Gebruikersbeoordelingen Youfone

Gebaseerd op 465 reviews
4,4
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk

Review door Tim Bentvelsen

16 September 2019, 14:32

Ongelooflijk slecht geregeld bij Youfone, kwam er achter dat ik nog weinig internet over had voor de rest van de maand, en had het zeer erg nodig voor een app die ik noodgedwongen moest gebruiken. Geprobeerd nieuwe MB's te kopen via de app of internet, maar kon niet vanwege "technische redenen". 3x youfone gebeld, 3x 20 minuten aan de lijn geweest. Zeer slechte klantenservice en diensten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anne

11 September 2019, 19:12

Val niet voor de goedkope aanbieding, gaat je geld kosten. Kennelijk is hier een dataplafond, waar andere providers je data snelheid verlagen, krijg je bij youfone een flinke rekening. Je internet wordt geblokkeerd en het is niet mogelijk dit weer te deblokkeren.
Zeer slechte provider, NIET NEMEN!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door John

11 September 2019, 15:22

Probeer al meerdere keren contact te krijgen met de klantenservice wat steeds niet bereikbaar is per telefoon ivm storing simkaartje(reset)

Denk dat een simkaartje bij andere provider sneller gaat

Jammer zeer frustrerend was voor de rest tevreden


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,2

Review door Ivon

10 September 2019, 10:32

Nog geen problemen tegen gekomen. Goede overgang van de ene provider naar de andere. Goed en netjes op de hoogte gehouden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Robert

30 August 2019, 11:26

net een nieuw abbonement, zie ik meteen al dat er smsjes/belminuten afgechreven zijn zonder dat ik ook maar iets heb gestuurd of gebeld, alleen ontvangen maar dit zou volgens de voorwaarden gewoon gratis moeten zijn. Wanneer je ze probeerd te bereiken sta je 30 minuten in de wacht en krijg je een bandje van sorry het duurt langer dan normaal. ONZIN dit is altijd zo, niemand neemt op en ook de email krijg ik (nog) geen gehoor op. Al met al slechte service en afschriften die niet kloppen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door H.L

28 August 2019, 14:17

Ik heb een ipad abonnement van 10 gb voor €10. Helemaal prima, tot nu nooit problemen gehad en goed bereik. Tot de vakantie...ik had eind van de maand nog 6gb over dus liet mijn dochter wat filmpjes downloaden voor onderweg. Stom, nooit gerealiseerd hoeveel mb dat kost. Geen enkele waarschuwing dat we over ons tegoed gegaan zijn. Ja, er staat in de voorwaarden dat mb’s buiten de bundel 10 cent kosten. Dit is echter 100x meer dan binnen je bundel. Een dikke tekening van €100 extra! Absurd en heel klant onvriendelijk! Vooral dat je geen waarschuwing krijgt vind ik heel slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Levi

28 August 2019, 12:39

Mijn moeder had een Sim only abonnement bij youphone. En na haar overlijden, hebben we alles stop gezegd en informatie op gestuurd(overlijdensakte..) na een poosje kreeg mijn vader een aanmaning van de deur waarde thuis gestuurd. Opgebeld, geen begrip, hun eigen fout niet toe willen geven, dient gewoon betaald te worden. Mijn vader heeft het toch betaald, omdat die wel andere dingen aan zijn hoofd heeft. dan continu wachten aan de telefoon en alleen maar een student aan de lijn te krijgen, die als een robot een protocol volgt. Ze moeten zich kapot schamen daar!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door S

27 August 2019, 11:10

Over mijn data bundel heen gegaan.
Ik word afgesloten heb geen internet meer tot de volgende maand.
Klantenservice gebeld en ze kunnen niks voor je doen ja zo staat het in de voorwaarden.

Youfone sluit je dus gewoon af als je buiten je bundel gaat in mijn geval met de vakantie te maken, baal natuurlijk van de kosten maarja daar ben ik zelf bij maar vervolgens bepalen zij dat ik geen internet meer heb... hoezo??

Bang dat ik de rekening niet betaal? Nee dat is het volgens de klantenservice niet maar wij sluiten wel gewoon je internet af en zoek het maar lekker uit. Nou opzeggen en weg wezen toedeledoekie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

25 August 2019, 21:39

This company is a bad joke. THIEVES is what they are on that company.
They sent an SMS one week late saying I was out of internet data. By that time, they had already charged me 70€ for 700 extra megabytes.
On the small letter, they say it's your responsibility to check all the time the webpage not to go over. And the wepage has a two days delay showing the information! To put a limit on the internet, they make you pay extra money per month. In fact, they want the complains by letter, and if you send too many letters they will charge you extra administrative costs (all written in the contract - which has not even the detail to include an English translation). If they hadn't had enough fun with the client, on that same contract they state that if they ignore the written complains you should write an additional complain complaining about they ignoring you. And of course, after making the contract they will charge you extra if you try to leave. So yeah, I´ll have fun now the next months cheching every day not to reach 80% of the data, so they don't take advantage again and keep abusing with their policies.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Lijnes

25 August 2019, 11:19

Bereik is ok. Maar dat is KPN!

Youfone is echt een heel slecht bedrijf! Hele slechte klantenservice! Bedrijf is duur en klantenservice is echt slecht. Je moet betalen voor diensten als dataplafond. Tv is ook ook al zo belabberd - geen diensten afnemen want lijkt goedkoop maar vervolgens werkt niets goed

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Nienke vd b

25 August 2019, 05:44

Een provider die je naar binnen lokt met aantrekkelijke deals. Wanneer je bij youfone zit iedere maand op extra kosten gejaagd waardoor ik nog steeds altijd duurder uit ben dan bij een van de grote maatschappijen. Geen bericht bij een internetbundel die op is. 200mb, 20 euro. Geen bericht bij belminuten die op zijn. Wel de optie om een belplafond in te zetten, maar pas nadat je er minimaal 10 euro overheen bent. In geval van nood kun je dit niet meer uitzetten en dus gewoon niemand bereiken. Wanneer je een IPhone hebt betaal je altijd extra voor het hebben van facetime, ook al gebruik je deze niet actief. Ga zo maar door. Een verdienmodel waar je als klant niet gelukkig van wordt

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Peter

24 August 2019, 20:15

Potverdorrie, had ik maar eerder de referenties gelezen dan was ik er nooit aan begonnen. We zijn voor onze zoon overgestapt van T-mobile naar youfone maar hebben nog steeds de sim kaart niet ontvangen. Youfone wijst met de vinger naar PostNL maar na drie keer opnieuw opsturen lijkt ons dit toch erg stug! Er wordt geen alternatief aangeboden en wij betalen nu dus voor een service waar we geen gebruik van maken! Criminelen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rob

23 August 2019, 08:46

Super provider als het gaat om dienstverlening. Bereik is goed en ze bieden goede abonnementen. Maar de klantenservice is botweg gezegd ruk. Meerdere keren geprobeerd te bellen en daarbij ruim 15 minuten in de wacht met de continue boodschap dat iedereen in gesprek heeft en excuus dat het langer duurt dan normaal. Incidenteel geloof ik dit direct, maar als ik meerdere keren per week op verschillende tijden bel wekt het toch wel de indruk dat ze zich liever verstoppen achter de mail, dan mensen netjes te woord te staan. Uiteindelijk gemaild en na een eerste vage reactie was de tweede reactie, omdat ik om verduidelijking vroeg enorm klant onvriendelijk en bot.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,4

Review door Sandra

22 August 2019, 09:20

Ben al week bezig ze te bereiken sta minuten lang in de wacht.. 6x gebeld ondertussen geen enkel teken van leven.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Sylvana Simons

22 August 2019, 09:01

Ik herken in voorgaande reviews exact alles, constant via eigen data registratie melden dat er 58 mb afgeschreven wordt. OPLICHTERIJ ! Schande dat dit in Nederland zomaar schijnbaar al twee jaar kan geschieden. BLIJF WEG BIJ YOUFONE ! En laf KPN: grijp in en gun deze malafide partij jullie netwerk niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gedupeerde

22 August 2019, 08:54

Youfone registreert haar eigen verbruik en schrijft op de raarste tijdstippen telkens 58 mb af. Zelfs wanneer m'n telefoon uit staat. Ze kunnen hier geen plausibele verklaring voor geven en blijven dit doen met dataoverschrijding en hoge kosten als gevolg. Dit is al 2 jaar aan de gang gezien de postst op internet bij Kassa. Nooit met Youfone op welk vlak dan ook in zee gaan. KPN zou deze firma geen netwerk meer mogen verlenen omdat het gaat om zeer gerichte oplichting.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door E. Kors

21 August 2019, 21:22

De eerste 4 jaar geen problemen. Maar na zeer hoge nota's op onderzoek uit gegaan. Met als gevolg dat je via de zeer slecht bereikbare klantenservice krijgt te maken, met een zeer onprofessionele en bureaucratische organisatie. Wat je ook doet om aandacht voor je probleem/vraag te krijgen. Word je uiteindelijk linksom of rechtsom beboet. Het gaat uiteindelijk maar om 1 ding. Betalen. En de bedragen met onkosten extra verhogen. Nog even aftellen tot 1 november dan kunnen we het contract opzeggen en zijn we verlost van deze (HEL) van een organisatie. BEZINT EER GE BEGINT. Geloof me, er zijn betere alternatieven.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Angela

21 August 2019, 19:48

Glasvezel TV en internet van Youfone zijn zeer slechte producten, en van Youfone krijg je totaal geen service.
- Bij opnemen via de tv gids staat het eind van je programma er niet op. Geen enkele keer. Ligt volgens hen aan de gids. Die ze dus zelf doorgeven of beschikbaar stellen. Vreemd dat ze daar geen actie op nemen. Ik kreeg het advies om dan alles met de hand in te programmeren (welkom in 2019!)
- Het programma erna maar extra opnemen biedt geen oplossing. Het eerste programma komt bijv 5 minuten te kort terwijl het programma erna maar 1 minuut vooraf wordt opgenomen.
- Terugkijken via Uitzending gemist idem dito, het eind van je programma wordt niet uitgezonden.
- Geen teletekst mogelijk (dove mensen behoren kennelijk niet tot de Youfone doelgroep).
- Bij het aanzetten van je tv kom je automatisch in een Youfone menu en moet je 3 x klikken om gewoon normaal op het juiste net terecht te komen. Dit is niet te omzeilen volgens Youfone.
- Geen wifi meer in bed op de 1e verdieping, ondanks hetzelfde type modem en exact dezelfde wifirepeater als de dag ervoor bij een andere aanbieder.
- Telefonisch sta je standaard zeer lang in de wacht. De lijn wordt regelmatig afgebroken, dan kun je weer van voren af aan beginnen.
- Voor bijna elke vraag moet je naar een andere afdeling. Waar je eerst weer heel lang in de wacht staat.
- Ze incasseren gewoon alsnog, terwijl de automatische incasso 3 weken eerder al was ingetrokken. En dat terwijl het bedrag in de week voor de incasso al handmatig door mij was overgemaakt op de dag dat ik de factuur kon inzien.
- Factureringsafdeling traag. Opvragen van de kosten heeft weinig zin, de factuur wordt toch anders. Op de eerste factuur is geen enkel bedrag te herleiden tot hetgeen je hebt afgesproken.
- Zelfs het afkopen wordt niet netjes per direct afgewikkeld.
Bespaar jezelf de ergernis of ga de uitdaging alleen aan als je rechtsbijstand hebt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Jasper

21 August 2019, 13:33

Ga niet in zee met deze maffia. Je moet zelf achter alles aangaan en ze laten je 3 weken wachten op internet om dan te melden dat het nog makkelijk 3 weken kan duren. Als je dan annuleert komen ze met een verhaal dat je €50,- moet betalen. We hebben voor meer dan €50,- aan telefoonkosten gehad om ze te bereiken. Triest bedrijf met kansloze medewerkers.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dirk

21 August 2019, 09:48

Ben blij, soms duurt wachten aan klantenservice wat lang
Goede diensten wel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door Anonieme gebruiker

20 August 2019, 14:37

Vreselijk!
Ik kijk er nu al naar uit om over 11,5 maanden weer over te stappen!
Niemand te bereiken en al 3 weken nog steeds geen internet en tv. Handleiding klopt niet.
Nooit meer...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

20 August 2019, 14:16

Drama!!! voor iedereen die dit leest niet aan beginnen youphone is moderne oplichting, dikke onverwachtse rekeningen en niet te bereiken..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Iemand

20 August 2019, 13:33

Niet de abbonement nemen mensen is gewoon oplichterij!!! Slechte service en slechte verbinding

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Essy

20 August 2019, 13:32

De tv kastje blijft stotteren bedenk tijd is niet mogelijk als je de product hebt ontvangen .. slechte klanten service ...
Oplichterij .. Niet adviseren voor nieuwe abbonement nemen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

20 August 2019, 11:18

Had ik deze reviews maar eerder gelezen; hier ook hetzelfde verhaal: mijn dochter 1e telefoonabonnement gegeven en ja hoor; 1e factuur 105 euro extra! In totaal 1,05 GB boven haar bundel gekomen (terwijl de telefoon voornamelijk thuis en op WIFI is gebruikt maar wellicht stond WIFI op haar telefoon uit, kan ik niet bewijzen). Geen melding, niets. "Had u beter dataplafond aan kunnen zetten voor 50 cent". Bij elke normale, fatsoenlijke provider krijg je gewoon meerdere waarschuwingen en moet je zelf actie ondernemen om bewust deze kosten te gaan maken. Niet bij Youfone. Daar laten ze je eerst kosten maken. Goedkoop = duurkoop. Niet doen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tijsen

20 August 2019, 11:07

Doe het niet.
Slechte kwaliteit. Slechte service. Slechte software. Nooit meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door a.h

19 August 2019, 11:53

dieventuig oplichters zo slecht nooit aan beginnen service o medewerkers zijn pispaaltje maar dat interesseert ze helemaal niet want ze krijgen alleen maar klachten is mijn indruk bereikbaarheid super slecht een zeer onbetrouwbaar bedrijf schrijft het volgende

Wij hebben helaas nog geen betaling ontvangen. Om die reden willen wij jou vriendelijk vragen om binnen 5 dagen alsnog het openstaande bedrag te betalen. Als wij het factuurbedrag niet binnen 5 dagen hebben ontvangen, zal je aansluiting automatisch worden afgesloten. Dit willen wij natuurlijk voorkomen en jij vast ook!

maar youfone blijft vervolgens wel gewoon rekeningen maken dus doen niet wat zij zelf schrijven

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nel

15 August 2019, 12:01

Al jaren tevreden klant. Nu met 10 gb naar Italië. Had nog 1 dag met zat gb. De volgende dag begon de nieuwe maand. S nacht krijg ik een berichtje dat ik 80% van mijn dat heb op gebruikt. Mooi dacht ik vandaag toch weer een nieuwe maand met 10 gb.
Thuis gekomen een rekening van 185€!!!!!!
Heb ik 4 foto’s vis whats app verstuurd die avond. Nu beweren ze dat een film of iets dergelijks gekeken heb.
Wat NIET waar is.
Gebeld. Nu blijkt de app 48 uur achter te lopen met je verbruik. Wat heb je dan aan een app. En ze gaven aan dat ik mijn dat gebruik moest uitzetten. Wat heb je dan aan je bundel. Je bent in een EU land. Na veel gebel 25€ van mijn rekening afgekregen. Ben meteen gestopt bij
KREEG NOG 13€ terug hier weer achteraan gebeld 2 maal.
Ik ben er helemaal klaar mee

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door johanna

14 August 2019, 11:36

Ik heb een 2 gb data abonnenment. dit is maanden goed gegaan, ik maak doorgaans niet meer dan 0,5 -1 GB op. Gebruik het alleen voor het appen.
Eind juli krijg ik plotseling een SMS: u zit 100 euro over de data heen. geen eerdere berichten ontvangen! Ik heb ze gebeld, maar moest wachten tot de factuur betaald was voordat ze mij te woord konden staan (???).Ik moest mijn dataplafond tegen betaling(!) aanzetten om later enige coulance te krijgen, vertelde de klantenservice.
Eind juli krijg ik een rekening van 125 euro. Ik heb ze toen weer gebeld en gevraagd om inzage in het MB gebruik, maar dat kunnen ze niet geven. Ik weet echt niet waar het aan opgegaan is!!! . Op de rekening van 125 euro krijg ik 25 euro coulance.
Ik heb gevraagd waarom ze mij pas bij 100 euro overschrijding een bericht sturen. Antwoord: er zit een vertraging in de berichtgeving (?). meer kon de bewuste medewerker niet zeggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Anonieme gebruiker

14 August 2019, 09:03

abonnement van 10gb, de eerste twee maanden niet meer dan 7 gb op kunnen maken. Nu al twee maanden €100 bij moeten betalen, zonder dat ik echt gebruik heb gemaakt van mijn data. Onzin provider, blijf hier weg!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Leonie

31 July 2019, 19:29

Geen bericht gehad dat ik over mij bundel heen zat. BIijkt dat ik nu 630 MB meer verbruikt heb, en mag even 63 euro extra betalen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Prins

31 July 2019, 07:17

Blijf hier weg!!!!

Vooraf betaalde aansluitkosten betalen zij niet terug na stopzetten internetaanvraag.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door PETER

30 July 2019, 19:41

Zoals in de meeste reviews te lezen is, wordt je zonder sms of mail waarschuwing bij 80% niet gewaarschuwd en geconfronteerd binnen no time met €100 extra per maand.
Heeft niets te maken met plafond instellen, meer MB's abonnement. Ze stellen de telefoon in dat je zeer veel extra MB's gebruikt tegen een absurd hoog tarief moet betalen. COLLECTIEF BEZWAAR MAKEN EN KLACHTEN INDIENEN!.
BOEVEN VAN DE HOOGSTE PLANK. ZULKE AANBIEDERS MOETEN VERBODEN WORDEN OM OP DE MARKT TE MOGEN OPEREREN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

30 July 2019, 08:51

Afgelopen oktober heb ik met een auto 10 dg. door Spanje gereden. De gsm werd geregeld gebruikt voor de navigatie. Een maand na terugkomst kreeg ik een rekening van youphone van €175.00 voor datagebruik buiten de bundel, zonder waarschuwing hiervoor.
Afgelopen week kreeg ik een bericht van youphone dat ik al €33.00 buiten mijn bundel heb verbruikt.
Ik vind dit een ongehoord slechte service. Mijn man heeft symio en krijgt keurig, voor hij over zijn bundelgrens gaat, een bericht dat hij zijn tegoed verbruikt heeft.
Ik kan bij youphone €5,00 euro datategoed bijkopen tegen €30,00 administratiekosten! Dat is nog eens service. Youphone? Nooit meer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Richard

27 July 2019, 21:11

Slechte provider je afsluiten na 100€ (1GB) over je bundel te zijn

Dit is moderne criminaliteit wat een super slechte provider

NEEM DEZE PROVIDER NIET
Dit bedrijf is actief opzoek naar manieren om je van je geld te bestelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Kayleigh

26 July 2019, 10:59

Erg ontevreden over youfone. Ik ben nu 2 maanden klant bij youfone zonder succes. Ik zat hiervoor bij t-mobile en ik kreeg altijd netjes een bericht dat ik 80% van mijn bundel heb verbruik en ik kreeg een bericht wanneer mijn bundel op was. Bij youfone kreeg ik niks geen 1 bericht. Wanneer de kosten bij mij 90 euro over me bundel was kreeg ik een bericht dat mijn kosten oplopen en dat ik even in de app moest kijken. Ik schrok me dood ik ben een studenten ik nam juist een Sim Only omdat het “goedkoper” zou zijn voor me eindstand moet ik een telefoon rekening gaan betalen van meer dan 100 euro!!!!! Ik heb de klantenservice gebeld en ze stonden met een mond vol tanden, ze konden mij geen duidelijk antwoord geven en zeiden dat ik een plafon kon aanschaffen voor 0,50 extra per maand. Ik geef aan waarom dat niet gewoon duidelijk word aangeven en dat Ik er op deze manier moet achter komen. De jongen had geen antwoord klaar en wist niet wat die moest zeggen. Ik zit helaas nog een jaar aan dit abonnement vast. Ik zou youfone absoluut niet aanbevelen echt niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Alfred

26 July 2019, 09:37

Al jaren tevreden (sim-only) youfone gebruiker maar ....... er iets "anders" is dan raak je in een web verstrikt waar je niet uit kom. Houden vast aan een script en dien je dan een klacht in dan krijg je het script (ook al slaat het nergens op) nog eens dunnetjes over. Om je gelijk te krijgen moet je een hele lange adem hebben en ze gaa er van uit dat de meeste dat niet hebben. Dus wil je voor een goede prijs een zeer acceptabel dienst bij youfone nemen moet je deze "ellende" voor lief nemen of anders NIET AAN BEGINNEN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Hoite

25 July 2019, 09:01

Youfone adverteert met lage maandelijkse kosten, maar let op dat 1 GB overschrijding van je databundel je EUR 100,00 (!!) gaat kosten. Dit is zelfs duurder dan wat internet in het buitenland vroeger kostte!
Dit werd bij mij helaas niet vooraf duidelijk gecommuniceerd (wellicht had ik wat meer reviews moeten lezen) en nu zit ik helaas nog 9 maanden aan m'n abonnement vast.

Stel absoluut een datalimiet in!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door GJ Huisman

25 July 2019, 06:18

Zoon (12) heeft mobiel abonnement bij Youfone met 1GB data p/mnd. Daar zit, komen we nu achter, géén standaard limiet op de databundel. Er zit wel een standaard limiet op bellen / SMS.
Pas nadat kosten tot boven 80 euro zijn opgelopen krijg je een SMS-je als waarschuwing. Data-limiet instellen kost overigens 50 cent per maand extra.
Kortom: waardeloos. Blijf bij Youfone weg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Henk

23 July 2019, 18:32

Een jaar mobiel internet bij Youfone, nooit problemen gehad. Bereik prima, ook in buitenland. Overstap ging probleemloos.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door Anonieme gebruiker

23 July 2019, 17:03

Beter zo denk ik Overweeg aangifte te doen Theo

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

23 July 2019, 17:00

Ben nog vergeten een cijfer te geven bij deze n vette. 0 Theo

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

23 July 2019, 16:52

Vandaag eindelijk iemand aan de telefoon gekregen ,na14 keer proberen,de vraag wAs waar de hoge rekening vandaan kwam, abonnement onbeperkt bellen en 10 gb. Zag de laatste twee dagen dat mijn abonnement veranderd was in 350 min bellen en 2 gb je krijgt niemand te pakken eindelijk wel aardig meisje ze kunnen alles zien wat je doet, behalve als abonnement veranderd is , dat moet ik zelf bewijzen , kan nooit. Sinds heden weer eigen abonnement en 100euro lichter Bij deze ga nooit naar youphone.ik denk dat het daar niet zuiver is. Zijn op je geld uit. Eens maar nooit meer theo

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

23 July 2019, 14:02

Verwacht dat ik de volledige bundel (a 10GB) zou krijgen op de eerste maand. Daar ook netjes ondergebleven en dan aan het einde van de maand een factuur krijgen voor extra internetkosten. Bundelplafond kan ingesteld worden maar daar moet je voor betalen. Youfone is een provider die geld probeert te verdienen door klanten met extra kosten op te zadelen. Wanneer je contact probeert op te nemen word je zéér onvriendelijk te woord gestaan en wordt er geweigerd een oplossing te zoeken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Melkon

22 July 2019, 13:40

Geen aanrader geen duidelijkheid. Mijn contract van van 15 juni in gegaan ik had 10 g internet 300 min bellen. Maar ik kreeg maand juni 5 G internet 150 min bellen .terwijl ik had verwacht dat ik de nieuwe bundel op 15 jullie weer krijgen. En het was mij niet verteld dat de eerst mand de bundel was gehalveerd.einde van de maand juni dikke rekening van 130€ normaal zou dat 14.00€ zijn. Dooronduileijkheden en geen goeie app om te gebruikskosten kunnen volgen .ik wil mijn contract afkopen en nooit meer bij youfone abonomentnemen ik was van plan om thuisabonnoment ook youfone te nemen gelukkig is het zo veer niet gekomen.mijn ouders en twee goeie vrienden wouden ook overstappen naar youfone maar nu hebben ze gedachten verandert . Dat is maar goed ook

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Pieter

22 July 2019, 10:46

Onbeschoft behandeld gewoon opgehangen als ze het niet kunnen oplossen.
Om zo behandeld te worden pik ik van niemand laat me niet behandelen als een klein kind...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Puck

18 July 2019, 12:14

Ik zit nu sinds 2 maanden bij Youfone, een overstap die ik anderen sterk zal afraden. Het heeft me na 2 maanden al bizar veel meer kosten opgeleverd dan dat ik had bij KPN. Ik ben buiten mijn bundel gegaan, (wat bijzonder is want bij de vorige provider kwam ik na 30 dagen nog niet voorbij de 10 GB) en hier verbuik ik na 10 dagen verbruik al 865 MB meer dan mijn eigen 10GB. Dit kost me 86 euro. Zonder waarschuwing. Ik zou het netjes vinden als je na 10 euro iemand al een bericht stuurt dat je je bundel aan het overschrijden bent. Daarnaast geven ze je zelf de schuld omdat je je dataplafond niet hebt aangezet bij het begin van je contract ondanks dat ze je daar wel op wijzen. Er staat inderdaad in 1 mailtje een regel over het dataplafond, alleen start je al met 4 mailtjes dus lees je hier makkelijk overheen. Nou is het feit dat ik na de 13e van de maand al zonder internet zit. En er geen bundel bij kan kopen dus elke mb die ik noodgedwongen verbruik kost me €0,10. Omdat ik nu pas mijn dataplafond in heb geschakeld kan ik dit pas gaan gebruiken per de 1e van de volgende maand.

Ik heb Youfone gebeld, na 10 minuten in de wachtrij te hebben gehangen kreeg ik een niet al te vrolijke vrouw aan de lijn die voornamelijk heel belerend deed en er voor zorgde dat ik me enorm dom voelde. Ik heb dan ook teleurgesteld opgehangen en geen stap verder. Uiteindelijk ben ik via de helpdesk van Facebook beter geholpen. Ik krijg €15 eur tegemoetkoming deze maand, wat inhoud dat ik 'maar'€94 hoef te betalen ipv €109.

Maar nog steeds is de service gewoon totaaaaaaal niet klantvriendelijk. Ik ben overgestapt naar een lagere bundel waarbij de maandlasten 7 euro per maand goedkoper zouden zijn. Inmiddels moet ik zoveel betalen dat ik veel beter bij de vorige provider had kunnen blijven. Ik heb enorm spijt van mijn keuze.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Akif Bugday

17 July 2019, 13:29

I am very dissatisfied by Youfone. I ordered begining of the June and they will supply my house internet at 27 July. I have created many contact with customer service but no solution. They dont give answer to my emails no more. I dont advise Youfone to anybody

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Laura Suijkerbuijk

12 July 2019, 06:09

Ik zou iedereen aanraden vooral niet naar youfone te gaan.
Ik had een aanvraag gedaan, die kun je binnen 15 dagen terugdraaien. Pas en maand later ben je aangesloten en wat krijg je:
Haperend beeld op tv, of het beeld loopt door een de zinnen worden soms 5 keer herhaald.
Geprobeerd dit te communiceren met hen, resultaat: tot 3 keer toe eindeloos in de wacht gezet worden bij de klanten"service" waar je ook nog eens voor betaalt, tussendoor en mail gekregen dat het probleem opgelost is, terwijl ik nog niet fatsoenlijk tv kan kijken.
Eigenlijk heb je maar 2 opties over: Of je zit een jaar lang met ellende waar je voor betaalt, of je betaalt ze een jaar voor niks een sluit daarop een abonnement af bij wel een fatsoenlijke aanbieder en betaalt dus dubbele kosten maar dan kun je wel tv kijken.
Echt, dit bedrijf gaat het niet om tevreden klanten, dit bedrijf gaat het alleen maar om innen van geld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nick Broekman

10 July 2019, 15:41

Aansluit mislukte compleet. Ze hebben het huidige abonnement opgezegd maar konden zelf pas 3 weken later de aansluit regelen. Wij zitten daardoor 3 weken zonder telefonie en internet. Alleen youfone mocht de afmelddatum bij onze huidige internetprovider aanpassen, maar waren te beroerd het terug te draaien. Met andere woorden: youfone fucked up, maar laten je daarna vooral lekker hangen. Zelf hebben ze uiteraard een warrig verhaal waardoor het niet hun schuld is, stukje gebrek aan zelfreflectie. Tot slot ook nog een grote bek gekregen van medewerker nummer 4. Wat een kl*te bedrijf (sorry voor t taalgebruik). Advies: kijk echt even verder. Dit is het niet waard.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door mij

09 July 2019, 13:38

Mijn schoonmoeder had geen dataplafond ingesteld, omdat ze nooit boven de 10gb kwam. Op de camping bleek dat ze toch over de 10gb heen is gegaan. De kosten per mb worden dan dramatisch.
Daarom wilden we voor haar mb's erbij kopen. Dat blijkt alleen te kunnen als het dataplafond aanstaat. Dit kan alleen per de 1e van de volgende maand.
Bellen met de klantenservice, contact met support, maar geen oplossing vanuit Youfone. Dus maar 3 weken de data uitzetten. Gemiste kans van Youfone om extra geld te verdienen, onredelijke tarieven voor de mb's en misbruik van de positie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Joran

04 July 2019, 14:51

Mijn abonnement loopt af op 15/7/19, dus ik had gebeld op 13-6-19 (ruim een maand van tevoren) om te verlengen. Mij wordt beloofd dat ik per 16/7/19 verleng. Weken later krijg ik een e-mail dat verlengen pas per 1/8/19 kan, dus ik word dan onnodig een halve maand langer aan het lijntje gehouden. Ten slotte geef ik aan daarom op te willen zeggen per 15-7-19, maar Youfone zegt dat omdat ik op 28-6-19 reageerde met mijn opzegging (veroorzaakt door hen, fout geïnformeerd op 13-6-19 en pas weken later gecorrigeerd), ik pas per 28-7-19 kan opzeggen. Wat een schandalige tent.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wesley

04 July 2019, 08:09

Mensen doe het niet. Je wordt kei hard gepakt. Contract wijzigen via de app. Lijkt alsof dat dan 1 euro meer kost voor meer data maar in werkelijkheid worden je kosten bijna 2x zo hoog. Zeer zeer slechte provider! Doe het niet!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

02 July 2019, 07:44

Als je nou echt een enorme hekel aan jezelf hebt, dan neem je Youfone.
Dit bedrijf heeft namelijk geen klantenservice, al zeggen ze zelf van wel. Problemen worden simpelweg nooit opgelost. Zelf had ik een glasvezel aansluiting aangevraagd met alle gevolgen van dien. Ik kreeg een dag voor oplevering van het glasvezel internet te horen dat KPN de aanvraag afgekeurd had ivm meerdere aansluitingen op het huisadres. Dit was al weken bekend bij Youfone maar toch besloten ze dit op het allerlaatste moment aan mij te melden. Inmiddels had ik mijn eigen internet al opgezegd, wat betekende dat ik, door hun toedoen, weken zonder internet kwam te zitten. Heel fijn bedrijf, geen excuses niks, je kan gewoon de pestpleuris krijgen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Oliveira

01 July 2019, 15:51

Super slecht ik probeer al anderhalve mand kontakt mee te krijgen vandaag van 15:30 tot 17:39 aan telefoon gezeten nog niets bereikt ,mijn internet bundel word op gemaskt terwijl ik mijn sim kard kan activeren nu de vrasg hoe kan dat ? Plus paar jasr geleden rekening gehad van bijna 500 euros terwijl ik niet een thuis was en telefoon was niet mee gegaan ? Herl vaag bij youfone klote bedrijf terwijl vroeger wel goed was .erg

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hans

30 June 2019, 10:14

Al enkele jaren abonnee tot volle tevredenheid.
Nooit een probleem gehad met het netwerk of klantenservice
Prijs is perfect

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Anonieme gebruiker

28 June 2019, 13:27

Wat een oplichters. Mij was niks verteld over hun dataplan, nu opeens 100 euro bovenop mijn bundel moeten betalen en geen internet tot het eind van de maand. Ook geen extra optie tot data bijkopen.

NIET overstappan naar youfone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hester

28 June 2019, 12:48

Mijn abbo is op 19 juni ingegaan en op 26 juni had ik ineens geen internet meer. Na via Facebook contact te hebben gezocht met Youfone werd mij verteld dat mijn internet geblokkeerd is omdat ik over mijn datalimiet zou zitten. Ik had dus blijkbaar op myyoufone een dataplafond in moeten stellen, want anders krijg je geen melding als je op 80 of 100 procent van je bundel zit.

Nu heb ik een rekening van 40 euro omdat ik maarliefst 400 mb buiten mijn bundel heb verbruikt. (Dat is 4x zoveel als mijn hele abbo). En ik zit het hele weekend op een festival zonder bereikbaar te zijn via whatsapp. Klantenservice geeft aan dat ik er een mail over heb gekregen. Deze mail heb ik niet gezien omdat hij in mijn spam terecht is gekomen (wat heel raar is aangezien eerdere e-mails van youfone in mijn normale inbox kwamen).

Je wordt dus leeggetrokken zonder dat je het door hebt. En vervolgens is het je eigen schuld. Ik ben zwaar teleurgesteld in deze provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Natalie

26 June 2019, 08:08

Blij als oude klant, 5 jaar al
goeie bundels en geen cent meer betaald, goeie deals ook!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Anonieme gebruiker

20 June 2019, 14:54

Toren hoge kosten wanneer je buiten je bundel gaat. De voorwaarden zijn slecht aangegeven, het is gewoon oplichterij. Absoluut GEEN aanrader. Ik had ingesteld op mijn telefoon en youfone app om een melding binnen te krijgen wanneer ik dichtbij mijn gegevensverbruik kwam. De youfone app doet dit dus NIET. Weer een trucje om mensen buiten hun bundel te laten gaan zonder dat zij hiervan op de hoogte zijn. Weet nog goed toen ik lid was bij T-Mobile ik perfect op de hoogte werd gehouden van mijn kosten met sms. Youfone doet hier niet aan mee. Ze lijken aantrekkelijk door de lage kosten, maar vergis je niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rob

18 June 2019, 11:04

Oplichters.
6Gb data-abonnnement genomen.

Nog voor ingebruikname het plafond aangezet. Vervolgens toch zogenaamd tig mb over de bundel heen à 10 cent per MB en een rekening van bijna €60.

Ga je het natellen blijkt het totaal verbruik nog geen 4 Gb te zijn. Ga je controleren op datum/tijd dat er steeds 58,59 Mb weg is, is een deel er van tijdens wifi-netwerkbereik.

Bij contact met klantenservice krijg je alleen vage antwoorden en tot nu toe geen oplossing.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

14 June 2019, 17:23

De slechtste provider die ik ooit heb gehad. Pure oplichters. Ik ben de eerste maand 30 euro over mijn datebundel heen gegaan. Na contact met de klantenservice werd mij beloofd dat ze een “dataplafond” voor me in zouden stellen. Hierdoor zou mijn internet vanzelf stoppen wanneer de bundel verbruikt was. Dit is echter bewust niet gedaan en de volgende maand zat ik er 50 euro overheen. Na contact met de klantenservice (die me overigens ook nog eens 15 euro extra heeft gekost) mijn abbonement opgezegd. Thank god had ik een maandelijks opzegbaar abbonement. Deze oplichters jagen je bewust op de kosten door een achterlijk tarief te rekenen voor buiten de bundel internetten. NOOIT aan beginnen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Pkw

10 June 2019, 07:45

Ik dacht een leuke service, maar kreeg een koude douche.
Ze hadden enkele maanden geleden een misleidende reclame.
Ik dacht gratis mijn databundel te kunnen upgraden. Toen ik het aanvinkte bleef ik in dezelfde prijsklasse staan.
Bij de eerste afrekening zag ik dat ik ineens 50% meer ging betalen.
De dame bij de helpdesk vond het ook vervelend, maar na enig overleg kwam men met de mededeling dat het niet meer terug te draaien was.
Erg jammer want ik was tot die tijd zeer tevreden over Youfone.
Ze moeten dus duidelijker zijn met hun reclame en meer. Grip hebben voor de klant

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door KC

05 June 2019, 23:12

Ik ben al meer dan een jaar klant bij Youfone. Eind vorig jaar heb ik mijn abo met 2 jaar verlengd. Nooit last van gehad, maar ik ben ook erg bewust met mijn verbruik, daarom altijd binnen mijn bundel en geen hoge kosten. Daarom als jij net als ik ben, raad ik Youfone aan.

Ik had eerst ook mijn twijfels over youfone, daarom had ik eerst een jaar abo met maandelijks opzegbaar gedaan om het te testen. Maar na een jaar ben ik nog steeds klant, dus dat zeg al veel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Jonas

05 June 2019, 12:20

Tevreden klant!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Barbara

31 May 2019, 22:31

Zeer slechte provider..!
Eerste 2 maanden ging alles goed met mijn data bundel.
2 maanden erna achter elkaar rekeningen gehad van over de €90.
Vervolgens was mijn nieuwe maand ingegaan en na nog geen 2 weken kreeg ik een bericht dat mijn data geblokkeerd is omdat ik op de €105,70 zat buiten mijn bundel.
Klantenservice gebeld en die helpen je er echt niet mee verder, alles is je eigen schuld en ze laten je niet uitpraten..!
Het raarste is dat ik 9 van de 10 keer altijd op WiFi zit, de antwoord van de klantenservice is vervolgens dat de WiFi er dan wel uit zal liggen..
Heel raar als iedereen WiFi heeft behalve ik op meerdere plekken..!
Ik heb nog nooit zo een slecht provider en klantenservice meegemaakt..!
Momenteel dataplafond aangezet en eens kijken hoe het verder gaat, momenteel nieuwe bundels ivm nieuwe maand maar kan alsnog mijn internet niet gebruiken, heeeeeeel raar..!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door van Arragon

24 May 2019, 06:26

Zelden zo slecht verwelkomt bij het aangaan van een nieuw contract bij een bedrijf. Dit bedrijf doet er letterlijk alles aan om je zoveel mogelijk geld afhandig te maken. Mijn contract ging in op 20-03-2019, op 26-03-2019 kreeg ik een SMS waarbij er werd aangegeven dat ik 80 procent van mijn mobiele data had verbruikt. Deze SMS bevatte misleidende informatie en het bleek dat er al meer dan €100,- buiten de bundel verbruikt was. Om extra kosten te voorkomen wilde ik een extra bundel bij bestellen. Dit kon niet omdat het dataplafond niet aan stond. Vervolgens het dataplafond aan laten zetten toen bleek dat de bundels pas de volgende maand besteld konden worden.

De conclusie was dus 5 resterende dagen extra kosten maken tegen oplichtingstarieven (€0,10 per MB) OF helemaal geen data meer gebruiken.

Kortom nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door J. Groen

23 May 2019, 08:12

Je wordt niet op de hoogte gebracht van het plafond, dus je gaat ineens gewoon 50 euro over je bundel heen en daar heeft men geen boodschap aan. Pas dan wordt je gewezen op hun 'service' waarbij ze je waarschuwen voor 0,50 euro per maand.

Klantenservice is ronduit onbeleefd, ik raad iedereen aan om elders een abonnement af te sluiten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Kruis

22 May 2019, 10:40

Slechter dan slecht. Meer woorden wil ik er niet vuil aan maken. Ze brengen je niet op de hoogte als je tegen je plafond aan zit. Daardoor kun je gemakkelijk torenhoge kosten krijgen. Ik heb in totaal 250 euro kosten buiten bundel gemaakt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Moon

16 May 2019, 10:58

Zeer slechte provider!! Neem hier nooit een abonnement!! Ik had hem genomen voor mijn dochter zodat ze kon laten weten wanneer ze op school was en dat ze veilig was aangekomen. Allemaal leuk en aardig. Verder zit ze er echt nooit op zowat omdat ik dat als moeder zijnde niet wil omdat ze 8 is en we hem daar niet voor hebben aangeschaft. Vervolgens komt de rekening binnen...... 133 EURO, alsof je naast de pot pist. Ik schrok me rot, ik bel ze op en ze zeggen omdat het voor 2 maanden is (dat begrijp ik omdat hij in april geactiveerd is en in mei de rekening) maar ze heeft een 6 gb internet bundel en binnen 4 dagen zat ze daar al over heen en heeft ze voor 106 euro buiten haar abbo kosten op internet gezeten terwijl hij bijna altijd uit staat!!! Zelfs om half 12 savonds terwijl zij dan allang ligt te slapen en hij voor mij op tafel ligt!! Ja de simkaart registreert dat word er gezegd, hoe kan die kaart dat registreren als de telefoon uit staat!!!! En op school moet ze hem van de juf in haar bureau leggen. En als je belt moet je maar net geluk hebben dat je er door heen komt want ze luisteren niet naar je, zijn totaal niet klantvriendelijk of probleemoplossend en laten je niet eens uitpraten. Stel oplichters daar!! Nooit meer voor ons.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Alfred

14 May 2019, 08:02

Voorheen zat ik bij een andere 'Gele' provider waarbij ik een leuke deal had en een paar jaar erg blij was. Tijdens de laatste maanden van 2018 veel issues met storingen gehad op vast en mobiel en zodoende begin januari maar eens overgestapt.
Momenteel erg tevreden, televisie begon wat wankelend maar is goed hersteld en ik heb me laten vertellen dat ze bezig zijn met een grote verbetering van het kastje zelf.
Al met al erg tevreden en ik blijf nog even!

Pluspunten

Internetsnelheid is erg netjes, heb glasvezel met 100 MB en deze draait als een malle
Mobiel doet het zoals hoort, geen op- of aanmerkingen

Verbeterpunten

Klantenservice heeft soms een wat langere wachttijd, 2-3 minuten op een rustige middag zou niet moeten kunnen
Televisie gaf in het begin haperingen en gebruik was wat wisselend

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Anonieme gebruiker

12 May 2019, 11:31

heb en tv account ,maar het is iets.bv opnemen kan wel maar eerst lang deel het vorige programma en het eind van het opgenomen programma ontbreekt. dit is meestal hetgene wat je niet wil missen..zappn duurt te lang,heen en terug zappen kan niet met de afstandsbedienig. AB werkt trouwens helemaal niet gemakkelijk. ook na 4 maand gewenning niet.aftellen is begonnen,nog 20 maand. en dan snel weg er mee. mar ja je wilt goedkoop en dan krijg je youfone. :(

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door gwen

01 May 2019, 08:28

Neem nooit een abonnement voor telefonie bij deze malafide aanbieder.
Goedkoop is duurkoop. Heb nog nooit zulke hoge rekeningen gehad. Zij waarschuwen je niet wanneer je over je databundel heen bent en je krijgt dan een bericht wanneer je er al 100 euro over heen bent. ( indien je wel een bericht wil kan je weer betalen) Het ergste is nog dat dit verbruik niet overeenkomt met mijn telefoon en zij lekker alles omhoog afronden om zo nog meer geld af te troggelen. Dit doen ze overigens ook met belminuten. Klantenservice komt met vage berichten als ''Mogelijk meet uw serviceprovider het verbruik anders.'' terwijl zij de provider zijn. Kortom nooit nooit meer Youfone. Ik ben blij als dit abonnement is afgelopen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Joost

30 April 2019, 06:03

Helaas een jaar aan dit vreselijke bedrijf vastgezeten, we hebben als gezin een aftelkalender gemaakt tot we er weg kunnen. De ergste tv die we ooit gehad hebben, haperend internet en een hele slechte klantenservice die je gewoon voorliegen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Truus Smitskamp

29 April 2019, 09:15

Gewoon een goede provider. Nog nooit iets te klagen gehad. Mag ook eens gezegd worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Matt Lewis-Garner

23 April 2019, 20:01

Beyond doubt the worst TV and broadband provider I've come across.

So the TV is advertised as being able to "pause live TV", which you can do. But you can't rewind or fast forward, just pause, then carry on playing.

Oh, and actually, you can only do this on certain channels. All of the extra channels that we're paying extra for, have no pause facility.

These channels also have no record facility. Yes, that's right, being able to record depends on the channel! And the channels that you pay more for, you cannot record.

But then there's the recording service itself. You can select a program to record, but it doesn't record the "program", it records the time slot. If the program starts early, you lose the first part of your program, and if the program finishes late, you lose the ending. We've learnt that every time we want to record something, we must record the program before and the program afterwards just to be safe. (it's like the 1980s all over again).

And of course, you can't fast forward, or rewind your recordings either, just watch from the start, all the way to the end.

And THEN!!!!! After 30 days, all of your recordings are deleted. It doesn't ask you, it doesn't give you an option to save certain programs for longer, they just disappear after 30 days (it took us months to work out why the recordings were disappearing).

The internet connection has been fine, but it went down once outside of office hours and there's no customer service in the evenings. No emergency fault reporting line, nothing. We just had to wait for someone to notice that it wasn't working and fix it. The service came back on overnight, but of course, when there's no internet connection, there's no TV either.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

23 April 2019, 11:41

Na een interne fout, werd mij vrolijk medegedeeld dat de aanvraag opnieuw moest worden gedaan en dat ik een maand extra mocht wachten op internet. De interne fout kon niet worden rechtgezet. Beloftes om te zoeken naar een oplossing werden nooit nagekomen; zowel per mail als per telefoon. Ga nooit in zee met dit bedrijf.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Eline

20 April 2019, 13:55

Leuk en goedkoop, totdat je over je bundel gaat. Ze rekening ook kosten als je buiten de EU reist en je roaming uit hebt. Ben er nog niet achter hoe dit kan! Ik ga er weg zodra ik kan en nooit weer terug!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Remco

19 April 2019, 13:30

Klanten service ontzettende slecht bereikbaar of helemaal niet. Je word weggezet als wanbetaler als je er een sim kaart bij wilt hebben. (ik betaal altijd op tijd) na 4 jaar is het goodbye en nooit meer youfone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Talita van Bree

18 April 2019, 08:01

Recentelijk met veel plezier de tweede aansluiting bij Youfone gestart, wanneer deze ook naar tevredenheid blijft werken wellicht internet+tv eens proberen.

Pluspunten
- prijs
- klantenservice (heb veel prettige gesprekken gehad)
- bereik

Verbetering
- factuur overzicht
- bij het bestellen van mijn tweede sim kon ik geen datum selecteren, dit was verwarrend

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door Henk

10 April 2019, 19:04

Tevreden klant en net verlengd, kan het internet zeer aanbevelen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door Loek

20 March 2019, 11:08

Ik zit nu 2.5 jaar bij Youfone en heb nog nooit problemen gehad. 10GB internet en 125min/sms voor 10 euro.
De dekking is goed en ben er gewoon tevreden mee

Ik hoor vaker dat mensen hoge kosten krijgen door mb's buiten de bundel te gebruiken. Zelf heb ik hier nooit last van gehad door mijn 10GB, maar ook door een datalimiet in te stellen van 10GB. Hierdoor heb ik ook nooit zorgen dat ik eventueel extra kosten kan krijgen.

Omdat alles naar wens is, heb ik nog nooit contact gehad met de klantenservice. Hier kan ik dus niks over zeggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door S. Ismaili

11 March 2019, 10:20

Zeer slecht bedrijf. Ga nooit met ze in zee. Naar meerdere malen vorig jaar gesproken te hebben over per ongeluk naar het buitenland bellen. Oplossing medewerker belplafond. Nu toch erbuiten op factuur. Geen oplossing klantenservice. Slecht slecht slecht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anno.

28 February 2019, 20:20

In het buitenland vaak geen bereid. Tevens is het opzeggen van het abonnement via de myYoufone pagina een ramp, nadat ik de automatische incasso heb stop gezet kreeg ik pas reactie. Advies: Sluit hier geen abonnement af!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Mike

28 February 2019, 19:41

overal verborgen costen, hoe is dit legaal?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

28 February 2019, 17:25

De grootste oplichters ooit. Dat dit in Nederland is toegestaan, verbaast mij. Zogenaamd goedkoop maar je bent heel erg duur uit, honderden euro's alleen maar omdat je over je bundel heen bent. Dat is hun tactiek, klanten niet waarschuwen puur omdat ze daar veel geld op verdienen. Eg smerig spelletje.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Evert

26 February 2019, 08:47

Al jaren tevreden klant zonder teveel gedoe, na kort momentje storing met Apple server alles naar wens nu.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Jack

18 February 2019, 20:11

Net overgestapt naar youfone, ik wou dat ik het nooit had gedaan!!! Naast de overbodige admin kosten wordt je ontzettend genaaid met mbs buiten je bundel. De 2e maand kreeg ik een rekening van meer dan 100 Euro!!! Mbs verhogen mag je weer 30 E extra aftikken!! Blijf bij je huidige provider en kies NIET VOOR YOUFONE BAH BAHH

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door esther

18 February 2019, 11:56

Ben al sinds 2016 bij youfone voor een simonly abb, ben toen overgestapt van telfort naar youfone puur omdat het goedkoper was en dezelfde KPN dekking heeft. Je hebt een handige youfone app waar je overzichtelijk alles kan inzien. Mijn voowaarde bij de keuze voor een goedkopere provider was oa de mogelijkheid om een data of bel plafond in te stellen. En dat kan gelukkig bij youfone heel makkelijk. Je kan zelfs een maximum aangeven tot welk bedrag je buiten de bundel max wil uitgeven. Geen wachtrij bij de klantenservice, je bent zo geholpen. Snelle afhandeling van bestelling, nummerbehoud regelen zij verder allemaal en jij hebt geen omkijken. Met de geweldige spaaractie kan je youcoins sparen, wat mij veel voordeel heeft opgeleverd bij het aankopen van extra mbs of min. Via onderstaande link kan je 10 euro korting krijgen bij je bestelling waardoor je eigenlijk een deel van je aansluitkosten niet meer hoeft te gaan betalen:
https://my.youfone.nl/MGM/AMzE2MzYzOTk0NzE=Z

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Richard

14 February 2019, 13:33

Ik heb een SIM only abonnement afgesloten welke maandelijks opzegbaar en te wijzigen is. Dit kun je doen in de persoonlijke omgeving. Je hebt dan twee opties: 1 maand en 24 maanden. De email die je ontvangt is qua onderwerp en inhoud gelijk op deze periode na.

Op deze manier hebben ze mij er ingeluisd. Ik heb een email ontvangen waar in stond dat als ik niet binnen 14 dagen zou reageren ik een 2 jarig abonnement aanga. Deze mail zag ik als de standaard maandelijkse mail.

Omdat het bereik van Youfone soms slecht is ben ik elders een nieuw abonnement aangegaan. Op dat moment kwam ik er achter dat ze mijn nummer vast hielden.

De medewerker heeft toegegeven dat de fout per ongeluk is gemaakt, want het voordeel wat ik zou hebben is de maand er na verdwenen.

Nu willen zij mij als gegijzelde klant houden en ben ik straks op mijn rechtsbijstandverzekering aangewezen om dit aan te vechten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door MennoDB1976

12 February 2019, 09:11

Vorig jaar de overstap van NLEx naar Youfone gemaakt voor triple play, internet, tv en bellen.

Overstap was een drama, ruim drie maanden voor ik weer werkend internet had, en een soort van tv.

De tv van youfone is een categorie apart, je krijgt een android box met een minuscuul afdstandsbedieninkje waar je alleen omhoog of omlaag kunt zappen, je snapt dat dit erg prettig werkt.

De tip van youfone was zo mogelijk nog beroerder dan hun product, koop een logitech harmony AB, alsof ik bij een prijsvechter ga om additionele kosten te hebben voor een AB.

Fascinerende gedachtengang.

Als je van ze af wil begint het feest pas echt, dan krijg je een 18 jarige drol aan de lijn die je zonder blikken of blozen durft te vertellen dat youfone geen overstapservice biedt

U leest het goed, als je lid wil worden werken ze prima mee, wil je weg, dan heb je pech. Nummerbehoud werken ze niet aan mee, die service bieden ze niet.

Ongelofelijk schofterig en onbeleefd bedrijf die op geen vlak de service biedt die ze pretenderen te bieden, kwalitatief zeer zeer slecht en een service die zo mogelijk nog veel en veel slechter is,

Youfone is het absolute dieptepunt op de markt, een ijkpunt van wanprestatie.

6 april gaat hier de vlag uit, weg bij die zuigers, wat een bende rovers

NOOIT IN ZEE GAAN MET YOUFONE!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door rene

11 February 2019, 15:04

slechtste provider ooit zie eerdere klacht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door rene

11 February 2019, 15:02

nooit nemen.klanten service slecht.de standaard opname corrigeert niet wanneer iets uitloopt.iedere zender ander geluids nivo.draadloos vaak wachtword kwijt.geen discovery.pauze functie werkt niet goed,als je 10minuten pauze zet dan is de kans zeer groot dat hij na 1 minuut weer naar live uitzending gaat,oftwel 9 minuten weg.en zo kan ik mog wel even doorgaan.goedkoop maar ook zeer slecht.voorgesteld om lontrakt te beeindigen.antwoord complete jaar betalen +boete bezin voor je begint met youfone ik zit helaas nog 7 maanden aan deze ellende vast.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Chapeau

01 February 2019, 15:33

Nooit overstappen naar dit bedrijf , Oplichters !!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door arian

01 February 2019, 15:11

ik heb een abonnement genomen en zal op 19 de telefonie en internet intact te zijn want ik heb een zaak en alles gaat via telefoon en internet , maar helaas 19 de had ik geen internet en telefoon heb zoveel gebeld en verzocht om iets aan gaan doen want dat kan niet zo ,en niets goed gekomen kastje naar de muur gestuurd ,genoodzaakt heb ik me oude provider gebeld en gesmeekt (Ziggo ) om me oude abonnement te hervatten zodat ik weer me zaak kunnen runnen , nou zit ik nog steeds problemen zijn niet opgelost ,ze bieden geen goede service maar je kan ook niet je abonnement op stop zetten want zit je een jaar aan vast ,nou zit ik aan twee abonnementen vast , Mensen nooit bij dit bedrijf iets afnemen ,je wordt niet normaal behandeld en mensen dat daar werken zijn niet goed opgeleid voor iedere vraag zetten je in de wacht omdat zelf geen antwoord op te hebben lijkt het ,.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

01 February 2019, 11:46

misleidende marketing over gebruik van de sim buiten NL in Europa. Hoge onverwachte kosten. Ze beweren zelfs dat de sim kaart gebruikt is voor telefoon gesprekken terwijl dat niet zo was. Onvriendelijke en botte telefonistes (die kennelijk vaker deze klachten horen). Absolute afrader. Goedkoop = duurkoop.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Nachtvlinder

28 January 2019, 15:49

Zeer goedkoop en het werkt echt goed, maar...

Bij bijzondere zaken zijn ze niet thuis, geen service en al helemaal geen coulance.

Data buiten de bundel is 100 x zo duur als binnen, zorg dat je een abonnement van €0,50 neemt die data blokkeert als je je bundel verbruikt hebt. Anders kun je doodschrikken.

Ook contract afkopen is geen optie, dan moet je je hele contract ineens betalen plus boete. Geen enkele coulance.

Tip : neem een maand contract, zint het niet dan ben je snel weg ,
Tip 2 : neem ALTIJD een abonnement op dataplafond want overschrijding geeft 100 hogere tarieven en evt belplafond mocht je geen onbeperkt bellen hebben. De providers leven van de boetes bij overschrijding.....

Hoe het bij anderen is weet ik niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,2

Review door Farzad

24 January 2019, 20:55

Beste mansen nooit naar youfone overstapen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Florian

16 January 2019, 13:51

Op mysterieuze wijze altijd buiten bundel kosten ook al gebruikte ik 5 van de 6 gb. Elke kb buiten bundel kost je ongeveer 10,- dus dit is een duur grapje. Klantenservice was absoluut geen hulp

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Jeroen

14 January 2019, 10:48

14 dagen bedenk tijd en de installateur pas 30 dagen na aangaan contract sturen, dan constateren dat de aansluiting er niet is. (terwijl hun website zegt van wel). Nu moet ik heel het jaar betalen voor niks en nog een andere provider erbij nemen! Oplichters zijn het!

0 sympathie hebben ze en ze willen absoluut niet meedenken.

Jammer dat dit kan gebeuren in NL. Iemand die 2 km te hard rijd wordt harder gestraft dan €400,- aftroggelen van een nietsvermoedende consument. En dit gaat gewoon zo door!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Lizzy

07 January 2019, 10:24

Met de kerst een paar daagjes weggeweest. Eerst problemen met data, maar na een telefoontje was dit allemaal opgelost (eigen fout in instellingen). In Londen gewoon gebruik kunnen maken van mij abonnement.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door Paula

06 January 2019, 21:29

Tja, wat zal ik ervan zeggen.
Ik heb hier een aantal data-abonnementen lopen. Als je het geluk hebt dat er niets fout gaat, dan heb je er een goedkope provider aan. Maar als zij ergens een fout maken zit je zomaar vast aan een te duur abonnement. Als iemand de afdeling kan vinden die fouten kan corrigeren houd ik mij aanbevolen. Ondanks al mijn telefoontjes, mails en zelfs brieven, heb ik hem nog niet gevonden.
Als je meerdere abonnementen nodig hebt, en je gerust een weekje zonder data kunt, kun je de gok nemen. Mijn ervaring is dat het vaker goed dan fout gaat. Maar het abonnement voor mijn mobieltje zou ik hier niet afsluiten.
Ik zou er ook niet willen werken trouwens. Ik zou mij echt diep schamen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Dorien

03 January 2019, 14:33

Super fijne provider. Bijna 1,5 jaar klant, zonder problemen! Altijd super geholpen. Net een nieuwe simkaart aan moeten vragen voor een nieuw toestel. Na verlenging van het abonnement ook deze gratis aangeboden gekregen. Erg blij met Youfone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door Jan

01 January 2019, 13:25

Sinds 2 jaar een abb bij youfone.
Nooit problemen gehad.
Wat mij betreft geen enkele klacht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Els

28 December 2018, 16:37

Afgelopen maand buiten mijn bundel gegaan. De app gaf dat niet aan. 35 euro bij betalen voor zeer weinig data. app werkt niet goed, je hebt dus geen idee wanneer je buiten je bundel gaat. Echt belabberd slecht.

bij navraag blijkt dat de app achter loopt en buiten bundel data extreem duur is; 10 cent per mb.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Bart Nicolaas

20 December 2018, 19:09

Buitensporige kosten ivm buiten bundel internetten. Geen bericht als je bundel op is. Onwaarschijnlijke hoge MB's berekening. Ik betwijfel de correcte weergave van het MB-verbruik. Dit begint op oplichting te lijken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Anonieme gebruiker

19 December 2018, 13:51

Buiten bundel kosten zijn extreem duur.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

10 December 2018, 13:07

Ben ook geconfronteerd met hoge internetkosten buiten Europa ( meer dan 100 euro) terwijl ik zeker weet dat ik mijn mobiele internet had uitgezet.
Als antwoord op mijn klacht kreeg ik te horen dat mijn telefoon contact had gezocht met diverse masten.
Als mijn contract is afgelopen ga ik naar een andere provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Gekke pietje

22 November 2018, 10:39

Oplichters!
Terwijl ik mijn internet uit had staan buiten europa, had ik een rekening van 50€ voor internet in het buitenland. Ik heb hiervoor gebeld, en het blijkt dat ze me meerdere keren per dag berichten van youfone stuurde doe 0.75€ kosten. Ik heb ten eerste nooit deze berichten ontvangen en ten tweede kan ik het niet uitzetten in de toekomst. Buiten europa zul je dus altijd hoge kosten krijgen ook als je internet uitstaat!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Moon

16 November 2018, 11:20

Alle eerdere personen die hebben gereageerd hartelijk bedankt. Bijzonder om te lezen dat mensen uitzonderlijk tevreden zijn of totaal niet. Ik stond op het punt over te stappen naar een Youfone mobiel abonnement van 6Gb voor €12,- maar na alle reacties hier blijf ik lekker zitten waar ik zit en heb ik bij mijn huidige provider en betere deal bedongen. Advies: als je contract verloopt ALTIJD persoonlijk bellen met je provider voor een beter aanbod, dat gegarandeerd volgt.
Youfone; jullie gaan failliet als jullie niets aan deze klachten doen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Bas

29 October 2018, 02:18

Als eerste....1 ster is nog altijd teveel... ze zouden 0 sterren moeten hebben. Ik waarschuw ook iedereen...doe het niet!! Het is misschien weinig geld, maar je krijgt er dan ook niks voor terug. Ik heb sinds een paar maanden internet + tv.Het internet is prima, maar de tv is drama... echt drama. Continu haperingen, vastlopers, common http errors, bij opnames pauzeren verspringt het ineens of het stopt gewoon, geen geluid, geen beeld, helemaal geen verbinding met je tv via de hdmi kabel (terwijl andere apparaten het wel doen via dezelfde kabel). Een erg slecht product en daarmee leveren ze niet waar ze mee adverteren. Ik ben klaar met Youfone. Ook met de klantenservice die alleen bereikbaar is van van maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 17.30u. Laat dat nu net de tijden zijn waarop ik zelf aan het werk ben of dat ik slaap na een nachtdienst. En als je ze dan mailt en uitlegt dat je niet kan bellen om dezelfde reden als hierboven. Dan nog krijg je het antwoord dat je maar moet bellen. Erg slim zijn ze daar dan niet.
Ga NOOIT meer in zee met ze en dat zouden meer mensen moeten doen. Wat een kut aanbieder.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Liza

23 October 2018, 07:08

Zeer scherpe prijs en prima kwaliteit. Altijd goed bereik en snelle levering.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Maarten

19 October 2018, 12:13

Youfonetv… doe het niet. Je betaalt weinig voor een slecht product… en de 14 dagen bedenktijd is een wassen neus en misleidend: die gaat in op het moment dat je het contract afsluit, niet vanaf dat je het in gebruik neemt (Wat minimaal een maand later is, oftewel... waarom adverteer je daar dan mee) en dan pas kom je erachter hoe vreselijk slecht de kwaliteit is… haperingen (heel veel haperingen + beeld dat soms minuten lang uitvalt), slechtste interface ooit, zeer slecht/blikkerig geluid met een hoge piep en verschillen in volume, afstandsbediening met 3 knoppen zo’n beetje, oftewel super onhandig…. Vreselijk veel spijt van, een waardering van 1 ster is te veel voor dit product. Contract opzeggen kon door mijn 12 maanden volledig te betalen… wat een desillusie. Nooit meer. Doe het niet.. tip.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door David Werf

19 October 2018, 07:10

Ik schrijf eigenlijk nooit een review. Maar bij deze wil ik jullie toch waarschuwen voor Youfone.
Want hier gebeurd iets dat ik in 20 jaar mobiele telefonie nog niet meegemaakt heb en jullie voor wil behoeden.

Voor de tweede maand op rij ging ik op de laatste dag over mijn databundel heen. Dit was zeer vreemd, aangezien de app aangaf nog voldoende data te hebben. De eerste keer ging het ook om een klein bedrag. Dit heb ik laten doen.

Afgelopen maand heb ik mijn verbruik oplettend bijgehouden. De laatste avond van mijn lopende maandbundel heb ik bekeken in de app en op dat moment was er nog een kleine 300 MB beschikbaar. Niks aan het handje dus.

De rekening geeft ineens een ander beeld. De laatste 2 dagen iets over de 260 MB over mijn bundel heen volgens de specs. Ruim 26 euro bijbetalen.

Na een klacht hierover bij Youfone wordt er alleen gezegd dat de data app achter kan lopen (tot 48 uur). Zelfde verhaal dat je hier dus vaker leest. Ondertussen maakt Youfone wel reclame voor de app om je data verbruik bij te houden... Youfone gaf mij als tip een dataplafond in te stellen. Een service waar je tegenwoordig voor moet betalen! Een service die in mijn ogen niet nodig is aangezien je dit zelf zou moeten kunnen zien in de app.

Gezien alle reacties op deze en andere sites krijg ik sterk het gevoel dat Youfone klanten op deze manier belazerd door gegevens bewust te vertragen en klanten op kosten te jagen met hoge 'buiten de bundel kosten'.

Gelukkig werk in met maandabonnementen. Als het geld niet binnen een redelijke termijn teruggestort is, dan ben ik weg bij deze oplichters.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Maria

17 October 2018, 01:13

Firma list en bedrog. Abonnement van 21 euro wordt 116 euro door zogenaamde buitendatabundel kosten...En dat terwijl ik 15 jaar lang bij KPN een lagere databundel had en altijd ruim genoeg had!!!! Je kunt op je account niet zien hoeveel je hebt verbruikt en de app werkt niet eens! bij KPN had ik nu de nieuwste IPhone gehad voor minder per maand....ik ben hier heel boos en verdrietig over want ik ben naar Youfone overgestapt omdat ik moet besparen!!! Youfone... ...YOUSHAME!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Octavian

16 October 2018, 16:40

I've been lied when contracted home internet service that the service would be delivered in two weeks. After 2 weeks of waiting I made a call and they told me they never said that since the waiting time is one month. I also contracted mobile phone subscription that I don't know how instead of a period of one year I ended up with two years of contract. During the waiting period of my home internet access, I've used the mobile data. I haven't been notified that first month is not a complete month so even if I was careful with data consumption I had no idea that in fact I should go lower that month, so for 2 subscriptions I went over the ceiling with 500MB for one and 900MB for the second. My current invoice is now over 200EURO because few hundred MB of internet over what's provided by my subscription. The EXTRA charge is more than 100EURO per GB. So everybody should be aware of what bad surprises this provider is preparing for their clients. I called the call center to complain on this matter, keeping calm during the entire discussion, but I've been threatened that if I don't pay they will end my contract and invoice all the remaining 2 years of contract. I was absolutely astonished. I didn't expect that. I'm a regular client not an enemy. I started counting the days when I could be able to end my contract without being fined for that. The internet will end in one year and mobile sim in two years, so I'm already counting. I won't stay not even one day after the limit. I'M A CLIENT NOT AN ENEMY.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gerda

12 October 2018, 06:08

Ik ben ruim 2 jaar sim only klant bij Youfone en recent heb ik ook tv met internet afgenomen. De dekking is goed en alles werkt zoals het moet voor een lage prijs.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Carlos

11 October 2018, 10:18

Dekking is goed. Duidelijke specificatie van gemaakte kosten. Handige app

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Bernanda

10 October 2018, 18:39

Drama drama drama!! Zou niemand aanraden tv of internet bij Youfone te nemen.
Vanaf juli klant en sindsdien (4maanden) geen half uur tv gekeken zonder storing. Haperend stilstaand beeld hele slechte kwaliteit.
Internet wordt onderbroken, online gamen wordt je eruit gekickt of veel glitches door storingen.
WiFi op mobiel gaat aan uit aan uit.
Vreselijke ervaringen met youfone.
Meest teleurstellend is toch de klantenservice die geen oplossingen biedt naast contract afkopen!!
Youfone = NOfone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door J.C.

10 October 2018, 12:00

Top provider. Goede kwaliteit voor zacht prijsje. Alles werkt makkelijk en snel. Nooit problemen. Ook niet met TV & Internet. Zeker aanradertje.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Anonieme gebruiker

09 October 2018, 18:38

ik heb steets probleeme dan heb ik geen internet dan doe afstand bediening het niet nou heb ik al een paar dagen dat het beeld stil blijf staan en dan is het beeld weer weg staart ik heb weer op en dan staat er geen verbinding ik wort er een beetje ziek vannu zit ik naar stil beeld te kijken ik word er moe van\

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door P.Hendriks

08 October 2018, 09:11

Prima ontvangst, geen slechte ervaringen.prijs is ok.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Tim

08 October 2018, 08:17

Prima provider. Goede dekking en kon makkelijk overstappen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Abhi

07 October 2018, 09:16

Absolutely ridiculous service. Never fall in their trap, it's a full waste of your time. They were suppose to start my service on 5th oct and still no response from them. Customer service team is helpless as they have NO idea how to resolve internet bechare they use kpn. It's there is NEGATIVE rating I'll give that. Such a waste of time. GUYS NEVER EVER CHOSE YOUFONE ITS PATHETIC SERVICE PROVIDER.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Angela

04 October 2018, 09:11

Heel erg tevreden over mijn abonnement, overal bereikbaar voor weinig geld!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door Dorien

04 October 2018, 08:58

Zojuist Tv van Youfone ontvangen. Omdat mijn telefoon abonnement ook hier zit, gekozen om alles bij 1 provider te houden. Moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de service. Geholpen met het aansluiten van internet en televisie, en alles werkt prima! Over mijn mobiele telefonie aansluiting ben ik al jaren erg tevreden, data + belplafond direct geactiveerd. Ik ben super tevreden met Youfone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door Liever Anoniem

28 September 2018, 14:06

Houd je van verrassingen? Dan is Youfone jouw aanbieder.

Kosten per MB buiten je bundel 10 cent!
Dus rara wat is het verdienmodel !!!
Krijg je een SMS ter waarschuwing dat je 80% van je data hebt verbruikt, dan is je huidige data verbruik hoogstwaarschijnlijk al 300%. Want Youfone zegt heel eenvoudig dat zij de stand van het data verbruik met een VERTRAGING van de netwerk provider krijgen.
Het is allemachtig de 21ste eeuw, doe even normaal Youfone.

Dus een abonnement van +- 10 euro wordt zo al snel een abonnement van 190 euro!

Ga je met Youfone in zee, let dan heel goed op je data verbruik.
En zelfs als je "mobiele gegevens" uitzet, dan krijgt Youfone het toch nog voor elkaar om een paar euro's te incasseren.

Pure oplichting als je het mij vraagt en het is toch zeer spijtig dat er geen instantie opstaat en dit soort oplichting aanpakt, want ik ben niet de enige.... Zoek maar eens op "Youfone hoge rekening", dan zie je RADAR en alles voorbij komen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

28 September 2018, 06:26

Oplichters zijn het met misleidende sms berichten, nooit gebruik maken van deze provider ! Blijven maar geld plukken van mijn rekening.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door J

27 September 2018, 19:56

Youfone is op veel geld uit zeer klantonvriendelijk en gaan over lijken. BEGIN HIER NOOIT AAN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Alice

21 September 2018, 20:15

Nooit aan Youfone beginnen. Oplichters zijn het!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

20 September 2018, 13:11

Oplichters

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

12 September 2018, 15:36

Heb net na 2 jaar mijn abonnement verlengd.
10 euro voor 10gb 4G internet en 100min/sms
Altijd goed bereik en nooit klachten gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Karin

11 September 2018, 07:02

Youfone maakt gebruik van het KPN netwerk wat uitstekend is. Meestal ook wel 4g snelheid wat er gehaald wordt.
Ik ben tevreden over Youfone, de prijs is zeer concurrerend.
Echter er zijn zijn een zaken waar je goed op moet letten als je hier een abonnement afsluit.
Stel een dataplafond in!! Anders waarschuwen ze je niet als je boven je bundel uit gaat! Dit dataplafond kost € 0,50, dit vind ik raar. Bereken geen kosten als mensen zich willen beschermen tegen extra kosten.
Ook heb ik twee negatieve punten, Youfone berekent voor het activeren van een iPhone SMS kosten van € 0,30, bijna geen enkele andere provider doet dit.
Het andere negatieve punt betreft het gebruik buiten de EU.
Je weet dat dit kosten met zich mee brengt, dus dataroaming uit en mobiele data uitgezet voor een vakantie naar de VS.
Na een aantal dagen zie ik dat er € 7,32 buiten bundel kosten zijn. De data monitoring app op mijn telefoon (extra geinstalleerd om data te monitoren) geeft geen roaming verbruik aan. Dit moet ook helemaal niet mogelijk zijn. Maar toch kosten!!
Niet netjes. Dit gebeurt niet bij een andere provider, want er was nog iemand mee met een andere provider en die doet dat niet!
Dit fenomeen zie ik ook in andere klachten/reviews.

Conclusie: over het algemeen tevreden, maar doe iets met die minpunten!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door jacob Lieuwe Feddema.

06 September 2018, 10:56

Hele rare ervaringen met you fone,plotseling geen toegang ,nieuw wachtwoord aangevraagd en dat mislukt telkens.
Vraag mij af of deze organisatie wel legaal is

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marion

05 September 2018, 13:51

Heb al een paar jaar een goedkoop belminuten abonnement bij Youfone. Gezien alle negatieve reacties durf ik uitbreiding met een databundel bij deze provider niet aan. Ik kies er toch voor om een paar euro meer betalen maar wel eerlijke nota te krijgen en een klantvriendelijke klantenservice. Jammer dat het Youfone klaarblijkelijk niet interesseert dat er zoveel klachten zijn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Amandio Coelho

03 September 2018, 13:50

Ik ben meer dan een half jaar klant en tot nu heb ik geen enkele reden voor klagen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,6

Review door Rene

31 August 2018, 08:28

Wat een bagger word er geschreven word er bang van. Wilde ook met 2 abonnementen naar Youfone maar ik ben zo bang gemaakt ik durf werkelijk niet over te stappen. Ik advieseer Youfone toch eens een reaktie te geven op al dat gal spugen, want ik neem aan dat alle mensen hier vervelende ervaringen hebben met Youfone.

Ik geloof zeker dat 70% de waarheid spreekt.
Suc6 Youfone, ik blijf lekker bij KPN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nienke

30 August 2018, 10:43

Ik ben afgelopen zomer in Egypte op vakantie geweest. Ik ken de nieuwe regels voor internetgebruik in Europa en wist dat ik mijn data en roaming uit moest zetten, omdat er in Egypte wel kosten in rekening gebracht zouden worden. Dit heb ik heel netjes en op tijd gedaan.

Het zou in dit geval dus echt niet mogelijk zijn om kosten voor internet in het buitenland in rekening te brengen, maar dat is wel gebeurd, en veel ook. Ik heb meerdere malen contact gehad met Youfone en zelfs bewijs gestuurd (screenshots van mijn datagebruik) dat mijn telefoon gedurende de hele vakantie geen data gebruikt heeft. Zelfs toen wilde Youfone nog steeds dat ik het geld dat onterecht in rekening was gebracht zou betalen.

Ik vind dit ronduit belachelijk en echt een ontzettend slechte service. Ik ben het er niet mee eens. Ik stap per direct over naar een andere provider en kan niemand aanraden om een abonnement bij Youfone af te sluiten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Rob

29 August 2018, 20:43

Bedankt alle ik ga NIET naar youfone toe …..

Gezien alle klachten.


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Edward

28 August 2018, 21:04

Ga nooit met deze OPLICHTERS in zee!
De specificaties zijn niet transparant en niet na te trekken.
Doordat ik het dataplafond niet aan had, ging ik een aantal MB's erover heen, dit kostte mij ruim 70 euro.
De Youfone app werkt erg vaak niet.

Het lijkt erg goedkoop, maar je komt bedrogen uit!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door tessa

26 August 2018, 09:47

94,- euro extra moeten betalen voor 940 MB buiten de bundel, terwijl Youfone zonder fatsoenlijke berichtgeving mijn dataplafon eruit hebben gehaald. App is niet up-to-date, pas na 48 uur je daadwerkelijke verbruik te zien. Bij het bellen naar Youfone kwam ik in de gewoonlijke wachtrij, waarna er totaal geen service werd geboden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

25 August 2018, 14:07

Ze hebben misleidende reclames en lichten je op waar je bij staat. Waardeloze, arogante klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

23 August 2018, 11:58

Ze lichten je op waarbij je bij staat. Ze adverteren met gratis internetverhoging en halen aan de andere kant de actiekorting die je hebt afgesloten weg.

Misleiding en oplichting.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Jonas

21 August 2018, 20:23

Youfone oplichting! Kosten voor datagebruik in buitenland in rekening brengen, terwijl mobiele data en roaming uit staan.
Telkens 100kb op onmogelijke tijden.
Meerdere klanten hebben dezelfde ervaringen opgedaan en youfone komt met een onlogisch kontverhaal of zegt dat je liegt.

Andere klachten tav youfone kun je voorkomen door goed al hun voorwaarden door te lopen. Daar verdienen ze hun geld mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Daniel

21 August 2018, 09:43

Leuk youfone zo'n actie voor dubbele "gratis" data. Ook mooi dat je het via de app kunt doorgeven. Wat alleen dan wel jammer is maar dat zal ongetwijfeld jullie winstmodel zijn is dat er in de hele app geen woord staat over het feit dat de bundelkorting vervalt a 3,50. En dat het dus eigenlijk helemaal niet zo gratis is. Nee zeker niet gratis gewoon even in plaats van wat ik altijd betaalde a 7,50 nu ineens 11,00 kan betalen. Zeer slechte reclame voor youfone dit. Ik had meer van jullie verwacht. Zeker gezien het feit dat ik al een tijd klant van u ben. Wanneer ik vervolgens vraag om het terugdraaien naar de oude situatie geeft u niet thuis. Ik voel mij misleid. Als ik had geweten dat ik meer zou gaan betalen voor deze "gratis" verdubbeling van mijn data had ik dit nooit gedaan! Daarnaast betaal ik dus nu nog meer dan de "huidige actie a 5 + 5 GB + 100 min voor 10 euro p/m. Gaan jullie zo met jullie vaste klanten om? Waarom vervalt mijn bundelkorting trouwens überhaupt. Ik heb feitelijk geen wijziging gedaan. U heeft een actie voor “gratis” dubbele data. Ik heb gewoon dezelfde data gehouden namelijk 2GB u zou er "gratis" (of te wel voor hetzelfde geld) 2 GB bij op gooien. Hoe zo kom ik dan duurder uit? Dit is toch pure misleiding niet dan. Gratis is bij u plus €3,50 p/m???

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door kim

17 August 2018, 12:56

oplichters van ergste soort
mensen kijk uit met deze oplichters GA NIET MET ZE IN ZEE
wij hadden ze zouden 9,50 betalen maar kregen rekeningen van 80 euro
je krijgt als je buiten je bundel zit geen waarschuwing en daar pakken ze je op ga niet met ze in zee hoe mooi het ook klinkt ze trekken je leeg

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door bart

17 August 2018, 12:25

Werkt prima ! en mooi goedkoop
zeker een aanrader , lees veel slechte recenties maar ben zelf erg positief!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Michel

16 August 2018, 16:55

Sluit nooit een abonnement af bij youfone. Tv kastje is nog uit de tijd van Napoleon. Tv springt steeds op negatief beeld en valt ook heel vaak helemaal uit. Wij hebben al meer dan 10 x gebeld en een aantal keren gemaild maar ze willen het contract niet beëindigen. We moeten zelf maar zien hoe we het doen zei innen alleen geld maar voor de rest kun je dood vallen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tulay van Aken-Addens

07 August 2018, 16:38

Youfone gebeld om internet en tv te bestellen. Alles netjes geregeld via een medewerker van de klantenservice. (Nog verteld dat ik glasvezel heb ook!) Nu, ruim een maand later, heb ik het installatie pakket gekregen en is alles geïnstalleerd door een installatiemonteur van Youfone. Helaas... Ik kan niet op het internet en geen tv kijken omdat Youfone niet levert via glasvezel. Dit was mij niet verteld toen ik aan de telefoon hing met de klantenservice om mijn bestelling te plaatsen, en ik had voor vandaag ook nog nooit van een isra punt gehoord. Ik, als compleet niet technisch onderlegd persoon, had geen idee hoe of wat en hing gisteren voor de zoveelste keer aan de telefoon met Youfone. Er was een storing werd mij verteld en iemand van KPN zou het op komen lossen. Vandaag is de KPN monteur geweest en vertelde mij dat het niet mogelijk is om Youfone aan te sluiten en dat ik ze maar moest bellen om te kijken naar wat nu verder. Dit heb ik zojuist gedaan en ik kreeg doodleuk te horen dat ik niet onder het contract uit kan en €350,- moet betalen om het contract af te kopen. Ik moet nu dus óf een jaar lang een abonnement aanhouden dat niet geleverd kan worden, óf ik kan het in één keer afkopen. De grootste fout die ik ooit gemaakt heb! Internet, tv en 4 mobiele abonnementen op ons adres lopen allemaal bij Youfone. Ondanks dat ik binnen de gestelde termijn, en elke dag erna heb gebeld voor een oplossing of annulering, mag ik voor elke aparte dienst een aparte afkoopsom gaan betalen. Youfone laat de klant dus kosten betalen voor diensten die niet geleverd worden en ook niet geleverd gaan worden.
Grootste oplichters ter wereld!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dutch vetera

04 August 2018, 06:45

Ik ben mij nu een beetje aan het oriënteren op de vernieuwing van mijn mobiele Internet abo. Ik zit nu bij t-mobile en heb 3 gb voor 18,50 p/mnd. Als ik al Jullie verhalen lees vind ik het schandalig dat dit soort wazige praktijken nog voorkomen. Ik weet nu in ieder geval waar ik vooral NIET moet zijn. Ik heb alleen maar ervaringen met t-mobile, kpn en Vodafone. Maar die zijn wel goed . Voor alle 3 geldt, klantenservice is heel goed bereikbaar. Ook de verbindingen zijn goed. Vooral t-mobile timmert hard aan de weg met zijn eigen netwerk.
Ik wens iedereen sterkte om youfone te verlaten. Zelf ga ik het iedereen afraden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Henk Vromans

03 August 2018, 16:29

Geen verbinding..geen nummerbehoud.. moeilijk contact met servicenummer..kortom niets geleverd en tóch €.2,07 in rekening brengen. Administratie "doof ", ondanks "tickets". Absoluut géén aanrader.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Etienne Catoire

01 August 2018, 20:29

Binnen mijn bundel 1 SMS verstuurd in Roemenië naar een Roemeens mobiel nummer
Toch worden er 2 SMS extra in rekening gebracht. De klantenservice lijkt gehersenspoeld en blijft maar herhalen dat de rekening correct is.
Last but not least kreeg ik vandaag een uitgebreide mail over het gebruik en de kosten in het buitenland waarin heel duidelijk staat dat deze sms binnen de bundel zou moeten vallen.
Het lijkt wel of men niet kan toegeven dat men zich vergist heeft.
Eind van het jaar loopt mijn abonnement af. Het ligt nu bij Youfone of ik bij Youfone blijf of dat ze me voor €0,60 naar de concurrentie jagen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Anonieme gebruiker

01 August 2018, 07:56

Nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt. Normaal gesproken nooit buiten mijn bundel en mocht dat wel bijna het geval zijn, dan kreeg ik van al mijn vorige providers een seintje. Youfone geeft echter pas een seintje als de kosten al met tientallen euro's zijn opgelopen (lees: op een abonnement van een paar euro). Slechte service en belachelijk tarief wanneer je buiten je bundel gaat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Gijs

30 July 2018, 19:01

Verschillende malen proberen abonnement om te zetten op naam van mijn dochter gaat je niet lukken iedere keer weer iets anders laatste factuur 8 mb €54,00Turkye nooit daar geweest!!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jan Mekking

30 July 2018, 16:05

Vandaag drie maak geprobeerd te bellen met Youpone. Twee maal ruim een half uur aan de lijn gewacht de derde keer lukte het na weer ruim een half uur wachten.
Kreeg sinds vanmorgen de melding Niet aangemeld bij netwerk. De klantenservice beweerde dat dit aan de telefoon lag. Ik had de simkaart al in een ander toestel geprobeerd, maar klantenservice bleef volhouden dat dit aan toestel lag. Wilde geen nieuwe simkaart bestellen of ik moest toestemming geven dat ik 15 Euro zou betalen. Nu simkaart besteld via My Youfone. Antwoord hierop duurt drie dagen en ik ben benieuw wanneer ik nieuwe Simkaart ontvang. Wel minimaal drie dagen onbereikbaar via telefoon.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Elly

23 July 2018, 19:27

Is het een idee om een consumentenorganisaties als Radar of Kassa in te schakelen of zelfs ACM (Autoriteit Consument en Markt)?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

21 July 2018, 16:05

Tv waardeloos. Nooit complete opname. Onbeperkt is 125 uur en slechts 30 dagen. Geen radio. Niet voor- en achteruit spoelen. Herroepen binnen 14 dagen na bestelling, terwijl pas na 30 dagen geleverd is. Kortom: nooit doen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Sjoerd Lagraauw

20 July 2018, 13:56

YouFone. DOE HET NIET!!
Dus NOGMAALS twijfel je nog over YouFone? DOE HET NIET!

Vorige maand zowel TV + Internet als een mobiele SIM only abbo. Grootste fout die ik ooit heb gemaakt.

Op een of andere vage manier is een sim only die je aanvraagt op 6/6 pas actief per 15/7? Bijzonder maar oke.

Daarnaast zit ik nu al 3 dagen zonder tv en internet omdat YouFone "vergeten" is het pakket met zender en router op te sturen. Als ik bel krijg ik antwoord dat ze een pakket hebben aanvraagt maar dat ze verder niet kunnen zien of het al onderweg is.

Als ik aangeef dat ik al meerdere dagen zonder zit, door een fout van YouFone, en daarom extra kosten heb moeten maken krijg ik niet eens een excuus. Ik had eerlijk gezegd wel verwacht dat je voor de gemaakte kosten gecompenseerd wordt.

Daar zijn ze echter bij YouFone ABSOLUUT niet van. Ze blijven gewoon constant het zelfde verhaal afsteken dat het pakket is aangevraagd en dat ze ons op de hoogte zullen houden. Geen enkel zuchtje begrip te bekennen bij YouFone.

Dus twijfel je nog over YouFone? DOE HET NIET!

EDIT: Wederom contact opgenomen. Nog steeds geen internet en of TV pakket ontvangen. Ik krijg te horen dat ze per 1 augustus kunnen leveren! Dat dit betekend dat ik dan 3 weken zonder tv en internet zit / gezeten heb schijnt geen indruk te maken. Onder het contract kan ik niet meer uit, ondanks dat zij hun kant van het contract niet nakomen. Ik mag €350 neertellen om van ze af te komen.. Het wordt maar gekker en gekker.

Dus NOGMAALS twijfel je nog over YouFone? DOE HET NIET!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door henk

19 July 2018, 18:18

Tja, beste gebruikers wjj hebben dezelfde ervaring. Youfone geeft onvoldoende of liever gezegd geen informatie over de kosten voor internet buiten de EU,. ik heb vooraf nog geinfomeerd maar de medewerker heeft niet gevraagd waar we naar toe zouden gaan. Tijd om eens gezamenlijk actie te ondernemen. Misschien moeten we allemaal eens 24 uur bij het kantoorpand gaan zitten, Bij alle andere aanbieders geven ze netjes info over de kosten bij internet gebruik buiten de EU. IK wilde de avond voor het vertrek nog bellen maar dit bedrijf is buiten de kantooruren niet eens bereikbaar.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door kaatje

17 July 2018, 08:39

met zoon na turkije geweest kind niet 1 xonline geweest de eerste dag al een bedrag van 1104 euro terwijl roming uit stond snap er niks van

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Johan

07 July 2018, 19:57

GEEN YOUFONE ABONNEMENT AFSLUITEN. DIT IS DE GROOTSTE K*TPROVIDER VAN NEDERLAND. ZOALS IEDEREEN OP DEZE SITE AL SCHRIJFT ZIJN HET DIEVEN EN OPLICHTERS. HET LIJKT ALLEMAAL HEEL GOEDKOOP MAAR VOORAL ALS JE EEN IPHONE HEBT DAN KOST HET JE BAKKEN MET GELD BIJ DEZE PROVIDER. ELK SMS-JES VAN APPLE KOST JE 30 EUROCENT BIJ YOUFONE. NORMAALGESPROKEN STUURT APPLE JE 1 OF 2 SMS-JES ALS JE JE IPHONE INSTALLEERT EN AANMELD VOOR APPLE-ID EN I-MESSAGE EN FACETIME. MAAR HET NETWERK VAN YOUFONE ONDERSTEUNT DIE DIENSTEN NIET GOED DUS BLIJFT JE APPLE JE MAAR SMS-JES STUREN EN YOUFONE MAAR LEKKER FACTUREREN ZONDER DAT JE HET DOORHEBT. PAS ALS JE DE YOUFONE APP INSTALLEERT DAN ZIE JE STEEDS JE KOSTEN BUITEN DE BUNDEL OMHOOG GAAN MET 30 CENT. HET RARE IS DAT ALS JE ALLES UITZET OP DE IPHONE (DUS IMESSAGE EN FACETIME) DAT ER NOG STEEDS AF EN TOE 30 CENT BIJ KOMT. HET LIJKT WEL OF YOUFONE WEET DAT JE EEN IPHONE HEBT EN 30 CENT BLIJFT REKENEN. SPOOKSMS-JES ZOALS ANDEREN OOK AL ZEGGEN. YOUFONE WORDT ER STINKEND RIJK VAN. ANDERE PROVIDER REKENEN NIETS VOOR APPLE SMS-JES MAAR YOUFONE NATUURLIJK WEL WANT DAT IS BIG BUSINESS....KASSA. DUS ALS JE EEN IPHONE HEBT DAN WEGBLIJVEN BIJ DEZE PROVIDER!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Lees dit

04 July 2018, 14:35

Tering provider boeie 30 minuten aan de lijn hangen om vervolgens niet geholpen te kunnen worden. Fortnite 600 Ping etc dus dit gaat nergens over boeie kut provider boeie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Twan

30 June 2018, 10:20

Ik wilde ook met twee abonnementen overgaan, maar nu al die reviews gelezen te hebben bedenk ik me maar.
Toch raar dat zo'n bedrijf zo met zijn klanten om gaat, lezen zij hier niet mee...?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door F.

27 June 2018, 16:55

Tv en internet is waardeloos. Veel opstartproblemen voordat je in het menu komt en als je programma’s terug gaat kijken stopt het plotseling midden in de aflevering. De klantenservice heeft altijd een oplossing alleen nooit de goede.... zo moet ik minimaal 2 keer in de week onze modem resetten om het een beetje werkend te houden. Begin niet aan tv en internet van Youfone!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Remco

26 June 2018, 10:53

Youfone lijkt een fijne goedkopen provider te zijn. Echter, de enige manier om goedkoop te zijn is om je klachten helemaal uit te knijpen zodra ze ook maar 1 m/b over de bundel heen gaan. Als je in het buitenland bent wordt het helemaal bizar. Zelfs als je je dataroaming uitzet wordt er nog internet gebruikt. Welliswaar was dat bij mij maar 6 mb in een hele week. Wat een probleem schijnt te zijn van apple. Dat er op de achtergrond toch iets in werking blijft. Youfone maakt daar dankbaar gebruik van en factureert €7,50 per M/b!!! Het zal allemaal volgens de boekjes zijn, maar het voelt als diefstal. Als je verhaal haalt bij de klantenservice wordt je nog bijna geschoffeerd omdat je niet begrijpt waarom dit zo gaat. Er wordt je heel duidelijk gemaakt dat Youfone de goedkoopste is en niet kan vergelijken met andere providers. In het kort komt het er dus op neer dat ze met dat argument hun klanten onbeschoft te woord kunnen staan en klanten kunnen 'oplichten'

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Nirls

25 June 2018, 10:18

Goedkoop maar dat voel je direct als er iets mis is en je de klantenservice nodig hebt.
Op wintersport met 2 identieke abonnementen, identieke telefoons en instellingen. Één dochter wel bereik op de piste, de andere niet. Daar kom je op zaterdag achter en de klantenservice is het weekend gesloten. Maandag bleek er bij Youfone inderdaad iets verkeerd te staan. Moest iemand anders opdracht krijgen om het te regelen en een paar uur later was het gelukt. Erg vervelend dat mijn 12jarige dochter 2 dagen zonder telefoon moest skiën.

Nu weer iets anders: Op zondag bericht dat haar databundel op is. Het kind houdt dat altijd erg trouw in de gaten via de app. Die gaf aan dat er nog 600MB over was. Ook 5u later stond dat in beeld.
Waarschijnlijk een probleem met WiFi thuis omdat het hier is gebeurd. Maar wat heb je aan de gegevens in de app??? Klantenservice natuurlijk maandag pas bereikbaar.

Mailtje gestuurd om opheldering te vragen. Standaard onzin mail terug. Daarop gereageerd met gerichte vragen. Krijg ik exact dezezelfde mail nogmaals als antwoord. Ze lezen dus niet eens wat je schrijft.

Prijstechnisch is Youfone ok. Maar als er problemen zijn, sta je alleen. Waardeloze service!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Rene

21 June 2018, 15:02

Nooit hier een sim-only nemen.
Rekenen in de eerste maand een ratio van de data/bellen.
Zonder dit kenbaar te maken.
Gelijk een rekening van 80 euro voor sim only van 10 euro

SCHANDALIG

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Arie

21 June 2018, 13:28

Over het algemeen zeer tevreden. Je hebt voor weinig geld een goed abonnement je.
De klantenservice is echter niet om over naar huis te schrijven. Ik heb een keer zes à zeven minuten moeten wachten totdat ik werd geholpen.
Ook is het slordig dat in de app bij de facturen staat dat je het alvast kan betalen. Na dit gedaan te hebben wordt er alsnog automatisch een bedrag afgeschreven. Je moet dus nooit alvast je factuur gaan betalen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door Fred

19 June 2018, 03:41

Heb in het gezin 5 abonnementen lopen al bijna 3 jaar en uiterst tevreden over Youfone, ooit connectieprobleem gehad in het buitenland prima en uiterst vriendelijk oplossend geholpen door de klantenservice.
Nooit dubieuze rekeningen gehad.
Mijn beste ervaring tot nu toe

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Anonieme gebruiker

14 June 2018, 17:30

het gebruiken van YouFone is een nachtmerrie. ik raad het niemand aan! Als je probeert te bellen naar YouFone moet je miniaal 15 minuten wachten voordat je iemand aan de lijn krijgt. om vervolgens 'niet geholpen' te kunnen worden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Derfla Stallab

13 June 2018, 15:20

Vergelijkbaar verhaal als Sjoerd (26 sept. 2017): datalimiet overschreden, datablokkering + 10 ct per Mb overschrijding; 75 Euro voor 750 Mb... So far so good, eigen schuld immers.

Probleem ontstaat vervolgens bij het opheffen van de datablokkering. Door niet een dataplafond in te stellen a 0,50 Euro/mnd blijk ik nu ook geen dataruimte bij te kunnen kopen. Abonnement verruimen, alsnog een dataplafond instellen? Prima, maar allemaal pas effectief ingaande de volgende maand.
Anders dan dat de klantenservice mij tot tweemaal toe meedeelt, bestaat de mogelijkheid die Sjoerd schetst inmiddels niet meer. Sterker nog, zelfs een nieuw abonnement nemen biedt geen soelaas, want Youfone verzorgt geen nummerportabiliteit zolang het oude abonnement nog loopt (opzegtermijn).

Waarmee Youfone dus geen enkele oplossing biedt - en z'n klant gewoon 2/3e van de maand zonder data moet zien uit te zingen...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Golk

12 June 2018, 21:45

Bijzonder slechte dekking. Ik moet naar buiten om verbinding te zoeken. Bij telefonisch contact servicedesk erg lang aan het lijntje. Heb het maar opgegeven. Gelukkig een abonnement per maand. Volgende maand weer naar mijn oude provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

12 June 2018, 13:20

Geen zin in gezeur? Sluit dan geen contract af bij Youfone.

Deze mobiele provider leek in eerste instantie de juiste: voor relatief weinig geld toch veel MB's en belminuten. Dit bleek achteraf toch niet juist te zijn. Andere mobiele providers zijn tegenwoordig goedkoper en doen gelukkig wel aan klantenbinding.

Wat mijn vooral aan Youfone tegenviel is de klantenservice. Wil je voorkomen dat je niet over je databundel/belbundel heengaat? Dan zul je moeten betalen. Gratis is het namelijk niet mogelijk dat je per SMS een waarschuwing omtrent je datagebruik krijgt.

Tijdelijk je abonnement stopzetten vanwege studeren in het buitenland? Helaas niet mogelijk. De abonnementskosten kunnen ook niet worden verlaagd. Dan maar een half jaar het volle abonnement doorbetalen, maar er niets van kunnen gebruiken.

Heb je vrienden/familie in het buitenland? Ga dan vooral naar een andere provider. Youfone rekent hoge kosten voor een kort telefoongesprek naar het buitenland.

Dus, in het kort: ga niet bij Youfone. Zoek nog even verder naar een provider :).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Alex

08 June 2018, 16:21

Zoals de Engelsen zeggen, bestaat er niet zoiets als een gratis lunch (there's no such thing as a free lunch). Je krijgt waar je voor betaalt. Ze vals spelen en stelen letterlijk. Ik had tientallen mysterieuze sms op mijn rekening staan ??die ik nooit had ontvangen, maar ze konden geen verklaring geven wat ze waren. Ze drongen aan omdat ze op de computer verschenen, ik moest er €25 voor betalen. Vervolgens "compromitteren" ze door een 50% korting te geven. Maar om de service te heransluiten, voegden ze nog eens €25 deblokkeringskosten toe! Je kunt geen geld verdienen met €12 per maanden. Dus, moet je stelen. Pas op, je moet op elk moment aandacht hebben voor je account. En verwacht helemaal geen respect of service van ze. Ik ben nu met Tele2 en heel veel blijer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door yeroeni

04 June 2018, 21:36

Ik voel mij opgelicht door Youfone.. Vandaag tv en internet aangesloten. TV aangezet maar de internet snelheid die overblijft als je TV kijkt is slechts 2 MB/sec.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Geertje

02 June 2018, 10:35

Youfone WAARDELOOS/OPLICHTERS

Eerst veel te lang moeten wachten voordat ik kon bellen/gebeld kon worden.
Toen ik eindelijk internet had werd ik na 28 uur geblokkeerd (ik zou over mijn bundel zitten?!)
Ik zou al verbruikt hebben waar ik bij een andere provider een maand over deed! Echt heel veel spijt dat ik overgestapt ben!
Wilde direkt het abonnement opzeggen, maar de bijdehandte telefoniste zei mij dat het niet meer kon,omdat ik 1 dag buiten de opzegtermijn van 2 weken zat. Dit kwam omdat
Youfone mij twee dagen daarvoor had laten weten, dat ik de volgende dag vóór 11.00 weer gebruik kon maken van internet.
Wat dus helemaal niet zo was. Ik zit nu met een rekening van meer dan € 100!! voor maar een paar uur dat ik internet had.
Ik raad Youfone ten zeerste af. Mensen raken daardoor financieell in de moeilijkheden. Ik zit nu vast aan een 2 jarig abonnement.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jan

17 May 2018, 13:50

Alles in een youfone begin er niet aan het is goedkoop ja maar je hebt er niks aan je bedenk tijd is belopen voor dat je wat in huis hebt slim bij nadere informatie geen radio geen beveiligt internet geen Thosling die wel op de getoond tv ontvanger zat zij leveren een andere zonder deze aansluiting kan je je dure cinemaset verkopen maar youfone houd zich vast aan regeltjes van dwaling iets anders leveren dat wat zij in de handleiding hebben verkocht dat val onder de wet dwaling en oneerlijke handels praktijk maar youfone heeft daar sch... Aan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rutger

17 May 2018, 13:15

MEEST VERSCHRIKKELIJK PROVIDER.

Twee maanden geleden hebben wij Youfone internet en tv afgesloten, om dit per 1 mei 2018 in te laten gaan. Voor deze datum 3 keer gebeld met klantenservice om te horen of alles goed liep en of het wellicht eerder kon. Zij gaven aan dat het uiterlijk 1 mei zou worden geïnstalleerd.

Op 1 mei heb ik een dag vrij genomen, zodat ik Youfone er in kon laten. Om 12 uur gebeld, om te horen hoelaat ze verwachten aan te komen. Toen gaf mevrouw van de klantenservice aan dat er geen order in het systeem stond en het pas op 24 mei zou worden geïnstalleerd. Niemand wist intern wat het probleem was en het lag niet aan hun (maar ik zat wel zonder tv en internet). Alle medewerkers schoven de schuld op de tussenpartij (waarschijnlijk KPN). Ik gaf aan dat dit niet mijn probleem was, ik wou als klant namelijk enkel een tv en internet pakket afnemen van Youfone en heb dan als klant niks te maken met KPN.

In de tussentijd nogmaals gebeld met de klantenservice. Toen kreeg ik een bijdehante medewerker aan de lijn. Ik gaf aan dat Youfone van hun probleem mijn probleem aan het maken was. Waarna de medewerkers cynisch zei: "Wie heeft er nu een probleem, jij of ik? Ik heb namelijk wel internet".

Daarna nog twee keer gebeld en kreeg weinig tot geen reactie en nog steeds wist niemand wat er aan de hand was.

Vandaag, 17-5-18 (een week voor levering) krijg ik een mailtje dat Youfone mij meedeelt dat zij ons niet kunnen aansluiten en dat ze daarom de hele bestelling annuleren. En ze hopen dat ze mij in de toekomst weer zien.

Wij hebben dus 2 maand gewacht op niks. Hebben extra mobiele internet kosten gemaakt en het heeft me een aantal vrije dagen gekost. Daarnaast veel stress en ergernis.

IK RAAD IEDEREEN YOUFONE AF!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anoniem

01 May 2018, 14:25

50€ over mijn bundel heen omdat hun geen sms’je sturen wanneer je bundel op is.
Heel slecht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Patricia

25 April 2018, 10:53

Per april een abonnement gestart bij YouFone voor alles in 1. Hierbij nummerbehoud aangevraagd op de vaste lijn. Dit is niet goed gegaan. Direct gemaild naar YouFone, nooit een reactie op gehad. Verschillende malen gebeld en nogmaals gemaild, nooit een reactie opgehad. Er worden beloftes gedaan: "We bellen u vandaag terug!", nooit gebeurd. Nu ruim 3 weken later, nog steeds geen vaste telefoon.
Internet werkt stabiel.
Televisie heeft vertraging bij wisselen van zender. Programma's opnemen is waardeloos, het einde van het programma staat er nooit op!
Eindconclusie: GEEN YouFone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Joeri Everaers

23 April 2018, 15:08

Zonder enige waarschuwing ontving ik in een keer een rekening van 130 euro! Terwijl mijn abonnement maar 20 euro is. Het bleek dat ik zo'n 30% over mijn bundel heen was. Bizar dat ze zonder waarschuwing gelijk zo'n bizar hoge rekening sturen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Wiel, op zoek naar een provider

10 April 2018, 00:50

Ik was van plan om in zee te gaan met Youfone, maar van de vele negatieve ervaringen ben ik echt wel geschrokken. Vooral het feit dat Youfone onvoldoende transparant is bij bundel- en belkostenoverschrijding. Dan maar op zoek naar een andere provider. Bedankt voor jullie adviezen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

03 April 2018, 16:19

Inmiddels al even klant en enorm tevreden. Mag ook eens gezegd worden! Betaalbaar internetten en bellen, wat een unicum schijnt te wezen tegenwoordig, én op het KPN netwerk!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Anonieme gebruiker

30 March 2018, 11:49

ik heb sinds deze maand een abonnement bij Youfone. Hierbij ging ik al 30 cent over mijn bundel doordat hun mij een sms stuurde. vervolgens heb ik de app gedownload omdat ik in de gaten wilde houden dat ik niet verder over mijn bundel ging. Toen ineens stond er dat ik 4,50 over mijn bundel ben, ik zou daarvoor mijn hele 100 minuten moeten hebben gebeld in 6 dagen. Dit is niet zo en hierover belde ik naar Youfone. Daar werd ik ontzettend onvriendelijk ontvangen en weggestuurd want ze konden pas de volgende maand kijken wat ze konden doen.
Ik ga vandaag mijn abonnement opzeggen omdat het niet klopt wat ze zeggen en ze het onvriendelijk oplossen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door ANITA

30 March 2018, 06:49

Elke keer geen WiFi bereik valt steeds weg ook tv hapert bij zender wisselen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Noud

23 March 2018, 15:32

Wauw, vanaf dag 1 zwaar ontevreden over zowel software als hardware. Meteen aangegeven maar zit 12 maanden vast aan contact. Waardeloos!!
Echt enorme spijt van. NIET DOEN!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Paul

22 March 2018, 09:34

Ik heb een youfone mobiel contract afgesloten voor mijn zoon. Dit was een contract met 2 gb datalimiet voor 10 euro. Tot mijn grote schrik kreeg ik een rekening van meer dan 220 euro binnen 2 maanden. Reden: datalimiet overschreden. Dat klopt helaas, maar youfone geeft geen waarschuwing, en wil geen openheid geven waar het dataverbruikapps vandaan kwam

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Thom Lande

15 March 2018, 16:48

De eerste maand dat je lid bent krijg je NIET het aantal mb’s dat je hebt besteld maar naar ratio berekend aantal mb’s afhankelijk van de datum van de maand. Dus zou je op de 15e een abbonement bestellen krijg je maar 50% van je totaal aantal mb’s. Omdat je ook nog eens geen dataplafond hebt, ga je snel over je bundel en kom jw te zitten met torenhogen rekeningen. Dit allemaal wordt niet duidelijk aangegeven. Kortom: deze provider is iets te ver doorgeslagen in de commercie van de telecomwereld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

11 March 2018, 16:11

Veel negatieve verhalen hier, maar zelf nog nooit problemen gehad. Wat wel klopt is dat je heel goed moet lezen, want alles moet je handmatig aanzetten. Buiten je bundel gaan is duur, maar wat wil je ook voor een budget-maatschappij?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door Brianna

09 March 2018, 15:09

Klant met tv en telefoon en kreeg een korting omdat ik de telefoon al had. Superdeal! En nog een mooi nieuw abo omdat ze jarig zijn. Ook heel blij met de plafonds voor internet en bellen voor de kids die dit niet zelf in de gaten houden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Berend van Dijk

16 February 2018, 19:24

Een warm welkom..
2 maanden klant van youfone en alweer veel geleerd; goedkoop is duurkoop. En gelukkig een maandelijks opzegbaar abo, dus z.s.m. weg hier.

Ethiek kennen ze hier niet. De voorwaarden en het verdienmodel zijn er op ingericht om de consument te grazen te nemen.
En ja; juridisch alles keurig afgetimmerd, en nee bezwaar maken heeft geen zin.

Mijn "zelf veroorzaakte" factuurbedrag in 1 maand: ca. €150,- hoe dan? Wifi schakelen is mis gegaan; 1154mb over de bundel van 4500mb heen. Een fatsoenlijke provider informeert je dat je door je bundel bent, laat je mb's bijkopen of verlaagd de snelheid. Youfone niet want Youfone heeft een hekel aan haar klanten. Wij informeren ze lekker niet, hoe meer mb's buiten de bundel hoe meer wij kunnen plunderen.

Vervolgens met een oneerbaar voorstel voor coulance komen van €15,- nee dank je de koekoek Youfone dat hoef ik niet, dit is een principekwestie, zo ga je niet met je (nieuwe) klanten om!

Onvoorstelbaar dat je zo wilt werken als bedrijf, en dat dit nog straffeloos kan anno 2018 ga je diep schamen Youfone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door mickeal

20 January 2018, 17:25

ik ben zins 19 jan lid van youfone heb een alles in een pakket alleen nu heb ik steeds dat mijn wachtwoord van de tv niet goed is en het vervelendste is dat ze niet in weekend berijkaar zijn

dus dat betenkend dat ik het hele weekend geen tv kan kijken gaan jullie hier nog wat aan veranderen dat jullie wel in het weekend aan het werk gaan zo als alle andere providers die dag en nacht berijkbaar zijn ?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Jarno

16 January 2018, 19:42

Ik heb een youfone abonnement voor een jaar en bijna elke maand over de bundel heen en heel vaak niet een echt goede reden waarom.. vaak gehad dat er stond dat ik naam het buitenland had gesmst terwijl dat niet zo was.. nu ook heb op een woensdag middag volgens youfone 17 euro verbruikt terwijl ik de hele dag thuis was en Wi-Fi had.. ik had afgelopen maand een factuur gekregen van 30 euro (deels daardoor) en nu weer 1 maar deze is 94 euro en daar komt die 30 euro van vorige maand nog overheen en dat klopt niet... ook een keer om he 5 nachts op een dinsdag ochtend. Dat klopt ook niet. Maar goed ik zit nu bij telford en zou youfone aan niemand aanraden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Ex-klant

28 November 2017, 08:42

Ik had een nieuwe toestel welke ik in gebruik nam op een zaterdag. Daar ik thuis nog geen internet had, besloot ik naar een plaats te gaan waar ik gebruik kon maken van de WiFi om apps te installeren en updates te installeren.
Mijn simkaart zat nog in mijn oude toestel... Wat het verhaal nog meer bizar maakt

Na wat updates en installaties keek ik de ochtend erna op de youfone app en bleek dat ik 100 euro buiten mijn bundel zat...
Direct daarna heb ik mijn mobiele data uitgezet en heb ik gelukkig de Wifi van de buurman kunnen gebruiken.
3 Uur later kreeg ik een bericht van youfone dat mijn data stopgezet was omdat ik extreem hoog buiten mijn bundel zat.
Dus ik nogmaals kijken, was het bedrag € 213 euro...

Nu wilde ze coulant zijn en me tegemoet komen met 20 euro... Really...
Na dreigement mijn abonnement te stoppen kwamen ze met 40 euro coulance... Really...
Er zijn providers die zo'n 1e fout (want dat was het denk ik) 100% vergoeden, maar helaas youfone niet.

Nu komen ze met 50 euro tegemoet. Bedankt youfone!!!

Ik ben klaar met jullie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

27 November 2017, 16:14

Youfone is prima, als je maar niet vanuit Nederland naar het buitenland belt. Dan slaan ze hun slag. 3 minuten wordt 10 minuten tegen een tarief van € 6,-. Toch maar weer via WhatsApp bellen. Dat is gratis.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door J.A. v. B

11 November 2017, 11:44

Dinsdag 7 november een telefoon besteld. Op de site staat voor 5 uur besteld, de volgende dag in huis. Niet dus. Vrijdagochtend gebeld. Er werd toen gezegd, dat als je betaald heb erbij staat dat het binnen 2 dagen verstuurd zal worden. Niet dus. Het is nu zaterdag en nog steeds niets binnen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Laura

02 November 2017, 14:47

Geen melding krijgen als je over je internetbundel heen gaat. Voor 1500mb heb ik 158,- moeten betalen!!! Achteraf bleek dat je dit zelf moet aanvragen op de website van Youfone. Ik heb veel verschillende providers gehad maar dit nog nooit meegemaakt. Normaal krijg je standaard een smsje als je bijna over je bundel zit óf gaat je internet langzamer werken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

01 November 2017, 17:07

Ik zie heel veel negatieve reviews staan waar ik het totaal niet mee eens ben. Ben sinds 2 maanden overgestapt van Simyo naar Youphone omdat er bij simyo niet zulke hoge internetbundels zijn, en youphone bevalt mij heel erg goed. Ik heb overal goede verbinding zonder wegvallen etc. voor een mooie prijs. Die verhalen over hoge rekeningen omdat ze geen waarschuwing sturen vind ik ook onzin, dat is een kwestie van zelf opletten. Ik raad iedereen aan om hier een abbonement af te sluiten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Roel

03 October 2017, 22:03

Volledig eens met andere reviews hieronder. Youfone zijn oplichters.

Sinds juni zoals bekend geen roaming kosten meer in EU. Netjes mail van gehad echter hierin stond niet vermeld dat je dan wel je buitenland EU bundel uit moest zetten (welke functie heeft deze bundel uberhaupt nog??)

Conclusie tientallen euros extra afgelopen 2 maanden.

Net als anderen hieronder ben ook ik direct opgestapt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Sjoert

26 September 2017, 09:06

Lang verhaal in het kort, geen service.

Ik zat 9 maanden bij Youfone, in eerste instantie leek dat prima, het 4G internet was niet zo snel als ik had verwacht maar prima (Ik zat eerst bij KPN, hetzelfde netwerk, maar in de praktijk toch echt een andere snelheid?!!).
Het probleem start met een verhuizing/verbouwing, ik had geen vast internet, dus maakte ik gebruik van mijn 4G, aangezien ik veel gebruik moe(s)t maken van mijn internet was het zeker niet ondenkbaar dat ik over de bundel zou gaan (8GB). Ik had bewust geen datalimiet ingesteld. Maar dat ik nooit een simpel SMSje zou krijgen dat zegt dat ik bijna door mijn bundel heen ben, of er overheen ben, dat had ik niet verwacht, elke provider die ik ken/heb gebruikt doet dat, Ben, KPN, Vodafone, T-mobile etc. Youfone dus niet... In plaats daarvan kreeg ik een SMSje met de mededeling dat de kosten te hoog waren opgelopen en dat internet zou worden afgesloten... En poef, weg essentieel internet. En bedankt voor de waarschuwing...
Maar dat valt vast snel te verhelpen, toch? Dus niet.
Ten eerste vraagt Youfone 10cent per MB, ongeacht hoeveel je verbruikt, Vele malen hoger dan de markt norm van dit moment, opnieuw dit is echt totaal anders bij Ben (eerste €5 10ct per MB, daarna 2ct per MB), of KPN (blijft gratis alleen terug naar 3G). Dus ik zat al bijna €60 boven mijn bundel en dat aan het begin van de maand! Absurd bedrag.
Dus ik vraag of ik extra MB's kan bijkopen, kan niet, had ik een datalimiet moeten instellen, die wilde ik dus niet... En als ik nu wel wil pas volgende maand. Kan ik abonnement verhogen, jawel maar gaat pas volgende maand in... Er was dus geen oplossing. Om internet weer aan te krijgen moet je eerst de factuur betalen, maar dat kan niet telefonisch, en daarna gewoon weer 10ct per MB betalen... En oja, dat gaat niet via dezelfde afdeling, de link hiervoor krijg je na aanvraag ruim 48 uur later. Uiteraard moet dit dan wel allemaal via internet, maar dat hebben ze juist afgesloten.... "Dan moet ik maar naar een plek met gratis internet, op uw werk ofzo". Want dat gaat ook zo lekker midden in een verbouwing. Dus geen internet, geen oplossing en een rekening die voelt alsof je bestolen bent. Youfone komt er bij mij nooit meer in, en ik kan je verzekeren bij mijn vrienden en familie ook niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Lovely

13 September 2017, 22:24

NEEM DEZE PROVIDER GEWOON NIET GEEN GEZEUR. GEEN AANRADER!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Rob

25 August 2017, 14:07

Sinds 1 juni gaat verbruik binnen de EU uit de bundel. Dus geen extra roaming kosten meer. Duidelijke mail over gehad. Ze waren er echter 'vergeten' bij te zetten dat dit alleen geldt als je EU bundel niet hebt aanstaan. Dus Youfone int nog steeds 2 euro per bezoekje aan het buitenland. Met de klantenservice gebeld/gemaild, maar het is dus duidelijk mijn eigen schuld. Had ik die bundel maar op tijd uit moeten zetten. Na veel gesteggel en dreiging met overstappen naar een andere provider wilden ze me de helft van de gemaakte kosten (6 euro) restitueren. HAHAHA. Ik heb ze de 3 euro geschonken en meteen mijn abonnement opgezegd. Oplichters!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Victor

24 August 2017, 13:55

YOUFONE rekent 100 euro per 1GB buiten je bundel.

Je ontvangt geen waarschuwing dat je buiten je bundel dreigt te komen of komt.

Verdienmodel is om zoveel mogelijk extra kosten in rekening te bellen.

LET DUS HEEL GOED OP EN BEDENK JE GOED OF JE DIT SOORT PRAKTIJKEN ACCEPTEERT!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

24 August 2017, 00:44

Je moet je datalimiet waarschuwing zelf instellen. Daar komen de meeste mensen pas achter als ze een keer over hun bundel heen zijn gegaan en een torenhoge rekening hebben ontvangen. Ontzettend klantonvriendelijk: iedereen wil toch gewaarschuwd worden als je je datalimiet hebt bereikt?! Mijn vertrouwen in deze provider is weg! Jammer!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Shannon

21 August 2017, 18:19

TROEP. Ben net twee weken klant en heb nu meteen al mijn abonnement opgezegd. Youfone geeft niet standaard een melding wanneer je buiten je bundel gaat... ze stuurt pas een sms wanneer je data is geblokkeerd en je rekening buiten je bundel al tot een hoog bedrag is gekomen. Bij Youfone moet je zelf je dataplafond activeren wanneer je een melding wilt ontvangen dat je buiten je bundel gaat.

Ik wil daarom ook aanraden hier een abonnement af te sluiten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

03 August 2017, 18:53

Ik heb net 2 maanden geleden een abonnement gesloten met youfone. Nu heb ik al spijt. Ik kan niet opzeggen. In totaal heb ik alleen 2 minuten gebeld en mijn limit is al bereikt en ik moet wachten nog 28 dagen om geen kosten te maken. Het was heel raar. De eerste keer heb ik dit gekregen. Is dit een chinese bedrijf. Want chinesen doen dergelijke oplichtinge hier en daar. Een maand goed en andere maanden toren hoge rekening. Gewoon ze proberen om deze te oplichten. Dus iedereen die probleem kreeg moet echt naar strafrechter gaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door BOOS

24 July 2017, 23:04

Oplichting oplichting en nog eens oplichting mb's worden zomaar afgerekend zonder dat er is gebeld of gebruik is gemaakt van INTERNET vervolgens ben ik volgens TROEPfone buiten de bundel gegaan en moet ik nu 155 euro betalen Zeker GEEN aanrader

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Stephan

22 July 2017, 21:52

Goede provider! alles is goed geregeld! alleen wat moet die vrouw op die reclame toch voorstellen, raar mens...

Op deze site staan veel negatieve reviews omdat mensen die een negatieve ervaring hebben eerder een review schrijven als mensen met goede ervaringen. Ik ben blijkbaar een uitzondering daarop...

Wil je ook een tientje verdienen met mijn persoonlijke code klik dan op de onderstaande link:

https://goo.gl/scwXqe

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Anonieme gebruiker

20 July 2017, 17:44

Nooit youfone afsluiten

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Danielle

18 July 2017, 12:08

Het enige goede wat ik kan bedenken is de netwerk dekking. Hele slechte inzage in gebruik, waardoor ik nu een rekening heb gekregen van maar liefst 120 euro!!

Heel netjes een sms gekregen dat ik over de bundel heen was, maar dat was 2 dagen te laat, waardoor ik al enorme kosten had gemaakt.

Absoluut niet aan te raden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door crb

15 July 2017, 21:21

Waar hebben jullie die mongool vandaan gehaald die op de motor zit? het lijkt wel een breedbek kikker wat een lelijkerd zeg.
Dit is mijn mening.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Bob

14 July 2017, 10:55

Een rekening van ruim 150 euro terwijl er niets anders is gebeld/internet dan anders. Youfone weigert inzage te geven waar die kosten vandaan komen. Ik ga dit weekend aangifte doen van oplichting en zal dan hopelijk via de politie inzage krijgen waar deze kosten vandaan komen. Meteen opgezegd,gelukkig een sim only die maandelijks opzegbaar is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Gewone Consument Jan-Modaal

26 June 2017, 17:20

Aan het zoeken naar een BETROUWBARE 4G-provider en lees onderstaande verhalen op deze site. BLIJ dat de harde werkelijkheid beschreven staat, scheelt mij weer een hoop grijze haren! Bedankt mensen, top.

Youfone is dus een echt een mijd-provider; blijf er ver vandaan, net als BEN, Simpel etc.- allemaal cash-charlatans, die snel willen verdienen over de gewone man/vrouw zijn- of haar rug.

Mooie aanbiedingen, 1001 addertjes onder het gras, slapeloze nachten en grijze haren, door dit soort boeven. De OPTA e.a. autoriteiten zouden dit soort providers een boete moeten opleggen van minstens 10.000 euro per incident; onder dwang de redelijkheid- en billijkheid en de verbintenis nakomen, zoals dit in het Burgerlijk Wetboek voorgeschreven staat.

Dank aan de mensen, die hier hun melding doen vwb de wan-praktijken van deze moderne schurken, criminelen in pak, graaiers, louche-bedrijven, die zich "provider" noemen. THANKS! :-)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rik

24 June 2017, 12:41

2 jarig abbonemet loopt bijna af.
Kosten die ik extra maak staan een dag later altijd vermeld in de mijn youfone app, en die kloppen tot nu toe altijd.
Als ik buiten Europa ben( vanaf 1 Juni 2017), zet ik simpelweg dataroaming uit, waardoor ik ook geen onverwachte hogere rekeningen krijgt.
Als je dan gebeld word, (waar ook behoorlijke hoge kosten aan verbonden kunnen zijn), heb je altijd nog de keuze om op te nemen!

Kortom ik heb tot op heden geen problemen ondervonden, en ben met name door de uitstekende dekking, prijsverhouding voor Nederland , tegenwoordig ook europa best wel tevreden

Let wel op in de e.u.!!
Roamingkosten vervallen, Roaming gebruik je in het buitenland!!
M.a.w het bellen vanuit Nederland naar een door de provider toegewezen e.u land , gaat niet via roaming, en valt dus onder buitenbundel kosten.
Ben je binnen de e.u , en niet in Nederland, dan bel je naar de de gehele e.u dus vanuit je bundel!!!
Kijk daarnaast uit welke landen onder de e.u vallen, turkije en Zwitserland zijn geen e.u., maar de ene provider rekent het wel als E.U land, en de andere niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Ron Leeuwerke

20 June 2017, 23:06

Ik was in eerste instantie sceptisch over Youfone door de ervaringen hier, maar ben toch erg tevreden. Facturen kloppen, dekking is prima (in de stad Groningen in ieder geval) en houden je bij de overstap keurig netjes overal van op de hoogte.

Let wel op dat je een belplafond en internetplafond aanzet. Hiervan stelt Youfone je keurig op de hoogte, maar het merendeel van de klachten hieronder komt door het niet aanzetten hiervan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Reinie

05 June 2017, 12:55

Vreemd !! Sinds 1 juni bellen en internetten in het buitenland. Volgens mijn tel. 70 minuten gebeld, ( en ja ook afgerond naar hele minuten) volgens youfone
100 minuten gebeld!! Volgens mijn tel. 385 mb verbruikt, volgens youfone 680 mb verbruikt!! Wie wordt er hier verneukt??

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ad van Huijgevoort

03 June 2017, 16:31

Het is een vreemde toestand bij alle providers dus ook bij Youfone
Als ik een nummer in het buitenland wil bellen vanuit Nederland, gaat dat niet uit mijn belbundel.
Maar als ik in een buitenland ben, kan ik wel heel de EU bellen uit de belbundel.
Ik vind dat onbegrijpelijk.
Roaming afgeschaft, maar toch een addertje onder het gras.
Ik vrees, dat velen dit niet in de gaten hebben

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Gijs

09 May 2017, 13:35

Kreeg een hoge factuur van verbruik buiten de bundel, boos opgebeld richting youfone voor verhaal. Bleek een fout in de berekening van mn toestel waarbij mb verkeerd afgerond was .. kosteloos limit ingesteld en korting gekregrn op de kosten. Goede oplossing

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door De Vries

08 May 2017, 11:00

Heb het eerste jaar nergens last van gehad maar sinds 2016 ging het mis. Hoge rekeningen, tot 3x toe afgesloten voor uitgaand verkeer. Deze club is door onbekende reden een onbetrouwbare club geworden. Ik ben ongelooflijk blij dat ik weg ben bij youfone en ik hoop dat dit bedrijf snel opgedoekt wordt. Ze duperen klanten. De emailwisselingen en telefoongesprekken die ik met de klantenservice had waren van zo een laag niveau dat ik het ronduit asociaal durf te noemen. De emails waren in zeer slecht nederlands en brutaal.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Antoinette

25 April 2017, 12:21

Al een aantal jaar klant bij youfone, en helaas krijg ik steeds vaker hogere rekeningen. De laatste keer dat ik op mijn strepen stond omdat ik binnen een paar minuten internet heb verbruikt in nederland maar ook in luxemburg verbruikt zou hebben wat dus echt niet mogelijk is kreeg ik mijn geld terug. Maar omdat ik de laatste keer heb gezegt dat hij over zou kunnen springen naar belgie maar niet naar luxemburg heb ik nu dus op elke factuur internet verbruikt in belgie. Op mijn laatste specificatie zou ik internet hebben verbruikt in belgie terwijl ik bewijs heb dat ik op dat moment in utrecht was!! Dus één ding weet ik heel zeker, zodra mijn abbo afgelopen is ben ik zo snel mogelijk weg

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rob

21 April 2017, 21:06

ik vind het schandalig
je zet je bel max op 10 euro
en je krijg toch een rekening van 30 euro
ook heb ik meerderen keren geklaagd dat de bel minuten niet kloppen je belt er 20 en ze houden er +/-30 in
ik zeg weg wezen hier
oplichters

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Roy

19 April 2017, 11:32

Gelukkig heb ik geen Youfone ervaringen. Dit dankzij de hondered en of duizenden gedupeerde van Youfone. Het spijt me zeer voor deze mensen dit te moeten ervaren wat een gedoe zeg, echter dank ik deze zelfde mensen voor het delen van de ervaringen van Youfone die 95% negatief zijn. Laat je niet beduvelen door de vele neppe positieve reacties die je zal vinden over Youfone, deze zijn namelijk opgesteld door het bedrijf zelf met commerciele doeleinden. Deze zelfde positieve reacties zijn onpersoonlijk en zeer zakelijk qua gevoel, ook richten zij keer op keer naar dezelfde doeleindes met dezelfde text en of anders geformuleerd maar hetzelfde doeleinde. PAS OP ik waarschuw de zuinige gebruikers, dit bedrijf gaat kapot aan negatieve ervaringen en ongelukkige klanten! Je bent gewaarschuwd!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Rachel

13 April 2017, 11:09

Ik ben nu 2 maanden klant bij Youfone en al 2x toren hoge rekeningen gekregen. Heb al ruim 10 jaar mobiele abonnementen en ben letterlijk nog nooit ergens overheen gegaan. 2 Maanden bij Youfone en gelijk een fortuin lichter.

Klantenservice is uitermate onvriendelijk, bel plafond is een grote grap. Wie in godsnaam wil er nou een bel plafond wat je pas waarschuwt zodra je een bepaald bedrag over je abonnement heen gaat?! Je kunt het bel plafond niet aanzetten met een melding bij 80% etc. verbruik van je data. Enkel of je bericht wil bij 10 euro of meer over je abonnement heen. Ik vind dit uitermate klant onvriendelijk. Daarnaast moet je het bel plafond zelf aanzetten terwijl ze er wel mee adverteren dat er een bel plafond is en dat je dus niet voor onverwachte kosten komt te staan. Zeer misleiden. Vervolgens duurt het ook een maand voordat ze de instellingen hebben aangepast?! Kom op mensen, we zijn in 2017 ga mij niet wijsmaken dat het een maand duurt om zoiets te regelen. Ik zie het als een extra maand waarin ze mensen een onrechtmatige rekening kunnen sturen. Daarnaast kost hun eigen klantenservice nummer geld, waarschijnlijk omdat er zoveel klachten zijn dat ze met al die gesprekken ook nog wel lekker binnenlopen.

Ik ben nu alweer overgestapt. Begin echt niet aan een abonnement bij Youfone, goedkoop is duurkoop en wat ook vele andere zeggen over sjoemelen met de rekeningen, dat gebeurd daar echt! Denk niet dat het jou niet overkomt, omdat je zo'n nette mobiel gebruiker bent. Ik beschouw mezelf als een nette mobiel gebruiker die niet voor verrassingen wil staan, maar ik garandeer je dat dit iedereen die iets afsluit bij Youfone dit gaat overkomen. Geen goed woord over voor deze provider net als vele andere met mij.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Niels

31 March 2017, 12:13

Oplichters! Als je over je bundel gaat... 1 euro per 10 MB. Waar gaat het over?? Ook geen melding als je je limiet overschrijd! Erg slecht!
Standaardinstelling overschrijding limiet: staat AAN.

Erg teleurgesteld dat dit in Nederland nog kan en mag! Mensen geen Youfone nemen! Service boe!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

20 March 2017, 10:46

gelukkig heb ik mijn contract opgezegd, wel een stommiteit van mij dat ik niet tijdig op vergelijkings- site gekenen heb dan was er nooit aan begonnen, het staat vol met ervaringen zoals bij mij,
Ik vind het ook nog laf, ze pakken vooral scholieren, die " toch altijd" op hun telefoon zitten, je denk een contract € 12,0 euro te hebben, maar ik heb er diverse gehad van € 80,0.. Ouders boos, of kinderen in tranen, daar gaat hun zakgeld. En natuurlijk weigert Youfone uitleg te geven over de rekeningen, je gebruikt 1400 mb, Youfone maakt hier 2600 mb van en je krijgt een factuur van € 80,0
Ik ging altijd buiten de bundel, todat ik ze ging controlen, toen ging dat niet meer, heb een heel dossier ondertusen.
kortom mijn advies, nooit aan beginnen, ik ben er gelukkig van af
geen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Eerlijkheid duurt het langst

17 March 2017, 01:14

SLIMME DIEFSTAL NET ZO ALS ENKELE ANDERE PROVIDERS!!!

LET OP!!! ADDERTJES ONDER HET GRAS!!!
ALS JE EENMAAL ERIN ZIT, DAN HANG JE!!! JE WORDT VERLEID OM 2 JAAR ABONNEMENT TE NEMEN,. ALS JE HET ABONNEMENT HEBT DAN ZIT JE VAST.

Netwerk is redelijk, dekking is redelijk, snelheid internet redelijk.

Ik heb de bundel verhoogd binnen het abonnementstermijn na 3 maanden. De korting die ik normaal had bij een 2 jaar abonnement ben ik kwijt geraakt na het verhogen van mijn bundel. LET op: verhogen! betekent dat ze nog meer gaan verdienen.
Dit stond helaas niet duidelijk geschreven tijdens het verhogen van de bundel vanuit de app, terwijl je wordt geadviseerd vanuit de app om je bundel te verhogen of MB's bij te kopen.

Ik vind dit absurd. Iemand die een abonnement afsluit wordt van alle kanten verleid met kortingen en dergelijke.
Als je klant bent en ze weten dat je vast zit in het abonnement dan doen ze wat ze willen met jou. Bestaande klanten zijn dus niet belangrijk!!!!!
Bellen met de klantenservice levert niks op: Helaas kunnen we niks voor je doen.

Advies: geen abonnement nemen bij deze club!! als je toch een abonnement neemt dan maar maandelijks opzegbaar? geen 1 of 2 jaar!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Herbert

10 March 2017, 12:02

Al makkelijk 6 jasr klant en altijd er tevreden geweest, nu nieuwe telfoon aangeschaft. Blij mee, wil dit zo mhouden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

24 February 2017, 11:18

Youfone,

Beste mensen,
Ik was 5 jaar lang lid bij youfone een keer broekzak gesprek gehad van meer dan €150 dat wilde ze natuurlijk niet oplossen ondanks dat er een paar uur niet gesproken was !
Ze vonden het mooi makkelijk verdiend, uw eigen schuld meneer !
Nu had ik een verbruikerplafond van €10 ingesteld en dan gebeurd dit :
Neem nooit een abonnement bij Youfone !
Ze rekenen 1 € per mb voor data gebruik Buitenland !
Ik heb per ongeluk data roaming aangezet niet eens op geen enkele site gekeken! Dan betaal je 1€ per MB dat is toch een walgelijk hoog tarief astronomisch. Ondanks dat ik een verbruikersplafond had van €10 moest ik toch het volle pond betalen want data roaming geld toevalligerwijze niet voor het verbruikersplafond. Dat dit oplichting lijkt mij niet onwaarschijnlijk !
Ik vind persoonlijk dat dit bedrijf strafrechtelijk vervolgt dient te worden ! Vervolgens ondanks dat ik de rekening betaald had kon ik nog steeds niet bellen of gebeld worden omdat dat ik volgens hun mijn verbruikersplafond bereikt had ! Nu rekenden ze data gebruik er wel bij in eens ! Dat ze bewust mensen oplichten is dan ook zeer waarschijnlijk ! De klantenservice is erop ingesteld om regels te volgen en of zelf te verzinnen in het voordeel van Youfone. Heb je pech dan trekken ze je leeg ze vinden dit fantastisch ! Doe er dus niet aan mee !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Levano

09 January 2017, 20:10

volgens You Phone heeft het KPN-net verbinding met mijn telefoon gemaakt vanaf een mast die minstens 1400 km verder staat. Ik had geen verbinding en was vergeten data roaming uit te zetten. Volgens KPN is deze facturering onzin. Ze vinden dat You Phone klantenservice dit voor mij moeten oplossen en vinden het een bar slechte service en afschuifpraktijk van You Phone. You Phone is mijn provider dus die moeten het ook oplossen volgens KPN. You Phone geeft KPN de schuld en berekent mij voor een service die ik niet gekregen heb. Nooit meer You Phone. Zeer slechte service en klantenservice geeft niet thuis.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Esther

04 January 2017, 15:03

Slechte service en bijzonder klantonvriendelijk. Bij een wijziging heel star, geen bereidheid of flexibiliteit om te kijken naar een oplossing.
Enige is verwijzing naar kleine lettertjes of verzoek tot een privémailtje naar de klantenservice om slechte publiciteit te voorkomen.
Mooie reclame en praatjes bij afsluiten, prijktijk is heel anders.
Absurd hoge bedragen voor minminimaal gebruik buiten je bundel.
Ik raad deze ten zéérste provider af!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door E. van der Zijden

20 December 2016, 14:27

Slechtste communicatie OOIT van een providor. Nog nooit meegemaakt. Abonnement ging in op 28 november (mijns inziens voor een maand tot 28 december) voor o.a. 1000MB. Krijg ik een factuur met €15,00 EXTRA kosten voor gebruik van 100MB teveel. Terwijl ik in de periode tussen 28 november en heden (20 december) nog geen 500MB in totaal heb opgemaakt. Achterlijk hoge bedragen en alleen omdat zij een andere contractperiode genomen hebben. Ook totaal geen communicatie omdat je over het tegoed heengaat, dit ben ik totaal niet gewend.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Chin Lia

16 December 2016, 17:23

Als lange tijd trouwe gebruiker ben ik inmiddels erg blij met de diensten, nooit echt gedoe gehad maar nooit enthousiast. Laatst ineens een rekening van 100+ euro!!
Maar na overleg met Youfone hebben ze de kosten netjes laten vallen, bleek dat ik geen fout had gemaakt!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door adam

09 December 2016, 16:34

zeer tevreden. overstappen ging snel en gemakkelijk ook het nummerbehoud ging gemakkelijk. Het is goedkoop en met de korting van €10 via deze link wordt het nog goedkoper. https://my.youfone.nl/MGM/AMzE2MzA3MjM2NTc=Z

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Michel

08 December 2016, 17:53

Prima ervaring met Youfone. Aansluiten was snel gebeurd en kreeg binnen enkele minuten een bericht van mijn vorige aanbieder dat het nummer omgezet zou worden. Ik had nog enkele vragen over heb abonnement en hier kreeg ik via de telefoon snel en duidelijk antwoord op.
Zet via de website (my youfone) je bel- en data plafon aan. Dan wordt je nooit verrast door een (te) hoog verbruik.

Er is nu een aanbieding dat je via onderstaande link €10,-- korting krijgt. https://my.youfone.nl/MGM/AMzE2MTAxNjU4MTg=Z
Ik ben dik tevreden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

25 November 2016, 12:05

Ik raad iedereen aan om geen abbonement af te sluiten bij youfone!
Ik had een abbonement gelosten bij youfone (2 gb internet + onbeperkt bellen en smsen). Ik heb ook gelijk mijn dataplafond aangezet zodat ik niet over mijn bundel kon gaan. Toen ik deze abbonement had aangesloten heb ik eerst nog een paar dagen zonder bereik gelopen want, youfone had per ongeluk 2 dezelfde nummers gegeven aan twee gebruikers. Hier heb ik de hele tijd voor moeten bellen en heb hier geen compensatie voor gekregen. Uiteindelijk heeft Youfone mij een nieuw nummer gegeven en alles was automatisch gewijzigd in mijn youfone, behalve natuurlijk mijn dataplafond waar ik later achterkwam.
Toen ik op mijn youfone keek en zag ik dat ik over mijn bundel was geweest heb ik youfone direct opgebeld en de hele situatie uitgelegd, erbij vermeld dat ik mijn dataplafond had aangezet maar dat zij mij een nieuw nummer hebben gegeven (zonder dat ik hiernaar had gevraagd) uiteindelijk wilden ze dat ik alles zou betalen, ik heb hier veel voor gebeld en veel mailtjes moeten schrijven waardoor ze een klein bedrag weg wilden schelden (nog steeds met het idee dat het mijn eigen schuld was) pas toen ik op andere sites reviews begon te schrijven wilden ze een iets hoger bedrag kwijtschelden.
Echt nooit een abbonement afsluiten bij youfone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

23 November 2016, 13:36

Ik was altijd erg positief, rade mensen youfone aan en zou nog jaren klant willen zijn, inmiddels is dit absoluut mijn laatste abonnement bij Youfone, en raad ik iedereen die ik spreek over zijn keuze af om naar Youfone te gaan.

Ik lees dat meerdere mensen onverwacht hoge data kosten hebben, waarop andere reageren dat je zelf kun kiezen op een dataplafond in te stellen. Mijn ervaring hiermee:

Ik heb in oktober mijn abonnement verlengd, ik kreeg altijd een sms en email wanneer ik op 80% en 100% van mijn databundel zat, daarboven kreeg ik traag internet zonder extra kosten. Bij het verlengen van mijn abonnement ben ik van 500 mb naar 1500 mb gegaan en heb verder niks gewijzigd. Nu zie ik dat ik opeens 60 euro aan data kosten heb gemaakt. Wat een stuk hoger had kunnen liggen als ik niet toevallig op myyoufone keek. Contract gehad met de klantenservice (die overigens mij benaderd alsof ik een bijzonder laag IQ heb) en zij geven aan dat ergens in de voorwaarden heeft gestaan dat mijn dataplafond uit staat en ik niet langer bericht krijg wanneer ik op 80/100% zit. Omdat dit wel altijd zo was, en ik alleen mijn abonnement hebt verlengd, ben ik ervan uitgegaan dat dit nog steeds zo was. Ik vind het bizar dat klanten ergens tussen alle juridische termen in moeten lezen dat zij niet langer bericht krijgen dat het databundel bijna op is. Ik kreeg altijd een melding, en ergens tussen alle voorwaarden heb ik kunnen lezen dat dit niet meer zo is, ik kan gezien bovenstaande niet anders dan concluderen dat dit een bewuste overweging is van Youfone. Het wordt zo onduidelijk mogelijk aangegeven, maar er wordt waarschijnlijk wel net aan de juridische verplichtingen voldaan.

Nogmaals, als ik nieuw als klant zou zijn. Zou ik mij uiteraard verdiepen in een dataplafond enzovoor. Nu ben ik echter al een aantal jaren klant en heb altijd bericht gehad dat ik op 80% zit. Het is nogal misleidend dat bij een contractvelenging ergens in de voorwaarden staat dat dit niet langer gebeurd.

Ik zie dit als hele bewuste keuze van youfone, en wil daarom ook niemand aanraden hier een abonnement af te sluiten. Niemand wil door kleine lettertjes in de voorwaarden voor hoge kosten komen te staan. De €60 is trouwens voor 600MB, wat een absurt hoog tarief

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door k bakker

21 November 2016, 17:54

mijn vrouw is opgelicht door you phone.
rekening gekregen 369 euro .
internet kosten buitenland.
mag maar 60, 50 euro zijn max wettelijk vastgesteld
maar moet het bedrag gewoon betalen
ik wil iedereen waarschuwen sluit geen abbonement af bij YOUPHONE.
ze mag ook in termijnen betalen met en starterstarief van 180 euro ik ben benieuwt baar het volgende tarief.
de volgende die zijn abbonemet opzegt ben ik en de rest van mijn familie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door spud206

16 November 2016, 14:17

10 euro korting op de aansluitkosten, deze link werkt!!

https://my.youfone.nl/MGM/AMzE2MjAzNjMwMzY=Z

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Loek

27 October 2016, 15:13

Ik heb nog nooit problemen gehad met Youfone. Toen ik Youfone bestelde, werd ik goed geïnformeerd over het nummerbehoud en wanneer mijn abonnement zou ingaan.
De dekking is heel goed. Ik heb bijna altijd 4G, en in de grotere dorpen/steden zelfs 4G+. Ik heb nog geen klachten over Youfone (dus over de klantenservice kan ik niks zeggen). Ik raad het daarom ook aan.
Je krijgt elke maand je nieuw tegoed. Dus op 1 januari, 1 februari,.... etc. Als je abonnement ingaat op bijv. 15 januari krijg je de helft van je MB's/SMS/min tot de volgende maand.
Als je wilt overstappen naar Youfone kun je deze link gebruiken voor 10 euro korting: https://my.youfone.nl/MGM/AMzE2NDY1MTM4NDg=Z

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Irma

16 September 2016, 09:35

Bij ieder andere aanbieder kun je per maand je abonnement naar behoefte wijzigen. Ik heb dus in de vakantie mijn data gewijzigd van 1000mb naar 1500 mb. Ik dacht dit eenmalig te kunnen doen. Mooi niet. Ik zit er nu nog anderhalf jaar aan vast. Alleen voor de vakantie had ik meer nodig want de rest van het jaar zit ik op wifi. Balen. Had ik toch iets anders moeten nemen. Vaak slecht internet bereik.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Pol

29 August 2016, 17:36

Heb contact gehad met klantenservice en ben zeer goed geholpen. Er werd gezegd dat ik terug gebeld zou worden en dat is ook netjes gedaan. De vragen die ik had zijn keurig beantwoord. Zowel mondeling als later die dag per mail. Ik belde voor mijn dochter die bij Youfone klant is. Ik zelf heb geen abonnement bij hen maar weet wel zeker dat zodra het contract van mijn huidige provider voorbij is, ik naar Youfone ga.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door peter

25 August 2016, 22:05

Als je 0:45 seconden beld gaan er standaard 2 minuten af en als je dat nagevraagd kan het volgens hun niet ik heb het verschillende keren uitgeprobeerd en gezien dat het gebeurde maar volgens de helpdesk kon het niet snel weg die belminuten dus miet tevreden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Gavin Oerigon

19 August 2016, 16:23

Normaal maak k nooit de moeite om n reactie te plaatsen maar na lezen van sommige negeatieve berichten dacht ik nu wel

3 jaar klant, altijd netjes telefooncontact en geld is altijd goed uitgelegd

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Anonieme gebruiker

12 August 2016, 19:37

Slecht bereik

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door ed doel

10 August 2016, 21:51

man nog aan toe...het leek me een goede keus want ze draaien mee met KPN netwerk. dat is goed. maar na alle review gelezen te hebben is de rest eigenlijk slecht. bijna iedereen is ontevreden en dat wordt ook goed onderbouwd. Inderdaad, diegene die wel positief zijn verwoorden dit slecht, behoorlijk vaag. dus ik neem maar geen abonnement bij youfone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door remco

10 August 2016, 16:29

Ik krijg bij bestellen keurig een brief en keurig smsjes voor nummerbehoud en word prima op de hoogte gehouden. In de brief staat een verwijzing naar instellen van bel en dataplafond. Dat mensen dat niet instellen is hun probleem. Leg dat niet bij je provider neer!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Sebastian

05 August 2016, 18:47

prijzen zijn echt goedkoop! was voorheen bij Vodafone maar daar hadden ze geen datalimiet, dus betaalde ik elke maand zowat extreme bedragen. Bij youfone kan je wel dataplafond instelling dus probleem lekker opgelost en ben blij met KPN netwerk.
normaal gesproken 10 euro aansluitkosten, maar wil je 10 euro korting bij youfone dan kan je de volgende link gebruiken:

https://my.youfone.nl/MGM/AMzE2MTg4ODg1MDc=Z

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Job Muntinga

27 July 2016, 18:11

Waardeloos bedrijf! Aantal maanden geen probleem gehad, totdat mijn vriendin, totaal onverwacht, 1 gig boven haar bundel zat. Of het waar is, is niet duidelijk en mocht het waar zijn dan vragen ze hiervoor €100 extra voor. Oplichters en dieven zijn het!

Als je even niet oplet zit je zo tientallen euro’s boven je bundel, zonder waarschuwing!! Nooit in zee gaan met dit bedrijf. Goedkoop is duurkoop!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Timon

26 July 2016, 09:52

Sinds een half jaartje klant bij Youfone en dat bevalt erg goed. 1x de klantenservice nodig gehad omdat ik iets niet kon vinden in de website, maar werd vriendelijk en snel geholpen.
Youfone is erg voordelig en je kan bij hun het kpn netwerk gebruiken voor een prikkie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,8

Review door chris

25 July 2016, 19:24

Ik vind Youfone top, ben al een tijdje overgestapt van Vodafone en nu betaal ik veel minder. Met bel- en dataplafond ga ik ook niet over de bundel heen, dus betaal ook nooit te veel aan het einde van de maand. Kan het iedereen aanraden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Steph Gerritsen

25 July 2016, 16:11

Het is zo jammer om al deze negatieve berichten te lezen. Helaas nemen mensen schijnbaar alleen de moeite om online te klagen in plaats van positieve dingen te schrijven. Dus voel ik mij toch genoodzaakt om dit eens anders te doen. Ik ben al ruim 5 jaar een tevreden klant bij Youfone. In die 5 jaar heb ik denk ik 2 keer contact met de klantenservice gehad en hier ben ik zeer goed geholpen. In tegenstelling tot andere aanbieders, biedt Youfone vele mogelijkheden. Je hebt een spaarprogramma, de Vriendendienst voor korting en je kunt via MyYoufone alles zelf regelen. Hoge facturen heb je ook zelf in de hand aangezien je gewoon plafonds kunt activeren. Dus ik blijf zeker bij Youfone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Anonymous

23 July 2016, 21:33

Thanks for independent ratings!
I know which operator not to choose

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

14 July 2016, 18:14

Blij dat ik deze reviews heb gelezen. Sim-Only per maand lijkt heel aantrekkelijk maar als je onderstaande reviews leest moet je vooral hard weg willen rennen! Voor mij dus geen Youfone en ook diep triest dat zoiets als Ruben Nicolai zijn naam verbindt aan zo'n oplichtersbende!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

13 July 2016, 20:53

In Februari heb ik bij Youfone een sim-only abonnement besteld met nummerbehoud. Na bevestiging van de bestelling heb ik ook een dataplafond ingesteld om onvoorziene kosten te voorkomen. Bij Youfone ging er iets mis met nummerbehoud waardoor ik de verkeerde simkaart kreeg. Dit is gecorrigeerd door Youfone. Vervolgens een hoge rekening gekregen omdat het dataplafond niet op het juiste nummer stond. Klacht indienen geeft geen zin. Ben inmiddels overgestapt naar een (tot nu toe) betrouwbare aanbieder.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door irenijus.zilys@gmail.com

13 July 2016, 16:22

The worst experience ever. Feel like after robbery!
After reaching the limits didn't receive any notifications.
The question is Why?
Two answers coming to my head...
1) Just to hook customers money as much as possible.
2) They don't think about customers (very poor service)

2 months was enough to understand what kind of company Youfone is.
Moving to operator which cares about the customers and notifies them in case the bundle limits are reached.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tom

13 July 2016, 14:54

Ze blijven mij facturen sturen ook al heb ik mijn abonnement binnen het opzegtermijn opgezegd.

Ik probeer ze te bellen hierover en te mailen, maar ze nemen niet op en ze geven geen antwoord.

NEEM ABSOLUUT GEEN ABONNEMENT MET Youfone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

09 July 2016, 10:35

Ik wilde overstappen naar youfone maar nadat ik hier de reacties heb gelezen ga ik dat niet meer doen. Dan maar iets meer betalen voor een grote aanbieder.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Mieke

06 July 2016, 10:48

Ben net overgegaan en tot nu toe tevreden. Dekking is goed, KPN zit vrijwel overal en ik betaal veel minder. Heb nav de reviews wel meteen mn plafonds aangezet, moet zeggen dat die optie wel handig is. Ook kan je zelf bellen en zo inhet bbuitenland blokkeren, persoonlijk vind ik dit makkelijk. Heb youfone dan ook aangeraden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Marinus

30 June 2016, 16:43

Het begin van de ergernissen is daar. Sinds vandaag sim-only abonnement waarbij meteen € 0,30 in rekening wordt gebracht buiten de bundel, waarom? Omdat je telefoon bij het aan en uitzetten verbinding maakt met Amerika.. dus zorg dat je telefoon altijd aan staat anders kost 't je gewoon geld waar vooraf niet over gesproken wordt. Ik hoop dat het hier bij blijft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

21 June 2016, 16:06

Ik ben tevreden met Youfone, heb al mijn plafonds aan staan. Ook heb ik goed inzicht in mijn verbruik via de app. Het netwerk van KPN is ook top!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Harry Korte

20 June 2016, 22:34

Zou liever overal een 0 hebben ingevuld. Oplichters zijn het. Over je bundel heen?? Waaraan dan?? Dat is privacy!! En maar afschrijven. Heeft me al honderden euro"s gekost. Helpdesk?? NIET bereikbaar. Uren wachten.. Terugbellen??? NOOIT.. En direct incassoburo..Waardeloos.. Lees maar meer reviews..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Atvl

20 June 2016, 11:25

Bij Youfone zijn het oplichters. Vanaf januari 2016 had ik opeens al mijn data verbruikt. Ach dacht ik, heb ik nooit dus koop erbij.alle instellingen gechecjt, alleen het hoognodige aan. Binnen het uur was mijn verbuik van 80 naar 100 procent. Dat niet weer in febr.mmaart en april precies hetzelfde ik heb praktisch niet verbruikt en zomaar is alle data weg. In mei was ik de eerste 2 weken met vakantie en de telefoon was uit. Bij thuiskomst doe ik hem aan ik heb hem alleen ingeschakeld en binnen een uur alle data verbruikt. Meerdere keren een slecht onderhoud gehad met de klantenservice waarbij ik heb aangegeven mijn abonnement niet meer te verlengen. Slechte klantenservice geen inzicht in je verbruik mobiele data en men wil je ook niet helpen. Geen Youfone meer!,

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

16 June 2016, 04:29

SLUIT GEEN ABONNEMENT AF BIJ YOUFONE!!!!

Het zijn echt pure oplichters. De medewerkers maken opzettelijk fouten (dataplafond niet goed ingesteld) en jij mag voor de kosten opdraaien. En no way dat je dat geld terug krijgt. Daarnaast meten ze je dataverbruik anders en ronden ze heel overdreven naar boven af. Overal zitten addertjes onder het gras.

Een vriend van me heeft bij Youfone gewerkt en hij heeft toegegeven dat alle mooie reviews zijn geschreven door medewerkers van Youfone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Louiza

07 June 2016, 15:33

Laatst een abonnement afgesloten wat erg makkelijk was via de site. Had nog wat vragen en ben goed geholpen. Ook meteen plafonds laten instellen en de app gedownload. Graag contact indien er interesse is voor de vriendjesactie.
Mvg.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door M B

30 May 2016, 15:48

Zeer tevreden over YouFone, erg goedkoop, goede dekking door het KPN netwerk, en de het bel en dataplafond is echt perfect, nooit over je bundel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Anonieme gebruiker

30 May 2016, 11:02

De mensen die hier fantastisch roepen liegen en zijn gewoon betaalde medewerkers van youfone en marketingbureaus.

Youfone is gewoon een slimme boefje in stropdas. Veel kleine lettertjes en chocoladeletters acties met stuntprijzen. Doel: jouw strikken. Eenmaal aan boord, gaat hun uitmelkmachine flink overuren draaien.

Goedkoop = Duurkoop

Blijf bij je oude vertrouwde provider en laat je niet afleiden door die aanbiedingen.

Groet,
Oud-mederwerker Youfone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Myrna

27 May 2016, 16:42

Ik heb zojuist een abonnement afgesloten bij Youfone. Van kennissen hoor ik dat de dienstverlening prima is, dat het bereik ook goed is en de prijzen zijn laag.

Wanneer je een abonnement afsluit, doe dat dan aub via de volgende link: https://my.youfone.nl/MGM/AMzE2Mjc0MjQ3MDk=Z
Dan krijg jij 10 euro korting op de eerste factuur en ik ook! Dankjewel!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Anonieme gebruiker

19 May 2016, 14:38

Youfone heeft mij tot nu toe m'n slechtste mobiele ervaring gebracht. Niet zozeer kwa netwerk. Het bereik was op de meeste plekken best aardig. Het vernuft zit hem in de manier waarop Youfone op allerlei slinkse manieren klanten meer geld probeert afhandig te maken. Toen ik mijn huidige abonnement afsluit, dacht ik een data-only abonnement te nemen. €7 per maand voor 700Mb, het leek me een goede deal, want ik bel nooit. Echter, youfone bleek een kleine-lettertjes provider te zijn. Op de laatste pagina van de voorwaarden bleek te staan dat er €2.50 'administratiekosten' in rekening worden gebracht als je NIET minder dan €10,- over je bundel gaat. Laat me dit even verduidelijken: Youfone brengt 2.50 in rekening als je voor 0 tot 10 euro buiten je bundel belt. Natuurlijk is het dom van mij: 'Ja, je moet altijd kleine lettertjes lezen'. Dat was inderdaad stom van me, maar het duidt wel op een pure scam en klantonvriendelijkheid.

Ten tweede kloppen (bij mij sinds Januari 2016) de berekeningen van datagebruik van youfone totaal niet meer. Ik heb door de maanden heen drie verschillende apps geinstalleerd die het datagebruik van je telefoon bijhouden. Al deze apps geven ongeveer (een paar Kb verschil) dezelfde verbruiken. Het verbruik van youfone ligt sinds dit jaar ineens veel hoger. Zo had ik volgens mij applicaties in februari 550/700Mb gebruikt, maar volgens Youfone 717Mb. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice van Youfone kreeg ik te horen dat Youfone elke datasessie die je maakt met 100Kb naar boven afrond. Dit is sowieso al belachelijk, maar dat zou betekenen dat ik voor: (717Mb-550Mb)/100Kb=1500 nadelig afgeronde datasessies heb gehad. Complete onzin natuurlijk. Als klap op de vuurpijl breng Youfone vervolgens een standaard tarief in rekening (zodra je ook maar 0.0001 over je databundel gaat) direct 2.50 euro bij op je factuur. Ik betaal dus per maand 5 euro voor 'niks'.

Wat mij betreft: Nooit meer Youfone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door mw.smit

15 May 2016, 08:43

Heel slecht. Ze hadden altijd onbeperkt internet. Zodra je buiten bundel was gingsnelheid naar beneden. Ineens, zonder opgave, niet meer. Heb ik net verlenging gedaan van t zelfde abonnement maar betaal ineens extra buiten dit bundel. Ipv. E10 WAS IK E45 kwijt per maand!!! Ook al hebben zij regelwijziging mij en op website niet vermeld kom ik toch niet van contract af!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Bas

25 April 2016, 10:42

Ik ben al jaren een tevreden klant en alles wordt steeds beter. In de MyYoufone kan ik alles zelf, nu ook blokkades voor buitenland activeren.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Daan

21 April 2016, 11:32

Ben blij met mn nieuwe abonnement, lagere kosten en net zo'n goede dekking als KPN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door otto

13 April 2016, 23:24

ik heb bemerkt dat de belminuten niet klopppen met wat erop de telefoon staat. bijvoorbeeld 19.04 minuten gebeld youfone rekent 21 minuten. ook als ik niet gebeld heb staat er 2minuten. op de telefoon staat dan 00.00 misschien iets voor de opta.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Linda

25 March 2016, 03:11

Ik ben niet tevreden
Ik ben betaal meer dan 1,50 per smsje
( buiten mijn bundel ) klopt toch niet????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Mars

24 March 2016, 11:59

Youfone berekent woekerprijzen voor over de bundel 2,6gb voor maar E145,-

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Juliette Verbeek

22 March 2016, 10:42

Vanaf november een abonnement met bundel 1000MB 4G met plafond. Tenminste dat dacht ik. Toe ik over december een factuur kreeg van 88 heb ik gebeld en bleek er geen plafond op zat. Hebben ze er toen voor mij opgezet. Aardig toch. Kreeg zojuist een factuur over februari van 215. Gebeld, neen er had nog nooit een plafond opgezeten. Ja misschien dat een accounting er destijds een blokkade op had gezet maar de blokkades gaan er elke maand weer af bij het resetten van de bundels. Pardon ! Of ze me dan financieel tegemoet konden komen, neen dus. Een zeer onsympathiek mens aan de lijn die maar doorattelde en niet luisterde. Zeer onprofessioneel en de manier om klanten weg te jagen !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anne

14 March 2016, 16:31

Het leek allemaal zo'n mooie deal voor €9,- per maand. Totdat dit maar voor 1 maand blijkt te zijn. Vervolgens krijg je de helft van je tegoed en krijg je niks geen berichtje als je erover heen zit, zo verdienen ze mooi ineens geld. Ik ben er niet over te spreken. Vervolgens bij het aangeven dat de factuur niet in 1 keer betaald kan worden wegens geld problemen, kan er alleen boven de €100,- pas gebruik gemaakt worden van een betalingsregeling. Bedankt voor de rekening van €90,-. Ik ben binnenkort weg

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Victor

11 March 2016, 15:00

Mijn simkaart was vrij snel defect. De kosten voor een nieuwe simkaart diende ik zelf te betalen. Geen idee hoe deze provider een klachtaward heeft ontvangen. Ook de wijze van klachtafhandeling was afstandelijk en zakelijk.

Samen met de klant een oplossing bedenken? Niet bij Youfone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Kenneth

09 March 2016, 20:05

youfone is dief van je eigen beurs ik had alltijd sim only abnoment en is maandelijks opzegbaar en had 1 x was inccaso niet gelukt en heb toen 3 maanden niet meer kunnen bellen of niets maar gooien wel deblokade kosten erop steeds elkemaand weer terwijl je ik al afgesloten was laten ze me nog 3 maanden na betalen en je kan niet eens via je klantenservice je abonoment opzeggen moet via een mail en heel gedoe

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Els Marie

08 March 2016, 11:38

Na jarenlang tevreden klant te zijn geweest bij telfort heb ik besloten toch over te stappen naar een andere provider. Na een aantal vergelijkingen op internet ben ik bij youfone uitgekomen, ook op aanraden van vrienden die tevreden zijn met youfone. Ik had nummerbehoud aangevraagd en dat ging eigenlijk heel makkelijk en snell. Over het netwerk heb ik eigenlijk niets te klagen ik merk geen verschil met telfort. Ik betaal minder per maand daar heb ik het ook eigenlijk voor gedaan dus ik het tot nu toe geen spijt van de overstap en raad youfone nu ook zelf aan bij vrienden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door Klokkenluider

06 March 2016, 01:03

OPLICHTERS! GEWOON NIET DOEN!!

EN AL DIE HOGE CIJFERS ZIJN NATUURLIJK ZELF DOOR YOUFONE GEGEVEN. STELLETE DEBIELEN. ALSOF WE DAT NIET DOORHEBBEN MET ZULKE EXTREEM HOGE EN EXTREEM LAGE CIJFERS!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Dirk

29 February 2016, 15:06

Dekking is goed, want KPN netwerk, maar daar houdt het wel een klein beetje bij op.

Bankrekening voor automatisch incasso is enkel te veranderen door opsturen van een kopie bankkaart. Ben vorig jaar al een keer gefisht ofzo, met vreemde incasso-opdrachten die ik niet kan verklaren, dus dat doe ik niet zomaar. Mijn eerste bankrekening nummer konden ze ook via iDeal natrekken, dus dat zou nu ook moeten kunnen.

Dan probeer je je factuur te betalen via iDeal, dat lukt. Althans, dat lijkt te lukken, want, nu na 3 dagen staat het factuur nog steeds open. De betaling is wel van mijn rekening geincasseerd, want, iDeal betaling.

Nu moet ik aan youfone gaan bewijzen dat ik wel betaald heb, en lopen ze vooraf al te dreigen met incasso bureau's. Bij een bankoverschrijving kan ik begrijpen dat de bewijslast aan mijn kant ligt. Echter heb ik nu gebruik gemaakt van een betaalknop, en ga ervan uit dat dat heel goed geregistreerd is.

Nee, nette firma (*PROEST*)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Laura

27 February 2016, 10:31

Youfone wat een ... Maatschappij
MENSEN NEEM DIT ABBONEMENT NOOIT AAN!!!
Wat een slechte organisatie ongelofelijk
ze hebben mij in het begin 2 simkaarten toegestuurd , terwijl ik er maar 1 besteld had..
Naar uren telefoneren toch tot de conclusie gekomen dat ik de simkaart terug kon zenden.
Wat mij wel even stress had opgeleverd , anders had ik met 2 nummers gezeten door hun schuld!
Maar het mooiste moet nog komen!!
Ik ben iemand die een aantal keer per week inlogt in mijn acount, om dus niet boven mijn kosten te komen.
Nu bleek dus dat mijn mail was verbonden aan het acount wat was terug gestuurd!!
Dus had ik in totaal 2 maanden heel erg veel over mijn ABBONEMENT gezeten.
Ik snapte er helemaal niks van, als ik zelfs een nieuw wachtwoord aanvroeg kreeg ik die van een nummer wat ik dus helemaal niet heb gebruikt ..
Ik heb denk ik wel 12 contact met hun gehad, en elke keer kreeg ik weer de ene domme na de andere medewerker !!!
Het was mijn schuld dat ik er overheen gebeld had, dus ik moest en zou de kosten moeten betalen!!
Toen ik een disccusie aanging werd zelfs de telefoon opgehangen..
Echt een waardeloos bedrijf.
Ze hadden uit redelijkheid van hun uit mij ook tegemoet kunnen komen!
Want ik ben niet de gene geweest die 2 simkaarten had besteld en hij geven mij uit eindelijk de verkeerde codes.
En uit goed vertrouwen ga je er dan vanuit dat alles goed gaat..
Nou niet dus!!
Ik heb namelijk eerst 3 maanden voor een simkaart moeten betalen die ik zelf nooit gebruikt hebt of zelf besteld hebt!!
En daarna door de verkeerde codes ook nog eens een rekening van in totaal 496,- euro!!!!
Zelfs een betalingsregeling gaan ze niet mee akoord en als je bent zegt de ene werknemer ook wat anders dan de andere weer!!
Zelfs hun incasso bureau zegt dat heel veel mensen hier over klagen (typisch)
Ik was van plan juridische zaken tegen hun stellen , maar omdat ik een erg druk leven heb, en niet veel geld.
Heb ik met pijn en moeite alles toch maar betaald.
( mijn laatste spaarcentjes wat eigenlijk voor school was)
Dus mensen denk aub goed na voordat je letterlijk een dief bent van je eigen portomonee

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Martin

26 February 2016, 16:29

Youfone brengt mij kosten in rekening die k niet heb gemaakt.
Zelfs als ik thuis ben, loopt hun teller door.
Elke maand moet ik ca. de helft van mijn abonnement bijbetalen.
Via de mail wordt hier op gereageerd, dat de facturen kloppen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Anonieme gebruiker

15 February 2016, 18:18

Simkaart was pas na 4 dagen geactiveerd! Nu doet hij het eindelijk, heb ik bijna nergens bereik.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Angela

10 February 2016, 21:37

Met 1 woord: Fantastisch !!
Ben zeer tevreden met youfone.
Goede en snelle service!
Bereik is ook super. Kortom niets te klagen????

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Harm

27 January 2016, 14:01

Inmiddels een paar maanden klant van youfone en het bevalt goed. Tientje verdiend via de actie en lagere abonnement kosten. Voorlopig wel ik wel met youfone. Ga zo door!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Carol

12 January 2016, 15:42

Al een tijd klant bij youfone erg tevreden. Nooit veel kosten en kan onderling met mijn man onbeperkt bellen. Super!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door anoniem

08 January 2016, 15:04

Nooit meer bij youfone. SImkaart doet het niet meer, 15 euro betalen voor een nieuwe. Belachelijk!!! Het is nergens zo duur als daar. Klantenservice blijft vasthouden aan praatje en toont geen begrip.
Daarnaast opeens kosten buiten mijn bundel die ik absoluut niet gemaakt heb. Komt hij met een smoesje dat het met de iphone te maken heeft en ik daar dan maar voor mag dokken. Als ik zeg dat ik een klacht wil indienen, zegt die jongen dat ik dat nog maar eens goed moet over denken en het niet eerlijk is.

Ze kunnen nog een hoop leren daar. Nooit naar youfone gaan, de goedkope maandkosten lokken je, maar daarna naaien ze je

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door Anonieme gebruiker

23 December 2015, 10:57

Spijt als haren op mijn hoofd dat ik een contract heb afgesloten met Youfone.

Ze passen alle truken toe die providers toe kunnen passen. Afronden op de minuut bijvoorbeeld. Dan ben je lekker snel door je bundel heen, en betaal je daarna de hoofdprijs.
Tussentijds abonnement aanpassen? Kan alleen naar een duurdere variant..
Ondertussen worden nieuwe klanten gelokt met lagere tarieven.

Enige positieve is dat ze een gratis klantenservice hebben. Alhoewel... veel service bieden ze daar niet, maar je kunt in ieder geval kosteloos je frustratie uiten!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door L van der heijden

08 December 2015, 09:33

Doet wat het moet doen. Is voor mij altijd duidelijk wat ik heb verbruikt en nog over heb via de app en myyoufone. Ik een bel en data plafond zodat ik nooit over m'n bundel ga. Erg fijn allemaal

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Anonieme gebruiker

08 December 2015, 09:24

Stond dat ik een bedrag moest betalen voor mijn rekeningen. Directpay en Youfone werken onafhankelijk met elkaar en na een dag bellen moest ik nog een factuur betalen van €40 voor de incassokosten. Echt belachelijk dat dit niet gemeld, op my youfone site, werd waardoor ik nog langer moest wachten op heraansluiting! Temeer dat de optie nr3(directpay) van het bellen naar 1200 ook niet werkte. Dan maar direct met directpay services gebeld en deze werken totaal niet samen met de klantenservice. Conclusie. Slechte service en probeer zsm naar een andere provider te gaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Anonieme gebruiker

26 November 2015, 18:19

Ga nooit naar Yoiufone. Het is al even geleden, maar als ik zie hoe graag abonnementskosten worden afgeschreven terwijl levering niet of in mijn geval zelfs nooit plaatsvindt, zegt dit wel wat over de mentaliteit. ewoon geen reply. Diefstal, jawel, maar ga dr maar ns achteraan voor die paar tientjes. Dus deze wrok is het enige dat resteert.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ava

20 November 2015, 11:44

Omdat ik thuis vrijwel geen bereik had mocht ik van Vodafone eerder overstappen. Ik ben nu zo blij met youfone! Heb overal bereik en ik betaal nog minder ook ! Een echte aanrader!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Duncan Sumter

06 November 2015, 17:01

1. Ik activeer een dataplafond (Een data plafond is dat je niet over je data heen kan gaan).
2. Ik krijg een bevestigingsmail dat mijn dataplafond in is gegaan.
3. Ik krijg een hoog factuur omdat ik blijkbaar over mijn data ben gegaan.
4. Ik neem contact op met Youfone en zei zeggen dat ze de verkeerde datum in de bevestigingsmail hebben gezet en dat mijn dataplafond pas de aankomende maand ingaat.

Dit kan je toch niet maken?! Ik heb vol vertrouwen gebruik gemaakt van mijn internet, wetende dat ik een dataplafond heb ingesteld. Ik heb immers een bevestigingsmail gekregen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Paul

06 November 2015, 09:51

Al een tijd klant bij Youfone. Ben erg tevreden. Had tijdens het overstappen een aantal vragen maar die zijn heel snel en vriendelijk beantwoord. De kosten zijn echt laag en ik heb nu altijd goed bereik!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Sonja

23 October 2015, 12:01

Ik heb youfone voor mij en mijn kinderen ben er tevreden over. Kan goed bijhouden wat ze verbruiken via de app en met het dataplafond kunnen ze nooit buiten hun bundels verbruiken

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door Ewoud van der Leek

20 October 2015, 17:13

BEHOEDT UZELF VOOR DEZE PURE ELLENDE! Youfone is werkelijk waar de meest onprofessionele partij die ik ooit heb meegemaakt! Recentelijk dacht ik gebruik te kunnen maken van de vriendenkorting middels een nieuw af te sluiten sim only abonnement van 1 maand. Noch uit de actievoorwaarden, noch uit mijn contact met Youfone bleek dat deze korting niet van toepassing zou zijn op abonnementen met een looptijd van 1 maand. Sterker nog, een Youfone medewerker heeft mij zwart op wit verteld dat de korting zou gelden. Daarnaast werd in de contractsbevestiging vermeld dat de EUR 10 zou worden verrekend. Helaas vertikt Youfone nu de korting te verschaffen en zij wenst de discutabele actievoorwaarden (die uiteraard in de tussentijd zijn veranderd!) niet tegen zich te laten gelden. De financiële afdeling houdt zich van de domme en gaat verder geen dialoog aan. Mensen, behoedt uzelf en ga niet met deze wanpartij in zee!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Karin

20 October 2015, 10:25

Ik ben overgestapt naar youfoon omdat ik slecht bereik had bij mijn vorige provider. Ik heb nu niks meer te klagen dit was een goede beslissing. Fijne bijkomstigheid is dat ik veel goedkoper uit ben dan eerst..! Daarbij was de overstap ontzettend makkelijk dit hebben ze allemaal voor mij geregeld en mijn simkaart was op tijd binnen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door Sander

29 September 2015, 11:48

Mijn simkaart was er snel overstappen is echt heel makkelijk gegaan. Ze hebben alles voor me geregeld! Hele aardige mevrouw gesproken bij de klantenservice erg behulpzaam ook! App is erg fijn zo kan ik alles bijhouden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door Isabel

03 September 2015, 17:02

Erg blij met Youfone. Tijdens mijn vakantie heb ik een eu-bundel kunnen afsluiten zodat ik ook in het buitenland ook internet had. Ik belde hier eerst voor naar de klantenservice zij hebben mij goed geholpen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Johanna

31 August 2015, 12:35

Slechte ervaring, door onduidelijke regels over nummerbehoud, er zou door YOU FONE oud abonnement worden opgezegd maar doordat ik buiten mijn schuld mijn nummer niet kan behouden zit ik nu met 2 abonnementen. Commentaar van YOUFONE er staat niet in de regels dat wij dit doen..... Nee je hebt je klant binnen en zoek het verder maar uit.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Tatiana

24 August 2015, 17:40

Ben eigenlijk vooral blij met de klantenservice, de dekking en prijs zijn natuurlijk ook geweldig. Maar omdat ik niet zo'n held ben met facturen en zo vind ik het fijn dat ik elke keer dat ik een vraag heb goed geholpen wordt, zowel aan de telefoon als per email. Duidelijke uitleg en aardige werknemers, dat is ook wel wat waard!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door Hetty

05 August 2015, 10:42

KPN netwerk,dus vrijwel overal bereik,dit was bij mijn vorige provider wel anders...
Had n beetje moeite met mn telefoon instellen,maar kreeg van de klantenservice een handige link waarmee ik snel alles kon aanpassen.

Ga binnenkort op vakantie naar Spanje, daar hebben ze een hele fijne bundel voor zodat ik ook daar goedkoop kan internetten.

Ik ben in ieder geval tevreden, ga nu mijn vriend klant maken, dan krijgen we allebei ook nog geld terug !!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Ingrid

04 August 2015, 09:46

Tot nu toe niet blij met de overstap! SIM besteld omdat het goedkoop was en op KPN net. op 3 augustus overstappen helaas nog geen SIM ontvangen. Mail gedaan maar daar ook nog geen reactie op gekregen. Klantenservice gebeld en de SIM waren ze vergeten op te sturen. Zou met spoed geregeld worden, dat is 3 tot 5 dagen. Zou mail krijgen ter bevestiging, ook niet ontvangen. Kan natuurlijk gebeuren maar 06 wel afgesloten en nu prepaid moeten kopen om te kunnen bellen. Reactie tijd is 3 tot 5 dagen. Klantenservice kost 35 cent per minuut. Spijt van de overstap!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Andrea

31 July 2015, 10:16

Heel blij met mijn abonnement! Ik betaal iedere maand hetzelfde bedrag voor bellen en internetten. De app vind ik heel fijn ook.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Anonieme gebruiker

17 June 2015, 16:45

Tevreden met mijn abonnement.
Vorig jaar had ik in Spanje opeens geen bereik maar dat lag uiteindelijk aan mijn instellingen. Ik hoop dat ik er deze vakantie geen last van heb!
Ik kan bijna verlengen en dan doe ik minder belminuten. Ik hou nu iedere maand 100 minuten over!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door Bert

10 June 2015, 16:42

Prima abonnement afgesloten voor weinig geld. Ik ben erg blij met de huidige actie, goedkoper heb ik het niet kunnen vinden daarom heb ik voor Youfone gekozen. Ik behoud het KPN netwerk waar ik nooit problemen mee heb gehad in mijn woonomgeving. Ook in mijn omgeving hoor ik goede verhalen dus ik ben blij met de overstap!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Anonieme gebruiker

01 June 2015, 16:56

Op aanraden van een vriendin heb ik een maand geleden een abonnement afgesloten via de vriendje actie. Ik had mijn simkaart snel in huis en ben tot nu toe erg tevreden met mijn overstap. Bij de klantenservice zijn ze erg behulpzaam en geduldig wat ik fijn vind.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door Anonieme gebruiker

19 May 2015, 15:32

Ik heb net mijn abonnement verlengt. Ik ben nu al 3 jaar klant en alles wordt steeds verbeterd. In het verleden heb ik weleens lang in de wacht gestaan bij de klantenservice. Toen ik net belde, werd er echt direct opgenomen!
Ook ben ik heel goed geadviseerd welke bundels ik moest nemen. Nu heb ik ook een dataplafond en een belplafond. Via de app kan ik mijn verbruik goed nakijken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Kees Niersman

10 May 2015, 11:30

De eerste keer dat ik van telfort wilde overstappen naar youfone mislukte doordat mijn sim niet werd geactiveert, de rekeningen kwamen wel binnen maar geen verbinding. Vele telefoontjes, brieven en aanmaningen later was het resultaat dat ik mijn nummer kwijt was en een prepaidnummer had. Na 2 jaar dacht ik ik probeer het opnieuw na het lezen van deze positieve reviews. Ik besloot een 100 min belabonnement te nemen, de slimmerikken besloten deze op 29 januari te laten ingaanzodat ik 2 dagen had om 100 minuten weg te bellen, dat lukt mij normaal gesproken nog niet in een half jaar. Affijn aan het eind van februari kreeg ik een rekening van 25,45 euro extra te betalen buiten mijn bundel, ik schrok mij rot omdat ik met mijn prepaid nooit boven de 10 euro per maand uitkwam en ook mijn echtgenote die bij Telfort een abonnement van 150 min. heeft hoeft nooit bij te betalen en die belt vele malen meer dan ik. Ik besloot het abonnement te wijzigen naar 250 min en weer kreeg ik een extra rekening, nu van 19 euro buiten de bundel bel kosten. Nu heb ik besloten om de 2 jaren uit te zitten en naast mijn abonnement ook een prepaid te nemen. Zelf denk ik dat ze mij een oor aannaaien met hun berekeningen ook gezien de ingangsdatum van mijn abonnement. Dus over 2 jaar heel rap naar TELFORT.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door T de Vries

07 May 2015, 13:09

Heb vanmorgen mijn abonnement gewijzigd (internet erbij) Heb dit met het service nummer (1200) van You Fone gedaan. Had hen direct te pakken en werd zeer correct te woord gestaan .Het overzetten naar internet was in een oogwenk geregeld .Ook werden nog enige suggesties voor het gebruik gegeven .

Kortom : Zeer tevreden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door T. Boterman

30 April 2015, 08:07

Youfone past de regels aan bij het aanpassen van je databundel.
Ik sloot eind december 2014 een data abonnement van 500mb af met GEEN buitenbundelkosten data.
Bij meer dataverbruik dan de bundel zijn er dan geen extra kosten maar gaat de snelheid naar 64 Kbps. In maart had ik mijn bundel opgehoogd naar 1000 mb. Dan blijkt dat ik een maand later niet meer terug kan naar 500 mb en ik krijg ineens veel kosten voor dataverbruik buiten de bundel. De data buiten de bundel is héél duur. Nieuwe regels in 2015.

Ik kreeg een waarschuwingsmail met de volgende tekst: Momenteel heb je 100% van je dataplafond verbruikt. Je kunt je datalimiet aanvullen of wijzigen via de MyYoufone pagina.
De internetsnelheid wordt nu automatisch verlaagd naar 64Kbps.

Op de website staat ook nu nog dat als je een bundel erbij koop de snelheid weer wordt hervat.

Reactie van Youfone is simpel: ik had maar een dataplafond in moeten stellen dat kan vanaf 2015. Bij een verbruik van 100% word je dan afgesloten voor uitgaand verkeer. Ik had een abonnement afgesloten voor verlaging van de snelheid niet voor het afsluiten van de databundel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Breign

17 April 2015, 15:44

Een jaar lang prima gebruik gemaakt van Youfone met nummer behoud en zonder problemen. Gelijk alles aan gedaan om onverwachte kosten te voorkomen door een belplafond in te stellen. Daar op de pagina van het belplafond "data" herhaaldelijk genoemd en er verder geen optie was om een dataplafond in te stellen ging ik er van uit dat ik ook beschermd was tegen onverwachte kosten als gevolg van dataverbruik.
Helaas bleek niets minder waar. Afgelopen zondag ging mijn telefoon automatisch backupen over 3G. Daar kreeg ik pas bericht van toen hij 2.4GB verbruikt had. De berichtgeving bestond in zijn geheel uit twee smsjes. Een sms waarin stond dat ik 80% verbruikt had. En een sms dat 80% van mijn belplafond bericht was, en dat ik bij 100% afgesloten zou worden voor uitgaand verkeer.
Resultaat: 2190% van mijn gebruikelijke kosten.

Op de website van youfone staat nu doodleuk bij belplafond 1205% van mijn belplafond aan kosten.

Na contact met de helpdesk werd mij toegezegd dat de technische dienst er naar ging kijken en dat ik reactie zou krijgen. Reactie bleef uit, en mijn telefoon werd afgesloten voor zowel data als bellen, ondanks dat ik nog belminuten genoeg heb.

Nul klant bescherming of verantwoordelijkheidsgevoel bij Youfone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Georges

16 April 2015, 10:22

Overgestapt naar Youfone met nummerbehoud. Resultaat: ik ben niet meer bereikbaar. Niet op Youfone (nog niet aangesloten) en ook niet op mijn oude provider (reeds afgesloten). Ik heb nog geen simkaart van Youfone, maar mijn oude nummer is wel al afgesloten. WAAROM?! Wat heb ik hier aan? Doe dan gewoon niets?

Op emails wordt binnen 5 dagen gereageerd. VIJF DAGEN?! Zelfs een brief heen en weer met de post is nog sneller. Daar zit je dan zonder telefoon, zonder bereikbaar te zijn en zonder hulp te krijgen van de klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Giovanni Kleine

15 April 2015, 17:36

Ik heb nog nooit zo’n slechte provider meegemaakt!
Eerst is het adres compleet verkeerd!
Werden na 6 keer een nieuwe rekeningnummer pas de betalingen van de rekening afgetrokken!
Daarna moet ik 9 (JA NEGEN!) keer bellen voordat ik weer aangesloten werd aan het netwerk (Bellen en SMSen) door de openstaande betalingen.
Daarna ben ik aangesloten en werkt alles weer goed!
Ik heb in totaal 9 maanden zonder diensten gezeten terwijl ik er wel voor betaalde! Ik vind dit erg slecht!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door anoniem

18 March 2015, 18:33

Automatisch zonder opgave van reden contract opgezegd door youfone.
dat terwijl we zakelijke klant zijn.
enne terug draaien, eh wij weten van niets, zoeken we uit.
en dan gaat er weer een dag voorbij.
bizar!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

04 March 2015, 17:02

Sim only besteld met nummerbehoud bleek in eerste fase bij Youfone door hun foute gegevens te zijn verwerkt. Gebeld en gegevens werden verbeterd/aangepast.
Kregen een nieuwe simcard toegezonden met nieuw nummer., raar maar kan als je de card al een maand van tevoren krijgt. Daags voor de portering kregen wij een sms met veel plezier toegewenst.Op de dag van de overstap nog een sms en daarna was het stil en 3 dagen en vele telefoontjes later nog steeds.Het enige positieve was de vriendelijke telefoniste. Veel plezier is er niet aan gelukkig is het jaarabonnement en kunnen de dagen afgeteld worden!
.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Schutte

17 February 2015, 19:18

Ik heb er veel spijt van dat ik inmiddels al 14 maanden met Youfone zit opgescheept.
Bellen en dekking allemaal prima...
Ik heb jaren lang Hi gehad met 1000 MB bundel waar ik nooit overeen ging.
De eerste maand kon ik direct 33 euro bijbetalen voor een paar honderd MB buiten mijn bundel.
Het blijkt dat elke verbinding direct 100 KB kost dus val ellende zet ik het tegenwoordig af en toe aan als ik het nodig heb... Nooit meer Youfone!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Andre van Dam

11 February 2015, 15:26

Prima provider. Lage kosten, goed bereik van KPN. Ik had mijn simkaart op tijd in huis en kon deze activeren via internet. Alles werkt gemakkelijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Martin

30 January 2015, 12:51

KPN dekking is geweldig. Ik heb heel snel een simkaart met een nieuwe nummer ontvangen. Het activatie ging ook makkelijk via mijn persoonlijke pagina.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door wilco

27 January 2015, 21:26

Zit nu al meer als een jaar bij youfone bevalt goed overzichtelijke app om je verbruik in de gaten te houden altijd lage rekeningen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Jeroen

22 January 2015, 16:25

Netwerk is top, heb overal bereik. Mijn abonnement is super goedkoop, betaal maat 10 euro voor 250 min/sms en 500 mb. Klantenservice is alleen niet altijd goed bereikbaar. Verder niks te klagen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Anonieme gebruiker

22 January 2015, 10:23

Ik raad het iedereen af! Dit is de slechtste provider die ik ooit heb gehad!

De snelheid zou verlaagd worden als je door je bundel bent... Dit geldt dus niet voor iedereen... Want heb je een samsung s5 dan werkt deze service dus al niet en stopt je internet als je bundel leeg is... Oplossing is mb tege de hoofdprijs bijkopen op je bundel omhoog aanpassen waardoor je weer net zo goed bij een ander kon zitten voor dat geld....

Klantenservice idd erg slecht bereikbaar...minimaal half uur wachten...

Rekening? Veel hoger dan je bundel! Ik heb een abonnement van 14 euro per maand en doe niet zo gek veel met mijn telefoon... Maar ze weten elke maand 30 euro af te schrijven...beetje jammer...
Echt geen aanrader dus! Beter ga je naar de bekende providers ipv al die kleine BV's van de laatste tijd die niet weten wat ze aan het doen zijn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Han

21 January 2015, 15:19

Klantenservice niet bereikbaar, minimale wachttijd 30 minuten. Administratie niet op orde. Spookfacturen, iedere afschrijving moet je checken, worden kosten in rekening gebracht die ze zelf niet eens kunnen verklaren etc.

Heb je nog een keuze, betaal dan liever iets meer, kies niet voor Youfone!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Roel Schwansons

09 January 2015, 11:13

Altijd klant bij Vodafone aan huis geweest. Echter na meerdere "akkefietjes" besloten om een jaar elders te proberen. Na 9 maanden Youfone kan ik oprecht zeggen dat ik op deze koers nooit meer aan wal zal stappen. Goede prijzen, snelle service en een perfect netwerk. Geen moeite gehad met de klantenservice, wellicht ligt de truuk bij het verlangen van een service die ze bieden, maar hè dat is mijn mening. Aanrader!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Kiya

08 January 2015, 16:09

Youfone zou eventueel aanbevolen kunnen worden wanneer je ze nooit/never nodig hebt. MAAR heb je een probleem en wil je ze telefonisch bereiken, mag je eerst minimaal een half uur aan de telefoon hangen voordat je een telefoniste aan de telefoon krijg die alleen standaard vragen kan beantwoorden.....de meest gehoorde zin is: daar kunnen wij niets aan doen. De manager is daar om hun te managen, dus niet voor de klant, begreep ik van de telefoniste. BIZAR! Ze zijn tevens heel makkelijk in het afsluiten van je bereikbaarheid/telefoon als je rekening niet op tijd hebt overgemaakt, terwijl de fout bij hun lag. De rekening was al (binnen 5 dagen) overgemaakt maar het was 1 dag later op hun rekening vanwege het weekend. Het duurde dan 3 dagen voordat ik mijn telefoon weer kon gebruiken. Slecht geregeld! Dus mijn advies, als ex-klant aan youfone zou zijn: verbeter je bereikbaarheid en plaats kundige mensen aan de telefoon. Advies aan de "toekomstige" klant, wees slim, zoek een provider met een betere klantenservice, want er kan altijd wat gebeuren met je telefoon/abonnement.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Erik

08 January 2015, 12:02

Bij het vastleggen is 24 maanden doorgevoerd ipv 12. dit heb ik zelf bij de controle over het hoofdgezien maar is niet netjes. Bij veel data gebruik vragen ze niet gewoon om een voorschot maar sluiten ze je gewoon af. Na veel telefoontjes uiteindelijk wel opgelost maar je zit wel zo een paar weken zonder internet op je mobiel. Wachtijden bij de klantenservice zijn echt veel te lang. Ik kan geen 0909 nummers bellen, prijzen bij 538 win je dan zoizo niet. Nu wil ik hem nu al opzeggen voor het einde contract juli 2015 maar ook dit kan niet, Conform hun voorwaarden kan dit pas 2 maanden voor het verstrijken van het contract. In hun voorwaarden staat letterlijk:
De opzegging kan max. 2 maanden voor het verlopen van het contract door Youfone worden verwerkt. Heb het verzoek neergelegd om dit tegen deze datum dit te realiseren, maar dit doen ze weer niet.

Echt hopeloos, Kan niet wachten totdat mijn contract wordt beeindigd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Leo Thol

08 January 2015, 11:14

Voor 7 euro maarliefst 1100 minuten bellen, nee? JA, bij youfone doen ze het gewoon. Heb een maandelijks abonnement met 100 minuten/SMS en daarbij een module waar ik voor 2 euro 1000 minuten kan bellen met mijn vrouw die dezelfde heeft!.. Ongewoon goed dit!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door gerard

05 January 2015, 15:44

Echt drama dat youfone. Moeder overleden dus proberen youfone te pakken te krijgen. Nu al een uur in de wacht. wat een service pffffff

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door jonah

31 December 2014, 15:32

Gisteren simkaart ontvangen, snelle service. Kpn netwerk werkt direct beter dan mijn vorige provider. Goed zo.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ashley

24 December 2014, 14:51

Youfone is een voordelig en betrouwbare provider. Ik ben heel tevreden met ze. Maandelijks ben ik weinig geld kwijt en ik krijg er een goed abonnement voor terug.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Heike de Vries

23 December 2014, 16:12

Super betrouwbaar netwerk e de prijs i ook prima! Overgestapt met de hele fmilie zonder enige belemmering. Ik plaats mijn ouders ook onder deze provider vanwege de duidelijkheid!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Brian

18 December 2014, 19:10

Graag zie ik een wat overzichtelijk site, verder vindt ik deze provider super! heb voor een klein bedrag een abonnement kunnen afsluiten, tientje per maand, geen gezeik maar goeie service op het netwerk van kpn. blijf lang klant.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Nancy de Meij

15 December 2014, 16:28

Ten onrechte is er € 15 van mijn rekening afgeschreven eind 2013. Kan gebeuren, maar nu > jaar later is het nog steeds niet teruggestort.

Inmiddels al heel veel mails, toezeggingen om het bedrag terug te krijgen en telefoontjes verder, niets. Zelfs van de week bericht van Direct Pay, dat mijn zgn verweer is afgewezen. En dat is dan het antwoord, op de mail van YouFone dat ik juist de € 15 terug zou krijgen!

Ook is er in de tussentijd per abuis nog eens 15 afgeschreven ipv bijgeschreven. Dit gestorneerd hebbende, krijg ik een sms dat mijn 06- zou worden afgesloten (terwijl ik gelukkig allang bij Vodafone zat).
Kosten voor weer aansluiten: €30

Niet intrappen dus!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Roland

11 December 2014, 15:11

Klantenservice is niet of zeer slecht bereikbaar.
Ik had in mijn abonnement te weinig belminuten en daardoor een hoge telefoonrekening. Telefonisch contact opgenomen met de klantenservice en ze zouden het abonnement aanpassen bij de eerst volgende maand naar een hoger plan waardoor ik niet meer buiten mijn bundel zou komen.

Vervolgens wederom zeer hoge telefoonrekening (80 euro +), blijkt dat ze abonnementswijziging niet hebben doorgevoerd. Ik contact opgenomen, beweren ze dat ik nooit om een wijziging heb gevraagd en dat ik de facturen gewoon moet betalen.

Netwerk kwaliteit van deze provider is goed (KPN netwerk) maar daarmee is alles gezegd. Pas goed op, laat alles per mail / schriftelijk bevestigen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door W. Holzken

10 December 2014, 13:39Prima geholpen door de klantenservice! Vraag standaard naar Charlotte, zij staat mij altijd netjes te woord!
Goedkoop makkelijk en goed bereik! Uitermate tevreden!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Kai

09 December 2014, 21:30

ik heb vorige week vrijdag een bestelling geplaatst en heb de simkaart vandaag al ontvangen. Kan gelijk bellen, helemaal super en lekker goedkoop

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door carriecvz

05 December 2014, 14:49

Youfone: sinds oktober 2014 een "goedkoop abonnement"

Een belplafond ingesteld van € 20,- maar wordt niet uitgevoerd.
Bij € 46,- werd de telefoon uitgeschakeld.
De specificatie van het belgebruik klopt niet.( volgens klantenservice moet je daarop niet letten, want het klopt niet).Toch een goede constatering van hen.!*#
Wel een beknopt overzicht van de kosten zou moeten kloppen???

Ik heb 45 min. in de wacht gestaan voor de klantenservice.

Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt bij andere telecom bedrijven.
Jammer om er nog een jaar aan vast te zitten.

MAAR...de klantenservice medewerker was zeer aardig en behulpzaam.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,6

Review door Sahid

05 December 2014, 09:40

Ik had wat vragen betreffende aanvraag, na 25 minuten ben ik teruggebeld door charlotte en heb gelijk samen mijn abonnement kunnen aanvragen. Na 2 dagen sim binnen en gelijk kunnen bellen, top youfone!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door anti-youfone

05 December 2014, 00:28

ALLE POSITIEVE REACTIES ZIJN VAN YOUFONE ZELF!! OPLICHTERS!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door David

04 December 2014, 15:31

Ik lees alle slechte recensies over Youfone en vind dat het helemaal niet klopt. Ik ben 3 maanden klant, mijn nummer was heel makkelijk overgezet naar Youfone vanuit een andere provider en hoefde niks te doen met het opzeggen van mijn abonnement of activatie van mijn simkaart. Sindsdien worden mijn facturen automatisch afgeschreven. Ik dubbel check mijn facturen altijd want ik heb ervaring gehad in het verleden dat mijn facturen niet klopte maar bij Youfone kloppen zij altijd!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Thom

01 December 2014, 16:36

Ik snap alle negatieve reviews niet, dit werkt voor mij prima, zeker voor de lage prijs

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jan

28 November 2014, 11:27

Net overgestapt naar youfone, zonder problemen is het gelukt op de door mij gevraagde datum.. Mijn oude provider hebben zij zelfs voor me opgezegd. Tot nu toe een zeer tevreden klant.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Mohammed

26 November 2014, 20:21

Zeeeer slechte telecom bedrijf en oplichters van de hoogste plank. Als je een vraag hebt en je wilt ze bellen, dan ben je minimaal 40 minuten in de wacht, en iemand van Youfone spreken, ho maar. Wil je ze mailen, dat kan, maar vergeet maar dat je een antwoord krijgt. Ik heb gewoon een simpele vraag aan ze, maar kan die vraag niet kwijt. Ongelooflijke amateurs, mijn abbo loopt over een paar dagen af godzijdank. NOOIT MEER YOUFONE, ik kan het iedereen afraden. Ik ben ook een keer in de maling genomen, je kan hoog of laag springen, de kosten worden hoger als je niet betaald, en dan ben je verder van huis. Ze nemen kosten in rekening die je nooit gemaakt hebt, en in de zomer presteerde ze het om me zomaar af te sluiten, uit het niets!! Geen excuus dat het onterecht was, helemaal niets. Echt een drama bedrijf!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nelson

26 November 2014, 14:10

Youfone heeft mij herhaaldelijk opgelicht met foute facturen en youfone schrijft sneaky hele hoge kosten als je buiten je bundel belt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door R.C

24 November 2014, 20:04


Bij mij heeft het 3 en halve maand geduurd voordat ik mijn abbo kon gebruiken. In die tijd heb ik wel 10000x gebeld met ze. ten eerste sta je minimaal 3kwartier of langer in de wacht en soms wordt er gewoon opgehangen. ten 2de krijg je iemand aan de telefoon die er de ballen verstand van heb en nog erg onbeleefd doet ook. niks kon opgelost worden terwijl ze van alles beloofde. sinds 3 dagen heb ik geen internet meer op mijn mobiel. 3 keer gebeld elke keer krijg ik een ander verhaal en wordt zelfs de schuld dat het internet van mijn mobiel af is naar mij geschoven. het internet werkt nog steeds niet. ik ben klaar met deze belachelijke provider dom personeel echt walgelijk.


geen pluspunten alleen maar nadelen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Frederiq

21 November 2014, 12:13

Ik probeer youfone al de hele week te bereiken en heb totaal wel 8 uur deze week het bekende wacht muziekje van youfone moeten aanhoren. Maar steeds, na 30 minuten word er gewoon opgehangen. Ik ben al lang klant bij Youfone en dan nu dit? Ik ga er alles aan doen om Youfone op hun vingers te tikken, dit mag NIET meer gebeuren Anno 2014! (er zijn al veel stappen ondernomen)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jan-willem de Boer

19 November 2014, 12:36

Na mijn eerste maand waarin de factuur kwam begreep ik er niets van, dubbele kosten met rare bedragen. Dit was echter een dubbele factuur, binnen 2 minuten had de medewerkster het me naadloos uitgelegd, dank je loes! Na het doornemen van de reviews hieronder schrik ik van de vijandigheid van sommigen, reviews zijn duidelijk mensen hun uitlaatklep, erg jammer om te zien hoe sommigen in een soort blinde woede uithalen... Grow up :) zo verschrikkelijk is het allemaal niet met de super power common sense ;) en schuttingtaal alom zie ik, jammer zeg. Niet serieus te nemen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Jan

18 November 2014, 15:24

Website mutaties worden niet juist verwerkt.
"tja meneer dat had u kunnen weten omdat u geen bevestiginsmail heeft ontvangen"
"waarom heeft u dan de mutaties verkeerd verwerkt?"
"?!..............eh"

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door renske

17 November 2014, 16:45

Ik probeer ze al een week aan de lijn te krijgen:(.
Dan weer in gesprek, dan onbereikbaar, etc.

Nu ben ik er doorheen gekomen, sta ik al 45 min in de wacht.
En dat allemaal omdat de factuurspecificatie voor geen meter klopt!

Laten je extra betalen, omdat je over je bundel heen bent.
Maar een dag voor einde van de maand is er nog genoeg internet en beltegoed en daarna krijg je de rekening.

Oplichters!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Jan de V

15 November 2014, 01:30

kijk uit voor youfone, oplichters, geldgraaiers, zakkenvullers, dit is is nu duidelijk weer een voorbeeld van de zoveelste kutprovider die er een gigantisch zooi van maakt! klantenservice niet bereikbaar ,na een uur of nog meer in de wacht te hebben gestaan, nog geen contact, de reviews liegen er niet om wat voor rampzalige provider youfone is, en mensen die reviews schrijven met hoog cijfer aan die rampprovider, tja dat zijn die oplichters zelf!

via groepsveiling.nl ben ik er ingestonken om een contract aan te gaan met youfone, mensen laat je niet meer misleiden door allerlei idiote groepsveilingen die je gouden bergen voor houden, vergeet het maar!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Erica

14 November 2014, 11:22

Mijn dochter is voor aantal maanden naar het buitenland gegaan. Omdat ze haar abonnement kon verlengen hebben we gebeld om te vragen wat de opties zijn. We hebben nu verlengd met de kleinste bundel, zodra ze terugkomt, kunnen we bundel gewoon ophogen. Voor onszelf hebben we een buitenland bundel afgesloten zodat we goedkoop naar haar kunnen bellen. Fijn dat alles zo goed is verlopen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door Jan

13 November 2014, 21:13

Wat een drama!!! Bundel loopt vanaf 1 tm de laatste dag van de maand. Krijg je op de 28ste een bericht dat je bundel bijna op is. Vervolgens een rekening van meer dan 60,-!! Waarvan 45,- buiten de bundel. Wat blijkt nou, ze rekenen opeens midden in de maand bedragen! Ga je een klacht indienen krijg je als reactie: meneer we nemen alles letterlijk over van KPN dus het verbruikt klopt. Wij zijn niet verplicht om een bericht te sturen over het gebruik dus u kunt hier geen rechten aan ontleden!

Kansloos!!!! Nooit meer bij deze afzetters!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door JP

13 November 2014, 15:39

Youfone.nl is de meest irritante telefoonaanbieder van Nederland.
Ik ben niet snel van mijn gal spuwen op internet. Maar Youfone.nl heeft me dan toch zover gekregen. Dat terwijl ik niet eens klant bij Youfone.nl ben.

Bij het zoeken naar een nieuw sim-only abonnement kwam ik Youfone.nl tegen. Om de totale kosten te zien had ik wat gegevens ingevoerd en het daarna links laten liggen. Dus niets besteld. Dit was ergens begin oktober. Een aantal dagen later krijg ik een mail dat ik mijn bestelling niet heb afgerond en dat ik dit alsnog kan doen zodat zij de boel in gang kunnen zetten. Prima. Hier doe ik niets mee want ik wil geen abbo bij Youfone.nl.

Weer een aantal dagen later krijg ik een mail met AANMANING. Huh??? Aanmaning? Je kunt me helemaal niet aanmanen. In de mail zelf staat dat ik nog steeds mijn bestelling kan afronden en als ik dat niet doe binnen 5 dagen dat de bestelling dan vervalt. Nou prima, dan vervalt deze binnen 5 dagen want ik wil het niet.

Maar sinds die tijd blijven de mailtjes met AANMANING binnen stromen tot op 11 november waarop ik op 1 dag 4 van deze mailtjes kreeg.

Man, man Youfone.nl als ik al de intentie had om een abbo bij jullie af te nemen dan hebben jullie het op de manier waarop jullie communiceren echt helemaal verpest. Echt geen stijl, en dan ben ik nog geen klant, stel je voor dat je hier klant wordt.... Nee nooit mee in zee gaan!

  Dekking
  Klantenservice