Nokia 3310 reviews

Gebruikersbeoordelingen Nokia 3310

Gebaseerd op 29 reviews
-
Algemene indruk
Gebruiksvriendelijkheid
Batterij levensduur
Robuustheid
Uiterlijk
Totale indruk

Review door Tazmania Devil

23 July 2006, 18:47

Ik vind het een mooi toestel, al vinden de meeste m lelijk!, de accu gaat opzich wel lang mee (gewone standaard BMC-3 NiMH Accu!). De gebruiksvriendelijkheid is goed want de bediening is erg simpel. De robuustheid ook denk ik, want ik hoorde van iemand dat-ie in t water was gevallen, die van mij is nog nooit gevallen!

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
10

Review door pumico

07 August 2005, 17:00

Ik heb de mijne al 4 jaar, en hij doet het nog perfect ! Veel gebruikers vinden de 3310 maar niks, maar als je naar de prijs / kwaliteit verhouding kijkt, heb je er zeker geen slecht toestel aan. Mocht mijn 3310 stuk gaan, dan heb ik nog "n hageltje nieuwe in de kast liggen, voor de komende jaren. Veel mensen willen nog altijd voor "n dubbeltje op de 1e rang zitten. Nogmaals, om te bellen en sms te versturen is het "n topper !! Heb er in 4 jaar 1x "n nieuwe batterij in moeten zetten.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
9,4

Review door robbu

08 April 2005, 14:20

Dit was mijn tweede telefoon, en hij gaat nu de kast in. Kan ik ook eindelijk gaan fotograferen. Maar ik merk dat het ergens toch jammer is. Bijna 4 jaar lang heeft-ie me nooit in de steek gelaten en heb ik er mee kunnen doen wat ik wilde. Makkelijke menu's, leuke frontjes en al wel 100 keer laten vallen, daar schrik ik al niet meer van, blijft het toch doen. Wel een paar keer een nieuwe batterij geritseld, maar verder... hij is niet te koop!

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
9,4

Review door _RaZoR_

24 December 2004, 18:58

Dit is mijn eerste telefoon die ik ooit kocht. Hij is straks in 2005 4 jaar oud en hij doet het nog steeds. De batterij is op het moment wel slecht, maar na 4 jaar mag je dat ook wel verwachten. Ik gebruik hem niet meer maar dit toestel doe ik nooit weg.

Gebruiksvriendelijkheid zoals gewoonlijk bij nokia goed. Algemene indruk: prima telefoon om te bellen en smsen.
Batterij: heeft het altijd erg lang volgehouden, maar nu iets minder daarom een 7.
Robuustheid: zware sterke telefoon, aantal keren laten vallen maar dat doet niks met de telefoon.
Uiterlijk: simpel maar leuk

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,4

Review door frederiquevt

29 November 2004, 12:54

Deze telefoon is met recht een gouden oude! Vroeger was hij mooi en dat zie je er nog wel aan af, ookal is hij ondertussen allang ingehald door de nieuwe modellen. Batterijlevensduur is zeer goed, komt ook door z/w scherm natuurlijk. Erg makkelijk in gebnruik, en handige agendafunctie. Jammer dat hij kwalitatief zo slecht is, heb er twee kapot gemaakt. Beide keren kwam het door de regen. Doordat hij eigenlijk twee losse frontjes heeft en er een kiertje tussen beide zit is het ding nog niet eens spatwaterdicht en dat is nogal jammer.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,0

Review door weidi

28 November 2004, 19:25

ben heel tevreden, alleen vind ik het jammer dat ik geen telefoonboek kan kopieeren van de sim naar het toestel en andersom. [s]of doe ik dan iets niet goed? wie kan mij hier iets over vertellen? bedankt en groetjes weidi[/s]

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
7,6

Review door ronnie1984 :P

15 July 2004, 13:38

Mijn 2e toestel en echt een super toestel. Zeker voor de tijd waarin die werd gemaakt echt super. De batterij is wel wat minder. Verder is die niet kapot te krijgen, ziet er goed uit, en heeft een super menu en sms'en is heel makkelijk met dit toestel.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
9,2

Review door rick hendriks

14 July 2004, 18:18

ik heb hem neit maar me pa en me zus wel en ik heb er ook wel ervaring mee dus vand aar deze cijvers

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
6,0

Review door jsnepvangers

18 June 2004, 08:36

Ik gebruik het toestel vooral om te bellen, en dat doet ie goed. Maar wat wel vervelend is, dat het toestel geen eigen adresboek heeft, dat er geen automatische toetsenbordblokkering op zit, en dat het geheugen voor berichten en afspraken rap vol zit.
In zijn algemeenheid is het een toestel dat ruim voldoende scoort, maar niet hoger, omdat er nu eenmaal toestellen zijn die betere (voor mij) essentiele functionaliteit bieden.
De batterij gaat bij mij dagen lang mee, en ik bel toch een paar keer per dag, dat is een heel stuk beter dan bij mijn oude 6150.
Hij is al een paar keer gevallen, maar zeker met een beschermhoesje erom, is hij gewoon stevig. Ook het ontbreken van de antenne maakt, in tegenstelling tot mijn eerste Ericssons, dat het ding bij normaal gebruik niet stuk te krijgen is.
Over het uiterlijk kan ik alleen zeggen, dat ik het formaat precies goed vind, geen enorme koelkast, maar ook niet zo klein, dat je de knopjes niet ingedrukt krijgt.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,4

Review door ÜberVAU

02 June 2004, 11:06

Het is even geleden (2 jaar), maar ook ik heb de volkstelefoon allertijden gehad...
De gebruiksvriendelijkheid: telefoneren voor dummies, dit is echt het makkelijkste menu dat ik ken, typisch nokia, maar heel makkelijk en snel. Ook fijn dat 'ie T9-sms ondersteunt.
De algemene indruk is gewoon ok, zeker voor toen was het een erg mooi toestel.
De batterij...tja, geen Li-Ion accu standaard bijgeleverd helaas, en ik merkte dan ook al vlug dat de levensduur minder werd (ondanks het ontladen en pas opladen als 'ie leeg was). Bovendien een erg zware accu. Een minpunt dus.
Kapot te krijgen is deze foon volgens mij bijna niet, erg robuust. Ook handig dat je frontjes kunt wisselen, voor als je een keer een kras/barst hebt.
Qua uiterlijk toen een erg stijlvolle foon (2001), en erg classy toen nog. Nu loopt de hele wereld ermee, maar toen was het nog echt iets bijzonders.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
7,8

Review door Boutsen

24 February 2004, 23:05

slechtste toestel van nokia op de 3410 en ngage na, baterij deugt niet, lange standby maar als je een keer belt is ze al direct leeg, software slaagt af en toe tilt, en de batterij indicator werkte bij mij niet.

slecht sim-kaart systeem, ik heb er 2 kaartjes mee stukgekrast door ze te vaak te verwisselen. Bovendien als je hem laat vallen vliegt de batterij er soms uit.

verder veel mogenlijkheden met beltonen, en een goed uiterlijk met de covers, maar de nadruk ligt volgens mij teveel op de fun en niet op kwaliteit.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
6,6

Review door tinoos

21 August 2003, 23:49

Ik ben niet kapot van dit toestel, ik was siemens gewend (C45) met oa automatische toestenblokkering en de toetsen liggen ook wat dieper zodat je niet met iemand begint te bellen als je blokkering niet aanstaat en er een knopje wordt ingedrukt doordat je het toestel in je zak steekt. (is leuk voor de provider, maar niet voor je eigen rekening....)

Nog een irritante eigenschap is dat het opnemen en het beindigen van het gesprek met de zelfde toets is. Wanneer hij in je carkit zit, en je per ongeluk twee keer heel snel op de opneemtoets drukt ben je je gesprek kwijt ;-(

Toestel zit verder degelijk in elkaar, kan tegen een stootje. Geen antenne en de batterij zit netjes in het toestel zodat je geen last van 5110 tm 6310 kwalen krijgt...........(losse batterij, met losse contactpuntjes).

Ik ben er dus niet kapot van, en blijf een siemens liefhebber. Ook het intoesten van een SMS bericht is bij Siemens overzichterlijk. C45 is helaas niet meer leverbaar, maar er zijn genoeg eenvoudige opvolgers.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
6,0

Review door Armando

27 April 2003, 16:11

Goed telefoontje, menu oerdegelijk, simpel Nokia.
Ook nog eens zeer goedkoop, los gehaaldvoor 55euro(via een vriend uit een telecomwinkel weliswaar) maar normale prijs 89euro, dus das niks.
Kwaliteit is zeer goed.
De batterij is goed, ik bel heel veel, dus ja, dan gaat ie automatisch sneller op.
Je moet oppassen voor het overladen, maar ja, nieuwe batterij Beverwijk, via via tussen de 8-12 euro, dus ook niet veel.
Voor de rest, ja gewoon goed telefoontje.
O ja, zeer handig om te smsen, vooral voor nieuwe woorden, gaat het zeer snel.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,6

Review door Tom Krauth

27 April 2003, 16:09

ik heb er nu zelf ook 1 hijn is goed en goedkoop maar alleen snel beschadigd.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,6

Review door Christiaan1985

27 April 2003, 13:20

Opzich goede telefoon, wel vaak software problemen, slechte batterij en het met het toestel moet voorzichtig om worden gesprongen.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
7,6

Review door markemrik

05 February 2003, 19:44

vandaag is mijn 2e 3310 kapot gegaan!
De eerste had een kapot scherm (na anderhalf jaar) en de nieuwe gaf het na 5 maanden helemaal op. Gelukkig wordt hij onder garantie gemaakt.
Beide hadden af en toe last van ´omgedraaide´ toetsen; op het scherm kwam wat anders dan ik intoetste. Ook totale toetsenborduitval is bij de eerste een paar keer voorgekomen.

De telefoontjes blijken normaal dagelijks gebruik helemaal niet aan te kunnen (dit werd
in de Nokia-winkel bevestigd)

Als hij het doet is hij wel erg gebruiksvriendelijk en hij ziet er goed uit. Handig met groot scherm.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
7,0

Review door Tom Krauth

05 February 2003, 16:12

Lekker klein en makkelijk in zak te dawwen.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
9,2

Review door Vincent

04 February 2003, 18:19

Bijna onverwoestbaar de 3310. Ondanks het feit dat de 3310 al een tijdje op de markt is zie je hem toch nog heel vaak bij mensen. Goede standby tijd en heeft alle functies die mensen die minder waarde hechten aan een spetterende mobiel nodig hebben. Een topper, die zijn waarde al een aantal jaren heeft bewezen.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
9,0

Review door annoniem

28 January 2003, 17:04

IK heb hem ook gratis alleen de verzendkosten dus ik ben zeer tevreden.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,0

Review door Wovelaar

27 January 2003, 12:54

Het harde kunststof huis moetje absoluut niet laten vallen op de plavuizen.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
7,0

Review door Sander1972

26 January 2003, 11:12

Als je vindt dat hij er niet mooi uitziet kun je honderden verschillende frontjes kopen die absoluut niet duur zijn (o.a. op de markt).

Ook leuk is de mogelijkheid om zelf beltonen te componeren. Alleen jammer dat de ruimte daarvoor aan de kleine kant is. Lange nummers passen er niet op.
Niet bestand tegen vocht/regen.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,6

Review door Guillaume

25 January 2003, 23:17

Lange stand-by tijd, goed bereik, goede verstaanbaarheid, goede handligging, prettige menustructuur.

Als toestel vindt dat accu leegraakt is hij wel heel snel leeg.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,4

Review door Zzonnet

25 January 2003, 14:58

Mijn Nokia 3310 was 'gratis' (alléén verzendkosten) dus ik ben sowieso dik tevreden met/over dit toestel.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
9,4

Review door buitenveldert

24 January 2003, 20:12

+ al diverse keren laten vallen, alles doet het nog
+ voor kinderen ideaal, zeer makkelijk te bedienen.
+ top toestel voor weinig geld
+ Top telefoon voor diegene die alleen belt en een SMS verstuurd
+ Makkelijk te bedienen , ook voor jonge kinderen.
+ goedkoop toestel en lekker klein, geen antenne.

[dpmodbreak]één stem per persoon graag, je drie postings zijn samengevoegd tot deze.[/dpmodbreak]

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
9,4

Review door HarryB

24 January 2003, 18:05

Al een iets oudere telefoon maar nog steeds 1 van de betere. Gewoon een goede mobiel als het belangrijkste wat je doet bellen en sms-en is.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,8

Review door Raymundo

24 January 2003, 11:02

Goede telefoon. Alleen wel een verouderd en niet echt mooi. Wel stevig en gebruiksvriendelijk. Dus wil je gewoon kunnen bellen is het een goede keus.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,8

Review door Velthuis

24 January 2003, 09:19

De toetsen zijn perfect! Hoewel inmiddels wat verouderd toestel, toch nog steeds een goede koop als je gewoon wilt kunnen bellen en SMSsen.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
9,4

Review door Boo

23 January 2003, 21:41

Prima. Eingelijk het zelfde als de 3330, alleen dus zonder wap. Verder zijn ze identiek (volgens mij).
Ik heb em uiteindelijk aan mijn vriendin gegeven :)

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,2

Review door roelands

23 January 2003, 20:58

Zeer makkelijk te bedienen. Duidelijk menustructuur. Redelijk compact model.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,8

Schrijf zelf een review over de Nokia 3310

Beoordeling (*verplicht)
  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
8 min een
=