HTC telefoons en abonnementen (mobiel)

Kies hier de gewenste HTC telefoon, smartphone of gsm, en wij tonen je alle aanbiedingen bij dit toestel met abonnement of losse prijzen. Gebruik onze handige filters om de HTC telefoon te vinden die aan je eisen voldoet. Weet je niet welk toestel je wilt? Bekijk dan eerst de meest populaire HTC telefoons.
 
 

Vergelijk 0 mobiele telefoons

Er zijn geen telefoons gevonden. Pas de filteropties hiernaast aan, of herstel het filter naar de beginwaarden
Er zijn geen telefoons gevonden. Pas de filteropties hiernaast aan, of herstel het filter naar de beginwaarden.
Loading..
Bezig met laden...
Bij welke partijen kan ik een mobiel telefonie abonnement inclusief mobiele telefoon aanschaffen?

Grofweg zijn er 3 mogelijkheden om een mobiel telefonie abonnement inclusief mobiele telefoon aan te schaffen:

 • Via netwerk providers
 • Via virtuele providers
 • Via gespecialiseerde (web)winkels in mobiele telefonie diensten

Netwerk providers beschikken over een eigen fysiek netwerk. Nederland kent 4 netwerk providers, te weten KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2 (Tele2 heeft alleen een eigen 4G-netwerk. Voor 3G diensten maakt zij gebruik van het netwerk van T-Mobile)

Meer informatie over de aanschaf van mobiele telefonie abonnementen inclusief mobiele telefoon bij netwerk providers vind je hier.

Virtuele providers beschikken niet over een eigen fysiek netwerk, maar kopen capaciteit in bij netwerk providers. In Nederland zijn o.a. Ben, hollandsnieuwe, Telfort en Ziggo als virtuele providers actief die naast SIM only abonnementen tevens mobiele telefonie abonnementen inclusief mobiele telefoon aanbieden.

Meer informatie over de aanschaf van mobiele telefonie abonnementen inclusief mobiele telefoon bij virtuele providers vind je hier.

Nerderland kent een behoorlijk aantal gespecialiseerde winkels waar je mobiele telefonie abonnementen met of zonder mobiele telefoon kunt aanschaffen. Zij beschikken niet over een eigen fysiek netwerk en zijn ook niet te typeren als een virtuele provider. Zij zijn gerechtigd om de diensten van netwerk- en virtuele providers te verkopen. Ook wel resellers genoemd. Enkele voorbeelden van deze winkels betreffen:

 • 2Call
 • Algebeld
 • Belsimpel
 • Bestekeus
 • Coolblue
 • GSMWeb
 • GSMWijzer
 • Miky
 • Mobiel
 • Phoneshop
 • Ritel

De meeste van deze winkels werken 100% online. Voorbeelden hiervan zijn Algebeld, GSMWeb en Mobiel.nl. Een enkele aanbieder heeft daarnaast ook nog een aantal fysieke winkels waar je als consument terecht kunt. Belsimpel, Coolblue en Ritel zijn daar voorbeelden van.

Deze aanbieders beschikken over het algemeen over een zeer uitgebreid assortiment (veel uitgebreider dan de netwerk- en virtuele providers). De meeste van deze winkels kopen zelf mobiele telefoons in en vaak ook meer verschillende merken en typen dan de netwerk- en virtuele providers.

Daarnaast zijn deze winkels in staat om deze toestellen te combineren met alle mobiele telefonie abonnementen (zonder toestel) van alle netwerk- en virtuele providers. Ook met SIM only abonnementen van die partijen die zelf alleen maar SIM only abonnementen aanbieden. Hierdoor ontstaat er automatisch een veel groter aanbod waaruit je kunt kiezen. En in veel gevallen bieden deze partijen scherpere prijzen dan de netwerk- en virtuele providers.

Meer over hoe de aanschaf van een mobiel telefonie abonnement met of zonder toestel werkt bij een reseller vind je hier.

Terug naar boven
Waarom kiezen voor een mobiel abonnement inclusief mobiele telefoon?

Het afsluiten van een mobiel telefonie abonnement inclusief mobiele telefoon is vooral handig wanneer je de éénmalige kosten op het moment van afsluiten van de overeenkomst zo laag mogelijk wilt houden. Gedurende de contract periode betaal je een vast bedrag per maand. Een bedrag voor de levering van de service (data, minuten en sms'jes) en een bedrag dat dient ter aflossing van de meegeleverde mobiele telefoon (je gaat feitelijk een lening aan). Na afloop van de contract periode (1 of 2 jaar) is de mobiele telefoon van jou. Uiteraard mits je gedurende de contract periode hebt voldaan aan de maandelijkse betalingen.

Lage éénmalige kosten en gespreide betaling voor de mobiele telefoon zijn belangrijke voordelen. Daarnaast kun je op deze manier via 1 order alles in 1 keer regelen (gemak).

Echter, er kleven ook nadelen aan deze constructie. Zo zit je bij dit soort abonnementen direct voor 1 of 2 jaar vast aan een abonnement. Je bent derhalve niet flexibel om tussentijds de overeenkomst op te zeggen danwel over te stappen naar een andere provider. Dat kan pas aan het einde van de initiële contract periode. Zit je reeds bij een bepaalde provider, ben je erg te spreken over hun service en sta je op het punt om je abonnement bij hen te verlengen (of een extra abonnement af te sluiten), dan vervalt dit nadeel bijna automatisch.

Een ander nadeel betreft het kostenaspect. Over de gehele contract periode bezien is de aanschaf van een mobiel telefoon abonnement inclusief mobiele telefoon duurder dan de aanschaf van een losse mobiele telefoon en een apart SIM only abonnement. Is het geen probleem voor je om in 1 keer een behoorlijke uitgave te doen voor een nieuwe mobiele telefoon, dan is het zeker het overwegen waard om de mobiele telefoon los aan te schaffen met apart een SIM only abonnement. Zo ben je uiteindelijk goedkoper uit en ben je in veel gevallen ook nog eens flexibel wat looptijd betreft (er zijn goede SIM only abonnementen met een opzegtermijn van 1 maand). Meer hierover is te lezen op onze SIM only pagina's.

Terug naar boven
Welke providers bieden mobiele telefonie abonnementen aan inclusief mobiele telefoon?

Providers worden onderverdeeld in netwerk providers en virtuele providers, ook wel MVNO's genoemd.

Een netwerk provider heeft de beschikking over een eigen fysiek netwerk. In veel gevallen bieden zij virtuele providers toegang tot haar fysieke netwerk. Uitbreiding en onderhoud van het fysieke netwerk ligt volledig bij de betreffende netwerk provider. Nederland kent 4 netwerk providers:

 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • Tele2 (Tele2 heeft alleen een eigen 4G-netwerk. Voor 3G diensten maakt zij gebruik van het netwerk van T-Mobile)

Alle netwerk providers bieden mobiele telefonie abonnementen inclusief mobiele telefoon aan. Veelal verschilt de inhoud van de service van het abonnement (hoeveelheid data, minuten en sms'jes) niet van die van de SIM only abonnementen die zij aanbieden.

Netwerk providers hebben meestal alleen de nieuwste mobiele telefoons in hun assortiment (die het laatste jaar, maximaal de laatste 2 jaar zijn gelanceerd). De keuze uit verschillende mobiele telefoons kan daardoor wat beperkter zijn ten opzichte van gespecialiseerde (web)winkels die mobiele telefonie diensten verkopen.

Een virtuele provider, ook wel MVNO genoemd (Mobile Virtual Network Operator), is niet in het bezit van een eigen fysiek netwerk en koopt capaciteit in bij een netwerk provider. MVNO's richten zich veelal op een specifieke doelgroep. Zo zijn er in Nederland verschillende prijsvechters actief waaronder Ben en hollandsnieuwe. Hieronder tref je een overzicht aan van enkele virtuele providers die actief zijn in Nederland en die mobiele telefonie abonnementen inclusief mobiele telefoon aanbieden:

 • Ben
 • hollandsnieuwe
 • Telfort
 • Ziggo

Virtuele providers hebben meestal mobiele telefoons in hun assortiment die al wat langer op de markt zijn. Soms aangevuld met een recent gelanceerde mobiele telefoon. Het assortiment mobiele telefoons wijkt in veel gevallen af van dat van de netwerk providers. Ook voor virtuele providers geldt dat de keuze uit verschillende mobiele telefoons vaak wat beperkter is ten opzichte van gespecialiseerde (web)winkels die mobiele telefonie diensten verkopen.

Gespecialiseerde (web)winkels in mobiele telefonie diensten die niet als provider te boek staan hebben meestal het meest uitgebreide assortiment. Zij zijn in staat om abonnementen van verschillende providers te combineren met verschillende mobiele telefoons.

Terug naar boven