnement leek onmogelijk om af te zeggen. Elk gesprek eindigde met de belofte dat het kosteloos werd afgezegd. Uiteindelijk kregen we een mail met een factuur van 385 euro! Toen ik belde kreeg ik weer excuses voor de zoveelste fout die ze hadden gemaakt. Alleen konden ze dus niet dit voor ons afzeggen en zijn we na 3 weken en bijna elke dag te hebben gebeld en onze hele situatie opnieuw te hebben uitgelegd nog steeds bezig met ons abonnement af te zeggen. Het was een helse ervaring en ik raad iedereen af bij Telfort een abonnement af te sluiten... tenzij je levenslang gaat... want je komt er nooit meer van af.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Abdelmajid

14 November 2018, 09:47

meer dan drie weken geen verbiending thuis .contact met klantservice wordt een dramaa
om afspraak te maken lang wachten zijn niet duidelijk belachelijk dat ik 4 weken aan het wachten en nog geen oplossin

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Stephan MEijer

10 November 2018, 15:38

Op 5 april heb ik per email van Telfort een bevestiging van een overeenkomst ontvangen voor Telfort Thuis, zakelijk. Met deze brief laat ik u echter weten dat ik de overeenkomst ontbind.

Hierbij maak ik gebruik van mijn rechten op grond van het verzuimen van de verplichting van het leveren van de diensten door Telfort, gespecificeerd in de overeenkomst. Ik ga over tot onmiddellijke ontbinding van de desbetreffende overeenkomst. Ik heb een probleem met de router die niet oplosbaar is door het vervangen van het exemplaar door een exemplaar van hetzelfde model. Zodra ik de router belast met de snelheden zoals gedefinieerd in de overeenkomst, raakt deze defect. Ik moet ik deze router resetten om hem opnieuw te kunnen gebruiken.

Ik constateer dat dit een defect in het model is, omdat ik bij twee exemplaren van hetzelfde model exact dezelfde problemen ervaar. Ik ben van mening dat Telfort tekort is geschoten. Naar schatting heb ik ongeveer 10 maal de klantenservice gebeld heb, zonder dat er door Telfort een degelijke oplossing geboden werd. Dit heeft mij 2,5 uur van mijn tijd gekost.

Ik verzoek u om mij binnen twee weken na de datum van deze brief schriftelijk te bevestigen dat de overeenkomst is ontbonden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

27 October 2018, 12:58

Al bijna een jaar bezig om de status bewindvoering om te zetten. Onbeschofte ongeinteresseerde klantenservice. Al 2 keer een opgestuurde brief zoekgeraakt. Rampzalige administratie. Telefonische toezeggingen worden niet nagekomen. Telefonisch doorgegeven wijzigingen worden niet verwerkt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bassam

21 October 2018, 19:37

Slecht WiFi .monteur kwam 48 uur te laat. Hij heeft niet genoeg kennis over nieuwe modem.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Boos! Heeeeeel boos! Dieptriest

05 October 2018, 10:20

Voor mijn ouders geïnformeerd waarom overzetting nodig was naar nwe modem en tv ontvangers. En wat het dan in gaat houden en wat precies wel en niet de monteur komt inregelen. Krijg ik aan het eind van het gesprek te horen dat de order al ingevoerd is en ze het er niet weer uit kunnen halen? Dat terwijl mij nog niet alles helemaal helder is en ok nog wil gaan overleggen met mijn ouders wat we nu gaan besluiten. Kan niet, staat er in en we kunnen pas na 4 okt. dit regelen om er weer uit te halen.Vele malen terug moeten bellen om die ongewilde opgevoerde order er weer uit te krijgen. Krijg ik steeds te horen dat ik na 4 oktober terug moet bellen, want eerder kan het niet ongedaan gemaakt worden. Tot mijn stomme verbazing mijn ouders 4 okt 'savonds aan de lijn. Wij hebben helemaal niets meer. Bel ik vandaag weer. Niet te geloven order er nog niet uit,maar oude aansluiting al wel afgesloten. Nou daar zitten je ouders met helemaal niets meer! Geen tv, telefoon en internet. Lekker hoor, afgesloten van de buitenwereld . En nog misschien wel week met helemaal niets!
Schandalig, geen woorden voor. Wat fijn dat jullie zo met oudere klanten omgaan. Uitschakelen van bestaande aansluiting zo gepiept, knopje weer aanzetten om nog even weer actief te zetten, onmogelijk. Met de rug tegen de muur dus!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ontevreden klant uit Dronten

28 September 2018, 08:18

Vandaag stap ik over van een analoog signaal naar een digitaal signaal.
Komt de monteur 5 uur eerder dan verwacht, en sluit alles aan.
Werkt de router niet wat een aantal keren per week voorkomt volgens de monteur.
Geen probleem denk je dan omdat als dit gebeurt een organisatie wel reserve onderdelen mee zal geven.

NEE. doen ze dus niet.
Of we 2 tot 5 werkdagen willen wachten op de nieuwe router.
Kan toch niet waar zijn dat een bedrijf zo om gaat met zijn klanten en een bedrijfsvoering uit het jaar nul hanteert!

Jammer Telfort.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Mehran

03 August 2018, 23:37

Ik ga 4 abonnnten opzeggenna 18 haar, telfort was best tot 2015 daarna Waatdelos

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door gerrit g

20 July 2018, 10:58

telfort pakket besteld 2 weken bedenktijd de monteur kwam na 4 weken kreeg het niet voor elkaar moest op een monteur wachten van kpn zou 11 dagen duren ik had ziggo opgezegd telfort gebeld ik wilde van mijn contract af ben weer gauw terug naar ziggo gegaan wat een knoeiers bij telfort nu maar hopen dat ze hun woord houden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ricardo

18 July 2018, 09:59

Net zulke leugenaars als de rest.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Ruby Kaersenhout

12 June 2018, 21:35

Slechte mobiele provider. Slec hte klantenservice. Je komt niet af van je contract. Ze sturen je van kastje naar de muur. Klantenservice is niet bereikbaar en bereik je ze eindelijk dan mag je je verhaal 4 keer herhalen. Intern wordt niet gecommuniceerd. Gemaakte afspraken en beloftes worden vergeten en verloren.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dennis

12 June 2018, 14:48

Ik kom er achter dat ik, sinds mijn nieuwe abonnement is afgesloten, geld betaal voor de rekening die per post wordt opgestuurd (2,54 euro per keer). Dit is mij nooit verteld. Ik ben al jarenlang trouwe klant, maar geld van het afgelopen jaar word niet terug betaald. Terwijl ik nooit gevraagd heb om de rekeningen per post, het is gewoon altijd zo geweest. Natuurlijk kan men mij verwijten dat ik het eerder had moeten opmerken, maar ik heb dit blijkbaar gemist. Maar ik vind het schandalig dat dit is ingevoerd zonder mij op de hoogte te brengen. Geld verdienen aan nietsvermoedende trouwe klanten. staat ze netjes!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Leo Berkhout

09 June 2018, 01:12

Afijn, de internet oplossing schijnt een soort joint venture van Telfort / KPN netwerk te zijn. Er wordt een Experia V10 box voor gebruikt. Die heeft het drie dagen vol gehouden, daarna was het op vrijdag 's avonds bij thuiskomst al afgelopen, geen internet meer en geen tv.
Met Telfort gebeld, ze gingen er de volgende week wel naar kijken. Hoe krijg je zo slechte service verzonnen!
Even gegoogeld, en nu blijkt dat de Experia V10 inderdaad bij iedereen onbetrouwbaar is, niet-werkende firmware update's en zo...
Daarna heb ik via de Telfort website proberen in te loggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord. Maar na het klikken op inloggen zijn daar niet eens invulvelden voor het inloggen, alleen uitleg over hulp bij inloggen op een pagina die ze niet hebben, wat een rotzooi, daar werkt echt helemaal niets: geen internet, geen tv, geen inlogpagina en geen service!
Een weekend zonder TV en internet, nou, ik ga volgende week hun hulp niet afwachten, wat een wanprestatie is dit! Ik heb per omgaande mijn abonnement via hun website opgezegd (dat werkte wonderbaarlijk wel!).
Ik raak daarmee niets kwijt, want ik heb al niets!
Moet dus naar een andere internetoplossing op zoek, want hier hebben we helemaal niets aan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Samir

07 May 2018, 10:54


Hele slechte service!!!
TL;DR: Internet Snelheid is traag 20% van de 50 Mbps die ik heb besteld.

Ik probeerde contact op te nemen met Telfort als eerste het nummer 0800 1707 wat mij in contact bracht met de verkoop afdeling die me niet kon doorverbinden. Toen moest ik bellen met het 0900 9596 nummer waarvan ik na het inspreken van klantenservice werd door verbonden met mobiel i.p.v. het algemenen kanaal. Uiteindelijk door verbonden met de juiste afdeling Internet, waarna ik heb uitgelegd dat ik traag Internet ervaar bij mij thuis en ik eigenlijk al alles geprobeerd heb en dat ik de modem al een week heb laten draaien om te kijken of dat de snelheid omhoog gaat. Helaas wil dat niet hoger worden en blijft hangen om ongeveer 10Mbps. Dit aangegeven zij (Klantenservice) zien dat er een fout in het Snelheids profiel zit, maar toch willen ze dat er een Guidion monteur ingeplanned moet gaan worden ik als klant die in eerste instantie 50 Mbps Internet heeft besteld moet het probleem van Telfort gaan oplossen. Dit terwijl ik een dag te laat was met opzeggen, maar de dag van opzegging waren zij gesloten,dat is dus de ZONDAG!

Nu moet ik een Guidion monteur in laten plannen voor een probleem die zij met het pushen van een profiel kunnen oplossen.

Na het inplannen van een moneteur is die niet op de juiste (Afgesproken) tijd langs gekomen. waardoor ik weer met de klantenservice van Telfort moest bellen om een nieuw ticket aan te laten maken zodat ik zelf weer contact moest opnemen met Guidion om weer een monteur in te laten plannen. Die monteur was op de dag van de afspraak ziek gemeld.
Nu moet ik alweer wachten voor dat ik kan internetten met de snelheid waarvoor ik nog steeds betaal!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

23 April 2018, 16:02

Erg tevreden over de klantenservice, meerdere keren vragen gesteld en gebeld, en altijd netjes geholpen. Medewerkers zijn goed op de hoogte van procedures en de producten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Andrej

10 April 2018, 18:35

Slechte internet snelheid en wifi verbinding. Slechte comunicatie met klantservice... Geen oplossing...
Geen verwachte belooftes..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rina Jongsma

22 March 2018, 10:18

Heb internet glasvezelf van Telfort. Alles voortrefffelijk: prijs, klantenservice, nooit storingen, prima apparatuur.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Vincent

17 March 2018, 12:01

Telfort is op zich een prima provider, totdat er problemen zijn. De klantenservice zegt vaak niet veel te kunnen doen, en het monteursbedrijf wat ingeschakeld moet worden laat het vaak afweten. Reparatie voor de kapotte Wi-Fi router heeft maarliefst 5 dagen geduurd, terwijl de belofte is om het binnen 48 uur op te lossen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

Belachelijk dat een bedrijf zo met zijn klanten om kan gaan...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Dick Goedhart

14 March 2018, 16:39

Wat een treurnis! Bel hoogstzelden met mijn prepaid-telefoon en mijn saldo was € 19,20. Bij het bellen bleek vandaag dat dit saldo slechts geldig was tot 31-1-2018 en kon ik daarom niet bellen. De heel aardige telefoniste ten spijt bleek bij haar navraag dat mijn beltegoed was komen te vervallen en dat daar niets aan te doen viel!! Krankzinnige gang van zaken! Ik dus nooit meer in zee met een malafide organisatie als Telfort.
Als ik voor een krat bier statiegeld betaal en de lege krat later inlever komt dat statiegeld toch ook niet te vervallen.?! Op naar de Consumentenbond.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Anonieme gebruiker

11 March 2018, 14:10

Wi-Fi is zo slecht! Hele trage internet snelheid en valt ook de hele tijd weg! Neem a.u.b. geen Telfort als provider!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Anoniem

02 January 2018, 10:29

35 minuten in de wacht gestaan voor een simpele vraag. Dat schijnt normaal te zijn. Ik vind het belachelijk lang!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Ton

23 December 2017, 23:36

Vrijdag 22 december valt WiFi-verbinding uit; geen TV, telefoon en internet.. Klantenservice stelt vast dat er een probleem is "in de lijn van KPN". Reparatie kan pas plaats vinden op woensdag 27 december.
5 dagen geen monteur beschikbaar, voor storing in een basisbehoefte!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

18 December 2017, 23:51

Ik snap al die negatieve reacties niet. Internet werkt super, tv ook en wanneer je dan een x de klantenservice moet bellen zijn ze hartstikke aardig.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Arash

03 November 2017, 12:06

zeer slechte service mensen die van niks weten werken daar iedereen zegt wat anders daar zetten dingen op hun sait die ze niet waar kunnen maken dan achter af 1000 mensen afbellen zeer ontevreden over telfort en service min 1

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Richard

25 September 2017, 09:50

Order voor internet en bellen vastgelopen. Klantenservice heeft het doorgegeven aan een andere afdeling, maar kan geen verdere informatie geven of en wanneer de aansluiting wordt opgeleverd. Doorverbinden met de betreffende afdeling kan niet. Op de vraag of ik de directeur kan spreken, gaf mevrouw aan dat ik het antwoord zelf wel wist. Ik dien gewoon af te wachten. Bijzonder slecht!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Wouter Brandenburg

13 September 2017, 10:59

Na contact over het verkeerd verschijnen van mijn nieuwe abonnement (verbruik) en mij wordt gezegd dat het wel klopt en waarschijnlijk binnenkort veranderd (na maand niet) krijg ik de melding 80% verbruikt. Een week later heb ik geen MB’s meer zonder dat ik dit heb kunnen zien aankomen. Ik bel opnieuw de klantenservice en geef aan dat dit erg vervelend is, mede omdat er een vriend op sterven ligt en ik zo telkens problemen heb om mensen te bereiken, te parkeren etc. Hierop krijg ik de reactie dat daar niets aan gedaan kan worden en dat de het klopt dat de bundel op is. Wanneer ik daarop reageer met dat ik dit te gek voor woorden vind, zeker als jarenlange klant, met het net verlengen van een abonnement en een fout bij Telfort, krijg ik de reactie “graag gedaan”..

Ik voel mij zeer niet gewaardeerd door Telfort en vind de service beneden alle peil.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Mars

19 July 2017, 16:23

Ik ga na 8 jaar telfort toestanden verhuizen van provider.
We hebben vaak storing met internet en vast bellen, ga overstappen van provider. Nu een week voor de overstap heb ik ineens geen internet meer. Er zou storing zijn in de kast in Zoetermeer en de monteur ging er snel naar toe want ze konden de poort niet vonde van router, ik vroeg hoe lang het zou duren voor ik weer internet kreeg, ze zei achter helpdesk dat het max 2 dagen kpn duren, ineens deze ellende voor il volgende week een andere provider heb.
Tis echt een tering bedrijf en ik ga mijn foon ook opzeggen daar. Doe lui achter helpdesk die alles van papiertje oplezen doen net of je achterlijk ben..terwijl ze zelf onderontwikkeld zijn en alleen maar kunnen oplezen van een blaadje..k#thelpdesk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door R.Kooij

27 June 2017, 23:14

Heb op 15-05-2017 een alles in 1 pakket besteld en dit op 22-5-2017 geannuleerd omdat ik ondanks toezegging dat ik niet zonder zou zitten toch ineens meerdere dagen niets zou hebben.Opgezegd ruim binnen de wettelijke regels wat telfort ook beaamt.Echter laat telfort de bestelling doorlopen en pas op 27-06-2017 wordt de stekker eruit getrokken en hebben ze de hele tijd mijn tel.nr in beheer gehouden wat gewoon diefstal is want er is geen abonnement afgesloten de annulering was ruim op tijd.Door dit geouwehoer 3 dagen niets gehad en op 27-06-2017 een email ontvangen dat mijn abonnement is stop gezet,maar welk abonnement dat weet ik niet want door de annulering had ik geen abonnement,schadevergoeding willen ze niet geven voor alle ellende die ik heb gehad.
Met andere woorden het is een asociaal tering bedrijf dat het recht in handen neemt en gewoon je nummer steelt en heel erg moeilijk doet.Ben blij dat ik na 5 weken geouwehoer met medewerkers die allemaal iets anders vertellen eindelijk weer helemaal bij ziggo zit.Bedrijf moeten ze met de grond gelijk maken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Fred

27 June 2017, 11:24

Bagger provider. Veel te duur voor weinig. Kwaliteit klantenservice laat te wensen over. Veel beloven, weinig geven- doet een gek in vreugde leven. Verbinding valt vaak weg (in de randstad!) en snelheid 4G valt vies tegen (lijkt wel brakke 3G), ondanks KPN netwerk.

3x foute factuur gehad met spookbedragen, zou opgelost worden, maar je raadt het al: nog steeds niet gebeurd. Zelf de incasso-bevoegdheid opgezegd, het contract aangetekend opgezegd (jaar voorbij gelukkig) en krijg alsnog een incassobureau met intimidatie voor kosten, die ik nooit gemaakt heb (de spookbedragen.)

Telfort winpelt de klant simpelweg af, lost niks op en verkoopt het onterechte (!) openstaande bedrag gewoon door als 'schuld' aan een derde partij, zijn zij er vanaf en jij zit als klant met de gebakken peren. Ik zie de rechtszaak graag tegemoet, zij hebben geen poot om op te staan, ik heb hard bewijs.

Ondertussen ben je in 1,5 jaar wel 10 jaar ouder geworden, als je begrijpt wat ik bedoel (pure stress.)

BLIJF BIJ DEZE PROVIDER UIT DE BUURT MENSEN, ALS JE GEZONDHEID JE LIEF IS.

Graaiers zijn het.


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door G.Suelmann

08 March 2017, 19:19

Ben destijds door de overname van Speedlinq bij Telfort klant geworden. Ikzelf heb alleen maar goede ervaringen. Bij (de weinige) klachten direct en vakkundig geholpen. Als er dan toch 1 klein puntje van kritiek zou moeten zijn, is het wel de lange levensduur van mijn modem. Heb dit Zyxel modem in 2011 ontvangen en is inmiddels flink gedateerd. Maar alles bij elkaar: zeer dikke voldoende

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Stefanos

27 December 2016, 16:31

50 times a day everyday,with out internet.
Stay Away!!!! from this provider.

the Internet comes and goes then all the time.  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

13 December 2016, 11:41

Een verhuizing lijkt telfort nooit mee te maken te hebben. Wij wilden ons abonnement opzeggen op ons huidige adres (en meeverhuizen)dat kan een maand van tevoren werd ons verteld. Gebeld.. een half uur later hadden we niks meer . Alles per ongeluk afgesloten. Kan niet meer geactiveerd, daarvoor is een noodpakket nodig. Dat zou worden opgestuurd, maar wij krijgen niks.. Het noodpakket zou kwijt zijn geraakt in de post.. Nieuw noodpakket.. nog steeds niks in huis. En al die tijd geen internet/televisie/vaste telefoon. Bellen/fb berichtjes.. ze kunnen het niet oplossen en komt heel onprofessioneel over.
Toch maar verhuizen zonder telfort dan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Molsberg

28 October 2016, 09:49

Product vanaf dag 1 met veel problemen. Problemen worden niet opgelost door Telfort. Personeel spreekt zichzelf daarbij ook regelmatig tegen. Wat moet ik nu als klant dan geloven?

Telfort ontkent in latere stadia, dat ik een klacht gemeld heb of dat Telfort medewerkers specifieke adviezen/uitspraken gedaan hebben. Als vervolgens de opnames van de gesprekken erbij gehaald worden, die bevestigen dat wel degelijk mijn problemen met telfort advies besproken zijn, geeft telfort weer niet thuis. Telfort stelt dat ze op geen enkele wijze aansprakelijk kunnen worden gesteld voor onjuiste instructies die hun medewerkers geven. Ze hebben dus gewoon lak aan de wetgeving die rondom bedrijfsaansprakelijkheid geldt.

Toch Telfort klant worden maar wel liever de vrijheid houden in de keuze van bv. telefoon/voip provider. Dan kan ik alleen maar adviseren om verder te zoeken. Telfort stelt namelijk dat zij gerechtigd zijn om alle andere telefonie dienstverleners te blokken. Dat doen ze dan ook door o.a. in hun Experiabox deze te blokken. M.a.w. je wordt in beginsel gedwongen om hun (bar slechte) telefoniediensten af te nemen. Ook dit staat haaks op de Europese regelgeving waar telecomproviders zich aan moeten houden. Telfort heeft hier simpelweg lak aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

23 September 2016, 14:52

Ik had telefonisch een afspraak met een medewerker van Telfort een vrouw. Er was wat mis gegaan met betalen stonden 3 facturen open waarvan 1 5 cent te weinig betaald. De afspraak was dat ik de 5 cent zou betalen en de andere 2 aan het einde van de maand 28 ste. Dit gesprek vond plaats op 12 september. Nu hebben ze mij afgesloten op 22 september. Nu heb ik gemaild en ben terug gebeld. Met de mededeling dat ik loog,zelfs de tijd van het gesprek gemeld. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een naaste collega en die geloofd de collega dat kan toch niet. Door de afsluiting heb ik kosten gemaakt en verlies gemaakt ik ben zzper. Dat noemt men klanten service de naam van die man die zijn collega geloofd is zijn naam Henrich van Houtum

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

13 August 2016, 16:15

Blijf bij telfort vandaan! Elke andere aanbieder hoe duurder ook blijft beter! Al lang probelemen met tv, deze gemeld maar deze worden continu onder de tafel verschoven! Toch op hun achterlijke forum gekeken en er bleek dat daar een groepje nietsnutters zijn die EN OPENLIJK ANAGEVEN HACKERS TE ZIJN, EN VRAGEN JE OM JE PERSONALIA, EN ANDEREN BELEDIGEN EN PESTEN, EN DE FORUM'webcare' Jurgen HUN BESCHERMT EN NIET BANT! Wie gebant wordt is iemand die netjes technische vragen stelt en blijft staan en niet wegloopt! Als je kritiek op telfort of op hun medewerkers(Jurgen) hebt wordt je post verwijderd! Niet dat dat nmongolenforum mij iets uitmaakt, die ene Jurgen belde me op(gesprek opgenomen) vorige maand na een klacht van mij en beloofde beterschap maar nu blijkt hij in bed te duiken met de hackers en oplichters op het telfortforum! Pas op mensen, ik zeg alles op bij hun en heb mijn advocaat met bewijzen en opnamens ingeschakeld! Netjes omgaan met dat naar volk werkt niet! Een medewerker belde me een tijdje gelden op en zei LETTERLIJK DAT ZE MIJN EMAILS KONDEN LEZEN! HIJ LAS MIJN MAILS OOK NOG EENS VOOR! "NIET IEDEREEN KAN DAT, ALLEEN MIJN AFDELING" zegt ie! WAT! Bij telfort is dus een afdeling die jouw privegegevens leest! Pas op mensen en zeg alles op!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door E. Pisters

08 August 2016, 20:56

Ik was aan het zoeken of een andere provider goedkoper zou zijn en ik verbaas mij erover dat elke provider zoveel negatieve beoordelingen heeft. Ik ben op zoek of ik hetzelfde abonnement of beter kan hebben voor minder geld. Ik ben zelf totaal niet ontevreden over Telfort. Al enkele jaren mobiele klant en totaal geen problemen. Connectie altijd prima, internet lekker snel, duidelijke app voor voortgang van account te zien. Voor mij dus puur een geldkwestie waarom ik een andere provider zou proberen, voor de service hoef ik in ieder geval niet weg te gaan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door sas

27 January 2016, 01:50

Net als bij Ruud (18feb) moet ik ook de televisieontvanger 3p keer opnieuw opstarten na opzeggen van abonnement. Waardeloos, echt waardeloos.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jeroen Molenaar

06 January 2016, 16:24

De klantenservice is heel selectief. In mijn geval, wanneer ik mijn postcode en huisnummer inspreek, moet ik doorgaans minimaal 15 minuten wachten voordat ik iemand aan de lijn krijg. Wanneer ik het huisnummer verander, krijg ik een ander menu en daarna direct iemand aan de lijn. Daarbij komt nog dat ik, als het een soort van negatief beladen gesprek is geweest, niet word doorgezet naar het klanttevredenheidsonderzoek. En zo worden slechte recensies vermeden. Heel bijzonder en kinderachtig allemaal!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

24 November 2015, 20:04

heel veel storing dagen geen tv en internet. Hierdoor heel veel geld misgelopen van klanten. Ga ook overstappen. Wachttijd van half uur bij klantenservice!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ed

03 September 2015, 19:28


wi fi verbinding valt elke 2 minuten weg, paar keer klantenservice gebeld, na 2 jaar nog niet geholpen uiteindelijk heb ik van provider veranderd.

Nog nooit zo'n walgelijke provider gezien,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sevaztian

06 August 2015, 22:24

Sinds een week een mobiele abonnemen van tele2 in gebruik genomen.

Op dezelfde mobiele telefoon waar ik voorheen een abonnement van Telfort had, met uitstekende dekking, heb ik nu praktisch nergens goed bereik.
Ik hoef maar mijn mobiel in m'n zak te stoppen en hij verliest signaal en er staat "emergency calls only".
Het internet is bijna nooit te gebruiken.

Bijzonder slechte provider. Bijna nergens bereik waardoor je hetgeen waar je voor betaalt niet eens kan gebruiken. Ik heb nu al een opzegbrief klaar staan voor wanneer dit abonnement afloopt.

Na even rondzoeken vind ik veel mensen met dezelfde ervaring.
Stom dat ik niet eerder daarnaar heb gezocht...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Anonieme gebruiker

08 April 2015, 18:25

Zeer tevreden telfort klant, zowel inet, tv en mobiel! Net op afstand geholpen met een sim kaart probleem. Geen wachttijd aan de telefoon en direct geholpen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Ruud

18 February 2015, 21:35

zelden z'n slechte provider gehad, ze adverteren met de goedkoopste abonnementen maar dat valt vies tegen als je gaat bellen dan komt de rekening toch wat hoger uit dan bij een andere provider.
dan nog niet te spreken over hoe vaak de verbinding uit valt, als klap op de vuurpijl bij het opzeggen van het abonnement gaat elke avond de stekker eruit en moet je opnieuw opstarten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door erik

24 January 2015, 15:27

Zelden zo tevreden geweest over een dienst. Prima klantenservice, regelmatig gratis proef diensten, regelmatig contact over tevredenheid. Prima prijzen, prima verbinden zowel internet,mobiel, telefoon etc. Blijf voorlopig klant.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door Jan

09 January 2015, 16:25

In het begin, vanaf 2010 veel problemen gehad met verbinding en storingen. deze werden in de loop van de volgende jaren minder en de kwaliteit beter. Eveneens ging de klantenservice erop vooruit. Eergisteren gaf mijn modem de geest. Gebeld met de klantenservice, Dennis kreeg ik aan de lijn, probleem voorgelegd, nog wat pogingen gedaan om het modem tot leven te wekken, niet gelukt. Zou een nieuw modem sturen, leveringstijd max 5 dagen. Vandaag binnen gekregen en het doet allemaal weer perfect. Ik vond deze review nodig omdat als er iets goed gaat het ook vermeldt mag worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Lena

06 December 2014, 23:16

Ik werk zelf bij een webshop die zo'n beetje alle providers aanbiedt, naar aanleiding van ervaringen van klanten besloot ik zelf een abonnement bij Telfort af te sluiten. DAT HAD IK BETER NIET KUNNEN DOEN! Sinds twee maanden ben ik nu klant bij Telfort, en zo'n beetje alles wat er mis kan gaan, gaat mis. Eerst lukte het de medewerkers van Telfort niet om mijn nummerbehoud goed door te voeren, waardoor mijn abonnement veel te laat in ging. Als gevolg was ik een tijd onbereikbaar. Na een hoop op een neer gebel, en bezoek aan de winkels, kwam Telfort met een naar haar idee goede oplossing. Ik kreeg een nieuwe aansluiting, waardoor mijn maandelijkse kosten HOGER kwamen te liggen dan het abonnement wat ik in eerste instantie had afgesloten. Met een compensatie zouden zij mij dan tegemoet komen. Deze compensatie, heb ik echter NOOIT ontvangen. Na een aantal bezoeken aan de winkel, en een aantal telefoontjes aan de klantenservice wordt ik telkens op nieuw van het kastje naar de muur gestuurd. Dit speelt nu al 2 maanden, en ik wordt maar niet verder geholpen. Telkens schepen ze me opnieuw af met het verhaal dat ze het in behandeling zullen nemen... Het gaat om best een groot bedrag dat ik nog van Telfort moet ontvangen. BELACHELIJK dat ze beloftes doen aan klanten die niet waargemaakt kunnen worden. Je verwachten bij een bedrijf zo groot als Telfort dat er professioneel met de klant wordt omgegaan, niets bleek minder waar. Ik ben benieuwd of ik het geld óóit nog terug zal zien van Telfort...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Siem

22 October 2014, 19:56

Er zijn nog al wat klachten over Telfort. Een jaar of vijf geleden had ook ik een paar maal problemen die moeizaam werden opgelost.
Maar zowel mijn dochter als ik hebben de laatste maand zeer goede ervaringen. Dat mag dan ook wel eens gezegd worden.
14 okt een heb ik via de site van Telfort een vraag gesteld over de geplande omzetting van dsl naar vdsl. Al op 16 oktober had ik antwoord. Op 20-10 een vraag gesteld over het nieuwe modem. Al die zelfde dag kreeg ik antwoord.
Mijn dochter is overgestapt op Telfort Alles in 1 incl mobiel abo. Perfect geregeld.
Op de website kun je veel terug vinden. Facturen zijn uitgebreid en duidelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Sander Kuiper

13 September 2014, 11:49

Hallo wij zijn al sinds 2009 internetnet abbonee bij telfort ik ben zeer tevreden,wij hebben altijd goede verbinding gehad in tegen stelling met de concurrent ziggo die bij ons nooit storings vrij internet kon leveren. Ook hebben wij sinds 2012 digitale tv bij telfort ook zonder problemen.

Het enige wat wij al drie keer hebben gehad was dat het modem stuk ging maar ook daarbij werd het snel opgelost modem retour gestuurd en binnen 2 weer een nieuwmodem!

Ik moet wel zeggen dat wij vlakbij een centrale wonen waar telfort,kpn en andere adsl,vdsl providers medemblik binnen komen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door Anonieme gebruiker

06 September 2014, 20:01

Zeer slechte service, ze komen hun afspraken niet na, en dat meermalen. Heb je eenmAl getekend, dan zit je aan ze vast.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Simo-Jan

18 August 2014, 23:06

Wij hebben al dagen geen TV, Radio, Internet en Bellen. De kosten voor mobiel internet en bellen rijzen de pan uit, maar worden volgens de kleine lettertjes niet vergoed. De monteur zou binnen 48H contact opnemen voor een afspraak. Niet gebeurt, en maar wachten!! Na 15x het servicenummer gebeld te hebben (a €0,50 per gesprek + mobiele kosten) geen oplossing en beroepen ze zich op met netwerk van KPN wat ze gebruiken en waar de fout zou liggen. Hier kunnen zij niets aan doen, informeren wat de status is bij de KPN/Telfort afdeling kunnen ze ook niet. De ARROGANTE KLANTENSERVICE meld doodleuk dat ze, na de dag van melding 5 werkdagen de tijd hebben om überhaupt naar het probleem te kijken, zonder iets op te lossen. Ook zei de klantenservice letterlijk"Telfort niet voor niets €15,- p/mnd goedkoper is dan de KPN"??!! De Supervisor vragen heeft geen zin " die ga ik echt niet voor je halen" is waar je het mee kan doen! Een gratis dongel is ook niet mogelijk. SCHANDALIGE SERVICE!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door marjolein

02 July 2014, 10:54

Ik vroeg internet voor thuis aan bij Telfort via de telefoon. De informatie was onvolledig, gedeeltelijk onjuist en gedeeltelijk misleidend. Zo heb ik ernstige bezwaren tegen het bestaan van een @telfort e-mailadres met mijn naam. Na drie keer proberen vertelde de medewerkster "Het is maar een formaliteit, wordt maar eenmalig gebruikt." Uit het contract:"het door uw gewenste emailadres: ..." Ik plofte, want ik had de aanmaak van dat adres gemeend te hebben tegen gehouden.
Voorts kwam de betaling zijdelings ter sprake, maar was duidelijk sprake van maandelijkse rekeningen. Maar telfort eist een automatische betaling. Daartoe heb ik geen enkel neederlands bedrijf gemachtigd, dat vertrouw ik niet.
Daarnaast meldde het contract dat mijn gegevens mogen worden gebruikt voor verkoop van andere producten en voor marktonderzoek, dit is een omslachtige opt-out, tekenen voor akkoord in het contract maar via website inloggen etc om het tegen te houden. Dit is tegen de wet, dit mag alleen via een opt-in.

Contact vervolgens is duur (50 cent per minuut is geen klantenservice maar klantenmelkerij) en moeilijk via het webform: in tegenstelling tot normale bedrijven stuurt telfort geen ontvangstbevestiging-met-kopie. Op het door mij gebruikte formulier kwam geen antwoord. Wel het via sms (ik had aangegeven alle communicatie via e-mail te willen, maar dat kan telfort niet) de vrolijke mededeling dat het pakket onderweg was. Terwijl ik duidelijke bezwaren tegen het nog niet getekende contract in had gebracht. Toen ik dat vervolgens meldde via het webform kwam alleen de mededeling dat men mijn gegevens als bankrekening nodig heeft om te kunnen annuleren. Ik wilde nog niet annuleren! Ik wilde antwoord op mijn bezwaren. Nu heb ik inmiddels toch geannuleerd, maar zonder bankrekeningnummer. Dat heeft met voor een annulering immers niet nodig, een bestelnummer, naam, adres en geboortedatum moet voldoende zijn.

Nu moet ik dus het komende jaar goed mijn bankgegevens in de gaten houden om te zien of er geen vreemde dingen gebeuren. KPN heeft immers jaren geleden al eerder een plundertocht op mijn rekening gehouden.

Voorts kan ik er mee rekening houden tot wie weet wanneer telefonisch en digitaal te worden gestalkt door telfort.

Hoogste tijd dat kpn daadwerkelijk failliet gaat!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Ingrid

14 June 2014, 11:19

Vol verbazing lees ik de problemen die sommige mensen ondervinden met Telfort. Ik heb sinds september 2013 het 3 in 1 abonnement en heb nog geen enkel probleem ondervonden die niet snel opgelost werd.
Na diverse providers gehad te hebben ben ik heel blij met telfort en hoop nog lang gebruik van hen te mogen maken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door FV

27 April 2014, 22:31

Ik herken mij helemaal niet in de veelal negatieve berichten over Telfort. Ik ben al jaren (zeker 8 jaar) klant bij telfort (mobiel en sindskort ook internet thuis) en dat is niet voor niks. Ik heb altijd uitstekende dekking zowel voor bellen als internet (ook thuis is het perfect) en rondom verlengen of nieuwe aanbiedingen van hun zijde verlopen alle administratieve afhandelingen vlekkenloos. Nooit gekke facturen o.i.d. zoals ik ergens geschreven zag. Ik vind het absoluut een aanrader!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door josuha56

13 April 2014, 19:13

al jaren bij telfort alles word meestal na alle te vredenheid opgelost prima zoo zo wel met mobiel als interactieve tv als internet prima

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door madeleine

13 April 2014, 14:26

Sinds 19 maart ben ik over gegaan naar Telfort voor een drie in 1 pakket. Daarbij heb ik een abonnement afgesloten voor 2 telefoons (mbv draadloze verbindingssetten). Nadat ik de spullen had ontvangen, had ik de telefoon en internet zonder problemen aangesloten. Maar de tv's lijkt een never ending story te worden. Telfort had in eerste instantie al een verbindingsset te weinig gestuurd (geen excuus hiervoor). Ik heb meerdere keren de helpdesk moeten bellen en vaak lang in de wacht (a 10 cent per minuut). De gebruiksaanwijzingen zijn onduidelijk (dit gaven de helpdeskmedewerkers ook toe) Uiteindelijk een (gratis) monteur. Deze heeft alles aangesloten, maar de volgende dag deed mijn tv het boven niet meer. weer met de helpdesk aan de telefoon en daar heb ik een zeer klantonvriendelijke ervaring opgedaan, dit had ik nog nooit zo erg meegemaakt. Resultaat: tv boven geeft nog steeds storing, commentaar helpdeskmedewerker: het ligt waarschijnlijk aan je TV, dan moet je maar een nieuwe TV kopen..... Hoe nu verder, daar ga ik nog over nadenken. Maar ik raad iedereen af om over te stappen op telfort: als je eenmaal een abonnement hebt afgesloten, moet je maar hopen dat je alle spullen krijgt, slechte gebruikershandleidingen, heb je lange wachttijden aan de telefoon (tegen betaling) en word je niet goed of zelfs ronduit slecht geholpen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Mikhail

09 April 2014, 11:23

Op 15 januari 2014 heb ik via internet een glasvezelabonnement (“Alles-in-1”) aangevraagd bij Telfort, met de gewenste activatiedatum 10 februari. Ik was in de veronderstelling dat het abonnement 3-4 weken zou gaan duren omdat de glasvezel was al bij ons aanwijzig was Maar de informatie op de website van Telfort misleidend was.
Op 21 maart heeft Telfort namelijk de glazvezelmodem bij ons thuis geïnstalleerd in de meterkast. Helaas is het zo dat de meterkast zich bevind in een openbare ruimte zonder stopkontakt. De verdere bekabeling van de glasvezelaansluiting in de meterkast is niet doorgetrokken naar mijn woning.
Ik heb in totaal 10 brieven en mailtjes naar Telfort in de laatste 13 weken al gestuurd. De dienst was op 4 april aangesloten maar de aansluiting werkt natuurlijk niet. Wel de eerste factuur is al bij ons thuis ligt.
Dus, na bijna 3 maanden wachten hebben we niks bij Telfort opgeleeverd maar allen de problemen. Hoe lang moeten we nog wachten?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

03 April 2014, 22:04

Ik ben in december bij Telfort van ADSL naar alles-in-één glasvezel overgestapt. Alles was in te van tevoren aangegeven termijn geregeld (week of zeven, vond ik vrij lang). Zelf alles aangesloten. Internet en telefonie werkte goed, de TV niet.

Helpdesk gebeld, een aantal dingen gecontroleerd en de helpdeskmedewerker kwam tot de conclusie dat het probleem in het modem zat. Daarvoor moest een monteur langskomen. Binnen een week zou ik gebeld worden om een afspraak te maken.

Dat was het begin van een hoop ellende. Ook na herhaaldelijk terugbellen en toezeggingen van Telfort werd er geen afspraak gemaakt. Na de derde poging heb ik per direct m'n abonnement opgezegd en de automatische incasso stopgezet. Dat is twee weken genegeerd. Ik kreeg wel een sms'je dat m'n probleem opgelost was (onjuist) en diverse telefoontjes om met mij te kijken wat er aan de hand was (was bij het eerste contact al gebeurd). Ondertussen werden vragen van mij genegeerd en met name via E-mail werd er soms onbeleefd gereageerd.

Het duurde even voordat ze beseften dat ik echt m'n abbo wilde opzeggen. Dat kon pas na een maand i.p.v. direct, terwijl de reden voor opzegging toch duidelijk het niet nakomen van afspraken door Telfort was. De administratie was van dit alles niet op de hoogte en ik kreeg de toezegging dat ik nog eerder afgesloten zou worden als ik de openstaande factuur niet zou betalen. Dat kostte ook nog paar telefoontjes en mailtjes. Uiteindelijk wel betaald, want ik heb tenslotte bepaalde diensten van ze afgenomen. Maar ze hadden blijkbaar niet in de gaten dat ze met een zeer ontevreden klant te maken hadden.

Na twee maanden was ik van ze af en heb 30 euro schadevergoeding gekregen. De helpdeskmedewerker die dat voor elkaar heeft gekregen zei me dat ie daar veel moeite voor had moeten doen. Wel eerlijk, niet echt reclame ...

Ik ben nu zes weken verder en intussen een tevreden klant bij xs4all. Kost een hoop meer, maar hun helpdesk staat wel beter bekend.
Ik wacht nog op Telfort voor een adres waar ik hun modem naartoe kan sturen. Dat heb ik tenslotte in bruikleen. Ik denk dat ik nog lang kan wachten...

Technisch gezien werkt bij Telfort alles goed. Ook met ADSL zelden problemen gehad. Het probleem met m'n TV kan best een gevolg zijn van een fout van mij.
Maar als iemand de helpdesk nodig heeft, wens ik hem/haar een hoop geduld en wijsheid toe. Op enkele uitzonderingen na is die gewoon bizar slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Jong

23 March 2014, 14:59

vreemde service van Telfort: In de winkel: binnen 2 weken is alles overgezet dan de oude provider naar telfort. In de brief staat de datum van 20 maart, ruim 3 weken daarna. Wij bellen voor uitleg en gaan ook naar de winkel, krijgen 3 verschillende redenen te horen waarom het niet eerder kan dan 20 maart. Er wordt gegarandeerd dat we vanaf 20 weer kunnen internetten etc. 21 Maart wordt er gebeld voor een afspraak om op 26 maart iets te komen plaatsen bij ons, terwijl uit eerder informatie er alleen sprake was van het 'omzetten van een knop'. De persoon in kwestie had op 20 maart pas een opdracht gekregen van Telfort... Telefonisch contact met Telfort lost niets op, weer komt men met een andere reden... Wij voelen ons bekocht en hebben spijt van deze overstap naar Telfort.
Beste mensen: zint eer gij begint aan Telfort!!
Telfort, zie hier het relaas van een zeer ontevreden nieuwe klant, die van armoe de wifi van de buurvrouw gebruikt om dit bericht te kunnen plaatsen! We hadden alles, we hebben nu al een tijdje GEEN telefoon, GEEN internet en GEEN TV en zijn zeer gefrustreerd en teleurgesteld!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door annoniem

11 March 2014, 14:03

Vreselijk!! Klantenservice is waardeloos. Je stelt een vraag, en krijgt dan ook daadwerkelijk binnen een week antwoord. Maar de antwoorden zijn onvoorstelbaar. Het is als iemand vragen wat het lievelingseten is en het antwoord geel geven.

Vervolgens het bereik, ook waardeloos. Ik heb nergens 3G internet, en al helemaal geen 4G internet, terwijl mij wel is verteld dat ik dit kon.

Ik was er al snel over uit dat ik dit abbonoment niet meer wou. En aangezien ik een jaar abbonoment had heb ik gisteren geprobeert dit op te zeggen omdat het over 2 weken een jaar geleden is.

Heb ik vervolgens bijna een kwartier aan de telefoon gezeten, alle informatie geven, wel 4 keer doorverbonden. Zegt de meneer aan de telefoon: ja helemaal juist. Dan zet ik het nu stop. En dan komt het: ow sorry mevrouw. Ik zie nu net dat het abbonoment op de naam staat van uw moeder. U moet het abbonoment via haar stop zetten. Dus ik zeg: oke ik loop even naar boven toe. Zegt hij: sorry, u zou opnieuw moeten bellen. En hij gooit de haak erop!

Nou belachelijk, heb in dit hele jaar van mijn abbonoment niet een goede ervaring gehad met telfort. een en al waardeloos!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door j kok

04 August 2013, 20:20

heb nu zes weken telfort en dit heeft me al honderden euro's schade en een opdrachtgever gekost. mobiel internet is ZO ERBARMELIJK SLECHT, valt om de halverklap uit (tot wel een absurd aantal van vijf keer per dag soms!) en de telecomwinkel en telfort blijven je maar het bekende kluitje in het riet sturen.

na vijf bezoeken aan de winkel, waarin ik steeds meer ongenoegen liet blijken over deze afrikaanse telecominfrastructuur en helpdesk nu een email van de klanten'service' ontvangen waarin maar 1 ding duidelijk wordt, en dat is zo snel mogelijk zorgen dat ik weg kom bij dit waardeloze k*tbedrijf!

vodafone was matigjes tot slecht, maar dit is Slecht in een dimensie die ik nog nooit eerder meegemaakt heb!! midden in de randstad anno 2013 niet kunnen internetten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

03 August 2013, 01:20

omdat mijn abonnement aflloopt gaan vergelijken..
blijkt een abonnement verlengen amper goedkoper is dan een prepaid 15 met gebruik van bundel
lijkt dat bellen buiten de prepaid&bundel goedkoper is dan bij een abonnement...???.... raar toch
en raar dat ze je als klant een mooie actie beloven...en blijkt het eigenlijk duurder als je er sms bijneemt dan wanner je als nieuweling aanmeldt.
ik ben er nog niet uit....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,6

Review door saskja

02 July 2013, 21:00

Zeer slecht, nooit aan beginnen! Ze zadelen je op met rekeningen die je niet hebt gemaakt en door de klantenservice word je niet geholpen. Nooit weer telfort voor mij. Was daar toch wel enige tijd trouwe klant, totdat er iets mis ging en ik niet geholpen werd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Alex

13 June 2013, 15:16

Het blijkt onmogenlijk te zijn een sim only abonnement te nemen. In bijna alle gevallen wordt het niet gehonoreerd en krijg je geen acceptatie, zie meerdere berichten op internet

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door DBA

13 May 2013, 21:07

De dekking is echt heel erg goed. Verbinding heb ik vrijwel altijd.
Laatst had ik een vraag en heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Wachten hoefde ik maar een paar minuten en de desbetreffende persoon van de klantendienst wist mij direct te helpen met mijn probleem. Eigenlijk ben ik heel erg tevreden. Jammer vind ik dat men denkt dat Telfort een slechte provider is. Ik ben er erg tevreden over, dus probeer mensen er vaak van te overtuigen dat het echt een fijne provider is!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Randy

11 May 2013, 19:28

Alles is gewoon top!
goed internet, voor een goede prijs.
goede klantenservice (mijn telefoon was namelijk een keer kapot en had em binnen een weekje weer terug).
Alleen jammer dat ze zijn overgestapt, naar het toestel leasen.
Maarja, dat is een persoonlijke kwestie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Anonieme gebruiker

15 December 2012, 22:42

klanteservice is de laaste tijden veel moeilijker te bereiken en telfort heeft ook een forum ma daar hebje totaal niks aan kunne ze beter afschaffen lijkt me beterrr

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Anonieme gebruiker

12 December 2012, 16:27

Zeer zeer slechte klantenservice. Ongelooflijk veel moeite doen om ook maar enig antwoord te krijgen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Michello

18 September 2011, 07:13

Mijn ervaring met Telfort:
Ik wilde in juli van dit jaar mijn abonnement laten verlengen als sim-only abonnement, en werd daarna tot mijn verbazing afgesloten met het bericht dat 2 weken later mijn heraansluiting zou worden geactiveerd.
Telefonisch zijn ze praktisch niet te bereiken dus toen maar via de Telfort site via een online formulier het bericht gestuurd dat ik geen twee weken zonder telefoon kon.
Toen ik na een week zoals gebruikelijk nog geen reactie had ontvangen heb ik mijn verlenging geannuleerd en een nieuw abonnement afgesloten bij een andere provider.
Een week later kreeg ik een mail van Telfort: mijn aansluiting was weer geactiveerd, ik weer een reactie gestuurd, maar mijn annulering was nergens te vinden en omdat alle contact via dat online formulier gaat heb je ook nergens een bevestiging van, dus ook geen bewijs.
Toen uit ellende mijn abonnement bij de andere provider dus weer -zonder problemen- opgezegd, en weer verder met Telfort.
Zo ging het een week of 3 goed totdat opeens mijn aansluiting weer vanuit het niets werd afgesloten, weer zonder telefoon dus.
Telfort weer een reactie gestuurd met het verzoek met spoed contact met me op te nemen, een paar dagen gewacht, uiteraard weer geen reactie.
Toen Weer een abonnement afgesloten bij de andere provider, hopende dat ik nu voorgoed van Telfort af was.
Helaas, ik ontving een dikke rekening van mijn oude Telfort abonnement dat al lang was beeindigd en het nieuwe, sim-only abonnement.
Het foutieve bedrag terug laten boeken door de bank en het juiste bedrag overgemaakt.
Een paar dagen terug ontving ik een brief dat Telfort me heeft aangemeld als wanbetaler bij de stichting Preventel en dat ik de deurwaarder achter me aan krijg.
Het is om gek van te worden, vandaar mijn welgemeende advies: begin niet aan Telfort!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door spambam

14 April 2011, 23:14

Heb in november toch maar eens de stap naar mobiel internet gezet bij een nieuw abonnement. Keuze viel qua toestel (via shop) op SE X10 mini pro, en bij Telfort was pakket interessant.

Moet zeggen dat ik \'in het begin\' ooit bij Telfort zat zonder problemen, en nu is het ook prima verlopen. Ok, enige vage puntje was dat er ruim week tussen nummerbehouddatum en ingangsdatum abonnement was, maar dat leek aan de tussenpartij (shop) te liggen.

Bereik is overal bijna gelijk aan KPN (logisch). Internet wisselt tussen G(sm), H en 3G. Maar geregeld collega\'s die over hun provider klagen terwijl ik vrolijk verder kan internetten.

Online kun je bijna alles afhandelen, en via Telfort hun eigen forum is een vraag verbazingwekkend snel beantwoord door de webcare, paar dagen later gevolgd door telefoontje.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Keessi

03 November 2010, 14:17

goede punten zijn er geen

slechte punten: alles

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door SanderGielen

23 September 2010, 13:21

GA NIET NAAR DEZE PROVIDER!!! De grootste slangen ooit. Ze naaien je, beloven je een mooi abbonement maar ondertussen word je in je rug gestoken met extra kosten, onduidelijke facturen, een ONGELOOFLIJK slechte klantenservice (sorry voor mijn woorden maar wat een VERSCHRIKKELIJK ACHTERLIJKE HERSENLOZE IDIOTEN zijn dat, daar wacht je dan ook nog eens minimaal 30 - 45 min op voordat je zo'n persoon aan de lijn hebt) en abbonementen die bijna onopzegbaar zijn. Het is 1 grote chaos, er is zoveel miscommunicatie... Ik heb het zo vaak meegemaakt... De ene mongool van de klantenservice zegt dit, de ander zegt dat en de medewerker van de telfort winkel zegt weer wat anders. Echt ongelooflijk dat deze organisatie nog bestaat en nog niet minimaal als crimineel is bestempeld en veroordeeld. DOE HET NIET!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door ZENGE

29 July 2010, 19:27

Prima bereik in zeeland. Het beste bereik van alle aanbieders waar ik woon. Voorheen moest ik met Vodafone altijd buiten gaan staan om te bellen! Lekker in de herfst en in de winter. Als ik dat niet deed viel mijn verbinding namelijk weg.

Iedereen die een provider review invuld doet dat nadat men problemen heeft, dat is jammer want daardoor krijg je geen objectief beeld van wat een aanbieder te bieden heeft. Een gebruiker die tevreden is vult deze minder snel in. Ook over Telfort is het nodige gesproken. Ik ben echter zeer tevreden. Bellen, SMS-en en internet via mijn mobiel gaat prima. Internet meestal 3G, ook binnen in huis 3G.

Mijn facturen vallen me erg mee. Ik betaal nooit meer dan 60 euro en ben een echte veel beller. Mijn facturen bij Vodafone of vroeger Orange waren vele malen hoger dan ik op dit moment kwijt ben bij Telfort. Gelukkig nog nooit problemen gehad. Jammer dat MMS-en niet kan en dat als je een MMS-bericht ontvangt je deze moet bekijken door in te loggen op mijn telfort. Hetzelfde met videobellen.

E-mail ophalen gaat zeer snel en probleem loos. Heel soms is er een storing in het netwerk en heb ik wel 3G bereik, maar kan ik niet internetten. Dit is meestal binnen 5 minuten weer verdwenen.

Verder prima service klantenservice neemt snel de telefoon op, niet uren in de wacht. De deskundigheid kan beter, maar is dat niet bij iedere klantenservice? Ze doorlopen gewoon een menu-tje dat ze op krijgen en het verdiend leuk bij naast je studie denk ik.

Al met al voor 80% tevreden met mijn Telfort 500 + 100 SMS + internet abbonement!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door wannahave-1

02 July 2010, 12:47

De dekking is waardeloos.
Klantenservice slecht bereikbaar.
Klachtenbehandeling zeer slecht.
- Na ruim een week NO Reply lege emails terug.
- Geen mogelijkheid voor vervroegd opzegging en dreigen dan met
hoge opzeg\boete kosten, ondanks hun slechte landelijke dekking.
Al om al, slecht produkt en slechte service.
Ze weten dat het tijdrovend en geldrovend is om je gelijk te halen en ondertussen ben je verplicht te betalen.
Advies, geen zaken doen met Telfort
Geef deze slechte service en produkt van Telfort door aan iedereen die u kent en voorkomen dat ze nieuwe klandizie krijgen.
Dit bedrijf (parasiet) moet kapot.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Tyr O

06 April 2010, 10:57

zakelijk abonnement voor familielid afgesloten. Was een stuk goedkoper dan het eeuwenoude kpn abonnement wat er was. En met een bundel van 300 minuten kan je 300 minuten bellen, dus wat kan er mis gaan? Nou het nummer overzetten dus. En als er iets niet kan is dat een zakelijk nummer onbereikbaar is. Abonnement aangevraagd, nummer overzetten ingevuld, gebeld om te checken en toen begon de ellende. Urenlang in de wacht, torenhoge telefoonrekening hiervan. Uiteindelijk abonnement van kpn verlengd en telfort ligt ongebruikt in de kast. Zonde van het geld, maar bereikbaarheid is belangrijker.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door magra

15 March 2010, 23:23

Bij laatste factuur steelt Telfort een drie fout van wat ik normaal zou moeten betalen. Een jaar van tevoren opgezegd daar mijn bundel automatisch duurder zou worden. Vanaf eerste dag nog nooit over belbundel heen gegaan en wat schertst mijn verbazing, bij mijn laatste afrekening ga ik ineens 2 uur over mijn limiet.......Ze willen bewust van je stelen in de wetenschap dat je voor zo'n klein bedrag toch niets zult ondernemen daar je er alleen maar gefrustreerder uitkomt. En ze hebben gelijk we laten het er hier dan ook bij.... Ik kan alleen nog zeggen dat ze "HEEL DOM" zijn daar ik vanaf nu iedereen zal afraden om een abbo bij Telfort af te sluiten, al kan ik er maar één weerhouden dat te doen, Dan heb ik namelijk al gewonnen. Dit verslag zal gelezen worden door een heleboel mensen die hun huiswerk doen op zoek naar een goede telecom provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Tinker81

20 February 2010, 11:56

Ik heb ooit Telfort abonnement gehad,bij Telfort de helfort.
en dat was dus 2 jaar geleden,
en ze zijn zeer slecht om gegaan met mijn prive gegevens,
zoals BKR a2 codering,voor iets wat dus nooit nimmers heeft open gestaan,en nu kan ik totaal niets doen want sta dan geregistereerd als waanbetaler.kwam d,r 6maanden geleden achter dat ik a2 codering had staan op me naam
en ik weet ik sta dikke sterk in me recht,binnen kort zal telfort een poepie ruiken,ze willen me niet helpen,te woord staan,
Mijn achternaam moet gezuiverd worden,en heb emotioneel schade opgelopen door hun,want kan niets maar dan niet eens huis uit van me ouders.

is d,r iemand die zelfde probleem heeft?
of had, wie wilt mij helpen? en het zaak steentje bij dragen?

groet Tinkerbell

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door joran a

16 February 2010, 10:27

telfort is de grootste leugenaar die er bestaat
in deze digitale wereld
laten we allen, die "klant" zijn opzeggen
het zijn schoften die geen klanten als wij verdienen
op naar een andere provider

met z'n allen

zegt het vooooooooooooooooooort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Smile

24 October 2009, 16:53

SMS bundel wordt gepromoot vanaf 1,- Ook als je al een abo hebt. Maar zodra je het wilt aanvragen blijkt dit niet meer te kunnen!

Heel vreemd en voor mij een vorm van misleiding. Nooit meer Telfort voor mij.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door maria breedspleet

12 October 2009, 10:56

Informatie geven gebeurt niet door de storing. Kosteloze rekening krijgen kan niet. En opzeggen kan al helemaal niet volgens Telfort, maar wanprestatie leveren is aan de orde van de dag. Facturen wel innen, maar niet kunnen inzien. Wanneer krijgen we in NL nou eens een keer een klein beetje gewone service, gewoon de basisdingen, zoals een facturu krijgen voor wat je verbruikt en dat je iemand op een normale nummer kunt bereiken, zoals voordat de 0900-oplichtingnummers er waren...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door hdghdg

28 September 2009, 22:30

Ook ik ben sinds kort toegetreden tot de HEL die TELFORT heet, althans HELFORT is een betere uitdrukking.

Een aantal eigenschappen van (H)Telfort op een rijtje:

- volstrekt incapabele klantenservice, met een exorbitant hoge prijs van 55 cnt per min (obv GSM). Ze zijn onbereikbaar, wachttijden tot 30-45 min zijn eerder regel dan uitzondering. Vervolgens kan er niets, maar is alles mogelijk. Waarna je er achter komt dat en eigenlijk niets wordt opgelost.

- Helfort is trouwens geheel onbereikbaar. Je zou denken dat ze via de mail bereikbaar zouden zijn. Je kan mails sturen totdat je en dood bij neervalt. Binnen de beloofde 2 dagen heb je in elk geval geen reactie. Maar Telfort zou Helfort niet zijn als ze daar een oplossing voor verzinnen. Men verlengt eenvoudig de tijd die men nodig heeft met 50%. Gewoon, zomaar, omdat het stinkende putlucht lomperds zijn, die denken zich alles te kunnen permitteren.

- Maar Helfort zou Helfort niet zijn, nu is de mogelijkheid in in te loggen al dagen niet beschikbaar in verband met "Onderhouds werkzaamheden". Echt een briljante vonst. Gewoon onbereikbaar maken voor je klanten. Hoe lang kunnen die ellendelingen hiermee door blijven gaan.

- Maar goed, ik ben nog maar twee weken onbereikbaar, want Helfort ziet geen kans om mijn abonnement in te laten gaan op de afgesproken datum.

TELFORT = HELFORT

MENSEN, DOE DIT NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Telfotervaringklant

01 September 2009, 19:41

Telfort klant deelt Telfort ervaring en Telfort beoordeling. Wellicht hebben meerdere Telfort klanten deze slechte Telfort ervaring.

Ik ben onlangs klant bij Telfort geworden, maar dit valt tegen. In eerste instantie dacht ik goedkoop uit te zijn bij Telfort, maar gezien alle extra kosten bij Telfort, is Telfort helemaal niet goedkoper. Ten eerste heeft Telfort mijn nummerbehoud niet op tijd geregeld. Telfort beloofde dit te regelen, maar Telfort deed dit niet. Uiteindelijk ben ik bijna een maand niet bereikbaar geweest bij Telfort. De Telfort klantenservice is slecht en Telfort heeft geen enkele actie ondernomen om mij te helpen. De kosten voor de Telfort klantenservice lopen heel hoog op, omdat Telfort dingen beloofd die Telfort niet nakomt. De Telfort verbinding van Telfort is tevens slechter dan mijn vorige gsm provider. Er zitten bij Telfort veel addertjes onder het gras, dus let goed op voordat jullie overstappen naar Telfort.

Telfort klant geeft een 4 voor zijn Telfort ervaring en Telfort beoordeling is slecht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door telecomgebruiker

29 August 2009, 15:46

TELFORT beoordeling: slechtste telefoonaanbieder met verschrikkelijke klantenservice


Ik heb nog nooit een klacht tegen een bedrijf ingediend. Ik ben wanhopig: Een TELFORT nummerbehoud bij telefoonaanbieder TELFORT, loopt inmiddels op tot honderden emails naar TELFORT, tientallen dure telefoongesprekken met TELFORT (a 30 cnt/ min+ de kosten voor de GSM), klachtbrieven naar de TELFORT Klantenservice van TELFORT en een verschrikkelijke TELFORT frustratie. Mijn 06 nummer vervalt (en NEE TELFORT ik kan het niet om laten zetten in pre paid), TELFORT behandeld mij als (zakelijke) klant als stront.

TELFORT: Stuurt je van het kastje naar de muur: TELFORT Nummerbehoud aanvragen online werkt niet
TELFORT website werkt niet, waardoor gegevens niet aangevraagd kunnen worden.
TELFORT Klantenservice: ongeschoolde, slecht Nederlands pratende 'gastjes' die als het ze niet uitkomt gewoon ophangen.
TELFORT komt belofte niet na: er is tientallen keren verzekerd dat iets in orde komt, maar het gebeurt niet.
TELFORT strikt je als klant en spoelt je vervolgens door het toilet.

CIJFER voor TELFORT = een dikke 0, nul, TELFORT Nummer 1: slechtste telefoon aanbieder allertijden top 10, top 100

TELFORT DRAAIT IN CIRKELS:
TELFORT Nummerbehoud aanvragen online werkt niet. TELFORT nummerbehoud formulieren per post worden niet opgestuurd. TELFORT zegt dat het dan alleen mogelijk is op de website: maar dat werkt niet, zoals tientallen keeren per post, email, telefoon en postduif aangegeven. TELFORT gaat maar door. De klantenservice (ik heb alle namen) bevestigen dan naar weken dat het inderdaad niet werkt. Ze verzekeren dat het nu in orde komt en ik per direct wordt teruggebeld. Ook dit is me nu al door 4 mensen beloofd. Ik geloof er niet meer in, ik heb een schadevergoeding geëist die inmiddels hoog is opgelopen.

Omdat ik andere mensen mijn hel wil besparen wat associaties voor google:
TELFORT: KLACHT, Telfort SLECHT, Telfort SLECHTSE aanbieder, misselijke TELFORT, VERSCHRIKKELIJKE Telfort, ONTEVREDEN over Telfort, Slecht behandeld door TELFORT, opgehangen door telfort, Verschrikkelijke TELFORT klantenservice, slechtste provider is TELFORT, belachelijk behandeld door TELFORT, Waardering 0, TELFORT is slecht, slechtste waardering TELFORT, TELFORT NEE, STOP TELFORT, SCHADECLAIM TELFORT, SLECHTSTE en sommige zoeken op: BESTE AANBIEDER, beste gsm aanbieder, TOP 10 gsm, top 10 ABONNEMENT

zie ook
http://www.consumentenbond.nl/forum/sho ... php?t=7325
http://www.consumentenbond.nl/forum/mem ... ter&t=4986
http://www.consumentenbond.nl/forum/sho ... #post28407
http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=25&t=73739
http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=25&t=73758

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door reviewer

02 July 2009, 10:35

Probeerde mijn abonnement op te zeggen vandaag.. wat een gedoe zeg!
Eerst word je 10 minuten in de wacht gezet (a 35ct per minuut), daarna een hele humeurige medewerker die allerlei gegevens MOET weten voordat hij verder kan.

Deze heb ik uiteraard niet. Gevraagd naar een floor supervisor, maar dat mocht niet. "dat is beleid". Wat een aanfluiting..
Telfort internet is verschrikkelijk langzaam, overprijst, en je betaalt voor een klantenservice en je krijgt er niets voor terug.
Ik wil iedereen adviseren om het internet en telefonie op te zeggen. Als reden zou je kunnen opgeven dat de klantvriendelijkheid, de customer experience zoals het in de VS werkt, bedroevend is.

Voor mij nooit meer Telfort Internet, maar dat was al wel duidelijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door illusie

10 May 2009, 12:24

Telfort was in het verleden eigenlijk altijd wel een goed provoder, tot dat deze werd overgenomen door KPN. Dat ging in het begin nog goed maar werd alsmaar slechter en slechter.

Ook het internet gedeelte van Telfort was in het begin goed maar is dratisch verranderd. Klantenservice slecht, ongeinteresseerd en onkundig personeel. Als je problemen hebt kan dat ALLEEN MIDDELS BRIEF, medewerkers van de 'klantenservice' kunnen geen enkele klacht aannemen. Het is dat er een klantensevice verplicht is via de OPTA maar bij Telfort voegd deze werkelijk niets toe. Niet voor het mobiele gedeelte en ook niet voor het internetgedeelte.

Prijzen die in den beginnen zeer aantrekkelijk zijn maar naar de hand flink omhoog geschroefd worden. Dit geldt ook voor het internet (wegens de inflatie) Zo iets belachelijks heb ik nog nooit gehoord.)
Voorwaarden die telkens wijzigen, ten ongunste van de klant natuurlijk.

Nee, Telfort maakt er een potje van. Zonde...want het was vroeger goed en problemen werden goed opgelost. Nou moet je flink betalen voor het telefoonnummer wat zich klantenservice noemt. Ook weer zo;n belachelijke wijziging. En weer ten ongunste van de klant.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door maria breedspleet

07 May 2009, 20:03

Abonnement aangevraagd met nokia telefoon. Blijkt niet afgeleverd te kunnen worden. Dan maar vragen aan de KS of deze bij een winkel wel kan worden afgehaald. JA als antwoord. Kom je ter plaatse. Neen meneer niet mogelijk. Kon weer voor niets weg.
Geen goede beurt dus, maar ergens anders het eea geregeld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door magdaleni

05 May 2009, 16:11

Ik ben al jaren een tevreden klant bij Telfort.

Tot ik in september 2008 een telefonisch aanbod kreeg te verlengen (net als voorgaande jaren). Dit is nooit verwerkt. Toen begon het drama. De klantenservice kan natuurlijk niets zien en kan je niet helpen. Brief gestuurd met klacht. Krijg vervolgens een sms dat mijn klacht is opgelost en dat het verschil in kosten wordt verrekend. Goed geregeld, is ook gedaan. Maar... de verlenging is wederom niet verwerkt. Bellen met de klantenservice is zo mogelijk een nog grotere mislukking. Toen heb ik besloten het verlies te nemen, het kost teveel energie. Verlies is dus ruim tien euro per maand, 10 maanden lang. Uiteindelijk is wonder boven wonder de opzegging verwerkt (een paar maanden later dan zou moeten volgens de regels, maar goed, daar ben je gek genoeg al lang blij mee).

Nu is het afwachten of het abonnement ook echt per juni wordt beëindigd. We wachten af.

Tip: neem geen Telfort. Alles gaat prima, tot het niet meer prima gaat. En zo goedkoop is het dan ook weer niet (een abo voor 22 euro per maand voor 200 minuten) om risico te lopen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door mobileboy

19 April 2009, 09:04

Algemene indruk: Zeer slechte provider. Ben er bij gegaan voor een goedkope sim only en de dekking. Kpn netwerk is enige waar ik mee kan bellen thuis.
Klantenservice: Heel slecht geholpen. Zeer ongeintereseerde vrouw die er weinig zin in had en niks kon doen wegens storingen
Dekking: Goed kpn kan ik als enige mee bellen thuis.
Diensten: Drama. Niet eens inzicht in hoeveel je hebt gebeld???
Admin: Drama. 2 weken geen toegang tot mijn telfort en niet eens de mogelijkheid om dingen te wijzigen. Steeds storing..
Kortom goedkoop en daar is de service ook naar. Direct weer opzegging gedaan en na 1 jaar ben ik weer heel snel weg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Loyd

31 March 2009, 23:38

na mijn abonnement eerst opgezegd te hebben, toch besloten te verlengen. Via internet alles uitgezocht en twee keer gebeld met de klantenservice om te vragen of alles goed geregeld was en mijn opzegging was verwijderd.. ja mevrouw..

paar maanden later krijg je dan een factuur van 300 euro in de bus, want ze rekenen opzegkosten. Dat was Juni 2008. Sinds die datum iedere maand minimaal 2 x een half uur aan de telefoon gehangen met de klantenservice, iedere keer iemand anders en iedere keer toezeggingen dat er wordt teruggebeld, dat er iets mee wordt gedaan.. totdat je tot drie keer toe een aanmaning in de bus krijgt.

Nog maar eens gebeld: de backoffice moet het probleem oplossen maar ik heb frontoffice aan de telefoon.. wanneer ik vraag of ik doorverbonden kan worden met de backoffice krijg ik te horen: ja mevrouw, wij hebben zelf eigenlijk ook nooit contact met hun... geen wonder dat je klacht niet behandeld wordt!

Uiteindelijk rechtsbijstand ingeschakeld en aangetekende brief verstuurd, er wordt mij telefonisch aangegeven dat alles is opgelost, maar ik geloof niets meer wat ze aan de telefoon zeggen... er kan geen schriftelijke bevestiging komen.. twee dagen later ligt er weer een aanmaning op de mat.. toch wel zo boos geworden en nu kon er wel een schriftelijke bevestiging van het telefoongesprek (waar alle kosten gecrediteerd werden) ontvangen. januari 09.

twee weken later ligt er een ingebrekestellingsbrief op de mat, ze hebben het verrekend met mijn gebruikskosten van afgelopen maand en dat niet via de normale autoincasso gedaan, waardoor er een bedrag open was komen te staan, dit was alleen niet aan mij vermeld. ik gebeld om verhaal te halen, zou ik teruggebeld worden (like usual natuurlijk niet gebeurd) Ik voor de verandering maar weer eens gebeld, ben ik net in mijn verhaal over de slechte service en dat er zoveel beloofd wordt en nooit wordt teruggebeld... wordt de verbinding verbroken..

watnou telfort.. telFROT!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Bromsnor

24 February 2009, 20:15

Telfort, arrogantie ten top!

We zijn inmiddels bijna twee maanden verder. Op 15 december 2008 werd een sim-only abonnement besteld. Dat werd de volgende dag geleverd. Alleen, de geleverde sim bleek geblokkeerd. Even klantenservice bellen en het probleem is dan zo opgelost zou je denken. Dat pakte echter geheel anders uit. Na zo'n vijf uur tevergeefs op de dure wachtlijn van Telfort te hebben doorgebracht bleek de klantenservice niet in staat het probleem op te lossen, laat staan ook maar mij behoorlijk te woord te staan. Voor zover ik al iemand te spreken kreeg wist die me te vertellen dat ze helemaal niets wisten van dat abonnement, dus ook niet konden helpen!

Ook de tweede dag werkte er nog helemaal niks. Dit en de niet functionerende klantenservice was reden Telfort per aangetekende brief in gebreken te stellen. Tot op de dag van vandaag heeft Telfort niet eens het fatsoen gehad om daarop te reageren. Er zijn inmiddels wel enkele maanden voorbij!

Er waren ook de nodige emails verstuurd. Als je al antwoord kreeg, dan liet dat vele weken op zich wachten. Uiteindelijk is er op een email gereageerd wat erop neerkomt dat ook al maken ze er zelf nog zo'n grote puinhoop van, dat ze daarvoor niet verantwoordelijk zijn. Telfort vindt het verder totaal onnodig met klanten te communiceren. Ook is Telfort totaal niet bereid om problemen waar zij alleen verantwoordelijk voor zijn op een nette en klantvriendelijke manier op te lossen. Nog geen sorry kan er af. Telfort is onovertroffen hautain en arrogant. Denken ze nou echt dat je dan nog klant bij ze wilt zijn?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door gebruikersnaam

17 February 2009, 12:21

De klantenservice geeft te veel 'standaard' antwoorden, ook als je vraagt dat niet te doen en iets uitgebreider te antwoorden. De facturen zijn nogal een gedoe. Papieren facturen kosten 2,50 euro maar er is een online factuur te bezichtigen (slechts van de laatste 6 maanden), maar die klopt dan weer niet altijd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door van der Burger

15 February 2009, 15:06

Sinds Telfort door KPN werd overgenomen gaat het steeds beter met dat bedrijf. Maar het is helaas nog steeds een van de slechtste operators in Nederland. Slechte dekking en heels slechte voicemail systeem. Het is onmogelijk te begrijpen de berichten die daar opgeslagen worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door tijdelukorang

12 February 2009, 22:47

Waarschijnlijk ben ik een van de weinige die (tot nu toe) wel tevreden is over Telfort. Ik zit hier inmiddels 8 maanden.
SMSjes komen volgens mij altijd aan, dekking is prima, bij maasaanloop Rotterdam al een goed bereik.

Rekening kun je eenvoudig online bekijken.

Wat alleen heel vaag is dat ik in het buitenland niet naar een mobiel -buitenlands- nummer kan bellen. Wanneer je inlogt op de site staat er dat dit wel mogelijk is. In de praktijk blijkt dit helaas niet het geval.

Heb de klantenservice hierover maar niet gebeld, iedereen is hier zo negatief over, dat probeer ik niet eens.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door Tomaesov

09 February 2009, 16:02

Niks positiefs over te zeggen.
ALGEMENE INDRUK: Aan de reclame te zien alleen maar nerds bij Telfort
Klantenservice: Geen professionals, je zit 30 minuten aan een te dure lijn te wachten en te wachten, waarna je te horen krijgt dat "er bij hun geen storing is gemeld", terwijl je echt niet kunt bellen of internetten.

DEKKING: Valt tegen, maar niet zo slecht als de rest van de onderwerpen, dus: matig.

DIENSTEN: Waardeloos. Mobiel internet nemen? Bespaar je de 10 euro per maand. TeVens bespaar je zo'n 50 euro omdat je niet de helpdesk hoeft te bellen.

ADMINISTRATIE: Slecht. Wel fijn dat ze het teveel afgeboekte geld van mijn rekening verrekenen. Zou er eigenlijk rente over moeten eisen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Bromsnor

31 January 2009, 12:57

Telfort is werkelijk een regelrechte ramp!

In 2002 sloot ik bij O2 een abonnement af. Gedurende de jaren die volgde vonden enkele overnames plaats zodat het abonnement uiteindelijk bij Telfort belande. Onlangs werd ik door Telfort gebeld met de mededeling dat het samenbellen abonnement met 500 belminuten niet meer bestond en dus een ander abonnement zou moeten afsluiten. Het alternatief was dat ik in plaats van de gebruikelijke €12,50 nu €17,95 per maand zou moeten gaan betalen. Daar komt nog bij dat ik de ooit toegezegde gratis telefoon nooit heb ontvangen, en nu doodleuk te horen kreeg daar geen recht meer op te hebben. Het kwam er alles bij elkaar op neer dat Telfort geen goed alternatief kon bieden op het bestaande contract. Het oude contract blijft voorlopig nog in stand.

Maar het verhaal gaat verder. Omdat mijn werkgever graag wilde ook zakelijk mobiel bereikbaar te zijn leek het handig nog een sim-only abonnement bij Telfort af te sluiten. Om de één of andere totaal onbegrijpelijke reden was het niet mogelijk een zakelijk abonnement bij Telfort af te sluiten. Daarom werd door ons besloten dan maar een particulier abonnement af te sluiten en de kosten bij ons bedrijf te declareren. Dus bestelde we op 15 december 2008 de sim die de volgende dag dag werd afgeleverd. Maar de sim werkte niet omdat die geblokkeerd bleek te zijn. Volgens de informatie moest je dan bellen met klantenservice die alleen via een duur 0900 nummer á 15 cent per minuut te bereiken is.

Op 16 december 2008 hebben we tevergeefs vier uur (!!!) op de Telfort wachtlijn doorgebracht. Soms kreeg je na een half uurtje wachten iemand te spreken die van niks wist en doorverbond waarna je wederom tot drie kwartier zat te wachten voordat er iemand kwam. De door Telfort geleverde SIM was totaal onbekend, ze hadden er helemaal geen gegevens over, ze zouden het even opzoeken waarop de verbinding werd verbroken en we dus weer helemaal van voren af aan konden beginnen.

Later kwam ook op 16 december per email bericht dat overstappen naar een zakelijk abonnement alleen kon vanaf vier maanden voordat het particuliere abonnement afliep. Dus er zijn WEL zakelijke abonnementen mogelijk! Maar wil je een nieuw zakelijk abonnement afsluiten, dan loop je bij Telfort tegen een muur.

Telfort had begrepen dat mijn werkgever mijn privé mobiele nummer wilde overnemen. Dat is NOOIT ter spraken geweest, maar Telfort is volhardend. Dus per email dat duidelijk geprobeerd te maken met de nodige zinnen in hoofdletters met uitroeptekens aan het eind.

Op 17 december was de sim nog steeds geblokkeerd. We hebben wederom tevergeefs een uur op de Telfort wachtlijnen doorgebracht zonder enig positief resultaat. De maat was voor ons nu vol en hebben we de knoop doorgehakt door 17 december 2008 zowel per email als per aangetekende brief Telfort in gebreken te stellen en het twee jarige abonnement wegens wanprestatie als ontbonden te beschouwen.

Op 19 december komt per email bericht dat het oude nummer 06-xxxxx (mijn privénummer dus) bij het activeren wordt overgezet naar 06-yyyyy (het nieuwe zakelijke nummer), en of ik deze gegevens kon bevestigen. NEE DUS, want zo was het niet afgesproken.

Op 24 decemver komt per email het volgende bericht van Telfort:
Op uw vraag met betrekking tot het abonnement kunnen wij u het volgende mededelen.

Bijdezen moeten wij u melden dat uw zaak is doorgestuurd om de status aan te laten passen. Het is vervelend dat u zolang moet wachten maar wij zullen u hierin zeker tegemoet komen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Mocht u verdere vragen hebben kunt u contact opnemen met 0900 9596 of gaan naar telfort.nl

Hoop u voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,
Telfort B.V.

Klantenservice

Nou, die Telfort wachtlijn bellen, daar hebben we onderhand de buik van vol. En op de aangetekende brief wordt niet eens gereageerd.

Op 12 januari 2009 komt er een email of ik een enquête voor klanttevredenheidsonderzoek wil invullen over het afleveren van de sim. Nou, de sim werd inderdaad op de afgesproken tijd geleverd, maar daarmee is ook echt alles gezegd. Het cijfer voor tevredenheid is een nul (0)!

Op 22 januari 2009 hadden we nog steeds geen reactie op onze aangetekende brief gehad. Dus de telefoon maar eens aangezet om te zien of de sim nu wat deed. Het bleek nu mogelijk ermee te bellen. Blijkbaar negeert Telfort al onze protesten en zelfs de aangetekende brief van 17 december 2008.

Op 28 januari 2009 komt er wederom een email van Telfort
Hartelijk dank voor uw e-mail aan Telfort en onze excuses voor de late reactie.

Wij streven ernaar correspondentie spoedig en volledig af te handelen. Wegens grote drukte zijn wij echter niet eerder in staat geweest uw brief en e-mail te beantwoorden.

Telfort streeft ernaar haar klanten te allen tijde optimaal van dienst te zijn door producten te leveren van goede en stabiele kwaliteit. Helaas kunnen er door onvoorziene omstandigheden beperkingen voorkomen op ons netwerk waardoor wij niet in staat zijn de beoogde kwaliteit van dienstverlening te waarborgen. We doen er alles aan beperkingen zo spoedig mogelijk te verhelpen en daarmee eventuele hinder tot een minimum te beperken.

Volgens onze gegevens heeft meest recentelijk op 22 januari 2009 een gesprek opgestart met uw simkaart behorende bij het nummer 06-yyyyy. Graag vernemen wij van u of u nog steeds niet kunt bellen/ gebeld kunt worden op uw nieuwe nummer. Wilt u dan eventuele foutmeldingen doorgeven?

Telfort heeft om u enigszins te compenseren uw factuur zzzzzz volledig kwijtgescholden. Het factuurbedrag wordt op een komende factuur in mindering gebracht.

Heeft u nog vragen? Kijk dan op telfort.nl/klantenservice. Hier vindt u eenvoudig en snel antwoord op al uw vragen.

Met vriendelijke groet,
Telfort B.V.

Afdeling Klantenservice Mobiel

Dezelfde dag gelijk een email terug gestuurd dat na zo’n 300 minuten wachtlijn, kosten voor aangetekende brief en gederfde werkuren een tegemoetkoming van één maand á € 6,95 volstrekt ontoereikend is. Bovendien blijven ze hardnekkig de aangetekende brief negeren waarin ook de automatische incasso is opgezegd. Als Telfort desondanks toch gaat afschrijven, dat gaat er een kopie van de brief naar de bank met daarbij een klacht over Telfort.

Inmiddels zijn we Telfort zo enorm zat dat we nu met een andere in zee gaan. We zijn zo’n zes weken verder. Wij moeten als klant maar begrip hebben dat Telfort het zo druk heeft (hoe zou dat nou toch komen?), maar omgekeerd heeft Telfort maar weinig begrip voor de klant. De klantenservice is onbeschrijfelijk slecht en duur. Als er nog gouden eikels waren, dan heeft Telfort die verdient met vlag en wimpel.

Telfort maakt gebruik van het KPN netwerk, en dat werkt wel goed. Maar voor de rest kun je met Telfort maar beter niet in zee gaan door de onovertroffen slechte en dure “klantenservice”. Als je na lang wachten al iemand te spreken krijgt, dan blijkt die helemaal van niets te weten en dus ook niet te kunnen helpen. Je belandt in het circus dat je steeds wordt doorverbonden. En als je al degene krijgt die het zou moeten weten, dan wordt de verbinding doodleuk verbroken zodat je weer helemaal van voren af aan kunt beginnen. Dus kort gezegd, ga NOOIT in zee met Telfort.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door f_123456@mail.com

15 October 2008, 16:32

Hoedt u voor Telfort!

Sinds de ingebruikname van het Zyxel modem, dat nodig geworden was na de overname van Speedlinq door Telfort, op 01-07-2008, is de download snelheid rond 90.0 KByte/sec (=720 kbps). Hoewel ik de zogenaamde klantenservice van Telfort hiervan meermaals op de hoogte gebracht heb werd er geen enkele actie ondernomen om hierin verandering te brengen. In het gunstigste geval ontving ik niet ter zake doende smoesjes en standaard antwoorden over abonnementen van Telfort maar meestal volgde er zelfs geen enkele inhoudelijke reactie. Ook op mijn schriftelijk verzoek tot het beëindigen van het contract, wegens aanhoudende wanprestatie mocht ik geen enkele inhoudelijke reactie ontvangen. Mijn oordeel: Telfrot! Dus bezint eer u eraan begint.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Wifimonster

02 October 2008, 19:23

Ik woon zowat bovenop een KPN mast waarvan Telfort dus ook gebruik maakt. Toch is geen enkel gesprek storingsvrij. Sterker nog: vaak worden ze afgebroken! Binnenkort stap ik dus over. Vodafone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door johan15

23 September 2008, 10:43

Op zich ben ik een jaar lang een redelijk tevreden gebruiker geweest van telfort. Maar stap je daarna over naar een andere provider, met nummerbehoud, dan heb je aan Telfort een kwaaie.
Nummerbehoud regelt de nieuwe provider. Mijn einde contractjaar viel in het weekend, nummerportering is dan niet mogelijk. Afspraak tussen providers is dan dat nummerportering plaatsvindt op de 1e werkdag daarna. Maar telfort sloot mij ijskoud in de nacht van vrijdag op zaterdag af. Zij horen mij te vragen of ik mijn abo tot de werkelijke porteringsdatum wil laten doorlopen en hebben dat niet gedaan.
Hierdoor was ik dus bijna 3 dagen niet bereikbaar.
Een week later krijg ik een sms dat ik mijn LAATSTE afrekening online kan inzien. Wanneer ik vervolgens daarvoor inlog op mijn Telfort kan ik niet inloggen omdat mijn gegevens niet meer kloppen en krijg ik het advies om opnieuw te registreren. Opnieuw registreren lukt dus niet meer omdat gsmnr. geen telfortnr. meer is.
Kortom het is onmogelijk om mijn laatste afrekening in te zien, waar ik wel recht op heb.
Aanvulling:
Een schriftelijke klacht gestuurd naar Telfort, waarop wel correct is gereageerd. Mijn eindafrekening krijg ik alsnog toegestuurd en voor het ongemak is een passende oplossing bedacht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,6

Review door Trissie

14 August 2008, 23:17

Hallow,

Ik heb al aantal jaren een Telfort abonnement. In het begin vond ik het een goede provider, maar sinds het is overgenomen door KPN is het slechter geworden.

Sinds het door KPN is overgenomen, komen smsjes laat of nooit aan.
En dan maakt het niet uit of een ander of ik ze heb verstuurd.
Heel irritant.
Bij klantenservice werd je vroeger goed geholpen. Ook als je niet kon kiezen tussen bepaalde telefoons, kreeg je advies. Als je nu de klantenservice belt, krijg je geen duidelijk antwoord op je vragen.

Binnenkort loopt mijn abonnement af en ik ben van plan om over te stappen naar een andere provider.
Hopelijk kan ik mijn huidige telefoonnr behouden (zonder al te veel poespas)

Jammer dat de provider (na overname!) er zo op achteruit is gegaan.....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,4

Review door Yabyum

08 August 2008, 16:38

Al 5 jaar zakelijk abo met internet eerst was het goed maar toen kwam de kpn die nam het goed werkende telfort over en maakte er een grote puinhoop van de administratie is een zooitje van de honderd helpdesk medewerkers weten er mischien 5 a 6 wat service inhoud de rest doet in NOservice.
Afspraken worden niet nagekomen en pas naar vele langen telefoontjes mischien toch aangepast
De gespreken valen regelmatig weg enz.enz
Internet op je telefoon werkt meer niet dan wel,dit is vanaf het moment dat EDGE vervangen werdt door het gekepen umts
Je kunt beter ergens anders je geld uitgeven

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door hulger52

02 August 2008, 16:11

Zonder mijn toestemming is op 23 juli mijn mobiele nummer van Telfort overgenomen door Vodafoon en is nu in het bezit van iemand anders. Gevolg, dat ik tijdens mijn vakantie niet meer kon bellen en uiteraard ook niet meer gebeld kon worden.Trieste bijkomstigheid hiervan was,dat het ziekenhuis waar mijn moeder verbleef(is eergisteren overleden)mij niet bereiken kon.Gelukkig is dit via alerlei omwegen toch nog gelukt,zodat ik nog net op tijd thuis was.
Heb al verschillende malen met Telfort gebeld,wordt erg lang in de wacht gezet en beloven steeds terug te bellen,wat niet gebeurd.Ik blijf zelf maar steeds bellen,maar tot nu toe is het probleem niet opgelost.Ik wil gewoon mijn nummer terug

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door maria breedspleet

29 July 2008, 21:23

Ik heb nog steeds een oud abonnement met gunstige tarieven van voor 1 augustus 2005 en de facturatie gaat verder wel goed, zolang je maar niets verandert; daarom blijf ik v.w.b. het abonnement (nog) bij Telfort.
Ik wilde nu een prepaynummer van Vodafone naar een prepay van Telfort inporteren; geen probleem zou men zeggen. Inmiddels is mijn (mooie) prepay van VF afgesloten en het 'tijdelijke' Telfortnummer is gewoon actief. Inmiddels natuurlijk al aan het emailen en bellen dat ze het recht moeten zetten. Bij de KS kom je niet of nauwelijks verder; ze moeten alles weer doorsturen en VF stuurt je (terecht?) terug naar Telfort. Je wordt er moe van; ook al is het prepay, zelfs dit weten ze dus weer te verkloten. Hopen dat het dus weer goed komt...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Guide5

27 May 2008, 19:29

Telfort is een bedrijf dat klant werft door middel van agressieve advertenties. Zodra je eenmaal voor een jaar of langer aan hun vastzit gaan ze onvriendelijk doen. Alles gaat dan mis. Er is geen klantenservicemedewerker die weet wat service is. Laat staan dat ze in staat zijn om je vertrouwen terug te winnen voor Telfort.

Resultaat: een week na aansluiting alweer een opzegbrief sturen en de resterende dagen aftellen. Hopelijk verwerken ze dan wel je opzegging!

Advies: never nooit meer Telfort!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Pander

24 April 2008, 11:00

Argh,
Na een urenlange conversatie in de Telfort winkel, zouden ze me dan echt een telefoon hebben verkocht met navigatiemogelijkheden en "onbeperkt" internet.

Okee, een N73, navigatie zit er op, maar de GPS zit er NIET in. Moet ik weer een losse GPS module kopen. Dat is dus precies wat ik NIET wilde. Dank u zeer.

Verder, unlimited internet stelt ook niets voor. Grootverbruiker als ik ben, en met reassurance die ik heb gekregen in de winkel dat het echt unlimited was, ben ik nu, nog geen twee weken na aanschaf en aansluiting, al over de datalimiet heen, waarna men me vandaag zonder melding tot het begin van de volgende periode heeft afgesloten van internet.

Dank u zeer Telfort, volgende keer wordt t gewoon KPN. Als men dan nog niet is overgenomen.. *zucht*

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door TdeHond

19 April 2008, 09:07

1. Onterechte factuur van Telfort ontvangen op 18 april 2008
2. Dit bedrag is door mij betaald op 06 -02 -08

Bedrag moest betaald worden aan 12move.nl. Deze provider was in December 2007 overgenomen door Telfort.

Deze onterechte factuur werd verzonden nadat Telfort 2 onterechte automatische incasso's had gedaan in de maanden Januari en Februari 2008.

Ik had n.l opgezegd bij zowel 12move als Telfort op de dag dat 12move offidcieel ingelijfd werd bij Telfort.

Ondanks onterechte automatische incasso's door Telfort heb ik aan mijn verplichtingen voldaan door 2.99 euro te betalen ( internetkosten 12move.nl)

Omdat brieven, ook een aangetekende en emails in het verleden niet door Telfort beantwoord worden deponeer ik hier onmiddellijk een klacht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Simplyblond

16 April 2008, 18:25

Ze zijn goedkoop met SIM-only, maar wat een flutservice: abo's worden zonder herinnering stilzwijgend verlengt: klantenservice kost 20 eurocent per minuut en mailen via de website gaat niet (de mails gaan gewoon niet weg). Die idiote dure servicenummers zouden verboden moeten worden. Eerlijk!
Alles moet via hun slecht werkende site geregeld worden. Ik ben er weg zodra mijn abo's afgelopen zijn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Heijningen

23 January 2008, 16:16

November 2007 netjes een abonement aangevraagt voor Internet + telefonie van 30 Euro per maan, dit zou ingaan op 1-1-2008. Op die datum ben ik afgesloten van KPN telecom en kan ik sinds dien niet meer bellen! Dit duurt inmiddels al 23 dagen, na meerdere malen telefonische contact met de helpdesk (30p/m) waarin ze elke keer weer toezeggen het binnen enkele dagen op te lossen. 1 advies! MAAK NIET DEZELFDE FOUT ALS IK!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door wmachiels

18 January 2008, 13:57

Dit gaat te ver. Ik ben vanaf Augustus bezig met het opzeggen van mijn abbo. Ik zit al 4 jaar bij Telfort en schijn er maar niet van af te komen. Al honderden euro's zijn verspild aan de geweldige gesprekken met de klantenservice, die zich waarschijnlijk ergens in fucking India bevind. Niemand luister naar mijn verhaal en mijn woorden worden in mijn mond gelegd of totaal omgedraaid. Bij deze wil ik graag mijn verhaal kwijt met het advies om geen telfort abbo te pakken.


Het begon allemaal toen ik nog minderjarig was en zelf een abbo wou. Dit kon helaas niet op mijn naam zeiden ze in de winkel vanwege dat ik nog 17 was. Maar als ik 18 zou worden kon dit op mijn naam worden gezet. Alles ging goed tot ik 18 werd. Ik met mijn moeder weer terug naar de winkel om het om te zetten ( want dit kon niet via de telefoon zei de klantenservice) Ik was verhuisd naar Breda en van de winkel in Breda moest ik dit in de winkel doen waar ik het gekocht had Eindhoven dus. Daar aangekomen zeiden ze dat het omzetten op iemand anders zijn naam onmogelijk was en dat dit niemand gezegd kon hebben. Afijn geen probleem.

Een paar maanden later werd mijn gsm gestolen en ben ik naar de telfort winkel gegaan. Daar hebben ze met mijn stomme kop een tweede abbo aangesmeers ( dit was een fout van mij) Ik wou perse de mooiste en de nieuwste telefoon. Dan maar een tijdje met twee abbo's. Ze vertelde me dat het mogelijk was om mijn nieuwe abbo onder het nummervan mijn oude te brengen. Klonk allemaal goed.

Tot dat ik in Juni 2007 belde om dit te doen. Nee moest schriftelijk bla bla bla. Ik heb in Aug een brief gestuurd met opzegging van het nummer en met een aanvraag om het nieuwe abbo over te zetten naar het oude nummer.
Natuurlijk hoorde ik niks en ben zelf gaan bellen. Na wederom een half uur met de Kservice bleek dat mijn brief was ontvangen en dat het allemaal geen probleem was. Het zou allemaal goed komen en mijn abbo werd opgezegd. Ik heb deze brief augustus 17 gestuurd

Ik kreeg maar geen brief dus ben voor de zekerheid ZELF weer contact gaan zoeken. Toen bleek dat mijn aanvraag was afgewezen omdat de gegevens van de 2 abbo's niet overeen kwamen en dat ik eerst het oude abbo moest overzetten naar mijn naam. Terwijl een jaar geleden tegen mij werd gezegd dat het onmogelijk was.


Ze vertelde mij dat ik het kon omzetten in prepaid. Ik zei laat al dat papier werk maar ik wil geen nummer meer bij Telfrot, geld die opzeggen nog? ja ja was het antwoord geen probleem in november kunt u niet meer met het nummer bellen. Dus vanaf die tijd heb ik het nummer niet meer gebruikt in de waan dat het was opgezegd.

Wat zag ik laatst op mijn rekening afschrift? Die mensen scrijven nog steeds geld af.

Na vele ruzies aan de telefoon met de kservice heb ik een klacht ingediend waar ik geen enkel vertrouwen in heb dat ook maar iemand dit serieus neemt. Wat bleek dat ze de opzegging gewoon hadden gecanceld.

Uiteindelijk Is mijn abbo overgezet naar simonly en moet ik nog een jaar betalen voor dat nummer.

Telfort is een grote miscommunicatie waarin je nooit door komt. De mensen die je aan de lijn krijgt zijn een stel zitzakken met het IQ van een goudvis die totaal niks snappen van je situatie en ook geen moeite willen doen om het te begrijpen.

Een stoeptegel begrijpt nog meer. Mijn advies bel 100000 keer naar telfort om je abbo op te zeggen en boycot die hele kut provider.

Ondertussen zit ik in de schulden omdat ik zit met dubbele kosten Bedankt telfort

Voila!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door greengaze

27 October 2007, 21:05

Got an abonnement at the end of September (switched from T-Mobile - BAD DECISION, but they had me with their cheap rates and 10 EUR for unlimited internet!) Ever since I have only problems: 1st of all, I make quite a few international calls every month - well it turns out that in the Algemene Voorwarden it was said that my sim is banned from calling abroad until 30 days after the payment of my first bill. I made calls, sent emails, sent letters, proving with my old T-Mobile bills that I do make international calls and I never failed paying my bill. Nothing worked! 2ndly, 2 weeks after I closed the contract I was charged 76 EUR from my account without any notice. After calling they said it was an error and they will put the money back or I can call my bank and request a storno on the amount, which I did. After 1 week I receive a warning that if I dont pay this amount my sim will be blocked and I will be charged in my phone bill for this. The 76 EUR were cited as administrative costs. A couple of days later, same matter - accept giro for only 50 euros now as it appears that they issued a credit nota for 26 EUR. I called to check they told me that by mistake I have been charged aansluiting kosten which is very improbable as the printed contract I have must be the one the Telfort guy input in their system and it mentions no aansluiting kosten. The lady I was talking to on the phone said she solved the problem - I asked for a confirmation by email, she said they are not able to do that. I took her name though for future reference. Then I went on asking her about my new bill which appears to be of 120 EUR. Mijn Telfort does not allow me to see the details of my bill only the amount (later on I was told by another customer service guy that this is because I had the numberbehoud option and my page has some errors). The weird thing is that the customer service person was also not able to see any details of my bill and right after I told her that this is quite unacceptable the connection broke off. Luckily I had her name so I called back and asked for her. However I wasn't put through but I was promised that my message will be sent and I will get a call back. Which I never did.
I've been for only one month a Telfort client and I'm already tired of them. Donno how many of u know, but you can bring this sort of matters to the Consumer Protection body. And if you still don't get anything from Telfort, at least potential consumers will be warned off.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door daantjer

18 October 2007, 02:11

heb verder niet zoveel klachten
maar ik vind dat erg slecht met bellen !
als je 1 seconde belt ben je meteen voor minuut kwijt !!!
en bij orange kreeg je vaak gratis smsjes maar dat
zit er ook nie bij hier !! en als ik telefoon heb
heb ik vreselijke bereik en me telefoon valt veel weg
zodat ik de andere persoon moeilijk tot niet kan verstaan !!
met sim lock vrij maken was ook een gepruts ze gaven slechte
info mee waar geen bal van klopte !! 2 x achteraan gebeld !
en ik vind de prijs voor bellen en smsen ook vrij hoog.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Checkie

15 October 2007, 19:51

Ik weet niet wat er gebeurd is sinds Telfort is overgenomen door KPN, maar de klantenservice is zeer slecht geworden. De laatste vijf keer dat ik de klantenservice moest bellen hing ik 15 minuten per keer aan de lijn voordat er eindelijk iemand opnam. Verder is het een zooitje qua opzeggingen. Ik wacht nu nog steeds op de afhandeling van een opzegging per 1 juni. Schandalig! De administratie is ook een ramp. Dekking is wel goed, zeker na de overname.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door regino

15 October 2007, 19:05

Website is moeilijk bereikbaar of erg traag.Als men de laatste rekening heeft betaald via telebanking dan staat dit geld binnen 5 min van de begunsdigde,doch Telfort hanteerd 3 werkdagen en uiteraard komt er een melding dat je"abonnement wegens administratieve reden is geblokkeerd"!En je krijgt een rekening van € 12.50,ook al is je toestel 1 uur geblokkeerd geweest en je hebt netjes op tijd betaald!Slechte service vind ik!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door joetjoep

11 October 2007, 23:45

Bestellen op shop.telfort.nl was een eitje. De toestellen zijn bij anderen soms goedkoper, maar de beltarieven zijn bij Telfort erg laag, zeker als je (zoals ik) een los abonnement (sim only) neemt. Ik betaal nu nog geen 3 cent per minuut!!!!!

Lekker geregeld. Vond de site wel een beetje vol, maar had wel de volgende dag mijn sim in huis

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door brei

10 October 2007, 16:33

Sinds augustus heb ik een sim-only abonnement van Telfort. De dekking is goed en de facturen tot nu toe zijn duidelijk en kloppen.

De website van Telfort is voor mij vanaf het begin vreselijk slecht te bereiken. Heb de klantenservice er al aantal keer over gemaild en een keer gebeld. De medewerkers nemen de klacht serieus en ik krijgt na een paar dagen een reactie terug en merk dat ze best moeite voor je doen. Jammer is dat de website nu, bijna 2 maanden later, nog steeds erg slecht te bereiken is. Er wordt dus eigenlijk nauwelijks iets aan zoiets gedaan.

Het is vooral erg jammer dat alles via internet bekeken en geregeld moet worden, wat dus nauwelijks gaat. Ik snap niet dat Telfort hier niet wat aan doet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door gsmgebruiker@NL

09 October 2007, 19:18

nou bijna 2 jaar het 150 belminuten abonnement van telfort i.c.m de samsung D600 (die inmiddels is gepikt), telfort is gigantisch duur, het was oplichterij ze zeggen 50 Bonus minuten echter zijn dit avondminuten (alleen naar vast) en anders betaal je bij (18 cent p/m)
smsbundels zijn ook heel duur en als je telefoon met sim en al gestolen is kost een nieuwe simkaart 20 euro. het is dus heel erg slecht voor mij never nooit meer telfort en kpn doet er slecht aan om met telfort in zee te gaan (tip aan kpn: neem telfort over)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Kat

13 September 2007, 20:04

Omzetten in abo naar prepaid niet gebeurd. Teveel gefactureerd. Geen eindafrekening. Na vele malen telefonisch contact met klantenservice en drie maal schriftelijk contact met debiteuren/crediteuren beheer uiteindelijk opgelost..... dacht ik. Tot 2 maanden later bleek dat Telfort mij onterecht had geregistreerd bij het BKR in Tiel. Pas na diverse telefoontjes en tot twee keer toe een schrijven van mijn juridisch adviseur richting directie is deze absurde situatie opgelost. Zonder enige vorm van excuus van de kant van Telfort uiteraard. Telfort is goedkoop en heeft een aardige dekking, maar de keerzijde van deze provider is zeer donker. En te zien aan de vele klachten op dit forum en andere fora blijft de situatie voortduren.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door maya-2

29 August 2007, 14:35

Heel slechte ervaring met de onvriendelijke klanten service van Telford die ook geen correcte informatie doorgeven!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door wayak

05 July 2007, 18:44

Met alle respect. Ik vind ze gewoon een oplichters.Je kan je bel minuten niet controleren 2 seconden rekenen ze voor één minuut en ze melden op je factuur dat je gebruik hebt gemaakt van internet hoe en wanneer melden ze niet bij.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door bert

02 July 2007, 12:52

Telfort heeft 2 blunders achter elkaar gemaakt. Degene van klantenservice zou mij daarna nog bellen over de fouten, maar heeft dat ook verzuimd. De blunders hadden te maken met het nummerbehoud aanvragen bij een andere provider. Door de fouten bij Telfort is dit 2x uitgesteld.
Momenteel met de dekking van de KPN is dat gewoon goed tot zeer goed.
Ook de administratieve handeling van het op de juiste naam zetten ging niet goed.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door djmaurice

02 July 2007, 07:23

Vroeger was ik een zeer tevreden O2-klant. Ik was vanwege slechte klantenservice KPN hierop overgestapt. O2 ging een jaartje later op in Telfort, waar ik aanvankelijk ook nog tevreden was.
Echter vooral sinds de overgang naar KPN ben ik zeer ontevreden.

* Mijn telefoon stelt automatisch tijd/datum in van het gsm-netwerk, dat ging op Telfort netwerk prima, maar sinds ik verplicht op het KPN netwerk ben overgezet loopt mijn klok meestal 5 á 10 minuten achter.

* Ook het MMS-en hapert flink. vaak moet mijn toestel meerdere keren proberen om het bericht binnen te halen.

* Klantenservice is ook zwaar achteruitgegaan vergeleken met enkele jaren geleden. Ik heb 2 keer een storing in het netwerk door moeten
geven via de klantenservice. Helaas wilde de medewerkers mij meerdere keren niet te woord staan omdat mijn telefoon staat op naam van een vriendin en ik belde met een mannenstem. Ze zeiden dat ze alleen aan de contractant gegevens mogen verstrekken, terwijl dat helemaal niet
aan de orde was. Toen ik een vrouw de storing liet doorgeven werd er gezegd dat ze niets doen totdat er meerdere meldingen van de storing zijn. Een kennis van me die dezelfde storing later op de dag doorgaf kreeg te horen dat ze de eerste melding was... De storing werd pas
een week later serieus genomen.

* Telfort heeft in de SIM-kaart een netwerkprofiel "Telfort CDS-WAP" (=internet via ISDN) ingebakken wat in bepaalde situaties automatisch
gekozen wordt. Ondanks het in mijn abonnement inbegrepen 1Gb/maand
dataverkeer rekent Telfort als ik per ongeluk via dat standaard-profiel dataverkeer heb een enorm bedrag per Mb en daarbovenop de onlinetijd nog eens in belminuten. Voor een uurtje msn online met 10 á 20 berichtjes betaalde ik al een paar keer zo'n 50 euro extra... Ik kan dit profiel niet wijzigen, en ook geen ander profiel als standaard instellen... Ik regelmatig het profiel terugstellen naar het juiste en steeds goed opletten....

Sinds het kpn-netwerk kan ik soms vrienden met een andere provider
niet bereiken, ik krijg dan onterecht melding dat het nummer niet bestaat of niet bereikbaar is. Ik ben voor deze vrienden op dezelfde
manier ook niet bereikbaar. Sms-en gaat dan wel, maar vaak
zijn dan de berichten 10 minuten of langer onderweg. In mijn omgeving hebben meerder mensen deze problemen, maar melding maken hiervan bij
telfort lijkt me zinloos.

Ik weet dat ander providers ook slechte klantenservice hebben, maar
Telfort is wel héél bedroevend slecht nu. Ik verleng mijn contract
ook zeker niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door mr_Lister

29 June 2007, 20:08

Met de dekking heb ik geen problemen, zelfs niet nu het netwerk van KPN wordt gebruikt.
De prijs is een andere zaak: mijn Telfort abonnement is momenteel een stuk duurder dan vergelijkbare abonnementen elders.
En dan het grootste probleem: ik heb dus geprobeerd om het abonnement op te zeggen, maar dat lukt niet. Brieven worden compleet genegeerd; er worden telefonisch dingen beloofd die dan niet waar gemaakt worden en waarvan achteraf wordt ontkend dat die beloofd waren; emailtjes worden niet gelezen en ondertussen blijft het abonnement maar doorlopen en blijf ik maar betalen voor een dienst die ik helemaal niet meer in gebruik heb.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door maria breedspleet

23 June 2007, 23:27

Ik heb mijn nummer ingeporteerd; dit is goed gegaan, maar daarna begon de ellende; mijn contract was 'verdwenen'; deze werd op een contract geplakt welke al eerder opgeheven was onder hetzelfde te inporteren nummer; welke per 1 mei 2007 was opgeheven i.v.m. voorwaarde wijzigingen die per 1 mei van kracht werden, waar ik niet mee akkoord was gegaan.
Ik had nog een contract met tarieven van voor 1/8/2005; ze zijn dus door mijn neus heen geboord, want men kan ze niet meer terughalen. Dit klopt voor geen kante!
Nu ik mijn nummer naar een ander ga porteren, worden ze 'wakker'. Helaas te laat.
Ik ben al het geklungel zat.
Sinds KPN zich meester heeft gemaakt van Telfort, is alles aleen maar duurder en vooral slechter geworden, helaas. Op basis van de oude tarieven was ik graag blijven zitten,maar met dit geblunder, ben ik er heel gauw klaar mee!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door amsterdamse

22 June 2007, 22:41

al een paar jaar bij Telfort. Gratis Voicemail afluisteren in geweldig, heeft volgens mij geen andere provider.. Ik heb tot nu toe overal dekking. Van Prepaid over naar abonnement ging prima. Alleen jammer dat SMSjes in een losse bundel zitten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door wipkip

14 June 2007, 12:07

Ik vind het heel handig van Telfort dat je online je rekening kunt bekijken en online smsjes vanaf 6 cent kunt versturen. Ik woon in de randstad dus ik heb bijna geen last van slechte dekking. Een nadeel is dat de dekking zeer slecht is op drukke evenementen. Ook is het niet handig dat het niet mogelijk is om online het aantal belminuten te controleren. Wat ik echter het grootste nadeel vind is dat alle gesprekken onder 1 minuut worden afgerond naar boven, dus elke keer als ik iemands voicemail krijg, gaat er weer een belminuut af. Hieraan verspil ik maandelijks wel 20% van mijn belminuten. Zo kan die zogenaamde prijsvechter zijn tarieven laag houden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door zeeuwsmeiske

08 May 2007, 11:26

Het telefoon abonnement loopt niet synchroom met het abonnement van je belminuten. Op het moment dat je abo verlengt moet worden ontvang je een zeer wazige factuur waarop je altijd moet bijbetalen.

Sinds Telfort van het KPN netwerk gebruik maakt is er een zeer slecht bereik.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door prdewaal

07 May 2007, 10:29

Sinds de overgang naar het KPN netwerk valt bij mij, 3 minuten nadat ik mijn telefoon heb aangezet, het netwerk uit en na 3 minuten komt het weer terug. Dit heeft overduidelijk te maken met de wijziging die ze in de SIM kaart hebben aangebracht, want het gebeurt overal in Nederland en ook op plaatsen waar de ontvangst perfect is.

Op de pagina van de klantenservice wordt dit scenario exact tot in het kleinste detail beschreven, met daarbij het advies om de klantenservice te bellen. Na 10 minuten en 5 menu's later kan het meisje van de klantenservie "hier niets mee" en noteert het als klacht. Ze snapt ook niet waarom het zo op de webpagina omschreven staat. Na twee mailtjes en anderhalve week later komt de oplossing: ik moet maar een ander toestel kopen.

Weet je wat? Ik ga wel naar een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door HBP

02 May 2007, 13:42

Telfort was voor mij een zeer slechte provider. De dekking was vaak zo laag dat ik thuis (Zuid-Limburg) geen bereik had (uiteraard kan het gewoon zijn dat ik pech had in mijn gebied) en de service was verschrikkelijk. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en weer terug toen ik wilde opzeggen: eerst kon het per e-mail, toen ik dit gedaan had hebben ze de optie snel verwijder en 'zal mijn mailtje wel niet aangekomen zijn'. Vervolgens kon ik telefonisch opzeggen (nadat ik 10 minuten in de wachtrij had gestaan en 2 keer ben doorverbonden), ook dit ging niet en ze moesten me TELEFONISCH het adres geven waar ik een brief heen kon sturen. Ook deze laatste optie liep niet best, ik heb nog geen enkel teken gekregen dat het aangekomen is of geaccepteerd, dus ik zal dit overnieuw moeten doen met als resultaat: totaal zo'n 5 maanden extra abonnements kosten betalen! Ook is de site erg teruggetrokken, over betalen kun je alles vinden maar het opzeggen kost nog heel wat moeite om te vinden!
De diensten zijn eigenlijk niet slecht, net als de administratie. Maar als ik moet kiezen tussen goede dekkingen klantenservice, t.o.v. een goede rekening dan weet ik het wel!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door leetje-amsterdam

30 April 2007, 11:11

Telfort was te laat met nummerbehoud aanvragen bij mijn oude provider. Dus moest ik daar langer blijven én mijn Telfort abonnement natuurlijk al aktief (wat moet ik met 2x 100 minuten??) Hulp bij de helpdesk was absoluut onvoldoende, ik kreeg non-antwoorden op mijn vragen (staan niet op hun scherm) Toen maar rechtstreeks aan de directeur een boze brief gezonden. Binnen 2 dagen iemand aan de lijn met een leuke compensatie regeling...het kan dus wel!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Roger66

04 April 2007, 18:07

Ik woon in zuidelijk Zuid Limburg tegen de Duitse grens aan en had met het oude Telfortnetwerk weinig problemen. Oke de dekking in gebouwen is erg slecht, maar daarentegen was ik wel altijd bereikbaar voor weinig geld. Nu sinds Telfort overgestapt is op roaming van KPN is alles alleen maar slechter geworden. Dat terwijl het gewone KPN netwerk wel een goede dekking heeft op mijn toestel met het kaartje van iemand anders. Dus de roaming van Telfort bij KPN is lang niet hetzelfde als het normale KPN netwerk. Sterker nog ik heb een paar keer zelfs de melding gehad: netwerk bezet. Tja en dan krijg je in oktober de aanbieding om het telfort 100 abbo te nemen voor 2 jaar met een prijs van 3,95 per maand, denk je dan kun je je geen buil mee vallen. Helaas dus toch! Dat ligt niet alleen aan het feit dat ik in Zuid Limburg woon want ik ben van de week nog naar Utrecht gereden en heb op de autoweg nauwelijks dekking.

ROAMING KPN IS GEEN KPN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door Darkmoon

24 March 2007, 13:54

telford maakt gebruik van het beste netwerk van nederland! tot nu toe ben ik met alles goed geholpen! nadeel alleen vind ik dat je max 300 sms in een bundel kan nemen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door marian

05 March 2007, 13:49

Over het algemeen ben ik best tevreden over Telfort. Bel met een zakelijk abonnement met de mogelijkheid van onbeperkt bellen naar Telfortnummers en daar maak ik goed gebruik van.
Het nieuwe unlimited abonnement vind ik daarom best een goed alternatief voor de vaste lijn.

De klantenservice vind ik afhankelijk van welke medewerker je toevallig aan de telefoon krijgt. Ik heb intussen geleerd dat ik het gesprek beter kan beëindigen en opnieuw kan bellen als ik een mederwerker aan de telefoon krijg die het niet weet of meent dat iets niet kan. Vaak als je terugbelt en een andere mederwerker aan de lijn krijgt, kan het probleem wel opgelost worden. Ik maak me daar niet meer druk om.

De dekking was met het Telfortnetwerk niet altijd even perfect (zeker in gebouwen). Nu e.e.a. over is op het netwerk van KPN is het wel beter. Ik krijg echter wel steeds vaker "netwerk bezet".

Bij de administratie van de zakelijke afdeling gaat nog wel eens wat fout. Vooral na verlenging. Over het algemeen wordt het wel goed opgelost maar het gaat wel te vaak fout. Je moet de facturen altijd goed nakijken na verlenging.
Bij de particuliere afdeling heb ik nooit problemen gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door Anouk82

20 February 2007, 10:15

Telfort staat bekend als prijsvechter en dat is ook de reden geweest dat ik er klant ben geworden. Mijn ervaringen zijn prima, ben altijd snel en accuraat geholpen door de klantenservice en heb nooit problemen gehad. De factuur vind ik duidelijk en deze is, naast de papieren versie per post, ook na te lezen op internet.

Mijn enige (grote) minpunt is het bereik thuis. Zelfs met gebruik van het KPN-netwerk heb ik regelmatig geen bereik, vallen mijn gesprekken weg en ben ik onbereikbaar. Dit is voor mij reden om over te stappen naar een andere provider; ondanks de goede service en probleemloze jaren is mijn eerste eis bereikbaar zijn, en daar kan Telfort in dit geval niet aan voldoen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door a-lonely-mouse

05 February 2007, 19:11

Sinds Telfort gebruik maakt van het KPN netwerk ben ik zeer te spreken over de dekking.

Tip:

Stel netwerk zoeken in op "handmatig" en selecteer het KPN netwerk, u maakt nu altijd en overal gebruik van het KPN netwerk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Mr Goochie

19 January 2007, 04:00

Na mijn abonnement opgezegd te hebben werd ik drie maanden later geconfronteerd met een brief van Intrum Justitia. Navraag leerde dat er blijkbaar nog een bedrag openstond, dat terwijl ik al een eindafrekening had gehad met een minbedrag daarop (1) en verder had ik geen enkele aanmaning gekregen (2). Na drie weken lang zowel met Telfort alsook met Intrum aan de lijn gehangen te hebben, werd mij door de Telfort medewerker verteld het incassobedrag maar gewoon te betalen om zodoende van het gezeik af te zijn!! Dat terwijl hij net daarvoor toe had gegeven dat Telfort deze factuur nooit zonder aanmaning had mogen doorsturen naar Intrum. Dit heb ik geweigerd en het eindresultaat is, dat hoewel het bedrag alszijnde onverschuldigd onbetaald is gebleven, mijn gegevens in het systeem staan van Intrum (en BKR) en daar gaat verder niks mee gebeuren... ben ik lekker klaar mee :s

Aangezien dit de tweede keer was dat ik op deze manier van mijn abonnement bij Telfort ben afgekomen, is Telfort voor mij definitief geen optie meer als provider. Belminuten kunnen niet gecheckt worden, administratie is absoluut niet in orde en als je eenmaal ten onrechte geconfronteerd wordt met zogenaamd onbetaalde rekeningen, dan gaan ze net zo lang door, totdat je uit pure armoe het bedrag betaalt. In het geval van de moeder van een vriend heeft dit zelfs geleid tot een rechtzaak (spookfactuur 1 jaar na beëindiging van het abonnement!). Deze is overigens na tussenkomst van een goede advocaat door Telfort in der minne geschikt, maar het geeft eens te meer aan hoe bedriegelijk het bedrijf Telfort omgaat met klanten en haar gegevens... een typisch geval van jammer dan!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door maria breedspleet

11 January 2007, 18:30

Ik ben inmiddels al drie jaar klant van Telfort. De dekking heb altijd voor lief genomen, omdat de prijs laag was. Ik heb, nu tot mijn grote spijt, in augustus 2006 verlengd. Oh wat wou ik nu graag dat ik toch een andere provider had. Vanwege de prijs/kwaliteitsverhouding en dat je nog steeds niet kunt controleren tussendoor behalve bij de fatcuur als die door de (..) berekening van de eerste minuut vooledig weer eens te hoog is. Hiernaast nog gelukkig een oud Relax Special Edition abonnement, waarmee ik dus gelukkig wel goed uit de voeten kan, alleen vanwege het niet berekenen van de eerste minuut en het blijvend kunnen controleren dat je dus niet buiten je bundel gaat. Telfort had m.i. geen KPN moeten worden; de voorwaarden en de prijzen zijn alleen maar verslechterd en als je nu kijkt naar de vergoedingen zou ik nu al helemaal geen Telfort meer nemen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Celf

06 January 2007, 13:13

Een poosje geleden overgestapt op Telfort. Het bereik\dekking i.k.m. roaming verloopt prima....tot nu toe geen enkel probleem. Ook mijn dataverkeer verloopt zonder hapering. Heb een paar keer de klantenservice nodig gehad maar was telkenmale erg snel aan de beurt en werd gewoon goed geholpen. Na het online invullen van alle gegevens (en het toezenden van alle gevraagde bescheiden) was ik binnen 24 uur in de lucht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door flipkefluitketel

03 January 2007, 12:51

Geen problemen ondervonden. Je kunt zoals bij elke provider een keer geen dekking hebben. T-Mobile, Vodafone en Orange als vergelijkings materiaal. Klantenservice bijna nooit nodig gehad en de keer dat ik ze sprak was het allemaal in no time geregeld. De Telfort site is pas vernieuwd en ziet er gewoon goed uit. En zoals elke provider gaat er wel eens wat mis.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door mrmm85

01 January 2007, 12:19

Ben sinds kort overgestapt van Orange naar Telfort. Het valt me meteen op dat het bereik stukken beter is. Ook de overige punten zijn positief. Met de klantenservice heb ik nog geen ervaring.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door blabla

30 December 2006, 20:14

Had altijd een goede indruk van Telfort, een prijsvechter. Tegenwoordig is het meer een naloper. Tarief buiten de bundel verhoogd, maandbedragen voor hetzelfde aantal minuten verhoogt, startminuut geintroduceerd. Nu noem ik het eerder een iets-minder-dure provider dan een goedkope provider.

De klantenservice is vriendelijk en kundig, doch heel erg beperkt in de mogelijkheden.

Dekking is uitstekend sinds roaming op het KPN netwerk mogelijk is.

De diensten zijn matig, vaak problemen met het inloggen op GPRS, zeker door het continu overschakelen van KPN naar Telfort en andersom. Daarnaast geen inzicht verbruik mogelijk als enige netwerk, dat ondanks allerlei prijsverhogingen. Met de invoering van de startminuut nu is het toch wel een crime dat je het niet zelf in de gaten kan houden. Tevens ontvang je in het buitenland (althans niet in Duitsland en België) geen welkomstsms met vermelding van het voordeelnetwerk. Gratis voicemail is dan wel weer een pluspunt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door aaron

30 December 2006, 18:26

Heb Telfort prepaid gehad. Had nooit ergens bereik. Moest buiten staan bellen. Terwijl elke andere provider wel gewoon vol bereik had.

Wel goedkope tarieven, maar ja als je niet eens kan bellen in je eigen huis dan heb je daar ook niks aan...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door fabian88

14 December 2006, 23:48

Opzich wel een goede provider, maar als je iets wilt regelen schiet het niet op. Zo heb ik ruim een maand(!) op een nieuwe simkaart gewacht(en deze ook moeten betalen) en na een maand nog geen antwoord op mijn brief over een fout op de rekening. Overall matig.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door z-zone

08 December 2006, 12:27

Ik heb geen vertrouwen meer in telfort,foutieve rekening ,06-3200899 rekenen als service nummer,of wel heel veel minuten in rekening ???

Al met al vind ik Telfort teleurstellend bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door alib

07 December 2006, 16:55

Buitengewoon tevreden gebruiker.

Ik lees veel over bereikproblemen. De keren dat ik in de afgelopen jaren geen bereik heb gehad zijn op 1 hand te tellen. Elke provider heeft wel problemen in een bepaald dorp of straat. Kl..e als je daar net woont, maar ze hebben nu roaming op KPN. Een beter netwerk kan je niet hebben.
EDGE heeft altijd super gewerkt tov UMTS waar ik alleen in de randstad wat mee kan. Straks HSDPA met KPN!
De factuur klopte altijd en de klantenservice (als ik ze dan eens nodig had) was zeer professioneel en stond je snel te woord.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door sis1

06 December 2006, 19:46

gewoon heel slecht ervaring ,je weet nooit waar na toe je bent ,eind van de mand verassing factur,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door BertH

09 November 2006, 18:19

Heb al jaren abo's bij Telfort en vind ze prima en goedkoop werken. Dekking is goed alleen de eindafrekening blijft een probleem.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door thibault

25 October 2006, 11:26

Algemene indruk is matig.
Als eerste begon het al met nummerportering van T-mobile naar telfort toe. Op 18 juni zou het gebeuren. Helaas kreeg telfort het niet voor elkaar wegens een "storing". (De klantenservice is echt onder de maat. Je hoeft niet lang te wachten, maar er is geen communicatie tussen de medewerkers en ze weten niets. Ze hebben mij steeds van het kastje naar de muur gestuurd!)
Na bellen, bellen, een aangetekende brief sturen,nog een keer bellen aangezien de brief op het verkeerde stapeltje terecht was gekomen, zou het nummer geporteerd worden op 18 oktober (4 maanden later). Het enige lichtpuntje is dat ik de 4 maanden langer doorbellen op t-mobile vergoed heb gekregen.
En naar nu blijkt is dat nog niet eens een slechte zaak geweest aangezien de ontvangst van Telfort echt bagger is. Op de raarste plekken waar ik met andere providers (lees T-mobile, Orange, Kpn, vodafone) wel ontvangst had,is het met telfort niet zo. Echt zeer vervelend. Ik hoop maar dat snel Telfort gebruik mag maken van de Kpn masten.
Overige diensten zoals rekeningoverzicht, voicemail e.d. zijn voldoende

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door efish

23 October 2006, 19:31

De dekking van Telfort is bijzonder slecht te noemen.
Hier omgeving Hellendoorn is binnenshuis geen signaal. Telfort schijnt dat normaal te vinden. Mijn ervaringen met andee providers zoals KPN, T-Mobiel en Vodafone is dat hier en nagenoeg overal dekking heb.
Met Telfort regelmatig op andere plekken (m.n. Oost-Nederland) GEEN dekking. Met Telfort gecorrespondeerd maar je kunt volgens hun om die reden niet van je abo af, maar ik noem het ronduit een WANPRESTATIE!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door maria breedspleet

19 October 2006, 01:06

De dekking laat toch weer met regelmaat te wensen over. De diensten zijn voldoende, omdat je je saldo niet kan controleren; een enorm gemis.
Klantenservice is nog wel eens wat 'kwijt'.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door bazzo9

27 August 2006, 12:15

Ik heb Telfort Prepay nu en ik ben er best wel blij mee.
Minpunten
Bereik (Binnen)
Mms instelling (ligt aan mezelf denk ik)

Pluspunten
Goedkoop Smsen en Internetten
10 jaar telfort
Bonus SMS actie

Telfort is een aanrader voor mensen die veel smsen en minder bellen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door colletje

22 August 2006, 10:25

Ik woon in Landsmeer, net boven Amsterdam. Ik ben momenteel op zoek naar een nieuwe provider en Telofrt komt er voor mij uit als de voordeligste. Ik heb alleen geen idee hoe de dekking van Telfort is in mijn woongebied. kan iemand mij hieraan helpen??

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door basbenjamin

11 August 2006, 21:13

was zeer tevreden over telfort.goed bereik.altijd netjes antwoord op vragen via klantenservice,rekening klopte en keurig na een jaar de unlockcode gekregen voor mijn toeste.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door piet8911

07 August 2006, 20:35

Ben overgestapt van T-mobiel naar telfort. Had probleem bij aansluiting. De tussenpersoon stuurt je telfort en telfort stuurt je naar de tussenpersoon (kortingopbellen). Reactie klantenservice kreeg ik pas na 1,5 week en daar kwam weer een verwijzing naar de tussenpersoon. Uiteindelijk gebeld, maar slecht bereik en dus abonnement opgezegd. Niet doen dus, ervaring met t-mobiel zijn wat dat betreft een stuk beter, iets duurder maar wel een aanrader.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door RonaldusP

09 April 2006, 16:01

De service van Telfort is erg slecht! Ik heb nu meer dan een maand geleden online (telfort-site) een abonnement afgesloten en tot op heden nog geen producten ontvangen. Van het abonnement kan ik zogenaamd ook niet meer af omdat de annuleringsperiode, 7 dagen, is verlopen.

Advies niets via de site bestellen! Ze kunnen namelijk niet waarmaken wat ze zeggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door rambi1

26 January 2006, 12:49

Ben vorig jaar tijdelijk omwille van de lage prijzen over gestapt naar Telort. Ben daar snel van teruggekomen want ik was bijna nergens meer bereikbaar. Bovendien is de klantenservices ronduit onbeschoft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door TCd

01 November 2005, 10:33

Het lijkt wel of de kwaliteit steeds slechter wordt. Heb de laatste tijd last van wegvallende verbindingen, ruisen en 'happen' uit het gesprek. Vaak krijg ik ook de melding 'Alleen noodoproep' op mijn scherm. Vreemd genoeg heb ik op plekken waar je minder dekking zou verwachten ineens wél hele goeie kwaliteit. In een tunnel of het buitenland, perfecte kwaliteit. Gewoon binnenshuis en buiten (in NL) is de kwaliteit ronduit slecht. Vaak een aantal keer opnieuw verbinden voor het een beetje te doen is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door NetBlade.nl

01 July 2005, 07:01

Ik heb onlangs om te testen maar eens een telfort prepaid telefoon aangeschaft.
De algemene indruk stond mij aan, het lijkt wel of de oude Ben® tijden herleven met een provider die wel (zou) geven om haar klanten.

Helaas is het in de practijk toch een stuk minder mooi.
Voor een provider die sinds 1998 actief is mag je toch wel verwachten dat het zeker een goed bereik heeft waar de andere providers dat ook hebben. Helaas denkt telfort daar anders over, Telfort vind binnensteden en grote winkelgelegenheden genoeg om te dekken.
Maar woonwijken zien ze graag over het hoofd, en de KS zegt dat we voorlopig maar buiten moeten bellen waar de dekking ook met 1 streep niet erg geweldig is (wegvallende gesprekken).
Ook in andere gemeentes is telfort gewoon erg slecht kwa bereik.
Hierdoor vind ik dat ze niet meer waard zijn dan een 4 wat betreffende de dekking.

De diensten, als ze werken zijn het erg leuke diensten, zoals de nieuwe spot dienst. Helaas is deze nogal slecht geprogrameerd gezien deze op mijn samsung x140 niet werkt, of slecht werkt. Telfort weet niet wat het probleem is en vroeg of ik mijn net nieuwe telefoon ter reparatie wou opsturen.
Dit heeft niks met de telefoon te maken maar met de herkenning tussen WAP 1.1 en Wap 2.0.
Hierdoor een 6.0.

De KS vind ik voor standaard vraagjes prima, maar moeilijke vragen kost ze erg veel moeite (hier is telfort niet uniek in, want geen enkele provider kan blijkbaar wat lastiger vragen aan).
Ik verwacht wel technische kennis van een KS.
Een 6.0 vind ik hier wel op zijn plaats.

Al met al vind ik Telfort teleurstellend, de dekking is gewoonweg slecht op plekken waar deze gewoon goed behoort te zijn, de diensten werken niet altijd zoals het hoort, de KS is vriendelijk maar weet onvoldoende (of wordt onvoldoende ingelicht) van de zaken af.

Ik zal deze provider nooit kiezen als Abo provider omdat de dekking gewoon niet goed is, dat zie je dan ook wel terug in de prijzen.
Dus heb je niet veel eisen aan een gsm netwerk? Neem dan telfort, wil je wel overal en altijd bereikbaar zijn, dan kun je beter naar een andere provider uitwijken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door thomas-swa!

30 January 2005, 12:49

Ik ben al weer een tijdje klant bij Telfort, en het is de fijnste provider die ik heb gehad. De dekking is erg goed (ook binnen) en de tarieven lekker laag. De rekeningen komen altijd mooi op tijd en zijn erg overzichtelijk. De klantenservice heeft me ook altijd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Ik heb momenteel 2 abonnementen bij Telfort lopen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Vissea

18 January 2005, 11:19

Begin december hebben wij een aantal zakelijke abonnementen bij Telfort afgesloten. Een van de nummers werkte niet, waarna wij een zoektocht zijn begonnen binnen Telfort service om deze weerw werkend te krijgen. Na een paar uur (!!) bellen was het eindelijk voor elkaar. Na ongeveer drie dagen stopte het nummer er weer mee. Twee medewerkers hebben toen gedurende 4 uur non-stop gebeld met verschillende medewerkers van Telfort voordat e.e.a. was opgelost. Er zijn verschillende toezeggingen gedaan om deze klacht af te handelen maar tot vandaag hebben wij niets meer van hen mogen vernemen. Na alle telefoontjes met Telfort, hebben wij verschillende berichten naar Customer Relations gestuurd met slechts standaard-antwoorden als gevolg.

Een zoektocht naar telefoonnummers van Customer Relations leverde niets op. Een leidinggevende aan de telefoon krijgen via de helpdesk leverde ook niets op. Misschien dat de aloude aangetekende post soelaas kan bieden want dit gaat echt alle perken te buiten!
Inmiddels zijn van betreffende aansluiting wel de kosten automatisch afgeschreven, blijkbaar is dat een afdeling binnen Telfort die WEL haar werk goed doet...

Als iemand tips heeft over hoe ik dit via een vernieuwende manier kan aanpakken die wellicht resultaat heeft; mail me aub!
En voor mensen die een abonnement willen nemen bij Telfort: niet doen!

bjvisser@hotmail.com

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door DevilInsideMe

07 January 2005, 15:27

Ik bel zelf met en voor Telfort en heb op zich geen problemen met hun. Ik vind het wel jammer dat je de klantenserv af en toe zo moeilijk kan bereiken en dat als je dan iemand aan de lijn heb dan moeten ze je weer doorsturen naar een andere afdeling. Das het enige minpuntje op zich. Voor de rest heeft Telfort het goed voor mekaar.
Als ze nu ook nog er aan gaan werken dat je tussendoor kan opvragen hoeveel belminuten je nog over heb dan zou het helemaal toppie zijn

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door picassoborseli

26 December 2004, 19:05

Telfort is wat mij betreft goed voor mekaar! Ze zijn niet overweldigend, maar ze doen wat ze moeten doen: Mobiele telefonbie aanbieden tegen een goede prijs! De klantenservice is gratis en goed te bereiken: geen lange wachttijd. De dekking kan af en toe hier en daar wel iets beter, vooral waar je toch echt verwacht dat je goed bereik moet hebben laat Telfort het afweten, maar dat komt heel sporadisch voor. De diensten van Telfort zijn goed. De administratie doet ook zijn werk naar behoren, slecht één keer een foutje in de rekening gehad, na een paar keer bellen met ks, werd het bedrag verrekend met de volgende factuur. Voor de rest maken ze er geen chaos van. Telfort krijgt van mij een 7,5!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door JoostMobiel

29 October 2004, 12:51

Ik heb een zeer goede ervaring met Telfort. Ik ben een prepay klant van ze en daar heb je in ieder geval goedkope bel en smstarieven. Bij de klantenservice wordt je erg snel geholpen, zowel telefonisch als via de e-mail. De telefonische klantenservice heeft een snel menu en als je wilt kun je direct doorverbonden worden met een medewerker. Wachten duurt eigenlijk nooit lang.

Op de internetsite kun je dan vragen opzoeken en als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden kun je ze een email sturen. Ik krijg dan meestal na 2 dagen al reactie, echt snel.

Dekking zit wel goed, alleen tussen 4 betonnen muren is het bereik wat minder. Maar buiten heb je echt altijd bereik.

Ik vind dit een goede provider!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Gasboer

12 August 2004, 19:34

Onverwacht 2 maanden niet kunnen bellen in het buitenland, onvriendelijke klantenservice, tot aan onbeschoft toe en dan geen naam willen noemen en zelf de verbinding verbreken, in de Botlektunnel en de Burg. Thomassentunnel geen dekking, administratie die gewoon het geld waar je recht op hebt niet uit keert. Bandieten zijn het die men het beste kan vermijden want er zijn nog zoveel echt goede providers in NL. Goedkoop is toch weer miskoop.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door royke2

25 June 2004, 17:17

Ik vind Telfort de beste provider van nederland. Waarom? Goedkoop, en vele diensten. Klantenservice niet nodig gehad, op de site kun je alle antwoorden zo vinden. Toppie! Online rekening, mis ik nog. En het netwerk is goed. Ik heb vrijwel overal bereik. Geluidskwaliteit is stukken beter dan bij KPN en Vodafone, en heb nooit last gehad van een overbelast netwerk en wegvallende verbindingen. Rekeningen is niet zo heel duidelijk maar kan er mee door.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door Namelus

15 June 2004, 14:31

ZEER BIZAR SLECHTE KLANTENSERVICE

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Taipan

01 June 2004, 15:46

Een prima provider als je een GSM hebt om simpelweg te bellen en te SMSen, en misschien GPRS-gebruik. Goeie tarieven, goeie dekking (naar mijn ervaring). Alleen om extra's hoef je niet aan te komen. Ook het GPRS-tarief is erg netjes: €1,50 per MB, waar dat bij andere providers wel oploopt tot maar liefst €17,50 per MB!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door mkampstra

30 May 2004, 16:50

In het gebied waar ik woon heb ik geen problemen met het netwerk. Goed bereik en een ontzettend goede kwaliteit. Heb met andere netwerken vaker slechte verstaanbaarheid. Als ik bel met de klantenservice wordt ik meestal binnen een enkele minuut geholpen. En het nummer is natuurlijk gratis. Wel heb ik enkele kleine dekkingsproblemen met het GPRS netwerk in de buurt van waalwijk/oosterhout op de snelweg A59. Verder is het GPRS lekker snel en kost relatief weinig. Telfort is sowieso relatief goedkoop.
Qua factuur mag het wel beter. Heb al vaker een hint gegeven in de richting van online factuur. Dit had ik bij (het vroegere) BEN en dat vond ik erg prettig. Dat is eigenlijk het enigste wat ik mis bij Telfort.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door mva

13 May 2004, 13:05

Ik heb geen vertrouwen meer in telfort, laatste contact over een foutieve rekening moest ik de informatie weer opnieuw faxen. Terwijl ik notabene telefonisch al aankondigde dat ik geen vertrouwen had dat ze er iets mee ging doen, en dit uiteraard ontkend werd, blijkt er natuurlijk na 3 weken weer niets gebeurt te zijn... laat die deurwaarder maar komen ik ben het goed zat. Ik heb dus geld van ze tegoed maar ze spelen zodanig verstoppertje dat ik er naar kan fluiten ben ik bang.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,4

Review door jon

24 February 2004, 15:34

De klantenservice van Telfort is enorm vooruit gegaan. Waar je in het O2-tijdperk nog 20 minuten moest wachten, krijg ik nu telkens als ik bel bijna onmiddelijk iemand aan de lijn. De antwoorden zijn over het algemeen duidelijk en de medewerkers overdreven vriendelijk. De dekking is erop vooruit gegaan al plaatsen ze de laatste tijd niet meer zo heel veel masten bij; 8 per maand ongeveer. Vooral onderweg (trein en auto) vind ik Telfort erg goed. Er zijn echter in Drenthe nog plaatsen waar het bereik echt beter kan. Ze zijn erg goedkoop alleen wel jammer dat ze nog geen online rekeninginzicht geven. Ze werken daar wel aan. Hun rekeningen zijn in ieder geval veel duidelijker dan die van Orange of T-Mobile en ik heb tot nu toe pas één fout ontdekt in mijn facturen. Het teveel betaalde bedrag werd na enkele maanden teruggestort. Ik bel ongeveer 3 jaar met Telfort en ben van plan om mijn abonnment weer te verlengen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door jcpoort

09 January 2004, 00:12

Reis veel, en ben nu wel te spreken over de dekking van Telfort. Administratie is sterk verbeterd; naar mijn mening beter dan KPN en T-Mobile (ook abonnement lopen).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Pandora

01 October 2003, 20:26

Zijn qua schriftelijke informatie niet udidelijk tegenover de klanten. Klantenservice werkt snel en geeft redelijk duidelijke antwoorden. Telfort is erg goedkoop met zijn abbo's maar het bereik is zelfs in de randstad niet overal even goed. Bij mij is die zo slecht dat ik eerst de halve wijk moet doorlopen om een telgesprek te kunnen voeren en ik woon in de randstad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,4
Toon meer...

Schrijf zelf een review over Telfort

Beoordeling (*verplicht)
  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
7 + vier
=