Algebeld.nl reviews

Gebruikersbeoordelingen Algebeld.nl

Gebaseerd op 37 reviews
8,4
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk

Review door Anonieme gebruiker

18 September 2015, 17:48

Eerste contact gehad met algebeld op 15-9-2015 had al 2 abbonementen via hun lopen moest er nog een verlengd worden iphone 5S met t-mobile verlenging .leuke aanbieding gekregen dag later heen en weer mailen en op 17-9-2015 telefonisch bevestigd met medewerkster j.v .
Zou alles klaarmaken en mij de papieren toezenden om te ondertekenen.
Krijg vandaag 18-9-2015 mail of ik even een bestelling wou plaatsen!!
Gebeld naar ALGEBELD andere medewerker de aanbieding die we u gemaild en bevestigd hebben gekregen kunnen we niet meer doen aangezien de aktie vandaag verlopen is ,ja maar heb gister met medewerkster j.v besproken en zou papieren toe sturen .Sorry maar kunnen we niet meer plaatsen wel een duurder abbo en meer bijbetalen .
Lekker dan !! Andere abbonementen maar niet meer via Algebeld doen als je dingen bevestigd komen ze het niet na en proberen ze je een duurder abbo aan te smeren.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door Jaap

26 September 2014, 18:35

Wat een prutsers!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,4

Review door Jeroen

29 August 2014, 23:55

mijn telefoon een lg g3 was verkeerd geprijsd, na reeds betaald te hebben willen ze de telefoon niet versturen, ze verschuilen zich achter hun eigen disclaimers, en lijken andere rechten van consumenten niet na te leven,

ikzelf zou niets meer bestellen omdat als je telefoon te laag geprijst is heb je enkel de keuze om bij te betalen , als je je telefoon dan toch wilt verkrijgen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door JWT de Leeuw

07 March 2014, 17:02

Slechte levering ervaring met Algebeld.nl

Beste Klantenservice,

Heb sinds januari 2014 een telefoon abonnement afgesloten met daarbij een televisie , deze televisie is mij tot op heden nog niet aangeboden. Uit een onderzoek van Post.nl zou de televisie op mijn adres zijn aangeboden aan een klusjesman , heb de klusjesman daarop aangesproken maar hij zegt dat hij niets heeft aangenomen. Nu wordt ik afgescheept met de reden dat het pakket is aangeboden op mijn adres en dat het niet hun probleem is dat ik nog steeds geen televisie heb. Mijn vraag aan u is hoe ik dit moet oplossen, want het afgesloten abonnement zou dan nog 23 maanden duren (x € 28,00 pm). Heb Algebeld.nl gemaild dat ik verwacht dat zij mij alsnog de televisie toesturen of het contract ontbinden wat ik had afgesloten, heb hun 2 weken de tijd gegeven hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Mej. JWT de Leeuw
06-16541151

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door Celeste

01 November 2013, 13:48

Huawei Ascend P6 Pink besteld, een geweldig toestel, hele mooie kleur en vormgeving en werkt perfect! Bestelling geplaatst, op dit moment voor dit toestel de goedkoopste internetshop. In telefoonwinkels is deze mobiel in deze kleur niet te koop, vandaar via internet besteld. levering binnen 3 dagen, keurig verpakt, mooie doos met een extra gratis hoesje in de zachtrose kleur,precies als het toestel.van te voren contact opgenomen met Algebeld.nl of het toestel daadwerkelijk op voorraad was. moest van tussenleverancier komen, de volgende dag hadden zij het binnen en beloofde het direct te versturen, dit is ook gedaan,klasse!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door A.j

02 April 2013, 13:32

Helaas heel slechte ervaring met algebeld
zij adverteren met een mobieltje die nog op de markt moet komen tegen een bedrag van €229 dus dacht dat is wat voor mij netjes vooruit betaalt bevestiging gekregen dat hij medio half februari uit zou komen, dit is op geschoven naar ein maart.
okevkonden hun ook niets aan doen
en toen hij uiteindelijk op de markt kwam wouden ze hem niet meer leveren tegen dit bedrag want hij viel duurder uit moest ik maar even € 54 bij betalen
dit zij n toch geen afspraken wat mij betreft slechtste zaak waar ik ooit zaken mee heb gedaan.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door kokiakova

05 August 2009, 11:12

1jr vodafone 35 afgesloten icm WII + spellen.
Op voorhand prima contact gehad. Snelle reacties en duidelijke antwoorden.
Vervolgens besteld en binnen paar dagen in huis.
Portering van Hi naar Vodafone is ook volgens opgave verlopen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door beertje

12 February 2009, 23:55

23-1-2009 telefoon met abonnement (vodafone) en kado besteld. Direct bericht dat bestelling was ontvangen. ook 23-1-2009 bericht dat betaling was ontvangen.28-1-2009 bericht ontvangen dat nieuw abonnement was besteld met behoud van eigen nummer en dat dit niet kon en dat het om een verlenging ging. 29-1-2009 gebeld met hun direct antwoord, geen wachttijd en dezelfde dag nog mailbevestiging met online mailadres om order te kunnen volgen. daarop keurige vermelding over ontvangst en goedkeuring van de order en ook de goedkeuring van de provider en mogelijke leverdatum 6-2-2009. op 6-2-2009 vermelding dat leverdatum nu 9-2-2009 werd en op 10-2-2009 mailbericht dat alles verstuurd was per tnt en met verzendnummer om eventueel te volgen en 11-2-2009 stevig ingepakt in grote doos afgeleverd in goede staat. 12-2-2009 gemaild dat er geen faktuur bij zat en per directe mail faktuur retour als antwoord. Dus Zeer Tevreden. Bedankt www.algebeld.nl.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door mariovanderniet

03 February 2009, 19:49

Heb eerst uitvoerig contact gehad over een eventuele verlenging en de vraag of de telefoon direct geleverd zou worden. Dit werd netjes binnen 24 uur beantwoord en er werd me gezegd dat als ik het op tijd zou opsturen (dus een paar dagen voordat ik mocht verlengen van Vodafone) alles zo snel mogelijk opgestuurd zou worden na akkoord van Vodafone.

Dit werd netjes gedaan. Vrijdag mocht ik verlengen en helaas niet direct op vrijdag maar de maandag erna werd alles verstuurd. Dinsdag in huis. Lekker snel zou ik zeggen.

Zat helaas een verkeerde autolader bij (cadeau bij het abonnement), volgende dag gemaild. Mocht de lader terugsturen en ze zouden een nieuwe opsturen. Precies 1 week later dan de telefoon heb ik de juiste lader. Sneller kon bijna niet.

Verder zeer snelle reactie op mail en duidelijke antwoorden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door XoReP-1988

02 April 2008, 00:13

Zojuist een vraag naar ze gemailt betreft levertijd mobiel die ik zou willen bestellen. En paar minuten later 0:06 ('s nachts dus) een net mailtje ontvangen met duidelijk antwoord :) Dat noem ik perfecte bereikbaarheid.

EDIT: Heb uiteindelijk ook een E-Ten M800 bij hun besteld en is zeer snel verlopen. In de nacht/vroege ochtend bestelling geplaatst en betaald met ideal, diezelfde dag contract van hun gekregen die ik heb ingevult en teruggestuurt en dag erna was me telefoon en simkaart verstuurt. Veel sneller had het eigenlijk niet gekunt.

Ook mooi dat ik me telefoon al meteen kon krijg ipv. de dag dat me abo overgaat ivm. nummerbehoud.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Sly

16 March 2008, 15:20

Algebeld gesproken over verlenging van een abo. De medewerker wist waar hij het over had. Goed advies gekregen. Vervolgens abo verlengd op hun site. Direct de betaling geregeld via iDeal. Een dag later alle papierwerk in de bus met een duidelijke werkinstructie. Na opsturen paperassen had ik drie dagen later mijn cadeau in huis, in de vorm van een laptop, en was mijn abo omgezet naar een nieuw. Complimenten.
Jacco

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door Anouk2

06 February 2008, 15:35

Uistekende service! ~Hulde~
Op 23 januari deed ik een bestelling, op 4 februari wilde ik het abonnement mét nummerbehoud al in laten gaan. Zelfs op deze korte termijn verliep dit vlekkenloos! De bevestiging van bestelling (per mail), de papieren en de sim kaart ontving ik heel snel. Sim kaart is zelfs beveiligd met een pincode.Ik heb drie keer telefonisch contact met hen opgenomen. Elke keer werd er heel snel opgenomen en werden al mijn vragen accuraat (snel en goed) beantwoord. Fantastisch!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anouk2

06 February 2008, 15:34

Uistekende service! ~Hulde~
Op 23 januari deed ik een bestelling, op 4 februari wilde ik het abonnement mét nummerbehoud al in laten gaan. Zelfs op deze korte termijn verliep dit vlekkenloos! De bevestiging van bestelling (per mail), de papieren en de sim kaart ontving ik heel snel. Sim kaart is zelfs beveiligd met een pincode.Ik heb drie keer telefonisch contact met hen opgenomen. Elke keer werd er heel snel opgenomen en werden al mijn vragen accuraat (snel en goed) beantwoord. Fantastisch!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door cylam

31 July 2007, 19:00

Ik heb van te voren telefonisch geinformeerd naar de mogelijkheid van nummerportering van mijn huidig nummer. Mijn lopende abonnement zou pas over 2 maanden verlopen, maar er liep bij Vodafone een actie. Volgens de medewerker was dit geen enkel probleem. Via hun website heb ik alle gegevens ingevuld, en vervolgens uitgeprint en opgestuurd. Het bedrag betaalde ik via internet bankieren. De volgende dag kreeg ik een email met track-and-trace code. Helaas was er die dag niemand thuis aanwezig, maar de eerstvolgende werkdag kreeg ik een bezorger met het pakket binnen. Lof voor de snelle levering.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Zieltjens

13 July 2007, 11:51

Heb 8 juli mailtje gestuurd om te vragen of telefoon W6810I op voorraad was, maandagochtend al een berichtje dat dat zo was en dat ik hem in dezelfde week zou ontvangen. Maandagavond per mail de bestelling gedaan en dinsdagochtend bevestigd vanuit Algebeld.nl. Donderdag netje met de post ontvangen. Ook tussendoor nog op de hoogte gehouden van Track en Trace van TNT post, dat die site niet goed werkte. Super snelle antworden op de mails dus en de telefoon snel ontvangen. Ook nog gratis een Bluethooth headseat bij ontvangen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Zieltjens

13 July 2007, 11:49

Heb 8 juli mailtje gestuurd om te vragen of telefoon W6810I op voorraad was, maandagochtend al een berichtje dat dat zo was en dat ik hem in dezelfde week zou ontvangen. Maandagavond per mail de bestelling gedaan en dinsdagochtend bevestigd vanuit Algebeld.nl. Donderdag netje met de post ontvangen. Ook tussendoor nog op de hoogte gehouden van Track en Trace van TNT post, dat die site niet goed werkte. Super snelle antworden op de mails dus en de telefoon snel ontvangen. Ook nog gratis een Bluethooth headseat bij ontvangen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door michiel_visser

04 July 2007, 16:26

Ik was op zoek naar een sim-only abonnement voor als ik straks thuiskom uit Spanje. Heb een Vodafone €35,= genomen maar had niet alle benodigde documenten hier in het buitenland. Binnen een middag, na wat telefoontjes en faxen naar Nederland, was het geregeld. Telefoon werd binnen 3 keer overgaan opgenomen en ik werd steeds weer vriendelijk geholpen. Na 18:00 is algebeld akkoord gegaan, de volgende dag is het pakketje verstuurd en de dag er na is het aangekomen. Het wacht nu mooi op mij wanneer ik thuiskom. Heb de cash-back nog niet, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dit goedkomt. Ik zal zeker nog een keer gebruik maken van algebeld.nl en ik kan het u allen ook zeker aanraden!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door webmaster12

28 May 2007, 13:50

donderdag om 1900 een samsung e900 besteld

vrijdag om 1200 een postbode met het pakketje

Zeer goed

alleen de site mag beter

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door s.veenstra

10 May 2007, 11:49

Deze mensen beloven veel maar er komt niets van terecht, men stelt dat een fout van tnt post voor ricico en rekening van de ontvanfer is en doet niwets om het probleem op te lossen, men zegt contact met tnt post te hebben opgenomen maar bij tnt post weet men van niets en er is nooit navraag gedaan naar de eventuele verzending.
Het resultaat is geen telefoon wel een contract en wel 400 euro betaald.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door fabian88

04 January 2007, 14:17

Ik heb 3 weken geleden een HTC TyTN icm een telfort 200 2jr. (+ databundel 1gb) abonnement besteld via algebeld, en deze 2 weken geleden ontvangen. De levertijd was dus OK, pluspunt was dat ik via de mail op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken(contract ontvangen, bestelling verzonden), minpunt was dat je de status van de bestelling niet zelf op de site kon raadplegen.
Bereikbaarheid zeer goed: Bij een vraag over de mail kreeg ik tot 2 maal toe dezelfde dag antwoord.
Support is goed: de antwoorden waren goed, maar kort.
De website heb ik een matig gegeven, omdat je daar heel weinig informatie kan vinden. Je kan niets vinden over de levertijd, je kan geen status bestelling opvragen en je kan nergens meningen lezen van andere kopers over een product en de aflevering.
Over het algemeen een goede site met een paar kleine minpuntjes.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door Arnevn

04 January 2007, 12:19

Ik heb op 3 januari een Nokia 7373 besteld bij Algebeld.nl rond 3 uur 's middags. Gelijk betaald via iDeal en de volgende dag stond de TPG om 10 uur 's ochtends al met een pakketje aan de deur met daarin... de Nokia! Geweldig snelle afhandeling wat mij betreft! Ik had ook contact opgenomen via de website met Algebeld, en de reacties daarop kwamen ook behoorlijk snel. Omdat ik haast had heb ik niet meer afgewacht op de reactie, maar toen ik een bericht terug kreeg op mijn email wisten ze al dat ik de telefoon besteld had, dus wat dat betreft zijn ze ook prima op de hoogte binnen de winkel zelf. Verder is de website ook zeer duidelijk! Met Aftersales en Cashback heb ik niet te maken gehad, dus daar heb ik geen oordeel over.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Robbie1976

24 December 2006, 09:31

Aangezien in twijfelde twee orders geplaats.
's Woensdags één van de orders betaald. Donderdag de contracten verstuurd. Tevens donderdag per mail een bevestiging van mijn betaling ontvangen. Vrijdag bevestiging van het in goede orde ontvangen van mijn contracten. Direct iemand aan de telefoon gekregen om een typefout van mijn kant te laten corrigeren. Woensdag daarop al mijn Telefoon!

Super geregeld, goede beriekbaarheid en service.

Mijn tweede order zonder probleem kunnen annuleren.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door tescione

12 December 2006, 11:13

Na het lezen van de goede beoordelingen over algebeld.nl heb ik besloten om er ook een gsm te bestellen.
Ik heb de contracten op donderdag 30 november op de bus gedaan, zaterdagochtend kreeg ik een mailtje dat mijn contract nog niet verlengd kon worden (dit wist ik want ik kon pas vanaf 5 december verlengen), en dat ze mijn bestelling dus dinsdag zouden invoeren. De bestelling is uiteindelijk op donderdag aan mij verzonden en op vrijdag kwam TNT-post langs om het te brengen.
Al met al zeer snelle service. In de tussentijd heb ik nog een paar vragen gemaild die ik steeds binnen een paar uur beantwoord kreeg.
Ook telefonisch zijn ze zeer goed bereikbaar, de telefoon wordt binnen 30 seconden opgenomen.
Als ze volgend jaar nog steeds zo goedkoop zijn dan bestel ik daar weer.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door mynicksnix

18 November 2006, 13:39

Vorige week maandag heb ik een 1-jarig Telfort 200 bij Algebeld.nl besteld, icm met een smsbundel (30) en een Maximaal Online (1GB databundel). Daar kreeg ik gratis de Samsung i320 (inmiddels verkocht voor € 330) bij. Een superdeal dus! Aangezien ik voor het genoemde nu effectief maar € 10,50 p/mnd kwijt ben.
Op de vragen die ik had voorafgaand aan de bestelling werd telkens de zelfde dag nog gereageerd. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. De levertijd werd iets langer (woe een week later), omdat het toestel van een andere leverancier moest komen. In de communicatie daarover hadden ze zelf het initiatief kunnen nemen. Maar dat is dan ook het enige minpuntje.

Algebeld is met name interessant voor gebruikers van mobiel internet. Als je bij je abbo nml meteen een databundel aanschaft, krijg je een extra toestelkorting.
Verder is het prettig dat je eenvoudig zelf je eigen combinatie van abonnement en toestel en/of cadeau kunt samenstellen op de website.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door axelotl

14 October 2006, 07:38

Snelle afhandeling; woensdag bestelbon op de bus, vrijdag telefoon plus abo verzonden met tracknummer. maandag alles binnen.

Bereikbaarheid erg goed en servicegericht personeel met kennis van zaken.


  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Muish00

30 September 2006, 23:49

Nadat ALgebeld me een half jaar geleden aan een N80 met nieuw abo van T-mobile hadden geholpen, met een prima service, klop ik weer bij ze aan; het T-mobile abo wordt ontbonden (geen dekking), wil nu een andere provider, met N73. 1 klei probleempje; het nr wordt pas vrijgegeven voor portering als de N80 teruggestuurd is,maar ik moet wel al de N73 hebben.
Alle belwinkels doen erg moeilijk als ik dit noem. 1 telefoontje naar ALgebeld.nl en het werd me duidelijk dat ik gewoon weer via hen de N73 ga kopen, zij denken tenminste met me mee.
OP vrijdag aanvraag gedaan, s' middags contract binnen, maandag spullen verstuurd over de post, op donderdag had ik de telefoon in huis! De nummerportering moet nog gebeuren, maar ik twijfel er niet aan dat algebeld er zoveel mogelijk aan zal doen om dit goed te latgehn verlopen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door bliekarchi

09 August 2006, 14:53

Algebeld heeft een zeer goede indruk achtergelaten ondanks dat de bestelling uiteindelijk niet geleverd is.

Reden:
Verlenging T-Mobile Flex 20 icm. toestel besteld aan einde van actieperiode. Bij andere bedrijven kan je per email alle contractstukken versturen, maar helaas niet bij Algebeld.nl. Dat werd niet gemeld tijdens de bestelprocedure, maar pas in de automatische bevestigingsmail. Stukken konden alleen per post verzonden worden, daardoor net te laat voor de aktieperiode. Wel steeds contact gehouden en uiteindelijk bleek de aktie verlengd, nieets aan de hand dus.....
Toch wel, voor aantal toestellen was de bijdrage van T-Mobile verlaagd. Hierdoor werd de prijs voor mij geen €38, maar €112,-. Dit terwijl andere webshops een stuk goedkoper waren. Uiteindelijk bestelling gecancelled.
Op zich heldere en uitgebreide reacties terug gehad tijdens de bestelprocedure en zeer snel was mijn betaling teruggestort.

Ondanks de gecancelde bestelling wel een betrouwbare, goed communicerende en snel handelende club. Ik ga hier de volgende keer gewoon weer kijken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door danny-b

24 June 2006, 14:08

Afhandeling bestellingen:

alles is goed verlopen, jammer dat de levering iets langer duurde ( nokia n80) is niet hun probleem maar die van nokia. alles werd duidelijk verteld aan de email en ook aan de telefoon als je vragen had, ook al waren het domme vragen, je word gewoon geholpen als een belangrijke klant!

Bereikbaarheid:

uitstekend, telefoon gaat 1 of 2 keer over en dan, word er opgenomen, als ze wat moeten controleren duurt dit minder dan 30 sec. heel snel allemaal mail duurt 2 a 3 dagen.

Support:

de winkel weet waar ze over praten, hebben verstand van de toestellen. en weten wat mogelijk is en wat niet mogelijk is en wat aanteraden is en wat niet.

zo had ik de vraag van frontjes verwisselen, ze raden het me niet aan, omdat het een hoop gedoe is.

Website:
goede website, lekker duidelijk.
misschien nog een tip: laten zien of de telefoon leverbaar/beperktleverbaar is. dit scheelt weer een hoop belletjes.

zeer tevreden over deze winkel,ze hebben begrip dat je het wachten zat wordt, en komen niet met verkoop praatjes als, "hij komt morgen" "je hebt hem over een week".

goede winkel.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door tlameris

28 May 2006, 21:05

Heb de telefoon in preorder besteld. Ben goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Snelle reactie op mail etc.
Prima winkel!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door ralphv

26 May 2006, 11:32

Super site!!
Ze geven goede en zeer duidelijke informatie.
Ook brengen ze je op de hoogte van de evt. uitgestelde levering!
Kortom super!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door A3-D

16 May 2006, 21:23

Ik heb afgelopen weekend een N91 besteld i.c.m. een 2 jarig Vodafone Bel & Multimedia abonnement.

Zojuist netjes een mailtje ontvangen dat de contracten en bescheiden die nodig waren voor de aanvraag, in goede orde waren ontvangen en dat ik binnenkort een email met bevestiging van de verzending van mijn bestelling mag verwachten.

Tevens wat telefonisch contact gehad over nummerbehoud en snel en correct geholpen.

Tot nu toe erg tevreden over deze winkel....

---------------------------------------------------------------------
Edit 18 mei 2006:

Ik heb vandaag de N91 die ik aanvankelijk besteld heb in mijn handen gehad en schrok toch wel van de afmetingen van dit model. Uiteindelijk besloten de order te muteren naar een N80 en een mailtje gestuurd en gebeld. Keurig een reactie via de mail terug gehad dat de bestelling is gewijzigd in een N80 (moet nu alleen wat langer wchten tot die leverbaar is, maar dat wordt zeer waarschijnlijk binnen nu en twee weken voor de Nederlandse versie).
---------------------------------------------------------------------

Edit 24 mei 2006:

Zojuist een keurig mailtje ontvangen met bevestiging van de verzending en een link richting Track and Trace zodat je de zending zelf kunt volgen.

Vol lof over de telefonische contacten tot nu toe en kan eerlijk gezegd niet anders zeggen dan dat dit een (web)winkel is waar ik in het vervolg meer zaken zou doen en die ik, met een gerust hart zonder aarzelen, zou kunnen aanbevelen aan derden.

Nu nog even met spanning wachten tot ik de telefoon daadwerkelijk in bezit heb.
---------------------------------------------------------------------

Edit 30 mei 2006:

Gisteren de telefoon via de TPG Post ontvangen, helaas was het de TPG Post die besloot het pakketje niet aan te bieden op vrijdag maar het uit te stellen tot maandag. Geen probleem, alleen wil je z.s.m. aan de slag met je nieuwe aanwinst. Natuurlijk kan Algebeld.nl hier niets aan doen en ligt dit puur aan TPG Post.

Track en Trace werkte prima en de zending was goed te volgen. Alles zal prima verpakt en de facturen, SIM kaart en overige bescheiden waren keurig meegezonden.

Ik moet zeggen dat ik prima tevreden ben over de service die ik van hen heb gekregen.
Vlotte afhandeling en zeker een aanrader voor diegene die twijfelen over het aanschaffen via internet, via Algebeld.nl mijns inziens geen kleine lettertjes en/of addertjes onder het gras!

Telefonisch prima bereikbaar en ze staan je vriendelijk te woord en beantwoorden de vragen op een correcte en eerlijke manier.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door hermantd

04 May 2006, 00:26

Snelle afhandeling ondanks goedevrijdag, ben goed op de hoogte gehouden via de mail hoe de besteling verliep ik ben zeer tevreden

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Wolverine

29 April 2006, 14:33

Na zorgvuldige overweging en regelmatig bezoek aan telecomvergelijker heb ik na 2 weken eindelijk de knoop doorgehakt omtrent welke telefoon ik wilde; de Nokia 6103. Een toestel wat nog niet veel in Nederland wordt verkocht, dus een prijsvergelijking was wel zo prettig.
Op donderdag heb ik eerst gebeld met algebeld.nl om te horen of de zwarte nokia op voorraad was en wanneer de levering kon plaatsvinden. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan waarbij met mij werd meegedacht; Koninginnedag zat ertussen en een heel weekeind bij vooruitbetaling. Onder Rembours zou ik de telefoon gegarandeerd de volgende dag in huis hebben. Met het advies om via de site te bestellen (ivm type/schrijffouten) had ik inderdaad de volgende ochtend om 9 uur m'n telefoon al in huis. Top!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door bing

17 January 2006, 17:46

Supershop!!! Ik moest vrijdag met de vliegtuig vliegen en had op woensdag mijn telefoon besteld i.c.m. een abonnement.
Ik kon gewoon mijn id en contract inscannen en emailen en alles werd geregeld. Diezelfde dag nog verzonden en de volgende dag was het er al.

Zij weten pas echt wat service is!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door pedro

13 April 2005, 14:57

Vorig jaar Nokia 6100 met t-mobile abonnement besteld. Alles keurig en snel!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door pinokkia

25 January 2005, 18:39

Ik heb na een telefoontje gevraagd ( zaterdag) of ze de zilveren samsung D500 voor mij wilde reserveren. Helaas kon ik maandag niet ophalen. Gebeld weer of ze tot vandaag konden wegleggen. Het antwoordt was: mevrouw .... geen probleem.

Ik heb bij hun een abonnement icm een zilveren samsung D500 besteld. Aangezien ik in de buurt van hun woon. Ben ik persoonlijk naar de winkel geweest om alles te bestellen. Werd zeer netjes en correct geholpen. En na een 15 minuten liep ik bellend de winkel uit.

Conclusie totaal: Nette zaak en correct geholpen.




UPDATE 12-04-2005

Ik heb op zondaag (10-04-2005) een mailtje naar Algebeld gestuurd. Wat het me gaat kosten als ik een Telfort 200min/1jaar icm samsung E720. Op maandag rond 14.00 uur een mailtje terug gekregen. Ik heb toen gebeld of de prijs wel klopte, omdat hun het nog niet op de website had staan (samsung E720 icm abonnementen) En de prijs die ik had gekregen klopte wel degelijk.

Wederom vandaag een samsung E720 icm telfort 200min/1jaar. De medewerkers die daar werken wisten gelijk wie ik was. Ik had nog een paar vraagjes, omdat mijn abonnement met nummerbehoud pas over 3 maanden ingaat En ik werd weer zeer netjes en correct geholpen.

Medewerkers van Algebeld. Ik ben zeer tevreden. Ga zo door.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Sander

27 August 2003, 14:51

Ik heb zaterdag 2 SE/// T600's besteld bij Algebeld.nl. Vooraf wat e-mail contact gehad over de beschikbaarheid van dit toch wat oudere model. De e-mails werden binnen 2 uur beantwoord.
Vervolgens werd ik diezelfde dag, door een overigens zeer vriendelijke dame, gebeld om de bestelling te bevestigen c.q verifieren. Het pakketje zou maandag worden verstuurd en ik kon deze dinsdag, uiterlijk woensdag verwachten.

Het pakketje was er dinsdagmorgen. Kortom, mijn eerste ervaring met Algebeld is een uitermate positieve. Een aanraader dus! Ook gezien de prijs van 279 euro voor twee stuks inclusief verzendkosten. Het mag dan ook niet vreemd zijn dat ze nu zijn uitverkocht. :)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0
Toon meer...

Schrijf een review over Algebeld.nl

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Bestelgegevens (*optioneel. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de winkel.)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
9 min 0
=