ICTango reviews

Gebruikersbeoordelingen ICTango

Gebaseerd op 1 review
6,0
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk

Review door Jan Jaap van Donselaar

10 September 2007, 22:31

Inmiddels heb ik 3x zaken gedaan met ICTango (voorgeen lynk.nl). De eerste keer ging redelijk voorspoedig. Ik deed een (zakelijke) aanvraag voor 4 Telfort SO's, waarvan Telfort er maar twee aan wilde sluiten. Het verwerken van de aanvraag door ICTango ging redelijk vlot, alleen het verzenden van de simkaarten liet op zich wachten. Toen ik enkele dagen na aangesloten te zijn mailde, werden de SIM-kaarten pas verzonden.

De tweede bestelling is eigenlijk helemaal fout gelopen. Ik deed opnieuw een (zakelijke) aanvraag voor 2x een Telfort SO. Na de gevraagde papieren gefaxt te hebben belde ik even met ICTango om te verifiëren of alles goed was overgekomen. De telefoon werd snel opgenomen en ik werd prima te woord gestaan. Ik meen dat dezelfde dag nog de aanvraag was doorgezet naar Telfort. De SIM-kaarten werden deze keer wel snel verstuurd, maar eenmaal ontvangen bleken ze niet te werken. Uiteraard nam ik direct contact op met ICTango om e.e.a. recht te laten zetten. De aanvraag leek in eerste instantie goedgekeurd te zijn door Telfort, maar toch zat er iets niet goed in het systeem bij Telfort waardoor de aansluitingen niet werkten. E.e.a. zou uitgezocht worden en ik zou teruggebeld worden. Omdat ik 's morgens gebeld had verwachtte ik eigenlijk diezelfde dag nog wel wat te horen, maar helaas. Ik belde ze 's middags nog een keer op, en 'men was ermee bezig', ik zou spoedig wat horen.. Omdat ik die dag niets meer gehoord had, belde ik de volgende morgen maar weer met ICTango. Ze waren nog steeds bezig om het uit te zoeken, en ik zou diezelfde dag sowieso nog wat horen.. Toen ik aan het einde van de middag nog niets gehoord had, belde ik zelf maar weer.. ´We staan nu in de wacht bij Telfort, we zijn er echt mee bezig`. Wederom werd mij beloofd dat ik teruggebeld zou worden wanneer er wat bekend was. Inmiddels waren we een paar dagen verder en kon er nog niet gebeld worden.. Uiteindelijk bleek de volgende dag dat Telfort de aansluitingen niet wilde doorzetten, de reden hiervan is mij (en ICTango) niet bekend. Als alternatief werd mij een SO van T-Mobile voorgesteld.

Voor de aanvraag van de T-Mobile abonnementen moest ik (uiteraard) opnieuw een contract faxen. E.e.a. werd redelijk snel verwerkt en goedgekeurd door T-Mobile. Helaas liet de verzending weer op zich wachten. Wederom werden de SIM-kaarten pas na een mail van mijn kant op de bus gedaan. De aansluitingen waren toen al enkele dagen actief..

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Schrijf een review over ICTango

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
6 plus 0
=