TelefoonDiscounter reviews

Gebruikersbeoordelingen TelefoonDiscounter

Gebaseerd op 8 reviews
3,0
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk

Review door N.Stapel

06 September 2018, 12:37

Aanmelding en toezending waren vlot verlopen.
Een beetje pech met het toestel. De firma heeft zich heel hulpvaardig betoond bij het behandelen hiervan.
Communicatie verliep vlot en het uiteindelijk resultaat is meer dan bevredigend.
Kortom : een goed bedrijf met aandacht voor een persoonlijke service.
N.Stapel

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door joris

03 September 2018, 13:00

heel slechte ervaring bij telefoondiscounter, de eigenaar Lorenzo komt zijn afspraken niet na. wij hadden een refurbished iphone 5c besteld, deze stond al vol met chinese apps, had idee dat het een namaak iphone was uit china, geluid deed het niet en tijdje later viel de iphone helemaal uit en deed niets meer! aangezien Lorenzo erg dicht in de buurt woont, ben ik langsgegaan om door te geven, hij zou probleem proberen te verhelpen en anders vervangen, hij beloofde dit binnen een paar dagen te doen, en zeker voor onze vakantie 10 dagen later, helaas hield hij zich niet aan de afspraak, hij was niet te bereiken en op telefoonnummer hoor je alleen een bandje. de simkaart zou hij opsturen maar wij ontvingen steeds niets, toen ik naar zijn moeder belde kreeg ik een bericht dat het per post was verstuurd, maar volgende dag vertelde hij dat hij bij de post had teruggehaald!!, heel vreemd verhaal. uiteindelijk pas 28 dagen , ver na de vakantie (mijn dochter had dus geen iphone op vakantie) een andere ontvangen, ook deze telefoon funktioneert niet goed, de accu is binnen een aantal uur leeg!! Ik raad niemand aan om bij telefoondiscounter iets te bestellen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,4

Review door quincy

27 August 2018, 14:35

super slechte site, je word niet snel geholpen en een retournering is 7 euro op eigen kosten ook als het de fout van de website zelf is
er valt niet te communiceren met deze mensen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door Anonieme gebruiker

15 August 2018, 14:35

Telefoondiscounter oplichters

10 juni bestelde ik een Iphone 6. Op 25 juli zou ik op zomervakantie gaan, dus je zou denken dat ik de telefoon ruim op tijd besteld had. De eerste keer dat de telefoon bezorgd werd, bleek het knopje om het geluid uit/aan te zetten defect te zijn. Terug opgestuurd en deze zou gerepareerd worden. I.p.v. 5 werkdagen duurde dit 3 weken. De tweede keer dat ik de telefoon ontving was het knopje nog steeds niet goed werkend. De telefoon weer (voor eigen rekening) opgestuurd. Duidelijk gecommuniceerd dat ik hem echt voor 24 juni nodig had. Er werd aangegeven dat dit zeker goed ging komen. Op vakantie kreeg ik op 26 juni de mededeling dat mijn pakket bezorgd was. Helaas was ik toen dus al zonder telefoon op vakantie.
Na terugkomst van mijn vakantie heb ik contact opgenomen met telefoondiscounter (via de mail, want telefonisch zijn zij nooit bereikbaar). Ik wou mijn bestelling graag annuleren, omdat ik de telefoon nu niet meer nodig had. Dit mag niet, omdat ik volgens Telefoondiscounter de telefoon al meer dan 14 dagen heb uit mogen proberen. Ze gaan nu de telefoon voor de vierde keer naar mij opsturen en als ik hem niet accepteer is dat mijn probleem, maar ik krijg mijn geld absoluut niet terug. Ik heb gevraagd welke data ik volgens hun mijn telefoon heb uit kunnen proberen, maar zulke vragen worden simpelweg genegeerd. Ze komen hun afspraken niet na en de 14 dagen uitproberen krijg je ook niet. Zij bezorgen hun producten te laat en tellen deze dagen daarna als uitprobeerdagen.

Ik wil iedereen afraden ooit iets bij dit bedrijf te bestellen. En als je er toch over twijfelt, probeer dit bedrijf eens te bellen (085 3031492), dan weet je hoe gemakkelijk ze bereikbaar zijn als er iets mis gaat...

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door Anonieme gebruiker

15 June 2018, 20:55

Geen toestel kopen. Mijn zoon heeft alleen maar problemen gehad.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,4

Review door Sel

30 December 2017, 23:38

PAS OP: MAFFIAPRAKTIJKEN
Zoals door veel mensen geschreven zijn het maffiaparktijken waarmee Telefoondiscounter zich mee bezig houdt.
Voor mij dochter een refurbished iPhone 6 gekocht. Na 6 maanden begaf het apparaat en deed niks meer. Aangetekend hebben wij het toestel opgestuurd. Na twee weken meerdere malen gebeld en een week later het toestel terug ontvangen. Er was niks aan het toestel gedaan. De volgende dag gebeld en kreeg een onzinverhaal te horen dat er waterschade is en dat dit niet onder garantie valt. Als er sprake is van schade dan is dat schade tussen de oren van de mensen van Telefoondiscounter.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door Ivan Craeghs

17 November 2017, 14:36

Mensen opgelet

Mensen opgelet! Koop hier NOOIT een toestel!! een gewaarschuwd mens is er 2 waard!
U krijgt eerst een toestel dat even goed werkt dan beginnen de problemen. Batterij gaat zowiezo vervangen moeten worden + nog allerlei andere problemen. Na dat het toestel terug wordt gestuurd beginnen de problemen, wij hebben enkele maanden moeten wachten (dit na vele mails en telefoons) totdat wij eindelijk bericht kregen, aan ons toestel werd blijkbaar niks gedaan. Er werd voorgesteld een ander toestel te kiezen omdat ons toestel niet meer voorradig was dus dat hebben wij gedaan. Weken later (weer na vele mails en telefoons) nog altijd geen nieuw toestel ondanks hun belofte! Tot wij plots een pakketje kregen opgestuurd met ons defect toestel!!?? Ineens bleek ons toestel waterschade te hebben (wat onmogelijk was!!) zonder ook maar enig bericht van hun! Dit is blijkbaar een veel voorkomend excuus bij telefoondiscounter als ik de meningen hierover lees.
Ik wil en ga het hier niet bij laten en ik ga ook verdere stappen ondernemen door zoveel mogelijk gedupeerden samen te krijgen. Na de vele talloze mails voor een oplossing te zoeken met telefoondiscounter krijg ik natuurlijk geen gehoor meer. 450,00 euro op zak en bye bye!!
Dit is hun werkwijze dus PAS OP met deze zogenaamde 'firma' (speelt zich allemaal af in een woning).
U gaat er nog van horen!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door R de kruif

09 November 2017, 20:39

Zijn oplichters! Je kan je geld beter in brand steken dan heb je er tenminste nog warmte van.

Telefoon ontvangen die niet werkt. Direct teruggestuurd met de juiste retourformulieren. Aangeven gebruik te willen maken van mijn recht tot teruggave van het aankoopbedrag. Dit binnen de 14 dagen.

Sturen ze na 2 weken doodleuk het toestel terug die nog steeds niet werkt.

Hun reactie aan de telefoon is prima in orde!!! ....dit terwijl ik nog niet eens mijn wifi-code kan invullen omdat het scherm niet juist werkt.

Het ergste is dat ik gewoon recht heb om het toestel terug te sturen zelfs zonder reden!!
Hun reden die ze gaven was dat er gebruikssporen op zaten!! buiten mijn vingerafdrukken zit er niets op!!!

Als je daarover belt is het altijd dezelfde school jongen Joris die je aan de telefoon krijgt die zegt dat je moet mailen naar lorenzo.

Joris is zeer meelevend en kan goed luisteren maar heb het idee dat hij zijn meelevende showtje al vaker heeft moeten opvoeren.

lorenzo wil niet aan de telefoon komen alles moet via de mail.

ik ben mijn 209€ kwijt aan deze oplichters!!! kan maar 1 ding zeggen koop daar niets!!!!!!

webwinkelkeurmerk

Dit keurmerk mogen ze ook niet meer op hun site hebben staan. kijk gerust op site van dit keurmerk en u zult zien dat ze geen lid meer zijn

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,8

Schrijf een review over TelefoonDiscounter

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Bestelgegevens (*optioneel. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de winkel.)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
zes - 4
=