Castle.nl reviews

Gebruikersbeoordelingen Castle.nl

Gebaseerd op 134 reviews
8,4
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk

Review door GTBuddha gerrit ten Bruggencate

16 November 2016, 17:31

had iets besteld en bij levering , kon er niet 0,1 ct gepint worden daar de koerier zijn pinatomaat niet werkte door baterij op was
dus kon de levering niet door gaan
ik wil mijn bestelling anuleren , maar heb inmidels wel mijn telefoon abonement moeten betalen , terwijl ik geen simkaart en geen telefoon hebt

ik vind castle .nl een stelletje amateurs

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Nethen

12 March 2016, 18:55

Heel erg slechte service en op bijna elke site zie ik de zelfde review.
Beetje knap dat iedere klant op alle sites een 10 geeft voor alles of 5 aan de hand van de rating. Ze schrijven de meeste zelf, toen ik een bestelling in de winkel wilde plaatsen zag ik dat ze een review schrijven op Kieskeurig. Erg chagrijnige medewerker en ze zijn meer bezig hun zelf te vereren dan de klanten te helpen.

Goeie aanbieding maar met zo een slechte service.
Ben ik bereid 2 keer zoveel te betalen voor een abonnement bij een ander.

Vroeger waren ze beter maar nu is het gewoon erg slecht.
Als het zo slecht gaat de je eigen reviews moet schrijven.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,2

Review door jan

12 December 2015, 22:08

Snelle levering, goed bereikbaar

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Melvin

02 April 2015, 14:58

Zeer slechte klachten afhandeling bij Castle!!.....Om iets te bestellen kan je ze makkelijk bereiken.....maar als er klachten zijn dan krijg je diverse keren te horen dat ze erg druk zijn en dat je het op een ander tijdstip nog maar een keer moet proberen.....Ik heb een laptop bij mijn abonnemt gekregen en daarvan was de verzegeling verbroken....op de verzegeling stond dat ik de inhoud moest controleren of alles aanwezig was...dit was dus ik kon er verder niets mee...twee dagen later start ik de laptop op en staan er horizontale strepen in het beeld...ik contact gehad met Castle en moest het apparaat terug sturen via een antwoordnummer. Ik heb dat gedaan en na een week niets meer vernomen....Ik met veel moeite eindelijk iemand te pakken gekregen en die hield zich eerste instantie van de domme...Na veel over en weer gesproken te hebben wist de man waar het over ging en de laptop zou gewoon in orde zijn...Ik liet weten dat ik dat apparaat niet meer wilde omdat mijn vertrouwen weg is vanwege het verbroken zegel. Vanaf dat moment heb ik tot op heden niets meer vernomen van Castle en heb ik ook geen laptop meer gehad. Ik ben nu met een advocaat bezig om Cadstle aan te pakken want dit kan natuurlijk niet. Ik las in andere reacties dat er meer mensen zijn die goederen aangeleverd hebben gekregen van Castle waarbij de zegel verbroken was. Ik zou het fijn vinden als de mensen die dit ervaren hebben dit aan mij melden want dan kan mijn advocaat dit allemaal mee nemen in deze zaak. Ik zal in de toekomst geen zaken meer doen met Castle en ik zal het één ieder sterk af raden!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,4

Review door Anonieme gebruiker

13 March 2015, 21:29

Mensen Let op !!! Castle is een mooi bedrijf totdat er iets niet goed verloopt dan nemen ze geen verantwoordelijkheid!
Zeer tevreden over mijn vorige orders maar de tevredenheid gaat helemaal ten onder na mijn laatste bestelling.
Het bogen zo, ik bestelde een gsm met een tv en betaalde netjes de rekening toen het pakket werd geleverd Door een nette aardige courier vroeg ik mij af waarom er alleen een tv geleverd werd de courier viel op dat hij op zijn paklijst maar 1 pakket zag en nergens een telefoon vermeld stond waarop ik vroeg zal ik eens in de doos van de tv kijken, deze was immers duidelijk geopend geweest... De courier stemde in en tilde samen met mij en onder het toeziend oog van mijn vrouw, mijn zoontje en mijn schoonmoeder het toestel uit de doos en inspecteerde de gehele doos tot en met de geselde verpakking waar de 3d brillen en de afstandsbediening in zaten Maar helaas, geen telefoon !!!
Een telefoontje naar het courierbedrijf leverde het antwoord "niet tekenen en annuleren op" echter gezien mijn eerdere positieve ervaring besloot ik toch maar castle te bellen en te vragen of er iets mis was gegaan, hun antwoord.... je mocht de verpakking niet open maken, je kunt het ook zelf gestolen hebben...... jaja een toestel dat ik reeds betaald had en onder het toeziend oog van courier, vrouw, zoon en schoonma stelen, castle dat is wel heel makkelijk.
De meneer van castle vertelde mij vervolgens, rond de levering maar af dan zal ik kijken waar het fout is gegaan, ik stemde toe met als voorwaarde dat ik e.e.a. zwart op wit per mail bevestigd kreeg.
Helaas bleek daarna een welles nietes touw trek en afschuif praktijk te ontstaan, het toestel was verzonden dus de rest is mijn probleem, niet zo kort Door de bocht als dat ik dit nu meld maar als ik een heel erg langdradig welles nietes spel inkort is dit de juiste bewoording.
Inmiddels heb ik nadat ik bij mijn jurist informatie had ingewonnen de zaak bij mijn rechtsbijstand neergelegd, ook zal ik mij morgen verdiepen in instanties die op dit soort zaken waken en zal ik deze recensie op alle review websites plaatsen.
Graag had ik gezien dat castle mij gewoon stuurt wat ik betaald heb en verder alles intern regelt, maar gezien hun tunnelviezie ben ik helaas genoodzaakt dit op deze manier te behandelen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Lies

20 February 2015, 09:54

Prima service en bijzonder snelle terugbetaling na retourzending door mij van mijn gekochte mobiel. Bedankt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Anonieme gebruiker

01 October 2014, 00:18

Ik heb een abonnement bij Castle electronics afgesloten wat inhield dat ik naast een mobile telefoon een laptop cadeau kreeg. Ik heb bewust een abonnement genomen met een laptop voor mijn studerende dochter. De laptop merk Acer functioneert totaal niet. Na een aantal keer telefonisch overleg heb ik de laptop retour gestuurd naar castle electronics. Dit heeft buiten de gemaakte kosten voor het verzenden niks uitgehaald integendeel. De laptop heeft er meer kuren bijgekregen. Weer gebeld met castle electronics deze gaven aan dat het een software probleem is en zij hier niks aan doen. Nu heb ik (mijn dochter) dus een ( nieuwe laptop) waar zij niks mee kan dit vind ik zeer teleurstellend. Zeker omdat ik eerder soortgelijke abonnementen bij casle electronics heb afgesloten waar geen problemen mee waren. Maar na dit gebeurde zal ik absoluut geen abonnement meer afsluiten bij casle electronics.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door e.tonnard

27 August 2014, 17:05

bij castle geprobeerd om 2 lopende abonnementen te verlengen.
via hun kado configurator 2 mooie aanbiedingen samengesteld en via ideal
de bijbehorende bedragen betaald (bijbetaling toestellen en verzendkosten)
daarna via mail snelle bevestiging en er vanuit gegaan dat alles in orde was.

daarna nog telefonisch contact gehad om de kleur van de gewenste toestellen te wijzigen tot dusver nog alles prima.

paar dagen later ineens beide orders geannuleerd door castle.....

bij telefonisch contact bleek dat de door mij gemaakte combinatie van kado's niet klopte omdat een toestel fout werd berekend door de kado configurator.

duidelijke uitgelegd dat we een overeenkomst hadden en dat men gewoon de spullen moest leveren conform de afspraken maar daar wilde men niet van horen.

ondertussen aardig wat tijd in het verhaal gestoken om dit via de telefoon af te handelen en men wilde als tegemoetkoming bij een nieuwe order wel de verzendkosten voor hun rekening nemen. na enig aandringen kon er nog wel iets geregeld worden maar de oorspronkelijke bestelling ging men absoluut niet leveren voor dat geld, ik was er helemaal klaar mee zeker nadat ik na een week maar eens moest gaan bellen hoe het zat met het terugbetalen van de door mij betaalde verzendkosten en vergoeding voor de kado's, dit was men even vergeten........

uiteindelijk heb ik gekozen voor een andere website die wel zijn zaakjes op orde heeft, want ook nu bij controlle van de website bljikt dat weergegeven acties op de startpagina van de website niet voor dat geld geleverd kunnen worden.

uiteindelijk blijkt castle voor mij een onbetrouwbare partner om zaken mee te doen en ook nu blijkt dat hun website nog steeds niet in orde is qua aanbiedingen. kortom Castle ik zou er in een grote boog omheen gaan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reactie Castle:

Wel is het zo dat u in de configurator de aanbieding heeft samengesteld.

Toen u de eerste gsm koos ( een iphone 5 64GB) kwam er direct een bijbetaling van € 95,59 in beeld.

Vervolgens heeft u ongetwijfeld naar meerdere gsm toestellen gekeken we hebben er immers meer dan 150.

Tot opeens bij de HTC One Mini 2 de prijs op € 95,59 bleef staan.

Nou is het natuurlijk niet plausibel dat de prijs gelijk blijft terwijl er wel een extra product gekozen word.

De totale waarde van de producten oversteeg tevens ruimschoots de totale abonnementskosten van het door u gekozen abonnement over de looptijd van 12 maanden.

We hebben ongeveer 1000 artikelen die in de configurator gekozen kunnen worden in combinatie met een abonnement.

Natuurlijk vinden we het erg vervelend dat 1 van deze producten tegen een prijs van € 0,- op onze website stond.

We hebben dan ook onze uiterste best gedaan u tegemoet te komen, echter helaas is dit uiteindelijk niet gelukt.

Op onze website kloppen de aanbiedingen gewoon, het betrof hier 1 foute prijs in de configurator.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,6

Review door Marco

22 August 2014, 17:52

Volgens de webshop was de door mij gekozen telefoon ''op voorraad'' en zou binnen 3 dagen geleverd worden. op de verwachte lever dag een e-mail ontvangen dat het toestel een week later binnen verwacht werd (?) en dat terwijl deze op voorraad stond op moment van bestellen....... op die dag weer een email ontvangen dat het toestel 2 dagen later verwacht werd..... en wat denk je? tot op heden geen toestel. al wel de bevestiging van Vodafoon dat mij abonnement omhoog is gegaan, per direct!!!! IVM met mijn werk ( vaak buitenland )met opzet een telefoon besteld die op voorraad was. wel een reactie ontvangen dat er soms veel contracten tegelijk binnen komen en dat dit wellicht de oorzaak zou zijn. vanmiddag een e-mail ontvangen dat de verwachte levertijd inmiddels met weer 2 weken is verschoven. Wel ik heb de bestelling op zondag avond gedaan en direct alle gevraagde info etc gestuurd en op maandag reeds bevestiging dat abo verlengt was...... dus..... Website een 3 i.v.m. in mijn ogen onjuiste info over voorraad. Afhandeling bestelling een 3 i.v.m. nog steeds geen telefoon. inmiddels een aantal malen contact gehad en ze weten hoeveel haast er is en dat ik zondag vertrek naar het buitenland....... en wat doen ze dan.... mailen in plaats van even bellen dus overleg over oplossing is niet mogelijk. elke keer bij thuiskomst een mail zien dat het weer niet lukt dus aftersales ook een 3.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door Twan Gorsel

09 August 2014, 15:53

Geweldige site, snelle levering en vriendelijke klantenservice

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Arjen

02 July 2014, 09:18

Mijn bestelling zou binnen 3 dagen geleverd worden, wat vervolgens ruim anderhalve week (!!!) duurde. Nadat ik hier meerdere malen over gebeld had bleek dat mijn bestelling nog niet bij Castle was binnengekomen. Vreemd, omdat ik in eerste instantie de melding kreeg de goederen binnen 3 dagen in huis te hebben. Helaas is de hele bestelling geannulleerd (mijn naam stond niet op de bankpas van onze En/Of rekening...) en op het afhandelen (lees: geld terug ontvangen) van de zaak wacht ik inmiddels bijna 3 weken. Ook hierover contact gehad met de klantenservice en het enige wat ik te horen krijg is "u krijgt binnen 30 dagen uw geld terug". Al met al een waardeloze service en aftersales. Is voor mij de laatste keer geweest om zaken met Castle te doen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door Jan van der Velden

08 May 2014, 17:10

Na telefonische info over een slecht werkende accu, waarvan de garantie 2 weken was verlopen, gaf men aan dat contract datum zou worden aangehouden. Ik moest de accu dan wel even langs brengen. Bij aankomst wist niemand van de aanwezigen hier iets van, maar toch toegezegd dat het in orde zou komen en zou per internet de zaak kunnen volgen. Thuisgekomen (50KM) zag ik de volgende dag een mail dat het feest niet doorging. Eerst laten komen en accepteren en vervolgens de zaak afblazen. Die € 50 voor een accu kom ik wel te boven, maar deze handelswijze is verre van netjes,

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,2

Review door Loeke

28 February 2014, 13:56

Castle.nl. Ik had er voorheen nog nooit van gehoord dus aanvankelijk wat voorzichtig om met hen in zee te gaan. Maar geen seconde spijt. Wat een goed bedrijf is dit.
Om te beginnen kon ik mijn nieuwe iPhone 5S nergens goedkoper vinden dan bij Castle.nl. En een mooi abonnement van Tele2 erbij. Nadat ik de bestelling had geplaatst had ik nog wat vragen. Via de email kreeg ik heel snel een duidelijk antwoord. Ook het hele verloop van het proces van goedkeuring van betaling, identiteitsbewijs, pinpas, aanvraag nummerportatie etc, van elk onderdeel kreeg ik weer email hoe de zaak erbij stond.
Ook de website is heel overzichtelijk en duidelijk.
Op zondagavond mijn bestelling geplaatst en op dinsdag had ik alles al in huis.
Chapeau Castle.nl !! ????????

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Hans Janssens

23 February 2014, 22:55

Nadat er bij een bestelling iets niet helemaal goed was gelopen, heeft de aftersales van Castle dit geweldig opgelost door een vervangend product aan te bieden (andere kleur) en deze direkt vanaf de leverancier naar ons op te laten sturen.
De meerkosten (andere kleur en spoedbestelling) heeft Castle voor zijn rekening genomen.
Hierdoor kwam onze bestelling (een verjaardagscadeau) nog precies op tijd aan.
Chapeau, enorm bedankt voor deze geweldige oplossing!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Reno

16 February 2014, 20:54

Ik had een bestelling gedaan bij Castle.nl en betaald zo als het hoort. Niets aan de hand totdat 's avonds mijn vrouw thuis kwam met een nieuwe mobiele telefoon. Direct de order geannuleerd en binnen enkele dagen stond het vooruit betaalde bedrag weer terug op mijn rekening.
Ondanks mijn fout een perfecte afhandeling door Castle.nl.
Een internetwinkel zoals het hoort.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

04 January 2014, 17:50

Goed bedrijf, jammer dat ze met Dynalogic werken (die bezorging is echt MEGA slecht)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door veenstra

30 December 2013, 11:09

in eerste instantie ging alles prima , levering enz,
tot ineens blijkt dat we 2 maanden met een dubbel abonnement zitten en niemand weet hoe dat komt. tele 2 wijst naar castle en castle wijst naar tele 2
waardeloos dus!!!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,4

Review door dominique

12 July 2013, 15:17

Ik heb deze week de iphone 5 besteld. Uitstekende aanbieding! Nergens anders zo goedkoop. Snelle levering, ik had gekozen voor koerier op afspraak en er word automatisch een half uur voor dat de koerier er is, een sms verzonden met het tijdstip dat de koerier er is. Lees wel alles goed na voor je iets besteld! Ik had een contract verlenging maar stapte over naar een andere provider, en dat is dus een nieuw abonnement! Let dus wel goed op, dan word de prijs met maand iets hoger. Verder geen op of aanmerkingen!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Dinemy

08 July 2013, 07:51

Zeer te spreken over deze telecom winkel, ze hebben een ruim assortiment met leuke aanbiedingen waardoor je goedkoop uit bent. De service is ook niks mis mee, ze zijn altijd goed bereikbaar, en staan je altijd netjes te woord.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Maurice

16 May 2013, 23:34

Vroeger was alles beter.....(16-05-2013 begin avond)

Jaren geleden zeer goede ervaring met bestelling tel. abo plus TV
Nu jaren later weer een poging, maar helaas na meerdere keren al contact te hebben gehad nog steeds geen goede verwerking/aanpassing van mijn bestelling.
Opsomming:
- Bestelde laptop niet op voorraad, maar ook niet meer te leveren. (stond wel in de te bestellen items) inmiddels halve week na eigenlijke bestelling
- Vraag via mail om naar alternatief te kijken (met vraag welke specifieke eigenschappen trokken u aan in deze laptop?)
- Zeeeer specifiek duidelijk gemaakt. Heel veel opties voorgesteld.
- Na eigen belletje en gesprek snel duidelijk welke wel.
- Na 1 dag geen verwerking van belofte, maar mail gestuurd met telefonische afspraken en details van artikel code en specs, zodat er echt niets meer fout zou kunnen (mogen) gaan
- Zelfde dag mail bevestiging dat alles verwerkt was (tot aan pakket richting koerier aan toe) MAAR MET ANDER TYPE EN TOTAAL ANDERE SPECS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volgens mij zijn verschillen tussen FULL HD vs 1600x900 / SSD schijf vs gewone schijf / Blu-ray vs DVD wel zo groot dat dat toch wel duidelijk moet zijn en dat i.i.g. niet fout mag gaan....... niets is minder waar. (zelfs telefonisch door medewerker juiste specs genoemd toen ik vroeg kloppen die wel... akkoord gegeven MITS die juiste specs 17 inch FULL HD / BLURAY / 128 GB SSD + 1 TB HDD / NIEUW 2013 TYPE 4GB VIDEOKAART / 16 GB WERKGEHEUGEN klopten.
- Daarnaast zelfs het lef om meer te rekenen dan op de site met hun eigen tool betaald moet worden....
- Nu ook na aanpassing van mijn bestelling lijst met beschikbare laptops bijgewerkt en opties van dag ervoor zijn verdwenen die nog wel aan de telefoon zijn genoemd...??????
WORDT VERVOLGD!!!!!
IK ZAL HEUS WEL EEN GOEDE REVIEW SCHRIJVEN ALS ALLES NETJES GECORRIGEERD WORDT MAAR NU.........FURIEUS

--UPDATE---
16-05-2013 einde avond

Inmiddels reactie terug gehad. Morgen wordt weer naar een oplossing gekeken.
Helaas in mail wordt een ander beeld van telefonisch gesprek geschetst en opmerking geplaatst dat het een nadeel was dat ik niet achter de PC had kunnen meekijken....
Mijn kant van het verhaal is dat we juist vooral en voornamelijk over specs hebben gehad en hoe belangrijk die voo mij waren.
Assortiment is ook aangepast en nu wordt gezegd dat die niet in assortiment zat.... dat klopt... daarom was ik ook zo aangenaam verrast toen de medewerker aan de telefoon die fantatische specs opnoemde. Toen was mijn reactie ALS het i.d.d. DIE (eerder genoemde) specs zijn DAN ben ik akkoord..... (want mij werd verteld dat er nog maar 2 voorradig waren dus moest ik snel handelen)

Ook vroeg ik nog die specs via mail te bevestigen, want ervaring leert dat het nog wel eens fout kan gaan.... En ja hooor... zo nu ook weer....
SPECS BEVESTIGING NOOIT GEKOMEN WEL VERKEERDE TYPE BEVESTIGING
Helaas morgen tijdens hun openingstijden zonder pauze aan het rijlessen... dus ben benieuwd wanneer en hoe we hier gaan uitkomen..... :(

(ik had toch nooit ja gezegd als ik die verkeerde specs had gehoord als die specs zo belangrijk voor mij zijn....)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,6

Review door L. van den Bos

06 May 2013, 23:43

Prima service, snel en accuraat. Ik wilde net iets anders dan vermeld op website en telefonisch prima geholpen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door koen

22 March 2013, 08:10

hele slechte levering,
bereikbaarheid is goed
klantenservice liegt

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door M.de Hoop

21 March 2013, 13:28

Had een GSM besteld, kan alleen maar zeggen dat de afhandeling 100% was.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

28 October 2012, 21:17

Kan niet beter, precies op tijd geleverd,zoals afgesproken (binnen 3 dgn) het was op 1 na de goedkoopste van alle websites,maar bij die andere vertrouwde ik het niet zo,mensen hadden slechte ervaringen vandaar deze keuze, nou volgende keer weer bij deze website, nogmaals dank mijn nwe mobiel dual sim werkt TOP ook in buitenland!!!! groeten Emiel.
jullie zijn zeer duidelijk en komen afspraken na.....bedankt!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

27 October 2012, 21:33

Prima geregeld allemaal. Had iets verkeerd ingevuld en werd gelijk gebeld inplaats van mailen zo ging het wel sneller. Vriendelijk personeel. Ben zeer tevreden , vriendelijke groet marjolein

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Anonieme gebruiker

27 October 2012, 19:48

Ik kan niet meepraten over slechte ervaringen met Castle, want alles is heel goed en spoedig geregeld. Daarom en ik zeer tevreden

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Anonieme gebruiker

27 October 2012, 19:48

Ik kan niet meepraten over slechte ervaringen met Castle, want alles is heel goed en spoedig geregeld. Daarom en ik zeer tevreden

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Anonieme gebruiker

27 October 2012, 15:18

Goede duidelijke site. Via internet besteld en had de telefoon binnen 3 dagen in huis. Ook goed dat ze tussendoor steeds een update van de status van de bestelling stuurden per mail. Zo wist je precies welke dag je de pakketbezorger kon verwachten.
Aftersales of bereikbaarheid geen ervaring mee omdat alles verder goed is gegaan.
Ik heb deze beoordeling ingevuld op verzoek van het telecombedrijf zelf.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

24 October 2012, 17:43

30 sept bestelling geplaatst van een laptop (was momenteel niet aanwezig) keurig de dag erop een mailtje met de verwachte datum van binnenkomst. toen de datum was verlopen een nieuwe datum via mail ontvangen. dit tot 4 keer toe! (ondertussen 18 dagen verder) na de 4e keer verlopen niks gehoord 2 dagen later (donderdag) zelf maar eens een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik de laptop echt binnen zou krijgen. n a maandag middag nog niks gehoord te hebben maar eens via de live chat proberen en na 50 min wachten vond ik dat het live er wel af mocht en heb gebeld naar castle. de telefoon medewerker heeft mij netjes te woord gestaan maar kon geen antwoord op mijn vraag geven en zou de afdeling inkoop contact met mij op laten nemen. als ik voor 16.30 uur nog niks gehoord had moest ik het even doorgeven en zou ze er nog even achteraan gaan. niks gehoord dus weer gebeld ze konden de afdeling inkoop weer niet bereiken maar er werdt mij gegarandeert dat ik dinsdag ochtend terug zou worden gebeld. wederom niet gebeurd dus s\'middags weer bellen. afdeling inkoop weer niet bereikbaar en ze zou het doorgeven dat ze contact op moesten nemen over leverdatum laptop. uiteindelijk woensdag ochtend een mail met het antwoord van afgelopen donderdag de datum is nog niet bekend maar hebben een minder alternatief die wel op voorraad is. uiteindelijk maar gezegt dat ze het geld terug moeten storten aangezien ik er niet zoveel meer in geloof en beloftes niet zijn nagekomen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door Anonieme gebruiker

16 October 2012, 12:37

Mark Wermer #52599

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door Anonieme gebruiker

15 October 2012, 12:47

Ik heb 2 weken geleden op zondag een samsung galaxy ace 2 besteld. De betaling ging makkelijk via ideal (zonder extra kosten). Ook vielen de verzendkosten van €3.95 mij mee. Ik had de telefoon de woensdag erop binnen. Het enige nadeel vond ik dat er geen indicatie was van hoe laat je pakket ongeveer geleverd zou worden. De dag kon je wel zien. Dit ligt alleen aan het postbedrijf en niet aan castle.nl. Ik ben dus tevreden over deze site.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Anonieme gebruiker

15 October 2012, 10:35

iPhone 5 besteld met Vodafone. Snel geleverd via koerier op afspraak. Perfect.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

13 October 2012, 13:24

wat mij opviel is dat de aanvraag van mijn nieuwe telefoonabonnement zeer precies en snel werd afgehandeld met steeds update e-mails van de aanvraag. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en het gaf vertrouwen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

13 October 2012, 11:07

Correcte, snelle afhandeling en bezorging van de bestelling.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

12 October 2012, 22:57

Geweldige service. Telefoon en iPad direct naar insturen gegevens ontvangen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

12 October 2012, 22:36

Ben zeer tevreden of Castle. Heb er al meerdere bestellingen gedaan, en alles wordt snel en correct afgehandeld.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Anonieme gebruiker

12 October 2012, 22:36

Ben zeer tevreden of Castle. Heb er al meerdere bestellingen gedaan, en alles wordt snel en correct afgehandeld.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Anonieme gebruiker

12 October 2012, 19:51

zeer goed en duidelijk advies
snelle levering en afhandeling
ik heb nu 3 keer bij castle besteld en altyd zeer tevreden

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Anonieme gebruiker

12 October 2012, 17:15

goede en snelle levering en afspraken nakomen

aflever code 52685

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

12 October 2012, 16:26

Prima service bij Castle, er was wat onduidelijkheid over mijn de bestelling via de site toen ik die < binnen een halve dag< kon afhalen en ophaalde. De medeweker heeft alles direct gecorrigeerd zodat ik met een paar minuten weer buiten stond.
Geweldige service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

12 October 2012, 16:23

Afgelopen jaren meerdere keren hier dingen besteld, altijd vlot geleverd en via de mail doorgaans binnen een paar uur bericht terug!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Anonieme gebruiker

24 September 2012, 17:16

Op zondag 12 augustus een nieuwe telefoon LG optimus 4 x HD besteld via de website.
De volgende dag kreeg ik al bericht, dat alle formulieren goed waren ingevuld en dinsdag ontving ik de nieuwe telefoon al.
Een zeer snelle levering dus. De telefoon was keurig verpakt en daardoor dus onbeschadigd.
Ik kan geen beoordeling voor alle gevraagde onderwerpen opgeven, omdat dit niet voor mij van toepassing is.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

17 September 2012, 15:27

Net als bij een eerdere bestelling is de goede dienstverlening en de geleverde producten via Castle.nl voor mij het belangrijkste geweest, om opnieuw bij hun iets te bestellen.
Bij anderen zou ik iets goedkoper uit zijn geweest, maar door de service en vertrouwen in de producten en levering koos ik voor Castle.nl.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Anonieme gebruiker

17 September 2012, 09:48

S\'avond verlening met laptop besteld volgende middag bericht dat de laptop volgende ochtend tussen 8-11 geleverd zou worden om 8.30 sms gehad dat de koerier et binnen 20 min zou zijn en 10 min later had ik hem. soepele bestelling en leveting. Zeer tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

16 September 2012, 23:20

Alles is goed verlopen en goede serives

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

16 September 2012, 21:42

Vodafone abonnement+nummerbehoud en met Samsung S3 besteld. Duidelijke omschrijving en alle formulieren per email terug te sturen. Ik ben zelfs nog gebeld door Castle met de vraag of alles duidelijk was en of ik vragen had.
Binnen drie werkdagen geleverd waarbij ik continue per email op de hoogte ben gehouden van de leveringstatus. Een positief onderscheidende webwinkel!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door Anonieme gebruiker

16 September 2012, 10:59

Snel, mooi site, betrouwbaar

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

16 September 2012, 09:24

Snelle service. Duidelijke info op de site.
Ben tevreden

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Anonieme gebruiker

15 September 2012, 21:22

Wij zijn zeer tevreden over Caste. Ze hebben een duidelijke en overzichtelijke site. Na het plaatsen van de bestelling kregen we gelijk een bevestiging en kregen de levering binnen enkele dagen geleverd. Super!!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

15 September 2012, 21:22

Wij zijn zeer tevreden over Caste. Ze hebben een duidelijke en overzichtelijke site. Na het plaatsen van de bestelling kregen we gelijk een bevestiging en kregen de levering binnen enkele dagen geleverd. Super!!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

15 September 2012, 21:22

Wij zijn zeer tevreden over Caste. Ze hebben een duidelijke en overzichtelijke site. Na het plaatsen van de bestelling kregen we gelijk een bevestiging en kregen de levering binnen enkele dagen geleverd. Super!!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

15 September 2012, 16:22

Ik heb via de web-site een nieuwe Samsung Galaxy S3 met 2 jarig abonnement en nummerbehoud aangeschaft. Alle benodigde formulieren via e-mail aangeleverd en nadien ben ik via de mail steeds op de hoogte gehouden van alle wijzigingen.
Is allemaal heel duidelijk geweest en heel goed verlopen. Zo goed zelfs dat ik enkele dagen later voor mijn kinderen ook via Castle Telecom een telefoon met abonnement heb aangeschaft.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

15 September 2012, 12:05

ik had een mobielabonnement genomen met een hp lap top en een mobieltelefoon.Het ging zeer prof en snel. Ga zo door ik ben zeer tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

15 September 2012, 09:20

Heb een bestelling geplaatst eind aug. Prima afhandeling, vriendelijk en goede service. Was er ook zeer snel en in goede staat. Had echter voor dochter gsm/laptop combi gekozen, en naar nu pas bleek kon er op de samsung star GEEN whatsapp, dus nog duur uit met sms enzo. Kon wel toestel terug doen, en geld terug of bijbetalen en dan duurder toestel, maar gezien het feit dat ik een uitkering heb, was dat geen optie. Erg jammer, want zowel op de site als in t gesprek vooraf gaf men aan dat er internet op zat, en een internet abbo, en dus zou alles kunnen. Echter je kunt geen aps ophalen via playstore of wat dan ook. Dat is nu dan toch wel 2 jaar lastig of toch sparen voor andere telefoon. Jammer, want ik vertrouwde op de kennis van de klantenservice, maar zit nu toch met meer kosten dan begroot. Laptop is overigens wel beter dan verwacht. WE zijn er wel blij mee hoor.......maar het is het NET niet.......voor een tiener van 14. Misschien dit toch iets duidelijker vermelden bij de wat oudere toestellen? Overigens....volgende keer bestel ik zo weer bij jullie hoor, alleen doe ik wat concretere navraag over t artikel ;-)

SvH

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Reactie door castle-e

15 September 2012, 14:26 Tijdens het bestellen kan een klant zelf de aanbieding configureren.
Met de Samsung Star kunt u wel internetten alleen het toestel heeft geen android, 3G, etc

De laptop is bij deze aanbieding vrij duur, we hebben ook deals met een duurder toestel alleen iets goedkopere laptop. We laten dus mensen die al een dure telefoon hebben of niet nodig hebben kiezen voor een goedkoop toestel met duur cadeau en mensen die wel een duur toestel willen dat kan dan ook alleen met een bijbetaling of iets goedkopere laptop.

We bieden dus de keuze, jammer dat dit bij u niet duidelijk was. We gaan kijken of we dit nog duidelijker weer kunnen geven. Toestel mocht inderdaad terug zodat u met een kleine betaling een android toestel kunt kiezen.

Review door Anonieme gebruiker

15 September 2012, 08:52

Goede bereikbaarheid,bij elke statusupdate een mail,geen lange wachttijden bij een telefoongesprek,en vriendelijke telefonistes. Kreeg een gewone sim ipv. een microsim.
Binnen 2 dagen een nieuwe. Kortom alles binnen een week vanaf bestellen in huis. Zijn gegaan voor Vodafone met de new iPad voor 19euro.hadden al Iphone dus telefoon was niet belangrijk.
Castle.nl,ik kan geen minpunten schrijven ,die had ik niet.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 20:26

Iphone4 gekocht in combinatie met een abonnement. De service was prima en snel en ook de levering was snel. Alles perfect in orde.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 20:18

q

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 19:51

prima duidelijke,eenvoudige site en binnen enkele dagen alles keurig geregeld

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 19:22

Ik heb een abb genomen met een tablet, deze was helaas uitverkocht. Hiervoor in de plaats heb ik een andere tablet gekregen. Ik werd erg gied geholpen, ben er erg blij mee.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 18:42

Goede en snelle afhandeling. Alles correct ontvangen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 17:55

Een gsm abbonnement met een Ipad3 besteld en mijn abbo verlengt bij Vodafone.
Service zeer goed en zeer snel afgeleverd zonder verdere poespas.
Gr.
Een zeer tevreden klant

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 17:35

prima winkel alles verliep goed alleen cashback heb ik niet gezien maar dat is een andere site

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 17:28

Castle.nl heeft veel keuze en aanbiedingen. Vaak kunnen aanbiedingen met elkaar gecombineerd worden zodat het voor de klant nog beter wordt. Voor vaste klanten hebben ze altijd wel een leuke korting. Ze zijn klantvriendelijk en handelen de orders goed af. Ik doe altijd bij Castle.nl mijn bestellingen. Geen klachten. Wel sta ik soms lang in de wacht aan de telefoon.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 17:24

Positief: goed advies
Negatief: maar één Indonesië open, terwijl er veel klanten aan het wachten waren.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 17:06

Zeer snelle levering, van het contract maar ook van het cadeau!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 17:02

Makkelijk bestellen, tarieven zijn overzichtelijk en eerlijk. Al eerder bestelt toen met een Laptop, nu wilde ik graag een wat grotere TV en wederom bij Castle uitgekomen. Ze waren de enige met een 50 inch TV gratis. Verzending was netjes de volgende dag.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 16:59

ben zeer tevreden
nette behandeling
en snelle service
TOP

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 16:55

Toestel besteld voordat deze leverbaar was. Goed op de hoogte gehouden van de leverdatum. Na enkele weken een hardware-probleem met het toestel gehad, snel en vakkundig geholpen. Supportticket aangemaakt door de winkel waar ik de status van de reparatie kon volgen. Vragen konden daar ook geplaatst worden, telkens binnen enkele uren een antwoord. Verder waren er buiten de macht van de winkel om problemen met de bezorging, hier hebben ze me ook mee geholpen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 16:37

Makkelijk online bestellen en betalen.
Krijg mail als het verzonden is en dat is wel prettig.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 16:36

Geen nonsens, gewoon een zeer goede webwinkel in Telecom.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 14:31

Hier een 3D televisie met abonnement besteld. Eigenlijk niks over te klagen. Na het opsturen van het contract was de TV binnen op dag 5. Voortaan kan ik The Voice ook in fatsoenlijk breedbeeld bekijken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

14 September 2012, 14:13

Een prettige webwinkel met dito service. Hier een Samsung Galaxy S3 besteld met met koerier laten bezorgen. Volgens de website was het toestel op voorraad en zou deze binnen 24 uur bezorgd worden. Ik kon zelf een tijdvak kiezen voor de bezorging, en de precieze locatie (mijn werk). Hier kunnen veel webwinkels nog wat van leren!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door BDWNBSVD

07 September 2012, 18:58

Onlangs een abonnement besteld bij Castle. Ik wilde een particulier abonnement van Tele2 zakelijk laten registeren. Via een telefoontje met de helpdesk werd mij geadviseerd om deze wens in het commentaar bij te voegen. Na controle vanuit Castle bleek dat geen enkel probleem te zijn. Onverwacht werden als extra dienst mijn bezorgkosten kwijtgescholden. Voor alleen een SIM-kaart vonden ze dat niet nodig. Ergo, zeer behulpzame en snelle bestelservice.

Na bestelling meerdere e-mails met wijzigingen in mijn bestelstatus. Kon direct aangeven wanneer ik het wilde laten bezorgen (dag daarna na 17:00). 17:15 voor mijn deur, contract-afhandeling aan de deur. Nog geen 12 uur na mijn bestelling had ik mijn abonnement.

Conclusie: zeer content over de service!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door renhof

22 August 2012, 12:17

Vorige week toestel met abonnement en PS Vita besteld. Op de site staat bij beide goederen \"op voorraad\" Wij blij ! Voor de telefoon geldt een 24-uurs levering. Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis. PS Vita kent een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Nou niet dus ! Contract e.d. binnen enkele uren geregeld. Prima ! Al vanaf het begin geeft bestelstatus aan. Order gedeeltelijk binnen.

Ik las een review van 2010 ! Dat Castle.nl beterschap beloofde m.b.t. aanpassing bestelstatus. Doen ze wel erg lang over om een koppeling te maken tussen goederen en bestelstatus. Zo moeilijk is dat toch niet.

Maar goed, we zijn een week verder... Geen telefoon, geen PS Vita. Tot grote frustratie staat op de site nog steeds \"op voorraad\" aangeven. Telefonisch maar eens contact gezocht. Nee, zijn niet op voorraad, maar dinsdag komen de Vita\'s binnen, dus kunnen woensdag uitgeleverd worden. Vervolgens via live chat maar eens gevraagd. Op dit moment zijn de vita\'s niet op voorraad. Ja maar er komen deze week enkele exemplaren binnen... Enkele exemplaren ??? Het is woensdag, geen verandering in status.

Beste Castle.nl. Koppel goederen aan status, informeer klanten, daarmee behoudt men namelijk klanten en worden er geen slechte beoordelingen geven over het te laat leveren van..

Is een hele kleine moeite om een klant een belletje te geven of een mailtje de deur uit te doen.. Zo jammer. Klanten worden, en dat is al vaker in een review geschreven, niet graag aan het lijntje gehouden. Ik dus ook niet. Vandaag moet ik weer mijn zoon teleurstellen omdat ook vandaag de Vita niet binnenkomt.

Even een update.

Vorige week donderdagmiddag een mailtje van castle.nl ontvangen met daarin het goede nieuws dat de order klaar voor verzenden was. Vrijdag hebben we dan ook het mobieltje en de ps vita ontvangen !!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door tupacaveli

20 August 2012, 10:34

Op 25 juli jl. heb ik een abonnement aangevraagd namens mijn vriendin en schoonmoeder. Het ging om de sim-only actie van BEN i.c.m. een LG L3.

26 juli kregen wij bericht dat het binnen 1 a 2 werkdagen thuis zouden krijgen en dat is met enige vertraging ook gelukt.

28 juli kregen wij bericht dat het contract niet kon worden aangesloten ivm. te weinig BEN simkaarten dat dat dit binnen 10 dagen verholpen zou worden.

Na ook teelfonisch contact te hebben gehad (ruim 10 dagen na 28 juli) hebben ze ons verteld dat het systeem van BEN gehackt is en dat het binnen een aantal dagen zou worden opgelost.

Door omstandigheden heb ik pas op 20 augustus naar de klantenservice gebeld en kreeg de mededeling dat ze deze week de contracten gaan verwerken want het systeem was nu net pas klaar ervoor.

Ik vind dat ik zelf heel slecht op de hoogte wordt gehouden door de medewerkers van CASTLE en dat het extreem lang duurt. Ik heb nog nooit zo lang moeten wachten op een contractaanvraag.

De klantenservice is wel vriendelijk en snel en goed bereikbaar. Maar voor mij is dit denk ik de laatste keer dat ik bij castle telecom bestel, want bijna een maand wachten voordat een contract wordt aangevraagd is belachelijk. Ondanks dat ze af en toe hele leuke aanbiedingen hebben.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Reactie door castle-e

03 September 2012, 08:37 Laat ik voorop stellen dat het niet normaal is een maand te moeten wachten en daarvoor bieden we onze welgemeende excuses aan. Hieronder probeer ik de gang van zaken uit te leggen zonder al teveel op de details in te gaan ( anders werd verhaal nog langer....)

De meeste onafhankelijke webshops werken via een inkooppartij, zo ook wij.
De meeste providers hebben een eigen aansluitsysteem, zo heeft Vodafone spice, T-mobile TAS, etc. Wij maken hier gebruik van om een aanvraag te doen en doen de aanvraag dus rechtstreeks in het systeem van de provider.

Ben is voor ons een nieuwe provider, Ben heeft geen aansluitsysteem maar werkt via een koppeling ( webservice). Dit gaat via onze inkooppartij, we moeten dan in het systeem daar inloggen om aan te vragen en de gegevens worden dan naar Ben "geschoten" om als respons bijv. een goedkeuring of afwijzing terug te krijgen.

Toen wij Ben mochten gaan verkopen en de condities ontvingen leek alles gereed te zijn en moesten we alleen nog simkaarten hebben, vandaar dat we de levertermijn op 5-7 werkdagen gezet hebben. Toen reeds een aantal mensen bestelt hadden bleek er een storing te zijn in de koppeling tussen onze inkooppartij en Ben. De testomgeving was tevens down vanwege de hack van Aspider die de techniek faciliteert voor Ben.

Het probleem werd echter snel omgelost zo vertelde men. Toen bleek dat het toch langer zou gaan duren is door ons de actie offline gehaald.

Vorige week is de koppeling weer opnieuw gerealiseerd alleen bleek er als nog iets niet te werken..... Onze dealercode werd niet herkend

We hebben wel alvast de toestellen opgestuurd naar iedereen en hopen vandaag of morgen ook alle verstuurde simkaarten te kunnen activeren.

We begrijpen de teleurstelling alleen toen we de actie online zetten dachten we dat alles werkte, toen dit niet zo was zou het met een paar dagen opgelost zijn.... En nu zijn we een maand verder. Erg frustrerend ook voor ons.

Review door LauraCedres

07 June 2012, 10:34

Zoals beloofd een Update van eerder gepost status:

binnen 2 uur na het plaatsen van mijn klacht was mijn bestelling alsnog klaar voor verzending. De dag erop mijn Laptop ontvangen en een e-mail met verontschuldiging, en ter compensatie heb ik een laptoptas + draadloze muis t.w.v. 40 euro ontvangen ook zijn mijn verzendkosten van 12:50 teruggestort al met al dus goed opgelost. alleen jammer dat het niet meteen goed was gegaan

Mijn ervaring met de aftersales is echter wel positief en daarom de beoordeling Zeer goed

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door LauraCedres

31 May 2012, 10:35

- Bereikbaarheid: slecht (de chat functie is 1,5 dag helemaal uit, en op de ticket dat ik via hun website heb aangemaakt krijg ik geen antwoord)

- Website: slecht (op de website staat dat de laptop op voorraad is en binnen 3 werkdagen wordt bezorgd, dit is niet het geval de website geeft valse informatie)

- Support: slecht (de keren dat ik wel met een medewerker spraak werd me steeds gezegd dat de laptop naar hun onderweg was dit is duidelijk niet het geval, echter zelf informeren waarom ze de laptop nog niet hebben ontvangen en mij daarna alsnog daarvan op de hoogte stellen gebeurd voorlopig niet, nu ben ik doorverwezen naar een andere afdeling en dat voelt een beetje als kastje naar de muur)

- Afhandeling bestellingen: slecht (Ik heb na 10 dagen de laptop nog steeds niet ontvangen. Er is ook geen enkel zicht op wanneer het wel gaat gebeuren behalve dan dat als ik bel / chat me wordt verteld dat het onderweg naar Castle telecom is en zeker die middag binnen komt (dit is dus al 10 dagen zo) In plaats van 1 persoon dat dit haarfijn uitzoekt wordt ik doorverwezen naar een andere afdeling.)

Dit is mijn ervaring bij Castle Telecom:

Op maandag 21 mei heb ik een bestelling geplaatst bij Castle Telecom voor verlenging van een 2 jarig abonnement bij Vodafone, de laptop dat ik daarbij zou krijgen is op dat moment op de website op voorraad en de berzorgtijd is 1 tot 3 werkdagen. (de voornaamste reden dat ik bij hun mijn bestelling plaats!)

Aan de status van mijn bestelling is niets veranderd sinds vorige week woensdag 23 mei mijn contract wordt goedgekeurd. De order status staat nog steeds op order gedeeltelijk binnen de telefoon dat ten tijde van de bestelling niet op voorraad was is wel binnen echter de laptop dat wel op voorraad was is al 10 dagen onderweg.

Donderdag 24 mei wordt mij telefonisch verteld door Oguzhan dat de laptop onderweg is naar Castle Telecom deze zou hoogstwaarschijnlijk vrijdag aankomen en dan zouden ze het naar mij sturen.

Dinsdag 29 mei in de ochtend via chat functie weer contact met Oguzhan wederom verzekerd hij mij dat de laptop onderweg is en die middag verwacht wordt bij Castle Telecom. (dat kan hij zien in het systeem)

Donderdag 31 mei, 10 dagen na dat ik mijn bestelling heb geplaatst en nog steeds is er geen zicht op wanneer ik mijn laptop kan ontvangen. Ondanks dat de laptop dat ik zou krijgen wel elke dag nog op de site wordt geadverteerd als op voorraad met bezorging in 1 tot 3 werkdagen (Ik heb hiervan elke dag incl. vandaag een print-screen gemaakt) ook in chat gesproken met dezelfde persoon, de laptop is nu op eens een slecht leverbare laptop geworden, ben zeer verbaast want mij was verteld dat het wel al onderweg was maar er is nu dus helemaal geen laptop. Na een lange stilte wordt me medegedeeld dat de inkoop afdeling hierover gaat en ik moet deze maar een e-mail sturen.

Ik krijg zelf het gevoel dat Castle Telecom na dat ze hun commissie voor het verlengen van een 2 jarig contract binnen hebben hun klanten niet meer zo belangrijk vinden. Er is een laptop ergens (of niet) maar waar en waarom deze er zo lang over doet om bij Castle Telecom te arriveren is een raadsel. Enige duidelijke uitleg en of antwoord daarop blijft helaas uit. Ik ga maar een e-mail schrijven naar inkoop zoals door hun voorgesteld.

helaas, wordt vervolgd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door tevredenklant

01 May 2012, 10:58

Ik heb bij Castle Telecom een Apple iPhone 4 besteld met een Vodafone-abonnement. Na wat zoeken en vergelijken op telecomvergelijker bleek Castle het goedkoopst te zijn.
De iPhone heb ik op zondag besteld, en is op dinsdag geleverd. Erg snel dus. Helaas lijkt Vodafone mij een nummer gegeven te hebben van een populaire jongeman. Toen ik de telefoon voor het eerst aanzette had ik al 3 voicemailberichten. En in de dagen hierop volgend bleven de telefoontjes, sms\'jes en whatsapp-berichten van vreemde personen maar binnenkomen. Ontzettend irritant natuurlijk. Afgelopen zaterdag heb ik Castle hierover gebeld. Ondanks dat het een webwinkel is, bleken ze ook in het weekend goed bereikbaar. De medewerker die ik sprak begreep het probleem en heeft direct een nieuw nummer aangevraagd bij Vodafone. Nu kan ik eindelijk ongestoord genieten van mijn iPhone. Prettige service, en ik zou hier dan ook gerust weer bestellen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door quasistatistiek

12 June 2011, 13:35

Ipad 2 icm. Vodafone abonnement bestelt. Op de site stond een levertermijn van 2 a 3 weken.
Vorige week woensdag contracten per mail terug gestuurd. Kreeg op donderdag een bevestiging dat alles verwerkt was. Ik had gehoord van een medewerker van Castle dat ze backorders aan het inlopen waren alleen dat het echt wel de vermelde 2 a 3 weken kon gaan duren. Ik was dan ook enorm verbaast dat ik afgelopen vrijdag een mail ontving dat de Ipad 2 aankomende woensdag verzonden zou gaan worden!! Ik heb toch maar even gebeld voor de zekerheid en een medewerker wist me te vertellen dat er voldoende binnengekomen was om alle backorders weg te werken en dat nu zelfs vrije voorraad had , hij gaf wel aan dat ik geluk had omdat mensen voor me wel de 3 weken hadden moeten wachten :)

Als je belt wordt je snel geholpen, ook een keer de chatfunctie gebruikt wat erg plezierig werkt. De site is duidelijk, er zijn veel cadeaus :) Vind de site duidelijk en overzichtelijk

Mocht de Ipad niet op woensdag geleverd worden laat ik het uiteraard nog even horen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door deijk

11 May 2011, 23:25

Op 17 april een "éénjaarspecial" besteld: xbox 360 + samsung E1170 met een vodafone abo. Een goede aanbieding en, voor mij belangrijk: uit voorraad leverbaar.

Goedkeuring van abo en nummerbehoud waren snel geregeld. Status van de order bleef echter staan op \"order gedeeltelijk binnen\". Op 27 april maar eens gemaild met de vraag waarom de levering zo lang duurt terwijl producten op voorraad zouden zijn. Antwoord was dat de xbox bij de leverancier in backorder was. Producten zouden echter op 29/4 binnen zijn en op maandag 2 mei verstuurd worden.
Omdat ik in Deventer woon en in die week met vakantie ging heb ik gevraagd of ik de order op 29/4 kon ophalen. Dat kon. Ik zou gebeld worden wanneer de order binnen was.

Vervolgens niets meer gehoord.

De week erna weer zelf contact opgenomen en kreeg het antwoord dat er niets was binnengekomen en dat men wachtte op een nieuwe levertermijn.

Inmiddels weer anderhalve week later en na 2 mails van mijn kant geen enkele reactie meer van Castle.nl.

De eenjaarspecial staat overigens nog steeds op de site als \"op voorraad\".

Wat mij tegenstaat is de zeer gebrekkige communicatie (niet bellen; niet reageren op emails) en het feit dat Castle producten \"op voorraad\" adverteert terwijl dit niet zo is. Wacht er inmiddels 3 1/2 week op.

update: vandaag (12-5) een mailtje met de mededeling dat de xbox naar verwachting volgende week verstuurd kan worden. We wachten af.

14-5 (zaterdags) gebeld met de mededeling dat de xbox bij hun gameshop kon worden opgehaald en met excuses voor de vertraging. Daar werd me verteld dat ze flinke leveringsproblemen met consoles hebben en dat de consoles die binnenkomen gereserveerd voor voor telecom-klanten.

Op 17-4; precies een maand na de bestelling ook de telefoon en sim ontvangen.

Uiteindelijk alles goed uitgeleverd.
Blijft het feit dat de voorraadindicatie op de site (in dit geval) niet klopt en dat ze het de afgelopen maand ook niet veranderd hebben.

Naar aanleiding van deze review werd ik gebeld door een medewerker van Castle met het aanbod van een xbox spel ter compensatie van de lange levertijd. Daarom aftersales "goed" gescoord.
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Reactie door castle-e

12 June 2011, 13:51 De afhandeling van deze order is inderdaad slecht verlopen. De XBOX moest vanuit onze gameshop komen en de comminicatie over de levertermijn was niet helemaal in orde. Achteraf gezien was de voorraad indicatie niet juist, maar we gingen af op de indicatie vanuit de gameshop.

Vanwege de afwikkeling die duidelijk onder ons kunnen is zijn we u inderdaad tegemoet gekomen, onze excuses voor het ongemak. Erg jammer en elke ontevreden klant is er ons 1 teveel. Wel hebben we wat met uw klacht gedaan zo gaat namelijk de komende week een nieuw systeem live waarbij we een directe koppeling hebben met onze leveranciers en uiteraard ons eigen systeem. De indicatie wordt 1-5 werkdagen is als het op voorraad is bij de leverancier en 24 uurs levering als het voldoende bij ons op voorraad is. Hierdoor zullen de voorraad indicaties vele malen nauwkeuriger worden.

Er zijn extra medewerkers bij ons op de helpdesk gekomen en de wachttijden zijn over het algemeen nihil. Ben wel benieuwd waarom u de bereikbaarheid slecht vond we zijn bereikbaar via telefoon, e-mail , chat , ticketsysteem en iemand kan een "bel me terug"verzoek achterlaten. Moet iemand dus te lang wachten kan hij zich gewoon terug laten bellen.

Review door opperbom

05 March 2011, 21:14

Maandagochtend een relax 190 en W&W plus i.c.m. HTC Desire HD besteld. Dit bij Castle gedaan niet alleen om de prijs (bij MM moest ik 109.95 bijbetalen bijv.) , maar ook om de snelheid van leveren (zat te springen om een telefoon). Had gekozen voor speciale aflevering (kan je zelf het dagdeel bepalen , zelfs in de avond/weekend en het contract kan bij de koerier ingevuld worden). Deze service kost 10 Euro en kan je voldoen met Ideal. Echter kwam er na mijn bestelling geen Ideal-button tevoorschijn. Heb daarop een mailtje gestuurd en later toch maar even gebeld. Telefoon werd snel opgenomen. Op mijn vraag of ik de rekening op een andere manier kon betalen werd mij verteld dat dit geen probleem was (zelf overmaken) , maar dat de order pas nadat het geld was binnengekomen zou worden doorgezet. Nu was ik niet eerder in de gelegenheid om dit voor dinsdagavobd pas over te maken , en had het idee dat het leveren van het toestel deze week niet meer zou lukken en heb de order geannuleerd. Later in de week betalen was geen optie.

Een half uur later kreeg ik reactie op mijn eerder verzonden mail , waarin werd toegegeven dat de Ideal-button niet zichtbaar was geweest en men het zou doorspelen aan de technische afdeling. Ik heb daarop gereageerd dat het misschien handiger is om de klant na het afronden van de bestelling automatisch door te leiden naar de Ideal pagina , maar dat dit voor mij niet meer van belang was omdat ik de order geannuleerd had.

Zeer kort daarop een reply , waarin mij het voorstel gedaan werd uit coulance de bezorgkosten op 0 te zetten , zodat de order er alsnog snel doorheen kon. Ik heb toen teruggemaild dat dat niet mijn opzet was , e dat ik alsnog dinsdagavond de 10 Euro zou overmaken als men maandag de order zou doorzetten.

Om een lang verhaal kort te maken...... order is doorgezet , binnen een uur de bevestiging dat het contract was goedgekeurd , netjes op de hoogte gehouden van de status en kon zelf aan het eind van de dag via de computer een dagdeel kiezen voor aflevering. Ik heb gekozen voor dinsdagavond tussen 17.00 en 21.00 uur. Kreeg dinsdagochten een email met daarin dat de richttijd tussen 18.45 uur en 21.00 uur zou zijn. Begin van de avond een sms mat daarin dat het rond 20.15 uur zou worden en wat later een tweede sms dat het rond 20.00 uur afgeleverd zou worden , wat ook netjes gebeurde.

Al met al wederom (voor de derde keer) uitzonderlijk goede ervaringen met Castle. Gezien het probleempje met de Ideal-button kost dat de website een puntje maar verder alles een zeer goed beoordeling.

Uiteraard volgende keer wederom zaken doen met dit bedrijf.

Uiteraard heb ik dinsdagavond de 10 Euro overgemaakt , waarvan ik ook netjes een terugkoppeling heb gehad via email.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Markus

11 October 2010, 00:26

Mails worden erg snel beantwoord en ook werd ik goed tussentijds op de hoogte gehouden over de progressie van de bestelling. Wat ik een klein min puntje vond is dat ik een leeg T-Mobile aanvraagformulier ontving wat ik zkef moest invullen.

Toen ik daarover mailde (ik wist uiteraard niet wat er allemaal ingevuld moest worden en wat wel en niet aangevinkt moest wordenn) kreeg ik het formulier keurig door hun inigevuld teruggestuurd.

Producten waren snel binnen, dus al met al een zeer goede evaring met Castke (het was mijn 1e bestelling daar). Kom daar zeker terug!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door s.wientjes

28 September 2010, 17:21

Bereikbaarheid is top zowel telefonisch als online chat functie. producten goed en snel geleverd. Heb reeds meerdere transacties gedaan en in 1 woord.... klasse!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Jan Jaap van Donselaar

11 September 2010, 10:25

Gisteren telefonisch een iPhone 4 besteld bij Castle Telecom in combinatie met een T-Mobile abonnement. Ik belde 's ochtends en kreeg direct iemand aan de lijn. Na kort overleg -de iPhone bleek ruim op voorraad- werden de contractpapieren opgemaakt en mij per mail toegezonden. Ik heb deze vrijwel direct ondertekend geretourneerd, en al binnen een uur kreeg ik een bericht van T-Mobile dat mijn aanvraag nummerbehoud bij Vodafone was ingediend en goedgekeurd. Niet veel later volgde een verzendbevestiging met track&trace-link en de volgende dag (vandaag dus) werd de iPhone per koerier afgeleverd. Hele snelle en adequate afhandeling dus.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door wdo1982

18 May 2010, 14:52

Bij mij zijn er helaas ook wat problemen met bestellen.

Ik heb een Vodafone abbonement besteld met een LG LEDTV LE5300.
De bestelling vond plaats op 14 April.
Helaas doordat mijn nummerovername niet direct uitgevoerd kon worden, is het e.e.a wat later begonnen.

Maar inmiddels is de nummerovername al een week of 3 goedgekeurd en helaas is de televisie nog steeds niet bezorgd.

Inmiddels al een aantal keer gesproken met de Castle Helpdes live chat en daar word je ook niet veel wijzer van. Vorige week zou de TV al bezorgd moeten worden volgens een van de medewerkers, maar dat is niet gebeurd. Ik heb toen nogmaals gesproken, en omdat de leverancier die vrijdag dicht was, zou ik maandag teruggebeld worden, helaas ook niet gebeurd, dinsdag ochtend nogmaals gesproken met via de Livechat, en zou binnen een half uur teruggebeld worden omdat de leidinggevende er nog niet was, helaas weer niet gebeurd.

Uiteindelijk is de conclusie dat hun leverancier de goederen niet verstuurd zou hebben naar Castle-e wat natuurlijk kan gebeuren, maar helaas ben ik van mening dat Castle-e er ook niet echt haast achter zet. aangezien ze mij ook niet terug (kunnen) bellen daar ze nog geen reactie van de leverancier hebben ontvangen zo blijkt nadat ik zelf WEER contact moest opzoeken. Er is mij nu belooft dat de leidinggevende heeft ge-eist aan de leverancier om vandaag of morgen antwoord te geven waar de goederen blijven. Aangezien er bij de leverancier 1 persoon werkt die er over zou gaan en er niet was, is er een mailtje gestuurd.

Ik ben dan nu dus reuzebenieuwd hoe het nu verder zal gaan.
Ik zal hier op de site updates geven hoe dit verder af gaat lopen.

zoals beloofd een update.

Ik heb de TV inmiddels netjes verpakt ontvangen, ik was toen op vakantie, maar ik kon de TV op een ander adres laten bezorgen.

Na het begin waar het nog wat lastig was, is het nadat ze een nieuwe leverancier hebben, snel bezorgd en ook netjes laten weten hoe en wat.

Alsnog bedankt voor de moeite!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Reactie door castle-e

20 May 2010, 12:31 Helaas is dit product te vroeg op onze site gezet en hebben we dit product inmiddels alweer geruime tijd van onze site gehaald. We zijn bezig met een oplossing voor het leverprobleem.

Reactie door wdo1982

20 May 2010, 18:15 Tja, ik moet eerlijk zeggen, dat ik daar vrij weinig mee kan.
Uiteraard is een foutje menselijk, maar als hij al vanaf jullie leverancier is opgestuurd volgens een medewerker, wat achteraf niet gebeurd is, vind ik het wel kwalijk dat een klant hier zelf achteraan moet. Maar volgens een andere medewerker, zou de TV deze week geleverd worden. Volgens de site is hij nog niet verstuurd, want er staat geen track & Trace nummer, dus dan zal hij morgen verstuurd moeten worden. En anders gaan we probleem krijgen aangezien ik het weekend op vakantie ga.

Reactie door castle-e

21 May 2010, 16:48 Inmiddels elders kunnen bestellen. De tv wordt volgende week verwacht en verstuurd.

Review door spambam

09 April 2010, 21:28

Zag op TV de DS XL aanbieding, alles ging prima. Werd paar uur na bestelformulier invullen gebeld of alles duidelijk was, ook nog nette vraag of ik genoeg dacht te hebben aan aantal minuten/bundel.

Statusupdates liepen keurig, goed verpakt. Enige vraagtekentjes waren pin/pukcode; pin gokken op 0000 werkte, en PUK wellicht alleen bij VF op te vragen. Positieve meevaller is dat nummerbehouddatum over 120 dagen ook kennelijk ingangsdatum abo is geworden!

Was wel apart dat je vooraf 8 euro verzendkosten moest betalen; meestal bij bezorging, maar geldt voor hele site: alles is duidelijk, geen verrassingen achteraf. GLS bezorging liep vlekkeloos omdat iemand thuis was. Kortom: zeker een aanrader.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door sphere

04 April 2010, 09:36

Afhandeling bestellingen:
De bestelling (21-03-2010) was een Vodafone BS50 met Samsung E1080 en een Nintendo DSi XL. Je wordt per email prima op de hoogte gehouden van de status. Ik had een probleem dat mijn emails soms verkeerd doorkwamen, maar dit blijkt te liggen aan een forward van Casema/Ziggo naar GMail.

Aftersales:
Helaas aftersales nodig gehad bij deze bestelling. Dat komt doordat de vervoerder het pakket had achter gelaten bij buren, maar vervolgens niet een kaartje in de bus heeft gedaan om te vertellen bij wie. Hierop binnen 24 uur gereageerd bij castle-e zoals ze vereisen. Diezelfde avond om 2200 reactie, en voor mij een ticket geopend. Voor de zekerheid ook een sim wissel uitgevoerd, en gecontroleerd of er al mee was gebeld: gelukkig niet. De volgende dag het huisnummer te horen gekregen en vandaag het pakket opgehaald. De nieuwe sim was al een paar dagen geleden binnen.

Bereikbaarheid:
Castle-E reageert snel op emails en ook op ongebruikelijke tijden; 2200 in de avond en vandaag op Paaszondag. Dat is uitzonderlijk.

Support:
Geen gebruik gemaakt van vakinhoudelijke kennis van de shop.

Uitbetaling cashback:
Bij dit abonnement is geen sprake van cashback.

Website:
Ik heb de website niet uitgespeld, alleen de actie gebruikt. De informatie was duidelijk en verder was de site tijdens de bestelling goed navigeerbaar. Ook het helpdesk ticketing systeem vond ik fijn om te gebruiken. Snel en zonder opsmuk.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Eelko

03 March 2010, 11:01

Via Castle Telecom een HTC HD2 aangeschaft. Aanvraag en verwerking gingen soepel. Toestel werd behoorlijk snel geleverd. Toestel besteld met T-mobile abo. Dat loopt probleemloos. Met mijn Vodafone heb ik meer data-problemen. Via Castle Telecom een nieuwe SIM geregeld, dat ging heel soepel. Binnen twee dagen in huis. Kortom, aan service geen gebrek bij Castle Telecom.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door H-W

23 February 2010, 10:22

Via Castle een Nokia 5230 met 1-jarig Relax abonnement besteld naar aanleiding van een draadje op TV. Prima support, een door mij geannuleerde order werd zo weer actief gezet zodat ik 'm alsnog kon bestellen. Via de mail werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Goed bereikbaar, zowel via de mail als de telefoon. De medewerkers hebben ook prima geholpen om mijn nummerbehoud voor elkaar te krijgen, omdat de KS van T-Mobile erg slecht bereikbaar is. De website is ook dik voor elkaar, duidelijk en overzichtelijk.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door 1nicole

27 January 2010, 18:23

Ik heb op 9 januari 2010 een Samsung telefoon met t-mobile abonnement besteld. Tot op heden heb ik een paar emails gehad (de laatste op 19 januari) dat de bestelling vertraag is. Op verzoeken om informatie wordt totaal niet gereageerd. Ik heb nu twee keer gevraagd waar de bestelling blijft.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,4

Review door 1nicole

25 January 2010, 20:03

Ik heb inmiddels 2,5 weken geleden een Samsung Star met T-mobile abo besteld. Diverse mails gehad dat het wat langer gaat duren, maar dit duurt wel heel erg lang.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Reactie door castle-e

25 January 2010, 21:38 De door u bestelde Samsung Star is icm. een abonnement welke niet meer bestaat. Wij kunnen deze dan ook niet meer aanvragen via het reguliere aanvraag systeem en moeten de bestanden via Excel aanleveren.

De verwerkingstijd bij T-mobile is langer dan verwacht.
Elke week komen nieuwe stars bij ons binnen en we verwachten deze week ook antwoord vanuit T-mobile op de laatste Excel bestanden.

Ik begrijp dat het niet plezierig is te wachten op een bestelde telefoon alleen we verwachten deze week alle Stars te kunnen verzenden.

Voor de nieuwe procedure vanuit T-mobile was onze doorlooptijd ongeveer 1 a 3 werkdagen dus ook wij zijn niet erg blij met de vertraging. Uw toestel zal naar verwachting eind van de week verzonden worden.

Reactie door 1nicole

27 January 2010, 18:34 Ik vind het plezierig dat u reageert via deze site, maar u reageert op een klacht. Ik had veel liever een email rechtstreeks van u gehad.

Reactie door 1nicole

29 January 2010, 13:15 Ik ben inmiddels via de email benaderd en heb een goede uitleg gekregen over het hoe en waarom van de vertraging, hulde!
Ik hoop de telefoon nu ook daadwerkelijk snel te krijgen, want het abonnement bij T-mobile loopt inmiddels al weer een week.

Review door Sasimi

22 January 2010, 18:44

Ik heb op 16-12-09 een Relax 150 abbo afgesloten via Castle-E met nummberbehoud, omdat zij de goedkoopste waren icm een Samsung i5700. Echter, meteen nadat ik de abbo had aangevraagd, wilde ik toch liever geen nummerbehoud, zodat ik het toestel sneller zou ontvangen. DAT HAD IK BETER NIET KUNNEN DOEN.

Ik heb ze daarover een mail gestuurd en een vriendelijke werknemer zou het voor mij aanpassen.

Daarna heb ik zelf mijn BEN abbonement opgezegd en zodoende wordt deze morgen beëindigd. So far so good...

Niet dus, mijn T-mobile abbo zou volgens Castle-E vandaag ingaan, echter werkt het nog steeds niet en kan het nummer ook niet registreren via T-Mobile.[Nummer is onbekend in het systeem] Eigenlijk vond ik het al vreemd dat mijn abbo niet meteen inging, maar pas vandaag.

Nu weer een mailtje gevraagd en krijg nu te horen dat mijn nieuwe nr nu pas 4 maanden na aanvraag[in andere woorden, in April 2010] pas ingaat.

Dit slaat werkelijk nergens op. Eerst krijg ik 22 jan 2010 te horen en vervolgens, als het toch niet werkt, April 2010. Hoe komen ze in godsnaam aan die datums? Gewoon uit de lucht gegrepen lijkt me. Als ik een abbo afsluit, verwacht ik dat ik er meteen, of in ieder geval, binnen een week kan bellen. Zoals bij gsmweb, studentmobiel en belnu het geval is. Nu moet er vier maanden op worden gewacht en eerlijk gezegd geloof ik die datum ook totaal niet.

Wat een ongelooflijke onzin.

PS: Ik kreeg tevens ook elke keer een andere medewerker, dus moest elke keer weer uitleggen hoe het allemaal zit. Ik heb werkelijk geen idee wat voor mail ze gebruiken, maar gmail kan gewoon oude mails terug zien.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,8

Reactie door castle-e

25 January 2010, 18:09 Wij doen alleen een nummerbehoud aanvraag als hier opdracht voor verleent is door de klant. Ofwel een ondertekend nummerbehoud contract.

Doordat T-mobile nieuwe bundels heeft gekregen en wij in Excel de aanvragen aan moesten vragen liepen we iets achter. Dit kost namelijk erg veel tijd en T-mobile had het ook druk waardoor de verwerking iets langer duurde.

Het kan zijn dat jouw mailtje en de aanvraag elkaar gekruisd hebben.
(Ofwel de aanvraag was al verzonden naar t-mobile waardoor de ingangsdatum al niet meer aangepast kon worden.)

Aangezien de meeste mensen geen dubbele kosten willen hebben geven wij aan dat de ingangsdatum "op datum nummerbehoud" is waardoor de ingangsdatum en overgang van je nummer op dezelfde datum plaats vinden. (Wel is de ingangsdatum tenminste binnen 4 maanden aangezien we het toestel al verzenden en er dus wel de garantie moet zijn dat hij ingaat.)

Op deze manier zorgt een afwijzing nummerbehoud niet voor dubbele kosten voor de klant, wat we uiteraard niet willen.

Wanneer je nummerbehoud dan afgewezen wordt of je ineens nummerbehoud annuleert betekent dit dat de aansluiting dus pas binnen 4 maanden actief wordt.

Uiteraard kan je het nummer eerder in laten gaan, dit kan je dan het beste via de T-mobile klanten service aanvragen.
( de keuze dit via klantenservice te laten doen ligt bij T-mobile)

Deze zal dit dan verwerken waardoor je eerder gebruik kan maken van de aansluiting ( meestal binnen een week)

Ik begrijp dat het niet plezierig is als je een simkaart krijgt die niet actief is en dat je deze zelf via de klantenservice kan activeren.

Alleen u heeft zelf een aanvraagnummerbehoud aangevraagd waarbij dus deze regel van 4 maanden van toepassing is. Waarschijnlijk kon de activatiedatum al niet meer aangepast worden doordat alles al bij T-mobile verwerkt was. Aangezien u blijkbaar erg snel van uw Ben abonnement af kon komen was het beter geweest de nummerbehoud aanvraag gewoon doorgang te laten vinden en ons Ben op te laten zeggen. Het was dan mooi in elkaar overgelopen.

De aanvraag is uitgevoerd zoals door u schriftelijk bevestigd en jammer dat u het ons in zijn geheel kwalijk neemt dat we de door u gewenste wijziging niet meer tijdig konden corrigeren.

Review door bokkie

13 January 2010, 20:41

De bestelling duurde even: aanvraag op 13 december, levering op 15 januari. Kwam wat betreft het deel waar Castle wat aan kon doen waarschijnlijk door Kerst en Oud & Nieuw. Op 5 januari hebben zij het op de post gedaan. Over het bezorgdeel van GLS ben ik niet zo te spreken. Vermoedelijke twee keer op het verkeerde adres aangeboden, al willen ze dat zelf niet zeggen. Zelf hebben ze het erover dat de bezorger het niet zou halen, maar volgens track & trace zou hij of zij dit al om 13.30 weten. Uiteindelijk maar op mijn werk laten bezorgen. Castle was hier heel adequaat qua reactie, zij hebben snel contact met GLS opgenomen om ervoor te zorgen dat het ook echt naar mijn werk ging. Echter is het op mijn werk door GLS zomaar afgegeven aan een portier, dus geen legitimatie gevraagd en geen kans gehad bij beschadiging de doos te weigeren. Nadeel van GLS is ook dat het pakketje niet in de buurt is op te halen. Castle is verder een prima bedrijf.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Nathou44

09 January 2010, 17:20

In november 2009 heb ik bij Castle de aanbieding T-mobile Relax 200 Sim Only + toestel besteld. 1 week later zag ik echter dat het ook kon i.s.m. Relax 150. Dit heb ik alsnog omgezet en dat was geen probleem. Netjes een nieuw contract opgemaakt wat ik een dag later binnen had.

Ik was een beetje(te)laat voor het aanleveren van de documenten voor het contract maar dat heeft Castle heel snel verwerkt en alles is alsnog goed verlopen en dat met meenemen van oud telefoonnummer.

Petje af voor hun service! Op mijn vragen kwam hooguit 1 dag later een mail binnen die duidelijk was.

De levering was op tijd en nummerbehoud vlekkeloos.
Dat heb ik anders gezien bij verschillende webwinkels.

1 klein minpunt is dat de site niet geheel overzichtelijk is(sitemap). Zo was de aanbieding alleen via een link van deze site te vinden.

Al met al ZEER tevreden en daarom deze goede cijfers.

Mvg Nathou

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Nathou44

09 January 2010, 17:19

In november 2009 heb ik bij Castle de aanbieding T-mobile Relax 200 Sim Only + toestel besteld. 1 week later zag ik echter dat het ook kon i.s.m. Relax 150. Dit heb ik alsnog omgezet en dat was geen probleem. Netjes een nieuw contract opgemaakt wat ik een dag later binnen had.

Ik was een beetje(te)laat voor het aanleveren van de documenten voor het contract maar dat heeft Castle heel snel verwerkt en alles is alsnog goed verlopen en dat met meenemen van oud telefoonnummer.

Petje af voor hun service! Op mijn vragen kwam hooguit 1 dag later een mail binnen die duidelijk was.

De levering was op tijd en nummerbehoud vlekkeloos.
Dat heb ik anders gezien bij verschillende webwinkels.

1 klein minpunt is dat de site niet geheel overzichtelijk is(sitemap). Zo was de aanbieding alleen via een link van deze site te vinden.

Al met al ZEER tevreden en daarom deze goede cijfers.

Mvg Nathou

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door kor

26 December 2009, 10:42

Heb hier voor mijn vrouw een 1 jaar T-Mobile Relax 100 SO (6euro pmd)icm. Samsung S5050 Allure(gratis) besteld.
Bestellen ging makkelijk (kon direct contract uitprinten)en een dag later een mail met wederom een contract en nadere info.
Kopieen gemaakt en via het antwoordnummer alles terug verstuurd.
Als bestelling binnen is zal ik de rest beoordelen.

***update*** 31-12

Gisteren mail gestuurd of formulieren aangekomen waren en binnen 4 uur reactie terug van :nog niet ontvangen.
Vandaag mail met bevestiging dat alle papieren binnen waren en aanvraag in behandeling.
***update**** 31-12***
2 uur nadat papieren binnen waren weer mail ontvangen:met goedkeuring contract,maar toestel niet op voorraad.

***update*** 01-01-2010
Vandaag op de 1e van 2010 een mail dat bestelling klaar staat voor verzending en dat deze volgende week word verzonden.

***update 6jan ****

Gisteren mail dat pakket is verzonden.
Vandaag pakket binnen via gls.Pakket is prima te volgen via site van gls.Pakket zat in gesealde doos en was simlockvrij.Wel een T-Mobile uitvoering:In menu zit T-Mobile logo en voorzien van branding.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Jan Jaap van Donselaar

18 November 2009, 18:53

Prima ervaring met Castle Telecom. Dit weekend een T-Mobile Relax 150 sim-only met toestel besteld. Zondagmiddag de papieren via mail doorgezet, en maandagochtend bevestiging gekregen dat de papieren binnen waren, op kopie bankpas na. Ik was zo onhandig geweest om die niet mee te zenden. Na deze alsnog gestuurd te hebben en direct een telefoontje richting de helpdesk gedaan te hebben werd de bestelling alsnog direct opgepakt en doorgezet naar T-Mobile. Later die dag volgde de verzendbevestiging en een dag later kwam de bestelling netjes verpakt binnen.
Wat mij betreft een aanrader dus :)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door mblaak

24 September 2009, 19:44

ik heb gebruik gemaakt van de aktie met T-mobile sim only met een toestel, eerst een verkeerde contractsduur wat nog niet is opgelost toen alle papieren en sim van iemand anders en uiteindlijk een factuur die nog steeds niet klopt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,8

Reactie door castle-e

24 September 2009, 20:35 Het werk wordt bij ons nog steeds door mensen gedaan en mijn collega heeft helaas een fout gemaakt met het invoeren.
( uw aanvraag is verwisseld met die van iemand anders)

Erg slordig dat ben ik zeker met u eens.

We hebben dezelfde dag een online helpdesk ticket aangemaakt zodat u de status van uw klacht kan zien. Ook hebben we dezelfde dag een wijziging aangevraagt bij onze t-mobile binnendienst. Dit duurt gemiddeld 1.5 week a 2 weken ( uw klacht was 8 dagen geleden.)

Via het ticket systeem kan u ook reageren. Uw abonnement zal gecorrigeerd worden zoals belooft.

We betreuren het dat we een fout hebben gemaakt en hiervoor onze excuses.

Reactie door castle-e

14 October 2009, 15:52 Na controle blijkt dat de correctie enige tijd geleden is uitgevoerd voor deze klant.

Review door mensje

23 September 2009, 16:52

Zeer goede adviezen om tot een juiste keuze te komen.
Vervolgens een zeer snelle afhandeling en levering.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door oostwestbobbest

17 September 2009, 17:40

zeer tevreden ,,snelle levering goede info via mail over de status van bestelling ...

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door opperbom

12 September 2009, 10:06

Op 31 augustus een aanvraag gedaan voor een éénjarig contractsverlenging met toestel.Direct de gegevens op de mail gezet. De dag erna een bevestiging dat alles binnengekomen was , en men de aanvraag z.s.m. zou doen. Op 2 september een bevestiging gehad dat de verlenging goedgekeurd was , maar het toestel niet op voorraad. Na een week gebeld en kreeg te horen dat men op zoek was naar een andere leverancier voor het toestel en men niet kon aangeven hoe lang het kon gaan duren , maar naar alle waarschijnlijkheid niet lang. Echter had ik inmiddels mijn oog laten vallen op een HTC Hero. Op mijn vraag of ik mijn verlenging kon omzetten naar een tweejarige werd mij verteld dat dit geen enkel probleem was. En toen ging het allemaal wel heel snel.

Op donderdag begin van de middag gevraagd of men het nieuwe contract wilden mailen. Binnen 10 minuten zat het al in mijn mailbox (ondanks dat het rond lunchtijd was). Deze ondertekend en gefaxt , en meteen de betaling voor het toestel verstuurd.

Op vrijdag de bevestiging van de betaling en de aanvraag van de verlenging. Rond 11 uur gebeld of de goedkeuring er was zodat ik misschien het toestel het weekend al zou hebben. Helaas lag het systeem eruit , en aangezien de pakketten daar tussen 14.00 uur en 15.00 uur opgehaald worden door de koerier zat het er niet in dat ik het toestel dit weekend nog had.Om 14.00 uur nog even gevraagd of het systeem er nog uitlag en dat was zo (men was met man en macht bezig om het te herstellen werd mij verteld).

Om 16.30 uur nog even gebeld en toen bleek het systeem weer te werken. Toen bleek ook dat de provider het herziene contract had goedgekeurd. Enkele minuten na dit telefoontje werd ik teruggebeld door een medewerker van Castle en werd mij nog even gevraagd welke kleur toestel ik wilde. Ook zou hij zijn uiterste best doen om het toestel alsnog op zaterdag bij mij te krijgen. En wat schetst mijn verbazing , zaterdag om 8.50 uur al een koerier voor de deur met mijn toestel , verzonden per express-zending. Uitzonderlijke goede service weer.

De website is nog steeds erg duidelijk , waarbij je direct de beste aanbiedingen kunt zien . Het zoeken naar een toestel bij een verlenging is een eitje en de bestelstatus is zeer goed te volgen.

Bereikbaarheid is ook bijzonder goed te noemen. Heb enkele keren gebeld en werd bijna altijd direct te woord gestaan (één keer heeft het een kleine minuut geduurd). Ook geen duur 0909-nummer , maar een gewoon telefoonnummer.

Tot slot mijn complimenten voor het uiterst vriendelijke personeel , dat ook zijn best blijft doen nadat je contract al is goedgekeurd.
Al met al wederom een zeer plezierige ervaring met deze webshop , en zal er zeker weer een bestelling doen de volgende keer.

Aftersales uiteraard (nog) niet nodig gehad en uitbetaling cashback is niet van toepassing , dus voor deze zaken kon ik ze geen waardering geven.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Mobiletuur

23 June 2009, 22:58

Ik heb bij deze winkel 15 juni een Vodafone 27,50 plus internetabo genomen. Hierbij heb ik als kado een Asus Eeepc 1000HE genomen met bijbetaling.
In beginsel waren niet alle stukken door mij per mail ingezonden. Hierop heel snel een reaktie van castle-e gekregen met concreet verzoek stukken alsnog te mailen. 17 juni heb ik gebeld of alles oké was; antwoord hierop was dat ze een afwijzing op de nummerportering hadden gehad. De door mij gekozen datum was niet mogelijk. Ze hadden zelf snel de portering opnieuw aangevraagd.
Omdat ik de Eeepc graag met vaderdag in huis had heb ik donderdag weer contact opgenomen. Portering was nog niet rond, maar Castle-e deed mij het voorstel om 200 euro per ideal te betalen als borg. Deze zouden ze dan weer terugstorten bij akkoord portering. Na directe betaling donderdagmiddag is de Eeepc direct gepost en had ik 'm vrijdag in huis! Super.
Gisteren kreeg ik bericht dat alles oke was en vanochtend een mail dat ik de borg terug kreeg gestort. Vanavond stond de 200 euro weer op mijn rekening.
Al met al een keurige en attente afwikkeling van mijn order. Bij deze winkel kom ik zeker weer terug!!!
De prijsinformatie op de website vond ik iets minder. Er werd namelijk vermeld dat de maandelijkse kosten 26,50 euro waren. Dit betrof echter de eerste twee maanden. Daarna zou een hoger tarief gelden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Reactie door castle-e

24 June 2009, 12:09 Op onze website staan de eigenschappen van de netwerkactie duidelijk vermeldt.

Echter in de configurator waar u besteld heeft moet hiervoor op

" bekijk details " geklikt worden. (ivm ruimte gebrek)

In de e-mail met het contract worden de netwerkacties nogmaals uitgelegd.

We betreuren dat dit onderdeel van onze website onduidelijk was en zullen kijken op welke wijze we dit kunnen verbeteren.

In elk geval plezierig dat buiten deze opbouwende kritische noot u onze service als plezierig heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met het bestelde product.

Review door bati40

16 May 2009, 13:44

In november 2008 een vodafone abonnement icm asus minilaptop besteld. Ik had aangegeven dat ik het zo snel mogelijk zelf wou komen ophalen in Deventer. Dit was geen probleem voor hun, de volgende dag stond namelijk alles al klaar. Helaas was de zwarte niet op voorraad, dus toen toch gekozen voor de witte. De volgende dag ook gelijk opgehaald. Telefonisch zijn ze ook goed te bereiken, voor de zekerheid toch gebeld om na te vragen of alles inderdaad ook klaar stond. Na 5 maanden, zag ik dat ik elke maand teveel betaalde omdat niet de juiste actie was besteld bij mij. Hierover met Vodafone contact gehad, maar zij hadden dit tot op heden nog niet opgelost. Vervolgens gemaild met Castle-e. Ik kreeg een mailtje terug dat ze dit zouden laten aanpassen en dat alles geregeld zou worden. Binnen 2 weken kreeg ik een factuur van Vodafone met de creditering. Duidelijk een zeer goede service van Castle-e.
Als ik weer een abonnement nodig zal hebben, zal ik eerst kijken bij Castle-e. Al met al tevreden dus :)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door gilberke77

16 May 2009, 01:33

Voor het eerst via caslte e een bestelling gedaan en ik moet zeggen ben zeer tevreden.Via mail contact gehad en enkele vragen gesteld,die konden ze mij snel,binnen een aantal uur en goed geven.Levering was zeer vlot,binnen een week had ik mijn pda.En de website is prima,overzichtelijk en duidelijk.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door vanduivenbode

20 February 2009, 12:58

Ik heb al diverse bestellingen bij Castle Electronics gedaan en ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaringen super zijn. Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen en is er een probleem, wat natuurlijk altijd mogelijk is, dan wordt dat snel verholpen. Ze weten waar ze het over hebben, en ze denken met je mee.
En de bereikbaarheid vind ik perfect. Ik werk zelf op een service center en weet hoe lastig het is om de bereikbaarheid optimaal te houden. Ik beveel dit TOPBEDRIJF dan ook altijd aan iedereen aan!!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door edmanl

30 January 2009, 14:32

Abonnement met Dell laptop besteld. Voortijdig gevraagd wat voor een accu er in zit 4 of 6 cells.
Bevestigd werdt een 6 cells accu. Dus deze aanbieding genomen.
Bij uitlevering bleek er toch een 4 cells accu in te zitten ipv een 6 celss.
Contact opgenomen en direct als antwoord gekregen dat dit inderdaad tegen woordig 4 cells accus zijn maar omdat er mij was bevestigd dat het een 6 cells zou zijn wordt dit probleem opgelost.
Castle-e heeft speciaal een losse 6 cells accu besteld bij Dell en zonder verdere problemen geleverd.

Top actie....

Mijn 2e bestelling via internet in 1 dag afgehandeld 'die zelfde avond de laptop nog in Deventer opgehaald....

Super service en ik kom zeker nog een terug

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door Rudger

01 January 2009, 17:38

Zeer goede en snelle afhandeling van de bestelling! Ik had een vodafone abonnement met PS3 80gb besteld. Deze in goede orde mogen ontvangen!

Ook op mijn vragen (die ik per mail gesteld had) werd zeer snel gereageerd!

Bij mij Vodafone contract staat hetzelfde als wat in de vorige review stond --> de 5,50 euro korting niet verrekend. Mijn contract gaat pas 03-2009 in dus ik weet momenteel nog niet of dit goed gaat aflopen! Maar Castle E heeft mij verzekerd dat dit goed komt!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door BruceB

24 October 2008, 15:25

Toevoegingen:

De ervaring met Castle was prima. Producten ware goed geleverd en op tijd. Mijn Asus laptop en vodafone abonnement werkte meteen en na het bellen met de klantenservice waren alle vragen duidelijk.

Mijn advies is met Castle zaken te doen als je het betrouwbaar tegen een goede prijs wilt hebben.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door BruceB

24 October 2008, 14:26

Toelichting:
Ik heb geen nare ervaringen om aan te geven. Ik heb mijn producten op tijd gekregen en verder geen omkijken naar. De laptop en mijn vodafone abonnement werkte meteen.
Ga je voor betrouwbaar dan kun je in mijn ogen het beste kiezen voor Castle

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door opperbom

17 October 2008, 19:44

Op maandag 13-10 een Vodafone abo. besteld met een Xbox360 60GB ,2 controllers , 2 spellen en een Samsung J700. Maandag de papieren op de post gedaan , dinsdag begin van de middag keurig een mailtje dat de papieren binnen waren en dat mijn aanvraag z.s.m. zou worden gedaan. Anderhalf uur later een tweede email dat mijn aanvraag was goedgekeurd , maar dat mijn bestelling niet op voorraad was. Ik heb toen even gebeld (binnen 30 seconden al iemand aan de lijn) over de levertijd , aangezien ik aankomende week noodgedwongen even moet rusthouden en dan lekker wil gamen. Daar vertelde men mij dat het Xbox-pakket gewoon op voorraad was , en men alleen enkele dagen moesten wachten op de Samsung. Op mijn vraag of de Xbox en de sinkaart niet alvast verzonden konden worden , zei men dat dit geen probleem was. Sterker nog , ik hoef niet eens extra verzendkosten te betalen. Woensdag een email gehad dat de Xbox was verzonden , en donderdag keurig mogen ontvangen. Al met al een uitstekende service van Castle-e. Zal hier ook zeker mijn volgende bestellingen gaan doen.

Alleen nog even wachten op mijn Samsung , maar dat zal zeker goed gaan komen.

EDIT : inmiddels ook mijn Samsung mogen ontvangen. Al met al zeer goede service. Zeker een aanrader deze webshop.

EDIT 2 : korting (5.50 Euro per maand) niet gegeven door Vodafone. Contact opgenomen met Castle E , en het wordt nu geregeld. Er werd mij verteld dat ik de korting hoe dan ook krijg (is het niet via Vf dan via Castle). Ook nu wederom zeer correct behandeld aan de telefoon en via email door Castle , waardoor ik ook een waardering voor aftersales heb kunnen geven.

EDIT 3 : Alles is opgelost (korting inmiddels op factuur). Zonder er om te vragen heeft Castle E vlak voor het krijgen van mijn factuur nog even contact opgenomen met Vodafone om nog even te checken of alles goedgegaan was met de korting (zonder dat ik hierom gevraagd had). Daarna hebben ze mij gebeld om te melden dat het goedgegaan zou zijn. Nogmaals , goede aftersales.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door loedertje

30 July 2008, 17:22

Ben erg tevreden over hen. Heel vriendelijk en kundig te woord gestaan. Ik ben via hen overgestapt naar Vodafone en heb in combinatie met mijn abonnement een LCD tv genomen. Alles ging soepel, behalve dan dat er een miscommunicatie was m.b.t. de type tv. Maar dat was binnen no time geregeld en binnen een week heb ik die opgehaald in Deventer. Super blij ben ik ermee.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door mike0110

13 June 2008, 23:57

Na onze vorige uitstekende ervaring met castle, kwamen we automatisch weer bij hen uit. En ook deze keer weer een goede en snelle afhandeling... Als je belt heb je meteen iemand aan de lijn en ze leggen alles goed uit en vertellen je alles wat je wilt weten en zorgen ervoor dat alles prima geregeld is... Ook als er zich wat moeilijkheden voordoen zorgen ze ervoor dat jij als klant tevreden gesteld wordt.(dit hebben we de vorige keer zelf ondervonden) Deze keer is alles in een keer goed verlopen en binnen een week was alles geregeld en afgehandeld.. Ook heeft castle vaak goede aanbiedingen en de volgende keer zullen wij zeker weer aan castle denken... complimenten!!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door jahebo38

12 June 2008, 23:48

Ik heb de bestelling eind april geplaatst, doch had na een maand nog geen reactie. Toen ik naar de oorzaak vroeg bleek dat hun bevestigingsmail niet op mijn opgegeven e-mail adres was aangekomen. Ik heb hen gevraagd opnieuw een mail te zenden met de afspraak dat ik binnen ca 3 uur zou bellen. Ook die mail kwam niet aan. Na verandering van het e-mailadres liep alles gesmeerd en was ik uitermate tevreden ook op de wijze waarop getracht werd het misgelopen begin goed te maken.
Korte wachttijden aan de telefoon, deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik had hen een mail gestuurd om hen te bedanken voor de service, waarop mij gevraagd werd of ik dat ook hier wilde doen. Met alle plezier. Ook vragen die na afhandeling van de bestelling nog bij mij rezen worden uitstekend en vlot behandeld. Dit adres heb ik genoteerd staan voor een eventuele volgende bestelling.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door suf

07 June 2008, 14:34

Afhandeling bestellingen
Bestelling verliep soepel, alleen werd mij verteld dat mijn Asus EEE 900 binnen twee dagen geleverd zou kunnen worden. Uiteindelijk werd dit iets meer dan een week (hierbij moet gezegd worden dat géén enkele andere winkel deze UMPC eerder kon leveren, dus dat lag aan Asus en niet aan Castle). Ik werd netjes gemaild en gebeld dat 'ie binnen was en dat ik hem op kon halen (had zelf gekozen voor ophalen). Ik heb de Asus EEE 900 gekocht in samenwerking met een 1-jarig Hi 50 abonnement, die over drie maanden ingaat.

Aftersales
Bij mij (nog) niet van toepassing.

Bereikbaarheid
Geen 0900-nummer, altijd binnen drie minuten iemand aan de lijn (vaak sneller)! Diegene aan de lijn heeft ook verstand van zaken en belt eventueel later terug (wat ook écht gebeurt). Via e-mail zijn ze ook goed te bereiken, mijn ervaring is dat ik binnen een dag een reactie had.

Support
Ze hebben inderdaad kennis van zaken en als ze iets niet zeker weten, zoeken ze dat uit voordat ze iets zeggen/beloven.

Uitbetaling cashback
Niet van toepassing.

Website
Op zich wel duidelijk, je kunt er alles vinden (bestelstatus, contact-informatie en prijzen in samenwerking met alle abonnementen). Wel zou de website van mij een iets andere opmaak mogen hebben.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Peter1975

02 June 2008, 23:21

Ik heb al een hoop mobiel contracten afgesloten, maar ik heb nu echt mijn winkel gevonden.
Deze week een bestelling gedaan voor een LCD van Samsung en na 3 werkdagen al in huis.

Ik heb zelf een online winkel en ben dus goed bekend met het internet, daardoor ben ik altijd op zoek naar de beste aanbieding en heb hier een aantal avondjes voor gezeten en ben toen uitgekomen op E-Castle.

Dit is nog eens een online winkel waar je zelf nog kan bepalen wat je wilt hebben, waar andere alleen Tatung LCD aanbieden kan je hier tenminste je eigen merk kiezen en dit is tegenwoordig echt uniek.

Voor mensen die geen zin hebben om het hele internet af te zoeken.
Ga naar E-Castle, want ik heb er wel een aantal avonden voor gezeten en dit is echt de de goedkoopste met de beste aanbiedingen.

E-Castle team, als jullie dit lezen.

Nogmaals bedankt echt super!!!!

Tot de volgende bestelling.

Groeten
Peter Oosthoek
Rotterdam

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door LEMMINGS

22 March 2008, 09:22

Ik heb enkele weken geleden een laptop (Dell Vostro) en Orange abo bij Castle besteld. Het duurde een paar weken voor dat ik het binnen had maar gezien de leuke aanbieding is het niet gek dat het snel uitverkocht was.
Ik zou 3 maanden geen abo kosten hoeven betalen bij Orange maar helaas is de eerste termijn gelijk afgeschreven. Ik heb Orange gebeld en die verwees mij naar Castle. Die heb ik gebeld en er werd mij verzekerd dat dit goed komt. Twee dagen later werd ik door Castle gebeld dat het geregeld is.
Super service! Geen 0900 nummer en binnen een paar minuten mensen aan de lijn krijgen! ....en ook nog (ongevraagd) terug gebeld.
Kortom, goede service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door michiel.nl

11 May 2007, 15:13

ik heb een laptop icm met debitel kpn 25 euro besteld.

verloop van de bestelling:
doordat er wat fout was gegaan bij de bevestiging (dit is intussen intern al opgelost) hadden we wat oneinigheid over de prijs. het is uiteindelijke helemaal goed gekomen. castle-e vind het volgens mij belangrijk dat hun klanten allemaal tevreden zijn. zij doen er dan ook alles aan om dit mogelijk te maken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door pinokkia

25 April 2007, 13:07

Ik heb in Zutphen mijn 2de abonnement afgesloten icm lcd televisie. Na veel email en telefoontjes ben ik er met de eigenaar uitgekomen. Welke abonnement icm lcd televisie het voordeligst was. Ook de bereikbaarheid is zeer goed van hun. Zowel via email als telefonisch. De support vind ik ook zeer goed, omdat de eigenaar(s) weten waar ze over praten. De website vind ik iets minder. Maar wel duidelijk en overzichtelijk zat.

Al met al een tevreden klant die binnen een jaar bij hun een abonnement afgesloten heeft.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Pietekepee

12 April 2007, 19:25

Heb nu binne 2 maanden het 2e abonnement bij Castle afgesloten,
ik kijk al niet eens meer naar aanbiedingen van andere aanbieders.
De service is goed, duidelijk en bovenal eerlijk.
Mijn overal oordeel over castle-e een dikke 10!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door michel-nl

24 December 2006, 10:34

op zich een vlotte en snelle afhandeling van de bestelling.
alleen had ik meteen een dag na ontvangst contract alles al weer retour gestuurd,en heeft het 3 dagen geduurd eer het abo aangevraagt werd.
dit na vragen stellen via mail,buiten dit alles snel en netjes afgehandeld dus wel tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door rabenhaupt

20 November 2006, 16:28

* Goede service
* Zeer klantvriendelijk
* Terzake kundig
* Afspraak = Afspraak

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door tmotion

30 October 2006, 11:59

Prima ervaring met Castle E. Ik werd netjes gebeld dat de Acer wat vertraagd was. Dat maakte mij niet zo veel uit en na een weekje werd ik gebeld dat mn laptop klaar lag. Opgehaald in Deventer. Ik ben er erg happy mee icm met mn orange 25 verlenging.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door marathonna

14 October 2006, 08:35

het probleem met deze winkel is dat zij zich niet aan hun woord houden..(dat heb ik 1 maal ondervonden) en dan weet ik genoeg...bestelling gecancelled en op zoek gegaan naar een ander...
In middels is er op hun website een aanpassing gedaan betreffende de acer laptops...

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Eddy73

13 October 2006, 10:18

Op 7 september een order ingeschoten (verlenging orange + laptop).
Op 8 september netjes een mailtje gekregen met daarin het contract en of ik deze getekend met bescheiden wilde terug sturen. Dit dezelfde dag nog gedaan.
Op 19 september maar eens gebeld omdat de status nog niet was bijgewerkt. Mijn retourmail met alle bescheiden was niet aangekomen. Deze nogmaals verzonden.
Op 19 september mail teruggehad dat de bescheiden nu aangekomen was.
Op 29 september de winkel in zutphen bezocht met de vraag hoe het met de aanvraag stond. Helaas kon mijn verlenging pas per 1 oktober aangevraagd worden dus wacht ik rustig af.
Op 4 oktober gemaild wat nu de status was. De aanvraag zou die dag in behandeling genomen worden.
Op 4 oktober werd ik teruggebeld door E-Castle met de mededeling dat de verlenging goedgekeurd was. De laptop zou binnen een week geleverd worden.
Op 5 oktober geef ik per mail de opmerking door dat de aanvraag in oktober nu is gedaan door E-Castle en dat ik dan ook graag de aanbieding van Oktober wil hebben. Met de medewerker van E-Castle kom ik dan ook netjes overeen dat het nieuwe type laptop Acer5101 geleverd zal gaan worden ipv het oude type Acer5043. Deze was ook beter leverbaar volgens de medewerker en zou in het begin van week 41 uitgeleverd worden.
Op 11 oktober van Orange bevestiging gekregen dat mijn abonnement verlengd is.
Op 13 oktober heb ik nog steeds niets vernomen van mijn bestelde laptop dus maar eens gebeld. Hier werd bevestigd dat de website down is vanwege een grote serverstoring. Ook werd mij verteld dat de Acers nog niet binnen zijn vanwege problemen met levering van onderdelen bij Acer zelf (AMD processors en harddisks). De levering zou zo spoedig mogelijk gebeuren zodra bij hun de laptops geleverd zijn.
Op 14 oktober ben ik door Castle-E gebeld dat maandag 16-10 de leverdatums bekend worden. Als alternatief kan ik kiezen voor een Dell Inspirion 6400. Ik spreek af dat we maandag overeenkomen wat het wordt omdat ik eerst de specs wil weten van deze Dell.
Op 16 oktober wordt ik door Castle-E opgebeld met de mededeling dat de Acer 5101 binnen is gekomen en dat ik deze kan afhalen.
Op 17 oktober telefonisch overeengekomen dat ik toch voor de Dell ga omdat deze meer aan mijn wensen voldoet dat de Acer. Dit is zonder problemen gegaan.
Op 31 oktober gevraagd wanneer de Dell 6400 uitgeleverd wordt.
Per mail antwoord gekregen dat Dell problemen heeft met levering van de true-life schermen en dat de levertijd nu 2 tot 3 weken is geworden.

Na een stroef begin bij de aanvraag in september is de service aan het eind ruim verbeterd. De goede afronding kwam volledig door snel initiatief van Castle Electronics. Mag dus toch concluderen dat ze (hoewel ze in mijn situatie erbij inschieten) de klant toch tevreden en blijvend willen houden.

Update:
01 November : Ben gebeld door Castle-E met de mededeling dat de Dell laptops naar hun filiaal verzonden zijn. Zodra deze binnen zijn bellen ze terug voor een afspraak zodat ik hem kan ophalen.

We blijven in blijde verwachting op het telefoontje dat de laptop binnen is.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door mix

12 October 2006, 18:57

Heb laptop en gsm-abonnement bij ze besteld via site, direct na telefonisch gesprek. Zou laptop gegarandeerd binnen 3 dagen hebben. Nu, 3 weken later nog niets gehad. Iedere keer andere verhalen: ja die komt vrijdag, nee, die komt volgende week, ja hij staat nu bij tussenleverancier en u heeft hem morgen of overmorgen etc etc. Soms zijn ze, half uur na hun openingstijd nog steeds niet open (bandje: we zijn gesloten tot 10.00 uur) en terugbellen doen ze ondanks beloftes niet of pas nadat je tussendoor zelf al 8 keer belt. Kennis van zaken is wat betreft producten wisselend. Sommige medewerkers hebben wel degelijk technische kennis, anderen weten echt van niets en zijn alleen 'verkopers'. Heb ze er ook zelf moeten attenderen mijn sim-kaart op te sturen, die zouden ze eigenlijk tegelijk opsturen met laptop die er nog steeds niet is. Als ik daar nietz elf op gereageerd had zou het betekenen dat ik al ruimte tijd niet bereikbaar was. Die sim-kaart heb ik overigens na telefoontje wel binnen dag gehad.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Reactie door castle-e

12 October 2006, 21:00 De levertermijn van de Acer laptop laat inderdaad te wensen over.
Onze beloftes komen voort uit beloftes van Acer.
Helaas worden deze telkens door Acer niet waar gemaakt.

De eerste levering van Acer kwam 1 week na onze bestelling.
De tweede bestelling van Acer zou volgens Acer ook binnen 1 week binnen komen.

Helaas is er schaarste op sommige onderdelen en is deze termijn niet gehaald. We zijn het uiteraard met mevrouw eens dat de levertermijn langer is dan beloofd en hebben daarvoor onze excuses aangeboden.

We hebben de Acer laptop van de site gehaald totdat ze binnen komen.

Onze openingstijd is gewijzigd en is nu 10 uur dit staat ook op onze site. Onze IT afdeling moet het bandje van de centrale nog wijzigen.

We hebben mevrouw wel aangeboden een passend alternatief te vinden.

Reactie door mix

12 October 2006, 21:14 Reactie op Castle-e: Ik heb na posten eerste bericht vanavond inderdaad nog met leidinggevende daar gesproken. Hij heeft me beloofd morgen (vrijdag) opnieuw naar leverancier te bellen. Hij begrijpt niet waarom eerder tegen me is gezegd dat laptop al bij tussenleverancier zou staan, die medewerker is helaas met vakantie. Maar heeft wel beloofd dat-als telefoontje naar leverancier niets oplevert, hij me zijn laptop leent en dat ik die, zonder kosten, terug kan sturen als de uiteindelijke laptop er is. Zo worden problemen met mijn werk voorkomen. Lijkt me een nette oplossing. Wordt vervolgd...gr Mix

Reactie door mix

14 December 2006, 10:11 Update: De beloofde Dell Inspiron (het alternatief voor de acer) heb ik inmiddels ongeveer 5 weken. Over het algemeen is alles goed gegaan, alleen ontbrak de oplader bij de leenlaptop (gekregen voor word-gebruik) maar die heb ik na een telefoontje alsnog een dag later gekregen en ontbrak bij de dell de rekening en ook die heb ik sinds deze week in mijn bezit. De Dell kreeg ik 3 werkdagen nadat ik de leenlaptop had teruggestuurd. Niet geheel zoals afgesproken, maar veel me ook zeker niet tegen. Ik denk dat mijn advies aan anderen luidt: je kan best bij castle-e kopen, als je niet -net als ik- veel haast hebt omdat je hem voor je werk nodig hebt. Als er haast bij is en er veel van de laptop afhangt, kun je het beste iets meer uitgeven in een gevestigde winkelketen, maar als het gewoon een funattribuut is, een extraatje bij een mobiel, kun je prima bij castle-e bestellen. NB: als je problemen hebt wel via de chef afhandelen, want de overige medewerkers waar ik mee van doen heb gehad stapelen wel fout op fout. Die baas handelt het prima af. Het is over het algemeen een zeer goede laptop, alleen de cd-rom speler werkte na enkele keren gebruik niet, maar daar kunnen zij niets aan doen. Wel is heel vreemd dat bij de helpdesk van Dell bleek, na opgave van de service-tag, dat de laptop niet op mijn naam stond en ook niet op naam van castle-e. Daardoor kan ik geen directe hulp/garantie van dell krijgen. Castle-e moet dan eerst de laptop op mijn naam zetten. Nuu heb ik ook rechtstreeks bij castle-e een jaar garantie, maar ik ben er toch, gezien de haast dat het vanwege mijn werk heeft, huiverig voor hem naar hen op te sturen.

Reactie door mix

14 December 2006, 10:27 ze hebben beloofd de service tag vandaag nog op mijn naam te zetten!!

Reactie door castle-e

14 December 2006, 11:42 De laptop staat op naam van een van onze andere bedrijven.
Wij zetten niet alle verkochte laptops op naam van de klant aangezien de uitval beperkt is en dit teveel tijd in beslag neemt.

Mevrouw heeft met deze laptop gewoon 1 jaar aan huis garantie, we zetten bij problemen die onze eigen technische dienst telefonisch niet op kan lossen de laptop over op naam van de klant zodat de klant rechtsstreeks contact met Dell op kan nemen.
Mocht de klant er met Dell niet uitkomen kan de garantie via ons verlopen.

De levertermijn van de Acer viel op dat moment inderdaad tegen, vandaar dat wij een veel duurdere ( € 150 ) laptop als alternatief hebben geboden.

Het neemt niet weg dat de levertermijn tegenviel en niet alles is gelopen zoals het hoort. Dit betreuren wij, overal worden fouten gemaakt, zo ook bij ons, we proberen dit altijd zo goed mogelijk op te lossen.

Gelukkig gaat het bij het over grote deel van de bestellingen gewoon goed. Mocht er iets door ons niet goed gaan zal de leidinggevende altijd de klachten oplossen (ook al schieten we er dan zelf bij in )
De levertermijn van andere laptops hebben wij nu op gemiddeld 3 dagen staan dus ook als je haast hebt kan je bij ons goed terecht.

Review door FireStarter

10 October 2006, 18:06

12-09 s'avonds online een Vodafone 2 jaar 27,50 abbo aangevraagd (i.c.m. supercomputer actie)
Direct een automatische mail retour als bevestiging.

Volgende dag gebeld met Castle omdat ik de computer met wat aanpassingen wilde hebben.
Telefoon werd snel opgenomen en ik kreeg duidelijke antwoorden over de mogelijkheden van de upgrade.
Tevens kreeg ik meteen te horen dat het vanaf moment van goedkeuring, pakweg 2-3 weken kon duren i.v.m. lastig te leveren AMD X2 3800 CPU.
Dat was mij bekend omdat ik zelf regelmatig voor vriendenkring PC's bouw ;)

15-09 papierwinkel doorgefaxt.
05-10 PC opgehaald en thuis direct Windows geinstallerd.
Helaas was de DVD brander niet in orde (een DOA dus), maar na plaatsen van mijn oude ging alles ok.

Castle gebeld en uitgelegd over DVD brander, was geen probleem wordt netjes een nieuwe geleverd.

Al met al een goed gevoel en een snelle stabiele PC aan over gehouden!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door MrWizard

08 October 2006, 19:51

Heb een Dell laptop bij Castle besteld en deze is in 1 week geleverd. Ze reageerden snel op vragen per email, en kon ik de status van de bestelling online bekijken. Ook zijn ze telefonisch goed bereikbaar.

Nog geen problemen gehad dus dat heb ik niet beoordeeld.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door aletta

02 October 2006, 13:58

Wij hebben een bestelling gedaan bij castle-e in Deventer vanuit Haarlem. Dit is allemaal zeer goed, vlot maar vooral ook netjes afgehandeld.
Ik heb zelf familie in Deventer wonen en die mochten de bestelling (wel met legitimatie en ordernummer) voor mij ophalen. Voor de rest heeft zich nog geen probleem voorgedaan maar ik mag ze altijd bellen of mailen mocht ik nog vragen hebben en die worden ook altijd snel beantwoordt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door supercows

30 September 2006, 19:19

In week 39 gaan kijken naar een nieuw abonnement ism een laptop, verscheidende webshops bekeken.

Bij een aantal webshop vragen neergelegd over de laptop zelf. Afgezien van het feit dat Castle electronics het goedkoopste is, waren ze ook absoluut de snelste met reacties op mailtjes. De eerste had ik binnen 2 uur terug! Bij andere shops duurde dit tot 3 dagen.

Door deze snelle reacties en de leuke prijs, heb ik, op 27-09-06 een order voor een Orange abonnement geplaatst samen met een Acer 5043 laptop. Helaas werd deze door duistere redenen afgewezen:? (ik heb al een abonnement lopen bij Orange..?) Dezelfde dag werd ik dan ook teruggebeld met deze melding.

Hierop volgend een nieuwe order geplaatst met een Vodafone abonnement incl dezelfde laptop, was nog goedkoper ook. Deze is natuurlijk wel goedgekeurd :)

Ofwel snelle reacties op mail en telefoon, als er iets niet klopt bellen ze snel terug en zoeken ze met je naar een oplossing. Ook na mijn order nog een paar keer contact gezocht en word nog steeds goed geholpen.


Rob

Edit: Ze hebben leverproblemen gehad met de Acer, dit is niet hun fout, was algemeen bekend dat Acer niet genoeg CPU's kon krijgen van AMD. Ze hebben mij via de post goed op de hoogte gehouden en heb een andere laptop aangeboden gekregen, deze laptop deal hadden ze gemaakt ivm de lever problemen. Laptop is nog sneller ook :D
Vind het super hoe relax ze hier mee om zijn gegaan. Zij konden er niks aan doen, toch zeer netjes opgelost vind ik!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Zenga13

21 September 2006, 23:54

Op donderdag 14-9-20006 zag ik op hun site een aanbieding van de Acer Aspire 5043 icm met een 2-jarig Vodafone abonnement. Heb eerst gevraagd of de laptop op voorraad was, binnen 30 min. een mailtje terug dat dat zo was en als ik direct zou bestellen, zou ik hem binnen 1 week in huis hebben. Dus ik heb hem direct besteld. Ik kreeg binnen enkele minuten een mailtje van een medewerker, waarin om kopieen en gegevens gevraagd werd. Deze meteen doorgemaild en maar afwachten. De volgende dag 2x een mail gestuurd of ze de info hadden ontvangen, helaas geen reaktie. Op zaterdagochtend dus maar even gebeld en nee hoor, ze hadden niets ontvangen. Alles dus nogmaals gemaild en direct weer gebeld of ze het ontvangen hadden, ja hoor, nu wel. Tegen het eind van de middag veranderde de status van mijn bestelling naar "contract goedgekeurd, wachtend op product". Ik heb maandagmiddag 18-9 contact opgenomen met de vraag wanneer de spullen verzonden zouden worden. Volgens de medewerker zou dit dinsdag 19-9 of woensdag 20-9 worden. Dinsdag dus weer gebeld of de spullen verzonden werden, toen kreeg ik ineens te horen dat de laptop niet op voorraad was. De andere medewerkers hadden vast verkeerd gekeken. Donderdag zou er een nieuwe voorraad binnen komen en daar zou die van mij bij zitten. Ik heb meteen aangegeven dat als hij er donderdag was ik hem dan liever wilde komen halen ipv laten versturen. Dit was geen enkel probleem. Mijn collega wilde inmiddels ook zo'n laptop, maar wilde zeker zijn dat ze deze voor zaterdag zou hebben en wilde deze dus rechtstreeks in de winkel bestellen en ophalen. Zij zou een mail krijgen als er eentje beschikbaar was. Zoals afgesproken belde ik dus donderdagmiddag om te vragen of de door mij bestelde laptop al binnen was. Helaas, dit was niet het geval. Dit zou de week erop worden. Balen natuurlijk, maar er zat niets anders op dan maar te wachten. Groot was dan ook mijn verbazing dat mijn collega een mailtje kreeg dat zij langs kon komen om de laptop te komen halen, ze hadden er 1 voor haar apart gelegd (zij had dus nog niets besteld). Hoe is het mogelijk??? Iemand die al ruim een week wacht krijgt niets en iemand die nog niet eens iets besteld heeft mag er 1 komen halen! Ik heb daarop meteen contact opgenomen met Castle-e en gevraagd of de laptops toch binnen waren gekomen. Ik kreeg als antwoord dat ze er nog steeds niet waren. Toen ik de verkoper confronteerde met het mailtje van mijn collega was het stil en zou ik teruggebeld worden. Omdat dat niet gebeurde belde ik zelf maar weer en toen kreeg ik te horen dat ik de laptop toch kon komen halen.
Moraal van dit verhaal: als je al een bestelling hebt geplaatst ben je geen prioriteit meer, zodra er dan iemand in de winkel een laptop komt halen, wordt deze gewoon verkocht en jij mag op de volgende zending wachten. Voor mij dus nooit meer Castle-e!

Even een reaktie op het stukje van Castle-e:

Dat het is opgelost is te danken aan mijzelf.
Ik heb jullie voor het blok gezet wat betreft de tegenstrijdige berichten. Toen kon ik ineens wel een laptop komen ophalen.
Het is dus zeer zeker niet door jullie opgelost. Jammer dat je het nu wil doen overkomen of dat wel zo is.

Inderdaad had ik hem nu binnen een week omdat ik er zelf 340 km voor gereden heb, van Etten-Leur naar Deventer, terwijl ik hem onder rembours had besteld. Als ik jullie had moeten geloven zou de laptop pas begin volgende week zijn binnengekomen en dan had ik hem pas eind volgende week gehad. Als mijn collega niet naar jullie had gemaild, had ik nu nog zitten wachten op een laptop die gewoon bij jullie in de winkel lag. Ik heb telkens enkel contact gehad met Deventer, zo ook mijn collega. Of die laptop dus uit Zutphen kwam of niet, doet niet ter zake. Het contact was met Deventer en van daaruit werd gemaild en daar is de laptop opgehaald.
Waar jullie je voorraad vandaan halen is voor mij niet relevant, als iemand een laptop kan komen halen in Deventer kan hij ook wel verstuurd worden naar een wachtende klant. Maar nee, een klant waarvan niet eens zeker is of die daadwerkelijk komt, daar wordt een laptop voor gereserveerd.

De levertermijn is inderdaad inmiddels aangepast naar 2 weken, maar dit was zeker niet het geval toen ik bestelde, het mailtje daarover heb ik nog en kan ik jullie desgewenst nog toesturen, maar ik neem aan dat je het zelf ook nog wel hebt. Mij werd gezegd, bij direct bestellen, binnen 1 week in huis. Niet erg netjes dus om het hier nu anders te vertellen.

Toen mijn collega jullie afgelopen woensdag mailde voor de laptop werd ook tegen haar gezegd dat deze niet op voorraad waren, maar donderdag binnen zouden komen. Als zij direct online zou bestellen en alles op zou sturen zou ze hem donderdag kunnen komen halen. Toen zij daarop aangaf dat zij eerst zeker wilde weten dat er 1 voor haar bij zou zitten, werd gezegd dat er genoeg voorraad was. Zij gaf daarop aan toch liever af te wachten tot donderdag of er genoeg waren omdat zij hem uiterlijk zaterdag nodig had en zij niet het risico wilde lopen aan een bestelling vast te ziten die niet op tijd zou zijn. Toen zij dus donderdag vroeg of de laptops binnen waren kreeg zij een mailtje terug dat ze een laptop kon komen halen omdat er 1 voor haar apart was gelegd. Ook hier heb ik de mailconversatie nog van indien jullie hier interesse in hebben. Ook hier werd wederom beloofd dat bij direct online bestellen de laptop er de volgende dag zou zijn. Hoe konden jullie dat beloven als er geen op voorraad waren? Als zij hem inderdaad online had besteld, had ze nu dus ook nog zitten wachten op een webvoorraad die er dus volgens jullie eigen zeggen nooit geweest is????? Net zoals ik nu dus eigenlijk nog had zitten wachten.

Misschien ook nog even een tip: als je het mailtje stuurt dat mensen de gegevens ook per mail kunnen toesturen, vermeld er dan even bij dat deze niet groter mag zijn dan 5MB, dit stond nl. nergens te lezen en moest ik ook leren toen ik wederom zelf belde om te horen of de papieren waren aangekomen en dit niet het geval bleek te zijn. Dit na 2x een mailtje te hebben gestuurd met daarin enkel de vraag of de spullen ontvangen waren, maar geen reaktie gekregen te hebben. Of waren deze mailtjes soms ook groter dan 5MB?

Maar goed, ik heb in ieder geval door mijn eigen vasthoudendheid nu toch mijn laptop en daar ben ik erg blij mee. Het is een super ding. Dus toch nog iets positiefs.

Ik ga hier verder geen wel/niet spelletje van maken, mijn survey is duidelijk en verteld mijn ervaring met bestellen bij deze shop.

Edit 28-9-2006:

Op 27-9 ontving ik n.a.v. mijn klacht een mailtje van Castle-e met daarin het aanbod om 20 euro op mijn rekening te storten ter compensatie van de gemaakte kosten voor het ophalen. Dit stond vandaag ook netjes op mijn rekening. Een hele nette afhandeling van mijn klacht.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,4

Reactie door castle-e

22 September 2006, 18:54 Hierbij wil ik wel opmerken dat het is opgelost en mevrouw binnen een week na haar online bestelling haar laptop kon ophalen.
Mevrouw heeft 14-09-2006 haar bestelling geplaatst
Zaterdag 16-09-2006 was haar contract verwerkt en binnen 5 dagen is hij afgehaald op donderdag avond 21-09-2006.

Wij hebben 2 winkels en een webshop in beheer.
Hierbij kan het soms voorkomen dat er voor een winkel nog een voorraad gereserveerd staat of zelfs in de winkel aanwezig is terwijl de webshop geen voorraad meer heeft.

Op het moment worden de laptops voor deze actie vanaf onze winkel in Deventer verzonden en is er bij mevrouw inderdaad een fout gemaakt.
Dit betreuren wij.
Het is niet zo dat als er online bestelt wordt je achteraan de lijst komt. Wel is het zo dat er bijvoorbeeld in Zutphen voorraad kan zijn welke dan verkocht wordt aan klanten die in de winkel het contract af sluiten, terwijl bij onze online shop het artikel niet voorradig is.

Alleen als een levertermijn te lang oploopt kan hij uit een andere vestiging gehaald worden. Onze gemiddelde levertermijn op deze actie is minder dan 2 weken.

Bereikbaarheid snap ik niet, we zijn telefonisch bereikbaar :
ma t/m vrijdag 9:30 - 18:00
donderdag zelfs tevens 19:00 - 21:00
zaterdag 10:00 - 17:00

met een wachttijd minder dan 1 minuut.

Op e-mail proberen we dezelfde dag te reageren , echter de betreffende e-mail van mevrouw zal groter dan 5MB zijn geweest door alle bijlagen en daardoor door ons niet ontvangen.

Review door janbettink

13 September 2006, 21:51

ik krijg toch het idee dat het wel erg eenvoudig is hier een goede beoordeling te krijgen. ik ken deze club niet, maar blijkbaar zijn 3, al dan niet gecoördineerde reacties voldoende.
Ik zou er voor willen pleiten om goede beoordelingen minimaal een dag vast te houden om bezoekers van dit forum eventuele mindere ervaringen te laten doorgeven.
N.B. ik heb met deze club geen enkele ervaring, dus al helemaal geen negatieve. het gaat er mij om hoe dit forum werkt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door janh

12 September 2006, 19:25

Laptop bestelt , gratis bij een Vodafone 22,50 abonnement.
Kon meteen op de site formulieren downloaden en faxen.
Snel geleverd minder dan 1 week, had 2 jaar garantie en een grotere HDD van 80GB en levering onder rembours.

Had een probleem omdat men geen grotere HDD in de laptop had gedaan, mocht de laptop op kosten van Castle terug sturen ( had 2 dagen nadat ik de laptop retour had gestuurd de verzendkosten op mijn rekening ) Kreeg binnen 2 dagen de laptop retour met de 80GB HDD.

Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt het gaat erom hoe het wordt opgelost. Was echt super snel afgehandeld en naar tevredenheid gelukkig.

Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en kan online de status van de bestlling bekijken dus hierover geen klachten.

Bij vragen over het soort laptop en soort abonnement werd ik vriendelijk te woord gestaan en nam men de tijd om alles uit te leggen. Ze kwamen zelf met de vraag wat voor een abonnement ik had en of ik wist wanneer hij afliep zodat hun het abo. konden opzeggen enhet nummer mee konden nemen. Heel plezierig want had er al rekening mee gehouden met zo een aanbieding dat dit niet mogelijk zou zijn.

Vond de website duidelijk en overzichtelijk en alle informatie was juist weergegeven. kon alleen in de bevestiging van mijn bestelling de " upgrade" van 1 jaar extra garantie niet zien alleen dit werd binnenkort gewijzigd gaf men aan als ik inlogde zag het wel staan bij opmerkingen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door nezje

21 July 2006, 23:34

Snelle levering, telefonisch zeer goed bereikbaar (geen lange wachttijden), reactie op mail heeft bij mij ca 2 dagen geduurd.
Enigste minpunt: ze zouden me terugbellen maar tot op heden nog niet gebeurd

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door snizzle

16 July 2006, 22:04

Ze waren goed bereikbaar en zijn te bereiken tijdens de "normale" winkeltijden. Heb het contract nog dezelfde dag per mail ontvangen.
Heb een laptop gekregen welke snel geleverd is. Heb nog geen problemen gehad dus daar heb ik geen mening ingevuld.
Vond de website overzichtelijk.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-
Toon meer...

Schrijf een review over Castle.nl

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
negen plus 5
=