Apple iPhone 6 reviews

Videoreview Apple iPhone 6

TelecomVergelijker.nl beoordeelt samen met de redactie van BesteProduct.nl de nieuwste telefoons
Voordelen
 • Groot scherm
 • Uitstekende afwerking
 • Sterke grafische prestaties
 • Goede camera met coole video-functies
 • Goede vingerafdruk login
 • IOS 8 is stap vooruit
Nadelen
 • Duur
 • Niet waterdicht
 • Geen micro SD-kaart
 • Gemiddelde levensduur batterij
 • Basismodel heeft slechts 16GB

Expertbeoordeling Apple iPhone 6

Geschreven op 03 April 2015
9,2
Design / hardware
Multimedia
Software
Internet / social media
Gebruikservaring
Prijs-kwaliteit
Totale indruk
Conclusie

De echt grote verandering in de iPhone 6 zit in de grootte van het toestel. De iPhone 6 is uitgerust met een 4,7 inch beeldscherm op een HD-resolutie. Ten opzichte van voorgaande modellen heeft Apple de randjes van het toestel veel meer afgerond waardoor het toestel uitstekend in de hand ligt.

De 1,4 Ghz dualcore A8 64-bit processor maakt deze iPhone uiterst krachtig. Daarnaast zit er ook een M8 processor in de iPhone 6 die de gyroscope aanstuurt en zo alle activiteit op een dag kan meten. De vingerafdrukscanner van Apple is wat ons betreft nog steeds de beste die er is. Met de 8 megapixel camera beschikt het toestel niet over het hoogste aantal megapixels in haar segment. Toch maak je met de iPhone 6 prima foto’s. De autofocus, die Apple pixelfocus noemt, is zo snel dat je het toestel niet eens scherp ziet stellen als je van het ene naar het andere punt beweegt.

Video’s kun je ook in slow motion opnemen. Waar dat in de iPhone 5s nog in maximaal 120 fps ging, is dat bij de iPhone 6 verdubbeld waardoor er fantastische super slow motion beelden ontstaan. Wil je vloeiende video’s zonder schokken? Stap dan over op de iPhone 6 Plus. Deze is namelijk wel uitgerust met optische beeldstabilisatie.

Het besturingssysteem iOS 8 hapert nooit en loopt niet vast. En het is nog even toegankelijk als altijd. Je kunt veel met het toestel. De vingerafdrukscanner werkt nog altijd uitstekend en, ondanks de HD-resolutie van het scherm, ogen foto's en video’s prima.

Goedkoop is de iPhone niet. Dat zijn ze nooit geweest en dat zullen ze waarschijnlijk ook nooit worden. De goedkoopste variant met 16GB kost €699,- en voor meer geheugen leg je steeds honderd euro meer bij. De iPhone 6 is op veel vlakken een uitstekend toestel. Ben je bereid veel geld uit te geven aan een smartphone, laat het dan de iPhone 6 zijn. Maar wanneer het je puur om het grotere scherm gaat, kun je voor minder geld eveneens iets moois bij de concurrentie vinden.

Gebruikersbeoordelingen Apple iPhone 6

Gebaseerd op 0 reviews
 ?
Algemene indruk
Gebruiksvriendelijkheid
Batterij levensduur
Robuustheid
Uiterlijk
Totale indruk

Schrijf zelf een review over de Apple iPhone 6

Beoordeling (*verplicht)
  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
8 + nul
=