GSMWijzer reviews

Gebruikersbeoordelingen GSMWijzer

Gebaseerd op 123 reviews
8,4
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk

Review door Ras

16 November 2017, 18:54

Beste aanbieding, snelle levering, proffesionele service!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,2

Review door Raimond

03 November 2017, 10:07

Alles goed verlopen, artikel geleverd zoals opgegeven. Zeer tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Jamke

29 October 2017, 17:05

Mocht mijn abbo verlengen. Heb dit eerst bij vodafone zelf gedaan. Moest 150 euro aanbetalen en dan was ik 60 euro per maand kwijt en het duurde 4 weken voordat ik het toestel zou ontvangen. Via deze site hoefde ik maar 25 euro aan te betalen (eigen keuze) en dan betaal ik 58 euro per maand. Zelfde abbo en zelfde telefoon. Hij kwam 2 dagen binnen na bestelling kortom helemaal goed!! Ga volgende keer weer via deze site verlengen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Hennie

21 October 2017, 17:19

Snelle levering. Ik ben heel tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Langs de laan

09 October 2017, 13:48

#Makkelijk te verlengen zonder zorgen.Juiste prijs!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Marvelous82

27 September 2017, 22:19

Alleen wel effe inspreken wanneer er gebeld wordt, vooral omdat er anoniem wordt gebeld.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,8

Review door Marjan

12 August 2017, 10:01

Prima service...vlotte levering..duidelijke status van bestelling gedurende het proces.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Sandra

06 August 2017, 14:22

De bestelling was snel en netjes afgehandeld. Mijnn pakket was de volgende dag al in huis

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Anonieme gebruiker

24 July 2017, 19:10

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door IrMo

12 June 2017, 13:58

Na bestelling, erg snelle levering en alles keurig verzorgd. Ook duidelijk mbt. overzetten en nummerbehoud nieuwe provider Aanrader TOP !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Erik

04 June 2017, 11:47

Ik heb eerst geprobeerd telefonisch contact te leggen maar dat is niet gelukt. Ik heb meerdere malen meer dan 10min in de wacht gehangen. Toen maar gewoon via de website besteld, meteen goed geregeld. Alles overzichtelijk en duidelijk!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Anonieme gebruiker

26 May 2017, 18:07

Prima telefonische bereikbaarheid. Vriendelijk en duidelijk. Prima zaken doen tot dusver...
Ik snap de aftersales, maar daar zit ik zelf niet echt op te wachten.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door P. Molenaar

16 May 2017, 08:18

Zeer goed proactief meedenken zonder goedkope verkooppraatjes. Goed luisteren en komen met een aanbod waar ik iets aan heb.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door J de Koning

14 May 2017, 22:38

Zeer tevreden!, alles zoals je zou wensen. Houden zo!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Twan

09 May 2017, 08:52

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd
Gewoon goed

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Goedhart

30 April 2017, 10:31

Overzichtelijke website. Uitzoeken, bekijken kosten, alles duidelijk en eenvoudig.
Betaling overgemaakt en binnen 3 dagen telefoon in huis. Papierwerk via mail.
Gewoon alles top! Ook de gespreken via de telefoon, n.a.v. verlengen abonnement goed niet opdringerig, zeer plezierig en geduldig.
Alle jaren tevreden klant ????

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door N.C.v.d.Torre

28 April 2017, 09:48

De bestelling is naar volle tevredenheid afgehandeld.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Marco

07 April 2017, 19:56

Dit is mijn tweede telefoon die ik bij GSMWijzer heb gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de afhandeling van mijn bestellingen. Tevens zijn de prijzen gunstig en de levering snel.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door calvi

03 April 2017, 18:09

Alles snel en zoals afgesproken afgehandeld.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Anonieme gebruiker

26 March 2017, 15:11

Goed

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door r.molenaar

23 March 2017, 20:11

perfect gegaan top gewoon

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Carlo

23 February 2017, 18:59

Uiterst gemakkelijke site. wat er gebeuren moet gebeurt en snel. Ik heb 2 abonnementen tegelijk afgesloten op zaterdag en op maandag beide toestellen en contracten in huis. Alles erbij zoals besteld. Telefonisch bij een van de contracten nog wat aangevuld en ook dat zat er gewoon bij. Duidelijk, overzichtelijk en dus ook betrouwbaar. Top.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Jos Goudsblom

26 January 2017, 18:07

netjes geregeld !!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Jessica

25 January 2017, 17:25

Het contract tekenen via SMS werkte niet met Safari. Met Chrome gelukkig wel. Anders was het nog sneller geregeld. Ik wilde checken of het daardoor wel goed gegaan was en het duurde best lang tot er opgenomen werd. Maar werd dan wel weer goed te woord gestaan.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door P Bertens

05 December 2016, 06:58

Gewoon goed geregeld

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Han Visser

30 October 2016, 13:51

Service lijkt in niets op wat die was. Overname?

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door E uit A

22 October 2016, 19:02

Goede aanbieding, meteen reactie dat bestelling was geplaatst. Levering op aangegeven moment.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Jan

25 September 2016, 01:24

Belachelijk ate levering, Lange wachttijden klantenservice.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Hans

22 September 2016, 22:05

Eén keer bellen direct goed en duidelijk antwoord.
Snelle afwikkeling

Kortom, heel content

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Ertan

09 September 2016, 09:48

Keurig toestel binnen gehad

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,2

Review door Anonieme gebruiker

17 August 2016, 20:04

Te gsm die ik met abonnement bestelde was goedkoper als bij de provider zelf en het was een snelle levering. Ook via de mail perfect op de hoogte gehouden hoe het stond met mijn bestelling.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

12 August 2016, 19:59

Bestelling snel geleverd

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Jan Vermeulen

09 August 2016, 20:24

Zie mijn review van 30072016. Gsmwijzer is z,'n belofte stipt nagekomen. Geld is ontvangen. Super.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Otterloo

01 August 2016, 16:21

Per ongeluk verkeerde telefoon besteld, nog 1 telefoon besteld ,1 geweigerd maar slecht in terug betalen ongeveer 10 dagen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Kay

01 August 2016, 12:57

Zoals altijd alles snel geregeld en geleverd. Meer dan dat kun je niet vragen. Ook zeer tevreden met mijn nieuwe toestel!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

23 July 2016, 11:34

Ik vind dit een waardeloze afhandeling van de order die niet wordt doorgezet.
Verzendkosten per ideal betaald en ook de € 0.01 per ideal voldaan met daarachteraan een kopie van de betaling verzonden per e-mail. Dit conform afspraak met de klantenservice.
Wordt de order nog niet doorgezet omdat de € 0,01 echt via de site site moet.
Belachelijk. Aan al de voorwaarden is voldaan. Hoop dat jullie hier heel blij om zijn weer een gelukkige klant.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Diana

18 July 2016, 18:04

Prima site. Telefoon werd snel geleverd, duidelijke instructies mbt het nieuwe abonnement.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Anonieme gebruiker

13 July 2016, 13:19

Zeer tevreden over bestelling en levering !
1 minpuntje:bij het tijdvak die ik aanvinkte stond 0€ bezorgkosten bij aflevering moest ik 6€ betalen .

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Erik van ingen

01 July 2016, 17:07

Zeer snel alles netjes geregeld.
Ook telefonish netjes geholpen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Tamara

27 June 2016, 14:35

Erg snelle levering. Stap tot stap op de hoogte gehouden. Erg tevreden

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Pascal

25 June 2016, 18:01

Prima en duidelijke website, snel en vakkundig mijn telefoon kunnen bestellen. Alles was duidelijk. En super snel geleverd. Echt een aanrader.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door P.Sprokholt

18 June 2016, 17:53

Ondanks de niet voldoende aanwezige kennis met de nodige rust en geduld afgewerkt. Mijn complimenten

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Anonieme gebruiker

09 June 2016, 22:23

Uitbetaling moet ik nog even op wachten, maar ik vermoed dat dit ook wel goed gaat komen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,8

Review door Aniel. B

06 June 2016, 10:43

Binnen een paar minuten was me abonnement verlengd. En de volgende ochtend werd me nieuwe toestel afgeleverd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door woutervandeneshof

27 May 2016, 11:28

Prima geholpen en vlotte levering.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anja Hogendoorn

24 May 2016, 18:04

gewoon prima

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door JP

23 May 2016, 19:01

Eigenlijk niks te vertellen, en dat is nu juist goed! Alles werkt zoals ik verwacht een in de tijd dat ik het verwacht Goede.service dus!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Yvette

20 May 2016, 18:13

Overzichtelijke website waarbij je vooraf vele opties kan laten berekenen. Afhandeling bestelling is snel en soepel verlopen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Elly

17 May 2016, 13:49

Zeer snelle levering en goed telefonisch geholpen toen ik wat verkeerd had ingevuld!
Super! Ook nog de beste deal!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Antoinette

15 May 2016, 22:57

Razendsnel besteld én geleverd!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

13 May 2016, 17:12

Alles perfect volgens overeenkomst afgehandeld. Alles keurig op tijd en prima gecommuniceerd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Reinier

11 May 2016, 19:49

Toestel gekregen. Na 3 dagen viel het op dat er een verkleuring in het scherm had, welke bij een wit scherm opviel en niet bij gekleurde schermen. Mailtje gestuurd dat dit een bekend probleem was, had op XDA al gelezen dat meer mensen dit hadden. Hun antwoord was volg maar DOA procedure. Na feestdag (5 mei) netjes opgestuurd, 2 euro moeten betalen voor een doosje om hem op te laten sturen.

Krijg ik een mailtje, je telefoon is niet geaccepteerd voor een DOA procdure, dus hij word nu ter reparatie aangeboden, dat duurt 10/14 dagen. Er zit een kras in volgens GSMwijzer. Daarbij zat een foto welke met een zeer grote zoom is genomen, met een zeer sterke lamp er op. Of wel: Als je er niet naar zou zoeken, zou je het niet zien. Ze zijn dus actief opzoek naar dit soort dingen om DOA's af te kunnen keuren. Dat zal hun wel een boel geld besparen als ze van de toestellen een boel kunnen afkeuren. Mogelijk verwacht GSMwijzer dat je 14 dagen het toestel alleen maar in de doos laat en niet gebruikt als een normaal mens.

Ter vergelijking: Cool-Blue. Ik had een toestel met een verkleuring in het scherm (nadeel van de eerste zijn met een toestel). Waar ik hem ging inleveren. Zeg ik tegen de man van cool-blue; "wil je niet kijken of ik gelijk heb?". "Nee, ik geloof je wel". Kreeg direct weer een nieuwe mee. Dat is pas service en klantvriendelijkheid.

Aangegeven bij GSMwijzer dat ik dit geen service vind. Hun antwoord is helemaal al van geen verantwoording nemen "Helaas kan het zo zijn dat er tijdens de verzending een kras is ontstaan. De daadwerkelijke oorzaak zal lastig zijn om te achterhalen.". Nul verantwoording, nul klantvriendelijkheid. Niets doen om een klant te winnen met goeie service. Dit ook meerdere keren aangeven dat ik een betere oplossing verwacht. Nee doen we niet.

Het antwoorden is ook niet van het snelle, vaak de volgende dag pas antwoord. Waarschuwing voor iedereen: Wil je goeie service en cool-blue is een beetje duurder? Ga dan voor toch Cool-Blue! Daar krijg je service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,8

Review door Piet

11 May 2016, 06:42

Goed en overzichtelijke website en snelle levering

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

02 May 2016, 18:24

Goede, duidelijke en snelle afhandeling

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door Debbie

24 April 2016, 10:42

Snel,simpel en gewoon goed. In no time afgehandeld en mijn telefoon in huis zonder gedoe.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Anna

20 April 2016, 07:49

Ik heb een mooie Huawei P8 lite besteld die was er binnen 1 dag, al met al
tevreden. Ik wilde mijn maandabonnement zo laag mogelijk er was geen ruimte meer volgens de verkoper van GSM Wijzer.
Zie ik 1 dag later op tv reclame dat Hollandse Nieuwe voor 15,- per maand met dezelfde mbs en telefoon alles aanbiedt.
Op dat moment voel ik mij in de maling genomen , ik heb dan ook klantenservice gebeld en mijn verhaal gedaan. Maar helaas ik mocht de aanbieding niet zoals deze nu staat. Ik kan wel zeggen dat ik er WIJZER op geworden ben. Nooit te snel toehappen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Maarten

07 April 2016, 17:44

Nadat Joke een nieuw abonnement met toestel had besteld bij GSMWijzer vond ik het tijd om ook over te gaan op een smartfone en ik heb ook een LG G4c gekozen met abonnement bij hollandsnieuwe.
Beide bestellingen zijn door GSMWijzer uitstekend afgehandeld.
Met de aanbeveling van Joke gaan we ook nog € 30 teruggestort krijgen.
GSMWijzer is echt zeer aan te bevelen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Anonieme gebruiker

06 April 2016, 20:12

ein madchen oder weibchen wunchst papageno sich....
doch zo ein samftes toibchen wer selichkeit fur mich!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Brok

06 April 2016, 15:44

Tijdig voorstel contractverlenging sim-only en goede snelle bevestigingen/afhandeling hiervan via e-mail.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door John Hoogendoorn

09 March 2016, 18:31

Zoals altijd (heb al meerdere te telefoons hier gekocht) een zeer snelle afhandeling cm bezorging. Vraag telefonisch over simkaartwissel werd ook gelijk goed aangepakt. Dikke aanrader als je een telefoon nodig heb en voordelig deze wilt kopen. Niets dan lof. Ga zo door. Hier voel je je echt een gewaardeerde klant.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

06 March 2016, 18:04

Enig minpuntje was de telefonische wachttijd van 12+ minuten. Verder een uitstekende dienstverlening!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,2

Review door Rien

29 February 2016, 20:56

zeer tevreden alles is snel verwerkt zonder poespas. geen moeilijke contracten o.i.d.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door Marco de Plot

19 February 2016, 17:52

Prima geholpen. Vriendelijk en behulpzaam. Afspraken werden keurig nagekomen. Dit is het 3e toestel met abonnement wat we naar tevredenheid via GSMWijzer hebben afgesloten.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Desiree

12 February 2016, 19:43

Super snelle levering. 'S avonds laat besteld en de volgende dag al in huis.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Anonieme gebruiker

02 January 2016, 13:16

Snelle, correcte levering.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,8

Review door Anonieme gebruiker

29 December 2015, 11:47

Prima webwinkel. Ik heb hier al meerdere keren mijn GSM besteld.
Je kunt je bestelling via de mail goed volgen, snelle levering, veilig verpakt, nooit problemen gehad.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door jack

27 December 2015, 09:28

al jaren klant, ik ben over alles heel erg tevreden prima zaak, een aanrader voor iedereen, mijn telefoon ging kapot, de reparatieservice zei dat er iemand anders aangezeten had dus kosten voor mij(ong. 400 euro)ik pisnijdig want dit was niet waar, maar na tussenkomst van gsmwijzer alles goed geregeld en mocht voor dat bedrag een nieuwe telefoon uitzoeken geweldig

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Fred van Putten

20 December 2015, 18:31

GSMwijzer regelt het snel en goedkoop. Mooie website die duidelijke informatie geeft. Een opgesteld contract kon voor ondertekening nog snel worden aangepast. Ik bestelde nl. eerst de verkeerde kleur.
Het toestel was binnen een dag al in huis. Ik ben erg blij met mijn overstap en met mijn toestel

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door Ed

19 December 2015, 17:53

Supersnelle levering. Ben zeer tevreden!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Kaan

18 December 2015, 21:00

Super snel alles voor elkaar

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door patricia van beelen

13 December 2015, 19:09

Woensdag alles besteld, super snel geregeld, helemaal fantastisch is het kontrakt bevestigen per sms. Vrijdag alles in huis en ben super tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door E.E.M. Hoek

12 December 2015, 08:16

Complimenten! Overzichtelijke website, bij bestelling duidelijke en voldoende info, duidelijke info via email over de status van je bestelling, onwijs snelle afhandeling en goed bereikbaar als je zelf in de buurt woont om zelf je nieuwe mobiel op te halen. Chapeau.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Ed Smit

07 December 2015, 16:19

Ben zeer te spreken over de bestelling, de snelheid en de duidelijkheid van de website alsmede dat het administratieve gedeelte zoals het opzeggen van je huidige abb. ook voor je uit handen wordt genomen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

28 November 2015, 09:11

Prima klantenservice en zeer snelle levering en afhandeling.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,8

Review door Anonieme gebruiker

14 November 2015, 14:01

Overzichtelijke site, scherpe prijzen en snelle levering.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door adger

13 November 2015, 19:43

Website is helder en duidelijk. De after sales zou wat sneller kunnen en mogen. Doorlooptijd is nu te lang

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Miranda

01 November 2015, 18:07

Al jaren bestellen wij hier onze telefoons met abonnementen.
Altijd tot volle tevredenheid, en hele vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon als je met vragen zit.
Kortom blijf zo doorgaan, wij blijven via jullie bestellen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Maaikel

07 October 2015, 23:12

Supervlot !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

01 August 2015, 17:36

Geweldige service, aardige werknemers. Afslraken werden goed nagekomen dus ik ben heel tevreden! Dit was de 1e keer dat ik hier wat besteld heb en ik heb er zeker geen spijt van.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Bert

29 July 2015, 17:04

Goede en snellr bezorging. De communicatie verliep vlot met goede emails. Geen klagen. De telefoon was in voldoende brschermende verpakking getransporteerd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door Hamida

21 June 2015, 17:51

Super snelle service zoals altijd. Contract verlengd met nieuwe toestel de volgende dag al mijn nieuwe toestel ontvangen super!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door herman

14 June 2015, 15:50

Ik heb mijn iphone defect ingestuurd op 20-4-15 naar GSMW. na 5 weken de telefoon retour met de melding dat ik de reparatie via Apple zelf moest regelen. Dat had anders gemoeten, sneller en duidelijker. Ik heb nu GSMW aansprakelijk gesteld voor de kosten van het Abbo, voor de 5 weken die de telefoon bij hen is geweest. Afwachten of ze dit netjes afhandelen. Wordt vervolgd.....

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Review door Antoinette Gerichhausen

06 June 2015, 10:37

De website is helder en zeer gebruiksvriendelijk.
Er is een probleem met de overgang van de ene provider naar de andere opgetreden met nummerbehoud aanvraag. Benieuwd hoe dit opgelost wordt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door Jan ten Raa

03 May 2015, 19:50

Goede afhandeling. Alleen ging er iets verkeerd bij de bestelling. Ik had om een pre-paid gevraagd maar in het contract stond dat het om een abonnement zou gaan. Gelukkig op tijd ontdekt. Daarna is het goed gegaan

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door L. Smit

01 April 2015, 15:02

Bij GSMwijzer een abonnement + toestel besteld. Alles verliep vlotjes en toen ik problemen had met de simkaart werd ik telefonisch vriendelijk en zeer tot mijn tevredenheid geholpen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Tjeerd

02 March 2015, 06:03

Zeer snelle afhandeling contractverlenging. Woensdag bestelling en donderdag telefoon in huis. Al verschillende jaren bij GSM wijzer tot volle tevredenheid.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door marianne

28 February 2015, 17:58

Snelle levering, netjes ingepakt met de juiste papieren en accessoires. Prima service dus!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

03 February 2015, 19:14

Zeer snelle afhandeling

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Anonieme gebruiker

03 February 2015, 12:48

Per mail op de hoogte gebracht dat mijn abonnement bijna verlopen was.
Telefonisch een nieuw contract (verlenging) en verzekering geregeld.
Een dag later melding dat mijn gsm opgestuurd was. Post NL stuurde netjes een mail wanneer ze het kwamen afleveren. Per mail doorgegeven aan GSMwijzer, dat zij mijn simkaart konden activeren. Netjes weer een mailtje dat zij mijn mail hadden ontvangen en dat dit binnen een paar uur geregeld zou zijn.
Dus in een paar dagen tijd is alles afgehandel. Fijnste is toch wel, dat je niet weer allerlei formulieren moet invullen en opsturen. Petje af!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Cees Tax

25 January 2015, 17:19

Snelle levering van de bestelde iPhone. Alleen had ik een zwarte besteld,maar kreeg ik een space gray geleverd. Aangezien er een zwart hoesje om heen kwam heb ik maar niet gezeurd. Maar toch, tikkie slordig.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door tijssen

09 January 2015, 20:29

Echt goed geregeld!!

Zoals belooft de volgende dag in huis.
Top!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

23 December 2014, 18:18

Snelle service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door Anonieme gebruiker

01 December 2014, 19:37

Zeer prettig geholpen in de winkel en er werd tijd voor me genomen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

24 November 2014, 22:22

Vlotte en correcte afhandeling, ben erg tevreden

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Xandra

17 November 2014, 20:58

Niet allen goedkoper dan mijn aanbieder, ook nog eens een superservices. Afspraken worden snel en correct nagekomen en je wordt overal van op de hoogte gehouden. Top!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door Anonieme gebruiker

14 November 2014, 18:37

Ik vond de service van GSM wijzer goed, er was veel duidelijkheid, naar mijn idee ook geen addertjes onder het gras en geen vuile trucjes met het bestellen. zoals het hoort dus!
de telefoon was in goede staat geleverd. en het abbonnement ging op tijd in.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,8

Review door M. Leurink

14 November 2014, 07:24

Goede website.
Bestelling ging vlot.
Pakketje was op een later tijdstip gebracht dan was aangegeven.
Pakketje zag er goed uit. Goed verpakt.
Cijfer die ik geef is een 9.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Ton

27 October 2014, 09:13

Nadat ik 3 weken heb geprobeerd bij T-mobile mijn contract te verlengen en er daar van alles mis ging had ik besloten alles daar maar te annuleren. Ze hadden de order totaal in de soep laten draaien en wisten niet hoe ze het moesten oplossen. Dus op woensdag avond maar voor de zoveelste keer contact opgenomen en alles geannuleerd.
Donderdag om 3 minuten voor 2 middags heb ik een nieuwe Iphone 6 bij gsm wijzer besteld met een telfort abonnement.
Vrijdags 2 minuten voor 1 dus 23 uur later werd de nieuwe iphone bezorgd 23 uur en 1 minuut nadat ik had besteld. direct gereageerd op het insturen van contract en bank en paspoort. Perfecte afhandeling.
EN omdat ik een maand geleden ook al voor mijn vrouw een nieuwe iphone had besteld krijg ik binnenkort ook nog eens 30 euro teruggestort.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door Anonieme gebruiker

25 October 2014, 09:38

Snelle levering van mobiel. Prima verpakt. Goede prijs.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Dennis Friskes

20 October 2014, 17:49

Prima bedrijf waar je gerust je nieuwe telefoon met abonnement kunt bestellen. In de periode dat ik mijn toestel bestelde had ik een vraag over mijn abonnement. Toen heb ik lang in de wacht gehangen (rond de 20 minuten). Het is jammer dat ze dan geen keuze optie geven om terug gebeld te worden. Bij extreme drukte is dat wat vriendelijker.

Qua afwikkeling was het helemaal prima. Telefoon vrijdag opgehaald en super geholpen op de locatie in Leidschendam.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door Anonieme gebruiker

20 October 2014, 11:38

Duidelijk rekenvoorbeeld. Na akkoord contract telefoon en nwe simkaart de volgende dag al thuis.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Vendelien Drees

29 September 2014, 09:14

Alles is echt super verlopen. Bestellen via de website is heel erg overzichtelijk en duidelijk, maar ook als je belt wordt je vriendelijk te woord gestaan en wordt alles ook heel snel geregeld. Ik had dinsdag ochtend mijn bestelling gedaan, woensdagmiddag kreeg ik al een mail dat mijn pakket werd verstuurd. Donderdag geleverd, maar omdat ik niet thuis was werd het vrijdag nog een keer aangeleverd. Dit is de 2e keer dat ik bestel via GSM wijzer en beide keren zijn erg positief verlopen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door ben vermeulen.

14 September 2014, 17:25

zeer snelle correcte afhandeling,duidelijk contract zonder kleine lettertjes,gsm wijzer doet wat ze beloven en verder geen gezeur,ik zal gsmwijzer zeker aanbevelen bij familie en vrienden.ben vermeulen,groningen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

13 September 2014, 17:55

Goede uitleg over de abonnementsvormen, vriendelijke en deskundige bediening bij het afhaalpunt en prima service.
Ook telefonisch uitstekende support.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Grieto de Haan

13 September 2014, 14:23

Geen toelichting

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

02 September 2014, 22:28

Ik heb nog nooit zo snel een bestelling binnen gehad.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,8

Review door Gerard

22 August 2014, 15:00

Binnen 1 dag de bestelling in huis, ongelooflijk dat het mogelijk is.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door H Nieuwenhuizen

18 August 2014, 09:32

Simkaart besteld!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

17 August 2014, 18:21

Zeer snelle levering ,goedkoop, duidelijke handleiding.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Anonieme gebruiker

05 August 2014, 21:32

Zeer snelle levering , vrijdagmiddag besteld en zaterdag rond de middag met de post al bezorgd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Anonieme gebruiker

31 July 2014, 17:10

Mijn zoon zocht een nieuwe mobil de site is erg overzichtelijk en duidelijk. De afhandeling prima. Snelle correcte service.
Na betaling werden we goed op de hoogte gehouden wanneer we het pakket ontvangen konden. Vlot, duidelijk en handig.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Willem

03 May 2013, 14:55

Op GSMwijzer.nl een Sony Xperia T gekocht voor een heel fijne prijs. Deze telefoon had ik er snel binnen. De doos waarin de telefoon zat was niet verzegeld, maar de telefoon zag er gloednieuw uit, geen krasje te bekennen en doet het hartstikke goed.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door Anonieme gebruiker

23 April 2013, 13:26

Gistermiddag besteld, vanochtend bezorgd. Voor Samsung Galaxy S3 verreweg de goedkoopste webshop.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door huferry

12 July 2012, 13:48

** 09 juli 2012 **
- Product is besteld met verlenging met Vodafone abonnement
- Contract verstuurd en ontvangen bevestigd
- Verschuldig bedrag voldaan via iDeal, betaald bevestigd door de winkel

** 10 juli 2012 **
- Gebeurt niets

** 11 juli 2012 **
- Een status gevraagd via e-mail, geen antwoord
- Vodafone bevestigd de verlenging
- Status op gsmwijzer niet gewijzigd

** 12 juli 2012 **
- Status gevraagd via e-mail, geen antwoord
- Telefonisch contact met gsmwijzer genomen, ze wachten nog op antwoord op Vodafone.
Gsmwijzer wil mijn status niet aan Vodafone vragen, ze gaan blijven wachten.

Ik vind dat dit veel te lang duren. Meestal is authorisatie en authenticatie binnen enkele uur afgehandeld. Ik verloor al een dag door niets te hebben gehoord. Ze hebben de mail nooit beantwoord, ik vind dit geen goede service.

** wordt vervolgd **

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door tbakker1986

18 May 2011, 20:04

Vorige week een Blackberry 9780 Bold met Vodafone besteld op GSMwijzer.nl. Makkelijk te bestellen op de site. Ik heb dezelfde dag het contract gemaild en kreeg diezelfde dag een e-mail dat het contract ontvangen was. Dacht alleen dat ik mn blackberry de volgende dag zou hebben, maar nummeberhoud schijnt een extra dag te duren. Toen ik de BlackBerry binnen kreeg was het de witte versie, maar wilde liever de zwarte. Direct gebeld met GSMwijzer, kon de witte opsturen en kreeg dan de zwarte opgestuurd (geef de versie dus aan op het bestelformulier). Binnen 3 dagen had ik welmijn juiste blackberry, dus goede service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Polfliet

28 March 2011, 13:54

Levering Nokia N8 werd voor een zeer concurerende prijs geleverd. Werd erg zorgvuldig gedaan met copieen via internet. duurde even voor zij een versie kregen die duidelijk genoeg was. Daarna zeer snel correct geleverd. Fout in de bestelling van mijn kant, werd keurig door ze gecorrigeerd

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door furkan

13 December 2010, 16:04

plaatsing van een tweetal bestellingen op 03 december 2010 nog steeds geen bestelling ontvangen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door spambam

15 November 2010, 21:05

Website: geeft alle kosten (aansluiten, verzenden, tarieven) goed weer. Beschikbaarheid toestel, specs, en bestellen gaat prima. Vaak en duidelijke updates, erg snel binnen uur al mail dat het pakje naar koerier zal gaan.

Echter... Blijkt dat op toetsenbordje Sony X10 mini pro een toets hangt (blauwe). Zodat cijfers tikken nauwelijks gaat, of dat wisselen niet goed gaat. En dat 1e gebruik laat zien dat in juni er iemand een foto van z\'n beeldscherm op heeft gemaakt. Kortom: moet haast retourtoestel zijn?! Jammer, want tot die ervaring helemaal 100% tevreden.

Zou dinsdag 15.50-18.00 worden bezorgd op het werk; kreeg belletje na 18u dat het anderhalf uur later zou worden. Toen nieuwe afspraak dag erna gemaakt, en netjes binnen tijdvak afgeleverd. Goed verpakt, nette updates per mail en sms.

Aftersales: 13/11 Mail gestuurd dat ik vervanging wil van het toestel, zal hier updates en serviceafhandeling zeker bijhouden.
15/11 Gebeld (geen mailreactie gehad, zo snel als verkopen reageren ze niet), maar moest het toestel opsturen, omruilen in Leidschendam \'kon niet\' omdat het een internetwinkel was. Over kosten die ik moet maken terugkrijgen wist men niks. Toestel is dag later geleverd, 12,95 extra koerierkosten gemaakt - en inmiddels is het toestel 18 euro goedkoper geworden. Als het later stuk gaat of iets blijkt, okee. Maar zo corrigeer je je eigen fout niet. Ga morgen wederom over vandaag opnieuw gestuurde mail bellen, en kijken hoe ik anders de koop kan ontbinden, mogen ze het met Telfort allemaal terug gaan draaien.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Review door TomLemon

28 October 2010, 16:02

Heb in september van dit jaar iPhone met TMobile abo gekocht en ben heel tevereden met t hele proces: je wordt steeds per e-mail op de hoogte gehouden van de staus van je bestelling. Uitzonderlijk is dat deze shop een telefoonnummer op de site zet, zodat je ook kunt bellen. Ze blijken ook nog prima bereikbaar te zijn, en de medewerkers zijn beleefd en oplossinggericht. Top winkel en echt aan te raden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door daanbanaan

23 June 2010, 13:06

Algemeen

De webshop van de winkel ziet er goed uit.

Na het plaatsen van een bestelling worden alle mutaties op de besteling per e-mail verzonden en kun je via een username en wachtwoord online de status van je bestelling inzien.

GSMwijzer is beter bereikbaar per telefoon dan per e-mail, telefonisch werd ik de keren dat ik heb gebeld binnen een minuut te woord gestaan.
Er werd mij belooft dat ik teruggebeld zou worden binnen 2 uur n.a.v. de mogelijkheid om een alternatief toestel te leveren, het toestel waarvan werd gezegd dat dit op voorraad was was namelijk niet op voorraad. Na 2 en een half uur gewacht te hebben zelf maar even gebeld.. er werd mij verteld dat ik niet binnen 2 uur teruggebeld zou worden maar voor 5 uur, erg jammer van gsmwijzer.


Minpuntje:
Het informatienummer voor het indienen van een RMA kost circa 0.35 cent per minuut plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon tot een max van ongeveer 17 euro.
Volgens mij worden de reparaties rechtstreeks via een externe partij gedaan, gelukkig heb ik geen ervaring gehad met de RMA service van GSMWijzer.

Verzending

Na het opsturen van de benodigde papieren en een getekend contract kreeg ik de volgende dag een e-mail, Uw orderstatus is gewijzigd naar Contract ontvangen. een kwartier later kreeg ik een 2e e-mail: Uw orderstatus is gewijzigd naar Onvolledig contract, drie uur later heb ik contact opgenomen met GSMwijzer om opheldering te vragen over de status van de bestelling, het bleek dat een collega een fout had gemaakt en dat alle benodigde stukken toch waren ontvangen. de orderstatus werd weer gewijzigd naar Contract ontvangen.


Op vrijdag 4 juni 2010 kreeg ik het heugelijke bericht dat mijn telefoon was verzonden en ik de barcode t.b.v. track and trace later op de dag zou kunnen verwachten:

Uw order (Ordernummer: xxxxxx) is per TNT Post aan u verzonden. U ontvangt later vandaag de barcode van uw zending per e-mail.

Helaas kwam er geen barcode en wist ik dus niet of ik de telefoon de volgende dag zou kunnen verwachten.
De code werd uiteindelijk maandag per e-mail verzonden.

Aftersales

GSMwijzer had helaas de verkeerde telefoon geleverd, ik had expliciet gevraagd om de Motorola Milestone UK versie vanwege de laatste versie van het Android OS dat op dit moment alleen voor de UK versie beschikbaar is (dit was een optie bij het plaatsen van de bestelling ), helaas kreeg ik de duitse versie met een QWERTZ keyboard en het bijbehorende duitse OS.

GSMwijzer was niet bereid om een nieuwe telefoon af te leveren zodat ik de oude direct weer zou kunnen inleveren wat ik erg jammer vind aangezien GSMwijzer de verkeerde telefoon had geleverd en ik nu nog langer op mijn telefoon moet wachten.
Wel vergoeden ze de kosten voor het retour zenden van de mobiele telefoon.

Update:
Blijkbaar hebben ze de telefoon helemaal niet op voorraad, ze hebben een duitse versie op voorraad en vertellen nu dat het gaat om overmacht, ik zeg als je zelf al niet controleert wat je binnen krijgt is dit geen overmacht.

Update 23-6-2010:
Inmiddels heb ik gekozen voor de Samsung Galaxy i9000 omdat ik er geen vertrouwen meer in had dat de Milestone nog op tijd zou worden geleverd, ook dit blijkt een drama te zijn.
Gisteren werd het betreffende pakket aangeboden door TNT maar ik was helaas niet thuis, dus heb ik vandaag vrijgenomen om het pakket in ontvangst te nemen. Tot mijn grote verbazing las ik vanmorgen op de site van TNT dat het adres van de geadresseerde niet juist was en het pakket retour afzender was gegaan. Gelukkig woon ik dicht bij het sorteercentrum van TNT en ben ik even langsgegaan, ze vertelden mij dat GSMwijzer het verkeerde remboursbedrag had genoteerd en dat de telefoon daarom werd teruggezonden.
Vanmorgen om 10 uur gebeld en afgesproken met de eigenaar van GSMwijzer dat de beste oplossing zou worden geboden, ik zou om 13:00 teruggebeld worden en om 12:50 werd ik teruggebeld.
De beste oplossing (voor gsmwijzer) is dus het opnieuw zenden van het pakket, met veel pijn en moeite kan dat nu gedaan worden voordat het pakket retour is gezonden.
Dat betekend dat ik de telefoon nu zaterdag lekker zelf kan ophalen bij het postkantoor

Ik ben dus uiteindelijk 2 vrije dagen, 2 retourzendingen en 2 uur bellen verder.

Uitstekende service GSMwijzer!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door Pinokkio

16 November 2009, 11:30

Vrijdag 13/11 een KPN abonnement afgesloten met een Nokia N97 mini. Contract gemaild met het verzoek of ik het kon afhalen. Na een kein uurtje bevestiging dat alles binnen was, kort hierop status gewijzigd naar "verzonden". Na telefonisch contact (paar keer geprobeerd, telefoon wordt laat opgenomen) gaf de medewerker aan dat mijn verzoek om af te halen, niet was overgekomen. Dit klopt eigenlijk wel, op de website staat dat je dan moet bellen :) Pakket was al verzonden, niks meer aan te doen.
Vanmorgen maandag 16/11 stond de postbode al aan de deur met het pakketje.

Zeer snelle levering, prima webshop.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Pinokkio

22 January 2009, 17:28

Besteld: Nokia 5800 XpressMusic i.c.m. TM Relax 150 voor 2 jaar bij deze shop zonder reviews. Deze shop is kennelijk verbonden aan Studentmobiel (zelfde fysieke adres) en hanteert ook dezelfde prijzen. Ik had al eerder een goede ervaring met Studentmobiel.

Shop heeft een keurige overzichtelijke website. Bestellen gaat prima. De shop biedt verschillende mogelijkheden om contract en bescheiden in te dienen: post, fax en email. Ik heb gekozen voor de email-variant.
Eerste werkdag na het insturen status-update via de mail: contract ontvangen. Tussendoor mailcontact gehad omtrent een kwestie: dezelfde dag antwoord. Nu is het wachten op aansluiten en levering. Wordt vervolgd.

Update 28/1
Gisteren gemaild met de shop, gewenste kleur bleek niet op voorraad. Gekozen voor de rode variant, binnen 2 uur mail terug dat het abonnement was aangesloten en dat het pakketje aangeboden zou worden aan TNT. Gebeld met de shop en gevraagd of ik het pakketje kon afhalen, dat was geen probleem. Afgehaald in een keurig pand.

Kortom: prima shop, goeie communicatie en nette afhandeling tegen scherpe prijzen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Sander van Doorne

19 May 2008, 16:44

Een onbekende shop, ik heb een simpel simonly abonnement besteld, en dat had ik compleet binnen 4 dagen in huis.
Niks mis mee dus. Een dikke voldoende en de volgende keer ga ik daar zeker nogmaals een keer gaan bestellen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6
Toon meer...

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Bestelgegevens (*optioneel. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de winkel.)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
8 min drie
=