Gebruikersbeoordelingen Youfone

Gebaseerd op 760 reviews
3,4
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk

Review door Youssef

01 March 2023, 15:46

Na ons ervaring kan ik alleen zeggen dat youfone is de alle slechts Telcom bedrijf van Nederland klant onvriendelijk en geen duidelijke afspraken of oplossing facturen klopt niet slecht service internet valt uit en diensten na anderhalf maand van de afgesproken datum Niet aan te na ons ervaring. Zijn echt oplichters

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Willem

22 December 2022, 15:32

Meest slechte klantenservice ooit. Al een maand aan het proberen internet te regelen. Elke dag telefonisch contact en email. Nog geen enkele afspraak is nagekomen. Inmiddels overgestapt naar een andere provider zonder ooit enige normale reactie van youfone gekregen te hebben. Eerlijkwaar de slechtste ervaring met een klantenservice ooit. Bespaar je die moeite en ergernis om een paar euro goedkoper uit te zijn dat is het absoluut niet waard!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door 'n. Youssef

08 November 2022, 00:06

Slecht bedrijf vanaf dag één tot nu toe 3 weken verder geen internet thuis en als wij bellen krijgen we een onvriendelijk medewerker online wij hadden gezegd dat kinderen hebben toets en hebben de internet erg nodig krijgen we te horen wij kunnen niets doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door WK

25 June 2022, 15:14

Het is teleurstellend dat ik dit moet schrijven, want ik ben met vier nummers al vele jaren trouwe klant bij Youfone. Onlangs was echter een dataplafond bereikt en wou ik E5 bijkopen. Dat ging mis door een fout van youfone (bijgeboekt op het verkeerde nummer, doordat op 1 mailadres meerdere nummers staan). Binnen 4 minuten gemeld en vervolgens krijg je op vrij onvriendelijke toon mails dat er niks aan te doen is. Wettelijk niet toegestaan en ik voel me echt in de kou gezet als klant; door een fout van Youfone en een stom bedrag van E5. Ik ga weg bij deze club - ondanks dat de dekking goed is en als het werkt is het ook okay.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Anonieme gebruiker

20 May 2022, 15:00

Op zich prima provider. Waar rekening mee te houden is dat je buiten de bundel de hoofdprijs betaalt. Nadeel is de internet dekking buiten Nederland hetgeen mij naar een andere provider doet zoeken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door Michelle

05 May 2022, 12:39

Triest bedrijf! Erg sneu ze beloven van alles maar ik wacht nog steeds! Huistelefoon werkt al vanaf december niet meer! Krijg nu te horen dat mijn nummer is afgemeld bij kpn hoe dan? Of ik een nieuwe lijn wil internet slecht woond gelijkvloers in me kamer geen eens normaal wifi en dan maar te zwijgen over de minuutjes die je wacht voor je beeld hebt zo klaar met jullie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jacqueline

11 April 2022, 11:22

ZEEER SLECHT BEDRIJF!!!

Na 10 maanden op mijn 2e tv ontvanger nog steeds GEEN tv!!!!
Mag het ook niet stopzetten ondanks dat ik een mail heb waarin staat maandelijks opzegbaar!!!!

Sinds 2 maanden moet ik het modem 3 a 4 keer p-er dag opnieuw opstarten, geen internet, geen wifi!

Klantenservice is een lachertje....totaal onvriendelijk en totaal NIET behulpzaam

VRESELIJK BEDRIJF!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Leon

17 March 2022, 17:44

Niet mee in zee gaan! Slechtste service die er bestaat.
Al sinds november problemen met televisie kijken en inmiddels nadert het einde van me contract en nog steeds is het niet goed.
Monteur langs sturen doen ze niet want dat kost geld.

Compensatie voor al die maanden niet kunnen kijken maar wel netjes betalen, welgeteld €10,87.

Deze provider kost je geld en levert je alleen maar gedoe op.

Klantenservice ook dramatisch bereikbaar, een manager spreken is geen optie en elke keer krijg je weer een callcenter Miep aan te telefoon die zich niet eens heeft verdiept in je klachten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Arno

26 January 2022, 13:14

Voor mijn vrouw en mijzelf meer dan een 1 jaar geleden 2 abonnementen met een contract voor 2 jaar afgesloten. Sinds het begin hebben wij dekkingsproblemen in en om ons huis waardoor wij regelmatig niet kunnen bellen of gebeld kunnen worden. En als het al lukt om een verbinding te krijgen is een fatsoenlijk telefoongesprek zonder onderbrekingen e.d. onmogelijk. Voor de duidelijkheid: Wij wonen gewoon in de randstad in een middelgroot dorp. YouFone schuift de verantwoordelijk om dit op te lossen simpelweg naar de klant met als reden dat er in of om ons huis een storingsbron moet zijn waar zij niks aan kunnen doen. Dat is natuurlijk wel erg makkelijk en bewijs hiervoor ontbreekt uiteraard. Daarnaast werken andere providers (Simpel bv. wel gewoon goed op ons adres). Meerdere verzoeken om onze contracten kosteloos te ontbinden worden geweigerd. Overigens word je door de klantenservice "vriendelijk" aan het lijntje gehouden waardoor je de illusie hebt dat ze tot een oplossing met je willen komen. Nadat zelfs onze rechtsbijstand, die ons volledig in het gelijk stelde, niet verder met ze kwamen hebben wij uiteindelijk ons verlies genomen en onze contracten afgekocht. Laat dit een waarschuwing zijn voor anderen voordat je met dit klantonvriendelijke bedrijf in zee gaat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ahmed

18 January 2022, 07:39

Slechtste internet van heel nl
Ik zit al ……. 3 maanden zonder internet nu en niemand van de klantenservice heeft mij echt geholpen. Ik bespaar iedereen de moeite doe geen aankoop bij youfone !!!!!! Ik bel elke minimaal 5x en telkens krijg ik de zelfde reactie stuur een ….. monteur of ik maak hier een zaak van!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marcel Gommans

08 January 2022, 16:46

Ik geeft één ster, maar zou eigenlijk nul sterren willen geven.
We hadden één klantnummer met daaronder twee 06-nummers. Omdat we op één nummer teveel spam ontvingen het verzoek gedaan om dat nummer te vervangen voor een ander nummer. Mijn zoon regelde dit en gaf daarbij een foutief klantnummer door.

Vervolgens werd niet het gewenste nummer aangepast, maar het andere!
Dagen bezig geweest met pogingen om mijn nummer weer terug te krijgen. Niet gelukt. We kregen het verwijt dat we het verkeerde klantnummer hadden doorgegeven. Interessant, maar hoe bestaat het dan dat de wijziging toch werd doorgezet? Youfone blundert en geeft de klant daarvan de schuld.

Daarnaast is het natuurlijk merkwaardig dat mijn oude nummer meteen weg was. Dat betekent dat iedere keer als Youfone een fout als deze maakt, de klant zijn telefoonnummer kwijt is. Er moet natuurlijk een correctiemogelijkheid zijn!

De manier waarop we werden benaderd door sommige medewerkers (M), daar lusten de honden geen brood van. Onbeschoft gewoon.

Wij zijn er klaar mee. Alle onze Youfone-abonnementen zijn binnen een maand weg. Deze recensie is bedoeld als een waarschuwing voor anderen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rik

31 December 2021, 13:33

Dekking: buiten Nederland is de dekking dramatisch slecht (Duitsland, Tsjechie, Oostenrijk, Italie).

Je moet extra betalen om een data plafond in te stellen. Tmobile kon dit gratis.

Wil je je bundel een maandje vergroten, kan dat alleen nadat je een data plafond hebt ingesteld (betaalde service). Het is gewoon oplichterij. Ik kan zelf op mijn mobiel, los van de telecom provider, een data plafond instellen.

Allemaal aparte constructies om meer geld uit je portemonnee te krijgen. Zodra mn contract afloopt ben ik weer direct weg!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Cox

31 December 2021, 11:10

Pas een Abbonnement afgesloten bij Youfone
Zie ik dat ik buiten mijn bundel al kosten heb gemaakt
Als ik FaceTime dan kost mij dat extra geld omdat er dan een sms je word verstuurd
Ik vind het heel misleidend
Als de telefoon uit gaat , moet je ook betalen
Mensen trap er niet in , ik heb er nu al spijt van

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Dhr. Van Bennekom

27 December 2021, 18:32

Modem zou geen updates doen, nieuwe modem onderweg. Twee weken later, geen modem en een klantenservice die zegt even geduld te hebben, of modem is onderweg maar vanwege drukte bij post.nl duurt het langer, bij post.nl is geheel geen pakket onderweg. 15 telefoontjes later gemeld dat ik het zat ben en naar andere provider overstap, dan zou ik een boete moeten betalen...Nou Youfone, denk dat jullie behoorlijk in gebreke blijven, in alles !! Nu al 2 weken geen internet, maar wel factuur sturen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rik

24 December 2021, 04:47

Overstap naar youfone. Totaal 15 dagen zonder tv en internet.
Ik zou mijn mobiele data kunnen gebruiken als hotspot volgens de klantenservice. Geen zorgen, extra data wordt toegevoegd. U houdt altijd internet op uw mobiel. Nog geen 12 uur later: mobiele data afgesloten.
U heeft pech, wacht maar tot januari.

Dit alles heeft al minstens 30 mails en telefoontjes gekost. De ene medewerker is nog bijdehanter dan de ander. Met stip op 1: Ricardo.

Dit is het meest waardeloze en klantonvriendelijke bedrijf ooit. Blijf hier zo ver mogelijk van weg!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door mao

21 December 2021, 13:47

ik vraag mij waarom nemen juli geen actie
Als de het bedrijf slecht is , en iedereen een probleem heeft, waarom stappen jullie niet naar de geschillcommissie / rechter , Laat de rechter maar uitspraak doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ellen

04 December 2021, 11:55

Op 12-10-2021 is abonnement vast bellen/internet/TV bij Youfone ingegaan. Bellen en gebeld worden lukt nu (4-12) nog steeds niet. Al meer dan 15 keer contact opgenomen met Youfone, 2 keer is er een monteur geweest en inmiddels is er een schriftelijke klacht ingediend. Op advies van Youfone € 100 extra uitgegeven aan diverse apparatuur, dan zou het probleem zijn verholpen. Niet dus. Als Youfone een monteur langsstuurt, is dat in 1e instantie op rekening van de klant. Na veel gebakkelei komt de monteur gratis maar kan het probleem niet oplossen. Nadat klacht is ingediend telefonisch contact opgenomen om nogmaals te benadrukken dat het geduld op is en dat het probleem NU opgelost moet worden. Antwoord is dat ik vandaag of morgen wordt teruggebeld. Dat is inmiddels ook voorbij, niemand heeft gebeld. Dit bedrijf levert alleen maar wanprestaties, komt beloften niet na en is daarnaast ook nog zeer klantonvriendelijk. O ja, ze laten je als klant ook nog eens alle staooen die je hebt uitgevoerd om Youfone in actie te laten komen op een rijtje zetten, terwijl als ze hun werk goed doen, dit in hun eigen systeem met 1 druk op de knop zichtbaar zou moeten zijn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door C

24 November 2021, 14:07

Slechte service

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Adam

27 October 2021, 19:30

Quite possibly the worst company I have ever dealt with. Whatever you do, AVOID.
My internet was supposed to be delivered initially on 26th September. This was delayed until 13th October, which is annoying but understandable as they were waiting for some things from kpn. Firstly, the modem / router was never delivered and was 'missing' according to them, and they wouldn't send out a replacement one until this one was found - even though it was clear from the post.nl track and trace showed that it never arrived to me. During this time they also sent an engineer out to check the line, yet told the engineer the WRONG ADDRESS so he checked the line for the flat above, even though on every piece of correspondence and in my account the address was correct. So therefore the line was never checked to be working (potentially important for later).
This caused a delay by an additional week, after several passive aggressive comments that I had simply lost it. Then the modem arrived without any cables... I had had enough by that point and went to the kpn store in person who kindly provided me with the cables. This box didn't work anyway, I did the things they asked then I got no reply for 2 days so I told them I would cancel and then suddenly they reply (what a surprise) and sent out a second both. Again, this box HAD NO CABLES. I did the things they asked me beforehand once again and it didn't work, phoned them up and was told they had to email a different internal team (3-5 working days), who would then email kpn who would take an additional 3-5 working days to reply. By this point I decided to call it quits and told them to cancel my contract as they were in breach anyway by not providing the service. They argued with me for a while before they finally agreed to email someone else who will see if they will allow me to cancel it...
Final thing to note, at no point can you speak to a manager, nor do they use the ticket numbers they give you for your queries and simply start the whole process again when you ring up, and they can't even see the correspondence that they have had with you so far..
Overall, a month has passed since it was meant to be delivered (currently 27th October) and I have never once even heard an apology. Absolutely shocking service, the worst I have ever received and I am in the process of contacting the ombudsman for compensation.

Whatever you do, AVOID.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ahmed

12 October 2021, 12:08

Ik zit al in een maand zonder internet en ik heb elke keer youfone vanuit mijn eigen moeten contacteren. Blijkbaar zou een monteur langs komen om mijn modem te installeren maar ook niks van gebeurt. Nu wil ik mijn contract opzeggen maar dat kan ik niet omdat ik maar 14 dagen bedenktijd had. Dus een maand zonder internet maaaar wel 14 dagen bedenktijd. Ik wens dit niemand!!!!!!!! En klantenservice kennen er ook niks van

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Raymond Emmerik

25 September 2021, 17:23

Pas op voor deze oplichters!
Pas op voor deze oplichters!
Nadat ik mijn data limiet voor internet buiten de EU had ingesteld op 60 euro kreeg ik na het sturen van mijn lokatie in Brazilië al gelijk de melding dat mijn data limiet bereikt was.
Wat blijkt nu:
Youfone rekent 7500,- euro voor 1 GB data buiten Europa.
Ja dat is dus zeven en een half duizend euro voor 1 GB.
Data buiten je bundel in Nederland kost maar 100 euro voor 1 GB.
Goedkoop is duurkoop.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Franco

19 September 2021, 15:27

Ik vind dat de mb van youfone sneller gaan dan andere internet aanbieden. Bij Ben 2 gb bij youfone meer dan 4 gb hoe is dat mogelijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

16 September 2021, 18:00

Eerste en laatste abonnement moeten in eens 100 euro bijbetalen terwijl ik normaal nooit boven de 10 gig kom enigste antwoord wat je krijgt is dat ze niets kunnen zeggen vanwege privacy

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jacco

28 August 2021, 09:14

Hoger MB verbruik bij Youfone en data limiet is pure noodzaak

Mijn verbruik bij andere providers was jaarlijks steeds rond de 6 a 7 GB. Na een mooie aanbieding de overstap gemaakt naar Youfone en abonnement van 8GB genomen. Wat blijkt gebruik bij Youfone direct na overstap voor de eerste twee maanden boven 8GB? en ruim Eur 60 en daarna ruim Eur 80 moeten bijbetalen. Geeft je te denken of de data teller bij Youfone niet net iets sneller loopt dan bij andere providers want ik ben niet anders mijn telefoon gaan gebruiken. Het apart instellen van dataplafond is pure NOODZAAK als je bij Youfone zit. Andere providers doen dit netter met tijdige berichtgeving als je buiten je bundel zit, Youfone stuurt alleen een rekening. Alles staat natuurlijk in de kleine lettertjes en klantenservice komt met de boodschap dat ik dan ook een data plafond had moeten instellen. Duidelijk dat dit hun businessmodel is want een plafond standaard aanbieden lijkt me normale service maar dan zou Youfone veel geld mislopen. Kortom ik stap zodra ik kan weer over naar een andere provider want Youfone is een Gevalletje goedkoop is duurkoop!
  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Ivana

11 August 2021, 12:02

Een walgelijk bedrijf; mocht dat na al deze reviews nog niet duidelijk zijn. Het zijn een stelletje boefjes die je geld stelen door midden in de nacht onverklaarbare MB's af te schrijven en buiten je bundel gaan kost je klauwen vol met geld. Oh, en het instellen van een dataplafond trouwens ook.

En zodra je vraagt om een verklaring/overzicht waar deze MB's dan naar toe gaan, dan herroepen ze zich op de AVG wet. Het zijn volgens jullie mijn eigen verbruikte MB's dus waarom zou ik dit privacy technisch niet in mogen zien?

Ik heb 2 jaar geleden de grote fout gemaakt om over te stappen van KPN naar Youfone. Waarom? YouFone bood mij voor €4 euro p/m minder méér MB's en belminuten dan KPN én maken gebruik van hetzelfde netwerk. Tel uit je wist - dacht ik. Ik ben in 2 jaar tijd ruim €500,- euro verloren aan YouFone daar waar een abonnement €11 euro per maand zou moeten hebben gekost.

Kortom: wees gewaarschuwd en trap er niet in!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Joost

11 August 2021, 10:18

WAARSCHUWING! Ga alsjeblieft niet met YouFone in zee, ze brengen onverwachts hoge kosten in rekening omdat je zogenaamd over je databundel bent heen gegaan. Wanneer je ze vraagt om het verbruik te onderbouwen dan beroepen ze zich op de AVG wet. Grotendeels van mijn verbruik vindt volgens de facturen plaats terwijl ik slaap. Ze stelen bewust van consumenten en de klantenservice is allesbehalve een service te noemen. %%#$%# zijn het!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hein

15 July 2021, 15:19

Datalimiet overschreden? €10 per 100 MB
En dat krijg je na 890 MB bericht van. Tel uit uw winst, sneu bedrijf. Nooit meer. Ff m'n abonnement laten aflopen en dan ben ik weg. Sneuneuzen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Evert

07 July 2021, 12:32

Asociaal bedrijf zonder enige klantvriendelijkheid
Het bedrijf kan geen internet leveren in mijn bedrijfspand maar kan wel een jaar lang een factuurtje maken.

Ondanks herhaaldelijke pogingen tot contact via de chat kreeg ik erg laat een reactie en als ik vervolgens niet direct een reageerde werd het gesprek gesloten.

Vervolgens werd ik van het kastje naar de muur gestuurd om als klap op de vuurpijl te horen dat het te lang heeft geduurd om nog kosteloos op te zeggen.

Youfone maakt reclame met de gratis monteur bij aanschaf. Echter werd mij verteld dat deze monteur alleen verantwoordelijk is voor de installatie van de apparatuur en niet voor het hierbij horende internet. Heel bijzonder!

Drie woorden over de diensten van youfone.

1 misleidend
2 Onbeschoft
3 incapabel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Herman Bakker

06 July 2021, 14:02

Heb zo vaak problemen met youfone gehad en nog steeds. Nu al 7 dagen geen internet en tv maar bij Youfone maakt het niks uit. Ben nog geen jaar lid en alleen maar problemen en ze komen niet met oplossingen, ze doen er gewoon niks eraan. Hebben ze een gratis telefoonnummer die is nooit beschikbaar. Het woord SERVICE KUNNEN ZE NIET alleen geld innen en GEEN KWALITEIT LEVEREN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jacqueline Dammers

01 July 2021, 16:57

Dag 7, vandaag 1,5 uur aan de telefoon gehangen ....veel beloftes......niet 1 stap verder.... dan een mail...mijn e mail adres was al verbonden aan een andere tv gebruiker???????????? EH
Nog een keer gebeld......weer 1,5 uur....hierna ging de link niet en nog eens 1,5 uur aan de telefoon.......GEEN OPLOSSING!!!!!!!!!
Al 7 dagen klant en al 7 dagen geen tv, geen oplossing NIKS!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jacqueline Dammers

30 June 2021, 14:56

DIENSTEN 0
Ben sinds 6 dagen klant, maar heb al die 6 dagen nog steeds geen tv!
Bel 2 maal daags heb al 1,5 uur in de wacht gestaan, heb al 15 nieuwe wachtwoorden aangemaakt, al 5 keer gereset en opnieuw geïnstalleerd........ze helpen NIET. bellen niet, sturen geen monteur NIKS DOEN ZE!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

24 June 2021, 12:00

GROOTSTE OPLICHTERS BEDRIJF VAN NEDERLAND.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marrie

24 June 2021, 11:55

Verschrikkelijk.
Nooit overstappen naar YouFone!
Bijzonder klantonvriendelijk en onfatsoenlijk!
Heb alles in 1 abonnement voor internet, tv en vaste telefoon. Eind april tijdig telefonisch doorgegeven per eind mei te verhuizen naar andere gemeente met ander netnuummer. Pas maand later - 22 juni- heb ik een vaste telefoonaansluiting. Heb direct na de verhuizing contact opgenomen met YouFone. Eerst zou het aan de KPN liggen, vervolgens moest ik gewoon maar even wachten. Uiteindelijk blijkt YouFone te hebben nagelaten tijdig voor mij een nieuw (net) nummer aan te vragen.
In verband met het niet hebben van een vaste telefoonlijn heb ik extra kosten gemaakt van € 25,00. YouFone wil deze kosten niet vergoeden. YouFone biedt geen excuses aan voor de door hen gemaakte fout. Wat zij wel doen is een vergoeding aanbieden van € 1,00.
Ik word gewoon in de maling genomen.
Ronduit onbeschoft!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

24 June 2021, 07:57


Betalen voor elke keer dat mijn telefoon aan en uit gaat. Zonder waarschuwing een hele hoge rekening voor internet gebruik. Sluiten je gewoon af, zit je 2 weken zonder telefoon. Anouk van de klantenservice gesproken. Wat een verschrikkelijke ervaring en klantonvriendelijkheid. Ze gaan het niet deblokkeren dan moet ik maar een prepaid kopen tot die tijd. Echt belachelijk!!!! Sluit je nooit aan bij deze slechte provider!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door ANO

18 June 2021, 11:11

HEB NU AL SPIJT VAN MIJN ABBO EN NOG GEEN MINUUT GEBRUIKGEMAAKT VAN MIJN ABBO.INTERNET ZOU ACTIEF ZIJN MAAR EXPERIA GEEFT AAN GEEN INTERNET...HELPDESK GEBELD 7 MINUTEN EN 40 SECONDEN AAN DE LIJN GEHOUDEN OM VRRVOLGENS EEN BANDJE TE HOREN WAARIN JE VERZOCHT WORDT EEN BERICHT IN TE SPREKEN..Al BIJ AL EEN SLECHT BEGIN EN VERMOED DAT DE ERGSTE ELLENDE NOG MOET GAAN KOMEN....DUS BETALEN OM GEEN INTERNET TE HEBBEN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nadieh

30 May 2021, 15:13

Werkelijk nog nooit zulke praktijken gezien!!!
Om het kort en krachtig te houden dit is oplichterij!!!!!
Sluit hier GEEN abonnement af!!!!!!!!
Sinds 2 weken de simonly in gebruik en al 70€ buiten mijn bundel verbruikt terwijl ik 10GB aan data heb en onbeperkt bellen/sms. Verder gebruik ik alleen wifi en buiten gebruik ik eigenlijk weinig tot geen internet!!!
Pas op als u een abonnement afsluit, GOEDKOOP IS DUURKOOP

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Wendy

27 May 2021, 12:50

Pas op voor Youfone, de klantenservice levert zeker geen service. Als je iets bij hun koopt kijk dan uit. Dataplafond wordt wel ingesteld en kost geld, maar belplafond is niet aanwezig als je een abonnement afsluit. Het verschil tussen de plafonds wordt niet uitgelegd op hun website hierdoor denk je dus dat iedereen niet over de bundel kan maar dat kan dus wel! Want het is alleen voor data!

Reactie na het insturen van een klacht hierover was rond uit triest te noemen. Geen excuses voor het ongemak niets. Ik heb inmiddels opgezegd ik voel mij opgelicht! Voor mijn werk ben ik ook verantwoordelijk voor de mobiele abonnementen, ik heb dit werkelijk nog nooit eerder gezien bij een bedrijf in deze sector. Dus kijk uit, het lijkt goedkoop, maar deze provider is duurkoop!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Marieke

16 May 2021, 09:49

In november wilde ik overstappen met een black friday actie. Dit kon toen niet en ik kreeg een mail dat dat in mei 2021 kon. Prima! Toen het zover was werd aangekondigd dat ik ging veranderen van provider. Per mail wilde ik controleren of het voor hetzelfde bedrag was. Geen reactie. Na 45 min aan de telefoon klopte dit. Omdat ik zo lang geen bevestiging had gekregen, kon ik mijn telefoonnummer niet meenemen. Weer 30 min gebeld, kon het toch wel. Simkaart kreeg ik binnen, maar niet met het goede nummer. Weer gemaild, geen reactie. Weer gebeld en zij gaven aan dat het nummer over was genomen en ik geen zorgen over hoefde te maken. De dag breekt aan dat ik switch van provider: geen werkend simkaartje. Ik bellen met mijn man's telefoon, weer bijna een uur. Mevrouw van de klantenservice had van alles geprobeerd. Ik gaf aan dat klanten me op deze manier niet kunnen bereiken en ik zwanger ben en bereikbaar wil zijn voor mijn man. Zij kon me niet doorzetten met technische dienst en ook niet met iemand die misschien meer wist. Weer een nieuwe simkaart toegestuurd.. ik zit nu al bijna een week zonder telefoon. Schandalig! Vergoeding 5 euro. Zelfs al gaven ze me een telefoon erbij, zou dat alle stress en tijd niet vergoeden.
Heb vanaf het begin al aangeven dat ik met deze service het contract niet aan wilde gaan, maar zij gaven aan dat ik vanaf november de bedenktijd heb overschrijden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rachel

12 May 2021, 18:44

Slechte service en je standaard abonnement is misschien laag maar ik zit sinds december bij hun en mijn maandelijkse factuur is ALTIJD rond de 100,-! Slechte dekking, gesprekken vallen vaak gewoon weg of slecht bereik. Echte oplichters en klassiek gevalletje goedkoop is duurkoop.
En dan nog maar niet te beginnen over internet en tv! Ik heb het meer dan een maand geleden aangevraagd, nog steeds geen signaal of geïnstalleerd. Ik wilde gister annuleren en toen kreeg ik doodleuk te horen dat mijn 14dagen opzegtermijn voorbij is!!?? Terwijl ik nog geen aansluiting heb gehad! Oplichters, heb geen andere woorden voor dit soort service!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Gerard

11 May 2021, 12:39

Mijn vrouw (77) jaar heeft data vergeten uit te zetten,heeft wel melding gehad ,wat ze een paar dagen later pas zag .
Ze had753 mb buiten bundel gebruikt wat ze € 73,50 koste,schandalig bedrag, wat een oplichters zijn dat ik heb er geen ander woord voor.
Youfone rekent € 10 per overschreden MB.Bij vodefone kost
dat 0,10 cent Per 1MB.
Weet nu wat ik bij volgede abonnement moet doen,doei doei!
Oplichters

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Daisy

29 April 2021, 11:19

Ze hebben een extreem achterbakse geldverdien metode. Binnen no time 100 euro over je databundel zitten zonder daar ook maar een seintje van te krijgen. Je app heeft 24 tot 48 nodig om datagebruik te verwerken, dus je bent altijd te laat met je internet uitzetten of een extra bundel aan te vragen. Reactie van de provider; 'helaas niet ons probleem'.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rob Nyari

22 April 2021, 10:17

Slechtste bedrijf ooit. Ik betaal een jaarcontract voor internet en TV, terwijl ik verhuisd ben kunnen zij hun internet en TV niet leveren. Maar ze zijn te gierig om het contract te ontbinden. 'Ja, u heeft hiervoor getekend meneer'.

Ik betaal nu 46 euro per maand voor een dienst die zij niet kunnen verlenen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

12 April 2021, 08:06

Support is zeer traag en niet hulpvaardig. Bij verhuizing wordt je niet goed geïnformeerd wat leidt tot extra kosten voor opzegtermijn. Behandeling van vragen duurt zodanig lang, dat extra kosten voor incasso worden gerekend. Bonnetjes worden tijdig gestuurd, maar hulp bij vragen niet. Typisch! Klassiek geval Youp van 't Hek over customer service. Probeer vooral niet te bellen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door fleur

09 April 2021, 07:40

Ze zouden een plafond aanzetten, hebben ze niet gedaan waardoor mijn rekening 150 euro bedroeg. Ze houden zich niet aan de afspraken. ter tegemoetkoming mocht ik per 1 april weg en overstappen naar een andere provider. Ene J zou dit voor me regelen. Inmiddels is het 9 april, proberen ze iedere dag de juiste datum door te geven aan mijn nieuwe provider wat ze simpelweg gewoon niet lukt. Ondertussen hebben ze per vandaag, 9 april, out of blue alles afgesloten en ik niks meer op mijn telefoon kan gebruiken terwijl ze bij mijn nieuwe provider pas de 14e hebben doorgekregen van Youfone. HOE onkundig kan 1 organisatie zijn? Het gaat mijn pet te boven. Alle loze beloftes en slechte bereikbaarheid (Lees: NIET BEREIKBAAR!!) breekt mij momenteel echt op. Ik ben er zo moe en uitgeput van geraakt. Ik heb er geen woorden meer voor inmiddels!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

02 April 2021, 11:52

Kosten voor dataplafond
Ik heb een voordelig abonnement afgesloten bij Youfone voor €8,- ex btw per maand. Ik wijzig vervolgens het abonnement door een dataplafond in te stellen. Plots betaal ik geen €8,- per maand maar €10,- ex btw per maand. Bij het aanzetten van dit plafond staat vermeld dat dit €0,50 per maand zou moeten kosten. Vervolgens een aantal emails verstuurd naar Youfone, waarop ik op twee ervan een identiek onduidelijk antwoord krijg. Daarna maar gebeld met de helpdesk, het probleem voorgelegd en toen werd me verteld dat ze er niks aan konden doen.
Ze overtreden hun eigen regels en ik voel me bedonderd omdat ze €1,50 per maand meer in rekening brengen dan zou mogen. Ik gaf nog aan een klacht in te gaan dienen. Dit werd afgedaan met: Prima, kan ik verder nog ergens mee helpen....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wesley

29 March 2021, 14:51

Neem geen abonnement bij youfone, als je buiten je bundel internet moet je 1 euro per 10 mb betalen en als je voor 100 euro aan kosten heb sturen ze pas een mail dat je je data hebt verbruikt, en als je dan een mail erover stuurt krijg je een magere vergoeding van een tientje.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door danny

26 March 2021, 02:34

100 euro voor 1gb over je bundel ziek

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door kevin

26 March 2021, 00:55

Ik heb een sim only 100min + 5gb voor 12,50p/m.
heb 1gb overschreden, krijg je een rekening van rond € 100,-.
moet 45 min wachten om de klantenservice te kunnen spreken over hoge afrekening. DIT IS ECHT GEMEEN! Als je per ongeluk via 4g op youtube zit, je verbruikt 5gb teveel kost je (5000mb x€0.10) €500,-
en bereik is matig of vaak geen bereik.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door EM

24 March 2021, 10:28

GOEDKOOP IS DUURKOOP

OPLICHTERS!

Onderdeel van kpn dus zegt genoeg!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Anonieme gebruiker

23 March 2021, 17:52


Categorieën
Blog
Mijn Reviews
Mijn Instellingen
Help
UITLOGGEN
Alternate Text
Timon Reitsma
NL
Voor bedrijven
Review over Youfone
Timon Reitsma
1 review
1 ster: zeer slecht
3 minuten geleden
-Zeer slecht bereikbare klantenservice…
-Zeer slecht bereikbare klantenservice , minimaal 40 minuten in de wacht.

-blauw /roze tv beeld, bij Telfort nooit last gehad maar volgens Youf*ckfone ligt het er aan dat onze tv te oud is.

-met mobiel internet over de bundel, bij Telfort nog nooit gehad.

-tv die regelmatig hapert omdat hij moet laden......

En als je aangeeft dat youfone zijn plichten niet na komt, en je daarom je contract wil ontbinden zijn ze niet thuis.!


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M.dreher

20 March 2021, 18:31

Zijn inderdaad oplichters je krijg ze niet te pakken en ze halen geld van je rekening g voor di gen die je niet heb besteld

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Thomas

16 March 2021, 14:44

Alles is een probleem bij Youfone, enigste wat oke is is de dekking. Klantenservice kan je niet bereiken, anderhalf uur lang aan de hoorn gehangen maar niks. Dit is niet de eerste keer. Ohja als je iets vraagt via mail krijg je elke keer een ander antwoord of iemand die letterlijk zegt ik weet het niet. Maar een oplossing? die komt er niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Emre Pinarbasi

16 March 2021, 10:32

Meest slechte provider ooit ik ben overgestapt van kpn naar youfone had ik het maar niet gedaan zo een spijt!!
de overstap dag van kpn naar youfone deed het internet bijna 3 weken niet 2x monteur langs geweest waarvan 1e monteur zonder uit te testen gelijk al weg ging omdat ze auto verkeerd stond geparkeerd. Uiteindelijk nadat een klantenservice medewerker van kpn mij belt en de advies geeft om de oude modem van kpn te proberen is het weer gelukt om na weken weer internet te hebben. Youfone heeft over de dagen dat ik geen internet had geen regeling gegeven ook de dagen betaalt waar ik zonder internet zat!! en ook de aansluitkosten heb ik moeten betalen!! Ik gaf aan dat ik weg wil helaas zit ik een jaar vast aan ze !!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Neefone

15 March 2021, 22:02

Sinds ik ben overgestapt nog nooit zo een incompetent bedrijf meegemaakt. Volgens mij is het een lege huls bedrijf dat abbo's doorverkoopt en een hele goedkope klantenservice of stagairs van het bedrijf op de klantenservice laat werken.
Ik heb voor de dekking jullie nog een voldoende gegeven, maar dat hebben jullie te danken aan KPN. De rest is slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Vlem

13 March 2021, 08:18

Neem geen tv van YouFone! Ik ben zo blij als het jaar voorbij is en dat ik weer normaal tv kan kijken. Goedkoop is duurkoop. Je kan bijvoorbeeld een programma opnemen maar je móét deze dan afkijken want verder kijken waar je gebleven bent kan niet, doorspoelen kan ook niet. En als je per ongeluk op stop drukt dan moet je opnieuw beginnen. Je kan de opnames ook niet verwijderen waardoor je geheugen snel vol komt te zitten. De opnames lopen de helft van de tijd niet synchroon met beeld en geluid. De optie vanaf het begin kijken kan je ook niet gebruiken want dan heb je de kans dat hij er zomaar mee stopt. Je wordt echt terug in de tijd gegooid, je kan nog beter met een videoband opnames maken dan kan je tenmiste verder kijken waar je was en voor en achteruit spoelen. Het menu werkt ontzettend onhandig en de gids is onoverzichtelijk. Het begint al met de voorwaarde dat je een bedenktijd hebt zodat je nog kan opzeggen, wat ze er niet bij vertellen is dat je tijdens je bedenktijd nog geen tv hebt zodat je het niet kan beoordelen, dit lijkt mij pure oplichting. En als je de klantenservice belt ben je zomaar een uur verder, wellicht laten ze je zolang wachten in de hoop dat je opgeeft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Robin

11 March 2021, 09:33

Super slecht gewoon
veel vastlopers

Te duur voor wat je krijgt

Heel traag

En met belle krijg je ze nooit aan de lijn

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Carolus

09 March 2021, 18:33

Niet doen.
geen of slechte service.
ze schuiven problemen af op anderen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Discovery

07 March 2021, 11:35

Neem geen Youfone bij een probleem is het een drama
Vaste telefonie werkt nog steeds niet. Telefonisch contact met klantenservice onmogelijk. Meer dan 40 min in de wacht zonder contact. Antwoord op mails duurt dagen tot meer dan een week. Geen inhoud alleen dat het ze spijt dat ik een probleem heb maar niets van een oplossing. Geven aan dat er een troubleshoot gedaan moet worden. Daarvoor moet ik bellen. Je raad het al ze zijn niet telefonisch bereikbaar. Chatten is ook een drama. Tussen de vragen en antwoorden 15 to 20 minuten. Ook hier geen oplossing. Alleen maar algemeenheden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Amelia

05 March 2021, 21:57

Oplichters niemand telefonisch te pakken schrijven zomaar geld van je rekening af en terug betalen doen ze niet, klacht ingediend volgende stap geschillen commissie. Wacht al 3 maanden dingen die in rekening zijn gebracht wat van geen kant klopt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hnas

27 February 2021, 18:48

Opnieuw een klantonvriendelijke ervaring met Youfone. Na maanden klachten indienen, aankondigen mijn zaak bij de geschillencommissie in te dienen zijn ze akkoord gegaan met beëindigen internet/TV-abonnement omdat ze toch wel heel veel steken hadden laten vallen. Ook technisch-kwalitatief. Blijven niettemin wel factureren. het houdt maar niet op. Dus bezint voor je begint met een ogenschijnlijk goedkoop contract. Het is duurkoop.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M vd Laan

27 February 2021, 14:04

Mijn vader overleed 1 december 2020 en had een goedkoop abonnement van € 4,- per maand. Zijn boekhouder zegt per brief op maar in januari wordt toch nog € 4,- afgeschreven. Dat laten storneren, mail verstuurd met akte van overlijden maar tot grote verbazing wordt er in februari opnieuw € 4,- afgeschreven. Dat niet alleen, voor januari wordt er gedreigd met een incasso inclusief € 40,- aan incassokosten. Dat er geld verdient moet worden begrijp ik maar dit slaat nergens op, deze club zal door mij niet aanbevolen worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Willem

26 February 2021, 22:33

Vast Internet nog steeds niet aangesloten. Zou begin vd week geactiveerd worden. Zeggen dat het aan KPN ligt, maar kunnen zelf niets aan doen. Klantenservice zeer slecht bereikbaar. Minstens 45 minuten in de wacht met slaapwachtmuziek. Ga absoluut niet met ze in zee!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door DF

26 February 2021, 08:23


Nog nooit zo'n slechte provider meegemaakt! Mijn dochter werd aangesloten eind januari voor onbeperkt bellen en 10 gig aan data en Youfone stuurt een rekening van 75 euro voor data verbruik in 6 dagen. In februari heeft ze minder dan een gig van de 10 gig verbruikt dus daar is iets fout gegaan. Ondanks de klacht die ik heb ingediend werd het geld gewoon afgeschreven en vervolgens, na mijn terugboeken, wordt er gedreigd met betalen of anders wordt je afgesloten.

Geen enkele reacties op mijn mails en twee keer 20 minuten aan de telefoon gezeten zonder iemand aan de lijn te krijgen.

Ik ben zo klaar met dit soort bedrijven die alleen maar bezig zijn met het binnenhengelen van nieuwe klanten en niet thuis geven zodra je een contract hebt afgesloten.

Ver weg van blijven is mijn advies

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Anita

25 February 2021, 17:50

Ze zijn onmogelijk telefonisch te bereiken. Ik heb inmiddels al 7x gebeld. 5x een kwartier in de wacht en 2x een half uur en er komt gewoon geen enkele persoon aan de lijn!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Kobus Splinter

24 February 2021, 09:51

Als ik al deze reviews eens lees, dan ben ik blij dat ik geen abonnement bij Youfone heb afgesloten, was op zoek naar een andere, zit nu nog bij Vodafone en heb een sim only maar vind deze een beetje aan de te dure kant gezien de bel minuten, geen internet en 180 min bellen voor 18,60, daar kun je wel iets beters voor krijgenleek me, maar dus niet bij Joefoon,doeii Joefoon!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door anoniem

24 February 2021, 08:45

Een jaar lang geen probleem gehad met Youfone. Precies 1 jaar later, krijg ik een rekening waarbij ik 70euro extra moest betalen. We hadden te veel MB gebruikt. Ik heb de specificatie nagekeken en nu blijkt dat er binnen 1 minuut elke 3 tot 4 seconden 58.59 MB verbruikt worden. Dit kan gewoon niet. Hier over gebeld. De eerste medewerker zei dat we maar een dataplafond in moesten stellen.(half uur in de wacht gestaan) De tweede medewerker wilde het nakijken maar werd de verbinding ineens verbroken. (ook hier een half uur in de wacht gestaan) De volgende morgen meteen om 9 uur weer gebeld. en deze medewerker zei er ook niks tegen te kunnen doen. Het lag aan de KPN zei die. Hij zei ons ook dat we maar een data plafond in moesten stellen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Henk Buis

23 February 2021, 12:58

Ik probeer al een week in contact te komen met de klanten service. Op verschillende manieren geprobeerd maar nog steed niks gehoord. Ik heb ben schijnbaar wel verbonden maar heb geen internet.Zwaar frustrerend .Eerste en laatste keer dat ik met dit bedrijf in zee ga

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

22 February 2021, 17:38

Klantenservice meer 1.5 uur wachttijd. Komen niet met goede oplossingen.
Op 1 februari internet van Youfone afgesloten. Momenteel nog steeds geen internet beschikbaar. Youfone geeft aan dat het aan KPN ligt en KPN geeft aan dat het aan Youfone ligt. Het is een hele vervelende situatie. Momenteel al bijna 1.5 uur in de wacht bij Youfone. Het is 1 groot drama.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jo

22 February 2021, 09:44

Ik ben nu ook al vanaf 9 uur aan het bellen , op dit moment voor de 2e keer al aan het bellen, 1e keer half uur gewacht toem heb ik de verbinding maar verbroken, nu weer nieuwe poging en al weer meer als een half uur zelfs aan het wachten, , ik ben gelijk klaar met ze , zo kan er niet met klanten omgegaan worden ,
Oja en via chat ook geprobeerd zeggen ze dat ze de juiste persoon moeten zoeken..... na een half uur ook nog niks

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Lana

19 February 2021, 08:26

Maak geen gebruik van youfone, ik heb je gewaarschuwd.

Je zal simpelweg geen gebruik kunnen maken van je internet. Er is geen bereik en het internet valt iedere keer uit. ik moet het iedere keer opnieuw aanzetten, kun je dat voorstellen tijdens je werk telefoontjes?

Ben ik geholpen? Nee natuurlijk niet. De medewerkers zijn onbehulpzaam en onvriendelijk, niemand wil je helpen en zijn ongelofelijk bot tegen je. De medewerkers snappen ook niet dat ze op straat komen te staan zodra het slecht gaat met dit bedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

18 February 2021, 08:49

Verschrikkelijk bedrijf... 0,0 tegemoetkoming. Op de website wordt een korting van 20,- beloofd op de aansluitkosten. Op de uiteindelijke bevestiging nergens terug te vinden. Zowel telefonisch als online contact gehad en met een screenshot kunnen aantonen. Klantenservice geeft hier geen gehoor aan. Kunnen niks met feedback en nemen je 'bewijs' niet serieus omdat je via prijsvergelijken naar de website van Youfone ga de korting wel wordt weergegeven en als je Youfone in de browser opzoekt niet. Al kom ik via Afghanistan op Youfone terecht, wat een klant wordt beloofd moet nagekomen worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Christina Aslanov

11 February 2021, 13:16

Factuurs kloppen vaak ket en vaak kan je ook moeilijk bewijzen. De factuur wordt vastgesteld door middel van hun rijke fantasie. Gewoon oplichterij. Medewerkers zijn dom en onbeschoft. Als een fout maken zijn ze altijd overtuigd dat ze recht staan wanner je met bewijzen komt word er nooit excuses aangeboden. Als je met de klantenservice belt sta je minimaal 45 min aan de lijn te wachten.
Onbetrouwbaar en slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Rob

04 February 2021, 12:19

Nooit meer Youfone, interactieve tv werkt niet. Audio sync problemen. Klantenservice niet bereikbaar, 2x30 min in de wacht... heb alleen een internet abonnement. TV toegevoegd was zo geregeld. Het geld van de rekening ook. Maar als je klachten over de service hebt en TV wilt stop zetten gaat dat natuurlijk niet. Dit zou niet mogen. WAARDELOOS. In mei ga ik naar een professionele provider toe. Laat je niet verleiden door de prijs. Goedkoop is duurkoop. Of Facebook bij Youfone dezelfde klacht werd verwijderd. Bende criminele.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rana

04 February 2021, 10:11

Pas geleden mijn abonnement verlengd. Tijdens verlengen aangegeven dat mijn afstandbediening van tv ontvanger het nooit gedaan heeft. Er werd afgedproken om nieuwe afstandbediening op te sturen bij het ingaan van verlenging.
Nieuwe abonnement is reeds ingegaan maar ik heb de afstandbediening nog steeds niet ontvangen. Vandaag gebeld met de klantenservice. Ze zeggen dat er bij de opmerking niks staat over de afstandbediening.
Gisteren gebeld met de klanten service. Na 22 min lang wachten heb ik maar opgehangen. Kansloze missie dit zeg

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Herman Meijer

27 January 2021, 23:13

Getracht voor mijn lief bij Youfone een abonnement af te sluiten.
Het aanmelden verliep perfect. Menu structuur duidelijk.Alleen na het afsluiten rolde er een ander abonnement uit dan aangevraagd.
Direct getracht telefonisch de zaak te corrigeren. Twee keer 45 min. verder en vruchteloos aan de lijn te hebben gehangen was het vertrouwen weg. Direct de bestelling geannuleerd per email, sms en formulier per post.
Dezelfde avond nog een bevestiging van annuleren. Nu maar hopen dat het goed komt.
Jammer Youfone, jullie lopen twee klanten mis. Beter je best doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Johnny

27 January 2021, 18:09

Wanneer ik deze beoordelingen zie, denk ik dat ik veel geluk heb.
Mobiel abonnment 3 jaar geleden afgesloten. Nog nooit problemen gehad. 100min, 10Gb, gratis dataplafond. Blijft gewoon voordelig en goed dus ik laat het zo zonder verdere verplichtingen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Wahid

25 January 2021, 08:20

De meest slechte provider in al jaren! Verschrikkelijk!

Voor een paar tientjes jaarlijks goedkoper te betalen, heb ik van internetprovider gewijzigd! Vooral dat ik las dit een dochterbedrijf is van KPN!
Ik vind gewoon schandalig voor allebei! Maakt niet hoelaat je belt, zelf precies om 9:00 uur hun openingstijd, spreekt een bandje dat "op dit moment wachttijd is langer dan wat je van ons gewend bent"!

Tot nu toe 4 keer, iedere keer rond 45 minuten geprobeerd en alleen éèn keer gelukt met klantservice te spreken!

Modem doet het niet en hoop werk moet gedaan worden! En niemand neemt dit serius!
Ik raad absoluut af voor nieuwe klanten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jos

22 January 2021, 15:10

Woekerprijzen buiten de bundel, niet mee willen denken in een oplossing. Dekking is ruk kwadraat, meer malen per dag de melding dat ik niet bereikbaar ben (meldt men mij dan op mijn zakelijke nummer bij een échte provider).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Blom

20 January 2021, 13:40

Onprofessioneel en frauduleus bedrijf! NIET MEE in ZEE GAAN!

Ik heb in mijn hele leven nog nooit zo'n slecht telecom bedrijf gehad. Ze sluiten eerst het verkeerde zakelijk abonnement af. DataOnly kaart was gevraagd, wij kregen een kaart met telefoonnummer en belminuten. Vervolgens contact opgenomen met Youfone, oplossing blijft na 6 uur bellen en mailen nog steeds uit. We zijn nu bijna 3 maanden verder en ze hebben het nog steeds niet opgelost. Wij zijn zakelijk afhankelijk van data, dus echt zeer onprofessioneel van Youfone. Daarnaast weigeren ze om ons de gemaakte kosten voor het door hun verkeerd afgesloten abonnement te crediteren. Als je nog de keus hebt om voor een andere provider te kiezen, dan raad ik dat aan! VAN DIT BEDRIJF GEEN DIENSTEN AFNEMEN!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Alex

18 January 2021, 14:11

Bedrijf rekent een woekerpijs van 80x de normale prijs buiten de bundel!!! Nooit mee in zee gaan. Zeer af te raden. Ik heb nu al een rekening dat bijna even hoog is als dat dit per jaar zou zijn!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Andreas

18 January 2021, 11:41

Telefoon prima, internet ook. Maar TV is een ramp. Als hij het doet is het prachtig en scherp beeld maar... de ontvangst is regelmatig slecht en dan krijg kort geen beeld en daarna een geheel verkleurd en waziger beeld. Heel irritant. Maar het meest irritant is de service die daarna niet op gang komt. Bellen heeft geen zin, je staat eindeloos in de wacht en het is me, ook na 3/4 uur, niet gelukt iemand aan de telefoon te krijgen. Een mail levert na 3 dagen reactie: of je maar wil bellen. Waardeloos.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Welna

15 January 2021, 13:44

Nooit naar Youfone!!!

Anderhalve maand geleden zijn wij overgestapt naar Youfone. Mobiel abonnement alswel internet geen probleem, werkt prima (alhoewel ik wel het idee heb dat de verbinding soms wat trager is of even wegvalt)

TV is echter een heel ander verhaal!
Sinds wij onze ontvanger van Youfone hebben aangesloten verspringt ons beeld steeds van kleur. Dan hebben we weer blauw beeld dan roze. Normaal TV kijken wordt gewoon onmogelijk gemaakt.
Inmiddels hebben we hier al zo'n 5/6 keer over gebeld.
Iedere keer staan we eerst 30 minuten in de wacht..
De medewerkers zijn vriendelijk en hebben geprobeerd ons probleem op te lossen, dit echter zonder succes.
Kabels vervangen, boxjes verwisseld. Het probleem blijft bestaan en is onoplosbaar gebleken.
Uiteindelijk moesten we een soort screenshot maken van ons beeld via de tv (troubleshoot). Er zou dan worden gekeken of ons contract voor (TV/internet) kon worden beëindigd.
Na het indienen van de troubleshoot zouden we binnen 3 dagen bericht ontvangen. Dit gebeurde niet.... Wederom bellen, 30 minuten in de wacht... bleek; er was intern bij Youfone een en ander misgegaan. Troubleshoot zou alsnog in behandeling worden genomen. Binnen 3 dagen zouden we bericht ontvangen. Echter, wederom geen bericht. Daarom zelf nogmaals gebeld, 30 minuten in de wacht...
En wat werd er gezegd: het abonnement zal niet worden beëindigd omdat het probleem bij de TV ligt.
Aangegeven dat dit niet het geval is. Met onze vorige provider waren er geen problemen met de TV+ als ik netflix of you tube via mijn telefoon naar onze (losse) chromecast stream werkt de TV wel prima.
Hoe kunnen ze dan zeggen dat het aan onze TV ligt!!!

Als je het hebt over klantvriendelijkheid: ze laten ons nu 11 maanden TV kijken in roze en blauw beeld, ongelooflijk!!!!
Dan gaat het je echt alleen nog maar om het verdienen van geld.

Een van de medewerkers die ik heb gesproken gaf aan dat dit probleem vaker voorkwam.
Al deze mensen zullen mijn inziens waarschijnlijk dezelfde boodschap hebbe gekregen (want hier komt het op neer): ' je zoekt het maar uit! Wij kunnen het niet oplossen. Maar je moet wel blijven betalen!'
  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Arie Bustraan

05 January 2021, 11:20

Wat een waardeloos bedrijf.
had dagelijks geen internet dekking en vele malen per week geen TV i.v.m. slechte dekking slecht internet buitengebied.
Zij konden het niet oplossen en heb gemeld dan stap ik over.
Antwoord, nee meneer u moet uw contract uit dienen !!! dit ondanks ze in gebreke zijn en ik voor ..... betaal.
Heb mijn betalingen terug gevraagd maar nee hoor. Na maanden ellende automatische incasso geblokkeerd en sluiten ze je af. Daarna hebben ze nog het lef incasso bureaus op je af te sturen Webcasso uit Rotterdam en een rechtzaak op te starten voor 40,- euro stelletje eikels daar. Ze bieden je een produkt aan waar je voor betaal en kunnen niet leveren. Hoop ze heel snel kapot en failliet zijn daar !!! oplichters. Gr. Arie Bustraan Deb.nr. Youfone 1019221879

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

04 January 2021, 16:31

Ik heb 15 jaar bij t-mobile gezeten nooit een probleem gehad!
Met me stomme kop over gegaan naar Youfone.
Hele onvriendelijke klantenservice 2 X gebeld.
Maar wilde mijn probleem niet oplossen!
En een oplossing voor mij zoeken.
Heel slecht geregeld.
Je weet de waarde van iets als je er niet meer zit helaas.
Dus voormij eigenlijk geen ster waardig.
Moest wel een ster aangeven anders kon ik geen revieuw plaatsen.

En kom me niet zeggen dat ik contact met jullie moet opnemen.
Want dat is al gedaan! En niet opgelost!
Na mijn contract ben ik foetsieeeeee bij jullie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door HvR

30 December 2020, 11:16

Ik sluit een contract af in november dat vervolgens een maand later 21december zou ingaan. Simkaart moet ik dan even wisselen. Alleen gebeurt er niets. Simkaart was niet goed geregistreerd ,dus ik neem contact op binnen een week . Sorry foutje u krijgt een nieuwe simkaart maar niet het afgesloten contract maar een duurder contract want uw contract hebben we laten vervallen. Raaaaaar dus Youfone not myfone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Stefan

29 December 2020, 09:15

Erg slecht. Je betaald minder maar dan krijg je ook een stuk minder. Voor mensen die de telefoon veel gebruiken raad ik het af om met Youfone een abb af te sluiten.

Mooi voorbeeld. Ik heb nu tot einde maand geen internet buiten huis, ik heb 100 EUR buiten bundel kosten en moet een extra service voor een zogeheten dataplafond afnemen. Dit is mijn 1e maand met hun. Geloof het of niet, ik ben een gewone gebruiker die ook nog af en toe naar Duitsland moet bellen. Luistert Spotify in de auto en verder niet veel geks.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Mjh

22 December 2020, 19:29

Niet aan beginnen. TV verbinding is waardeloos, zappen gaat traag, niet alle regionale zenders zijn beschikbaar. App op een andere device werkt niet. Als je er achteraan belt zeggen dat ze een update gaan doen, daar is het nog nooit beter van geworden. Afstandsbediening werkt niet gebruiksvriendelijk, altijd zoeken en ruzie met dat ding. Dat youphone nog wordt aangeboden is onbegrijpelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Eva

17 December 2020, 20:40

Waardeloze klantenservice en dienstverlening. Ik heb al maanden een internet only abonnement voor thuis van 30mb/s, terwijl ik een contract voor 100 mb afsloot. De ene medewerker zegt dat ik wel 100 zou moeten ontvangen, de ander zegt dat dat niet kan op mijn adres en dat ik een contract heb voor 30. Kastje naar de muur. Ondertussen krijg ik natuurlijk wel facturen voor het duurdere abonnement van 100mb.

Klantenservice is niet te bereiken. Je staat minstens een halfuur in de wacht, en dan krijg je iemand aan de telefoon die je meestal geen antwoord kan geven op je vraag en je ook niet kan doorverbinden met iemand die het wel weet. In de chat wordt wel wat sneller gereageerd, maar daar verwijzen ze je dan weer door naar de telefoondienst.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Roel

10 December 2020, 10:16

Volledig onwillig bij het oplossen van een probleem.
Er was een probleem met de toestellen van fairphone. Niemand die zich er in verdiept en je wordt consequent met een kluitje in het riet gestuurd.
Ook doorschakelen werkt niet. Ook daarvoor wordt ik verwezen naar de toestelleverancier: 'Hier leveren wij geen support op.' Het is jammer dat ik een contract van twee jaar heb want ik wil hier eigenlijk zo snel mogelijk weg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Kim

09 December 2020, 17:53

Na jaren tevreden klant te zijn geweest bij Youfone zojuist weggegaan. 6 maanden lang geen tv kunnen kijken ivm technische problemen aan hun kant. Na maanden allerlei updates, resets ed te hebben uitgevoerd kom ik er achter dat dit probleem bekend is! Zit in hun eigen systeem. Oplossing is er niet. Maar wel wordt de klant geacht door te betalen. Absurd slecht bedrijf. Ongekend. Tenzij je een boek schrijft over hoe je uitzonderlijk slecht om kunt gaan met klanten is er geen enkele reden om hier klant te worden. Want datgene waar je voor betaald: werkt toch niet!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door J vd Meijden

08 December 2020, 18:52

TV: in twee huizen, twee kastjes onbruikbaar ivm constant bevriezen.
Mobiel: na 3 jaar ver binnen bundel, plafond via SMS uitgezet. € 90 betaald voor 0,9GB.
Ik stap snel over naar een normale provider!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Anonieme gebruiker

01 December 2020, 16:00

WACHT AL SINDS 11 november om internet en televisie! De juiste afdeling is onmogelijk te bereiken!

Ik wacht sinds 11 november om mijn televisie en internet. Met een communicatiefout tussen KPN en Youfone is order niet doorgekomen.
Ik zou 25ste mijn internet geleverd krijgen, niet gebeurd. Ik moest ZELF Youfone bellen. Elke keer langer dan 20 min in de wacht; vervolgens hoor ik al een week dat ik moet afwachten totdat KPN mij terugbelt. Moest wachten tot vrijdag. En nu vandaag weer gebeld moet ik weer wachten tot deze vrijdag! (2 weken verder!) KPN kan zelf niks voor mij betekenen omdat ik geen klant bij hun ben. Ik zit al week zonder internet en zonder zicht op mijn order. (Die ik niet kan annuleren want dan betaal ik een contractbreuk fee van 12 maanden abo kosten + opzeg premie) Zou kunnen dat ik dus nog hele maand zonder internet zit. (Als ik überhaupt ooit de juiste afdeling te pakken krijg) Moet thuiswerken, zonder internet. Of horeca met internet. Echt niet te doen! Wat een slechte keuze over te stappen op Youfone. Wat een slechte service en fout in systeem van Youfone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Kevin

24 November 2020, 09:06

Geen enkele mogelijkheid om contact met ze op te nemen wanneer er iets aan de hand is, maar wanneer je een keer telaat betaald dan weten ze je binnen een dag te bereiken.
Heel veel problemen mee gehad.
Ik zou niemand youfone aanraden. Hoop dat ze zsm failliet gaan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gwenn

23 November 2020, 16:50

Ik ben niet tevreden over de service van Youfone, ze behandelen klanten erg onvriendelijk en nemen hun verantwoordelijkheid niet.
Bij opzegging heb ik een aanbieding van ze per email ontvangen om te verlengen, hier ben ik akkoord mee gegaan en dit zou in orde gemaakt worden. Een week later werd ik gebeld dat ze de prijs niet goed hadden doorgegeven en het veel duurder zou worden. Hierdoor was het al aan de late kant voor mij om nog over te stappen met een vrij lange leverduur van nieuw internet/televisie, dus ik besloot met ze in gesprek te gaan over de aanbieding die ze me hadden gedaan, en dat ik vind dat zij zich daar als bedrijf toch aan te houden hebben. Vervolgens werd er niet meer gereageerd op mijn emails en werd ik ontzettend aanvallend te woord gestaan als ik belde om te vragen wat de situatie nu was (eindigt mijn abonnement of wordt deze verlengd) en ik mocht ook niet met een manager spreken (er was geen normaal gesprek te voeren met de dame die ik aan de lijn had). Uiteindelijk toch maar besloten om op te zeggen, terwijl we over de kwaliteit van het internet (glasvezel) eigenlijk wel tevreden waren. Maar om klanten zo naar te woord te staan.. dan ga ik toch maar op zoek naar een ander.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Robin

20 November 2020, 12:37

Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar ik heb nog nooit zoiets SLECHTS meegemaakt als Youfone. Als ik min sterren kon geven had ik het gedaan.

Ik probeer al weken internet te krijgen. Dan is er de verkeerde aansluiting, dan het verkeerde pakket, dan een fout in het systeem. Ik word de heletijd van het kastje naar de muur gestuurd tussen drie partijen (provider, installateur, moeder bedrijf), die allemaal naar elkaar wijzen en die niet met elkaar communiceren. Je moet overal zelf achteraan, vreselijk. Daarbij is de klantenservice slecht te bereiken. Ik heb al minstens 12 keer gebeld met deze partijen waarvan ik 1 keer zelfs 50min in de wacht heb gestaan en twee keer er niet eens doorheen kwam. Ik heb een klacht ingedient bij youfone omdat ik nog nooit zo’n service heb meegemaakt en zelfs daar wordt niks mee gedaan. Nooit een terugkoppeling of iets dergelijks gehoord. Als ze netjes met de situatie waren omgegaan had ik niet zo’n review geschreven maar ik voel me gewoon niet serieus genomen..

Vandaag heb ik voor de tweede keer het verkeerde pakket binnengekregen omdat er wederom steken worden laten vallen binnen dit bedrijf! En wat nog het mooie is, omdat ik al door de 14 dagen opzegtermijn zit kan ik niet eens meer overstappen. Wat een grap. Op dit moment ben ik dus nog steeds in afwachting op mijn internet. Ik ben benieuwd hoeveel weken dit nog gaat duren. VRESELIJKE PARTIJ! Echt ga er niet mee in zee. Het scheelt je een hoop gezeik

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

19 November 2020, 14:49

Ik heb sinds begin dit jaar een internet en tv abonnement van Youfone. In het begin geen probleem, alleen de tv die af en toe hapert. Maar sinds het moment dat ik heb aangegeven dat ik ga verhuizen is het alleen maar ellende. De verhuizing heb ik zelf bijna een maand van te voren doorgegeven, maar toch presteert Youfone het om het internet en tv abonnement pas 2 weken na mijn verhuizing rond te hebben. Wanneer ik hier over probeer te bellen, sta ik eerst 1,5 uur in de wacht en word er vervolgens gewoon opgehangen. Er wordt niet meegedacht, de service is de SLECHTSTE die ik ooit van een bedrijf heb gehad en ik ga dan ook zo snel mogelijk overstappen naar een provider die wel goede service verleent en goed te bereiken is als er een probleem is. Uiteindelijk heb ik een kleine vergoeding gekregen na aandringen van mijn kant, echter ben ik zo teleurgesteld in dit bedrijf dat ik mijn klacht alsnog op deze manier kenbaar wil maken en mensen wil behoeden voor een abonnement bij dit bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Hofsink

19 November 2020, 13:37

Youfone is in sim only de beste

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Arjan

16 November 2020, 14:32

Youfone/ Youf*cked

Internet heeft het nooit gedaan, facturen en specificaties kloppen niet, klanten service werkt altijd tegen. Geen oplossing van Youfone, maar bieden je een afkoopsom aan, nog steeds geen oplossing. Ondertussen wel betalen voor iets wat het niet doet. Verschrikkelijk bedrijf wat verboden zou moeten worden.

Artikel 4, lid 3 van de Algemene Voorwaarden luidt als volgt:
"Partijen kunnen een Overeenkomst te allen tijde ontbinden met behoud van recht op schadevergoeding, indien de andere partij in de nakoming van één of meer van de overeengekomen verplichtingen tekortschiet en in verzuim verkeert."

Ik sta ik mijn recht om het co tract te ontbinden.

Ik hoor graag van Youfone of ze nog steeds van mening zijn dat ze rechtmatig handelen door de ontbinding niet te accepteren.

Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan eis ik een onderbouwing waarom Youfone de ontbinding niet accepteert. Daarbij vereis ik ook hun interpretatie van artikel 4, lid 3 van de Algemene Voorwaarden, waarbij zij aangeven in welke gevallen hiervan wel gebruik kan worden gemaakt.

Mocht Youfone bij nader inzien toch van mening zijn dat wij in ons recht staan en inderdaad het contract mochten ontbinden, dan verwacht ik van Youfone dat alle in rekening gebrachte kosten vanaf het moment van ontbinding binnen een maand worden terugbetaald en dat alle activiteiten om deze en eventuele andere kosten te innen worden gestopt.

Arjan De Boer

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door leroy

10 November 2020, 09:32

zeer slecht bedrijf
NIET AFSLUITEN!!

een internetonlypakket genomen 100mb voor internet thuis
erg slecht internet en vaak komt er maar 10 tot 20 mb internet snelheid door.

meerdere keren gebeld hiervoor en elke keer hetzelfde antwoord:
wij garanderen geen wifi wij doen hier niks mee,

oftewel ik betaal voor 100mb internetsnelheid
en ik ontvang thuis meestal maar rond de 20 mb
wat resulteerd dat ik niet eens fatsoenlijk tv kan kijken of een meeting kan volgen op de tablet.

0 klantvriendelijkheid
en zeer slechte service

nogmaals adviseer ik deze lekker over te slaan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Jolien

04 November 2020, 21:44

Opgenomen programma's moet je van begin tot eind kijken want het kan namelijk niet hervat worden, alleen vanaf begin kijken mogelijk. Daarnaast is reclames 'doorspoelen' is niet mogelijk. Ook een serie-opname, dus dagelijks programma automatisch elke dag laten opnemen, kan niet. Valt dat even tegen! Oh ja, de aanvraag van het tv en internet abonnement liet 5 weken langer dan afgesproken op zich wachten, oude abonnement nog even aanhouden dus. En de klantenservice is slecht bereikbaar. Als het niet beter wordt, kies ik zsm een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Saar

04 November 2020, 10:19

Ga niet bij deze toko!!!!!
Wij kwamen erachter dat onze aansluiting niet paste met die van youfone, maar omdat ze het pakket pas na 2 weken hadden opgestuurd, en de bedenktijd van 10 dagen toen al over was, zaten we al vast aan het abbonnement. Na 100x over en weer mailen en bij elkaar 4 uur in de telefonische wachtrij hebben ze ons “gematst” met een afkoopbedrag van 350euro. Goedkoop is duurkoop mensen! Trap er niet in

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Vasilii

01 November 2020, 15:54

To start with, I understand that partially it is also my fault that some of the bad things I describe happened to me whilst being a YouFone client. However, I truly believe it's the service and the willingness to cooperate with the client that distinguish a good carrier from a bad one (spoiler alert: YouFone has neither of both).

1. They rip off their clients.

I had a package of 10GB internet included in my plan. Closer to the end of the month I've checked my account, and it said I went over the limit. I was unpleasantly surprised by two things in particular:
A) I didn't receive any message that my data is running out (as I did when used literally any other carrier all around the world)
B) The price of extra data. They have charged me more than 70 euros (!!!) for 700mb over the plan, so altogether I ended up paying almost 100 euros instead of 15.
When I asked for clarification, the support told me that there is a possibility to switch off your data automatically when it runs out and have a notification when you used 80% of your bundle, but that costs 50 cents extra per month. I didn't have this information when signing a contract and I couldn't even assume that, since this is basic info and none of the 4 carriers I've used over the past years in 3 countries charged extra for it.
They didn't want to refund me, even partially, which means they are not interested in having loyal clients at all.

2. There are a couple of ways to reach out to the support, but they all barely work.

The one I tried first was filing a ticket. They send you an answer to your email, saying you can reply to this ticket or file a new one if you have any questions left. When you do reply to the email with the ticket, you don’t get an answer 70% of the time, so you have to go to their web site again and file a new ticket which is very inconvenient and annoying.

The second way to contact the support was to call them. And that was not easy at all: I've called then twice, the first time I couldn't way till they respond and hung up after 30 minutes on hold. The second time I was more patient and to be fair it only took them 25 minutes to answer. The staff was polite but helpless.

3. However, it all started with the delivery of the sim card. When ordering, I have misspelt my zip code (the code I wrote is for the same building, just the next entrance). Before I have received 3-4 parcels with that zip code no problem. The sim card did not arrive on time, and the second one they've sent took a long time to come. So I was without a sim for a week and had to go on a trip without mobile data at all. Moreover, they activated the sim card before it was even delivered.

To wrap it up, I strongly advise anybody in his right mind to avoid Youfone by all means. Especially considering that some carriers offer twice as much data for only 2 euro extra.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Lotte

29 October 2020, 16:55


IN EN IN MALAFIDE BEDRIJF WAT ALS CORE BUSINESS TELECOM HEEFT. DAT IS ECHTER OPLICHTING VAN MENSEN.
LEES MIJN VERHAAL EN WEES ERG GEWAARSCHUWD!!!!!!
WORD NOOIT, MAAR DAN OOK NOOIT KLANT VAN DIT BEDRIJF!!!!!
DIT BEDRIJF GAAT OVER LIJKEN. VERLAAT AUB DE MARKT ALS JE MENSEN ALLEEN MAAR WILT OPLICHTEN EN BEDRIEGEN


In mijn in goed vertrouwen door mij afgesloten klacht met Referentienr. 908864 die geplaatst is door mij op: 14 oktober 2020 belooft u mij dit:
Ik verwijs naar deze link!

https://www.klacht.nl/complainer-account/complaint-details/?post_id908864

Beste Lotte,

Bedankt voor je geduld.
Inmiddels is je klacht intern besproken en in ticket 163436 hebben we je inhoudelijk van reactie voorzien.
Je aansluiting zal tijdig geannuleerd worden en de betalingen ingetrokken. Heb je nog vragen, reageer even op het interne mailbericht zodat we je van een inhoudelijke antwoord kunnen voorzien.

Groet,
Sven

Ik reageerde met dit bericht:

Feedback van Lotte 3679 19 oktober 2020 om 10:57

LS,

Als u mij daadwerkelijk dat ticket en de bevestiging schriftelijk ( mail/ post) stuurt, zou dat fijn zijn.
Behalve deze reactie op klacht.nl heb ik geen inhoudelijke reactie in de zin van een ticket met nummer 163436 gekregen.

U mailt mij dit, zie onder (los van een ticket met nummer 163436 welke nooit door mij is ontvangen)

Beste Lotte Bouma, 19 oktober 2020 om 10:40

Wij hebben je opzegging voor 1019465853 in goede orde ontvangen. Hierbij willen wij bevestigen dat je abonnement bij Youfone op 20-11-2020 wordt beëindigd. Wil je toch een nieuwe aanbieding ontvangen, of wil je de opzegging annuleren, neem dan contact met ons op.
Je modem heb je in bruikleen gekregen van Youfone. Wij verzoeken je vriendelijk deze binnen twee weken na de einddatum terug te sturen naar:
Youfone Retouren
Antwoordnummer 10119
2400VB ALPHEN AAN DEN RIJN
Klantnr: 1019465853

Mijn reactie van 22-10-2020:

Het modem is op 19 september reeds naar jullie teruggestuurd.
Ik begrijp niet zo goed waarom annulering per 20-11-2020 pas ingaat. Herroeping binnen wettelijke termijjn staat los van u een door gegeven datum, te weten 20-11-2020.
Voor mij maakt dit echter niet uit want zoals inmiddels uitgebreid gecommuniceerd en ook nogmaals en bevestigd door Juridisch Loket en ACM hebben wij geen contract en ben ik geen enkele betaling aan u verschuldigd.
Ik vind het dan ook erg vervelend dat ik toch berichten krijg over een mislukte incasso van woensdag 21-oktober 2020 en verzoek u vriendelijk deze berichten niet meer te verzenden. Zie onder:

Beste Lotte,
21-10-2020 06:02
Slecht nieuws! De betaling van je laatste factuur is mislukt. De automatische incasso werkt niet. Daarom vragen we je om binnen 7 dagen alsnog te betalen. Het is belangrijk dat je op tijd betaalt, want anders wordt jouw aansluiting automatisch gedeeltelijk geblokkeerd. Zover is het gelukkig nog niet!

U heeft dus gewoon maling niet eens alleen aan wettelijke regels maar ook aan uw eigen beloften en die mooie gladde praatjes zijn kennelijk puur bedoeld om de schijn op te houden op sites als klacht.nl

WANT op 29-10-2020 om 06.03 ontving ik

DIT BRUTALE BERICHT

Beste Lotte,

Al jouw extra’s zijn geblokkeerd. Dat komt omdat je de laatste factuur van Youfone nog niet hebt betaald. Je internetverbinding hebben wij niet afgesloten, zodat je de factuur makkelijk kan betalen. Maak daarom snel het openstaande bedrag over, zo voorkom je volledige afsluiting. Betaal je binnen 24 uur dan brengen wij het deblokkeren (€ 24,99) van je aansluiting niet in rekening.
Betaal meteen jouw openstaande factuur:

KENNELIJK HEEFT U NIET DOOR DAT MENSEN DIT LEZEN EN IK MAG HOPEN DAT MENSEN GEWAARSCHUWD WORDEN VOOR DE ‘WERKWIJZE’ VAN UW BEDRIJF’.
EEN BEDRIJF WAT OP DEZE MANIER MET KLANTEN OMGAAT ZOU DE TELECOMMARKT MOETEN VERLATEN.
ERG TRIEST EN VOORAL ERG ONWETTIG!!!!

Gewenste Oplossing:
HOUDT U AAN WETTELIJKE REGELS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOUDT U AAN UW EIGEN BELOFTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOUDT OP MET ONWETTELIJK LASTIGVALLEN DMW ONWETTIGE AANMANINGEN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door S

28 October 2020, 09:17

Verschrikkelijk. De app waarin je je dataverbruik kunt checken loopt ver achter, zodat wanneer je denkt dat je nog data over hebt, eigenlijk al €30 buiten je bundel hebt verbruikt. Ik zit helaas nog aan mijn contract vast tot eind 2021, maar daarna ga ik hier weg en kom ik nooit meer terug!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Ma

21 October 2020, 20:27

Dramatische ,oplichters .. waardeloos bedrijfs
10 dagen na dat mijn abonnement is ingegaan begon ellende echt nachtmerrie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door anja

21 October 2020, 14:49

Zijn absoluut niet te bereiken! Je kan een bericht sturen via Facebook en dan krijg je een waardeloze standaard reactie die niet je vraag beantwoord. Contract is niet juist en je kan op geen enkele manier zaken oplossen of bespreken. Mobiel internet ligt er regelmatig uit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

20 October 2020, 21:57

Wat een ballentent.

Ik had youfone aangeschaft omdat ik mijn nummer wilde behouden op een zo goedkoop mogelijke manier terwijl ik een jaar in het buitenland woonde.
Echter was ik eerst vergeten een dataplafond in te stellen waardoor ik ontzettend over mijn bundel was gegaan en een rekening van 92 euro moest betalen. Balen, maar eigen schuld. Echter had ik van mijn les geleerd en stelde een dataplafond in (waar je overigens voor moet betalen) en goedkoop bellen naar het buitenland.
Ik upte zo ook mijn data en kan per maand 16G verbruiken, wat mij meer dan voldoende lijkt.
Zonet check ik mijn afschriften en tot mijn verbazing heeft youfone 125 euro afgeschreven. Dit was zo goed als onmogelijk door mn dataplafond, dus ik checkte de specificaties van de factuur. Deze klopt voor geen meter, want hierop staat dat ik 90euro aan data kosten binnen Nederland had, wat met 16G en een dataplafond mij vrijwel onmogelijk lijkt.
Ook heeft het bedrijf slechte customer service en is mijn vertrouwen in dit bedrijf helemaal weg. Nooit meer. Alleen nu nog dit abonnement uitzitten...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door .

20 October 2020, 17:27

Wat een verschrikkelijke aanbieder.
50 min in wacht laten staan, word ik vervolgens te woord gestaan, stel ik een vraag over een schaamteloze hoge factuur omdat ik ook buiten de data gegaan bent, moet ze deze vraag navragen, weer 10 min. gewacht en wordt de verbinding verbroken.
Nogmaals: wat een vreselijk bedrijf, zo snel mogelijk aan en oppakken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door J. Winkel

19 October 2020, 07:53

Ben contract aangegaan met nummerbehoud onder voorwaarde dat mijn huidige provider het bestaande contract zou willen beëindigen. Dat willen zij echter niet, dus YouFone kan niets overnemen. Nou kreeg ik een simkaartje met een ander nummer en is dit contract ineens geactiveerd. Simkaartje retour gestuurd met brief dat ik dat zo niet afgesproken heb en dat zij mijn contract moeten annuleren. Dat doe zij niet, en dreigen nu met hoge kosten en deurwaarder. Nu Geschillencommissie erop gezet.
Klantenservice zijn net robots, voorgeprogrammeerde onnadenkende figuren.
Idem de directeur die ik een brief geschreven heb, reageert niet. Maar ja, als je miljonair bent, reageer je toch gewoon niet, waarom zou je?
Arrogantie ten top.
Geen zaken mee doen.
J. Winkel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Langenhoff

18 October 2020, 12:26

Pfff misschien het laatste redmiddel om hier iets te schrijven over dit hoofdpijndossier.
Al ruim 2.5 maand dagelijks problemen met Youfone. Mijn beeld verandert van kleur ongeveer elke 10 minuten. Ik krijg dan een groen blauwe waas te zien.
Dit is al zo vanaf de dag van levering.
De enige manier om dit weg te krijgen is de ontvanger opnieuw opstarten of de hdmi kabel verwijderen en terug insteken. Is niet fijn TV kijken en Youfone krijgt het niet voor elkaar om dit te verhelpen. Ja met een av kabel is het probleem weg maar dan heb ik geen HD kwaliteit meer.
Ik heb de incasso van het abonnementsgeld terug laten storten. Al 2,5 maand moet ik bellen en vooral lang wachten.
Ik vraag ze om het op te lossen en dan pas betaal ik.
Er gebeurt niets bij Youfone. Ik zou een paar keer worden teruggebeld. Is nooit gebeurd. Ik ben nu afgesloten en wacht op een pakket van een andere aanbieder. Ik ga er geen energie meer insteken en ik zal iedereen afraden om in zee te gaan met Youfone.

Tevens heb na het lezen van de overige recensies het programma Radar benaderd om deze kwestie aan te kaarten. Misschien dat media aandacht zaken in gang zet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marc

15 October 2020, 14:36

Ik ben nu 6 jaar klant bij YouFone en ik ben over het algemeen tevreden. Echter, zou ik met klem adviseren om een abonnement te nemen waar je binnenblijft. Zodra je buiten je bundel komt, betaal je flink. Zo betaal je 10 cent per MB. Een flinke scroll op 9gag kost je dan al snel zo'n 10 euro en zo leuk zijn de meme's nou ook weer niet. Dus, neem een bundel waar je binnenblijft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Jan

15 October 2020, 07:30

Bereikbaarheid drama
Mocht je ze ooit bereiken, antwoorden zijn een nog groter drama.
Probleem oplossen, staat niet in hun werkboek.
Na afloop van abonnement maar snel begraven en kom ze hopelijk nooit meer tegen.
Dit soort bedrijven moeten ze hun licentie afpakken dat ze nooit meer andere kunnen oplichten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jesper hut

13 October 2020, 21:06

Komen hun afspraken niet na.
Slechte service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Petra

13 October 2020, 08:18

Kan tochniet zozijn dat youfone hiermee wegkomt gezamelijk naar varas belbus Youfone -10


Slechte service ...eigenlijk helemaal geen service
Geen bereikbaarheid
Onbeschofte medewerkers

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Petra Sip

13 October 2020, 08:14

Eigenlijk op alle beoordelingen -10
Maar dat gaat helaas niet

Ik heb een internet en tv abonement bij jullie afgesloten.

Dit abonement zou op 7 oktober ingaan.


Omdat ik geen ticket voor een monteur heb gekregen heb ik op 2 oktober zelf contact opgenomen met Guidion om de monteur te regelen.

Daar kreeg ik te horen dat er geen ticket geleverd was en dat dat nodig was om een monteur te kunnen sturen.


Daarop heb ik een mail op 2 oktober gestuurd naar Youfone om een ticket aan te vragen, en nog een mail en nog een enz...

Het antwoord daarop was een geautomatiseerd bericht met een nummer wat zou relateren aan mijn mail en wat ik moest vermelden bij een evt telefonisch contact.

Meerdere malen heb ik geprobeert om telefonisch contact te krijgen, maar nooit kwam ik er doorheen.

Na vele mails te sturen en jullie erop attent gemaakt te hebben dat ik alles op face book en instagram te vermelden, werd er eindelijk door jullie contact met mij opgenomen door giorgio, die mij verzekerde dat er dezelfde dag vrijdag 9 oktober een monteur zou kunnen komen, daar ik niet thuis was zou dat zaterdag 10 oktober ook kunnen, maar uiterlijk maandag 12 november zou alles geregeld zijn.

Ik geloofde hem en had begrip voor jullie dat alles moeilijker was ivm corona enzo.

Maar prompt kreeg ik zaterdag 10 oktober een mail van Guidion dat de aansluitdatum 20 oktober pas is ...dus tot die tijd geen tv en geen internet ...terwijl ik al vanaf 25 septeber aan het vragen ben voor een ticket zodat alles op tijd geregeld zou zijn.

Na de nodige aps via instagram heb ik toch maar voor de zoveelste keer naar jullie klantenservice gebeld en na 20 minuten aan de telefoon heb ik eindelijk iemand gesproken.

De jongedame die ik aan de lijn had beloofde gelijk een ticket te sturen zodat het internet op een eerdere datum geinstaleerd kan worden.

Dat is nu inmiddels 1 dag geleden. Ik heb weer contact opgenomen via instagram ..en die dame zei o dan moet u een mail sturen en als na 2 dagen geen antwoord dan even bellen ????????????even.

Maar de klantenservice is niet bereikbaar en als je er doorheen komt kunnen ze je niet helpen.

Een flutbedrijf met een super slechte service en goedopgeleide leugenaars aan de telefoon.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ron

12 October 2020, 17:41

Het duurt een week voor dat je antwoord krijgt op je mail voor hulp.
Elke dag moet je het systeem opnieuw opstarten.
Elke keer een OTA melding van beschadiging.
Die melding bl9ijft in beeld ook wanneer je tv het weer lijkt te doen.
Als je antwoord krijgt van klantenservice dat hebben ze het probleem niet kunnen vinden en of je even wilt bellen. De wachttijd is belachelijk lang en demotiverend.
Ik hoop zo erg dat het jaar voorbij vliegt en ik een echte provider kan kiezen in plaats van een zakkenvullende dozenschuiver..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Niels

06 October 2020, 17:59

Na een TV+internet abonnement van KPN overgestapt op TV+internet abonnement van Youfone. Toen het abonnement gestart was bleek de TV ervaring zoveel steken te laten vallen dat we er na dag 1 gelijk vanaf wilden.
Annulering van het abonnement aangevraagd, niet meer mogelijk. Alleen mogelijk in de eerste twee weken vóórdat het abonnement daadwerkelijk start.
Alleen afkoop mogelijk á 532Euro. 150 euro onkosten vergoeding geboden aan Youfone voor de opzegging binnen 1 week, geweigerd.
We zitten dus voor een jaar vast aan deze rommel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M.Hannan

06 October 2020, 14:11

oneerlijke facturing:
on 22:00 of august I got an sms notificion that I used 80% of my internet bundel which is 6Gb.
I thoought Ok, I'll manage till 1 September with this 1.2 Gb.
However I surprised on 29 of September when I checked first time on the app that I used 750 Mb out of the bundel and that cost me 75 euro!!! I was really shocked ,I didn't get any notifiction that my bundel is finished and I don't belive that I used 2 Gb in 2 days comparing to my normal usage (from 1 august till 27 i used 4.8 Gb and in 2 days I used 2 Gb where they charge extrem price!!).
I sent an email to the clientservise where they assure me and said everything would be ok. But at the end they cahrged me 83 euro extra!!
My complaint is:
1)I didn't get notifiction when my bundel is finished
2)I did not accept paying whatever price they choose, when my bundel is finished and I should be asked if I accept this price first!
3)I don't belive that I used 2 Gb in 2 days,but because I can't proof that I say why you don't stop the internet, or offer me to buy extra bundel like all the internet providers in the world
4)the Price they charge for the internet out of the bundel is extremely unfair
5)I called the customer servise but they said thay can't do anything and my problem because I did not have an (dataplafond)!!!
6)I was client with tele2 and t-mobile and never felt unfair like this

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

06 October 2020, 14:00

worst customer service ever, I called everyday for two hours and no one answers. When they finally contact us, no solution and customer service representative said "we have a lot of customers" that is why we can't help.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door MR

02 October 2020, 07:34

Klantenservice is gewoon niet te breuken. Elke keer een bandje ervoor!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

01 October 2020, 16:16

Wij zijn al 3 dagen jullie aan het bellen minstens 6x per dag een half uur, schandalig vind ik het

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Kelvin

01 October 2020, 08:44

Zeer slechte service. Klantenservice is onbereikbaar, de chathulp heeft nergens verstand van. Op mails wordt gereageerd dat je maar weer met de Klantenservice moet bellen. Ons tv-kastje werkt slecht. Je wordt van hot naar her gestuurd maar ze lossen niks op. Dit gaat al enkele maanden zo.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

01 October 2020, 08:24

ik heb sinds 17 sept geen internet. Via de chat klantenservice zeggen ze dat ik moet bellen. Als ik bel sta ik serieus niet overdreven langer dan een uur in de wacht en heb dan nog niemand gesproken, via de mail duurt een antwoord 3 dagen, krijg ik tips die allemaal al geprobeerd zijn en zeggen ze dat ik voor verdere service weer moet bellen. Echt niet te doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ins van Doorn

29 September 2020, 08:32

Beste bezoekers,

Graag wil ik jullie waarschuwen voor dit smerige bedrijf want ze lichten je op en dit werkt als volgt:

Wanneer je een sim abonnement afneemt van bijvoorbeeld 2GB, heb je het idee het na 2GB klaar is? Niets in minder waar, wanneer deze 2 GB is verbruikt, gaat het (zonder een waarschuwings sms!) direct door op je lopende rekening.

Met andere woorden, betaal je dan €100,- per 1 GB, aka 2 GB over je MB bundel is dus een extra kostenpost van €200 op je factuur!!

Dus mensen aub trap hier niet in. Dit is gewoon een smerige truc waarmee ze fors verdienen op de consument.

Ik hoop dat ze snel worden aangepakt door instanties, want ik begrijp werkelijk niet, hoe deze constructies gewoon kunnen bestaan in Nederland.

TIP:
Google even naar 'youfone hoge rekening' en dan bij de hits 4 t/m onbeperkt kijken. Hele was lijsten van consument die klachten hebben over deze smerige praktijken.

Mij hebben ze al genaaid voor 80€ maar zag er ook sommige van 600€, dus wees gewaarschuwd!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Thei

28 September 2020, 08:19

Telefoondienst gaat enigzins, maar internet en met name TV service is allerbelabberst. Klantenservice weigert antwoord te geven. De App werkt zeer beperkt. Technische mogeljkheden verouderd. Teveel,om op mte noemen. Ik voel me ook onderdeel van een pervers verdienmodel. Ga geen abonnement aan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hans Den Hertog

26 September 2020, 15:21

Telefoondienst gaat nog redelijk, maar internet en met name TV service is allerbelabberst. Klantenservice weigert antwoord te geven. De App werkt zeer beperkt. Technische mogeljkheden verouiderd. Teveel,om op mte noemen. Ik voel me onderdeel van een pervers verdienmodel. Ga geen abonnement aan!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sandra

25 September 2020, 11:14

Maanden goed gegaan. Tot ik opeens 2 keer een rekening van 90 euro kreeg. Wat niet te verklaren was. Ik zou opeens teveel data hebben verbruikt, terwijl ik normaal altijd makkelijk uit kwam. Dan ben je dus te laat en had je je dataplafon maar moeten aanzetten. Belachelijk dat je daar dan ook weer extra voor moet betalen, zou een stukje service moeten zijn. Je denkt goedkoop uit te zijn, maar uiteindelijk duurkoop. Meteen overgestapt. Dan maar een paar euro meer, maar beter dat dan opeens een dure rekening die je niet ziet aankomen!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Herman

25 September 2020, 08:40

Zeer slechte klantenservice opheffen van abonnement gaat zeer langzaam en doen er alles aan om geld te blijven innen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jeroen

24 September 2020, 14:03

Ga hier nooit mee in zee stelletje oplichters
ze doen er alles aan om je geld af te troggelen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bianca

23 September 2020, 20:48

Sinds paar dagen slecht bereik. Vaak krijgen andere mij te te spreken. Echt niet fijn als je gebeld kan worden voor werk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door cor van zijl

22 September 2020, 12:08

slechte verbinding met You fone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door cor van zijl l

22 September 2020, 12:06

om jullie te bereiken is zeer slecht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

22 September 2020, 07:38

Het zijn oplichters!!!
Slechste service ooit.
Klantenservice medewerkers hebben een grote mond.
Wordt van alles beloofd, komen niks na.
Kantenservice slecht te bereiken, en anders chat-bot.
Lastige opzeg procedure

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Victor

21 September 2020, 19:09

Ik vind youfone dramatisch. Hun tarief voor data overschrijding is gigantisch. Dit resulteerde tot 2x toe tot een rekening van 100 euro. Door de trage facturering kwamen we er ook te laat achter. Nu data plafond ingesteld en je kan dus zeggen eigen schuld. Maar 90 euro meer als je 5gb ipv 4 gebruikt is toch soort van gigantische boete. Daarnaast kwam de sms te laat dat data op is.

Dit soort onzin rekeningen is ons nooit eerder bij andere providers overkomen. Als je er over heen gaat dan redelijk tarief of optie om data bundel bij te kopen met tijdige attendering

Dus PAS OP!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Jan van Veen

21 September 2020, 15:06

waarde loze service twee keer 40 in de wacht .als je contact heb word de verbinding verbroken wat een goede service ha ha dit is schaamteloos naar mijn mening.
als je goede service lever dan bel je uit goed fatsoen ff terug .maar dat kunnen ze bij youfone niet .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Bernard

21 September 2020, 08:36

Sinds 2016 abb bij Youfone. Voor 10 GB en 300 belminuten voor € 10 een prima product. In het buitenland is het inernetbereik soms wat minder, al kan ik niet vergelijken hoe dit bij andere providers is. Melding dataplafond instellen is wel noodzakelijk, voorkomt overschrijding en werkt prima.
Klantenservice heb ik nog nooit gebeld, zodoende geen ervaring daarmee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Martijn Doets

19 September 2020, 14:02

Sinds juni klant bij Youfone.
Sinds het begin al problemen met bereik, en ook als de telefoon zegt bereik te hebben ben ik niet bereikbaar.
Klantenservice laat me een toegangspunt aanmaken met Youfone als naam.
Aan bereikbaarheid niets verandert.
Ze hebben me formulieren toegestuurd die ik moet invullen.
Al die vragen beginnen met 'de klant'
Dus waarschijnlijk moeten ze die zelf invullen maar daar zijn ze te kan voor.
Als ik mijn contract wil afkopen betaal ik naast de kosten van de resterende maanden ook nog een extra bedrag om het af te kopen, geldklopperij dus.
Netwerk slecht, klantenservice slecht, service slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

18 September 2020, 11:38

Bedenktijd was al verlopen voor we ons pakket kregen en er achter kwamen dat de aansluiting niet mogelijk was. Wij voelen ons opgelicht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door MNeimeijer

16 September 2020, 11:11

Mijn 1e 15 dagen bij youfone: had een bundel aafgesloten voor 14 euro per maand, dan verwacht ik een factuur van 7 euro. Eindstand: 116 euro. Youfone brengt je niet op de hoogte bij het bereiken van je data plafond. Vervolgens kosten de Mbs buiten de bundel 100x meer dan binnen de bundel en gaat het verbruik veel harder dan bij andere providers. Dit is gewoon OPLICHTERIJ. Klantenservice (na 30min wachten) bied mij 10 euro coulance aan, heb je wat aan..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Barry

09 September 2020, 16:28

NIET DOEN!! GEWOON NIET!!

Eenmaal boven mijn abonnement gekomen hebben ze me data gewoon stop gezet (halverwege de maand). Aangezien ik geen dataplafond van €0,50 per maand geactiveerd had, gingen ze me niet verder helpen. Ter plekke het dataplafond inschakelen was ook geen optie. Aangezien ik internet nodig heb voor werk heb ik noodgedwongen maar ook geheel vrijwillig opgezegd. Dit heb ik op 18-08-2020 gedaan om vervolgens te horen krijgen dat per 24-09-2020 mijn telefoonnummer over te nemen is. De klantenservice nog maar eens gebeld (15 minuten in de wacht, valt mee he?) om dit vervolgens recht te trekken. Uiteindelijk een bevestiging per mail dat mijn contract nu per 18-09-2020 ontbonden wordt (maand opzeg termijn). Mijn nieuwe provider kan echter nog steeds niet het nummer overnemen vanaf 18-09-2020 maar vanaf 24-09-2020. Vandaag dus nog maar eens gebeld met de klantenservice van YouFone. Na 1 keer eruit geflikkerd te worden na 30 minuten nog maar eens gebeld. Inmiddels nu weer 15 minuten in de wacht en nog steeds geen medewerker aan de lijn.

Kortom = een RUKpartij.

Een belangrijke om te weten:
YouFone rond datasessies af naar boven per 100KB!
Krijg jij dus een whatsapp berichtje aka 1/2kb binnen en je telefoon heeft op dat moment geen openstaande sessie, dan rekent het gewoon op 100KB. Waar een databundel bij een andere partij met bijv. 2GB af kan, moet je je afvragen of je niet het dubbele zou moeten nemen bij YouFone. En ze zijn daar zo ondoorzichtig als de pest aangezien de App van ze zeker 2 dagen verwerkingstijd nodig heeft..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Marrie

06 September 2020, 15:00

Sinds 14-08,2020 alles-in-1 abonnement. Tot op heden elke dag probleem met tv ontvangst. Diverse keren contact gehad. Volgens de laatste info van Youfone is het probleem wel bekend, niet bekend is wanneer her is opgelost. Gewezen wordt op een reset waarmee het probleem tijdelijk is opgelost.
En blijkbaar is dit voor Youfone een fatsoenlijke oplossing.
Mijn beroep op de wettelijke termijn om te annuleren wordt telkens genegeerd met een verwijzing naar hun voorwaarden. Volgens hun voorwaarden gaan de 14 dagen in na aanmelding (dienst) maar volgens jurisprudentie moet dit zijn 14 dagen na ontvangst van de noodzakelijke kastjes (product).
Los van de termijn om te annuleren is het onbeschoft dat Youfone niet levert maar geen enkele fatsoenlijke oplossing biedt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Gijs

05 September 2020, 09:35

DOE HET NIET!!! Onthutsend slechte klantenservice, lange wachttijden (minimaal 30 min, vaak nog langer), onvriendelijk en bovenal onbehulpzaam/onbekwaam personeel. Ik zelf heb Internet en TV van Youfone, maar goedkoop bleek toch maar weer eens duurkoop. Wij zitten helaas met het probleem dat Youfone haar diensten onverwachts niet kan leveren in onze woning, zelfs niet na de komst van een monteur. Toch beweert Youfone dat dit wel mogelijk is (via een afpoeier-mail), maar hoe en wanneer blijft de vraag. Een oplossing bied de provider niet, je krijgt enkel te maken met de zeer slechte klantenservice van het bedrijf dat je van het kastje naar de muur stuurt. Vaak wordt er na een lange wachttijd zelfs opgehangen. Mijn advies, DOE HET NIET!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

04 September 2020, 18:29

Ik belde rond 18:30 uur om abbonement aan te sluiten, ik bleef bijna een uur in de wacht. Daarna de medewerkster was ongeduldig. Ze had mijn gegevens opgenomen & abbonnemnt gesloten. Een email zou met contract gemaild worden en ik zou 1 cent moeten betalen. De mail is nooit aangekomen!
Ik vind het raar om op zo'n manier met klanten om te gaan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door anoniem

04 September 2020, 09:00

Mijn internet abonnement start vandaag. Gisteren bleek helaas onduidelijkheid tussen KPN en Youfone over wel of geen kabelaansluiting. Toen al 2 keer moeten bellen, met in totaal een wachttijd van een uur voordat ik een medewerker aan de telefoon kreeg. Blijkt volgens KPN dat de kabel nog niet is aangesloten en dat Youfone hen hiervoor opdracht had moeten geven. Zucht. Youfone zei dat het allemaal klopte, maar vandaag toch geen internet verbinding. Bij bellen geen gehoor. Heb 1 uur en 10 minuten !!!!!! gewacht om een medewerker aan de telefoon te krijgen. Belachelijk! Wat een nachtmerrie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door gert rijlaarsdam

04 September 2020, 08:05

wat een ongelofelijk slechte provider. nemen de telefoon niet op na 20 minuten wachten krijg je de boodschap: this number can not be reached'en vervolgens wordt de verbinding verbroken. mails worden na een week niet beantwoord, wat een dramabedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rizwana Almas

04 September 2020, 07:32

Heel slechte provider!!!!!!!!!!! Sinds 11 augustus heb ik tv,internet en telefonie via hun maar sinds 11 augustus heb ik geen telefoonlijn. Er is geen contact mogelijk met Youfoon. Ze zijn nooit te bereiken. Als je op hun website gaat dan kan je met ze chatten maar daar wordt je ook niet goed geholpen. Ze geven alleen door naar de desbetrefende afdeling maar daarna hoor je niks mee. Als je ze mailt, krijgt je geen antwoord.Jij wordt ook echt niet geholpen. Tv is ook slecht want jij kan geen programma terug kijken wat bij anderen provider wel kan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Wim

03 September 2020, 14:22

Nu jaar lid en gelukkig kan ik nu overstappen.
Wat een ongelofelijke slechte tv-provider is dit zeg.
Nooit te bereiken. (Slechte klantenservice)
Beeld staat regelmatig stil.
Doelpunt van een wedstrijd bij voetbal maar 35 sec eerder bij de buren.
Nooit en nooit meer!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door De Goeij

02 September 2020, 11:45

Wat een ellende dit bedrijf.
Hebben in mijn ogen geen bestaansrecht door de manier waarop klanten worden behandeld.
Ik heb inmiddels meer dan 10 uur aan de lijn gehangen en nog geen oplossing aangeboden gekregen.
(ik vraag alleen maar om een specificatie van een eindafrekening van € 945,- )
Krijg zojuist weer te horen dat zij alleen gegevens delen met mijn ex-partner aangezien zij het contract heeft afgesloten.
(dit werd niet aangegeven door 5 van haar collega's in de voorgaande gesprekken)
Mijn e-mailadres is bekend bij Youfone, hopelijk gebruiken ze mijn dossier voor trainingsdoeleinden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Arlington

28 August 2020, 20:00

Ga NIET met deze provider inzee, never nooit niet, NIET doen!
Sim Only voor €12 pm, maar owee als je (noodgedwongen) over je bundel gaat; je kunt pas opzeggen met een maand en in die maand worden superhoge kosten gerekend. Je kunt niet tussentijds even bijkopen zoals bij bijv Vodafone wel kan.
Je kunt dus hinderden euro’s kwijt zijn aan extra kosten en je kunt wr niks aan doen. Klantenservice YoyFone zegt dat ze pas na een maand iets kunnen wijzigen. Dit is echt écht oplichterij.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Calvin

26 August 2020, 11:16

Boeven zijn het van het hoogste niveau! Teken GEEN contract bij Youfone!

Mijn abonnement zou ingaan per 25-08-2020 maar Youfone besloot om het een maand later te zetten. Na drie uur in de wacht (letterlijk na meerdere keren bellen) te hebben gestaan nog steeds niet verder gekomen en komen elke keer met loze beloftes en ik heb nog steeds geen installatiepakket ontvangen. Daarnaast is de klantenservice heel erg langzaam, erg brutaal en totaal NIET behulpzaam.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hofmann

25 August 2020, 10:44

Waardeloos bedrijf ik heb helaas via mijn werkgever 10 dagen na de 2 weken proeftijd een telefoon ontvangen die alleen een eSIM kan gebruiken. Dit heel duidelijk aangegeven echter YouPhone weigert in alle vormen mee te werken zelfs als ik aangeef dan maar de eerste maand met incasso kosten, jawel daar hebben we de eerste brieven al betaal zodat ik mijn contract kan ontbinden, ja ze weken wel mee als ik alles maar even afkoop of doorverkoop aan een ander.
Inmiddels hebben wij de eerste incasso brieven al binnen gehad maar ook via de ACM juridische informatie ingewonnen wat duidelijk geeft dat ik als consument in mijn recht sta zelfs na de eerste 2 weken bedenkt tijd. We wachten wederom op reactie ! geen zaken mee doen zoals jullie wel kunnen lezen van meerdere gedupeerde hieronder

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ab

14 August 2020, 09:22

Al jaren klant bij Youfone en naar volle tevredenheid.
Geen slechte ervaringen en bij wijziging van abonnement wordt er goed mee gedacht.
Begrijp voorgaande reacties niet. En doe dat in elk geval niet anoniem.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Martijn

13 August 2020, 11:22

Zeer slechte ervaring!

Ik kreeg van Youfone 1 GB voordat mijn abonnement inging. Aangezien het nog 2 dagen duurde voordat mijn abonnement in zou gaan.

De eerste dag kreeg ik aan het eind van de dag een berichtje dat de 1GB op 80% zat.

Dan zou je verwachten dat als de bundel op zou zijn, je weer een bericht zou krijgen dat de bundel op is!

Maar nee dat laten ze je zonder je een berichtje te sturen nog 1GB gebruiken A 0,10 cent per MB! En als met een totaal van rond de € 80,-

En dat pas sluiten ze je data bundel af met de mededeling dat er zoveel extra kosten zijn gemaakt!!!!

Zo wordt je dus opgelicht, en op extra kosten gejaagd!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Pippa

10 August 2020, 13:42

Zeer onbeschofte klantenservice!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

29 July 2020, 17:32

Mijn ervaring is helaas ook niet echt top te noemen. Wordt gezegd dat ik boven mijn bundel ben gegaan maar nergens bewijs van te bekennen. Wanneer je reclameerd wordt je het bos ingestuurd met een standaard verhaal. Weer gereageerd, niets meer vernomen. In mijn ogen een grote oplichtersbende. Had bij Belsimpel moeten blijven, nooit problemen mee gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Merijn

29 July 2020, 14:41

Nog niet eens begonnen met het abonnement en toen al super slechte ervaringen met de service. Door een fout online een verkeerd abonnement afgenomen, nog voordat ik een monteur heb langs gehad en dus gebruik kan maken van het abonnement wilde ik hem veranderen van alleen internet naar internet en tv. Ik heb gevraagd of ze dit kunnen aanpassen. Het antwoord: Dat kan, alleen u krijgt geen welkomstkorting meer. (Eerste 6 maanden 50% korting). En een goeie reden waarom ze dit doen is er niet. Alleen maar sorry meneer dit is wat we kunnen doen.

Na paar maanden in gebruik ben ik niet veranderd van mening.

Onbegrijpelijk, helaas. Ik raad, door de slechte service, deze provider niet aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Herman

26 July 2020, 12:46

Opgelicht door youfone. U bent gewaarschuwd.
Hier verdienen ze heel veel geld met mensen die denken een goed kope Sim only bundel te nemen. Je hoef maar iets boven de bundel te komen en ze plukken je kaal .ze zitten vol met trucs om mensen die het al niet breed hebben te pakken. U bent gewaarschuwd. Betaal liever ergens anders 10 euro meer. Dan bent u er van verzekerd dat u niet voor verassingen komt te staan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Daan

23 July 2020, 09:07

Ze zijn slecht bereikbaar. Daarnaast proberen ze in kleine dingen geld af te troggelen, zoals het niet betalen van het retouneren van de router of het aanbieden van nieuwe pakketen, om vervolgens na doorbetaling van het oude pakket de nieuwe aanbieding in te trekken. Het zijn geldkloppers

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jasper

21 July 2020, 12:14

Fijn dat ze zo'n goedkope aanbieder zijn. Let wel alles wordt er aan gedaan om geld uit te kloppen. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om MB's bij te kopen als ze leeg zijn voor die maand, tenzij je meer dan een maand van te voren een BETAALD dataplafond hebt ingesteld. Ik zou het prutswerk willen noemen, maar fijt blijft dat dit natuurlijk een geniale marketing truc is om klanten volledig leeg te zuigen. Geen wonder dat bijna niemand zijn contract verlengt bij deze club.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Anonieme gebruiker

19 July 2020, 17:13

The prices are great, connection stable. However, as soon as one of my apps accidentally went over the cellular data limit downloading bunch of stuff overnight, the company charged me 60 euros without any will to understand the exceptional circumstances of my mistake and to reimburse for it. Very inhumane and predatory approach from my point of view. Now I pay extra for an extra service which automatically stops the data usage if the limit is achieved.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,2

Review door Joke

15 July 2020, 15:26

Ronduit schandalig dat dit bedrijf bestaat, rekenen zomaar extra kosten in rekening 2 maal 100 euro. Dit bedrijf zijn bekend om hun oplichtingspraktijken, ik ADVISEER IEDEREEN GEEN ABONNEMENT VAN HUN AF TE NEMEN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Jessica

14 July 2020, 14:32

Ik was eigenlijk heel tevreden over youfone met het eerste abonnement voor mijn oudste kind. Bij het tweede abonnement werden er opeens fors mb's afgeschreven terwijl ze gewoon op de wifi zat. Ik kwam er vrij snel achter gelukkig dus ik heb meteen mobiele data uitgezet. Toch bleven ook daarna mb's afgeschreven worden. Een rekening van 99 euro kreeg ik. Na drie keer mailen gebeld met ze dat het niet kon kloppen. Ook in de nieuwe maand waren er namelijk al weer 300 mb's gebruikt van de 500 terwijl mobiele data uit staat. Ik heb gebeld en er wordt gewoon gezegd misschien heeft u de mobiele data weer aan gezet. Ik kan dat niet bewijzen natuurlijk en ondertussen heb ik een abonnement wat mijn kind niet kan gebruiken omdat de data vanzelf worden afgeschreven. En de manier waarop ik te woord werd gestaan door de klantenservice was verschrikkelijk. Uw dochter zal dat wel aangezet hebben tussendoor. Ze is 10 en ze weet niet eens hoe het moet. Ga samen kijken naar een oplossing en zeg niet meteen dat het wel aan de klant zal liggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Anonieme gebruiker

13 July 2020, 19:46

Toevoeging:
Je kan geen Netflix kijken wanneer je Youfone hebt. Hebben ze geen recht toe of iets dergelijks. Ook niet mogelijk om een app te installeren

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Okke

13 July 2020, 19:43

Kijk je Netflix, neem geen Youfone
Hoewel het internet van KPN is, opeens veel meer storing sinds wij youfone hebben
Tvgids op de tv werkt opeens ook erg traag
Afstandsbediening is een ramp etc. Etc.
Annuleren kan 14 dgn na bestelling. Dus als ze na 3 weken leveren en je bemerkt bovenstaande, dan ben je te laat en zit je er een jaar aan vast.

Denk dus goed na!!!!

Mooie actie maar flut product

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Jeannet

09 July 2020, 18:50

Nu ik deze recensies lees heb ik mij bedacht om een abbo te nemen bij Youfone.

De paar goede recenties zijn geschreven door werknemers!!!!!!

Dank jullie wel voor deze OPLICHTERS

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Edwin

06 July 2020, 12:22

De dekking en kwaliteit van het netwerk is eigenlijk gewoon prima. Maar echt een bedrijf van de kleine lettertjes. Gebruik van FaceTime rekenen zij als buitenlandse sms en zit niet in je bundel. Volgens bewijzen naar algemene voorwaarden. Onoverzichtelijke rekeningen etc. Zorgen dat je niet over bundel gaat moet je extra betalen etc. Afdeling consumentenbedrog. Bereikbaarheid klantenservice is heel slecht. Kortom nooit meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Wmk

04 July 2020, 13:28

Goede dekking dankzij kpn netwerk. Heb al een paar jaar een abo bij Youfone en tot nu toe zeer tevreden.
Ik begrijp daarom de reviews niet van personen die buiten hun bundel gaan en dan lopen klagen en een Youfone daarvan de schuld gaan geven. Als je de voorwaarden eerst eens naleest en wat vaker de app checkt of je niet buiten je bundel gaat hoef je ook niet huilen als je weer eens moet bijbetalen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Dominic

30 June 2020, 09:52

Trap er niet in lieve mensen!

Sluit nooit een abonnement af bij deze verschrikkelijke maatschappij. De databundel kost helemaal niets maar je moet zelf instellen dat je er niet overheen kan gaan... Vergeet je dit? Dan rekenen ze in plaats van 0,004ct per MB 0,10ct per MB dat is 25 x zoveel... Je kunt je databundel wel wijzigen maar dan raak je je korting op je bundel kwijt en wordt alles veel duurder.

Dit bedrijf is uit op een snelle winst door onoplettendheid van de klant en geeft niets om moraal. Toen ik de klantenservice hierop wees kreeg ik de vraag of ik de voorwaarden ook niet doorlees als ik van bank wissel?

Nee natuurlijk doe ik dat niet. Misschien stom maar ik wil niet in een wereld leven waar ik bij elk abonnement eerst 18 pagina's zeer moeilijk te lezen juridisch geneuzel moet gaan zitten uitpluizen. In onze eigen webshop is onze kernwaarden duidelijke informatie en prijzen. Dat verwacht ik ook van andere bedrijven. Helaas ziet youfone dit anders vandaar van mij 1 ster!

Wij zijn meteen overgestapt uit principe. Lekker zo doorgaan youfone hou je geen klant meer over...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Tanja

27 June 2020, 20:50

Torenhoge kosten als je ook maar iets buiten je bundel doet. Ze hebben een supergave site en het overzicht van hoeveel je al verbruikt hebt loopt altijd achter waardoor je soms nog iets gebruikt terwijl je niks meer hebt. Zonder gek gebruik heb ik gemiddeld over 24 maanden, 20 euro per maand betaald terwijl mijn ababonnement maar 9,50 per maand was. Goedkoop maar niet klantvriendelijk!

Oh en opzeggen alleen via mail? Doe normaal, het is 2020. Maak gewoon een uitschrijfknop ipv die ouderwetse zooi.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Anonieme gebruiker

27 June 2020, 11:20

Ik heb nu een jaar Youfone tv en baal er vreselijk van dat er geen prijsstijging wordt aangekondigd, zodat ik onder mijn contract uit kan. Het product is waardeloos, je kon bijvoorbeeld nooit het eind van een opgenomen programma zien. Nu hebben ze een nieuwe ontvanger met een nieuwe app. Het opneemprobleem is opgelost al moet je nu je tv aanzetten om op te kunnen nemen want de app werkt niet. Ook kun je geen serieopname meer doen. Tot overmaat van ramp begeeft de ontvanger het na een week en dan blijkt waarin Youfone wel goed is: het negeren van klanten. Ik zit nu al een week zonder tv en het enige wat ik na twee mailtjes en een chatsessie heb weten los te krijgen is dat de technische dienst contact met me opneemt. Waarom is me niet duidelijk, het apparaat is zo dood als een pier.
Goed advies: betaal wat meer en neem een echte provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Marlies

25 June 2020, 11:51

Op 2 juni internet besteld. Levertijd 3 weken. Men kan niet leveren wat ik besteld heb. Bestelling aangepast. Op afgesproken en herbevestigd leverdatum is bestelling niet eens onderweg. Ik mag niet annuleren want dan brengen ze kosten in rekening voor een niet bestaande service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dick

24 June 2020, 11:21

Youfone: het drama duurt voort, communiceren is een vak!!! Vorige week een mail "of ik mijn wachtwoord binnen 4 werkdagen wil aanpassen aan de hand van een link, nodig om de nieuwe tv ontvanger te installeren. Helaas heb ik 2 ontvangers dus dat klopt al niet maar goed, ik pas mijn wachtwoord alvast aan, ik heb echter nog GEEEEEEN ontvangerS binnen.... een week later een reminder of ik mijn wachtwoord wil aanpassen (heb ik dus al gedaan en ik laat het maar verder zitten). Een dag later een dreigend sms bericht: 30 juni wordt uw ontvanger afgesloten.... NOG STEEDS GEEN NIEUWE ONTVANGERS. Toch maar weer gaan bellen... medewerker vind geen uitgifte van vervangende ontvangers... of ik donderdag terug wil bellen.... ik heb een oplossing youfone: SUKKELS stuur EERST de nieuwe apparatuur en ga dan de klant bestoken met mails en sms! Wanneer jullie 30 juni de boel afsluiten zonder dat ik de nieuwe ontvangerS heb dan ga ik er alles aan doen om zsm over te stappen naar een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jesse

22 June 2020, 11:04

Na 3x te bellen over kosten die dubbel op de specificatie staan, nog steeds maar een toeslag kunnen krijgen van 10 euro, wat in het niet valt met de rekening die is gekregen, 2x hangt de klantenservice op na het niet fatsoenlijk kunnen beantwoorden van mijn vraag. Als je de keuze hebt tot een andere provider, zeker doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Anonieme gebruiker

21 June 2020, 22:56

Youfone brengt onterecht kosten in rekening. Wanneer je hierover een klacht indiende, belooft men hierop te reageren binnen 5 werkdagen. Vervolgens hoor je niets meer. Ook wanneer je opnieuw een klacht indient wederom een belofte tot reactie binnen 5 werkdagen welke niet wordt nagekomen. De week erna wordt je nummer geblokkeerd. Na Youfone 4 uur lang, ja vier uur lang! te bellen wordt je nog eens een halve dag later weer aangesloten. Echter wordt je de week erna opnieuw afgesloten. Wederom uren bellen en dan krijg je een excuus mailtje en word je weer aangesloten. Maar de weer erna? Wederom afgesloten! En weer bellen en bellen en bellen, dan begint het riedeltje opnieuw, excuus, we gaan het uitzoeken, kan tot 10 werkdagen duren ditmaal, maar u wordt niet meer afgesloten. Na 5 werkdagen gebeurt er binnen Toufone maar 1 ding: Ik word opnieuw afgesloten.

De weer erna? Weer bellen en bellen. Dan krijg je een mailtje, we willen u de afsluitkosten (4x €15 inmiddels kennelijk) eenmalig vergoeden, voor het onterecht en onrechtmatig afsluiten notabene!

De enige oplossing: Hef mijn abonnement op, geef mij nummerbehoud en ik ga naar een andere provider. Reactie Youfone: Alle openstaande onterechte facturen betalen, daarnaast loopt uw contract nog 16 maanden, dus graag even 16 maandtermijnen overmaken naar Youfone, oh en ooo nog €25 ‘verwerkingskosten’. En doet u dit niet, mag u niet weg en blijven we u frustreren.

Bizarre onderneming is dit!!!! En Valentijn Rensing (De eigenaar die miljoenen verdient met dit soort oplichtingspraktijken) zou zich moeten schamen, echt diep diep schamen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Wim uit Hattem

21 June 2020, 22:12

Alles in één.

Ik heb mijn abonnement al opgezegd per 1aug 2020, nu toch nog een nieuwe TV ontvanger ontvangen, het nieuwste van het nieuwste volgens Youfone, ze mogen zich wet schamen ik ben weer gewoon terug bij af. Jaren 80 TV.
BLIJ DAT IK VAN YOUFONE AF BEN. nog een maandje te gaan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

19 June 2020, 13:25

Proberen me een extra maand abonnement te verplichten terwijl ik op tijd heb opgezegd

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Mariël

09 June 2020, 18:56

Raar die grote verschillen tussen de reviews!
Mijn ervaring:
Momenteel heb ik al een aantal jaar 4 abo's lopen (gezin) tot nu toe echt zonder problemen!
Ook met vriendendienst (collega) beiden een tientje ontvangen.
Op tijd een seintje wanneer mijn zoon (in dit geval) 80% en ook bij 100% data heeft verbruikt. (gebeurt nog al eens ondanks zijn 10gb)
Data en bel plafond ingesteld. Dus meer dan 10 euro boven de gewoonlijke kosten krijg ik nooit.
Bereik tot nu toe geen enkel probleem. Netwerk KPN. Ik heb goed bereik.
Destijds kon ik nog een 06 nummer uitkiezen. Maar ook de prepaid is correct overgenomen.
Het enige wat duidelijker mag is het wijzigen van je abo. Dan vervallen alle eerdere kortingen. Daar heb ik warempel een keer mijn neus gestoten. Maar goed, is Youfone daarom waardeloos of oplichter? Nee ik vind van niet. Ik had me beter moeten inlezen in de voorwaarden.
Hier een dik tevreden klant!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door M.

03 June 2020, 20:00

Service haperde regelmatig. Verder bij het stoppen van het abonnement problemen ondervonden met de service, administratie en diensten. Ik wilde de einddatum van het contract wijzigen (zodat mijn huurders nog twee weken extra konden blijven ivm corona). Telefonisch werd gezegd dat er een verzoek moest worden aangemaakt zodat een andere afdeling dit kon behandelen. Nooit meer iets gehoord. Toch op de verkeerde datum afgesloten en toen werd verteld dat ze niets meer kunnen doen om te deactiveren. Toen ik vroeg wat ze dan als alternatieve oplossing zien, werd me verteld dat zij niets voor mij konden doen. Internet leveren tegen betaling voor een klant die al bekend was kunnen ze dus blijkbaar niet helaas. Ik zou Youfone niet aanraden, goedkoop is duurkoop gebleken..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Anonieme gebruiker

03 June 2020, 19:59

Het is echt een drama deze club. Zowel de kwaliteit van het product. Facturen die niet overeenkomen met je contract. Vragen hierover is de klantenservice van YouTube te machtig.
O ja wat YouFone wel goed kan is dreigen met incassoburo's en bijkomende kosten. Mijn vraag staat open vanaf medio april en na 12 pogingen heb ik YouFone nog niet kunnen bewegen tot een antwoord. Ondanks dat ik meer dan 3 jaar klanten ben van al hun producten heb ik reden om afscheid te nemen van deze 'hit-and-run' club. Zint eer je begint van deze club ben je niet zomaar af, wanprestatie of niet ze blijven factureren.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

01 June 2020, 19:21

Youfone is echt een prima provider. Met name de youcoins zijn een leuke toevoeging aan het pakket. Ook tof dat ze het KPN netwerk gebruiken voor optimale dekking. Dat maakt het nog extra interessant aangezien KPN een heel goed netwerk heeft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door renate

01 June 2020, 14:27

oplichters!! slechtste provider tot nu toe

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sharon Kok

30 May 2020, 00:05

Je wordt uitgelachen, belachelijk gemaakt en je word opgelicht door ze.
Vinden dit allemaal normaal en willen niks voor je betekenen!

Ik raad ze ten strengste af!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gioia Huizenga

28 May 2020, 12:24

Erg teleurgesteld in Youfone, ze hebben duidelijk geen problemen om klanten te verliezen. Ik moet over 3 maanden verlengen en ik zag dat het sim-only abonnement wat ik nu heb €1,50 goedkoper is geworden dan toen ik het afsloot.
Ik dacht nou ik ben vrij tevreden met Youfone en wil opzich wel verlengen
Dus vroeg aan de chat of ze dan voor die 3 maanden mij die 4,50 korting kunnen geven en dan hebben ze gegarandeerd een verlenging erbij. Nee nee dat gaat niet en aparte korting kon ook niet gegegeven worden. Aangezien ik erg teleurgesteld was in dit antwoord heb ik gebeld met de klantenservice.
Ik bedoel wil je echt de kans dat je een klant verliest alleen om €4,50 te besparen. Het antwoord is blijkbaar ja want ik kreeg daar hetzelfde te horen. Ik had al korting (toch kwam ik €1,50 hoger uit dan nu, dus leuke korting maar niet heus) en ze doen niet aan "geld geven" aan klanten, hor klein dat bedrag ook is.
Jammer Youfone, mij ben je kwijt als tevreden klant. Hoop dat het de €4,50 waard is

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tom Jansen

27 May 2020, 17:37

Slecht abonnement. Ze lichten je in de eerste maar gelijk op, ze laten je niet weten wanneer je over de bundel gaat. Zo heb ik de eerste maand €130 moeten betalen. Vervolgens brengen ze je elke maand ongeveer €30 meer in rekening zonder er een duidelijke reden bij te geven. Ook na een aantal keer bellen heb ik geen duidelijk antwoord gekregen. Na het eerste jaar heb ik dit abonnement gelijk opgezegd. Ik raad iedereen af om een abonnement bij Youfone te nemen. Het is echt de slechtste provider die ik ooit heb gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jeroen

25 May 2020, 22:44

Slecht dat je geen melding krijgt als je buiten je bundel data gebruikt. Zeer hoge kosten. Raad iedereen af om bij youfone een abonnement te nemen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Ashely

22 May 2020, 07:48

Je word er eigenlijk de eerste maand ingeluisd, als je een halve maand abonnement hebt dan krijg je niet te zien hoeveel mb’s /GB je op kan maken, geen waarschuwing wanneer hebt op is als je niet afweet van een dataplafond, dan is het abonnement niet meer goedkoop want dan krijg je opeens BAM rekening 116 euro voor nog geen 1gb buiten bundel verbruikt te hebben waar ik niks van af wist en zeker weet dat het bullshit is!!! BELACHELIJK En ze doen er niks aan. Heb gelezen dat dit vaker voorkomt dus mensen pas op! Slecht bedrijf , zit geen tegemoetkoming in!!! Z moeten zich schamen, geld aftroggelen bij mensen die denken goedkoper abonnement af te sluiten maar gelijk rekening krijgen die zoveel is als bijna 1 jaar abonnement bij hun samen. Waardeloos stukje:(Net een stapje meer zetten dan je verwacht en het voor jou als klant zo makkelijk mogelijk maken. Dat is waar Youfone dagelijks mee bezig is. Als er dan toch wat is kun je makkelijk en gratis in contact komen. Soms levert dit mooie prijzen op. Youfone heeft de afgelopen jaren een aardige prijzenkast opgebouwd voor de beste klantenservice, goedkoopste provider, beste sim only provider en beste probleemoplosser.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jo

13 May 2020, 22:17

Doordat ik bij Telfort bijna 1000 minuten over had, met 300 minuten abonnement, ben ik overgestapt door de “ misleidende “ reclame naar Youfone voor 200 minuten abonnement. Laatste rekening + 27,15 euro extra zonder specificatie. Onbegrijpelijk! Ga melding maken naar Nationale Ombutsman voor deze maatschappij. Zijn volgens mij gewoon bedriegers.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door HENK

10 May 2020, 08:48

Youfone is m.i. Criminele organisatie. Klantenservice wordt niet gehinderd door enige kennis van zaken. Of ze zijn ongemotiveerd en onbereikbaar. WAARDELOOS!!! Tuig van de richel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nico van Loon

09 May 2020, 13:28

Al van dag 1 af stilstaand beeld, of gewoon geen beeld, opnames die maar half opgenomen zijn.

En een klantenservice die niet begrijpt dat ik van het abonnement af wil. Wel het gehele abonnement.
Dus niet alleen tv.
ZE WILLEN NIET BEGRIJPEN DAT IK BIJ EEN ANDER WEER ALLES IN EEN MOET NEMEN! WAT MOET JE NU MET 2 INTERNET VERBINDINGEN.
O ja ik schrijf dit omdat ik toch geen tv kan kijken.
HET DOET HET NAMELIJK NIET. En geloof het of niet, de klantenservice is gesloten.
Het antwoord op de,e review, zou wel worden. Wat jammer, belt u alstublieft de klanten service.
Maandag weer drie kwartier in de wacht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Enola

08 May 2020, 09:37

Ik was blij dat ik eindelijk bij Vodafone weg was en ging overstappen naar Youfone! Goedkoop abonnementje met 10.000 MB ik dacht eindelijk geen extra kosten meer! Schijn bedriegt! Wat mis ik Vodafone nu!!

Ten eerste al de dure rekening wat ik na net 3 dagen klant te zijn kreeg van 75 euro!! Ik was zogenaamd buiten mijn bundel geweest, onmogelijk want ik had helemaal geen bereik de afgelopen week, de 2000 MB wat naar Rato was uitgerekend doordat mijn abonnement de 20e inging had ik binnen 1 dag al opgemaakt? Ik was die dag aan het werk van 9/17 geen telefoon gebruikt dus. En 's avonds een beetje gebruik gemaakt van internet. Klantenservice gebeld en die zegt wacht tot je factuur komt dan kunnen we alles uitgebreid zien. Prima.

2e probleem is dat ik zogenaamd 10.000 MB in 8 dagen heb opgemaakt??? Mijn abonnement bij Vodafone was 2000 MB hier deed ik gemiddeld 20 dagen mee. Hoe kan dit?? Dit is toch duidelijk een raar verschil. Klantenservice weer gebeld, meneer zegt dat ik op mijn data moet letten en dat ik veel achtergrond apps zou moeten hebben open staan. Prima maar dat verklaart niet het hoge verschil? Bij Vodafone had ik deze achtergrond apps ook aan staan en toen was dit helemaal niet aan de orde. Ik kon zelfs op Netflix een film kijken en was maar iets van 400 MB kwijt. Zegt genoeg dus!!

In 1 woord: WAARDELOOS. Ik raad Youfone absoluut niet aan, jammer dat ik een paar dagen te laat ben anders had ik mijn abonnement zonder twijfel gelijk opgezegd. Kijk maar naar de overige reacties, alles is negatief met de zelfde problemen. OPLICHTERS. Slechtste bedrijf ooit, zo jammer dat dit tegenwoordig nog in Nederland bestaat en dat de mensen zo worden behandeld. Geld wordt afgetroggeld en de klantenservice heeft er geen antwoord op. Een schaamte!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Esther

28 April 2020, 22:29

Ben al sinds 2016 bij youfone voor een simonly abb, ben toen overgestapt van telfort naar youfone puur omdat het goedkoper was en dezelfde KPN dekking heeft. Je hebt een handige youfone app waar je overzichtelijk alles kan inzien. Mijn voowaarde bij de keuze voor een goedkopere provider was oa de mogelijkheid om een data of bel plafond in te stellen. Meeste providers hebben dat niet meer. En dat kan gelukkig bij youfone heel makkelijk. Je kan zelfs een maximum aangeven tot welk bedrag je buiten de bundel max wil uitgeven. Geen wachtrij bij de klantenservice, je bent zo geholpen. Snelle afhandeling van bestelling, nummerbehoud regelen zij verder allemaal en jij hebt geen omkijken. Met de geweldige spaaractie kan je zelfs youcoins sparen, wat mij veel voordeel heeft opgeleverd bij het aankopen van extra mbs of min.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door EDR

22 April 2020, 08:37

Wil je nummerbehoud? Blijf weg bij YouFone!!
Ik heb betaald voor een prepaid abonnement met nummerbehoud. Dit kon niet vanuit mijn huidige provider waardoor ik een ander nummer van youfone heb gekregen en waarvoor ik moet betalen! Dit wil ik niet en kan ik niets mee. Enige optie? Volledige abonnement afkopen! YouFone wenst niet mee te denken en wil met geen enkele oplossing komen. 'Dien maar een klacht in' en 'dit zijn nu eenmaal de voorwaarden'. Ik ben witheet. Waar slaat dit op!? Slechte service, een onbruikbaar product geleverd. Ik heb nog nooit ergens een klacht ingediend over een dienst of product, maar ik nog nooit zo slecht behandeld.

**Na wat contact waarna het probleem leek te zijn opgelost en ik mijn telefoonnummer - welke ik al 20 jaar heb - niet kwijt zou raken:
Klantenservice gebeld; opgelost. Paar dagen later; zelfde probleem. Nee hoor niet opgelost. Geen notitie terug te vinden. 'U heeft ons hier niet over gesproken'.

Slechtste klantervaring ooit. Werkelijk waar; ik plaats normaliter geen reviews, maar ik ben woedend, witheet, laaiend. Ben nog nooit zo bizar en slecht behandeld. Je komt niet verder dan de frontoffice met medewerkers die niets mogen en kunnen. Na 40 minuten in de wacht te hebben gestaan! Wat een slecht, slecht, slecht bedrijf met nog beroerdere klantenservice. Sluit hier geen abonnement af want als er iets is zijn ze onbereikbaar en onwelwillend.

****En reactie Youfone op deze review? Probeer de klantenservice want we hebben geen gegevens van je? Serieus??
En de oplossing is zo simpel dat je niet begrijpt waarom ze niet willen helpen. Oplossing: huidig abbo ontbinden en nieuwe starten met nummerbehoud. Maar dat mogen de frontoffice medewerkers niet, je krijgt niemand aan de lijn met meer mogelijkheden en je kan gewoon dokken. 'enige oplossing is abbo afkopen'. ik: 'wat kost dat dan'? YF: 'dat kost het volledige bedrag wat je per maand betaald zou hebben + 75,- administratie kosten'.

Ik heb er gewoon geen woorden voor. Ik raad niemand YouFone aan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Biggelaar

21 April 2020, 16:29

Klantenservice zeer slecht bereikbaar.
Chatsessie wordt plotseling afgebroken en ze helpen je niet verder als je vraagt om terug gebeld te worden.
Belplafond bereikt dan krijg je geen melding die kun je instellen tot 10 euro, kassa dus voor youfone.
Rekening is zeeeeer onduidelijk.
Wi-Fi schakelt automatisch over naar 4g dus mbs zijn zo op.
Goedkoop is duurkoop dus wees gewaarschuwd!
Straks weer gewoon terug naar kpn!
Je krijgt totaal geen respons van de klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Wim uit Hattem

20 April 2020, 23:04

Hoera nog maar 3mnd te gaan, dan snel een andere provider.
Slechter kan het niet worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

15 April 2020, 15:18

De eerste maand dat ik mijn rekening van Youfone kreeg, schrok ik behoorlijk. €116, in plaats van mijn abonnementskosten van €16. De kosten voor data, buiten de bundel, is me duur komen te staan. Youfone brengt 10 cent per MB buiten de bundel in rekening. Terwijl ik voor 1 euro meer, ruim binnen mijn bundel had kunnen blijven, als ik voor een grotere data bundel had gekozen.
Youfone laat je ook zelf je data plafond in stellen, waardoor je geen signaaltje krijgt dat je over je bundel gaat. En inderdaad dit staat in de overeenkomst die je aan gaat, maar Youfone verschuilt zich hierachter en biedt geen service voor de klant.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ab

08 April 2020, 16:31

Vreselijke organisatie. Nu snap ik de lagere prijzen, want ze naaien je waar je bijstaat. Klantenservice is ronduit belachelijk, ik vraag me af waarom ze er nog mensen neerzetten als iemand alleen maar zegt 'vervelend, maar ik kan niks voor u doen'. Dat kun je wel, maar dat mag je niet omdat het bedrijf dat niet wil. Snap ik, kun je ook niks aan doen Liesbeth. Maar echt een hele grote afrader, geen contract afsluiten!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Joyce

28 March 2020, 12:00

Let op! Je wordt binnen de regeltjes belazerd. Schijnbaar is geld belangrijker dan goede naamsbekendheid en klanttevredenheid!!

Per 23 maart een abonnement bij Youfone afgesloten. Het abonnement bestaat uit 200 bel min en 6G aan mobile Data. Na 4 dagen merkte ik dat mijn mobile data niet meer werkte. Wat blijkt deze was geblokkeerd omdat ik na rato al mijn MB's verbruikt had en ik zelfs aan 227 MB over mijn bundel ben gegaan waarvoor er 22,70 euro in rekening word gebracht. Klantenservice is niet bereikbaar en via de chat kom ik ook niet verder. Dit verwacht je toch nooit wanneer je in Nederland een abonnement afsluit dat je zo word behandeld wanneer je amper 5 dagen klant bent. PAS OP. Wanneer je hier een abonnement wil afsluiten. Ze laten expres je plafond open staan om zo veel mogelijk geld van je af te troggelen 10 cent per MB. Hoe is het mogelijk dat dit nog is toegestaan in Nederland? Een bedrijf dat je moedwillig belazerd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

24 March 2020, 12:52

Ook ik heb een factuur van 80 euro gekregen. Ik ben nog nooit over mijn bundel heen geweest. Dit is puur en al scam. Ik wacht nog steeds op de klantenservice, inmiddels is het al 15 minuten wachten. Dit slaat nergens op!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Pascal

20 March 2020, 16:25

Door corona virus is iedereen thuis werken dus ineens heel veel belkosten. Dan zou je zeggen dat ik bij einde van belbundel berichtje krijg dat mn bundel op is. Nee ik kreeg bericht bij overschreiding van 80 euro. Vervolgens bel ik ze op. Sta ik 15 minuten in de wacht. Krijg ik een mevrouw aan de lijn. Helaas niets aan te doen. Betaal dus 0,30 cent per minuut 9euro voor half uurtje bellen.

Je kan onbeperkt bundel nemen maar die gaat pas volgende maand in dus helpt nu ook niet. En ja eigenlijk heb ik vandaag heel veel boze klanten aan de lijn. Ik zeg maar met deze situatie moeten we elkaar toch beetje helpen. Een coulance zou netjes zijn omdat dit puur iets administratiefs is en corona voor iedereen een vervelende situatie is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door An

16 March 2020, 19:37

je hebt natuurlijk eerder de neiging een review te schrijven als je niet tevreden bent. maar eerlijk is eerlijk, nu de 6e factuur binnen en alles prima. ook geen enkel probleem met bereik of wat dan ook. voor €0,50 p/mnd de instelling gemaakt dat ik absoluut niet over bundel heen wil.
en dat werkt prima. Vind het wel jammer dat dat extra kost. maar andere providers doen dat veel beroerder. b.v vodafoon je kan wel een max instellen maar minimaal €50 ? echt belachelijk. maar dus niet bij Youfone. je krijg keurig meldingen hoe ver je bent in je bundel en bij einde bundel geen onverwachte kosten. ik heb alle providers uitgeplozen, en ze hebben allemaal in de kleine lettertjes vormen van klanten misleiding en naai streken verwerkt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door J vaan der linden

15 March 2020, 10:42

Zeer slecht beeld blijf af en toe stil staan en het loop achter is er voetbal is er op mee app al een doelpunt en 2 min LATER zie ik het op tv

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Maurice

14 March 2020, 11:41

Trap er niet in je krijgt een wurg contract waar je niet onder uit komt veel beloven niks doen geen ontvangst in buiten land net je je moet van alles doen en dan ben helemaal niet meer berijkbaar zijn oplichters trap er niet in ze zegen los het maar zelf op en dat kun je niet zelf oplossen coruptebende

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Thomas

13 March 2020, 20:40

Ik heb een abonnement afgesloten met Youfone met enorm veel spijt. Wat een waardeloze provider. Ik heb slecht bereik, telefoongesprekken worden eruit gegooid. Ik heb geluk dat ik een maandabbo heb afgesloten want ga meteen switchen. Niet voor Youfone kiezen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Jeane

13 March 2020, 19:51

Youfone TV - geen aanrader, gedoe en nog eens gedoe.
kijk je online tv , moet je voor de zo veelde keren je
wachtwoord invoegen en je dus op nieuw aanmelden .
Super klunzig afstandsbeding. Zo niet
tevreden, na een jaar kijk ik zeker verder. Dus alles alleen geen
youfone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anoniem

13 March 2020, 18:49

Waardeloze klantenservice

Wat een slechte provider! Als je over je bundel gebruikt, betaal je een vermogen. Data plafond voor 50 eurocent en evengoed weer een hoge rekening? De limit gaat volgende maand pas in? En bedragen!! Dat wil je niet weten!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Henk van der Star

10 March 2020, 19:58

Heb een abonnement van 5 gb en 50 bel/SMS minuten wat 1-1-2022 afloopt.
Nou was mijn vraag of ik onbeperkt bellen zou kunnen krijgen voor een aanbiedingsprijs. Ben al heel lang trouwe klant maar er was geen mogelijkheid. Hun NEE bleef NEE. Ik had wel op een beetje coulance verwacht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,2

Review door EdR

06 March 2020, 08:45

Ik heb betaald voor een prepaid abonnement met nummerbehoud. Dit kon niet vanuit mijn huidige provider waardoor ik een ander nummer van youfone heb gekregen en waarvoor ik moet betalen! Dit wil ik niet en kan ik niets mee. Enige optie? Volledige abonnement afkopen! YouFone wenst niet mee te denken en wil met geen enkele oplossing komen. 'Dien maar een klacht in' en 'dit zijn nu eenmaal de voorwaarden'. Ik ben witheet. Waar slaat dit op!? Slechte service, een bruikbaar product geleverd. Ik heb nog nooit ergens een klacht ingediend over een dienst of product, maar ik nog nooit zo slecht behandeld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Bas

04 March 2020, 15:06

De reden waarom ze scherpe prijzen kunnen aanbieden, is omdat ze je naaien op elk ander punt. Iets over je data bundel of belminuten en je krijgt meteen een dikke factuur. Abonnement aanpassen kan, maar alleen als je een duurdere neemt. Extra data kopen is duur, extra belminuten kopen kan niet (naja als je over je abonnement gaat 30 cent per minuut). Kies voor youfone als je 100% zeker weet dat je je abonnement niet gaat veranderen en binnen het abonnement blijft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,4

Review door Inge

04 March 2020, 14:31

Erg slecht. Ik zat 88 euro buiten mijn data bundel. Werd vervolgens goed telefonisch geholpen. Er werd gezegt dat er een coulance zou aangevraagd worden dat word standaard gezegd maar nooit toegepast . Je krijgt continu dezelfde mail met dat de coulance is afgewezen. Een standaard mail die ze naar iedereen sturen . Zonder daad werkelijk de klacht te behandelen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Geert

02 March 2020, 08:15

Goede verbinding(KPN).
Maar iets buiten je internetbundel rekenen ze niet normale bedragen.
2 maal gehad,500 mb 50 euro,1000mb 100 euro.Ik heb beveiligings camera aangesloten dus kan het ook niet uitzetten.
Ga na einde contract op zoek naar andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,4

Review door Anonieme gebruiker

27 February 2020, 18:31

Veel contact gehad via mail aangezien ze telefonisch niet bereikbaar zijn en ook niet willen bellen.
Op de mail vooral veel slechte reacties.

Onverwacht hoog dataverbruik gehad vorige maand. Klopt van geen kant, en ben niet de enige die hier problemen mee gehad hebben. Gebruik nooit zoveel data maar youfone zegt van wel en stuurt hoge facturen. Ondanks meerdere toelichtingen blijven ze volhouden dat dit wel klopt minimale coulance gehad maar ik moet gewoon betalen. Ik weet zeker dat dit niet klopt! Ik vind dit gewoon oplichting. Zodra ik van ze af kan doe ik dat en tot die tijd hou ik alles extra in de gaten zodat ze mij dit geint niet nog een keer flikken!!

Nooit aan begin dus!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

25 February 2020, 19:33

Onmongelijk een abonnement af te zeggen na overlijden
Te ziek voor woorden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door martine

23 February 2020, 12:28

Naar aanleiding van eerdere contact stuur ik je dit bericht.
Er is onderzoek gedaan door KPN, zij geven aan dat het probleem ligt aan indoor dekking.
Dat betekend dat je binnen je woning slecht tot geen netwerk hebt, helaas geeft Youfone hier geen garantie.
Het abonnement is ook niet opzegbaar, alleen mogelijk met afkoopfactuur.

nog 1 jaar en 9 mnd vast aan een abonnement waar je niet mee kan bellen en gebeld worden in huis. Let op lees mail van youfone. Yufone garandeert geen bereik in huis. En doen ook niets als je ze belt of mailt. Woon midden in de randstad niet in een buitengebied. Niet afsluiten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door martine

21 February 2020, 16:54

garandeert geen bereik in huis. dus als je niet buiten wilt bellen en gebeld wil worden vooral niet afsluten. woon in grote plaats in randstad. vodafone en t mobile doen het prima. kpn doet niets en je kan ook niet opzeggen. dus als je wil betalen voor alleen noodoproepen moet je het afsluiten eb snders niet doen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

19 February 2020, 18:04

Kostenberekening totaal onduidelijk. Daarom test gedaan: had nog 1 minuut beltegoed. Telefoon weggelegd en dus niet gebruikt. Dag later wordt die ene minuut ingepikt plus €0.90 kosten van mijn bellimiet in rekening gebracht. En ik had al meerdere rare ervaringen met de kosten gehad. Zo kan iedereen rijk worden. Niet te vertrouwen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Gert

19 February 2020, 14:35

Had 2 jaar een abonnement bij Youfone. Niets mis mee. altijd binnen de bundel gebleven dus nooit bijbetalen. Echter per 8 januari 2020 ben ik overgestapt naar Vadofone/Ziggo en krijg nu een rekening van Youfone omdat ik veel meer data zou hebben gebruikt. Dit terwijl mijn internetgebruik via telefoon niet is veranderd. Sluit dus nooit meer een abonnement af bij Youfone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Donnie

17 February 2020, 15:15

Mensen ga NOOIT bij youfone!!! Nep bedrijf is dit echt enorm slecht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door WIPKIP

17 February 2020, 14:54

Niets mis mee, betaalbaar bellen en internetten. Internet zou sneller kunnen. De beloofde snelheid heb ik nog niet behaald. Helaas. Let er alleen op de de belminuten en databundel voldoende is. Stel ook de limiet in. Bij overschrijding betaal je de hoofdprijs, hoewel meteen databundel van 16 gig en onbeperkt bellen zal dat niet snel gebeuren. Over de klantenservice kan ik niets zinnigs zeggen. Als alles naar behoren werkt heb je ze nietnodig

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door Anonieme gebruiker

13 February 2020, 13:15

Wat een slechte provider! Als je over je bundel gebruikt, betaal je een vermogen. Data plafond voor 50 eurocent en evengoed weer een hoge rekening? De limit gaat volgende maand pas in? En bedragen!! Dat wil je niet weten!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

12 February 2020, 17:08

Wat verschrikkelijk bedrijf is dit. Ik noem dit diefstal wat ze hier doen. Belachelijk hoe dat ze met klanten omgaan. Goed koop is hier dan ook daadwerkelijk duurkoop. Echt waar niemand aan te raden, dat KPN hier mee in zee gaat snap ik dan ook echt niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Sjohny

31 January 2020, 17:11

Wat een verschrikkelijke provider, slechte bereikbaarheid van de klantenservice wanneer je ergens mee zit, over de mail duurt het meer dan 4 dagen om reactie te krijgen en wanneer je ivm een verhuizing niet langer klant kan blijven (omdat er op het nieuwe adres niet wordt geleverd) proberen ze je toch nog even zover te krijgen om je contract af te kopen.

DIKKE AFRADER DUS!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

31 January 2020, 16:28

Lijkt wel oplichting hier. Ineens hoge kosten omdat ik buiten mijn bundel gegaan zou zijn. Sinds twee maanden hier aangesloten en hier nog nooit eerder problemen mee gehad. Maar nu ineens zou ik buiten mijn bundel gaan. Telefoon houdt ook het verbruik bij en dat is lang niet zo hoog als youfone beweerd. Klopt van geen kant. Foutje bij Youfone kan of oplichting ik weet het niet. Tot nu toe wordt ik in elk geval niet geholpen.

Klantenservice telefonisch onbereikbaar en op de mail wel antwoord maar wordt niet verder geholpen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonymous

29 January 2020, 16:44

Zeer slechte provider! Niet mee in zee gaan!

Wij zijn net twee maanden bij Youfone gekomen. Ik heb grote spijt dat ik voor dit criminele bedrijf heb gekozen! Ze geven geen melding niks wanneer de bundel op is... ze zeggen dat het jouw schuld is maar wel ffe bijna €70 vangen aan buiten de bundel kosten die niet eens gemaakt zijn! Volgens hun zou ik 700mb verbruikt hebben maar die crimineel aan de telefoon zei dat ik het gewoon moest betalen, ik hoop dat dit bedrijf heel snel failliet mag gaan! Ik wens en spreek het allemaal over ze uit dat dit gaat gebeuren en ik geloof erin dat ze kapot gaan door dit schandelijke gedrag! Klanten worden geld afgetroggelt! Niet in zee gaan WAARSCHUWING!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Harko

28 January 2020, 12:08

Heb mijn abonnement nog niet geactiveerd maar de klantendienst is niet te bereiken. Antwoord op mijn mail laat op zich wachten. Ben benieuwd hoe dit verder gaat. Maakt op mij nog geen goede indruk in eerste instantie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Monique

23 January 2020, 17:52

Ik vind het niet kunnen als je mb wilt bijkopen en je hebt een 2 jarig contract waarvan 1 jaar voorbij is dat ze je 30 euro laten betalen omdat je je contract moet open breken. Dan pas na je gebruik maken van de aktie. Trouwe klanten met 4 man abonnement weten ze niet te waarderen. Voor nieuwe klanten is alles mogelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Anonieme gebruiker

21 January 2020, 21:42

Very bad provider. My original contract was mentioning that I can call everywhere within Europe however this is not the case. If I call from the Netherlands to another EU country then I am charged extra but if I am in any other EU country and I call to anywhere within EU I am not charged. Insane!
Additionally I was charged extra for using my internet because I used more than I was allowed. However the factuur was showing that on the 16th I was charged because I did not have free data and on the 17th I was not. I sent multiple emails and they do not respond.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Jose

20 January 2020, 14:25

This is by far the worst company that I have ever had the disgrace of dealing with.

Don't bother giving them a chance, their business model is based on constantly scamming users, using tricks to fraudulently overcharge you. Then, if you try to discuss it with them it's just pointless, if you call support they tell you to email them, and when you email they just have you receiving rude, uninterested, and random answers that constantly miss the point in to order to have you give up.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Luna

20 January 2020, 13:28

Mijn dochter heeft sinds 28 december 2019 een mobiel abonnement afgesloten voor een periode van 2 jaar met een databundel van 10GB. Over de 4 dagen van december 2019 kregen we al een rekening van € 43,12. Nu op 20 januari 2020 zijn de kosten over januari alweer opgelopen naar maar liefst € 107,00!!! Ze heeft een dataplafond ingesteld, maar die gaat pas in per 1 februari. Dit is niet te doen op deze manier en ik zou heel graag van dit abonnement afwillen!!!!!!!!!! Dit zijn geen normale bedragen!
-10 voor Youfone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door I

20 January 2020, 11:40

Slechte klantenservice, meedenken 0, oplossing aanbieden voor hun fout 0.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Boon

16 January 2020, 07:54

Ben zeer tevreden. Rekening klopt altijd. En een hele mooie duidelijke app die goed inzicht geeft over je tegoed. Youfone ga zo door

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Dennis

14 January 2020, 12:48

Youfone klantenservice is per definitie niet of slecht bereikbaar. Elke dag hoor ik opnieuw dat het vandaag uitzonderlijk druk is en dat de wachttijd langer dan gebruikelijk is. Echter indien dat elke dag dat je ze nodig hebt zo is, dan is het m.i. niet langer dan gebruikelijk maar gebruikelijk dat het erg lang duurt. Verder zijn ze erg weinig klantvriendelijk en hulpvaardig, wel met het aflsuiten van een abbonement uiteraard, maar daarna stopt het helaas.
ps snap de post dat op internet iedereen maar kritiek wil uiten en vind dat vaak ook zo, echter in dit geval ben ik gewoon erg teleurgesteld

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Helja

14 January 2020, 11:34

Ik heb het idee dat alleen mensen waar iets fout is gegaan hun negativiteit even flink willen spuien. En dan daarbij ook nog anderen aanraden om toch ‘zeker’ niet met Youfone in zee te gaan.
Dan dus maar even mijn positieve review voor iedereen die misschien een abonnement bij Youfone af wil sluiten.
Allereerst, er kan altijd iets misgaan, dat vooropgesteld.
Ik ben al vele jaren klant van Youfone en heb niets anders dan positieve ervaringen.
Ben een paar maanden bij een andere provider geweest, omdat, jahoor, ik daar iets goedkoper uit was. Snel vertrokken wegens slechte ontvangst.
Nu weer al jaren zeer tevreden met Youfone en ik ga binnenkort weer verlengen. Prachtige aanbieding. Altijd vriendelijk geholpen. Elk probleem(pje) hebben ze direct opgelost. Wachttijd bij (gratis) telefonisch contact kan even duren (soms 10 min) maar ik ben niet de enige, dus daar kan ik begrip voor opbrengen.
Iedereen die al het negatieve commentaar hier leest. Ervaar zelf! Mijn ervaringen zijn door de jaren heen, meer dan vriendelijk en behulpzaam en probleem oplossend geweest.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Ria gaasenbee

09 January 2020, 13:27

Wat een slechte provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door dick kanij

06 January 2020, 08:40

Augustus 2019 overgestapt en heel veel spijt: aansluiting lukte niet in 1 keer omdat eerste monteur verkeerde aderpaar testte. ruim 3 dagen zonder aansluiting. 1 van de medewerkers wist mij als tip mee te geven: ach meneer dan gaat u toch bij de buren internetten, vond ie achteraf ook niet zo'n goede opmerking. Probleem zou op afstand opgelost worden en ik hoefde niet thuis te blijven, helaas zonder aankondiging een monteur (gelukkig was ik nog thuis maar was wel met koffers en al klaar om op vakantie te gaan), vakantie met dag uit moeten stellen. Monteur constateert dat afstandsbedieningen niet werken, na veel gedoe en in eerste instantie alleen tegen betaling!!!! wil men nieuwe afstandsbedieningen sturen. Niet akkoord gegaan en geeist dat ze probleem oplossen. Nieuwe AB gekregen maar je raadt het al, werken ook niet, wordt verder niet opgelost. Nu sinds een week problemen met TV, 1e medewerker spreekt van een landelijk probleem (wat overigens nergens bekend is) en vraagt mij om in het weekend een mail te sturen, uiteraard gedaan maar probleem duurt voort. 2e medewerker mailt mij op vrijdagmiddag of ik EVEN wil bellen en weet overigens van geen landelijke storing... ze nemen je in de maling! Toch maar weer gaan bellen en ja hoor na 3 kwartier in de wacht word ik eruit gedonderd omdat men slechts tot 17.00 bereikbaar is. De klantenservice is overigens zowiezo heel slecht bereikbaar, zit nu inmiddels ook weer een half uur in de wacht....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Rob

04 January 2020, 12:16

Nu het zoveelste probleem met Youfone. Dit keer 620 MB volgens Youfone verbruikt, omdat ze de internetsessies op 100 kB afronden. Ga toch weg! 620 MB?!?
Hiervoor problemen gehad met het overschrijden van het datagebruik. Ik heb een pakket van 10 GB, ging er 150 MB overheen, wat overigens pas de volgende dag zichtbaar was, en betaalde i.p.v. 13 euro abonnementskosten opeens 36 euro! Oplichterij!
Let ook op met het bellen naar het buitenland: 60 cent per minuut! Ik dacht dat dit soort praktijken al aan banden was gelegd. Blijkbaar kan Youfone nog doorgaan met deze oplichterij. Ik kan niet wachten tot mijn abonnement is afgelopen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door M.C.W.

03 January 2020, 21:42

NIET MET YOU PHONE IN ZEE GAAN!!! Telefonisch onbereikbaar. Je hangt uren in de wacht. Weekend niet bereikbaar. Doen niet wat ze beloven. Inlogcodes niet opvraagbaar en dan zit je zonder TV etc.
Op mails wordt niet adequaat gereageerd. WAARDELOOS.
M.C.W. te S

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door H

02 January 2020, 09:54

Al jaren klant met 3 abonnementen. Geen klagen, de app werkt fantastisch, ik kan het gebruik goed monitoren. De informatie in de app klopt ook. De facturen kloppen altijd. Ik heb 2 abonnementen met 6 gig. en 1 abonnement met 10 gig. Ruim voldoende. Ook de belminuten zijn ruim voldoende. Goedkope provider met goede dienstverlening. Ik zou zeggen: doen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Gerrit

30 December 2019, 17:20

Zoon vergeet mobile data uit te zetten thuis. 700 mb over de 6000mb gegaan.
NEGENTIG Euro extra op de rekening

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Wouter de jonge

30 December 2019, 15:35

Erg slecht. Ik zat 88 euro buiten mijn data bundel. Werd vervolgens goed telefonisch geholpen. Er werd gezegt dat er een coulance zou aangevraagd worden en dat ik een vergoeding zou krijgen. Vervolgens telefonisch contact gehad met een andere medewerker dit was een paar maanden na het voorgaande telefoon gesprek. Tijdens dit gesprek werd er tegen mij vermeld dat er nooit een coulance was aangevraagd en dat er voor derest niks in stond. En dat het nu al te laat was om nog een coulance aan te vragen en het al te laat was om er nog wat aan te doen. Bijzonder slecht. Voel me genaait. Zodra mijn abonnement is afgelopen stap ik gelijk over.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Henk ten Gaal

30 December 2019, 15:27

mensen , blijf weg bij Youfone. Oplichters, niet eerlijk, alleen uit op euro's.
klantenservice reageert niet op mail, telefonisch bijna niet bereikbaar
bah, bah

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Anonieme gebruiker

30 December 2019, 15:20

Abonnement afgesloten voor mijn zoon. Nog nooit zo'n slechte service gehad. Op email wordt NIET gereageerd. Heb hem vandaag 3x proberen te bellen . Tevergeefs. Wachttijden van meer als 20min. heb het opgegeven. Mijn advies: blijf weg bij youfone. grote ergernis,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Camp

30 December 2019, 14:45

Het werkt als volgt bij Youfone. Om een extra databundel aan te schaffen dien je eerst je data plafond aan te hebben gezet. Daar kom je echter pas echter zodra je buiten je bundel gaat. En dat data plafond kan je dan pas aanzetten met ingang van de eerste van de volgende maand. KASSA dus in die ene maand dat je buiten je bundel gaat, €1 per mb!! Dus zet Facebook even open en je bent €10 verder.. En de klantenservice? Nee sorry meneer, niks aan te doen, zo werken wij nou eenmaal.. Schandalige geldklopperij!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Robert

29 December 2019, 21:56

Kan geen premium sms versturen.gaat gewoon niet bij Youforce. Is écht niet meer van deze tijd.
Na einde contract ga ik overstappen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door Anonieme gebruiker

26 December 2019, 18:18

Ik ben al vele jaren lid van youphone. Tot nu toe zeer tevreden. Ook de service is goed, dus ik lees met verbazing de reviews.
Daarom vind ik het nodig een positief geluid te laten horen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Marco

25 December 2019, 22:39

Als anderhalf jaar nooit buiten mijn bundel geweest van 5Gb en ineens vorige maand kreeg ik een SMS van Youfone dat ik buiten mijn bundel zat. Na het controleren op de website bleek dat ik al 45 euro moest bijbetalen doordat ik 450MB teveel had gebruikt. Ik heb snel de mobiele data uitgezet en de volgende dag bleek het bedrag al opgelopen te zijn naar 75 euro. Ik heb gelijk gebeld, maar moest eerst de factuur maar afwachten en het advies dat ik een belplafond kan instellen tegen een betaling van 50 eurocent per maand, maar dat gaat dan in op de eerst volgende maand. Na 15 dagen kreeg ik de factuur. Moest er toch nog 95 euro afgetikt worden wat buiten de bundel was terwijl de mobiele data uitstond. Dit kan gewoonweg niet en voel me dan ook enorm bedonderd door Youfone. Zeker om te lezen dat ik zeker niet de enige ben met hetzelfde probleem. Ik ben van mening dat Youfone het technisch niet goed voor elkaar heeft. Of dit bewust doet om als goed provider aan de achterkant over de rug van klanten enorme bedragen binnen te harken. Gezien de algemene voorwaarden hebben staan ze in hun recht, maar het voelt gewoonweg niet goed. Ze komen wel met een tegemoetkoming van 15 euro, maar dat weegt lang niet op tot de kosten die ik heb moeten maken terwijl ik zeker weet geen data te hebben verbruikt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Petra

23 December 2019, 12:13

Net één maand bij youfone, spijt!
Vorig abonnement 1 Gb nu 5 Gb bij Youfone. Nooit eerder bijbetaald en nu na 10 dagen een bericht dat ik flink buiten mijn bundel zit, ik heb gelijk gebeld maar ik moest de factuur maar afwachten....?
Geschrokken mijn data uitgezet en de rekening is nog verder opgelopen ( mijn vorige abonnement had ik daar ruim zes maanden van kunnen betalen)
Weer gebeld en volgens Youfone gebruik je data als je slechte Wi-Fi hebt, ja dat heb ik al jaren maar dan gaat de datagebruik de Wi-Fi overnemen met een youfone abonnement. Ik heb hier nog nooit eerder iets van gehoord, heel vreemd.
Daar komt bij dat je het verbruik wel kan inzien maar dat loopt 24 tot 48 uur achter op de werkelijkheid dus hoe ze dan een dataplafond hanteren is mij een raadsel ik denk net zoals het dataverbruik, nattevingerwerk#
Ik zit dus nog 23 maanden vast aan deze boeven, fijne feestdagen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Robert

23 December 2019, 08:31

één keer over je bundel heen is duurder dan een heel jaar abbo.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Merel

22 December 2019, 10:49

Niet aan beginnen. Jarenlang bij KPN geweest met nooit verbruik buiten mijn bundel. Ik dacht youfone, onderdeel van KPN.... dit moet goed zijn. NIET dus!!!!!!!
Beste KPN, doe hier wat aan...! Ook jullie naam wordt hiermee geassocieerd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door p mulder

20 December 2019, 13:08

Wat een drama. Enorme rekeningen en de klantenservice wordt bemand door minderjarigen die je lacherig en zonder enige fatsoen te woord staan zonder enige duidelijkheid te verschaffen, SPIJT! maar zit er nog 2 jaar aan vast. Daarna stap ik over en zien ze me nooit weer. Bij Hollands nieuw nooit dit soort probleem gehad. Het liefst zou ik een -10 geven

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

20 December 2019, 09:53

Wat een verschrikkelijk organisatie, sinds september 2019 overgestapt naar YouFone met ingaan datum van 7 december 2019, 2 november geconstateerd dat het adres by YouFone miste de toevoeging, direct gemeld bij YouFone. 6 keer gebeld met YouFone met meer een uur aan de lijn en tot nu toe kan YouFone geen internet opleveren maar vraagt naar mijn huurcontract en dat is direct een privacy schending.
Ik zou nooit beginnen met YouFone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Hans

18 December 2019, 12:45

Wat een rare klantenservice als het al zo kunt noemen want service geven ze niet ik wil graag men geld terug van een telefoon die ik bij hun gekocht had na drie weken gebelt ze zeggen gewoon dat Forza dat terug moet betalen en Forza zegt dat youfoon terug moet betalen als je dan vraagt bel zelf Forza maar of verbind me maar door met iemand die niet alles na hoeft te vragen breken ze gewoon af wat een klere bedrijf doe geen zaken met deze gasten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

16 December 2019, 20:43

Sluit nooit een abonnement af bij deze provider.
Ze luisteren niet naar wat de klant uitlegt en geven standaard antwoorden. Ook email lezen ze niet goed je krijgt standaard antwoord terug in mail.
Als je een klacht hebt wordt je niet geholpen, je krijgt standaard antwoordt.
Nee mensen de reclame die ze maken is al slecht net als de service die ze geven

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Colin

16 December 2019, 12:04

Neem geen abbonement bij Youfone!
Door een verkeerde aansluiting (DSL ipv glasvezel) zitten we nu aan een jaar abonnement vast die we niet mogen/kunnen opzeggen. Glasvezel kunnen ze niet leveren “we moesten maar een andere provider zoeken” Eerste betaling gekregen van youfone 45,- en nu elke maand de kosten betalen terwijl we geen internet krijgen van hun. Lager dan een 1 kon ik niet geven maar deze oplichtingspraktijken is echt schandalig!

Telefonisch zijn ze niet te bereiken (10-25min in de wacht) en meerdere keren al opgehangen omdat ik niemand aan de lijn kreeg.


Algemeene indruk is geld vangen, geen goede service en ze willen je niet te woord staan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

14 December 2019, 09:46

Nooit meer youfone tv al door wat mee dan hapert ie dan doet ie het niet en wat ze beloven komen ze niet na kijk uit met deze oplichters

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door W.M.H. Wegman

13 December 2019, 21:24

als je 80 euro over je mb gebruik heen bent krijg je een mail.
De mb over je bruik zijn asociaal duur. Ik raad iedereen af gebruik te maken van deze provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Habib

11 December 2019, 16:59

1 ster: zeer slecht
Niet aan beginnen. Laat dit een waarschuwing zijn
Niet aan beginnen en vertelt het voort. Dit bedrijf is er niet om mensen te helpen maar om mensen hun geld op een oneerlijke manier af te pakken. Mails worden niet beantwoord er wij klanten worden als vakers behandeld. De overheid moet dit verbieden en iedereen die hier aan mee werkt moet even kopje onder water gedrukt worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wim Hattem

07 December 2019, 23:45

Mijn vorige review is verwijderd, heeft Youfone hier ook al invloed op !!!!!!!!

Alles in één, een grote ramp we kunnen nu al 6mnd geen fatsoenlijk tv kijken, start iedere keer opnieuw op, alle kleuren van de regenboog, en een hoop gestotter dit is nog geen dag goed geweest en dat met 100mb glasvezel, voorheen met KPN en NLE helemaal geen problemen. Een waardeloze provider, MENSEN NIET AAN BEGINNEN, KLANTENSERVICE ZEER SLECHT BEREIKBAAR, ALS JE ZE WEL BEREIKT DOEN ZE NIKS OF GEVEN JE EIGEN TV DE SCHULD we kunnen niet wachten om over te stappen , nog 6 mond te gaan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jeroen Martens

05 December 2019, 18:01

MENSEN DIE DIT LEZEN, BEGIN ER NIET AAN!!!!!!

De reden waarom Youfone goedkoop abonnementen aanbieden is als volgt:
- Je wordt niet (in tegenstelling tot andere providers) gewaarschuwd als je over een bundel heen gaat. Dit geeft Youfone vrij spel om in ons geval op hele rare tijdstippen data af te laten schrijven, soms wel 100+ mb per nacht terwijl je ligt te slapen!

Voor youFone zat ik KPN, hier had ik een abonnement lopen van 2gb per maand, destijds kwam ik hier mee uit. Bij YouFone heb ik een abonnement afgesloten van 6gb per maand, en schrik niet, YouFone heeft voor de 2de maand 120,50 in rekening gebracht.

In eerste instantie ging ik ervan uit dat dit om een fout ging, dus ik bellen met de klantenservice. Wat een onwijs bijdehante mensen werken daar! Het bericht wat ik kreeg: meneer dit is u eigen verantwoordelijkheid, niet die van ons. Zelfs nadat ik een aangetekende brief heb gestuurd waarin ik om bewijs van het verbruik verzocht werd ineens verwezen naar de privacy wetgeving.

Het abonnement volledig afkopen is een optie, maar de factuur van 120,50 kan niet in mindering gebracht worden op de afkoopsom MAAR ze zijn wel zo coulant om de 15 euro administratiekosten in mindering te brengen! Hoezo coulant? je brengt iets in rekening wat je niet kan verklaren, dit heet in de volksmond gewoon stelen!

Iets als: ik ga 120,50 van je stelen, ik geef dit vooraf netjes aan dat ik dit ga doen, maar op de vraag waarom ik dat ga doen heb ik geen antwoord op.

Mensen, alsjeblieft ga niet met deze schoften in zee!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door HeuF

04 December 2019, 15:45

1 ster is er al 1 teveel. Youfone schrijft onwaarheden op de website, waardoor je ineens veel meer moet betalen dan ze vermelden. Als je je contract laat ontbinden (waar je voor betaald), dan zorgen ze ervoor dat je nieuwe provider het nummer niet kan overnemen met als gevolg dat je je nummer kwijt bent...... Ja youfone, het lijkt fantastisch met die prijzen, maar owee als er wat is dan is goedkoop bij youfone echt duurkoop. Er is maar een tip. Begin er niet aan. Betaal iets meer bij een ander en sla youfone over. Oja en klantvriendelijkheid.... staat niet in hun woordenboek.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Daggie

03 December 2019, 08:32

Sluit hier geen abonnement af mensen , je komt aan het betalen ! Je gaat ongemerkt over je bundel heen zonder waarschuwing. Heb een abonnement van 10.000 !!! MB en dat is binnen 2 weken op , terwijl de app aangeeft dat je nog niet eens op de helft bent . Waardeloos !! Kan en mag dit zomaar ? SLECHTSTE provider die er bestaat !!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Nick

02 December 2019, 20:33

Niet te vertrouwen. Klopt echt niks van hoe ze de data verwerken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

02 December 2019, 09:18

Nieuw lid bij youfone. Wegens vragen probeer ik ze al enkele dagen telefonisch te bereiken. Hiervoor elke keer >30 min gewacht en nog steeds niet geholpen. Deze provider is onbereikbaar.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door G.A.Kuiper

01 December 2019, 14:01

Zit ik vandaag naar een voetbalwedstrijd te kijken en ineens geen beeld meer en kan niet meer de zenders openen. Gereset. en opnieuw opgestart. Leuk dat je YouFone het hele weekend NIET kan bereiken. Opzeggen allemaal. Slechte bereikbaarheid. En doordeweeks lange wachttijden.
Ik heb officieel reglementair 2 maanden voor 5 dec. opgezegd. Nu zijn ze al bezig om telefoon en TV eruit te gooien. Schandalig.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

29 November 2019, 05:12

De service is echt te slecht voor woorden! Vandaag spreek je iets af met de klantenservice en de volgende dag wordt dat weer ongedaan gemaakt, zonder enige communicatie! Of word door de interne miscommunicatie, zonder waarschuwing vooraf, ineens je telefoon en d
afgesloten! Dit duurt twee weken, intussen heb je Youfone iedere dag aan de telefoon en iedere medewerker die zegt dat de telefoom het dezelfde dag nog zal doen. GOEDKOOP = DUURKOOP bij Youfone. Inmiddels een andere provider genomen, naast Youfone, tot mijn contract bij hun afloopt. Nooit meer Youfone! Amateurs! PS de wifi in huis was ook zeer slecht!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Zouhair

27 November 2019, 14:05

Zeer slechte service!!! Mensen echt ik raad jullie aan om geen klant te worden bij youfone. Het zijn oplichters!! De simkaart wat ik van hun heb gekregen werkt niet en ik moet ook nog voor een nieuwe betalen. Vervolgens krijg je zomaar extra kosten terwijl je geen gebruik van hebt gemaakt.
Zij lokken mensen door hun lage tarieven, maar wat je ervoor krijgt is echt 10x niks!! Voor mij nooit weer youfone!! Eerste x en de laatste x!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Debby

25 November 2019, 15:27

Nieuw abonnement afgesloten nadat een medewerker van dit bedrijf mij garandeerde dat ik zelf de data aan en uit kon zetten wanneer ik dat wil. Kan dus niet!! En tot een oplossing komen ho maar. Had ik maar nooit overgestapt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

18 November 2019, 14:40

Internet en televisie van Youfone geleverd gekregen, internet en televisie hebben heel veel storingen en haperen de hele tijd. Youfone is telefonisch niet bereikbaar. Via e-mail reageerde ze slecht en leggen ze het probleem bij mij Kortom complete bagger

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

18 November 2019, 09:58

Zeer slechte provider, ze rekenen 10 euro voor elke 10 MB dat je over je abonnement gaat. Er is geen dataplafond ingesteld, je gaat onbewust boven je abonnement. En daar betaal je ook de prijs voor. Malafide bedrijf. Ze bieden goedkope abonnementen aan in de hoop dat jij gewoon boven je MB’s gaat. GEEN ABONNEMENT HIER NEMEN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door G Sharafkhani

15 November 2019, 08:52

Op 27 oktober heb ik helaas een internet thuis aangevraagd en moest dus de aansluiting 6van €15 per direct betalen terwijl alle andere eerlijke en serieuze providers vragen deze kosten bij de eerste factuur!
Na een dag op 28 oktober heb ik deze aanvraag geannuleerd en dus het bedrag moet wel binnen de wettelijke periode van 14 dagen betaald worden?
Vandaag en na 19 dagen van afwachten,mails en contact gebeurt helemaal niets en dat alleen voor maar €15 ????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Henk Koelewijn

14 November 2019, 22:06

Youfone is volgens mij de slechtste provider van allemaal. Wij hebben 7 maanden aan youfone geleden. Ze hebben de hele tijd niet geleverd waarvoor we betaald hebben. Wij hebben 7 x voorgesteld om het contract kostenloos te beëindigen. Terwijl ze me eigenlijk abonnementsgeld zouden moeten retourneren zonder resultaat. Na 7 maanden gingen ze akkoord met beeindiging van het contract maar ik moest 50 Euro afsluitkosten betalen. 'schande, maar ik heb het toch maar betaald omdat ik an deze bedroevend echte provider af wil.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door J.

08 November 2019, 17:39

Youfone heeft mijn abonnement stopgezet zonder dat dat de bedoeling was (het moest alleen gewijzigd worden) - claimen dat het niet meer terug gedraaid kan worden, en kiezen er voor om het probleem te negeren in plaats van op te lossen. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar, ik heb hier voor twee maanden zonder TV ontvangst gezeten en dagelijks proberen de telefonische klantenservice te bereiken, maar elke keer kreeg ik een bandje te horen dat het druk was en op een later tijdstip weer moet proberen.

Ik heb daarom ook meteen mijn telefoon abonnement stopgezet. Van mij krijgen ze geen cent meer. Ik zit liever een maand zonder internet en tv dan klant bij hun blijven.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door raul

07 November 2019, 14:26

wat en oplichter bedrijf

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Habib

07 November 2019, 14:25

slecht service, oplichter, administratie klopt,
raad niemand om hier een abonnement te nemen!
pas op!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

28 October 2019, 15:40

Het was een prima abonnement.
Ik ging nooit over mijn bundel heen en nu opeens ben ik €60 kwijt. Hoe het zo snel is gegaan weet ik niet, maar het feit dat ik geen berichtje heb gehad dat ik over mijn bundel was of dat ik 80% heb verbruikt vind ik belachelijk. Toen ik al over de €50 was kreeg ik een berichtje met: je kosten lopen hoog op. Lekker laat. Heel kut dit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door Rick

24 October 2019, 19:07

Mijn dochter had een sim-only abonnement met 300 belminuten en ging ongemerkt over haar bundel heen ( wij dachten dat ze onbeperkt bellen had, net als haar zus) en we kregen een dikke rekening. Na telefonisch onderhoud met de klantenservice (eerst ruim 20 minuten in de wacht gestaan) kregen we de dag erna een coulance aangeboden van 10 Euro ! Wel meteen 30 Euro kosten gemaakt om contract open te breken en alsnog onbeperkt bellen abonnement er van gemaakt. Slechte provider, meisje van de klantenservice was aardig maar de coulance was niet haar beslissing, dus zij kan er niks aan doen. Ben tegen haar aardig gebleven. Raad Youfone AF !! Niet doen !! Ik ga beide abbo"s opzeggen en overstappen op BEN..... YouFone.... Aju !!
Stik in je geld !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Lena

24 October 2019, 08:56

IK RAAD ASN DAT NIEMAND MET DEZE WAARDELOOS PROVIDER IN ZEE GAAT NIET MET MOBIEL OF 3 IN 1 PAKKETEN ..ZE BELAZEREN DE BOEL.....DUS IK RAAD YOUFONE AAN NIEMAND AAN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rob

22 October 2019, 20:43

Wauw, wat een waardeloze provider, als je volgens hun app net boven de databundel komt. Je betaalt opeens 1 euro per 10 MB!! Ik heb al een paar fikse facturen gehad. Na de eerste keer had ik een andere app geïnstalleerd om mijn databundel in de gaten te houden. Bij de laatste factuur zat ik volgens die app nog bijna 400 MB (bij mijn bundel van 10 GB) onder de grens. Volgens de Youfone app niet. Flink betalen. Schande! Dit zijn fraudeurs. Voor diensten betalen, die je niet ontvangt. Ik raad Youfone af!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Henkjan van den Brink

19 October 2019, 14:49

Een absolute AFRADER voor iedereen die twijfelt om een mobiel abonnement af te sluiten bij Youfone, dit om meerdere redenen. Er is geen standaard data plafond ingesteld waardoor ze heel makkelijk geld kunnen verdienen aan je. De eerste maand heeft mij meer dan €300,- gekost (voor een abbo van 21,- p.m.) aangezien ik rond de GB over mijn bundel was gekomen, werkelijk SCHANDALIG. Welkom bij Youfone.. Daarnaast is de klantenservice ver onder maats. Meerdere malen telefonisch contact proberen op te nemen met de klantenservice. Een tip vooraf; pak een kop koffie en een goed boek, zet je telefoon op luidspreker want het duurt een eeuwigheid voordat je door het standaard menu heen bent. Wat mij regelmatig is overkomen tijdens het bellen van de klantenservice is, eenmaal door het standaard menu heen gekomen, verbreken ze uit het niets de verbinding..!? 10 minuten aan de lijn gehangen, niemand gesproken en vervolgens verbreken ze de verbinding... ongekend SLECHTE SERVICE VAN YOUFONE richting hun klanten. Een kleine 2 maand geleden ben ik overgestapt naar een andere provider. De 16e deze maand zou alles overgezet worden van Youfone naar Vodafone. Drie maal raden, dit is niet gebeurd. U vraagt zich vast af wat er dan wel is gebeurd. Youfone heeft op de 14e alles stopt gezet. Geen internet, bellen of sms. Dit betekend dat je onthand bent wanneer je voor je werk activatie codes ontvangt via de sms om in te kunnen loggen in systemen, zoals in de zorg.. Ook medische hulpmiddelen kon ik door het ontbreken van een activatie code niet bestellen. Uiteindelijk is via uitstekende service van een werknemer van Vodafone gebeld om te vragen wat het probleem was. Het bleek dat YOUFONE WAS VERGETEN OM DE GEGEVENS OVER TE DRAGEN! Afgelopen maand ben ik overgestapt naar VODAFONE, een VERADEMING als je meer dan een jaar bij Youfone hebt gezeten. VODAFONE biedt een uitstekende service en een klantenservice waar veel bedrijven nog van kunnen leren. Mocht u twijfel om een abonnement af te sluiten dan kan ik u uit ervaring mededelen; Youfone is WAARDELOOS. Kijk een deur verder en ga naar Vodafone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Jonathan Correia Marques

16 October 2019, 08:48

HEEEEEELLLLL SLECHTE SERVICE NIET DOEN!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Roy

15 October 2019, 20:55

Ineens hoge rekening zonder waarschuwing als je over je bundel gaat je rekening zeer hard

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Lena

14 October 2019, 16:59

Heb een thuis pakker .
Was geblikkeert..na betaling van 2x hetzelfde bedrag van zelfde maand hebben ze de blokkade nog niet opgeheven bel al 2dagen met hun ze zegen dat het oogeheven is maar bij mijn wifi als ik hem aan doe staat tekens dat er tijdelijk geen internet is door blikade en als ik bel weet niemand hoe dat kan ..SCHANDALIG....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Loes

10 October 2019, 09:50

Ik voel me zwaar genaaid door youfone. De indruk wordt gewekt dat ze zorg dragen voor het opzeggen van je huidige abbonement. De nadruk ligt op nummerbehoud als je abbonement langer duurt krijg je een nieuw nummer aangeboden. Maar er wordt niet in eerste instantie gezegd dat je oude contract dus NIET opgezegd kan worden! Ik heb hierover gebeld en mij werd toen verzekerd dat opzeggen contract geen probleem was. Dus nieuwe nummer in gebruik genomen. Blijt dat ik nu dubbele kosten heb voor nog een jaar! Voel me ernstig misleid. En ja als ik beter had gelezen staat het als laatste wel vermeld. Maar ik ben ook op de inf info van de telefoon medewerker uitgegaan. Bij 2de telefoon gesprek met bivenstaande info alleen maar tja jammer dan kunnen we u niet bij helpen! Hadden aan kunnen bieden hun conract als nog te anuleren. Had hun gesierd. Helemaal als je in de situatie zit dat je ernstig moet bezuinigen en 11 euro voor een EXTRA abbonement wel 2 dagen eten is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Boy

08 October 2019, 20:01

Jaren klant geweest bij Youfone ,maar als je wilt overstappen naar andere telefoon provider gaan ze moeilijk doen .ze sluiten je eerder af zodat de nieuwe provider er last van heeft .zeer slappe houding .

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jack

07 October 2019, 17:58

Geen enkel probleem en 30 % goedkoper dan Vodafone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Bart

07 October 2019, 12:17

ik zit van af dag 1 bij T-mobile met 5 nr ik laat me gek maken door me dochter youfone ik bel op ik heb 5 gb internet onbeperkt bellen 2 uur in de EU gratis ja bij ons ook hoor mooi dan ga ik met 1 nr over voor te proberen nu blijkt geen minuut bellen gratis naar de EU maar 3 GB internet als je nu kijkt bij youfone zie je reclame 5gb internet als je nou drukt op dat je het nemen wil is het meteen 4 gb maar goed ik bel op ik zeg 3 is voor mij te weinig geen probleem we hebben tot 10 GB ja maar asl dat nou te veel is nou ook geen probleem gaat u gewoon terug naar 5 of zo oke 1 maand proberen dan maar nu bel ik dat het veel te veel is voor mij ja nee u zit er wel een jaar aan vast ik zeg nee u collega zei dat ik weer naar beneden kon nee u hebt gewoon pech gewoon 1 jaar betalen nou dus nooit maar dan ook nooit meer bij die op lichters . maar stom ander had ik met nog 4 nr er heen over gegaan dus pech voor hun

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Arthur Goedhart

03 October 2019, 19:57

Ik heb met mn stomme kop een abonnement afgesloten zonder op de dekking te letten, die is nml in mijn huis zo goed als 0. Als ik wil bellen, moet ik naar buiten of naar zolder lopen. Gesprekken ontvangen is er totaal niet bij. Dan vragen ze of ik een formulier wil opsturen over het bereik, dat heb ik 2x gedaan, waar ik in op moest schrijven wie mij had geprobeerd te bereiken. Hoe kan ik nou zonder bereik weten wie mij heeft geprobeerd te bereiken. Maar de klantenservice ???????????? zegt rustig dat ze niets hebben ontvangen. Ik ben het helemaal zat.
Youfone WAARDELOOS !!!!!!!!!!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Arjan

03 October 2019, 10:34

SCHANDALIG MISLEIDEND!!

Voor mijn dochter van 12 een klein abonnementje afgesloten van 3gb data per maand. Zonder dat ze er erg in had is ze over haar datalimiet gegaan en heeft ze in 4 dagen tijd ruim 700mb extra gebruikt. Geen enkel waarschuwingsbericht ontvangen.
Het verbaast me dat ik achteraf in de kleine letters moet lezen dat ik een dataplafond in had moeten stellen (van €0,50 per maand). Als ik nu op internet ga lezen zie ik dat het inderdaad vaker voorkomt. Nu een factuur van €96 ipv €10. Daar had ik een jaarabonnement met onbeperkt internet voor kunnen aanschaffen..

Contact gehad met de klantenservice. Zij zouden dit voorval bespreken. In plaats van antwoord op mij vraag of er mogelijk een regeling getroffen kan worden (bv met terugwerkende kracht de databundel verhogen) krijg ik alleen een mail met de mededeling: ‘binnen 24 uur betalen anders wordt het abonnement geblokkeerd’

Reinste OPLICHTING dat ze zo eerst onoplettende klanten het geld uit de tas proberen te kloppen. Haast alle providers geven automatisch een melding bij overschrijding van de databundel. Bij youfone komen deze klanten er na de eerste maand vanzelf achter en moeten ze nota bene €0,50 cent per maand betalen om een dergelijke melding te krijgen. Zeer misleidend en in mijn ogen klanten met voorbedachten rade proberen de fout in te laten gaan.

Blijf hier ver van weg!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anoniem

03 October 2019, 08:41

Echt slecht bedrijf. Geen flexibiliteit in abbo! al wekken ze wel de indruk maar dan moet contract openbreken en weer 2 jaar vast zitten aan een slecht contract! Voicemail niet beveiligd met code en je hebt niet eens een menu om een bericht te verwijderen! Dus als een call center een hele voicemail achterlaat met achtergrond geluid moet je dat uit blijven luisteren en betalen! Want als er nog een bericht achteraan komt kun je niet naar volgende bericht! Dekking is ik maar ja dat is KPN dus doet youfone niets aan! En voor alles moet je betalen! Melding dat je boven bepaalde grens komt voor verbruik bijveloorbeeld? App werkt regelmatig niet!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Tarek

02 October 2019, 18:24

Slechtste telecom provider ooit, ben erin getrapt en nu zit ik 2jaar vast eraan. Zeer vervelend.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Gwen

02 October 2019, 18:10

Dit is echt de slechtste telefoonprovider ooit!! Ik heb nog nooit zulke hoge kosten gehad en als ik dan mb's extra koop werkt heel die bundel niet. Bel je de klantenservice na 15 min in de wacht te hangen en vraag je of ze die bundel kunnen crediteuren aangezien hij het niet heeft gedaan en mijn nieuwe bundel alweer in ging. Wordt er gezegd, ja hoor ik geef het door. Denk ik voor de zekerheid toch maar te mailen omdat ik niets zwart op wit heb. Krijg ik een mail terug wat vervelend helaas doen we dat niet en klaar. Ze leveren een product wat niet werkt en dan krijg ik helaas doen we niet. Het zijn afzetters. Tot nu toe alleen maar gezeik en het bereik is ook niet best. Kortom nooooooit een abonnement afsluiten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Harold

01 October 2019, 22:26

Trap niet in Youfone! hoge extra kosten bij mbs buiten je bundel! mocht je je bundel overschreiden dit melden ze pas als ze kosten al gemaakt zijn! overigens lijkt het erop of zij sjoemelen met je mbs, sinds ik bij youfone zit kom ik tekort, ervoor nooit sprake van gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jongejan

01 October 2019, 17:30

Schandalige behandeling door klantenservice. Niet eens met nota en vervolgens niet reageren om meldingen en mails. ZELFS DE TELEFONISCHE HELPDESK IS ONBEREIKBAAR. BIJ EEN TELECOMBEDRIJF !!!!!!!!!!
Uiteindelijk een slechte en alles ontwijkend antwoord.
Doe geen zaken met Youfone mafia, onheus bedrijf..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Vital Moors

29 September 2019, 16:13

Youfone heeft goedkope abonnementen maar ze bedonderen klanten door niet automatisch te melden dat je je limiet overschrijdt. De kosten voor extra Mbs zijn schandalig hoog. En de klantenservice biedt geen enkele oplossing. Iedere keer als je klaagt doen ze alsof ze je niet begrijpen en geven geen antwoord op je vragen. In plaats van klanten te helpen, beschuldigen ze de klanten dat die iets verkeerds doen.
Pas op met Youfone. Ze bedriegen hun klanten en de klantenservice is waardeloos

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Erik

27 September 2019, 15:08

NIET DOEN. Ik had een bundel van 3000mb per maand, ik zit er niks boven en BOEM opeens een rekening van €117 ! KPN, gun Youfone je netwerk niet !!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Thijs

25 September 2019, 11:03

Te slecht voor woorden. Oplichters zijn het.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tim Bentvelsen

16 September 2019, 14:32

Ongelooflijk slecht geregeld bij Youfone, kwam er achter dat ik nog weinig internet over had voor de rest van de maand, en had het zeer erg nodig voor een app die ik noodgedwongen moest gebruiken. Geprobeerd nieuwe MB's te kopen via de app of internet, maar kon niet vanwege "technische redenen". 3x youfone gebeld, 3x 20 minuten aan de lijn geweest. Zeer slechte klantenservice en diensten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anne

11 September 2019, 19:12

Val niet voor de goedkope aanbieding, gaat je geld kosten. Kennelijk is hier een dataplafond, waar andere providers je data snelheid verlagen, krijg je bij youfone een flinke rekening. Je internet wordt geblokkeerd en het is niet mogelijk dit weer te deblokkeren.
Zeer slechte provider, NIET NEMEN!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door John

11 September 2019, 15:22

Probeer al meerdere keren contact te krijgen met de klantenservice wat steeds niet bereikbaar is per telefoon ivm storing simkaartje(reset)

Denk dat een simkaartje bij andere provider sneller gaat

Jammer zeer frustrerend was voor de rest tevreden


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,2

Review door Ivon

10 September 2019, 10:32

Nog geen problemen tegen gekomen. Goede overgang van de ene provider naar de andere. Goed en netjes op de hoogte gehouden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Robert

30 August 2019, 11:26

net een nieuw abbonement, zie ik meteen al dat er smsjes/belminuten afgechreven zijn zonder dat ik ook maar iets heb gestuurd of gebeld, alleen ontvangen maar dit zou volgens de voorwaarden gewoon gratis moeten zijn. Wanneer je ze probeerd te bereiken sta je 30 minuten in de wacht en krijg je een bandje van sorry het duurt langer dan normaal. ONZIN dit is altijd zo, niemand neemt op en ook de email krijg ik (nog) geen gehoor op. Al met al slechte service en afschriften die niet kloppen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door H.L

28 August 2019, 14:17

Ik heb een ipad abonnement van 10 gb voor €10. Helemaal prima, tot nu nooit problemen gehad en goed bereik. Tot de vakantie...ik had eind van de maand nog 6gb over dus liet mijn dochter wat filmpjes downloaden voor onderweg. Stom, nooit gerealiseerd hoeveel mb dat kost. Geen enkele waarschuwing dat we over ons tegoed gegaan zijn. Ja, er staat in de voorwaarden dat mb’s buiten de bundel 10 cent kosten. Dit is echter 100x meer dan binnen je bundel. Een dikke tekening van €100 extra! Absurd en heel klant onvriendelijk! Vooral dat je geen waarschuwing krijgt vind ik heel slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Levi

28 August 2019, 12:39

Mijn moeder had een Sim only abonnement bij youphone. En na haar overlijden, hebben we alles stop gezegd en informatie op gestuurd(overlijdensakte..) na een poosje kreeg mijn vader een aanmaning van de deur waarde thuis gestuurd. Opgebeld, geen begrip, hun eigen fout niet toe willen geven, dient gewoon betaald te worden. Mijn vader heeft het toch betaald, omdat die wel andere dingen aan zijn hoofd heeft. dan continu wachten aan de telefoon en alleen maar een student aan de lijn te krijgen, die als een robot een protocol volgt. Ze moeten zich kapot schamen daar!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door S

27 August 2019, 11:10

Over mijn data bundel heen gegaan.
Ik word afgesloten heb geen internet meer tot de volgende maand.
Klantenservice gebeld en ze kunnen niks voor je doen ja zo staat het in de voorwaarden.

Youfone sluit je dus gewoon af als je buiten je bundel gaat in mijn geval met de vakantie te maken, baal natuurlijk van de kosten maarja daar ben ik zelf bij maar vervolgens bepalen zij dat ik geen internet meer heb... hoezo??

Bang dat ik de rekening niet betaal? Nee dat is het volgens de klantenservice niet maar wij sluiten wel gewoon je internet af en zoek het maar lekker uit. Nou opzeggen en weg wezen toedeledoekie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

25 August 2019, 21:39

This company is a bad joke. THIEVES is what they are on that company.
They sent an SMS one week late saying I was out of internet data. By that time, they had already charged me 70€ for 700 extra megabytes.
On the small letter, they say it's your responsibility to check all the time the webpage not to go over. And the wepage has a two days delay showing the information! To put a limit on the internet, they make you pay extra money per month. In fact, they want the complains by letter, and if you send too many letters they will charge you extra administrative costs (all written in the contract - which has not even the detail to include an English translation). If they hadn't had enough fun with the client, on that same contract they state that if they ignore the written complains you should write an additional complain complaining about they ignoring you. And of course, after making the contract they will charge you extra if you try to leave. So yeah, I´ll have fun now the next months cheching every day not to reach 80% of the data, so they don't take advantage again and keep abusing with their policies.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Lijnes

25 August 2019, 11:19

Bereik is ok. Maar dat is KPN!

Youfone is echt een heel slecht bedrijf! Hele slechte klantenservice! Bedrijf is duur en klantenservice is echt slecht. Je moet betalen voor diensten als dataplafond. Tv is ook ook al zo belabberd - geen diensten afnemen want lijkt goedkoop maar vervolgens werkt niets goed

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Nienke vd b

25 August 2019, 05:44

Een provider die je naar binnen lokt met aantrekkelijke deals. Wanneer je bij youfone zit iedere maand op extra kosten gejaagd waardoor ik nog steeds altijd duurder uit ben dan bij een van de grote maatschappijen. Geen bericht bij een internetbundel die op is. 200mb, 20 euro. Geen bericht bij belminuten die op zijn. Wel de optie om een belplafond in te zetten, maar pas nadat je er minimaal 10 euro overheen bent. In geval van nood kun je dit niet meer uitzetten en dus gewoon niemand bereiken. Wanneer je een IPhone hebt betaal je altijd extra voor het hebben van facetime, ook al gebruik je deze niet actief. Ga zo maar door. Een verdienmodel waar je als klant niet gelukkig van wordt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Peter

24 August 2019, 20:15

Potverdorrie, had ik maar eerder de referenties gelezen dan was ik er nooit aan begonnen. We zijn voor onze zoon overgestapt van T-mobile naar youfone maar hebben nog steeds de sim kaart niet ontvangen. Youfone wijst met de vinger naar PostNL maar na drie keer opnieuw opsturen lijkt ons dit toch erg stug! Er wordt geen alternatief aangeboden en wij betalen nu dus voor een service waar we geen gebruik van maken! Criminelen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rob

23 August 2019, 08:46

Super provider als het gaat om dienstverlening. Bereik is goed en ze bieden goede abonnementen. Maar de klantenservice is botweg gezegd ruk. Meerdere keren geprobeerd te bellen en daarbij ruim 15 minuten in de wacht met de continue boodschap dat iedereen in gesprek heeft en excuus dat het langer duurt dan normaal. Incidenteel geloof ik dit direct, maar als ik meerdere keren per week op verschillende tijden bel wekt het toch wel de indruk dat ze zich liever verstoppen achter de mail, dan mensen netjes te woord te staan. Uiteindelijk gemaild en na een eerste vage reactie was de tweede reactie, omdat ik om verduidelijking vroeg enorm klant onvriendelijk en bot.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,4

Review door Sandra

22 August 2019, 09:20

Ben al week bezig ze te bereiken sta minuten lang in de wacht.. 6x gebeld ondertussen geen enkel teken van leven.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Sylvana Simons

22 August 2019, 09:01

Ik herken in voorgaande reviews exact alles, constant via eigen data registratie melden dat er 58 mb afgeschreven wordt. OPLICHTERIJ ! Schande dat dit in Nederland zomaar schijnbaar al twee jaar kan geschieden. BLIJF WEG BIJ YOUFONE ! En laf KPN: grijp in en gun deze malafide partij jullie netwerk niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gedupeerde

22 August 2019, 08:54

Youfone registreert haar eigen verbruik en schrijft op de raarste tijdstippen telkens 58 mb af. Zelfs wanneer m'n telefoon uit staat. Ze kunnen hier geen plausibele verklaring voor geven en blijven dit doen met dataoverschrijding en hoge kosten als gevolg. Dit is al 2 jaar aan de gang gezien de postst op internet bij Kassa. Nooit met Youfone op welk vlak dan ook in zee gaan. KPN zou deze firma geen netwerk meer mogen verlenen omdat het gaat om zeer gerichte oplichting.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door E. Kors

21 August 2019, 21:22

De eerste 4 jaar geen problemen. Maar na zeer hoge nota's op onderzoek uit gegaan. Met als gevolg dat je via de zeer slecht bereikbare klantenservice krijgt te maken, met een zeer onprofessionele en bureaucratische organisatie. Wat je ook doet om aandacht voor je probleem/vraag te krijgen. Word je uiteindelijk linksom of rechtsom beboet. Het gaat uiteindelijk maar om 1 ding. Betalen. En de bedragen met onkosten extra verhogen. Nog even aftellen tot 1 november dan kunnen we het contract opzeggen en zijn we verlost van deze (HEL) van een organisatie. BEZINT EER GE BEGINT. Geloof me, er zijn betere alternatieven.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Angela

21 August 2019, 19:48

Glasvezel TV en internet van Youfone zijn zeer slechte producten, en van Youfone krijg je totaal geen service.
- Bij opnemen via de tv gids staat het eind van je programma er niet op. Geen enkele keer. Ligt volgens hen aan de gids. Die ze dus zelf doorgeven of beschikbaar stellen. Vreemd dat ze daar geen actie op nemen. Ik kreeg het advies om dan alles met de hand in te programmeren (welkom in 2019!)
- Het programma erna maar extra opnemen biedt geen oplossing. Het eerste programma komt bijv 5 minuten te kort terwijl het programma erna maar 1 minuut vooraf wordt opgenomen.
- Terugkijken via Uitzending gemist idem dito, het eind van je programma wordt niet uitgezonden.
- Geen teletekst mogelijk (dove mensen behoren kennelijk niet tot de Youfone doelgroep).
- Bij het aanzetten van je tv kom je automatisch in een Youfone menu en moet je 3 x klikken om gewoon normaal op het juiste net terecht te komen. Dit is niet te omzeilen volgens Youfone.
- Geen wifi meer in bed op de 1e verdieping, ondanks hetzelfde type modem en exact dezelfde wifirepeater als de dag ervoor bij een andere aanbieder.
- Telefonisch sta je standaard zeer lang in de wacht. De lijn wordt regelmatig afgebroken, dan kun je weer van voren af aan beginnen.
- Voor bijna elke vraag moet je naar een andere afdeling. Waar je eerst weer heel lang in de wacht staat.
- Ze incasseren gewoon alsnog, terwijl de automatische incasso 3 weken eerder al was ingetrokken. En dat terwijl het bedrag in de week voor de incasso al handmatig door mij was overgemaakt op de dag dat ik de factuur kon inzien.
- Factureringsafdeling traag. Opvragen van de kosten heeft weinig zin, de factuur wordt toch anders. Op de eerste factuur is geen enkel bedrag te herleiden tot hetgeen je hebt afgesproken.
- Zelfs het afkopen wordt niet netjes per direct afgewikkeld.
Bespaar jezelf de ergernis of ga de uitdaging alleen aan als je rechtsbijstand hebt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Jasper

21 August 2019, 13:33

Ga niet in zee met deze maffia. Je moet zelf achter alles aangaan en ze laten je 3 weken wachten op internet om dan te melden dat het nog makkelijk 3 weken kan duren. Als je dan annuleert komen ze met een verhaal dat je €50,- moet betalen. We hebben voor meer dan €50,- aan telefoonkosten gehad om ze te bereiken. Triest bedrijf met kansloze medewerkers.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dirk

21 August 2019, 09:48

Ben blij, soms duurt wachten aan klantenservice wat lang
Goede diensten wel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door Anonieme gebruiker

20 August 2019, 14:37

Vreselijk!
Ik kijk er nu al naar uit om over 11,5 maanden weer over te stappen!
Niemand te bereiken en al 3 weken nog steeds geen internet en tv. Handleiding klopt niet.
Nooit meer...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

20 August 2019, 14:16

Drama!!! voor iedereen die dit leest niet aan beginnen youphone is moderne oplichting, dikke onverwachtse rekeningen en niet te bereiken..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Iemand

20 August 2019, 13:33

Niet de abbonement nemen mensen is gewoon oplichterij!!! Slechte service en slechte verbinding

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Essy

20 August 2019, 13:32

De tv kastje blijft stotteren bedenk tijd is niet mogelijk als je de product hebt ontvangen .. slechte klanten service ...
Oplichterij .. Niet adviseren voor nieuwe abbonement nemen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

20 August 2019, 11:18

Had ik deze reviews maar eerder gelezen; hier ook hetzelfde verhaal: mijn dochter 1e telefoonabonnement gegeven en ja hoor; 1e factuur 105 euro extra! In totaal 1,05 GB boven haar bundel gekomen (terwijl de telefoon voornamelijk thuis en op WIFI is gebruikt maar wellicht stond WIFI op haar telefoon uit, kan ik niet bewijzen). Geen melding, niets. "Had u beter dataplafond aan kunnen zetten voor 50 cent". Bij elke normale, fatsoenlijke provider krijg je gewoon meerdere waarschuwingen en moet je zelf actie ondernemen om bewust deze kosten te gaan maken. Niet bij Youfone. Daar laten ze je eerst kosten maken. Goedkoop = duurkoop. Niet doen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tijsen

20 August 2019, 11:07

Doe het niet.
Slechte kwaliteit. Slechte service. Slechte software. Nooit meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door a.h

19 August 2019, 11:53

dieventuig oplichters zo slecht nooit aan beginnen service o medewerkers zijn pispaaltje maar dat interesseert ze helemaal niet want ze krijgen alleen maar klachten is mijn indruk bereikbaarheid super slecht een zeer onbetrouwbaar bedrijf schrijft het volgende

Wij hebben helaas nog geen betaling ontvangen. Om die reden willen wij jou vriendelijk vragen om binnen 5 dagen alsnog het openstaande bedrag te betalen. Als wij het factuurbedrag niet binnen 5 dagen hebben ontvangen, zal je aansluiting automatisch worden afgesloten. Dit willen wij natuurlijk voorkomen en jij vast ook!

maar youfone blijft vervolgens wel gewoon rekeningen maken dus doen niet wat zij zelf schrijven

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nel

15 August 2019, 12:01

Al jaren tevreden klant. Nu met 10 gb naar Italië. Had nog 1 dag met zat gb. De volgende dag begon de nieuwe maand. S nacht krijg ik een berichtje dat ik 80% van mijn dat heb op gebruikt. Mooi dacht ik vandaag toch weer een nieuwe maand met 10 gb.
Thuis gekomen een rekening van 185€!!!!!!
Heb ik 4 foto’s vis whats app verstuurd die avond. Nu beweren ze dat een film of iets dergelijks gekeken heb.
Wat NIET waar is.
Gebeld. Nu blijkt de app 48 uur achter te lopen met je verbruik. Wat heb je dan aan een app. En ze gaven aan dat ik mijn dat gebruik moest uitzetten. Wat heb je dan aan je bundel. Je bent in een EU land. Na veel gebel 25€ van mijn rekening afgekregen. Ben meteen gestopt bij
KREEG NOG 13€ terug hier weer achteraan gebeld 2 maal.
Ik ben er helemaal klaar mee

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door johanna

14 August 2019, 11:36

Ik heb een 2 gb data abonnenment. dit is maanden goed gegaan, ik maak doorgaans niet meer dan 0,5 -1 GB op. Gebruik het alleen voor het appen.
Eind juli krijg ik plotseling een SMS: u zit 100 euro over de data heen. geen eerdere berichten ontvangen! Ik heb ze gebeld, maar moest wachten tot de factuur betaald was voordat ze mij te woord konden staan (???).Ik moest mijn dataplafond tegen betaling(!) aanzetten om later enige coulance te krijgen, vertelde de klantenservice.
Eind juli krijg ik een rekening van 125 euro. Ik heb ze toen weer gebeld en gevraagd om inzage in het MB gebruik, maar dat kunnen ze niet geven. Ik weet echt niet waar het aan opgegaan is!!! . Op de rekening van 125 euro krijg ik 25 euro coulance.
Ik heb gevraagd waarom ze mij pas bij 100 euro overschrijding een bericht sturen. Antwoord: er zit een vertraging in de berichtgeving (?). meer kon de bewuste medewerker niet zeggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Anonieme gebruiker

14 August 2019, 09:03

abonnement van 10gb, de eerste twee maanden niet meer dan 7 gb op kunnen maken. Nu al twee maanden €100 bij moeten betalen, zonder dat ik echt gebruik heb gemaakt van mijn data. Onzin provider, blijf hier weg!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Leonie

31 July 2019, 19:29

Geen bericht gehad dat ik over mij bundel heen zat. BIijkt dat ik nu 630 MB meer verbruikt heb, en mag even 63 euro extra betalen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Prins

31 July 2019, 07:17

Blijf hier weg!!!!

Vooraf betaalde aansluitkosten betalen zij niet terug na stopzetten internetaanvraag.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door PETER

30 July 2019, 19:41

Zoals in de meeste reviews te lezen is, wordt je zonder sms of mail waarschuwing bij 80% niet gewaarschuwd en geconfronteerd binnen no time met €100 extra per maand.
Heeft niets te maken met plafond instellen, meer MB's abonnement. Ze stellen de telefoon in dat je zeer veel extra MB's gebruikt tegen een absurd hoog tarief moet betalen. COLLECTIEF BEZWAAR MAKEN EN KLACHTEN INDIENEN!.
BOEVEN VAN DE HOOGSTE PLANK. ZULKE AANBIEDERS MOETEN VERBODEN WORDEN OM OP DE MARKT TE MOGEN OPEREREN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

30 July 2019, 08:51

Afgelopen oktober heb ik met een auto 10 dg. door Spanje gereden. De gsm werd geregeld gebruikt voor de navigatie. Een maand na terugkomst kreeg ik een rekening van youphone van €175.00 voor datagebruik buiten de bundel, zonder waarschuwing hiervoor.
Afgelopen week kreeg ik een bericht van youphone dat ik al €33.00 buiten mijn bundel heb verbruikt.
Ik vind dit een ongehoord slechte service. Mijn man heeft symio en krijgt keurig, voor hij over zijn bundelgrens gaat, een bericht dat hij zijn tegoed verbruikt heeft.
Ik kan bij youphone €5,00 euro datategoed bijkopen tegen €30,00 administratiekosten! Dat is nog eens service. Youphone? Nooit meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Richard

27 July 2019, 21:11

Slechte provider je afsluiten na 100€ (1GB) over je bundel te zijn

Dit is moderne criminaliteit wat een super slechte provider

NEEM DEZE PROVIDER NIET
Dit bedrijf is actief opzoek naar manieren om je van je geld te bestelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Kayleigh

26 July 2019, 10:59

Erg ontevreden over youfone. Ik ben nu 2 maanden klant bij youfone zonder succes. Ik zat hiervoor bij t-mobile en ik kreeg altijd netjes een bericht dat ik 80% van mijn bundel heb verbruik en ik kreeg een bericht wanneer mijn bundel op was. Bij youfone kreeg ik niks geen 1 bericht. Wanneer de kosten bij mij 90 euro over me bundel was kreeg ik een bericht dat mijn kosten oplopen en dat ik even in de app moest kijken. Ik schrok me dood ik ben een studenten ik nam juist een Sim Only omdat het “goedkoper” zou zijn voor me eindstand moet ik een telefoon rekening gaan betalen van meer dan 100 euro!!!!! Ik heb de klantenservice gebeld en ze stonden met een mond vol tanden, ze konden mij geen duidelijk antwoord geven en zeiden dat ik een plafon kon aanschaffen voor 0,50 extra per maand. Ik geef aan waarom dat niet gewoon duidelijk word aangeven en dat Ik er op deze manier moet achter komen. De jongen had geen antwoord klaar en wist niet wat die moest zeggen. Ik zit helaas nog een jaar aan dit abonnement vast. Ik zou youfone absoluut niet aanbevelen echt niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Alfred

26 July 2019, 09:37

Al jaren tevreden (sim-only) youfone gebruiker maar ....... er iets "anders" is dan raak je in een web verstrikt waar je niet uit kom. Houden vast aan een script en dien je dan een klacht in dan krijg je het script (ook al slaat het nergens op) nog eens dunnetjes over. Om je gelijk te krijgen moet je een hele lange adem hebben en ze gaa er van uit dat de meeste dat niet hebben. Dus wil je voor een goede prijs een zeer acceptabel dienst bij youfone nemen moet je deze "ellende" voor lief nemen of anders NIET AAN BEGINNEN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Hoite

25 July 2019, 09:01

Youfone adverteert met lage maandelijkse kosten, maar let op dat 1 GB overschrijding van je databundel je EUR 100,00 (!!) gaat kosten. Dit is zelfs duurder dan wat internet in het buitenland vroeger kostte!
Dit werd bij mij helaas niet vooraf duidelijk gecommuniceerd (wellicht had ik wat meer reviews moeten lezen) en nu zit ik helaas nog 9 maanden aan m'n abonnement vast.

Stel absoluut een datalimiet in!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door GJ Huisman

25 July 2019, 06:18

Zoon (12) heeft mobiel abonnement bij Youfone met 1GB data p/mnd. Daar zit, komen we nu achter, géén standaard limiet op de databundel. Er zit wel een standaard limiet op bellen / SMS.
Pas nadat kosten tot boven 80 euro zijn opgelopen krijg je een SMS-je als waarschuwing. Data-limiet instellen kost overigens 50 cent per maand extra.
Kortom: waardeloos. Blijf bij Youfone weg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Henk

23 July 2019, 18:32

Een jaar mobiel internet bij Youfone, nooit problemen gehad. Bereik prima, ook in buitenland. Overstap ging probleemloos.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door Anonieme gebruiker

23 July 2019, 17:03

Beter zo denk ik Overweeg aangifte te doen Theo

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

23 July 2019, 17:00

Ben nog vergeten een cijfer te geven bij deze n vette. 0 Theo

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

23 July 2019, 16:52

Vandaag eindelijk iemand aan de telefoon gekregen ,na14 keer proberen,de vraag wAs waar de hoge rekening vandaan kwam, abonnement onbeperkt bellen en 10 gb. Zag de laatste twee dagen dat mijn abonnement veranderd was in 350 min bellen en 2 gb je krijgt niemand te pakken eindelijk wel aardig meisje ze kunnen alles zien wat je doet, behalve als abonnement veranderd is , dat moet ik zelf bewijzen , kan nooit. Sinds heden weer eigen abonnement en 100euro lichter Bij deze ga nooit naar youphone.ik denk dat het daar niet zuiver is. Zijn op je geld uit. Eens maar nooit meer theo

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

23 July 2019, 14:02

Verwacht dat ik de volledige bundel (a 10GB) zou krijgen op de eerste maand. Daar ook netjes ondergebleven en dan aan het einde van de maand een factuur krijgen voor extra internetkosten. Bundelplafond kan ingesteld worden maar daar moet je voor betalen. Youfone is een provider die geld probeert te verdienen door klanten met extra kosten op te zadelen. Wanneer je contact probeert op te nemen word je zéér onvriendelijk te woord gestaan en wordt er geweigerd een oplossing te zoeken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Melkon

22 July 2019, 13:40

Geen aanrader geen duidelijkheid. Mijn contract van van 15 juni in gegaan ik had 10 g internet 300 min bellen. Maar ik kreeg maand juni 5 G internet 150 min bellen .terwijl ik had verwacht dat ik de nieuwe bundel op 15 jullie weer krijgen. En het was mij niet verteld dat de eerst mand de bundel was gehalveerd.einde van de maand juni dikke rekening van 130€ normaal zou dat 14.00€ zijn. Dooronduileijkheden en geen goeie app om te gebruikskosten kunnen volgen .ik wil mijn contract afkopen en nooit meer bij youfone abonomentnemen ik was van plan om thuisabonnoment ook youfone te nemen gelukkig is het zo veer niet gekomen.mijn ouders en twee goeie vrienden wouden ook overstappen naar youfone maar nu hebben ze gedachten verandert . Dat is maar goed ook

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Pieter

22 July 2019, 10:46

Onbeschoft behandeld gewoon opgehangen als ze het niet kunnen oplossen.
Om zo behandeld te worden pik ik van niemand laat me niet behandelen als een klein kind...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Puck

18 July 2019, 12:14

Ik zit nu sinds 2 maanden bij Youfone, een overstap die ik anderen sterk zal afraden. Het heeft me na 2 maanden al bizar veel meer kosten opgeleverd dan dat ik had bij KPN. Ik ben buiten mijn bundel gegaan, (wat bijzonder is want bij de vorige provider kwam ik na 30 dagen nog niet voorbij de 10 GB) en hier verbuik ik na 10 dagen verbruik al 865 MB meer dan mijn eigen 10GB. Dit kost me 86 euro. Zonder waarschuwing. Ik zou het netjes vinden als je na 10 euro iemand al een bericht stuurt dat je je bundel aan het overschrijden bent. Daarnaast geven ze je zelf de schuld omdat je je dataplafond niet hebt aangezet bij het begin van je contract ondanks dat ze je daar wel op wijzen. Er staat inderdaad in 1 mailtje een regel over het dataplafond, alleen start je al met 4 mailtjes dus lees je hier makkelijk overheen. Nou is het feit dat ik na de 13e van de maand al zonder internet zit. En er geen bundel bij kan kopen dus elke mb die ik noodgedwongen verbruik kost me €0,10. Omdat ik nu pas mijn dataplafond in heb geschakeld kan ik dit pas gaan gebruiken per de 1e van de volgende maand.

Ik heb Youfone gebeld, na 10 minuten in de wachtrij te hebben gehangen kreeg ik een niet al te vrolijke vrouw aan de lijn die voornamelijk heel belerend deed en er voor zorgde dat ik me enorm dom voelde. Ik heb dan ook teleurgesteld opgehangen en geen stap verder. Uiteindelijk ben ik via de helpdesk van Facebook beter geholpen. Ik krijg €15 eur tegemoetkoming deze maand, wat inhoud dat ik 'maar'€94 hoef te betalen ipv €109.

Maar nog steeds is de service gewoon totaaaaaaal niet klantvriendelijk. Ik ben overgestapt naar een lagere bundel waarbij de maandlasten 7 euro per maand goedkoper zouden zijn. Inmiddels moet ik zoveel betalen dat ik veel beter bij de vorige provider had kunnen blijven. Ik heb enorm spijt van mijn keuze.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Akif Bugday

17 July 2019, 13:29

I am very dissatisfied by Youfone. I ordered begining of the June and they will supply my house internet at 27 July. I have created many contact with customer service but no solution. They dont give answer to my emails no more. I dont advise Youfone to anybody

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Laura Suijkerbuijk

12 July 2019, 06:09

Ik zou iedereen aanraden vooral niet naar youfone te gaan.
Ik had een aanvraag gedaan, die kun je binnen 15 dagen terugdraaien. Pas en maand later ben je aangesloten en wat krijg je:
Haperend beeld op tv, of het beeld loopt door een de zinnen worden soms 5 keer herhaald.
Geprobeerd dit te communiceren met hen, resultaat: tot 3 keer toe eindeloos in de wacht gezet worden bij de klanten"service" waar je ook nog eens voor betaalt, tussendoor en mail gekregen dat het probleem opgelost is, terwijl ik nog niet fatsoenlijk tv kan kijken.
Eigenlijk heb je maar 2 opties over: Of je zit een jaar lang met ellende waar je voor betaalt, of je betaalt ze een jaar voor niks een sluit daarop een abonnement af bij wel een fatsoenlijke aanbieder en betaalt dus dubbele kosten maar dan kun je wel tv kijken.
Echt, dit bedrijf gaat het niet om tevreden klanten, dit bedrijf gaat het alleen maar om innen van geld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nick Broekman

10 July 2019, 15:41

Aansluit mislukte compleet. Ze hebben het huidige abonnement opgezegd maar konden zelf pas 3 weken later de aansluit regelen. Wij zitten daardoor 3 weken zonder telefonie en internet. Alleen youfone mocht de afmelddatum bij onze huidige internetprovider aanpassen, maar waren te beroerd het terug te draaien. Met andere woorden: youfone fucked up, maar laten je daarna vooral lekker hangen. Zelf hebben ze uiteraard een warrig verhaal waardoor het niet hun schuld is, stukje gebrek aan zelfreflectie. Tot slot ook nog een grote bek gekregen van medewerker nummer 4. Wat een kl*te bedrijf (sorry voor t taalgebruik). Advies: kijk echt even verder. Dit is het niet waard.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door mij

09 July 2019, 13:38

Mijn schoonmoeder had geen dataplafond ingesteld, omdat ze nooit boven de 10gb kwam. Op de camping bleek dat ze toch over de 10gb heen is gegaan. De kosten per mb worden dan dramatisch.
Daarom wilden we voor haar mb's erbij kopen. Dat blijkt alleen te kunnen als het dataplafond aanstaat. Dit kan alleen per de 1e van de volgende maand.
Bellen met de klantenservice, contact met support, maar geen oplossing vanuit Youfone. Dus maar 3 weken de data uitzetten. Gemiste kans van Youfone om extra geld te verdienen, onredelijke tarieven voor de mb's en misbruik van de positie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Joran

04 July 2019, 14:51

Mijn abonnement loopt af op 15/7/19, dus ik had gebeld op 13-6-19 (ruim een maand van tevoren) om te verlengen. Mij wordt beloofd dat ik per 16/7/19 verleng. Weken later krijg ik een e-mail dat verlengen pas per 1/8/19 kan, dus ik word dan onnodig een halve maand langer aan het lijntje gehouden. Ten slotte geef ik aan daarom op te willen zeggen per 15-7-19, maar Youfone zegt dat omdat ik op 28-6-19 reageerde met mijn opzegging (veroorzaakt door hen, fout geïnformeerd op 13-6-19 en pas weken later gecorrigeerd), ik pas per 28-7-19 kan opzeggen. Wat een schandalige tent.

  Dekking