Gebruikersbeoordelingen Vodafone

Gebaseerd op 468 reviews
3,2
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk

Review door J.Hogenberg

15 September 2023, 14:30

Plotseling heeeeeeeel veel data van mijn bundel afgeschreven geen idee waardoor. Mobiele data en roaming uitgezet en nog steeds data verbruik.
Probeer contact te krijgen via website Vodafone dit
is echter NIET te doen. Krijg geen mogelijkheid om contact te maken. Vodafone DOE HIER IERS AAN SVP.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Aad

05 August 2023, 11:25

Slechte klanten service. Bij verlies van simcard in het buiteland geen hulp, geen oplossing!!!! Belachelijk!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Angelique

21 February 2023, 09:52

Klantenservice van Vodafone is het ergst.
Mijn vader is overleden op een heftige manier en tijd gaat door. Ik was onder de indruk dat mijn abbonement in 1 jaar klaar was, maar blijkbaar had ik voor twee gekozen. Mensen die lijdt met rouw kan best wel begrijpen dat je niet altijd bij ben met je hoofd
Ik wilde weten wat mijn opties waren vanwege deze keuze want ik wil niet meer vastgebonden zijn aan een jaar contract. Ik probeer uit te leggen wat de situatie was aan mijn kant en wat een onmenselijke kreng had ik aan het lijn. Nooit was ik zo onbeschoft behandelt. Ze vroeg waarom wil ik nu per se van mijn abbonnement af, ik probeer uit te leggen weer over de dood van mijn vader en vroeg haar zelf ook of ze ooit een dierbare heb verloren want blijkbaar begrijp ze het niet en krijg ik als antwoord dat ik niet over de dood van mijn vader moet beginnen en ze waarschuwt mij. Ik ging helemaal tekeer op haar af. Hoe durft ze. Zodra mijn abbonnement klaar af is, nooit meer. Onmenselijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Marc

07 January 2023, 12:22

Hadden geen mobiele ontvangst van Vodafone in het nieuwe huis van m’n moeder. Vodafone had dat contractueel goed afgedekt natuurlijk en waren NIET van plan er iets positiefs mee te doen, ook niet na meerdere verzoeken. Uiteindelijk hebben we gevraagd om afkoop dan maar van de 5-6 maanden die we nog op het abonnement / contract hadden open staan, zodat we naar KPN over konden stappen met nummer behoud. Zegt de Vodafone help dienst “oh en daar boven op heeft u ook nog een maand opzeg termijn!”. Terwijl zij niet konden leveren! Wat een schandalige, super klant onvriendelijke chips organisatie! KPN wist niet wat ze hoorden over deze acties van Vodafone. M’n moeder en wij / alle kinderen hebben hier veel van geleerd, geen Vodafone meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Arno

02 January 2023, 09:12

Een paar maanden geleden opeens geen data, slechte ontvangst etc. opgebeld, niks bekend, alles nagezocht. Week later weer gebeld, zelfde verhaal. Niks aan de hand.

Wat blijkt: Onderhoud aan de zendmast, dag later opgelost...

Maar nu is het nog gekker, nieuwe sim besteld, nummerbehoud aangevraagd. Op een gegeven moment krijg je bericht dat het binnen een uur omgaat. We zijn 90 uur verder, heb geen bereik kan niet bellen niks. De klantenservice roept dingen als
- het werkt, je sim is actief (emergency only)
- het wordt vanzelf opgelost
- het kan 24 uur duren
- het kan 72 uur duren
- het kan 5 tot 10 werkdagen duren
- we kunnen niks voor je doen het is afwachten
- medewerker neemt op met een jankend kind op de achtergrond, na wat vragen wordt ik in de wacht gezet, 10 minuten later wordt de verbinding gewoon verbroken.

En dat bij helemaal niks, geen bereik, niet kunnen bellen, niet gebeld kunnen worden. Waardeloos, wat is Vodafone afgegleden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door ownwise

06 December 2022, 16:40

EUR 4,57 voor betalen per overschrijving
EUR 20- voor het wijzigen van je abonnement
Onduidelijke facturatie, onverwachte kosten.
Nadat wij drie van de vier nummers hebben overgezet van Vodafone Red Together naar KPN, blijft er een wees nummer over waar geen data bij zit. Het is niet mogelijk om dit abonnement van dertig euro per maand om te zetten naar een abonnement met internet. De klantenservice zegt: Vodafone kan toch niet voor al haar klanten bijhouden welke abonnementen er zijn afgesloten.... Dit zegt eigenlijk wel genoeg over Vodafone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ruud Verhoeven

24 March 2022, 14:19

Een zeldzaam klant-onvriendelijk bedrijf, waar je naar mijn idee alleen maar gezien wordt als de man die er z'n goeie geld naar toe brengt. Zo gauw ze je dat afhandig hebben gemaakt, zoek je 't maar uit. Daarbij word je in hun reclames regelrecht misleid, worden beloftes die ze doen en suggereren simpelweg niet nagekomen, onthouden je geld en informatie waar je recht op hebt. Bij sommige medewerkers in Heerlen balanceert hun klantbenadering bij de eerste de beste kritische vraag op het dunne snijvlak tussen hautaine ongeïnteresseerdheid en regelrecht onbeschoftheid. Kennelijk hebben ze zo'n sterke marktpositie dat er voor jou onmiddellijk vijf anderen in de wachtrij staan, als jij 't niet meer pikt. Wat resteert is een ongelooflijk triest georganiseerd, klantvijandig en onbetrouwbaar 'bedrijf'

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Patrick

28 December 2021, 09:22

Slechte klantenservice, moeilijk te bereiken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,2

Review door Albert de Roo Autobedrijf van Winden

27 December 2021, 13:32

Wij hebben zakelijk telefonie via internet absoluut een drama de 3e keer als bedrijf werkt de telefonie niet. De zakelijke klantenservice helpt voor geen meter ( ik kan helaas niets voor u betekenen ) Ik denk dat ik hiermee ga stoppen en ouderwets weer terug naar KPN.

Als ik als algemene indruk - 1 ster zou kunnen geven zou ik dat zeker doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door P

10 December 2021, 15:13

Absoluut shit. Ben blij dat ik er nu eindelijk van af ben. Slechte communicatie, ze sturen liever brieven naar een oud adres dan één e-mail. Ze infomeren je niet over rekeningen, veranderen deze ook zonder je te informeren. Ze blokkeren je zonder compensaties. Slechte tot geen verbinding in je eigen huis lossen ze ook niet op.
Ze zijn zeker niet de goedkoopste en dan verwacht je ook service, maar dat kan je vergeten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Adam

22 September 2021, 18:18

Ik ben vandaag naar de winkel in Hoog Catherine geweest om een ??telefooncontract af te sluiten. Er was een bepaalde verkoper met wie ik een eerder gesprek had, en met hem wilde ik de transactie afronden. De andere medewerker die mij als eerste benaderde werd niet graag 'overgeslagen', waarom hij het zo persoonlijk opvatte weet ik niet. Maar hij gedroeg zich onmiddellijk op een onbeleefde en onprofessionele manier, maakte sarcastische en gemene opmerkingen toen ik gewoon zei dat ik er was om met de andere kerel te praten. Het was totaal ongepast, zelfs niet om verder te proberen. Teleurgesteld en verbaasd verliet ik de winkel dat dergelijk gedrag acceptabel is voor Vodafone-medewerkers. Niet alleen die kerel, maar geen enkele andere werknemer leek het te kunnen schelen dat hij zichzelf op de kaart zette en klanten wegjaagde. Een paar minuten later was ik blij dat ik de ware kleuren van de klantenservice van Vodafone had gezien voordat ik een contract tekende. Het was eigenlijk heel veel geluk, zo veel zelfs dat ik me nu verplicht voel om het woord over de ervaring zo ver en wijd mogelijk te verspreiden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jeenie

14 September 2021, 21:38

Sinds ik fodafone abonnement heb, zeer slecht bereik internet,ziggo idem. Jaren betaald bij ziggo,zeggen ik kan hoog limit, kolder, ik haal de 30 nog niet,bij vodafone mag blij zijn als ik 2 streepjes haal? Tussen rond 15 en 19 is ergst. Ook dat je betalen wil, meerdere malen het niet doorzet. Ook dat ? Uitzetten, aanzetten? Of vd vodafone afhalen en weer erop. Ben het zat .Is dat ik abonnement heb,anders allang weg ook dat ik opeens in belgie zit? Dus daar moet je ook voor betalen,dus weer uitzetten,afhalen vodafone etc etc Ik ga weer terug na kpn, utrecht te ver weg van het zuiden! Tele 2 die werkte beter ivb hun paal dichterbij.gezien mn man ook nieuw mobiel moet hebben.doe ik dit nummer vodagone op laagste abonnement zetten. Iedere euro die hier voor betaald wordt is er een teveel. Ziggo, wat prijs betreft en dadelijk mijn radio meer aanzetten,ben ik ook zat! Zoveel die nog radio luisteren. Jong en oud. Weer kastje , is niet voor tv,dan wel radio? Soms denk ik,pak een schotel,ben je vh ...af. of helemaal geen tv meer, allemaal herhaling, oude series, waar nog voor nodig? Mobiel,internet en klaar,scheeld je zo 75 euro.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Dimitri

02 September 2021, 15:53

Ik was de laatste 12 jaar eigenlijk vrij positief over Vodafone, helaas is de liefde voorbij.
Op het eiland Tholen hebben we onze stacaravan, mijn partner en ik hebben alle 2 een peperduur Vodafone abonnement en we komen niet verder dan 8 mbps (4G), dus F1 kijken gaat helaas niet lukken.

Omdat mijn dochter haar eerste telefoon kreeg en ik niet helemaal content ben met Vodafone, hebben we er voor gekozen om bij de concurrentie een abonnement aan te schaffen, dus meteen maar een snelheidstest gedaan, en jawel op de zelfde plek 189mbps (5G).
Vorige maand een klacht ingediend en Vodafone zou actie ondernemen.
Nu een maand later is er nog steeds geen contact met mij opgenomen, dus heb ik Vodafone gecontact.

Wat ik kreeg te horen is, ik kan bellen en internetten, maar het blijft mijn vakantieadres, dus Vodafone gaat er niets aan doen.
Dus al die mooie verhalen van Vodafone in combinatie met hun partner, wordt alleen maar gezelliger, grootser, voordeliger....gaat helaas niet op.
Jammer maar helaas, voor ons geen Vodafone meer, wat een service.....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

01 September 2021, 13:52

Waarschuwing

Ga nooit met Vodafone in zee!!!

Vanaf 2015 hebben wij een abonnement van €19.99 per maand. In twee maanden tijd heeft Vodafone € 1785.00 geïncasseerd.

Zeer ontrecht, zoals wij ook door derden hebben laten controleren.

Na aangetekende brieven, div. mails en telefoontjes kreeg ik uiteindelijke contact via een chat functie.
Ook hierbij kreeg ik geen enkel sluitend antwoordt op de gestelde vragen en totaal geen inzicht waar deze facturering vandaan kwam.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anoniem

16 August 2021, 18:22

Ondanks dat ik al jaren een zeer tevreden klant ben heb ik nu een zeer slechte ervaring met Vodafone Haarlem.
Ronduit zéér onbeschoft personeel. Maand geleden nieuw abonnement en op aanraden van de medewerker (welke overigens wel héél vriendelijk was) ipv een Samsung een Oppo telefoon genomen ivm de lange levertijd van Samsung. Na een maand kreeg ik problemen met de foto's over te zetten in zg "mapjes". Terug naar de winkel waar de medewerker eerst een kwartier aan het prutsen geweest is en al 10 x gezegd had dat hij het niet begreep en dus ook niet wist vroegen mijn man en ik of hij misschien een collega wilde raadplegen die het eventueel wèl zou weten? Tja, dat deed hij dan wel. Ook de collega wist niets van een Oppo. Dus was mijn commentaar: "Jullie verkopen dus toestellen waar je eigenlijk niets van af weet?" Het commentaar van de verkoper : Hoezo het is toch UW toestel? Mijn mond viel open. Maar ik heb hem een maand geleden HIER vandaan!! Jaaa, maar het is nu UW toestel! Vervolgens kreeg ik een paar adressen op waar ik wel naar toe zou kunnen gaan. Misschien dat zij het wisten. Maar...ik heb toch wel garantie of ik mag toch wel service van jullie verwachten? Hij is een maand oud!!!!! Ja, maar het is UW toestel!! Uiteindelijk waren mijn mapjes helemaal verdwenen en stonden al mijn foto's door elkaar. Er begon zich ook een andere medewerker mee te bemoeien die zei dat zijn collega al een half uur met ons bezig was. Jaaaa, maar tot nu toe zonder enig resultaat en mijn mapjes waren inmiddels ook allemaal verdwenen. Er was een servicepunt. Hoeraaaa. Dan kunnen jullie die toch bellen? Uh, nee, hoezo? Het is UW toestel. Toen ik duidelijk aangaf dat ik het schandalig vond zoals zij met klanten omgingen werd ik gesommeerd de winkel te verlaten. Een klacht naar de klantenservice geschreven en daar kreeg ik als antwoord:

Ik vind het erg jammer om te lezen dat je ontevreden bent met de geboden service.

Het klinkt inderdaad alsof ze niet erg netjes in de winkel zijn geweest. Mijn oprechte excuses hiervoor.
We hebben echter geen service die je een 100% garantie geeft op de software-werking van je telefoon. Daarmee bedoelen wij, werkt er een app of bijv. een instelling niet goed, dan kunnen we hier niet altijd support op bieden.

We verkopen namelijk inderdaad wel de telefoons, maar wij krijgen geen interne trainingen van Oppo of Apple of Samsung over de telefoons. Het blijft hierdoor vertrouwen op het kunnen van de winkelmedewerkers, maar dit is helaas geen garantie!!

Dit was dus mijn laatste bezoek aan Vodafone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Kenneth Ball

09 August 2021, 08:06

De website van Vodaphone is klassiek 'kastej naar de muur sturen'.

Ik wou alleen weten hoe het zat met mijn tegoed.

Ablsouut waardeloze website !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Cecilia

25 July 2021, 12:04

Op 23 juli 2021 was ik in de Vodawinkel Zutphen Turfstraat. Ik heb mijn iPhone 7 ingeruild en een iPhone SE gekocht. Ik ben uitermate goed geholpen door Anik. Ze is deskundig, gaf goed advies en was zeer klantvriendelijk en geduldig. Vodafone mag blij zijn met Anik als medewerker.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Gerrit van Ee

19 June 2021, 07:54

Sinds kort heb ik mijn abonnement bij Vodafone opgezegd i.v.m. een onterechte spook rekening welke ik kreeg voor het bellen naar een 0609 nummer. Bij navraag bij Vodafone zou ik een sexlijn nummer gebeld hebben met mijn mobieltje, hetgeen absoluut niet geval geweest kan zijn. Vodafone was ook niet bereid om mij te vertellen wie dit nummer in gebruik heeft, dus ik kan ook niets controleren. Hiermee is Vodafone dus vogelvrij en zou dit soort nummers dus zelf kunnen exploiteren waarmee ze jou zonder het te weten door kunnen schakelen. Aangezien dit door mij niet te bewijzen is en ik heel veel soortgelijke klachten heb terug gevonden op internet welke om veelal dezelfde bedragen gaat welke in rekening werden gebracht en waarvan de klanten niet bewust waren dat ze doorverbonden waren naar zo'n 0609 nummer heb ik mijn conclusie getrokken en heb nu dus mijn abonnement bij Vodafone meteen beëindigd. Men wilde daar ondanks mijn bezwaarschrift van niets weten en verschuilde zich achter hun gebruikersovereenkomst. Coulance is bij Vodafone kennelijk een vreemd woord en enige beschermende maatregelen voor al hun klanten welke op deze wijze gedupeerd worden of zijn is er niet bij. Dus bent u klant bij Vodafone, houd dan uw ogen goed open als u een spookrekening krijgt waarvan u niet weet waar deze rekening van is. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jasper

16 June 2021, 08:23

Het lukt me nooit om telefonisch iemand te spreken krijgen.. waarom duurt het zo lang???

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Christel rommel

12 June 2021, 19:14

Ben erg tevreden in de winkel ben ik zeer goed geholpen in Arnhem en ook later de jongens even terug gegaan en als er wat is mag ik altijd bij hun langskomen goed goed advies gehad en mooie mobiel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door A.van De wetering

09 June 2021, 15:30

On professionele mensen
Je wordt gebeld door een nummer waarbij ze opmerken dat het mogelijk fraude betreft. Vervolgens blokkeer je dat nummer zonder dat je contact hebt vervolgens wordt er doodleuk twee maal een bedrag van €9,74 en een bedrag van €9,12 eraf gehaald van je rekening door vodafone het blijkt dat fodavone met deze bedrijven werkt om jouw de portemonnee leeg te trekken ze doen er niets aan oplichters zijn het

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

09 June 2021, 14:00

Klanten(service?) van Vodafone is heel slecht. Iedereen werkt vanuit huis. Ik wilde simpel een schade melden bij de maatschappij waar Vodafone mijn toestel vanaf maart had moeten verzekeren maar wat tot op heden niet gebeurd is. De reden? Die is iedere keer dat ik bel en een nieuwe opging doe anders. Er wordt iedere keer gezegd dat het vanaf dan echt geregeld is maar tot op heden (2,5 maand en 23 telefoongesprekken verder) is er nog steeds even veel onduidelijk en ben ik geen stap verder. Ik wil daarom graag mensen waarschuwen en laten weten dat de service zoals ik hem ervaar zeer slecht is bij Vodafone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jacqueline

09 June 2021, 09:24

Wat is deze provider achteruit gegaan qua service. Ze zorgen moedwillig dat je een goedkoop contract neemt (verkoop techniek) en je vervolgens zwaar over je bundel heen gaat. Vroeger keken ze mee met je verbruik maar dit wordt niet meer gedaan tegenwoordig. Vervolgens krijg je een bericht dat je rekening binnen is waarop staat dat je binnen je bundel bent gebleven (let op enkel GB”s) maar reppen met geen woord over het feit dat je je 300 euro boven je belminuten bent gegaan. Waarop de volgende maand al is ingegaan en je wederom enorm over je kosten heen bent gegaan zonder dat je het door hebt. Schandalig en zwaar misleidend.. klantenservice doet niets.. want je hebt zelf niets aangegeven tijdens het verkoopgesprek. kwaliteit in de service is ver te zoeken dus. Let op: goed vertrouwen kost je geld!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Meral Ucar

26 May 2021, 19:20

Geholpen door Kevin en zo vriendelijk en geduldig maar ook zo beleefd geholpen.

We zijn superblij met de overstap naar Vodafone.

Mede dankzij Kevin.

Groetjes,

Familie Ucar

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door H tijsseling

28 April 2021, 20:01

Hebben per aangetekend schrijven in juli 2020 ons telefonie internet contract opgezegd en een bevestiging ontvangen

Kosten betaald tot eind contract 1.10.2020.

In maart 2021 incassoburo met rekening van euro 400,00 voor periode na 1.10.2020

Geen nota”s van vodaphone intvangen

Geen internet

Wel betalen en incassokosten

Geen service na opzegging maar wel hoge kosten

Geen contact te krijgen met vodophone

Volgende stap ?????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Johanna

24 April 2021, 19:38

In buitengbeiden is de dekking niet optimaal. Vandaag op de hei geen internetverbinding.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,4

Review door Anonieme gebruiker

04 April 2021, 14:22

Na 2 maanden Vodafone abonnement eindelijk rust....? Kreeg een telefoonnummer dat duidelijk kortgeleden aan iemand anders behoorde. Kreeg telkens telefoontjes en apps in het Turks. Spreek en versta ik niet. Waardeloos! voor beller en abonnee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

05 March 2021, 20:24

Wat een vreselijke, schandalige en zeer niet mee denkende klantenservice!!
Ik ben al twee maanden bezig met een contract overdracht, elke keer wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd. Ik heb extra betalingen gedaan, heb hier bewijs van en Vodafone ontkent alles en blijft erbij dat ik nog schandalig twee euro moet betalen!!!
Communicatie loopt geheel langs elkaar heen bij de klanten service. Schandalig om iemand zo te behandelen na jaren klant te zijn geweest. Voor mij nooit maar dan ook nooit meer Vodafone!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Bas

02 March 2021, 21:40

De meest slechte ervaring ooit. na anderhalve maand en verloren bestellingen, gecancelde orders door niet in voorraad van telefoon, mislukte nummerbehoud (zonder daar bericht van te krijgen) meer dan 10 calls met de servicedesk waarbij ze elke keer zaken zouden regelen maar bij het volgende belletje niets hadden gedaan, besloten naar een andere provider te gaan. Volgens hen waren alle orders gecanceld. Na 3 dagen opeens melding dat nummerbehoud gelukt was. En dit terwijl dit inmiddels bij een andere provider in gang is gezet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door W.

25 February 2021, 21:19

Wat een vreselijk bedrijf. Net twee weken klant en nu al zoveel problemen. Ze beloven van alles komen niks na, werknemers die maar wat zeggen en er niks van snappen. Om dan niet te spreken over de onwijs slechte verbinding ongelofelijk. En dan beloven ze een zogenaamde “netwerkgarantie” maar als je er gebruik van wilt maken kan dat niet want het “onderzoek” toont aan dat het bereik prima is. VRESELIJKE PROVIDER. Wat je ook doet wordt geen klant bij vodafone aub.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

24 February 2021, 11:44

Waardeloze klantenservice, verkeerde facturen en in mijn geval een slechte mobiele dekking. Met gierende banden terug naar mijn oude provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Can

22 February 2021, 11:25

Vodafone belooft je meerdere dingen, maar komt uiteindelijk de beloftes Niet na. Ik raad het bedrijf en de manier hoe ze zaken regelen niet aan! Je zou maar na 3 maanden wachten op een telefoon, op zo een manier worden behandeld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ivo

16 February 2021, 12:46

Zeer onbetrouwbare club

Mijn moeder heeft al maanden problemen met het bereik in en in de omgeving van haar woning. Inmiddels een nieuwe simkaart gehad, de simkaart in diverse toestellen geplaatst en uren met Vodafone aan de telefoon gehangen. Na maanden is er nog steeds geen oplossing.

Vodafone biedt geen oplossing en is niet bereid om tot ontbinding over te gaan. Verder dan "computer says no" komen ze niet, dat zegt wat mij genoeg over de klantenservice die geboden wordt.

Advies: ga niet met Vodafone in zee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Jo

08 February 2021, 15:09

Vodafone maakt reclame voor hun 5g netwerk, maar ik kan in mijn woonplaats nog niet eens een fatsoenlijk telefoongesprek voeren via het 4g netwerk. Ik kan 20 km Duitsland in rijden en heb daar meer signaal dan in mijn eigen woonplaats.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door jimmy

06 February 2021, 21:38

ik heb een sim only afgesloten, deze wordt via een koerier thuisgebracht. tot 2 x toe dezelfde koerier zien langsrijden volgens afspraak. maar de sim niet afgeven. kreeg meteen mail we hevbben u gemist... hoezo?? ik sta uit het raam te kijken. vodafone klantenservice kan niks doen, ik moet het maar uitzoeken met de koerier. ik zeg nog.. daar heb ikgeen contract mee tog. wat een bagger bedrijf en dito service. nog 8 maanden dan ga ik terug naar tmobile. het heeft 6 weken geduurd eer dat ik een simkaart kreeg

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Hicham

04 February 2021, 14:23

Ze hangen altijd op

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door robert

27 January 2021, 10:33

sinds november een sim only bij vodafone aangeschaft maar geen verbinding bij mij in de buurt vanwegen een defecte mast wat na bellen nog wel een jaar kan duren.. dus ik wilde er meteen vanaf maar dat gaat helaas niet ik zou worden gecompenseerd elke maand maar dat was na 1 maand alweer een verloren zaak..

elke week heb ik contact met vodafone maar het word er niet beter op ik heb het idee dat ik van het kastje naar de muur word gestuurd en eindig bij noreply mailtjes zodat ze van me af zijn. en ik weer opnieuw kan gaan beginnen.

kortom ik neem hier nooitmeer een abbonement want de klantenservice is een flop en je betaald 30 euro voor een sim only waar ik iedergeval niks mee kan in mijn omgeving... ik zal dit ook afraden bij vrienden en familie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Martijn

24 January 2021, 18:50

Ik ben zeker niet tevreden over vadafone.
Na jaren klant te zijn word zo ineens mijn contrackt veranderd en brengen ze zo ineens meer geld in rekening
En ze zeggen dat we dat hebben afgesproken nou we hebben niets afgesproken mijn abbo is gewoon verlengd.
Ik ben echt pist off en ik word ook niet meer ter woord gestaan stelletje criminelen ????????????????????????????????????????????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Mohamed

19 January 2021, 21:05

Door technische fouten 2 dagen onbereikbaar geweest. Ook geen excuses sterker nog een extra rekening erbovenop omdat ze zelf een blok hadden geactiveerd. Per 1 april lekker weer terug naar tmobile. Vodafone is een waardeloos bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Milica Gruborovic

19 January 2021, 12:11

NOOIT ZAKELIJKE ABONNEMENT AFSLUITEN BIJ VODAFONE!!!!
Wij zijn als bedrijf al MEER DAN 1 JAAR bezig om onze eigen inlog gegevens te krijgen van Vodafone! De bedragen worden afgeschreven en wij hebben nog steeds geen toegang tot onze facturen! We worden gestuurd van de ene afdeling naar de andere, van telefoon nummer, naar email, ect... Het is enorm frustrerend en we hebben zoveel tijd verloren als 2 directeurs van ons bedrijf, dat als wij onze tijd in rekening zouden brengen dan hadden we voor dit jaar gratis abonnement kunnen afsluiten! Ze maken een ongelofelijke zooi van onze administratie!!! Gezien wij al 1 jaar bezig zijn en er geen oplossing geboden kan worden. Na diverse bezoeken aan de Vodafone winkel en talloze beloftes hebben wij tot op heden nog steeds geen facturen of toegang tot onze account! Het is schandalig hoe zij hun klanten behandelen!!!! Ze zijn ongelofelijk moeilijk met iets dat zo simpel opgelost kan worden! Ze zijn zeker geen zakelijke partner die meedenkt, ze staan zeker niet voor goede service en ze zijn zeker GEEN AANRADER voor een goede zakelijke relatie! En als wij nu die diensten van hun willen stoppen, krijgen we alleen een behoorlijk bedrag die wij moeten betalen dus als je niet tevreden bent, kan je niet eens weg van hun. Als wij als zelfstandige onderaannemers meer tijd hebben gehad, zouden we dit met dit deze zaak juridische stappen ondernemen! En nog een keer, dit alles, deze hele moeilijke en frustrerende situatie voor ons, deze hele slechte review voor wat? Voor ONZE EIGEN INLOG GEGEVENS en ONZE EIGEN FACTUREN! Onze mond aan mond reclame word zeker uitgebreid naar elke onderaannemer die wij kennen totdat wij onze inlog gegevens krijgen! Schandalig bedrijf!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jan

18 January 2021, 17:01

Vandaag 18 januari 2021 gebeld met Vodafone . Heb 6 Gig data en onbeperkt bellen en sms'en voor ongeveer €15,00. Tot mijn stomme verbazing zag ik dat er in de nacht van vrijdag op zaterdag toen ik lag te slapen en bovendien heb ik thuis altijd wifi conform analyse Vodafone app 02.49 3.22 GB was verbruikt en vervolgens in de nacht van zaterdag op zondag tijd 01.50 uur nogmaals 2.08 GB. Ik zit door deze onverklaarbare overschrijding van naar mijn mening spookdata inmiddels op een verbruik van 8,08 GB. 2.08 GB ad € 17,54. Ik heb hier een zeer naar gevoel aan over gehouden. De tijdstippen kloppen gewoon niet dus wat is hier aan de hand.?........

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Dongen

17 January 2021, 19:35

Oplichting vodafone vraag een prijsopgave voor 2 toestellen met abonnement zakelijk en krijg inplaats van een prijsopgave een bestelling na bellen met de uitleg het daar niet mee eens te zijn is de bestelling geannuleerd spreek ik met een andere verkoper en door de situatie korting kan geven waar door ik akkoord ben gegaan met dat voorstel er totaal andere kosten word gefactureerd die totaal niet overeen komt met de gemaakte afspraak dan vraag ik luister aub het gesprek eens af tijdens de bestelling is er merkwaardig genoeg geen opnamen meer een grote leugen heel vodafone adviseer iedereen stop met vodafone en ga naar een ander ben denk ik 10jaar zakelijke klant maar er is in de laatste 4jaar zo veel veranderd dat ik stop met vodafone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Bibi

06 January 2021, 16:10

Ik heb hier geen netwerkverbinding, als oplossing kwam vodafone met wifibellen maar ik heb ook geen WiFi. Nu heb ik op 06-01-2021 rond 16:10 uur gebeld voor een oplossing zegt iemand die Ferry heet dat ik Zelf gekozen heb voor een Sim only abonnement bij Vodafone en ik pech heb en ik gewoon mijn abonnement moet afbetalen ondanks dat ik slecht/geen netwerkverbinding heb. Ik vind dit ontzettend brutaal en totaal niet wat ik verwacht van vodafone service. Ik moet dus gewoon mijn abonnement betalen terwijl ik niet krijg waarvoor ik betaal.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

11 December 2020, 17:49

Ronduit een zeer slecht telefoonmenu van de servicedesk. Je wordt in rondje gestuurd. Uiteindelijk maar keuze gemaakt om wat te kopen en je zo te laten doorsturen.
Vanmorgen te horen gekregen van de servicedesk dat na 5 weken(!) telefoon eindelijk gearriveerd was. 's middags nog gebeld door de winkel. 2 uur later naar de winkel. Blijkt de telefoon nog niet aan het abonnement gekoppeld en dit blijkt ook niet mogelijk. Geen telefoon. Ook niet te zeggen of dit nog dit jaar kan gebeuren. Eerder ook veel problemen met het abonnement. Kan het bedrijf niet aanraden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,2

Review door Corrie

20 November 2020, 09:43

Ik heb een chat gesprek gehad met Femi,
Hij / zij heeft mij prima geholpen en gerustgesteld,
Ik was op whatsapp benaderd door een hacker, ik had dat nummer terug gebeld omdat ik dacht dat het mijn zoon was,,, ze namen gelukkig niet op.
Femi heeft voor mij alles nagekeken en bleek dat alles in orde was,
Hartelijk dank Femi
Gr corrie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door TM

02 November 2020, 16:23

Al 10 jaar klant, altijd is alles goed gegaan. Laatste jaar, alleen maar problemen met de verzekering, slechte tot GEEN service. Ik heb geteijfeld om over te stappen, maar ben toch overgehaald. SPIJT! Personeel maakt fouten en de klant is de dupe er van. Abonnement verlengt met iphone 12 pro als toestel. 1e x heeft de winkel medewerker de verlenging fout ingevoerd, waardoor na 1 week geen toestel. Weer naar de winkel.. opnieuw de verlenging doorgezet, na 10 dagen GEEN TOESTEL gebeld en naar de winkel gegaan. Wat krijg je te horen: tjah.. u moet wachten. Zakelijke klant met een abonnement van €90 word je afgewimpeld alsof je nix bent! Sorry maar waar staat dan ‘klantenservice’ nog voor? Precies nix service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door lucie

22 October 2020, 17:57

waardeloos! ik nam abonnement unlimited data maar je moet na 5 gig iedere keer 1 gig zelf aanvragen, bij mij lukte dat de tweede keer niet eens. zeg maar dag met je handje als je net middenin een videovergadering zit.. zet dit abonnement dan ook direct stop.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Martin Kesselaar

21 October 2020, 12:31

Zelf al jaren bij Vodafone. Nooit problemen, zeer goede dekking en snelheid. Klantenservice een aantal keer contact mee gehad. Deskundig en duidelijk. Nu net 2 abonnementen van een andere provider om laten zetten naar Vodafone en 2 andere samen laten voegen om gebruik te maken van Red Together. Zeer vriendelijk, duidelijk en goed geholpen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Anonieme gebruiker

21 October 2020, 12:07

Alleen maar ellende de laatste maanden bij Vodafone. Het is een administratieve puinhoop, pas anderhalve maand en heel wat contact met de klantenservice voor ze onterecht afgeschreven geld eindelijk terugstorten en de klantenservice die afspraken niet nakomt.
Een contract moet door beide zijden worden nageleefd, dus Vodafone ga je schamen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Anonieme gebruiker

20 October 2020, 09:08

Eerst de helft van mijn contractduur geen berijk en nu weer een inflatiecorrectie van 2.6%
Gewoon ellende. noooooit meer

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Marian en Maarten

12 October 2020, 09:56

Op 29-09-2020 hebben wij allebei een nieuwe Galaxy A51 gekocht in de winkel in MIddelborg. Op die dag was er een medewerker uit de winkel in Goes aanwezig, die heeft ons geholpen. Wij willen hier laten weten dat deze man ons zeer klantviendelijk en deskundig heeft geholpen. We waren heel erg tevreden. Op de beoordeling vullen wij in: een 10 !
Dit review omdat we te laat hebben gereageerd op het onderzoek.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Tannegie

01 October 2020, 17:28

Omdat ik bij een andere provider een goedkopere en betere deal kon krijgen overgestapt zodra mijn contract eindigde. De einddatum dubbel gecheckt op de Vodafone app. Probleemloos gegaan. Mijn nummer behoud ook geen probleem. Na een maand een sms van Vodafoon "uw nieuwe factuur staat voor u klaar" Huh? Ik opnieuw die app geïnstalleerd, en was een bedragje van 2 euro... Ja, dat kan, ik had misschien een week overlap. Maar dan komt weer een maand later weer zo'n sms. Of ik even 156 euro wil ophoesten wegen vervroegd eindigen contract. WTF? Dus ik bellen. Nee nee nee ik had een contract dat afliep in 2021, had ik zelf verlengd via internet. Waarom weet ik dat dan niet? Ik heb geen bevestiging. Nou, dat heeft Vodafone per email gedaan. Alleen naar het mail adres dat ik al jaren niet meer gebruik. Op het juiste mail adres heb ik wel de bevestiging van het contract dat in 2020 afloopt. Oké, dus ik kijk via webmail naar mail op het oude email adres en teruggegaan tot 2018... geen Vodafone te bekennen. Ze beweren dat ik heb verlengd, maar ik heb geen bevestiging van een nieuw contract. Bovendien gaf de app aan dat mijn contract liep tot augustus 2020. Jammer dat ik er geen screenshot van heb gemaakt, maar dat is achteraf en heb ik nu niks aan. Ik op hoge poten bezwaar gemaakt en het zou onderzocht worden. Nou heb ik meteen de bank verzocht de automatische incasso stop te zetten. Maar goed ook, de Vodahufters hebben geprobeerd te incasseren. Is dus niet gelukt. Ik wil de bevestiging van die zogenaamde verlenging wel eens zien. Want ik geloof er niets van.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Bart

30 September 2020, 21:08

Wat een extreem slechte service. Alles wat fout kan gaan, gaat fout. Bij het indienen van een klacht, wordt je pas na 1,5 maand teruggebeld.

Klantenservice is schrikbarend onprofessioneel georganiseerd

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Randy van Velse

12 September 2020, 10:31

De slechtste provider die ik ooit heb gehad!
Zij hebben een probleem en kunnen dat niet oplossen dus is het jouw probleem.
Ik ben nu een jaar bij Vodafone en van dag één dienen zich problemen aan waar zij zich geen raad mee weten.
Vodafone reikt je dan zogenaamd de hulp aan maar formuleert het dan zodanig dat het probleem niet bij hun ligt maar bij de consument.
Bijvoorbeeld; je moet op een andere manier inloggen om op je Vodafone app te kunnen....
Je hebt je Ziggo-app niet goed geïnstalleerd.....
Je telefoon is niet up to date...
Allemaal afleidingsmanoeuvres van het daadwerkelijke probleem....Vodafone!!!!
Zij beloven je dat als hun het probleem niet naar behoren en tevredenheid kunnen oplossen, je contract kosteloos ontbonden kan worden.
Zij lossen het niet op, kunnen verder niets meer voor je betekenen en je contract wordt niet ontbonden.
Dan wordt er ook nog bijgezegd; wat u nog schrijft nemen we ter kennisgeving aan!!!??
Een schandalige vertoning en het getuigd van vreselijke arrogantie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

29 August 2020, 19:44

Buitenbundeltarief is ongekend hoog. Klantenservice roept maar wat, blux moet je blijkbaar zelf aanzetten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door VODASLOOM

26 August 2020, 06:19

Omgeving Rivierenland/West Maas en Waal en op zoek naar een goede provider die wel dekking heeft, ook goede ondersteuning en een meedenkende klantenservice (en bijbehorende z.g. technische dienst die de verbinding conform afspraak goed en adequaat op de rit krijgt)? Op zoek naar een écht goede service? Die na 2 jaar dik geld vangen ook écht kan laten zien wat ze gedaan hebben voor je?
ZOEK VERDER! VODAFONE IS WERKELIJK ÉÉN GROTE OPLICHTERSBENDE! Duizenden euro's misgelopen (aantoonbaar) door een hele slechte verbinding. "Oh, we zijn 2 jaar verder, u mag nu kosteloos opzeggen."
Wat een grap.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Anonieme gebruiker

23 August 2020, 13:28

Onbeperkt internet en dan raakt het op en moet je bijplussen met de app. Die werkt niet goed, vaak te laat met aangeven resterende MB’s en ook kun je vaak gewoon niet 1GB bijplussen. Dat weigert de app dan. Hoezo onbeperkt internet? Heel slecht helaas en dat voor een fors bedrag per maand. Tenslotte levert een klacht hierover geen enkele reactie op, hoe slecht is dat in deze tijd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

21 August 2020, 09:06

abonnement opgezegt, kan je dus ook gelijk geen smsjes meer sturen of een telefoon gesprek ontvangen,

zit je dan. en opeens dan willen ze je van alle kanten wel helpen om een veel te duur abonnement te houden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door E.Huizinga

14 August 2020, 13:24

Mijn advies. Als je een toestel koopt e/o abonnement afsluit neem een getuigen mee en laat alles filmen met geluid. Mij werd een duur toestel verkocht met 5G capaciteit, dit bleek na 1 juli jl. niet waar te zijn. Mij was een overjarig toestel verkocht voor bijna €1000 met het verhaal "5G geschikt menner" na een klacht over het WiFi en internet ontvangst bleek het toestel niet 5G geschikt te zijn en werd door de verkoper en klantenservice alles ontkent. DUS:GESPREKKEN IN DE WINKEL FILMEN EN GESPREKKEN OPNEMEN EN NEEM EEN GETUIGEN MEE.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Kamil Durkalec

12 August 2020, 16:03

Tot dat er geen problemen waren ging alles goed maar zo als met elk bedrijf als alles goed gaat. Maar een keertje is er een probleem ontstaan waardoor ik op vodafone hulp moest rekenen en toen ging het dus helemaal mis. Ik had onderzoek moeten doen waardoor een probleem ontstaat, mijn probleem is nog lang niet opgelost, als ik wil meer weten over mijn onderzoek wat duurt al 2 maanden wordt steeds met mij voor nieuwe datum afgesproken dat alles rond moet zijn maar alleen als ik zefl bel dat ik al heel lang niets heb gehoord en niet vanuit vodafone. Er wordt dus opnieuw gezegt dat er binnen zo veel dagen contact opgenomen maar ze hebben zich nooit aan gehouden en dus ook helemaal geen communicatie vanuit hun kant. Heb ik klacht ingediend daarover staat zwart op wit binnen 5 werkdagen wordt jou klacht behanded. 4e dag bel ik vodafone om hun te waarschuwen dat ze nog een dag hebben en aangezien dat is hoofdzakelijke reden dat ik klaag, omdat er geen communicatie vanuit hun kant is echt gewoon nul, wordt er tegen mij gezegt dat se dat toch niet redden dat het 10 dagen gaat duren. Na 18 dagen nog steeds niets gehoord, er is mij beloofd dat ik met desbetreffende afdeing mag bellen maandag en dat er interne notitie wordt gemaakt dat dit moet gebeuren. Na bellen maandag wordt er gezegt dat hun bellen niet met klanten en dat ze in behoud me klacht niet kunnen vinden terwijl eerder werd tegen mij gezegt dat dit nog langer gaat duren en dat twee keer zelfs. Na gesprek van 50 min met erg veel moeite heb ik voor elkaar gekregen dat er mij beloofd wordt dat ik wordt gebeld door desbetreffende afdelingsmanager( er werd al die tijd tegen mij gezegt dat er geen menager bestaat) en 3 dagen verder nog steeds niets gehoord. Dus iedereen die dit soort gedoe wilt raad ik zeer dit bedrijf aan!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Rob

04 August 2020, 12:45

Rampzalig bedrijf. Als je van 1 van de (zakelijke) toestellen wil weten waneer geleverd wordt zijn de verificatie procedures zo complex dat er geen antwoord komt. Ga alles annuleren bij Vodafone, vreselijke club

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door B.Schuiten-van der Wal

01 August 2020, 13:23

Wij zijn ZEER tevreden over het kontakt met de medewerker van het filiaal in Groningen, Winkelcentrum Paddepoel.
Duidelijke uitleg en korrekte benadering.
Aan te bevelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

28 July 2020, 15:29

2 jaar geleden contract afgesloten, na 20 maanden dat ik mag verlengen nieuwe toestel/ contract afgesloten, en na 21maanden wordt er opeen 197,- afgeschreven Zomaar, blijkt restand van oude contract in 1x hebben moeten betalen, zonder overleg zonder toestemming, kn niet terug gedraaid worden door jullie geven wel aan jullie fout, komen niet met oplossing alleen met betalingsregeling, het is al betaald, dus betaling regeling niet nodig, kom me eerder tegemoet!!
Na telefoon gesprek + dat ik langs ben gegaan zonder resultaat, ga ik me abbo nooit meer Verlengen bij Vodavone, en zal het zeker niet aanbevelen aan een vriend of collega, waar het kan zet ik mijn mening neer zodat mensen kunnen weten wat ze kunnen verwachten van jullie...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Larissa

24 July 2020, 07:37

Onlangs van 40GB per maand overgestapt naar 'Onbeperkt'. Niks onbeperkt. Je krijgt 5GB per dag en als dat op is (wat behoorlijk snel gaat) dan moet je het telkens aanvullen met 1GB. Je zou denken; dat gaat makkelijk. Nou niet dus! De MyVodafone App werkt NOOIT! Iedere avond zit ik met het probleem dat er storingen zijn, dat de app het gewoon niet doet of dat ik even tijdelijk geen MB's kan aanvullen. Wat een ouderwets en slecht systeem. Ik betaal 70,- per maand voor onder andere onbeperkt internet, dan hoor je dat ook zonder enige moeite te kunnen krijgen. Vodafone, jullie bieden een dienst aan maar niks ervan wordt waargemaakt. Zodra ik kan overstappen naar de concurrent ga ik dat zeker doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Karthik Balakrishnan

20 July 2020, 09:24

I have been with Vodafone for more than 5 year but with my recent interaction with Vodafone was terrible and broke my trust with them. They call them self as high tech network providers and for any service and maintenance they still rely on paper mails. With all the corona measures they have still follow the traditional paper email which never gets delivered. Now, I paid more than a month subscription with out a mobile device. I am going to terminate the connection as soon as possible and never step back on their network.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Allard

16 July 2020, 11:01

Na een paar maanden mijn rekening bekeken
Ipv 40 euro afschriften zie ik 97, 80, 104 euro
In 3 maanden 142 euro teveel betaald
Geen melding of vragen over gekregen.
Of dat het wel klopt... of dat ik er van af weet
Lag dus aan mijn internet verbruik.
(Wat helemaal niet veel geweest is naar mijn idee)
Als de afschriften erg hoog zijn vragen ze je niet na of je er van af weet...
Als mijn contract verloopt vertrek ik meteen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door rik

08 July 2020, 09:43

ivm een hypotheek moet ik de bkr vermelding van Vodafone kwijt. heb al 4x met Vodafone gebeld om de laatste 360 euro voor mijn telefoon te betalen maar dat kan bij hun niet sneller dan minimaal 5 werkdagen en daarna nog eens 5 werkdagen voor de bkr verwijderd is.... dat zijn 2 volle weken dat mijn hypotheek aanvraag stillegt! ik heb een verbouwing voor de boeg en die moet uit het bouwdepot komen van de nieuwe hypotheek. nu duurt en duurt het maar en de data van de verbouwingen, alle afspraken staan al omdat de hypotheek allang rond zou zijn, komen snel dichterbij. Dank je wel Vodafone voor jullie slechte service!!!!de bkr afd is niet telefonisch te benaderen (zeggen ze...) en enige medewerking kan je vergeten. Na afloop van mijn ab. (juni 2021) ben ik weg bij jullie!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door Calvin

07 July 2020, 14:16

Slechte service, niet bereid te helpen bij vragen. Krijgt enkel algemene antwoorden. Service is echt diep triest

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Vermeer

02 July 2020, 22:41

Ik ben zeker niet te vrede ben op dit moment niet berijdbaar met mijn bedrijf kan niet gebeld worden en kan ook niet bellen en ze weten niet eens wat er loos is heel slecht afgelopen weken wel 8 keer klantenservice gebeld heb me website ook maar aangepast en gezecht dat vodafone een storing heb

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Suzette

30 June 2020, 12:23

poosje geleden deed plotseling mijn interne antenne van huidig toestel het niet meer. Dus in Coronatijd dacht ik: moet toch bereikbaar blijven, laat ik mijn data verhogen. Bel ik de klantenservice: Bij de ene callmedewerker gold 10 Gieg voor 25,00. Maar ik moest er nog over nadenken, want voor mij een gigantische verhoging op maandlast. Belde ik de andere dag onder andere optie om het toch af te sluiten. Was het opeens 27,oo euro. Ik zei paar dagen geleden was het 25,00 euro. Dus ik weer erover nadenken. Ik weer terugbellen, onder de goede optie was het opeens weer 25,00 euro. maar meteen afgesloten natuurlijk.
Dus wat ter wereld zitten ze daar te doen bij Vodafone??????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,2

Review door Milou

25 June 2020, 20:13

** een bedrijf waar je op je knieën moet om klant te worden **

Beste Vodafone,

In deze tijd van ‘samen sterk staan’ laten jullie (nieuwe) klanten als een baksteen vallen. In deze tijd van tomeloze investeringen in dure CRM-systemen en innovaties met het doel om klanten zo vriendelijk en effectief mogelijk te kunnen helpen blijken jullie een inferieur bedrijf wat nog lang niet klaar is voor deze ontwikkelingen. Zelfs het nakomen van jullie telefonische afspraken blijkt al een brug te ver. Iemand die nog nadenkt over het overstappen van een vertrouwde aanbieder naar Vodafone, lieve medemens, hier een eerlijk advies: Doe maar niet. Hier is waarom:

Op Black Friday 2019 heb ik bij de Vodafone winkel in Waalwijk een mobiel abonnement afgesloten waarbij ik overstapte van een andere aanbieder. Snel zou mijn nummerbehoud goedgekeurd worden. Nog dezelfde dag kreeg ik een bericht van goedkeuring, binnen een aantal dagen werd ik overgesloten. Vandaag 25 juni 2020 bel ik nog steeds níet met Vodafone.

Na meerdere malen klantenservice te hebben gebeld, die mij vertelde dat er een case was aangemaakt, het inderdaad veel te lang duurde en ik ECHT deze week zou worden gebeld, helaas niets mogen vernemen. Iedere keer werd ik zeker 10 minuten in de wacht gezet omdat ze het e.e.a. moesten uitzoeken en zit ik nog steeds zonder resultaat. Een hele hoop loze beloftes, één grote puinhoop. Leuk detail: Na je eerste keer klantenservice te hebben gesproken krijg je een sms voor een beoordeling af te geven. Geef je daar een 1 omdat de afspraak niet is nagekomen, krijg je dit bericht de volgende keren niet meer. Dus in plaats van dat ze er iets mee doen, steken ze hun kop in het zand, als het moeilijk wordt is Vodafone nergens te bekennen.

Vodafone, zo complex is mijn ‘case’ (inmiddels 4 cases) toch helemaal niet? Jullie moeten een nummer oversluiten en een abonnement activeren? Oh, voor dat dezelfde vraag wéér komt, nee ik betaal nog niet. Ook werd mij steeds gevraagd; ‘maar heeft u het toestel wel al ontvangen?’ Vodafone kom op, het is toch schandalig dat jullie zelfs díe administratie niet bijhouden en klanten op hun blauwe ogen moeten geloven? Het gaat om toestellen van meer dan 700 euro..

Nadat jullie klantenservice niks opleverde het ook nog via de winkel geprobeerd, een dame daar belde met de backoffice en heeft een e-mail gestuurd, weer met dezelfde belofte (echt deze week).
Ik vroeg haar wat ik kon doen als ik niks zou horen, daarop vertelde ze me dat ze eigenlijk ook niets meer kon doen, dat ik dan maar weer moest terugkomen, om, jullie raden het al hé, weer een nieuwe e-mail te sturen.

Jullie laatste alleraardigste klantenservice medewerker excuseerde zich nog wel, dit is niet de manier waarop jullie werken, blijkt ook een farse. Ik heb haar verteld dat dit mijn laatste belletje was voor ik het via social media ging proberen, zo zie je maar, dat levert ook weer niks op.

Vodafone, bewijs me alsjeblieft dat jullie online beter omgaan met jullie Customer Service online dan fysiek en telefonisch, mijn vertrouwen in jullie organisatie ben ik echter helaas al volledig verloren.

Even kort, wat stoort me nu zo?
Jullie lokken klanten met ‘goeie deals’, op zich niets mis mee maar wel als er na het sluiten van een overeenkomst geen diensten worden geleverd! Bijna 8 maanden!! later is die goede deal namelijk niet meer zo heel goed, het toestel is verouderd en minder waard geworden. Maanden later laten jullie (en zelfs dat is niet waar) een abonnement in werking treden wat dan inmiddels z’n geld niet meer waard is.
Waar gaan we naartoe Vodafone? Jullie die over een jaar of 2 een rekening gaan sturen van een abonnement wat nooit betaald is? Terwijl de klant alles in z’n macht heeft gedaan om alsjeblieft klant te mogen worden en zijn afgenomen diensten te ontvangen? Echt te bizar voor woorden.

Gezien één van de partijen hun verplichtingen niet nakomt zal ik, mocht hier ook radio stilte blijven, het contract op mijn initiatief ontbinden en dus jullie in gebreken stellen.

Henk heeft op 5 mei 2020 een gelijke situatie verteld (telecomvergelijker.nl) blijkbaar is dit dus normaal voor dit bedrijf. Henk, I feel you.
Mark, April 2020 (ervaringen.nl) idem. I feel you too.

Vodafone, bedankt.

Ps. Er zou ook nog een simkaart worden geleverd, denk ik ook vergeten (kleinigheidje hou je toch)?

Pps. Voor de lezers, ik zou voor T-Mobile gaan, ik ook, als ik weer kon kiezen. Tot die tijd zit ik vast aan iets wat ik niet betaal, niet ontvang maar wat wel getekend boven mijn hoofd hangt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

20 June 2020, 20:31

Neem NOOIT zo'n familie Red Together abonnement! Al meer dan 10 jaar klant van Vodafone en sinds 6 jaar ook zakelijke klant aldaar. Op advies van Vodafone overgestapt naar Red Together wat mijn grote fout was. 1 groot drama, kosten buiten de bundel (terwijl we 100GB hadden). Ruime 6 maanden bezig geweest om het probleem op te lossen. Inmiddels opgelost maar gaan alle nummers nu weghalen en overstappen naar een andere provider. Dan maar afkopen want het vertrouwen is compleet weg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Anonieme gebruiker

16 June 2020, 16:54

op mijn account geen inzicht in facturen, slecht geregeld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Joemman

09 June 2020, 11:52

Meest slechte service

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Herman

08 June 2020, 17:22

Het leek een goed idee, red together met de familie. internetsnelheid ligt tussen 3 en de 10 mb per sec. na ca 20 keer met de klantenservice te hebben gebeld zeggen ze niets voor ons te kunnen doen. Heb van ellende het zooitje maar afgekocht voor ca 200 euro. Ook daarbij geen enkele medewerking. De mensen van de klantenservice zijn wel zeer vriendelijk. Maar doen of kunnen dus NIETS. . één groot drama van A tot Z.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

29 May 2020, 08:46

Bij Vodafone toestel besteld en abbonnement incl nummerbehoud op 1 mei, 1 maand opzegtermijn. Overstap is pas 17juni?! Gebeld naar Vodafone, ik moest Tele 2 bellen wamt lag aan hen. Tele2 gebeld en terugverwezen naar Vodafone, want zij hadden dit bericht 15mei pas binnengekregen. Uiteindelijk 6x over en weer gebeld; Vodafone weet niet waardoor het komt, maar ligt wel bij hen en tóch leggen ze de schuld bij Tele2, heel triest! En dan moet je abonnement bij je nieuwe provider nog beginnen...!!!
Oja het begon ook al met m’n geboortedatum die zij verkeerd hadden ingevuld, waar ik vervolgens zelf achteraan moest. Allemaal geregeld en gehoord dat het was aangepast. Bel ik een week later, kunnen ze me alsnog niet vinden in hun systeem ......lekker!?!?!?!?!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

26 May 2020, 13:47

Heb een sim only RED Unlimited abonnement genomen in de Vodafone winkel Zaandam. Prima geholpen. Heel klantvriendelijk. Nummerbehoud is ook vlekkenloos gegaan. Ook een top bereik en snelheid zoals je van Vodafone mag verwachten. Als ik een minpunt mag noemen dan is het dat de werknemer al automatisch van uit ging van een 2 jarig abonnement. Pas nadat ik aangaf dat ik een 1 jarig abonnement wou is het op 1 jaar gezet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Vedat

19 May 2020, 09:42

Erg onprofesioneel en klantonvriendelijk behandeld in Zaandam, dit terwijl de service juist altijd erg goed was.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door henkie

18 May 2020, 14:30

Na 5jaar klant te zijn bij Vodafone ben ik blij dat mijn contract eindigt per 21-02-2021.
Vodafone heeft overal wel een addertje onder t gras zitten.
Ik betaal 52,36 per maand. Bij Vodafone moet je rekenen op onverwachte kosten en mijn internetsnelheid is er wel minder op geworden.
Mijn abonnement heb ik vergelijkt met andere profiders, doe dit ook.
Vodafone is de duurste. Vergelijk eerst voordat u zich abonneert bij Vodafone.
Wat klantenservice moet u geluk hebben wie u treft


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Meriam

17 May 2020, 20:28

Wat een ongelooflijk slecht georganiseerd bedrijf

Ze doen Maar wat, geven Geen fouten toe
Maar lossen ze ook fout op met als gevolg een gigantische administratieve puinzooi waar ze zelf niets meer van begrijpen
En dan bel je maar weer met de puppy's van de klantenservice
Jong en afgericht om de klant van alles te beloven zoals bv terugbellen, het uitzoeken, een case aanmaken, een mailbevestiging te geven en weet ik.wat niet meer
Maar tuurlijk doen ze dat geen van allen
De volgende keer heb je toch weer een ander persoon aan de lijn dus het zal.hun een zorg zijn
Idem de leidinggevenden die blijkbaar ook niet opgewassen zijn voor hun taak en je zien als het zoveelste nummer

Administratief een grote puinhoop
Datums van abonnementen zijn verandert
Datums van toestelleningen zijn verandert
En als je vraagt ze naar originele datum terug te zetten kan dat niet want wettelijk mag een datum niet aangepast worden ( Ehmmmn dan zijn jullie dus wettelijk al 2x de fout ingegaan, maar dat zie ik verkeerd )
Nu moet ik er maar op vertrouwen dat het aan het eind helemaal goed gaat komen
Nou dat vertrouwen hebben jullie met je gepruts, valse beloftes, en slechte communicatie ( nog nooit zelf contact opgenomen als ze iets doen
250 euro afschrijven, wat niet klopte
En nog niet de moeite van een telefoontje of brief nemen goede communicatie voor een communicatie bedrijf ???? )
Tel de dagen af tot ik over kan stappen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Karaca

14 May 2020, 12:19

Hele slechte klanten service. Ik heb een vraagje gesteld 4 keer contact gehad 4 verschillende antwoorden gekregen.

Ze hebben bij klanten service jongeren gezet waarschijnlijk omdat goedkoop is. Die heel weinig kennis hebben en verkeerde informatie geven. Maar als ze zo doorgaan denk ik dat ze veel klanten gaan kwijtraken. Ik heb tenslotte gevraagd of ik met leidinggevende wil contract hebben. Heel erg gemeen on klant vriendelijk. Heeft klanten service opgehangen. Die recht heb je dus niet een bij vodafone klanten service!!!

Abonnement upgraden mag wel zonder kosten (van red essential naar red) en als je later wil (bv. na 3 maanden) abonnement naar huidige is er kosten aangebonden van €25,- euro.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Henk

05 May 2020, 13:09

Wat een k bedrijf.
Wij zijn Inmiddels al 2 maanden bezig om mijn schoonmoeder te laten overstappen naar Vodafone omdat wij zelf tevreden waren met Vodafone.
Ze wilde overstappen van simpel naar Vodafone met behoud van haar nummer.
Dit kon wel werd er gezegd en zou voor haar in orde worden gemaakt. Na een week er weer achter aan te hebben gebeld werd er gezegd dat er nog geen goedkeuring van simpel zou zijn geweest.
Wij simpel weer gebeld, dit was in orde zeide ze.
Dus ik ik weer Vodafone bellen.
Na verschillende mensen aan de telefoon te hebben gehad en wij 100x hetzelfde verhaal hebben verteld kunnen zij het nog niet rond maken.
Er leek schot in te komen toen de simkaart opgestuurd zou zijn. Dit bleek echter dat de simkaart het niet deed.
Na weer gebeld te hebben hadden ze doorgegeven dat ze het niet voor mekaar kregen en ze dus een simkaart zouden toesturen met een ander nummer voor nood.
Hardstikke leuk natuurlijk maar ze vergoeden niks.
Mevrouw mocht zelf de kosten betalen.
Uiteindelijk vandaag weer gebeld:
Het is project is blijven liggen.
Echt als ik ergens chagarijnig van wordt is het dit wel. En een stukje medeleven ho maar!!
Belachelijk wat een waardeloos bedrijf dit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door noha

29 April 2020, 23:14

niet goed niet eerlijk een duur

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nicole

03 April 2020, 07:12

Ontzettend slechte klantenservice. Ik wilde (na een actie van Vodafone-Ziggo) overstappen naar Vodafone, je zou toch zeggen dat ze daar enig moeite voor doen, maar nadat alles de 1e keer al verkeerd was ingevoerd heb ik daarover gebeld met Vodafone. Klantenservice beaamde dat er extra's waren aangesmeerd die niet nodig bleken, excuses daarvoor. Ik werd goed geholpen, en niet lang daarna kwam de postbezorger de simkaart brengen. Toen bleken ALLE gegevens, naam, paspoort, telefoonnummer, verkeerd zijn doorgegeven. Postbezorger weer terug met simkaart, ik moest zelf weer contact opnemen met Vodafone om het recht te zetten. Maar dit bleek een hopeloze poging. Slecht bereik, degene aan telefoon was onervaren en ik kwam hier niet verder. Al met al besloten om bij mijn eigen provider te blijven, daar word ik gewoon meteen geholpen. Wat een slechte service!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gert de Jong

30 March 2020, 08:51

Vandaag overgestapt naar een andere telefoonprovider.
Wat een verschrikkelijke en arrogante service , ik probeer al 2 maanden mijn (vrije) abonnement naar prepaid te wijzigen met nummerbehoud?
Dit wordt met smoesjes en technische smoesjes volledig tegengewerkt!
Als Vodafone zo met hun klanten omgaat vertrekken ze vanzelf!
Ik ben nu ook weg!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

08 March 2020, 18:54

Geef iedereen hier gelijk! Alle klachten kloppen letterlijk! VODAFONE BRENGT EXTRA IN REKENING. Regel jullie administratie en werk aan klantvriendelijkheid!!!!!! Heb al maaaanden geleden dat abbonement opgezegt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

08 March 2020, 13:23

Klantenservice om van te janken!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Al

07 March 2020, 14:52

Ik heb Zo ontzettend spijt van dat ik opverstapt Ben naar Vodafone. Zo irritant. AL die regels en zogenaamd extra's zijn alleen om meer geld te verdienen zonder Dat je weet. De Aap is waardeloos

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

07 March 2020, 11:05

45min staan te wachten wordt maar niet geholpen. Mensen na mij worden wel geholpen. Blijkt dat ik me aan had moeten melden bij de Vodafone winkel sneek. Vervolgens gaan ze stom staan te lachen. En wordt ik nog niet geholpen. Deze service van het personeel is gewoon een dikke aanfluiting, want die kreeg ik niet. 20 jaar was ik altijd zeer tevreden over de service van Vodafone. Dat is nu ver te zoeken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ties

06 March 2020, 18:53

Vodafone heeft me laatst een blijvende verdubbeling gegeven de cadeautjes eindigen niet

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door johan

04 March 2020, 11:53

op het moment dat je een toestel nog voor de laatste 2 maanden wilt afbetalen duurt het erg lang voordat je een mail van ze krijgt met de link hiervoor.... rekenen ze ong. wel 5 dagen voor... éé'n mailtje!!!!! schandalig, geen uitzonderingen niks...... Wel 45 minuten lang aan de telefoon hangen voor uitleg hierover.....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door JvB

22 February 2020, 11:57

NIET overstappen het is een grote bende. Klantenservice is onbetrouwbaar klachten of fouten van vodafone worden nooit netjes opgelost.
Je bent gewaarschuwd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Garfield

14 February 2020, 21:38

Ik krijg onterechte rekeningen over een abonnement wat opgezegd is. Eerst was het 30 euro nu hebben ze bedrag verdubbeld. Ze toveren een nummer uit de hoge hoed wat in 2007 al vervallen is. Op klachten wordt niet gereageerd! Ik raad iedereen Vodafone af. Deze provider heeft zijn administratie niet op orde.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Alexander

14 February 2020, 15:47

Mijn vriendin is zo klaar met Vodafone dat ik maar een review moet en wil schrijven. Ik za het kort houden aangezien we al drie maanden bezig zijn haar weg te krijgen bij Vodafone. Wij wilde alleen graag aan iedereen die nog geen klant is bij Vodafone zeggen; WORDT NOOIT KLANT BIJ VODAFONE!
Dit zal je veel stress en frustratie schelen, geloof me het is een rotzooitje daar! Nooit, nooit maar dan ook nooit overstappen naar Vodafone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Margriet Landru

12 February 2020, 17:56

Vodafone Nederland dank voor jullie waardeloze organisatie, service en samenwerking met chubb verzekeringen waardoor mijn verzekeringspolis ondanks meer dan 10 jaar altijd mijn verzekering maandelijks betaald te hebben - kwijt bleek te zijn. Top dat ik zelf overal achteraan kan gaan en niemand zich verantwoordelijk voelt binnen jullie organisatie wanneer je voor iets anders komt dan een nieuw abonnement of een toestel!
Geen enkele compensatie voor het feit dat ik zelf vier keer achter mijn zoekgeraakte verzekering kon gaan bellen, zelf voor een vervangend toestel moest zorgen omdat jullie het gevraagde vervangend toestelpakket niet hebben vastgelegd in mijn abonnement en ik nu nog eens minimaal twee weken op mijn mobiel kan wachten.
Oja .....en of ik nog even mijn eigen risico van 45 euro kan betalen wanneer ik ter zijner tijd mijn ‘goedkoop’ ophaal!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door lena

12 February 2020, 16:11

vriendelijke personeel en snel geholpen en de mesnen proberen je zo goed mogelijk te begrijpen en keurige mensen. :) Als er iemand onvriendelijk is dan zijn het wel de klanten sorry hoor. :

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door A.Bakker

10 February 2020, 16:22

Klantenserivice slaat helaas nergens op, kan mijn eigen nummer niet eens op een andere rekeningnummer zetten ivm een andere contracthouder, de een zegt spreek een wachtwoord af en volgens de ander kan het dan weer niet, alsof ze maar gewoon dingen verzinnen. inmiddels al meer dan 5 jaar klant en bij elke abbo begint het gezeik opnieuw, erg ontevreden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Osato

07 February 2020, 07:59

Ik ben langer dan 6 jaar klant bij vodadone , sterkste nog ik heb er 2 abonementen lopen , 1 simkaart gebruik ik niet meer dus ik wou onderhandelen om 1 af te kopen . Geen onderhandeling onmogelijk bij dit bedrijf .ik heb alles altijd keurig betaald . Dit bedrijf is absoluut geen aanrader . Mederwerkers totaal niet vriendelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Eline

04 February 2020, 10:13

Wat een slecht bedrijf. je word van het kastje naar de muur gestuurd! En komen niet met een oplossing

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Frits

31 January 2020, 10:02

Ondanks bel me niet register, blijft deze ongevraagd bellen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jeff

27 January 2020, 16:52

Waardeloze klantenservice. Extra betalen door administratieve dwalingen van hun kant. Bij contact met de klantenservice bleek er niks mogelijk en luisteren ze totaal niet naar het verhaal.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jiftach

25 January 2020, 10:42

best interessant,

Brief gekregen van onze Vodafone... geachte bla bla bla...
In 2018 zijn de toestel kosten niet afgeschreven ... bla bla bla... wij gaan dit met 38€ p/m incasseren .

Mmm nieuw contract inmiddels jaar van kracht overzicht ?
Duidelijke uitleg ?

Dus dan maar bellen.... goede morgen dit dat zus zo ... brief voor gelezen.. antwoord: ja zo werkt dat bij Vodafone... ( interessant) u weet dat ik een nieuwe abbo heb en dat dit niet word geaccepteerd.
Ja u kunt een klacht invullen op de pagina ...

Wat zegt u jullie doen het toch fout als ik moet verlengen dan kunnen jullie me tel nummer smetteloos vinden en dit is een brief zonder datum en of hand tekening ..... ja wat wilt u dat ik die meneer.

en toen hing ik maar op want ik zei al dit accepteren doe ik niet.
wel staat er een nummer op met
U kunt met dit nummer een regeling treffen... wat wie hoe ik een regeling treffen of is het nu Vodafone die dit zou moeten doen.

Dus maar eerst mijn complete overzicht opvragen en dan bezwaar aantekenen.
Dan over een jaar beide abonnementen opzeggen en nooit meer terug.

wat is dit een speeltuin zeg ze weten er een mooie draai aan te geven maar helaas.
Niet mijn fout en ook is het contract inmiddels ruim een jaar verbroken.
Nee niet te beroerd om te betalen maar de manier waar op het gaat is voor mij de manier om mijn hakken in het zand te zetten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door anoniem

23 January 2020, 16:16

Geen aanrader vodafone, je kan er helemaal niks mee. een iphone Xr besteld met nummerbehoud. Heb nu al 2 maanden mijn telefoon maar het nummerbehoud is nog niet in orde.
Klantenservice weet niet wat te doen en doet maar iets. Zit nu nog steeds met het zelfde probleem als toen ik hem kocht. Heel vervelend heb er ook geen vertrouwen in dat het nog goed komt! Super bedankt vodafone!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ed

21 January 2020, 19:30

Dus abonnement niet opzeggen, maar ongedaan maken wegens wanprestatie.
En.... Consumentenbond doe er wat aan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ed Wijnants

21 January 2020, 19:16

Wat ons overkomt bij Vodafone grenst aan het ongelooflijke. Wat waren wij jarenlang tevreden over KPN. Door de ziggo reclame om gebruik te maken van hun samenwerking met Vodafone zagen wij aanleiding om over te stappen. Zeg erin te trappen. Wij kopen twee iphones11 en zitten nu twee dagen zonder telefoon na de wisseling van de simkaarten. Ondeskundig personeel weet de kwestie niet op te lossen. Communicatie is hen vreemd. Zelfs geen e-mailtje of andere berichtgeving.uit reviews lees ik dat mensen met gelijke problemen zelfs 16 dagen zonder telefoon zitten. Terug naar Het deskundige en vriendelijke KPN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Garfield

20 January 2020, 19:56

Bij Vodafone een klacht ingediend. Deze wordt in behandeling genomen en binnen 10 dagen zou er een antwoord komen. Niet dus. Bij Vodafone wordt je dus niet serieus genomen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door jack

20 January 2020, 13:23

Naar aanleiding van een goede deal van Vodafone twee abonnementen met één mobieltje afgesloten. Hiervoor de dekkingskaart bekeken en contact gehad met Vodafone over de dekking. (Egmond) Na kort onderzoek was goed. Uit ervaring in Amsterdam en Haarlem was dit niet goed.
De sim only kwam als eerste binnen en toen bleek dat de dekking erg slecht was. Er stonden veelal zendmasten voor de frequentie 900 die niet zo goed was als de 1200. De 900 zit al snel vol met klanten van Vodafone en andere die leunen op hetzelfde netwerk. Maar door de uitrol van het 5G netwerk worden er geen 900 of 1200 zendmasten bijgeplaatst.

Dus je hebt het te doen met wat ze hebben tot de uitrol van het 5G netwerk voltooid is.

Na contact te hebben gehad kon ik de sim only makkelijk stopzetten omdat het maandelijks opzegbaar was. Voor het mobiele abonnement moest ik de telefoon inleveren alvorens het opgezegd kon worden. Dit gedaan bij een winkel van de club en toen bleek dat ik eerst moest wachten tot de telefoon binnen was gekomen bij Vodafone. Ik kon dus niet eerder opzeggen en mijn nummer werd nog steeds vastgehouden door Vodafone. Dus mijn mobiel was binnen gekomen bij hun en toen moest er eerst een case aangemaakt worden voor opzegging? Waarom kan dat niet eerder dan? Mijn nummer kon dus nog steeds niet terug gegeven worden. Dit zou weer enkele dagen duren dus eind vd week weer gebeld. De case was nog niet aangemaakt..maar nu wel en het zou nu echt bijna opgezegd zijn. Het kon max tien dagen duren!!
Behalve de procedure die enorm lang duurt is ook het klant contact irritant: je wordt doorgezet naar een andere medewerker zonder dat je het weet, je moet telkens opnieuw uitleggen waarom je belt en de medewerkers doen aannames en beloftes die niet waar zijn. Er wordt gezegd dat je niet kan opzeggen, dat de vorige medewerkster het niet snapt, dat de winkel al een case had kunnen aanmaken, etc etc. Kort na het klant contact krijg je dan een mailtje over de tevredenheid van het gesprek. Je bent dan nog tevreden maar als blijkt dat er gelogen is over de afhandeling en procedure ben je weer enkele dagen verder en kom je toch niet meer erop terug bij die medewerker. Die heeft dan een goede score. EN als je elkaar toch weer treft is het me gebeurt dat er gewoon opgehangen wordt!! Het zou verfilmt moeten worden :(

Lang verhaal kort: opzeggen duurt eeuwen en tot die tijd kan je niets als je je nummer wilt behouden. Tot op heden heb ik nog geen nummer terug voor een nieuwe aanvraag bij een andere provider (KPN)
NEEM GEEN VODAFONE OMDAT HET EEN SLECHT NETWERK EN KLANTENSERVICE HEEFT EN BESPAAR JEZELF DE FRUSTRATIE

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ricardo Hein

19 January 2020, 10:41

Don't buy Vodafone SIM if you intend to travel outside nl. It simply doesn't work, I went to the UK, and it didn't work. I did everything possible but it didn't connect to the Vodafone UK network. , I was told that it is a different company. I went to Germany, the same. I called klantenservice numerous times and they tried and apn, network connections, etc, it never worked outside nl. It is a big blunder.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Anonieme gebruiker

14 January 2020, 08:58

Een klacht gestuurd Consumer - Vraag over Klacht [Incident: 191221-000136] . Binnen 5 werkdagen een antw. Vandaag 14 jan maar eens gaan chatten met Olga omdat nog steeds geen antw. De overeenkomst afgesloten op 2-11-2017 waarvan ik een hardkopie heb zou volgens Olga pas ingegaan zie in 03-2018 waardoor ik langer betaal aan het toestel. Zelfs krijg ik emails dat de overeenkomst is afgelopen per 2-11-2017. Hierna sluit Olga onprofessioneel het gesprek terwijl ik nog aan typen was.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Judith van Eck

04 January 2020, 22:09

Telefoon abonnement opgezegd. Evengoed wordt er geld afgeschreven van de bankrekening. Natuurlijk gestorneerd, krijg aanmaning en nog een aanmaning. Via mail een klacht ingediend, geen antwoord hierop. Tot een brief van schimmige stichting Preventel. Vodafone heeft me gewoon geregistreerd zonder waarschuwing en zonder antwoord op mail. Via Facebook geprobeerd op te lossen, die medewerkers willen niet meewerken en niks oplossen. Er zou nog een 2e mij onbekend nummer op dit abonnement zijn, doe tovert Vodafone uit de hoge hoed om mij geld afhandig te maken. Een zeer slechte service van deze provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

02 January 2020, 11:57

Slechte service, altijd wel wat met het internet. Heb vaak genoeg mee gemaakt dat ze ineens wat in mijn abbonement veranderen. Slecht geregeld zooitje!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anoniem

30 December 2019, 14:48

Een bijna gloednieuwe iPhone 7 van een jaar oud (zonder krassen of deuken) verkocht bij Vodafone, online waarde van zo’n toestel is nog dik 150 euro en Vodafone gaf ons €42. Onvriendelijk als de pest, discussie voeren, blijkt ineens dat ze je nooit de echte waarde van je toestel betalen, maar wat zíj vinden dat je ervoor mág krijgen. Heb hun verteld dat het bij een andere provider meer zou opleveren, kreeg een korte ‘dan ga je toch daar naartoe’ terug van personeel. Toch maar verkocht voor een flutprijs, hartstikke zonde en zal meteen overstappen naar een andere provider. Gatver.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gedupeerde

28 December 2019, 11:59

Waardeloze services en geen oplossing voor mijn probleem. Begin november gebeld dat ik zeer slechte ontvangst had met mijn mobiel. Meerdere pogingen om met Vodafone te bellen werden verbroken ivm de slechte ontvangst. Laat dat nu bet ook het probleem zijn. Halverwege november was de ontvangst met mijn mobiel zo slecht dat ik alleen nog maar met mijn vaste telefoon kon bellen, maar toch werd er iedere maand 37 euro afgeschreven. Misschien wel 25 keer contact gehad met Vodafone, vele uren mijn klachten steeds maar aan andere medewerkers uitgelegd. Ook via mail klacht ingediend. Na onderzoek en testen bij de mast kreeg ik het bericht dat er geen problemen waren met de buitendekking. Wb de binnendekking konden ze geen garantie geven. Advies was via 4G of met WiFi bellen. Nu heb ik helaas geen stabiele WiFi in huis en bel ik al via 4G, maar de ontvangst blijft beroerd. Probleem werd dus bij Ziggo neergelegd. Ook met Ziggo gebeld, maar zij kunnen mij ook niet verder helpen. Op papier klopt alles. Ook mijn kinderen bellen hoofdzakelijk buitenshuis en dan zie ik ze op verschillende plekken in de tuin staan om ontvangst te hebben. Op de site van Vodafone is te zien dat de wijk waar ik in woon geen dekking heeft. Toch zeggen ze dat de dekking goed is. Moet mijn abonnement helemaal uitzitten of alles in 1 keer afbetalen... Dan kan ik naar een andere provider.... Te triest voor woorden... Wat een waardeloze profider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

21 December 2019, 14:44

Waardeloze klantenservice.

Duurt uren voordat je iemand aan de lijn krijgt. Je moet drie keer het hele menu doorlopen met dezelfde vragen die je al lang hebt ingevuld. Vervolgens ging de telefoon dan eindelijk over om een medewerker aan de lijn te krijgen. Wordt er opgehangen, top service Vodafone. Ga zo door!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door William

21 December 2019, 09:24

Verschrikkelijke provider. Onvriendelijk, kappen het gesprek af, geen rekening met de klant houden. Bellen is niet mogelijk, leidinggevende spreken is niet mogelijk, kosten in rekening brengen die niet horen en waarvan het maanden duurt voordat je antwoord krijgt na 14x bellen en 17x berichten. Erg brutaal en je word door de werknemers uitgelachen aan de telefoon. Niet verplaatsen in de klant. Gauw weg bij Vodafone ????????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

18 December 2019, 09:04

wat een zooitje moet het daar zijn zeg!!!!

ruim een uur in de wacht gestaan

krijg je iemand aan de telefoon wordt je weer in de wacht gezet

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door gedupeerde Vodafone klant

16 December 2019, 22:44

Vodafone: WAARDELOOS!!!!!!
Begin dec. zou mijn mobiele contract ingaan (met nummer behoud, einde contract T-mobile 1 dec.).
Contractbevestiging en simkaart is me al in oktober door Vodafone toegestuurd.
Na 20 jaar trouwe abonnee van T-mobile koos ik voor Vodafone (partner van Ziggo), omdat ik al een internet en tv-abonnement heb van Ziggo en omdat ik al 8 jaar slecht mobiel bereik (alleen) thuis heb met T-mobile (en laatstgenoemde zal het bereik hier nooit verbeteren, dus was er wel klaar mee).
Vodafone schreef me dat zodra mijn abonnement met T-mobile zou stoppen, 1 dec., ik een Vodafone-sms zou ontvangen als hun simkaart in werking zou zijn en ik die dan in mijn mobiel kon plaatsen. Maar... de sms kwam maar niet. Dus contact opgenomen met Vodafone.... en weer tevergeefs gewacht. Nog een keer contact gezocht en die medewerkster maakte zich drukker om mijn voornemen als dat men weer niets zou doen, ik een recensie zou plaatsen.
Ik ben nu 16 dagen verder en wacht nog steeds op de activerings sms van Vodafone (de simkaart net nog geprobeerd en die doet niets)... ondertussen is mijn abonnement van T-mobile beëindigd, betaal ik nu de volle mep voor mijn mobielverbruik door nog langer de simkaart van T-mobile (zonder abonnement) te moeten gebruiken en heeft Vodafone er nop aan gedaan om mijn abonnement te activeren: kortom, Vodafone komt haar verpichting niet na en blijft in gebreke!!!
Eens kijken of/hoe prutser Vodafone na deze recensie (wel?) in actie komt!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

13 December 2019, 12:57

Vriendelijk personeel en keurig geholpen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door M kuyp

12 December 2019, 10:56

Hele slechte provider, niks klopt er bij hun
Van administratie tot de rekeningen
Ik ben erg blij dat ik vanaf februari 2020 van ze af ben
Iedere afdeling werkt langs elkaar heen
BELACHELIJK
En de meesten zijn niet klantvriendelijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Mike

11 December 2019, 20:02

Al jaren klant bij Vodafone en eigelijk naar tevredenheid. In juli dan ook het contract verlengd. Vanaf dat moment krijg ik onjuiste facturen doordat mijn databundel niet gekoppeld blijkt te zijn aan mijn abonnement, hierdoor internet ik dus vanaf mb 1 buiten mijn bundel. Inmiddels dus al 4 maanden elke maand gebeld naar de klantenservice a gemiddeld 45 minuten. En afgelopen periode meerdere malen per week. Ook duidelijk gemaakt dat ik geen cent meer betaal alvorens er een oplossing komt en ik een fatsoenlijke compensatie krijg voor de inmiddels 10 uur bestede tijd. Gevolg is dat ik dus al meer dan een week of niet kan bellen of geen internet heb. Hoor en zie geen enkele reactie vanuit Vodafone en als ik zelf nog maar eens bel roepen ze, ik kan er niks aan doen het is iets technisch en moet in Duitsland opgelost worden. Mijn besluit is een andere provider gaan zoeken daar een abonnement afsluiten en Vodafone nooit meer een cent betalen. Als Vodafone een incassoprocedure start, dan mag de rechter hierover oordelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door J. van Reenen-Smit

10 December 2019, 14:58

Sinds hedenmorgen met Vodafone in contact , omdat wij met ons beider mobile telefoon geen verbinding kunnen krijgen.
Na vele pogingen telefonisch met de landlijn via Vodafone een oplossing te vinden hebben wij het opgegeven.
Nu verwijzen zij ons naar een Vodafone winkel, die twintig kilometer verderop zijn . Waarom niet een oplossing via internet geboden ?????
Het is wel toevallig , dat wet via alle twee onze toestellen met een verschillend telefoonnummer geen verbinding krijgen.
dd. 10 december 2019

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Giny van der Heide

09 December 2019, 20:44

Waardeloze service!
Ongeveer 4 maanden geleden abonnement verlengd..
Net na de verlenging kwam er een huisje in de binnenstad op ons pad en waren er plannen om te verhuizen.
Na wat geïnformeerd te hebben bij mensen die we kennen in de binnenstad, bleek dat vodafone daar waardeloze verbinding te hebben.
Klantenservice gebeld met deze info en gevraagd hoe te handelen, en of ik kosteloos over kon stappen na een andere provider...
Als ik een testje zou doen op de vodafone site om de verbinding de controleren, en bleek dat ik slechte verbinding zou hebben, dan zou ik zonder problemen over kunnen stappen naar een andere provider.
Dit gedaan, bleek idd slechte verbinding, toch nog maar even de klantenservice gebeld om nogmaals te checken of ik kosteloos over kon stappen.
Ook dit keer verzekerde ze mij dat dit probleemloos zou kunnen.
Aldus een nieuw abbonnement bij een andere provider afgesloten met uitstekende service en vooral bereik!
Na een paar weken werd er tot mijn grote schrik een bedrag van 825 euro van onze rekening afgeschreven! Gelijk gebeld...lees eindeloos verhaal voordat je iemand aan de lijn hebt die je te woord staat! Excuses van de medewerker, had begrip, maar kon niets anders doen dan een klacht indienen. klacht ingediend en antwoord gekregen dat de zaak gesloten was.... verder geen tekst en uitleg... ik ging ervan uit dat de zaak afgesloten was en dat ik me er verder geen zorgen meer over hoefde te maken.

Na een paar drukke weken, wonen we nu met veel plezier in de binnenstad van Elburg. Krijg ik tot mijn grote spijt weer een brief dat we het geld over moeten maken anders volgt er een boete. in de veronderstellling dat er een vergissing is gemaakt, dat het nog in het systeem stond, gelijk weer gebeld... lees weer eindeloos verhaal voordat je iemand aan de lijn hebt... weer alle begrip, maar ze konden niks voor mij doen... argument, stond niks vermeld in het systeem, dus ik moet gewoon betalen... zoals je zult begrijpen heb ik gezegd dat ik het hier niet mee eens ben, en ook op z,n zachts gezegd nog amused!! weer alle begrip, maar met andere woorden, zoek het maar uit, u heeft geen bewijs dat het u toegezegd is dat u probleemloos over kan stappen naar een andere provider....
ik als klant ga ervan uit, dat als je de klantenservice belt om advies en ze geven je mondeling toe hier geen problemen mee te krijgen, dat je hierop vertrouwd en goed komt.... moet je dan tegenwoordig alles op gaan nemen of zwart op wit vast laten leggen!???
Ik ben echt kwaad, maar voel me vooral ook machteloos!
We zijn nu bezig met DAS rechtsbijstand, hopelijk kunnen ze mij hierbij helpen!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door John

09 December 2019, 09:56

Wat een slechte klantenservice heeft vodafoon. Vandaag bijna 2 uur bezig geweest om een abonnement te beëindigen. Daarnaast had men ook nog eens de fout gemaakt om het toestelbedrag niet te incasseren hier kwam men na 20 maanden is achter, dan weet je gelijk hoe goed hun administratie is. Sorry hoor vodafoon maar jullie als organisatie met jullie klanten om gaan dit kan echt niet. Helaas kon ik niet minder geven als 1 punt want ook die verdienen jullie eigenlijk niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Klaas

08 December 2019, 14:03

Na lange tijd overgestapt van T-Mobile naar Vodafone met drie zakelijke abonnementen. Hebben een van de nummers moeten blokkeren i.v.m. met een vermeende diefstal, maar de telefoon is teruggevonden. Normaal zou dit geen probleem moeten zijn, maar de software van Vodafone bleek een "bug" te hebben, aldus een medewerker. Ondertussen is het nummer ZES dagen uit de lucht en het enige dat de helpdesk zegt is dat we moeten wachten. Ze spreken over een compensatie, maar daar hebben we niets aan. Schande Vodafone en spijt dat we naar jullie zijn overgestapt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door J.E

06 December 2019, 11:16

Mijn moeder is 73 jaar en had een probleem met het geluid van haar telefoon. Ze vroeg om hulp bij de winkel van VODAFONE in Groningen( paddepoel) De jongen in de winkel wilde haar niet helpen omdat ze een abonnement heeft bij een andere provider.
De KPN heeft een vestiging helemaal aan de andere kant van de stad maar dat maakte hem niets uit en stuurde mijn moeder zo weg.
Beseft deze jongen niet dat als hij iemand vriendelijk en beleefd helpt dat mijn moeder misschien zou kunnen overstappen naar vodafone?????
Het was een kwestie van een halve minuut en het probleem was al verholpen.
Echt heel heel heel slecht van Vodafone en hele slechte reclame!!!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jet

29 November 2019, 16:13

Waardeloze service zowel aan de telefoon als in de winkel. Na een uur reistijd en bijna een uur wachten in de winkel blijkt het beloofde toestel niet voorradig. Dit ondanks beloftes aan de telefoon. Het zou zeker in de winkel op voorraad zijn. Waardeloos . Nu weer een uur terug reizen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Vd velde

26 November 2019, 15:04

Nooit meer Vodafone, jaren klant geweest maar het laatste jaar zeer slechte ervaringen! Zomaar diensten afgesloten zonder mijn toestemming, en bij een vergissing van mijn kant 320 euro boete.. maar totaal niet meedenken.. ook niet na 10 jaar klant geweest te zijn

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Puck

22 November 2019, 12:07

Vandaag heb ik contact gehad met de klantenservice (claudia) en ben ik heel vriendelijk geholpen tot mijn vraag over mijn contract beantwoord was. Het was een snelle service en ze was erg behulpzaam.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Gajes

22 November 2019, 11:56

Vodafone zeer slecht in het oplossen van hun eigen fouten ik wilde overstappen van t-mobile naar vodafone omdat ik ook ziggo heb had ik het maar nooit geprobeerd wat een ellende verkeerde telefoon bij het contract geen nummerbehoud verkeerde bankrekeningnummer op een gegeven moment 3 contracten op mijn naam door hun toedoen ben nu al een dikke maand bezig om die rotzooi van mijn naam te krijgen maar er blijven rekeningen binnen komen via de chat alles uitgelegd en het enige wat je te horen krijgt is "waar mensen werken worden fouten gemaakt" ze hebben nog niet 1 keer naar mijn gegevens gevraagd om het probleem op te lossen dus als ik je iets mag aanraden mensen GA NOOIT OVERSTAPPEN NAAR VODAFONE het scheelt je een hoop ellende en het is nog eens een duurdere provider ook want de telefoon die ik heb is bij mijn oude provider 125 euro goedkoper als bij Vodafone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

19 November 2019, 14:32

Gewoon niet reageren op klachten, pfffff
Echt heel slecht!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Denise

09 November 2019, 08:01

Waardeloze service. Tot 5 keer moeten bellen voor het opzeggen van een verzekering. Al met al heeft het een jaar geduurd voordat de verzekering gecrediteerd kon worden. Meerdere telefoontjes en brief voor moeten sturen. Het lijkt mij een alledaagse taak maar blijkbaar wordt dit gezien als hoger wiskunde. Als compensatie worden er eenmalig extra gb aangeboden. Die mag je wel houden. Belachelijk! Jullie zijn een klant kwijt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Lucas

07 November 2019, 10:23

Grootste oplichters op het gebied van mobiele telefonie in Nederland. Door onvolledige en onjuiste informatie, verkregen van de klantenservice van Vodafone over het annuleren van een verlenging, nu een torenhoge afkoopsom. Daarnaast zijn de abonnementsprijzen belachelijk duur in vergelijking met andere providers. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat hun klantenbestand massaal terugloopt; mensen hebben geen zin om opgelicht te worden..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Meriam Molenaar

07 November 2019, 07:49

De dekking in het gebied waar ik woon is gewoon slecht
Soms is de enigste plaats waar ik ongestoord kan bellen in de hoek van de keuken

Klantenservice is echt beneden pijl en luisteren niet naar je verhaal en doen Maar wat, beloven van alles maar komen de beloftes niet waar, uiteindelijk krijg je bij de volgende klacht toch weer een andere telefoon miep die het ook niet intressert en waar je weer een uur je hele verhaal mag doen eer ze het begrijpen, excuses aanbieden, beloftes doen en ach nakomen hoeft niet want wat maakt het hun uit of je een probleem hebt
Contact opnemen met de klantenservice is moeizaam
Wat ik begrijp als ze zulke stomme fouten maken en ze niet oplossen
Mails worden niet beantwoord
Whatsapp en telefonisch ben ik van de 11 x contact opnemen Maar 2x teruggebeld
Op mails van Vodafone zelf kun je niet reageren
Op Facebook willen ze alleen maar dat je hun een pb stuurt zodat ze hun gepruts niet online hoeven te laten zien

Administratie doet Maar wat zonder overleg
Vergeet van alles
Past datums van contracten ongevraagd aan
Schrijft ongevraagd grote sommen geld af ( onterecht )
Op verzoek de datum terug te zetten krijg je doorgegeven dat dat niet mogelijk is ( beetje vreemd als jullie het zelf in eerste instantie zelf wel doen zonder mijn toestemming )
Ze weten zelf niet hoe het op te lossen
Maar zelf contact opnemen is blijkbaar iets wat ze niet kunnen
Je zou toch met de billen bloot moeten en moeten toegeven dat je zelf fouten hebt gemaakt
Nee die stomme klanten moeten maar gewoon betalen en we zien wel of we hun geld terugstorten beleid is hier hoog aanwezig
Echt beneden pijl de service van Vodafone
Niet voor niets scoren ze overal laag in vergelijking tot andere mobiele providers
Helaas betaal ik niet voor iets wat niet klopt en word dit een gevalletje geschillencommissie ben ik bang
Communiceren op wat voor manier ook is namelijk erg moeizaam, lastig contact te krijgen en al helemaal niet met iemand die ook daadwerkelijk meer mag dan excuses maken en dus iets kan oplossen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Anonieme gebruiker

04 November 2019, 16:25

Ik ben heel tevreden met de klantenservice. Ze reageren snel, geven duidelijk en uitgebreid op je vragen en zijn heel vriendelijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door J van Delft

03 November 2019, 19:46

Sinds augustus me abonnement veranderd naar red together.
Tenminste geprobeerd, nog steeds niet gelukt door een fout van vodafone.
Ze hadden die dag een storing dus ze zei ik verleng je oude abonnement eerst wel.
Als je dan na een paar dagen belt kun je het alsnog om zetten.
Nu ben ik al drie maanden bezig om het als nog om te zetten maar geen succes.
Ze zeggen als iets eenmaal in het systeem staat kunnen we het niet meer veranderen.
Dus ik heb twee familie leden die bij onder dat zelfde red together willen bellen.
En zij hebben hun oude abonnement al aangepast.
Maar die hebben nu ook geen data meer.

Kortom vodafone bedankt voor de service
(En de fijne uren bellen met jullie klanten service)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Cin

23 October 2019, 13:20

Sinds juni over gegaan van kpn naar vodaphone. Met kpn heb ik nooit problemen gehad en met vodaphone alleen maar. Zeer slecht bereik thuis. Mensen kunnen mij niet bereiken dus hierover meerdere klachten ingediend. Krijg alleen de reactie van vodaphone dat ze binnen nooit dekking kunnen garanderen. Vodaphone komt niet met een andere oplossing of coulance voor het ongemak. Ik betaal nu voor iets wat ik dus eigenlijk niet kan gebruiken. Zodra mijn abbonement afgelopen is stap ik weer over naar het fijne kpn. Nooit meer vodaphone voor mij en ik raad ook iedereen af om vodaphone te nemen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door KEES van keulen

22 October 2019, 20:07

De rekeningen zijn plots 7x zo hoog na bijna 20 jaar Vodafone. al maanden geleden zou dit opgelost worden.
Op het moment van nieuwe maand al je gb in 1 dag op en dan begint het gelazer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Khalid

20 October 2019, 08:47

Zeer slechte medewerkers,slechte communicatie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

17 October 2019, 14:16

Al weken zijn we (mijn vriend en ik) bezig om een gezamenlijk Red Together abonnement te nemen. Hierbij is ALLES mis gegaan. Dagenlang niet bereikbaar, telefoonnummers die niet of verkeerd overgezet worden, dure telefoons die twee keer in rekening worden gebracht, dagenlang moeten wachten op bijna 1000 euro die terugbetaald.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Luuk

15 October 2019, 22:02

Schandalig slechte dekking voor 3 en 4G. Bijna elke keer dat ik m'n telefoon uit m'n broekzak haal zit ik weer op edge. Dit had ik echt nooit bij Tele2. Stap graag over maar zit natuurlijk aan een contract vast. Ook opzetten van een gesprek en gespreks kwaliteit is om te huilen. Bagger provider!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,2

Review door Marjolein Langbroek

12 October 2019, 07:29

Via Belsimpel abonnement plus toestel aangeschaft en na 4 dagen geannulleerd. Verkeerd contract toegestuurd, na 23 x bellen geen helderheid van Vodafone dus hele boel gecanceld. Toestel dat Belsimpel zou leveren aan Belsimpel winkel in Rdam is door Belsimpel weer terug gestuurd naar hoofdkantoor Belsimpel. Tot zover ging het goed. Via Belsimpel tot 2 x toe bevestiging per mail ontvangen dat bestelling EN abonnement waren geannuleerd.
Voor alle zekerheid nog met Vodafone gebeld. Die bevestigde dat alles was gecancelled. En toen begon de ellende. Krijg ik na 1 mnd sms dat mn rekening klaar staat op mn Vodafone account. Huh? Die blijk ik volgens Vodafone niet te hebben. Maar wel een rekening van ruim 43 euro. Die wordt volgens een medewerker gecrediteerd. Maar abo kunnen ze niet beeindigen. Het toestel is volgens Vodafone niet teruggestuurd naar Belsimpel. In het systeem van Vodafone is het toestel gestuurd naar de Waagstraat in Groningen. Dat is het kantoor van Belsimpel!!!

Wederom 3 uur in de wacht, 2 x medewerker sproken, senior er bij, die snapte er ook niks van. Case aangemaakt, ik moest zelf Belsimpel bellen.dat gedaan, die gaan nu Vodafone bellen. Wat een prutsers bij Vodafone. Men adviseerde me via de website een klacht in te dienen. Dat heb ik gedaan. Alleen al voor alle stress, telefoonkosten, geduld verwacht ik een enorm excuus en een bloemetje van Vodafone. En dus nooit aan beginnen. Ik blijf wel bij Robin Mobile....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bob van Beek

10 October 2019, 22:35


Onderstaande klacht gedaan bij Vodafone op 22 september gelukkig kreeg ik het antwoord op 09 oktober dat ik 28 euro korting kreeg op mijn abonnement. Volgens mij moet Vodafone nog een hoop leren van hun samenwerking met Ziggo maar mij krijgen ze nooit meer als klant na dit abonnement.

Op 16 augustus heb ik mij bij de Vodafone winkel in Den Helder gemeld voor een abonnement met toestel. Ik werd daar vriendelijk geholpen maar het nummerbehoud werkte niet bij het aanvragen. Mijn vorige provider was BEN. Toen er na enkele dagen nog niets op gang kwam werd ik online "geholpen" door uw service dienst. Ik legde alles uit en vertelde ook dat het systeem in de winkel bij Vodafone net werkte en ik zodoende niet verder kwam. Ik moest het contract annuleren en online alles opnieuw aanvragen. Ik vertelde van de email die ik van BEN had gekregen en van een contract dat ik had afgekocht en toestemming voor had gekregen. Ook vermeldde ik dat er in de email stond dat er een vermelding moest worden toegevoegd met de bijzonderheid ; klant mag eerder weg. Met deze uitleg heb ik meerdere malen contact gehad met uw ledenservice en status order afdeling. Vele malen werd ik door uw medewerkers verteld dat dit niet de procedure was, dat ik contact moest opnemen met BEN, dat ik nog een paar dagen moest wachten enz. Het was een en al narigheid. Uw personeel voelde met mij mee dat het niet kon, zo lang moest duren of kwam met de uitspraak "ik zou het allang hebben opgegeven". Ik denk dat ik ruim 10-15 uur aan de telefoon heb doorgebracht met Vodafone en BEN om uiteindelijk iemand aan de lijn te krijgen die ook met de verkeerde informatie kwam maar de tijd nam om goed naar mijn verhaal te luisteren en mij de gelegenheid gaf om letterlijk naar mijn email te luisteren die ik had gekregen van BEN. Eindelijk had ik 3 dagen later nummerbehoud en kon ik mijn toestel meekrijgen. Nu zou ik eindelijk kunnen overgaan binnen enkele dagen naar mijn nieuwe provider Vodafone, dacht ik. Ook nu heb ik wederom moeten bellen met Vodafone waarom dit na een week nog niet gebeurd was. Wederom was er iets fout gegaan. Kwam omdat mijn contract niet was afgekocht volgens uw medewerker en wederom was die weer zo "vol"van zijn eigen kennis dat hij niet verder wou luisteren of kijken wat er nu echt fout ging. Daarna weer een medewerker gebeld van status order en die kwam met hetzelfde verhaal maar wou echter wel bij zijn "manager"informeren wat er mis was gegaan. Een uur later had ik de mail van Vodafone dat ik de 18e september zou overgaan naar Vodafone. Uiteindelijk is dit de 20e geworden door wederom een fout in het systeem, zij het nu van BEN. Ik hoop dat u begrijpt dat dit mij zeer veel tijd heeft gekost en een hoop frustratie heeft opgeleverd. Tevens de kennis dat uw personeel in veel gevallen niet de kennis heeft of niet de competentie bezit om naar iemand te luisteren of om met feedback om te gaan. Ik hoop dat u deze klacht serieus neemt en hier iets mee kan doen zodat dit niet andere nieuwe abonnees overkomt. Tevens hoop ik dat u mij een compensatieregeling kunt aanbieden.09/10/2019 10:42 Ons antwoord
Geachte heer

Hartelijk dank voor uw online feedback.

Vanwege de onverwachte drukte waren wij niet eerder in de gelegenheid om te reageren waarvoor onze excuses.

Vervelend om te vernemen dat de overstap naar Vodafone zo moeizaam verlopen is en dat u niet naar wens en tevredenheid bent geholpen. Dit is niet het gevoel dat wij onze klanten willen geven. Is ook niet de service die u van Vodafone zou mogen verwachten. Het wordt daarom zeer gewaardeerd dat u dit aangeeft. Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening nog meer optimaliseren.

Namens Vodafone wil ik u excuses aanbieden voor het ongemak in deze situatie.

Het nummer 06 xxxxxx is op 18 september 2019 actief geworden en op 20 september 2019 heeft u voor de eerste keer hiervan gebruik gemaakt.
Vanwege het ongemak heb ik vandaag een korting van 100% geplaatst op de abonnementskosten voor 1 maand.
Dat wil zeggen dat er vanaf nu 1 maand geen abonnementskosten berekend worden. De maandelijkse toestellening blijft wel doorlopen.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u verder nog een fijne dag.

Met vriendelijke groet,
S, Bessems
Vodafone Complaint Services
22/09/2019 11:44 Reactie.
Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor je feedback!

We hebben je verzoek in behandeling genomen en zullen je binnen 5 werkdagen van antwoord voorzien.

Mocht je liever direct contact met ons hebben dan kun je ons op elk moment bereiken via de chat.

Klik hier om direct een medewerker te spreken op de chat

Let op! Deze e-mail conversatie kun je niet terug zien in My Vodafone.

Met vriendelijke groet, Vodafone Klantenservice22/09/2019 11:44 Uw vraag
Categorie : klacht
Channel : Web Consumer
Aanhef : M
Naam : xxxxxxx
Mobiel : 316xxxxxx
Telefoon : xxxxxxx
E-mail :
Klantnummer :
Opmerking : xxxxxx
klantnummer: 509693207

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Renata

06 October 2019, 11:18

Wat een slechte maatschappij. Al een paar keer gemeld dat ik weinig tot niet bereikbaar was. En telkens krijg ik alleen maar te horen dat ik het moet laten onderzoeken. Weet al wat daar de uitslag van is, dat het niet bij hun ligt. Gisteren het toppunt daarvan gehad. Was buiten, werd gebeld. En halverwege het gesprek kon degene aan de andere kant van de lijn mij niet meer horen. Daarom gisteren direct een ander abonnement afgesloten. Heb nog 3 maanden een contract bij deze super slechte maatschappij. Zodra ik de simkaart van de andere maatschappij heb, gooi ik deze eruit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rene

04 October 2019, 23:37Oplichters ik was altijd over mn beltegoed heen wat me op begon te vallen,ik heb het toen een keer met de hand een maand bijgehouden ik kwam nog niet eens aan een kwart van het aantal belminuten wat ze me in rekening brachten.De hoogste rekening kreeg ik toen ik mn symkaart eruit had gehaald voor een maand telefoon thuisgelaten omdat ik voor die maand een telefoon van de productie meekreeg en o belminuten gemaakt had op mn eigen telefoon rekening 140 Euro voor die maand.Geen reactie op mn commentaar van Vodafone gekregen.Blijf alsjeblieft weg bij die club criminelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

30 September 2019, 13:35

Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n beroerde telefoonmaatschappij gezien, een afsluiting door te laat betalen kan, idd eigen schuld dikke bult, vervolgens wordt je netjes aangesloten binnen 24 uur echter 6 dagen verder gebeurd er helemaal niks, gaat om foon van mijn man met eigen zaak,12 weken ziekte en operatie, heeft veel in te halen nu geld misloopt door die ordinaire maatschappij. Kan hun nog bellen dat doet hij dagelijks maar ze doen er niks mee, laten ze de blokkade gewoon staan. Zelf gebeld, gebeurd er ook niks, wat een rampgasten, scheppen ze ook nog op over fantastisch internet, niet dus, werkt ook niet naar behoren, klantenservice onvriendelijk en gehaast????????????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

29 September 2019, 19:27

Verschrikkelijk slechte service. Moet altijd 100 keer bellen wil er uiteindelijk iemand opnemen of je staat minstens een half uur in de wachtrij. Je kan geen abonnement afsluiten met een inkomen van €500,- en vervolgens mijn abonnement geannuleerd en nu kan ik mijn nummer nergens meer opnieuw invoeren en moet het telkens bij vodafone geverifieerd worden. Nog nooit zo’n slechte provider gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Koen

26 September 2019, 18:41

Unfortunately dealing with rubbish #Vodafone and their incapable #Vodafone_Customer_Service again. It's not the first time they've messed up and make it my problem.

The issue this time? After extending a contract from their app, they've managed to mix up account of Laura and myself. After sending a message to inform them and to contact me...no response. Then I got confirmation mail next day that order was being processed. So I had to call them. Long wait as lines were busy because they get many complaints (according to their own "waiting tape message" )

And still no response on my message that I've sent 3 days ago??

They tell me I can extend Laura's contract as well as mine, after I asked to cancel the order they they've messed up. Are these people for real?

Customer Service very empathetic, but obviously have no tools to actually help customers, because when I finally got trough to Customer Service representative, their reply to the issue was: Because a new SIM was sent, they "can't" cancel the order and I have to call back to arrange this when SIM has arrived.

Excuse me?? #Vodafone don't you have agenda's? Can't you put a message or reminder on your system?? I'm sure you can, but you won't! Instead your fault is made my problem. The arrogance of your company is beyond ridiculous.

Have to call back...again, during office hours...again...mega inconvenient to say the least.

They are lucky that no other provider can match their coverage, otherwise I would switch providers in a heartbeat.

Rant over, tomorrow when calling back, I'll have to give them a piece of my mind...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Anonieme gebruiker

24 September 2019, 18:02

Na overstap naar een andere provider is mijn nummer niet goed 'afgemeld' bij Vodafone waardoor het in hun systeem actief bleef. Ik belde inmiddels via de nieuwe provider maar Vodafone bleef abonnementsgeld incasseren ondanks dat het contract al was afgelopen (contract en abonnement blijken twee verschillende zaken te zijn, als de een is afgelopen kan de ander wel actief blijven blijkbaar). Na 4 minden is het probleem via de nieuwe provider opgelost. Bij herhaling bleef de Vodafone klantenservice volhouden dat het niet hun fout was en dat ik bij de nieuwe provider moest zijn. Zelfs nu ze het toch hebben moeten oplossen zijn ze niet genegen het teveel betaalde geld terug te betalen, ook daarvoor verwijzen ze mij naar mijn nieuwe provider.
Samengevat: geen enkele klantgerichtheid, de klantenservice luistert niet het echte probleem; als het niet in hun 'stroomdiagram' past, wordt je niet geholpen. Geen enkele compassie m.b.t. 4 maanden teveel betaald abonnementsgeld terwijl er geen service is afgenomen. Een verschrikkelijk arrogant bedrijf, nooit meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Kees van keulen

23 September 2019, 15:02

Al 100 jaar met 2 contracten bij voor mobiele telefonie bij Vodafone.
Mijn vrouw haar tel geeft na opwaardering van haar internet aan nieuwe maand u heeft nog de helft van internet, eind van de dag is al het internet op.
De klantenservice zou dit oplossen en al 2 x contact gehad. Nog niet opgelost en de kosten zijn erg flink aan stijgen.Mocht het volgende maand weer zo zijn plaatst ik negatieve review. en gaan we naar een ander

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door Anonieme gebruiker

10 September 2019, 13:08

Door een fout in de website van Vodafone (die er vaak uit ligt) is een wijziging van mijn rekeningnummer verkeerd gegaan. Hierdoor heeft Vodafone abbo geld niet op tijd kunnen afschrijven. Dit heb ik toen steeds, direct zodra ik de rekening kreeg betaald. Nu krijg ik ineens voor een blokkade (waar ik niets van gemerkt heb) in mei een rekening van 22 EUR in de maand september. Nooit van op de hoogte gebracht dat er een blokkade was. Nooit van op de hoogte gebracht dat ik te laat betaald had en nooit van op de hoogte gebracht dat ik geld zou moeten gaan betalen. 23 EUR in de prullebak voor helemaal niets. Of ja: omdat Vodafone een niet werkende site heeft. Lekker dan. Een bedrijf met een waardeloze administratie dus. En dit soort verhalen hoor ik vaker van zakelijke Vodafone klanten. Het gaat me niet om het geld, maar om het idee dat er door hun fout bij mij om geld gesmeekt wordt. De klantenservice is waardeloos, gaat hier niet eens inhoudelijk op in. Ga lekker naar T-mobile.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door Monique Vonk

05 September 2019, 16:15

Door in blikseminslag had ik geen WiFi. Na een berichtje met Vodafone werd direct eea aangepast zodat ik gedurende mijn ziggo probleem voldoende data had! Complimenten Vodafone! Super service!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door R. Provoost

05 September 2019, 10:25

Ik was 3 september bij Vodafone in De Koperwiek in Capelle aan den Ijssel. En heel tevreden bij het kopen van de Samsung Galaxy. Een fijne uitleg en een heel vriendelijke behandelin. Ik kom er zeker terug.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

03 September 2019, 15:55

Je kunt blijkbaar niet annuleren binnen je opzeg termijn, wacht dan wwet geen enkele medewerker meer hoe hey systeem werkt. Enigste wat ze doen is verbinding verbreken of door verbinden. En valse toezeggingen doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

03 September 2019, 08:36

werkelijk 1 groot drama!
zakelijke telefoon abonnement afgesloten. Bestelling door Vodafone vanwege interne storing binnen Vodafone geannuleerd. Diverse keren daarover gebeld naar zakelijke klantenservice, maar beide keren uur in de wacht gestaan zonder iemand gesproken te hebben.
Dan maar gechat. Daar is de toezegging gedaan dat het nog diezelfde dag opgelost zou worden. niet dus.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Carlijn

31 August 2019, 09:03

Paar maanden geleden overgestapt van t-mobile naar Vodafone. Echt de grootste fout ooit! Wat is dit een slechte provider zeg. Het internet is heel eg traag, voor je het weet zit je 100 euro boven je bundel “daar krijg je dan plots een sms’je van” en als je dan vervolgens belt met Vodafone en aangeeft dat je je abonnement op wilt zeggen doen ze nog niet eens moeite om je als klant te houden. Ineens staat mijn buitenbundel data aan? Terwijl mijn Vodafone app nog steeds niet werkt en ik er andere maanden geen last van heb gehad? Ziggo en Vodafone zijn mij kwijt als klant en ik ga weer terug naar t-mobile. Mensen hebben me gewaarschuwd dat t-mobile vele malen beter is dan Vodafone en dat ik niet moest overstappen! Ik geef ze nu meer dan gelijk!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jan

30 August 2019, 12:58

In combinatie met Ziggo TV mij laten overhalen voor een Vodafone Sim Only abonnement, begin deze maand verdween s,nachts om 3.50 plotseling mijn beltegoed, die tijd slaap ik, telefoon staat uit en binnenshuis altijd op de WiFi, Hierover een vraag gesteld ( per email) aan de consumenten service, 3 dagen later bericht was in behandeling ,zou binnen 5 dagen antwoord krijgen. 5e dag bericht dat ze het niet konden redden binnen 5 dagen te antwoorden, inmiddels 10 dagen verder taal nog teken van Vodafone, wel de hele maand internet niet kunnen gebruiken, maar wel betalen, Waardeloze tent dat Vodafone.
Inmiddels mijn oude provider ( Simyo) weer benaderd en zodra het contract verloopt weer bliksemsnel terug naar Simyo waar ik jarenlang met plezier klant ben geweest !!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Dennis

27 August 2019, 14:01


Vol goede moed wilde ik een abo met…

Vol goede moed wilde ik een abo met telefoon afsluiten bij Vodafone, dit had ik beter niet kunnen doen...
Daar waar een normaal bedrijf zorg heeft voor de customer journey is dit bij Vodafone een customer nightmare.
Ik zou de volgende dag mijn mobiel krijgen via Dynalogistics, bijzonder feit is dat ik nog dezelfde dag in de mail begon als de heer ik bij het 3e mailtje opeens mevrouw was geworden.
Vanaf deze "geslachtswissel" is er niets meer goed gegaan. Als je de klantenservice wil bellen moet je door een kiesmenu heen wat zeer vervelend is. Als je dit meerdere keren per dag moet doen is dit een nachtmerrie...
Verder is de klantenservice erg goed in hun systeem de schuld te geven, hierdoor kunnen ze ook niets doen want het systeem zegt.....
Dus doe jezelf een zeer groot plezier en sluit je abo bij een andere provider af!!!!!!!
Zelfs het annuleren van mijn aanvraag is zeer ingewikkeld en erg foutgevoelig voor vodafone....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

21 August 2019, 08:43

Absoluut geen goede provider! Ik had een abonnement afgeloten voor een bepaald bedrag, dit abonnement is 16 augustus ingegaan. Op 19 augustus kreeg ik een mailtje van vodafone met alle aanbiedingen die ze hebben, waar ik tot mijn verbazing exact het zelfde abonnement als dat ik afgesloten had werdt aangeboden voor €10,- goedkoper. Toen ik hierover vodafone gebeld hebt om te informeren of dit nog veranderd kon worden omdat ik dit natuurlijk niet vind kunnen, werd mij verteld dat ze helaas niks voor me kunnen betekenen omdat zij ook niet konden weten dat het een paar dagen daarna een aanbieding zou zijn. En dat ik dus gewoon mijn ‘dure’ abonnement moet gaan blijven betalen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

21 August 2019, 07:08

I'm so frustrated with Vodafone. what a joke of a company. seriously.. you make me go around in absolutely circles to try and get to speak with customer service, and when i finally get through, you make me wait another 30 minutes and even stopped the ringing after 29 but still on the phone call for another 5 minutes before i ran out of patience. is that what you hope for.. robots to do the job of people and then the lack of staff or just simply lazy staff that just wont answer. and they couldn't have been busy cause i rang first thing in the morning. now i just want to cancel my abonnement because of how difficult it is to get to speak with someone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Mireille

20 August 2019, 06:29

Wat een bagger slechte service biedt Vodafone. Mijn telefoon zou vandaag tussen 8:00 - 13:00 geleverd worden. Door een storing bij Vodafone zit er vertraging op de levering (wat betekent dat ik totaal niet bereikbaar ben, bestel niet voor niets een abonnement met telefoon). Krijg je van de klantenservice te horen dat ze het gaan doorgeven aan de betreffende afdeling en ik binnen 5 dagen een reactie ontvang! Daarmee ga ik niet akkoord. Dan zit ik dalijk op vakantie zonder telefoon. Woon alleen, ben totaal niet bereikbaar nu! Dan wil ik mijn order annuleren, maar ook dit gaat niet omdat de order onderweg is. is dit voor een kromme shit en dat terwijl de fout bij Vodafone zit. Dus ik moet maar afwachten en ondertussen pech? Daarmee gaan we dus absoluut niet akkoord!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anne de Jong

17 August 2019, 09:05

Bij verhuizing gebruik gemaakt van mooi combinatie-aanbod van Ziggo en Vodafone. Beiden konden niet leveren, Ziggo wegens verouderde kabels en Vodafone wegens geen bereik. Ziggo was meteen met excuses netjes bereid het contract te ontbinden en me naar KPN te laten vertrekken. Maar Vodafone....wat een drama. Heb n paar weken vrijwel zonder telefoon en bereik gezeten terwijl er ‘onderzoek’ werd gedaan naar dat bereik. Uiteindelijk mocht ik dan weg...krijg nog steeds wel mails en fakturen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ivo

14 August 2019, 14:56

Na jaren bij sim only providers overgestapt naar Vodafone ivm de acties samen met Ziggo.
Zo'n spijt van gehad! Dekking is bij mij (tussen Haarlem en Amsterdam) zeer slecht, en dit zorgt ervoor dat ik thuis alleen via Whatsapp kan bellen of via mijn zakelijke t mobile nummer.

Na contact met de servicedesk viel mijn mond open van verbazing. Of ik dat probleem met meerdere simkaarten had en of andere Vodafone klanten ook klachten hadden. Serieus?

Nu is er weer 7,50 teveel afgeschreven en kan ik nog steeds niet thuis met vodafone bellen.
Dramatische provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

12 August 2019, 07:03

Do not take your vodafone sim card buiten the EU. Even without ever turning on mobile data, sending an SMS or calling, you will come home to a huge bill. We called customer service upon returning to confirm we would have no charges. He said yes, no problem. I see no usage. By the billing date, suddenly €60 charges appeared. Eventhough my vodafone states that you will only be charged for usage, the service representative said that contact with a cell tower, known as available bars, activates the bundle.. Scandalous. I will be dropping vodafone as soon as possible. I would recommend that you stay away!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Edwin

09 August 2019, 11:20

Goedendag.

Ik heb laatst niet zon beste reacties geplaats na anderhalve maand van de kast na de muur gestuurd te worden door klantenservice en beloftes niet nakomen.
Nou had ik vorrige week maandag eindelijk tijd om na de vodafone winkel in kampen te gaan. En heb over deze medewerkers absoluut niks te klagen! Deze medewerker heeft echt alles uit de kast voor me gehaald en na een week kreeg ik tehoren dat ik een vors bedrag terugkrijg over het afgelopen anderhalve jaar. Alleen zit ik nog wel vast aan me toestellening wat sept 2017 nooit in gang is gezet, alleen me abbo loopt wel janari af! En nu dus voor 2 jaar loopt. Dit is een goed leerproces !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door Anonieme gebruiker

09 August 2019, 10:50

Barslecht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door E.F.J

08 August 2019, 17:08

Voor een nieuw abonnement is er een fout in mijn initialen gemaakt ( 2 letters omgedraaid). Dit kon de medewerker niet aanpassen en moest ik zelf een telefoonnummer bellen. Met 2 telefoons( mijn huis en mob. Heb ik 45 minuten moeten wachten voordat ik iemand sprak. Die kon mij ook niet helpen en kreeg weer een ander nummer waar ik weer 30 minuten in de wacht stond. Na 1 min iemand te hebben gesproken werd ik in de wacht gezet omdat ze een afdeling moest navragen...toen werd abrupt de verbinding verbroken.. moest ik WEER terugbellen en na 17 minuten sprak ik eindelijk iemand.
Ik heb vanaf 16:15 Tot 18:50 gebeld en in de wacht gestaan!
Geen goed begin voor een nieuwe klant !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Ria

07 August 2019, 06:28

Zie ik dat mijn Sim-Only abonnement wat bij mij volgende maand sept 2019 in gaat in eens 2 euro goedkoper staan
Dat zou mij 100 euro schelen
Kan dat zo maar
Ja dus volgens Vodafone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Joke

29 July 2019, 10:56

Fantastisch goed en vriendelijk geholpen op de frederikhendriklaan Den Haag ,door R ,met mijn nieuwe verlenging op de nieuwe telefoon, alles keurig overgezet en op al onze vragen duidelijke uitleg gehad, met een vriendelijke glimlach!???? ik heb speciaal naar deze verkoper zijn naam gevraagd, want ik zal zeker terug komen daar!????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Edwin

28 July 2019, 14:10

Goedenmiddag ik heb anderhalve maand terug voor het eerst contact opgenomen met vodafone klantenservice omdat me abbo ongewenst is aangepast. Na meerdere malen contact hebben opgenomen nogsteeds niks vernomen. Mijn verhaal is dat ik in 2017 me toestel toen heb afgekocht om me abbo te wijzigen naar een red europa abbonement vervolgens toen netjes die abbo gehad en een mail dat die hetzelfde eindatum heeft als mijn oude abbo wat janurai 2018 was. Vervolgens sept 2017 heb ik dat contract verlengt voor 2 jaar met een nieuw toestel. Tot vorrige maand gewoon die abbo gehad en toestel verzekering zoals ik in 2017 gewenst had nu hebben ze der red essential van gemaakt tot januari 2020 en me toestellening is sinds vorrige maand ingegaan voor 2 jaar. Terwijl ze in het eerste contact gesprek vermelde dat toen in 2017 alles in een was. Z3 roepen al anderhalve maand dat ze der druk mee bezig zijn en een brief is gestuurd ik heb niks vernomen. En in september was die red europa abbo der niet meer dus heeft de werknemer van vodafone red essential op contract gezet ma wel verlenging zodat ze konden zien dak red europa had. Zo dat ben ik even kwijt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Slachtoffer van Vodafone

17 July 2019, 15:10

Een Vodafone abonnement afsluiten? Binnen 2 seconden een medewerker aan de telefoon en het is geregeld. Als er vervolgens dingen misgaan? Je krijgt niemand meer aan de telefoon. Je chat, legt het helemaal uit en wat blijven ze vragen? " Wat is uw vraag". .. Je bent uren aan het bellen. Ze weten het niet. Even overleggen. Weer 10 minuten in de wacht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jay

09 July 2019, 07:21

HARTELIJK dánk reviewers - tóp werk! :-))

Heb een Ziggo abonnement en was van plan om voor de een abonnement van de combinatie Ziggo / Vodafone te gaan. nou dat gaan we dus NEVER NOOIT doen nu ik deze ellende allemaal lees.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

08 July 2019, 11:56

Vodafone maakt het zijn klanten zeer moeilijk om een abonnement op te zeggen, zeker wanneer het gaat om wat oudere nummers. Ik werd steeds van het kastje naar de muur gestuurd en bij de klantenservice wilde niemand de verantwoordelijkheid nemen om me te helpen bij het opzeggen en/of me terug te bellen. Ik moest hen maar blijven bellen, terwijl ik dat al 4 keer had gedaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door iwan tammenga

29 June 2019, 21:52

Dit zijn oplichters, als vakantie ganger in Nederland worden je euro's gestolen bij het leven.
op gewaardeerd met 20 euro, DAG data bundel ge-smst, bevestiging gehad, aan gevinkt dat het dagelijks geactiveerd moet worden, 10 min over 12 uur , sms met deze actie heeft u 17 euro gekost !!
gebeld , 2 maal in de ochtend , beide konden niet in het systeem vanwege een storing , zou terug gebeld worden, wacht nog op hun belletje . Dan maar naar de winkel , eerste wat mevr zegt, heeft u die 17 euro niet gewoon gebruikt , ik vraag hebben jullie een storing , nee hoor meneer.
ooo vreemd is me toch echt verteld 2 maal vanochtend . kijk mevrouw , dit zijn mijn acties, via sms bevestigt enz, ja meneer laat mij even bellen .

Mevr belt en geeft duidelijk aan dat er een fout moet zijn gemaakt, want er kan geen 17 euro verdwijnen als ik elke keer 3 euro betaal voor 10 gig per dag ,wat ook te zien is op hun scherm .

meneer of mevrouw aan de andere kant zegt gewoon droog, Meneer heeft zijn data gewoon verbruikt , Nee zegt de Vodafone medewerker , dat kan niet hij heeft zijn DAG sms hier, en in zijn Vodafone app staat die op herhaling ,
kan je aub dat geld terug storten ?
NEE meld de persoon want hij heeft gewoon zijn data verbruikt .
ja wat moet je doen dan ? Mevr van de Vodafone winkel moest zich inhouden niet te gaan schelden tegen haar collega aan de lijn .
uiteindelijk ,omdat ik het nodig had voor de laatste 2 dagen weer 20 euro betaald voor te kunnen opwaarderen .want ze verkopen min 20 euro en niet minder !!!!SCHANDE GEWOON SCHANDE nooit nooit meer VODAFONE .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

29 June 2019, 16:17

Klantenservice is waardeloos. Ze proberen je altijd af te wimpelen en komen beloftes nooit na. Zelfs met bewijs beweren ze dat het niet waar is. Overstappen naar een andere provider ging zelfs moeizaam. Blij dat ik weg ben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Astrid

23 June 2019, 07:22

Ik wilde net een abonnement afsluiten via united consumers,mooie aanbieding met een Samsung a50,maar met Vodafone,in een helder moment dacht ik,even de review bekijken,ben er wel van geschrokken en daarom geen abonnement genomen. Bedankt reviewers !!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Rene coolen

22 June 2019, 08:08

Waardeloos bedrijf ziggo had nooit samen moeten gaan met Vodafone nu kunnen allebei de bedrijven lekker op elkaar afschuiven beetje me ouwe moedertje steeds makkelijk afwimpelen als ik had geweten dat ze een extra pakketje van Vodafone had genomen bij haar al dure ziggo pakket dan had ik het af geraden ben zelf ook op gelicht door winkel personeel van Vodafone moest toen gewoon 2 jaar dokke voor een contract wat ik niet eens gebruikte was 60€ per maand .
Waardeloos bedrijf geen andere woorden voor

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door M.W Al Nwilaty

18 June 2019, 09:37

Ik adviceer iedereen om niet bij Vodafone een klant te worden! Het is een slecht bedrijf.
Ik had een slechte ervaring bij hun met een abonnement voor twee mobile nummers voor meer dan twee jaar!
Ik betaald altijd op tijd maar maakt niet uit.
Ik wil niet terug naar Voodafone in mijn hele leven !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anoniem

13 June 2019, 08:33

Vodafone cub garant verzekeringen !!

Vreselijk 1 woord belachlijk !! Al 4 jaar bij vodafone als het niet langer is altijd een verzekering erop gehad , eerste jaar niks met het toestel aan de hand iphone 8 2 e jaar van het toestel 2 x de achterkant kapot gehad netjes claim ingedient werd geacpteerd nou was de achterkant stuk 1 maand na dat ie gemaakt was hup en meteen weer stuk , raara hoe kan dit nou? Nemen de schuld niet opzich ik kon geen claim indiennen, moest wAchten tot juni of zelf laten maken , ik gewacht tot juni weer claim afgewezen omdat het een oude schade is , ik betaal netjes mijn verzekring door het te vreselijk voor woorden zou iedereen het afraden !!! Neem geen verzekrring bij vodafone want je betaald maar ze helpen je niet !!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Kat

12 June 2019, 20:32

Ik ben al jaren bij Vodafone. Ik had gewacht om mijn abbonement te verlengen, maar dit keer kwam er een telefoon die ik wel zag zitten. Via de chat, dacht ik geregeld, ging allemaal heel snel, te snel. Tot mijn schrik zag ik dat de verkeerde kleur was besteld. Hier was ook nooit nagevraagd. Ik gelijk weer bellen, maar die afdeling was al dicht. Ik moest de afdeling retouren bellen om het toestel te retourneren. Zo gezegd zo gedaan, maar liet ik het ophalen koste het mij geld bracht ik het naar de winkel toe, was het gratis. 15 minuten rijden om daar te komen, was de koerier al geweest, dus ging pas maandag weg. Omruilen mocht niet, omdat ik de telefoon online was besteld. Later kreeg ik een mail dat dit wel mogelijk was, maar een senior medewerker bleef beweren dat dat niet zo was. Raar, ik had zelfs bewijs. Retourafdeling had aangegeven dat ik binnen 3 dagen een email zou ontvangen dat mijn retour was verwerkt, moest dan weer contact met hun opnemen om een nieuwe order te plaatsen, maar na 4,5 dag nog steeds geen mail. Ik besloot te bellen, kreeg ik ineens te horen dat het 5 werkdagen duurt en niet voor het weekend kreeg. Gebeld met de koerier die ook de verwerking doet, Daar bleek het al 6 juni verwerkt te zijn. Laat ik het zo zeggen, ik ben in 1,5 dag van de een naar de ander gestuurd en iedereen had een ander verhaal. Ja, dan word ik op een gegeven moment boos. Eindelijk was mijn retour verwerkt en wat denk je toen ik een nieuwe wilde bestellen??? Niet meer op voorraad en een hele lange levertijd, kon wel 15 tot 20 werkdagen duren. Nou dat was de druppel. Ben je in gesprek met een medewerker die aangeeft dat hij toch nop voorraad is in een winkel, blijkt bij een andere medewerker het niet zo te zijn, waar ik ineens met verbonden was. Toen heeft mijn vriend maar even gebeld dat hij een manager wilde spreken, was niet mogelijk en klachten moesten online. Dan moet je niet bij hem zijn. Hij had haar naam ook niet goed verstaan, maar ze wilde het niet herhalen, 1x was voldoende vond ze en dat was een senior. Ze wilden niets voor me doen, terwijl het zo simpel opgelost kon worden, maar neeeeee.
Dussss einde verhaal Vodafone, gelijk abbonement opgezegd en ben naar een ander gegaan. Nooit weer Vodafone, had nooit samen moeten gaan met Ziggo

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door van Kampen

10 June 2019, 08:56

Beste...

Mijn keuze was al snel gemaakt om over te stappen, nadat mij duidelijk werd dat de prijzen ontzettend hoog zijn tegenover andere providers. Echter werd mijn keuze bevestigd als de juiste, nadat ik ontzettend slecht ben geïnformeerd en geholpen door de klantenservice.
Ik heb een aantal keer contact opgenomen met de medewerkers om er zeker van te zijn welk bedrag ik zou moeten betalen wanneer ik mijn contract werd beëindigd. Tussen deze medewerkers zat zo’n €3,- verschil, vond ik vreemd, maar deed ik het voor. Echter kreeg ik na de hand een rekening, die zo’n €40,- duurder uitviel. Dit gemeld te hebben bij een van de medewerkers genaamd ‘K’ bij de klantenservice via facebook, werd het gesprek, nadat ik benoemd was hier uiterstontevreden over te zijn, uiterst bot afgerond met ‘jammer om te lezen, ik wens je een fijne dag’. Na benoemd te hebben dit geen nette manier van klantenservice te vinden, gaf deze medewerker aan ‘dat het fractuur toch echt klopte’ en dat was het dan..

Al met al ben ik ontzettend blij overgestapt te zijn en zou ik niemand aanraden naar vodafone te gaan... ontzettend slechte service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Anonieme gebruiker

09 June 2019, 19:37

Ik werd net geholpen door I. Ik heb afgelopen week een bericht gehad dat mijn bundel opnieuw vernieuwd zou worden, maar dat was niet gebeurd. Daardoor heb ik onbewust door 50 euro in een paar dagen gewerkt. I was onbeschoft en vond dat dat foute bericht (de bundels gingen niet verder met bestaan) het probleem van de klant was - die had moeten checken of het bericht wel correct was. Dat ik dat niet gecheckt had, in de veronderstelling dat de bundels toch gewoon door gingen met bestaan, vond I 'niet zo handig'. Na nog wat heen en weer berichten op een onbeschofte toon, vervolgde een chat met V die een stuk behulpzamer was en ook een minder agressieve toon had in haar chat berichten. Een gedeelte van mijn tegoed heeft ze terug gezet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door T

06 June 2019, 12:44

Ondertussen weet ik geeneens meer de hoeveelste keer het is dat ik geen (internet) netwerk heb van Vodafone. Er staat wel dat er verbinding is, maar je kan niks laden/openen. En dat terwijl ik een redelijk prijzige abonnement heb. Ik ging er namelijk vanuit dat Vodafone wat duurder is, omdat ze ook een beter netwerk hebben... Niet dus. Daar word je zacht gezegd niet vrolijk van en het zonde van je geld. Ik ga in ieder geval nooit meer met Vodafone in zee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

03 June 2019, 08:46

Contract ontvangen waarbij simkaart op 31 mei zou worden geactiveerd. Eerste keer bellen: kan wel 4 uur duren. Tweede keer bellen: kan wel 24 uur duren. Derde keer bellen: sorry de technische dienst werkt niet in het weekend. Vierde keer bellen: kan wel 5 dagen duren. Inmiddels bij anderen gelezen dat het maanden kan duren. Wat een zeikbedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Hans

17 May 2019, 12:45

Heb een uur lang geprobeerd mijn prepaid abonnement van mijn zoon te verlengen maar heb het oogegeven. Elke keer controle vragen moeten beantwoorden bij intern doorverbonden worden zwaar demotiverend. blijkbaar wil men gewoon niet dat je blijft, nou dat is wel gelukt wij vertrekken naar de concurentie, van ooit 4 abonnementen via Ziggo/ Vodafoon naar 0 vanaf juni.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door H. Jonker

06 May 2019, 14:45

Zeer ontevreden over Vodafone. Slechte service. En gekochte date terug genomen. Diefstal!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door H. Jonker

06 May 2019, 14:41

Diefstal van gekochte data! Eind april 2019! 1GB bij gekocht á € 7,50. Een paar dagen later thuis gekomen en de extra data weer uitgezet om te voorkomen dat voor mei opnieuw 1 GB zou worden bij geschreven. Plots blijkt dat de door mij gekochte extra GB weer zijn teruggenomen. Ik vind dat diefstal want ik vind wat ik gekocht heb is van mij! Vodafone denkt daar anders over. Voor mij reden om na afloop van mijn jaar contract, dit NIET te verlengen. Heb zo wie zo al niet de afgesproken voordelen van combi abonnement, ZIGGO/VODAFONE! Slechte service van Vodafone nl.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nettie

06 May 2019, 14:07

Erg ligge organisatie. Burocratisch en niet meedenkend. Onmogelijk om contracten op te zeggen of te wijzigen, zelfs in het voor deel van hen. Een contract met fodafone zorgt voor zeer veel verspilling van tijd en energie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Iris

05 May 2019, 09:48

Al bijna 10 jaar klant bij Vodafone en waar word je mee bedankt? Met een rekening van bijna 300 euro.. Hoe dat kan zal ik even toelichten. In 2017 heb ik een Sim Only abonnement veranderd naar een abonnement met toestel. Ik heb het toestel destijds ontvangen en al een deel direct afbetaald. Daarnaast zou ik maandelijks toestelkosten betalen om het resterende deel van het toestel af te lossen. Naar mijn idee heb ik dat altijd netjes betaald. Echter, toen ik onlangs een nieuw Sim Only abonnement afsloot bij jullie kreeg ik opeens een rekening gepresenteerd met het volledige bedrag wat aan het begin van mijn abonnement nog open stond aan toestelkosten. Wat blijkt? Destijds in 2017 is er iets mis gegaan en is de omzetting van Sim Only naar het nieuwe abonnement met toestel niet gebeurd. Daardoor ben ik altijd blijven betalen voor een Sim Only abonnement en niet voor m'n nieuwe abonnement met toestel. Dan vraag je je natuurlijk af, waarom heb ik dat niet opgemerkt? Ik had er voor gekozen om mijn maandelijkse kosten gelijk te houden toen ik overstapte van Sim Only naar abonnement met toestel dus mijn maandelijkse rekening precies hetzelfde bleef was voor mij niet opmerkelijk. De verantwoordelijkheid voor deze fout wordt nu bij mij als klant gelegd, want ik had moeten weten dat de omzetting niet goed was gegaan. Dit is naar mijn mening onjuist en vind ik uitermate klantonvriendelijk om zo met vaste klanten om te gaan. Doordat het abonnement niet juist is omgezet moet ik nu alsnog het resterende deel van het toestel betalen (zoals ik eerder zei; bijna 300 euro) terwijl ik dat, als het goed was omgezet, vrijwel volledig afgelost had. De afgelopen jaren heb ik dus te veel betaald voor een Sim Only abonnement (aangezien de prijzen voor data steeds goedkoper worden en ik in 2017 dus voor minder geld het Sim Only abonnement had kunnen krijgen als dat ik daarvoor had) en word ik alsnog opgezadeld met een rekening voor de toestelkosten. Ze weten me wel te vinden als er betaald moet worden, maar een eigen fout corrigeren en een trouwe klant te hulp schieten ho maar. Helaas heb ik dus net een nieuw Sim Only abonnement afgesloten bij Vodafone voor een jaar maar daarna ga ik zeker op zoek ga naar een andere provider waar ik als klant wel centraal sta, want over hoe het nu is afgehandeld ben ik niet te spreken!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Bahah

30 April 2019, 18:18

Absoluut geen goed indruk van Vodafone overstappen na hun heeft 3,5 week geduurd beloofde vanalles en heb meerdere malen zelf actie onder moeten nemen dat er eindelijk weer wat in gang gezet werd!! Vergoeding erg slecht een maand gratis abonnement voor alle zorgen en dat we 3,5 week geen bereik hadden... erg weinig voor dit gedoe!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Hendrik

30 April 2019, 17:37

Ineens hogere rekeningen die zogenaamd door derden ingestuurd waren,
Deze worden door Vodafone zomaar doorberekend.
Geen enkele waarschuwing dat er een abonnement is aangegaan.
Terwijl dit ook zeker niet heeft plaatsgehad niet even ergens per ongeluk,
op gedrukt zoals de klanten service suggereert.
waardeloos klakkeloos rekeningen van derden bij de rek op zetten.
Gelijk opgezegd geen Vodafone meer in huis.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Anonieme gebruiker

25 April 2019, 11:01

Ten eerste, ontzettend duur tegenover andere providers. Ook zonder overleg gaan prijzen om hoog. Wanneer dit wordt gevraagd, krijg je geen duidelijke antwoorden en wordt je gewezen op je abonnement (wat mij dus al duidelijk was). Vervolgens wordt ik doorgestuurd naar de website, waar ik de informatie niet kan vinden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Lucas

22 April 2019, 08:00

Het personeel van vodafone hoogeveen is onbeschoft, en wil niks voor een trouwe klant doen , daarom stap ik ook over naar een andere aanbieder

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Vodafone

17 April 2019, 21:28

Een contract afgesloten voor 5 abonnementen en sindsdien alleen maar ellende gehad. De personeel dat ze inzetten zijn niet in staat of hebben niet de expertise om customer satisfaction te creëren. Mensen kies niet voor Vodafone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door droevig

17 April 2019, 13:44

Vodafone verliest klanten, maar dat interesseert ze geen biet.
Er werkt daar ook niemand die het allemaal wat kan schelen.

Ongelovelijk jammer dat zo'n bedrijf nu zo met haar klanten om gaat.
Zal de diknekken daar ook alleen om het geld te doen zijn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Ronald

17 April 2019, 08:43

Inzake nalatigheid van Vodafoon. Stond in mijn geval een rekening open. Die onder was gebracht bij een kantoor. Het kantoor heeft Vodafoon meerdere keren in 2009 aangeschreven om de rekening te betalen. Vadofoon heeft niet gereageerd, maar in na 10 jaar eisen ze bijna 700 euro via een Karansingh & partners . Wat niet zou kunnen! Het bedrijf is nalatig geweest.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door VFA

17 April 2019, 06:41

Al vele jaren trouwe klant met meerdere abonnementen en aanschaf toestellen plus IPads. Nu helaas iPhone Xs 256 GS aangekocht en problemen met microfoon. Zou worden opgehaald door Dynalogic en alles in orde komen. Ze zijn niet eens volgens afspraak geweest en dat is dus een partner van Vodafone. Gebeld en dan moet je maar even langs de winkel gaan. Wel vele sorry’s maar geen oplossing tot nu toe. Kan ik niet hebben met eigen bedrijf dus dit wordt mijn laatste Vodafone abonnement na afloop. Jammer, kans gemist en nu snel een winkel zoeken om mijn toestel van ruim 1.100 euro weg te brengen. Pffffffff

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,6

Review door Gijs

13 April 2019, 08:57

Heb de afgelopen jaren meerdere providers gehad, maar werkelijk waar nog nooit zo’n slechte dekking en bereik gehad als met Vodafone. Of ik nou in de randstad ben of in landelijke gebieden, de internetsnelheid is waardeloos. Ook regelmatig geen verbinding om te kunnen bellen, of tijdens het telefoongesprek de verbinding zo slecht dat je elkaar niet verstaat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jonathan

11 April 2019, 11:55

Meer dan tien jaar klant geweest van Vodafone maar sinds dat ik ook een internet abonnement heb aangeschaft bleek alles teleurstellend te zijn bij Vodafone. Vodafone is niet de goedkoopste en vandaar dacht ik dat de service wel goed zou zijn, maar het tegenovergestelde is de waarheid. Ik heb een abonnement gehad waarvan ik mijn mijn werk bijna nooit een werkende internetverbinding had binnen. Hierover heb ik contact gehad met de klantenservice en bij winkels naar binnen gelopen maar ik kon niet geholpen worden met mijn klacht. Ik heb alles geprobeerd om de aandacht te krijgen omdat mijn internet gewoon zeer beperkt was maar Vodafone heeft geen passende oplossing voor mij gevonden. Zelfs bellen werd op een gegeven moment een probleem. Dit lag zeken niet aan mijn telefoon gezien deze van 2017 is. Kortom zeker geen aanrader. Ik ben blij dat ik niks meer met Vodafone te maken heb, wat een slechte provider is Vodafone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door A. Daams

11 April 2019, 08:20

Enorm ontevreden klant, na 13 jaar klant geweest te zijn, zakelijk en prive. Eerst een fiasco met doorschakelen waarbij er bij de verlenging van een van de abbonementen een verkeerd vinkje was gezet door de vodafone medewerker waardoor ik doorschakelkosten op de facturen kreeg. Ging over honderden euro's per maand en heeft maanden gesleept. Uiteindelijk allemaal verrekend, maar administratieve nachtmerrie. Ook moest ik het abbonement overzetten naar de duurste versie, dan kon het opgelost worden.
Vervolgens met kantoor verhuisd van Amsterdam naar het buitengebied. Daar dus geen bereik. Haperende verbinding, klagende klanten vaak niet bereikbaar. Heel regelmatig contact gehad, allerlei 'onderzoeken' geweest.. en 0,0 oplossingen. Wel weer maanden verder. Uiteindelijk zelf de conclusie getrokken dat ik dan maar naar een ander netwerk moest vertrekken. Dat hebben ze (ondanks toezegginen) ook gewoon maximaal laten dooretteren. Ik wilde de contracten op 1 datum laten overnemen door T-Mobile, maar een van de contracten liep nog een half jaar. Dat zou kunnen worden opgelost.. ja niet dus. Nu uit principe dus overstap gemaakt met het andere nummer, en ik zal vermoedelijk weer honderden euro's doorschakelkosten krijgen als trap na, want ze zijn echt volkomen van de pot gerukt daar. Van tevreden klant die nooit zou overstappen en met plezier de 2x zo hoge abbonementskosten betaalde naar een vijand.
T-Mobile haalt op kantoor meer dan 3x zo hoge snelheid. Maar overal waar ik het test is het vele malen beter. Zelfde telefoon S9, met dual sim, dus perfect vergelijk. Op alle vlakken laten ze het liggen, dus gewoon 0 sterren voor deze arrogante laaienlichterers.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hoeks

10 April 2019, 10:09

Wat een flut bedrijf zijn jullie zeg. Al jaren klant en korten jullie mijn abbonement in. Gebeld om contract te ontbinden en dat ik wil overstappen aan het begin van het jaar. Kon niet want dat kon pas in februari ivm contract dat afliep eind januari. En nu hebben jullie het automatisch weer voor 2 jaar verlengd zonder enige toestemming!! Hier ga ik rechtsbijstand opzetten. Mensen pak aub nooit Vodafone oplichters zijn het!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Totem Tattoo

02 April 2019, 12:34

na 6 vruchteloze pogingen om van hollands nieuwe over te stappen naar vodafoon is het uiteindelijk gelukt. 2 jarig abonnement klein zakelijk met samsung A9 De telefoon is binnen met nieuwe simkaart met mijn oude nummer. Oude contract afgelopen 28 mrt 2029. Vodafoon contract vanaf 28 maart. Wat blijkt nu mijn telefoon kan pas gaan werken op 5 april wtf???? iedere dag natuurlijk bellen naar hun met iemands anders telefoon. Nog een moment geduld 100 keer. Dan medewerker aan de lijn. mijnheer ik zal u naar de juiste afdeling doorverbinden. piep liep piep verbinding verbroken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Wim van Oest

23 March 2019, 22:13

Goedenavond
Een bericht over het opzeggen van mijn contract bij vodafone in Playa del Ingles, Gran Canaria , Spanje.
In april 2018 het contract telefonisch opgezegd vanwege een overlijden van mijn man.
Helaas kon dit niet mondeling in de winkel van vodafone in het winkelcentrum Bella Vista in San Fernando.
Een tolk ingeschakeld om deze zaak af te handelen.
Er werd telefonisch aangegeven dat de opzegging was gelukt.
Toen ik in januari 2019 weer op Gran Canaria kwam bleek dat er nog maandelijks het bedrag, wat op het contract was vastgesteld, nog was afgeschreven.
Weer contact opgenomen met de winkel in San Fernando..
Er werd weer gezegd dit telefonisch te doen.
Deze winklel geeft geen service en hulp meer bij het opzeggen van het contract.
Tijdens dit telefoongesprek kon het opzeggen achterhaald worden en het te veel betaalde bedrag zou zsm worden terugbetaald op een spaanse rekening.
Na veel telefonisch contact door de tolk is er tot heden nog niets gebeurd.
Er werd daar, tijdens elk telefoongesprek, afgesproken dat er telefonisch contact zou worden opgenomen om de zaak af te handelen. Dit is tot heden nog niet gebeurd..

Ik ga ervan uit dat deze zaak op kort termijn wordt afgehandeld.
met groet
Wim van Oest

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Dries

19 March 2019, 09:56

Sinds ik ben overgestapt van KPN naar Vodafoon ben ik geschrokken van de kwaliteit van het netwerk.
Ik kan geen filmpjes op mijn telefoon meer kijken zonder dat het hapert vanwege de snelheid, en sinds de overstap hoor ik heel vaak andere over de lijn. Dit heb ik hiervoor nog nooit gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Mook

13 March 2019, 19:31

Het Is tijd om Vodafone uit Nederland te jagen
Samen met Ziggo hard werkende mensen die net hun hoof boven water proberen te houden krijgen
Slapeloze nachten door in confrontatie te moeten gaan met Ziggo Vodafone dit is sabotage op jou geld leven en abonament kijk naar de prijzen elke maand word het steed duurder als je gat kijken hoe dat kom krijg je een verwaarlozen getalen die door Vodafone is ontwikkeld om niet uit te komen
Gelle vest aan en we gaan hun glas helder maken
Dat dit niet meer kan binnenkort organiseert we een dag om voor de hoof kantoor en ons recht laten horen waar voor we zijn gekomen genoeg is genoeg we willen dit niet meer

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hans

08 March 2019, 18:58

Na enige maanden, na mijn overgang van T-mobile naar Vodafone, kwam ik er pas bij toeval achter dat ik geen sms kon ontvangen. Vanaf het moment dat ik het bij de winkel aangaf werd het erger ipv beter. Vervolgens geen inkomende telefoongesprekken en doorschakeling meer. Gelukkig maakten collega’s en vrienden mij hierop via whatsapp attent. Na meerdere bezoeken aan de Vodafone winkels moest ik dagen en dagen wachten en kreeg ik voor tijdelijk slechts een prepaid card van 100 belminuten en 500mb internet. Zelf heb ik alles onbeperkt en 20GB per maand. Inmiddels kan ik gelukkig weer gebeld worden maar nog steeds geen sms ontvangen. Dit duurt inmiddels al ruim 1,5mnd. Van Vodafone tot op heden geen reactie ondanks mijn vraag. Alleen de medewerkers in de winkels Den Haag en Katwijk zijn nog vriendelijk en behulpzaam maar verder 1 groot drama.
Ik heb spijt als al mijn haren op mijn hoofd van de overgang naar Vodafone. Bij een collega van mij maakten ze het echter nog bonter. Deze kon gelukkig nog opzeggen. Zoals er al eerder bij reviews stond: “Vodafone is terug in de tijd” Advies: GEEN VODAFONE NEMEN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door JRL

03 March 2019, 15:49

Dekking is alsof je 19 jaar terug in de tijd gaat, zeker wanneer je van KPN komt. Klantenservice is nog slechter en zeer reactief. Het ontbreekt aan procedures en je bent afhankelijk van de complete willekeur van de medewerker. Sommigen doen hun best, anderen verdrinken in het web van halve procedures.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door jan stoof

01 March 2019, 12:44

klant automatische afschrijving na afsplitsing telefoon ziggo waardeloos dreiging bkr voor toestellening die ik nooit nooit heb gehad schandalig

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Kevin

28 February 2019, 22:57

Het kan niet waar zijn!

Al jaren een abonnement bij Vodafone, elke keer naar bijna 2 jaar, en dan ook 2 jaar lang de volle pond betalen. Is het dan eindelijk zo ver, je kan en mag verlengen. Je gaat naar de Vodafone winkel en geeft aan dat je wilt verlengen, prima dat kan, alleen dan komt het mooiste stukje, en het stukje wat hun opgedragen wordt. Probeer zoveel mogelijk eurootjes te snoepen van de consument.

Gewoon het volledige bedrag voor de telefoon.
Gewoon het volledige bedrag voor het abonnement zelf.

O u bent geen Ziggo klant meer, nee dat klopt. BAM gelijk 5 euro erboven op.

Dan denk je slim te zijn, en de klantenservice te bellen, en geeft aan, dat je een aantrekkelijk aanbod wilt, anders dreigt te vertrekken en niet te verlengen.

En dan denk je dat het gaat gebeuren, ze komen met een knaller, maar tevergeefs. Wordt je weer keihard ge... nou je snapt het wel.

2 euro korting op een abonnement! Sireus?? Ja 2 euro korting.

Vodafone, houdt op met dat gesnoep van de consument. Je jaagt je eigen klanten weg, met dit achterlijke gedrag.

Mensen, denk na voordat je een keuze maakt om bij deze provider een abonnement te nemen, want je bent een dief van je eigen portemonnee.

AJU VODAFONE

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Karin van den Berg

05 February 2019, 12:30

Halverwege januari heb ik een telefoon besteld in combinatie met een abonnement.
Voor het toestel moest ik nog een paar honderd euro bijbetalen en dit had ik gelijk voldaan via PayPal. Na een aantal dagen werd netjes mijn telefoon bezorgd en nadat alle gegevens waren gecontroleerd werd mij tot mijn grote verbazing verzocht die paar honderd euro af even te tikken en dan was de telefoon voor mij. Ik gaf aan dat ik alles al betaald had en eventueel indien gewenst ook een betaalbewijs kon overhandigen, maar daar konden ze niks mee. Het was betalen of ze namen de telefoon weer mee. Aangezien dit niet om een paar euro ging heb ik ze de telefoon weer laten meenemen. Uiteraard speelde dit zich net af nadat de klantenservice was gesloten. Na veel pijn en moeite heb ik een e-mailadres voor klachten kunnen achterhalen en gelijk de klacht ingediend.
De volgende dag had ik een reactie dat er iets fout was gegaan in hun systeem en dat ze de bestelling hadden geannuleerd en opnieuw handmatig hadden aangemaakt. Hierdoor was het resterende te betalen bedrag weer open komen te staan. Ze waren alleen even vergeten dit ook aan mij te communiceren. Het bedrag dat ik via PayPal had voldaan zou aan mij terug gestuurd worden maar dit kon wel een week of 3 duren. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik niet een bedrag ga betalen totdat het reeds betaalde bedrag was terug gestort. Het vervelende voor mij was dat er op die telefoon een mooie cash back actie was. Die zou ik mislopen als ik zou wachten tot Vodafone alles eindelijk eens administratief op orde zou hebben. Dit alles vergde nogal wat gemail met de klachten afdeling, waar een duidelijk antwoord geven blijkbaar erg moeilijk is. Ongeveer een week later werd ik nog gebeld door iemand van Vodafone over hoe nu verder met de bestelling. Ik heb duidelijk aangegeven dat alles geannuleerd moest worden gezien de manier waarop alles bij hen gaat, hiervan zou een aantekening in het systeem worden gemaakt. Ik zou op een later moment een beslissing nemen of dat ik überhaupt nog met hen verder in zee zou gaan en dat ik door hen waarschijnlijk de cash back actie zou mislopen. Er werd toen aangegeven dat Vodafone bij Samsung kon aangeven dat het door een fout van hen kant misgelopen zou zijn met die actie en dat ik hem dan alsnog toegewezen zou krijgen. Gezien de manier waarop het de afgelopen weken was gegaan had ik daar geen enkel vertrouwen in. Daarom heb ik uiteindelijk een los toestel bij een andere partij gekocht om zeker te weten dat ik mee kon doen met die actie, ook al was ik nu waarschijnlijk iets duurder uit dan dat ik de telefoon zou aanschaffen in combinatie met een abonnement. Mijn idee was om dan rustig na te denken over wat ik zou willen en dan alleen een sim only te nemen bij Vodafone of een andere provider. En toen kreeg ik vandaag 2 e-mails binnen: bedankt voor u bestelling en hierbij uw contract. Ik viel ongeveer van verbazing van mijn stoel af, want ik had helemaal geen bestelling geplaatst! Uiterst slecht dat ze zonder akkoord gewoon voor iemand een bestelling en contract aanmaken! Na weer een eeuwigheid met de klantenservice aan de telefoon gezeten te hebben zouden ze het (zonder toestemming aangemaakte contract) annuleren, maar de afdeling die dat moest doen was nu niet bereikbaar dus of ik morgen even wou terug bellen. Ik heb aangegeven dat ik helemaal niet ga terug bellen en dat ze het zelf maar moeten regelen aangezien dit niet mijn verantwoordelijkheid is. Ze zouden een notitie achterlaten voor de desbetreffende afdeling……op hoop van zege dan maar…..
Het maakt ze blijkbaar helemaal niet uit of ze nieuwe klanten binnen halen. Ik had op zijn minst een goed voorstel verwacht om al het ongemak te compenseren, maar nee hoor. Ik heb nog nooit zo’n slechte service meegemaakt als bij Vodafone, de manier waarop ze hier met nieuwe klanten omgaan is ronduit schandalig!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Kurt Alexander

30 January 2019, 13:36

slechte dekking van het netwerk, menu keuze ellendig lang en uiteindelijk kom je toch op de verkeerde afdeling terecht.
Interne procedures zijn zwaar tegenstrijdig. De ene keer moet de contact persoon bellen om iets aan te vragen en de andere keer moet de houder van het nummer bellen. Dit is totaal overbodig en onnodig. Contact persoon moet gewoon altijd alles kunnen regelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Badjas

16 January 2019, 08:39

Goede morgen beste lezers
Ik wil jullie wat mee delen dat als je bij Vodafone gaat
Heel veel slechte problemen krijg onderandere de dekking
Plus je verhaal word niet gehoord en opgeschreven
Vaak klagen werkt niet ze sturen je toch naar de netwerk crew en daar krijg je te horen ja wij zien niks staan
Dus denk na en zoek een ander

Bedankt badjas

Oja vodafone als je dit ook leest
Blij dat ik weg ga bij jullie
Leugens vertellen
Dat kunnen jullie goed
Byebye

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Fred

11 January 2019, 14:28

Netwerkverbinding op thuisadres is zeer slecht (-115dBm, 10Mb download, 1 Mb upload). Probleem vaak aangekaart, maar nooit opgelst. Speelt al meer dan een jaar.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Loekemeijer

09 January 2019, 16:37

Rekening klopte niet. Meer dan half uur staan wachten op mijn geld. Werkneemster vodafone verstopte zich achter de balie van de samsung technische dienst en vertikte het mij te helpen. Geen enkel woord van sorry.
Jammer Vodafone.Anti reclame.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Johan de WItte

04 January 2019, 17:55

Jarenlang klant bij Vodafone geweest, en helaas ben ik dit nog voor enkele maanden verplicht omdat het personeel gewoon keihard liegt tegen je.

Je word bedonderd waar je bij staat.

Ik raad iedereen af om klant te worden bij Vodafone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door liran

30 December 2018, 16:17

I would rather cut my own arm than to have another contract with this company.
I only wanted to stop my contract since they lied to me when I renewed my contract and now they are not willing to do that.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Liran

30 December 2018, 16:14

Hello everyone I want to ask you a question and please tell me if you things its right:

In May 2017 I was told by Vodafone I can get double data because I also had Ziggo at home. I got double data since May 2017 until June 2018. (Now two things are in mind- my contract was renewed in August 2017, after I asked Vodafone representative if I will keep getting the double data thought out the contract, even if Vodafone and Ziggo will stop that promotion of double data- which I was insured I will get the double data as long AS I am a costumer of both Ziggo and Vodafone.) Since then until now I am getting a text every month that " I do not need to worry, I have double data" when I reached the limit of my first bundle of data.

So far was all good. Until June 2018, that from some reason- I stopped getting the double data. I called Vodafone, and the representative fixed it after I was an hour of the phone with him. two months later it happened again. and than a third time. In total I had to call Vodafone three times because I did not receive the double data I was told I will get. every time I had to be almost an hour on the phone. and to be honest the last time was the most horrible on. when the lady screamed and was rude as hell.

No this is where things are getting weird. first Vodafone said that the problem is with Ziggo. That I do not have the right MB Internet at home. Later they said it was another technical problem.

Of course that it does not end there- because they could not explain what happened, they said the following: from some reason, even though I got the double data and the confirmation every month that I get the double data, the system said I was not supposed to get it and as they claimed, they send me a text saying I will not get the double data anymore.

For that reason I will have to ask- why did I get the double data for so long? why did no one called me and told me that I wont get the double data? How can it be that the system "sent me a text that I will not get the double data no more, but in real life I kept on getting it? Why instead of taking responsibility over your mistake you force this communication for so long? And lastly, why blocking on facebook seems to you like the right thing to do to one of your captured clients? because basically you limiting your service to me, you causing harm, you wasting time and money, and you causing mental harm for your workers and your clients by keeping this practice.

You did wrong. you made a mistake. (I made a mistake by having this contract with you) and now for us to depart from each other you have the nerves to ask for the rest of the contract payment while if I would have known I would not get the double data, I would never renewed my contract.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Arjen van Gent

28 December 2018, 19:19

Ik zit nu een paar maanden bij deze club maar ik heb er wel spijt van, de bereikbaarheid van de klanten service is beperkt, en vragen vinden vervelend, als ze niet met ja of nee kunnen beantwoorden proberen ze je naar een andere afdeling door te zetten.
Bel nooit een 15 min voor sluitingstijd, want als je dan na een 15 min aan de beurt bent, kunnen ze en willen ze je niet door verbinden, bel morgen maar terug. De dekking van T-mobile is echt beter. En als je vraagt om een btw factuur kun je dat net zo goed aan de buurman vragen want die gaat dat ook niet doen. Kortom, ze hebben een mooi pakket, zeker samen met Ziggo, maar daarna begint de ellende.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Liran

11 December 2018, 21:04

Not only that they do not apply to a common standard of taking responsibility over lying to their costumers, they also just blocking you from making a complain on their service.
Really, take any other provider than this one. Its by far the worst company I ever had service from.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

04 December 2018, 16:58

Het lukt niet om een account aan te maken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door kees

02 December 2018, 18:59

De oplichters praktijken zijn bij vodafone structureel ,altijd over mn beltegoed heen zelfs als ik had gemeten met mn telefoon wat ik werkelijke belde en tegen december liepen de rekeningen automatisch op ondanks hetzelfde belgebruik.In januari en toen ik ging opzeggen waren de rekeningen opeens weer normaal wat overeenkwam met mn belgebruik.Nooit meer vodafone wat een criminele club is dat .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door zahia

23 November 2018, 11:00

ik wilde dit toch even melden, ik schrok vandaag van een rekening die ik zag op my Vodafone,
ik heb daarna contact opgenomen telefonisch met Vodafone en ik werd door verbonden na de afdeling betaalafspraken om te vragen hoe het komt dat mijn rekening zo hoog zou zijn, na onderzoek bleek dat er een aantal bundels aan stonden en die ik niet gebruikt heb.

dankzei een topper van een mederwerkster genaamd Joyse van de afdeling betaalafspraken is het helemaal goed gekomen!

nogmaals me grootte dank aan deze top medewerkster van Vodafone .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door L. M.

21 November 2018, 09:21

Na 3 weken bellen met de klantemservice en iedere keer weer door worden verbonden heb ik alles opgezegd. Elke keer zou het goed komen werd mij gezegd, en elke keer ging het weer mis bij vodafone! 3 weken geduld gehad daarvoor heb ik heel wat mensen gesproken bij vodafone en heel wat tijd aan kwijt. Ik ben zelfs naar de Vodafone winkel gestuurd, waar ik 40 min voor moet rijden, eenmaal daar aangekomen konden ze niks voor me doen omdat het via telesales opgelost moest worden. Belachelijk hoe ze met klanten om gaan! Alles opgeheven daarna. Ik ben maar naar T Mobile gegaan, waar alles binnen 10 minuten was geregeld en ik het de volgende dag in gebruik kon nemen. Perfect, geen gerommel bij T mobile, daarintegen ga ik nooit meer naar Vodafone en kan het ook NIET aanraden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Yvette

06 November 2018, 06:34

Ik probeer al vanaf 21 september een Vodafone red together abonnement te regelen voor mijzelf en mijn familie. Alle abonnementen zijn ingegaan, daar ben ik anderhalf uur voor in de winkel geweest en heb ik twee keer een half uur met de klantenservice aan de lijn gehangen. Blijkbaar is het erg ingewikkeld. Het is vandaag 6 november, ik heb 1/4 van de beloofde data, mijn familie niets. En iemand met énig vorm van verantwoordelijkheidsgevoel krijg je niet te spreken. Beloofde email naar een leidinggevende met mijn emailadres in de cc wordt niet verstuurd.
Mensen let op. Het kost veel geld en de service is nihil.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Truus

01 November 2018, 11:38

Jammer dat ik geen 0 kan invullen. Wat een service...
Word al weken anoniem gebeld, Vodafone vroeg mij een lijst van hun site in te vullen. Waar ik kon invullen op welke exacte tijden ik gebeld had en had opgenomen. Zij gaan er dan achteraan, traceren het nummer om het bellen te stoppen. In de bevestigings mail staat “binnen 5 werkdagen antwoord”.
5 weken later nog niks gehoord!! Wederom contact met de klantenservice. Waar dat kind eerst niet wist van het bestaan van dat formulier, mij direct al afwimpelde met hier kunnen wij niks “aju en tot ziens”. Vervolgens heel erg duidelijk gemaakt hoe het zit, ze eindelijk ging overleggen. En ik maar weer een klachten formulier moest invullen. Waar vervolgens toch geen reet mee gedaan wordt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Jo

27 October 2018, 14:32

Jammer dat je geen 0 kunt geven aan dit bedrijfje.
had een zekere S. aan de tefefoon in Maastricht.
heb 38 minuten moeten wachten.vanaf zijn eerste goedendag tot dat hij weer terug kwam aan de telefoon.
daarna gooijde hij de hoorn erop.
mooie reclame voor Vodafoon.
Je zult zo eentje maar voor je bedrijf hebben werken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

25 October 2018, 07:37

Dat ze niet overal dekking kunnen garanderen is 1 maar dan moeten we toch kostenloos uit elkaar kunnen gaan. Bij Vodafone niet, ze negeren mijn probleem en bieden geen oplossing.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

21 October 2018, 13:50

Tot vier keer toe nieuw account proberen te maken omdat, volgens Vodafone, mijn e-mailadres niet kan worden gevonden. Zowel op laptop als met mobiel geprobeerd. Toen het mailadres eindelijk wel leek te bestaan, kreeg ik de melding "ai, er gaat iets fout. Probeer het later weer". Fijn, als je voor de boekhouding even snel je facturen wilt downloaden. Z.s.m. terug naar KPN, als het aan mij ligt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

12 October 2018, 08:36

Heel slecht, Krijgen het voor elkaar dat ik een geboortedatum in systeem heb van 01-01-1753, laten met met ID-kaart naar Vodafone winkel rjiden, half uur verderop en lossen niks op. Lachen je een beetje uit. Kan niet bellen, betaal wel voor abonnement. Kan nog geen huisarts bellen. Zielig dat ze meewerken aan zo'n haataktie en zich verschuilen achter privacy. Ik betaal toch voor bereikbaarheid. Ach er zullen wel weer mensen lol hebben over mijn rug.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Tim de Hoef

21 September 2018, 13:34

Op het oog ziet de dienstverlening (icm Ziggo) er aardig uit; in de praktijk is het een regelrechte hel. Toch wat meegemaakt met leveranciers die zich niet aan de afspraken houden, maar Vodafone spant de kroon.
Slechte klantenservice, spreken elkaar tegen, geen empathie/begrip voor de administratieve rotzooi die ze zelf creëren. 2,5 maand geleden overgestapt vanuit T-mobile, die de zaakjes toch een stuk beter voor elkaar hebben. Wacht nu nog steeds op levering!
Ziggo heeft de zware taak deze boevenclub in het gareel te krijgen.

Ik heb er geen vertrouwen meer in, maar zelfs de order annuleren lukt niet omdat dit 'systeemtechnisch' niet lukt.

Iedereen die er nog niet met open ogen in is gestonken: WEGBLIJVEN BIJ DEZE TELECOMCLUB!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door CJ

14 September 2018, 11:03

Telefoon besteld met aanbetaling, deze geannuleerd. Heel wat belletjes/mailtjes gepleegd. Binnen 3 weken zou het op mijn rekening staan. We zijn de 3 weken reeds gepasseerd maar heb nog niks. Het gaat wel om ruim 200euro!
Nooit geen vodafone voor mij!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door X

10 September 2018, 07:29

Nadat Vodafone telefonisch de verkeerde gegevens had ingevulde op het contract was de mobiel niet meer leverbaar. Hier wouden zij in geen enkele manier een oplossing voor bieden wat natuurlijk belachelijk is. Daarna na het verkeerd te hebben geannuleerd en wat dr klantenservice ook kon inzien wilden ze alsnog niet hub fout goedmaken en het daadwerkelijk annuleren Omdat de juiste persoon niet belde. Al met al ontzettend teleurgesteld in de service van Vodafone denk niet van plan te zijn daar ooit nog te bestellen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Andy

04 September 2018, 21:27

De dagen van Vodafone zijn geteld !? Mits Vodafone de sprong durft te maken met het aanbieden van onbeperkt internet voor een vast bedrag. KPN heeft het aan de lijve ondervonden. Je werd daar echt uitgekleed. Diverse providers als Tele2 en T-Mobile zijn al voor gegaan door onbeperkt internet aan te biedien want ontkomen hieraan is er niet. De producten van Vodafone zijn duur zelfs na verdubbeling in combinatie met Ziggo. Het is reeds achterhaald. Wie wil nou meer betalen dan €25,-. voor onbeperkt internet, bellen en sms-en. Steeds meer klanten stappen over naar een provider met onbeperkt internet. Mijn abonnement loopt binnenkort ook af...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door Anonieme gebruiker

03 September 2018, 14:24

Zoiets als vandaag heb ik nog nooit mee gemaakt.
Ik heb me contact veranderd, omdat ik een trouwe vaste klant ben bij Vodafone.
Ik was op werk vakantie,
Kreeg een sms dat er nog een rekening open stond.
Ik heb 4 keer contact gezocht met Vodafone.
Niks meer van gehoord.
Nu ben ik afgesloten en kan er volgens hun ‘ niks meer aan veranderd worden. ‘
Terwijl ik mensen ken waar bij dat wel kan.
Maar bij mij ? Neee hoor.
Ik heb me telefoon bij me werk nodig.
Maar niemand daar van de klanten services van Vodafone wil luisteren naar je verhaal.
Zeer onbeschofte vrouwen aan de telefoon gehad.
Terwijl jij al meerdere malen met een oplossing komt.
Zeer zeer slecht en teleurgesteld

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

27 August 2018, 13:46

Al 2 jaar klant van Vodafone!! Slecht keuze ooit Tja... mij laatst maand bij Vodafone maar ik raad het niemand en echt niemand aan tenzij je geld te veel hebt !!!
Deze profider is een oplichting... Ze haal bedragen op jouw rekening hoe ze het willen!! Ze dwingen je hoge rekeningen te betalen idd , laten je veel te ver over je abonnement zonder waarschuwingen gaan, apps activeren en laat je voor de kosten opdraaien en de service is heel slecht.. je bel 10 duizend x maar niks wordt opgelost !! Kom hun afspraak niet na???? niemand lijk te weten waar de probleem ligt...paff mij zie ze nooit meer terug in hun winkel ????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

12 August 2018, 11:49

ondertussen 4 jaar geleden bij Vodafone gekomen omdat deze goedkoper was dan de provider waar ik zat, bij het omzetten van het abb naar Sim Only (goedkoper) ben ik zonder dat het aangegeven werd mijn data kwijt geraakt (ik had een voordeelbundel wegens thuis internet) maar geluk bij ongeluk heb ik hier weinig last van door wifi en de waarschuwingsdiensten voor mobiel internet. Vodafone is duidelijk in de overzichten en de klantenservice is vriendelijk maar anno 2018 helaas weer aan de dure kant voor een Sim Only. ook de voicemail zit maar moeilijk in elkaar

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door Nooit meer Vodafone!

01 August 2018, 12:01

14/7/18 mobiel opgestuurd ter reparatie scherm. 23/7/18 bericht gekregen dat hij klaar was en opgehaald kon worden. Mobiel was er niet. Vervolgens mobiel zoek voor 1 week. Pas 31/7 kunnen ophalen. Microfoon stuk. Terug naar Vodafone winkel, gevraagd om vervangend toestel wegens reis naar Afrika voor veiligheid, kan niet bellen met dit toestel. Helaas, geen service want geen abonnement op vervangend toestel. Had toch verwacht dat Vodafone, wegens fout aan hun/reparatieservice kant (mobiel zoekgeraakt) betere service zou bieden. Zeer klantonvriendelijk personeel bij Vodafone Zoetermeer. Geen medewerking, geen service. Hangen een beetje over de balie. SLECHT!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door dusty

31 July 2018, 13:43

20 jaar bij Vodafone.. eerst libertel... noot probleem gehad.. maar nu ????twee weken bezig mijn abonnement te verlengen.. moet code invoeren die ik nooit gehad heb.. dus na een lange chat.. niks... bellen pfpf kwam er niet tussen... volgende dag wel.. probleem proberen op te lossen na heel veel vragen enz vier keer doorverbonden worden.. maar deze laatste liet mij zolang wachten dat ik maar gestopt ben.. nu ben ik op zoek naar een betere provider.. en dat na zoveel jaar jammer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

30 July 2018, 20:33

Niet alleen is Vodafone véél duurder dan andere providers als bijvoorbeeld Tele2, ook moet je je NOOIT verzekeren via Vodafone. Ik heb twee jaar lang €8 per maand betaald voor de verzekering en vervolgens valt geen enkele schade onder de verzekering. Soms moet ik €45 bij betalen en soms weigeren ze de aanvraag tot reparatie zelfs volledig. Ik heb dus €192 betaald aan de verzekering en er niks voor terug gekregen, behalve chagrijnige mensen aan de telefoon en een heleboel wachttijd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Patrick

25 July 2018, 18:27

Public posting due to failure to investigate incident 180721-000125 in the Netherlands.
Hi Vodafone,

Please continue to investigate the core of my complaint that the services on offer were repeatedly and consistently misrepresented by your sales representative over two long phone conversations with my Dutch wife and myself.

Firstly it was clearly stated multiple times that we were eligible for the additional children’s TV package; after all this was the reason both my Dutch wide and I decided that a fixed term contract with Vodafone was a good offer.

Secondly the representative also clearly stated multiple times that the cost of the fixed term contract would be 16 Euro’s. This was stated to both may wife and myself in seperate phone calls multiple times.

During the conversations your representative made it very clear if we took the 16 Euro package for 12 months then we would qualify for the extra children’s package and secondly that it would show up as 21 Euros but because of the Ziggo special it would be 16 Euro’s.

Please respond to my request for a recording or transcript of the phone calls. Please clearly investigate why we were offered a product that we did not qualify for and secondly that then made your product more expensive. It sounds like Vodafone and Ziggo did not provide their representative with clear product offers to sell us and she mistakenly offered us something which did not exist.

As this is a clearly a mistake and I have reasonable raised it, I believe you should honour the intent of your representatives offer.

Thanks and Regards

Patrick

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Lisanne

24 July 2018, 11:35

Ga NOOIT bij vodafone red abbonement. Het zijn een stelletje oplichters! Wordt gezegd dat je 21 euro maandelijk zal betalen. Dit is 2 maanden verkeerd bij mij gegaan en heb 31 moeten betalen. Die 20 euro krijg ik niet meer terug! Zeer ontevreden over de slechte informatie, service en terugbetaling. Ik raad dit absolut af om te doen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Edo

13 July 2018, 13:15

Ik sluit me aan bij al het slechte kommentaar.
Ze zijn niet te bereiken en zijn zeer slordig met gegevens opnemen. Ben zeer ontevreden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Bobby

07 July 2018, 12:46

Ik geef de mensen hieronder in de meeste berichten groot gelijk,stoppen met die Vodafone oplichters

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Bobby

07 July 2018, 12:37

Ik ga mijn abbonomenten van ziggo en Vodafone,van mijn kinderen en mij zo snel mogenlijk beëindigen,ik wil geen zaken meer doen met die lui die de afspraken niet nakomen dit adviseer ik aan alle mensen stop zo snel mogenlijk met die lui.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Boze klant

03 July 2018, 17:20

Voor mijn oma van 80 een abonnement af willen sluiten. De eerste keer werd het zonder toelichting geannuleerd. De tweede keer hebben JULLIE de geboortedatum en naam verkeerd vermeld terwijl deze wel goed doorgegeven waren waardoor de simkaart niet afgeleverd kon worden. Mijn oma was hier erg verdrietig over omdat ze zich erop had verheugd dat ze met haar (klein)kinderen kon whatsappen en bellen buiten haar huis. Wij hebben net met jullie gebeld en jullie hebben ons aan de telefoon verteld dat jullie niks voor ons kunnen doen. SUPER SLECHTE SERVICE! Ik hoop dat jullie ook de opnames van de klantenservice even afluisteren want jullie hebben wel hele brutale snotneuzen in dienst. Nooit meer Vodafone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

30 June 2018, 08:36

Ik kan helaas geen o geven voor klantenservices want die hebben ze namelijk niet. Mensen zijn lomp, arrogant en proberen zo min mogelijk te helpen. Zo'n slechte service heb ik nog nooit meegemaakt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Michiel

30 June 2018, 08:34

Slechtste klantenservices ooit.
Onbeschoft, kortaf en niet n staat om klanten met normale vragen te helpen. Ik wilde mijn prive abonnement omzetten naar zakelijk. De 1e keer werd ik doorverbonden met een verkeerde afdeling. de 2e keer werd me verteld dat ik een formulier moest invullen op de website. Die kon ik niet vinden en de derde keer zou me een fomulier worden doorgestuurd wat uiteindelijk niet is gebeurd. Ze konden niet eens mijn nummer herkennen en hadden mijn emailadres niet. Bij tmobile was de klantenservice 100x beter en ik stap zsm weer over.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Mirjam van Ewijk

29 June 2018, 16:50

Mijn moeder (82) heeft onlangs een mobiel incl abbonement gekocht bij een Vodafone winkel Nieuwegein tijdens de actieweken. Ik was daar bij. Ze wilde het perse in de Vodafone winkel vanwege de service. Welke service??? De jongen had een fout gemaakt maar verzekerde haar dat het de bolgende maand zou worden verrekend. De 1e x dat ze na de 2e foutieve rekening ging klagen vroeg hij haar om op een handtekening te zetten want dat had hij vorige x verzuimd. Ze is inmiddels al 4 foutiieve rekeningen gehad. Ze heeft duidelijk afgesproken dat ze incl verzekering 40 euro zou betalen. nNu dus al 4 x een rekening van bijna 48 euro.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marcia

21 June 2018, 11:38

Oplichters. Omdat mijn rekening niet betaald was waar ik nooit wat van te horen kreeg en pas achter kwam toen ik werd geblokkeerd krijg ik deze maand 22 euro extra kosten voor deblokade. Ten eerste zijn er smsjes over de niet betaalde rekening naar een verkeerd nummer verzonden. Ten 2e kreeg ik van klantenservice te horen na betaling dat er geen extra kosten zouden ingebracht worden bij de eerst volgende rekening wat nu blijkt gelogen te zijn. En hoe kan een deblokade 22 euro kosten ?? Extra mankracht krijg ik te horen ... kost het dan zoveel mankracht om een knopje op de computer aan te klikken om mij te deblokeren?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door COR

17 June 2018, 13:22

na meer dan 7 jaar van kpn naar vodafone! wat een spijt zeer slechte verbinding, klacht wordt niet serieus genomen ,ze zijn haast niet te bereiken, wordt beloofd dat je terug wordt gebeld ? nou wacht nu al meer dan 5 dgn, mensen absoluut niet doe leuk voor spelletjes maar voor zakelijk een aanfluiting een woord walgelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Henk

15 June 2018, 18:14

Wat een draak van een bedrijf. Kreeg een aanbieding van ziggo voor een vodafone abo, 5 euro extra korting bovenop de normale 5 euro ziggo korting.

Helaas was er ergens een foutje in geslopen, de achternaam was niet correct. Nou zou je denken dat je dit zo kan veranderen, niet dus.
De klantenservice moet eerst het oude contract annuleren, nummerbehoud annuleren, nieuw contract maken en nummerbehoud aanvragen. Nadat ze dit 6 keer geprobeert hadden was het dan toch eindelijk gelukt. Het leuke is dat je dan ook 6 klantnummers krijgt. Ik weet niet hoe die computersystemen aan elkaar geknoopt zitten, maar het belooft weinig goeds.

De klantenservice is best vriendelijk, als je ze belt kan je gerust nog even met een krantje naar de plee gaan, duurt wel even voordat er iemand beschikbaar is.

Ik heb besloten om het lot niet te gaan tarten, de bestelling heb ik geannuleerd. Ik zou hiervan een bevestiging in mijn mailbox ontvangen, ik weet niet met welke postduif ze die op gaan sturen, ik heb hem nog niet gezien.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Dounia Gadir

06 June 2018, 15:52

Verschrikkelijke service. Sinds 5 dec 2017 slechte dekking. Nu er eindelijk een mast geplaatst wordt weigert vodafone oplossingen te bieden. Toegezegd dat ik mocht overstappen en vervolgens mn nr niet vrijgeven. Loze beloften. Slechte service

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anne

04 June 2018, 17:47

Net ontzettend goed geholpen door een klantvriendelijke en aardige medewerkster van de klantenservice.
Ik had een vraag over nummerbehoud, deze werd meer dan goed beantwoord!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door Maaike

31 May 2018, 15:56

Toen ik voor het eerst bij vodafone kwam was het meteen goed ze hadden een mooie actie waaardoor ik korting kon krijgen. Het enig waar ee achter kwamen was dat ik op 2 dagen na niet kon verlengen. En de actie zou mislopen. Geen probleem door een slimme truc kon ik toch van de actie gebruik maken. Nu ik al even bij vodafone zit werd ik gebeld. Ze hadden namelijk gezien dat ik vaak over me bundel zat en ze hadden een oplossing voor 2 euro meet kon ik van 6g naar 20 gb per maand. Ideaal en goed dat ze me erop attendeerde daarnaast kan ik dit elke maand uitzetten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door KELVIN

29 May 2018, 20:53

Welkom bij het Kelvin Shaw Loan Firm

Dit is een levendig kredietbedrijf in het hart van New York, waar de VS voor zijn gevormd
mensen helpen die financiële crises nodig hebben en hen helpen
bereik je doelen in het leven.

Beschikbare leningen die wij aanbieden zijn,

1. Persoonlijke leningen (verzekeringen en onbeveiligde).
2. Bedrijfsleningen (verzekeringen en verzekeringen).
3. Consolidatielening.
4. Gecombineerde lening.
5. Autolening.
6. Lening voor verbetering van het huis.
7. Woningkrediet.
8. Vakantie lening.

Geïnteresseerde klanten moeten een verzoek indienen voor onze e-mail aan
Aanvraagformulier en voorwaarden

(Https://kelvinshawloanfirm.wixsite.com/loan)
(Kelvinshawloanfirm@gmail.com)
(Bel: 609-526-3306)

Met vriendelijke groeten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door Anonieme gebruiker

22 May 2018, 14:13

Onduidelijke service, slecht bereik regelmatig, geen enkele coulance mbt gebruik internet in buitenland waarop niet wordt geattendeerd, wel cashen natuurlijk als per ongeluk veel MBs ongemerkt zijn gebruikt. Als mogelijk, stap over naar een andere provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Haters

26 April 2018, 10:24

Deze profider is een oplichting, scam. Ze dwingen je hoge rekeningen te betalen, laten je vee te ver over je abbonnoment zonder waarschuwingen gaan, doen alles om extra te verdienen. En de service is heel slecht. Ze doen niks om je van dienst te zijn... eerder om jou dwars te liggen. Ze zoeken niet naar een oplossing maar naar een volgend probleem. Deze profider is uber SLECHT.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marayffa Hoepel

24 April 2018, 17:45

Zeer vriendelijk aan de telefoon en hij heeft mij goed geholpen. Ik belde op dinsdag 24 april om 17:33 uur.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Niels

23 April 2018, 16:43

Ongelooflijk slechte klantenservice. Wat een ellende.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

11 April 2018, 15:46

Problemen met ingangsdatum nieuw contract. Verschillende malen moeten bellen. Excuses en we zullen een kleine attentie sturen. Hier heb ik niet voor gevraagd, maar zelfs dit komt men niet na! Ipv 28 euro halen ze 52 euro van je rekening. Uit coulance zal men het verschil crediteren! Waardeloze klanten service die zich niet kan verplaatsen in de klant dan hun eigen gewin.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anoniem

04 April 2018, 05:03

Slechte dekking: zodra je richting oosten rijd. Regelmatig is verbinding slecht. Klantenservice kan niet eens helpen met oplossen van een probleem met hotspot! Wat toch echt is ontstaan nadat ik een simkaart van vodafone ben gaan gebruiken. En pakket voor op reis werkt niet maar kosten worden wel volledig in rekening gebracht!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Winy

01 April 2018, 13:04

De app op mijn telefoon is waardeloos; telkens opnieuw wordt er een inlogcode gevraagd, als ik dan mijn code gebruik, wijst hij het af en nieuwe code aanmaken lukt ook niet ondanks 8 tekens waarvan letters,cijfers en tekens grrrrr! Mijn man heeft hetzelfde probleem.
Gister twee nieuwe abonnementen afgesloten bij The phonehouse omdat er geen iPhones te verkrijgen waren in de vodafone winkel.
Auw pijnlijk Vodafone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Anonieme gebruiker

26 March 2018, 13:45

Terrible customer service - rude and unhelpful. Criminal additional data charges.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

22 March 2018, 18:45

Vandaag 22 maart 2018 zijn wij een ouderechtpaar, bij de Vodafonewinkel op de Lijnbaan te Rotterdam naar binnen gegaan, wij wilde enkel een sim kaart met beltegoed .
Een aller aardigst dame Mevr. N. koekoek heeft ons op een geweldige manier geholpen , niets was teveel om iets uitteleggen dan wel de telefoon in testellen , wat een Service wat een gevoel voor klantvriendelijkheid.
Wij zijn haar echt oprecht dankbaar voor geduld maar nog meer de vanzelfsprekendheid om de klant te helpen.
Alle Lof
Pieter Albronda
Rotterdam 22 03 2018

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Anonieme gebruiker

13 March 2018, 07:59

Waardeloos bedrijf wat zijn klanten niet serieus neemt, al maanden is elke eerste van de maand al 240 mb afgeschreven. Vodafone zegt het is opgelost en ik zeg het is niet ogelost, vervolgens reageren ze niet eens meer op mijn mededeling dat het niet opgelost is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Anonieme gebruiker

12 March 2018, 15:25

Zojuist 9 keer doorverbonden en 9 keer mijn verhaal kunnen doen. Als laatste werd mij verteld 3 minuten in de wacht te blijven. Na vervolgens 12 minuten in de wacht te hebben gestaan vond ik het wel mooi.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ani

11 March 2018, 15:58

Erg slecht! In plaats van €70 per maand altijd 140,170 betaald erg slecht. Stelletje oplichters

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Cindy

22 February 2018, 14:13

Wat een belabberde service! Bevestiging via de mail totaal verschillend dan de data op de website waarvoor akkoord is gegeven. Wanneer je Vodafone belt moet je de bestelling annuleren: kan niet gewijzigd worden en 10 dagen op je geld wachten!!
Men verwacht echter wel dat je vandaag nog even 500 euro stort om alsnog een goede bestelling te plaatsen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Eline

19 February 2018, 11:39

Opgelicht door vodafone! Gaat allemaal om het geld en service is mega slecht. Ik stap over naar een andere provider! doeg vodafone????????????????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marcel Smit

02 February 2018, 15:08

20 mei 2016 een Apple iPhone Se bij een Vodafonewinkel gekocht en Red Essential abonnement afgesloten. Helaas liep de batterij dermate terug waardoor de nog geen dag meer mee ging. Op 23 januari 2018 heb ik ruimschoots voor het verlopen van het garantietermijn de telefoon ter reparatie aangemeld bij dezelfde vodafonewinkel in Beverwijk. Op 30 januari kreeg ik te horen dat de batterij aan vervanging toe was en dat de kosten €238,00 waren. Dit is heel opmerkelijk gezien het feit dat Apple zelf €89,00 daarvoor berekend. Ik heb destijds aangegeven bij de firma Dynafix dat het toestel nog onder garantie viel. Waarop de medewerker van Dynafix mij mededeelde dat het toestel wel onder de garantie valt, maar niet de batterij en dat daar maar 1 jaar garantie op zit. Ik heb hierover even telefonisch contact gehad met de servicedesk van Vodafone en die vertelde mij dat de garantie op de batterij zelf 6 maanden is. Uiteindelijk heb ik besloten om de reparatie af te breken en het toestel op te halen. Eenmaal aangekomen bij mijn vadofonewinkel en voordat ik de onderzoekskosten van €36,30 betaalde, vertelde ik dit hele verhaal aan de medewerker van Vodafone. Die was echter verbijsterd. Verovlgens heeft hij telefonisch navraag gedaan met enkele collega's binnen Vodafone. Na 45 minuten deelde hij mij mee dat hij geen uitsluitsel kon geven of ik nu wel of niet recht had op garantie. Ook hij was het met de stelling niet eens dat er beperkte garantie op de batterij van mijn iPhone zit. De medewerker van de Vodafone winkel heeft uiteindelijk aangeboden om de onderzoekskosten te laten vervallen. Ook bod hij mij aan om het defecte toestel alsnog achter te laten in de winkel in afwachting op verder onderzoek naar deze kwestie. Ik vind het opmerkelijk dat men het bij Vodafone zelf ook niet weet hoe dit zit. Helaas had ik er op dat moment totaal geen vertrouwen meer in dat mijn iPhone alsnog kosteloos zou worden gerepareerd. Ik heb uiteindelijk mijn iPhone zelf voor een bedrag van €47,75 gerepareerd. Al met al heeft deze kwestie er toe geleid dat ik besloten heb om met Red abonnement bij Vodafone niet meer te verlengen over 3 maanden. Voor mij geen Vodafone meer......

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Helfferich

29 January 2018, 17:37

Eind dec, 2017 overstap van Simyo naar Vodafone; 4 januari nummer portering en 6 januari levering simkaart. Nix werken en de administratieve molen opgestart. Vanaf 8-1 10 personen gesproken (> 10 uur tel en 1½ uur in winkel) nog geen resultaat.
( Jiau, kan en doet niets; Johan Severijns, beloofd wel maar...; Gonda; Ridder; Jef; Jeanice; Shannon; Femke, gooit de haak erop!!; Feysa, komt na 30 min. alles komt goed!! 10 jan. André van winkel (Gron.) heeft tijdelijk simkaart meegegeven HULDE!
wel contract ingeleverd en overstap naar Simpel. Blij, neen. moet nog wachten tot 5 februari (hopelijk 2018) voordat portering succesvol is. Inmiddels opdrachtgevers verloren en klanten die denken dat ik zakelijk ben gestopt.......
Dank Vodafone!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

17 January 2018, 08:32

Op 9 januari een nieuw pakket met Vodafone afgesloten. Vervolgens geen bericht gehad omtrent de levering van de SIM kaart. 3 keer met klantenservice gebeld waarvan 2 keer doorverbonden naar een nummer waar niet wordt opgenomen en een keer verbroken. Per 15 januari nog steeds geen SIM kaart of iemand gesproken die mij kan vertellen wat er moet gebeuren. Bij een 4e keer bellen wordt er bij klanten service niet opgenomen wegens ongebruikelijke drukte. Bij de afdeling verkoop wordt wel opgenomen. Die geeft een nummer van Dynalogic, maar Dynalogic heeft geen order van Vodafone ontvangen voor de betreffende SIM kaart. Op 16 januari gaat mijn bestaande telefoon nummer van KPN zakelijk over naar Vodafone en heb nog steeds geen SIM kaart en nu geen telefonisch bereik meer. Na nogmaals bellen met klantenservice naar een Vodafone winkel gegaan die eveneens niet kan helpen omdat de bestelling geen status actief heeft in het systeem. Op advies van klantenservice geeft de winkel wel een SIM kaart mee die uiterlijk 17 januari actief moet zijn. Inmiddels is het 17 januari en heb nog steeds geen bereik.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Eef

03 January 2018, 12:35

Ik wilde overstappen van T-Mobile naar Vodafone omdat ze een betere zakelijke deal hadden.

1 ik plaats mijn bestelling telefonisch bij een Vodafone medewerkster
2 de verkeerde telefoon wordt bij mij thuis bezorgd
3 ik moet naar een Vodafone winkel waar de telefoon per ongeluk voor reparatie aangemeld wordt ipv retour gestuurd wordt
4 dezelfde, verkeerde maar niet defecte, telefoon wordt zogenaamd gerepareerd en teruggestuurd naar de winkel waar ik hem weer op kan halen
5 de winkel stuurt de telefoon deze keer retour en niet voor reparatie
6 het abonnement/de bestelling wordt automatisch geannuleerd en ik moet zelf de bestelling opnieuw plaatsen
7 ik bel terug de medewerkster of zij de bestelling opnieuw kan plaatsen. Dat kan maar wel tegen hogere prijzen, want de vorige prijzen bleken niet te kloppen
8 ik besluit bij T-Mobile te blijven
9 T-Mobile kan het abonnement niet terugzetten omdat Vodafone een aanvraag voor nummerbehoud bij hen heeft gedaan en dit uit het systeem moet halen
10 ik bel verschillende keren met Vodafone, word regelmatig verkeerd doorverbonden en krijg dan te horen dat de aanvraag niet uit het systeem gehaald kan worden, omdat het toestel nog niet voor retour is aangemeld
11 .... ik weet het even niet meer

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Vodafonehater

28 December 2017, 23:52

Telefoon besteld en na 4x bellen over wanneer Mn telegoon bezorgd wordt, wordt er gezegd dat Mn hele bestelling niet door gaat omdat de mijn hele voor naar in het contract staat ipv alleen de voor letter. Dus een nieuw contract aangemaakt, duurt nu al 1,5 maand voor dat ik Mn telefoon binnen heb. Wordt slecht
Gecommuniceerd over de lever tijd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door werner

19 December 2017, 15:56

verschikkelijke klanten(service) vorige week besteld een S8 . zou binnen 48 uur worden geleverd. na 2 dagen gebeld aangezien die niet was geleverd ik vertelde dat ik graag voor kerst wilde hebben dat zou geen probleem zijn . na nog eens 2 dagen opnieuw gebeld maar verzekerde mij dat mobiel na weekend zou komen. en ja hoor weer niet. ik opnieuw bellen nu zou die al geleverd zijn maar men snapte het niet post nl zei dat die geleverd was maar was geleverd aan vodafone in woerden . en was daar ook binnen gekomen. nu wilde ik alles annuleren en naar andere provider gaan maar ze konden niet annuleren omdat systeem niet goed was . al met al kon dat pas in januari . met de woorden wij kunnen niets voor u doen had ik de 7e klantenservice medewerkster gesproken. ik doe het nooit meer dacht echt met goede provider zaken te doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Bram de Lange

13 December 2017, 11:06

Na 4 november een iPhone X te hebben besteld en vooraf te hebben betaald met max 5 weken levertijd, belde ik er na 5 weken achteraan. De bestelling was verkeerd gegaan door een fout aan hun kant, vertelde de tweede persoon die ik aan de telefoon kreeg. De eerste loog tegen mij, en zij dat alles goed ging en hij er elk moment kon zijn. Deze tweede telefoniste verzekerde mij dat ik vooraan in de wachtrij geschoven zou worden. 13 december belde ik opnieuw naar de klantenservice. Ik ben helemaal niet vooraan in de wachtrij geschoven, ondanks dat het een fout van Vodafone zelf betrof. Ik moet tot 8 januari wachten, ruim 2 maanden, op een bestelling die maximaal 5 weken zou duren. Er werd me geen enkele compensatie aangeboden, geen excuses aangeboden, en er is door 2 verschillende medewerkers tegen me gelogen. Vodafone's systeem faalt in het verwerken van de bestellingen, en haar medewerkers falen in het vervolgens afhandelen van de problemen die dit veroorzaakt. Hiervoor bieden ze geen enkele oplossing of compensatie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Kelly

01 December 2017, 09:47

Wat een verschrikkelijk provider... Ga niet in zee met hun plss... Je bent gewaarschuwd, dienst en zijn slecht, service zuigt en helpen ho maaar... Maar een abonnement afsluiten us zo gebeurd, daar helpen ze je al te graag mee... Prutsers

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bos

29 November 2017, 20:51

Wat een waardeloos bedrijf...
Na 4 uur bellen nog steeds niet het juiste abonnement wat is afgesloten. Alles gaat fout! Toestel hebben ze twee maal van de rekening afgeschreven en nog steeds niet het juiste abonnement. Voor mij nooit meer Vodafone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Nadia Durinck

26 November 2017, 16:46

Al jaren ben ik een loyale klant bij Vodafone. Voor een lange tijd ben ik tevreden geweest met de service die het bedrijf levert, maar daar is de afgelopen maanden verandering in gekomen. Hierbij raad ik iedereen sterk af om een contract aan te gaan met dit afschuwelijke bedrijf. Hoe zij met hun klanten om gaan is schandalig.

Het begon allemaal toen ik, als loyale klant van Vodafone, een nieuw abonnement wilde afsluiten met daarbij de aanschaf van een nieuwe IPhone. Hiervoor bezocht ik de Vodafonewinkel op de Lijnbaan van Rotterdam. Toen ik een gesprek aanknoopte met een medewerker om een nieuw abonnement aan te vragen en informatie over het bestellen van een nieuwe IPhone Plus, reageerde hij ongeïnteresseerd en vroeg hij mij zelfs “Wat wil je nou?”. Uiteindelijk kwam uit het gesprek dat ze op dat moment niks op voorraad hadden. Tijdens het gesprek was de medewerker druk bezig met allesbehalve ons gesprek en wilde het gesprek het liefst z.s.m. afkappen.

Toen ben ik bij een ander filiaal langs geweest in het Alexandrium, hopend dat iemand mij daar wel van dienst kon zijn. Daar werd gelukkig wel hartelijk ontvangen waarbij ik een nieuw abonnement met een nieuwe IPhone aanschafte. De telefoon zou binnen een week geleverd worden aan de winkel. Uiteindelijk heb ik een maand moeten wachten tot ik mijn telefoon op kon halen omdat de telefoon toch niet leverbaar scheen te zijn, waarop Vodafone de schuld op Apple afschoof. Dit lieten zij mij weten door middel van een sms bericht zonder enige uitleg en informatie over wanneer de telefoon dan wel leverbaar zou zijn. Daarnaast had de medewerker mij over gehaald om mijn eigen IPhone 6 in te leveren om zo korting te ontvangen op mijn nieuwe telefoon, mijn telefoon zou immers toch binnen een week geleverd worden. Uiteindelijk heeft Vodafone het opgelost door mij de IPhone in een andere kleur af te leveren, dit was echter wel na bijna een maand.

Eindelijk had ik mijn nieuwe telefoon met een nieuw abonnement. Volgens de medewerker zou ik met de Ziggo kortingsactie op een mooi bedrag uitkomen met een verdubbeling van data. De blijdschap was van korte duur want er werd te veel geld afgeschreven van mijn eerste rekening en mijn data werd niet verdubbeld. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Vodafone. De klantenservice liet weten dat ik niet onder de Ziggokorting viel en dat ik maar contact op moest nemen met Ziggo omdat ik niet op de lijst stond. Uiteindelijk schijnt het probleem te zijn, dat mijn profiel nog op een oud adres staat. Dit terwijl de medewerker bij aanschaf van mijn nieuwe abonnement mijn adres nog gewijzigd heeft omdat ik aangaf dat deze al jaren niet meer klopt. Toen het adres na een aantal weken nog niet correct was heb ik nogmaals geïnformeerd bij een winkel waarom dit nog niet leek te kloppen. De medewerker gaf aan dat dit zou komen omdat het systeem tijd nodig heeft om het te verwerken en dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken.

Eindstand: na contact te hebben gelegd met Ziggo past Vodafone mijn abonnement aan op de korting waar ik recht op heb. Zij zijn echter niet bereid om mij het teveel betaalde bedrag terug te geven. Daarnaast heeft Vodafone ook haar excuses niet aangeboden. Ik voel me als grofvuil behandeld door Vodafone en ik hoop door middel van deze recensie anderen te behoeden om een contract aan te gaan met Vodafone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Elske

15 November 2017, 23:03

Waardeloos!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wesley Verschuur

15 November 2017, 10:44

Zeer slechte hulp door de klantenservice en de winkel van Vodafone!! Nu ruim een week onbereikbaar voor mijn klanten met een zakelijk abonnement van Vodafone. Ze weten allemaal niets en houden je aan het lijntje, komen afspraken over terugbellen niet na.

Je verwacht dat Vodafone met een tijdelijk oplossing komt echter gebeurt dit totaal niet! Zelf ondertussen een ander telefoonnummer geregeld bij een andere provider om bereikbaar te zijn.

Bij de klantenservice krijg je elke keer een andere medewerker aan de lijn waardoor je elke keer het hele verhaal weer uit moet leggen.
Je kunt geen concrete afspraken maken met Vodafone en het enige wat je kunt doen is afwachten en hopen dat het weer gaat werken!

De service voor zakelijke klanten bij Vodafone is ver te zoeken!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Alice

06 November 2017, 15:57

Als ik nul ster kon geven dan had ik het zeker zonder twijfel gegeven. Ik ben al bijna 6 jaar een klant van Vodafone en de laatste 2 jaren zijn echt een hel geweest. Ik besloot om weg te gaan maar Vodafone wilde nog een kans met een zeer goedkoop zakelijk ab. Elke maand wordt er verkeerd gefactureerd en ik moet meer dan 10 keer ( niet overdreven) voor 1 factuur oplossen en nog steeds naar paar maanden kunnen ze geen kleuter som uitrekenen. De mannen medewerkers hebben een hoger EQ om toch goed naar het probleem te focussen MAAR komen telkens zijn beloftes niet na bijv terugbellen en corrigeren . De vrouwen zijn echt een drama en koppig zonder hersens. Die denken dat ze alles weten en alleen maar gelijk hebben. Ik vraag me soms af waarom ze worden aangenomen als klantenservice met een lage niveau van omgaan met klanten. Ik werd zelfs opgehangen omdat ik het geduld niet meer had om nogmaals uit te leggen en volgens haar praat ik te hard. Wat moet je dan doen als klant, als een medewerker niet wilt oplossen? Ik had een verkeerde keuze gemaakt om te blijven voor een goedkoop ab. Als ik terug kon draaien betaal ik liever 2 keer meer om weg te gaan. Ik raad iedereen aan om geen Vodafone te kiezen. Je bent uiteindelijk meer tijd kwijt en geld kwijt om iemands fouten op te lossen. Ook een kans dat je hoge bloeddruk gaat krijgen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Demirdas

06 November 2017, 13:33

Nadat ik mijn contract heb verlengd hebben ze mij in de winkel beloofd om ''onbeperkt data'' van drie maanden aan te bieden. Na 4 pogingen van mijn kant is het niet gelukt om deze beloofde data te krijgen. Iedere medewerker vertelt een ander verhaal. Ik denk dat de medewerkers te weinig kennis hebben over de stand van zaken. Na anderhalf maand heb ik nog steeds geen onbeperkt data gekregen. De laatste medewerker beloofde mij dat het nu zal lukken. Maar ik heb het nog steeds niet aangeboden gekregen. Tijd voor de advocaat !!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Martin

22 October 2017, 23:05

Leveren beloofde data niet. Alle systemen erg traag. Als t niet werkt zijn ze moeilijk bereikbaar. Voorbeeld: als je via hun menu gaat naar de keuze abonnement opzeggen, krijg je een bandje dat zegt dat het nummer niet bestaat

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

30 September 2017, 13:34

Beste Vodafone,

Na twee jaar een contract te hebben gehad bij Vodafone. Heb ik een jaar contract aan gegaan die per maand opzegbaar was. Halverwege heb ik dit contract stopgezet. Alsnog wordt ervan mij verwacht om een afkoopsom te betalen voor het vroegtijdig stopzetten van mijn contract. Toch raar als je een contract hebt die per maand opzegbaar is.

Met vriendelijke groeten,
J. Buijs

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door Thijs Besseling

04 September 2017, 12:07

Ik heb een aantal maanden geleden de overstap gemaakt naar Vodafone. Vanwege mijn alles in 1 pakket bij Ziggo zouden mijn vriendin en ik een data verdubbelaar krijgen. Nadat het abonnement geactiveerd werd bleek de verdubbelaar niet aan te staan. Vervolgens werden we geinformeerd dat we er niet voor in aanmerking kwamen omdat ons Ziggo pakket te licht werd bevonden. Oplossing was om een duurder pakket te nemen. Dit is natuurlijk zeer onrechtvaardig.
Ik ben nu ongeveer 30 e-mails verder en ca. 4 uur aan telefooncontact. Mijn conclusie:

Vodafone heeft de slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Medewerkers hebben geen autoriteit om besluiten te maken.

Mijn advies: Betaal lekker een paar euro meer en ga naar KPN of een andere provider. Blijf weg bij Vodafone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door N Kamper

01 September 2017, 16:50

Ik ben via Deka mobil soms verbonden met het Vodfone netwerk.
De dekking in Kolhorn is heel erg slecht. Als het al lukt om te bellen wordt de verbinding vaak binnen een minuut verbroken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Pieter

25 August 2017, 13:04

Mijn ervaring is dat Vodafone zo snel mogelijk van zijn klanten af wil, in de winkel lijkt het een sport wie de meeste klanten weg kan jagen, bij de klantenservice idemdito. Rekeningen kloppen al een half jaar niet meer en toevallig is de rekening altijd hoger.
Verlengen is een drama geworden, opzeggen daarintegen gaat erg gemakkelijk, ze willen immers van alle klanten af.
Vroeger waren ze blij met een trouwe klant, nu willen ze er van af.
Heb inmiddels vele winkels bezocht, vele mails verstuurd en diverse keren gebeld en telkens met dezelfde uitkomst, geen service meer, en 8 van de 10 keer geen antwoord terug op de mails.
Vodafone is niet meer wat het geweest is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Olaf Leijen

14 August 2017, 15:18

Hallo Vodafone ,
Ik ben in mijn gesprek met u voor verlenging ,in contact geweest met Mevr Aylin .
Deze mevr is super aardig weet alles haarfijn uit te leggen ,is de vriendelijkheid ten top.
Ik ben door haar enorm geholpen.
zij verbond mij door met Dhr Mathieu,deze mr is ook heel vriendelijk en aardig,heeft mij ook super geholpen .
Bij deze Aylin en Mathieu bedankt bedankt en bedankt gr en werk ze

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Willem

12 August 2017, 13:13

IK ben al enkele maanden bezig met dit telecom bedrijf om hun ervan te overtuigen (met bewijs ) dat ik hun abonnement binnen de gestelde termijn geannuleerd heb ,toch blijkt het niet door te dringen dat dit een feit is waarbij Vodafone zelf per email bevestigt dat dit abonnement geannuleerd is .
Ik heb via de klantenservice al minstens twintig medewerkers aan de lijn gehad die dat probleem eens zouden oplossen .
Ik ben wel vele keren doorverbonden naar verschillende afdelingen die op hun beurt weer doorverbonden .
Alle afdelingen werken langs mekaar door ,de een weet niet wat de ander doet en kan niet in een algemeen scherm op hun pc.
Meerdere uren heb ik aan de telefoon doorgebracht echter tot op heden geen enkele oplossing, zodat ik besloten heb alle incasso afschrijvingen van Vodafone te blokkeren ,totdat men met een definitieve oplossing komt van de klantenservice om mij definitief uit te schrijven in hun klantenbestand.
Alle incasso-afschrijvingen zijn door mij teruggevorderd totdat er iemand van Vodafone provider WEL bevoegd is om alles te cancelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

11 August 2017, 18:43

Als je prepaid neemt, neem dan GEEN vodafone! Erg duur, ik ben naar blieb overgestapt waar t veel goedkoper is. Verder werkt de site niet fijn en is t lastig hulp te krijgen, ik raad het niet aan. Hoe t met abonnementen gaat heb ik geen ervaring mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Dekker

02 August 2017, 23:31

Top top top

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Anonieme gebruiker

19 July 2017, 21:19

Al weken mobiel niet bereikbaar.
Oplosssing blijft uit.
Facturatie lukt wel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

18 July 2017, 11:29

Bestelling geplaatst, na 3 weken nog niks, Mail gestuurd, 6 dagen later antwoord met mededeling systeemfout, annuleer order.
Bel met helpdesk, na 5 min. wachten ... ik wil niet annuleren maar orderen, ja, dat moet op deze manier, maar dan ander nummer bellen. Bel ander numer, na 20 min in de wacht opgegeven... wat een belachelijk sclechte service, dat was ooit anders, blijkbaar is het een melkkoe geworden , uitmelken tot de boel klapt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Chris

07 July 2017, 20:47

Ik heb nog steeds een zakelijk abonnement ooit voor 3 abonnementen, daarvan is er nog 1 over die ik gelukkig over een paar dagen op kan zeggen. Wat een VERSSSSSCHRIKKELIJK bedrijf. De laatste negatieve ervaring gaat over het mobiele abonnement dat met nummerbehoud overging naar Tele2, looptijd 2jr. was al verlopen en dus maandelijks opzegbaar. Gevolg: een afschrijving van ruim 1500 euro, gelijk laten storneren door de bank en bellen. Een aardige medewerker die zegt dat het idd niet klopt en het gaat herstellen, twee weken later een herinnering voor het zelfde bedrag, dus weer bellen: antwoord was dat de looptijd van het abonnement nog 4 jaar doorliep, zulke lange abonnement bestáán niet eens, moest de helpdeskmedewerker toch ook wel toegeven. Gelukkig is dat nu wel hersteld maar zie ik op de factuur van het nog enig lopende abonnement een bedrag staan van 2 euro 60, vanwege de extra moeite die Vodafone had moeten doen omdat de automatische incasso van de 1500 euro niet gelukt was. Wat een klant onvriendelijk en onfatsoenlijke zooi. Nog een paar dagen dan ben ik ervan af..........tenzij ook dat nog weer een staartje krijgt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door anton scholten

20 June 2017, 10:40

25 jaar al zakelijke klant bij Vodafone. De laatste 2 jaar kunnen ze me geen uitsplitsingen meer geven van het gebruik van mijn medewerkers. Tevens onverklaarbare hoge kosten. Ben begonnen alle nieuwe abonnementen bij een andere provider onder te brengen omdat ik geen afdoende antwoord krijg op bovenstaande klachten. Niemand bij Vodafone die het interesseert. Enorm slechte klantenservice dus. Het management dat dit laat passeren is ongeschikt. Zullen wel een hoop interim mangers worden over 3-4 jaar om het bedrijf weer bij de les te trekken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

18 June 2017, 12:50

Ik heb op 05-06-2017 een prepaid sim gekocht en heb hem nog steeds niet. Boze mail gestuurd, na 1 week nog steeds geen antwoord. Slechte service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Bianca

18 May 2017, 16:21

Ik heb een aantal keer zeer hoge rekeningen gehad. Heb netjes gebeld om te vragen waar deze vandaan kwamen maar hun wisten daar ook geen andwoord op te geven. Het zou een fout van het systeem zijn. Ik zou 0900 nr geblokkeerd hebben 2x op de zelfde dag ( is dat uberhaud wel mogelijk) maar goed. Op me maandelijkse abonnement kosten kwam er dus een flink bedrag bij. Dit gebeurde 3 maanden achter elkaar. Ze hebben t bedrag er netjes van afgehaald maar moest vervolgens nog eens zelf extra kosten betalen het ging dan om maar ongeveer €5 maar het is toch geld waar hun geen recht op hebben.

Maar goed ik heb nooit eens een rekening zonder extra kosten er is altijd wel iets. En dan vraag ik mij af.. hoeveel klanten bellen niet om te vragen waar die extra kosten vandaan komen en gewoon betalen? Dat is makkelijk verdiend zo.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

13 May 2017, 16:42

Veel gedoe gehad met het aanschaffen van een abonnement(Vodafone Arnhem) Dit kwam ook door een storing maar ik ben erg onprofessioneel geholpen. Ik heb totaal 6 weken gewacht voor het aanschaffen van een abonnement terwijl ik al 10 jaar klant bij Vodafone ben. Je zou kunnen zeggen dat dit beter kan. Het personeel heeft mij zelfs verteld dat als ik mijn abonnement een week later gekocht zou hebben dat ik dan sneller zou zijn en ik mocht niet de oude order annuleren en opnieuw een abonnement aanschaffen. Heel erg vreemd. Ook tot twee maal toe niet gebeld terwijl dit wel beloofd was en de klantenservice kon mij ook niet helpen. Die zeiden dat ik bij de winkel zelf langs moest gaan. Na 6 weken toch nog goed geholpen door een vriendelijke medewerker, maar alsnog niet tevreden en niet aan te raden.

Algemeen:
Verder wel dekking voor internet (3G en 4G), maar voor bellen heb ik vaak geen bereik (in mook/molenhoek).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Peter

20 April 2017, 20:46

Super blij dat ik eindelijk ben verlost van dat verschrikkelijke Vodafone, het leven is juist nu mooier geworden. 10 jaren lang vaste klant, de laatste 5 jaren torenhoge rekeningen, slechte service, bureaucratie, kapotte telefoons, en nu, KPN Telfort, een serene rust, goede behandeling, 50 x beter dan Vodafone, succes met jullie reclame, heel erg leuk.! Junk!
Voor niks zou ik zelfs Vodafone niet meer willen hebben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Noelle

10 April 2017, 17:07

Verschrikkelijke provider. Wacht al 2 maanden op mijn telefoon en ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Al meerdere malen contact gehad, maar wordt niet geholpen. Ik hoop dat ze normaal niet zo omgaan met nieuwe klanten. Ik heb nu mijn bestelling geannuleerd en moet weer minstens 5 werkdagen wachten. Iedere keer krijg ik hetzelfde te horen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door els

23 March 2017, 15:22

NOOIT vodafone nemen , geen afspraken na komen , een uur aan de telefoon , steeds in de wacht en komen dan steeds met hetzelfde antwoord terug , gratis toestel zeiden ze , nu , ik mag hem gewoon twee jaar gaan betalen buiten mn abbonementskosten , stelletje onbenullen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Hawal

04 March 2017, 17:22

Ik heb mijn toestel opgestuurd naar afdeling reperatie. Een week later kreeg ik een mail met alleen prijsopgave. En drie keuze: Reperatie kosten €375, of ongerepareed retour kosten of afstand doen van mijn toestel. Ik heb toen met onbewust laatste keuze gemaakt. Omdat ik dacht dat ik toch niet wil reparereen voor deze prijs. Ik kreeg alleen prijsopgave zonder dat ze probleem van toestel toe te lichten. Voor dat ik mijn toestel heb ingeleverd bij vodafone winkel, zei medewerker dat er geen kosten zijn, tenzij als toestel buiten garantie valt. Later bleek ook dat reperatie afdeling zei dat ze geen kassabon mee gestuurd hebben, ik heb netjes mijn toestel ingeleverd bij vodafone winkel, dus er werd mij niet gevraagd naar kassabon, en later hebben ze gevraagd naar kassabon en die heb ik ook ingeleverd. Ik kreeg vandaag te horen dat vodafone niks gaat betekenen voor mij, omdat ik die keuze van heb gemaakt. Ik heb mijn abonnement vorige maand pas verlengd, en nu zonder toestel. Nogmaals wil ik melden dat ik niet mee eens ben. Ik snap de sitiuatie wel, dat ik nu al de keuze heb gemaakt met onbewust, en dat de dossier nu niet meer open gaat, maar Vodafone had mij in begin ook moeten meer informeren over
reperatie kosten en of dat ze niet alleen met prijsopgave sturen zonder probleem van toestel toe te lichten.
Dus uiteindelijk zegt Vodafone, we kunnen niks voor jou betekennen. Dat is fijn????????

Mijn Iphone 6 Plus krijg ik lekker niet meer terug, Dit is gewoon een DIEFSTAL!!

wat vinden jullie van?? Graag jullie opmerkingen!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

26 January 2017, 13:57

waardeloze klantenservice

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

09 January 2017, 13:41

Vodafone vergeet emails te sturen.
Afspraken worden steeds verschoven, zij maken een fout en dan mag jij als klant lekker zitten wachten zonder internet thuis tot dat ze zin hebben om dat te gaan regelen voor je.

Zo ongelofelijk slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door MTG

29 December 2016, 17:30

Vodafone, welke zegt zeer klantvriendelijk te zijn en alles altijd zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Wil je een abonnement afsluiten of verlengen, dan is alles mogelijk en wordt er snel gereageerd. Is er vervolgens een probleem of een klacht, dan word er niets gedaan en wordt je gewoon aan het lijntje gehouden. Kunnen zij het uiteindelijk door de tijdsdruk niet meer voor de deadline oplossen, dan zoeken zij wel weer een nieuw excuus om er onderuit te komen. Dit is hoe Vodafone werkt! Het internet staat er vol van, dus wij zijn zeker de enige niet. In november verlengen wij meerdere abonnementen en dat kan gelijk geregeld worden zonder problemen. De volgende dag (binnen 24u) is er al een toestel door ons ontvangen. Het kan dus wel! Maar dan, het toestel heeft een software probleem, welke ook door Apple support is bevestigd per email. Het toestel moet geretourneerd worden naar Vodafone, welke wij aangetekend (onze kosten) versturen. Maar dan begint de ellende en ontkenning. Bijna dagelijks hebben wij contact met Vodafone sinds november tot vandaag. Telefoongesprekken welke meer dan een uur duren met alle doorverbindingen en het verbreken van de verbinding door Vodafone meegerekend, maar uiteraard zonder oplossing. En wie gaat die kostbare tijd betalen? De retournering is nog niet binnen wordt er veelvuldig gezegd. Maar dat is toch vreemd als wij via de track & trace kunnen zien dat hij allang door Vodafone ontvangen is. Dan is er weer een technisch probleem en kunnen ze niets in het systeem zien. Maar het wordt opgelost, ze gaan het gelijk regelen en wij worden de zelfde dag nog teruggebeld. Dit is wat wij zo vaak te horen hebben gekregen, maar wij zijn nog nooit teruggebeld door Vodafone. Ze regelen uiteindelijk helemaal niets. Ondertussen is het 7 december en geven wij aan dat wij het toch echt zo snel mogelijk geregeld willen hebben, want op deze manier wordt het kerst en is er nog steeds niets geregeld. De zoveelste medewerker welke het gaat regelen, want het is alleen een kwestie van de retournering in het systeem verwerken en dan is het opgelost en wordt het nieuwe toestel verzonden. Uiteindelijk maar weer bellen met Vodafone want er is nog niets ontvangen en/of geregeld. In de tussentijd wordt je wel gek van de berichten welke je krijgt met de vraag of je tevreden bent en of je de 4 vragen wilt beantwoorden. Uiteraard zijn wij niet tevreden, maar het invullen van het tevredenheidsonderzoek heeft ook geen zin, want hier reageert Vodafone ook niet op. Ze gaan het uitzoeken en komen er snel op terug, of je even wilt wachten. Verbinding wordt weer verbroken, of je kunt ontelbare malen je verhaal weer uitleggen, maar uiteindelijk gebeurd er niets. Dit gaat zo elke dag door. Dan is het de week voor kerst. Er is nog niets opgelost en geregeld door Vodafone. In de tussentijd hebben wij de automatische betaling aan Vodafone teruggeboekt, en ook netjes aan Vodafone vermeld, dat zij het nu eerst maar eens gaan oplossen en dan betalen wij weer. We zijn namelijk al bijna een maand verder. De medewerker begrijpt dit en gaat het zo snel mogelijk oplossen en afhandelen. De dag voor kerst, maar weer bellen en alles uitleggen. Ze gaan de afdeling die over de retouren gaat persoonlijk benaderen om het op te lossen en de retour in hun systeem te verwerken en dan komt het goed. Uiteindelijk is er uiteraard helemaal niets opgelost en is er nog steeds geen toestel ontvangen. Ondertussen is het 27 december geworden zonder dat er iets door Vodafone is geregeld en/of opgelost. De medewerker van Vodafone vraagt of wij nogmaals de track & trace code kunnen geven, dan kan hij ook zien dat het oude toestel al door Vodafone is ontvangen. Slimme vraag, maar deze code is al meerdere malen door ons gegeven. Hij ziet dat het toestel al bijna een maand bij Vodafone in bezit is en gaat het gelijk regelen zegt hij en wij worden teruggebeld. Wij geven nogmaals aan dat het echt voor het einde van het jaar opgelost moet zijn, want we zijn het helemaal zat met Vodafone. Uiteraard zijn wij niet teruggebeld, dus bellen wij maar weer met Vodafone. En jahoor, de retournering is opeens verwerkt, het toestel is ontvangen en verwerkt door Vodafone. Dus de volgende dag (29 dec), meer dan een maand verder zijn we al, kan het nieuwe toestel verstuurd worden. We hebben er nog steeds de pest in, omdat het namelijk een heel simpel verhaal is en dit had in het begin gelijk al geregeld kunnen worden, maar ok, wij gaan er van uit dat het op 29 dec dan uiteindelijk geregeld gaat worden. Vandaag (29 dec) nemen wij zelf maar weer eens contact met Vodafone op om te horen of het al verstuurd is. Wat blijkt er is niks gedaan. Wij moeten weer het hele verhaal uitleggen en worden dan weer naar allerlei afdelingen doorverbonden. de verbinding valt weer tijdens het doorverbinden 3x weg en na een keer meer dan 30min in de wacht te hebben gestaan, bellen wij maar weer opnieuw. Dan wordt er ineens gezegd, wij moeten nu eerst het verlengde abonnement gaan annuleren en dan opnieuw een nieuw abonnement gaan afsluiten, anders kan het nieuwe toestel niet verzonden worden. Ongelofelijk wat hier allemaal gebeurd bij Vodafone, maar wij verzamelen nog wel een keer onze energie en zetten ons over onze frustratie heen, want nu zou het gelijk geregeld moeten zijn. De medewerker zet ons even in de wacht en gaat het regelen. Dan blijkt dat het abonnement via een andere afdeling geannuleerd moet worden, dus of wij weer even opnieuw willen bellen en dan gaan zij het regelen. Ondertussen barsten wij bijna uit elkaar van woede en het continue aan het lijntje gehouden worden door Vodafone, in plaats van dat zij het nu eens goed regelen zoals zij als service provider zouden moeten doen. Vooruit dan maar, ons laatste belletje aan Vodafone want nu moet het toch geregeld gaan worden. De medewerker beaamt dat wij al eerder gebeld hebben (wanneer bedoel je in de laatste 5 a 6 weken) en gaat het gelijk regelen of wij even geduld hebben, dan zet zij ons in de wacht. Na een poosje komt zij weer terug aan de lijn met de volgende mededeling, dat Vodafone het abonnement niet kan annuleren en vervolgens opnieuw verlengen en het toestel opsturen want er staat nog een rekening open. Ik leg haar uit dat wij zelf de rekening gestoneerd hebben, dit ook aan Vodafone hebben gemeld om druk te zetten dat zij het nu eens gaan oplossen en ons niet aan het lijntje moeten houden. Maar nee, dit is het beleid van Vodafone en als wij het gelijk betalen, dan kunnen zij het evengoed niet meer voor het einde van de week regelen en zal het in het nieuwe jaar worden. Of te wel, de deadline kunnen zij zo op deze manier mooi weer omzeilen en zij gaan het probleem, wat al meer dan een maand bij Vodafone ligt, nu op ons afschuiven omdat wij een rekening gestoneerd hebben, of te wel er staat nog een rekening open, dus wij kunnen nu niet meewerken aan een verlening. Vodafone doe eens normaal en neem je verantwoordelijkheid en los het op zoals jullie in het begin al hadden moeten doen! En kom niet met deze onzin aanzetten. Jullie proberen onder jullie eigen fouten en interne problemen uit te komen en schuiven het dan vervolgens ook nog een doodleuk op jullie klanten af, wordt eens wakker!!! Conclusie, Vodafone geeft helemaal niets om zijn klanten en ik ben benieuwd wanneer zij het naar ons op gaan lossen. Voor ons is het een principe kwestie geworden!.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Mirjam

29 December 2016, 16:15

Na jaren lang bij vodafone te zitten voor het eerst een telefoon bij abonnement besteld. Bij aankomst zat hier geen juiste simkaart bij zodat ik hem niet kon gebruiken. Tot 3x toe een nieuwe simkaart aangevraagd en eindelijk de goede. Ik ben 6 weken verder en kan hem eindelijk gebruiken. Hij blijkt kapot te zijn. Inkt loopt door het scherm en uiteindelijk kwam hierdoor een barst in het scherm. Ik ben 6 weken verder en na twee weken vervalt alle garantie. Ik kon hem niet gebruiken zonder simkaart??? Er word mij een verzekering aangesmeerd die ik niet wil om alles te kunnen vergoeden. Ik word naar een andere zaak gestuurd(samsung)om hem te laten maken daar moet ik er ook voor betalen. Uiteindelijk terug bij vodafone hem op laten sturen. Hij valt niet te maken, ik krijg een factuur met opstuur kosten en dat ik als een 'tegemoetkoming' 180 euro wil betalen dan krijg ik een nieuwe. De reden is dat door eigen toedoen de telefoon stuk is? Inmiddels heb ik buiten dit om een nieuw toestel gekocht. Over de klantenservice valt niet te spreken dit is uitermate slecht. Bij opzeggen van het abbonement moet ik hem afkopen. Ik wil hem alvast opzeggen eind van dit contract dat gaat ook niet dat moet via de klantenservice.... iedereen begrijpt wel dat ik blij ben als dit contract afloopt. Zoveel jaar klant en geen ene tegemoet koming. Me man zegt hem ook op. Ik hoop dat ze tevreden zijn met hun afhandeling van dit probleem en opzeggingen van klanten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Xander Blaauw

01 December 2016, 13:12

Fucking verschrikkelijk, eikels schrijven zo 150 euro meer af en als je het terug wil dan wordt je door een doolhof gestuurd waar niemand met elkaar communiceerd en alles zo georganiseerd lijkt te zijn dat klanten opgeven en het maar accepteren.

Nou mooi niet, ik betaal de volgende provider wel om hier eens even druk op te zetten.

Als iemand een rechtszaak tegen deze mafkezen wil opzetten, count me in.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Tim

01 December 2016, 09:15

Heel slecht bedrijf. OK Ben blij als ik daar weg kan. Je kunt niet zoveel internetten als je wilt. Ze willen je niet helpen alleen maar te woord willen staan door Te zeggen wij kunnen niet helpen. Klantenservice heel arrogant en zwaar niet hulpzaam. Ik raad iedereen af om daar een abbo te pakken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Kay

29 November 2016, 21:35

Vodafone thuis ,nooit doen, van het begin nooit tevreden ,slecht communicatie,zijn niet cliënten gericht.is er een probleem ,wordt van een naar de ander gestuurd,dan sta je letterlijk alleen voor .Wat een slechte service!
Halen je binnen met mooie praatjes maar service is waardeloos!
Ze hebben het over overstapservice...geen omkijken naar en geen dubbele kosten. Zo staat het ook op hun website vermeld.Had zelf gebeld om mijzelf af te melden maar moest ik geen zorg over maken want dat gingen ze regelen met mijn nieuwe aanbieder en zal het alvast noteren dat ik had gebeld.
Bleek dat ik nog een 7 maanden contract bij Vodafone toeval ik mijn zelf heb afgemeld en geen gebruik meer maak van hun diensten.
Heb nu 350 euro ,ben nog elke maand 50 euro aan het betalen t/m december en nu was het wel prima om zelf mijn abonnement af te zeggeb ,maar krijg mijn geld niet terug, blijkt de persoon die ik had eerst gesproken om mijn abonnement af te zeggen had het blijkbaar niet genoteerd,dus is het mijn probleem.
Komen mij nergens in tegemoet.
Ik moest het allemaal neerleggen en gewoon door betalen t/m december dubbel blijven betalen ,zolang zijn geld binnen krijgen dan is het prima en ik mag oprotten.vodafone verdient niet eens 1 ster of een half ster.stelletjes oplichters zijn ze met zijn alleen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door J

24 November 2016, 02:21

Er zijn louche marktplaats verkopers die nog een puntje kunnen zuigen aan Vodafone. Ik heb zelden zo'n vaag bedrijf meegemaakt. De klantenservice kan net zo goed niet bestaan. Het enige dat ik ontvang van de klantenservice is een bijdehante mond, lege woorden en informatie die om de 10 seconden veranderd. Betalen voor diensten die vaak niet geleverd worden. Rekeningen die niet kloppen en door elkaar lopen, niemand die duidelijk kon herleiden waar welk bedrag vandaan kwam, 3x onterechte kosten.

Als ik 20x gehoord heb waarom de rekeningen terecht waren, is het weinig. Er werden werkelijk verhalen verzonnen waarom de rekening hoger was en waarom het zou kloppen, de een sprak zichzelf nog harder tegen dan de ander. Prima als je systeem een puinhoop is en je er zelf ook niks van snapt, maar er is keihard gelogen aan de telefoon over waar het bedrag vandaan kwam. Ik ben zelf maar uit gaan zoeken hoe het zat en kon uiteindelijk aantonen dat er helemaal niets van klopt. Nadat Vodafone zelf aangaf dat er inderdaad fouten gemaakt waren aan hun kant, weigerden ze mijn verzoek om een schriftelijke verklaring te versturen per mail/brief dat het geld teruggestort zou worden. Je moet er maar vanuit gaan dat het geld teruggestort zal worden. Ik verzocht om het bedrag teruggestort te krijgen op mijn rekening, maar daar gaat een andere afdeling weer over en niet de medewerker die ik aan de lijn had. Met deze mysterieuze afdeling kon ik ook niet direct verbonden worden. Vodafone bepaald dus wel even voor mij waar en wanneer ik mijn geld teruggestort krijg. Geld dat ze in eerste instantie niet eens horen te incasseren. Niet verrassend heb ik dat geld dan ook als credit nota op My Vodafone gestort gekregen en niet op My rekening. Op 23 November heb ik wederom een onterechte rekening gestorneerd gekregen van Vodafone, maar Vodafone negeert elk verzoek op terugbetaling op rekening, want er is natuurlijk niemand verantwoordelijk en degene die het wel zijn die kun je niet bereiken. Dus ook dit bedrag is gewoonweg weer als credit nota op My Vodafone bijgeschreven.

Opzeggen van het abonnement kan alleen via telefoon of per post. Abonnement opgezegd middels telefoon (want dat zou super makkelijk zijn) op 25 oktober, maar nadat ik telefonisch bevestigd kreeg dat het abonnement opgezegd zou worden (binnen 1 maand opzegtermijn...) blijkt dat er helemaal niets ondernomen is om het abonnement te annuleren. Geen bevestiging zwart op wit ontvangen, maar dat ben ik onderhand niet anders gewend bij Vodafone. Ik heb vandaag van half 2 tot 4 uur met de klantenservice gebeld om in contact te komen met een afdeling waar (blijkbaar volgens geruchten) medewerkers zitten die per direct het abonnement stop kunnen zetten. Vodafone neemt zijn slogan "we willen mensen met elkaar verbinden" wel heel serieus. Ik heb volgens mij zowat het hele klantenbestand aan de lijn gehad. Natuurlijk nadat ik eindelijk iemand op deze afdeling bereikt had, kon mijn abonnement niet stopgezet worden, want ik had de naam niet opgeschreven van de medewerker die het abonnement zou annuleren. Ik kan wel aantonen dat ik Vodafone gebeld heb op 25 oktober, en ooggetuigen die aanwezig waren en het gesprek gehoord hebben, maar niet met wie. Vanzelfsprekend kreeg ik als opmerking "waarom heeft u dan ook niet nog een keer gebeld?". Inderdaad, wat stom dat ik verwacht dat de Vodafone iets onderneemt na verzoek, wat stom dat ik er vanuit ga dat het bij Vodafone de norm is om niets zwart op wit te sturen wanneer ze dat voorheen ook nooit gedaan hebben, en elk verzoek daarvan afwijzen, want procedure. Bij Vodafone vinden ze het blijkbaar heel logisch dat je uren aan de telefoon gaat hangen om onder een opzegtermijn uit te komen. Want ja, als je al honderden Euro's betaald heb is het alleen maar logisch dat je onder die laatste maand opzegtermijn probeert uit te komen. Bewijs maar dat je opgezegd heb en met wie je sprak, boef, schurk, profiteur. Vodafone vind het doodnormaal dat je hun medewerkers elke dag plat moet bellen om een simpele dienst te verrichten, ook wanneer die dienst gewoon helemaal niet uitgevoerd "kan" of gaat worden. Zoals eindelijk eens iets zwart op wit krijgen, ja vage rekeningen krijg ik zwart op wit, maar ze weigeren werkelijk om me een bevestiging via mail of brief te sturen over onjuiste rekeningen, een stornering, of het opzeggen van mijn abonnement. Wanneer ik vraag waarom, dan krijg ik of geen antwoord, of het is weer een procedure. Ze weigeren het gewoon te doen. Vandaag zouden ze het abonnement weer stopzetten, maar je kunt het niet zien op My Vodafone, geen mail, niets. November had de laatste maand moeten zijn, maar je komt gewoon niet van die gasten af. Hotel Vodafone, you can check out any time you like, but you can never leave.

Bij Vodafone werken alleen maar kanjers die zich enorm om je probleem bekommeren, maar verder dan een ongeïnteresseerde "wat vervelend" kom je niet, want procedures. Oplossingen, tegemoetkomingen of ideeën bestaan niet. Het enige dat er gedaan kan worden is je doorverbinden met een ander, of een andere afdeling, waar vervolgens iemand zit die net zo weinig weet en kan als zijn/haar voorganger.

Dit bedrijf is zo nep als maar kan. Nog nooit een zaak gehad waarbij er zo hard gelogen en geweigerd wordt om werk te verrichten. Je kan iets 10x lief vragen, je kan boos worden, maar er gebeurd niks. Dit bedrijf weigert gewoon gemaakte afspraken zwart op wit te zetten en komt ze daardoor dus niet na. Je kunt echt geen zaken doen met Vodafone, want Vodafone waant zichzelf schijnbaar onaantastbaar. Risico's voor de afnemer, maar niet voor de aanbieder. Sterker nog Vodafone maakt fouten, komt afspraken niet na, of weigert mee te werken, maar het wordt de afnemers probleem. Onbetrouwbaar en onprofessioneel. Elk telefoontje moet blijkbaar als detective gevoerd worden, waarbij je de namen noteert van iedereen die je spreekt, en de gesprekken opneemt. CSI Vodafone, vertrouw niemand.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

22 November 2016, 15:14

Wat een slecht bedrijf zeg. Ik probeer al een week iets heel simpels te regelen, een offerte te laten sturen. Ik heb al zo veel keer gebeld, wordt iedere keer doorverbonden, iedere keer opnieuw alles moeten uitleggen... en gewoon brutale klantenservice medewerkers. Super slecht!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jeroen

21 November 2016, 15:47

Wat een slecht bedrijf is Vodafone. Vodafone gebeld omdat ik een klacht had over de administratie wordt ik verwezen naar de website om daar de klacht in te vullen (hoe bedoel je klantvriendelijk). Daarna mijn klacht online ingevuld en totaal geen reactie krijgen op mijn klacht. Met het binnenhalen van klanten zijn ze poeslief maar als je weggaat daar krijg je alleen maar gezeik. Ik zal dit bedrijf aan niemand aanraden. SLECHTE SERVICE!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door R

18 November 2016, 14:23

Administratie bij Vodafone is een rommeltje en men probeert je altijd meer kosten te laten betalen dan nodig:
Ook als je aantoonbaar tijdig het abonnement hebt opgezegd worden er kosten op de rekening gezet en automatisch afgeschreven van je rekening! Is bij mij nu 3 maal gebeurd; telkens zie ik op de rekening een extra hoog bedrag zonder duidelijke omschrijving staan, na bellen en lang wachten aan de telefoon blijkt dat ze weer eens kosten in rekening brengen omdat je zogenaamd te laat hebt opgezegd! Dus houd goed je bankrekening in de gaten en laat een twijfelachtige automatische incasso van Vodafone terugboeken of storneren, dit kan tot 56 dagen na de afschrijving! Inmiddels heb ik 3 abonnementen opgezegd bij Vodafone, was al klant bij hen toen het nog Libertel heette, zo'n 17 jaar geleden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

28 October 2016, 12:48

Zelden zo klantonvriendelijk behandeld. Voor mijn twee kinderen een iPhone 7 besteld bij Vodafone Katwijk. Een toestel wordt tijdig geleverd, de andere niet. Vervokgens aan het lijntje gehouden en niemand blijkt enig idee te hebben wanneer het toestel beschikbaar is.
Het telefoonnummer van de winkel dat op internet staat is niet bereikbaar en bij de klantenservice "kunnen ze niets voor me doen". Ben 10-15 jaar klant bij deze club... prive en zakelijk...

Dank je wel!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ilhame

11 October 2016, 10:59

Ik heb 2 maanden geleden mijn telefoon ter reparatie gestuurd en tot heden nog geen 1 x een belletje of email ontvangen. DIT terwijl mij verteld wordt dat het max 10 werkdagen zou duren. Ik wordt continue van de kast naar het muur gestuurd en niemand die met een oplossing komt. Zij werken met een externe reparatie dienst en verwachten dat ik continue die dienst bel ( 45 cent per minuut en ik sta toevallig in die 10 x dat k tot nu toe heb gebeld minimaal 10 min in de wacht tel dat maar eens bij elkaar op los van me abonnement van, 50 euro per maand) Zo zie je maar weer dt ze alles doen om je als klant te lokken en jij als klant netjes op tijd je afspraken moet nakomen en betalen. Maar zodra dit omgekeerd moet, dan zie je pas hoe ze echt zijn! Zodra deze rot abonnement afloopt stop ik per direct bij vodafone. Werd altijd al gewaarschuwd door familieleden die ook elke keer problemen met vodafone ondervinden, maar met me domme hoofd gaf ik ze het voordeel van de twijfel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Gijs

12 September 2016, 20:28

Zeer slechte en vooral onredelijke ervaring. Vorig jaar had ik een sim only abonnement afgesloten voor 8.50 EUR om onbeperkt te kunnen SMS'en (zoals ook nu nog op de Vodafone website te vinden is). Dit werkte prima, we konden vele SMS berichten versturen voor 8.50 EUR in de maand. Een half jaar later hebben we er voor een paar nieuwe medewerkers nog een paar Vodafone Red abo's erbij afgenomen onder het zelfde bedrijfs account. Op datzelfde moment heeft Vodafone zonder het aan te geven ook het bestaande SIM only account omgezet naar een ander SIM only abonnement waarbij er maar max 150 SMS'jes per maand zitten. Gevolg, maandelijkse facturen van rond de 500,- EUR.

Na veelvuldig contact met de Vodafone support desk loopt het gesprek dood bij een support desk dame die ons niet verder kan helpen. Er is niemand meer bereikbaar. Het laatste wat ik vriendelijk te horen kreeg is "Het is onredelijk wat er is gebeurd maar onze juridische afdeling heeft besloten dat uw klacht ongegrond is.". De vraag waarom men het abonnement zomaar heeft omgezet naar een minder voordelig abonnement wordt niet beantwoord. Wel geeft men aan dat "U moet de openstaande factuur betalen anders sluiten we al uw mobile abonnement nummers af. Als u het er niet mee eens bent dan moet u maar een juridische procedure opstarten tegen Vodafone.".

Kortom, wat een *$*# bedrijf. We zijn dus nu bezig om onze abonnementen over te zetten naar een andere provider want we zijn er wel klaar met een slager die zijn eigen vlees op deze manier keurt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

12 September 2016, 17:46

Zeer slechte klantenservice. Extreem lange wachttijden, en je wordt steeds doorverbonden, om vervolgens weer 30 min in de wacht te staan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Remco

31 August 2016, 21:56

Onpersoonlijk en log bedrijf, alleen nog uir op winst

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marco

25 August 2016, 18:23

Onaardige klantenservice en nul proactief. Draait alleen om geld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Loes stok

17 August 2016, 11:03

Pluim voor afd opzegging,

De manier hoe ik te woord ben gestaan en de zeer prettige afwikkeling verdient meer dan een pluim. Helaas was ik over het termijn heen bij mijn huidige provider anders was ik zeker bij Vodafone gebleven. Kom vlg jaar hier zeker op terug.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Een zeer ontevreden en teleurgestelde klant

09 August 2016, 15:34

18juli 2016 heb ik een nieuwe bestelling bij Vodafone geplaatst d.w.z. nieuw toestel(omdat ik geen gsm in mijn bezit heb) + nieuwe simkaart/abonnement. Heb dezelfde dag nog €204,24 aanbetaald voor mijn bestelling en alle documenten per mail direct mogen ontvangen + bevestiging per email dat alles gereserveerd is! Op vrijdag 21 Juli 2016 moest ik weer gedotterd worden en hierna nadat ik even online kon komen ben ik het een en ander aan bankzaken gaan regelen en kom ik tot de conclusie dat ik mijn aanbetaling bij Vodafone van mijn bestelling teruggeboekt heb gekregen.

Zaterdag 22 juli 2016 heb ik gebeld met gsm van mijn zoontje en een case is naar backoffice doorgezet. Zou een bevestiging toegestuurd krijgen, NIET GEBEURD!

Maandag 25 juli 2016 kon ik ze pas hierover bereiken. Probleem systemen was het smoesje en dit moest nog steeds uitgezocht worden MAAR SIMKAART WAS WEL ACTIEF GESTELD!(Ja natuurlijk!) Weer notitie naar backoffice gezet vertelde ze mij en na 5 dagen zou ik bericht over status verkrijgen. Ik zou dit gesprek gelijk een bevestiging toegestuurd krijgen, NIET GEBEURD!

Dinsdag 26 juli met support gechat(kan niet bellen, heb geen gsm+simkaart), en is mij verteld dat ik eerst moest annuleren en mijn gsmnummer zou gelijk weer beschikbaar zijn. Chatgesprek per mail bevestigd gekregen! Na chat gelijk weer gebeld. Heb aangegeven dat ik uiterlijk de 5e dag 29 juli 2016 concreet de status van mijn bestelling wilde weten. Als dit niet mogelijk was, dan zou ik de volledige bestelling annuleren want het duurde nu wel heel erg lang en was van mening hun nu wel voldoende ruimte gegeven te hebben om alles uit te zoeken. Hier was ik klaar mee! Ook gevraagd waarom dat ik nog geen bevestiging per mail ontvangen heb, dit was bij niemand duidelijk maar zou alsnog gebeuren, NIET GEBEURD!

Vrijdag 29 juli 2016 om 13:00u gebeld, Status was nog altijd niet beschikbaar! Ik heb mijn bestelling geannuleerd. Ik heb dit m.b.v. de telefoon van mijn BUURVROUW(87jr!) met een medewerker bij Vodafone kunnen afhandelen. 45min ben ik met deze Vodafone medewerker aan de lijn geweest! Van beide partijen geen kosten, mijn contract werd naar een €0,- contract omgezet worden en mijn gsmnummer is direct beschikbaar en zou dezelfde dag nog elders geactiveerd worden. Ik kon zonder problemen alvast een nieuwe bestelling elders gaan regelen. Zo gezegd, zo gedaan! Maar ik zou de annulering vanuit Vodafone nog bevestigd krijgen. En raad eens? NIET GEBEURD!

Maar dit blijkt pas nadat reeds een nieuwe bestelling geplaatst had en ik erachter gekomen ben nadat ik de zaterdag erop mijn toestel+simkaart via kpn thuisgestuurd gekregen heb en ik erachter kwam dat mijn simkaart nog niet actief gesteld was! NIET TE GELOVEN!

Dezelfde dag nog direct met support kunnen chatten(kan niet bellen) en is mij verteld dat deze afdeling niet te bereiken is. De maandag erop moet ik via chat(omdat ik niet kan bellen!)

Maandag 01-08-2016 gechat met Vodafone medewerker. Weer het hele verhaal toe moeten lichten en na 01:05:29 uur gecommuniceerd te hebben, komen wij weer tot de conclusie dat ik nu WEER 5 tot 10 dagen af moet wachten eer mijn nummerbehoud vrijgegeven kan worden. Maar dit is dan ook nog de vraag! Ik heb met klem om per mail een bevestiging toestuurt te krijgen. Heb ik gekregen, maar niet een officiële bevestiging van annulering! Dan enkel een bevestiging dat het naar de betreffende afdeling was doorgevoerd en dat ik binnen 5 tot 10 dagen pas een bericht hierover zal verkrijgen.

Citaat vanuit Mobiel.nl wat ik per email toegestuurd heb gekregen:

...
Wij hebben zojuist contact gezocht met Vodafone om uit te zoeken wat de status van deze case is:

Nummerbehoud aanvraag van Vodafone naar KPN is inderdaad goedgekeurd
Echter is het pas mogelijk deze 29/08/2016 in te laten gaan (ondanks de beloftes van Vodafone).

Annulering is niet goed doorgevoerd in het systeem van Vodafone
De afdeling webshop (van Vodafone) moet deze annulering doorvoeren (helaas kon de medewerker die wij aan de lijn hadden dit niet regelen), hiervoor dien je helaas nogmaals contact met hen op te nemen via 0800-0560. Zij moeten de einddatum van het contract terugzetten en ervoor zorgen dat er geen afkoopsom in rekening wordt gebracht. Zodra je de bevestiging hebt van deze afdeling dat de annulering daadwerkelijk goed verwerkt is, neem dan voor de zekerheid contact met ons op. Wij gaan dan na bij Vodafone dat alles inderdaad goed is doorgevoerd.
...

Nu het grootste probleem: Ben bijna 3 weken herstellende na ernstige hartinfarct(4 stents). Sinds 18 juli 2016 kan ik niet meer bellen of gebeld worden! D.w.z. alle betrokken personen en instanties die i.v.m. mijn herstel gebaat zijn, kunnen mij nog altijd niet bereiken en wederzijds! Ik heb geen auto, mag niet eens auto rijden, kan niet meer dan 100mtr lopen, mag niet fietsen, ben hier alleen op dit eiland Zeeuws Vlaanderen! Familie woont 160km verderop in de bewoonde wereld!

En nu moet ik nog altijd afwachten eer mijn simkaart/gsmnummer vrijgegeven zal worden.

Ik raad VODAFONE absoluut af! Stelletje pesthoofden zijn het, met hun systeem problemen en andere smoesjes. Dit heb ik echt nooit van ze verwacht. Zo behandel je de "nieuwe klanten niet"!

Chatmedewerkers nemen de tijd voor je, maar zijn wel erg beperkt met het uitzoeken en zaken regelen. Een beter systeem hebben ze nodig wat wel betrouwbaar is! Hierbij doel ik op: Het systeem binnen de organisatie en de daadwerkelijke computersystemen die bij Vodafone in gebruik zijn! Beloftes nakomen en als er aangegeven wordt per email een bevestiging te sturen, dan moet dit ook binnen 30min gebeurd zijn net als bij andere soortgelijke instanties!

En... in die 45min toen dat ik met de Vodafone medewerker aan de telefoon zat, wat heeft die gast in hemelsnaam in deze 45min uitgevoerd omdat er achteraf bleek dat de annulering is foutgelopen??? Of ben ik in deze 45min gewoon keihard voorgelogen???
******************
Het is nu alweer 08-08-2016 en mijn nummer is nog altijd niet vrijgegeven!
******************
Op donderdag 04-08-2016 heb ik eindelijk per mail een bevestiging van de annulering toegestuurd gekregen. EINDELIJK! Nu wacht ik nog af.
Citaat mail:
******************
Beste heer/mevrouw,

Heel jammer dat je weggaat. Natuurlijk zien we je liever niet gaan, maar je hebt hier vast je redenen voor. Wat deze ook zijn, laat het ons weten. We horen het graag als we iets aan onze producten, diensten en services kunnen verbeteren.

Jouw feedback helpt ons hierbij. Wil je ons hier je mening geven? Dit duurt ongeveer 5 minuten.

Natuurlijk gaan we vertrouwelijk met je gegevens om. Ze worden niet doorgespeeld voor commerciële doeleinden.

Alvast bedankt!

Team Vodafone
******************
En "vandaag" krijg ik weer een email vanuit Vodafone:
Citaat mail:
******************
Beste meneer,
Goed nieuws: je nummerbehoud is goedgekeurd. We komen het natuurlijk graag bij je brengen. Hier plan je een dag en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt:

Lukt het niet online of bel je liever even? Onze koerier Dynalogic is bereikbaar op 034-8462801 van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Tot snel,
Team Vodafone
******************
Wat bestelling is binnen??? Wat afspraak maken?? Waarvoor afspraak maken??? Hoe wil ik een afspraak maken als ik niet kan bellen???

Ik heb geannuleerd en dit loopt al sinds 18juli 2016 en kan nog altijd niet bellen of gebeld worden sinds het bij Vodafone geannuleerd is!

WAT IS HIER ALLEMAAL AAN DE HAND??? WANNEER WORDT MIJN GSMNUMMER NU EINDELIJK EENS VRIJGEGEVEN???
IK KAN NOG ALTIJD NIET BELLEN OF GEBELD WORDEN!
WAT IS HIER ALLEMAAL AAN DE HAND???

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

08 August 2016, 09:21

Geluidskwaliteit slecht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door C

28 July 2016, 11:04

Tot nu toe altijd erg tevreden geweest. Knap abonnement voor goede prijs. Ooit 'weggekaapt' door andere provider. Bleek duurder naafloop snel teruggegaan.
1x gebeld naar klantenservice, keurig geholpen, ook in de winkel. Diverse chats gehad, ook keurig te woord gestaan.
Nu afwachten of vodafoon thuis werkt, ben bang na de rewiews.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Peter

16 July 2016, 17:10

Wat jammer dat een provider met een goede dekking zo de mist in gaat met klantenservice, zowel telefonisch als in de winkels!!! In de winkel (Alexandrium maar ook H I Ambacht) kun je een service volgnummer nemen, waarna ze vervolgens doodleuk vertellen dat ze niets voor je kunnen doen ( nieuwe nano sim/ verzekering opzeggen) Ook telefonisch wordt je niet wijzer, wachten, naar de winkel gestuurd enz. 4 Abo's waarvan inmiddels 1 beeindigd en de rest gaat ook naar elders.. Wat een vreselijk slechte service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Alex

11 July 2016, 18:23

Ik heb een maand geleden een telefoon + abonnement besteld bij VODAFONE. Ze hebben de verkeerde kleur opgestuurd roze ipv zwart.
Retourneren duurt 10-15 werkdagen! Na 32 dagen nog geen telefoon.
Heel toevallig precies na 1 maand de telefoon teruggeboekt en geannuleerd. Abonnement is wel doorgelopen en precies op die dag ging de 2e maand in.
Ik heb van de bestelling afgezien. Ik moet wel 2 maanden abonnement betalen.
Terwijl ik helemaal geen telefoon had! Klantenservice is ook een feest.
Ik ben minimaal 10x doorverbonden en elke keer moest ik weer mijn telefoonnummer, naam, adres, postcode, geboortedatum en bankrekeningnummer doorgeven
en werd steeds minimaal 5min in de wacht gezet. Uiteindelijk wilde ik helemaal van vodafone af en hoewel iedereen normaal nederlands praat krijg je bij opzeggen
iemand die fries praat en waar je dus niets van verstaat. 10x vroeg de man of ik naar een nieuwe aanbieding wilde kijken en heb 10x geen interesse gezegd.
Hij bleef maar doorgaan en heb uiteindelijk gezegd dat hij het nog wel 50x kan vragen maar het niets gaat opleveren. Uiteindelijk zou ik een email
krijgen met bevestiging opzegging. Meneer zegt mijn email verkeerd. Ik corrigeer meneer. Zegt meneer: DAT ZEI IK TOCH!. Uiteindelijk nog steeds geen email
gehad. Er worden vieze spelletjes gespeeld bij vodafone en ik heb geen ander woord dan oplichting. Ben er nog steeds niet vanaf en de kans is groot dat ik
er ook niet vanaf kom. Ik adviseer geen zaken te doen met VODAFONE!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

26 June 2016, 18:18

Service is bagger. Ben meerdere malen uit een vodafone winkel naar huis gestuurd omdat ze mij niet konden helpen ivm een 'storing in hun systeem'. Mensen van de klantenservice in de winkel bellen constant naar de telefonische klantenservice van Vodafone, zelf kunnen ze nauwelijks echte dingen veranderen of regelen. Wachttijd van telefonische klantenservice is eeuwenlang (ook als je zelf belt), bijna altijd krijg je een robotstem aan de lijn die zegt dat het te druk is en je het later nog eens moet proberen. Vervolgens word de lijn verbroken.

Ook kreeg ik met mijn laatste abonnement bij vodafone een nieuw toestel waarvan de lader het vervolgens niet deed. In de Vodafone winkel werd de lader getest, waarna de inderdaad bevestigde dat de later kapot was. Ik wilde dus graag een lader ontvangen die het wel deed aangezien ik hier voor betaal, kreeg ik te horen dat dat alleen kon als ik mijn lader SAMEN MET MIJN TOESTEL naar het hoofdkantoor zou sturen. Deze zou ik dan beiden kwijt zijn voor twee weken en na die periode zou ik dan een nieuwe lader (+mijn toestel terug) kunnen krijgen. Belachelijk dat ik mijn toestel dan ook twee weken moet inleveren. Als de dame in de winkel kan bevestigen dat het laadprobleem aan de lader (en niet het toestel) ligt, dan kan het hoofdkantoor die info toch van hun collega aannemen om vervolgens alleen mijn lader te hoeven innemen voor controle? Ik vroeg of ik het maandelijkse abbonement bedrag dat ik betaal dan ook terug zou krijgen voor deze twee weken dat ik zonder tel zit, nee dat kon niet. Sorry mevrouw, zo werkt het gewoon bij ons..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

22 June 2016, 01:38

Statt er een groot bedrag op je tegoed moet je toch opwaarderen anders ben je je geld kwijt. Dat is geld afpakken of noemt men dat legaal stelen ?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

24 May 2016, 22:23

Abonnement was erg duur.
Ik heb mijn diefstalverzekering opgezegd en kwam er twee maanden later erachter dat er niets was gebeurd en nog steeds geld werd afgeschreven.. Volgens de helpdeskmedewerker omdat de verkeerde procedure was gebruikt.
Voicemails en sms-en kwamen pas uren later aan. En allerlei oproepen kwamen niet aan terwijl ik de telefoon aan had op een plek met bereik (dus wel een voicemail zonder gemiste oproep op de telefoon).
Bellen en sms'en lukte vaak niet, dan moest ik mijn toestel herstarten.
Al met al was ik erg ontevreden, blij dat ik weg ben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door emma

13 May 2016, 12:00

Wat een frustraties n.a.v Vodafone: Ruim op tijd een smartphone besteld om zonder camera op vakantie te kunnen.Na de bestelling geen bevestiging van de aankoop. Bellen, wachten: er was een storing geweest. Alles weer opnieuw invoeren . Wordt het toestel naar een verkeerd adres gestuurd( ze hadden een toevoeging vergeten) en daar geweigerd en teruggezonden naar Woerden.
Eén medewerker zegt toe er met spoed achter aan te gaan, een andere medewerker zegt de dag er na, dat dat onmogelijk is. Ik kon wel een nieuwe opdracht plaatsen, maar dit toestel hadden ze niet meer en nee, er was ook geen garantie dat het op tijd zou zijn, dat kon wel 10 dagen gaan duren. Nee, spoed, dat kenden ze, na fouten niet. Dus nu geen toestel voor de vakantie..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ma Martens

12 May 2016, 16:05

Vandaag do 12-5 overgestapt naar Vodafone thuis, alles door hun monteur aangesloten, niets werkt, misschien nog voor het weekend of anders na de Pinksteren zeggen ze. Dat noemt Vodafone overstapservice. Ze schrijven in de brief, overstapservice, geen minuut zonder netwerk, en dat klopt geen minuut maar wel 4 dagen geen tv of internet. Maar weer zo snel mogelijk opzeggen, mobiel abo ook. Waardeloos bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jerry

29 April 2016, 16:51

WAT EEN KUT BEDRIJF!
Hangt dat mieppie van klantenservice gewoon op in mijn oor!

En dan ben ik een zakelijke gebruiker. Mijn contract loopt binnenkort af, geen haar die er nog aan denkt bij ze verder te gaan!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door R.Slothouwer

19 April 2016, 21:16

Begin van het jaar heb ik een nieuw abonnement afgesloten. Hierbij zouden geen aansluitkosten berekend worden. Op het contract stond dit ook juist aangegeven.
Bij de eerst incasso, 14-02 werd foutief het bedrag inclusief aansluitkosten geïncasseerd, daarover met Vodafone gebeld, het klopte dat het fout gegaan was, het het bedrag zou binnen tien dagen teruggestort worden, men regelde inderdaad een creditnota, dit wel pas op 2 maart.
25-3 was het geld nog niet binnen, maar de nieuwe maandtermijn van maart was gewoon afgeschreven, wederom gebeld, weer excuus, geld zou elk moment teruggestort zijn.
2 april weer contact gehad, beloofd werd weer dat het geld binnen twee weken teruggestort was.
11 april, weer gebeld, men kon niks vinden van eerdere gesprekken, maar zag dat ik twee april contact gehad had en daarna zou het max tien dagen duren en beloofde weer dat het geld er elk moment aankwam.
18 april, wederom gebeld "het geld komt elk moment bij u binnen", hier nam ik geen genoegen mee en verwachte de volgende dag een reactie hoe het nu zat.
19 april een sms-berichtje ontvangen dat wegens drukte het nog wel 10 dagen duren kon........
Mijn broek zakt er van af...............................

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten