Typhone reviews

Gebruikersbeoordelingen Typhone

Gebaseerd op 219 reviews
6,4
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk

Review door Alex

09 February 2017, 19:26

Bestel nooit bij Typhone!!
Op 5-1-2017 had ik een mobiel besteld,een LG Nexus 5X, op de site staat ,dat wanneer je voor 17:00 besteld, de volgende dag het product in huis is, maar dat was niet het geval.
Op 9-1 heb ik een chat gestart en kreeg ik reactie van Yassin dat ik geduld moest hebben omdat het toestel niet op voorraad was.
Op 13-1 heb ik een E-mail gestuurd om te vragen hoe het zat met mijn bestelling. Ik heb tot heden geen reactie op gehad op die E-mail.
Op 17-1 hebben we gebeld naar Typhone en gelukkig maar even in de wacht gestaan(5minuten) en hebben we de order geannuleerd en is toegezegd dat het geld binnen 10 dagen op mijn rekening zou worden teruggestort. Later die dag kregen we de bevestiging dat de order was geannuleerd.
De 27ste hebben we ruim een uur aan de telefoon gezeten zonder iemand te pakken te krijgen. Omdat er vanaf het moment van bestellen eenzijdig informatie was vanuit ons hebben we aangifte gedaan bij de politie, melding gemaakt via Qshop, Fraudehelpdesk, Vara kassa en de Consumentenbond
Op 2-2-2017 ben ik wederom chat gestart omdat dat de enige vorm van communicatie was. Ik kreeg Yassin weer en die zei dat hij het ging doorzetten ,het geld kon ik elk moment ontvangen.
De volgende dag had ik nog geen geld op mijn rekening gezien en heb ik weer gechat met Yassin, die zei me dat het lag aan de betreffende afdeling en hij er niets meer aan kon doen vanaf zijn plek, behalve doorzetten dan.
Op 6-2 heb ik weer met Yassin gesproken, over waar mijn geld blijft waar ik al ruim drie weken (vanaf 17-1) op wacht. Hij kon mij niet vertellen wanneer het geld werd gestort.
Op de 8ste kregen we pas een reactie van Typhone op een email die we weken geleden verstuurd hadden. Met als reactie dat de mail in behandeling genomen zou worden.
Later op dezelfde dag kreeg ik weer een email, met als mededeling dat het geld op een Usercard was gezet en dat ik die kon gebruiken bij de volgende bestelling. Maar daar had ik niet om gevraagd en ik wil hier ook nooit meer bestellen.
En als laatste kreeg ik antwoord van Qshop. Daar kreeg ik van Pascal te horen dat ik het geld binnen 5 dagen terug zou krijgen. Dank voor jullie inspanning.
Nu, 9 Februari heb ik eindelijk mijn geld terug gekregen. Enige excuses van Typhone waarom het fout is gegaan zijn er niet gekomen.
TIPS:
Indien er problemen zijn, schakel het Qshop keurmerk in waarbij ze zijn aangesloten.
Schrijf ook naar Vara Kassa, deze mensen reageren vrij snel en ik denk als er meer cases zijn dat ze Typhone zullen benaderen.
Doe ook aangifte bij de politie. Zoals Typhone omgaat met zijn klanten ruikt dit naar fraude, want als je niet doorzet kan je naar je geld fluiten.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Henk

01 February 2017, 11:26

Mensen maak niet de zelfde fout als mij en ga voor de goedkope prijs, je krijgt een 2e hands telefoon en als je die terugstuurt heb je na 4 weken nog geen reactie of geld terug!

Telefoon Nexus 5X 32gb gekocht omdat hij hier het goedkoopste was. En dat heb ik geweten! De telefoon was 2e hands. Er zat zand op het scherm en vingerafdrukken, de seal ontbrak. De plastic verpakking zat verkeerd om de telefoon heen, de uitsparing voor de camera zat dus aan de onderkant. Het boekje zat verkeerd in een uitsparing. En de batterij was ongeveer 10 procent toen ik hem kreeg!! Hij gaf direct rood aan terwijl de accu's minimaal halfvol moeten zijn zonder schade.

Ik bellen: stuur maar retour meneer, duurt maar een paar dagen en dan krijg u een nieuwe of u geld terug en verzendkosten. Na 4 weken, 20 e-mailtjes en 15 belletjes later heb ik nog steeds geen geld gezien en niet eens een reactie op mijn retourformulier van 1 kantje lang met opmerkingen/vragen. De telefonistes zijn getraind om dom te zijn, als het een beetje mee zit sorry te zeggen en vooral wacht nog maar even het komt wel klaar. Als je na 3 weken vraagt waarom het zo lang duurt en of ze die mensen niet gewoon op kunnen bellen want hier zit duidelijk wat fout is het antwoord: wat wilt u nou dat ik doe meneer? We communiceren alleen met tickets, we kunnen ze geen bericht sturen of bellen... Terwijl het wel 1 bedrijf is!! Het retour adres zit in Almere. Het zijn allemaal nieuwe-nederlanders zoals ze graag in de media worden genoemd, o.a. ene Sherina en nog meer van die namen. Ze kunnen geen fatsoenlijk Nederlands en niet met de computer omgaan, je krijgt soms de gekste berichten, ik zou bijvoorbeeld een abonnement hebben afgesloten bij de telefoon en moest maar vast gaan sparen voor de boetes voor het stopzetten hiervan.

Ik heb ondertussen een ander mobiel gekocht waar ik 20 euro meer voor moest betalen omdat ik het geld niet had om hem eerder(met cashback actie) te kopen.

Ik ga straks aangifte bij de politie doen, ze aanmelden voor tv-kassa, en op alle sites die ik kan vinden dit plaatsen zodat er niet nog meer gedupeerd worden door deze oplichters.

Ps: zeker geen telefoon met abonnement bestellen want dat betaal je gewoon door terwijl zij aan het klungelen zijn, en moet je boetes betalen aan hun en de provider.

De telefonisten zijn bij het bestellen heel behulpzaam, maar zodra zij het geld op hun rekening hebben slaat het weer om en kunnen ze niets voor je doen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Ronald

24 January 2017, 15:40

Kut firma waardeloos en telefonisch niet te bereiken 3 uur in de wacht gestaan nog niemand te spreken gehad

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Klant

20 January 2017, 14:30

Waardeloos bedrijf koop nooit hier uw toestel ik zou telefoon bedrijven ook adviseren om niet met dit bedrijf in zee te gaan.
Konen hun belofte niet na.
Reageren niet op mails.
Slogan snel en simpel
Is eigenlijk
Laks en niet te vertrouwen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Chris

09 January 2017, 19:53

We zijn 6 maanden bezig om van abonnement af te komen wat Typhone heeft afgesloten en niet door ons. We betalen voor telefonie en een telefoon welke we niet hebben ontvangen.
Dus 28 euro in de maand voor niks, dat klopt ook wel wand we hadden ook niks besteld.
Typhone is een oplichters organisatie.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door faber

21 December 2016, 19:42

heb een paar keer klachten via klachten kompas geschreven waar ik melde dat ik mijn spaarsaldo graag wil behouden die hun in 1 keer stopzette.
ze willen na veel zeuren wel tegemoed komen door dat ik iets anders aan kan schaffen maar ze komen NIKS na.
ben al jaren klant maar ze zijn afgelopen jaar helemaal omgeslagen.
wat een bud bedrijf echt BUD

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door Beyza

13 December 2016, 22:56

op 17 oktober iets besteld. abo is ingegaan op 9 november 2016 - tot 9 december 2016 niks ontvangen !!!
Probeerde meerdere keren de ordere te annuleren. Ze gaven aan dat dit niet mogelijk was, namelijk de dienst is al ingegaan (abo) en de andere dienst (toestel) in vorm van lening ook al...
Dit is onwaar, want je moet het product (toestel) eerst ontvangen en dan gaan pas de 14 dagen bedenktermijn in. Tele2 kon niks doen, moest het maar met Typhone uitzoeken! Nooit meer TELE2
Melding gedaan bij ACM / Consumentenbond / Radar / Kassa !
Oplichters zijn het !
Kregen paar dagen geleden in eens geen bereik, wat bleek ze hebben tele2 opdracht gegeven om te annuleren, in een keer waren we onbereikbaar. Nu maar Vodafone afgesloten, rechtstreeks ! Morgen zijn weer we weer in de lucht....

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door Chris

26 November 2016, 17:11

Typhone heeft ons een onaangevraagd contract afgesloten.
We moeten nu 28 euro per maand betalen voor iets wat we nooit hebben aangevraagd, het bewijs hiervan is dat de bijbehorende telefoon nooit geleverd is.
Ik ben nu al 4 maanden bezig om van dit spookcontract af te komen maar na vele e-mails en tientallen gesprekken met de klantenservice ( welke niks voor je kunnen beteken en vertellen dat je geduld moet hebben en dat alles goed komt) ben ik nu 4 maanden verder en gerechtelijke stappen gaat ondernemen en aangifte gaat doen bij de politie van oplichting.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door Paulus79

25 November 2016, 09:10

NIETS HIER BESTELLEN!!!
Ik wacht nu al weken op mijn telefoon en na het annuleren van mijn bestelling, moet ik nu voor de zoveelste keer achter mijn geld aan.

Klantenservice is niet of nauwelijks te bereiken en men liegt over de levertijden. WINKEL IS NIET AANGESLOTEN BIJ WEBSHOP-KEURMERK!!!! Dus je hebt geen poot om op te staan.

Wees gewaarschuwd, voor een paar cent meer zijn er betere webshops te vinden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,8

Review door Jeroen

07 October 2016, 14:18

betreft: VZF-89741
Sinds maart (7 maanden geleden) ben ik al minstens 50 uur bezig geweest om ellende uit niet nagekomen afspraken van Typhone op te lossen. Hiervoor heb ik medewerking van Typhone nodig, en die medewerking krijg ik niet.
Na zoveel beloftes mij terug te bellen en met een (door mij verzonnen) oplossing te komen zoek ik nu de media om bij deze tent een oplossing af te dwingen.
Typhone is enorm slecht bereikbaar, doen beloftes (op alle niveau's) die ze niet nakomen en zadelen "klanten"op met financiële schade door onkunde.
Verkopen telefoon abonnementen en toestellen, zijn zelf onbereikbaar, kunnen intern niet doorverbinden, leidinggevenden die alleen maar in opleiding zitten en dus ook niet beschikbaar.


BLIJF HIER WEG !!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,8

Review door Jos

04 October 2016, 16:22

Op 16 juni ingegaan op een aanbieding van Typhone.

Contract heb ik direct ontvangen en hierin staat duidelijk vermeld:
Tele2 zakelijk mobiel 4G (24 mnd) 0,00 euro
1000MB + Onb. min/SMS 9,92 euro/mnd
Apple Iphone 6s 64GB Space Grey 0,00 euro

Het enige wat ik direct moest betalen is 3,95 voor verzend kosten

Na vele malen bellen en mailen en beloften van Typhone nog steeds niets geleverd.

Vandaag (3,5 maand na de bestelling) nogmaals gebeld en na 20 minuten wachten eindelijk iemand aan de lijn. Nu komen ze met de mededeling dat ze het toestel niet voor die prijs kunnen leveren,

Dat hadden ze ook gelijk kunnen doen,

Ze houden je dus eerst 3 maanden aan het lijntje met allerlei leugens en vage beloften en vertellen dan doodeuk dat ze hun contract niet na kunnen komen.

Volgens mij pure misleiding en/of oplichting en moeten ze het aangebodene gewoon leveren.

Ik raad dan ook iedereen aan om geen zaken te doen met Typhone,


  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door Karin

26 September 2016, 15:15

Slechte internetwinkel met hele slechte service en totaal geen klantenservice. Oftewel zware afrader om daar nog iets te kopen of regelen. Gaat het fout weten ze van niets je mag niet boos worden als ze 3 keer niet doen wat ze beloven want dan drukken ze verbinding weg. Oftewel NOOIT meer TYPHONE.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,6

Review door Anonieme gebruiker

21 July 2016, 00:40

Op 24 april 2016 plaats ik bij Typhone, on-line, een bestelling voor een iPhone 6s 64GB gecombineerd met een verlenging van mijn bestaande KPN abonnement dat op 13 juni 2016 zou aflopen. Op 24 april betaal ik ook €3,95 verzendkosten.
In het toegestuurde contract wordt een maandbedrag van €54 gedurende de hele contractperiode vermeld.

Op 26 april 2016 krijg ik van KPN een brief waarin staat dat het maandbedrag €59 zal zijn en niet €54 zoals vermeld in het contract.
Op 2 mei 2016 neem ik telefonisch contact op met de klantenservice met het verzoek om het contract te annuleren op grond van de wet kopen op afstand.
Op 3 mei 2016 komt de bezorger met de iPhone 6s aan de deur. Ik weiger de telefoon aan te nemen, op advies van de medewerker van de klantenservice Alexander Mudry, en de telefoon gaat retour Typhone met de bezorger.
De medewerker van de klantenservice, Alexander Mudry, verzekerde mij dat weigering van de iPhone bij aflevering vanzelf de annulering in werking zou zetten!
Op 17 mei 2016 blijkt de iPhone pas teruggeboekt zijn in voorraad/magazijn. Op 23 mei 2016 krijg ik de betaalde verzendkosten terug gestort.

Al die tijd echter, dus vanaf 26 april 2016, staat mijn abonnement bij KPN als verlengd tot 13-06-2018 vermeld. Omdat ik daardoor geen ander abonnement kan afsluiten heb ik contact opgenomen met de klantenservice van Typhone om ook die verlenging bij KPN ongedaan te maken
Daartoe heb ik op 2mei, 3mei, 18 mei, 31 mei, 8 juni, 13 juni (2 maal), 15 juni, 22 juni, 5 juli en 18 juli telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Typhone.

Steeds krijg ik als antwoord: “ik zet het door, binnen 5 dagen is het geregeld”. Of: “ik geef het door aan mijn teamleider en die zal het aan u terugkoppelen”. Of: “de zaak ligt bij het hoofdkantoor en die zullen het afhandelen met KPN, heb geduld het komt allemaal in orde”. Of: “de zaak ligt moeilijk omdat het al zolang loopt”.

In de tussentijd stuur ik op 3 mei, 17 mei en 28 mei ook nog e-mails met dezelfde vraag. Hierop krijg ik een vergelijkbaar antwoord: “Als ik in de order kijk zie ik dat de annulering nog in behandeling is. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden.”
Inmiddels, per 13 juni 2016, is de contractverlenging ingegaan en betaal ik dus €59 per maand voor een abonnement dat ik te duur vind en voor een telefoon die ik niet heb!

Op 28 juni 2016 heb ik een aangetekende brief gestuurd naar de directie van Typhone die hier tot op heden nog niet op gereageerd heeft.

Op 4 juli 2016 krijg een factuur van KPN. Ik neem weer contact op met Typhone op 5 juli 2016. Op aanraden van de medewerkster van de klantenservice, Xiomara, stuur ik een mail waarin ik Typhone verzoek mij het verschil te betalen. Dit omdat ik door hun schuld vast zit aan een abonnement, terwijl ik dat niet wil en ook geen telefoon heb, waarvoor ik wel betaal in dat abonnement. Tot op heden geen enkele reactie van Typhone!

Ik heb geprobeerd de annulering ongedaan te maken, dus alsnog de iPhone laten toesturen en mijn verlies maar nemen. Daar wil Typhone echter niets van weten. Ze verkopen liever dezelfde telefoon twee keer. Hebben ze ook twee keer de bonus in de pocket.

Ik weet niet meer wat ik nog moet doen.
In elk geval raad ik iedereen af om zaken te doen met Typhone. Ze zijn onbetrouwbaar, komen hun toezeggingen niet na en de klantenservice zit er alleen maar als zoethoudertje voor de gefrustreerde consumenten. Ze houden je aan het lijntje. Maar wat service nu echt inhoudt dat weet niemand bij Typhone.
Waardeloze zaak. Zijn ook bij geen enkele thuiswinkelorganisatie of koepel aangesloten. Je begrijpt wel waarom!


  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,6

Review door Anonieme gebruiker

18 July 2016, 22:55

Bestel nooit iets bij Typhone want plotseling heb je twee abonnementen en antwoord krijg je nergens

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door Anonieme gebruiker

15 July 2016, 15:31

Ter inleiding, Typhone plaatst selectief reviews vanaf deze site!!

Klantnummer 0234572
Ordernummer 115065515
Huawei p9 lite inclusief Vodafone verlenging besteld, met het nadrukkelijke verzoek hier een Naked Sim bij te leveren.
a. Zat niet bij de levering, is nageleverd, dag later.
b. Geleverde sim is door vodafone niet te activeren, defect.
c. Typhone schuift alle verantwoording af op Vodafone, contract met Typhone, horen dit ook af te handelen,
d. Nu 3 dagen bezig mn Huawei online te krijgen, nog steeds niet.
e. Dit waren m'n laatste producten aangeschaft bij Typhone, na zeker 6 jaar klant met 2 personen.
f. Laat dit een les zijn voor toekomstige kopers, het is droevig gesteld met Typhone, het is 2016,
g. Neem het callcenter niets kwalijk, zijn immers slaven van Typhone, doen hun best.
h. UPDATE Vodafone gaat een nieuwe NANOSIM verzorgen, binnen 5 werkdagen, raden Typhone ten sterkste af, veel problemen.

Screenshots van chats met medewerkers Typhone zijn beschikbaar.

Update 11-6, SIM van Vodafone binnen! Digitale activatie lukt niet, dus
bellen, zeer aardige dame die alles uit de kast haalt om de boel te
activeren, tot haar ergernis lukt dit niet, zoekt het hogerop. Wat blijkt.
Typhone heeft een dusdanige chaos in het systeem gecreëerd dat
mijn nr/abbo/gegevens helemaal opnieuw in de systemen gezet moeten worden, dit gaat 24/48 uur duren. Vodafone zeker niet kwalijk
te nemen, wel Typhone. Grote ergernis, behelpen dus nog paar dagen.
Hulde aan de Vodafone dame!! Antwoorden op vragen, ook al waren
het niet de antwoorden die ik zocht.

update 12-06-2016 2:00
Bericht Vodafone, alles werkt zoals het moet!

Update 13-06-2016

Belletje Typhone, excuses voor bovenstaande en compensatie in de vorm van terugbetaling eveneens besteld hoesje
a € 19,95. Netjes Typhone, complimenten!

Update 25-06-2017

Niets ontvangen van Typhone, geen hoesje, geen terugbetaling.
Ook mijn opgebouwde tegoed bij Typhone is verlaagd met € 19,95.
Het leek goed te gaan, maar weer een falen van dit bedrijf.
Mooie verhalen aan de telefoon, maar nakomen, NOT !!

Update 29-06
Story gaat gewoon verder Typhone.
Mail van Typhone, hoesje is onderweg via PostNL, of ik wel
even € 5,90 inklaring of rembours kosten wil betalen.
NIET, pakket wordt geweigerd, zijn ze helemaal belazerd daar!!

Update 15-07-2016
Hoesje is helaas wel aangepakt, € 5,90 porto. De € 19,95
compensatie is nooit ontvangen. Duur hoesje, Typhone
is voor mij wel gedaan nu, 6 jaar klant met 2 personen.
Wordt uiteraard breed uitgedragen dit verhaal.

Einde review Typhone, pas op met deze prutsers!!

Rest mij nog te melden dat mirror views op de Typhone site
willekeurig zijn, en dus afwijken van de statistieken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,2

Review door Anonieme gebruiker

13 July 2016, 16:16

Bestaat Tyhone wel? Heb een mailtje gehad dat iets geleverd is maar ik niet thuis was. Ik moet een document invullen voor een nieuwe afspraak. Kan dat document niet openen. Mail komt terug met no reply en andere mail wordt niet op gereageerd. Vervolgens eindeloos aan een telefoon waar geen medewerker beschikbaar is.
Is dit een nieuwe manier van fishing ( wanneer ben je thuis?) of kleine beetjes maken veel ( heb al verzendkosten betaald).
Ik ben mijn vertrouwen kwijt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Ed Zantman

13 July 2016, 12:56

Voor de 3e keer me iphone 6S plus opgestuurd voor reparatie. Plotselinge uitval en niet meer te starten. Ja verder kunnen we niets doen. Waarom het is toch garantie als DYNAFIX alias Dr mobile het niet kan repareren. Stuur ik hem naar Apple en betalen jullie de evt rekening nee nee nee. Dat kan niet. Ik zit al 2 maanden zonder ( werkende ) telefoon. Nogmaals opgestuurd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door Leermakers

29 June 2016, 18:31

Mijn besteling + klacht loopt al vanaf maar 2016. Al meer dan 100 dagen!
Aan de telefoon wordt je door de meeste medewerkers erg slecht geholpen, er worden geen contacten gemaakt in hun administratie en afspraken worden niet nagekomen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,2

Review door Anonieme gebruiker

18 May 2016, 11:48

Heb een maand geleden een iphone SE is niet leverbaar bij hun heb net weer gebeld en krijg te hoeren dat ze afgelopen vrijdag 20 hebben gekregen.
Dat zal waarschijnlijk zijn dat ze maar 20 besteld hadden kan nog twee week duren of langer dat denk ik zelf maar ja . Ik zou graag een babbeltje met de persoon willen hebben die dit geregeld heeft (de baas dus) want zo ga je niet met je klanten om. Andere telefoon aanbieders kunnen het ding gewoon leveren.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,8

Review door Marjorie Spaargaren

02 May 2016, 11:04

In een woord: WAARDELOOS!!
Eens met andere slechte reviews, niet bestellen bij Typhon dus!!
Ik heb een iPhone 6 besteld. Wachttijd zou langer zijn dan 5 werkdagen, met excuses. Dus ik had geduld. Nog eens gebeld na 2 weken, geen probleem, alles was in orde. Ook een ontvangen, na 2 weken weliswaar, dat alles oké was. Na 1 maand nog maar eens gebeld, niemand neemt op, volgende dag ook niet.
Mail gestuurd, na 5 dagen bericht dat de bestelling geannuleerd is. Met de mededeling dat de hoofdboeker dit zelf gedaan heeft. Dat ben ik zelf dus!.
Op mijn bericht dat dit niet juist is, en ik al een maand wacht krijg ik natuurlijk geen bericht meer.
Dus luister naar alle negatieve berichten over Typhone en bestel hier niets!!
Stelletje amateurs.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,2

Review door Gilla

18 April 2016, 16:30

Ik ben weer een kwartier aan het bellen, en niemand neemt ooit op.
Nooit aan iets bestellen bij Typhone is mijn advies.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,6

Review door Ringo

21 March 2016, 10:24

In het verloeden al eens een verlenging via Typhone gedaan, liep toen prima en per omgaande.
Ervaring van nu is iets heel anders:
Bestelling verlenging S7 Edge op 22 februari, deel toestel met ideal betaald en email bevestiging dat de bestelling rond was en de orderstatus gevolgd kon worden.
Toen bleek dat de toestellen leverbaar moesten zijn (andere leveranciers belden me ook en zo) en na even afwachten of er wijziging in de orderstatus zou komen maar eens een email gestuurd naar het aangegeven adres. Tot mijn grote ergernis komt er een autoreply retour dat er binnen vijf ! werkdagen gereageerd zal worden op mijn email.
Vervolgens gebeld en na lang volhouden iemand aan de lijn gekregen die mij vertelde dat er niets met mijn (betaalde) order was gebeurd omdat er gegevens van een bankpas zouden missen. Om deze gegevens is nooit gevraagd !, de verlenging van mijn abonnement is via hun sms authorisatiesysteem gedaan.
Aangegeven werd dat mijn verlenging zou worden doorgezet naar Vodafone, inmiddels zijn we alweer drie werkdagen verder en een check bij vodafone leert dat er nog steeds geen verlenging is geinitieerd, de status daar is "kan worden verlengd".
Kortom, spijt dat ik geheel tegen mijn gewoonte in een keer iets vooruit heb betaald (eigenlijk bood de webshop geen alternatief).
Vandaag gaan we eens kijken hoe dit aan te pakken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,8

Review door Anonieme gebruiker

29 January 2016, 14:33

In de afgelopen 9 jaren heb ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor vele vrienden en kennissen abonnementen afgesloten bij Typhone. Ik was altijd erg tevreden over hun dienstverlening.

Helaas is Typhone niet meer wat het is geweest. Niet alleen zijn ze ongelooflijk slecht bereikbaar (ik heb net 70 minuten in de wacht gestaan voordat ik iemand aan de lijn kreeg), maar is de dienstverlening bar slecht. Deze is vooral in het eigen belang (bv. heel snel geld afschrijven van de rekening voor eigen inkomsten) en niet in het belang van de klant.

KPN-abonnement aangevraagd en daarbij aangegeven dat ik gebruik wilde maken van de voordeelbundel KPN Compleet (heb twee huisgenoten die ook bij KPN zitten). Mijn huisgenoten hebben elk hun abonnementen in een KPN-winkel afgesloten en vertelden mij dat ik expliciet moest aangeven welke andere telefoonnummers er op hetzelfde adres staan, anders wordt de voordeelbundel niet geactiveerd door KPN.

Bij Typhone kun je echter tijdens het bestelproces (wanneer je kiest voor de voordeelbundel KPN Compleet) niet de andere telefoonnummers invoeren. Een telefoontje met de klantenservice van Typhone en een medewerker geeft antwoord: "U hoeft deze telefoonnummers niet op te geven. U geeft alleen aan dat u deze voordeelbundel wilt en KPN zoekt automatisch in hun systeem welke telefoonnummers er nog meer op hetzelfde adres staan. De voordeelbundel wordt dan direct voor u geactiveerd."

Maar je raad natuurlijk al wat er gaat gebeuren: in de bevestigingsmail van KPN stond enkel mijn telefoonnummer vermeld, en niet die van mijn huisgenoten. Conclusie: voordeelbundel werd niet geactiveerd. Ik bel vervolgens met Typhone (zij zijn immers de tussenpersoon en dienstverlener via wie ik mijn abonnement heb afgesloten) en die geeft aan dat zij niets voor mij kunnen doen. Volgens de klantenservice van Typhone is hun interne systeem zo geprogrammeerd dat deze telefoonnummers niet doorgegeven kunnen worden aan KPN bij de aanvraag van KPN Compleet. Ook mijn voorstel dat de medewerker even contact opneemt met de backoffice van KPN om het in orde te maken werd afgewezen: in verband met privacy konden deze gegevens niet worden verstrekt. Volstrekt idioot natuurlijk, aangezien ik al mijn privé-gegevens heb moeten aanleveren bij Typhone om de abonnementsaanvraag door hun te laten verrichten. Maar dat begreep de medewerker die ik aan de lijn had niet.

En over de belkosten die ik heb gemaakt om ruim een uur in de wacht te staan voordat ik iemand van hun aan de lijn kreeg: "Mijn teamleider zegt dat wij die kosten niet vergoeden. Dat is uw verantwoordelijkheid." Dit is toch van de zotte? Alsof ik degene ben die verantwoordelijk is voor het lange wachten aan de lijn....

Al met al is Typhone een schim van wat het was geweest vroeger. Mijn advies: geen zaken doen met Typhone. Sluit je abonnement gewoon af in de winkel, want de acties die Typhone vroeger had worden allang niet meer aangeboden door hun. Er is geen verschil tussen Typhone of direct abonnement aansluiten in de winkel.

Extra: het voordeel van de nieuwsbrief is ook afgekalfd. Het opgespaarde tegoed wordt niet meer verrekend als korting op je abonnementskosten (zoals vroeger gebeurde), maar mag alleen worden gebruikt als korting op een accessoire. Dat staat zo niet in de nieuwsbrief-voorwaarden, maar is sinds een maand of vier wel de interne regel bij Typhone. Ook voor dit "voordeel" hoef je niet meer bij Typhone te zijn....

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door Colin

07 December 2015, 17:25

Erg moeilijk bereikbaar en het duurt meer dan een maand voordat je abonnement is afgesloten.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,8

Review door Anonieme gebruiker

26 October 2015, 12:48

Werkelijk alles dat fout kan gaan, gaat bij Typhone fout. Ik ben meer dan vier weken bezig geweest of van de ene naar de andere provider te gaan. Eerst vraagt men om een getekend contract met bijlagen, die ik al lang gestuurd had. Daarna hoor ik niets, is men vergeten de aanvraag verder te behandelen. Ik heb duidelijk vermeld dat ik het contract bij Telfort had afgekocht; niettemin ontvang ik steeds weer mailtjes dat ik nog niet over kan omdat het contract nog loopt. Steeds weer zoek ik contact met Telfort, steeds weer moet Telfort lachend constateren, dat nieuwe provider Tele2 niet op de hoogte is van de regels. Er moet bij de aanvraag voor nummerportering simpel "Contract afkocht" worden vermeld en dat doet Tele2 niet. Typhone herhaaldelijk om interventie gevraagd, steeds weer stuit ik op onwil. Tenslotte lost Telfort het op door te bellen met Tele2 om uit te leggen hoe het moet!!!!

Herhaaldelijk schrijf ik aan Tele2 met Typhone in de cc en wat doet Typhone? Die meldt mij, dat zij in de cc staan en dus niets hoeven te doen. Lekker pro actief!! Maar weer met Typhone gebeld, wat al geen pretje is, want de gemiddelde wachttijd is ca. 30 minuten. In plaats van de klacht op te willen lossen stuurt men aan op het restitueren van de reeds door mij betaalde verzendkosten (met de inning daarvan is men wél heel snel), een klant meer of minder interesseert hen werkelijk niets.

Uiteindelijk wil men zelfs het abonnement in laten gaan zonder nummerbehoud, dat kon er ook nog wel bij.

Het is uiteindelijk in orde gekomen, maar je moet er niet aan denken deze tent nog eens ergens voor nodig te hebben. Een half uur in de wacht staan en dan nog slecht geholpen worden ook. En dan heb ik het maar niet over de keer, dat ik eindelijk iemand te pakken had, hoor ik een mobiele telefoon overgaan, werd ik verbroken. Kennelijk was het privé-gesprek belangrijker dan ik. En dan zegt men, dat eigen mobiele telefoons daar niet zijn toegestaan. Zal wel, maar kennelijk een overtreding van de regels.

Advies: laat iedereen zich maar verre houden van deze uiterst onvriendelijke tent.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,2

Review door jan

24 June 2015, 20:58

De betaalde telefoon die de volgende dag zou komen is er na 2 weken nog niet. Ook is het aankoopbedrag na diverse verzoeken hierom niet teruggestort.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door anoniem2

24 June 2015, 11:45

telefonisch bereikbaar: zeeeeeer slecht.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,6

Review door Anonieme gebruiker

01 May 2015, 17:36

slecht

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door Annejet

28 April 2015, 19:10

Bij mij ging iets mis met de bestelling. Wacht nu al weken tot dat ongedaan wordt gemaakt. De klantenservice is onbereikbaar. Je staat minstens 25 minuten in de wacht totdat er opgenomen wordt. En vervolgens wordt er vanalles beloofd waar niets van terecht komt. Van klantenservice hebben ze echt geen kaas gegeten. Waardeloos en beslist geen aanrader om hier iets te bestellen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Anonieme gebruiker

13 November 2014, 15:11

Update 13-11:
Het blijkt dat het toch mogelijk is een nano-simkaart te krijgen van Youfonne via Typhone. De mogelijkheid was (nog) niet verwerkt in het systeem van Typhone. Als het goed is krijg ik alsnog de simkaart opgestuurd nu.
Al blijft het natuurlijk laakbaar dat er in eerste instantie een verkeerde kaart is opgestuurd, want het stond duidelijk aangegeven op het contract.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Anonieme gebruiker

11 November 2014, 21:21

Een sim-only abonnement besteld van Youfone, aangegeven op contract dat ik een nano-simkaart nodig heb. Vervolgens wordt er toch zomaar, zonder overleg, een standaard simkaart geleverd. Dit kan natuurlijk gebeuren door een foutje, maar bij navraag blijkt dat Typhone geen nano-simkaarten levert van Youfone, ondanks dat dit nota bene op hun website staat vermeld. Ik moet zelf contact opnemen met Youfone en hopen dat ze alsnog een nano-simkaart kunnen leveren.

Ik vermoed dat Typhone niet overlegd heeft over het feit dat ze geen nano-simkaarten kunnen leveren om te voorkomen dat ik de bestelling zou annuleren, waardoor men de provisie misloopt. Waardeloos.

Absurd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door Anonieme gebruiker

31 October 2014, 19:54

Kk TYPHONE heb me telefoon na weken nog niet zin om dat kk bedrijf in de fik te steken !! Nooit bestellen !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door Robert

28 October 2014, 16:00

nu 28-10-14
Heb op een zaterdag mijn telefoon (note4) besteld, volgens de site was deze op voorraad. afgelopen dinsdag met ze gebeld wanneer ik hem zou krijgen, volgens hun was er een storing met aanmelden dus dat was nog niet gedaan bij t-mobile. Op woensdag nog een keer gebeld en kreeg te horen dat ze het druk hadden met de iphone6 en zou als ik boven op de stapel lag die dag aangemeld worden bij T-Mobile om een akkoord te krijgen voor een abbo.
Op donderdag een mail gekregen dat mijn abbo werd goedgekeurd. Op vrijdag alleen een simkaart ontvangen per post. Geen telefoon! Wel het bericht dat het abonnement al in ging op de datum van aanvraag. Juist! 1 week eerder dan in behandeling en simkaart.
Op vrijdag avond een mail gekregen van typhone, telefoon was niet leverbaar en in bestelling. Dat dit normaal 2/3 dagen duurt!!
Nu 11 dagen verder wel een simkaart en nog steeds geen Phone. Weer contact opgenomen, direct antwoord geven kunnen ze niet en word verzocht weer een mail af te wachten wanneer ze wel kunnen leveren.
Dus Typhone, Nooooooit meer!
Als dank voor jullie goede service plaats ik dit op elke site die ik kan vinden!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,8

Review door Anonieme gebruiker

21 October 2014, 11:17

Nooit bestellen bij dit telefoonshop,

Als het goed gaat heb je je nieuwe telefoon binnen twee dagen, maar als het niet goed gaat kun je weken gaan wachten zonder enige informatie. Je moet half uur in de wacht staan tot iemand je dan gewoon ophangt. E-mailen heeft ook geen zin wordt niet op gereageerd. Betaal een paar tientjes meer en haal het gewoon bij een fatsoenlijke bedrijf.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,8

Review door Marc

26 September 2014, 09:54

Dag 1:

Bestelling geplaatst. Alle document die gevraagd waren ingescand en per email verzonden. Bevestiging gehad van de ontvangst van alle documenten.

Dag 2: Post: de formulieren die gisteren nog allemaal en in goede staat waren ontvangen krijg ik weer om in te vullen. Vreemd. Klantenservice gebeld, > 12 minuten in de wacht en alles wat toch in orde.

Dag 3: Geen voortgang, orderstatus online geeft ook geen voortgang. Klantservice niet bereikbaar. Na 15 minuten opgehangen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door Tjeerd Roest

01 September 2014, 20:55

Ik vindt het altijd moeilijk om een abo te kopen want het zit best lastig in elkaar. Ik ging het eens checken op de site van Typhone en ik had niet eens de hulp van iemand anders nodig!! De abo’s werden overzichtelijk weergegeven en ik wist gelijk wat ik per maand moet betalen. Ik wist niet precies hoeveel internet ik nodig had en daarom had ik het op facebook gevraagt. Ik kreeg snel een antwoord op mijn vraag en daarom kon ik het abonnement snel bestellen. De Samsung S4 werd snel geleverd en ik ben er erg blij mee. Bedankt Typhone voor de goede hulp!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,8

Review door Hicham

01 August 2014, 11:53

Ik heb een LG G3 besteld met abonnement, Typhone was de goedkoopste. Shop is overizchtelijk en je krijgt snel te zien hoeveel je moet betalen. Binnen paar dagen was alles gergelgd, ik vind het een betrouwebare shop, met goede aanbiedingen en snelle service!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Anonieme gebruiker

30 July 2014, 11:03

Op 20 juli een Nokia 108 besteld en betaald. Sindsdien geen enkele informatie over de stand van zaken, ondanks twee mailtjes via het contactformulier op de website. Op 30 juli maar eens gebeld, maar eindeloos in de wacht en dus maar de verbinding verbroken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,8

Review door Roland

28 July 2014, 19:45

geen info over wanneer bestelling verzonden wordt, geen reactie op Email en nu al 25minuten in de wacht op "klanten service" :(

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,4

Review door Anonieme gebruiker

22 July 2014, 19:37

7 juli besteld. 8 juli centen afgeschreven. Nu ruim 2 weken verder nog niets van mijn bestelling gezien. Reageren niet op mail. En telefonisch hoef je het ook niet te proberen. Wat een waardeloze service. Kansloos!!! Heb eerder zonder problemen bij ze besteld maar dit is ook gelijk de allerlaatste keer.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door Door

16 July 2014, 12:30

Mijn zoon heeft een paar weken geleden telefoon besteld, twee dagen later had hij hem thuis. Ik heb 5 juli een telefoon besteld en is het wel duidelijk dat ze bij typhone aan het rommelen zijn met de logistiek... Heb vandaag mijn telefoon gekregen, geen bericht gehad dat ie onderweg was. dus ...er is nog hoop dat het echt aan het nieuwe systeem ligt bij hun en dat jullie je telefoon nog krijgen. Duurt wel langer als we gewend zijn bij typhone.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Henny

15 July 2014, 17:04

Voor het eerst een verlenging aangevraagd bij typhone. Nu al spijt van, had het beter weer bij belsimpel kunnen doen. Als je de klantenservice van typhone wilt bellen kun je het wel schudden. Vandaag al 2x een halfuur in de wacht gestaan. Maak me nu al zorgen of het allemaal goed gaat komen met mijn bestelling...

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,4

Review door Hans

13 July 2014, 13:27

Beste mensen, bespaar jezelf een hoop frustratie en controleer dit bedrijf eerst even op trustpilot. Ik word al twee weken door typhone aan het lijntje gehouden, en leveren ho maar. Bedrijf is niet te bereiken, tenzij je het geduld op kan brengen om een half uur in de wacht te staan, om vervolgens met onzin te worden afgescheept. Eens maar nooit meer.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,4

Review door kees

19 December 2013, 17:23

betaald worden voor het schrijven van goede reviews, wie wil dat nou niet :)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
1,0

Review door marja borggreve

24 November 2013, 15:05

Super afhandeling en een super toestel!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

25 May 2013, 22:26

ik heb mijn contract verlengt bij t mobile, via Typhone. Via internet 13 mei alles terug gestuurd. Tot ergernis heb ik nog niet de nieuwe telefoon binnen. in de tussen tijd heb ik ze een mail gestuurd. Ik kreeg als reactie dat t mobile overstapt op nieuwe abonnementen waardoor de verwerking meer tijd in beslag neemt. Erg slordig dat ze dit niet uit zichzelf met mij gecommuniceerd
hebben. Ze boden hun verontschuldiging aan. Vervolgens ga ik er vanuit dat ze er dan wel haast achter zouden zetten op het moment dat ze groen licht zouden krijgen van t mobile. Op woensdag 22 mei kreeg ik te horen dat contract goed gekeurd was, maar nu op 25 mei nog niks gehoord. De belofte binnen vijf dagen levering komen ze dus echt niet na, aangezien ik nu bijna op 10 dagen zit.
Moet wel zeggen dat de mensen aan de telefoon super vriendelijk zijn, maar ja ze kunnen helemaal niks voor je doen.
De verontschuldiging die ze in hun mail gemaakt hebben, is in mijn ogen totaal niet gemeend.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door Anonieme gebruiker

07 May 2013, 17:08

ik werd gewoon geod geholpen hier. het aanbod is overzichtelijk en ik ben tevreden over de keren dat ik er wat gekocht heb.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door yamal

13 March 2013, 15:29

Abo met toestel besteld. Zaterdag besteld, woensdag alles in huis en het nummerbehoud is ook al geregeld. Regelmatige statusupdates en tracktrace code per email, probleemloze levering. Support e.d. vooralsnog niet nodig gehad.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Jacco

19 February 2013, 16:52

Ik ben tevreden!
Na uitzoeken toestel, bij verlening, supersnel de bestelling in huis!
Al een aantal maal gebruik gemaakt via Typhone en over 2 jaar zal ik weer op de site kijken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door Anonieme gebruiker

06 October 2012, 17:21

wat een vreselijke webshop!
bestelling gedaan, betaald voor de 24uurs levering. word gebeld, alles is akkoord en bestelling word de dag erna bezorgd. half uur later krijg ik een mail dat de levering word uitgesteld vanwege problemen met de provider. uiteraard kreeg ik de mail te laat om nog contact te zoeken dus dag erna gebeld. na 15min in de wacht te hebben gestaan eindelijk iemand aan de lijn. een zeer sjacherijne dame die niet echt klantvriendelijk was. probleem was door een fout op de website, opgelost en zou de dag erna dan alsnog mijn telefoon krijgen. nou mooi niet!!! zit nog steeds te wachten! typhone is in het weekend niet bereikbaar, dus kan op zijn vroegst maandag bellen waardor de telefoon dan pas dinsdag bezorgd kan worden. al met al dus bijna een week wachten op een 24uurs levering. ik heb geen goed woord over voor dit bedrijf! ik raad iedereen ten sterkste af hier te bestellen!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door dennismallant

23 May 2012, 14:36

mijn vriendin heeft op 2 mei j.l. een losse telefoon Samsung Star 3 voor haar moeder (voor haar verjaardag) gekocht bij Typhone. Dit gebeurde na intensief zoeken naar de juiste telefoon, omdat ze speciaal een smartphone zocht met het android besturingssysteem, omdat haar moeder vooral vanwege WhatsApp een nieuwe telefoon wilde hebben.

Om zeker te zijn dat op deze telefoon WhatsApp kon worden gedownload heeft mijn vriendin op 2 mei nog even gebeld met Typhone (op de website staat voordelen van Typhone: Persoonlijk Advies, telefonisch en online) gevraagd of op de Samsung Star 3 het android besturingssysteem draait. Dit meisje gaf toen aan dat dit zo was. Dit was de reden dat ze besloot deze telefoon bij Typhone aan te kopen.

Nadat de telefoon geïnstalleerd was en wel bleek dat WhatsApp niet kon worden gedownload. Bij navraag in een winkel, bleek dat de Samsung Star 3 over een TouchWiz besturingssysteem te beschikken en hier kan geen WhatsApp op worden gedownload.

Na telefonisch contact met Typhone en nadat ik mijn verhaal had gedaan en aanhad gegeven dat ik de telefoon graag zou willen omruilen voor een telefoon waar wel WhatsApp op kan kreeg ik te horen dat het helaas niet meer mogelijk is om de telefoon om te ruilen of terug te sturen, omdat deze al in gebruik is genomen. Zij geven aan deze telefoon dan niet meer als nieuw te kunnen verkopen. Hierbij heb ik aangegeven dat wij verkeerd voorgelicht zijn en dat de schuld niet bij ons ligt en dat zij de schade dan maar moeten nemen. Wij hebben er alles aan gedaan om dit te voorkomen. Wat kan je nog meer doen dan de organisatie waar je de telefoon wilt aanschaffen bellen voor informatie? Hierop gaf hij aan dat een klant altijd zelf verantwoordelijk blijft voor zijn aankoop en dat dit in de privacy statement staat vermeldt.

Helaas bleef deze jongen volhouden dat er helaas niks aan kan worden gedaan. Hij zei letterlijk dat we maar moesten proberen om de telefoon via marktplaats te verkopen en dat er wellicht iets kan worden geregeld als we een nieuwe telefoon bij Typhone kopen. Echt belachelijk hoeveel macht deze winkels hebben en hoe weinig service ze verlenen, terwijl ze zelf de fout hebben gemaakt (en dit ook nog toegeven aan de telefoon)!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door Windstorm

06 February 2012, 19:25

I.c.m. een 1 jarig Vodafone abo een mooie Samsung tab 8.9 en een goedkoop mobieltje besteld, binnen 10 dagen had ik alles in huis en was de nummerbehoud aanvraag gedaan.
Een maand later ging het abonnement in en stond het nummer op het Vodafone abo.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Anoniem

30 August 2011, 14:29

Bij bestelling was aangegeven dat levering binnen 5 werkdagen zou plaatsvinden. Dit werd later na veel mailen veranderd in 10 werkdagen.
Inmiddels na 12 werkdagen is mij verteld dat het minimaal 3 weken zal duren! En gezien de andere beoordelingen kan dit nog wel eens langer gaan duren ook! Zeer teleurstellend. Slechte webshop wat mij betreft.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door Checkie

25 August 2011, 10:05

Artikelen zijn op voorraad wanneer je wilt bestellen, echter wanneer je daadwerkelijk hebt besteld duurt het opeens wat langer. Heb uiteindelijk langer dan een week moeten wachten op de verwerking van een abonnement. Ook vind ik het wat slordig dat je na het afsluiten van een abonnement nog 3 \"eenmalige\" aanbiedingen krijgt via de email. Al met al een niet zo goed gevoel over deze toko, ook al moet ik toegegeven dat ze een goede deal hadden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,6

Review door muaddib

16 August 2011, 15:48

Enige commentaar zou zijn dat een abonnementloos toestel ook merkloos is, staat, voor zo ver ik het kon zien niet op de site. Dus gebeld en direct en vakkundig beantwoord.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Geraldinho77

27 June 2011, 21:43

Ik had een nieuwe Nokia N8 besteld op deze website. De website is overzichtelijk en prijzen zijn vrij scherp. Ik had hier ook een bijbehorende autolader bij besteld. Snelle levering (2 dagen), maar helaas de verkeerde autolader, kan gebeuren. Ik belde met de klantenservice van Typhone.nl, en ik werd geholpen door een vriendelijke dame. Zij stuurde per omgaande een andere op naar me. Al met al, zeer tevreden!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door nicobart

09 May 2011, 13:20

Ik had een abonnement afgesloten en direct weer geannuleerd. (Binnen 1 uur zowel per mail als per telefoon, zeer lange wachttijd aan de telefoon). Abonnement geannuleerd i.v.m. foutieve informatie in de nieuwsbrief, dat kwam niet overeen met de uiteindelijke bevestiging. Ondanks toezegging dat alles gewoon geannuleerd zou worden heb ik toch een incasso op mijn girorekening voor m\'n kiezen gekregen, en schriftelijk een bevestiging ontvangen van het \"abonnement\" en na stornering van de incasso een aanmaning ontvangen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,4

Review door Hvan

20 April 2011, 13:46

Ipad 2 besteld bij Typhone gelokt door een advertentie \"Wees de eerste in Nederland met een Ipad 2\". Het betrof overigens een Ipad 2 inclusief een Vodafone data abonnement. Nu een maand later wel een geactiveerd data abonnement maar nog steeds geen Ipad 2.

Bereikbaarheid: Bellen naar Typhone is een crime. Mailen gaat beter. Je krijgt direct een ticketnummer en binnen 1 werkdag een reactie.
Uitbetaling cashback: Ondertussen de eerste rekening van Vodafone ontvangen. De aangeboden korting was netjes verwerkt. Ik heb echter nog geen Ipad 2!
Website: bij bestellen van de Ipad 2 was het niet duidelijk dat ze zelf geen leverancier zijn van de Ipad 2. Bestelling zou ook op korte termijn geschieden. Klopte dus niet.
Support: Ik heb een grote SIM kaart ontvangen, maar in de Ipad 2 moet een mini SIM. Het abonnement is reeds ingegaan en Typhone weigert daar iets aan te doen. Dat zou aan Vodafone liggen. Wel een vage toezegging dat als het langer zou duren dan 30 dagen ik wel een compensatie zou krijgen, maar dat wilde ze niet via de mail bevestigen. Komt wel goed meneer.
Afhandeling bestelling: Echt slecht. Geen informatie, geen updates en ondertussen kunnen ze nog steeds niet aangegeven wanneer de Ipad 2 geleverd wordt.
Aftersales: Tja, heb ik eigenlijk al ingevuld bij support.

Ik kan dus op dit moment niemand aanraden een Ipad 2 te bestellen bij Typhone.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,4

Review door wiel05

16 April 2011, 12:09

Op 17 maart heb ik een bestelling geplaatst bij Typhone een Blackberry curve. Ik was in de veronderstelling dat het een snelle levering zal zijn en ik heb mijn abonnement bij T-mobile direct in laten gaan. Binnen een week kreeg ik de sim kaart binnen met een nieuwe nummer. Via de orderstatus kon je zien dat de BB nageleverd zal worden. Ik heb telefonisch contact gezocht en de telefoon zal vrijdag geleverd worden, uiteindelijk hebben ze die belofte driemaal gedaan. Nu vandaag zaterdag 16-4 zal de telefoon geleverd worden maar de orderstatus zegt wat anders, niets namelijk. Vrijdag 15-4 was de telefoon ingepakt en verstuurd. Ik kan zeggen dat ik verschillende malen contact heb gehad en kan nu zeggen dat ik aan het lijntje gehouden ben. Ik heb toezeggingen gehad om het abonnement van T-mobile te annuleren wat geen probleem zou zijn, ik kon een andere telefoon uitzoeken maar geen BB, Typhone had een bestelling geplaatst bij een andere leverancier en de levering zal afgerond worden. Bij een volgende telefonisch contact heb ik de beloftes bespreekbaar gemaakt maar dat was niet waar “ De medewerker is niet op de hoogte van zaken.” De desbetreffende mevrouw ging over op de Algemene voorwaarden levering binnen 30 dagen. Volgens mijn berekeningen is dat morgen, en dan!
Het is een mooie actie die geplaatst is maar het heeft veel irritaties bij mij opgeroepen.

Status nu 1 maand na de bestelling:
- Geen telefoon
- Een abonnement die afgeschreven wordt waar ik niet mee kan bellen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door CorinneK

17 February 2011, 15:32

ik heb in augustus 2009 een losse Nokia N86 8MP besteld bij Typhone. Bestelling zelf ging goed, maar al vrij snel bleek de telefoon kuren te hebben. Na een hoop geruzie met oa Telfort heb ik via de verzekering van Typhone een nieuw toestel ontvangen in mei 2010. Dit toestel ging echter in December al stuk. De opening waarin je je oplader moet pluggen was losgeschoten. Ik heb het opgestuurd maar kreeg al vrij snel het toestel teruggestuurd. Ze gaven aan dat het onherstelbaar was en dat het door mijn eigen toedoen kapot was gegaan en dus buiten de garantie zou vallen. Ik kon na 6 maanden mijn 400 euro kostende Nokia gewoon de prullenbak in gooien. Daar kwam het op neer. Ik ging niet akkoord, ik kan dat namelijk helemaal niet zelf veroorzaakt hebben!! Ze hebben zelf kunnen zien dat er geen kras of deuk op die telefoon zit. Laten vallen is dus echt geen optie. Hoe kan hij dan kapot gegaan zijn? Door hem aan mijn oor te houden??? Tot een paar minuten geleden had ik nog hoop maar ik kreeg een telefoontje van ze (nadat ik zelf maar weer eens nagebeld had omdat ze niet reageerden op mijn brief + opgestuurde nokia van 19-01-11) dat ze bij hun verhaal blijven en niets willen vergoeden. Krijg je nog te horen dat ze als \"tegemoetkoming\" de onderzoekskosten van 60 euro niet doorberekenen. Het moet niet gekker worden! Nou Typhone, fijne service hoor, doen jullie goed. Ik zou consumenten echt willen aanraden NIET met deze club in zee te gaan. Via internet bestellen blijkt bij hun ook te staan voor GEEN service, garantie of wat dan ook. Een dikke vette #FAIL

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Rodrigo99

30 December 2010, 00:05

Ik kocht een HTC Wildfire. Levering ging lekker vlot. 3 december bestellen en via iDeal betalen. Op 4 december kwam het pakketje al thuis aan. Typhone had een lekker breed assortiment. Zo breed zelfs dat ik maar moeilijk mijn keuze kon maken. Maar uiteindelijk bevalt de Wildfire super. Had nog een vraagje over het instellen van mobiel internet. Maar mijn mailtje werd dezelfde dag nog netjes beantwoord. Prima geregeld dus.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door dohcmike

29 October 2010, 10:56

De bestelling op 12 oktober gedaan, 18 oktober was alles rond volgens order status.
Gemaild en antwoord gekregen dat de telefoon onderweg zou zijn.
Wachten en wachten dus toen maar gebeld, was wat mis gegaan met sim icm telefoon, wel aardige persoon aan lijn, maar nu nog geen telefoon....
29 oktober ( levertijd 1 tot 5 dagen??????), begin er toch genoeg van te krijgen.
Is de eerste en laatste keer geweest dat ik hier wat besteld heb.
Het vervelendste vind ik wel dat je niet op de hoogte gehouden wordt via orderstatus, weet niet waar ik aan toe ben...
- - - - - vijf negatieve sterren wat mij betreft!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,4

Review door MichaelB.

19 October 2010, 16:45

Algemene indruk indruk is heel slecht, al is het een hele duidelijke website waarvan alles makkelijk te bestellen is, maar laat je daardoor niet misleiden. De levertijd is heel lang, omdat ze niks in voorraad hebben, maar die boodschap krijg je pas na je bestelling en betaling. de helpdeskmedewerkers houden je zoet door elke keer te zeggen het gaat vanavond de deur uit, maar na 4keer op een andere dag gebeld te hebben hoe dat nou zit, geloof je het toch niet meer.GOOGLE eerst naar dit bedrijf en zie de slechte reviews, had ik ook eerst moeten doen. Laat je niet misleiden door die paar euro's die ze goedkoper zijn!!!!
NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE GAAN!!!!!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door Wesley_verbugh

06 October 2010, 20:08

Duidelijke wbshop en wanneer je 'n abonnement met 24uurs levering, geen extra kosten in rekening. Ik heb een Blackberry 9700 bij Typhone besteld, vanwege de goede prijs en van de goede beoordelingen. En ik moet zeggen dat ze deze waarden ze met mijn bestelling weer waar hebben gemaakt. Ik diverse keren contact gehad met de klantenservice per mail en telefoon en elke keer werd ik zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen. De klantenservice is een niet-betaald nummer wat ook wel fijn is.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door sam1

19 July 2010, 15:18

Ik moest zeer snel alle papieren regelen, omdat de aanbieding voor mijn Samsung Star anders zou verlopen. Dus ik als een gek alles ingevuld en alles gekopieerd wat zij hadden gevraagd. Meteen opgestuurd en een bevestiging gekregen. Had de telefoon ook heel snel binnen, sneller dan ik had verwacht. Ben super blij met de telefoon en het abonnement dat erbij hoort, zeker wel goedkoper. Hopelijk hebben ze binnenkort weer zo'n goede aanbieding.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door sam1

19 July 2010, 15:18

Ik moest zeer snel alle papieren regelen, omdat de aanbieding voor mijn Samsung Star anders zou verlopen. Dus ik als een gek alles ingevuld en alles gekopieerd wat zij hadden gevraagd. Meteen opgestuurd en een bevestiging gekregen. Had de telefoon ook heel snel binnen, sneller dan ik had verwacht. Ben super blij met de telefoon en het abonnement dat erbij hoort, zeker wel goedkoper. Hopelijk hebben ze binnenkort weer zo'n goede aanbieding.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door advies12

01 July 2010, 10:26

slechte rot rervice ruim 2 weken geleden een telefoon besteld
na 5 dagen me telefoon geleverd door een ONBESCHOFTE man . maar die nam hem gelijk mee terug omdat er iets mis was met me bankpas volgens hem. nou hup gelijk bellen want telefoon al betaald. ja ja word geregeld. nu tot 4x toe gebeld en nu 9 dagen na levering en 14 na bestellen nog geen geld terug. vraag me af of ik me 135.- ooit nog terug zie! zelf ben ik student dus 135.- kwijtzijn aan niks vind ik zeer zonde!!! ik bestel hier noooit meer een mobiel, jammer dat tros radar is gestopt voor de zomer anders zeker gebelt over deze flut service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,2

Review door advies12

01 July 2010, 10:25

slechte rot rervice ruim 2 weken geleden een telefoon besteld
na 5 dagen me telefoon geleverd door een ONBESCHOFTE man . maar die nam hem gelijk mee terug omdat er iets mis was met me bankpas volgens hem. nou hup gelijk bellen want telefoon al betaald. ja ja word geregeld. nu tot 4x toe gebeld en nu 9 dagen na levering en 14 na bestellen nog geen geld terug. vraag me af of ik me 135.- ooit nog terug zie! zelf ben ik student dus 135.- kwijtzijn aan niks vind ik zeer zonde!!! ik bestel hier noooit meer een mobiel, jammer dat tros radar is gestopt voor de zomer anders zeker gebelt over deze flut service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,2

Review door ingrid66

02 June 2010, 10:21

Ik heb de bestelling op dinsdag gedaan en niet om de extra snelle levering gevraagd maar het was er woensdag .al. Ik had een telefoon besteld en er zat ook een appart hoesje en stylus bij, extra
Hele snelle en goede service en prijs technisch erg scherp.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Klink

27 May 2010, 07:01

Mails worden niet erg snel beantwoord. Het grote werk (bestellen, contract toegestuurd krijgen etc.) gaat daarentegen supersnel. Levering perfect.
De keuze in telefoon is ruim voldoende.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door martenm

19 May 2010, 15:31

ik ben nu al 2 weken aan het wachten op een telefoon
ik kreeg gisteren alleen een simkaart geleverd die al op 10 mei is geactiveerd en ik kan er niets mee want ik heb nog geen blackberry dus kan ik ook niet gebruik maken van het blackberry internet wat erop de simkaart zit dus betaal nu al 9 dagen voor niets een abbo gaat nergens over vooral als het een abbo van 30 per maand is

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door Roel_

14 May 2010, 11:29

Op Typhone.nl heb ik een los toestel Nokia 6700 besteld.
Deze bleek bij Typhone.nl het allergoedkoopste (verzendkosten meegerekend) - terwijl het toestel niet uit uit de zoekopdracht van telecomvergelijker.nl naar boven kwam.
De bestelling laat op een woensdagavond gedaan en vrijdag afgeleverd. Uitstekende snelle levering dus.
Je wordt door Typhone.nl ook prima op de hoogte gehouden per email over de status van je bestelling.
Enige kleine nadeel van het bestelmoment is dat je geen opmerkingen kan plaatsen over het afleveradres. Ik heb mijn bestelling op een zakelijk adres laten afleveren (aflevering was dan niet mogelijk geweest op een zaterdag).
Deze review is overigens op suggestie van de webwinkel gedaan.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door bokx

07 May 2010, 08:16

Tot nu toe heb ik alleen ervaring met bestelling en levering. Ik heb vorige week donderdag, 29 april, een Samsung B5722 besteld. De levering en de correspondentie over de status van de bestelling was zeer goed. Verder heb ik geen ervaringen met Typhone, omdat ik het toestel nog maar net heb.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door chante

05 May 2010, 23:54

de productvergelijkingen zijn goed. Met een abonnement afsluiten gaat hetsoms mis. Ik heb nu nog een vordering lopen bij Vodafone nadat ik een sim only abonnement heb afgesloten vodafone had het verkeerde rekeningnummer overgenomen en volgens mij een ander abonnemenet i.v.m. gesprekskosten terwijl het juiste nummer op het contract staat. ook heb ik een abonnement afgesloten en had ik een spaartegoed kreeg ik te laat en de prijs van het afgesloten abonnement was niet juist ik heb toen een mail geschreven maar die kon niet door typhone afgehandeld worden moest bij de nieuwe provider... ook een keer een nummerbehoud aangevraagd maar ook niet gekregen. met andere dingen ben ik wel tevreden maar dus wel op letten als er een nieuw abonnement is afgesloten of het ook klopt met de nieuwe provider.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,4

Review door jospelgrom

04 May 2010, 09:57

alles is prima verlopen bestelling bezorgen en het toestel ben tevreden

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door inatjeerdsma

29 April 2010, 11:42

Zeer snelle en zeer correcte informatie over de bestelling en levering. Zeer snelle levering.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Kreesje

28 April 2010, 08:32

Ik ben al jaren klant van Typhone en kan alleen maar goede dingen zeggen.
Bereikbaar is uitstekend en ook de kennis van de medewerkers is goed.
Zeer zeker klantvriendelijk.
Ook vind ik de prijzen en de hoeveelheid aan artikelen prima.
Geen negatieve punten dus.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door tinky

22 April 2010, 12:13

Prima zaak snel en correct.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Monster-Mutt

08 April 2010, 09:52

Vorig jaar nieuwe Nokia gekocht, na 1 keer opladen niet meer op te laden.
Na telefonisch overleg toestel opgestuurd met een briefje erbij dat het toestel snel terug moest zijn vanwege medische noodzaak.
En inderdaad, het toestel was veel sneller terug dan regulier.
Ik heb al meerdere toestellen gekocht en de levering is snel.
Voor mij een reden om te blijven kopen bij Typhoon.
Monster-Mutt, Westzaan

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Ada

06 April 2010, 15:59

Vind Typhone een prima internet gsm winkel.Koop daar al mijn toestellen en wordt prima te woord gestaan.Zeer aardige mensen.
Bestelling gaat prima en meestal de volgende dag in huis.Laatste toestel 3 dagen.
Personeel neemt de tijd voor je telefonisch.
Het fijne van Typhone is: dat je voor 4.44 een verzekering af kan sluiten,als er wat met je toestel is,dan wordt het gehaald en weer teruggebracht.Ook fijn is: dat je het toestel,als het niet bevalt,terug kan sturen(mag er geen simkaart ingezeten hebben of mee gebeld zijn) krijg je netjes je geld teruggestort op je rekening.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Ul88rike

03 April 2010, 11:48

Duidelijke website!
Telefonisch goede uitleg en vriendelijke benadering!
Snelle en soepele bezorging!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door marcell

01 April 2010, 16:00

De Nokia 6760 vrijdagmiddag laat besteld, zaterdag's al in huis. Jammer dat ik moest wachten op mijn nummerbehoud van KPN prepaid naar Ben abonnement. Inmiddels bel ik naar volle tevredenheid met mijn nieuwe Nokia.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door chanel1966

31 March 2010, 12:37

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering.
Het toestel werd duidelijk en goed beschreven.
En voldoet totaal aan verwachting
Ben dus een zeer tevereden klant!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door shalom

28 March 2010, 16:20

Op 19 maart om ongeveer een uur of vijf s'middags heb ik een bestelling gedaan voor een nokia 5230 zonder abonnement.De bestelling heb ik online gedaan.Voordat ik de bestelling plaatste had ik alwel telefonisch contact gehad i.v.m. gespaard tegoed door hun nieuwsbrieven te lezen. Helaas werd dat alleen inwisselbaar bij een abonnement De volgende morgen zaterdags dus was hij voor tienen al bij me binnen. Had noiet zo'n snelle levering verwacht eerder voor de maandag ingedachten gehad. Via IDEaL heb ik online afgerekend wat verder geen problemen opleverde. Zij stuurden ook mailtjes met bevestigingen en hoe en wat omtrent de levering.
Alles naar wens verlopen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door corinet123

17 March 2010, 02:05

Een T-Mobile MDA compactIII besteld. Duidelijke site. Snelle en correcte afhandeling van de bestelling (direct een mail dat de bestelling is ontvangen en meerdere mails over de status van mijn bestelling). Snelle levering (dag na bestelling).

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Hron

11 March 2010, 10:40

Ik heb vorige week op de Typhone.nl site een bestelling voor een Nokia GSM + abbonement gedaan. Ik vond de site erg overzichtelijk en de winkelmand geeft een duidelijk overzicht van wat ik op dat moment besteld had. Binnen 2 dagen had ik het toestel in huis en ik ben erg tevreden over de service. Ik vind de typhone.nl site en de service van het bedrijf erg klantvriendelijk en kan het dan ook iedereen aanraden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door boer3437

06 March 2010, 19:55

Makkelijke overzichtelijke site die de juiste informatie verschaft.
Prijs / kwaliteit is goed en de voorraad is oke waardoor snelle levering.
Ik heb inmiddels al 4 (Nokia) toestellen via Typhone aangeschaft, tot volle tevredenheid.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door bonnysmedts

01 March 2010, 19:07

Ik heb op 25 januari een Nokia 6700 besteld, enkele dagen later werd hij al bezorgd. Hij bleek defect te zijn en ze kwamen hem ophalen ter reparatie, dit is en pluspunt! Toen de telefoon een week later terugkwam bleek hij nog steeds nie
t helemaal in orde te zijn en belde ik naar typhone..daar werd door de jongen aan de telefoon behandelt als een hond!! schandalig!! Ik heb mijn telefoon ook niet weer opgestuurd ter reparatie..ik blijf niet bezig!

Nu het volgende probleem: ik had nummerbehoud per 25 februari aangevraagd..maar helaas. Het is nu 1 maart en kan nog niet met mijn eigen nummer bellen. Ik heb zojuist naar T-mobile gebeld, zij geven aan dat ze geen formulier nummerbehoud van typhone hebben ontvangen. Dus ik naar typhone gebeld, alweer een onbeschoft iemand aan de telefoon, en kreeg te horen dat het mijn eigen schuld was. Ik had het nummerbehoudformulier niet naar hun moeten mailen maar naar t-mobile moeten sturen. Ik vroeg waarom ze dan niet hebben gereageerd op mijn mail? Maar daar kreeg ik geen antwoord op.
Ik moet nu dus zelf nog nummerbehoud aan gaan vragen bij t-mobile..dit betekent ook nog eens dubbele kosten komende maand (oude aanbieder en nieuwe aanbieder)

Schandalig!! Ik doe nooit meer zaken met typhone en zal ze ook niet bij vrienden en bekenden aanbevelen!! Was ik maar gewoon naar een winkel gegaan!

Bedenk je goed voordat je een bestelling plaatst!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Review door rinysies

27 February 2010, 12:06

corretct personeel, vriendelijk en met verstand.
waneer je een toestel uit de tot 10 selecteerd en vervolgens naar het winkelwagentje gaat vervallen de keuzen mogenlijkheden, je moet eerst boven aan de site je merk kiezen om vervolgens een keuze te kunnen maken, dit is verwarrend.
verder een prima site.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door dublin

24 February 2010, 21:22

Ik heb vier gsm's bij hun besteld,is altijd goed gegaan

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door smits573

22 February 2010, 16:32

Alleen maar goede ervaringen. Soepele en snelle afhandeling. Bepaald niet flauw.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door ketter

16 February 2010, 15:21

Je kan zelf je toestel niet meer afhalen.
Ze durven zelfs 25€ vragen om het naar Belgie op te sturen.
Ze zitten zelf net over de grens dus ze gaan veel heel veel klanten uit Belgie en Duitsland verliezen.
De vriendelijkheid aan de telefoon was ook ver te zoeken.
Nee ik ben geen klant meer ik zoek wel een andere winkel.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,8

Review door c.kielstra

12 February 2010, 22:15

Goedendag,
Ik had een vraag over een bepaald onderwerp,de dame in kwestie zij tegen mij dat ik dat maar bij een telefoon winkel moest vragen.
Eerst had ik een man,die was super in het uitleggen van een vraag.
M.v.G C.Kielstra

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door suzanne1981

06 February 2010, 17:52

Ik ben erg tevreden over typhone.nl. Per ongeluk had ik een verkeerd type toestel besteld. Het toestel dat ik foutief besteld had was 50 euro goedkoper dan het toestel dat ik eigenlijk wilde hebben. Beide toestellen kreeg je gratis bij het abonnenment dat toen in de aanbieding was. Toen ik opbelde om te vragen of het mogelijk was het ongebruikte, goedkopere toestel om te ruilen voor het duurdere toestel kon dat, tot mijn verbazing. Zoveel service had ik niet verwacht, maar ben er heel erg blij mee.

Verder is de klantenservice telefonisch goed te bereiken. Ik heb twee maal gebeld en moest een paar minuten wachten. Bovendien is het een gewoon nummer, dus geen duur 0900 nummer. En ik werd vriendelijk geholpen.

Mijn eerste telefoon werd na een week geleverd, de tweede kwam ook binnen een week nadat mijn eerste telefoon was ontvangen door typhone.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door mbe180

06 February 2010, 11:08

Voor zover ik kan beoordelen is de service gewoon perfect.
Ik heb nu de eerste keer gebruik gemaakt van Typhone maar tot nu toe alle lof.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door dijkhuizen-gert

06 February 2010, 09:01

Correcte en snelle levering
Niet duur

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door MissPiggy41

15 January 2010, 13:20

Typhone, is goedkoop, snel en correct.Makkelijke site, snelle levering en de goedkoopste voor mijn bestelde telefoon. Was al enkele weken aan het vergelijken op verschillende site's, maar Typhone bleef de goedkoopste.
Groeten Carola

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Pee-El

15 January 2010, 09:49

Inmiddels hebben we meerdere toestellen (met abonnement) via Typhone aangeschaft. Altijd een snelle levering en zonder problemen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door john.kuijpers

14 January 2010, 12:54

Voor de eerste keer een abo besteld bij Typhone en een en al lof. De volgende dag lagen alle bescheiden in de bus en na ondertekening na 1 dag de telefoon al in huis. Duidelijke bestelstatus op de site.
Prima webwinkel die ik iedereen aanraad om een keer te bezoeken en bij te bestellen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door olivierbl

09 January 2010, 17:05

zeer snelle levering. dinsdagavond besteld en donderdag al bezorgd. website heeft een zeer ruim aanbod, met duidelijke omschrijvingen van de producten

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Nietblij

05 January 2010, 14:25

Snelle en nette levering maar helaas daarna, wordt er niet meer op vragen gereageerd, heb inmiddels 5 keer gemaild en na een maand nog steeds geen antwoord gekregen op mijn vraag.
Heb niet de benodigede software geleverd gekregen waardoor ik mijn gsm dus niet volledig kan gebruiken.

In 1 woord, zeeeeeeeeer slechte service NA aankoop

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door wndevos

03 January 2010, 11:57

Samsung M8910 pixon 12.Aftersales toelichting. Bij aankomst werkte het resetknopje niet. Nu kon er niet met het aanraakscherm gewerkt worden.
Bereikbaarheid reparatiebedrijf zeer matig. Heb na verloop van tijd een e-mail gestuurd, en dit werd redelijk op tijd beantwoord.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door summer

01 January 2010, 19:47

Binnen 3 dagen de bestelling in huis,vooraf daar ook mail van gehad,super dus.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door strandjutter

18 December 2009, 09:35

Ben erg tevreden over het zakendoen met Typhone.nl.
Duidelijke en informatieve site.
Goede krachten aan de telefoon die weten waarover ze praten en wanneer ze iets niet geheel weten nemen ze de tijd om e.e.a. op te zoeken of ze geven de koppeling (telefoonnummer) waar de informatie wel is te verkrijgen.
Denken klantgericht en zijn coulant bij klachten.
Zeer verfrissend in de huidige tijd waar het bij veel bedrijven heel anders is.
Het apparaat dat ik heb gekocht is een Nokia E71-1. Deze is zoals ik heb kunnen uitvinden op de Typhone site en andere sites zoals o.a. die van Nokia zelf en diverse en forums.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door Woertman

16 December 2009, 10:43

Ik heb lleen teveel betaald en zie dat nog niet retour komen op mijn bankrekeing.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door holisticieen

23 November 2009, 14:45

Geen toelichting benodigd.typhone staat voor wat het is eenzaam in de hoogte.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door bert50

04 November 2009, 09:58

Aflevering gebeurde snel. Maar ik was 2 keer niet thuis en werd het toestel meegenomen in plaats van bij de buren bezorgd. Uiteindelijk duurde het ( incl.) weekend 5 dagen. Heel vervelend.
Verder heeft mijn schoondochter exact hetzelde toestel ( Nokia 2330 Classic black) gekocht bij een TMobile winkel voor € 40,= Sim lockvrij en met Euro 15,= beltegoed. Ik heb bij jullie Euro 55, = betaald + verzendkosten!! Ik voel me goed belazerd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Review door wcovers

02 November 2009, 14:03

Hebben scherpe acties. Echter, wanneer ze een fout maken geven ze niet thuis.
"Op 26 juni 2009 heb ik zelf schriftelijk een contract bij T-Mobile opgezegd.
Op 2 juli krijg ik schriftelijk bericht van T-Mobile dat deze opzegging in gang wordt gezet.
Op 6 juli sluit ik via typone.nl een nieuw contract bij Vodafone. Alle documenten die daarvoor nodig zijn worden per mail naar Typhone gestuurd.
Eén van de documenten is de aanvraag voor nummerbehoud.
Op 16 juli krijg ik per mail van Typhone bericht dat het abonnement door Vodafone is geaccepteerd en mijn nummer wordt overgezet op 2 november 2009.
Hierop heb ik per mail gereageerd dat dit exact een maand later is dan de afsluiting van het abonnement bij T-Mobile (2 oktober). Tevens geef ik aan dat het hier waarschijnlijk om een typefout gaat.
Hierop reageert Typhone op 28 juli met het sturen van een verzoek richting Vodafone tot een vervroegde overzetting van de nummerportatie. Tevens wordt ik om geduld gevraagd en zal ik bericht krijgen zodra er een terugkoppeling is.

Dan blijft het (te) lang stil.

Op 1 oktober (1 dag voor de geplande afsluiting) ga ik telefonisch informeren bij de klantenservice van Typhone. Ik uit mijn ongerustheid over de portatie en wil weten of alles goed gaat op 2-10 en mijn nummer behoud.
Dan wordt ik vervolgens van het kastje naar de muur gestuurd en ben ik uren aan het bellen met Vodafone, Typhone en T-mobile. Geen van allen zegt iets voor mij te kunnen doen. Vodafone adviseert mij met klem te zorgen dat bij T-mobile mijn nummer in de lucht wordt gehouden. Tevens geven ze daar aan dat portatie zal plaatsvinden per 2 november en niet eerder.
Bij T-mobile krijg ik geen telefonisch contact (overbelast) en ten einde raad bel ik rond 18:15 uur maar weer met de klantenservice van Typhone. Hier krijg ik een medewerker aan de telefoon die alleen zijn voornaam wil geven. De medewerker geeft aan dat Typhone alles heeft gedaan wat in haar vermogen lag om mijn nummer op tijd over te laten gaan naar Vodafone. Meer kan Typhone niet doen voor mij.
Nogmaals geef ik aan dat ik bang ben dat ik per 2 oktober mijn nummer kwijt ben en ik het gevoel heb dat er administratief een fout gemaakt is.

Medewerker zegt nogmaals dat Typhone niets meer voor mij kan doen en dat ik het zelf maar moet uitzoeken. Op de opmerking van mij dat ik dit een klantonvriendelijke opstelling vindt en dat ik als klant service van Typhone verwacht, zegt de medewerker dat ik pech heb en hij verbreekt (onbeschoft) de verbinding.

Ik vind het niet normaal dat, wanneer je een contract eind juni opzegt, dit pas p 2 november kan worden doorgevoerd. -mobile geeft aan at Typhone te laat het verzoek voor nummerbehoud hebben ingeleverd.
Een klacht per mail en een klacht per brief zijn door Typhone tot de dag van vandaag niet beantwoord.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,6

Review door wcovers

02 November 2009, 14:02

Hebben scherpe acties. Echter, wanneer ze een fout maken geven ze niet thuis.
"Op 26 juni 2009 heb ik zelf schriftelijk een contract bij T-Mobile opgezegd.
Op 2 juli krijg ik schriftelijk bericht van T-Mobile dat deze opzegging in gang wordt gezet.
Op 6 juli sluit ik via typone.nl een nieuw contract bij Vodafone. Alle documenten die daarvoor nodig zijn worden per mail naar Typhone gestuurd.
Eén van de documenten is de aanvraag voor nummerbehoud.
Op 16 juli krijg ik per mail van Typhone bericht dat het abonnement door Vodafone is geaccepteerd en mijn nummer wordt overgezet op 2 november 2009.
Hierop heb ik per mail gereageerd dat dit exact een maand later is dan de afsluiting van het abonnement bij T-Mobile (2 oktober). Tevens geef ik aan dat het hier waarschijnlijk om een typefout gaat.
Hierop reageert Typhone op 28 juli met het sturen van een verzoek richting Vodafone tot een vervroegde overzetting van de nummerportatie. Tevens wordt ik om geduld gevraagd en zal ik bericht krijgen zodra er een terugkoppeling is.

Dan blijft het (te) lang stil.

Op 1 oktober (1 dag voor de geplande afsluiting) ga ik telefonisch informeren bij de klantenservice van Typhone. Ik uit mijn ongerustheid over de portatie en wil weten of alles goed gaat op 2-10 en mijn nummer behoud.
Dan wordt ik vervolgens van het kastje naar de muur gestuurd en ben ik uren aan het bellen met Vodafone, Typhone en T-mobile. Geen van allen zegt iets voor mij te kunnen doen. Vodafone adviseert mij met klem te zorgen dat bij T-mobile mijn nummer in de lucht wordt gehouden. Tevens geven ze daar aan dat portatie zal plaatsvinden per 2 november en niet eerder.
Bij T-mobile krijg ik geen telefonisch contact (overbelast) en ten einde raad bel ik rond 18:15 uur maar weer met de klantenservice van Typhone. Hier krijg ik een medewerker aan de telefoon die alleen zijn voornaam wil geven (Ton). Ton geeft aan dat Typhone alles heeft gedaan wat in haar vermogen lag om mijn nummer op tijd over te laten gaan naar Vodafone. Meer kan Typhone niet doen voor mij.
Nogmaals geef ik aan dat ik bang ben dat ik per 2 oktober mijn nummer kwijt ben en ik het gevoel heb dat er administratief een fout gemaakt is.

Medewerker zegt nogmaals dat Typhone niets meer voor mij kan doen en dat ik het zelf maar moet uitzoeken. Op de opmerking van mij dat ik dit een klantonvriendelijke opstelling vindt en dat ik als klant service van Typhone verwacht, zegt de medewerker dat ik pech heb en hij verbreekt (onbeschoft) de verbinding.

Ik vind het niet normaal dat, wanneer je een contract eind juni opzegt, dit pas p 2 november kan worden doorgevoerd. -mobile geeft aan at Typhone te laat het verzoek voor nummerbehoud hebben ingeleverd.
Een klacht per mail en een klacht per brief zijn door Typhone tot de dag van vandaag niet beantwoord.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,6

Review door marein5347

02 November 2009, 00:06

Zeer snelle en correcte afhandeling!!!
Ik zal het iedereen aanbevelen om via Thyphone te bestellen!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Mieke S

30 October 2009, 17:21

De afhandeling is goed en snel verlopen. Donderdag 22/10/09 om ongeveer 15.00 Nokia E71 besteld. De volgende dag 23/10/09 omgeveer 17.00 had ik de telefoon in huis.
1 min puntje: ik had van tevoren gebeld naar Typhone. En gevraagd of er in de verpakking ook een telefoonhoesje zit. Die mevr ging dat even nakijken/zoeken en vertelde mij dat er géén hoesje bij zat.
Maar toen ik de verpakking open deed zat er wél een hoesje in....Nu heb ik dus 2 hoesjes want ik had zelf een hoesje gekocht dat is jammer..! ! !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door boyca21

17 October 2009, 12:27

Ik heb sinds een week een Nokia 3720 classic in mijn bezit en ik ben heel tevreden over het mobiel, en ik vind de service als je vragen hebt over een bepaalde mobiel dan staan zeje altijd vriendelijk te woord en de afhandeling van de bestelling verliep heel soepeltjes ik heb het weleens anders meegemaakt dus Typhone ga zo door .


Groetjes Dhr.Zondervan

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door boyca21

17 October 2009, 12:26

Ik heb sinds een week een Nokia 3720 classic in mijn bezit en ik ben heel tevreden over het mobiel, en ik vind de service als je vragen hebt over een bepaalde mobiel dan staan zeje altijd vriendelijk te woord en de afhandeling van de bestelling verliep heel soepeltjes ik heb het weleens anders meegemaakt dus Typhone ga zo door .


Groetjes Dhr.Zondervan

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door sneaky

15 October 2009, 19:07

Het bestelde toestel werd snel geleverd maar bleek een defect display te hebben. Vervangen van dit gloednieuwe toestel wilde Typhone niet! Reparatie duurde meer dan 6 weken. Kreeg voortdurend "kastje naar muur" berichten. Nadat ik thuiswinkel-waarborg had ingeschakeld,kon het opeens wel. IK kreeg een telefoontje, dat ik de volgende dag het gerepareerde toestel zou ontvangen. Duurde weliswaar toch weer 4 dagen, maar goed.
Bij uit de verpakking halen, bleek de folie op het display was beschadigd. Direct contact met het reparatiebedrijf opgenomen. Gevraagd om mij een losse folie toe te sturen. Toen begon het spel opnieuw. Kastje/muur tussen Typhone en reparatiebedrijf en dat duurt nu ook al weer bijna 2 weken. Waardeloos en als klant ben je machteloos.
Nooit meer Typhone. Niet doen.


  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door peetorie

27 September 2009, 17:56


De laptops en telefoons die mij "cadeau" zouden worden gedaan bij verlenging van mijn abbonement, zijn afgeleverd en er is zelfs voor getekend.....maar niet bij mij en getekend niet door mij want er was niemand thuis... dus onmogelijk. typhone en tnt doen vervolgens niets todat ik papieren invul opzend, maar dan moet ik wel verklaren dat de handtekening die is gezet niet van een van mijn buren is....ik woon in een soort hofje met +/- 36 huishoudens ..... bovendien garandeerd typhone niet dat ik na afronding van het onderzoek mijn pakket krijg.

Helaas is TYphone absoluut wantrouwend jegens klant. vinden dat typhone's verantwoordelijkheid ophoud op het moment dat het pakket bij typhone de deur uit is. negeren hun eigen algemene voorwaarden.

Aan te bevelen?:
nee, sorry met de tnt als zwakste schakel.
heb het contract geannuleerd (zie art.6 algemene voorwaarden typhone)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,4

Review door taling

17 September 2009, 11:32

Nokia N97 besteld met nummerbehoud. Toestel snel geleverd, wel een probleempje met nummerbehoud. Klantenservice hard aan het werk ben nog in afwachting van de oplossing, heb er wel vertrouwen in.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door benno1929

15 September 2009, 14:47

Slechte service
Geen omruilgarantie na 3 dagen de opmerking is gebruikt.
Bij phone huis 14 dagen is het moederbedrijf
Reparatie duurt 14 dagen dus zit je zonder telefoon.
Brief aan directie wordt niet beantwoord met een brief maar per mail.
Heb nog geen plezier gehad van mijn Nokia N97.
Iedereen aan te raden te kopen bij Phone huis service stukken beter.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,2

Review door Erik van Gils

02 September 2009, 12:17

Betreft: Sony Ericsson W302 aangeschaft in het voorjaar van 2009

Afhandeling bestellingen (goed):
Bestelling lag op tijd op de mat, alleen het volgen van de bestelling via internet werkt niet.

Aftersales (slecht):
Typhone bied een garantie die ze niet waarmaken. Ze hebben een reparatiebedrijf in dienst dat niet kan garanderen dat ze je telefoon normaal functionerend terug sturen.

Bereikbaarheid (matig):
Mail word in de meeste gevallen in 1 of 2 dagen beantwoord. Telefonisch moet je heel lang wachten tot je iemand aan de lijn krijgt.

Website (Goed):
Alle informatie is netjes en duidelijk weergegeven. Veel verschillende keuze mogelijkheden van de verschillende telefoons die ze aanbieden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,6

Review door Michel_11

27 August 2009, 12:13

Nu ik kan enkel oordelen over mijn bestelling, en deze was gewoon perfect. Via website besteld, bevestigingsmail snel ontvangen en ook de track and trace was zeer vlot. Dus en Prima service en snelle levering.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door cvdhe

12 August 2009, 08:29

Geen slechte punten,zeer correct en met kennis van zaken is mijn bestelling uitgevoerd.Het kortings tegoed was binnen drie dagen overgemaakt.
Niets anders dan lof.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Eef68

11 August 2009, 09:24

Ik heb vooralsnog geen slechte punten kunnen ontdekken. Gewoon supersnelle service; Eerst was ik ergens anders om die telefoon te bestellen, ik wachten en wachten op een bevestigingsmail; nooit gekregen. Bij typhone was alles in een oogwenk geregeld, betaald en vervolgens bezorgd. Hartstikke goed.
M. vr. groet

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door steef1

10 August 2009, 21:58

1. Gebruik van Ideal is een pluspunt. Betalen on der rembours is naar mijn mening niet handig bij grote bedragen waar je mee te maken hebt bij de aanschaf van een telefoon zonder abonnement. Pin betalingen uiytgzonderd natuurlijk maar die heeft ook niet iedreen. Ideal is daarom absoluut een must voor mij.

2. zeer goede en snelle afhandeling van de bestelling. Ook mede dankzij TNT.

3. Duidelijke omschrijving van het product iop de websiote. Hoewel dit voor mij geen must is wat er is voldoende informatie voorhanden op andere websites en offiele website van de leverancier.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door BlueEyes1953

06 August 2009, 13:35

Heb een Nokia 5800 bij Typhone besteld, telefoon werd netjes binnen de afgesproken tyd geleverd, zat goed verpakt.
De prijs kwaliteit verhouding was zeer goed, de telefoon was zeer scherp geprijsd.
Ga zeker weer vergelijken in de toekomst als ik produkten ga kopen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door anke61

04 August 2009, 17:02

Onlangs by Typhone een Samsung gsm gekocht. Ik had enkele vragen die telefonisch snel en doeltreffend werden beantwoord. Geen lange wachttijd of irritante keuzemenu's.
Levering ging vlot: de ene middag via de website besteld (ik kreeg de tip om via IDEAL te betalen ipv creditcard omdat dan een toeslag niet nodig was) en de volgende middag werd de gsm aan de deur afgeleverd.
Prima service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door valliwallie

25 July 2009, 09:39

Op 22 Juni 2009 een Nokia 5800 XpressMusic Blue hier besteld.
Ben lang aan het twijfelen geweest of dit de goede site zou zijn om hem goedkoper te kunnen krijgen.

Uiteindelijk toch besteld.
Na besteld snel en duidelijk een overzichtje via mail wat ik had besteld.

Niets te vinden over de levertijd. Op de site stond 1-5 werkdagen.

Na 3 dagen niets gehoord te hebben toch even bellen. Hij was niet op voorraad maar hij zou zeker donderdag ochtend bij mij thuis zijn.

Vrijdag avond nog steeds niets binnen.
Zaterdag middag was hij er eindelijk.

De bestelling liep dus al niet goed.

Doos geopend en bleek het een ITALIAANS model te zijn.
Weer bellen.

Konden ze niets aan doen, 'we zijn goedkoper en daardoor....'
Akkoord en telefoon in gebruik genomen.

Bleek nog eens dat mijn headset die bijgeleverd wordt, defect is.
Weer bellen.

Ik hoefde niets te doen, nieuwe werd mij meteen toegestuurd.

[Deze periode ging ik op vakantie, maar de mevrouw beloofde mij dat ik op tijd een nieuwe zou hebben]

Na 4 dagen wachten.
Weer bellen.

Nu opnieuw iemand anders. 'Nee u moet uw oude headset eerst opsturen'

Opgestuurd. Met een uitgebreide brief erbij. Na weer 3 dagen, het was inmiddels 6 Juli.
Weer bellen.

'De headset is niet op voorraad, excuses maarja daar heeft u ook niets aan.'
'Wanneer u terug bent van vakantie ligt de nieuwe headset er gegarandeerd en een reactie op uw brief!'

Inmiddels ben ik terug van vakantie.
NERGENS OOK MAAR ENIGE REACTIE / NIEUWE HEADSET TE VINDEN!

KORTOM: Bestel NIET bij deze site, de klanten behandelen ze alsof het niets is en je wordt gewoon in de maling genomen.
Ze laten je totaal in een waan van betrouwbaarheid maar wanneer het er op aan komt weet niemand ergens van.

De Klantenservice mag dan een gewoon (lokaal tarief) nummer zijn maar je staat wel elke keer weer 9 minuten in de wacht.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,8

Review door MDR

22 July 2009, 11:07

Via Typhone een SE uitgezocht. Diverse modellen prima met elkaar kunnen vergelijken. De website werkt uitstekend en is goed duidelijk en overzichtelijk.
De bestelling had ik, als ik thuis was geweest, de volgende dag in huis. Netjes verzorgd qua verpakking met een duidelijke pakbon.

Mocht deze telefoon het ooit 's begeven dan weet ik waar ik de volgende aanschaf.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door jan.jr98@live.nl

21 July 2009, 09:51

Was allemaal prima, telefoon supersnel ontvangen, alles werkt prima dus kan nog niks zeggen m.b.t. de service

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door cynthia89

02 July 2009, 08:24

ik ben tevreden met de manier van werk. ik zou alleen als feed-back willen me geven als er aangegeven word dat het voor prive bedoelt is en op een bedrijg geleverd moet worden is het wel handig om de bedrijfs naam erop te zetten. ik had het aangegeven en het stond niet op de telefoon. daardoor is het pakketje over het terein gaan zwerven en wist niemand voor wie die was. waardoor er naar 2 dag een overdracht kon zijn van het pakketje, helaas open omdat ze niet wisten dat het naar dat bedrijf moest

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door swong2

30 June 2009, 18:29

Betreft: zeer slechte service van Typhone

Beste medeconsument,

In deze reactie zal ik uiteenzetten dat Typhone zich niet aan zijn woord houdt. Typhone correspondeert op een tegenstrijdige manier met mij en laat mij onnodig lang wachten op een telefoon dat überhaupt niet zal worden geleverd. Het was dermate slecht dat een reactie van mijn kant noodzakelijk was.

Op 1-12-2008 kocht ik een Sony Ericsson J132 black bij Typhone. Op hun site stond vermeld dat ik de telefoon meteen geleverd kon worden. Ik wachtte vier dagen en de telefoon wilde maar niet op mijn adres aankomen. Ik besloot maar op 4-12-2008 email naar Typhone te sturen. De reactie was dat de telefoon niet voorradig was en dat het in de loop van de week alsnog geleverd wordt.

Ik wachtte dus braaf tot de telefoon geleverd wordt. Er was geen enkel bericht van Typhone en de telefoon was nog steeds niet in mijn bezit. Dus besloot ik op 13-12-2008 nog een keer contact op te nemen met Typhone. Ik kreeg te horen dat de telefoon niet meer geleverd kon worden, omdat hij niet meer werd gefabriceerd. Typhone bood me vervolgens een Sony Ericsson j132 blue aan voor dezelfde prijs. Ik weigerde en kreeg mijn geld teruggestort. Maar dan ben ik al halve maand verder.

Conclusies
1. Als Typhone een telefoon niet kan leveren (terwijl op de site staat dat Typhone de telefoon binnen 1 dag kan leveren), vind ik het heel erg onbeleefd dat ze mij daar niet van op de hoogte stellen. Ik had er twee keer zelf achteraan moeten gaan.
2. Typhone geeft tegenstrijdige reacties af. Ze vertelden mij eerst dat de telefoon binnen 1 week zou worden geleverd.Vervolgens bleek dat de telefoon helemaal niet zou worden geleverd. Ze hielden mij voor niets aan de lijn en lieten mij onnodig wacten.
3. Wat op hun site staat is niet up-to-date. Er stond op hun site dat ik de telefoon de volgende dag in hui zou hebben. Na een halve maand wachten vertellen ze mij dat de telefoon helemaal niet geleverd zou worden.

Al met al vind ik de service Typhone zeer slecht. Er is echt geen enkel positief punt hierover. Ik hoop dat ik u kan overtuigen om geen bestelling bij Typhone meer te plaatsen. Typhone kan haar beloften niet waarmaken.

Met vriendelijke groet,
Stanley Wong

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door anja_1985

23 June 2009, 20:46

Een dikke week geleden een telefoon besteld waar het logootje 24u bijstond icm een simonly abonnement. Ik had nog getwijfeld om het los van elkaar te bestellen, toch maar samen besteld.
Ten eerste geen bevestigingsemail ontvangen. De dag erna een email gestuurd met de vraag of het dan die dag bezorgd zou worden aangezien ik voor 21u had besteld. Geen reactie op ontvangen. De dagen erna ook geen telefoon en weer 2 emailtjes gestuurd. Wel iedere keer een ontvangstbevestiging met daarin duidelijk dat de vraag binnen 1 werkdag beantwoord zal worden. Eind vorige week nog steeds geen telefoon. Maar eens gebeld en toen werd mij verteld dat ze deze telefoon niet op voorraad hadden en dat ze nog wachten op de levering, ook verteld dat het 24u logootje erbij stond, dat stond volgens de medewerkster nu bij het toestel in de andere kleur en dat kon ze niet terugzien of dit er toen bij stond.
Ondertussen nog steeds geen telefoon, ook geen emails meer gehad en vanmorgen is pas de orderstatus bijgewerkt waarin staat dat de telefoon niet op voorraad is en dat ze hem zo snel mogelijk opsturen als ze hem binnenkrijgen.
De grote vraag is dus wanneer, de telefoon vooruit betaald en bijna 1,5 week later nog steeds geen telefoon.
Mijn vriend heeft alleen een simonly abonnement besteld en die krijgt wel iedere keer bevestigingsemails!?!
Helaas dus geen goede ervaring met Typhone

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door the mini r

09 June 2009, 14:29

Zeer verrrast over de superlevering na contractverlenging 2 dagen later de nieuwe telefoon Samsung E250 welke me zeer goed bevalt. Mooi design en lekker licht. Verder DVD recorder van LG ook direct ontvangen. Is wel eens anders geweest met cadeau bij andere winkels dus een pluim voor Typhone zal ze ongetwijfeld bij volgend nieuw abbonnement weer benaderen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door jhjoling

26 May 2009, 12:10

De contacten met Typhone via de mail werden snel en accuraat verwerkt. Ik heb de contacten als zeer goed ervaren. Ik heb het gevoel gekregen dat ik serieus genomen wordt als klant, en dat ik goede aankoopadviezen kreeg.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door jos1968

21 May 2009, 09:35

vond met name de telefonishe bestellingzeer goed te woord gestaan en goed advies ook toen me bestelling niet bleek te kloppen werd binnen 24 uur het ontbrekende nagezonden klasse voor typhone

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door tritsen

14 May 2009, 13:58

Na een gsm besteld te hebben bleek de accu erg snel leeg te zijn, de telefoon zou worden opgehaald door TNT en weer na reparatie bezorgd. Ik moest hier wel voor betalen via een factuur maar i.v.m. de garantie zou dit bedrag weer worden terug gestort. Nou.... dat doen ze dus niet. telefoontjes en mailtjes helpen niet.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Nhanduc

01 May 2009, 19:14

Winkel al jaren bij Typhone, al drie keer een sim-only besteld, heel eenvoudig natuurlijk dus nooit gedoe over kapotte telefoons oid want daarvoor moest ik dan natuurlijk niet bij hun zijn. Bestellingen altijd snel en netjes binnen, heb nog nooit aan typhone betaald, maar heb al wel meerder keren een paar euro uitbetaald gekregen na het sparen van saldo door bij elke nieuwsbrief een button aan te klikken. En ik heb nog steeds saldo, dus als ik straks weer een simonly nodig heb, krijg ik weer een paar euro. Waar die lui dan geld verdienen weet ik niet, tot nu toe verdien ik aan hun. Voorzover ik contact met ze heb gehad altijd snel en accuraat geholpen, prima bedrijf en ik blijf bij ze shoppen zolang ze voor mij interessante aanbiedingen hebben!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door delooz1

01 May 2009, 12:04

het goede van typhone is dat er in mijn geval een blokkade was van twee telecomaanbieders (waar ik overigens niets aan kan /kon doen) waardoor ik geen abonnement kon afsluiten ,typhone heeft mij toch een aanbieding gedaan van een andere provider, goede klanten service TOP !
een minpunt is dat ik een deal maak voor de nokia n95 deep plum en ik een toestel ontvang met een voormij abacadabra handleiding, als stukje extra had men in mijn geval wel een nederlandse handleiding mee kunnen sturen.dus customer sevice van typhone help mij aan een degelijke handleiding !!! zodat ik dit minpunt ook kan omzetten in een pluspunt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Nanja01

15 April 2009, 13:57

Bestel mijn abonnementen al een paar jaar via Typhone, zowel zakelijk als prive. In het verleden weleens problemen gehad met een telefoon, maar de service van typhone was gewoon goed, probleem opgelost etc.
Ik vind het een goed bedrijf

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Targettiger

07 April 2009, 15:07

Verlenging abonnement + toestel geregeld bij Typhone. Papieren direct verzonden, toestel was op voorraad zeiden ze. Track en tracenummer ontvangen met uw zending is verzonden. Track en tracenummer was geen zending aan verbonden. Volgende dag gebeld, het toestel werd vandaag pas verzonden want was nu binnen, volgende dag een e-mail met de mededeling dat het toestel niet op voorraad was. Levertijd onbekend. Weer gebeld, woensdag maar uiterlijk donderdag was hij binnen, weer gewacht. Toestel niet binnen op donderdag, levertijd onbekend. Aangegeven dat dit niet de afspraak was en ik wilde annuleren. Kon niet en ze gooien gewoon de hoorn erop. Ze zijn ongelofelijk onbeschoft, krijg een reactie op e-mail waaruit blijkt dat ze e-mails niet eens lezen. Ik wilde mijn geld terug voor het reeds betaalde toestel, kon niet, 1 dag later kon het wel, maar het is niet teruggestort. Inmiddels 2 weken later, geen toestel en de kosten voor mijn abonnement zijn al in rekening gebracht. Ik wil nog steeds ontbinden. Typhone gaf zelf aan niet te willen ontbinden omdat het consequenties voor hun heeft bij Vodafone. Ze kunnen het dus wel, maar ze willen het niet en beroepen zich op dat het bij een verlenging niet mogelijk is te annuleren. Dit staat nergens, niet in de algemene voorwaarden van vodafone of typhone. Als je vraagt waar zij zicht op beroepen krijg je geen antwoord. Het zijn onbeschofte oplichters. Ze krijgen provisie van Vodafone voor elke deal die ze sluiten en lichten daarom de klant maar op en zeggen gewoon dat alles op voorraad is. En anders zeggen ze gewoon 3 keer dat die al verzonden is. Ter compensatie is mij een horloge aangeboden maar gemakshalve hebben ze dat ook niet bevestigd en ook niet verstuurd. Nooit zaken mee doen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,2

Review door Marijke Roeloffzen

06 April 2009, 22:25

Typhone doet wat zij belooft. Heb 2 maal wat besteld 1x prive en 1 maal voor het bedrijf waar ik werk. In beide gevallen werd het bestelde de volgende dag geleverd. Er werd goed gecommuniceerd over de status van de bestelling. Bij de zakelijke bestelling werd zelfs automatisch een betaaltermijn gehanteerd van 2 weken (Ik had eigenlijk erop gerekend dat er contant betaald moest worden).
Ben bijzonder tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door oelie0

31 March 2009, 08:40

Voor de website heb ik slechts een voldoende gegeven omdat Typhone niet aangeeft hoe de voorraadstatus is. Pas na telefonische navraag blijkt hoe de voorraad is. Verder zijn ze telefonisch zeer goed te bereiken en zeer klantvriendelijk. Levering binnen 24 uur komen ze zeer goed na. Nu reeds 2 x een toestel besteld.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door rien.mulder

30 March 2009, 10:05

Goede informatie, snelle levering. Site kan iets rustiger door informatie weg te laten als je een toestel gekozen hebt. Men laat in mijn geval alle toestellen zien nadat ik al één toestel uitgekozen heb. Zodoende zul je scrollen moeten naar de informatie die je net gekozen hebt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door antoonsnoeren

28 March 2009, 10:44

nu ik ben pas bij jullie maar wat mijn ervaring met typhone is tot nu toe zeer goed dus ik ben zeer tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door JWE

19 March 2009, 21:33

Toestel dinsdagavond om 23.00 uur besteld en donderdag al in huis!
After sales, geen ervaring mee tot nog toe.
Bereikbaarheid is goed, ik heb nog iedere keer binnen 1 dag antwoord op de mails gehad.
Support: Is zeer goed, de beschrijvingen kloppen en de min punten staan er ook bij vermeld. Mijn vrouw heeft tot 2 keer toe een probleem met haar Sony Ericsson gehad en die zijn beide zeer snel en vakkundig opgelost, beide keren gewoon garantie, toestel in een week retour.
Website geeft de informatie weer van de toestellen in een no-nonsense vorm. Bij de reviews staan ook (als ze er zijn) de negatieve punten van de telefoon, super dat ze dat gewoon laten staan.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door jojanneke

11 March 2009, 09:59

Twee puntjes voor verbetering:
- Een keuze-aflevertijd aan kunnen geven. Nu moet je maar hopen dat je thuis bent om de bestelling aan te nemen.
- Voor dat ik daadwerkelijk bestelde vond ik het niet duidelijk wat de verzendkosten waren en of ik nu (ook zonder abonnement) €0,01 aan de deur moest betalen.

Goed:
- Snelle levering.
- Makkelijk bestellen.
- Goede aanbiedingen. Voor zover ik gezien heb bij deze telefoon de goedkoopste.
- Over het algemeen erg tevreden!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door J_O_N

10 February 2009, 18:51

Ik vond dat Typhone mijn aanvraag ontzettend goed behandeld heeft.
Om 19.00 de nieuwe Nokia besteld en hem de volgende dag om 14.00 al in mijn handen. Ook de bezorger was een vriendelijke man.
De informatie op de site vind ik ontzettend goed. Het is overzichtelijk en compleet. Alles wat je over een telefoon zou kunnen willen weten is er te vinden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door nietzoblij

22 January 2009, 18:32

Abonnement verlengd en een tweetal SonyEricsoon W302's besteld (wit en zwart). De zwarte werd een dag later geleverd en bij het openen kreeg ik al de indruk dat de verpakking 'slordig'was... geen beschermfolie op het scherm, wel een vette vingerafdruk, kabeltjes los in de doos gepropt en bij het aanzetten bleek de telefoon defect. Kortom, een reeds gebruikt en teruggezonden toestel wat opnieuw werd aangeboden.

Contact gehad met de klantenservice. Geen omruil mogelijk, omdat de telefoon kapot is, hij wordt gewoon gerepareerd. Toen ik aangaf dat deze telefoon al in gebruik was geweest, werd dit niet ontkend of bevestigd, maar werd er heel ontwijkend over gedaan.

Toen ik aangaf de telefoon gewoon te willen retourneren (goed recht bij een online aankoop) kreeg ik te horen, dat dit probleemloos kan... en ik 0 euro terugkrijg, omdat de telefoons gratis zijn. Voorwaarde is dan wel, dat ik de andere -werkende- telefoon retourneer. De verlenging van het abonnement ongedaan maken is echter niet mogelijk.... dus kassa voor Typhone als ik echt zo dom zou zijn.

Voor mij is dit een zaak voor de geschillencommissie geworden, helaas dat Typhone het zover laat komen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,6

Review door ErikJ

14 January 2009, 13:49

In december bestelde ik de SonyEricsson Xperia (na lang dubben) bij Typhone. Het toestel was gratis in combinatie met een 2 jarig T-Mobile relax 300 en Web'n'Walk Standaard. T-mobile geeft voor de volle 2 jaar 5 euro korting op de Relax abonnementskosten en de eerste 12 maanden is de Web'n'Walk toevoeging
voor de helft.

Ik ben zeer te spreken over de bestelling en levering van Typhone. De site is meer dan voldoende duidelijk en de bestelprocedure verloopt vlotjes. Ik kreeg van Typhone een bevestigingsmail naar aanleiding waarvan ik telefonisch nog even iets gewijzigd heb (toch nog een headsetje erbij..). De levering was verder volgens afspraak gewoon de volgende dag. Al met al had ik het abonnement en toestel dus snel in huis.

Met aftersales heb ik verder niets te maken gehad; telefoon functioneert naar behoren (laten we hopen dat het zo blijft ;) ). Wel heb ik achteraf nog een aantal vragen gehad over het Web 'n Walk abonnement van T-Mobile en hierbij werd ik door Typhone eigenlijk beter geholpen dan door T-Mobile zelf. Voor mij is een bestelling bij Typhone dus zeker voor herhaling vatbaar.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door opatees

27 December 2008, 15:13

In telefonisch overleg 2 x Sim-lock vrije abonnementen besteld.
Levering met nummer behoud binnen 5 dagen.Bevestigd door mail.
1 direkt geleverd en ander als oude abonnement afloopt.
Levering telefoon binnen 3 dagen en deze is niet via de website besteld.
Is reeds derde jaar achtereen dat ik bij Typhone bestel.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door impregneerbedrijf

22 December 2008, 21:26

Omdat het artikel de Sonim niet meer op voorraad was, zaten we langer te wachten. Na 2 telefoontjes en een zeer correcte medewerkster van Typhone werd het probleem zo snel mogelijk verholpen. De mail van verzending werd niet ontvangen, daarom kregen wij een telefoontje. Prima afhandeling, correcte probleemoplossing. Al met al, zeer tevreden met onze telefoon en de service van Typhone. Zeker reden om terug te keren!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door michiel_konijn

03 December 2008, 12:03

Nokia 6300 besteld. Bij levering bleek audiocircuit kaduuk. Gelijk teruggestuurd naar wat bleek de reparatieafdeling (had liever gelijk een nieuwe gehad). Twee weken later krijg ik mijn telefoon teruggestuurd. Helaas blijkt t een andere met Vodafone software erop en vuil onder het scherm. Krijg dus een gebruikte fone voor het geld van een nieuwe...Slechte zaak.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door ypardijs

03 December 2008, 08:46

Goede punten: Snelle en correcte afhandeling. Mails zijn duidelijk en compleet.

Slecht puntje: Het abonnement werd geleverd met 2 laptops. De bezrgdata van de laptop was niet van te voren aangekondigd en dat was lastig met de betaling die ik aan de postbode moest doen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door ghislaine45

13 November 2008, 17:28

Typhone is voor mij een hele fijne provider, snel contact goede communicatie duidelijke formulieren en alles volgens afspraak en belofte.

Met dank

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door hddonkervoort

13 November 2008, 08:53

Ik heb de Nokia 7210 Supernova besteld, deze was momenteel nergens leverbaar of had een wachttijd van minimaal 2 weken of langer.
Typhone was de enige die hem wel op voorraad had, ik durfde eerst niet te bestellen omdat ik deze winkel nog niet kon, heb eerst op aanraden van Typhone gekeken op het TSandra Donkervoorthuiswaarborgfonds en heb toen mijn bestelling geplaatst en had het toestel de volgende dag in huis!!!
Dus wat mij betreft zeker een aanrader en supersnelle levering!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door hddonkervoort

13 November 2008, 08:52

Ik heb de Nokia 7210 Supernova besteld, deze was momenteel nergens leverbaar of had een wachttijd van minimaal 2 weken of langer.
Typhone was de enige die hem wel op voorraad had, ik durfde eerst niet te bestellen omdat ik deze winkel nog niet kon, heb eerst op aanraden van Typhone gekeken op het TSandra Donkervoorthuiswaarborgfonds en heb toen mijn bestelling geplaatst en had het toestel de volgende dag in huis!!!
Dus wat mij betreft zeker een aanrader en supersnelle levering!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door jupiter

09 October 2008, 17:01

Fantastisch bedrijf. Fantastische service. 's Middags besteld en de
volgende morgen de levering in huis. Dit is al de tweede levering
aan ons bedrijf en wij willen eigenlijk alleen nog maar zaken doen
met Typhone.nl. Prijzen zijn okay en na 1 keer leveren hoefden de,
overigens zeer geringe, kosten niet vooruit betaald te worden.
Chapeau voor Typhone.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door verkerke

26 September 2008, 11:20

vrijdag besteld zaterdag morgen om 8 geleverd
telefonisch goed verijkbaar
correct geholpen,met andere woorden een zaak waar bij je met een gerust hart kan bestellen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door robjes

05 September 2008, 10:58

Heb dinsdag avond met 24 uur service een telefoon besteld en nu vrijdag om 11 uur nog niks ontvangen. waardeloos

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door radiac93

01 September 2008, 19:42

Deze site is uiterst slegt op het gebied van bestellingen op tijd afleveren,er informatie over te geven,en de helpdesks zijn altijd bezet,tevens krijg je nooit antwoorden die helpen op je vragen,

nu een week later(met een 24uurs bestelling),nog steeds geen gsm ontvangen...=/
ik stuur een mail om te vragen war hij blijft...
ze sturen mij een link naar de service om je product te volgen,maar die pagine is al niet meer upgedate sinds ik mijn bestelling heb geplaatst,ik stuur nog een mail om te vragen naar een deftig antwoord,nu negeren ze mij gewoonweg,maakt niet uit hoeveel mails ik stuur...


dit is een uitermate slechte service die typhone biedt
maar je moet het er maar bijnemen,voor dat prijsverschil met een winkel in belgie(zelfs met de e25 euro verzendingskosten)...

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door fjboom

29 August 2008, 20:21

Voor de eerste keer bij Typhone besteld via internet. Een nokia E51 black. De levering was er in twee dagen. Jammer dat de Nederlandse handleiding ontbrak. Telefonisch gemeld en binnen twee dagen PDF-file uitgeprint in huis. Geen klachten over het product en de service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door colajunk

15 August 2008, 11:41

6 aug een Nokia N95 i.c.m. abbonnement besteld. Deze was 8 aug. al in mijn bezit. Snel en perfect geregeld.

Omdat ik niet wist of alles goed was gegaan met het contract gebeld met Typhone. Hier werd ik snel en deskundig geholpen.

Kortom voor mij is het in de toekomst duidelijk dat ik met Typhone veilig, snel en goed zaken kan doen, dus zal zeer zeker weer bij Typhone terug keren.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Karlijntje

06 August 2008, 20:03

Gebruik gemaakt van aanbieding gratis GSM + T-mobile abonnement.
GSM is na 2 weken defect. Toestel kan niet gerepareerd worden voor onze vakantie, je moet een dag thuis gaan zitten wachten totdat het toestel wordt opgehaald, het leentoestel wordt dan niet gelijk geleverd, maar je moet een formulier tekenen waarmee je Typhone machtigt om 125 euro van je rekening te incasseren als het leentoestel niet wordt geretourneerd binnen 10 dagen na reparatie. Het duurt dagen voordat je een leentoestel in huis hebt en meer kan men niet voor je doen. Er wordt niet op mailtjes gereageerd. Kortom, hele slechte service. Het is moeilijk gebruik maken van het T-mobile netwerk waar je voor maandelijks voor betaalt als je geen werkende GSM hebt. Kortom, men blijft sterk in gebreke.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,2

Review door Karlijntje

06 August 2008, 20:02

Gebruik gemaakt van aanbieding gratis GSM + T-mobile abonnement.
GSM is na 2 weken defect. Toestel kan niet gerepareerd worden voor onze vakantie, je moet een dag thuis gaan zitten wachten totdat het toestel wordt opgehaald, het leentoestel wordt dan niet gelijk geleverd, maar je moet een formulier tekenen waarmee je Typhone machtigt om 125 euro van je rekening te incasseren als het leentoestel niet wordt geretourneerd binnen 10 dagen na reparatie. Het duurt dagen voordat je een leentoestel in huis hebt en meer kan men niet voor je doen. Er wordt niet op mailtjes gereageerd. Kortom, hele slechte service. Het is moeilijk gebruik maken van het T-mobile netwerk waar je voor maandelijks voor betaalt als je geen werkende GSM hebt. Kortom, men blijft sterk in gebreke.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,2

Review door Karlijntje

06 August 2008, 19:46

Slechte service.
Gebruik gemaakt van aanbieding abonnement T-mobile met gratis GSM. GSM defect na 2 weken. Typhone gaf aan dat reparatie niet klaar zou zijn voor onze vakantie (toestel hiervoor gekocht), een leentoestel zou niet vergelijkbaar zijn met het defecte toestel en meer kon men niet voor mij doen. Je moet een dag gaan zitten wachten totdat het toestel wordt opgehaald (service waarvoor je betaalt) en dan brengt men niet meteen een andere bruikbaar toestel mee. Hiervoor moet je een formulier tekenen waarmee je Typhone machtigt om 125 euro van je rekening te incasseren als je het toestel niet 10 dagen retourneert na reparatie. Het duurt langer dan 2 dagen voordat je een leentoestel krijgt. Moeilijk bellen via t-mobile als je geen toestel hebt!!!! Fijn op vakantie!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,2

Review door saskia1981

01 August 2008, 09:34

Ik heb een sony ericsson w980I besteld op 25 juni,met de 24 service.
26 juni zou ik gebeld worden of kpn akoord zou gaan met mijn verlenging.Ze hebben mij netjes opgebeld en verteld dat het akoord was en vroegen mij wanneer de telefoon geleverd zou kunnen worden wij hebben toen afgesproken de vrijdag er naar ik was toch vrij en zou de hele dag thuis zijn.
Ik kon na 9 uur dynafix bellen om te vragen hoe laat ze ongeveer zouden bezorgen.Krijg ik te horen dat er een storing is bij typhone en zodoende niet kunnen bezorgen,volgens dynafix zou thyphone mij die ochtend nog bellen.
In de middag heb ik zelf maar gebeld en krijg ik te horen van typhone
dat er wat problemen zijn bij dynafix en daardoor niet bezorgd kan worden..er gingen al wat vraag tekens door mijn hoofd.
Toen hebben we afgesproken dat dynafix na 13uur zou bezorgen.
De maandag heb ik zitten wachten tot 18 uur en had nog steeds geen telefoon.
De telefoon maar weer gepakt en gebeld naar typhone...na 3 kwartier (x2 telefoons) werd er eindelijk opgenomen.
En werd mij verteld dat hun er niets aan konden doen en ik maar bij dynafix moest wezen.
Ik zou een contract toegestuurd krijgen en die zou ik moeten ondertekenen en terug sturen en dan zou ik voor vrijdag mijn telefoon hebben.
Zo gezegt zo gedaan.
Kom ik dinsdags thuis en ligt er een kaartje van dynafix in de bus ze zijn om kwart voor 13 aan de deur geweest.
Ik dynafix maar weer eens opgebeld hoe dit kan en hoe dit in elkaar zit.
Dynafix zou mijn telefoon de volgende dag na 13uur weer bezorgen.
De volgende dag weer een kaartje in de bus en daar staat op dat ze om 5 over half 13 zijn geweest.
Ik dynafix maar weer eens op gebeld en gevraagd hoe en wat.Ze vertelde mij dat ze al 4 keer aan de deur waren geweest....4keer hoe komt het dan dat ik maar 2 kaartjes heb en de vrijdag en maandag thuis was en er niemand aan de deur is geweest?
Het pakketje zou nu met de post komen.Met in mijn achterhoofd houdend vrijdag krijg ik toch mijn pakketje?
vrijdag nog niets.nog maar eens bellen met typhone weer 30 min wacht tijd.Eindelijk iemand gesproken en zou er wat aan doen ik zou hem voor woensdag hebben.woensdag nog niets.weer bellen het pakketje lag nog bij dynafix en zodoende konden zij mij niets opsturen.
een week later weer gebeld..werd er nu wel erg moe van en had er veel spijt dat ik hem hier had besteld met de 24 uurs service.hij lag nog steeds bij dynafix.weer afwachten dus..die maandag weer gebeld en ze zouden me nu een nieuwe opsturen met de post en zou hem binnen 3-4 leverdagen hebben.die donderdag avond nog steeds geen telefoon.en in hun voorwaarden staat dat als ze hem niet binnen 30 dagen kunnen leveren het vervalt.dag 29 maar erg boos opgebeld en verteld dat zij zich niet aan hun voorwaarden gaan houden en ik die telefoon niet meer hoef als zij hem voor morgen niet bezorgen.mevrouw van typhone werd nu boos op mij???jullie houden je niet aan de afspraak!!
En ja hoor eindelijk kreeg ik mijn telefoon de volgende dag om 11 uur.
Ik bestel hier dus nooit meer een telefoon.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door jvmulken

31 July 2008, 16:46

Telefoon werd snel geleverd in dichte omdoos.
De doos van de camera zelf en het geheugenkaartje lagen echter los in deze grotere doos. Hierdoor rolde de artikelen door de doos heen.
Tevens was het zegel van de telefoondoos verbroken en miste de nederlandse gebruiksaanwijzing. Op het (nederlandstalige) zegel stond vermeld de zending niet te accepteren als de zegel verbroken was. Ondanks dat de inhoud van de doos nieuw blijkt te zijn is dhet toh vreemd dat deze open was en tevens er geen nederlandse gebruiksaanwijzing bijgesloten was (wel engels en duits).
Desgevraagd aan de klantenservice kreeg ik het antwoord terug dat Typhone af en toe steekproeven op artikelen doorvoeren om de compleetheid te controleren. Vreemd dat een gecontroleerde zending geen nedelandse gebruiksaanwijzing bevat. el zou er een PDF file met de geberuiksaanwijzing op de Cd_ROM beijgesloten zijn.

Al met al ben ik niet tevreden met de transactie en zeker niet over het ontwijkende ntwoord van de klantenserice!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,6

Review door jpkuijpers

25 July 2008, 08:32

Ik heb mijn HTC Touch Diamon besteld met de "binnen 24 uur leveren optie". Dit kostte me kleine beetje geld extra, maar ik wilde mijn telefoon persee de volgende dag hebben. 23 uur later belt mijn moeder op dat er een pakketje bezorgd is ==> Niet verwacht en echt bovenverwachting goed! Dit is de tweede keer dat ik hier iets besteld heb en ik kan alleen maar positief zijn over Typhone.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Dave1989

24 July 2008, 17:30

Bestelling ging goed. Betalen via iDEAL ging perfect. Helaas heb ik geen Track&Trace link mogen ontvangen. Hiervoor heb ik even met de helpdesk gebeld. Het duurde eerlijk gezegd wel net iets te lang voor ik iemand eraan kreeg rond de 10 minuten. Maar ik werd wel heel goed geholpen.

Om 16:30 besteld en om 14:00 de volgende dag binnen! Ze houden zich dus echt aan de 24uurs garantie!

Product was netjes verpakt in een goed passende doos.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door plantje

23 July 2008, 09:55

In eerste instantie snelle levering, echter, ik was niet thuis. Expediteur kwam vervolgens de volgende dag in de ochtend, terwijl middag was afgesproken. Maar... na telefoontje aan Typhone werd alles keurig opgelost en kreeg ik zelfs een Bluetooth USB stick cadeau. Niets dan lof!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door Keesw

14 July 2008, 11:56

KLACHT.
Op de site van "Typhone.nl/mobiel-internet" staat een advertentie Over mobielbreedband internet van T-Mobile voor 14,50 per maand.
Maar omdat er verder niets over te vinden was stuurde ik per email hier deze vraag over.
Op uw site staat een advertentie voor internetten met t-mobile voor 14,50 per maand ‘http://www.typhone.nl/mobiel-internet ‘
Als ik op de bewuste link klik is er nergens een dergelijke aanbieding te vinden.
Daarop kreeg ik doodleuk van de Service Coördinator Gustav van Leeuwen als antwoord dat ik maar op de site moest kijken.
Daarna opnieuw de vraag gesteld maar geen antwoord gekregen.
3 dagen later opgebeld (20 minuten in de wacht gestaan) daarna kreeg ik een dame aan de lijn die navraag ging doen en kwam met hetvolgende antwoord. Dit is een tijdelijke aanbieding van het abonnement van 19,50 en als u die besteld dan komt er 14,50 op het contract te staan.
OK ik geprobeerd om dat abonnement via de site af te sluiten maar helaas ook onvindbaar.
Weer gebeld (weer 20 minuten in de wacht gestaan)
Dezelfde dame aan de telefoon. U kunt alleen zo'n abo afsluiten als u ook een belabo neemt. Waarop ik zei , op uw site dat dat niet nodig is. Weer navragen (weer 5 minuten wachten) Sorry mijnheer het staat verkeerd op de site, we hebben dus geen aanbieding van 14,50!
Gevraagd naar haar chef. Onbereikbaar. Gevraagd of deze terug kon bellen. Neen daar maak ik geen terugbel afspraak over.

Kortom dit is een ongeorganiseerd bedrijf met onopgeleid personeel en hier moet je dus beslist geen zaken mee doen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Keesw

14 July 2008, 11:55

KLACHT.
Op de site van "Typhone.nl/mobiel-internet" staat een advertentie Over mobielbreedband internet van T-Mobile voor 14,50 per maand.
Maar omdat er verder niets over te vinden was stuurde ik per email hier deze vraag over.
Op uw site staat een advertentie voor internetten met t-mobile voor 14,50 per maand ‘http://www.typhone.nl/mobiel-internet ‘
Als ik op de bewuste link klik is er nergens een dergelijke aanbieding te vinden.
Daarop kreeg ik doodleuk van de Service Coördinator Gustav van Leeuwen als antwoord dat ik maar op de site moest kijken.
Daarna opnieuw de vraag gesteld maar geen antwoord gekregen.
3 dagen later opgebeld (20 minuten in de wacht gestaan) daarna kreeg ik een dame aan de lijn die navraag ging doen en kwam met hetvolgende antwoord. Dit is een tijdelijke aanbieding van het abonnement van 19,50 en als u die besteld dan komt er 14,50 op het contract te staan.
OK ik geprobeerd om dat abonnement via de site af te sluiten maar helaas ook onvindbaar.
Weer gebeld (weer 20 minuten in de wacht gestaan)
Dezelfde dame aan de telefoon. U kunt alleen zo'n abo afsluiten als u ook een belabo neemt. Waarop ik zei , op uw site dat dat niet nodig is. Weer navragen (weer 5 minuten wachten) Sorry mijnheer het staat verkeerd op de site, we hebben dus geen aanbieding van 14,50!
Gevraagd naar haar chef. Onbereikbaar. Gevraagd of deze terug kon bellen. Neen daar maak ik geen terugbel afspraak over.

Kortom dit is een ongeorganiseerd bedrijf met onopgeleid personeel en hier moet je dus beslist geen zaken mee doen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Keesw

14 July 2008, 11:55

KLACHT.
Op de site van "Typhone.nl/mobiel-internet" staat een advertentie Over mobielbreedband internet van T-Mobile voor 14,50 per maand.
Maar omdat er verder niets over te vinden was stuurde ik per email hier deze vraag over.
Op uw site staat een advertentie voor internetten met t-mobile voor 14,50 per maand ‘http://www.typhone.nl/mobiel-internet ‘
Als ik op de bewuste link klik is er nergens een dergelijke aanbieding te vinden.
Daarop kreeg ik doodleuk van de Service Coördinator Gustav van Leeuwen als antwoord dat ik maar op de site moest kijken.
Daarna opnieuw de vraag gesteld maar geen antwoord gekregen.
3 dagen later opgebeld (20 minuten in de wacht gestaan) daarna kreeg ik een dame aan de lijn die navraag ging doen en kwam met hetvolgende antwoord. Dit is een tijdelijke aanbieding van het abonnement van 19,50 en als u die besteld dan komt er 14,50 op het contract te staan.
OK ik geprobeerd om dat abonnement via de site af te sluiten maar helaas ook onvindbaar.
Weer gebeld (weer 20 minuten in de wacht gestaan)
Dezelfde dame aan de telefoon. U kunt alleen zo'n abo afsluiten als u ook een belabo neemt. Waarop ik zei , op uw site dat dat niet nodig is. Weer navragen (weer 5 minuten wachten) Sorry mijnheer het staat verkeerd op de site, we hebben dus geen aanbieding van 14,50!
Gevraagd naar haar chef. Onbereikbaar. Gevraagd of deze terug kon bellen. Neen daar maak ik geen terugbel afspraak over.

Kortom dit is een ongeorganiseerd bedrijf met onopgeleid personeel en hier moet je dus beslist geen zaken mee doen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door dcst

02 July 2008, 21:03

Bestelling LG Secret via Typhone 25 juni 2008...................

Eerste Levering was snel. Toestel eerste dag teruggestuurd omdat defect, camera en spelletjes werkten niet. Geen vervangend toestel omdat folie niet op toestel zat (hoe kan ik anders er achter komen dat de kamera niet functioneert?).Toestel teruggestuurd in originele verpakking. Gerepareerde toestel functioneerde ook niet en geleverd aan verkeerd adres,zelfs nadat ik dit mondeling en schriftelijk had doorgegeven! Al meerdere keren om terugstorting gevraagd (binnen termijn van algemene voorwaarden). Veel excuses/leugens aan de telefoon (kan ik allemaal onderbouwen omdat toestel met TNT Express naar Typhone is terugestuurd).Slechtste wat ik persoonlijk op het gebied van after sales heb meegemaakt. Mooi toestel maar als het niet werkt en je nog steeds wacht op je geld of nieuw toestel....ik laat conclusie over aan de lezer...

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,8

Review door arnoboshoven

09 June 2008, 14:54

Ik heb vandaag mijn nieuwe tel. de Samsung E900 ontvangen.
Doch bij het uitpakken van TnT doos, Ondekte ik dat de Orginele doos
aan een kant niet geseald was !
Terwijl er toch duidelijk staat DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN .
Weet eigenlijk niet goed wat te doen, heb met dit soort dingen eens slechte ervaring gehad !
Nou lijkt alles compleet, en zal het ook wel goed zijn , maar ik vraag me gewoon af waarom de doos nou open moest ?
[s]kan iemand hier iets meer over zeggen ?

Please Reply..[/s]


  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door arnoboshoven

09 June 2008, 14:51

Ik heb vandaag mijn nieuwe tel. de Samsung E900 ontvangen.
Doch bij het uitpakken van TnT doos, Ondekte ik dat de Orginele doos
aan een kant niet geseald was !
Terwijl er toch duidelijk staat DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN .
Weet eigenlijk niet goed wat te doen, heb met dit soort dingen eens slechte ervaring gehad !
Nou lijkt alles compleet, en zal het ook wel goed zijn , maar ik vraag me gewoon af waarom de doos nou open moest ?
kan iemand hier iets meer over zeggen ?

Please Reply..


  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door arnoboshoven

09 June 2008, 14:50

Ik heb vandaag mijn nieuwe tel. de Samsung E900 ontvangen.
Doch bij het uitpakken van TnT doos, Ondekte ik dat de Orginele doos
aan een kant niet geseald was !
Terwijl er toch duidelijk staat DO NOT ACCEPT IF SEAL IS BROKEN .
Weet eigenlijk niet goed wat te doen, heb met dit soort dingen eens slechte ervaring gehad !
Nou lijkt alles compleet, en zal het ook wel goed zijn , maar ik vraag me gewoon af waarom de doos nou open moest ?
kan iemand hier iets meer over zeggen ?

Please Reply..


  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door tangasierra

29 May 2008, 16:32

goede punten zijn zeer snelle levering
netjes per email op de hoogte gehouden
aftersales geen mening over het toestel was goed
cashback ook niet gehad

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Even Afwezig

27 May 2008, 09:17

Geprobeerd een debitel abo met Motorola F3 af te sluiten. Volgens Typhone werd de aanvraag niet gehonoreerd omdat ze bij debitel achterstand hadden en te laat aan mijn aanvrage toe kwamen.
Bij Typhone kun je sparen voor korting door op hun nieuwsbrief te klikken. Deed ik braaf altijd. En de kosten van mijn aangevraagde abo werden ook netjes verrekend met het gespaarde.
Maar ik kreeg het gespaarde niet terug nadat, buiten mijn schuld, de aanvrage niet door ging.
Op meerdere emailberichten van mijn kant werd niet gereageerd.
Het gaat me niet om die paar euro, wel om het totale gebrek aan service.
Zo slecht heb ik het nog niet meegemaakt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door GertNieuwenhuis

14 May 2008, 08:50

Vorige week liep mijn oude GSM abonnement af (dat ik overigens niet bij Typhone had afgesloten) dus ben ik gaan kijken op het internet voor een goede mobiele telefoon met een abonnement dat aan mijn verwachtingen zou voldoen. Al snel kwam ik terecht op de website van Typhone waar ik direct verschillende aanbiedingen van mobiele telefoons tegenkwam. Er was veel informatie over de verschillende abonnementsvormen en GSM's te vinden. Ik kon eenvoudig het (voor mij) beste toestel kiezen en de winkelmand gaf een goed overzicht van wat ik aan het bestellen was. Uiteindelijk heb ik voor een Samsung G800 gekozen in combinatie met een abonnement van Vodafone. Ik heb betaald met iDeal wat ik altijd een fijn vind om te gebruiken. Binnen enkele minuten kreeg ik een bevestiging van mijn bestelling in mijn mailbox. Er stond een 24uurs-levering icoontje bij de aanbieding en inderdaad de volgende dag kwamen ze mijn telefoon thuis brengen. Ik heb de contracten aan de deur ingevuld en kon vrijwel direct beginnen met bellen.

Ik ben dus zeer tevreden over Typhone. De website is volgens mij altijd up to date en er is een ruim aanbod van telefoons en abonnementen te vinden. Ook de mogelijke betalingsvormen en snelle e-mail reacties spreken mij erg aan. Typhone heeft de 24-uurs-levering echt waargemaakt want de volgende dag kreeg ik mijn bestelling thuisbezorgd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door romari

10 May 2008, 21:20

Goed ding: het is een makkelijk toestel batterij gaat lang mee.Mindere dingen:Ik vind het minidisplay onduidelijk(tekleine cijfers)Het geluid terwijl je aan het bellen bent is niet goed als je zelf praat hoor je jezelf terug.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door romari

10 May 2008, 21:17

Goed ding: het is een makkelijk toestel batterij gaat lang mee.Mindere dingen:Ik vind het minidisplay onduidelijk(tekleine cijfers)Het geluid terwijl je aan het bellen bent is niet goed als je zelf praat hoor je jezelf terug.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Xaverius

05 April 2008, 01:13

Op 11 maart GSM besteld en geld meteen overgeschreven. Op 19 maart bericht dat toestel dag voordien werd verzonden (en dat ondanks melding van 'binnen de 24 uren beschikbaar). Na verschillende e-mails niets ontvangen. Op 03 april krijg ik plots te horen dat het pakket 'volgens het TNT systeem' op mijn adres zou uitgereikt zijn, terwijl ik helemaal niets heb ontvangen. Verdere e-mails blijven onbeantwoord, net als mijn herhaalde vraag om het geld terug over te maken op mijn rekening. Ik kan op basis van deze ervaring alleen maar besluiten tot een malafide bedrijf, dat een loopje neemt met klantvriendelijkheid. Oppassen dus !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door essy333

27 March 2008, 16:57

ik heb in februari een bestelling gedaan, contract gescand en digitaal terug gestuurd na 2 dagen een email gehad konden ze het niet lezen. orgineel verstuurd en nogmaals contract digitaal verstuurd konden ze het wel lezen.Toen na een week de telefoon met sim ontvangen.
Bleek ik geen internet mobiel te hebben wel in het kontrakt aangevraagd. Drie keer proberen te belen steeds een kwartier in de wacht en dan wordt je eruit geknald omdat het te druk is.
Eindelijk iemand aan de lijn. Sorry kunnen we niets aan doen fout van telfort bla bla bla. We gaan het gelijk regelen nee dus 2 weken wachten. Toen weer gebeld weer 2 keer bellen en dan pas na de derde keer iemand te pakken je moet zo wie zo altijd standaard een kwartier wachten. Iemand aan de lijn o sorry we hebben het nog niet geregeld ik ga het gelijk doen. Ik nog gezegd hou er rekening mee dat het internet voor de actie prijs van 7 euro was inplaats van 10 euro.Ja dat regelen we ook. Weer 2 weken wachten nu is het aangesloten maar krijg het niet geactiveerd op de telefoon en ik moet nu 10 euro betalen inplaats van de 7 euro wat in me kontrakt zijn. weer belen weer een kwartier wachten. En wat krijg je voor antwoord nee sorry moet je telfort bellen die faktureerd.Dat is in verband met de wet van privicie. hoezo jullie hebben alle prive gegevens met mij kontrakt toch gehad. maar nee hoor ze doen niks meer voor je bij typhone je kan iets bestelen ze halen hun provicie binnen en bij fouten zijn ze niet thuis.
Telfort gebeld ze zijn bekend met typhone en ze hebben veel klachten over ze dus niet meer bij ze bestellen zou ik zo zeggen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door tonnick holland

11 March 2008, 20:18

Ik heb op vrijdag 7 maart 2008 een los toestel besteld (met 24 uurs logo) bij typhone. Ik heb mijn bestelling voor 11 uur 's ochtends doorgegeven en betaald via ideal. Ik heb daarbij gekozen voor de 24-uurs levering. Nu, dinsdag avond 11 maart zit ik nog steeds te wachten op mijn toestel. Dus hoezo 24-uurs levering? Het erge is nog wel dat deze service 5,50 euro extra kost, hier ben ik dus niet over te spreken! De mail beantwoorden ze snel, maar ik heb nu al 2 keer een antwoord gehad dat niet mijn vragen beantwoord! Telefonisch zijn ze slecht bereikbaar. Vandaag 4 x 10 min in de wacht gestaan, geen 1 keer een medewerker gesproken. Na 10 min word je uit de lijn gegooid! De website heeft al dagen geen veranderde gegevens in de leveringsstatus. Ik blijf dus nog wachten, ik hou jullie op de hoogte ;-) vandaag (14-03-2008) eindelijk mijn tel binnen...blijkt dus te liggen aan de rare/trage levering van dynafix!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,4

Review door atlanto

09 March 2008, 12:57

Verlenging t-mobile aangevraagd met telefoon. Contract door gefaxt, telefoon op voorraad. Maar duurde toch nog 5 dagen voor dat ik hem binnen kreeg. Terwijl bij andere webwinkels dit vaak binnen 1 dag allemaal geregeld is. Ook diverse keren proberen te bellen en mailen. Telefoon werd nooit op genomen kreeg iedere keer na ongeveer 10 min te horen dat het te druk was en dat ik het later nog een keer moest proberen. Mail gestuurt twee keer, nooit wat van gehoord. Heel raar allemaal, laatste keer dat ik hier iets besteld. Heb al best veel via internet besteld en naar mijn mening nog nooit zo slechte service gehad.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,8

Review door camelliastone

13 February 2008, 17:54

Ik ben zeer teleurgesteld in typhone.nl. Ik had eind januari 2 abonnementen en 2 telefoons besteld (zakelijk) . Het is nu 13 februari en ik heb nog steeds niets ontvangen. 3 dagen terug had ik telefonisch contact opgenomen met ze om te vragen hoe het zat, ik kreeg toen te horen dat ik binnen 2 of hooguit 3 dagen de telefoons en sim kaarten zou ontvangen, want ze zouden de telefoons binnen krijgen N95 Black en gelijk doorsturen naar ons. Ik heb ze vandaag weer gebeld, en wat schijnt: ze hebben geen toestellen meer over voor ons, collega´s hebben de toestellen verstuurd naar andere klanten en hebben er geen overgelaten voor ons. Dus wij moeten wachten op de volgende vracht toestellen die ze o die ze zullen ontvangen begin volgende week, en dan pas worden ze naar ons toegestuurd. TERWIJL: mijn abbonement al lang actief is volgens hun. Dus mijn abbo is actief, heb geen simkaart en geen toestellen. Kan niet bellen terwijl ik er wel voor moet betalen.

Ik raad dus niemand aan om bij typhone wat te bestellen.

Dit verhaal wordt nog vervolgt als ik de telefoons heb ontvangen over wanneer ik ze heb ontvangen en hoe het is afgelopen. Ik houd iedereen op de hoogte

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door koenbvo

15 January 2008, 11:42

Ik had op 04/01 mijn vodafone abbo willen verlengen via Typhone, waar ik ook mijn sim-only een jaar daarvoor naar alle tevredenheid had besteld. Via de site op 'verlengen' klikken, telefoon erbij zoeken en op de prijs klikken. Maar als je dan op je gewenste telefoon klikte (meer info oidd) zag je ineens een lagere prijs, maar geen verklaring waarom. Ik zou geen Nederlander zijn als ik niet voor de laagste prijs zou gaan. Invullen, betalen, email met contracten ect. Wat blijkt? Blijk ik, door een omweg blijkbaar, bij de normale 'nieuwe' abbo's terecht te zijn gekomen en die besteld te hebben, stond nergens.
Typhone bellen, order annuleren, prima. Geld zou terug komen. Een paar werkdagen.
Op 9/1 nog maar eens gebeld, nog geen geld gezien nl. Excuses en aantekening met spoed naar financiele afdeling.
Op 11/1 nog niks, weer gebeld, lang in de wacht. Weer aantekening.
Op 14/1 weer gebeld. 10min in de wachtrij gehangen, krijg je het bericht "Helaas is het te druk om u te woord te staan, we verzoeken u op onze website te kijken of later terug te bellen". En hop, verbinding verbroken. NA 10 MINUTEN!!! Dus eerst even 10min geld trekken en dan gewoon verbinding verbreken, echt écht schandalig. Meteen weer gebeld, en kreeg na 1 min wachten iemand aan de lijn. Vreemd, waarom wordt ik er vlak daarvoor wel afgegooid. Waarom werd ik er uberhaupt afgegooid, als ik in de wacht sta, heb ik toch al verbinding? Werknemer maakte weer aantekening en zou persoonlijke email sturen naar financiele afdeling.
Op 15/1 geld eindelijk terug.

Kortom: verwarrende website, slechte bereikbaarheid en 'after'-sales was slecht

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door rotjeknor

19 December 2007, 17:56

Heb een Nokia E51 besteld via de website. Je krijgt direct een bevestiging met je order gegevens.
Binnen 5 dagen wordt je order verwerkt, anders eventueel contact opleveren. Na 2 werkdagen een mailtje dat er vertraging was opgelopen. O jeeh, doch de volgende dag al een mail dat de telefoon was verzonden.
Alles in goede staat. ben zeer tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door B1401

18 December 2007, 18:13

5 Dec. gebeld voor informatie en levertijd over Nokia N95
zou 1 tot 4 werkdagen duren.6 Dec.9.00 u contract gefaxt
10 Dec contract tmobile goedgekeurd.11 Dec.contract bevestiging thuis.12 Dec gebeld naar Typhone en toen was de Nokia N95 opeens niet op voorraad.Verschillende malen gebeld en ieder keer het zelfde verhaal "we verwachten hem ieder moment"dan dinsdag toen vrijdag weer dinsdag nu is het 18 Dec.en nog niets.(TRAGE LEVERING)
Hadden ze gewoon op 5 Dec.gezegt dat deze niet op voorraad was had ik ergens anders kunnen gaan !!(NIET BETROUWBAAR)
Dan nog verschillende keren aan de tel.waar je 10.min.naar een muziekje mag luisteren voordat de verbinding verbreekt.(SLECHT BEREIKBAAR)Het was dan wel een mooie aanbieding wat ze hebben maar had hem besteld omdat ik de gsm snel nodig had dus.....
niet echt een aanrader !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door KMK

21 November 2007, 12:00

Een los toestel besteld en betaald 's avonds 13 nov.
Toestel was op voorraad.
20 nov. geleverd.
Vind dit net voldoende snel, andere shops leveren de volgende dag of binnen 2 dagen.
Verpakking matig. De verpakking van het toestel was niet geseald en lag los in een 5 keer zo grote doos zonder opvulling. Toestelverpakking was dus half open en slingerde door de buitendoos. Buitendoos bovendien nauwelijks dichtgeplakt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Steff

09 September 2007, 21:10

Ik heb een prachtige Motorola V3i D&G gekocht bij de webshop van TYPHONE.nl. Alles was snel geleverd en het was allemaal niet verkeerd. De website is vreselijk vol maar als je toch weet wat je exact zoekt is het te doen.

Nadat ik op vakantie was geweest deed mijn telefoon raar met het opslaan van bestanden (video's/foto's e.d.) op het interne opslagmedium, de micro SD kaart. De kaart bleek niet defect alleen de chip op de telefoon. Aangezien ik niet met water, zee of regen in aanmerking ben gekomen die vakantie dacht ik dus: "Opsturen". Helaas begint daar de grote teleurstelling en vooral ellende:

- U ontvangt zo spoedig mogelijk een email met informatie.

Deze email heb ik, zelfs nu nog niet, ontvangen. Kortom ik heb nooit een reparatie status of iets dergelijks kunnen controleren. Als mijn telefoon daar nooit had aangekomen wat moest ik dan ooit doen?

Een paar dagen later opeens bericht per post. Uw telefoon is "onherstelbaar beschadigt door waterschade", mooi natuurlijk maar ik vroeg om foto's want ik kan mij heel erg goed herinneren juist mijn telefoon thuis gelaten te hebben tijdens het zwemmen e.d.

Ik heb een vermoeden dat de mensen daar niet graag bewijsmateriaal opsturen naar de klant, ik heb namelijk 4 keer moeten bellen (45 cent per minuut!) en 2 email berichten moeten opsturen om eindelijk de foto's toe te krijgen. Waar i.d.d. extreem veel waterschade is te zien. Een beetje apart, dus ik zoeken naar informatie daarover. Waterschade kan zelfs gebeuren in een winternacht als de telefoon in de auto gelegen heeft. Ok, dat is dan duidelijk en het kan gebeuren. Maar TYPHONE.nl brengt wel 58,- euro onderzoekskosten in rekening om mijn telefoon terug gestuurd te krijgen!

58,- euro of afstand doen van je telefoon. Ik gebeld met het verhaal dat ik ze 75,- doneer als ze mijn telefoon gewoon repareren, wat zeer goed mogelijk is hoor (gsmdoktor.nl) maar deze vrouw aan de telefoon wist mij te vertellen dat zij dit niet mochten door Motorola, ook weer een apart verhaal.

Wat ik nu dus ga doen, de 58,- euro toch maar overmaken en richting de gsmdoktor in Rotterdam om het alsnog te repareren. Jammer dat het zo moet gaan, jammer dat je er ook zo achteraan moet zitten om het één en ander voor elkaar te krijgen. Het ergste vind ik: waarom moet ik 3 dagen wachten op foto's? Was er soms nooit geen waterschade maar iets duurs wat vervangen moest worden en dus flinke kosten voor TYPHONE.nl in rekening bracht? Het is maar gissen maar je denkt er toch over na.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door brian imp

10 August 2007, 15:22

Ik heb deze week mijn abonnement verlengd via typhone en ik moet zeggen dat het me zeer goed is bevallen!
De reden dat ik eigenlijk hier besteld heb was dat ze een toestel hadden dat ik niet kon vinden bij de winkel waar ik normaal gesproken kom. Had dus ook nog geen ervaring met deze winkel.

Dinsdag heb ik de bestelling geplaatst en meteen het contract uitgeprint en door gefaxt.
Alleen toen ik 's avonds mijn bestelling nog eens checkte zag ik dat ik per ongeluk de verkeerde kleur van het toestel had opgegeven. Vervolgens direct typhone.nl opgebeld (waren nog tot 9 uur bereikbaar!). Het abonnement bleek al verlengd te zijn en het pakketje was al onderweg.
Ik kreeg echter te horen dat als ik het toestel na ontvangst ongebruikt terugstuurde deze gewoon omgeruild zou worden.

Dit heb ik dus woensdag ook gedaan en vandaag (vrijdag) heb ik mijn toestel in de goede kleur thuis ontvangen. Al met al ben ik dus zeer tevreden met de manier waarop de bestelling bij typhone verlopen is en wellicht voor herhaling vatbaar.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Pinokkio

25 June 2007, 19:43

Ik heb bij Typhone 2 Vodafone Live! toestellen gekocht (zie [url=http://www.telecomvergelijker.nl/thread/22805]deze[/url] thread).

Het eerste toestel, een Vodafone Nokia N70, bleek direct defect (DOA), simkaart werd geweigerd. Typhone ruilt (zoals gebruikelijk) DOA's niet om, maar laat deze door de klant opsturen naar Dynafix ter reparatie. Minpuntje ...

Op de facturen van de geleverde toestellen staat het IMEI-nummer niet vermeld. Nu kan ik me zo voorstellen dat Vodafone over een jaar, als ik de unlockcodes opvraag, graag een factuur met IMEI-nummer wil zien. In dat kader heb ik de volgende email naar Typhone gestuurd:
[quote]Geachte mevrouw, mijnheer,

Recentelijk heb ik bij u 2 Vodafone branded toestellen gekocht (Nokia N70 en Nokia 6234). Op uw facturen zijn echter niet de IMEI-nummers van deze toestellen vermeld. Als ik van deze toestellen de unlock-codes bij Vodafone wil opvragen, is de vermelding van een IMEI-nummer op de factuur echter een vereiste.

Graag verzoek ik u om mij facturen te zenden met hierop de IMEI-nummers van de toestellen vermeld.[/quote]

Hierop kreeg ik in eerste instantie de volgende reactie:[quote]Bedankt voor uw bericht. Met de International Mobile Equipment Identity (IMEI) wordt de identiteit van het toestel vastgelegd. Deze identiteit kan worden gebruikt om het voor bijvoorbeeld gestolen of niet goed functionerende toestellen onmogelijk te maken om daarmee te bellen De IMEI van een toestel is zichtbaar te maken door *#06# in te toetsen op een GSM.[/quote]:?:?:?

Niet echt het antwoord dat ik zocht. Na een kleine aansporing om vooral eerst de vraag te lezen, kreeg ik de volgende email van Typhone:[quote]Bedankt voor uw reactie. Mijn excuses voor de verwarring. Wij verzenden geen facturen met daarop IMEI nummers, wij kunnen u dit dan ook niet aanbieden. [/quote]

Ik hoop dat Vodafone de unlockcodes ook met factuur zonder IMEI-nummer verstrekt, maar ik ben bang van niet. Tevens kan bij garantiekwesties de vermelding van het IMEI-nummer op het aankoopbewijs een rol spelen. Al met al een kwalijke zaak dat een grote shop als Typhone.nl, op zulke belangroijke punten een knappe steek laat vallen.

Dit waren leuke acties, maar als deze aftersales van Typhone niet verbetert, zal ik er nooit meer een toestel kopen.

Update 27-06-2007: Naar aanleiding van de mailwisseling heeft Typhone.nl twee facturen opgestuurd voorzien van IMEI-nummers. Uiteindelijk dus netjes opgelost, hoewel het vermelden van IMEI-nummers op de factuur bij Typhone nog steeds niet standaard is. Typhone heeft wel aangegeven dit in de toekomst te willen invoeren.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door Jeroy

04 February 2007, 08:36

Eigenlijk was ik op zoek naar een Tomtom en belande op de site van Typhone. Daar heb ik een abonnement uitgekozen, met toestel, met Tomtom 910 tegen de goedkoopste prijs van nl. Ik maakte me zorgen over de levering van de tomtom: 4 weken max. Gemaild etc.
Binnen 1 week kreeg ik alles binnen! Goed verzorgd.
De rembours regeling is wel te vinden op de site maar kan nog nadrukkelijker naar voren komen.
Prima service!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door enrico

11 January 2007, 13:34

Ik begrijp niet dat deze winkel het geschopt heeft tot - naar eigen zeggen - grootste telecomshop in Nederland. Ik heb nu twee keer iets besteld hier. Ik besloot na de eerste keer ze nog een kans te geven, maar wederom hebben ze een enorm zooitje van gemaakt van mijn nummerportering. De medewerkers aan de telefoon lijken weinig te begrijpen van de Nederlandse telecommarkt. Nummerbehoud is geen eenvoudige zaak en je zou als telecombedrijf moeten weten dat je hier goed achteraan moet zitten. Maanden na mijn bestelling bel ik nog steeds met mijn oude (dure) provider, terwijl de overstap allang geregeld had moeten worden. Toen ook nog eens mijn telefoon niet op tijd werd geleverd ("het pakketje is zoekgeraakt") was het voor mij wel duidelijk hoe belabberd deze webshop is...
Mijn advies: als je goede service wilt, bestel hier dan niet.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,4

Review door enrico

11 January 2007, 13:34

Ik begrijp niet dat deze winkel het geschopt heeft tot - naar eigen zeggen - grootste telecomshop in Nederland. Ik heb nu twee keer iets besteld hier. Ik besloot na de eerste keer ze nog een kans te geven, maar wederom hebben ze een enorm zooitje van gemaakt van mijn nummerportering. De medewerkers aan de telefoon lijken weinig te begrijpen van de Nederlandse telecommarkt. Nummerbehoud is geen eenvoudige zaak en je zou als telecombedrijf moeten weten dat je hier goed achteraan moet zitten. Maanden na mijn bestelling bel ik nog steeds met mijn oude (dure) provider, terwijl de overstap allang geregeld had moeten worden. Toen ook nog eens mijn telefoon niet op tijd werd geleverd ("het pakketje is zoekgeraakt") was het voor mij wel duidelijk hoe belabberd deze webshop is...
Mijn advies: als je goede service wilt, bestel hier dan niet.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,4

Review door vakantieman

30 July 2006, 08:08

voor mijn vakantie een Vodafone abbo hier aangevraagd, tevens een verzoek gedaan om alles af te halen in Nuth op de dag van mijn vertrek vanuit Maastricht naar mijn vakantie bestemming. Tot mijn verbazing was dit geen probleem, werd netjes tewoord gestaan door een mooie dame Sharron en alles werd netjes afgehandeld. Werkten veel jonge mensen daar, even snel gezien een man of 15 op de onder vedieping. Die moeten heel wat abbos doen daar. Top.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Haddock

09 March 2006, 11:29

Ik had gebruik gemaakt van een aanbieding op de webstie van Typhone, na de bestelling geplaatst te hebben een mailtje gekregen met daarin een pdf bestand met alle formulieren etc. diezelfde dag ingevuld en voorzien van alle bescheiden terug gefaxed. Volgende dag een mailtje in de bus dat alles in goede orde ontvangen was. na een week nog nix gehoord...... Ik bellen.......carnaval.....telefonisch niet bereikbaar, maar via de mail binnen 24 uur antwoord.........niet dus..... vrijdags gebeld......excuus excuus maar ze konden mijn contracten nergens vinden MAW niets met mijn aanvraag gedaan terwijl ik toch een ordernummer en alles had. Vanaf toen ging alles in een stroomversnelling, onlinechck bij provider, accoord voor abbo, contract etc opnieuw gefaxed, toestel op de post en door toedoen van TPG had ikkem pas op maandag. Maar al met al hulde voor de mensen bij typhone, correcte behandeling, goede productkennis en buiten de carnaval om goed bereikbaar.
Vermeldenswaardig vind ik wel dat ze hier soms wel heel leuke aanbiedingen hebben

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Koen

01 February 2006, 16:31

Voor een superprijs een losse Nokia besteld. Zeer snelle afhandeling, goed verpakt geleverd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door curmie

29 January 2006, 11:42

Op 14-01-2006 een bestelling geplaatst voor een vodafone abbo 22,50 met een samsung d720 +nummerbehoud. Had een vraag via email verstuurd(om 18.15) en die werd binnen 10 minuten beantwoord. Vond dit erg snel en met een goed antwoord.
Op 17-01-2006 bevestiging dat kontrakt binnen was en richting vodafone was.
Typhone geeft aan dat je per email op de hoogte word gehouden van je bestelling en dat klopt ook.
Op 21-01-2006 een email dat vodafone de aanvraag heeft goedgekeurd en nummerbehoud is geaccepteerd.
Per 24-04-2006 word mijn nummer overgezet,dat duurd nog wel lang maar tot nu toe ben ik zeer tevreden over de gang van zaken.
Zal hier updaten als er weer nieuwe ontwikkelingen zijn.

Op 12-04-2006 het pakket, dus telefoon, sim etc..., binnen gekregen.
Simkaart word op 24-04-2006 geactiveerd..
Keurig netjes afgehandeld dus en ruim voor tijd binnen. Mij was namelijk gemeld dat ik alles zo`n 5 dagen voor activatie binnen zou krijgen maar dit was dus al 12 dagen ervoor.
Zal hier dus in de toekomst zeker nog eens wat bestellen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door aRRR

27 January 2006, 22:53

Duurt nu meer dan 2 en een halve week.

Een week nadat ik de bestelling had geplaatst zeide ze dat er waren problemen zijn met de "levering" en dat het hoogst waarschijnlijk eind volgende week word.

Na 4 dagen kreeg ik een email dat ze de telefoon alleen in het zwart hebbe en dat hij eerst als wit afgebeeld stond, maar ik zag hem zowiezo alleen in het zwart staan maja, ze vroegen of ik hier mee akkoord ging. En ik had na 10 minute al "ja" gezegt, ik kreeg gelijk een emailtje terug dat ze het gelijk zoude opsture als mij aanvraag werd goedgekeurd.

Duurt voor mij allemaal beetje lang naar mijn zin, ik weet niet hoe lang het normaal duurt. Ze brenge me wel goed op de hoogte.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door kikilech

08 January 2006, 22:46

Heb een Plantronics Headset bij ze gekocht die na enige maanden kapot ging. Heb na contact met Plantronics en Typhone de headset retour gestuurd en na 2 dagen ontving ik al een nieuwe heasdset; uitstekende service en ik kan de shop dan ook aan iedereen aanraden !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door Joe907

02 January 2006, 19:51

Even gebeld of een telefoon op voorraad was, en hoe ik moest bestellen. De telefoniste nam direct de bestelling op en na een bevestigingsmailtje werdt het de bestelling de volgende dag al door de postbode aangeboden. Super!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door suuws

07 July 2005, 14:27

Ik wacht onderhand al bijna een maand op mijn telefoon. Eerst werd er bericht dat hij niet op voorraad was en zou ik alleen mijn simkaart toegestuurd krijgen. Toen kreeg ik verrast een telefoon en mijn simkaart, en jaar hoor een Tmobile telefoon en mijn simkaart was van HI, DAT GING DUS NIET WERKEN. Ik de telefoon terug gestuurd, na een fout van de TPG is hij vandaag daar eindelijk aangekomen. Ik heb hem toen opgebeld om te vragen een beetje aan te maken want mijn abbonement is onderhand al 2 weken geactiveerd. Zegt de meneer aan de telefoon doodleuk dat de telefoon niet op voorraad is! WAARDELOOS!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door iedje

07 July 2005, 09:46

Heel teleurgesteld. Ik had hier goede reacties gelezen, maar bij mij viel het heel tegen! Ik heb nu nog steeds geen bestelling (na ruim 2 weken). Zij zeggen dat het is opgestuurd, TPG zegt van niet. al voor 10tallen euro's gebeld en word aan het lijntje gehouden. zou maandag teruggebeld worden, niet gebeurd. dinsdag en woensdag bijna de hele dag waren ze onbereikbaar. Toch contact woensdag. Zou in de loop van de middag teruggebeld worden maar nog steeds niets. Gemaild. Tot 2 keer toe geen reactie, later wel. Wel verzendkosten afgeschreven en mn abbo is al ingegaan, maar nog geen telefoon... Jammer maar ik hoop dat dit opgelost wordt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door armyisback

19 March 2005, 00:41

Ik heb een SE s700i besteld in combinatie met abonnement. De levertijd vind ik behoorlijk lang (2 weken) 1 maart is mijn bestelling in behandeling genomen en 17 maart ontvangen. Ze zeggen er wel bij dat ze eerst wachten op activatie van het abonnement (dit kan in een winkel in enkele minuten) en daarna nog op levering van het toestel (waar ik dus waarschijnlijk pech bij heb gehad). Ik heb er nog een plantronic m2500 bluetoothheadset bij gekregen die het niet doet bij deze telefoon. PS: als verassing een hotelbon ter waarde van €35 vind ik zeer goed pluspunt!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door pascall

18 July 2004, 14:24

Zakelijke aanbieding besteld met 2*6230. Contract opgestuurd en volgende dag kreeg ik netjes een telefoonje dat t-mobile graag een voorschot van mij wou hebben.
Na wat gerommel met rekeningnummers die niet helemaal klopte het geld overgemaakt. Volgende dag (vrijdag) doorgegeven aan Typhone en maandag het speelgoed in huis.
Telefonisch zeer goed bereikbaar, veelal gelijk antwoord. Per mail duurt het een paar dagen.
Volgende leuke aanbieding ga ik zeker weer hier bestellen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door barzz

08 July 2004, 23:15

laatst T/mob. ondernemers abo met 3 telefoons & 1 breedbeeld TV besteld, Nokia 5100 was er twee dagen later, met 3 dual-sim kaarten & wederom twee dagen later een SE-T630 & een Nokia 6610i in de bus.
Breedbeeld tv liet ietsje langer op zich wachten, maar ze waren per telefoon als per e-mail snel te bereiken, erg handig dat je als ondernemer een ander tel.nr kunt bellen, en niet aan de belachelijke tijden van 13.00 tot 16.00 vastzit.
Ik bestel nu al een aantal jaren bij deze shop, en hoewel zij in Maastricht zitten & ik in Amsterdam zweer ik biji deze mensen.
ze zijn ietwat duurder dan de rest maar ik kreeg als compensatie voor het niet direct afleveren van alle drie de telefoons een drietal dvd's( waaronder de Bauers)en een tweetal headsets, dat noem ik nou service & aftersales!!
iig beter dan mijn ervaringen met VTU!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,2

Review door De snelle

17 March 2004, 22:00

Laats iets besteld maar dat was tevens de laatste keer wat een ellende

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door telecomkoning

13 February 2004, 14:02

Ik heb vorige week voor de 4de keer een bestelling gedaan bij deze shop. Een T-Mobile 300 met een Samsung E700. Na telefonische bestelling een dag later de contracten thuis. Deze gescand en terug gemaild. 2 werkdagen later had ik mijn GSM in huis.
Deze shop is verder goed telefonisch bereikbaar. Met uitbetaling cashback heb ik deze bestelling niets te maken maar was in het verleden goed.

Wat mij betreft blijft deze shop een aanrader.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Mark2002

10 February 2004, 01:36

Heb hier half januari mijn bestaande T-Mobile abo verlengd met sim-only met T230, DACHT ik. 3 of 4 dagen dagen nadat ik de fomulieren had doorgemaild heb ik het toestel ontvangen, MAAR tevens een T-Mobile simkaart. Ik bleek te zijn aangesloten op een nieuw nr...
Heb hen hierover direct gebeld en er werd mij verteld dat dit uitgezocht zou worden.
De week erna email ontvangen dat mijn nieuwe (verkeerde dus) abo geanuleerd was en mijn bestaande abo alsnog verlengd werd.
Als het goed is worden mij geen kosten in rekening gebracht door T-Mobile voor nieuwe nr. Dit is dus nog even afwachten op volgende faktuur. Indien dit wel het geval is, moest ik nog contact met ze opnemen.Site en support is verder duidelijk, cashback geen mening aangezien het om sim-only verlenging gaat met toestel, zonder terugstorting.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door barzz

15 January 2004, 11:21

koop hier al jaren, aardige mensen( Frank, Roel & Merrjn) die èn weten waarover ze praten èn moeite voor je doen.
Heb in het verleden een p800 besteld, nog voordat die verkrijgbaar was, & ik had hem als een van de eerste!
Ook nummerportering van T-Mob. naar Vodafone was mede door hun contact bij T-mob. snel door!
Mijn SX1 had ik in juni 2003 bij hen besteld, en doordat ik redelijk aan het drammen was na een half jaar wachten, en ik vernam dat ie in Duitsland uit was hebben zij hem via paralelimport voor me bemachtigd.

Tevens èèn van de laatste O2-500 voor 2.50 p/m bij hen besteld, & ik krijg elke maand cashback op m'n rekening!:)
Ook krijg je geleverde spullen thuis met acceptgiro, dus niet dat stomme rembourssysteem, want hoevaak heb je 100+ euro in huis?

Verder een plantronics bluetooth headset besteld & gekregen, maar was er niet tevreden over, aangetekend retour gestuurd, is het pakketje al met al 3 maanden "zoek geweest", maar uiteindelijk in Den Haag boven water gekomen, hebben ze nooit moeilijk over gedaan( moest van A'dam naar M'tricht!:))
kortom, goede service, klantgericht en correct wat betreft uitbetaling en contact opnemen!
bestel er zeker weer!( ook al zijn ze niet het goedkoopste!,leer hiervan VTU!!:))

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door kees van de graaien

20 August 2003, 16:05

O2-500 besteld, 2 dagen daarna binnen, cash-back optijd!
prima winkel

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Marcusanthony

27 June 2003, 16:10

Ik heb de SE T600 bij deze webshop besteld met o2 500 minuten 12 maanden wat totaal neerkomt op 144.50 effectief op jaarbasis! Dinsdag de webshop opgebeld om te vragen of de telefoon simlockvrij was, en dat was ie.(ze nemen echt snel de telefoon op, telkens na 1 keer overgaan had ik iemand aan de lijn)!! Ik kon meteen mijn bestelling doorgeven aan deze man via de telefoon.

Dit gedaan waarna ik Woensdag het contract thuisgestuurd heb gekregen. Meteen alles ingevuld en via de fax verzonden. Mijn passport was niet goed leesbaar dus ff opnieuw gefaxt(contact gehad met typhone). Simkaarten waren niet meer beschikbaar van o2 die dag dus ze zouden de telefoon donderdag opsturen. Ik heb hem nu net een uurtje geleden binnen gehad.

Dit toestel is echt super!!!Klein, niet normaal zo klein!Deze webshop is ook echt een aanrader netals Gsmeasy. Gsmstunter is niks in vergelijking met deze 2 webshops!!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door ppvos

20 June 2003, 10:36

oktober 2002 SE t600 besteld (ja ik ook!) duurde iets langer dan gehoopt (2 weken) maar verder was alles prima in orde.
In januari ging dat kleine kreng echter kapot... ik voelde de bui al hangen. Maar na goed telefonisch contact met typhone de telefoon opgestuurd en 1,5 week later al gerepareerd en wel terug.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,2

Review door kwakbol

19 June 2003, 23:04

Triband SonyEricsson T600 via gescande formulieren besteld. Na 4 dagen (Pinksteren niet meegerekend) alles in huis. Verder alles keurig voorzien van JUISTE gegevens. W.b. bestellen van een foontje --> keurig

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Koen

25 April 2003, 00:29

Ik heb op de valreep van de deadline een O2-500 abonnement aangevraagd in combinatie met een toestel. De papieren waren erg snel in huis (de volgende dag) en heb ik meteen retour gestuurd. Het abonnement is meteen de volgende dag al geactiveerd, toezending van simkaart met toestel duurde nog enkele dagen. Levering onder rembours, dit was op de website helaas niet terug te vinden.

Na het insturen van de formulieren kwam ik tot de conclusie dat ik toch beter een ander toestel had kunnen kiezen. Per email was de toezending van mijn eerste keus helaas niet te voorkomen, maar die werd vervolgens alsnog vlot omgeruild voor mijn tweede keus. Reactie per email de ene keer super snel en de andere keer wat trager. Gemiddeld genomen dus een nette, snelle en betrouwbare afhandeling. Aanrader dus!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,4

Review door Roelio

16 April 2003, 11:13

Makkelijk en overzichtelijk bestellen, volgende dag de papieren in huis drie dagen later toestel en abonnement in huis. vragen werden via telefoon snel beantwoord. al met al een correcte en goede afhandeling.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door orkaan

08 April 2003, 16:59

Op 3 april mail aan typhone.nl gestuurd met de vraag of aanbieding (Nokia 3310 + O2 zuiver + 500 min, 12 mnd, voor € 97,50) op www.telecomvergelijker.nl nog geldig is. Geen antwoord ontvangen.
Op 4 april aangemeld op website typhone.nl (O2 zuiver + 500 min, 12 mnd voor € 40,-). Op 5 april stukken van typhone ontvangen en onmiddellijk (en tijdig!) gefaxt. Faxrapport geeft aan: 4 documenten correct verzonden. Op 8 april bericht Typhone.nl: papieren te laat binnengekomen, identiteitsbewijs niet aanwezig, wij kunnen u niet meer aansluiten onder deze voorwaarden. Intussen heb ik wel een los toestel gekocht. Mijn advies: bedenk je 3x voordat je bij deze internetwinkel iets bestelt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door telecomkoning

27 March 2003, 09:32

Ik heb nu voor het 3de jaar op rij hier iets gekocht en tot nu toe is mijn ervaring elke keer positief geweest.
Heb 1 keer een cashback gehad. Deze gebeurde prima binnen 7 weken.
Verder reageren ze snel via mail en zijn ze telefonisch goed bereikbaar. (dit in tegenstelling tot een andere gsmshop waar ik wat bestelt heb, belnu.nl)
Dus wat mij betreft is deze shop een echte aanrader.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0
Toon meer...

Schrijf een review over Typhone

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
negen min twee
=