Apple iPhone 5 reviews

Videoreview Apple iPhone 5

TelecomVergelijker.nl beoordeelt samen met de redactie van BesteProduct.nl de nieuwste telefoons
Voordelen
  • prachtig 3.5 inch scherm
  • mooi afgewerkt design
  • hele snelle processor
Nadelen
  • prijzig
  • verre van revolutionair

Expertbeoordeling Apple iPhone 5

Geschreven op 05 April 2013
8,0
Design / hardware
Multimedia
Software
Internet / social media
Gebruikservaring
Prijs-kwaliteit
Totale indruk
Conclusie

De iPhone 5 heeft een prachtig 4 inch-scherm, een strak afgewerkt design en een hele snelle processor. Zo maar drie redenen om voor een iPhone te kiezen. Apple levert met de iPhone 5 een zeer gebruiksvriendelijke telefoon die daarin misschien wel geen gelijke kent. Helaas is de nieuwe iPhone verre van revolutionair. Daarnaast is het toestel aan de prijzige kant. De iPhone 5 borduurt voort op het grote succes van eerdere modellen en heeft, anders dan een groter scherm en subtiele wijzigingen in het design, weinig nieuws te bieden. Heb je een iPhone en wil je gewoon een keer iets anders, dan moet je de iPhone 5 in ieder geval niet nemen.

Gebruikersbeoordelingen Apple iPhone 5

Gebaseerd op 11 reviews
8,4
Algemene indruk
Gebruiksvriendelijkheid
Batterij levensduur
Robuustheid
Uiterlijk
Totale indruk

Review door malcolm

05 October 2013, 20:15

Apple iphone 5 heb ik nu net een week maar het went zo snel! Dat het lijkt of ik het al veel langer heb. Battery life valt wel mee ligt eraan wat ik die dag doe.Groetjes

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,6

Review door kh

31 May 2013, 14:33

Heel fijn toestel, alleen wel iedere avond nodig om de batterij op te laten... maarja, misschien gebruik ik hem te veel ;)

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,4

Review door Jennifer02910

28 May 2013, 20:24

Beste telefoon die ik ooit gehad heb!
Een aanrader!!

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
9,2

Review door Besko

10 May 2013, 08:00

Een gebruiksvriendelijke telefoon,
Heeft wat verbeterde eigenschappen
dan zijn voorganger en ziet er
dunner uit.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
9,4

Review door Eyup

09 May 2013, 01:24

De iPhone is een door Apple ontwikkelde mobiele telefoon. De eerste generatie iPhone werd op 9 januari 2007 aangekondigd. Dit toestel was alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten en in enkele andere landen zoals Engeland en Frankrijk. Nederland en België waren pas op 11 juli 2008 aan de beurt met de iPhone 3G. Deze kwam tegelijk beschikbaar in 21 landen. In Nederland was T-Mobile lange tijd de enige aanbieder, in België Mobistar. Daarna volgden de iPhone 3GS, iPhone 4 en iPhone 4S. De iPhone 5 werd op 12 september 2012 aangekondigd.

iphone 4 lang

Inmiddels is de iPhone verkrijgbaar bij alle Nederlandse operators (T-Mobile, KPN, Vodafone) en aanbieders zoals Telfort, Hi, MTV Mobile en Rabo Mobiel. Je kunt bij de operator een toestel met abonnement aanschaffen of naar een telefoon- of webwinkel gaan. Meer informatie over het kopen van een iPhone vind je op de pagina ‘iPhone kopen‘.

Je kunt de iPhone ook los kopen, als simlockvrije iPhone. Dit is handig voor mensen die al een abonnement hebben. Kopen in het buitenland is niet meer nodig, omdat de prijs in andere Europese landen vrijwel hetzelfde is. Wil je weten hoe je het beste de iPhone in Nederland, België of andere landen kunt kopen, lees dan ons artikel: iPhone kopen in Nederland: iPhone prijzen en alternatieven.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,0

Review door Roel

06 May 2013, 18:13

Ik ervaar de iPhone 5 16GB als een erg prettige stevige telefoon die erg gemakkelijk in het gebruik is. Vergeleken met vorige versies lijkt de 5 een stuk sterker en veel sneller. Het enige wat jammer is, is dat de batterij vrij snel leeg is.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
7,8

Review door Jovi

06 May 2013, 14:37

het is een zeer mooi en compact toestel met veel mogelijkheden

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
9,0

Review door Marco

04 May 2013, 14:38

Heel mooie telefoon. Zeer makkelijk in gebruik. Gaat ook lekker snel, weinig last van die stomme laadbalkjes of rondjes.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,6

Review door aja

04 May 2013, 12:06

een mooie, handige en alles in 1 smartphone. meer beschrijving is er niet nodig bij de iPhone 5

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,6

Review door Anonieme gebruiker

04 May 2013, 11:03

De iphone 5 is veel sneller en beter! maar de batterijduur is nog steeds nite verbeterd

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
6,0

Review door Remie

03 May 2013, 14:47

Heel fijn, alleen de batterij is snel leeg

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,0

Schrijf zelf een review over de Apple iPhone 5

Beoordeling (*verplicht)
  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
negen - nul
=