GSMStunter reviews

Gebruikersbeoordelingen GSMStunter

Gebaseerd op 179 reviews
6,2
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk

Review door Anonieme gebruiker

24 December 2012, 18:06

Ik had een iphone 4 besteld met abbonement van tele2 bij gsmstunter.nl
Wil ik de iphone activeren kan het niet omdat de iphone niet bestaat of iets dergelijks. Ik gsmstunter bellen, eerste 100x lukte dat niet. Maar uiteindelijk met hun in gesprek en wilde ze me niet helpen want was mijn probleem... SLECHT!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Anonieme gebruiker

23 November 2012, 12:28

Bij het bellen is het vervelend dat je niet in de wacht komt te staan maar dat de verbinding verbroken wordt. Ik had echter een Tele2 abonnement besteld, alle gegevens doorgemaild en binnen 3 uur de factuur in mijn mailbox. Het toestel werd de volgende dag door GLS afgeleverd. Zeer vlot verlopen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Anonieme gebruiker

26 October 2012, 12:51

Nooit meer ga ik in zee met gsmstunter, ze beloven je alles en komen hun afspraken niet na, vraag me af hoe bedrijven als kpn of vodafoon etc nog zaken met hun willen doen !! pas op je geld is niet save met gsmstunter

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door Anonieme gebruiker

26 October 2012, 12:46

Alles wat fout konden zijn is bij mij gebeuren, ik hen een abonnement met kpn met een iphone via gsmstunter genomen. Toestel en simkaart was op tijd geleverd. Na 3 maanden ging de oplader kapot, gsm stunter en kpn hebben geweigerd om hij te vervangen, guiten garantie !!
Cashback!na een jaar mailen gebeld enz heb ik mijn geld teruggekregen en via gsmstunter maar via kpn!
Communicatie ! ze zijn nooit telefonisch berekenbaar , mail worden zelden beantwoord !! wil je problemen dan moet je zaken doen met hun, dat zijn een stel oplichter!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,4

Review door vanderLeende

02 June 2008, 22:58

Een tijdje terug heb ik een abonnementje genomen met een Nokia 6300 icm debitel voor €10,- per maand.
Ik had het 2 dagen later in huis, dus daar is niks mis mee.
Ik had de aanvraag niet compleet doorgegeven, daar werd ik netjes van op de hoogte gebracht via email en telefoon.
Goede service dus!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door paulienw

21 May 2007, 15:43

De cashback werd niet vanzelf uitbetaald. Pas toen ik er over ging bellen, betaalden ze het uit. Verder alles in orde.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door welberg

16 May 2006, 12:12

Ik heb afgelopen woensdag een gsm bestelt van gsm stunter, met een debitel 25 abbo. Ik kreeg een mailtje dat ze alles ontvangen hadden. en een dag later kreeg ik de brief van de debitel aanlsuiting op de mat. heb al vaker mobieltjes bestelt via gsm stunter en kreeg die altijd 2-3 dagen later. Heb maandag gebeld wanneer mijn mobiel kwam en kreeg ze gelijk aan de telefoon (klachten hier over de bereikbaarheid van gsm stunter??) mischien had ik wel geluk... Maar ze zeiden dat ik het mobieltje de volgende dag kwam en dat klopte, ben nu de trotse eigenaar van een samsung d520

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door koala

11 May 2006, 13:21

In februari 2 van de befaamde en beruchte debitel vodafone 150 abo's afgesloten die zo goed als gratis waren. Bevestiging van de betreffende contracten kwam binnen een uur (via fax verzonden) en de simkaarten lagen binnen 2 werkdagen op de deurmat. Zeer snel en goed geregeld dus. De betreffende cashbacks ontving ik binnen 5 weken, dus ruim binnen de gestelde termijn van 8 a 10 weken. Zeer goede ervaring dus! Ga zo door. Het enige dat ik vreemd vond was dat de dealer die op het meegezonden contract vermeld stond belnu.nl was. Wist niet dat belnu en gsmstunter een bepaalde band hadden, maar goed dit staat verder los van deze goede ervaring.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door rokuchi

30 April 2006, 13:20

Ergens in December een bestelling geplaatst vooor een 2-jarige KPN flexibel met nummerbehoud. Toestel was een gratis Tomtom one. Het zou een leuk kerstcadeau worden voor mijn vriendein. Helaas kwam ik enkele dagen later achter dat ik pas 1 week voor de nummerportatie het apparaat kreeg. Ik heb het gegrobeerd te annuleren, maar dat ging niet meer.
Uiteindelijk 3 maanden later kreeg ik netjes met vooraankondiging mijn Tomtom one op 15 maart. Nu begint de plezier :)
Doos waarin het zat was afgeragd en met plakband bewerkt om het op een doos te laten lijken. Apparaat uit doos gehaald, bleek een alternative sticker op de scherm te zitten. Scherm was flink vuil. Alle boekjes waren open en enkele zelfs al gescheurd. De SD-card doos die gesealed moet zijn was open. Bij aanzetten apparaat bleek al verschillende favoriete adressen in te zitten. Duidelijk gebruikt dus het apparaat.
Gsmstunter dezelfde dag gebeld en gemaild. In eerste instantie moest er overlegd woden en werden wij teruggebeld. Meer dan 1 uur later was hun verklaring dat de SD-kaart gebruikt zou zijn , maar de apparaat nieuw. Vast een nieuwe apparaat vol met vlekken en geen originele sticker en wat heb je enkel aan een sd-card? De andere Tomtom heeft er namelijk ook 1! Ik zou dan een nieuwe sd-card opgestuurd krijgen en als troos een Tomtom one tasje. Tuurlijk ging ik er niet mee akkoord na overleg. Uiteindelijk na vele mails en nogmaals een telefoon gesprek gingen ze overstag met verzending van een nieuwe Tomtom one en vergoeding van de verzendkosten. Hier werd dan uiteindelijk toegeven dat er iets verkeerd was gegaan. Na terugzending van Tomtom one, nogmaals gemaild dat ik het had verstuurd, wat er verkeerd ging en dat ik een nieuwe Tomtom one verwacht een een leuke presentje vanwege de leugens ,geen getoonde respect naar klant toe en de capriolen die ik moest uithalen om alsnog een nieuwe te krijgen.
Goed dan foutje kan gebeuren en naast een nieuwe Tomtom one alsnog een leuk presentje(wellicht de Tomtom one tasje).
22 maart hey TPG is er. Pakje ziet er iets groter uit dan normaal :).
Helaas geen Tomtom one tasje. Er zat prut cosmetica monster in. Stemming zat er al goed in dus. Ik pakketje geopend. Meteen zag ik al dat de gesealde sd-card doos reeds was geopend, ondanks dat het netjes was weggewerk alsof het nieuw was. En ja hoor scherm dit keer wel met originele sticker zat met vingerafdrukken. De sticker was aan de achterkan erg vuil, dus die is gebruikt en later teruggeplakt. Apparaat aangezet. Iniedergeval hebben ze dit keer beter hun best gedaan om gebruik ervan te verwijderen. Helaas ken ik dit apparaat beter dan zij en er zaten nog recente routes in. Wederom zeer pissed gebeld. Toen bleek ineens dat zij ieder Tomtom one teste omdat de sd-card niet deugde. Onzin natuurlijk dit hadden ze mij ook de eerste keer kunnen vertellen, maar dit was kennelijk hun nieuwe reactie. Ik heb voor de zekerheid Tomtom gebeld en forums afgespeurd over hun vermeende probleem met sd-cards van Tomtom one. Niks dus. Dit had ik hun vermeld, maar nu konden ze niks meer aan doen. Het was opgelost, vanwege hun verklaring die niet deugde. Ik was perplex. Hierna heb ik Gsmstunter een e-mail verzonden dat ik niet akkoord ging met stand van zaken en hoe zij klanten behandelen als domme mensen en tegen mensen liegen.
1 dag later ontving ik een email dat ze niet konden reageren wegens grote ziekte en dat het 1 dag uitgesteld zou worden. Ik heb uiteindelijk 1 week later een reactie ontvangen nadat ik hun weer had gemaild. Wederom excuses en dat ik het oude apparaat weer kon opsturen mits het niet gebruikt was en ik zou de verzendkosten vergoed krijgen. Dillema hier het apparaat was al door hun gebruikt en ik had hem al een keer aangezet. Ik wilde niet hypocriet zijn en heb het verteld dat ik in die week hem had gebruikt. Toen konden ze niets meer voor mij betekenen. Wederom een email gestuurd dat mijn volgens mijn definitie het gebruikt was en volgen dat van hun niet, etc. Uiteindelijk 1 week later heb ik op 28 april een nieuwe Tomtom one ontvangen na al die moeite. Met enkel een excuus en nog steeds in afwachting op 2 keer mijn verzendkosten. Op al mijn aanteigingen jegens Gsmtunter is nooit gereageerd.
Voor mij dus de laatste keer dat ik bij GSMstunter iets bestel. Het blijft voor mij een leugenachtige bedrijf, die 2e handse spullen levert, niet normaal kan antwoorden op e-mails en denkt dat klanten dom zijn.
Mocht er alsnog van hun kant iets komen zal ik het zeker posten.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,2

Review door joopje

22 April 2006, 16:55

problemen gehad met nummerportering. gsmstunter heeft dit voor mij geweldig opgelost. het heeft enkele weken geduurd maar dankzij gsm stunter zijn alle problemen opgelost en is het nummer gewoon geporteerd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Adnan

17 March 2006, 16:44

Ik was toe aan een nieuw abonnement met een nieuw toestel. Plots kwam ik voorbij www.gsmstunter.nl. Hier stonden verbazingwekkende acties op, en ik ging in op zoon actie.
Het betreft een nokia 6021 met een KPN abonnement. Ik had dit op 13-01-2006 naar hun toe gefaxed en had dit de volgende dag al in huis. Sneller kan toch niet?????? En gister kwam tevens ook al mooi op tijd de cashback op mijn rekening teruggestort. Ik wil hierbij alle mederwerkers van gsmstunter hartelijk bedanken voor de snelle en goede service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door is-mar

17 March 2006, 16:09

Ik heb een week geleden een simonly abonnement besteld bij GSMsunter. Het gaat om een Debitel KPN 35 Simonly.
Ik had de aanvraag op een dinsdag gefaxt en de volgende dag had ik de simkaart al in huis!! Goede service..
Heb voor het bestellen ook contact gehad met GSMstunter en ze waren erg goed bereikbaar. Ik werd klantvriendelijk en snel geholpen.
TOP!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Tweety1978

05 March 2006, 00:37

Heb de nokia 6111 besteld op 16-2-06, eerst gebeld: toestel was op voorraad. Dus ik snel bestellen. Een paar dagen later maar eens contact opnemen waar de toestel blijft. Reactie gsmstunter: toestel niet meer leverbaar. Dan maar de simkaart alvast opsturen, daar heb ik 1,5 week op moeten wachten. Ik heb wel van alles netjes bevestigingen gekregen per mail. Eindelijk krijg ik mijn toestel binnen op 1-3-06. En de volgende verassing was: toestel defect. Heb dezelfde avond nog een mail toegestuurd en de volgende dag meteen gebeld. Ik mocht het toestel terugsturen (verzendkosten moet ik ook nog eens betalen) ter reparatie. Dat was het enige wat ze voor mij konden doen. Dat vind ik erg jammer. Ik vind dat ze bij dit soort problemen/klachten de klanten niet in de steek moeten laten maar zorgen voor een goede en klantvriendelijke oplossing. Zoals een mogelijkheid om het toestel om te ruilen of in ieder geval zorgen dat de klant niet de verzendkosten hoeft te betalen. Je betaald immers bij gsmstunter bij levering al de verzendkosten. Zo blijf je toch bezig!? Heb mijn toestel nu naar een nokia servicepoint gebracht. Zij zijn gelukkig wel zo vriendelijk om naar mijn toestel te kijken en het probleem te verhelpen: GRATIS !!!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,6

Review door klaartje23

28 February 2006, 15:58

Ik heb meegedaan met een actie van gratiz.nl voor een eenjarig gratis abonnement van debitel/vodafone. Ik kreeg alles heel snel en het nummer overzetten ging ook allemaal goed. Ik weet nog niet hoe de cashback verloopt: de twee maanden zijn nog niet om.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door jjwestert

20 February 2006, 13:22

Heb vorig jaar een nokiatje met abonnement besteld bij GSMstunter.
Omdat ik er niet helemaal zeker van was of ik alles wel goed had ingevuld mailde ik met GSMstunter.
Niet veel later volgde een reactie. De provider zou mijn aanvraag hebben geweigerd, dus het was niet gelukt.
Meteen probeerde ik het nogmaals. Een aantal dagen later komt de postbode met 2 telefoongs aan de duur.
1 van de 2 heb ik geweigerd en werd terugbezorgt na GSMstunter.
Ik heb verschillende keren proberen te mailen, maar nooit een reactie teruggehad.
Nou dan maar via de telefoon proberen.
Het was ontzettend moeilijk om iemand aan de lijn te krijgen, dus ik was blij toen ik eindelijk iemand had die mij zou kunnen helpen. Het hele verhaal uitgelegd en ze zouden met de provider bellen, het regelen en mij terugbellen. Nooit teruggebeld. Een week later weer gebeld. Ditmaal kreeg ik dezelfde belofte, maar je raadt het al. Weer geen reactie. Nog maar een keer heen bellen, het verhaal maar weer uitgelegd en ik zou liegen want er werkte niet het persoon waarvan ik zei dat ik hem aan de lijn had gehad!
Ik wist zeker dat ik dat persoon wel aan de lijn heb gehad! De telefoniste ging het navragen en dat persoon dat mij zou helpen werkte er niet meer. Erg geloofwaardig, maar goed, ik moet toch wat zien te regelen met die lui. Me werd verteld dat ik een brief moest sturen na de directie met het verhaal en dan zou ik het bedrag wat ik voor dat abonnement moest betalen teruggestort krijgen. Eindelijk was het probleem opgelost maar dat duurde toch wel ontzettend lang!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,2

Review door vogel

27 January 2006, 23:35

snelle levering alleen slecht bereikbaar

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door spambam

24 January 2006, 10:19

Ik en m'n vader bestelden tegelijk een Debitel Vodafone 90. Na 1,5 week had hij de cashback al binnen (!) maar ik anderhalve maand later nog niet. Simmetje kwam niet aangetekend door de bus, da's wel minder. Wel snel en accuraat afgehandeld. Wel vaker besteld en altijd cashback op tijd gehad, nu dus 50% niet en 50% wel :(

/edit: cashback in gestelde tijd ook bij mij binnen. Overigens zeer snel een telefoontje (en eigenlijk overbodig mailtje van ander met zelfde reactie!) op een vraag!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door vincent1108

30 October 2005, 19:47

Zeer ontevreden over deze winkel. Toestel dat geleverd is tot twee keer toe kapot binnen jaar en zeggen nu dat het niet onder de garantie valt. Mijn advies en voornemen hier nooit wat kopen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Sjunnie

20 October 2005, 09:44

Op 30-11-2004 voor het eerst een bestelling gedaan, naar aanleiding van aanbieding op gratiz.nl. Zou i.p.v. toestel een home-cinemaset krijgen en een cash-back. Na mijn eerste bestelling had ik hierover twijfels, of dit allemaal wel echt zou zijn. Ben toen pas terecht gekomen op telecomvergelijker, en raakte toch overtuigd. Na enkele dagen ontving ik netjes de home-cinemaset en sim kaart. Op bestelformulier had ik aangegeven voor nummerbehoud, omdat dit mijn eerste bestelling was, dacht ik binnenkort krijg ik wel bericht hierover. Na twee weken gebruik te hebben gemaakt van mijn nieuwe sim kaart, heb ik contact gezocht met gsmstunter. Hier vertelde mij dat men dit vergeten was in te voeren, maar ik kon wel een nieuw abonnement aanvragen met nummerbehoud. Dit durfde ik toen niet aan. Heb toen alles zo gelaten. Voor uitbetaling cash-back heb ik helaas wel een herrinnering per mail moeten sturen naar gsmstunter. Deze is toen meteen uitbetaald.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door njcjans

01 September 2005, 00:42

Ik haal al jaren alles bij GSMstunter. Altijd goede aanbiedingen. Nooit problemen gehad, dus ook nooit contact hoeven zoeken om problemen op te lossen. Cashbacks altijd netjes betaald.

Onlangs weer een abonnementje aangevraagd, maar nu bleek dat Telfort mijn aanvraag had afgekeurd, omdat mijn postcode een verhoogd risico had (ja, je wordt afgerekend omdat je buren niet betalen). Ik heb gemaild naar GSMStunter, de situatie uitgelegd, en of ze de aanvraag opnieuw wilden indienen, maar nu met andere adresgegevens. Ik werd direct via de mail geholpen. Geen probleem, ik moest een nieuw formuliertje inleveren en alles werd geregeld. Ik kreeg zelfs de Iris-cheque toegestuurd, terwijl die actie inmiddels door al dat gedoe bij Telfort was verstreken....

Goede service noem ik dat!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door hheimeriks

09 August 2005, 17:25

Reparatie van mijn defecte telefoon is ronduit slecht. Ik zit nu al voor de 4e keer met dezelfde problemen. Telefonische practisch niet bereikbaar. Ook op mail wordt slecht enlangzaam gereageerd. Bij de reaparatie wordt totaal niet aangegeeven wat er gebeurd is. Wat er gerepareerd is of er gerepareerd is. Daarnaast duurt het erg lang voordat de niet gerepareerde telefoon wordt teruggestuurd. Waardoor ik nu al 4 maanden mijn abonnement niet kan gebruiken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,2

Review door jimmy-x

05 August 2005, 21:12

Tijdje terug besteld en alles keurig op tijd binnen.
Cashback ook netjes op tijd!
Keurig!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door edwinrotmans

01 August 2005, 21:45

Website uitstekend, lekker simpel, maandbedragen duidelijk, je weet precies wat je kwijt bent. Cash-back duurt wat lang maar binnen de gestelde termijn. Na 2 bestellingen kreeg ik een extra aanbod om ivm een jubileum actie een goedkoop abbonement af te sluiten. Dus klantvriendelijk zijn ze zeker. Hier kun je met een gerust hart kopen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door sanderglaser

22 July 2005, 15:31

Twee Nokia 6310I besteld. Bij Nokia Service Point wilde ze toestellen niet updaten bleek dat het toestellen vanuit Arabische schiereiland te komen en met niet mer officiele software en dus garantie.

Waardeloos dus.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,4

Review door rufra

18 July 2005, 10:12

Voor wat betreft de Levering en Cash-back: goede ervaringen. Beide worden op tijd en correct uitgevoerd. Daarna ben je blijkbaar oninteressant voor GSmstunter. Na een maand of 7 is mijn gsm kapot gegaan. Ik ben nu vier maanden bezig om mijn toestel gerepareerd te krijgen. Op het moment dat ik bel of mail, krijg ik redelijk snel daarna mijn toestel weer terug. Maar het toestel werkt nog steeds niet. Hij moet nu voor de vierde keer (a 5,50 euro) worden opgestuurd. Daar begin ik niet meer aan. Het is zo langzamerhand een stuk goedkoper om een nieuw abonnement met toestel (bij een ander) af te sluiten.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,2

Review door Frankvmaanen

06 July 2005, 22:22

gsmstunter is niet aan te raden. heb er zelf nog een toestel liggen, al vanaf november 2004 voor reparatie. er wordt constant beloofd dat ze er "morgen" op terug zullen komen. werkelijk al 30 mails gestuurd, krijg bijna nooit een reactie, en als er een reactie komt dus "morgen komen we erop terug". wanneer je ze belt staan ze ineens met de mond vol tanden, maar meer dan beloven dat ze (je raadt het al) er vandaag nog op terug komen, kunnen ze niet. nadeel van een webshop is dat je er dus niet even heen kunt om verhaal te halen!
zéér slechte service!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door funsat

15 June 2005, 22:17

In februari een vodafone abo met cashback afgesloten. Half mei gemaild (telefonisch niet bereikbaar)waar de cashback blijft. Kreeg mail terug dat het snel overgemaakt zou worden. Tot op heden niets.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,4

Review door kees34

15 June 2005, 20:51

Snelle levering
Begeleiding d.m.v. e-mails
Snelle uitbetaling cash back

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door hamido

09 June 2005, 20:07

ik heb half april bij gsmstunter een VF 300 simonly met factuurkorting besteld. de abonnemementskosten bedragen dan € 5,95 per maand. na een tijdje van gsmstunter mail gekregen dat ze de aanvraag bij VF hebben ingediend. omdat het zo lang duurde heb ik in een mailtje aan gsmstunter gevraagd naar de status van mijn bestelling. na 2 weken mail teruggekregen met mededeling dat de aanvraag langer duurt omdat ik om nummerbehoud heb gevraagd en dat ik bericht krijg zodra de aanvraag rond is. dat verbaasde mij enorm omdat ik in de tussentijd een factuur van VF gekregen heb van een aansluiting van een nieuw abo. volgens de factuur gaat het wel om een heel ander abo dan die ik heb aangevraagd, nl. een sim only 150, met maandelijkse betaling 10,75 en een nieuw nummer, dus geen nummerbehoud. ik heb KS van VF gebeld en gevraagd om uitleg. dit was volgens KS gewoon het abo dat gsmstunter voor mij had aangevraagd en dat ik gsmstunter moest vragen om dit recht te zetten.heb toen tig keer gebeld naar gsmstunter maar geen gehoor. heb toen een mail gestuurd met uitleg van mijn situatie. na twee weken kreeg ik een mail terug met mededeling dat het probleem voorgelegd zou worden aan een meerdere. heb daarna nog een paar keer gemaild om te vragen hoe ver ze waren met de oplossing en of ze niet alvast mijn simkaart konden opsturen. krijg een mail terug dat ze bezig zijn en dat ik maar geduld moet hebben. dat is makkelijk gezegd. de 2e factuur van VF zit er aan te komen en ik heb nog steeds niet mijn simkaart en moet bovendien veel meer geld betalen voor veel minder minuten. ik voel mij ontzettend slecht behandeld door gsmstunter.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door witpetje

07 June 2005, 19:13

Heb op 23 april (ruim voor 30 april!) aan de jubileumactie meegedaan. Bij het aanmelden is het gebleven. Kreeg dag na inzending bericht dat aanvraagformulier naar Vodafone was opgestuurd. Daarna is het stil gebleven en werd het steeds stiller. Ook na diverse mailtjes en faxen met een copie van het aanvraagformulier te hebben gestuurd, met de vraag hoe het met de aanvraag stond (hebben ruim 3 x copie van aanvraagformulier ontvangen !!) Ook diverse malen telefonisch geprobeerd, doch werd niet opgenomen. Bij Vodafone geïnformeerd of mijn aanvraag bekend was. Hadden geen aanvraag van GSMstunter met mijn naam ontvangen.
Op 1 juni werd wel op mijn zoveelste email gereageerd. Ik kreeg te horen dat ik was geweigerd door Vodafone!!!!!. Heb terug gemaild dat dit onmogelijk was en dat Vodafone nooit aanvraag met mijn naam had ontvangen. Toen werd medegedeeld dat mijn aanvraag was zoekgeraakt !!! Alle copieën ook ???????? De actie was 31 mei voor het laatst en afgesloten en konden mij niet meer helpen. GSMstunter wees sportief, zeg gewoon dat de actie "boven het hoofd is gegroeid" en er te weinig sims waren. Was zakelijk geweest en had mij en alle anderen die afgewezen zijn (met dezelfde smoezen ????) een alternatief aangeboden. Ik heb nu zelf bij de Simshop een redelijk alternatief gevonden. Debitel/Vodafone 100, 2 jr. + ook nog een GRATIS gsm. Dit alles voor E.0,10 per maand.!!(dus nog voordeliger en een behandeling waar deze shop heel veel van kan leren!!!zie waardering Simshop) en je het gevoel krijgt als KLANT behandeld te worden, zonder een vieze smaak in de mond te krijgen dat je "genomen" bent ! (om andere terminologie maar niet te gebruiken !!!). Dit was toch een speciale actie voor ALLE TROUWE klanten ? Nou, die verdwijnen nu vanzelf wel!! Bovendien stond in de aanbiedingsbrief niets in de trend van "Op = Op", voorraad is beperkt zoiets !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door ali osram

04 June 2005, 10:27

Heb de vodafone 150 actie besteld.

Vrij snel een bevestiging van mijn aanvraag met een bevestiging van nummerportering.

mijn nummer zou op een maandag geporteerd worden, Na vele mailtjes en telefoontjes die niet beantwoord werden had ik die maandag geen simkaart maar was mijn nummer wel overgezet.

Ik heb zelf bij een Vodafone shop een simwissel uitgevoerd, tot op heden nog geen simkaart ontvangen van de stunters.....

Nu het wat rustiger is heb ik een mailtje terug gekregen met daarin de vraag of alles was opgelost, ik heb geantwoord met het probleem van de simkaart en of de verzendkosten aan mij gecrediteerd zouden worden( er is immers niks verstuurd) dit mailtje heb ik 2 weken geleden getuurd maar nog geen reactie mogen ontvangen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door benbra7

03 June 2005, 16:00

Op 29-04-2005 1.jr 150 sim only voor€2,50 besteld bij GSMSTUNTER,4dgn later bevestiging van aansluiting bij vodafone en simkaart zou verstuurd worden.Diverse mailtjes gestuurd, 2x antwoord dat simkaart verstuurd zou worden.Vodafone gebeld, blijkt dat ze een gewoon abonnement van 150 belm hebben aangesloten voor €19,00 p/mnd,na vele telefoon gesprekken met vodafone en opsturen van mijn contract toch resultaat. Van Vodafone SIMKAART ontvangen en abonnement naar €2,50 p/mnd omgezet.
Tot op heden nog geen simkaart van gsmstunter ontvangen (dit is dus ook niet meer nodig)en geen contact gehad,eens maar nooit meer met gsmstunter zaken gedaan.Bij deze heel veel lof voor VODAFONE klantenservice.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Davex

03 June 2005, 10:07

Al enkele keren heb ik contracten afgesloten via GSM-stunter. In principe voor een internet bedrijf ging het voorheen redelijk.

Met hun laaste aanbieding, direct mail naar het volledige klantenbestand, gaat het totaal mis in m'n geval. Het bereft een cashback op een sim-only V150 Vodafone. Er worden per ongeluk 2 sim-kaarten toegestuurd voor 1 abonnement.
Ik probeer telefonisch contact te zoeken met GSM-stunter, blijkt niet mogelijk. Heb 1 simkaart direct geretourneerd naar de afzender, en deze is ook aangekomen. Dit gelukkig kunnen controleren via tracktrace.nl.
Ik stuur mail en krijg totaal geen antwoord, of bijzonder onvolledig.
Via de provider zelf, Vodafone, kan ik het probleem niet oplossen omdat het contract niet direct is afgesloten via Vodafone. Kreeg wel te horen dat beide simkaarten geactiveerd staan, maar door 2 verschillende bedrijven afgesloten!!! Een door GSM-stunter en een door Teleback, dit laaste bedrijf heb ik nog nooit van gehoord, maar blijkt toch een contract bij te lopen???

Vorige week een laatste mail gestuurd naar GSM-stunter, en tot op heden GEEN reactie! Dit loopt nu dus alvanaf eind april 2005.
Bijzonder ook dat ze op site aangeven dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, nou dit klopt hoor.

Door deze werkwijze heb ik accuut verzocht aan GSM-stunter om mij uit het klantenbestand te verwijderen, en me niet meer op de hoogte wil blijven van hun aanbiedingen.
Als Hollanders zijn we natuurlijk gek op aanbiedingkjes, maar op deze wijze stap ik liever een "shop" binnen. Want mocht er dan wat mis gaan, kan er tenminste direct naar een oplossing gezocht worden.
Elk bedrijf kan een vergissing maken, maar de wijze hoe men ermee omgaat vind ik bijzonder belangrijk.

Als laaste is het probleem nog niet opgelost, en weet niet of dit nog gaat gebeuren........
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,4

Review door theowe

31 May 2005, 13:20

Ik heb op 14 mei een aanvraag gedaan voor een debitel vodafone branded_100 abonnement. In de tussendtijd verschillende malen geinformeerd naar de status (behalve een e-mail dat alles is doorgestuurd naar debitel). Hierop krijg je van gsmstunter geen enkele reactie. Ik heb zelf maar bij debitel gaan navragen. Daar kreeg ik als antwoord dat helemaal geen aanvraag op mijn naam binnen is. Indien er nog een mogelijkheid is om dit contract te annuleren zal ik dit zeker direct doen. Kan iemand me vertellen of en zo ja hoe ik nog onder dit contract uit kan komen?

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door patriess

25 May 2005, 15:36

Ik heb de aktie van vodafone 1 jaar bellen 150 voor 2,50.
Krijg GSM stunter niet meer te pakken, heb wel al rekening van vodafone binnen en daar staat een nieuw telefoonnummer op. Dit terwijl ik nummerportering heb , en mijn abonnement zou ingaan op 29-7.
Allemaal akkoord volgens GSM Stunter.

Na een aantal belletjes ben ik erachter gekomen, dat GSM Stunter al in het bezit zijn van mijn simkaart. bij vodafone is niets bekend over nummerpoprtering. En bij Telfort, waar mijn huidige abonnement loopt is nooit iets opgezegd.

En bereiken..dat lukt al een week niet, en reageren ook totaal niet op mail.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door pascall

25 May 2005, 11:45

Ook met de vodafone actie meegedaan. Na het opsturen 0,0 bericht gehad van GSMstunter. Paar keer gebeld, maar werd niet opgenomen en maitjes worden ook niet beantwoord. Had de hoop al opgegeven en wou heel de aanvraag laten zitten.
Tot ik na 3 weken opeens een brief krijg van Orange dat ze m'n nummer die dag gaan overzetten naar het vodafone netwerk. Alleen jammer dat ik m'n sim-kaart nog niet in huis had en door de non-communicatie van GSMstunter had ik ook geen idee wanneer ik die zou krijgen. Gelukkig viel die na 2 dagen in de brievenbus.
Nooit problemen gehad met cashback bij gsmstunter, dus neem aan dat het dit keer ook wel goed gaat.

30/6 cashback inmiddels ontvangen :)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,8

Review door toette

23 May 2005, 19:34

vijf weken wachten op sim kaart nog steets geen sim kaart, ook heb ik diverse keren geprobeerd te bellen er wordt dan gewoon niet opgenomen, na een paar keer bellen leggen ze gewoon de hoorn ernaast. dat is opzich al een slechte zaak van de gsm stunter, dan heb ik het nog niet eens over het geld dat ik nog steeds niet terug heb gehad, ik denk niet dat ik dat nog krijg. graag wil ik van iemand horen hoe je wel verbinding kan krijgen met de gsm stunter, want op email reageren ze ook niet!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door zilvermeeuw

23 May 2005, 15:40

Heb op 23 april j.l. aanvraag ingediend voor Vodafone 150 Simonly abo.(jubileum-actie) Op 27 april mail gekregen, dat aanvraag naar Vodafone is doorgezonden. Nog steeds niets gehoord. Telefoon, email en fax worden niet beantwoord !!!Op vrijdag 20 mei bij Vodafone geïnformeerd. Van mijn aanvraag was nog niets bekend !! Mocht ik 27 mei a.s. nog niets gehoord hebben van GSMstunter dan gaat Vodafone hier werk van maken. Ze willen niet dat Vodafone wordt geassocieerd met een bedrijf dat het niet zo nauw neemt met de afspraken en service. Volgens Vodafone moet verwerking en toezending binnen een week "rond"kunnen zijn.

Dus deze week maar afwachten !!

Op 1 juni eindelijk op email gereageerd. Nog niets ontvangen. Deelden mij eerst mede dat Vodafone mij had geweigerd. Direct teruggemaild, dat dit niet kon. Vodafone had nog niets van mij ontvangen. Kreeg toen mail dat aanvraag waarschijnlijk was zoekgeraakt en te laat ingestuurd (24 april ???).Al met al konden niet meer helpen, jubileumactie is gisteren (31 mei 2005) afgesloten. Pech gehad!!! Zal nog een keer meedoen aan zo'n actie!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door vogel

17 May 2005, 22:47

Aanvraag was de eerste keer niet binnengekomen volgens gsmstunter.
Aanvraag na contact nog opgestuurd,en alles toch nog goedgekomen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,6

Review door PaulR

14 May 2005, 12:19

Eind december heb ik een Vodafone 150 abo besteld. De bestelling en nummerportering zijn prima afgehandeld, ook de cashback heb ik op tijd ontvangen.
Helaas zag ik op de eerste rekening die ik van Vodafone kreeg dat ik aangesloten was op een businessconnect high abo ipv een vod 150 abo. Foutje bij GSM Stunter, kan gebeuren. Ze zouden 't regelen met Vodafone, maar na 10X bellen met GSM Stunter en 3 facturen verder ben ik nogsteeds aangesloten op een verkeerd abo.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door imoan1

14 May 2005, 00:01

Ik heb twee abonnementen afgesloten met cashback en gratis gsm en gratis mp3-speler. Dit was begin februari, het is ondertussen half mei en ik heb tot nu toe niets ontvangen behalve rekeningen van Orange voor twee sim-kaarten waarvan ik er maar een heb ontvangen! De andere sim-kaart is naar een ander adres gestuurd, die persoon heeft er mee gebeld, maar ik krijg de rekening en Orange gebiedt mij deze te voldoen!!
Ik zou een cashback van 2 keer 390 euro ontvangen, niet mis dus, maar ik heb het na drie maanden nog niet ontvangen. Mijn mails, faxen en brieven werden pas na ruim een maand via een korte mail bevestigd. Er wordt echter niets aan gedaan. Ik hoop dat GSM stunter aankomende week nog reageert, anders zie ik mij genoodzaakt dit via de rechter uit te vechten, ik laat dit niet op me zitten. Het kost zowel GSM Stunter als mijzelf tijd en geld, maar ik zie geen andere oplossing. Ik ben er al ruim drie maanden mee bezig. Ik heb tot nu toe één sim-kaart van de twee ontvangen en verder alleen maar rekeningen. GSM Stunter is alles behalve klantvriendelijk en komt haar afspraken niet na!! Ik profiteer niet van de kortingen maar zit in plaats daarvan met twee dure abonnementen. Mijn ene sim-kaart is trouwens al geblokkeerd omdat ik weiger voor de niet ontvangen sim-kaart de rekening te betalen. Het is bij Orange bekend dat ik deze sim nooit heb ontvangen, maar toch sommeert Orange mij deze rekening te voldoen. Het is de omgedraaide wereld!! Ik word er gek van, ik heb spijt als haren op mijn hoofd (en dat zijn er een hoop) dat ik met GSM Stunter in zee ben gegaan. Indien GSM Stunter alsnog reageert en de zaken recht trekt (wat mij zal verbazen) zal ik dit ook kenbaar maken.

Met vriendelijke groet,

N.D. Kruit

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,8

Review door mantelmeeuw

12 May 2005, 23:08

Prima levering en afwerking van de order. Geen problemen. Gewoon geduld hebben en afwachten. Mijn laatste cashback ruimschoorts ontvangen binnen de gestelde termijn zonder daarvoor contact op te nemen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door MiKe__LL

10 May 2005, 17:33

prima actie, toestel en sim-kaart waren vlot binnen.
Cash-back duurde acht weken, maar goed, je krijgt 'm in ieder geval wel.
Support was bij mij goed: had een probleem met een per ongeluk dubbel abonement bij Orange (fout van Orange), en GSMStunter heeft het voor me opgelost.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door soepkip

10 May 2005, 08:28

Snelle levering!

Nummerbehoud had ik 2x(!) aangegeven op het formulier maar dit hebben ze dus niet doorgevoerd. Nu zit ik met een 2 jarig contract met een ander nummer.

Onbereikbaar. Fax en email worden niet bantwoord. De telefoon wordt niet opgenomen of ze zijn in gesprek.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door niggli

09 May 2005, 16:01

Meegedaan aan een actie in december 2004, maar door een foutje van hun kant nog steeds mijn cashback niet terug. Ben ze al 6 weken aan het stalken, maar ze geven geen gehoor. Ze zijn per mail en telefoon niet te bereiken. Vorige keren ging alles prima, maar nu hebben ze een erge zooi en komen ze niet aan oplossingen toe.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,4

Review door DJ Sjammie

04 May 2005, 20:56

Ik heb meegedaan aan de actie voor een gratis 2-jarig Vodafone 150 abonnement (per post ontvangen) alleen voor klanten die al eens eerder iets hadden besteld, het verliep zo:
24-4-2005 Contract per post naar GSMstunter opgestuurd
30-4-2005 Bevestiging van ontvangst contract per e-mail
30-4-2005 Bevestiging van aansluiting bij Vodafone per e-mail
2-5-2005 Bevestiging van verzending per e-mail
4-5-2005 Bestelling ontvangen

Ditmaal heeft GSMstunter er iets langer over gedaan dan de eerdere 5 bestellingen die ik bij ze had gedaan maar toch blijft deze manier om je per e-mail op de hoogte te houden van de status van je bestelling erg goed vind ik. Ook ben ik van mening dat de website er steeds beter uit is gaan zien. In het verleden met mijn bestellingen heb ik een enkele keer wel eens contact per e-mail of telefoon moeten zoeken met GSMstunter en toen ben ik snel maar goed geholpen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door benbra7

03 May 2005, 23:32

Telefonisch niet bereikbaar,geen antwoord op e-mail en na bevestiging van aansluiting bij vodafone na 2 weken nog geen simkaart ontvangen.
Gewoon ronduit schandalig!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Bombadil

19 April 2005, 16:46

2 maal met ze te maken gehad.

Eerste keer abo + cashback. Sloten ze een 2 jarig abo af in plaats van 1 jarig (zoals ingevult en ook bleek uit mijn kopieen). Hoop gebel om dat recht te zetten. Beloven ze het gecorrigeerd te hebben, bel je met Vodafoon weten die van niets (2 maal gebeurd). 3e keer was alles goed.
De enige kans om GSM stunter telefonisch te bereiken is s`ochtends vroeg is mijn ervaring.

2e keer gsm + abo. Prima deal. Gaat de GSM defect. Kan gebeuren. E-mail wordt genegeerd (4 e-mails, 1 keer antwoord), aangetekende post ook. Uiteindelijk de hele zaak aan mijn rechtbijstandverzekeraar over gedragen ten behoeve van juridische procedure om GSM-stunter te dwingen zich aan de wet tehouden. Belachelijk dat het blijkbaar zo moet. Zegt genoeg eigenlijk.

Vermijden als de pest deze toko!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door roets

25 March 2005, 10:51

Alles prima in orde! Informatie over bestelstatus is wel wat gebrekkig!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door BelTel

15 March 2005, 08:24

Je moet bij GSMStunter bijna smeken om uitbetaling van de cashback. "Volgens onze administratie is er uitbetaald" krijg je te horen en 2 weken later is er nog geen geld gestort. Wat zegt dat eigenlijk over hun administratie?

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,6

Review door Nic

08 March 2005, 21:42

Ik heb tot nu toe 3 bestellingen gedaan bij GSMstunter en deze zijn goed bevallen. Helaas zijn er weldegelijk minpunten aan deze shop. De bereikbaarheid telefonisch is ronduit slecht. Ook kan je per e-mail soms een aantal dagen wachten op een reactie.
Maar bestellingen worden op tijd verzonden, de webshop geeft 3 statussen door: bestelling ontvangen, bestelling ingediend bij provider en bestelling verstuurd. Vervolgens kan je via track&trace je pakketje volgen. De cashback is bij mij altijd op tijd overgemaakt.

Ik vind het een goede shop, maar bereikbaarheid laat wel iets te wensen over, misschien iets om aan te werken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door opabaan

28 February 2005, 12:46

Eind december vodafone 150 sim. abon. genomen. Binnen enkele dagen sim kaart thuis. Eind februari Cashback ontvangen. Prima service.
Het gebeurt allemaal vanzelf.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Gromit

27 February 2005, 15:04

Ik heb nu 2 keer een abonnement afgesloten bij hun. Is beide keren goed bevallen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door peppie12

23 February 2005, 17:35

De portering van T-mobile naar Vodafone was mislukt.
Daarna geen contact kunnen maken met gsmstunter niet per email niet per telefoon.
Na verschillende lange gesprekken met de klantenservice van Vodafone contact gekregen met hans van de GSMstunter. Met het volgende bericht: Het contract wordt eenzijdig door GSMstunter opgezegd. Ofwel Dag abonnement en dag Cashback. Kortom zeer slechte internetwinkel.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door ÜberVAU

22 February 2005, 11:58

Telfort 200 voor EUR5 per maand, en EUR60 Irischeques, dus netto: gratis.

De afhandeling van de bestelling ging bijzonder vlot, al binnen een dag een ontvangstmail, en een mail dat ik was aangesloten.
De bereikbaarheid (ik heb alleen per e-mail contact gehad) is iets minder, ik moet toch wel een dag of 3-4 wachten voordat er een antwoord komt.
Over de support: als je dan een vraag stelt, is het antwoord helaas erg kort, een aanhef of afsluiting in de e-mail is blijkbaar ook teveel gevraagd. In mijn mailtje stond iets als "ja dat is mogelijk."; één zin dus...dat zou beter kunnen.
Uitbetaling cashback: uiteindelijk gelukt, 2 weken te laat, omdat ik dit al verwachtte, heb ik vrij snel gemaild, en heb ik gelukkig niet zolang hoeven wachten als de vorige keer (oktober 2003, M55). Maar toch niet op tijd, dus geen voldoende op dit punt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,2

Review door _Maurice_

19 February 2005, 12:15

De eerste twee bestellingen (1 keer een los toestel en 1 keer een abonnement met cash-back) bij GSMstunter zijn goed verlopen. Alles werd goed en op tijd afgehandeld. Alleen jammer dat ze telefonisch zeer slecht bereikbaar waren (en nog steeds zijn) toen ik een vraag had.
Nu heb ik weer twee abonnementen besteld met cash-back. Eén in november met nummerportering. Hier ging het fout. Ik heb m'n simkaart niet ontvangen, waardoor ik zelf onbereikbaar was toen m'n oude abonnement afliep. GSMstunter was telefonisch niet bereikbaar (zeker 20x gebeld) en ook op e-mails werd deze keer niet gereageerd (door ziekte stond op de website). Gelukkig kon ik bij belcompany een gratis duo-simkaart halen, waardoor het probleem was opgelost.
Bij het andere abonnement ging het wel goed, dat heb ik gisteren ontvangen.
Uiteindelijk heb ik toch iemand aan de telefoon gekregen en kreeg ik te horen dat de uitbetalingen wat vertraging hebben.
Als de cash-back binnen redelijke tijd wordt uitbetaald ben ik verder dik tevreden over gsmstunter. Ze hebben vaak de beste aanbiedingen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,4

Review door sanne*

15 February 2005, 17:27

eind december de vodafone 150 actie bestel. nu, half feb, nog steeds nix in huis... na 1mnd en 2x melen bleek dat het door mij opgegeven simkaart nummer niet klopte. opnieuw opgestuurd, maar geen nieuws...
ik wacht nog steeds, maar wil eigenlijk abo annuleren.
slechte zaak dus!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door jschulte

15 February 2005, 10:39

In december heb ik een vadavone 150 besteld.
Nu half februari heb ik mijn sim ontvangen. Erg laat! mijn vodafone150 was nl al in gegaan. en tevens heb ik mijn nummer meegenomen en was dus niet berijkbaar voor een paardagen.

Telefonisch zijn ze niet berijkbaar.
Via email heb je de ene keer lekker snel antwoord en de andere keer antwoorden ze niet.

Als er een probleem is.... Laat het de klant dan gewoon even weten.

Bij eeb eerdere bestelling bij gsmstunter heb ik geen problemen gehad en ben ik goed geholpen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door 3210

14 February 2005, 11:27

De afgelopen jaren reeds meerdere bestellingen gedaan, de laatste (voor eigen gebruik) Vodafone 150 en alles verliep vlotjes. [u]Nimmer[/u] problemen gehad met de cashback, altijd redelijk binnen de gestelde periode. Bij mijn laatste bestelling/cashback hadden ze alleen mijn bankrekeningnummer verkeerd overgenomen (e.e.a. bleek uit het contarct wat ik teruggezonden kreeg bij de SIM-kaart), maar middels 1 mailtje was dit rechtgezet. Het contact tussen consument en winkelier kan nogwel wat verbetering ondergaan, maar door de bank genomen krijg je altijd antwoord op je vragen. Het is wel zo dat je "beter" kunt mailen dan bellen is mijn ervaring. De website geeft dat weer wat je moet weten, niks meer en niks minder.
Persoonlijk ben ik al met al zeer tevreden over deze shop.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,4

Review door TnT

11 February 2005, 18:19

Begin december meegedaan aan de Vodafone actie, sim na een week in huis.

Cashback, welke binnen 2 maanden op mijn rekening gestort zou worden, nog niet binnen.
Email gestuurd en als reaktie een nietszeggend antwoord.
Wanneer de cashback binnen afzienbare tijd wordt gestort, zal de score aangepast worden.


Tweede aanvraag ZEER SLECHT verlopen. Na een afwijzing contact opgenomen met provider, deze gaf aan dat er niets aan de hand is. Dit is naar de shop gemailed. Daarop totaal geen reactie. En is er geen aansluiting gerealiseerd, terwijl dit wel mogelijk was als er communicatie was geweest en er geen doofstommetje door de shop werd gespeeld !!


Edit: Cashback na een tweede email toch gestort gekregen. Alhoewel te laat en geen reactie op 2e email toch een score goed.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door harold

09 February 2005, 09:14

in december mee gedaan met de gratiz.nl-actie en vandaag de cashback ontvangen, keurig op tijd zonder dat ik er achter moest.

ook de levering van het 'kado' was keurig via een mailtje aangekondigd en via trackentrace was de bestelling te volgen.

1 min punt: de simkaart (bovenop de doos in een enveloppe geplakt) is geleverd met de standaardcode 0000.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door lousberg

01 February 2005, 22:37

15 november 2004 met cashbackactie telefoon en abo besteld bij GSMStunter. Na 4 dagen telefoon geleverd. Vorige week (na 2 maanden) zonder rappel de cashback ontvangen. Perfecto!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door nicobart

31 January 2005, 16:41

Heb ongeveer 6 toestellen/abo's besteld. (Laatste 2 jaren). Cashback altijd netjes op tijd. De laatste 2 keer zelfs 2 weken eerder dan toegezegd. Een keer ontbrak iets bij de zending, even bellen en ze doen niet moeilijk: dag later in de bus. De bereikbaarheid mag wat beter (zeker telefonisch) daarom fax ik meestal. De contructies zijn erg duidelijk vermeld. Dat zie ik bij andere shops wel eens anders.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Guilian

31 January 2005, 12:04

GSMstunter.nl mailde mij met een zeer korte mail zonder uitleg dat de aanvraag voor een abonnement was afgekeurd. Ik heb de provider om uitleg gevraagd, en hierop werd ik een week later opgebeld door de provider zelf met de mededeling dat mijn abonnementsaanvraag door de provider wel was goedgekeurd. Sindsdien heb ik vele malen naar vele verschillende mailadressen van GSMstunter.nl het verzoek gezonden, dat ik graag zou willen weten hoe dit kan en dat ik graag duidelijkheid wilde over de status van deze aanvraag. Vooralsnog heb ik na 6 weken nog geen enkele respons van GSMstunter.nl ontvangen.
Ik kan alleen maar hopen dat mijn ingestuurde ondertekende contract niet voor andere, illegale doeleinden wordt gebruikt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Geertje

13 January 2005, 10:34

Ben ontzettend kwaad op GSMStunter. Twee bestellingen die beide fout zijn gegaan. Niet gekregen waar ik om heb gevraagd en wat ik ook had besteld. En DAN IS ER DUS GEEN KONTAKT MOGELIJK!!! Ik heb vanaf half december, tot nu, half januari elke werkdag geprobeerd ze te bereiken, telefonisch en per mail. Telefonisch wordt er gewoon niet opgenomen! En op mails wordt niet gereageerd. Nooit meer!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door oelie

08 January 2005, 12:27

Telefonisch niet bereikbaar en emails naar info@gsmstunter komen niet aan. Na 2 weken eindelijk bericht: aanvraag door provider afgewezen. Contact gemaakt met provider: ze zeggen van niets te weten. Als ik rechtstreeks bij hen een abo wil afsluiten is dat totaal geen bezwaar.
Gefaxt naar gsmstuntels voor reactie: geen antwoord ontvangen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door geartsje

01 January 2005, 21:16

Twee bestellingen gedaan. De ene was meteen binnen, maar dat was nu juist niet de bedoeling! Bij beide bestellingen had ik nl. nummerbehoud aangevraagd en een latere ingangsdatum i.v.m. opzeggen huidige abonnementen. Eén bestelling is dus goed afgehandeld, tenminste daar ga ik van uit. De bestelling die fout is gegaan (abonnement te vroeg ingegaan dus dubbele kosten én een nieuw nummer wat ik niet wil) probeer ik te corrigeren, maar gsmstunter is niet bereikbaar. Althans niet voor mij. Telefonisch bijna altijd in gesprek óf er wordt niet opgenomen en op mijn e-mails wordt niet gereageerd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Review door Nielsu

27 December 2004, 19:04

Ik heb nu twee keer besteld bij deze shop, en beide keren was de simkaart snel binnen (3 dagen). Bij de eerste bestelling had ik wat vragen over het abonnement, en heb ik dus gebeld met ze. Ik kreeg iemand aan de telefoon, en deze heeft mijn vragen goed beantwoord.

De cashback was na 2 maanden binnen, en dus volgens de afspraak (van het eerste abonnement dus). Van het in december afgesloten abonnement heb ik de cashback nog niet binnen, maar ik verwacht dat dit ditkeer ook goed komt.

Verder vind ik de website duidelijk. Bij de informatie kom je goed te weten wat je cashback is, en hoeveel je uiteindelijk betaald

[update] De cashback is half februari gestort, dat is binnen 2 maanden, dus uitbetaling cashback is volgens afspraak (net als de vorige keer). Goed dus!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door erikmh

24 December 2004, 16:04

ik heb op 22-12-2004 een simonly van vodafone aangevraagd, deze had ik 24-12-2004 al binnen. Toch een zeer snelle levering rond te kerstdrukte. ik had nog een paar vragen na het bestellen van de kaart. Na het versturen van de e-mail kreeg ik 10 min later een bericht terug!! ook op andere mailtjes is snel en correct gereageerd. nu alleen nog ff de cashback afwachten. Kortom, tot nu toe, een goede service!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Teddy

17 December 2004, 19:58

Bestelling: Telfort 200 pakket.

Zeer snelle afhandeling. Zondag middag ingestuurd. Dinsdag middag mailtje dat ze de aanvraag ontvangen hadden en doorgestuurd naar Telfort. 4 uur later ('s avonds) een mailtje dat Telfort het abonnement aangesloten had en ik kreeg meteen het simkaart- en telefoon nummer gemailed. Donderdag zat de sim in de post. Al met al een zeer snelle service. Nu afwachten wanneer ik de cashback ontvang.

Alleen jammer dat het telfort abonnement me toch tegenvalt, met name omdat ik niet actueel per telefoon kan nakijken hoeveel belminuten ik nog over heb. En dat vind ik enorm lastig/vervelend.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Ralf

16 December 2004, 10:17

Vodafone 150 bestelt en binnen enkele dagen netjes ontvangen. Tussendoor mailtjes ontvangen voor 1. bestelling ingegaan 2. aanvrag goedgekeurt 3. pakket verzonden
Na ontvangst van het pakket een vrag per mail gestelt, werd binnen 2 dagen beantwoord.
Cashback kwam rond 2 weken te laat, maar zonder mailtjes te schrijven of te bellen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Get!em

16 December 2004, 02:56

Al vele malen besteld en de cashback netjes gekregen. Ook de sims waren netjes verpakt. Ze waren helaas nog wel met de standaard pincode. Dit is ivm "zoekraken" bij de post niet heel handig.
Ze zijn snel in leveren en geven netjes de status van je bestelling door:
1 mail ter bevestiging van de bestelling, 1 mail ter bevestiging aanvraag abonnement, en 1 mail ter bevestiging van het versturen van het pakket.

Nu kort geleden de debitel abonnementen met homecinnemasystem en beertender besteld. Beide abo's redelijk vlot in huis.
Cashback twijfel ik niet over of die komt (hij komt zeker), maar van de laatste bestelling moet die nog wel binnenkrijgen.

Prima winkel.

IN drukkere tijden zijn ze soms echter wat minder bereikbaar. Heel begrijpelijk. Een antwoordapparaat met de mededeling dat het druk is, en dat ze eventueel later terugbellen zou dan netjes zijn.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door harold

15 December 2004, 20:34

Ik ben gegaan voor de gsm-actie van gratiz.nl via gsm-stunter.nl
Daags na het verzending van de contracten een bevestingsmailtje van ontvangst.
Een paar uur later een mailtje dat de aanvraag bij debitel was ingediend en geaccepteerd.
Drie dagen later de welkomsbrief van debitel.
Vervolgens een bevestingsmailtje van de verzending van de simkaart
Precies een week na het insturen van het contract werd mijn kado en de simkaart door de tpg bezorgd. Prima geregeld.
Nu wachten op de cashback..

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door floris

15 December 2004, 01:40

Bestelling gedaan. Gratis abo met PS2. Op mijn verzoek per email om en XBox kreeg ik snel reactie. Ook was een technische vraag over de te leveren PS2 snel en duidelijk per email beantwoord.
Ik wacht nu, door leveringsproblemen rustig op de PS2 en zal verder ook de cashbackbetaling beoordelen :)

Zo, kreeg een mailtje dat de PS2 moeilijk leverbaar was, en heb voor de aangeboden optie (XBox) gekozen. 2 dagen later was de postbode langsgeweest. Onlangs pakketje opgehaald, netjes verpakt, ook nog een gratis spel erbij. Hulde voor GSMStunter! Als de cashback op tijd is dan zijn er totaal geen klachten van deze kant :)

Zat net even te kijken en zag dat ze de factuurdatum hebben gepakt op moment van versturen van de XBox, en niet de aansluitdatum. Handig van ze ;)

[edit 11-2-2005]
Hoera! Cashback binnen! Na 1 maand en 20 dagen al gestort! Hoera voor GSMStunter :P

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door mobiele gebruiker

14 December 2004, 21:18

eindelijk een internetwinkel die in ieder geval zijn afspraken nakomt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door kirbytjuh

14 December 2004, 15:22

Ik heb 2 december een order naar gsm stunter gedaan. In het comtract stond dat ik alles binnen 3 werkdagen zou ontvangen. Het betrog hier een actie in samenwerking met gratiz.nl en debitel. Ook zou ik de nokia 6100 krijgen toegestuurd. Het is nu inmiddels 14 december. En ik heb nog niks ontvangen. Dat is dus jammer. Ik probeer sinds vanochtend de winkel te bereiken. Maar er word de hele dag al niet opgenomen. Hoop dat ik snel iets van ze te horen krijg, want zo ga je niet met klanten om denk ik!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door MrJansuh

27 May 2004, 14:15

Twee dagen geleden heb ik een simonly abbonement aangevraagd via gsmstunter.
DI 18.00 Gegevens gefaxt
DI 22.50 E-mail over ontvangst aanvraag, doorgestuurd naar vodafone
WO 10.00 E-mail goedkeuring vodafone
WO 17.00 E-mail items op post gedaan, tracken via TPGpost.
DO 10.15 Postbode aan de deur met simkaart

Geen problemen geweest of support nodig gehad. E-mails waren zeer duidelijk en zeer snel zoals boven zichtbaar.

De website was voor mij zeer duidelijk, aanbieding stond duidelijk aangegeven en alle voorwaarden + rekensom was binnen 2 keer klikken op je scherm.

Cashback krijg ik als het goed is binnen 2 maanden. Dan zal ik deze survey bijwerken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Kornalt

22 May 2004, 14:39

Dinsdag 11 Mei bestelling voor Vodafone 2 jarig abbonement sim only op de bus gedaan. Woensdag 12 Mei ontvangstbevestiging per email gekregen. Vrijdag 21 Mei nog niks in huis en de melding 'IMSI mislukt' op mijn telefoon. Gebeld naar Vodafone, mijn nummer was zoals opgedragen geporteerd op 21 Mei. Gebeld naar GSMStunter, deze wisten niet waar het aan lag dat ik nog geen SIMkaart in huis had maar ze gingen het uitzoeken en dezelfde dag nog op de bus doen. Dus Zaterdag 22 mei had ik de SIMkaart in huis en alles werkte. Maar omdat de SIMkaart te laat was heb ik voldoende gegeven.
Problemen werden dus snel opgelost (na mijn telefoontje). De bereikbaarheid is voldoende, ik hoefde maar 4 keer te bellen. Voor de rest reageren ze binnen 12 uur op mailtjes.
Als ik bel met een vraag over het invullen van het abbo weten ze het antwoord, dus de support is goed.
De informatie op de website is echt matig. Je krijgt pas uitleg over de cashback als je het hele aanvraag proces hebt doorlopen.

Nu maar wachten op de cashback...

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,4

Review door jossh

21 May 2004, 11:51

ik heb vorige week dinsdag een Vodafone 120 abbo met Nokia 5100 besteld en ik kreeg donderdag een mailtje dat m'n bestelling in behandeling genomen is. ik heb MET nummerportering aangevraagd en dinsdag was m'n nummer al geporteerd (heb geen bereik meer met m'n oude telefoon) en vandaag had ik nog niks binnen en ik had al wat reacties gelezen hier die niet zo positief waren dus ik stond al te bibberen, dus heb ik maar gebeld. Er werd opgenomen door een vrouw die verder heel vriendelijk deed en ze zei dat m'n bestelling vandaag word verzonden! dus als het goed is heb ik hem morgen binnen. en 1,5 week wachten op zoiets vind ik toch best redelijk!
Ik had ze al een paar keer gemaild (voordat ik deze bestelling had gedaan), maar daar heb ik nooit reactie op terug gehad. maar doordat ze zo vriendelijk was aan de telefoon is bereikbaarheid toch een voldoende.
de website vind ik er erg netjes en verzorgd uitzien! ze hebben niet veel assortiment, maar je kan wel goed zien wat ze precies hebben. veel andere websites vind ik maar onoverzichtelijk en onduidelijk, daarom krijgen ze een 'zeer goed' van mij voor website. De cashback regeling staat er niet echt duidelijk op, maar dat geeft verder niet vind ik.
over de cashback kan ik nog niks kwijt natuurlijk, support heb ik nog niet nodig gehad en problemen heb ik ook nog niet gehad.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door g00fy

17 May 2004, 22:29

Vorige week dinsdag contract gefaxt voor een Vodafone 120 met nummerbehoud. Alles zou eind van de week binnen zijn, maar helaas vandaag nog niets. Op mail werd eerder al niet gereageerd, dus dit keer de hele ochtend gebeld, maar de telefoon werd pas na vele pogingen net voor de middag beantwoord. Volgens de stunter was de aanvraag door vodafone nog niet goedgekeurd.
Omdat ik uit ervaring weet dat aanvragen best snel behandeld worden heb ik daarna vodafone gebeld en die vertelden me dat het contract einde vorige week al goedgekeurd was en mijn nummer morgen al wordt geporteerd. Da's fijn, want mijn simkaart ligt nog in Bergeijk!

Rond half twee de shop met deze informatie teruggebeld en ze zouden er meteen achteraan gaan en me terugbellen. Toen dat om half vier nog niet gebeurd was heb ik zelf weer contact gezocht en men reageerde een beetje verontwaardigd dat als ze beloven terug te bellen ze dat ook zouden doen. Maar goed, ook de stunter wist inmiddels dat de aanvraag accoord was en vandaag zouden simkaart en telefoon verstuurd worden, zodat het morgen als het nummer geporteerd wordt binnen is. Ik zou daarvan een bevestiging via e-mail krijgen. Die is op dit moment nog steeds niet binnen, dus na bovenstaande ervaringen vrees ik het ergste. Ben benieuwd of er op mijn mailtje dat ik ze zojuist gestuurd heb wel gereageerd wordt, maar ik zal wel weer zelf moeten bellen voor informatie.

Volgende keer toch maar weer iets meer betalen... :-(

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door Spiller

15 May 2004, 23:38

Ik heb 3 weken geleden een V150 aangevraagd met KPN Allround abo. Op zaterdag gefaxt, maandag keurig een ontvangstmailtje gekregen, maar na een week niets thuis ontvangen. Ik stuur mailtje, ze zeggen dat ze nooit een fax van mij hebben gekregen! Terwijl ze mijn email adres van de fax moeten hebben gelezen en in de computer moeten hebben gezet.
Ook sturen ze hun emails zonder "Beste meneer..." of "Met vriendelijke groet", op zich niet iets om je aan te ergeren, maar het staat zeer onprofessioneel.
Ze reageren niet meer op mijn mailtjes. Ik vind dit echt niet kunnen aangezien in een aangeboden contract ben aangegaan, niet alleen ik moet me hier aan houden, ook de leverancier.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door Tosbaga

13 May 2004, 18:12

Ik heb 5 mei een aanvraag gedaan voor een nokia 6230 met kpn allround voor 2 jaar, ik had alles gefaxt omdat dat sneller zou gaan. Maar ik wacht nog steeds op mijn spullen. Ik had van tevoren ook gemailt of ze de 6230 wel op voorraad hadden en dat was het geval. Toen ik belde om te vragen hoe het stond met mijn order kreeg ik te horen dat de order bij kpn lag. Nou ik werk zelf bij primafoon en als wij een aanvraag doen voor een mobiel gebeurt dat ala minuut. Ik begrijp best dat het wat langer duurt als je een externe klant bent maar 2 werkweken is wel heel erg lang niet waar. Of het nu aan kpn ligt of ze de telefoon niet hebben weet ik niet. Ik ga morgen weer bellen, ik hou jullie op de hoogte.

Update 14-05-2004
Ik werk bij de primafoon dus heb ik ff gebelt of er wel een aanvraag was gedaan op mijn naam, dat was dus niet het geval. Ik heb heel de middag geprobeerd te bellen naar gsmstunter maar dit lukte niet, het bereik was bar en bar slecht. Ik heb ze toen geprobeerd te faxen om mijn order te annuleren en dit lukte in eerste instantie ook niet maar toen was mijn fax er door. Ik heb vervolgens nog een keer geprobeerd te bellen en toen nam er iemand op. Ik vertelde aan een dame dat ik een aanvraag had gedaan en dat door haar collega was verteld aan mij dat de aanvraag bij kpn lag. Ik vertelde dat ik bij primafoon werkte en dat de er volgens kpn helemaal geen aanvraag gedaan was. Ze deed al meteen moeilijk en vroeg naar de barcode die op het aanvraagformulier stond, terwijl de vorige keer de postcode al voldoende was. Dus na aandringen heeft ze op postcode gezocht en kwam ze na een paar minuten vertellen dat de aanvraag was afgekeurd omdat mijn legitimatie ongeldig was, het nummer klopte niet, nou de grootste onzin natuurlijk, ik heb het origineel thuis liggen en het klopt gewoon. Vervolgens zei ze dat als het goed is ik daar een mail van heb gehad, ook dit klopte niet en ze wilde hier niet over in discussie gaan. Ik meldde dat ik wilde annuleren en een mail wilde ter bevestiging, eerst kon dit ook niet maar na aandringen kreeg een mail waarin stond en ik citeer, wij wijzen u af omdat u niet op onze vraag in de mail gereageerd heeft. Wat een onzin natuurlijk. Echt een bar slechte ervaring met deze shop.

Als ze nou van te voren aan geven dat ze het druk hebben, of dat ze het toestel de nokia 6230 niet op voorraad hebben kan ik alle begrip opbrengen en ook een flink stuk meer geduld hebben. Ze hebben gewoon kei hard gelogen. Voor mij heeft deze winkel afgedaan!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,6

Review door grensgeval

12 May 2004, 16:58

Zeer correcte behandeling

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door woeffie1

11 May 2004, 17:49

De uitleg op de site over de caschback is absoluut onvoldoende

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door mausie

27 March 2004, 14:55

De volgende dag al de simkaart in huis en netjes binnen 2 maanden (zoals beloofd) het geld op de rekening

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Vinz

09 March 2004, 19:17

Afgelopen oktober (2003) een Siemens M55 icm KPN flexibel abonnement besteld. Een en ander werd redelijk vlot afgehandeld, de aansluiting bij KPN was na 2 dagen een feit (bevestigd via een mailtje) en begin november werd het toestel naar mij toegestuurd (ook bevestigd via een mailtje). Voor zover prima.

Een week later had ik echter nog geen telefoontje. Via de 'TPGtracktrace pakket' link in het laatste mailtje werd duidelijk dat het pakketje maar bleef hangen in Amsterdam. Gsmstunter benaderd die vervolgens een onderzoek liet instellen door TPG post. Echter ze verschafte geen info over hoe lang zo'n onderzoek zou gaan duren. Via een forum kwam ik erachter dat gsmstunter niet de simcode verandert voordat ze de simkaart opsturen zoals andere webwinkels dat wel doen (deze sturen de nieuwe pincode per mail toe om fraude onderweg te voorkomen). De schrik sloeg me om het hart! Echter ze wilden niet reageren op mijn zorgen, wat te doen met de geactiveerde simkaart, blokkeren of niet of wat te doen met de kosten die misschien op de simkaart al zouden zijn gemaakt. Meerdere keren gemaild, zelfs proberen te bellen. Geen reactie of ze namen niet op. Ze hebben me totaal in het ongewissen gelaten en dat neem ik ze zeer kwalijk! Ik heb met angst en beven de eerste rekening afgewacht. Gelukkig was er niet mee gebeld..... Ik weet alleen niet wat ik had moeten doen mocht er wel mee zijn gebeld. In hun AV schrijven ze dat ze niet verantwoordelijk zijn voor belkosten die gemaakt worden na verzending!

Om een lang verhaal kort te maken, na regelmatig mailen en veel gesmeek heb ik gister na 4 maanden eindelijk mijn telefoontje kunnen afhalen op het postkantoor. Wat blijkt, hebben ze gewoon weer een geactiveerde simkaart in het pakketje gedaan! Ik had de simkaart uiteindelijk geblokkeerd na 3 weken, maar niet gevraagd of ze hem weer wilde activeren. Niet te geloven gewoon. Als het pakketje dus weer 'kwijt' geraakt was bij de post, was het verhaal weer opnieuw begonnen.

Conclusie: gsmstunter heeft af en toe hele goede aanbiedingen, echter ze sturen je een geactiveerde simkaart toe waarbij de simcode niet vooraf wordt veranderd. Dit is een hele kwalijke zaak. Als het pakketje dan zoek raakt bij de post (wat nog wel eens wil gebeuren) dan moet je maar hopen dat niemand ermee gebeld heeft. Van gsmstunter hoef je weinig hulp te verwachten, deze reageren vaak niet op mailtjes en zijn telefonisch onbereikbaar. Als ze al reageren dan zeggen ze dat ze een onderzoek zullen laten instellen en verder niets kunnen doen, andere vragen worden simpelweg niet beantwoord.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,4

Review door a II Racer

09 March 2004, 14:07

Ik heb al 3 telefoons besteld bij gsmstunter. Elke keer ging het goed de cashback word goed uitbetaald en de toestellen werden goed verpakt. Ik vind het gewoon een goed bedrijf.

stunter ga zo door!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door liza

09 March 2004, 13:31

be prepared voor problemen! Bij mij iniedergeval wel! De eerste keer dat ik gebruik maakte van GSMstunter verliep dit in eerste instantie oke, had alles al binnen, maar kreeg daarna vreemde emailtjes. Ik moest volgens een medewerkster een waarborgsom van 450 euro (slik!) betalen, want anders zou de aanvraag ingetrokken worden. Mijn vriend en zijn broertje hadden dit abonnement tegelijkertijd ook afgesloten, zijn broertje had dit mailtje ook gehad, mijn vriend niet. Het was een mailtje om niet te vertrouwen, ik heb nog een reactie teruggestuurd maar kwam niks verder. Ik had alles al in huis, ik heb er verder niks meer mee gedaan en er is verder niks meer mee gebeurd. Maar dit is erg vreemd.
Een paar dagen geleden wilde ik weer een abonnement afsluiten. Daarna kreeg ik weer zo'n raar mailtje van deze medewerkster, ene Ellen. Deze mailtjes staan vol met fouten, rare zinnen, kortom erg onprofessioneel. Zeker doordat het eerste voorval vertrouw ik het niet meer. Ik heb net gebeld met GSMstunter (welliswaar werd er snel opgenomen), maar zij nemen je absoluut niet serieus!!!! Ze gooien het op de provider en "typfoutjes". Voor mij zijn ze absoluut onbetrouwbaar. Bij mijn vriend is het wel goed gegaan, het kan dus wel, maar wees voorbereid op rare emailtjes.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Review door eisse

01 March 2004, 17:38

cash back en sim kaart nog niet ontvangen, informatieverstrekking hierover slecht en langdurig heen en weer gebeld hoe nu verder.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door pvdbroek

27 February 2004, 09:25

GSMStunter heeft een verkeerd rekeningnummer voor de cashback overgenomen(zo'n 3 maanden geleden), echter alle pogingen tot nu toe om hen te bereiken zijn mislukt. Gewoon geen service deze mensen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door wouterj

25 February 2004, 23:58

Telefonisch matig bereikbaar, lang leve de "5". Onduidelijke site, en ze waren zelf aan de telefoon ook niet goed op de hoogte. Zorg dat je alles goed duidelijk hebt, en dan is het prima zaken doen. Afhandeling van sim-only erg netjes; woensdag verstuurd, donderdag eerst ontvangstbevestiging, uurtje later aanmelding bij de provider + nieuwe nummer alvast, weer een uurtje later de tracecode van het pakketje wat naar me onderweg was. Dag later in huis. P@je af ;-)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door Trol

10 February 2004, 20:02

Orange 20 besteld. Werd 1 dag later bezorgt. Cashdeal 3 weken later binnen. Toppie, mijn derde goede ervaring met de stunters.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Mark2002

10 February 2004, 01:17

Begin november 2003 M55 besteld icm KPN abo. Nadat ik de formulieren had doorgefaxt na iets meer een week simkaart en toestel ontvangen. Hierover vantevoren per email op de hoogte gebracht.
1 of 2 vragen per email gesteld en wel enigszins kortaf beantwoord. De site is niet echt uitgebreid, maar voor akties (waar ze dus vooral op draaien) is ie prima, zeker als je al vaker online besteld hebt en weet hoe het een beetje werkt.
Cashback was net binnen 2 maanden binnen.
Verder (gelukkig..) geen problemen gehad, dus daarom geen mening.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,2

Review door hamido

04 February 2004, 10:41

heb bij gsmstunter siemens m55 besteld. het toestel wat ik heb was defect. na overleg teruggestuurd op eigen kosten met belofte dat hij gerepareerd zou worden. na verloop van tijd toestel teruggekregen met mededeling dat hij gerepareerd was. dus niet.

weer gemaild en na veel gezeur zogenmaad rapportje gekregen van de fabrikant wat gedaan is aan toestel. uit rapport wordt je niets wijzer. na weer ontzettend lang gemaild te hebben, telefonisch is gsmstunter immers niet bereikbaar, standaardmail teruggekregen sorry we kunnen niets doen dan nog een keer voor jouw opsturen ter reparatie. daar ben ik dus niet op ingegaan, want wie zegt dat het dit keer wel goedkomt, immers waarom hebben ze het de 1e keer niet meteen goed gedaan.

telkens opsturen van de telefoon kost mij steeds weer geld. ze willen mij geen nieuw toestel geven, of mijn geld terug. heb een vriend die ook in de telefoonhandel zit, die heb ik toen gevraagd het een en ander voor met uit te zoeken. hij is erachter gekomen dat mijn toestel inderdaad eerder is opgestuurd ter reparatie en dat hij terug is gestuurd zonder gerepareerd te zijn omdat dat niet kon. en dat je in dat geval normaalgesproken een nieuw toestel hoort te krijen van de verkoper, van gsmstunter dus.

gsmstunter probeerde mij dus wijs te maken dat het toestel was gerepareerd, dus mooi niet. ze doen ook helemaal geen moeite om mijn probleem op te lossen. ik ben moe van de tijd en energie die ik aan gsmstunter heb ingestoken. vandaar dat ik gsmstunter een oplichter noem! gezien de reacties van anderen op deze site ben ik niet de enige die door gsmstunter is opgelicht.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door El Paymundo

23 January 2004, 00:19

Al voor de 2e keer een abbo besteld. Zeer snelle afhandeling. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de vordering. Wederom een prima ervaring!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door pantai

20 January 2004, 18:55

Al eerder bij hun een abbonnement bestel. Nu een gsm : Op vrijdag besteld, op maandag binnen. Klasse! En ze zijn vaak ook goedkoper dan de concurrentie.
Een mailtje wordt bij hun snel beantwoord, telefonisch is het wat minder. Website is beperkt, maar alle informatie die je nodig hebt staat erop. Een aanrader.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Drumpie

20 January 2004, 14:05

Afhandeling bestellingen: ik heb ruim een maand moeten wachten op mijn NEC223i. Ik had gekozen voor de optie nummerportering, dit heeft ruim 2 weken langer geduurt dan de officiele termijn.Via KPN vernam ik dat mijn aanvraag pas laat was ingediend, en mijn aanvraag dus lang bij GSMStunter heeft gelegen.

Problemen: bij aankomst van mijn bestelling bleek dat de telefoon storingen vertoonden. Er zat een softwarefout in. Na mails van GSMStunter het toestel voor €5 maar weer op de post gedaan, 2 weken gewacht en hetzelfde toestel ongerepareerd met dezelfde storingen teruggekregen. Volgens GSMStunter moest ik het toestel nog maar weer opsturen, een andere mogelijkheid wouden ze niet bieden, en de reacties op mijn mailtjes waren niet erg beleefd. Ik heb mijn toestel bij het BusinessCentre van KPN laten repareren, prima service en snelle afhandeling.

Bereikbaarheid: Telefonisch nooit te bereiken, 1x iemand aan de telefoon gehad en werd direct afgescheept. Op mails géén reactie bij klachten, bij eenvoudige informatie een kort antwoord.

Cashback: De cashback na vele mails 2 maand en 2 weken later ontvangen. 2 weken dus na de officiele termijn.

Website: Acties staan duidelijk vermeld (misschien dan ook het enige positieve!)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door Bassie

12 January 2004, 22:30

-Levering is doorgaans snel. Alleen als er sprake is van een scherpe aanbieding (en er dus erg veel aanvragen bij hen binnenkomen) kan het wat langer duren dan gewenst maar daar heb ik begrip voor.
-Een defecte gsm is naar tevredenheid gerepareerd.
-Snelle beantwoording van e-mail
-Cashback ruim op tijd
-Website is zonder overbodige poespas en met duidelijke uitleg.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door pluim003

08 January 2004, 08:53

De afhandeling van de bestelling, ik heb meegedaan met de bijna-gratis M55-actie, was in orde. Bestelling rond 26 oktober geplaatst. Binnen 2 weken de toestellen (voor mijn vriendin en mij) binnen. Ook bijna geporteerd, maar uit laten stellen tot 15 januari, vanwege het niet willen afkopen van het huidige contract. Gisteren zag ik dat de cashback al binnen was en dat voordat KPN een rekening heeft gestuurd voor de € 150.

Mbt. afhandeling problemen/bereikbaarheid/support geen mening. Ik heb GSMStunter verder (nog) nergens voor nodig gehad.

De winkel, die ik verder alleen van naam kende en gezien ook eerdere ervaringen van anderen nog wel eens wat te wensen overliet, heeft mij althans in positieve zin verrast en een volgende keer zou ik hier zeker weer gebruik van maken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Remoc

07 January 2004, 22:21

Siemens m55 + kpn allround voor 35
Goed afgehandeld, had geen problemen, toen ik een mailtje stuurde om wat te vragen reageerde ze vrijwel gelijk.
In het antwoord waren ze duidelijk. De cashback gisteren gekregen dus perfect. En de website is helder.

Geen problemen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door jandebehanger

30 December 2003, 23:17

27-10 Gratis M55 + KPN Flex allround actie voor E 36.34 besteld. Kwam op 04-11 binnen.Op de hun site stond een duidelijke berekening. Vandaag zag ik op m'n bankafschrift dat de cashdeal op 19-12 binnengekomen is, binnen 2 maand volgens afspraak. Alles is gewoon super gelopen. Ik ben erg tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door wrnedne

12 December 2003, 18:57

Gratis M55 icm KPN Flex around actie. Bestelling gefaxd, dag erna een mail dat aanvraag ontvangen was. Toestel 7dagen na aanvraag in huis. Tussentijd een vraag willen stellen per telefoon, namen niet op, dus gemaild, kreeg daar pas na 3 dagen een zeer kort en niets beantwoordend mailtje op terug (vandaar support en bereikbaarheid op 5). Verder goede actie, cashback netjes op tijd binnen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,4

Review door jesse goessens

27 November 2003, 17:29

Ik heb bij GSMstunter.nl een gratis Siemens besteld met een abonnement van KPN. Alle bescheiden opgestuurd via en aan het kantoor van TPG en zodoende voldoende gefrankeerd en alles er op en er aan. Zelfs getuigen hiervan. Ruim op tijd verstuurd enz enz.

Wat zegt GSMstunter.nl:
We hebben uw aanvraag niet ontvangen.

En WANNEER? Precies op de dag dat de actie verlopen is en er geen nieuwe verzending van mij mogelijk is.

Ik gemaild dat ze mijn bestelling alsnog moeten afhandelen omdat deze met een bestelcode te identificeren en achterhalen was (zodoende aantoonbaar op tijd besteld) maar dat vertikten ze in een zeer beschofte reactie.

Vervolgens heb ik ze gesommeerd om een vergelijkbare vervangende aanbieding te doen (omdat geen zelfde meer mogelijk was) en daar vertikten ze helemaal op te reageren.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door ÜberVAU

22 November 2003, 09:48

Nu twee van de drie cashbacks binnen, hierover heb ik niet echt te klagen, die betalen ze goed uit voorzover ik weet, heb hiermee niet de problemen die sommige mensen hebben.
*******************************************************************
Heb even mijn beoordeling aangepast.
De derde aansluiting is al aangesloten door KPN, ik heb er al een factuur van gehad. Toch kreeg anderhalve week geleden van stunter een mail dat ik was afgewezen (ik had de KPNfactuur al in huis).
Dus ik mailen (heb elke dag gemaild, 9 mails in totaal), en bellen (enorm vaak, op alle mogelijke tijdstippen van de dag), maar in het geheel geen reactie.
Mijn mails werden steeds feller, en uiteindelijk vandaag een reactie. Ze zouden het versturen...nou ja het duurt erg lang, en dan nog niet erg jofel, dus daar schiet mijn beoordeling toch omlaag...

*********************************************************************

GSMstunter actie met M55 voor 36 euro (KPN flexibel totaal)

Na de goede info op de site te hebben gelezen, gelijk besteld.

Het heeft even geduurd, maar deze week kreeg ik eindelijk mijn 2e M55 uit de oktober-actie. Ik had de aanvraag al ruim voor de 30e gedaan, en ik hoorde maar niets. Na veel mailen en bellen kreeg ik dan eindelijk te horen dat ik het toestel kon krijgen. Ze waren mijn aanvraag vergeten omdat hij in een verkeerde bak terecht was gekomen.
(vertelde Femke mij toen ze me belde)

Na deze melding duurde het nog een week voordat het toestel bij mij werd afgeleverd. In totaal meer dan 3 weken levertijd, dat is toch wel erg lang.
Jammer ook dat mail niet of slecht wordt beantwoord. Ja ok, ze hebben het druk, maar het is erg vervelend als je zolang zit te wachten, en je weet niet hoe het zit met je aanvraag.

Uiteindelijk is alles gelukkig nog goedkomen...
Problemen achteraf heb ik nog niet gehad, en de cashback heb ik ook nog niet binnen (maar daar hebben de stunters 2 mnd voor).
*********************************************************************

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,6

Review door erkan

18 November 2003, 19:01

op 25 oktober heb ik bij gsmstunter.nl een siemens m55 met kpn allround abbonnement aangevraagd, op 27 oktober krijg ik een bricht van gsmstunner.nl dat ze mijn aanvraag ontvangen hebben en verder in behandeling wordt genomen door kpn. ik zou nog een bricht krijgen als de abbonnement aangesloten wordt door kpn. maar helaas heb ik nog steeds niets over gehoord. ik heb paar keer geprobeerd telefonish kontact op te nemen met gsmstunner.nl over de stand van zaken, maar helaas kan ik ze telefonish niet bereiken. 12 november heb ik een mail geschrijven naar gsmstunter.nl wat er aan de hand is. ik heb 13 november een mail van hen terug gekrijgen waarin staat 'wat mijn aanvraagnummer is en dat ze voor mij zou kijken hoe en wat'. ik heb 13,15,17 november dezelfde mail gestuurd met mijn aanvraagnummer. vanaf 13 november heb ik nog steeds niets van gsmstunter.nl gehoord!! ik heb de telefoon nog steeds niet en ik weet niet wat er aan de hand is.ik vind erg jammer dat gsmstunter.nl zo omgaat met z'n klanten en ik vind dat ze hele slechte service hebben ofwel HELEMAAL GEEN SERVICE .

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door hamido

15 November 2003, 16:31

heb een siemens M55 met kpn abonnement gekocht. het toestel wat ik heb gekregen was defect. telefonisch was gsmstunter niet bereikbaar. toen de mail geprobeerd en netjes tijdig antwoord gekregen. het toestel willen ze laten repareren, logisch zit 1 jaar garantie op. maar de verzendkosten willen ze niet vergoeden, die moet ik ophoesten. dit is toch te gek voor woorden. dat ik een defect toestel krijgt, ok kan gebeuren. maar dat ik dan extra kosten moet maken vind ik echt niet kunnen. is het mijn schuld dat ik een defect toestel opgestuurd krijg? ik overweeg om de verzendkosten toch op gsmstunter te verhalen zodrag ik het toestel gerepareerd terugkrijg. ik hoop dat dat snel gebeurt, ben daar echter niet echt gerust over. ik denk voortaan wel 2x na voordat ik iets bestel bij gsmstunter!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door spargo

12 November 2003, 12:10

In juli een debitel cashback deal afgesloten bij GSMStunter. Eind sep. zouden m'n pieken bijgeschreven worden. Dat is op dit moment 1,5 maand geleden. Heb ze een keer of 3 hierover gebeld en elke keer kreeg ik de belofte dat het geld aan het eind van de week/begin van de week erna op mijn rekening zou worden gestort. Dus niet.
Laatste week veel gebeld (tussen 9.00 en 12.00); wordt niet opgenomen. Veel gemaild; geen reactie. Ik denk dat ik nu maar een andere manier ga proberen om aan mijn pieken te komen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door ben0624

11 November 2003, 16:56

Op 26-10 contract voor M55_test verstuurd, op 28-10 ontvangstbevestiging maar tot op heden (11-11) niets meer ontvangen! Geen bevestiging van aansluiting bij KPN en geen toestel. In mailtjes krijg ik reacties als "ik zie het niet in het tpg programma staan dus het toestel is niet onderweg, ik kan helaas niet zien of er problemen zijn". Ik wil gewoon weten waarom het zo lang duurt en wanneer het toestel binnenkomt. Ze zijn tot 12 uur telefonisch bereikbaar en dit is ronduit irritant omdat ik dan op school zit. Mijn vader heeft dezelfde bestelling een paar dagen later besteld en kreeg het toestel vorige week al. Het enige verschil is dat ik nummerportering wou en hij niet.
Elke winkel kan leveringsproblemen hebben, en daar heb ik ook begrip voor, maar dan moet het wel gewoon worden verklaard!
Als ik het toestel nog binnen krijg zal ik mijn waardering herzien, maar als ik nog veel langer moet wachten zonder iets te horen krijgt gsmstunter de MINIMALE WAARDERING van mij!

Toegevoegd op 12-11-2003:
Gsmstunter heeft mijn aanvraag niet eens aan KPN doorgegeven! Ik heb KPN gebeld en die zeggen dat ze geen aanvraag ontvangen hebben!!!
Nu is het weer wachten op een reactie van gsmstunter...
Ik zie ook steeds meer slechte berichten over gsmstunter op deze site. Als het nog langer zo doorgaat heeft gsmstunter helemaal geen klanten meer, en dat is dan hun eigen schuld!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,6

Review door Ronald|

09 November 2003, 20:00

Wel vervelend dat ze niet alles op volgorde doen, verder een snelle bezorging, maar op de site hadden ze wel meer info over de telefoon kunnen geven.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door Remoc

09 November 2003, 10:25

Heb de m55 bestelt en een week later ontvangen perfect. Soms duurt het wat langer voor er gereageerd wordt op een mailtje. (3 dagen) Gaven dan wel weer goed antwoord op mijn vragen.

Ik vind alleen dat ze wat informeel reageren, dit kan een pre zijn, maar dit vind ik niet.
En de website is gewoon helder.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door Jaap

08 November 2003, 14:38

Vier bestellingen gedaan: KPN120 okt 02, twee keer NEC okt 03, Siemens okt 03.
Leveringen gaat goed, zolang je aan het begin van de actie mee doet (binnen twee dagen). Bij erg populaire acties, kunnen ze door de drukte niet binnen een week leveren. Op de site maken ze hier wel melding van.
Reacties op mail binnen een halve dag.
Cashbacks moet ik nog aantal krijgen, eerste cashback ging prima.

[edit] 2 x Cashback van de NEC ruim binnen de gestelde tijd ontvangen. Van de ene zelfs voordat ik de eerste KPN factuur betaald heb. KLASSE!!![/edit]

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Maarten23

08 November 2003, 10:20

Ik heb intussen 3 keer iets besteld bij gsmstunter. De bestelling is altijd vlot in behandeling genomen, alleen bij de laatste actie de siemens m55 duurde het wat langer, maar dit hadden ze netjes op de internetpagina gemeld, dus dat von ik geen probleem. De afhandeling van de cashback is twee keer goed gegaan, die voor de siemens m55 moet ik nog krijgen, maar die komt als het goed is over een paar weken. De bereikbaarheid van deze zaak vind ik ook prima, zolang je geen mailtje stuurd in de trend van; Duurt het nog lang voor ik mijn toestel krijg, dan reageren ze over het algemeen wel. Op 3 echte vragen van mij i.v.m garantie kreeg ik dezelfde dag nog antwoord.
Ik heb bij deze winkel ook ervaring met garantie op een kapot toestel. Dit is ook allemaal naar tevredenheid afgehandeld. Op de webpagina staat dat in geval van reparatie voor alles behalve nokia het 3-4 weken duurt. En met 3 weken had ik mijn kapotte toestel weer gerepareerd terug. De website van gsmtunter vind ik duidelijk en ik kon er alles vinden wat ik over andere dingen zoals garantie moest weten.

Kortom gsmstunter is wat mij betrefd een hele degelijke goede webwinkel met af en toe hele goede acties.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door mulderpc

07 November 2003, 01:43

Binnen een week toestel besteld (via fax) en ontvangen: alhoewel de bestelstatus via email erg handig is, wordt je niet van leveringsproblemen op de hoogte gesteld. Ik ontdekte via de site dat er vanwege de enorme drukte leveringsproblemen waren ontstaan.

Voorts heb ik het idee dat bestellingen niet op first in first out worden afgehandeld, want mijn vriendin heeft zeker 4 dagen na mij haar bestelling gedaan (per post) en ze had het toestel 2 dagen eerder in huis. Terwijl ik eerder de bestelbevestiging en aansluitbevestiging van KPN had gekregen. Een vriend van me heeft dito bestelling op zelfde dag als ik gedaan, en heeft tot op heden niet meer gehoord dan dat de bestelling is ontvangen en dat hij is aangesloten bij kpn.

Wat betreft de telefonische bereikbaarheid: duidelijk op de site aangegeven dat ze beperkt bereikbaar waren. Ik heb echter gebeld en de persoon die me te woord stond was niet erg klantvriendelijk, kortaf.
Verder:
Het was voor mij onduidelijk welke bescheiden ik bij het contract diende op te sturen (kopie afschrift, bankpas ed..), dit stond niet vermeld op het contract dat ik had uitgeprint.

Overall: tevreden, toestel binnen een week ontvangen, nu de cashback nog

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,6

Review door Kruimeltje

06 November 2003, 11:46

Vrijdag Siemens M55 besteld (fax), 's middags ontvangstbevestiging per mail. Dinsdag ochtend bevestiging van aansluiting bij KPN, dinsdag avond mailtje met TPG track&trace code. Woensdag had ik m'n mobieltje, netjes verpakt. Toch snelle levering, gezien de topdrukte door de acties met de M55 en de NEC.

Wat me ook bevalt is dat ze op het pakketje alleen 'Stunter' vermelden, dus zonder 'GSM'. Dan nodigt het niet zo uit om het pakketje kwijt te maken bij de sorteerafdeling.

*edit* Cashback was netjes op tijd *edit*

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Hansarotti

04 November 2003, 16:24

Dinsdag 28 Oktober aanvraag per post verstuurd.

Donderdag 30 oktober bevestiging van ontvangst (netjes)

Donderdag 31 oktober Bevestiging van kpn ontvangen

Maandag 3 November track en trace nummer TPG gekregen.

Dinsdag 4 November telefoon ontvangen

Bereikbaarheid
heb een mailtje naar gestuurd was na 4 uur beantwoord wel summier en de informatie klopte niet. Ging over of ze al iets ontvangen hadden ivm met aflopen van de actie!


website: opzich mooi maar het rekensommetje kan overzichtelijker. dus de informatie is wat onduidelijk.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door darule

04 November 2003, 15:31

Toestel besteld: snel mijn toestel gekregen, goed voor elkaar allemaal
website: ik heb wel eens slechtere gezien :)

Groot minpunt: ik heb problemen met mijn toestel (nokia3410) valt regelmatig uit. Heb ik over gemaild/gebeld: ze reageren stomweg NIET. Erg onbeschoft.

Edit: cashdeal is aantal weken BINNEN de termijn overgemaakt. Hulde!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door R-Je@n

30 October 2003, 00:02

Vrijdag Siemens M55 besteld, alles doorgefaxt, paar uur later de bevestiging van ontvangst en bevestiging van de aansluiting door KPN. Dinsdag pakketje met telefoon aan de deur. Goed geregeld dus!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door heutsm

29 October 2003, 18:25

Vorig jaar was het een ander verhaal met Gsmstunter: niet te bereiken, uitlevering liet erg lang op zich wachten.

Nu het tegenovergestelde; Toen ik belde werd er snel opgenomen, ik werd duidelijk te woord gestaan en het telefoontje (Siemens M55) was er binnen drie werkdagen. Geweldig!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Koenbos

29 October 2003, 17:50

Twee werkdagen nadat ik de boel gefaxt had, stond de postbode voor de deur met de supergoedkope M55.
Per mail ook snelle reactie gehad, alleen jammer dat ze me geen mailtje stuurden toen ze het hadden verzonden. Dat kost ze een puntje. Maar voor de rest: echt PERFECT!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door BELLER

29 October 2003, 16:43

Ik had net een nieuw toestel nodig dus de aanbieding van een vrijwel gratis Siemens M55 via GSMSTUNTER kwam als geroepen. De afhandeling ging zeer vlot en na drie werkdagen werd het toestel al afgeleverd. Een prachtig toestel met vele mogelijkheden. Een SUPER deal !!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door masterjeffy2

23 October 2003, 18:33

vind het wel een goed bedrijg want ze zijn snel in bestelingen (athans bij mij)

ik had samen met een maat van mij de nec 233I besteld en we hadden het op de post gedaan net voor de dag dat cashback meer werd voor de de nec dus wij blij want we hadden geluk dat we in de niuewe actie waren mee genomen. dus ik kreeg op een donderdag netjes m'n telefoon met de niuewe actie, maar m'n maat kreeg z'n telefoon pas een dag later in de ouwe actie :? dus hij bellen naar gsm stunter of ze het abo konden omzetten maar dat kon dus blijkbaar niet, toen ff later weer terug bellen en toen wisten ze zogenaamd niet meer wie hij was en zo dus ff flink gediscuseerd en toen bleek dat ze ineens wel het abo konden omzetten :? btje vaag dus

ben ook beniuwd of de cashbakc vloeiend verloopt maar daar heb ik alle vertrouwen in!

maar nu is m'n foon kapot en heb hem pas op gestuurd dus ben beniuwd hoe ze dat allemaal gaan afhandelen en waneer ik hem terug krijg.

maar voor de rest is een prima zaak en ze hebben leuke en vooral goedkope acties!!!!!!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door schamp

06 October 2003, 16:23

Meerdere bestellingen gedaan bij gsmstunter en tot nu toe helemaal niks over te klagen. Vanmiddag (aangezien de KPN120 aanbieding van vorig jaar ook van gsmstunter, eind van deze maand afloopt net als bij vele denk ik) de Nec N223i_test actie besteld en nog geen 3 uur later alweer twee mailtjes gehad dat zij de bestelling in behandeling hadden en ondertussen KPN ook al akoord is.

Ik ben dan wel geen hele actieve mob.beller (100 min prive p/m gemiddeld), maar de afgelopen 5 jaar dat ik een gsm heb, zo ongeveer elk jaar een nieuwe tel gehad en totaal met bellen niet meer dan een 150 euries uitgegeven, o.a. mogelijk gemaakt door gsmstunter.

Nu maar hopen dat ze in oktober 2004 weer een dergelijke actie hebben waarbij je dan 200 min p/m kunt bellen met gratis telefoon met camera en een 32Mb databundel. Ha! ;)

Uitbetaling cashback kan natuurlijk altijd sneller vandaar een 8 maar binnen 2 maanden vind ik goed. Door de cashback van de KPN120 actie meteen op een spaarekening te zetten, heb ik dit jaar ook nog eens gratis ge-smsd. Ja ik weet het zoveel heb ik er dus niet verstuurd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door appie39

03 October 2003, 20:42

Telefoon na 1 werkdag reeds geleverd en je wordt op de hoogte gehouden van je bestelstatus.Contract kan per fax gestuurd worden.Omdat ik nachtdienst had,kon ik 's-avonds pas mailen en kreeg 's-morgens voor 09.30u antwoord.Klasse.
Informatie op website zou iets duidelijker kunnen,nu heb ik een e-mail met vragen moeten sturen waar ik snel een duidelijk antwoord op kreeg.
Wacht nu op de cashback,derhalve hier nog geen mening.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door pvbergen

03 October 2003, 16:19

Anderhalf jaar geleden heb ik een abonnement afgesloten bij GSMstunter, en ik was toen niet zo te spreken over de communicatie naar de klanten en de uitbetaling van de cashback (die veel te laat kwam). Maar sinds die tijd is er volgens mij veel veranderd. Afgelopen woensdag 1/10, rond 5 uur in de middag heb ik per fax een bestelling geplaatst voor een NEC N223i (die aanbieding is gewoon té mooi om te laten liggen... ;) ). Donderdagochtend 2/10 kreeg ik 2 mailtjes met ongeveer 3 kwartier er tussen: de eerste was een bevestiging van ontvangst van mijn bestelling, de tweede was een email met de bevestiging dat KPN mijn aanvraag goedgekeurd had (overigens had die laatste wel een beetje een vreemde opmaak). Heel erg netjes.

Daarna hoopte ik nog een email te ontvangen met een Track&Trace code voor mijn pakketje, maar die kwam niet. Dus ik dacht dat ze hem donderdag nog niet verstuurd hadden, maar vrijdagochtend 3/10 stond toch al de postbode met het pakketje op de stoep. Mijn bestelling hebben ze dus ontzettend snel afgehandeld, en ze hadden een 10 gekregen als ik ook nog een emailtje met de Track&Trace code zou hebben ontvangen... Maar een 9 is ook niet slecht dacht ik zo... :)

De bereikbaarheid is goed te noemen, ik heb ze vorige maand 3 emailtjes gestuurd met vragen, en die zijn allemaal snel beantwoord. Op zich hebben ze volgens mij ook wel kennis van zaken, maar ze brengen het een beetje onprofessioneel over: de antwoorden bestonden uit 1 regeltje, zonder aanhef of afsluiting. Vandaar dan toch maar een 7 voor support.

Over de cashback van deze actie kan ik nog niks zeggen, maar ze hanteren nu in ieder geval een meer realistische termijn dan 1,5 jaar geleden: nu 2 maanden i.p.v. 4 weken. Dat zal dus wel goed komen.

[EDIT: Inmiddels, 19/11, staat de cashback op mijn rekening. Dat is dus na 1,5 maand in plaats van de 2 maanden die ze op hadden gegeven. Erg netjes (hopen dat dit met de cashback van mijn M55 ook zo gaat; deze bestelling liep in ieder geval ook weer snel en goed, en heb bij de M55 daarnaast wél de track&trace code ontvangen. Ik moet wel zeggen dat ik nét voor de enorme drukte mijn aanvraag heb gedaan; de M55 25 Euro actie liep toen pas een dag).]

De website is duidelijk, er stond nu zelfs bij deze actie dat er een simlock op het toestel zit. Dit stond er de vorige maand overigens niet bij, hoewel hij er ook toen al op zat natuurlijk... Maar over het algemeen vind ik de site toch wel duidelijk.

Wat mij betreft is GSMstunter nu dus wel een aanradertje; de communicatie naar de klant toe is sterk verbeterd (vooral over de status van de bestelling), de bereikbaarheid is goed, de afhandeling supersnel en ze hebben nog steeds mooie aanbiedingen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door DeSteef

02 October 2003, 18:22

Op de site staat dat het in dit geval om een s55 gaat, maar erg duidelijk is niet dat het om een sim-lock vrij toestel gaat, dat voor i-mode geschikt is gemaakt en dat soort info. Een link naar siemens.nl voor meer info zou wenselijk zijn. Cashback nog niet ontvangen, maar dat zal wel goed komen gezien de reacties op dit forum.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door sok

18 September 2003, 23:33

Ongeveer een jaar geleden stuurde ik een aanvraag voor KPN 120 abonnement met Nokia 3310 toestel. Het aanvraagformulier heb ik eerst per fax gestuur en later per post. Verder heb ik diverse keren e-mails gestuurd. Bellen heeft geen zin, want ze zijn toch nooit bereikbaar. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en ik heb tot op heden helemaal niets vernomen van mijn aanvraag. Voor de zomervakantie heb ik iemand van het bedrijf gesproken en enige wat hij kan was mij klantonvriendelijk behandelen en hij wilde ook geen moeite doen om eenenander uit te zoeken. Na de vakantie heb ik gebeld en naar hem gevraagd en men zei dat hij er niet was en zodoende heb ik een boodschap achtergelaten en natuurlij heeft hij niet teruggebeld.

Vervolgens heb ik nog een keer gebeld en dit keer sprak ik met iemand anders en die zei dat haar collega niet meer bij het bedrijf werkt en stelde voor om het probleem op te lossen en hiermee heb ik ingestemd, want dacht ik nou word ik eindelijk serieus genomen, maar deze persoon was geen haar beter dan die andere, jammer toch! Ik heb van mijn leven nog nooit zo een bedrijf meegemaakt, schande toch dat ze zo met de klant omgaan!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door paterke

29 June 2003, 13:51

Ik heb heel wat problemen gehad bij gsmstunter, maar uiteindelijk is alles toch goedgekomen en zou ik ze wel een voldoende willen geven, want een jaar lang 120 minuten gratis bellen maakt de fouten die er zijn gemaakt wel goed.
Bij mij hadden ze een telefoon erbij gedaan die ik niet besteld had en daardoor ging mijn cashback omlaag en ik kreeg ook nog eens cashback voor het verkeerde abbonement. Deze veel te lage (100 euro) cashback werd wel op tijd uitbetaald.
Daarna waren ze telefonisch niet bereikbaar en via de mail kreeg ik onzinnige antwoorden die helemaal niet op mijn probleem antwoordden of op slecht een gedeelte ervan en er werd niets opgelost. Telefonisch waren ze onbereikbaar.
Toen ik een half jaar later nog maar eens probeerde te bellen werd er meteen opgenomen (dus volgens mij zijn ze nu wel redelijk bereikbaar) en werd mijn probleem meteen opgelost. Ik heb nu (een paar weken te laat) mijn overige cashback gekregen en ben dus zeer tevreden.
Dus ondanks de problemen.... GSMSTUNTER Bedankt!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,4

Review door RiXarD

17 June 2003, 10:09

Het is simpelweg onmogelijk om met gsmstunter in contact te komen, de telefoon blijft maar overgaan en er neemt niemand op, ik probeer nu al 3 dagen iemand te bereiken via mail/telefoon en krijg GEEN antwoord.
Het lijkt een beetje of een raar zaakje, ik ga in iedergeval niet met ze in zee.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door Keeskaas

08 June 2003, 21:57

GSMSTUNTER speelt verstoppertje als je support nodig hebt. Ze zijn wel snel om je bestelling te leveren, maar vragen of terugkomen voor garantie: ho maar.

Bellen/E-mailen/Faxen helpt 0,0. Je kan ze _NIET_ bereiken. Totaal geen reactie op mijn brief/email/fax.

Ik stuur mijn toestel op voor reparatie, welke onder de garantie valt en ik hoor niets meer van deze toko. Ik weet dus niet eens of mijn toestel is aangekomen of intussen al gejat is bij TPG.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,2

Review door snoes

08 June 2003, 09:24

De telefonische bereikbaarheid is super slecht maar de service is prima! Ik had een NOKIA 6310 bij een abonnement bij hun gekocht maar de telefoon had kuren. De telefoon terug gestuurd naar STUNTER en na een paar weken kreeg ik hem weer terug. Nog steeds hetzelfde probleem, ik kon hem weer naar hun opsturen en korte tijd later kreeg ik een nieuwe telefoon. Dat is toch klasse!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,4

Review door Dingz0r

07 June 2003, 18:07

Gratis 3410 en een 5210 voor 36 euro besteld (met debitel cashback), na 1 dag stond de postbode al voor de deur.

Vandaag was de uiterste cashback datum, en ik heb het geld gisteren ontvangen.

Dus zeer tevreden

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Mies

06 June 2003, 18:24

Ik heb bij GSMstunter de debitel zakelijk aanbieding besteld, 5 abonnementen waarbij je 1 Ipaq kreeg en 5 7210's.

Afhandeling bestelling
Bestellin is erg goed afgehandeld, binnen een week had ik het contract van Debitel op de deurmat liggen, en ongeveer 1 a 1,5 week later stonden ze met mijn pakketje voor de deur.

Bereikbaarheid
In tegenstelling wat andere mensen over GSMstunter melden vind ik de bereikbaarheid ruim voldoende, op mijn vragen kreeg ik binnen 24 uur een reactie. Dit is absoluut verbeterd, want de vorige keer dat ik wat besteld heb werd er soms helemaal niet gereageerd.

Website
De website ziet er duidelijk uit, er wordt ook duidelijk uitgelegd hoe het nu precies werkt met de Cash back en wat je nou daadwerkelijk betaald. Ik vind ook dat ze bij GSMstunter regelmatig hele scherpe aanbiedingen hebben die je niet snel ziet bij andere webshops.

Conclusie
Samenvattend kan ik melden dat ik erg tevreden ben over GSMstunter en zal ik in de toekomst gerust weer wat bij hun bestellen. De vorige keer dat ik een bestelling bij hun had gedaan was ik minder tevreden maar dat hebben ze nu helemaal goed gemaakt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door wrnedne

05 June 2003, 21:11

Betrof de Debitel 2jr icm Nokia 3410 geheel gratis. Snelle levering van toestel. Uitbetaling cashback netjes in de 8ste week.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Review door akosua

05 June 2003, 18:19

Levering binnen 3 dagen met nokia 3410, cashback binnen afgesproken termijn uitbetaald. Geen problemen met deze shop.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door darule

04 June 2003, 11:15

Prima sjop. Mobiel snel geregeld, cashback op tijd binnen en een prima deal. Kortom toppie. Simpelweg geen klachten/problemen gehad, dus over afhandeling/bereikbaarheid dus geen mening.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door volkskrantfan

03 June 2003, 17:07

bonus nog niet binnen, moet deze week komen....
rest is goed verlopen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door pytagoras

26 May 2003, 13:33

Zeer snelle bezorging en uitbetaling cashback geheel volgens de planning

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door SooK

19 May 2003, 18:07

Betreft nog de gratis KPN120-actie van oktober 2002.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Review door SMF

11 May 2003, 01:29

Heb tot drie keer toe contracten gefaxt. Probeerde tussendoor via mail en telefoon bevestiging van ontvangst te krijgen, maar totaal geen reaktie. Echt helemaal niets nada. Ook een mailtje gestuurd met een knullige vraag van iemand die nog geen klant was en daar kwam meteen reaktie op. Zeer slecht bedrijf !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door sunshine

20 April 2003, 11:38

Ik heb een half jaar geleden een abonnement afgesloten van KPN voor 1 jaar, geheel gratis, zelfs geen aansluitkosten. Het geld zou binnen twee maanden terug gestort worden op mijn rekening. Ik heb helaas een half jaar later nog geen geld gezien. Vier maanden na de ingang van het abonnement heb ik een mailtje gestuurd en kreeg vrij snel daarna een mailtje terug waarin stond dat alles geregeld was. Na nog twee maanden wachten heb ik nog steeds mijn geld niet, en de telefoon wordt ook nooit opgenomen. Dus hierna nog een mailtje gestuurd en geen reactie meer op gehad. Hoop mijn geld snel te zien.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door evbree

19 April 2003, 11:51

7-4 Samsung a800 +debitel o2base besteld met nummerbehoud
na een halfuur meeltje terug met bevestiging bestelling
18-4 Nummerbehoud was al gebeurd voordat de bestelling binnenkwam , dus ik was een dagje mobiel onbereikbaar. Daar heb ik gsmstunter voor gemeeld en kreeg vrij snel antwoord dat ze nog niet opgestuurd hadden omdat de a800's opwaren. Dit is wel een minpuntje aangezien ze ook wel uit zichzelf hadden kunnen waarschuwen dat het geheel te laat geleverd zou worden
19-4 toestel + sim binnen. Al met al redelijk tevreden met gsmstunter.nl

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,8

Review door grandmaster_r_99

19 April 2003, 01:40

Puinhoop bedrijf!Alleen als het allemaal in 1 maal goed gaat, hoor je niemand klagen. Echter als iets fout gaat in de bestelling en levering, dan is daar niemand van gsmstunter die je op een normale manier te woord staat en fouten van hun zijde op een nette manier oplossen. Ik heb de indruk gekregen dat ze je dan gewoon in de stront laten zakken. Ik heb daarom ook geen enkel goed cijfer voor dit bedrijf over. Zelf kies voor andere online telecomwinkels!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Roland

19 April 2003, 00:03

Ik had in februari, 1 dag voor de sluitingsdatum een contract voor een Ben Extra abo op de bus gedaan. Kreeg de sim toch binnen 1 week, en had binnen 7 weken (stond 8 weken op de factuur) het geld op mijn rekening.
Er was nog iets mis met mijn goedkeuringscode bij Ben. Dit hebben ze zeer correct opgelost, ze hebben Ben hiervan op de hoogte gesteld en kon binnen een week weer bellen.

Gsmstunter, ga zo door! Dit is mijn 2e geslaagde bestelling bij jullie!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door taag

15 April 2003, 10:50

Woensdag op de site e.e.a. ingevuld cq bestelling gedaan. donderdag papieren in huis, en donderdag gefaxed. Vrijdag bestelling (toestel en abonnement) in huis!!! TOP

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door PetervdK

12 April 2003, 16:23

Had al eens iets besteld bij Stunter (december 2001). Waren toen snel met reageren vóór de koop en een stuk minder snel ná de koop. Bestelling ging goed, alleen in 9 dagen ipv 3 en geen bevestigingsmails en zo. Cashdeal netjes op tijd gestort. Uiteindelijk niet echt veel te klagen dus.

Kon de aanbiedeing voor de 8910 dit keer niet weerstaan dus had eerst mailtje gestuurd met wat vragen. Netjes 2 maal binnen het uur antwoord:
Woensdagochtend gefaxt, 2 uur later mail met bevestiging.
Donderdag mail met acceptatie Debitel en later mail met bevestiging versturen pakket. Vrijdag alles in huis.
Stunter: ga zo door. Toppertje.

Vind hun website btw wel een van de duidelijkste en hij wordt ook nog 's regelmatig geupdate.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Bombadil

11 April 2003, 19:21

Dinsdag een bestelling gepost voor een 8910 icm debitel abo. woensdag 3 x een e-mail; een van ontvangst bestelling, een van acceptatie debitel en ten slotte een van verzending toestel + trackcode tpg. Pakketje werd donderdag aangeboden door TPG. Verzekerde zending icm tekenen voor ontvangst (plus betalen kosten toestel).
Heel netjes!

Website is helaas minder. Bij deze actie staan er bij sommige telefoons abonnementskosten 0,00 , klik je bij meer info dan is het 1,50 euro.(dit was de volgeende dag niet meer terug te vinden, waarschijnlijk aangepast of onwaarschijnlijk fout gezien door mij)) Raar dat, onzorgvuldig om het netjes te houden. Op de site staat ook geen aansluitkosten bij mijn abo, volgens debitel wel. Het zal wel gecrediteerd worden (hoop ik) maar daar had gsmstunter wel duidelijker over mogen zijn.(gsmstunter heeft dit in het toestel forum toegelicht; het is een standaard prijslijst van debitel die ik gehad heb. er zullen geen aansluitkosten worden afgeschreven)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door wrnedne

11 April 2003, 15:48

Ontving drie bevestiging emails. Zeer handig om je op de hoogte te houden. Een ter bevestiging van mijn aanvraag, een ter bevestiging van aansluiting, en een ter bevestiging van het verzenden van het toestel!
Aanvraag 's woensdags verzonden. Toestel vrijdag in huis! SUPERSNEL!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door maantje

10 April 2003, 21:57

Dinsdag 8 april papieren opgestuurd, woensdagochtend 9 april email dat alles binnen was, 's middags een mail dat ik was goedgekeurd bij Debitel en 's avonds een mailtje dat de telefoon + sim opgestuurd waren (Nokia 3410 i.c.m. Debitel Base op O2). Vandaag (donderdag 10 april) alles aangetekend ontvangen. Creditnota zag er goed uit. Nu maar afwachten hoe het met de cashback zal gaan, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door s608858

10 April 2003, 12:10

Gelukkig geen rare problemen in mijn geval:
Zondag 6-4: fax met bestelling verstuurd
Maandag 7-4: aangesloten bij Debitel
Dinsdag 8-4: mailtje met track en trace TPG
Woensdag 9-4: gsm en abonnement in huis

Kortom, ik ben tevreden... maar nogmaals: het was gewoon een standaard bestelling zonder problemen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Waspy

09 April 2003, 18:44

<< Nokia 7210 met debitel/02 abonnement >>

Zaterdag's paar vragen gesteld per e-mail, maandagochtend netjes bericht terug.
Maandagmiddag de papieren op de bus gedaan.
Dinsdagochtend bevestigingse-mail ontvangen, uurtje daarna een e-mail dat Debitel het contract had goedgekeurd.
Om half 6 kreeg ik de e-mail dat het pakket op de post gedaan was. En woensdagochtend is het pakketje netjes afgeleverd.

Ik had per e-mail gevraagd of het mogelijk was het pakket op een ander adres af te leveren. Dit moest ik dus duidelijk vermelden. Dit heb ik ook gedaan, maar toch is het afgeleverd op het adres wat op het contract staat, en niet op het gewenste adres.
Vandaar dat ik een 7 heb gegeven. Anders hadden ze een dikke 9 verdiend!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door mezzo

09 April 2003, 16:43

Nokia 8910 icm Debitel Base 2 jaar bestelt. Op de webiste stond duidelijk geen verzendkosten, nu inmiddels wel. maar ze hebben wel verzendkosten gerekend en dit weigeren ze terug te storten. Vorige keer waren ze vergeten mijn simkaart op te sturen. Kreeg dus wel een factuur van KPN maar had geen simkaart ontvangen. Toen gebelt en ze snapten er niks van. Toen kreeg ik een nieuwe simkaart van ze. Rommelige toestand daar

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Review door jhsw

08 April 2003, 22:42

Ik heb nu 5 keer een telefoon + abbo bij GSMstunter besteld. Vorig jaar 2 keer een nokia 3310 i.c.m. KPN 120 Abbo en laatst 3 keer een abbo van Debitel O2 Base met een SonyEricsson T300, een Nokia 5210 en een Nokia 3410 + Jamba.
Vorig jaar had ik de telefoons binnen 1,5 week en nu had ik de T300 maandag besteld, dinsdag e-mails van ontvangen - geaccepteerd - opgestuurd, woensdag de telefoon in huis.
De beide nokia's ook met respectievelijk 4 en 3 dagen in huis.
Nog nooit iets via internet besteld wat ik zo snel had!
De cashbacks vorig jaar heb ik ook op tijd gehad.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door istanbullu

08 April 2003, 19:40

Gisteren gefaxt en de volgende dag al de brief van de provider binnen dat alles geregeld is. Dezelfde dag mailtje ontvangen van gsmstunter dat alles geregeld is en dat de bestelde gsm en abonnement onderweg zijn. Dit noem ik nog eens goede service. Vorig jaar ook 2 abonnementen met cashdeal afgesloten en toen ook al binnen no-time geholpen en alles ontvangen en met de cashback waren ze ook RUIM op tijd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door sierdw

03 April 2003, 20:21

ben zeer tevreden aangezien alles soepel is verlopen!
Prima geregeld en het geld van de cashback binnen de gestelde termijn ontvangen...

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Cutebritney

03 April 2003, 19:40

Bestelling van telefoon + abonnement woensdagochtend gefaxed. Na een uur een mailtje dat de bestelling ontvangen was, iets later dat hij goedgekeurd was, en 's avonds dat ik de volgende dag (=donderdag) hem al kon verwachtten :)

En zo geschiedde het; 24 uur na bestellen was de telefoon binnen! Klasse !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door MadMurdock

03 April 2003, 16:38

Actie met terugbetaling van 12mnd KPN(120min) abonnement. Grote drukte, toch zoals aangekondigd binnen 8 weken terugbetaald.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door Swiebie

03 April 2003, 16:26

als alles goed gaat is het zo geregeld maar dat kan iedereen. als er iets verkeerd gaat zoals bij mij krijg je dat niet te horen, moet je zelf steeds contact opnemen dan vragen hun het waarna je dan weer terug kan bellen om antwoord te krijgen. en dan heb je er nog niks aan echt zeer slechte service als er iets niet gaat zoals het zou moeten gaan.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door BlackCrow

02 April 2003, 11:36

Bestelling werd binnen 30 minuten bevestigd via mail, binnen 1.5 uur was mijn aansluiting geregeld. VOLGENDE dag was mijn Nokia 6610 al binnen!! M.a.w. alles was perfect geregeld en afgehandeled binnen ca. 16 uur (werktijd).
Vaker zaken gedaan met GSMStunter en niets dan lof.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Marcoprostato

31 March 2003, 11:54

Ik ben dus helemaal niet tevreden over dit bedrijf.

Ik bestel enid oktober een sonyEricsson T600 met een KPN Abonnement. Deze komt na 6 weken nog steeds niet. Uiteindelijk op 15 december een factuur van KPN ontvangen met de mededeling dat mijn abonnement vanaf 3 november al loopt (!?@?!*?#*?@?!!!!). Op dat moment heb ik nog geen postbode met een pakketje voor mij aan de deur gezien.

Nooit geleverd, dus ook nooit getekend. ik heb alle bedragen van KPN terug laten boeken en een blokkade op mijn rekening laten zetten voor het banknummer van KPN.

Ik moet dus van alles ondernemen met KPN om mijn abonnement af te sluiten, omdat GSMstunter nooit bereikbaar is! Op mij mails reageren ze ook niet.

Ik bestel er dus nooit meer wat, en ik raad anderen het ook aan om dit te doen.

Er staat wel informatie op de site, maar door mijn ervaringen is daar helemaal niets van waar.

Marco

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door FlexieLexie

31 March 2003, 11:35

Binnen een maand m'n cashback al terug m.b.t. de t-mobile 300 actie. uitstekend

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door raby

30 March 2003, 16:12

ik had alles binnen 1 week en ik heb mijn abbo al zon 2 weken en de site is ook erg duidelijk
ik ga vaker bestellen bij gsmstunter

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door JackRyan

29 March 2003, 13:23

Ik heb maar bij twee punten een cijfer gegeven, omdat ik de rest niet nodig heb gehad. Lijkt mij een goed teken. Ik heb dinsdag 18 maart de papieren op de post gedaan voor een Nokia 7210 met een Debitel Safe-abo. Op donderdag 20 maart kreeg ik een bevestigingsmailtje dat de papieren ontvangen waren en een paar uur later kreeg ik een mailtje dat het abo was goedgekeurd. Vrijdag 21 maart stond de postbode voor de deur met de telefoon :) Erg netjes allemaal. Alleen nog even wachten op de cashback.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door JaRUNE

28 March 2003, 11:57

Ik heb bij GSMstunter.nl een i-mode abonnement genomen. Hierbij kreeg je dan alle abokosten vergoed en een gratis imode toestel en bundel voor 1 jaar. Ik kreeg niets meer te horen van GSMstunter. Vervolgens kreeg ik anderhalve maand later een rekening van KPN voor de eerste maand. Een maand later kreeg ik dan eindelijk de simkaart en het toestel. Ik heb geprobeerd ze te pakken te krijgen maar telefonisch zijn ze niet te bereiken, op mijn mails en faxen reageerden ze niet. Uiteindelijk leek alles goed en ik kreeg een maand later ook het geld op mijn rekening gestort, maar er bleek geen imodebundel te zijn aangevraagd door GSMstunter, terwijl dit wel in het contract stond. Weer geprobeerd contact te krijgen en na een maand of vier na bestelling had ik eindelijk alles. Zeker weten voor mij de laatste keer dat ik ooit iets bij GSMstunter zal bestellen geweest. (het abo is in november 2002 aangevraagd)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Review door rodero

26 March 2003, 20:45

Alles is bij mij telkens goedgegaan, alleen 1 minpuntje is dat ze telefonisch haast niet te bereiken maar als ik een mail stuurde had ik binnen 24 altijd antwoord, en de cashback, de eerste keer was het 9 weken, de tweede mal 6 weken en de laatste keer 19 dagen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door Kloekiep

26 March 2003, 15:56

Had mijn telefoon twee dagen na mijn bestelling in huis, mijn mail werd binnen één dag beantwoord, en de telefoon namen ze gewoon op. Er is een hele boel verbeterd sinds begin dit jaar, toen heb ik geprobeerd een Toshiba te kopen, maar toen waren ze absoluut neet bereikbaar, en kwam ik er na drie (!) weken achter dat mijn bestelling niet goed aangekomen was.

Ik heb GSMstunter beoordeelt op mijn laatste ervaringen met het bedrijf!

Update: Vandaag mijn cashback gekregen, na vijf weken, mooi optijd dus, want op de website staat dat je hem binnen 2 maanden kan verwachten :)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,2

Review door user_1217

25 March 2003, 19:35

GSMstunter is waarschijnlijk de website met een van de betere acties. Erg goedkoop/ gratis. Hiervoor betaal je uiteindelijk wel je tol. Lang, heel lang wachten (dit verschilt wel van persoon tot persoon) op je simkaartje en/of toestel. En als er iets mis gaat of je wilt gewoon informatie over je bestelling, dan kan het heel lang duren voordat je een antwoord krijgt.

Voor de rest is het wel een van de aantrekkelijkste sites om iedere maand toch even te kijken naar de acties.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,6

Review door mener

25 March 2003, 14:53

Toestellen (2x) en de cashback later gekregen dan op hun website vermeld stond. Toen ik ze wou bellen omdat er aansluitkosten gefactureerd waren heb ik dat 2 weken lang geprobeerd. De lijn ging gewoon over maar er werd niet opgepakt (ook niet tussen 9 en 12 's morgens). Toen kreeg ik ineens wel iemand aan de lijn, probleem was toen voorspoedig verholpen.

Ik zou er zo weer wat bestellen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door DD-

25 March 2003, 14:40

Snelle levering en goede en duidelijk informatie op de website.
Cashback ook netjes rond 6 weken na aanvraag uitbetaald.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door ewok271

25 March 2003, 09:13

Ik had 1 probleempje met gsmstunter.nl, ze hadden mij een KPN Business Select Sim gestuurd terwijl ik gewoon een particulierenabo had besteld. Na veel mislukte belpogingen kreeg ik uiteindelijk pas antwoord nadat ik per mail met de politie had gedreigd, uiteindelijk bleek mijn simkaart toch goed maar hun bereikbaarheid is nogal matig.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Review door Checkie

24 March 2003, 23:18

Sommige dingen zijn voor verbetering vatbaar. Maar wel scherpe prijzen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door Mies

24 March 2003, 20:13

Bij GSMStunter heb ik de O2 ondernemersaanbieding besteld, ik heb ongeveer 3,5 maand moeten wachten alvorens ik mijn bestelling binnenkreeg. Ook op de e-mail werd niet altijd of niet snel gereageerd, en ook niet altijd een duidelijk antwoord.

Echter vind ik dat GSMstunter erg scherpe aanbiedingen heeft (helaas kan je daar geen beoordeling voor geven), want dankzij hun heb ik een Nokia 6310 en een Compaq Ipaq voor nop.

In totaal gezien ben ik over de service van GSMstunter wat minder te spreken maar wat betreft de aanbieding(en) ben ik erg tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,2

Review door grandmaster_r_99

24 March 2003, 17:43

Een aantal keer correct een bestelling ingestuurd en ontvangen, echter de laatste keer was dramatisch!!! : een defect toestel binnen 2 dagen terug gestuurd, nooit terug gekregen omdat het reparatiebedrijf volgens hen aangaf dat het defect niet binnen de garantie viel! Kreeg alleen m'n toestel terug als ik 40 euro's betaalde voor verzending en 'kijk'kosten, ongelooflijk! Bovendien is hun telefoonnummer nooit bereikbaar, ook al staat er op de site 'van 9.00 uur tot 12.00 uur bereikbaar'

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,4

Review door effem

24 March 2003, 15:14

Heb bij gsmstunter nooit besteld, maar wel bij hun fysieke-winkel broertje (Coens Trading). Daar had ik niet echt problemen mee (3 abonnementen afgesloten bij ze). 1x was er iets misgegaan met de communicatie naar KPN, maar na een telefoontje was dat vlot rechtgezet. Cashback was geloof ik een of twee weken later dan beloofd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Herbert

24 March 2003, 09:44

Tjonge jonge, het meeste wat over deze shop geschreven wordt in de forums is dus gewoon waar !
De website is goed, de cashback ook, maar service, klantvriendelijkheid, duidelijkheid, probleem-oplossend-vermogen, coulance en alles wat dies meer is sucks...Kortom, trek je winterjas aan, want als klant sta je snel in de kou bij deze shop

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door Roland

23 March 2003, 23:07

Had mijn eerste bestelling pas na 2,5 weken, mijn 2e binnen een week, vandaar een 6.

Bij mijn 2e bestelling was er wat misgegaan bij T-Mobile, dit is goed opgelost, dus een 8.

De eerste cashback was er al na 6 weken (6-8 weken staat op factuur), de 2e is nog niet binnen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door toppelino

23 March 2003, 22:18

3x besteld bij GSMstunter

Afhandeling bestellingen: 8 : Altijd redelijk snel tot snel, nooit problemen gehad

Uitbetaling cashback: 8 - Gewoon na de beloofde 6 weken krijg je het geld.

Website: 8: Altijd duidelijk wat de kosten zijn.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door pven

23 March 2003, 18:45

Doordat ik nummerbehoud aan had gevraagd, was het voor mij van cruciaal belang dat ik voor de datum dat mijn nummer overgaat naar de nieuwe provider mijn nieuwe SIMkaart in huis had. Ik heb meerdere malen op verschillende manieren contact gezocht met GSMstunter, maar dat is niet gelukt. Een enkele maal werd mail beantwoord, maar het gegeven antwoord was waardeloos. Uiteindelijk kreeg ik anderhalve week nadat mijn nummer over was gegaan de nieuwe SIMkaart en het nieuwe toestel binnen. Door deze actie ben ik dus anderhalve week mobiel onbereikbaar geweest.

GSMstunter bedankt! :(

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door 204_12

23 March 2003, 14:54

Moest wel iets langer dan beloofd op mijn geld wachten, maar kreeg verder de sim snel en alles was goed geregeld :)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Review door Melle

23 March 2003, 10:33

N.a.v. een recente bestelling een geheel herziende mening: bereikbaarheid per email is nu goed, mailtjes worden allemaal binnen 24 uur beantwoord, vaak binnen een paar uur. Afhandeling is echt perfect te noemen: 15 min. na mijn fax kreeg ik een email dat alles goed was binnengekomen en dat de aanvraag nu bij de provider ter goedkeurig ligt, 30 min. later een mailtje dat ik aangemeld was en aan het eind van de dag een mailtje met de track&trace link van TPG, kan je precies zien waar je pakketje is. Echt perfect, heb nog niet een webshop hehad die binnen 1 dag de bestelling afgehandeld heeft (ik weet dat ze wel bestaan hoor). Nieuwe vormgeving website is erg goed: enige website waar je op de index-page aanbieding + toelichting hebt staan. Bereikbaarheid per telefoon moet verbeterd worden om het een top-shop te maken, hoewel ik uit eigen ervaring weet hoe ad-hoc telefoontjes je van je werk houden: email op je gemak beantwoorden is vaak effectiever en efficienter. Soms wil ik tocg gewoon liever even iemand spreken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6
Toon meer...

Schrijf een review over GSMStunter

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
7 - 4
=